Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Počítám, počítám, mámo, něco je jinak anebo s námi někdo nehraje rekap 24,25

28. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Vážení přátelé, dnes budou v Ráji dny, kdy nic nebude tak, jak by si někdo přál. Napřed se odehraje něco jako bitva u Kurska a pak se pomalu stěhujeme před Stalingrad. Pokud se v 2.sv. válce tolik nevyznáte, tak v díle 24 uvidíte pečlivě takticky připravené Párování, v dílu 25 pak se můžete těšit na novou posilu a potom na dělostřeleckou bitvu dvou titánů. 6. týden v Hotelu Paradis končí a 7. s krimi zápletkou začíná párty Jacka Rozparovače. Ve vlastním zájmu vynechte druhou primáckou upoutávku, zábavu zaručuju.

Prozrazovat víc než primácká videoupotávka není potřeba. Vychutnejte si taktické šachy před párováním i to co se odehraje potom naplno. No a v díle následujícím … osobně jsem na titulkovou verzi velmi zvědavá. Možná vám bude tuhnout krev v žilách, možná se budete smíchem otřásat, doporučuji si ale všímat i postaviček vedlejších.

V Dánsku měli v 7. týdnu speciální režim na jejich obdobě PrimaPlay i na ofiku, ale toho se u nás neobávám, proto i pro nedělní díly doporučuju nepřeskakovat!

Christian Nürnberg


Má rád život, vtipný, šťastný
26 let, Kodaň, prodejce

Křesťan z Norimberka se považuje za požitkáře. Život totiž pojal tak, že kterýkoliv den by mohl být jeho poslední, tudíž … Tudíž neváhal a podepsal i nabídku zúčastnit se téhle RS. Kdo by nechtěl umřít v Ráji, kde nemáte babu v posteli jen když jste nešťatsný nováček, vyvržený kohoutek anebo Hádes. Ku cti mu slouží, že si přeje aby se lidé nad jeho osobou v Hotelu Paradise co nejvíc smáli a bavili.

Co na sebe ještě prozradil? Že je botoúchyl, vlastní přes 100 párů (jen jestli si neschovává i botičky do kočárku), je filmovým mágem a docela rád vaří. Tož až na ty boty, děvčata, partyja.

A aby bylo jasno, tenhle komik fakt není vůbec marný a stál by za hřích.

díl 24 – Bazirekap

Dnes se v hotelu provádí velký úklid. Což znamená, že se musí vyprat velké prádlo a taky, že jedna z dívek musí pryč.

Nejdřív je ale nutné vyjádřit své zhnusení nad Dannym. Fie s Amandou si tedy svěří nejen takové ty holčičí řeči, ale jdou do úplných podrobností… Je to padouch! Padouch, který si zahrává s jejich křehkými city! Myslí si, že je tady proto, aby vyhrál a dívky, že jsou jen figurky, které mu k výhře mají dopomoci. Jak nečestné a nesportovní!!!

Spravedlivý hněv obou dívek přeruší až oznámení, že přišel dopis. Dopis připomíná, že je dnes párování a aby to nebyla nuda, dívky mají zjistit, jak moc jsou oblíbené. Nesmí se postavit za současného partnera.

Hned, co Malte navazelínuje Bekimovi novou vizáž, nastává vzrušující kombinatorika.

Kasper a Henrik si vymění parnerky za slib budoucí spolupráce. Nadja napráší Dannymu, že upadl v nemilost,

Danny nabízí spolupráci Henrikovi s tím, že mu pomůže zbavit se Amandy,
do Kaspeří aliance přibrán Malte, za něhož se postaví Fie. Henrik se svěřuje Amandě, že Nadja zradila, je čas se jí zbavit. Nadja jde zjistit, jak je na tom, co do oblíbenosti. Henrik ji láká za svá záda s tím, že spolu přečůrají Kaspera a balit dnes bude Laura.
Nadja pláče. Nechce Lauru vyhodit, ale zřejmě nebude mít jinou šanci. Simone se jí snaží podpořit, neplač, maličká, v téhle hře jde o přežití…

A pak se Nadja v soukromí na kameru zamyslí… Myslí to Henrik se mnou upřímně? Když se na to samé téma produkce zeptá Laury, ta je úplně v klidu.“ Všichni ví, že Kaspera miluju a proto jsem v téhle hře chráněna. Henrik mi to slíbil.“

A pak to vypuklo.

Rikke všechny vítá na dalším párování a znovu připomíná. „Ne za svého současného partnera. Dívky… zadejte se“.

První várka plní obdržené taktické Henrikovy pokyny.

Amanda za Kaspera. Fie za Malteho. Laura za Henrika.


Kimie se o sebe postarala sama, jde za Bekima.

Na řadě je Nadja a navzdory všem domluvám s Henrikem se postavila za překvapeného Dannyho. Henrikovi je jasné, že tohle kolo prohrál.

Takže zbývá Simone. Simone? Kam se půjdeš postavit ty? Simone naznačila kličku jak Hertl před brankářem New York Rangers a jde si stoupnout za Malteho.
hp2014-24-malte
Seřadištěm to zašumělo. Simone? Proč ses postavila za Malteho? „Mám šanci zachránit Nadju“. Henrik si myslí, že Simone má centrum myšlení v jiné části těla, než ostatní savci.

Takže Malte, jsi nováček a za tebou stojí hned dvě krásky, co ty na to? Malte říká, že se cítí polichocen a že rozhodovat se bude podle vnitřního pocitu. Vnitřní pocit je šifra pro uzavřenou dohodu s Nadjou a Simone… Domů jede Fie.

Sofie, chceš ještě něco říct? Ano, chci.

Největší zlo, lidský odpad a vyvrhel celé dánské společnosti je Danny. Všem tady slibuje nehynoucí lásku a přitom to není vůbec žádná pravda. Tfuj, že se Danny nestydíš!

Danny se ohrazuje, že s tímto hodnocením nesouhlasí. Dívky musí mít nějaké vady sluchu, případně došlo k nějaké chybě v překladu, protože tohle nejsou jeho způsoby. Tuhle špinavou lež odmítám!

Sofie odjela a vzrušené emoce dál cloumají všemi hotelovými majestáty.

Danny se potřebuje trochu uklidnit a tak u baru vyslovuje podezření, že poslední dobou tady každý jen lže… Ano, ano, to je pravda. Každý, kdo se jmenuje Danny, tady pořád jen lže… Amanda, které Henrik kryje záda, se cítí dostatečně silná na to, aby znovu vyjádřila své znechucení nad morálním kreditem kreatury jménem Danny.

Danny se nám na kameru svěřuje, že neví, kde se to pokazilo, protože Amandou si byl jistý. Teď už bohužel musí pro její hodnocení použít škaredé výrazy… Nedá se nic dělat, musí. Amanda je vřed, lhářka a hlavně velká „ko“.

Laura cítí potřebu jít si vyříkat nějaké nesrovnalosti s Nadjou. Nadjo, ale já jsem tě nechtěla vyhodit!


HP2014-24-nepodivala
Já jsem nevěděla, že když se spolu postavíme za Henrika, že jedna z nás bude muset odejít, víš? Já prostě jen miluju Kaspera …

Celý tenhle večírek je prostě bizarní. O nějakých taktikách nemůže být ani řeč, planou vášně a navrch mají uražená ega a emoce… Bude lepší jít spát.

Amanda, hned po té, co se svěřila Henrikovi, že „klíčí láska, tiše stůjme…“ ulehá vedle svého nového partnera Kaspera a aby se mu dobře spalo, rozezní svůj hlas. Ten se větrem a po vlnách roznese do kraje a uspí nejen hotelový komplex, ale i celé Mexiko.

Bonus:
HP2014-24-amanda-blue

díl 25 – Bazirekap

Hned z rána přichází dopis. Henrik čte, že hoteloví hosté se rozrostou o nového člena. Nejvíce se raduje Bekim. Doufá, že nový host bude vtipný člověk, protože on na všechno nestačí.

V pokoji u Henrika se potkávají Laura s Amandou, která rozjíždí kampaň proti Dannymu. Představ si, Lauro, že mě donutil vyhodit Pernille. Lauru tato informace velmi zaskočila. (Nemůžu si pomoct, ale čumáček mi v něčem připomíná Sherlocka Holmese. Ten se taky divil, že Země obíhá kolem Slunce…) A nejen to, Lauro. Danny teď určitě brojí proti mně a vykládá své bludy té svojí omezené partičce.

A má pravdu, holka jedna jedovatá. Danny opravdu zasvěcuje Malteho s Bekimem do kauzy“ Pernille byla vykašlána z Hotelu Paradise“. Stalo se proto, že Amanda flirtuje, flirtuje, naváže oční kontakt a šup, už do člověka nepozorovaně napouští jed. Mrcha jedna, zákeřná.

Bekimovu charisma pomalu propadají všechny dívky z hotelu. Je to prostě mazlik, který je neskutečně zábavný, vtipný, ohleduplný a báječný. Škoda, že jsme z toho prozatím měli šanci vidět jen to, jak recykluje jeden a tentýž tanec, jehož původ umísťuje na území mezi Říp a Ararat.

Aby Amanda udržela Lauřinu pozornost, žádá ji o sexuologickou radu. Lauro, já jsem hrozně nadržená, co mám dělat? Doktorka Laura má jasno. To je jednoduché, Amando. Prostě AJ AJ AJ AJ!

Ale už je čas sejít se u stolu, který je prostřen „plus jedna“. Plus jedna znamená, že nový host je tu. Novým hostem je Christian. Hned u snídaně se projeví jako srandista a Bekim se tetelí radostí. A když se Bekim tetelí radostí, popouští uzdu své kreativitě. Tentokrát kreativně vymyslel text na přivítanou, který končí „Vítej Christiane v hotelu“.

Nového hosta se snaží do svého týmů ulovit Kasper.

/ano, Kasper má už zase tým. Tentokrát pro něho hraje Henrik…/ Danny hovoří ke svým národům. (Simone, Nadja, Kimie, Malte) Tak když ta Henrikova mafie stojí o tohohle nového kašpárka, je jasné, že jsou úplně slabí. Držte se mnou, kamarádi a nic zlého se vám nestane…

Kašpárek Christian mezitím s Kasperovým poskokem Henrikem dělají loupeživou výpravu za Kimie. Je to výprava úspěšná, oloupili ji o zónu soukromí, a ani botanická zahrada ji nezachránila od toho, aby se mládenci nepokochali jejími vnadami.

Den byl krátký, slunko zapadlo a u večeře se všichni radují z párty, která se ponese v duchu Jacka Rozparovače. Ano, oni se opravdu radují. Všichni. Protože nikdo nemá ani potuchy, kdo to Jack Rozparovač byl. Bekim už byl docela blízko, vybral správnou lokaci, nicméně pak to zazdil tím, že Jack unášel prostitutky pro to, aby je mohl prodat do otroctví…

Dívky dostaly k dispozici negližé s podvazky, pánové klobouky a někteří z nich i pláště. Večírek může začít.

Znovu se hraje hra „uteqiullujeme Bekima“ a znovu neúspěšně. Znovu se flirtuje, líbá a dělají různé příjemnosti.

Pro zpestření večera hosté hrají štafetu mezi střepy a pak se ztratila Nadja.

Jako první na to přišel Henrik, který si udělal čurpauzu u Dannyho v pokoji. Chybí Nadjina fotka! Danny, přišel jsi o partnerku, co budeš dělat? Danny je muž činu.

(to taková Laura se Simonou starost o soupeřku ve hře o balík peněz prožívaly víc)

Danny osočí Christiana

pak se pustí do křížku s Amandou

Henrikem
hp2014-25-danny-x-henrik

Mezitím kousek vedle:


hp2014-25-simone-vybouchla

A pak už je Danny tak rozrušený,

že do debaty o svých herních kvalitách zatáhne i svou mámu.
Ups. Henrik ví, že je tohle Dannyho slabé místo a šlehne. A ano, další alfa samec se nám topí v slzách.

V slzách je ovšem i unesená Nadja, kterou někdo šoupnul do skromné jizbičky bez oken a s dveřmi na zámek. Bojí se, že jí už nikdo nikdy nenajde.

Takže shrňme si to. Nadja je ztracená, její partner alfa samec bulí, protože maminka, všem ostatním je to, že je Nadja pryč ukradené a jediný, kdo se trápí je Simone. Ta ale nemá čas na nějaké hledání, protože musí poskytovat oporu bulícímu Dannymu. No, Nadjo… takže asi smolík. :-)

Zdroj obrázků: TV3, Daniel Ishoj, TV3/PrimaPlay

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 40
1
sideways
Reagovat

23. episode JOJ-ka preskocila a dala rovno 24. tak napnute nervy som este nemal.
prdele, keby dali dnes este 25.

2
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že pomsta Amandy bude sladká a Danny se nebude stačit divit.

3
sideways
Reagovat

@Prochor: jj, tipujem aj ja

4
Miranda
Reagovat

Henrik o Simone : Asi nepřemýšlí hlavou, ale prdelí :D :D :D :D taky vás to rozsekalo? :D
KONEČNĚĚ se začalo něco spontánního dít

5
Miranda
Reagovat

a ještě si prosím o fotečku Dannyho na krajíčku, když si Melte vybral Simone :D :D :D taky bájovej výraz

6
Prochor
Reagovat

Danny je chytrý hráč ale jeho achilova pata je to, že je si sebou moc jistý a taky když vidí novou sukni tak se neumí ovládat. Rozehrál to najednou na moc frontách. Měl nejdřív vyhodit Henrika pomocí Amandy a pak postupovat dál. Tím, že ztratil Amandu, tak Henrik získal silného spojence a to může být pro něho konečná.

7
Miranda
Reagovat

Danny o Amandě: Nesnáším ji, je jako vřed. :D :D :D taky dobrýý

8
Prochor
Reagovat

Fie se strašně plete protože jejím vyřazením se z jejího potencionálního partnera stává přirozený spojenec Henrika a tahle strana teď bude silnější, než Dannyho strana (držet Dannymu ve hře jeho Fie).

9
Melek
Reagovat

Dannyho nadávky na Amandu nebraly konce, bylo to vtipné :D snad se mu to všechno vrátí a nepodaří se mu vyřadit Henrika
Mně se líbil ten konec, jak Amanda zpívala :)

10
okkvp
Reagovat

@Prochor: Přehnané zdůrazňování své moci, ješitné naparování a dokázování si jaký jsem king i třeba tím, že vošustím kde jaký listí, bývá projevem vnitřní nejistoty a ustrašenosti. Danny dnes na výbuch svého plánu s Amandou navíc reagoval jako prdlá náctka.
Moc jsem se bavila :-)))

(rekap bude až zítra)

11
Prochor
Reagovat

Amnda zase chybuje – proč nenechat Dannyho v mylné naději že je do něj zakoukaná. Kudla do zad by pak byla mnohem snadnější. To nechápu. Z Amandy uražená ješitnost přímo stříká, z tatktických důvodů se měla ovládat a hrát divadlo. Všechno, co mu chtěla říct si měla nechat právě na ten okamžik po kudle do zad až bude Danny mezi dveřma hotelu s kufrem v ruce. Pak by byla pomsta opravdu sladká a alfa samci by pěkně spadnul hřebínek.

12
Miranda
Reagovat

z českého tance je najednou turecký? :D zdálo se mi, že zase říkat Tchekisk dans nebo jak se to piše :D

13
Miranda
Reagovat

Amanda: jsem tam dole furt mokrá
Laura: AJ AJ AJ AJ
:D
pardon za spamovani, ale tyto 2 díly hláškama přímo srší :D :D

14
Melek
Reagovat

@Miranda: Jo, taky jsem si všimla, ale asi to opravdu mělo být něco jiného, teď se nedrželi za ruce :D

15
Prochor
Reagovat

Danny pochopil že Amandu ztratil a tak se snaží pomluvama eliminovat její vliv na lidi v hotelu. Amanda měla držet pusu. Danny má zbytečně týden manipulace s lidma k dobru. No, jsem zvědavý co udělá Henrik. Od Amandy žádnou inteligentní akci nečekám.

16
Icecube18
Reagovat

V tom prvnim dílu mi chyběla už jenom věta „meleš sra.ky “ :-D

17
Miranda
Reagovat

Kasper: Poprvé jsem slyšel jméno Jack River? :D opravdu řekl river?

18
Alka
Reagovat

Je to vůbec možné, že kromě Christiana, neznal nikdo Jacka Rozparovače?

19
Prochor
Reagovat

Bekimova taktika se mi líbí. Jak řekla nejlepší hráčka amerického Survivora Parvati Shallow :“He fly Under the Radar“. Čili je to takový roztomile bezpečný nešika, na kterého není moc vidět a nikdo ho nechce vyhodit a doletí tak daleko. Nemá na zádech terč. Dobrá taktika.

20
Prochor
Reagovat

Pravidlo č.1 každý alfa samec se HP nakonec zákonitě rozbrečí. Danny není vyjímkou.

21
Melek
Reagovat

Další alfa samec se projevuje mužným pláčem. A unesená Nadja je jim všem po pěti minutách šumák :D

22
Prochor
Reagovat

21 – A já blbec si myslel, že tetror slz používají jen ženy.

23
okkvp
Reagovat

@Miranda: jsem hned do medailonku psala, že si Bekim drobátko šlape na jazyk

24
Prochor
Reagovat

Musím přiznat, že král bazénů je mi v současnosti nejvíc sympatický a je dobře, že nevypadl.

25
Prochor
Reagovat

Při párování největší odhad projevila Nadia. Ale já vím, že není tak naivní, jak vypadá. Myslí jí to docela dobře.

26
Elko
Reagovat

Ten Kasper naozaj pozná asi všetky Dánky, chudák Laura :(

27
Prochor
Reagovat

Na večírku Jacka rozparovače bylo patrné, že Dánové mají jen jednu disciplínu: kdo víc vypije.

28
Roni
Reagovat

Nadia příjemně překvapila :)). Už se těším na další díly :).

29
okkvp
Reagovat

šiš :-D :D :D :D
od momentu, kdy začal únos jsem se ke konci mohutně prorolovala už včera :-))) Trochu jsem se bála, že závažnost témat tu božskou grotesku překryje, ale s titulky to byla ještě větší prča než bez nich :-))) Křesťana miluju :-)
Neříkejte mi, že Simone a Danny nejsou najatí herci – to přece není možný todleto :-) A Laura kácející se za kytku mi taky dojala až k slzám – hýkala jsem včera i dnes

Navíc přemýšlím o nátuře Dánů, protože oni to snad opravdu brali vážně a probíhala poměrně vzrušená diskuze :-)))

30
Icecube18
Reagovat

Kdyby se Alfasumec nechoval jako ko.ot, tak tam pak nemusel řvát.

31
Hooper
Reagovat

@Prochor: Amanda je špatně zahraná a špatně napsaná záporačka. A nějaká přirozená/sociální inteligence jí taky moc neříká.

32
Hooper
Reagovat

@Miranda: AJ aj aj od čumáčka je něco jako „tak určitě“ od hokejisty českého. Použitelné univerzálně v opravdu velkém počtu situací.

33
Hooper
Reagovat

@Miranda: Mám za to, že river tam vypadlo z více lidí. A jak říkal Christian, že to byl doktor – to se dodnes neví, je to jedna z verzí. Každopádně Kimie by chvilku přede mnou v tomhle oblečení tančit mohla.

34
Hooper
Reagovat

@Prochor: Naďa při párování potěšila. Též by mě zajímalo, zda by v souboji o větší počet vypitých tequil Bekim Lauru porazil.

35
uKaStany
Reagovat

@Hooper: umejt uši :D

36
Roni
Reagovat

Jenom poznámka k tomu Bekimovu výkladu o Jacku Rozparovači. Johnny Depp v tom filmu hrál inspektora, nikoliv Jacka. (Je to film „From Hell“)

37
okkvp
Reagovat

UF, obrázky přidány a konečně jsou rekapy 24-5 kompletní

38
Evík
Reagovat

Tak jsem dala poslední tři díly, a jak ono se to tak krásně vyvíjí… :o)

Pro mě dnes nejlepší hláška je: „Danny šije do všeho, co se hýbe…“ :o) To jsem teda žasla, jak ho dostalo, že mu odsunuli partnerku, ale hlavně její OBRÁZEK! A vůbec neměli žádný respekt k tomu, že je to doupě nejlepšího z nejlepších… No fuj…

A velice zábavné bylo, jak se Danny rozčílil, když byl konfrontován s historkou o mamince a bolavém srdíčku, a to proto, že Amanda z celé té řady lží přesně vypreparovala informaci, která se dala použít… Danny jí dost podcenil… A mrzí mě, že vypadla Fie, protože mohla být ještě legrace, poté, co se dala dokupy s Amandou…

Bekim je neuvěřitelný… Když jsem ho viděla, jak vystajlovaný leží na posteli, a zřejmě tak spal, nevyšla jsem z údivu… Až na slabší chvilky je opravdu celý den připraven na všechny oficiality… A to nemluvím o tom, kolik bude stát čistírna, protože ostatní spí v tom horku téměř nazí, a on má na sobě tolik vrstev… Takže aby byl voňavý, bude se muset čistit a čistit a čistit…

Nadia je mi nějak čím dál méně sympatická…

Král bazénu si mohl dovolit Amandě odpustit ve velkém stylu, když má za sebou úlet s trojzubcem… A Kimie a Danny mají v této informaci eso proti Henrikovi…

Christian je zřejmě taky fanoušek krále bazénu, poněvadž jak fandil Henrikovi za zády Dannyho při jejich hádce, tak to nemělo chybu… Vypadalo to, že je cílem Dannyho vytočit tak, aby si bouchnul, a byl vyloučen…. Co ale oceňuju, je to, že borec sice plakal, ale nedělal přitom hrobečky, a své slzy neotíral do podprdy, která po něbožce unesené zůstala… :o)

Simone mi taky není sympatická…

Kimie je úžasná, jak za žádných okolností nezkazí klukům zábavu… :o)

U holek už to ale neplatí… :o)

39
Evík
Reagovat

A abych nezapomněla, rekapy včetně obrázků a gifů jsou super! :o)

40
Hooper
Reagovat

@Evík: On křesťan taky bude trochu hajzlík. Moc okaté

Přidat komentář