Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Krokouši a modrá párty + rekap 37

16. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Dánský štáb si libuje v hře s jinotaji. Dnes nás tudíž čeká překonání strachu, vody plné nebezpečných nástrah a večerní reje ve znamení celé škály modré barvy. A k tomu všemu jedna Perla. Copak nám i účastníkům v Hotelu Paradise tím asi chtějí říct?

Musím říct, že mě tahle hra baví zatím čím dál víc. Je otázka, zda místní diváctvo tuhle hru s alegoriemi chápe.
Jak zrovna dneska Prima i Jojka veřejnila čísla sledovanosti a své průzkumy kde a jak se tahle RS chytla, tak nevim nevim. Prima se chlubí průměrně 40 tisíci zhlednutími jednotlivých dílů, Jojka (wau) dosahuje procenticky podobných čísel – 24 tis shlédnutí. Obě společnosti si zálibně prohlížejí svá trička, protože prý sledovanost zpětně stoupá. A kdopak se nejvíc kouká? Žínky z velkých měst 18-24.
(zdroj digizone, L. Polák)

Perle (Pernille) Schrøder

23 let, Randers, sociální pedagog a barmanka

Tak tu máme první ženu s piercingem v tváři. Jaká je,se člověk dozví, až když se k němu otočí zády.

Na sobě si nejvíc cení, že je milá a komunikativní. Snaží se být také originální a s nohama na zemi i ve stresových situacích. Dědeček pocházel z Alžírska. Nesnáší nadřazené přechytralce. Z další věty můžem vyčíst, že v ženském kolektivu není oblíbenou.

Co jsme o ní prý nevěděli? Že nemůže vždy reagovat na to, co by chtěla, ale bezpečně ví, co nechce. A že s drtivou většinou svých přátel se kamarádi 5 a více let.

Hm, Nevím sice přesně, co tím přesně chtěla Perla říct, a hned takhle na začátku bych nechtěla být v té její nee kategorii, ale možná je to tím, že jsem ženská, protože k její charakteristice mi zatím dokonale sedí jedno – sociální pedagožka se slabostí pro motivační texty a citáty.

Den 37 – Krokouši a Modrá hvězda

Klop, Klop… ráno prichádza Christian skontrolovať Henrika a Amandu. Amanda oblečená. Henrik oblečený. Nevadí, Christian potrebuje povedať svoje dojmy zo včera.

Máme tu opäť raňajky. Ako prvá si dovolila povedať AJ Simone a tak sa rozhodla povedať Laura o 108 decibelov hlasnejšie jedno dlhééé ÁÁÁÁÁJ. Áno, tipujete správne prišiel dopis.

Sandy prečíta pozitívnu správu, dievčatá odchádzajú do vodného parku. Ovácie sú obrovské! Sandy vo svojej hlavičke vydedukovala, že asi tam budú hady. Laura sa nám na kameru priznáva, že neznáša prírodu, sú tam nebezpečené zvieratá a pavúky. No proste hnus.

Dámy si pri vstupe do krokodýlieho prečítajú správu. Dnes učiníte veľké rozhodnutie, ale len tie, ktoré dokončia cestu. Zatiaľ, čo ženy prežívajú nočné mory a ich najdôležitejšou otázkou je, či je spolkne krokodýl větší nebo menší


Aj chlapci majú velmi dôležitú debatu. O tom, ktorú ženu by oš*kali. Malte by dal dole Lauru, Sandy nemá chuť š*kať. ale keby prišiel koniec sveta, tak by ju oš*kal len kvôli těm jej nafouknutým kozám. Henrik by chcel š*kať Amandu.

5 blondýnok sa držalo v jednom závese ako vláčik, museli prejsť cez houpací most nad nádrží s krokodýli, a nakoniec si jedného krokodýla museli podržať.

A predstavte si aj do džungle prichádza dopis! Dievčatá majú vybrať najstatočnejšieho zo všech chlapcov

Chlapci po obede našli na stolíku pri bazéne kufre a rozhodli sa ich preskúmať. Našli v nich plavky a zistili, že príde žena s veľkými … kvítky … a tak prišla Perle! Danny by ju oš*kal, ale nepáči sa mu, povedal to len z taktických dôvodov, samozrejme!

Dievčatá sa mezitím rozhodovali medzi Henrikom a Dannym. Najstatočnejší muž v hoteli je podľa nich Danny a tak mu to hned po návratu chutě oznámily.

Či je to dobre, alebo zle, pozná prý chytro sám! Prvou úlohou Dannyho bolo rozhodnúť, kto bude s Henrikom tvoriť pár. Amanda anebo Perla? Jsem kámoš, no ni? – Amanda.
Simone zhodnotila, že Danny je idiot. V příštích vteřinách vidíme opět akci „schody – upřímnější parťák tady pro tebe není“ A Ano Perla volí nabídnutou stranu barikády.

Máme tu modrú party. Danny zhodnotil, že najkrajšou ženou v parochni je Martin. Christian zhodnotil, že Perle s modrým vlasom skôr chlapom.

Vráťme sa, ale k obednej téme, kedy chlapci rozoberali, koho by oš*kali. Poďme sa pozrieť ako dopadlo ich skóre. Danny sa opäť priznáva, že dnes nutně musí *** a je mu jedno či dostane Sandy, Simone, alebo Perle.

Tak to se vůbec nepočítá

hp2014-37-Dannycum

Prvý pokus – Simone – krocan v rúre? -> ZAMIETNUTÉ

Druhý pokus – Perle – krocan v rúre? -> ZAMIETNUTÉ


Skóre Danny 0:2

hp2014-37-muzuhodne

Ako dopadli ostatné chlapčenské pokusy o IP-čka (istý pich)

Křesťan s Malene se navzájem oživují dýcháním z plic do plic
hp2014-37-ahojcau
Skóre Christian 0:1

Martin sa bozkával s Malene pred „spiacou“ Sandy, ktorá to nezvládla počúvať.
hp2014-37-javasslysim
Skóre Martin 0:1

Henrikova ruka šmátralka a našmátrala aspoň u Amandy kozu, ale nič viac

(kolego nemusí vždycky hned pršet, hlavně že to alespoň kape … zaplať bůh, že v této chvíli Amanda neví nic o bazénu)

Skóre Henrik 0:1

Okrem toho, dostal ďalšiu ranu Danny, keď Sandy išla Dannymu vyslepičiť, že Martin a Malene provozují cmuky cmuk. Puppy, no toto?

Martin bol šokovaný. Vyčítal Sandy, že takto to ďalej nepôjde. Hlavu nemáš na parádu!

Danny na záver dňa oznámil Malene, že si neželá, aby sa zaňho postavila. Ich vzťah je v troskách.


Nakoniec malá úprava skóre – Danny 0:3. Je přece v hotelu nejdovážnější!

Nicméně opět máme malý dodatek
Pánskou kulinářskou soutěž s přehledem vyhrála Malene ziskem dvou Bobříků „zaděláno“

Co nás čeká zítra? Chacha

Zdroj obrázků: TV3, pernilleperle/ink361, TV3/PrimaPlay

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Prochor
Reagovat

Proč jsou dánky tak potapetované. To jako že vezme děvče obrázek z 5.třídy ZDŠ a pak přikáže – vytetuj mi to na záda? Asi když je dánští jinoši nudí tělem dívky, tak si prohlížejí alespoň obrázky.

2
Sara
Reagovat

Perle bude zajímavá. Uvidíme, jak dlouho vydrží a jestli vůbec bude mít příležitost zahýbat s dějem. Návrat Henrika jsem uvítala s neskrývanou radostí. Doufala jsem, že klaun bude on a byl. No radost, protože to, co vymýšlel Danny s Amandou se mi moc nelíbilo. Sice vidíme jen sestřih, ale předpokládám, že tam je to nejdůležitější. To, že se kluci kromě Dannyho téměř nesnažili lobbovat, považuji za pěknou blbost. Zvlášť, když se prosáklo, co holky (Danny) vymyslely. Amandě jsem fandila a fandím, ale propást tak úžasnou příležitost vyhodit Dannyho a Melteho, to se jen tak nevidí a souhlasím s Henrikem. A dobré bylo, že se klaun ukázal ještě před propichováním. Kdyby to bylo až potom, tak bych nedala nic za to, že to dopadlo špatně pro Christiana. Amanda a Laura změnily názor až poté, co se ukázal Henrik.

3
okkvp
Reagovat

@Prochor: taky o tom od začátku přemýšlím :)) No v každém případě se zdá, že povolání tatér je v Dánsku dost výhra.
Nicméně si myslím, že tolik malůvek je typické jen pro určitou sortu. Zajímalo by mě, zda jsou tamní ceny srovnatelné s našimi.

4
Prochor
Reagovat

Podkres Johan Sebastian Bach- Air on the G-strings mně potěšil.

5
okkvp
Reagovat

Teď umřeme ! – já už umřelá jsem – smíchy :-))))

6
Prochor
Reagovat

Prý krokodýl nikdy neviděl pět blondýnek pohromadě:-) To je zábavný ty komentáře dívek.

7
Icecube18
Reagovat

Koukam že Sandy všude nosí kabelku. A to i po hotelu :-D

8
Prochor
Reagovat

Mně se hlavně líbí ten základní princip. Když někdo lže a manipuluje, tak to vždycky někdo odnese. Buď manipulátor protože jeho oběť není hloupá, nebo oběť protože je hloupá (Bekim). Teď by to měla odnést logicky Laura. A je to poučné i pro ostatní – každý, kdo věří lháři to odnese, dokud to neodnese samotný lhář. Na souboj Henrik- Danny se fakt těším. A hádejte komu fandím:-))

9
Icecube18
Reagovat

Malene pomalu přebírá roli po Kimie. Čekam kdy zahučí s někym do bazénu :-D

10
Sara
Reagovat

Teda Perle se mi fakt líbí. To jak ohodnotila Dannyho, tleskám. Doufám, že to dotáhne daleko a bude hrát s Henrikem a jeho partou.

11
okkvp
Reagovat

Kdyby někdo nevěděl co Amanda zmiňuje poté, co se napoprvé přeslechla ve jménu Perle – tak Herlev sice v dánštině znamená zde lev, ale jde taky o předměstí Kodaně

12
okkvp
Reagovat

no, jdu si utřít slzy smíchu a dám si to nejmíň ještě jednou.

Zajímavý, jak ty modrý paruky většině holek i kluků slušely podstatně víc než jejich vlastní vlasy

13
Prochor
Reagovat

Rozvíjí se to slibně – Danny správně zhodnotil. že po příchodu Henrika Amandu už nemá pod kontrolou. Henrik správně zhodnotil, že silnější spoluhráč proti Dannymu bude Krisstian, kterého proto zachránil. Amanda opět přežila ale já bych na ní nespoléhal ze žádné strany tábora. Jenže ona má vliv na obě strany tábora. Je to zajímavé.

14
Melek
Reagovat

Dnešní díl byl zabijácký, holky u krokodýlů neměly chybu a opilý Danny v modré paruce byla dokonalá třešnička na závěr :D
Sice Dannyho taktiky nemám ráda, ale nechtěla bych o něj přijít teď, když se mu vrátil schopný protihráč. Zítra mu snad budu držet palce.

15
Prochor
Reagovat

Dnešní díl byl opravdu zabijácký jak pro koho. Danny během deseti vteřin ztratil nejsilnější ženskou hráčku Amandu na které trpělivě pracoval. Henrik prakticky získal i Lauru, která spáchala sebekritiku jak jsem byla blbá(jenže u Laury s IQ prvoka to nic neznamená). Henrik se lehce nezbavil Dannyho což je dobře protože teď se bude muset snažit sám a můžeme se konečně těšit na souboj dvou chytrých hráčů. Za vším je chytrý štáb, který musel předpokládat, jak Danny holky zmanipuluje a návrat Henrika má asi vytvořit jistou protiváhu. Opět konstatuji – výborná práce štábu.

16
JanaVoh
Reagovat

@Prochor: Přesně to mě napadlo taky, už se jim zdálo, že Amanda je na jeho straně, tak rychle poslali pro Henrika. Na jednu stranu se ve mě mele to, že se mi nelíbí vracení do hry, když už vypadl, ale kde by jinde našli silného protihráče Dannymu. Nikdo nový na to zatím nestačil… A románek Amanda X Henrik je už jenom bonus navíc.-)

17
Prochor
Reagovat

Je jasný proč se Danny věnuje vždycky nově příchozí holce. Kluky vyhazují holky a proto je potřeba mít na ně vliv což koneckonců ukázalo balónkové vyřazování. Ostatní kluci jako by to nechápali a útočí přímo na Dannyho, který se jim směje do očí protože ví, že bez holek mu nemůžou nic udělat.

18
okkvp
Reagovat

@Prochor: já bych tedy řekla, že základním motorem jeho kroků, je především ta jeho ješitnost, ale nerozporuju, že je v tom i jeho taktika.
(tedy spíš přesvědčení, že jeho taktika je nej, nej, nejlepší, že je mu to bohem dáno aniž o tom musí přemýšlet). Ostatně ty jeho včerejší modré rozpravy, ta s Perle, imho naprosto přesně vystihují, co je zač. Rčení o víně a pravdě nelže.

19
Hooper
Reagovat

@Sara: Uvidíme, s kým bude hrát, ale působí docela rozumně. A pro někoho ta její pomalá mluva může být uklidňující.

20
Hooper
Reagovat

@Prochor: Hláška dílu, jednoznačně.

21
Ananas
Reagovat

Co si asi Sandy nosí v kabele? Pytlík písku?

Přidat komentář