Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Miss Paradise se stává … ale nééé, ale jóóó + rekap 43

29. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

11. týden HP je zasvěcený volbě Miss. Soutěže a hodnocení dívek už probíhá dva dny a v díle, na který vás tímto zveme, celá soutěž vrcholí. Která z děvčat získá korunku a kytku?
V dnešním článku o letošní dánské sérii se podíváme i trochu do pozadí, na druhou stranu kamer a odhalíme tajné místnosti. Díl 43 v úterý v 19.00

To, že dánský hotel Paradise se nachází na západním pobřeží mexického státu Jalisco a že dovolenková destinace La Careyes patří k nejluxusnějším, asi už víte dávno. Možná ale nevíte, že naše Rajská vilka má i vlastní lanovku. Na pláž. (klik)

Štáb nám ale tají i další drobnosti. Nám cizozemcům, dánové se totiž lecos navíc dozvěděli z webového vyslání After Dark. Viděli například, že Kristian Luc a další členové štábu bydlí v bungalovech v cca 25 km vzdáleném středisku Chamela.(klik) Jednotliví účastníci, před svým nástupem do hotelu bydleli v ještě nuznějších příbytcích a zřejmě v mnohem větším okruhu, protože například rozhovory s Patrikem se odehrávali v jednom z hotýlků v městečku El Rebalisto, a s dvojčaty Roebelovými si štáb zajel povídat až do Barra de Navidad, což je 60 km na opačnou stranu.

Ale pojďme k tomu pro nás zajímavějšímu, k samotnému hotelu. Možná jste přemýšleli, jak to štáb dělá s tou svou „zpovědnicí“. I to Kristian Luc v jednom z dílu AFD ukázal. Taková skvostná villa skrývá totiž i jiné místnosti, než máme v rámci dění v HP vidět. Paradise rekreantům například zamlčeli, že ve věžicce běžní hosté nemají lůžko na pračce, ale je tam naopak luxusní mezonet.(klik)

Dalším z utajených je místní kinosál.


Ten, však účastníci znají, právě zde probíhá ono zpovídání k situacím minulým i následujícím.
Trošku se tam tedy štábníci zabydleli, vstupní chodbu by asi poznal málokdo.
Samotný kinosál je v reálu natáčecího procesu, také mnohem méně vábný, než v reprezentačních materiálech nemovistosti, ale účel světí prostředky ;-)

A co nás čeká za novinku v dalším dílu?
Catwalk aneb doplav, vylez a na kluzkém prkně se divo nezabij. Kristian si jej vyzkoušel při dokončování montáže.

Jak moc změní pánové své priority po promenádě v plavkách, rozhovoru a prohlídce svůdných fotografií? To neprozradím, ale slibuju že uvidíme jednu povedenou hádku. Bohužel zároveň k tomu doporučuji urychlené studium dánštiny, titulků není mnoho.

Diel 43 – Volba Miss elkopohľadom

Ráno nám po búrlivej noci ukazuje Malene riťku i kvítky . Máme tu raňajky a tentokrát DOPIS neprišiel. Po raňajkách sme svedkami erotických debát v dvoch táboroch – dievčenský tábor – Amanda & Malene vs. chlapčenský tábor Henrik & Christian:
– Malene sa prizná Amande, že spolu spali.
– Christian sa prizná Henrikovi, že ju dvakrát urobil.
– Amanda sa pochváli, že ju Henrik spravil a to veľmi rýchlo. Dokázal to už tretí večer.
– Henrik sa pochváli Christianovi, že je prvý muž, kto ju tak rýchlo urobil.
– Malene bola so sexom spokojná, výborne sa jej spalo.

V zaujímavej debate pokračujeme aj v babskom kútiku, kde je Sandy & Amalie. Jáááj a ešte tu je Thomas, ktorý je opäť ticho. Sandy šokuje, že chce mať väčšie prsia. Amalie sa skromne opýta, že či by to už nebolo naozaj veľa. Predsa len, ak Sandy vstupuje do dverí, tak idú prvé kozy, kozy, kozy, řasy a potom Sandy. Sandy pohotovo odpovedá, že NIE.

Toto už nezvládol Thomas a prehovoril!

Sandy vysvetľuje, že ich má teraz 600 mililitrové a chcela by ich 800 až 900 mililitrové.

DOPIS! Všetci sú pri bare, akurát chýbajú Amanda a Henrik, kdeže sú? Amanda nám vzdychá, je to jasné! Thomas sa rozhodol ísť pre nich osobne. Titul kazišuka po Patrikovi preberá Thomas.


Poďme k dopisu. Dnes nás čaká vyhlásenie MISS PARADISE! Dnes večer to bude o kráse a vzhľade. Pôjdete po móle, budete odpovedať na otázky a potom si pozriete vaše fotky. Dievčatá sa tešia, no Henrik má na to iný názor

Chlapci si poctivo pripravujú otázky. Chcú sa zamerať na politiku, klímu a CO2 alebo o krajinách tretieho sveta. Pŕŕŕ, chlapci. Teraz sa žiada pripomenúť Malteho citát z pred pár dní: „Nezapomínej, že holky majú IQ tykve!“

Vrchol večera je tu! Chlapci s motýlikmi prichádzajú na veľké predstavenie, kde ich víta Rikkie. Oznamuje im, že dievčatá priplávu k mólu, kde sa ukážu v plavkách. Dievčatá chodili, chodili a chodili… chlapci tlieskali, tlieskali a tlieskali. A potom to prišlo – otázky!

Prvá na paškál prichádza Laura. Čo si myslíš o nútenom manželstve?
Laura odpovedá behom sekundy! „NEVÍM, CO TO JE!“
Amalie, čo hovoríš na hladomor? „Je to otrasné! Žijeme v hojnosti, kde jedlo vyhadzujeme! Je potrebné s tým niečo urobiť. Nemali by sme jedlo vyhadzovať, ale poslať ho niekam ďalej.“
Malene, aký máš názor na trest smrti? „Verím, že niektorí si ho zaslúžia! Na druhej strane som proti, pretože sú obvinení aj ľudia, ktorí sú nevinní.“
Simone, čo si myslíš o CO2 a o elektrických vozidlách? „Myslím, že elektrické autá sú dobrým riešením. Oxid uhličitý je na hovno!“
Amanda, aký máš názor na monarchiu a nie republiku? „Líbí se mi královské rodiny v Dánsku, protože mám ráda tradice. Nechci, aby královské rodiny zrušili.“
Sandy, čo si myslíš o nukleárnych zbraniach? „Nukleárne zbrane? Atomovky i zbrane hromadného ničenia sú na hovno! Môže to zničiť životné prostredie a potom nič nevyrastie. Myslím, že by to nemalo byť povolené.“
Nadia, čo hovoríš na diktatúru a demokraciu? „Jedine demokraciu! Každý by mal mať právo na svoj názor. Myslím, že všetky štáty by mali mať demokraciu, ale nie je to tak.


Dosť bolo otázok, prejdime na fotky. Laura bola hanblivá. Amalie maximálne spokojná. Malene maximálne sklamaná. Simone bola očarená svojimi očami. Amanda si pochválila svoje tlsté telo, ale ten obličej!!! Sandy stavila na svoje dve 600 mililitrové krásky.

Poďme na výsledky. Thomas prezraď nám, ktoré štyri dievčatá skončili v ľavej časti tabuľky. Ešte predtým dáme priestor našej Laure:

Thomas prezradil, že Laura sa umiestnila na štvrtom mieste. Húúúps. Opäť necháme priestor Laure, aby nám prezradila, čo má na srdci.

Piate miesto patrí Simone.
Na šiestom mieste skončila Amanda.
Posledné siedme miesto si vybojovala Amalie.

Christian, prezraď nám kto skončil na treťom miesto – je to Sandy.

Christian, ktorá z dievčat získava titul MISS PARADISE?


Je to Malene, na druhom mieste skončila Nadia.

Oslava nového titulku bola krátka. Do raja prišla búrka. Blesky padali nielen mimo hotela, ale aj v hoteli. Sandy, Simona a Nadia kritizujú víťazku. Christianovi sa nepáčilo, že nechcú oslavovať Malenin titul. Zaútočil na Malteho. Zrazu sa riešili Sandine rozbité šminky. Nadia kričí, Amanda kričí, Sandy kričí, Christian kričí. Henrik kričí. Preklad žiadny . Potom sa hádajú už len Christian a Sandy. Christian podal pred záverom hádky verejné prehlásenie.

Zrazu bolo trojsekundové ticho.
Ále, ozval sa Christian: „Plyšové zvieratko, máš tam dole.“
Sandy: „Už drž hubu!“
…a potom sme boli zase bez prekladu

Atmosféra v hoteli je zlá, Malene smutná a tak je tu utešiteľ Christian.

Zdroj obrázků: TV3, google map, careyes.com.mx, lapuntarealty.com, TV3/RTV Prima/Joj(wau).sk

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
okkvp
Reagovat

Koukám, že obě tv, hlavně tedy Jojka, divákům zřejmě naznačují, že konce téhle RS neuvidí. Jak jinak si vysvětlit, že na ofiko stránky bez obalu sypou fotky z posledních 4 dílů a taktéž prozrazují co, v době vysílání ještě známo nebylo.
Pozoruhodný je též přístup k autorským právům na fotky
tlesk tlesk tlesk

2
Prochor
Reagovat

Strašně mně baví, jak Henrik, kterého Amanda podceňovala jí teď absolutně ovládá. Je to sranda.

3
Prochor
Reagovat

Když máme to výročí první světové války, dal bych dívkám nevinnou otázku, jaká byla největší námořní bitva WW1. (odpověď u Jutska).

4
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Chacha, já myslím, že by je dostala už otázka, kdy WW1 byla.

5
Hooper
Reagovat

@Prochor: To by mohl s trochou štěstí čumáček vědět.

6
Hooper
Reagovat

Sandy se při přehlídce rozhodla změnit z písečné na duhovou aneb obličej mi hraje všemi barvami:)

7
Blabla
Reagovat

aaaaa…..konečně…opět jsem si nalila pivního moku ke sledování dnešního dílu, bo si tím urdžuji sexi postavu….

a jedem…aha…diskuze o pracujících dělnících…kdo koho a co udělal….z Amandy bude asi vrchní soudružka pracovníce…bo je mega nadržená….:D a já se snažím neusnout…a Amanda podává zprávu o pětiletce a už tam míří Thomas…bože…to tam nikdo neklepe, když leze do pokoje?????

Martin doufá, že půjdou v hluboké vodě….jak moc myslí hlubokou vodu??? Jako po krk?? :D nicméně holky trénují pochod v hluboké vodě :D asi to zkusím taky :D

a kluci „vymíšlý“ jednoduché dotazy, které sednou holkám, jak prdel na hrnec… A Sandy necvičila 20 let??? Kolik jí je??? 21??? bože…jsem ráda, že se naučila aspoň chodit…

Kluci nemusí nic vymýšlet..stačí holky pustit do posilky :) a sakra…zkusím cvičení Amanda a snad se budu cítit štíhlejší….jsem ráda, za tento program…pomůže mi i ke sportovní postavě :-) —drbárna o Malene…to budou holky čumět asi…a já taky…taková hodně rychlá promenáda v plavkách, ani jsem nestihla být v depce…ale jsem ráda, bo otázka, a nicméně totálni kravina na Lauru, jaaaj, :D bože já jsem chytrá :D a hned jdu zabalit tu oschlou cibuli a pošlu ji někam dál :-) v případě pozdního doručení doufám, že z toho udělají bio pohon na auta…snad kvůli tomu, proboha nikoho nepopraví (zatím nejlepší odpověď-Malene),….chudák Henrick….wow…zbraně Sandy dala…Nadia zase žvatle…nebo mluví normálně a jen já jsem divná???

ok…fotky…dostupná, další divná, věstonická venuše (úmyslně s malými písmeny :D), ……nemám slov…stále nechci být Miss Para….aaaaaaa vyhrávají dva biče nad očima….pro mě prostě vyhrává Colgate slim soft….

dochází mi slova…slepice se sešly a drbou…a chápu, proč chce Christian trávit čas s Malene…a taky proč Thomas nikomu nerozumí….ale SAKVA!!!!!! Kdo rozbila Sandy šmínky??????????? :D

8
Blabla
Reagovat

bože…to jsem dlouhá…omlouvám se…už nebudu pít u hotelu :(

9
Blabla
Reagovat

@Ananas: myslím, že by byly v šoku, že vůbec nějaká WW byla :-O

10
okkvp
Reagovat

@Blabla: náhodou je to skvělý :-)))

K těm šminkám ale fakt nevím, to zahráli do ztracena (alespoň v příštích pár dílech). Nicméně Sandy jsme viděli poprvé v hádce i přesto, že se tam podle vlastních slov štěkala s někým víceméně denně ;-) Navíc ona se tu hádku v první chvíli snažila uklidnit, rozvášnil ji až Christian nevhodnou poznámkou o jejím méďovi. A je jí 20 :-)))

Jak bys mohla být z té promenády v depce – Nadia si nesla napřed břicho jak podvýživa, Laura se držela své osvědčené taktiky jedenáctiletý diblík, Simone tradičně ruce v bok a námořnický krok, z Amandy mnoho vidět nebylo a Sandy se pekelně soutředila aby sebou nepraštila
Ty fotky se vyvedly taky jen sotva z poloviny a Malene tam měla fakt šlehu – jenže to byla především práce její – prsa si nastavila do toho Sandiného vysněného litru a přidala svůj osvědčený výraz čtyřicetiletý štětky po náročný šichtě… ;-)

11
okkvp
Reagovat

trubci, co si myslej, že tu budou psát spoilery, protože voni čučej na slovač – héééč nejsu blbéj, těm tu tedy pšenka nepokvete. Tady nejsme na ofikách, tady se dodržují pravidla slušného chování.
A protože je to opakovaně, tak dotyčný je již na seznamu

12
Prochor
Reagovat

12 – Zase jsem si to bohužel přečetl. Ti lidé snad vůbec nemyslí.

13
okkvp
Reagovat

@Prochor: bohužel si evidentně myslí, že myslí a dokonce jsou chytřejší než všichni ostatní.

14
Hooper
Reagovat

@Blabla: Nevím, zda tu větu „20 let jsem to nedělala“ řekla Sandy (nejsem si jistý), ale vzhledem k věku účastnic, kdy tam nejstarší je 23, to bylo fakt vtipné.

15
okkvp
Reagovat

@Hooper: vyslovila ji Sandy, ale stejný by to bylo, i kdyby to řekla Simone, 20 je oběma

16
Prochor
Reagovat

Včera byly dobré lakonické odpovědi dívek:
Atomovky jsou naprd.
Kysličník uhličitý je naprd atd.
Teda jestli nebylo hodně ztraceno v překladu jako obvykle.
Jinak v rekapu mně rozesmálo to: nejdřív přišly prsa, potom řasy a potom Sandy:-)

17
okkvp
Reagovat

Překlad nejvíc pomohl Lauře, ta ve skutečnosti blekotala děsný koniny – dánsko se válelo tejden
(proto tam byl taky ten střih na to, jak si to nakonec pochválila)
A Amálie do Afriky neposílala jídlo, ale jen zbytky a odpadky od jídla – to dámám překladatelkám taky poněkud ušlo
… ostatně zapřemýšlela jsem jestli jim v rámci změny licence neubrali na honoráři, bo tenhle díl pojaly fakt hodně velkoryse

18
Hooper
Reagovat

@okkvp: o tom žádná

19
Sisinka
Reagovat

@okkvp: Díky za veselý a vtipný rekap, vím vše a můžu Primu ignorovat. Takže tleskám :-)

20
Sara
Reagovat

Koukam, ze jsem jiz podruhe mela stesti a prisla jsem az kdyz okkvp zakrocila. Diky. Stale neznam viteze. Jen doufam, ze to nebude malte. Necim mi vadi. Ale prime se podarilo to, co jsem myslela, ze nenastane. Prestala jsem se divat. Driv jsem natesene pred sedmou refreshovala prima stranky, vcera jsem si vzala vecer knizku a uplne jsem na to zapomnela. Podle rekapu jsem o nic neprisla. Jestli s tim seknou pred koncem, tak si prima jmeno moc nevylepsi.

21
okkvp
Reagovat

@Sisinka: díky za rekap patří Elkovi

22
okkvp
Reagovat

@Sara: Co se týká Malteho, tak s ním mám taky problém. Osobně bych jej i přes to muckání celkem bez problému vyhlásila za homo, maximálně za bi. Přijde mi falešnej slizoun.

23
Sisinka
Reagovat

@okkvp: tak tedy díky i jemu :-)

24
Prochor
Reagovat

20-Sáro, přišla jste naštěstí o nechtěnou informaci která osoba vypadne jako další.
Pro mně z toho plyne, že budu chodit na Panáčka později až admin vyčistí diskusi od spoilerů. O třetí informaci nestojím.
Ale mně to neotrávilo protože dánský štáb je tak kreativní, že mně vždycky dokáže překvapit a pobavit. Takže sleduju dál dokud nám to Prima umožní. Chodit na slovenské stránky mi přijde trochu jako zmatek.

25
okkvp
Reagovat

Pokud nechcete vědět co bude dál, tak jinam než sem nelezte. Slováci jsou o pár dílů napřed, a na obou stránkách fcb (cz i sk) je to samej spoiler – oba admini na to zcela evidentně zvysoka …. Mohutné spoilerování i na dalších stránkách, kde jsou o tomhle HP vůbec nějaké zmínky.
Cílová skupina je zřejma obdařena ještě nižším IQ a EQ než samotní účastníci v hotelu.

Dobrej nápad není ani projíždění instagramů a fcb profilů dánských účastníků. A stránky TV3 jsou samozřejmě řazeny od konce k začátku, takže narazíte jen je otevřete.

26
Prochor
Reagovat

Aby bylo jasné, tak chápu, že admin nemůže absolutně zabránit spoileru. Může ho maximálně odstranit když ho najde a to je všechno. Takže na vině jsou ty paka, které nám sem lezou a kazí nám realityshow. Jenže co s tím dělat? Obecně na vině jsou diskutující a ne admin.

27
Blabla
Reagovat

@okkvp: no já právě nestihla být ani moc v depce…bo jsem nějak nestíhala kulit oči a číst zároveň title :D

A díky moc, že mažeš spoilery…:-) nicméně jak tu někdo psal, když dává prima takové mezery…no snad se vydržím dívat do konce :-) stejně nic jiného nejde :-))

28
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Titulky, to je dílo!
Čím méně jich je, tím kratší dobu jsou na obrazovce.
Možná jsou ty mezery ve vysílání proto, abychom se stihli naučit dánsky.

29
Smiley
Reagovat

Sandy se mi začíná „líbit“, za to Lauru bych nejraději poslala na Měsíc. Christian mě naštval nařčením Sandy, že je nejblbější holka – s tím nesouhlasím, Lauru (a Simone) asi nikdy neposlouchal :D A jsem ráda, že je Nadia zpátky, její roztomilost mi chyběla.

30
Slámka
Reagovat

No, taky jsem si naběhla a otevřela stránky sk. A už vím, kdo nejbližší vypadne.
Překlad je příšerný!!!
Nejhloupější vidím pipinky Lauru a Nadiu. Ani ostatní nejsou žádná lumen. Doufám, že to není vzorek průměrné mladé dánské populace.
Ale podle toho, jak se chovali mladí Dánové v Praze, kdo ví?
I když je to blbý a krátký, těším se na další díly.

31
Ananas
Reagovat

@Smiley:
Sandy jistě není intelektuální elita království dánského, ale ostatní na tom nejsou o nic lépe. Ona si tu svoji „hloupost“ dost užívá a podle mne ji ta hra donese dost daleko. Baví mne.
Mrzí mne úterní netitulky a vyšumění kauzy rozbité šminky. Třeba se k ní ještě někdy někdo vrátí.

Přidat komentář