Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Jak dopadne párování 10. týdne? rekap 40

21. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

V hotýlku na kopečku je zas jedenáct účastníků, ale v tuto chvíli o tom ještě neví. Co se tam dnes odehraje? Nejdřív bude někdo vstávat mnohem dříve, než si myslel. Potom uvidíme brouka, pak uskutečňování plánu BéCéDé a v závěru můžeme čekat zajímavou dohodu s nadějným příslibem.

Nového účastníka Rajské dovolené jsme si představili už v článku k minulému dílu. Dnes jej uvidíme v celé kráse a i české ucho snadno pozná, že jeho mluva je tak nějak jaksi specifická. On je vlastně specifický komplet. Připomeňme si, že Thomas buď ve svém představení v tv kecal, nebo byla chyba v překladu. Dobře informované zdroje totiž tvrdí, že diskotéku ještě nikdy. Upřímně, kdoví zda ji v Thyborønu vůbec mají. Podle dostupných informací v tom „velko“ městě, tak akorát vyschnul šnek a chcípla treska.

Nicméně i s tímhle pánem je potřeba se seznámit, protože v následujícím díle poskočíme do 11. týdne Hotelu Paradise a tam budou mít páni hlavní slovo. Máte se na co těšit. V úterý začne týden Miss Paradise a o titul si to rozdá 7 žen.

Díl 40 -rekap

Do raja prichádza nový hráč Thomas, ktorý si nájde pred vstupom do hotela fotky a dopis. Vyber si jednu ženu a ihneď sa k nej nasťahuj. Thomas premýšľa, uvažuje nad Amanadou (ktorá práve prijíma od Henrika jeho žezlo medzi nohy) a Laurou.Thomas sa vláme do izby a zobudí Lauru a Christiana.

Po úvodnom nočnom privítaní Thomas skúša Lauru zo Zemepisu. Snaží sa jej vysvetliť, kde sa nachádza jeho domov. Lauru by ospravedlňovalo iba to, že má v sebe zostatkový alkohol. Nuž, ale už všetci vieme, že Lauru má tých nedostatkov viac, nielen v zemepise.

Raňajky! Ako prvá prišla Perle a za ňou zamilovaný párik Amanda s Henrikom. Spoločne riešia, že prestrené je pre 11 ľudí a pritom je ich 10. O chvíľu to riešia všetci obyvatelia a kde sa vzal, tu sa vzal Thomas na raňajkách pristál.

Thomas má pred raňajkami príhovor. Ostatných varuje, že je zo západu Jutska – Thybøronu a možno mu nebudú rozumieť.
Malte ho posiela rovno domov,
Perle si myslí, že hovorí ako dedo.
Laura priznáva, že hovorí ako traktorista.
Simone mu nerozumie ani slovo.

Dievčatá ukazujú Thomasovi celý hotel. Pýtajú sa ho rôzne otázky, napr. máš rád zvieratká? Thomas priznáva, že ich neznáša. Všetkých psov, mačky, hadov… a v tom zbadá malililinkého nosorožníka. Škoda, že sa sem nedá pridať jeho výkrik :D
Thomas ďalej priznáva čo mu vadí, že je tu veľmi počuť more… no néééé :D

Laura oznamuje Henrikovi a Amande, že ak spolu spali, vyspí sa aj ona s Maltem. Chceme len pripomenúť jej vyjadrenie zo včera, ako myslí na svoji dobrú povesť a s Maltem spávať nebude.

Henrik priznáva, že si to rozdali s Amandou 2-krát. (slovom – dvakrát) Teraz sme radi, že sa sem nedá pridať zvuk, pretože Laurinu explóziu radosti stačí počuť len 1-krát (slovom jedenkrát).

Nutno je však v téhle souvislosti zmínit, že Laura nejásala kvůli štěstí kamarádky, ale kvůli tomu, že už není sama s touhle skvrnkou na pověsti domácího zlatíčka. A v duchu toho jásala zhruba stejně, jako děvče z 1B, když jí máma za razítko krtka slíbí novou barbínu.

V ďalšej časti vidíme trojuholník: Perle – Christian – Malene.

Perle by chcela zostať v hoteli a získať si Martina, ale ten na to nezabírá. I Malene by ráda Martina, protože se mu nejvíc otevřela, ale není si jím vůbec jistá. Perle neváhá a Christiana láme na osobním pohovoru k příslibu. Malene váhá, Christiana ve vyjednávání dlouho míjí a to je skoro stejný vroubek jako propíchnutý balonek. Christian ocenil správanie Perle a má v záujme ju podporiť. Malene však potkal cestou, ale podporu neslibuje, ten balonek si pamatuje.

Máme tu ďalšie párovanie. Chlapci si sadajú na stoličky, dievčatá si ich dnes budú vyberať. Poďme na to!

Thomas si vybral v noci Lauru a tak sa náš čumáček postaví za Thomasa, i když tedy nerada.
Pre Amandu je jasná voľba Henrik a jeho kamarát medzi nohami.
Na rade je Simon, ktorá si vyberá skorobratra Malteho. A máme tu novú mierku vernosti, Simone mu verí na 130%!
Sandy ako štvrtá v poradí pusinkuje Martina.
Perle sa pomalým krokom postavila za Christiana.
Posledná Malene si zvolali tiež Christiana.

Christian je to na tebe, ktoré dievča si vyberáš za partnerku a ktoré dievča posielaš domov? Christian si vyberá za partnerku Malene, protože mu pichla ten balon a tímle si ji vlastně zavazuje. Perle to má sice za pitomé, kam to spolu mohli dotáhnout, ale ide balit kufre. Plán Bécédé (beru cestu dom) vyšel do písmene.

Laure sa medzičasom vrátili do mozgu myšlienky zo včera a chce zo stávky – „vyspím sa s Maltem“ vycúvať. Má však smolu, Amanda je zásadová.

Amanda pokračuje a Laure sa odkrvuje mozog (Laura v životě myslí pouze na dvě věci ….) a prestáva premýšľať. Amanda jí totiž v náznacích líčí své slastné noční zážitky


Laura opäť rýchlo zabudla na vyjadrenia zo včera a máme tu z čista jasna domluvu na poolgroupák. Už zajtra…

A než kamera dojde při kontrole stavu využití postelí k našim HA králíčkům, máme tu ještě jeden příslib. Thomas obhlíží půdu a zjišťuje poměry. „Tak copak, Lauro, co s tím Maltem vlastně máš?“ „Ále toho si nevšímej, ne ne, nic vážného“ To se Thomasovi, co ještě neměl holku, líbí. Trošku se s ní prý pomuchluje.

No a už jsme u těch králíčků a tak i dnešní rekap končí připomínkou, že láska kvete, když se na ní pracuje ;-)

Tak co myslíte, nebyla to od Thomase silná slova? Na toto téma máme pro vás anketu



Perle či antiPerle

Perle se po svém výpadku pro dánský reality portál vyjádřila, že si uvědomuje, že si částečně za svůj krátký pobyt v hotelu může sama. Měla asi být víc otevřená a vstřícná. Omlouvá to ale tím, že je typ, který na sbližování potřebuje delší čas. A prý byla asi příliš citlivá, na to hrát správně tuhle hru.

Divácké pohledy na ni se samozřejmě různí, ale pro ni bylo zásadní, jak ji vnímali kolegové a kolegyně v ráji. A tady byl zádrhel. Nejen, že se na ni část ostatních děvčat ofrňovala jako nad nudnou, ale zaznělo i to, že se s nikým moc nebaví. Na mě osobně působila od první chvíle tak, že na ostatní holky kouká tak trochu z patra, s takovým tím blahosklonným výrazem učitelky přihlížející dovádění ještě nezralých dětí. V každém jejím pohledu a pohybu, byl k ostatním veliký odstup. A ukázaly to i ty dnešní veledůležité rozhovory. Christián i Martin zůstali opření o tu poličku nad postelí, zatímco ona se plavně odnesla na vzdálenou stranu postele, obřadně se posadila a komunikovala z té dálky. A v obchodu, který se takhle snažila uzavřít, nabízela jen větrné mlýny. Místo nějaké lákavé nabídky jen jmenovala chyby, které vyhlédnutí pánové udělali, nebo míní udělat. Připočteme-li k tomu to, že Martin si Sandy už nějakou dobu velmi promyšleně zavazuje a připoutává a že Christiana k Malene táhne hormon a vědomí, že není z rodu nedajek, tak to s Perle nemohlo dopadnout jinak. Pokud o sobě vím, že nejsem schopná se hned s každým družit, tak snad do takovéhle RS raděj vůbec nelezu a zkusím radši Poker.

Pokud vás zajímá, co je s ní po HP, tak o ní vlastně víme akorát to, že po barevné úpravě účesu na finálový večírek přišla nabarvená komplet na černo a že na jejích zádech přibyl další kousek vysněných omalovánek.


Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay, pernilleperle-instagram

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 39
1
Prochor
Reagovat

Představte si, že vás v noci vzbudí týpek ,sedne si na postel a vysvětluje, že bydlí u průlivu Limfjord. No to je abstraktní moment:-) Laura čuměla jako vyoraná myš.

2
Ananas
Reagovat

@Prochor:
To nemělo chybu:-)))
I když Laura by asi stejně zírala i v pravé poledne. Když navíc uvážíme, kolik toho do sebe večer naklopila…

3
Melek
Reagovat

Zatim asi nejzajímavější příjezd nového hosta a Laura si to s tim nočním pitím dobře načasovala, nechtěla bych být v její kůži :D

4
Ananas
Reagovat

@Melek:
Aneb „jmenuju se Vtěrka a budu u vás bydlet“.
Štáb mu to, chudákovi, hned na úvod kapku polepil.
Fascinuje mne Malinina práce s obočím.

5
Prochor
Reagovat

Podle toho, co jsem viděl Dánové hned tak nevyhynou.

6
Sara
Reagovat

Perle je škoda. Vypadla moc brzy. Vypadala hodně nadějně. V hlavě neměla piliny. Pravda je, že mezi ty povrchní a ožralé týpky asi moc nezapadla. Jsou lidi, kteří jsou uzavření, dokud někoho pořádně nepoznají a týden pro takhle uzavřeného člověka je hodně málo. No nic. Nadia je zpátky a Amanda má noční můru. Alespoň je ta radost z Henrika vyvážená. Nadia mi nechyběla a vlastně ani nevím, kterou z holek bych chtěla zpátky. Asi žádnou. U Henrika to byla jediná má volba. Ale pro hru má návrat Nadii význam, tak proč ne.

7
Prochor
Reagovat

Skvělý – vrátí se mi Nadja. To jsem fakt nečekal.

8
Prochor
Reagovat

Sáro- na Perle jsem sázel ale kdo mohl vědět, že Kristian se nechá oblbnout Malene, která ho chtěla evidentně poslat domů (stejně je to pro ní jen důkaz, jak ho ovládá a pošle ho klidně domů znova). Udělal chybu podle mně. Perle by byla dobrá a silná hráčka.

9
okkvp
Reagovat

hm- a pročpak ta silná hráčka tedy nezískala ničí podporu …

10
pelmel
Reagovat

teď jsem dokoukala a dočetla… asi jsem něco přehlídla… podle čeho soudíte, že se vrátí Nadia??

11
Ananas
Reagovat

@Sara:
Taky jsem doufala, že odejde mně extrémně nesympatická Malina. Christianovu volbu jsem nepochopila. Buď proto, že neznám jejich společnou minulost, nebo proto, že mezi 16.a20.minutou se mi video soustavně sekalo. Uniklo mi něco zásadního?

12
pelmel
Reagovat

ok, už jsem zkoukla upoutávku….. jsem ráda, že se Nadia vrátí… aspoň to bude mít grády…

13
Blabla
Reagovat

já jsem ráda,že Perl vypadla…neustále se tvářila, jako by měla perly v pr…. nepůsobila na mě vůbec příjemně…spíš zaraženě…

14
Prochor
Reagovat

9 – Počítala (chybně), že Kristián není blbec. Bohužel se zmýlila.

15
Prochor
Reagovat

10 – Podle upoutávky.

16
Prochor
Reagovat

Líbí se mi přístup krále bazénů si to užít v bazénu i jinde ale obávám se, že takhle se tahle soutěž vyhrát nedá.

17
Icecube18
Reagovat

Příští díl bude hodně sexuálně nabitej :-D

18
Ananas
Reagovat

@Icecube18:
A pak začne Lauře vrtat hlavičkou, že je jediná v hotelu, která měla dva…

19
Icecube18
Reagovat

Thomas je tam pátý kolo u vozu a je docela dost naivní, jestli si myslí, že bude mít něco s Laurou :-D

20
Melek
Reagovat

Perla mi nijak sympatickå nebyla, ale určitě měla potenciál hru ovlivnit. Nadja je výrazná osobnost, doufám ale, že vracení vypadlīků se nebude už vícekrát opakovat; Henrik mi nevadil, Nadja se ještě vstřebá, další vyhození by už měli pokračovat rovnou do Dánska :)

21
Ananas
Reagovat

@Melek:
Taky mne hromadný příchod navrátilců děsí. Laura si zamechtlí s Maltem, nebude to ta pravá chvíle vrátit Kapříka?
Jaký byl průměrný počet recyklátů v předchozích ročnících asi nikdo neví?

22
Icecube18
Reagovat

@Ananas: 1.serie- 6 vrácených (jedna soutěžící dokonce třikrát. Asi jejich Nela :-D)
2.serie-3 vrácený
3.serie- 8 vrácených (5 soutěžících vráceno třikrát :-D )
4.serie-6 vrácených
5.serie-3 vrácený
6.serie-5 vrácených
7.serie-7 vrácených
8.serie-5 vrácených
9.serie-7 vrácených (vítěz vrácenej den před finále :-D )
Nevracelo se akorát v takový All-star serii.

23
Hooper
Reagovat

@Icecube18: Je to tak. Zvlášť, jestli ho mají ostatní za burana s traktorem. Ale je teda pravda, že mohl přijít v lepší dobu.

Miss Paradise, návrat Naďi.. těším se.

24
okkvp
Reagovat

Rekap doplněn o obrázky a závěr o Perle

25
Jerremy
Reagovat

@Icecube18: tak to vypadá, že návraty v této RS jsou standard, takže přestávám lamentovat nad, že se někdo vrátil a nadále si budu dánský HP užívat.

@okkvp: díky za rekapy… Jsou skvělé.

26
Ananas
Reagovat

@Icecube18:
Děkuju za vyčerpávající odpověď.
V tom případě už to neřeším, připravím se na všechno a tím spíš to budu brát jako soap operu.

27
Michal V.
Reagovat

Podle meho nazoru udelal Christian vyberem Malene chybu, Perle mela imo trosku vetsi herni potencial, ale zjevne se rozhodoval „intuici“.

Mno pokud je to tak s tema navratilcama… tak to bude jeste zajimavy :-D

Trochu me zklamava „hra“ Henrika… faktem je, ze neni duvod proc by mel byt v zaberech kamer, protoze zjevne se ted hraje jinde, ale hra se urcite neda vyhrat na jednu partnerku :-).
Na druhou stranu kdyby mel vyhrat nekdo z dvojice Henrik/Amanda nezlobil bych se, ale spis si myslim, ze v nejakem nestrezenem okamziku vylitnou oba.

I pro divaka zacina (diky naplneni jejich vztahu) byt tahle dvojice „trochu nuda“

28
Michal V.
Reagovat

btw taky jste si vsimli, ze kdyz v posledni dobe prezentuji nazory nekoho pred rozhodnutim mezi dvema variantami tak vetsinou v tech „zakulisnich“ rozhovorech to vypada na variantu X a pak ve skutecnosti padne varianta Y?

zacal jsem tuhle teorii uplatnovat a mam rozhodne pres 90% uspesnost pri uhodnuti vysledku jeste predtim nez padne. Mohli by trochu v tom strihu zamakat aby to vypadalo, ze kandidat vzdy vazne zvazuje obe varianty.

29
Ananas
Reagovat

@Michal V.:
Co by taky Henrik hrál, užívá si, nic mu nehrozí. Párováním být ohroženi nemůžou, takže dokud nepřijde něco od štábu (tajný úkol, povinná změna párů apod), může být Henrik v klidu. A navíc už vlastně vyhrál;-)

30
Ananas
Reagovat

@Michal V.:
Taky jsem si toho všimla, funguje to téměř pokaždé.

31
okkvp
Reagovat

@Michal V.: Je otázka, zda jde skutečně jen o šikovný výběr odpovědi (tedy střih), nebo je to skutečně dotyčného odpověď (ex post), na otázku, kterou variantu zvažoval víc. Rozluštění se ale ve většině případů nedočkáme.

32
Ananas
Reagovat

@okkvp:
To je asi jedno, ale jistě je to vytvořeno s cílem zmást a překvapit diváka.

33
okkvp
Reagovat

@Ananas: Matením a překvapením si právě nejsem jistá (jako záměrem), při sledování jsem totiž došla k závěru, že si štáb z účastníků s obří olibou škodolibě utahuje a víceméně nevynechá příležitost k zesměšnění.

34
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Což vítám a schvaluji:-))

35
Prochor
Reagovat

27 – Michale – myslím si něco podobného. V tom s rekapem zásadně nesouhlasím protože je k Perle moc příkrý. Perla je introvertní a odtažitá ale ne hloupá holka jenom nedostala dost času. Kristian prokoučoval svojí šanci získat náskok proti Henrikovi-Amandě protože Malena je jasná potvora, které se nedá věřit. Předpoklad Kristiána že mu Malene bude vděčná je naprosto naivní:-))) V podstatě Perlu pomstí Malene.

36
Johana
Reagovat

Že tam byla Perle, která nebyla ochotna se hned tak s někým družit, bych ještě chápala. Není nejošklivější, kostru má hezkou a pro některé muže může být přitažlivá.
Co tam ale dělá ten asexuální neosvalený týpek s úzkými ramínky, bojící se všech zvířátek, mi hlava nebere.
Líbí se mi, že když Thomas promluví, holky na něj koukaj jak na toho malého krokodýlka, co si musely podržet.

37
Michal V.
Reagovat

Co me ale docela prekvapilo, ze Martin se tak drzi Sandy… jen jestli taky nepremejsli „intuici“.

Ad thomas… jo vypada jako takovej ten typickej tridni nouma, ale i z takovyho se muze stat hezkej chlap a mit hodne dobrej zivot :-). Precejen nezapominejme, ze jim je tam prakticky vsem zhruba 20… svym zpusobem jsou to jeste deti (a taky je to na jejich jednani hodne znat :-)).

Btw kdyz uz jsme u toho kdo je hezkej… co takhle udelat predbeznou anketku poradi holek?

Pro me asi Amanda, Simone, Sandy (ty balony :-D) a pak asi nuda sed… a vubec nechapu co ti mladi danove vidi na Laure…ta me vubec nebere. Malene je mi dost … nepritazliva, ale to muze byt dany tim, ze ji vidim dost do „zakulisi“.

38
Prochor
Reagovat

Je to neuvěřitelné (a začínám přemýšlet že důkazem nějaké mojí úchylky) ale mně se nejvíc líbí Nadija ( a taky třeba Aneta Langerová). Freud by měl se mnou jako heterákem opravdu těžkou práci. Nebo třeba ne.

39
okkvp
Reagovat

@Michal V.: Taková anketa tu nebude, nemá smysl kopírovat ostatní. Bude jiná.

Přidat komentář