Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Co o Dánech možná ještě nevíte

13. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Dánská série se nám pomalu láme v polovině a tak je správný čas prozradit i něco ze zákulisí, o životě po životě v „Ráji“ i o tom jak se k téhle sérii stavěla dánská média a diváci. Je libo nějaký skandálek, drby o tom kdo s kým, jak se účastníci mají teď? Rozluštění hádanky

Začít můžeme hned u poslední odpadlice Camilly. Jak víte z jejího zdejšího medailonku, chtěla si v Hotelu Paradise užít nevšední zábavy a možná i trumfnout brášku Jacoba.

To se jí tedy bohužel díky mužskému nezájmu vůbec nepovedlo. A to přitom Jacob Affe v hotelu pobyl také velmi krátkou dobu – 2 dny (epizoda 30-32). Taky jí to předem rozmlouval, dokonce její zájem jet do Mexika vůbec nechápal, doporučoval jí spíš myslet na školu.
Letos v březnu konečně vyšlo najevo, že tím přítelem, s kterým šla na casting byl asi Yakub. Poznali se totiž už na dovolené loni v létě na Malorce.
Chodit spolu ale začali až poté, co se po natáčení oba opět sešli doma v Dánsku. Yakub tvrdí, že nejlepší na ní jsou její oči, úsměv, nohy a zadek a prý též dobře vaří, takže doufá ve společnou budoucnost. Camilla je paf z Yakubových hnědých očí, ale podle ní ruka v rukávě ještě není, uvidí, co jim přinese budoucnost.
Vraťme se ale na začátek

Skandál ještě před premiérou

Pro ty, co tu nečetli v minulosti zopakuji, že letošní dánská série se v Mexiku točila loni na podzim (říjen – prosinec 2013) a vůbec poprvé byla odvysílána až poté –27.1.-29.5. Poprvé tak byla 23.1. slavnostní předpremiéra v Imperial Cinema v Kodani s promítáním prvního dílu. Zúčastnili se jí všichni aktéři celé série, chyběla jen kráska Pernille. Kolegové o ni měli trochu starost, protože se pár dnů před tím odmlčela na všech kanálech a nikdo o ní nic nevěděl. Někteří měli dokonce starost, jestli se jí něco nestalo, neumřela a tak …


K velkému překvapení a nemalé neradosti TV3 se záhy ukázalo, že Pernille neumřela, ale místo slavení s kolegy sedí od 15. 1. v samovazbě v Kodaňské věznici Vestre, kam jí šoupli spolu s její o rok mladší sestrou a dalšími čtyřmi komplici za držení a distribuci drog. (23 gramů kokainu, 11g MDMA, držení 420 ks LSD psaníček, více než 350 prodaných) a podle dánských zákonů je za hrozí až 10 let. Pernille se dušovala, že s tím nemá vůbec nic společného, že vůbec netušila, co se děje, když do bytu ve Hvidore, kde právě byla, vrazila policie, a že to co našli, nebylo její.

Většina kolegů na předpremiéře reagovala na otázky zvídavých novinářů slovy „no comment“, mnozí zdůraznili, že jejich postoj k drogám je záporný, nicméně většina z nich zároveň Pernille držela palce.

Skandál tohoto ražení na začátku nové série samozřejmě neudělal radost televizním producentům, protože pár potížistů už v minulých sériích měli a navíc panovala celkem velká obava o dostatečnou sledovanost. Na otázky, zda by se nemělo uvažovat o stažení z vysílání odpovídali tak, že svědomí mají čisté, Pernille měla při nástupu do Mexika čistý trestní rejstřík, jak to mohli tušit.

Jak Pernillin případ nakonec dopadl, to bohužel do dnešního dne není známo (nepodařilo se vygooglit). Z chládku byla propuštěna 29. ledna poté, co tam oslavila i své dvacetiny. Na vzduch vypuštěná tmavovláska médiím se svým typickým úsměvem pravila „ Člověk musí být opatrný kam leze, nikdy nevíte, co mají lidé v zásuvkách“

Pernille tam má jen kuličkové počítadlo a bednu žhavých fotografií

Předpremiéra

Slavností předpremiéra se jinak odehrála ve veselém duchu.

Pravda, někteří se při sledování svých eskapád na plátně lehce rděli. Například Laura. Na celé kino ajajkovala i fuckovala, když se viděla při flirtování s Kasperem a Nadie a později i štábu TV3 se svěřila, že to vypadalo nechutně.
Jak reagoval její bratr Simon nevíme (na záběrech v ten moment není), ale víme, že tehdy už se Laurou opět mluvil a dokonce hrdinně prohlašoval, že to jejich vztah utužilo. Když se před tím ale vracela z Mexika ona, tak ji odmítl vyzvednout na letišti ;-)

Ten slavný Lauřin bratro-odkop ostatně vnímali jako sakra drastický i mnozí jiní. Hlavu si nad tím mohl ukroutit i Kasper, a to ještě i v Dánsku a spolu s bratrem „Vlkem“, který se dušoval, že by nikdy v životě nic takového v HP neudělal.

Drby i informace seriosní

Kasper + Laura, je také dobrá historie. Jistě si vzpomenete, jak se s ní se slzou v oku a nudlí v nosní dírce v Hotelu Paradise loučil a štkal, jak je zamilovaný. Co čert nechtěl, při letu do Dánska vedle něj posadili sličnou bisexuální švédku Linneu, právě odlétající ze švédského Ráje, a nejen těch 12 hodin letu na Lauru taky ani nevzdechl a zdokonaloval se v cizím jazyce. To se mu nakonec povedlo natolik, že švédský bulvár psal o mezinárodním románku.

Že by ale Kapřík nebyl ješitný, to jste jistě nečekali. Neokomentovat Lauřinu krátkou paměť a cicmání s Maltem si samozřejmě, když se to k němu doneslo, neodpustil.

Domácí mediální známosti si ale hošík užíval plnými doušky, to on rád a bratr mu v tom pomáhá. Peter si teď nedávno pořídil vlastní bar (4. v pořadí, předchozí pokusy se vždycky nakonec nějak sesypaly, ale teď už se to jistojistě povede na trvalo) a Kasper je na vrcholu blaha, protože poprvé není jen bratrovým zaměstnancem, ale rovnocenným společníkem. Asi pod vlivem téhle radosti se ale projevil jako pěkný pitomec, protože na svém fcb předem propíchnul, kdo vyhrál tu švédskou verzi HP a slíznul za to pěknou dávku nevole.

Momentálně už si však opět užívá televizního zájmu, neboť je jedním z účastníků tradiční Paradise punk výletu na Sunny Beach v Bulharsku. A už víme, že jednoho kamaráda potetoval na pindíku. O Kasprovi toho víme ještě o trochu víc – ale to až zas někdy později. Včas se podělíme;-)

To o takovém Michaelovi po HP mnoho nevíme. Tedy kromě toho, že si užívá různých setkání s kamarády i s rodinou a že se snad chystá pokračovat ve studiu další VŠ. O tom, zda příjemně vypadající neznámá blondýnka, jejíž foto se na apríla objevilo na jeho instagramu , je jeho milá, jedna ze dvou sester nebo náhodná kolemjdoucí, panují mezi sledujícími dohady.

Z pozornosti se nenápadně vytratili i jiní, kteří prošli první částí RS. Patrik se věnuje zdravému životnímu stylu a je prý sám, Natascha bydlí s kamarádem gayem, protože s Nadiou se v prosinci rozešly, Majana je právě na dva měsíce u příbuzných v Brazílii (prý i kvůli MS) a Nikita se těší, až se na podzim uvidí v telce v další RS – For leakker til love (too hot for love), kde prý bude za pořádnou potvoru. Na ni můžeme také prozradit, že díru do světa začala dělat již ve 12 letech, kdy se jako tanečnice objevila ve finále národního kola Junior Eurovision Song Contest.

To je k drbům pro tentokrát asi vše. Nechceme totiž prozrazovat nic víc o těch, co v hotelu Paradise na našich monitorech ještě jsou. Dívejte se nezatížení. Prosíme proto znovu – neprozrazovat nejen děj v HP, ale i návazné propletence.

Ze seriózních informací můžeme poskytnout třeba tu, že podle rodinných poměrů soutěžících je v Dánsku asi zvykem mít velké rodiny. Laura se Simonem mají ještě sestru Fridu , Michael s Henrikem mají sestry dvě, Fujka Sophie má dvojče bratra a pak ještě mladší sestru a staršího bratra, Kimii má dvě malé sestry a bratra, Majana dva bratry a dvě sestry. To jen na příklad.

Divácké ohlasy

Jak už jsem také kdesi v diskuzi zmínila, 10. Řada Hotelu Paradise se ve své mateřské zemi potýkala s dost významným poklesem diváckého zájmu. Zvlášť v první třetině vypadala statistická čísla na pořádný propadák, ale postupně se to přece jen vylepšilo. Jistě tomu napomohla i solidní práce na oficiálním fcb, dost se snažili i samotní účastníci, jak na ofiko fcb profilech, tak na instagramu. Zpočátku tedy ti výraznější měli problém s podvrhy profilů, ale postupně se to podařilo ošetřit. Nicméně zvláště dívky si letos užily nebývalého zájmu individuí s nevybíravým slovníkem a názory. Jak to vypadalo konkrétně nevím, ale asi to bylo dost veliké, protože se k tomu vyjadřovala v tisku i šokovaná Rikke.

Jeden z možných důvodů je možná ukryt v oficiálním průzkumu agentury YouGov, která pro Metro prováděla ve dnech 21.-23. 2. (po 16. Dílu) dotazníkovou akci, zda si lidé myslí, že účastnící HP jsou hloupější než běžný průměrná Dánská populace.73% respondentů ze vzorku 1005 osob ve věku 18-74 let odpovědělo, že ano a jen 15% si myslelo, že ne.

Nářky byly slyšet (vidět) i na málo zábavný děj, úkoly a témata oproti předchozím ročníkům, což pro nás odkojence šedým morem je obzvlášť veselé :-)

Fandům téhle RS a fandům jednotlivých účastníků to bylo a je zřejmě zcela jedno. Nakonec i v českých diskuzích lze najít omámené vzdechy po kohoutkovi Danielovi a dalším, kteří obecně moc nebodovali a to, že dívka neumí počítat bez prstů či má nedostatky v základních vědomostech, mnozí pánové také lehce přehlédnou.

Jak si tedy stáli letošní dánští paradajci u fanoušků v oblíbenosti na sociálních sítích?

I to podrobně zjišťovala reality se věnující dánská média. Tu jsou čísla TOP 10 k 19. 3. 2014 (30. díl)
Amanda: 46.402
Henrik: 45.858
Kasper: 45.000
Nadia: 40.776
Laura: 38.116
Sandy: 23.715
Patrik: 19.130
Michael: 17.584
Pernille: 14.287
Kimii: 12.087
(sledující ofiko fcb + instagram profily, zdroj mx.dk)
Jednotliví soutěžící brali získávání sledujících trochu jako nevypsanou soutěž a většinou se o své profily tudíž starali s velkou péčí. Taková Amanda měla před HP sotva 300sledujících. Samozřejmě nesměli nic z děje prozrazovat předem. Dokonce v době, kdy odjížděli do Mexika na natáčení, nesměl nikdo, kromě nejbližší rodiny vědět, kde jsou a tak si mnozí vymýšleli a pouštěli do světa všelijaké báchorky. Stejně tak později museli až do finálového večera utajit, jak kdo dopadl (tzn. několik měsíců), taktéž vzájemné vztahové propletence se odkrývaly až postupně. Následně po odvysílání celé série ještě TV3 zařadila formát Paradise OMG (17 4-10 minutových reportáží) o tom, jak žijí nejpopulárnější osobnosti po HP a co se mezi nimi odehrávalo poté, co jednotlivé díly viděli v tv atp.

To vše je dostupné na ofiko stránkách TV3, ovšem samozřejmě pouze v dánštině a v 90% s územním omezením. Kdo chce, nechť si k tomu cestu najde, ale prosím, nekažte to ostatním a nespoilerujte a neprozrazujte nic, co se týká těch, co ještě v Hotelu jsou nebo teprve budou.
Nejzajímavější se tu určitě postupně dozvíte a pak uvítáme, pokud nás doplníte.

V pondělí čus u dalšího dílu rajské zábavy. Čeká nás jeden z nejzajímavějších týdnů v celé sérii.

A na úplný závěr mám hádanku:
Z kterých 5 účastníků je sestavena tahle lepá fotošopo paradajka?

Pořád nic?

Tak pro ty s menší představivostí;-)

Amanda, klobouk Henrik, vlasy a část těla Pernille, poprsí Laura, půlka břicha s tetováním Kimii. Vyrobila TV3

Zdroj obrázků: TV3, Nöje, Realityportalen.dk, SE og HØR, Nadialinevonbach.com, amandapalmn instagram

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
sideways
Reagovat

dík za info

2
Hooper
Reagovat

A dle jejího FB je Amanda ze čtyř dětí.

3
okkvp
Reagovat

@Hooper: možná by se hodilo vynaložit úsilí a zjistit, kdo je pouze jednočetným bratrem/sestrou, případně dokonce jedináčkem

taková informace by tu měla místo dokonce i u těch, kteří do HP teprve vlezou
(já si kvůli tomu fcb profil pořizovat nemíním)

4
Prochor
Reagovat

Amanda mi připadá taky nejzajímavější.

5
okkvp
Reagovat

A co ta hádanka? Není v tom nikdo, koho ještě neznáte

6
okkvp
Reagovat

no a samozřejmě už jsou tu někteří, kteří nerozumí psanému textu … tož „odměna“ je nemine

7
Petr
Reagovat

myslim si ze amanda je nejlepsi…Ale uz jse tesim na zitrek a nacely tyden jak psal panacek.A hlavne se tesim na toho klauna myslim si ze to bude henrik nebo kasper nebo novi hrac je to 50 na 50 nvm

8
sideways
Reagovat

mozno blbost, ale sandy, kimie, pernille, amanda, klobuk- henrik

9
okkvp
Reagovat

@sideways: ne

(ale dost dobrý)

10
sideways
Reagovat

@okkvp: tož jdu na to ješte jednou

11
sideways
Reagovat

sandy, kimie, pernille, amanda, majana

12
sideways
Reagovat

naposled: prsa sandy, brucho kimie, tvar pernille, ruky natascha, vlasy majana

13
okkvp
Reagovat

@sideways: tož znovu:
jeden červený (černý) kolíček, jeden bílý

14
Prochor
Reagovat

Já tam vidím jasně Amandu a Sandy ale ostatní ne.

15
okkvp
Reagovat

@Prochor: taky jen jeden bílý

16
Melek
Reagovat

Díky za článek, já si to nikde na fb ani v originálu nehledám, takže potěšilo :)
Můj typ:
Amanda, Henrik, Kimie, Natascha, Laura?

17
okkvp
Reagovat

@Melek: 4 bílý

18
Melek
Reagovat

klobouk – Henrik, tvář – Amanda, poprsí – Laura, břicho – Kimie, zbytek – Pernille? :D

19
Prochor
Reagovat

Informaci o zajetí mé milované Pernille Nygaard jsem pustil už dříve. Ale o tom, jak to s ní dopadlo nejsou úplně košér. Pochopil jsem, že Pernille byla uznána jako nevinná? Nebo se pletu? On je dost jednoduchá na to, aby na svůj večírek pozvala značně nedůvěryhodné lidi. Co o tom napsal dánský tisk?
Moje informace jsou z dánského bulváru:
http://www.bt.dk/paradise-hotel/paradise-pernille-hentet-af-politiet
Přeložte si to.

20
Prochor
Reagovat

Na Pernille byl hezký pohled ale Amanda je určitě v současnosti nejsilnější ( a tím nejzajímavější) hráčka mezi holkama. Ano, mohla spálit mosty k Dannymu a udělat si loajální koalici. Ale Amanda je o něco chytřejší. Nespálila mosty a Dannymu demonstruje, že je silnější hráčka než Nadia (možná v tom ale hraje nehraje roli inteligence ale sexuální přitažlivost k Dannymu). Samotnému Dannymu dochází, že spojenectví s Amandou by mu mohlo prospět. Prostě a krátce – Amanda je opravdu silná hráčka i když jsem si to na začátku nemyslel. Moc se těším na pondělní pokračování.

21
Melek
Reagovat

@Prochor: Pernille bych jako blondýnu nepoznala :D

22
Prochor
Reagovat

21 – Já taky ne a nechápu proč Dánky bazírujou na blond vlasech, když třeba právě Pernille to jako brunetce slušelo víc a byla tím taky zajímavější.

23
okkvp
Reagovat

@Prochor: :-D:-DDDD ROOOFLLLL

že se tahle pernile jmenuje Nygaard a naše Johanson a že je tam jasně napsáno, že tahle byla v osmé sérii, to jsi stejně jako datum 22.10.2013 kapánek přehlídl

24
okkvp
Reagovat

Prochore promiň, ještě nikdo mi tak nesundal ze židle …… ale zajdi si k očnímu lékaři :-))))

25
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Pane, jste borec! Dohnal jste přísnou paní šéfovou až ke caps loc! Kdo se tímhle může pochlubit:-))))

26
Prochor
Reagovat

Vzdávám se všech komentářů.

27
okkvp
Reagovat

Pernille je v Dánsku každá pátá baba. Taky jsem psala, že různých výtečníků bylo v minulých řadách víc. Tahle Prochorova křivě svědčila. Jenom. Jiní mají za sebou mnohem horší prohřešky. Pokud jsem zběžně luštila, tak snad i nějaké zabití, ale to nemám prozkoumané a ověřené. Výtržností, rvaček nepočítaně

28
okkvp
Reagovat

Rozluštění hádanky se v článku objeví zítra dopoledne

14.7. 11.00 tak už ;-)

Přidat komentář