Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Romantika odpočítána, začíná turnus létání

9. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Aktualizace 10.7.22:10 Tři děvčata mají důležité poslání a tři další půlden probrečí. Hezky to začalo, pěkně pokračovalo, ale teď se trne. Jakpak dopadne dívčí hra na rozpočítávanou a sekla se Amanda nebo nesekla? Navíc je třeba být ve střehu, protože se blíží další pokus. Nožíky nabrousit, kulovnicím hlavně prošťouchat, postavit na čáru a… Je mi líto vážení, ale na to jak další pokus dopadne, si tentokrát chvilku počkáme.
V následujícím dílu se konečně dočkáme rozuzlení načaté zápletky „smíchy se potrhám, jak ti vytřu voko“. Stejnou taktiku ovšem zvolil i štáb a tak už tak našponovanou náladu v hotelu rozčísne vstup dvou nových dívek. 33. díl si nenechte ujít

Tv3 měla při téhle RS zřejmě na paměti i uměřenost finančních nákladů na mezikontinentální lety a tak se dnes sestava účastníků v Hotelu Paradise opět rozšiřuje. Tentokrát dokonce tuplovaně.

Camilla Normann Olsen

19 let, Skovlunde, barmanka

Dívenka, která je nejpyšnější na svou osobnost, protože je prý dobrá v rozdmýchávání dobré nálady, se přihlásila, až když viděla cvrkot na otevřeném castingu. Byla tam se svým přítelem a nedalo jí to. Asi si při tom úplně čistě náhodou vzpomněla, že starší bratr Jacob Affe si Ráj vyzkoušel už před dvěma lety.

Camilla, která by mohla těžit z toho, že není blond, by ráda uvízla divákům v paměti jako sladká osoba se srdcem na správném místě. To bude mít asi hoňku, protože mnohem výraznějším markantem k zapamatování se zdá být její pršáček a výraz králík


Prozradila na sebe i několik pikantností. Například, že pochází z ostrova Bornholm a stále tam má většinu familie, že tetování na prstu je symbolem zářivosti jejího zesnulého strýce a že je blondýna.

Jak si povede v Hotelu Paradis? Vytře bratrovi oko?

Malene Overgaard

Divoká, nevyzpytatelná
23 let, Aalborg, studentka kadeřnictví

Malene je z jiného kadlubu, to dojde každému, ke kterému se bez šatů otočí zády. Asi taky trpěla na modřiny. Ke každé cool kadeřnici ovšem patří být pořádně cool, když důvěryhodnosti nepřidá chemlon na hlavě, tunely v uších – vyhrne pracovní oděv.


Podle dostupných informací je zřejmě i tahle žínka z těch, které kontaktoval štáb. Hlásila se tedy prý vlastně už před dvěma lety, ale kvůli rodinným problémům to pár dnů před odjezdem vzdala.

Ráda by působila jako sladká i zemitá, emancipovaná baba.
Zvídavému blogerovi na sebe ovšem prozradila, že nemá naprosto vůbec, ale vůbec žádné sebevědomí (!), a je divoška do joggingu a aut.
Zamlčela mu ale jednu maličkost. Zná se s Christianem. Sice se oba dušují, že se vlastně skoro neznají, jen mají některé společné známé, navíc ona vůbec není jeho typ a on její, ale znáte to….

V každém případě se dívejte. Čeká nás totiž zase zábavný díl. Opět utržený v tom nejlepším ;-)
(Spoilery budou přísně trestány)

Zkratka rekap 32


HP2014-32-beznázvu


Zkratka rekap 33


hp2014-33-1
hp2014-33-2
hp2014-33-3
hp2014-33-4
hp2014-33-5

V After Dark se Danny rozpovídal o tom jak se cítí těsně před párováním a o své taktice vyhodit všechny staré hráče.

Konec nenápadného miláčka davů

Tak nám vyletěl Rajský podivín a komik, tequillaman Bekim. Nebyl sice výrazným taktikem, dění v hotelu ale kořenil specifickým humorem. Byl vděčným terčem kamery pro komicky působící glosy situací a díky tomu byl oblíbeným u dánského diváctva i mezi soutěžícími. Jak jsme se nakonec díky Pandořině skřínce mohli dozvědět, je minimálně z poloviny kurdského původu. Paradoxem je, že mexický Hotel musel opustit v den svých narozenin.

Tak jako pokaždé, tak po výpadku měl i Bekim prostor se vyjádřit v rozhovoru s Kristianem Lucem v After Dark a poskytl informace i dánskému portálu věnujícímu se RS a některým dalším. V After Dark byl poprvé už po Pandořině skříňce. Ač byl ve velmi drobré náladě, tak si drobně posteskl , že jej tehdy nepříjemně zklamala atmosféra a cítil se pak skutečně osamocený. Doufal, totiž v podporu Malteho nebo Nadii, ale ta nepřišla.
Vzhledem k tomu, že Bekim je člověk zřejmě opravdu veskrze pozitivní, tak i po osudném Parceremoni vzal svůj konec v Hotelu Paradise především na sebe. Nicméně, lehký stín v jeho vztahu s Dannym asi vznikl.
Bekim podle svých slov věděl, že je součástí války Dannyho a Amandy, ale na chvíli podlehl tomu, jak mu to Danny líčil jako velkolepou srandu. Vůbec nepřemýšlel, že by si Amanda mohla vybrat Sandera.
Přitom původně, než za ním Danny přišel, pomýšlel na domluvu se Sandy. Danny jej vůbec nevaroval, a když jej varoval sám Sander, že nemá na Dannyho spoléhat, tak jej neposlouchal.
Když pak viděl televizní sestřih, tak mu došlo, jakou byl ve hře Dannyho figurkou, a to že jej tak cynicky nastrčil místo sebe, se Bekima přece jen nepříjemně dotklo.

Zdroj obrázků: TV3, Realityportalen.dk, danielishoj.dk

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 66
1
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že Amanda je neuralgický bod v této sociální hře její úspěch nebo neúspěch silně ovlivní další dění a Danny si to moc dobře uvědomuje a snaží se jí urputně oblbnout. Ale Amanda doufá ví o Dannym své.

2
Hooper
Reagovat

čumáček je pěkně zlomyslnej:o)

3
Melek
Reagovat

Když se smějě, vypadá jako krysa, která sere :DDD

4
Prochor
Reagovat

Amanda přežila a to znamená že mezi holkama to nemá tak špatné. Kupodivu Simoně mohla věřit.

5
Michal V.
Reagovat

mno dnesni dil dobrej… jen nechapu strategii nekterych hracu jak chtej vlastne vyhrat kdyz se jen vezou na necich zadech

6
Libor
Reagovat

Tu čubku Simone nemůžu ani vidět. Doufám, že brzo potáhne pryč.

7
okkvp
Reagovat

OT -Kdyby měl někdo náhodou problém, že na podstránkách video dílu není – nechť jde na prima Play

8
Ananas
Reagovat

@Michal V.:
Doufají, že se dovezou co nejdál…

9
Hooper
Reagovat

@Michal V.: Bylo by hezké, kdyby tam vždy bylo více kombinátorů typu třeba Dannyho, ale holt je vždy nutné počítat s tím, že část lidí tam zkrátka jede na dovolenou a na hru víceméně rezignují.

10
Hooper
Reagovat

Protažený obličej v upoutávce potěšil, dvě nové ženy.. zítřek vypadá slibně. A Naďa je stále ve hře.

11
Melek
Reagovat

To tady ještě nebylo, aby díl neskončil Dobrou noc, děti :) Teď je to ještě víc napínavé ;)

12
Blabla
Reagovat

@Prochor: proč myslíš, že mohla Simoně věřit??? Jako kdyby mě ta holka vykládala, jak je jí z Nadie špatně a pak ji tu nechala, tak bych jí nevěřila ani nos mezi očima…:-)

13
Blabla
Reagovat

no on má štáb taky trochu tu moc manipulovat…vše je o tom, jak si postupně vybírají, za koho se postaví…pokud by šel Danny první a stoupl by si hned za Gečitku (tak mi přijde Simone, kor když vytasí uši) a teprve pak někdy bekim, tak Amande musí dojít, že Danny hraje habaďuru :-) Pokud si Amanda vybere Bekima, tak udělá asi chybu…dle videa je Bekim spíš s Dannyho parťáky, než s Amandou…ale bůh ví, jak působí na sebe v reálu…

14
Baruš
Reagovat

Mně osobně hodně baví, jak se Danny snaží přečůrat Amandu a Amanda Dannyho…jsem zvědavá, komu se to podaří dřív :)

15
Michal V.
Reagovat

mno v tuhle chvili jsem myslel Bekima, kterej byl pekne v zavetri a pak se necha vystavit na takovehle hloupe akci…

podle me jestli Amanda neni hloupa tak si necha Sandera, kterej je uplne novej, nez loutku Bekima. Ale je to skoda… Bekim byl docela funny typek kdyz byl zrovna v zaberu…

16
Prochor
Reagovat

12 – Protože raději vyhodila Kimie (taky by bude chybět ta královna bazénů). Ale hlavně že přežila Amanda. Zdá se mi, že se z Amandy stává čím dál silnější a nadějnější hráčka.

17
Prochor
Reagovat

Až se „Dannyho parťáci“ spojí proti němu (jako že už začali), tak bude rád, že má na své straně alepoň Nadiu a Amandu. Uvidíme. A pak bude hodně záležet na Amandě, kterou chce vyhodit a Nadie které „nevěří“.

18
okkvp
Reagovat

@Prochor: Amanda ale přece chtěla, aby Simone vyhodila Nadiu.

19
Prochor
Reagovat

18- Amanda může být ráda že nevypadla sama. Ale teď by mohla začít pracovat se Simonou což se nehodí do plánů Dannyho a to je podstatné. Kimmie byla jen malý pěšák v téhle hře.

20
okkvp
Reagovat

@Prochor: šiš asi koukáme na dva různé Ráje. V tom mém, je Simona zákeřná sviňucha, která pase po tichém bezpečném závětří u Dannyho, oplývá vřelými city k Nadie (taky měly několikrát líbačku – pravda občas maskovanou kostkou ledu) a na Amandu to válí po vzoru svého velkého vzoru. Vzor jako vzor unese, bo je to chlap, u Nadii je to podobný alespoň zčásti, ale jiné baby zkousává s chutí asi jako hmotu na výrobu zubních otisků

A v tomto díle opravdu Amanda vypadnout nemohla, protože si to zajistila chytrým riskem na romantické večeři

21
Melek
Reagovat

Amanda byla dost naivní, když uvěřila Simone. Vím, že je to hodně sestříhané, ale Simone s Nadjou k sobě mají hodně blízko, toho si Amanda všimnout mohla. Už jenom to, jak se před vyhlášením „rozsudku“ objímaly, to ještě Kimie seděla kousek stranou a nevypadalo to, že těm dvěma na ní až tolik záleží.

22
uKaStany
Reagovat

Jak se vám líbila balonová pudlice? :D:D:D

23
Jerremy
Reagovat

@Melek:
To drbání holek bylo dobře sestříhané…
(tyhle drobné detaily dělají tuto RS zábavnou a koukatelnou)

24
Jerremy
Reagovat

@Melek:
Ten konec mě teda rozčílil ;-)
Celých 24 hodin musím čekat na výsledek… I když si myslím, že Bekim nás opustí…

25
Prochor
Reagovat

V poslední době je Laura nějak mimo. Cokoliv se stane , tak Laura hned reaguje nějakou z variant:
To jsem nečekala!, nebo
To teda nedám!
Aj-aj-aj!!!
To je nanic!
A do p***!

26
Prochor
Reagovat

20 – Simoně se nedá věřit to je fakt. Amanda by měla ale vyřešit zbytečný rozbroj s Nadiou protože ten jen hraje do karet Dannymu. Jenže to ona asi neudělá.

27
Hooper
Reagovat

@Prochor: No, vyměnily se hlavní role v seriálu. Teď je to Amanda, Laura si vybírá oddechový čas po Kasperově odchodu. Ale tuhle měla líbačku na schodech s Maltem, tak je možné, že už se blíží jeho konec.

28
sara
Reagovat

Danny mi osobnostně moc nesedí, ale musím přiznat, že je to dobrý hráč. Taktiku, všechny holky tady oblíbám a oblbnu je svým mužným charismatem a výmluvností podomního prodejce částečně zavrhl, když na něj prasklo, že si užívá na více frontách. To mu musím přiznat, zametl to efektně do kouta a už o tom nikdo neví. Začal znovu z jiného konce. Podle hesla poučit se a jít dál. Možná dojde opravdu daleko, i když je příliš výrazný a aliance na jeho vyhazov se formuje celkem úspěšně.

29
Ananas
Reagovat

@Hooper:
Polibek smrti?

30
Prochor
Reagovat

Plán na vyhození Dannyho byl od Amandy víc než naivní ale Amanda může zapracovat na ostatních. Jestli si za ní stoupne Bekim tak bych ho vyhodil se slovy určenými k ostatním: Bekime, vypadáváš místo Dannyho, který tě využil. Takhle dopadne každý, kdo Dannymu věří. Já jsem Sandera nezradila. Prostě něco by na tom mohla získat u ostatních i když Danny nevypadne.

31
Hooper
Reagovat

@Ananas: Jsem čekal, jak to bude pochopeno.. Slova „blíží se jeho konec“ se týkají oddechového času. Nepočítám s tím, že by Malte nějak brzy vypadl.

32
iivveettkkaa
Reagovat

Já bych byla ráda, kdyby Amanda vyhodila Bekima… Jak si Bekime myslel, že to bude děsná sranda, tak by ho teď smích přešel..

33
Melek
Reagovat

Souhlasím, že by Amanda měla nechat Bekima odejít a potopit kvůli tomu Dannyho před ostatními. Bekim ale říkal, že jsou s Amandou dobří přátelé, takže se obávám, aby se nad ním neslitovala.

34
iivveettkkaa
Reagovat

Já se taky obávám, že Bekime zůstane, protože Amanda chce, aby ji Danny uvěřil..

35
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Bojím se, že takový formát Amanda není, tak pohotová nebude.
@Hooper:
:-)))
Taky myslím, že nevypadne. Je to jeden z proplouvačů.

36
Prochor
Reagovat

35 – Ananas – souhlasím. Ale Anamda by měla pracovat na Dannyho achilově patě a to je jeho nedůvěryhodnost.
Každý kdo vypadne kvůli Dannyho lžím by měl být komentovatý Amandou stylem“ Zase další kdo vypadl protože věřil Dannymu jako¨:
1)Bekim,
2)panX.Y¨
atd¨
Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží Dannymu jeho sebevědomý úsměv.

37
Prochor
Reagovat

Amanda se ukázala jako velmi ale opravdu velmi silná hráčka a poslala domů minimálně figurku Dannyho. O.K. Amanda.

38
Prochor
Reagovat

Dannyho parťáci se nesmějí tak, když když tenhle podraz na Amandu chystali a to mně opravdu baví. Spadli do pasti, kterou si sami vykopali- už nemají Bekima:-)))) Amanda je v pohodě a bojuje proti Dannymu dál.

39
Hooper
Reagovat

Ale měl pěknej ten pohřeb, viďte? I na slzičky došlo.

40
sara
Reagovat

Bekim je pryč. Danny je slabší a ovečky mu přestávají věřit. Hodně se mi líbila věta, kterou pronesla jedna z nových holek – Slyšela jsem, že Danny je přelétavý a nedá se na něho moc spolehnout. To je přesně to, jak psal Prochor, co by měla Amanda nenápadně pouštět do éteru. Jen tak, mezi řečí. Myslím, že by nebylo taktické to řici při párování přímo jak navrhoval Prochor. Potřebuje, aby jí Danny věřil. Takhle to udělala fakt dobře. Zbavila se Dannyho poskoka a oslabila ho, aniž by si nějak ublížila. Špatné světlo padlo na Dannyho. Ještě se mi líbila hláška té tmavovlásky, že jestli vypadne, tak se na sebe nebude moc podívat dva? roky do zrdcadla. Jsem jsi ji představila, jak se nemaluje, nefintí a vůbec chodí jak vagabund . Tyhle řeči, to je vážně fajn. A začíná mi vadit Aj aj Laura. Sice patří do mnou preferovaného tábora, ale to její aj aj je strašně protivné.

41
Hooper
Reagovat

Btw Nadě se na Maleně líbí její opálení, nikoliv tetování aneb chybka v překladu.

42
Hooper
Reagovat

Cirkusová upoutávka vypadala zajímavě, hlavně Sandy v obleku s bičem:-))

43
Icecube18
Reagovat

Simone by někdo měl říct, aby si nedávala vlasy do culíku. Víc tim vynikne její gedžitskovkej ksicht.

44
okkvp
Reagovat

Bekim mi bude jako zábavná postavička chybět, ovšem Amandě za luxus kop Dannym’s do brňavky potlesk. Čekají nás velmi zábavné díly :-)))

45
Carol
Reagovat

Proč Lauře říkáte čumáček?

46
okkvp
Reagovat

@Carol: Protože je takový roztomilý čumáček. Bazi to prorocky odhadla už z fotky a historie jí dává plně za pravdu.
Napřed dělala čumáčky na Kapra a Kapr na ní, a když Kapřík čumáčkování začal flákat a čumáčkovat i s jinýma, tak byl čumáček nedostatkem tance kolem sebe nasratý. Jen za Kaprem zapadly dveře, tak začala házet čumáčky na prvního, kdo se našel. No a protože Malte čumáčkuje statečně, tak je čumáček zase dobře naladěný a spokojený ;-)

47
Cedecko
Reagovat

Vubec nechapu proc si Bekim vubec za Amandou stoupal. Co to melo za pointu. Jim melo byt jasny ze vypadne.

48
okkvp
Reagovat

@Cedecko: Protože mu to přece poradil věrný kámoš Danny, jako tutovku + velkou srandu na cestě k vyhození Amandy.

Chystám k tomu Bekimovo vyjádření

49
Ananas
Reagovat

@Cedecko:
Přišel mi jak malý kluk, který by udělal cokoli, aby se zavděčil vůdci party.

50
Prochor
Reagovat

Můj osobní problém je to, že už od začátku miluju Nadiu. Když zakoulí svýma očíčkam a zavře pusu, tak je mi strašně roztomilá jako koťátko a nechci aby vypadla. Jenže současně mi začíná být čím dál sympatičtější i mrkací panenka Amanda se svým neohroženým a statečným bojem proti Dannymu. Takže mně vadí, že Nadia a Amanda se chtějí navzájem vyhodit. Chtěl bych v hotelu obě dvě. Jenže to vypadá, že Amanda se dříve či později dannyho parťákům neubrání.

51
Hooper
Reagovat

@Prochor: V pořádku, zůstaň si u Amandy, já jsem rád, že je u N. volno.

52
okkvp
Reagovat

Bekimovo ex post v článku

53
Prochor
Reagovat

47 – Bekim se nechal zneužít Dannym aby vypadl místo něho. Mělo to původně ublížit Amandě. Největší pitomost, kterou jsem slyšel byla právě od Bekima: Alespoň uvidí (Amanda) jak jsme silní. Tak to teda Amanda vidí:-)) a Bekim se na to všechno může dívat v televizi trubka.

54
Melek
Reagovat

Velká spokojenost s Amandiným výběrem, Dannymu dobře sklaplo :)
Já bych nechala v hotelu spíš tu blondýnu, docela dobře prokoukla Dannyho a nevypadá tak vygumovaně, tmavovláska se moc neprojevila a navíc není pro kluky dost atraktivní, ale uvidí se ;)
Ocenila bych vrácení se ke starému stylu – začátek dílu = ranní vstávání a konec uložení do postýlek, ta pauza v napínavém okamžiku má určitě svůj efekt, ale je to takové dost rozhozené. Jestli bude párování v desáté nebo dvacáté minutě podle mě už nehraje tak velkou roli, kdo to chce vědět okamžitě, může si to posunout a pak se vrátit na začátek.

55
okkvp
Reagovat

@Melek: ty díly jsou ale takhle udělané od TV3 – tam přeskakovat nemohli. V případě našeho dnešního dílu si na něj dánové museli počkat od čtvrtka do pondělí :-D
Přeskakovat mohli jen ti s prémiovým účtem u viaplay

56
Ananas
Reagovat

Teda, Dánsko je ještě menší, než se původně zdálo! Když už nemáme Kaspera, který znal všechny, zastoupí ho Christian. Malina a Kalina jsou dobrá dvojka, tipuju, že zůstane blondýna.
Překvapilo mne, že Danny po párování nepoužil svůj připravený argument „nešel jsem k Tobě, abych nepotopil kámoše Bekima“. I štáb mu na to nahrál pořadím voleb. Danny už dopředu vypadal dost jistě, že první bude volit Bekim a až po něm on.
Kdy myslíte, že jsou točeny vysvětlovací monology soutěžících?

57
Melek
Reagovat

@okkvp: Mně to hned nedošlo, tak to teda byli chudáci, být tak dlouho napnutí jak kšandy :D Jinak já ten záměr chápu a přežiju to, jenom mi to přišlo takové ucelenější, jeden díl = jeden den od rána do večera/noci…

58
okkvp
Reagovat

@Ananas: tak jako všude – když se to hodí někdy po. Občas podle oblečení, účesu, lze rozeznat, že třeba až druhý den. Pozadí je za ně roubované (lze nejlépe rozeznat na Bekimovi – občas mu tam chybí kus brýlí)

59
Jerremy
Reagovat

@okkvp: Ten „souboj“ mezi Dannym a Amandou je zábavný. Občas se již začínám ztrácet jestli si věří nebo ne. Ještě, že tam jsou ty zpovednice. 😆
Ale je pravda, co dneska řekla Amanda, že kdyby jsi s Dannym věřili, mohli být silná dvojka.

60
Prochor
Reagovat

59 – Trochu mi to připomíná, jak Nela s Ginem rozebírali, že by mohli být silná dvojka ale vzájemný odpor byl větší než taktika.

61
Prochor
Reagovat

Není ta Malene Overgaard sestra Amandy? Je jí dost podobná.

62
bechersaltz
Reagovat

@Prochor: Na fejs to taky nějaké búčky napadlo, ale taky je prej zaručeně sesetřená s tou druhou, protože maj stejnýho bratra :D Levá nebo pravá, všecko jedno, hlavně že si pohoníme :D

63
JanaVoh
Reagovat

Tohle byl stejně od Primy dobrej krok, něco jim to vydělá a ověří si asi i budoucí sledovanost… Myslíte, že v Čechách je to v lidech, že se tolik nepředvádí nebo je to fakt tím, že to prostě ty štáby neumí vymyslet? Mě přijde, že kolikrát jim ty lidé odpovídají pořád stejně. Třeba ve zpovědnicích a tak…
Vždyť tenhle formát, je strašně jednoduchej a člověk kolikrát žasne, jak dobře to funguje…

64
JanaVoh
Reagovat

Btw. taky se mi lbí Nadia i Amanda, tak mě mrzí, že mezi sebou bojují. Ale o to je zábavnější, že se tam obě pořád drží… Asi to trochu vyrovnává štáb:-)
Na začátku se mi zdálo, že Amanda hned vypadne, vypadalo to, že jí nikdo nebude chtít…

65
Ananas
Reagovat

@JanaVoh:
Tady je vidět, že zrovna v té „zpovědnici“ s nimi štáb velmi dobře pracuje. Někdy tam mluví asi i s opravdu velkým zpožděním (podle vlasů) a není to znát. Jistě je to i dobře sestříháno, ale dobré otázky jsou asi nejdůležitější. Nebo jsou všichni účastníci skvělí herci:-)

66
Hooper
Reagovat

@JanaVoh: To je na delší povídání, ale pokud se omezíme na HP, tak štáb (a i případný budoucí) je nezkušený. Ten rozdíl mezi (zatím?) jedinou řadou u nás a desátou řadou v Dánsku zkrátka je. A dost i ve zkušenosti. (Špatné/dobré obsazení je druhá věc.)

Přidat komentář