Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Jen dvě dívky se večer nestěhují + rekap 44

30. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Den po slavném vyhlášení Miss, je dnem jako každý mexický čtvrtek. Dopis pro Malene sice spustí trochu více taktických jednání, ale je to jako obvykle – někdo se víc bojí a někdo se cítí dost v suchu. Rikke má ale v rukávu překvapení a všichni se z toho zpotili. Kdo se bude večer s kufrem tahat sám?
Díl 44 čtvrtek 19.00

Co víc vám k dílu můžeme předem prozradit?
Malene si chvíli užije moci královny, někdo se sice bude nudit, ale za výsadu být na chvíli za vodou i osamocení ve věži stojí. Partneři jsou v hotelu momentálně poněkud nedostatkovým zbožím, a tak se nehodí někým pohrdat. Čekají nás zkoušky přátelství a důvěry, i třískání dveřmi. Čeká nás ale hlavně velký zvrat, který bude mít dlouhodobé následky.

Na konec 11. týdne twistujeme

Ráno po prohádaném večeru se zdát být Hotelová nálada opět v pořádku. Amálie došla k závěru, že by se jako možná fakt šiklo najít si konečně partnera, Nadia si předsevzala, že po týdnu domů přece nepotáhne a jinak je vše vlastně při starém. Christiánova ruka je opět šátralka, Amanda je po další noci s Henrikem šíleně unavená, Henrik září jak sluníčko, Laura je stále nenadšena svým partnerem a Thomas je pořád rád, že je s Laurou, na kterou se může spolehnout.

U prostřeného stolu k snídani se ale zase nemůžou dopočítat. Chybí dvě židličky ???
Žádné vrásky vážení, Misska s Kresťanom dostanú raňajkách až pod nos do postele. Okrem chutné krmi majú aj list! Na dnešnom párovaní budú dve dievčatá navyše a Malene rozhodne, ktorá sa ho nezúčastní, a do příštího týdne na bude ocet.

To nám to tedy pěkně začíná!
Simone, Nadia a Sandy daly hlavy dohromady a nakrčily nosíky. Asi mají krapet problém, Malene je po tom včerejšku nesnáší. To Amálie nezahálí a chutě vyrazila slibovat hory doly za pomoci svého nejinteligentnějšího výrazu.

Vybrala :-) Malene je teď sice mocná, ale taky přece jen měkkosrdcatá. Amáliin lov partnera se tedy zase odkládá.
Nejen Nadia vypadá, že ji tahle zpráva nepotěšila, podobně se ksichtí celá trojka SNS. Sandy proto vede vážný rozhovor s Martinem. Martin musí myslet na skupinu a jo, vybere si místo Sandy Nadiu. Taková řeč potěší jistě každou ženu nejen v hotelu….
Sandy je tedy první, kdo dnes šlehá dveřma.

Simone je ovšem dobrá kamarádka a todle jen tak nenechá. Jestli to vzdává Sandy, tak ona ne, jde zpracovat Thomase. Táto snaha však neušla obyvateľstvu na druhej strane Foye a tak vypuká vojna o Thomasa.

Gruppe A [ɘ] –(Simone, Sandy, Nadia, Martin, Malte) mu tlačia do hlavy, že ho chce Laura vymeniť.
Gruppe B [b̥ɘ] – (Malene, Amanda, Henrik, Christina, Laura) to sere a chcú mu tlačiť do hlavy, že sú to len lži!

Válka se odehrává tak, že Simone za gruppe [ɘ ] hustí, hustí, Laura jako zástupce gruppe [b̥ɘ] v intervalech startuje z pokoje, tříská dveřma, rozráží dveře území gruppe [ɘ] a nejjemnějším hláskem přednáší otázku: Můžu s tebou mluvit?
Teď s ním mluvíme my!!!
Prááásk

Když se Thomas konečně po půl dnu čekání dostavil na svou domovskou hroudu, pravil, že do něj hustili jen samý blbiny a tím vojna skončila.

No nič, poďme sa párovať. Amálie komíha nohama vo veži, chlapci sú vysmiati, dievčatá sú ľahko napäté …a potom prichádza Rikkie a všem mrazí úsmev. Toto párovanie bude špeciálne. Dievčatá nemôžete si vybrať aktuálneho partnera.

Kromě zhroucených děvčat je v šoku i Thomas, který se jen před vteřinou tak krásně natěšil


Prichádza však ďalšia rana. Rikke oznamuje, že rozhodujúce budú výsledky Miss Paradise. Malene, Nadia a Sandy umiestnili ste sa na prvých troch priečkach, vo výbera mate prednosť. Za chlapca, ktorého sa postavíte sa nesmie postaviť žiadne iné dievča.
Prostriedok rady sa raduje, pravému chvostu sa zastavilo srdce, mozog aj pľúca. Jen Malene furt vypadá, jak kdyby jí právě oznámili, že včerejší výsledky jsou anulovány

Malene vyberaj si ako prvá. Malene vyráža a bozká Malteho.
Malte pracně nahazuje úsměv „štír“ místo sýr, Simona vraždí pohledem, Amanda si jazykem počítá zuby a Čumáček si v hrůze zakryl oči …. Kde jsou mý mechtle s maltou??!!

Druhá na rade je Nadia.

Kam mieri s tým vražedným výrazom? …No kam jinam než k Henrikovi, když se vrátila s plánem, co nejdřív se krvavě pomstít Amadě, že?

Třetí se v Miss umístila Sandy. Než vyrazila, tak se dlouze zamyslela, několikrát přehlídla řadu zleva do prava a zprava do leva a … a stojí za Christianem a hrdě hlásí, že zachraňuje Simone.

Uplacírovaná část gruppe [b̥ɘ] nechápe jak může bejt, krucinál, tak úplně blbá ?!?!. Gruppe [ɘ] : ts ts, jste dětinští

K výberu je vyzvaná zosinalá Laura.
A Laura, pravidlá nepravidla, putuje za svojím predchádzajúcim partnerom Thomasom.
Vzápätí sa Simone stavia za Martina. Taky má totiž ráda Amandu :-D

Posledná do boja vyráža Amanda. Se slovy „mor anebo cholera, stejně jsem v prdeli“ si vybrala Thomase, čímž tedy ale sákryš nasrala pro změnu Čumáčka :D


Thomas je to na tebe. Amanda alebo Laura?
Ešte predtým však môžu dievčatá získať Thomasa na svoju stranu. Laura použije zmysluplný argument: Síce sme spolu neprehovorili ani slovo, ale vyber si mňa! Amanda pre zmenu nemá slová, ale vybrať by si ju mal preto, pretože je to milý chlapec.

A Thomas z dvoutisícového Thybøronu, co ještě neměl babu, si vybírá „Divu“, co mu nemůže přijít na jméno a při pohledu na něj, se jí navaluje ke zvracení.

Tak to bychom tedy měli

Laura si oddechla, Amanda se s jedinou slzou na tváři uchechtla, Henrik má hlavu v dlaních, brečí, a Nadia si vítězně odškrtává první bod plánu práce pro svou druhou misi.

Amanda odchází balit a událostmi poněkud přejetá společnost kotví u baru. Henrik s hlavou na pultu. Malene došla pro Amálii a ta hned zaznamenala, že tam chybí Amanda. Vypadla? No to je škoda, pronáší s úsměvem od ucha k uchu.
Henrik si toho na odchodě do izby za svojou princeznou našťiastie nevšimol. Po chvílce lučenia podáva stanovisko do tmy!

Amanda bere kufr a mizí směr Highway 200 Federal.

Balení kufrů a stěhování čeká i většinu zbylého osazenstva. Nadšení panuje snad akorát tak u Simone, jinde se tu méně, tu více nenápadně skřípe zubama. Stěhováka potřebuje sehnat i královna večera Nadia.

Túdle núdle, trhni si! Henrik opáčí, že je to proti jeho zásadám.
Malte sa zastáva svojej obľúbenkyne s ďalším poukazom na to, ako je Henrik úbohý, nevychovaný spratek a vôbec nie chlap. (zatímco Malte se při pomáhání Malene a vzteklým chlapáckým oplácáváním futer koupelny sedřel chudák pomalu z kůže)

Nadávající Nadia je tedy nucena vzít svých pár švestiček do vlastních paciček. Cestou z věžičky do bungalovu s pokojem u Draka však dospěla k zasloužené pomstě:
Se s tim smiř, můj obrázek nebude vedle tvého!

Tož tak to bychom taky měli, snáď to Nadia do rána prežije.

Tak nám vyudili Amandu

Jedna éra končí, další začíná. Od teď Hotel Paradise už nebude jako dřív, Amandin odchod má na příští dění v hotelu skutečně vliv. Ze hry vypadla výrazná hráčka, která se může pyšnit tím, že v hotelu vydržela z původního osazenstva jako druhá nejdéle a co se týká celkového pořadí podle počtu dílů, v kterých se kdo objevil, drží 5-6. místo. Amanda a její příběh mezi Dannym a Henrikem byl pro tv3 šťastnou výhrou, a vyplatila se jim i sázka na Henrika Klauna. Sama TV3 veřejně přiznala, že oni dva nejvíce táhli dánské diváky a o jejich oblíbenosti svědčí i již dříve zmíněná čísla sledujících na jejich oficiálních profilech.

Amanda sice nevynikala bystrostí, a provokovala značnou zmalovaností. V Dánsku je to ale zřejmě trochu jiné, stačí se podívat na instagramy jejích kolegyň. Zmalované jak velikonoční vejce jsou do jedné všechny, umělých řas velikostí vějířů s kilem mascary k tomu nepočítaně. Na rozdíl od většiny svých kolegyň ale přesto v hotelu působila nakonec nestrojeně a adekvátně svému věku. K ocenění je i to, že se snažila hrát a zároveň si dokázala udržet dostatečný nadhled. Byla také jednou z mála dívek, z celé série, které si dokázaly dělat srandu sami ze sebe. Viz třeba její zpovědnicový komentář k otázce v soutěži o Miss.
HP44-amanda-pif
Amandě jsme se samozřejmě také smáli, pro nás rekapisty byla často dobrým terčem, ale v mnoha případech to nebyl výsměch, jako u jiných.

Co k svému odchodu řekla sama Amanda?

Amanda byla odchodem samozřejmě zklamaná, ale emoce zvládla jako hráčka, bez hroucení. Na otázku, proč si vybrala Thomase a ne Martina odpověděla, že věděla, že by to dopadlo stejně. Šlo jí jen o to vybrat si, od koho ten verdikt lépe snese. Neviní nikoho, byla prostě jen obětí herního twistu. Na odchodu si nakonec přebrala i své věčné soupeření s Nadii. Je prý jedno, že se teď vrátila a na rozdíl od Amandy pokračuje, v základní hře ji přeskočila a to Amandě ke štěstí stačí.

Domů se jí přes všechno to, jak jí bude chybět Henrik, odcházelo nakonec dobře. S Henrikem si totiž slíbili, že na sebe počkají, že nebudou mít nic s nikým jiným. My už sice víme, že to mezi nimi nakonec skutečně dopadlo a jsou spolu, teď ale můžeme sledovat, jestli Henrik své sliby dodrží.

A co nás čeká příště? No přece další z nečekaných štábních twistů ;-)

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay/Joj(wau).sk

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
okkvp
Reagovat

OT – tak terazky má české ofiko předělanou (?) stránku a chybí na ní rozcestník -(nutno toho použít klik na logo HP)
a ještě větší prča je s českým fcb, které odkazem na český ofiko prima web vede na jojku

2
okkvp
Reagovat

ááá, slovenský fcb se pokrývá slávou – za záměnu jména norského účastníka HP 2012 k motu a fotce Christiana Nürnberga potlesk :D
http://www.imagehosting.cz/?v=wowmjm.jpg

3
Michal V.
Reagovat

a ja jakozto znalec vysledku asi vim co to bude za prekvapko :-) mozna udelam posledni vyjimku a podivam se jak to probehlo

4
Baruš
Reagovat

Já měla za to, že si nikdo nesmí vybrat svého partnera. Ale to tedy asi platilo jen pro ty tři první? No nic, velké zklamání :(

5
Ananas
Reagovat

@Baruš:
Těžko říct. Podle titulků to Rikke přímo neřekla.
Výsledek mne taky netěší, je tam pár mnohem zbytečnějších soutěžících.
Ale to párování, kde musely slečny bleskurychle uvažovat, se mi moc líbilo.

6
Smiley
Reagovat

Mně mrzí, že měl Thomass šanci vyřadit Lauru, která je falešná, pomlouvá ho, ale on nevidí, neslyší. Nadia a její „parta“ mi teď sedí víc než vševědoucí Henrik. A ty kufry mohl Nadie odnést.

7
bechersaltz
Reagovat

Nada kouli ocima jak panak ve strelnici a jak je porad tak nasrana a zapskla, tak vypada jak zlukla :D

8
Sara
Reagovat

Vypadla ma oblibenkyne. Jsem tak rozcarovana, ze jsem se podivala na facebook primy, abych zjistila viteze. Jestli ma vubec cenu se na to jeste divat. Nadie bych ty kufry taky netahala. Kdyz ma melte plnou pusu kecu o gentlemanstvi, tak ji ty kufry mel odnest sam gentleman. Henrikovi nesaha ani po kotniky. Vaimli jste si, ze kdyz vypadl sam henrik, tak emoce udrzel. Kdyz vypadla amanda, tak ne?

9
Johana
Reagovat

Amanda moje oblíbenkyně nebyla, ale její komentáře a ksichty ve zpovědnici mi budou chybět.
Kdyby vypadla Laura, nebo Simone, nic mi chybět nebude…

Moc by mě zajímalo astrologické znamení soutěžících. Neví někdo, kde by se to dalo najít ?
V dánských stránkách šmejdit nechci, abych náhodou nenarazila na vítěze.

10
okkvp
Reagovat

@Johana: já to ze zásady záměrně nepsala (pavědy a jejich vyznavače nepodporuju), ale najdeš to v profilech soutěžících na primaofiku

11
Hooper
Reagovat

@Smiley: Dneska se rozhodl Thomas dobře. A líbilo se mi, jak si T. před párováním dost lidí předcházelo.

12
Hooper
Reagovat

@Ananas: Jo, to byl pěkný twist. A dopadlo to dobře, jakožto fanda party kolem Nadi jsem spokojený.

13
Prochor
Reagovat

Když se ptali Nadi co bude dělat až se vrátí do hotelu, tak řekla že chce být ledová královna a zakroutit Amandě krkem. Tak se jí to povedlo. Ale Amanda mi taky bude chybět protože tak nějak do té party patřila. Pro Henrika nebyla Amanda jenom nějaký sex každou noc ale určitě jí miluje. Takže proto ty emoce u krále bazénů, který byl zatím vždycky nad věcí.

14
Icecube18
Reagovat

Ještě bylo něco zajímavýho v tom krátkym pořadu OMG! co se týká Amandy a Henrika, ale nevim jestli to můžu ventilovat.

15
okkvp
Reagovat

Rekap komplet

16
okkvp
Reagovat

@Icecube18: Už jsem to myslím ventilovala, minimálně naznačila. Nicméně „Omg!“ se na webu objevil až skoro měsíc po finále .. edit pardon oprava díly s HA konkrétně 26.5, 3., 12., 17., 19. a 23.6

17
okkvp
Reagovat

Mimochodem – ta čísla obliby (sledovanosti) se od toho 19.3. zvedla k dnešnímu dni u Amady i Henrika zhruba 1,8 x a ještě nejspíš pár dnů porostou (tedy pokud je zmínění raději neuzavřou…)

18
Sara
Reagovat

@Prochor: Já jsem tím právě chtěla říci tohle. Že ač někteří tvrďáci nad sebou brečeli jak želvy, Henrik to neudělal. Začal brečet až když mu odcházel někdo jemu blízký. I proto se mi líbí. I když doma bych ho nechtěla.

19
Blabla
Reagovat

no to teda bylo….Nadi nelze nic vyčítat, ale chápu, že Henrick je naštvaný…a taky bych ji kufry netahala…leda k východu z hotelu. Ta holka nic nepředvádí… Souhlasím, jak tu někdo psal, že Malta měl zvednout zadek a pomoct Nadii sám…A upřimně, já být Naďou, tak mám trochu soucitu a Henricka bych o to v daný večer nepožádala…musela vidět, jako ostatní, že je na dně a kvůli ní…a hvězda si tam nakráčí a chce pomoct s kuframa???? :D Bože, co je ta holka zač?? :D Do ledové královny má daleko…

20
Ananas
Reagovat

Být soutěžící, tak bych si asi vzteky ukousla nos, kdyby mne dostal ven někdo už jednou vyhozený.
Nevím, podle čeho štáb vybírá navrátilce, ale nezdá se mi nereálné, že Amandu ještě uvidíme. I Dannyho. Za zásluhy…

21
Yanina
Reagovat

když Rikke odcházela, prohodila nezapomeňte, že v HP se může stát cokoli :D proto si myslím, že Amandu vrátí…

22
Blabla
Reagovat

to by mohli :-) myslím, že ví, koho vrátit, aby šokovali :-)

23
okkvp
Reagovat

@Ananas: Za zásluhy se jmenuje do Jury, proč vrací do hry jsem už několikrát psala – jen kvůli zkomplikování vztahů někoho, kdo je v hotelu.

(i když tedy zásluhy v případě Jury jsou poněkud problematické)

24
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Trias, jura, křída? Tam by se jim asi nelíbilo.

25
Evík
Reagovat

Nééé, mou chrochtající oblíbenkyni nééé… O víkendu budu chodit se spoďárama na půl žerdi… ;o)

Ale chlapci za to taky trochu můžou… Slovy Thomase „jak jsme mohli zapomenout na to, že neúspěšné účastnice soutěže miss budou potrestány…“

Kdyby Henrik padl blahem nad vysvětlením demokracie a monarchie a pomohl jí i při party večeru, tak by to tak nedopadlo…. :o)

26
Prochor
Reagovat

Moje sympatie má od začátku Nadia. Doufám, že Henrik není primitiv a uvědomí si, co mu Nadia řekla – je to soutěž. Teď Nadia dokázala, že holky nejsou je pasivní okrasa ale bojují. Ale Henrik primitiv není – to jsem přesvědčený. Bude se chovat k Nadie nakonec slušně.

27
Melek
Reagovat

Zdravím po krátkém volnu bez přístupu na internet. Tak jsem dokoukala poslední dva díly jsem dost v šoku, Miss Paradise vyhrála holka s nejošklivější fotkou a nakonec ještě vypadla moje oblíbenkyně. Budu teď Henrikovi držet všechny palce, aby to tam zvládl co nejdýl a moc tu pomstu nepřehrával, mohlo by mu to dost uškodit u ostatních. Ale ty kufry bych Nadje taky nevzala, jí mohl mistr džentlmen pomoct sám. Stejně vypadá Henrik 100x víc jak chlap než Malte s tím svým vypěstěným cosi na hlavě :D

28
Ananas
Reagovat

@Melek:
Ahoj,
Taky mi pořád není jasné, čím to ta Malina vyhrála. Zabodovala výrazněji tuším jen u stolování. Fotka zdaleka nejhorší. Asi je Christian dobrý lobbysta.

29
okkvp
Reagovat

@Ananas: Večeře tj, správně složený příbor měl největší váhu, ale nezapomínat, že pánům se dost líbila i jako plavčice, dobře se jim pilo i na její mexické párty, při promenádě v plavkách ocenili kop do vody a v odpovědi na otázku ukázala dost nesmlouvavosti i lidskosti ;-) Mě osobně by spíš zajímalo, jak se na druhém místě udržela Nadia. Večeři sice zvládla bez nějakého pohoršení hodnotitelů a slušně odpověděla na otázku, ale to bylo tak všechno, v ostatním vycházela na místě čestně předposledním či přepředposledním. Imho je nejlepším lobbistou Malte.

30
Ywanka
Reagovat

Když o tom tak přemýšlím, mohlo by to být ve výsledku pro Henrika dobře, že vypadla Amanda…aspoň se začne znovu pořádně soustředit na hru, teď to dost flákal, ale je jí opravdu škoda..(stejně jako bylo škoda Dannyho, ikdyž jsem ho neměla ráda.)
Když si představím, že by do hry nevrátili Henrika a Nadiu, tak nevím, o čem by to teď bylo dál, protože ostatní nic moc nepředvádějí… No pokud Nadja chtěla být ledovou královnou, tak jí to moc nejde…spíš mi přijde, že se snaží hrát podobně jako Laura…já jsem taková nevinná chudinka a hledám ochránce a v podstatě mají obě stejnou skupinu obdivovatelů (viz Malte), ale obě jsou to vypočítavé mršky, ikdyž mají takový nevinný kukuč.) To s těma kuframa bylo celý trapný, přišlo mi to od ní takový krutý nutit někoho, komu jsem právě odrovnala přítelkyni, aby mi pomáhal s kufrem…a dělat z toho kauzu, že mi nechce pomoc..

31
okkvp
Reagovat

@Ywanka: Kauzu z toho udělal pedevším Malte, kterej nevynechá jedinou příležitost, aby si takto nepohonil ego. V případě, že se mu to šikne do krámu, tak je to největší a nejzásadovější ochránce nespravedlivě stíhaných a utlačovaných s plnou hubou moralistických keců.
Nadia je prvotním původcem války gangů (celkově, nejen o Thomase v tomhle dílu), kdyby nebyla, tak by zřejmě byla ve skupinách mnohem větší turbulence

Přidat komentář