Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: V rámci romantiky ďábelské reje i taktiky. rekap 30 a 31

7. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Prima ofic: z důvodu změn licenčních podmínek budou nové epizody nadále pouze v pracovní dny

Aktualizace 9.7.11:30 Písečná úžovka Sandy si dnes v Hotelu Pradise vybere partnera a večer se dočkáme Sandera. Jinak uvidíme netaktické i taktické taktiky, odvážné tajné plány, večírek s růžky a cupidy a nakonec volnou zábavu zvanou S.P.T eller K. Vadí? Nevadí, pro slabší nátury a mládež je připravena kytka.
V díle následujícím se dozvíme, jak někdo něco nepochopil a vznikla z toho velká aféra. A bude taky ta … hm… no…jak bych to… ta romantika, která jiným bude ale hodně ležet v žaludku.V úterý se dívejte na jednatřicítku. Rekapy

(Alexander) Sander Nissen

[singlepic id=9608 w=615]22 let, Kolding, prodavač
Usměvavý, spokojený, sladký

Sander je dalším z hošíků, který si potrpí na stylové značkové prádlo. Je samozřejmě z dalších potetovaných a tak mě napadá otázka, zda se Dánové tetují,aby byli přesně styloví jako jejich oblíbená značka anebo volí značku podle stylu svého tetování.[singlepic id=9609 w=615]Sander se přihlásil proto, aby měl novou zkušenost, poznal milé lidi a aby se stal letošním vítězem. Nemůže být přece druhej, když jeho nejlepší kámoš je přesně ten Nick, který vyhrál 7. Sérii.
Potrpí si na dobrou vizáž a proto také usilovně pracuje na své muskulatuře a samozřejmě k tomu využije každou vhodnou příležitost i v Hotelu Paradise. Má rád staré dánské filmy a je prý velmi plachý, zvláště mezi neznámými lidmi. Tuším, že tím chtěl trochu vysvětlit dojem, kterým na lidi působí. Nafučenej morous a uspavač hadů.

Není to ale tak hrozné, jak by se z prvních okamžiků mohlo zdát. Umí se i docela hezky usmát.

Pravda, to odhalíte nejlépe v případě, že jste 165 cm vysoká blondýna, nebo máte nějakou takovou po ruce k předhození.

Jakého Sandera uvidíme v HP předem těžko soudit, blondýn netyčovitého vzrůstu je tam dost. Trochu mám ale obavu, protože měl v rozhovoru s dánským blogerem potřebu zmínit, že si máme my diváci být vědomi toho, že je to hra a vidíme jen sestřih. A že je s mnohými ve skutečnosti dobrej kámoš.

Bazisouhrn 30

Příchod nové hráčky s sebou přinesl i větší, než malé množství alkoholu a tak například Nadja s oknem velikostí výkladní skříně ráno pokládá standartní otázku všech slušně vychovaných mladých dam[singlepic id=9620 w=615]„kde a co mám uklidit, komu se mám omluvit?“ Nepamatuje si vůbec nic.

Stalo se již takovým milým pravidlem této hry, že Lauřini partneři zkrátka zanáší. Zatímco u Kaspera by se věc řešila křížovkovým výslechem a větrnými mlýny, Christianovi, který si to užil s Kimie v bazénu, se jen po probuzení oznámí, že všichni měli možnost vidět jeho … toulitku.

Barbie Sandy si v zařezaných plavečkách napouští vanu a Amanda spřádá plány, jak se definitivně rozloučit s Nadjou.

U snídaně dostává nová dívka svůj první dopis. Bude muset rozbít nějaký pár.


A proto, přesuňte se na seřadiště, přátelé.

Pravda, pár dílů jsem chyběla, a tak, možná že už se to stalo, nicméně poprvé jsem je viděla u párování ve věcech na lítačku. A musím konstatovat, že ta večerní oficialita se mi líbí více :-)

Sandy, která sebe sama vnímá jako Barbie a já dodávám, že oblečky získává zřejmě z humanitárních sbírek, se rozhoduje o svém novém chlapci. Měla toho včera hodně, jediný, s kým si pořádně promluvila, byl Danny. Ten jí nabídl, že se mu může postavit za záda a tuto volbu pak Sandy schválila i Amanda. Nadjo sorry, přesuň se na samotku.

Rikke se Sandy ptá, jestli je tato volba z její hlavy. Ta třepe hlavičkou, že ne-e, že dostala takovou radu. Dannymu i Amandě tuhnou rysy… Moderátorka tedy novicku škodolibě vybízí, aby se podělila o to, kdo se stal jejím osobním rádcem.
zHP2014-30-radce
Tak, to bychom měli…

Odpoledne líně plyne. Christian podstupuje rutinní kosmetickou úpravu a zřejmě má posunutou hranici bolesti, protože to vypadá, jakoby mu Nadja trhala nehty, ne chloupky z obočí. „Parádo, trp!“


Danny si ve skutečnosti libuje, že má novou partnerku. Jeho taktikou je mít stále oddané stádečko dívek, zřejmě citově deprivovaných, takže stačí jeho ujištění „mám tě rád“ a je to cajk.

V hovorech u bazénku si chlapci sdělují své erotické preference, představy a hodnocení zdejších dívek.

Jako nejpřitažlivější byly vyhodnoceny Amanda, Laura a Nadja. Chlapci se rozcházejí s tím, že úkolem dnešního večera bude dívky opít a pak si užít orgie.

Pohled na stejnou věc z dívčí strany? Musíme se nechat opít a pak si to pořádně užijeme! Zavelela Laura, která jako jediná má tak velkou kapacitu plic, že umí pusou nafouknout lehátko pro tři.

Chlapci mají tedy plán – opít dívky, dívky mají plán – nechat se opít chlapci. K tomu je jako dělaná andělsko-ďábelská párty. Holky dostanou růžky, pánové se zavinou do plenek a po úspěšném opití předmětné Diabolky si ji mohou označkovat Cupidovým šípem. Než se ale všichni nachystají, do dívčí převlékárny se nesměle přimotá nový host. Jmenuje se Sander a vypadá to, že plynule se zařadit, mu bude dělat problém. hp2014-30-04b
No, a jak to dopadlo s těmi plánovanými orgiemi? Když pomineme Kimie, pro kterou je voda v bazénu jakýmsi afrodiziakem a pak už prostě nejde jinak, nejblíž tomu, aby se země zachvěla, byl podle svých slov Bekim.

Reálně se prováděl body shot. Pak nějaké líbačky, tance a místo toho, aby si ti lidé prostě domluvili nezávazný a bezpečný sex, tak se maximálně navzájem vyhecují k tomu, aby se políbili před chatkou… jako malí, fakt! :-)

Bazioksouhrn 31

Ráno je pro některé z hotelových hostů chvílí pro zpytování svědomí. Z holek se nejvíce stydí Amanda – ta líbačka s Martinem byla opravdu už moc. Je to trapné, protože teď se s ním bude muset potkat, a všichni to už určitě ví… V družstvu chlapců se trochu stydí Christian. A taky to souvisí s Martinem. Ne, Christian se s Martinem nelíbal. Christian dosáhl hned třetí mety.

Jako sladká tečka je po vydatné snídani servírován dopis, který oznamuje konání Pandořiny skříňky… Sraz prakticky ihned. To rozhodí čumáčka, protože jí to totálně nabourá její pečlivě připravený denní program a kdy pak bude dohánět ty vzniklé resty…


Program Pandořiny skříňky je následující:

Christian se ptá Laury, jestli už zapomněla na Kaspera, když se stále líbá s Maltem. Čumáček jen nevěřícně zavrtí hlavičkou, jakože jak tohle někoho mohlo napadnout. Zapomenout? Na Kaspera? Nikdy! Kasper a já – to je prostě nejvíc, chápeš?

Další otázka míří na Sandy – myslíš za sebe, nebo děláš jen to, co ti řeknou ostatní? Sandy nechápe otázku. „Já jsem tady ale nová“. Tak samozřejmě, že si nechávám poradit. Důvěřuji Amandě a Dannymu, kteří to se mnou myslí dobře. Hned jak se tady trochu zabydlím, tak rozjedu svou hru.

Amando? Proč jsi tak falešná? „Já? No JÁ asi ne!“ Nadjo, za svou impertinentní otázku budeš pykat!

Pak to chvilku vypadalo, že si dívky vjedou do vlásků, pak že použijí pěstičky, férový souboj že ukončí nehtíky do očiček a pravá kladečka otázky Simone se dobře bavila.

Ovšem jen do doby, než se nějaký anonym zeptal: „Bekime, proč říkáš klukům, že s tebou chce Simone spát?“


Dotazovaný se pokoušel o tanec na žhavých uhlících, a Simone vše uvedla na pravou míru. Tohle je sprostá pomluva, k ničemu takovému samozřejmě nedošlo, Bekim na tohle nemá koule. Bekima se samozřejmě toto nařčení velmi dotklo, protože má býčí koule a je to dědičné.
Ten, kdo položil tuhle otázku je zákeřný, tohle byly jen takové barové klučičí řeči, tohle se ven dostat nemělo… Simone, promiň, byl to prostě jen pitomý fór. Simone pak na kameru vysvětluje, proč by do Bekima nikdy nešla. Bekim je totiž o hodně, o opravdu hodně ošklivější, než ona. Stačí?

Pak z pandořiny skříňky vytahuje další pokyny Sander. Vyber si nějakou dívku na romantické rande. Když romantické rande, pak to musí být Amanda.

Amanda se za pomoci Laury chystá na romantické rande, Bekim stále přemýšlí nad tím, proč se pánové ukázali jako praví falešní kamarádi

a Christian mámí Martina s nováčkem k vytoření antiDannyovské koalice.
V okamžiku, kdy je Danny vzdálen na cca metr, Sander propadá viditelně panice a zdrhá, Martin se ošívá a samotný Christian provádí naprosto prozrazující se pohyby. Koalice vydržela tedy přesně : 62,2896345 vteřin. Dobrá práce, křesťane.

Simoně konečně došlo, že za A/- Bhuran G je alias pro držitele několika platin za nejprodávanější dánskou desku, za B/ Bekimův humor miluje, a šla si pro rozhřešení.
spravnej_chlap

Sander s Amandou zatím v družném hovoru dorazili na místní pláž a protože slunce zapadlo a šampaňské došlo aniž si tentokrát při tom někdo vystřelil oko, romantická večeře na břehu moře se zapadajícím sluncem může začít. A tak začala. Asi půl hodiny se nic nedělo, a pak Sander položil pečlivě připravenou otázku. „Máš raději psy, nebo kočky?“. Po další půl hodině, kdy bylo slyšet jak obsluze postávající v diskrétní vzdálenosti tikají hodinky se Sander vzmužil a položil další dotaz. „Sportuješ?“


Ne, tudy prostě cesta nevede. Produkce pochopila, že by bylo zábavnější pustit reklamu s hrajícími si koťátky a tak tuto romantickou večeři utne dopisem. Vyberte 3 dívky, které získají moc. Amanda sice tuší nebezpečí, ale co kdyby ….
[singlepic id=9628 w=615]A tak po zralé úvaze došla k výběru vhodné doplňující dvojice a všichni zúčastnění mohli být spokojeni.

Romantická večeře o 2 zbytečných otázkách připadala dlouhá nejen Amandě, ale i Martinovi. Hned po té, co Danny aka lazebník severský dívkám oholil hromadně nohy, se proto i s ostatními pustil do hry „Hádej kdo jsem“. Ale moc ho to nebavilo, za prvé – vybírali si jednotlivé soutěžící, takže nebylo těžké uhodnout a za druhé, musel pořád myslet na to, co ta Amanda, na té romantické večeři…

Romantikou s překvapením dobře naladěná dvojice dorazila zvědavému auditoriu podat raport.

Dívky, které získají moc budou : Amanda, Laura a Sandy.

Po příchodu Amandy bylo potřeba upevnit taktiku, takže jak Simone, tak Danny jedou šrouby do hlavy a oba blondýnce, která si každého chlapce omotá kolem malíčku, slibují 100% podporu.

Bude jejich podporu Amanda potřebovat? ;-)


HP2014-31co-kdyz

Ten, kdo hru vnímá pouze na seřadišti a při příchodu dopisů, si užívá volných chvilek. „Ach Malte, proč jenom jsi tak hezký… a proč tak skvěle líbáš? Ještě! Ještě!“

Zdroj obrázků: TV3, danielishoj, TV3/PrimaPlay

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 62
1
johny
Reagovat

Já bych řekl, že důvod víkendové pauzy bude spíš v neschopnosti překladatelů. Vsadím se, že nestíhají :D

2
uKaStany
Reagovat

@johny: A na jojce se prubne, zda budou bratři chápat i bez českých titulků :)

3
Hooper
Reagovat

K ději se vyjádřím později, ale Amanda by fakt nemusela kouřit pod nos všem u společné snídaně.

4
uKaStany
Reagovat

@Hooper: Hele, nejsi ty náhodou brácha Dannyho, že ti ta Amanda tak trhá žíly? Si to dej ještě jednou s brejlema. Hulí tam i jiní, např Malte. A do předchozího dne i Danny.

5
Hooper
Reagovat

@uKaStany: cmuk

6
Prochor
Reagovat

Nejvíc mi tam začínají vadit dvě největší dannyho vlezprdelky Simona a hlavně Kristián. To jsou dva podvraťáci aby člověk pohledal. Naopak Amanda mi vůbec nevadí.

7
Prochor
Reagovat

Při párováni se mi líbilo jak Danny zapomněl skromně přiznat, že nejenom Amanda ale i on radil Sandy aby si za něj stoupla. Sandy taky mohla citovat, Dannyho, že Nadie nevěří. To by asi Nadia prozřela. Ale Dannymu se hodí odpor Nadii k Amandě a podpora Nadii a Sandy to rychle pochopila a takticky držela pusu. Každopádně jestli není Sandy úplně pitomá tak musela pochopit, že věřit se nedá hlavně Dannymu, který to hraje na všechny strany.
Co se týká párty, tak jsem si všiml, že kytiček přibývá geometrickou řadou.

8
Ananas
Reagovat

Kouření u stolu je otřesné, fujtajbl

9
Jerremy
Reagovat

@Prochor: kdyby to přiznal byl by asi nemocný 😆
Sandy udělala přesně co Dany chtěl. Na druhou stranu nebylo to nic složitého…
Sandy je takový ten přívěsek, kdo lépe přesvědčí ten jí získá… Až jí nebude nikdo potřebovat tak ji vyhodí a ona to ani moc nepochopí…

10
Prochor
Reagovat

Danny je největší lhář a manipulátor v hotelu. Každý kdo mu uvěří je blázen a bude toho litovat. Spojovat se s ním je jako spojovat se s Hitlerem. Dannymu se nedá vůbec věřit že tě zítra neobětuje. Nejlepší je jak má svůj styl oblbování oběti. Takový ten tichý klidný přátelský rozhovor:-)) A lidi mu to brutálně žerou a Danny postupuje stále dál :-)) Uvidíme, jestli se najde nějaká osobnost, která ho prokoukne a zastaví.

11
Prochor
Reagovat

Dneska jsem četl, že Pernille Johanson byla v lednu 2014 (před natáčením HP) zadržená za distribuci drog a hrozilo jí 10 let ve vězení.

12
okkvp
Reagovat

@Prochor: No vidíš, kdybys byl dočkal do soboty, tak bys měl lepší info. Takhle budeš mít prd ;-) (proto editováno)

na sobotu chystáme článek o drbech

13
Melek
Reagovat

Sander asi taky neví, co by chtěl. V první větě se mu nelíbí, že používají obyvatelé HP moc make-upu a v druhé se mu nejvíc líbí Sandy s Amandou :D

14
Ananas
Reagovat

@Melek:
Asi i pod zmalovanou slupkou odhadl jejich citlivé nitro a bohatý duchovní život:-)))

15
Michal V.
Reagovat

musim rict, ze podle reakci tady a v predchozich clancich jsem citil prirozeny odpor k Dannymu a pak jsem koukl na par dilu o vikendu a zjistil jsem, ze je mi ten typek vlastne celkem sympatickej a hraje fakt docela dobre…

kdyz to srovnam treba se stadnim oblibencem henrikem, tak ten vlastne udelal co? Prakticky se jen upnul na Amandu a najednou mu vybouchla cela hra.
Musim se priznat, ze by mi nevadilo kdyby to Danny vyhral, ale hra bude jeste asi dlouha tak nebudeme predbihat.

16
okkvp
Reagovat

Rekap v článku

17
bechersaltz
Reagovat

@Michal V.: I já mám Dannyho velmi rád. Nikomu jinému se tolik nenachlámu :D:D:D. Pravej gentloš, geniální taktik s praxí, díky které pobyl v lochu :D

18
Ananas
Reagovat

@bechersaltz:
Taky doufám, že Danny vydrží co nejdéle.
Přijde mi ale, že ti, co jsou ve hře od začátku, jsou vlastně v nevýhodě. Nakonec třeba vyhraje nějaký nemastný neslaný nováček:-(

19
Prochor
Reagovat

12 – Tak na drby se těším. Hlavně jestli jsou stejného kalibru jako o Pernille.

20
okkvp
Reagovat

@Prochor: kdybychom sledovali i některé předešlé řady, byly by ještě peprnější

21
Prochor
Reagovat

Henrik byl jiná třída než ty mladý paka, který zobou Dannymu z ruky. Vzpomínám jak jednou, když Danny nahodil svojí pózu správňáka, tak Henrik a Amanda se na sebe podívali a začali se smát protože mu to jeho divadýlko absolutně nežrali. Proto si Danny silně oddychl když Henrik vypadl. A teď potřebuje ještě vyhodit Amandu. I když Amanda je slabý protivník.

22
okkvp
Reagovat

@Ananas: Já se naopak těším, že nastane doba a Danny s řádně nasupeným ksichtem vysmahne rychlostí blesku ;-)

23
okkvp
Reagovat

@Prochor: Slabý protivník a tolik lidí jí jde po krku?

24
Prochor
Reagovat

23 – Nadia a Danny a dannyho pejskové Simona a spol. Obávám se, že se nechá Amanda zase nějak od Dannyho ukecal a vypadne. Ale uvidíme.

25
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Ne že bych ho chtěla za vítěze! Ale bojím se, že bez vrchního zláka se to rozplizne. Kdo na jeho místo? Jistý potenciál má nepochybně Laura, ale stačilo by to?

26
Melek
Reagovat

@Ananas: Rozhodně je lepší, když je i mezi chlapama nějaký pořádný hráč, než když se jenom baví a čekají, co ženské vymyslí :)

27
Ananas
Reagovat

@Melek:
Právě, ti noví si jen užívají. Chtělo by to nejaké dva silné protihráče. Jak dlouho to má vlastně celé trvat?

28
Prochor
Reagovat

Souhlas, že Danny by měl vydržet jako záporňák a vyvolávat rozruchy.

29
Ananas
Reagovat

@Prochor:
A těsně před koncem být rituálně vycvrnknut (jak onehdy naznačoval o Amandě)

30
Jerremy
Reagovat

@Prochor: Tak tak … chci Danyho az do finale …

31
Jerremy
Reagovat

@Ananas: No hlavne jestli maji Danove dostatecnou zasobu „mladych a hezkych lidi“:)
Jen doufam, ze se neuchyli k vraceni lidi ….

32
Ananas
Reagovat

@Jerremy:
Taky se trochu bojím, je jich málo, většina soutěžících se už předem zná. Ale dánský štáb evidentně umí, tak bych mu věřila. Naši už by to dávno „oživili“ nějakým recyklátem z minula…

33
Melek
Reagovat

@Jerremy: To by mě taky dost namíchlo…Henrik byl dobrý hráč, ale rozhodně bych ho nevracela. Obnovování odpadlíků už zabilo náš HP

34
Prochor
Reagovat

Já jsem spíš zvědavý, co mají Dánové ještě v rukávu za herní prvky (třeba jako bylo řetězové párování nebo hádání únosce).

35
Prochor
Reagovat

Ještě jak bylo naznačeno v rekapu, že šaty Sandy vypadají jako z frcu, tak z profilu má Sandy navíc postavu značně kredenciózní na mladou holku. Takhle vypadají dívky z jižního Jutska ?? :-)

37
Jerremy
Reagovat

@Prochor:
Jo jo, retezovka byla fajn a unosce take …
Ja bych jedno parovani udelal vylozene na nahode … dvojice barevnych kaminku + jeden bez paru….
A kdo si ho vytahne jde z kola ven …

38
Bobby Brown
Reagovat

@RAINMAN: Nebýt to v Kč, ale v €, uvažoval bych o tom. ;-)

39
Hooper
Reagovat

@Prochor: No je fakt, že včera při bočním/zadním záběru při párování vypadala, že je širší než vyšší.

40
Ywanka
Reagovat

@Michal V.:
Ono je to asi takhle…Danny je krajně nesympatický tím jak se projevuje (je to prostě záporák jak vyšitý), ale zároveň člověk musí chválit jeho hru, protože mu to opravdu jde a navíc je zábavný ho sledovat s jeho nadutými komentáři a čekat, že třeba časem najde protihráče…a zase uvidíme jeden z jeho naštvaných ksichtíků a výlevů. V současné sestavě by si zasloužil vyhrát, ale já doufám, že se objeví někdo, kdo se stane mým novým fanouškem a pak svedou spolu finální bitvu:)

41
okkvp
Reagovat

@Hooper: protože když máš kozy jako vozy, tak je musíš vystrkovat furt, jinak jsi za sud.

42
Prochor
Reagovat

39 – Vzhledem k tomu, že v minulém dílu se pod jedním dánským chasníkem rozložila židle (prvotřídní hotel Paradise ?!?), být Sandy, dával bych si při její postavě pozor aby se neporoučela na zem při večeři:-)

43
Hooper
Reagovat

@Ananas: Dnes dávají 31. díl, je jich 72 a je to vysíláno pětkrát za týden. Takže finále nejspíš třetího září.

44
Prochor
Reagovat

Koukám, že chlapci začínají boj o alfasamce a domlouvají se na vyřazení Dannyho. Už je nebaví hrát druhé housle.

45
Ananas
Reagovat

@Hooper:
Tolik? No nazdar.
Díky za info.

46
Hooper
Reagovat

Zovna v momentě, kdy člověk začíná Simonu i mít rád, tak.. viz upoutávka. Moment dílu: Danny mající praxi v holení ženských nohou:-) a čumáček hledá u někoho aspoň pusy:-))

47
Melek
Reagovat

@Hooper: Já teda Simone nemám ráda od začátku, nějak mi nesedla a klidně bych ji poslala do pryč místo Nadji. Zítřejší díl vypadá opět na kapesníčky :)

48
Blabla
Reagovat

souhlas s melekem…simona je tam jen jako ocas Dannyho…jeho taky nemusím, i když mu musím přiznat, že to hraje velmi dobře…jen čekám, kdy se mu to vymstí :-)

Měla jsem ráda Nadiu, ale poslední dobou ji nějak nechápu…

Amandu mám ráda…není o nic falešnější než ostatní…nejhorší mi přijde Simone…No a Barbie??? Ta svoje vnitřní kvality zatím dost precizně ukrývá, vystavuje jen ty vnější :) s těmi to dle mého dost přehnala, ale zase jimi dorovnala zbytek postavy a vypadá symetricky :-) a jsem zvědavá, jak se projeví…

Nový mlčenlivý Bob…ježiš…zatím působí jako tele…vzhledově se mi líbí :-) a asi je zatím dobře, že je zticha :D

49
Prochor
Reagovat

48 – Já Nadiu chápu. Brácha Henrika jí vyřadil její partnerku tak se přidala k opačnému táboru a chce naopak vyřadit partnerku Henrika Anmandu. Chyba Nadii je v tom, že spoléhá na Dannyho, pro kterého Nadia znamená jen figurku na šachovnici (viz rozhovor s Sandy – stoupni si za mně protože chci vyvolat rozpor a Nadie nevěřím). Její vratké postavení nezavinila Amanda ale Danny protože to nebyla Amanda ale Danny, kdo způsobil, že si Sandy stoupla za Dannyho. Nadia ovšem nic nechápe. Jen Amanda donedávna chápala, jaký je Danny podrazák ale zase jí ukecává. Je zajímavé, že vše se točí kolem Dannyho a Amandy. Mladoši sice chtějí vyřadit Dannyho ale je otázka, jestli na to mají dost síli.

50
okkvp
Reagovat

Všimli jste si, že v každé upoutávce jsou věty překládány poněkud jinak?

51
Prochor
Reagovat

Mezi Amandou a Dannym vznikl zajímavá situace oba spolu komunikují a přesvědčují se navzájem, jak si mohou věřit. Ale v hotelu není žádná dvojice, která by si věřila méně a chtěla by se vyřadit. U Amandy si ale přestávám být jistý.

52
Ywanka
Reagovat

Tak myslím, že Nadja dost podcenila svoji situaci, z mě neznámých důvodů věří Dannymu a to dělá velikou chybu. ta její včerejší scéna jí u něj spíš ublížila a ona už měla dávno hledat zadní vrátka u ostatních chlapů, pěkná ženská to je, tak by jí to nedalo zas tolik práce..
Simone mi leze na nervy od začátku…je to taková slepice…pořád něco řeší u jiných..navíc ty její morální proslovy o přetvařování, lhaní a nedostatku respektu jsou fakt únavný..
Laura je ráda, že se o ní Amanda stará (zatím) a nemusí nad ničím přemýšlet…jen nad tím, jestli už zapomněla na Kapra.)
Amanda se statečně snaží, ale nevím nevím…z toho jak je to sestříhané si těžko jde udělat názor nakolik Dannymu věří/nevěří…občas se ukáže jiskřička naděje…
No a Sandy..o té toho zatím moc říct nelze, ale bod pro ni, že na Pandoře práskla Dannyho.)
Sander je na pohled pěkný chlap, ale na takovouhle RS zatím dost pasivní…třeba se ještě projeví až se otrká..
No jsem zvědavá na zítřek, která z holek opustí Dannyho harém…jemu to každopádně moc neublíží, předpokládám.)

53
okkvp
Reagovat

Bekim je Číslo pět žije :-)

54
Melek
Reagovat

Jestli zítra odejde Kimie, chudáci chlapci mají po zábavě :D Kimie by ale spíš mohla rozhodovat, to by bylo napínavé; myslím, že Simone s Nadjou se navzájem nevyřadí (ale kdo ví ;)

55
Ananas
Reagovat

Proč by si proboha Amanda měla myslet, že se může spoléhat na Simone?

56
okkvp
Reagovat

Rekap doplněn

57
Michal V.
Reagovat

hodne se mi libi jak ta danska produkce tu soutez ridi… nevypada to, ze by s tim nejak okate manipulovala a pritom je ten prubeh tak zajimavej…

je videt, ze je potreba jen pouze spravne vybrat lidi a ty uz se porezou mezi sebou ;-)

58
Prochor
Reagovat

Jakou moc asi bude Amanda a další dvě holky mít? Tipuju, že budou hlasovat o vypadnutí jednoho muže.
V tom případě:
Amanda: Danny
Sandy: někdo jiný než Danny
Laura: bude záležet na Lauře.

59
Michal V.
Reagovat

@Prochor: nebudu tu spoilerovat, ale z ukazky a i konce dilu je to naprosto jasne jakou moc budou mit.

60
okkvp
Reagovat

@Michal V.: nekaž mu sny ;-)

61
Prochor
Reagovat

60- Správně, nekaž mi sny:-) Na ukázky se nebudu dívat a nechám se překvapit.

62
Ananas
Reagovat

Dánský štáb je zatraceně drsný. A umí!

Přidat komentář