Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Na Mexiko slunce svítí + rekap 39

18. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Po dni plném drama nás dnes čeká v Ráji klid a sluníčko. Vůně opalovacích krémů šimrá pod nosem, smích a láska zvoní i u Pandory. K tomu trochu tequily a hned je den jak malovaný. Večer ale na obloze tetelej se mráčky.

Thomas Bødker


22 let, Thyborøn, turistický průvodce

Mladík s přezdívkou Sunny Funny bude jistě i naším sluníčkem. Do typického paradise týpka má totiž hodně daleko. Z dívek v Ráji u něj nejvíc bodů ze všech sesbírala Rikke. Co na sebe prozradil? Nikdy nebyl na diskotéce. Cestou vždycky potkal vhodnější podnik zábavy – hospodu, lahvové pivo a šipky. Procestoval více zemí než je stár. A nikdy neměl holku.

Když k tomu přičtem nářečí, kterému většina nerozumí – co víc si můžem přát a očekávat?

Díl 39 – v e(l)kozkratce

Zobudili sme sa do krásneho rána, len Danny má opět svůj špatný den. Danny zrejme celú noc s cígou v ruke premýšľal a premýšľal…

výsledkom celého premýšľania bolo, že v hoteli ešte neskončil, že to bola nočná mora. BUDÍČEK, milý Danny.

Ráno vidíme idylku u Henrikovcov. Amanda je zvedavá na názor Henrika, čo si myslí o Perle. Henrik hovorí, že je to príťaž. Amanda súhlasí, lezie jej na nervy, znervózňuje ju, je otravná… proste roztrhala by ju v zuboch!

Raňajky! Danny stále nepochopil, že spis z katastra nehnuteľností o tom, že je majiteľom hotela sa niekde stratil. A tak si zasadne za vrch stola, oznámi všetkým, že je šerif a zdôrazní, že z tohto miesta má maximálny prehľad. Potom už len vidíme ako OPÄŤ premýšľa!
HP-39-Danny-premysli

A je to tu, Danny naberá odvahu, postaví sa a vyzerá to tak, že naozaj odchádza. Omyl! Danny ešte opäť povie záverečnú reč. OK, Danny už je čas odísť. NIE! Danny sa začína lúčiť, s každým samostatne, každého musí objať. Potom už vidíme Dannyho na schodoch a pozeráme sa na rozlúčkový medajlónik.
HP-39-nepochybuj

V hoteli však ide život ďalej i bez Dannyho. Simone rozpráva Sandy svoje predstavy o tom, kto príde, kto vypadne a podobne… Sandy je OFF a počúva len blá, blá, blá. Trápia ju iné veci!

Nakoniec si dá Sandy v hlave všetko rýchlo dokopy a zisťujeme, že opäť raz tu je natvrdlá Simone. Milá Simone, ak prídu dvaja noví chlapi do hotela, ohrození budú chlapi. Takúto primitívnu matematiku by dala aj Pernille!!!

Christian nám farbou jeho tváre splýva so stenami. Dievčatá sa bavili, hahaha, hihihi, hehehe. Christian však dbá na svoje zdravie, nechce byť rudý ako rak a tak sa natiera faktorom 50 a pre dievčatá má jasný odkaz! Držte huby!
Laura však potrebovala mať posledné slovo! „Vypadáš, jak debil!“ hihiha, hahaha…
Christian, ju zrušil behom sekundy: „Ty ty občas, taky!“ …a Laura bola ticho…

Pak si pánové dali u bazénku zkrášlovací půlhodinku. A protože byli tak krásní, Tak Malene se decentně vinula k Christiánovi, zatímco se vedle Malte s Laurou olizovali tak statně až to ty dva druhé rušilo

Laura s Amandou si vymenieňajú erotické zážitky. Amanda sa priznala, že dovolila Henrikovi sahať rukami, kde chce. Laura je sklamaná, to ako nebol žiadny sex? Tcsss… sme tu, aby sme si užili, ja som už sexovala. Máš sa, čo učiť, devče!

[

Laurin tlak počas erotickej konverzácie na Amandu funguje. Amanda sa zamyslela…


Amanda mala radu aj pre Lauru. Vyspi sa s Maltem. To Lauru pobúrilo. Na záver celej erotickej konverzácie, tak Laura podala vyhlásenie.

A máme tu pandořinu skrinku, na ktorú sa najviac teší Perle, ktorá chce ukázať, ako vyzerá pravá Perle.

Prvá otázka je pre Malteho. Začínaš byť zaľúbený do Laury? Podotýkame, že túto otázku napísala sama Laura.
Druhá otázka smerovala na Henrika či je Amanda žena jeho snov? Henrik v tomto prípade zabil. Amanda je podľa neho krásna žena, ale vysnená bude, až si nechá dorásť obočie a zredukuje ten make-up.
Prebehlo aj verejné hlasovanie či si to má Amanda s Henrikom rozdať. Ak by ste chceli zmerať rýchlosť zdvihnutia ruky nášho čumáčka Laury, tak sa vám to určite nepodarí.
Sandy si blbá, alebo to len hráš? Túto otázku položila Amanda. Sandy vyvracia tento hotelovský mýtus, vraj blbá nie je.
Perle, prijali ťa súťažiaci dobre? Túto otázku si položila sama Perle. Perle mala potrebu povedať, že nie všetci. Henrik zhodnotil, že je proste otravná.
Najväčší pán po pandorinej skrinke bol Martin, ktorého pochválili až dve ženy a narástlo mu ego o nie 100%, ale 150% ako by povedal Danny.

Je čas na party! Laura a Perle sa rozhodli súťažiť. Úloha je jednoduchá, kto vychlastá viac.

Čo nás po holkách. Máme tu ďalšiu a lepšiu súťaž. V hlavnej úlohe Henrik a Amanda.
Henrik: Červené alebo biele?
Amanda: Červené!
Henrik: FC Kodaň alebo FC Stredné Jutsko
Amanda: FC Kodaň (huuups, Henrikovi sa odpoveď nepáči)
Henrik: Arogance alebo poníženosť?
Amanda: Kombinace (huuuuuuuuups, začína to byť zlé)
Henrik: Van Gogh nebo Picasso
Amanda: Myslíš, jako bary? (huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuups, nekomentujeme)

Po súťažiach tu máme následkom súťažania s Perlou Laurin 5 minútový špeciál, ktorý je ťažko komentovať a preto si pridáme iba obrázok, ktorý hovorí za všetko.

Je noc, všetci sú v posteli. Amanda je holá obklopená kvietkami a Henrik nakladá…
HP-39-bunny-HA

Na záver prichádza do hotelu Thomas, ktorý si nájde pred vstupom do hotela fotky a dopis. Vyber si jednu ženu a ihneď sa k nej nasťahuj. Veľká škoda, že si nevybral Amandu. Amandin výraz by sa určite zapísal do dejín reality show.

A jedna záverečná myšlienka: „Laura, už nie si jediná holka, co tady šukala!“

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Icecube18
Reagovat

Už mě s těma kytičkama rozčilujou :-D

2
Icecube18
Reagovat

A očekávaný projev přišel. Pár slz mi ukáplo…. Až na to, že smíchy :-D

3
Melek
Reagovat

Král bazénů konečně dosáhl nejvyšší mety a radoval se z toho teda parádně :D Návrat se mu vyplatil na 100%, nejdřív je odejit nepřítel Danny, potom podlehne Amanda, co víc by si ještě mohl přát ;)

4
Sara
Reagovat

Jsem myslela, ze stab jim urci cas na rozlouceni a urci, kdy maji odejit. Dnes to vypadalo, ze danny si to urcoval sam. Zvlastni. No je pryc. Snad se nevrati. Me chybet nebude. Pobavila simone, kdyz vysvetlovala, ze kdyz prijdou dva kluci, tak vypadne holka. Proto tolik brecela za dannym, i kdyz ji podrazil. Kdo ji ted povede holku jednu zmatenou.

5
Sara
Reagovat

Novy kluk vypada zvlastne. Pocitam, ze bude mit problem zapadnout. A budou se ho chtit brzy zbavit.

6
Icecube18
Reagovat

@Sara: No hlavně se tam už jenom kvůli vzhledu vůbec nehodí :-D

7
Prochor
Reagovat

Perla na mně působí inteligentním dojmem. Jestli se dají dohromady s Martinem, mohli by být časem silnější a vlivnější pár než Henrik s Amandou.
Jinak Laura už nemá čím překvapit:-)

8
Prochor
Reagovat

Henrik se zadíval na makeup Amandy: „Van Gogh nebo Picaso?“ zeptal se.
„To jsou ty bary?“
„!?!?“
Její odpověď neumožňovala pochybovat o tom, jestli Amanda navštěvuje víc galerie nebo bary.
Její odpověď „FC Copenhagen“ navíc naznačila, že Amanda vůbec nerozumí fotbalu.

V noci Henrik usoudil, že nikdo není dokonalý a její nedostatky ve výtvarném umění neznamenají, že si nebudou rozumět v jiných oblastech. Navíc – na fotbal může chodit s chlapama.

Přidat komentář