Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014 : Dvě nové ženy valí kameny, tohle nebudou lehké dny

22. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Po včerejší Parcemonii to v hotelu prořídlo a tudíž se čeká další host. Jenže dvě baby je na všechny troche moc. No nevadí, je třeba se vyřádit a proto vážení – připravte se na latex, pouta a sirény. Čeká nás velmi povedená švanda. Dnes se šikne i krátká přestávka mezi zveřejněním dvou dílů, protože bude třeba nabrat sílu. Kasper zatancuje a Patrik s grafiky se postaraj o smrtelný závěr. Díly 17 a 18 v neděli.

Simone Thaulov Kofoed


20 let, Slagelse, studium pro vychovatele, práce v H&M

Simone se pyšní tím, že je šťastná a vyrovnaná osobnost, kil tak akorát, za obliny neplatila … prostě je krásná, chytrá, milá a vtipnější vyhrává. Najmě když miluje tequillu a je narozena na přelomu panny a lva. Dá se předpokládat, že by si mohla rozumět s Henrikem, protože v jídelníčku např před před sushi a vínem upřednostňuje co největší hamburger, pívo a Colu.

Lisanette Petersen


Laskavá, ohleduplná, přímá
24 let, Holstebro, hosteska a barmanka

Empatická, stydlivě působící dívka si vzala do hry za svůj vzor hráčku Sandru z minulé řady, která s poctivostí došla až do finále. Lisanette je úplně nejvíc pyšná na to, že v dotazníku pro ni byla nezdolatelnou položkou kolonka: popište své klady. Né, že by žádné klady neměla, to přesně naopak, ale žádná čestná a otevřená žínka o nich přece nepromluví, dokud ji nezavřou do španělské boty. To je u Lisy jediná povolená výjimka – jehly na nohách nechce. Při mexickém dobrodružství se chce hlavně usmívat. Miluje cestování, svého psa opouští jen na zcela nejnutnější dobu a neumí plavat!

Jak se vám nová děvčata líbí? Myslíte, že mají šanci dojít daleko?

díl 17- Bazirekap

Po probuzení se kamera zaměřuje zejména na Nadju, která trochu depkuje z toho, že Natascha je pryč (Michael přiznává, že je pomalu čas se zbavit i Nadji) a dále na přešťastného Patrika, který si nemůže vynachválit svou novou partnerku.

U snídaně Henrik připíjí na všechny, kteří tady jsou už 5.týden, což popudí zejména Dannyho, který nemá problémy s počty jako někdo, a vcelku rychle si spočítal, že do tohoto okruhu nepatří. „Ty pudeš, Henriku, ti řikam, ty pudeš! vzkazuje pak v soukromí na kameru)

K snídani se podává nutela a dopis. Všichni okamžitě ven.

Na seřadišti vítá páry Rikke a oznamuje jim, že je čas, to zase trochu oživit. Představuji vám nové hráčky:

Simone, která má ráda humor a Lisanette, která když jde ven, dostává spoustu komplimentů. Myslí si, že je to kvůli tomu, jak vypadá. V případě, že nechodí ven zásadně do komunity zrakově postižených, odmítám jejímu tvrzení uvěřit. Mmch. ano, zná Kaspera z venku…

Nově příchozí dívky dostávají povolení si ukrást partnera, který se jim líbí, než to udělají, mohou položit jakýkoliv dotaz.

Lisanette zajímá, co se Dannymu na sobě nejvíce líbí a když ten odvětí, že břicho a následně jej i ukáže, uznale pokýve hlavou, že má být na co pyšný. Současná partnerka Dannyho – Pernille se zamyslela, a v soukromí zapřemýšlela, proč Danny neřekl a následně neukázal třeba stehna. Mě teda napadlo ještě něco jiného… ale existuje možnost, že zrovna tohle se Dannymu na sobě moc nelíbí. Kdo ví…

Simone chtěla situaci odlehčit a tak se vyprsila a bez dalších zbytečných okolků se zeptala Henrika, jestli je horňák, nebo dolňák.

No, dívky, takže svou šanci jste měly, teď je čas na výběr. Laura se nám odkrvuje, Nadja si přeje, aby se Michael díval do země (nedíval, naopak, významně pozdvihoval obočí) a holky mají poměrně jasno. Lisanette chce Patrika

(kuwa už zas já! Já jsem si ještě ani jednou nevybíral a pokaždé, ale POKAŽDÉ, mi někoho přidělí! A vůbec, jak si mohla vybrat mě??? Vždyť jsem se ani nečesal a mám hnusné tričko!). Simone si vybírá Dannyho.

OK, Kimie a Pernille – stěhujete se na samotku a jen tak mezi námi děvčaty, Solo je pro tenhle týden toxické, budete v ohrožení…

Laura začala zase dýchat, Nadja se objímá s Michaelem.

Než se zase všichni sejdou společně, je nutné zařídit kolonu stěhovacích vozů pro Pernille, Laura se potřebuje zeptat Kaspera, jestli existuje alespoň malá naděje, že v Dánsku existuje nějaká dívka, kterou nezná a Patrik na okraji bazénu zvažuje, jak donutit nafukovací lehátko,aby jej odneslo do nějakého vesmíru, kde si holky vybírá on sám.

Je čas se blíže seznámit. Lisanette – nemám žádné koníčky, jestli se teda nepočítá to, že chodím i 3x týdně pařit. Super – tak tyhle znalosti a dovednosti, se ti tady budou rozhodně hodit!

Dopis! Je tady dopis! A dnes k němu máme i zvláštní propriety! Svolává MrPr obyvatele hotelu. Na oranžovém podnosu jsou k dispozici pouta. A proč? No protože bude párty! Párty policajtů a kriminálníků! (a já se spolu s Henrikem ptám, zda tento okamžik nebyl vhodnější pro příchod Klause Riskera).

K poutům ale patří i tématické oblečky, takže můžeme vidět páry, jak se soukají do připravených kostýmů a pak zacvaknou pouta a není cesty zpět. Humorná situace nastává už při večeři, kdy obírat kostičky připoutaný k partnerovi asi nebylo nic jednoduchého. Velmi oceňuji i to, že Michael povečeřel v masce gumového gaunera.

Pak se rozhoukaly sirény, začala hrát hudba a páry začaly divoce skotačit. Někteří při tanci vypadali jako bodlí včelou, jiní jako po zásahu elektrickým proudem, ale bavili se skvěle a to je to nejdůležitější.

Během nespoutané párty se spoutané páry dostávají i do soukromí, aby proběhly tradiční rozhovory o tom, jak se cítí a co plánujou… Tak, poprvé jsem lehla, když jsem viděla Patrika s čelenkou, zlatým řetězem a se sluchátky, jak se kývá při zpovědi Lisanette.

Podruhé, když jsem viděla Lisanette, jak má sluchátka a přes ně ledabyle nasazenou policejní čepičku a když se Laura svěřovala, že Kasper je ten nejroztomilejší partner na celém světě a co na celém světě, v celém jak poznaném, tak nepoznaném vesmíru a on při tom vypadal jak klient psychiatrického zařízení čerstvě po elektrošocích…
tak to musím přiznat, to už se prostě bez řevu zvládnout nedalo.

Neprobíhaly ale jen rozhovory se sluchátky. I ty bez sluchátek byly zajímavé. Patrik se své nové partnerce zdůvěřil, že je prakticky tvůrcem hry; božatko Henrik se snažil z Amandy dostat alespoň jedno milé slovo (pak sluchátka a Amanda si stále trvá na tom, že jediný, kdo jí zajímá je Danny), no a to dívčí vyprazdňování ve dvojicích si fanoušky taky mohlo najít.

Pak to zase zahoukalo, v obálce došly klíče, všichni se odemkli, Kasper se připoutal k Patrikovi, hupsli spolu do bazénu, za nimi naskákaly holky ze samotky, a propukla hra na líbačku a to každý s každým, aby to nikomu nebylo líto. (Laura se nepočítá). Danny odtáhl Amandu a sladkými slůvky a něžnými polibky se někde za skříněmi snaží přesvědčit blondýnu, která neví na co se používá bidet,

že se mu hrozně, ale opravdu hrozně stýskalo… Na kameru samozřejmě nezapomene připomenout, že je to jen hra.

A aby Nadja dostála své roli Lauřiny nejnejky, je nutné nic nezamlčovat a vše zatepla vysojčit. Lauro, já ti to prostě musím říct… Jsi připravená? Kasper to ZAS udělal… …

Víš co to znamená, že jo? Dneska mu prostě nesmíš dát!

A ještě malý bonus s Patrikem

díl 18

Ráno se potkáváme s naší partičkou u snídaně. Všichni řeší, že jim není moc dobře, protože alkoholu bylo opět větší, než malé množství. Pernille je zklamaná, že každý řeší své bříškaboly a nikoho nezajímá, jak jsou na tom toxické dívky ze samotky.

Aby to nabralo trochu větší grády, přichází dopis. Dívky bez partera si mají vybrat jednoho kluka a odejít s ním na pláž. K tomu, aby došly ke shodě, mají krátký časový prostor, který využijí o samotě.

Danny chce být ten kluk! Danny chce, protože má rád věci pod kontrolou.

Pernille a Kimie se snaží přijít na to, který z chlapců bude na nadcházející schůzku nejvhodnější. Vzhledem k tomu, že se musí shodnout, nepřichází do úvahy ani Patrik, ani Danny. Bude to muset být nějaká neutrální volba. A že při tom vystresujeme Lauru, bude už jenom takový příjemný bonus … jo, jdeme si pro Kaspera.

Dívky oznamují výsledek své volby, Laura se kácí, Kasper se těší a Danny zuří.

Když dojdou na pláž, nečeká je tam Rikke s nějakým krutopřísným rozhodnutím, čeká je tam místní tanečník s neřešitelným úkolem. Mají se naučit tančit. Ozdoba všech tanečních parketů si k tanci vybírá Pernille. Mexický učitel tance předvádí kroky a za pár chvilek už s Kimie, jako sehraná dvojka, sviští po pláži.

Hned po té, co Kasper nepochopil kroky, přidává tancmajster i úkol zapojit boky a ano, až nyní přichází ta chvilka, která bude pravým důvodem posměšků celého Dánska. Kasper je prostě dřevo. Aby zahnal nervozitu, přešlapuje z místa na místo a usmívá se. Pernille si vzala na tuhle plážovou schůzku boty na podpatku, takže je víceméně zapadnutá v písku a tak jí asi vyhovuje, že se Kasper nesnaží o nic víc, než o ten úsměv.

Dobře, mise byla splněna, Kasper opět ztrapněn. Pojďme si dát víno a přečíst dopis. Dívky, můžete se zachránit z nebezpečné samotky. Chce některá z vás Kaspera za svého nového partnera?
hp2014-18-kaspercoto

Ne, nechceme, my totiž víme, že by Laura byla smutná a plakala by, tak raději opustíme tenhle hotel a pojedeme domů… Ne, fakt nekecám, přesně tohle se stalo…

Když si tedy dívky připnuly na horní díl plavek skautského bobříka dobrých skutků

a slavnostně předaly Kaspera Lauře zpátky,
bylo potřeba celou akci zapít.

V době, kdy dívky prodělávaly u vína s Kasperem akutní záchvaty nesvéprávnosti, nahoře v hotelu se rozjely debaty. Nadja se konečně začala projevovat. Její pojetí hry spočívá v tom, že roznáší informace, které přinášejí pocity zmaru. Ty, Lisennete a víš o tom, že Patrik nejdříve chtěl mě, pak si to rozdal s Kimie a tebe vymění hned při první příležitosti? On to říkal.. hezký den ti přeju, mám tě moc ráda.

Danny rozjel akci jsem k dispozici nejvyšší nabídce. Kasper s Patrikem se utvrzují v tom, že nejlepší taktika je: když nemám na to zmást nepřítele, zmatu sám sebe. A Michael dokázal, že se v téhle hře neorientuje ale vůbec, nicméně má pohár pro vítěze a zbytek zařídí Henrik.

Po slunce západu nějaká paní v bílém tričku přináší na stůl truhličku a vedle ní pokládá klíček. Když se všichni kolem truhličky shluknou, Pernille se nerozpakuje a odemyká. „Gratulujeme, truhlička byla odemčena“. Propuká panika, někteří si myslí, že na to nikdo neměl sahat, někteří se snaží rozebrat text dopisu a než jim stačí zalézt oči zpátky do důlku, přichází další dopis… a další výkřiky, jakoby padali letadlem do oceánu… Pernille, odemkla jsi truhličku, hned teď si můžeš ukrást partnera. (Kimie v záběru o samotě tříská hlavou do zdi). Laura opět tep netrénovaného maratonce a Pernille si tedy vybírá. Chce zpět svého partnera.

Když se tedy Pernille krádeží svého ukradeného partnera dostala z toxického sola zase do své postýlky, je čas svlažit hrdlo. Aby mohl být Danny alespoň na chvilinku s Amandou o samotě, je nutné zrakvit Henrika. Amanda si tento úkol bere za svůj, nasadí svůj nejsvůdnější úsměv, bere vědro tequilly a se slovy „… pij!“ Henrika pobízí. Ten hned na začátku uhodl důvod jejího snažení, ale pak neodolal a .. opil se.


A když se Henrik opije, tak dělá hloupůstky. Jako třeba, že skáče do bazénu oděn pouze do toulitky, respektive do mufiiny plněné kaprem. A to už je chvíle pro ty naše nevěrníky.
Amanda se nechá Dannym natlačit na samotce romanticky na pračku, pak ruka šátralka, noha šátralka a najednou se v Amandě probouzí něco jako svědomí, ztopořenému Dannymu oznámí, že to ale skutečně nejde a vraťme se, než nás tady někdo najde.

Zpátky cestou k baru je ovšem v prapodivné pozici na pejska načapají Pernille a Simone. Co tady děláte? „no tomu nebudete věřit… já… já… já jsem tady ztratila sebeúctu… a Danny mi ji tady pomáhá hledat!“ ??? a proč je Danny ve slipech? „No právě!“

Tak to bychom měli. Henrik stejně už něco tuší, dal si 2 a 2 dohromady. Pokaždé, když se opije, mizí Amanda někam s Dannym. Jako 15 minutové rozhovory se dají zvládnout bez nějakého výraznějšího znepokojování, ale hodinu??? Tohle nebudu tolerovat!!! Když na Amandu udeří, ta projeví duchapřítomnost a v intencích „nejlepší obrana je útok“ Henrikovi předvede kadenci v praxi.

No ale kdo se nám tady po všech těch proběhnutých dnešních stresech k sobě tulí?
Ano. Je to čumáček a králíček.

Čumáček, králíček a toulitka… .
A tulí se a tulí se a tulí až se hory zelenají, ovšem jen do doby, než si pro dobrou noc přiběhne kazišuk Patrik.
S Kasperem si dají „givmifájf“, zasmějí se, a Patrik zase odšupajdí někam do noci.

A tak je den jeden zas ten tam ;-)

Zdoj obrázků: TV3, Daniel Ishoj, TV3/Prima Play

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 53
1
Prochor
Reagovat

Michaelovi by se hodilo vyměnit Nadiu, které nemůže úplně věřit ale nějak mu to nevyšlo:-)

2
Icecube18
Reagovat

Simone si bude rozumět s Laurou. Taky má ráda Tequilu :-D

3
Melek
Reagovat

Tek Kasper zná fakt všechny holky z Dánska, to už není možný :D

4
Icecube18
Reagovat

@Melek: Bůhví jestli jenom z Dánska :-D

5
Icecube18
Reagovat

btw.: Na facebooku má skoro 4500 přátel :-D

6
Prochor
Reagovat

5 – a z toho 50 chlapců:-)))

7
okkvp
Reagovat

@Melek: Bych se ovšem být Laurou zamyslela, jaktože před Paradisem neznal ji :-)))

8
Prochor
Reagovat

Na Simone se mi líbí, že si nebere servítky. Je taková od rány. Ta by mohla být za čas v hotelu hodně platná.

9
okkvp
Reagovat

Při Pernilině replicem že je škodam že Danny ukázal břicho jsem si říkala, zda nechtěla aby ukázal zadek :-)

10
Melek
Reagovat

Nejlepší jsou ty scény se sluchátky na uších, chudák Nadja je fyzicky přítomná, ale nic o plánech Pana Paradajse netuší…

11
Bazinga
Reagovat

sedmnáctka je k dispozici :-)

12
Prochor
Reagovat

Ten Kasper je úplně na palici- prý Danny hraje s bratry. Jo a přitom chce vyhodit Henrika! Ten Kasper je blbej jak daleko vidí.

13
Prochor
Reagovat

Kdyby byla Amanda chytrá tak dá Henrikovi najevo že teď má situaci v rukou ona. Ona bude rozhodovat.

14
Melek
Reagovat

Patrik zabil :D Chudák Laura :D

15
Prochor
Reagovat

O Amandu se teď rozpoutal boj jenže Danny to dělá dobře zatím co z Henrika se stala bezmocná stíhačka. Jediná šance bratrské aliance je Amandu zastrašit. Jsem dost zvědavý, co do čtvrtka vymyslí (a taky co vymyslel štáb). Mimochodem štábu vzdávám poctu – good show baby!!! Doufám, že Šárka se dívá a učí se jak se to má dělat.

16
Sara
Reagovat

Jak to mate s prehravanim dilu? Me se 18 vzdy sekne hned pri prvnim zaberu a pak uz jde jen zvuk. Zkousela jaem to snad 15x. Je to desne otravne. Mate nekdo stejny problem? Nebo nevite, jak to vyresit?

17
uKaStany
Reagovat

@Sara: Běží mi to normálně

18
Prochor
Reagovat

Sáro – zkuste to na stránce
http://love.iprima.cz/paradise2014/videa/cele-epizody
tam to celkem funguje.
Jen s So a Ne mi vadí prodleva mezi oběma díly.
P.S. Elko a ostatní bratia zo Slováče- už to sledujete? Už se těším na vaše komentáře.

19
Sara
Reagovat

Uz to jede. No, tesim se na zitra. A danny tim, ze to s amandou proflakli, ztratil moment prekvapeni.

20
okkvp
Reagovat

@Prochor: Jdi už prosím s tou ŠŠ do padous. Když je někdo blbej, tak kdyby se díval i sto let, tak to stejně nepochopí.

21
Prochor
Reagovat

20- Obávám se, že máte pravdu. Stejně bych ale rád viděl slušnou českou verzi. Snad se to alespoň povede Slovákům.

22
Hooper
Reagovat

@Prochor: Amandu bych z chytrosti opravdu nepodezíral. Ta má tak na to líbání se s Dannym za zády Henrika, tím to hasne.

23
Hooper
Reagovat

Btw jestli se nepletu, tak pan Paradajs má na sobě gumovou hlavu Ronalda Reagana.

24
Bazinga
Reagovat

@Hooper:
padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina…

osmnáctka visí

25
okkvp
Reagovat

Rekapy 17 a 18 zcela komplet – tzn i se zvířátkovými obrázky

26
Ywanka
Reagovat

Tak tahle show nemá konkurenci…vůbec jsem nedoufala, že by to mohlo být tak dobré. A navíc když začne opadat bolest břicha od smíchu po skouknutí dílu, tak běžím sem, mrknu na rekap a směju se dál…jestli smích prodlužuje život, tak než dokoukám tuhle show, můžu počítat s tím, že budu živa déle než Metuzalém:)
Při čtení rekapu u věty: „já… já… já jsem tady ztratila sebeúctu“ jsem si rozlila čaj do klávesnice…no nic se ztrátama se musí počítat:) Už se těším na večer.

27
okkvp
Reagovat

@Ywanka: No a to si představ, že si Dáni stěžovali, že je to plytké, předvídatelné a nezajímavé, sledovanost byla v první třetině na historickém minimu (127.800), v tisku se vedly vážné rozbory na téma – RS jako třída omrzela a obzvlášt tahleta. Nicméně pak se čísla zvedla a nakonec to dotáhli na 187 tis v průměru a 201 tis max za epizodu. Což si TV pochválila, protože v předchozím ročníku (od kdy byla koncepce maličko předělána) připisovali velký podíl zájmovosti speciálním hostům – Paris Hilton, boxer Patrick Nielsen a striptérka Stine Kronborg. (sezona 9 průměr 185 tis, max 220 tis), přičemž v obou ročnících si pořad velmi dobře vedl na jejich webových portálech. A tudíž už je vyhlášen casting na nový ročník

28
Evík
Reagovat

Móc pěkný a výživný díleček…. :o)

Mně osobně velmi bavil rozbor slova „gratulujeme“… Jeho rozsah obsahující hnutí mysli od „jupí“ po „jdu si to hodit“, je výborný… :o)

Také je zajímavé vidět milostný trojúhelník v téměř přímém přenosu… On miluje ji, ale ta ho nemiluje, téměř ho nemůže vystát, a miluje někoho jiného… Ten někdo jiný ji sice chce, ale stále do kamery a především sobě tvrdí, že ji sice chce kvůli hře, ale rozhodně nemiluje… Kde je asi pravda?

Jsem zvědavá, jaký bude dnešní vývoj, a koho si křehká blondýnka bez koníčků stáhne sebou, aby ji dělal společnost v letadle domů… Ale že mají kluci nahnáno… :o)

Jinak se neobávám, že by nesehnali další účastníky a náhradníky… Dle výše popsaného mají na Kapříkově stránce široký výběr, a je vidět, že zejména blondýnky jim tam zřejmě svážejí ve velkém… I když je to jenom na skok ve stylu, jen co se ohřejeme, hned zase půjdeme… :o)

A tak ti milí květinoví lidé mají v hotelu U vystřelenýho oka o zábavu postaráno…

A my taky… :o)

29
Evík
Reagovat

Jo a abych nezapomněla, zvířátkomluva je super… :o) A velbloud představující vůdcův stan taktéž… Ale mám technický dotaz… Bude použit velbloud dvouhrbý v případě, že králíček, který má rád na lůžku společnost, nebude chtít být s čumáčkem sám? ;o)

30
okkvp
Reagovat

@Evík: použití zvířátkových či jiných symbolů zvažujeme díl od dílu, rozhodneme se podle nastalé situace. Zatím nic zaručit nemůžeme

31
LadyXL
Reagovat

Chci poděkovat oběma – Okkvp a Bazinze za naprosto úchvatné rekapy, kterých se nemohu nikdy dočkat. A jelikož nesleduji na tv,tak jsem vděčná i za fotky!! Moc díky. Tedy všechny ty severské blondýny mi splývají v 2 vzorové kousky, ale Lauru a jejího kapříka už rozeznám spolehlivě i pod dekou!

32
okkvp
Reagovat

@LadyXL: ono to není v tv – jen na webu, podívat se můžeš, kdykoliv chceš http://love.iprima.cz/paradise2014/videa

33
Ywanka
Reagovat

@okkvp:
V tom případě bych Dánům doporučila, aby se podívali na některou naši RS, pak by jistě hodnotili svou RS jinak.)

34
okkvp
Reagovat

@Ywanka: No a my se můžeme jen domýšlet, jak vypadaly ty jejich nejsledovanější série 8,5,6 s 210-300 tis diváky

35
Bazinga
Reagovat

Tak, a než se s okkvp shodnem na to, jakou anketu zase vymyslíme, dávám sem svůj vlastní žebříček těch nejkrásnějších. Upozorňuju, že záměrně vynechávám intelekt. Prostě beru v potaz jak vypadá v obleku, v plavkách, v toulitce a slunečních brýlích.

Henrik, Patrik, Michael…………………………………………………………………………………………… Danny..Kasper

36
Evik
Reagovat

Ten cerveny kralicek se stydi nebo ma rozpalenou troubu? :oD

okkvp: A co trojhrby velbloud? Ten je velmi exoticky…. ;o)

37
okkvp
Reagovat

@Evik: Evíku neprovokuj, mám velblouda v giffu

38
Evik
Reagovat

@Bazinga: Nojoooo, to bude ten zabijackej pohled…. A ma Te… :oD

39
Bazinga
Reagovat

@Evik:
ROFL, když už, tak zabijácké kraťásky! :-). Je ale fakt, že mu za ty sluneční brýle nadržuju… v plavkách má šlehu :-D

40
Evik
Reagovat

A co zebricek slecen? Mne se libi nejvic sluzebne nejstarsi kousky… Laura, Pernille, Amanda… Ty novejsi divky se mi teda moc nelibi…

Z chlapcu se mi asi libi nejvic Mr. Raj…. :o)

41
Evik
Reagovat

@Bazinga: Jakypak kratasky a plavecky… Naposled uz ho kryl jen kvitek…. :oD

42
okkvp
Reagovat

Já mám taky na jedničce Henrika, pak už mám ale asi jen jednu lajnu. Z holek se mi líbí nejvíc Amanda. Pernilla je hezká zasloužilá třicítka a ne devatenáctka.

43
Bazinga
Reagovat

@Evik: prej kvítek! Byl to pořádný květ!!! :-D

s holkama to mám podobně, jen teda pořadí trochu jinak. Pernille, Amanda, Nadja, Simone… Laura….. z Kimmie se mi líbí jen zadek a z Lisanette asi nic.

44
Evik
Reagovat

@okkvp: Nojo, tak velbloudka nechame byt… :o)

ALE, kdyz se nam postesti, a bude treba nuda party, mohli bychom v bazenu zrit uplnou botanickou zahradu… A to bude muset byt nejak mnohem vic boulovate a hrbolate zvirzatko… :oD

45
Hooper
Reagovat

@Bazinga: Vida, u tebe jsem tipoval Michaela před Patrikem.

46
Bazinga
Reagovat

@Hooper:
:-). Patrik má ale opravdu hezké tělo a hezké oči :-). Zbytek hlavy si odmýšlím, zvlášť když se nestihne ráno učesat a to fotbalové tričko si odmazávám vždycky :-)

Jak to máš s holkama ty?

47
Hooper
Reagovat

@Bazinga: Ok, holky v plavkách (ze současného osazenstva): 1) Pernila, 2) Naďa, 3) Kimie, 4) čumáček, 5) Amanda, dvě novicky v plavkách zadím nevidno, Lisanette čestné uznání za nejhezčí policistku na včerejší party.

48
Evik
Reagovat

Patrik je pekny, takovy Ken… Ale clovek aby se bal, ze kdyz se trochu napije, tak ve vane odklouze a nakonec se vypusti…. :o)

49
Bazinga
Reagovat

@Evik:
:-D, tak dalo by se to vyřešit přebouráním koupelny… vana pryč… a sprchový kout optimálně bez odtoku :-D. Neříkám, že je to řešení praktické… :-D

50
Evik
Reagovat

@Bazinga: Tak to potom ano, to by slo… :o) Musim rict, ze se mi libilo, jak nabehl na manzele Kralickovi, a zvladl situaci s pusou od ucha k uchu… Neni to zadny suchar…

51
Bazinga
Reagovat

@Evik: já přemýšlím, jestli ho Kasper nepozval, víš… aby jako fakt viděl, že nekecá… :-)

52
Evik
Reagovat

@Bazinga: Ajooo, to by mohla byt pravda… Ty dvere dokoran zvouci okolojdouci dal…. :oD

53
Icecube18
Reagovat

Můj žebříček: Nadia,Pernille,Amanda,Laura,Simone,Lisanette a Kimie.

Přidat komentář