Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Statečné srdce a nervy drásající drama + rekap 38

17. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Včera byl Danny titulem nejodvážnějšího muže Ráje potěšen. Dnes na něj čeká těžký úkol, svou roli obhájit. Čeká nás boj na život a na smrt, v němž až do půlnoci není nudných vteřin. Rek s hrdým okem upřeným v dál čeká … a my čekejme s ním. Let’s go, Danny come on, dnešek i zítřek jsou tvé dny.

Jak jsem již psala ve včerejším rekapu, dnes nás čeká chacha, a pro ty, kteří předem chtějí vědět víc, doporučuji katalog figur soutěžního řádu ČSTS.

Dannyho statečná anabáze aneb chacha Williama Wallace

Ráno vidíme manželov po 20 rokoch Amandu a Henrika. Amanda sa pokúša dostať Henrika z postele a naopak Henrik sa pokúša dostať Amandu naspäť do postele. Henrik je v podstate rád, len mu vadi jeden malilililililinký nedostatok.

Klasické raňajky, opäť preruší dopis. Je venovaný Dannymu, ktorý je označený za najstatočnejšieho obyvateľa hotela a teraz to na terase musí aj dokázať. Danny, vědom si upřených očí napjatýchkolegů si ležérně lokne z hrníčku a pro nás diváky učiní první zásadní prohlášení dne:

Tak Danny poď do nás a ukáž sa!

Len čo sa spoločnosť zíde na terase a zaujme predpísané pozície, Danny verejne vyjaví, že si je vedomý rizík, no ocenením je potešený. Pre nás divákov, zrejme považovaných za trochu pomalších, Danny urobí zásadné vyhlásenie č. 2

Rikkie sa opýta Amandy, prečo vybrali Dannyho. Amanda odpovedá, pretože urobil mnoho dôležitých rozhodnutí. OK, Amanda a povedz nám je odvážny aj niekto ďalší? Áno, Rikkie je tu ešte Henrik. Pak ale buď seznala, že hada netřeba dráždit bosou nohou, nebo jí prostě jen nic nenapadlo, a její řeč skončila u tří teček.

Slovo si radšej zobral Henrik, ktorý podobne ako Amanda mastí ego Dannymu výrazy naznačujícími, že Danny je bůh a Henrik se stydí a závidí.
Dannyho výraz hovori za všetko :D


Možnosť vyjadriť sa k Dannyho titulu dostal ešte kresťanský, ale ten asi nesiahol po správnom výrazivu a tak sa dočkal len očného prebodnutia.

Správně Danny, ten ti to vážně nepřeje!


Rikkie odovzdáva Dannymu cenu – náramok. Danny je v slastným rauši. Potom ho oboznamuje s jeho úlohou. Musí si vybrať dvoch mužov, ktorým zverí svoj život. Títo dvaja muži odídu na samotku a tam musia zostať do polnoci. Keď tam muži vydržia vystavia svoje partnerky nebezpečiu, no Danny ohrozený nebude. Pokiaľ jeden z mužov odíde pôjde Danny so zostávajúcou partnerkou do boja na život a na smrť. Pokiaľ odídu pred polnocou obaja, Danny VYPADNE!

Dannyho oblieva pot, úsmev na tvári nenajdem, má ju v dlaniach a možná se aj modlí.
HP2014-38-koho
Slová hľadá ťažko, – budou mít tolik času na přemýšlení – no predsa len podá vyhlásenie č. 3.

Výborne Danny, to je presne to, čo ťa zachráni!

Rikkie oznamuje Dannymu, že si vyberá svojich mužov hneď teraz a predá mu náramok, ktorý musí zapnout na ruku inému mužovi. Spotený Danny si vyberá Malteho. Danny Maltemu neverí na 100%, ale na 150%.
Rikkie predáva Dannymu ďalší náramok a Pán Statočný si vyberá Martina.
Korálkovým náramkem poctění pánové poděkovali za důvěru (nepoctěné dámy se poděkovaly) a pod ostřížím pohledem nejstatečnějšího se pakovali na samotku. Tam vzápětí došli ke společnému závěru o společném rozhodnutí. Podle Martina mu bude muset Malte věřit.

V záberoch ako z filmu Rocky alebo Barbar Conan vidíme Dannyho s činkami v ruke. Nič nenecháva na náhodu a pripravuje sa svoj boj na život a smrť!

Potenciální soupeřky mezitím ráchají nožénky bazénku

Chlapci na samotke premýšľajú, čo je pre nich najlepšie. Malte je rozhodnutý Dannyho podržať. Martin váha, no na druhej strane sa obaja zhodnú, že ak Dannyho zachránia, tak potom ich zachráni aj Danny. Celkom slušný vtip :-D +1

Venku už je černá tma a většina hotelu stále nechápe, prečo ešte neprišli. Danny sa prizná Simone, sedící na jeho klíně, že keď tam chlapci zostanú, tak im bude do smrti zaviazaný a bude za nich bojovať až do konca! Tento vtip bol tiež dobrý :-) (ano kolego, též jsem se smála)

Vzápětí Danny vydává zásadní prohlášení č. 4. Chlapci na samotke nemajú žiadnu posteľ ani stoličky. Bravó! Ten muž zaslouží i svatozář!

A ve vteřině následuje i prohlášení č. 5. Danny je tak pyšný na ty hochy. Už jsou tam tak dlouho, že to pomalu ani nečekal.

Na samotke vidíme opäť búrlivú debatu medzi Maltem a Martinom, včetně mnohých výmen poloh diskutujících. Malte sa snaží presvedčiť Martina, aby zostal, pretože s Dannym vytvoria silnú koalíciu. Martin je s ním zajedno. A potom to príde… „Jak dlouho budeš v tý vaně? Jdu nahoru, doufám, že si to rozmyslíš!“ a tak Malte zostal na samotke a vo vane sám.


Martin prichádza medzi ostatných súťažiacich. Sandy je šťastná. Danny sa vyjadrí len stručne – „fuckman“… a Simon opäť plače!
V hlavičke si to všetko zrovnala a zistila, že Dannyho má najradšej. (kolego technická – Simone netrénovala s činkama)

Osamelý Malte zatiaľ na samotke prežíva kruté muky. Začal to riešiť tým, že vymýšľa hitparádový hit na text: fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck… Nedaří se, Skúsi vstať a oprieť hlavu o stenu. A pak mu to dojde. Když bude Simone s Dannym v duelu, bude si muset hledat novou partnerku ….

Danny na terase, kde si len pred nedávnom tak užíval pri grile, odpočítava posledné sekundy do polnoci a v tom prichádza zásadna rana do Dannyho srdiečka. Malte sa objaví na schodoch!
HP2014-38-pruser
Danny má knedlík v krku. No aby neměl – zapomněl, že Malte ráno mluvil jen o 100 % vzájemné důvěry a ne o 150 jako on, a i ta Simona běží objímat jiného.

Ještě si hloubku svého dopadu v hlavně pořádně ani nesrovnal a už je tu dopis a má to i PÍSEMNĚ! Malte a Martin sa ti otočili chrbtom, pobaľ si věci, ráno v hotelu končíš.
Danny je zničený a sklamaný, ale uvedomuje si, že tam predsa neboli postele a stoličky. Chápe ich rozhodnutie, je statočný. A protože k závěrečné oslavné řeči se nikdo neměl, vzal i to Danny hrdinně sám na sebe.

Malte se možná snažil poslouchat, ale bylo to fakt dlouhý. Malene se ve snaze neusnout ve stoje podivně šklebila, Simona nenápadně hladila Malteho, Martina přepadaly mikrospánky a Sandy chrupkala s tak príjemným výrazom v tvári, že sa jej muselo zdať najmenej o finále!

Perla nezaspávala, ta zřejmě myslela, protože tímto nemá partnera a muselo ju to sakra bolieť!


Den to byl pro všechny náročný. Oslavného panáka si Henrik ještě v zájmu klidných vztahů v hotelu od pusy utrhl. Amandu, tu si ale od ruky utrhnout nedá.
A tak alespoň tihle dva, v ústraní svého pokoje, slastnými vzdychy oslavili, že Danny je konečně v pr a deli…

Danny je však jen ve svém křesle. Podle svého posledního dnešního prohlášení tam seděl a přemýšlel.

Chudák kluk, FŇUK :(

No, ale len aby zas nevymýšľal nejakú levotu … anebo další proslov

P.S. Pokračování najdete v zítřejším článku, bo sem by sme sa zo zajtrajším prídelom nezmestili

Zdroj obrázků: TV3, TV3/Prima Play

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Hooper
Reagovat

Jsem byl zvědavej, co za úkol ohledně statečnosti Danny dostane – a trochu mě to zklamalo. A Sandy potvrzuje, co si o ní myslím.

2
okkvp
Reagovat

shodou náhod dostal jeho osobě – taktice ten nejspravedlnější úkol. imho.

3
okkvp
Reagovat

U těch jeho proslovů jsem byla srolovaná pod židlí (v celém průběhu dílu) – v tomto dílu vědomost předem byla výhodou :D

4
Prochor
Reagovat

Na mně to dělá dojem, že štáb se chtěl Dannyho momentálně zbavit (i když ho možná časem vrátí).
Už minulé přidělování balónků Henrikem bylo hodně namířené na Dannyho, který z toho ještě vybruslil. Ale dnešní úkol pro dva muže byla pro Dannyho téměř jistá konečná.

5
okkvp
Reagovat

@Prochor: stejně tak bys mohl špekulovat, že se štáb chtěl zbavit Simone nebo Nadii, když je Rikke vyslala k výběru poslední.
A jaksi zapomínáš, že pro dnešní úkol byl dost ve hře (v dívčím užším výběru) i Henrik.
Navíc to skutečně mohlo dopadnout jakkoliv. K druhému kolu mnoho nescházelo

6
Prochor
Reagovat

To je pravda ale že holky zvolí nejodvážnějšího Dannyho bylo dost pravděpodobné.

7
okkvp
Reagovat

@Prochor: až od momentu, kdy Simone vyjevila svou spešl definici.
Jinak to bylo na hození si dánskou korunou.

8
Sara
Reagovat

To, ze dannyho neodlifrovali okamzite jako kazdeho jineho, me napada, ze ho tam mozna nechaji. Myslim, ze pro hru by bylo zajimavejsi, kdyby nadobro odesel. Musely by se tvorit nove koalice a hra by se vyvijela dal. Ted to bylo dost monotematicke. Ale myslim, ze byl tak vyrazny, ze ho mozna znovu vrati. Stejne jako henrika.

9
Prochor
Reagovat

8- To mně taky napadlo že v tom bude háček. Každopádně by Danny vypadl tak na hraně (vyhodili ho dva kluci), že by měl štáb právo vrátit ho v určitý okamžik do hry. A to by bylo nejzajímavější. Mezi tím by se projevili ostatní, kteří byli v Dannyho stínu.

10
Prochor
Reagovat

Ještě mně napadá že Amandu teď nebude zbytečně rozptylovat Danny a pán bazénů má volné pole působnosti.

11
Melek
Reagovat

Další pokračování bez nějvětšího taktika bude zajímavé, věřím, že se znovu víc projeví Henrik. To loučení ale natahovali, co to dalo, ještě by mu mohli zítra udělat vzpomínkový večer, jako když u nás vypadl Niko, ten měl potom dokonce imaginární pohřeb či co. Na to, jak ho tam skoro nikdo neměl rád, byla atmosféra skutečně pohřební. Henrikovi jsem ten vítězný koktejl tak přála ;)

12
Elko
Reagovat

Táto epizóda bola skvelá podívaná :-)))

13
okkvp
Reagovat

@Melek: imho si jej štáb vychutnal a dal nám poznat Dannyho v celé kráse :-)))) Jak se shodlo několik dánských blogerů – danny si zřejmě zkoušel svou závěrečnou řeč. Půlka Dánska se válela smíchy po zemi, druhá půlka nevěřícně zírala a dělala wtf :D

14
Ananas
Reagovat

Ó! Nevím, jestli mne víc rozesmál Danny ranní, opájející se svou nejstatečností, nebo Danny půlnočně se proslovující. Jestlipak si někdy v mezičase vzpomněl na Bekima, ten by byl imho věrně vytrval…
Jen je mi divné, že nebyl ihned odlifrován, jako ostatní. Že by svým proslovem uspal i štáb?

15
Melek
Reagovat

@Ananas: Vždyť by se tam sám před tím hotelem v noci bál, chlapec jeden odvážná :-D

16
Michal V.
Reagovat

Padl velky hrac, ne ze bych chtel aby hru vyhral, ale velky hrac to byl. Mozna mohl pobyt dele…

Doufejme, ze se brzo trosku zvyrazni novi lide, kteri byli zatim upozadeni. ale verim tomu, ze to tak bude, protoze je to tak prakticky vzdy.

Skvele jsem si tento dil uzil a priznam se, ze byt na miste tech na samotce tak bych asi jednal uplne stejne… ten kdo te nakonec ve hre udrzi je vzdycky hlavne holka a bylo by blaznostvi dat ji v sanc, navic kdyz tim, ze prisli si jeste zvysili loajalitu.

17
Prochor
Reagovat

14- Při Dannyho proslovu se mi líbilo, jak už Sandy i skoro proti své vůli usínala:-)

16- Samozřejmě že z taktického hlediska se oba kluci zachovali správně. V HP je spojencem muže vždycky žena, která spolurozhoduje o jeho vyřazení a ne chlap. Je třeba mít loajalitu alespoň vlastní partnerky . Maltemu to trvalo trochu déle než to pochopil i když viděl nedávno jak dopadli Sander a Kristián, když se nemohli spolehnout na své partnerky. Nějaká jeho „silná trojka s Dannym“ by byla naprostá iluze.

18
okkvp
Reagovat

rekap v článku

Přidat komentář