Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: 6. Týden začínáme s Božstvem na Olympu 21 a 22 rekap

26. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Poté, co se Pernille zase ukázala slabší v počtech, začínáme další týden nejen s Bekimem, ale i s novou ženou a novou zápletkou. Vše se odehraje v kulisách hry na řecké bohy a bohyně. Kdo se vyzná v téhle mytologii, má tudíž trochu výhodu. Většina účastníků vypadá ovšem v tomhle ranku nepolíbená a tak píší po svém vzájemné propletence. Dívejte se, bude na co. Díl 21. + rekap, Dnes 22. díl s Ferry ceremonii s rekapem

Hra na Bohy Olympské pokračuje. Dnes se Michael konečně dočká svého vytouženého vlivu. Jako Bůh říše mrtvých rozhodne o osudu dvou lidí, kteří se vydají na strastiplnou cestu do údolí stínu z říše pohádek. Dobrá víla jim dá naději na záchranu. Ale jak už to bývá, dobře čiň jinému, peklem ti splatí a tak není dobré se dnes procházet s trojzubcem a ještě k tomu být bohatý. Gondoliérem je Charón a vody všech pěti řek Hádovy říše jsou nějaký zpěněný. Připravte šnuptychly!

Sophie Fie Klem

22 let, Frederiksberg, student

Kua vtipná SoFie se do HP 10 dostala zřejmě jako nevyužitý talent. Má totiž za sebou zkušenost s účastí v sezóně 7, kterou v medailonku půvabně zhodnotila větou – byla jsem naivní. Asi tušíte, že tím nenápadně přiznává, že přišla a druhý den vyfičela. Pak si tedy ještě užila 14 dnů (4-18), ale celkově tedy fakt nic moc.

Fie je ale holka podnikavá a možná, že ona byla vzorem pro naše slavné RS bulvární hvězdy. Ano, ano, Fie si nechala po soutěži za asistence bulváru na sále zvětšit prsa. Ovšem šlechtí ji, že nikoliv silikon, ale jen asi hektolitr kyseliny hyaluronové.Na implantáty a skalpel má totiž názor, že je to fuj. Svůj poklad (ze 70B na 75C-D) ale nemá navždy a zase splaskne. A protože se neví, kdo jí zákrok na soukromé klinice platil, tak je příležitost spekulovat.

Kromě zviditelňovacího talentu a špulených selfie, má děvče ještě talent na trapasy v mluveném projevu. Původem je totiž frankofonní Belgičanka a v dánštině si vede asi zhruba tak, jako Husák v češtině. To si ale nejspíš díky titulkům v plné míře neužijeme.
Na otázku zvídavého blogera – „řekni tři věci, které o tobě nevíme“ odpověděla : 1. Mluvím plynně francouzsky, 2. Narodila jsem se ve Francii a za třetí jsem bisexuální.

Mě by zajímalo, zda tuší, že google translate její jméno překládá jako FUJ TERMINAL/SVORKA.
Líbí se vám tahle kráska? Má podle vás potenciál to v téhle sezoně dotáhnout víc než na 20 dní?

hp2014-21-klapy-klap

Co můžete očekávat od zítřka časem doplníme.

díl 21 – Bazirekap

Den začínáme duetem Bekima a Simone. Je až neuvěřitelné, kolik toho mají společného… Kupříkladu…Oba tuhle písničku Burgana G. zbožňují . Oprava, byla to Simonina nejoblíbenější písnička do doby, než ji Bekim svévolně přetextoval. No nic, asi bude lepší vrátit se k hovorům o limonádách, na tom se nedá nic zkazit.

Amanda se budí s pláčem, šla i spinkat s pláčem, protože po odchodu Pernille, jí je, jako by přišla o dítě. Henrik jí provází účastným pohledem a po dramatickém zvolání všech profi plaček „chci za ní!“ si povzdechl.

Kasper se ráno vyklonil z okna právě v okamžiku, kdy se po cestičce procházel Bekim. Kadeřník hvězd si všiml, že králíček je po ránu rozcuchaný a nabídl mu své služby.

Pod jeho hbitými prsty a bravurní práci s fénem vzniká nevšední kreace, kterou ovšem klient neuměl ocenit. Naopak dívky to ocenily hurónským smíchem a talentovaný pan Bekim se utěšuje tím, že k pochopení jeho tvůrčích myšlenek je potřeba mít vkus.

Něco se ale děje na seřadišti. Rikke tam vítá novou účastnici. Je to Sofie, která v medailonku vypadala, jakoby zrovna přiletěla z mezinárodního srazu ošetřovatelů, kde posloužila jako figurantka workshopu „obvazová technika v praxi“. Rikke Sofii nabádá, ať se se všemi dobře seznámí, protože později dostane úkol.

Vilou proběhne vlna vzrušení vyvolaná dopisem. Příjde nový host! Nejvíce je vzrušená Laura, tentokrát je tu možnost, že Kasper nově příchozího opravdu nezná… AJ AJ AJ, tak snad příště…

V okamžiku, kdy Fie nakráčela na seřadiště, Dannymu přestal fungovat obraz i zvuk.

Jediné, na co se dokáže soustředit, je Fiino fluidum a pokaždé, když kráska otevře pusu, slyší jen „sex sex sex sex bla bla bla sex sex sex“. To kupříkladu Bekima na nové dívce zajímá jen jedno – A co řasenku? Máš?

Takže Sofie, vítej! Při prohlídce hotelového komplexu se nová hostka jen tak mezi řečí zmíní, že ze všeho nejraději listuje psychologickými a filozofickými spisy. Je to prostě její vášeň.

Než se všechno připraví na to, aby Sofie mohla splnit svůj úkol, naši mladí, krásní, perspektivní soutěžící užívají slunce a vody. Vše, co je nafukovací a dá se použít pro relaxaci, je v bazénu a aby ty vodní hrátky měly i nějaké veselé rozuzlení, ke konci se pořádá soutěž „kdo potopí relaxanta na jeden dotyk kopačákem“. (žbluňkal Michael)

V mezičase si Kasper odvádí Sofii k baru, aby jí nabídl dres své skupiny. Mužstvo čítá: Dannyho, Lauru, Kimie, kapitána Kaspera a teď by to mohla být i Fie. V plánu je spárovat ji s Dannym. Sofie si jde tuto teorii ještě ověřit přímo k Dannymu. Než si definitivně plácnou, bude to ale ještě chvíli trvat. Minule Sofie dojela na naivitu, tentokrát tak hloupá nebude.

Dopis! Je tady dopis pro Sofii, hopsá kolem stolu natěšený Michael.

Vypadá to, že se dnes na počest jejího příchodu bude konat párty. A nebude to jen tak obyčejná párty… bude to párty pro bohy! Respektive pro některé z řeckých bohů. A na Sofii je, aby rozdělila role. Ona sama získává exkluzivitu boha, jehož jméno neumí vyslovit. Seuz? … Seöss?…Zees?… Suarez?… sauce?… Zeus! Jupí! Toho mám nejradši!

Pak tady máme další bohy a bohyně. Také jejich jména jsou pro blondýnku oříškem. Snaží se ospravedlnit svou rodilou francouzštinou, ale některé světoběžníky se superschopnostmi neošálí.

Henrik se stává Poseidonem, Danny Dionýsem, Michael Hádem a krásnou Afrodité ztělesnila Nadja.

Všichni ostatní byli plebs. Bekim, který nemůže za to, že by mu slušel i ten pověstný pytel na brambory, nechce být plebs, chce být otrokem…

Aby mohla božská párty opravdu začít, všichni se musí odít do rouch, bohové narazit věnce a aby v álejích nebylo nablito, i povečeřet. Hádes na Olympu? Si upad, ne? Do podsvětí na samotce tudy… MrPr, který se tak těšil na božskou párty, zřejmě nečetl Staré řecké báje a pověsti… :-)

No nic, večeře snězena, smutný osud Michaela zapomenut, je čas to pořádně rozjet. Pije se nektar, tančí se tance a na neřesti taky dojde.

Kupříkladu Danny by ohnul Dia dřív, než bys řekl švec. Chápe ale, že se musí opanovat. Co potlačit nejde, je chuť na líbání. A tak milá Sofie, chca nechca, ochutnává Dannyho polibky.

Líbí se jí, ale tohle je to poslední, co by Dannymu prozradila. Je docela úsměvné, že to je to jediné, co Danny touží vědět. Pro Sofii zahořel.

Tihle dva však nejsou jediní, kdo propadl kouzlu božského okamžiku. Smrtelník Kasper a bůh Henrik pořádají ňadernou testovací jízdu. Silikony Kimie jsou vyhodnoceny jako nejpříjemnější. Průzkumný omak dovolila i Fie.

V okamžiku, kdy do místnosti přichází i Laura, která si své přírodní poklady nechává jen pro vyvolené, Kasper odskakuje od prsních výplní a tváří se, že je poslušný a zamilovaný kluk. Pak se ale vzpamatovává a všechny upozorňuje, že s Laurou netvoří skutečný pár.

Ani Amanda není kdo ví jak spokojená s průběhem večera. Chtěla by mít Dannyho sama pro sebe, z nově příchozí je opravdu nervózní. A když je Amanda nervózní, mluví strašně rychle. A tak se dozvídáme, že „jetoproměstrašněnebezpečnéžemluvícelývečersFie“ :-). Danny se jí snaží uklidnit, že na jejich domluvě se nic nemění.

Henrik si všiml, že Amanda už zase trávila chvíle o samotě s Dannym. A nastává „křížovkový výslech“ – o čem jste spolu mluvili? Co ti říkal? Co jsi mu řekla ty? …. Víš co ale Henriku, už mě to unavuje. Fakt, jsi prostě trapný. (je na koni Amanda, která hodně podobnou scénu udělala před malou chvilku Dannymu). A pak Henrikovi asi prdnou nervy a se slovy „promiň, máš pravdu“, típne cígo, vezme si trojzubec a jde ukázat do bazénu Kimie, kdo je tady vládcem všech moří.

Večerní usínání se v některých pokojích nese v prazvláštním tónu. Laura se slzami v očích vyčítá Kasperovi, že si ji nevšímá; dále že jí ta nová holka ukradla všechnu pozornost a že to byl teda pěkně pitomý den.

Danny se snaží Amandě vysvětlit, že o Sofii nemá vůbec žádný zájem. A pak se mu Amanda svěřuje s tím, co k němu cítí… Z obličeje jdou vidět jenom její 2 velké vyplašené oči a pak ochutnává svou vlastní meducínku, kterou dopřává Henrikovi po koňských dávkách. „Amando, nechci do toho tahat emoce“…


Kimie, posilněna sexem s trojzubcovým bůžkem potkává bezprizorní Sofii a nabízí jí k přespání místo ve své a Dannyho posteli. Je to tam pohodlné? Ptá se Fia. A pak se přitulí Danny a odpověď zní, ano. Bylo to velmi pohodlné.

V pokoji ještě Bekim vybrnkal Sofii na rtíky dánskou verzi „máš má ovečko dávno spát“ a pak už jsme viděli jen upoutávku na příště.

díl 22 – Bazirekap

Nad hotelem Paradise vykouklo slunko a MrPr aka Hádes se nám svěřuje, že se na té samotce fakt blbě spí.

Henrik, který se odmítá odloučit od svého trojzubce, na kameru v soukromí přiznává, že včera Kimie ošustil v bazénu. V žádném případě to ale nebyla pomsta Amandě. Udělal to prostě jen proto, že „když může ona, tak proč by nemohl i on“. To typicky není žádná pomsta. Je samozřejmě jasné, že donést se jí to nesmí, hodlá tomu zabránit i kdyby měl vyvolat tsunami.

U snídaně ještě pořád chybí Michael a vypadá to, že Bekim se už stihl stát nejoblíbenějším hotelovým hostem. Ani pes by od něj kůrku (v tomto případě snídaňová vajíčka), nevzal.

Pak pošťák Jimram dorazil do Sola a předává Hádovi dopis. V něm stojí, že jako bůh podsvětí musí 2 dívky vystavit nebezpečí. Michael todleto nesnáší! Je mu z duše nepříjemné, že je stále nucen někoho ohrožovat. Rozhodnout se ale musí, protože jinak zemře na samotce hladem.


Když přichází ke stolu a pronese svou řeč, je docela dobře vidět, proč mu všechny předešlé proslovy připravoval Henrik. Michael je prostě jenom hezký a vysoký.

Na cestu do podsvětí se mají připravit Kimie a Laura. Naše hvězda osady odpovídající jak rozlehlostí, tak počtem obyvatel Bullerbynu, má chuť křičet. Absolutně nechápe, proč jako byla vybrána. Vždyť jenom zbožňuje Kaspera! Komu tím jako ubližuje?

Po odchodu obou dívek Kasper oznamuje, že už se těší, až se spáruje s Kimie. Partnerství s Laurou se už vyčerpalo a nejen to, vyčerpává i samotného Kaspera. Laura mu to tam prostě celé kazí… Danny se zlatým pivním vrškem na hlavě, který má symbolizovat jeho božství, tuto situaci hodnotí neutrálně. Obě dívky jsou mu šumák.

Nad vilou pískl orel a to bylo znamení k tomu, aby se dívky vydaly na cestu do podsvětí. Je to cesta plná nebezpečí. Nebezpečí představuje sluncem zalitá cesta, hnízdo plné spících, nebo mrtvých kobylek, 4 cm ještěrka zazoomovaná tak, aby vypadala jako mládě varana a jeden mravenec. Ještě teď mi běhá mráz po zádech…

Před vchodem do jeskyně už na dívky postižené nebezpečím, čeká Rikke. „Lauro, Kimie, bojíte se? To je dobře!“ Nabízím vám ale jednu óbrpříležitost. V případě, že se domluvíte, jedna z vás se může vyměnit s některým z bohů a následně získá jeho rozhodovací pravomoci. Ale pozor, nesmí to být ani Hádes, ani Zeus. Domluvit se musíte tady a teď.

Dívky jsou touto možností zaskočeny. Každá z nich se snaží najít důvod, proč by se měla vrátit právě ona. Nakonec Kimie vkusně připomíná, že Lauru už jednou zachránila a teď by se slušelo na oplátku zase zachránit jí. Laura ví, co je vděk. Jdi a zachraň se, sestro!


Dobře, takže Kimie. Teď se musíš rozhodnout, kdo tě v podsvětí nahradí. Kimie váhá mezi Henrikem a Nadjou.

Označit Poseidona by byl taktický manévr jak rozdělit bratry… (no, Henriku, asi to zas až tak dobré včera nebylo…), a zbavit se Nadji velí ženská ješitnost. Nu, tedy? Kimie, jsi rozhodnuta? Kimie svraštila čelo, což jí udělalo ještě více nevšednější a prohlásila „Ano, jsem“. Vraťte se tedy do hotelu a oznamte, co se tady stalo.

Dívky tedy plní pokyny a ruku v ruce se vracejí zpátky po té stále ještě sluncem zalité cestě, aby oznámily spoluhráčům, že Kimie se vrací do hry a do nebezpečí je uvržen Henrik.

Ten výzvu přijímá, štve ho to, ale jejich rozhodnutí rozumí. Dnes večer tedy z hotelu odejde buď Laura, nebo Henrik.

Oba ohroženci čas do vyřazování využívají k tomu, aby pro sebe získali podporu. Henrik se snaží zapůsobit na Kimie tím, že předestře obě varianty, ze kterých vyplývá, že vypadne-li kluk, bude přebabíno a jsi tam, kde jsi byla…

Laura si jde pro objetí k Dannymu, který je na ni pro její oběť TAK pyšný… Bekim je na Lauru taky pyšný. Ano Bekime, co do zapadnutí do kolektivu, nosíš kapitánskou pásku SK Marná Snaha…

Pak se nám Henrik svěřuje, že své šance nevidí moc dobře, ale jestli v hotelu zůstane, neplánuje odejít do svého pokoje po svých. Prolije se alkoholem tak, že ho budou muset vynést.

No, dosti planých slibů. Je čas.


Rikke vítá oba odsouzence a týpka v kápi, který představuje Chárona. Bohové dostanou mince, aby mohli rozhodnout, kdo se po řece zapomnění dostane z hotelu pryč.

První přichází předat minci Danny. Padá do Henrikova pytlíku.

Dalším na řadě je Kasper. Má příležitost zbavit se Laury, ale odlifrovat Henrika je pro jeho hru výhodnější. Cink.

Nadjo, teď ty! Drobounká dívka, která si v rouchu připadá jak kráva v prostěradle, hraje v týmu s bratry. Lauro, mám tě moc ráda, ale minci musím dát tobě.

Dobře. Stav je 2 mince pro Henrika, 1 mince pro Lauru.

Kimie… pojď. A Kimie to hází Henrikovi.

Jednu minci ještě stále v ruce svírá Fie, nicméně je to už jenom propagační vhození do Henrikova sáčku. Rozhodla už Kimie. Hotel opouští Henrik. Danny se netají svou radostí.“ Jo! Chci se ho zbavit celou dobu, co tady jsem. Sladké vítězství!“

Rikke se Henrika ptá, jaký je to pocit… „No… nic moc… opouštím bratra. Bude to těžké pro nás oba.“ Vypustil Henrik signální větu, která Michaela rozpláče, protože ví, že teď už může udělat jen jednu jedinou věc.

„Nemůžu tady bez Henrika být. Celou tu dobu jsem mu pomáhal a bez něj to tady nezvládnu“ (špatný překlad, nebo to vážně takhle MrPr řekl?). Rikke ale v téhle hře nerozhodí vůbec nic. Takže Michaeli, znamená to, že to vzdáváš? „Ano… vzdávám…“ klepe Michael bradou podezřele stejně, jako včera na samotce klepal bradou volně položené lebce…

No, pánové, ale na to my tady nejsme zvědaví. Hotel opustí jen jeden z vás. Teď hned se domluvte, který. Michael upřel své uplakané oči na svého mladšího bratra a prosí, aby to mohl být on. Henrik se jen zeptá, jestli to myslí skutečně vážně, protože by nesnesl, kdyby Michael svého rozhodnutí později litoval… „Ne, fakt, bude to tak lepší, pojedu já“ odpovídá ještě stále brečící Michael. Rikke mu tedy předává minci, kterou zaplatí převozníkovi, aby ho přepravil prozatím nevím kam, když řeka Léthé byl vlastně bazén, kterým je hotel obklopen.
hp2014-22-packo-mrpr

Danny složil hlavu do dlaní a svěřuje se, že „to ale bylo vo fous!“.

Po emočně vysilujícím vyřazování je čas zapít skuru za Michaela. Henrik žádnou skuru zapíjet nebude. Ví, že je to hra a že to od teď bude mít složitější a proto je nutné zůstat co nejdéle střízlivý a odpočatý.

Danny obejde všechny své oficiální i potenciální partnerky,každé z nich naslibuje hory, doly, černý les. A už je noc a jde se spát.

Zdroj obrázků: TV3, BT/Esben Salling, netfun,TV3/PrimaPlay

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 87
1
Icecube18
Reagovat

No nikdo horší než Trollice a kostra z Indiana Jonese tam asi už nebude, takže nevypadá zle :-D

2
Icecube18
Reagovat

No zkouknul jsem kdo tam ještě bude a ty holky vypadají dobře :-D

3
okkvp
Reagovat

@Icecube18: Jen neříkej, dokud jsi nepřeskočil ;-)

tedy je otázka, kam jsi (jim) koukal

4
okkvp
Reagovat

OT – chybka napravena – ochutnávka už správna

5
Icecube18
Reagovat

Jsem si je všechny vygůglil a vypadali dobře :-D Samozřejmě jich bylo dost umělých, ale opravdu to nebylo horší než ty dvě :-D

6
okkvp
Reagovat

@Icecube18: srovnatelný ale jo

7
RAINMAN
Reagovat

Vladko Dobrovodský bude v dnešních VIP zprávách na Primě.

8
Evik
Reagovat

Dle medajlonku bude slecna Fuj Terminalova/Svorkova neco mezi Athenou a Afroditou… A nepochybne bude legrace… :o)

9
okkvp
Reagovat

@RAINMAN: Vladko Dobrovodský už zajímá akorát ty jeho slepičí fans

10
Melek
Reagovat

Podle ukázek z konce včerejšího dílu Fuj Svorka pěkně zamotá Dannymu hlavičku. Jestli s ním i potom bude Amanda tak ochotně obcovat, tak je opravdu hodně blbá

11
Baruš
Reagovat

Tak dneska vede hláška: Připadám si jako kráva zabalená v prostěradle (Nadia) :)))

12
Icecube18
Reagovat

Nejlepší byla věta Kaspera. „Je to divný, ale znam jí“ :-DD

13
okkvp
Reagovat

„Je to waltz“ na syrtaki taky dobrý :-D

14
Baruš
Reagovat

Ono je tam vůbc zase spousta podařených vět :)

15
okkvp
Reagovat

A Danny teče :-)

16
Baruš
Reagovat

Henrik je slaďouš – král bazénu :)

17
Prochor
Reagovat

Ti Dánové jsou nevzdělaní! Začnou jim hrát ústřední melodii z oscarového Řeka Zorby a oni chtějí tancovat waltz?:-)))

18
Prochor
Reagovat

Pro případ, že by si někdo nevzpomněl:
http://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM

19
Melek
Reagovat

Kasper s mořem na hlavě tam má další známost, kde to ten „chlap“ vzal? :D

20
Prochor
Reagovat

Co se týká Amandy. tak Danny příliš napíná strunu a to není dobré. Napnutá struna vždycky praskne, když se ti to nehodí. Aby nebyl překvapený.

21
Icecube18
Reagovat

Danny měl v dnešnim díle předčasný vánoce :-D

22
Prochor
Reagovat

7 – RAINMENE (btw. tvoje šéfka byla v báni) skřížím tvůj příspěvek s (13,17) Když jsem viděl Vladka a dozvěděl jsem se, že jeho táta je asi řek, tak jsem si přál vidět jak Vlado (který miluje tanec) tancuje syrtaki. Určitě by to stálo za to.

23
Melek
Reagovat

Dnešní díl měl dobré grády :D Oba bratři jsou takoví hodně hraví, Michael tenkrát mlátil do gongu jak šílený a Henrik měl Vánoce z trojzubce, furt ho tahal s sebou, i do toho bazénu :D Danny, co před Amandou zapíral co mohl, byl se Svorkou opravdu nenápadný, když si ji nastlal přímo do postele :D
Nejvíc mě pobavilo, jak byli všichni otrávení, že mají mít na sobě prostěradla, jenom Bekim si s tím hlavu nedělal – on je přece dokonalý a nejhezčí ve všem :D

25
bobek
Reagovat

Kde je prosím foto Amandy v tmavých vlasech?

27
bobek
Reagovat

díky, oběma to sluší více

28
Prochor
Reagovat

23 – My ve střední Evropě jsme trochu konzervativní. Když jsem byl v U.S.A. na služební cestě tak mně udivovalo, že v MHD NY proti mně seděl černoch v exkluzivním obleku, který narušovaly ostře červené ponožky a slamáček plný srandovních odznaků. Byl jsem jediný ve vlaku Manhatan Transfer, který se tomu divil. Jsem přesvědčený, že v NY můžete za pravého poledne přejít centrem v dámském pyžamu a s bramboříkem na hlavě a nikdo si vás ani nevšimne. Dánové jsou tak napůl.

29
Icecube18
Reagovat

To mi nepřišlo jako spoiler, kterej by prozrazoval dění v HP.

30
bobek
Reagovat

Taky se divím, že mi to holky smáznuly! Mohu vědět důvod?
Informovala jsem jen o osobních vztazích a ne o dalším dění v soutěži…..

31
okkvp
Reagovat

@bobek: porajské vztahy až po vypadnutí účastníků (obou, kterých se týká)

32
Hooper
Reagovat

@Baruš: Ano, nejlepší hláška dne

33
Hooper
Reagovat

Jinak páni scenáristé se činili, dnešní díl mi přijde takový zlomový – čumáček smutní, králíček prohlásil, že skutečný pár nejsou a mezitím Fuj svorka zaujala srdce alfa samce. No, hezky se to tam proházelo. Osahávačka hrudníků a jak si Amanda taky pěkně ráda sáhla…

34
Evík
Reagovat

Bekim je neuvěřitelný………kadeřník… :o) Jak králíčkovi napatlal do vlasů opalovací krém, utvořil hravé vlnky, a na následný výbuch smíchu přítomných děvčat prohlásil, že nemají vkus… :oD

35
Bazinga
Reagovat

rekap přidán :-)

36
Evík
Reagovat

Krásný a přesný rekap…. :o)

37
JanaVoh
Reagovat

Nějak mám slabost pro Henrika, doufám, že se ještě ve hře udrží….

38
Elko
Reagovat

Som nasraný, že vypadol kazišuk a najväčší loudil Patrik :(

39
Evík
Reagovat

@JanaVoh: Nevím jak k tomu chuděra přišel, ale mám pocit, že po nějakých škatulatech tam stál jako adept na vypadnutí, a následně to Danny okomentoval, že je vítěz a tamten druhý nula… Takže mám obavy, že Poseidon pošupajdí domů… :o(

A případné následky s novorozeným polobůžkem ponese matka Kimie sama… :o)

40
Evík
Reagovat

Největší pecka ale musí být, když vypadnuvší sledují videa, kde jsou zaznamenáni při lhaní a podvádění všichni ti hodní a upřímní lidičkové, kterým opravdu věřili…

Jako je třeba dnešní scénka s ošaháváním „holky, která je pro každou legraci“, kde králíček odletěl od návnad Kimie, když zahlédl blonďatou hlavu přicházející slečny, jako kdyby podlézal ohrádku, a praštil ho elektrický ohradník… To si Laura určitě hezky vychutná, a pustí několikrát… Vůbec mi připadá, že na to, že je chudinka Kasper neustále pod dohledem stíhačky Laury, má stále dost volného času na to, aby dělal vylomeniny… :o)

41
okkvp
Reagovat

@Evík: No oni je u toho dokonce natáčeli, sledovali reakce a pak to to + další zpracovali do17 dílů spešl relace Paradise OMG! :-)

42
Prochor
Reagovat

Mně nejvíc rozesmála hláška Henrika, že se nejvíc hodí na boha:-) No, je to skromný mládenec.

43
cathy
Reagovat

Já tu dlouho nebyla a teď vidím, že holky smesvině píšou! Hurá a díky – zase se mám u čeho bohovsky bavit a ani nepotřebuju trojzubec:-D

44
Evík
Reagovat

@okkvp: Jooo? No to je paráda… :o) Ale zřejmě to taky neuvidíme, stejně jako to, co se děje po setmění… :o(

Michael trefený v době odpočinku měl teda velkou smůlu… Vždyť je to z terasy pěkně daleko… A hravý Danny s míčem v ruce… Hezké fotky jste do rekapu zařadily… :o)

A říkám si už delší dobu, jestli není trochu riskantní vznášet se v tom bazénu na nafukovacím lehátku… Vždyť voda je téměř stejně vysoko jako hrazení… Ostatní účastníky může třeba napadnout najednou naskákat do bazénu, a i ta drobná vlnka matraci přehodí přes, a rekreant se pěkně proletí…

45
okkvp
Reagovat

@Evík: tě uklidním, za prvý ta vlnka by musela být celkem dost vysoká, ono se to nezdá, ale okraj je dost vysoký, a za druhý – na vnější straně mají ještě bezpečnostní žlábek ;-)

46
okkvp
Reagovat

Upoutávka na dnešek nahoře v článku

47
Evik
Reagovat

@okkvp: MrPr. v zlabku… :oD Ja myslela, ze v zlabku je mozne najit treba mocovy kamen, ale pan bozsky a rajsky s poharem me teda nenapadl… :o)

48
Melek
Reagovat

@okkvp: Díky za upřesnění, mně taky vždy přišel ten okraj bazénu takový nebezpečný, že bych se k němu na lehatku nepřiblížila:D

49
okkvp
Reagovat

@Melek: (ten žlábek je široký tedy jen cca 0,5 metru, dnes to bude dobře vidět)

50
Prochor
Reagovat

Kdyby hupsnul do bazénu zápasník sumo tak vzniklé tsunami smete všechny za okraj hrnce jako mouchy.

51
Bazinga
Reagovat

@Prochor: možná proto se k nám dostávájí ty obrázky jednotlivých účastníků v plaveckých čepičkách a brýlích… Už jsme takhle viděli Amandu s Pernille, Bekima… a Páťa na toho sumo zápasníka vyloženě čekal jak na smilování boží… :-D

Mmch. okkvp – králíčci s bombama mě totálně rozsekali

52
okkvp
Reagovat

@Prochor: ovšem zápasník Sumo by si asi taky pěkně narazil tuky. Ono je v tom bazénu poměrně mělko (140-145 cm)

53
Prochor
Reagovat

Ale stejně je to absurdní- Henrik jde provozovat sex do bazénu s trojzubcem přes rameno. Co si ti Dánové nevymyslí:-)

54
Evik
Reagovat

Kralicci potapeci jsou nejlepsi…. :oD

55
Bazinga
Reagovat

@Prochor: to bylo úplně úžasné! Odtrojzubcoval se, vykonal, natrojzubcoval se… :-D

56
okkvp
Reagovat

@Bazinga: to bylo půvabný celý – od toho zavelení : Mám jít za tebou? JO, až po pobrání insignie zpět a nenápadné odplížení zůčastněných na opačné strany :-)))

ještě by mi zajímalo, co udělali s těma skleničkama

57
Prochor
Reagovat

Kimie je drsná Dánka- jeden večer se vyspí s Neptunem a druhý den ho vyhodí z hotelu.

58
Evik
Reagovat

Mne na akci v bazenu nejvic pobavilo, jak po akci od sebe odpluli, jakoby nic… To byla velmi povedena chvilka… :o)

A Neptun jede fakt domu? To me mrzi… :o(

59
Prochor
Reagovat

Musím uznat, že bráchové se rozhodli správně protože Henrik je určitě silnější hráč než Michael a má větší šanci přežít.

60
Miranda
Reagovat

prosím udělejte mi gif, jak Michael odjíždí na té lodičce a uplakaně mává :D :D :D

61
Melek
Reagovat

Souhlasím, že bratři udělali správné rozhodnutí. Ovšem z toho, jak se tam Michael naprosto sesypal, když si uvědomil, že bez Henrika nevydrží v Hotelu ani dalších 24 hodin, jsem si poprskala všechno v okruhu pěti metrů :D

62
okkvp
Reagovat

@Melek: jsem psala, že máte mít připravený šnuptychly :-D

63
Ywanka
Reagovat

No tak to bylo hodně napínavý…chvilku jsem uvěřila, že půjde nejen můj fanoušek Král bazénu, ale i jeho starší bratr:) To už bych neměla svého fanouška a musela bych hledat nového…naštěstí se nakonec rozhodli správně a Poseidon zůstal…mám trochu pocit, že Henrik přesvědčil svého bratra k účasti v HP, aby měl počty, ale nenapadlo ho, že se bude muset Michael i sám rozhodovat a že mu může pobyt znesnadnit, protože Michael opravdu nevypadá, že by mu to nějak extra myslelo..no každopádně to teď bude asi mít Král bazénu těžké…už se nebude moc schovávat za Michaela a rozhodovat z povzdálí, navíc s Amandou to je takové nejisté…

64
Ywanka
Reagovat

Mimochodem u některých už se začaly objevovat ty Kasperem slibované superschopnosti…třeba Bekim a Simone byli v dnešním dílu v podstatě neviditelní…a Nadja skoro taky:)

65
okkvp
Reagovat

@Ywanka: zajímavý, já bych řekla, že to s přihlašováním bratrů mohlo být spíš obráceně ;-)

66
Melek
Reagovat

@okkvp: To ano, očekávala jsem nějakou srdceryvnou scénu podobnou konci Titaniku, ale Michael naprosto předčil mé očekávání :D takovou reakci hodnou pětiletého dítěte ztraceného v nákupním centru bych od Největšího Paradajce a krále podsvětí teda nečekala :D

67
okkvp
Reagovat

@Melek: Nojo, ale když mě se nechce pokaždý vypisovat na co, ty které nátury mají doporučené pomůcky použít, kdybysis zopakovala mou klubovou příslušnost, tak bys zradu očekávala a kapesník přikládala ke správnému otvoru :-)

68
Prochor
Reagovat

Pouze můj soukromý názor: Tak je jasné rozložení sil. bratrská aliance je rozbitá. Henrik si asi poprvé uvědomil, že je na odstřel a že není bůh bazénu ani ničeho jiného a ani jeho jediný sex s Kim mu nic nepřinesl. Nadia si poprvé uvědomila, že je asi ve špatné partě. Tři ženy. které Danny ovládá a lže jim až se mu od pusy práší (ten hajzl) si neuvědomily vůbec nic ale Danny správně soudí, že ženy si vždy vyberou toho silnějšího muže a podřídí se jeho vůli. Takže nebudou bojovat proti němu ale proti sobě. Muži se budou chtít samozřejmě spojit s vítězem (aby odpozorovali jak to dělá aby ho mohli podrazit). Danny si teď může vybrat svou partu ale zatím to stále hraje na všechny strany aby měl všechny možnosti. Takže uvidíme dál.

69
Prochor
Reagovat

66 – Nejvíc naštvaný byl Danny, který nečekal, že se Michael sesype jako zbabělec a uteče z boje. Už se těšil, jak odpluje jeho největší soupeř Henrik.

70
Bazinga
Reagovat

rekap k dvaadvacítce visí

71
Prochor
Reagovat

Na danyho taktice mně připadá nejpůvabnější že nechává Kaspera v mylném dojmu, že on Danny je v „jKasperově partě. Kasper ovšem netuší díky svému klausovskému egu, že naopak Danny rozhoduje kdo bude v jeho (Dannho) partě. Takže když chce Sofii, tak nechá „šéfa“ Kaspera bojovat za svoje zájmy (takže je Danny z obliga). Blb Kasper si namlouvá virtuální realitu. Ale užitečný blbec se Dannymu bude hodit přesně tak dlouho, jak se mu bude hodit. Pak ho suše vyhodí a Kasper bude mít udivený výraz. Už se na to těším až králíček pochopí kdo je v hotelu skutečný šéf:-)))

72
Icecube18
Reagovat

Je hezký jaký maj Michael a Henrik vztah, ale Michael je hrozná baba :-D. A ten odjezd ty lodičky v bazénu mě dostal. Ležim smíchy na zemi :-D

73
Icecube18
Reagovat

Zítra přijde Malte. O něm mam jednu zajímavost, ale bohužel musim počkat až vypadne/vyhraje HP :-/ :-D

74
Bazinga
Reagovat

@Icecube18: vyděržaj, pijaněr! :-D

75
Icecube18
Reagovat

@Bazinga: Snažim se, ale jsou to nervy :-D

76
Bazinga
Reagovat

@Icecube18: myslím, že ti rozumím… ;-) :-D

77
okkvp
Reagovat

@Icecube18: Ona to Bazi totiž taky ví. Nejspíš to samé :-))). Pokud máš ovšem potvrzené info k jednomu nepotvrzenému infu, co jsem našla já, tak mi písni na seznam.
(ale nejspíš nemáš, protože vypadá velmi velmi nevěrohodně a já si navíc neuložila zdroj)

78
Hooper
Reagovat

@Ywanka: No je fakt, že dneska byl Nadin screentime dost ořezaný. A bylo to kompenzováno srdcervoucím záběrem na ni samotnou na manželské posteli.

79
Hooper
Reagovat

@Prochor: Ano, dneska to bylo dost o taktice a mnozí museli odkrýt karty. Z herního hlediska dost užitečný díl.

80
Prochor
Reagovat

64 – Nadia pro mně není neviditelná. Třeba mně dostala hláškou že se cítí jako kráva v prostěradle (bohyně Afrodité) a taky loajalitou k bratrské alianci, kterou jasně přiznala. Zkrátka Nadiu mám moc rád za její upřímnost a bezprostřednost. I když vím, že je strašně naivní a nechápe vůbec o čem je hotelová strategie. Jenže je fakt že ze stejných důvodů jsem vnitřně obětoval Pernille.

81
okkvp
Reagovat

Rekap s obrázky kompletní

82
okkvp
Reagovat

@Prochor: Nadia není naivní, na rozdíl od Pernille umí počítat. Jedním penízkem si pojistila své jisté a druhé neznepřátelila, protože její findík v téhle hře vůbec nic neznamenal
Karty byly rozdány již zvolením funkcí na včerejší párty. A i to málo naděje, co se z toho dalo vykopat, podělal MrPrdtaktik

83
Michal V.
Reagovat

teda zatim to jen sleduju z rekapu (podivani se na dily na iprima je v planu!!!), ale prijde mi, ze Michael udelal asi nejhloupejsi rozhodnuti co mohl…

Henrik je tak jako tak uz odepsanej (dostal dost jednoznacne nahlasovano) a budou venku oba ajn cvaj…

nevim kdo jste sledoval Survivor Blood & Water tam hraci (pribuzni) byli vetsinou chytrejsi a sveho pribuzneho obetovali bez mrknuti oka… no snad s vyjimkou Rupperta, kterej se zachoval jako rytir a pakoval se snad do 3 vyrazovani :-D

84
Roni
Reagovat

Z tajemné atmosféry s nejděsivějším faktorem ještěrkou jsem málem umřela :D.
Michaela jsem ze začátku měla docela ráda, ale poslední dobou byl fakt jen bratrovou loutkou.
Ale vyhrál svůj titul Mr. Paradise a je spokojený :D.
Třepotajících se bradiček chlapců vidíme poslední dobou nějak hodně často :D.
Co se týče Bekima, tak pořád moc nechápu celou jeho existenci :D.
Trochu se teď bojím o Nadiu, protože je poslední z mých oblíbených… :((

85
Melek
Reagovat

@Michal V.: Michael se prostě podělal z představy, že by tam zůstal sám proti všem. Poslední dny byl jasně v koalici s Henrikem, který mu navíc připravoval scénář. Zůstat tam bez jeho opory sám za sebe by nezvládl, vůbec by nevěděl, co má dělat. Henrik má aspoň něco v hlavě a pokud mu budou okolnosti jenom trochu nakloněny, protože (ne)pravidla jsou každý den jiná, může se ještě v soutěži chvíli udržet

86
Icecube18
Reagovat

@okkvp: Já pochybuju, že bych měl info, který ty by jsi neměla :-D .

87
okkvp
Reagovat

@Icecube18: tak on je drobet problém s tím, že google vyhledávání přizpůsobuje, tudíž i mě občas něco uteče

(nicméně dnes už jsem si jistá, že tamto info byla buď sprostá pomluva nebo chyba v matrixu)

Přidat komentář