Panáček v reality show

Hotel Paradis 2014: 13.6. Služka v akci + rekap

13. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

AKTUALIZOVÁNO Den po párování je v Hotelu Paradise dnem nových tváří. Tu první dnes už všichni známe. Bezejmenná služka se stává spoluhráčkou Majanou. Má právo volby pokoje a tak se někdo jiný stěhuje. Nepříjemné, ale pořád to ještě ujde. Jenže pak se v Ráji objeví symbol smrti a někdo zjistí, že na zpytování svědomí je pozdě. Dívejte se, čeká nás napínák, který leckomu v Hotelu sakra rozhodí čakry.

Bazirekap:

Dnes toho na nás čeká docela dost, nebudeme tedy zahálet.

Ráno jsme zastihli rozněžnělou Lauru, jak se snaží spojit svou ozubenou fotografii s tou Kasperovou. Když v pokoji nenašla ani vteřinové lepidlo, ani použitou žvýkačku, spojila to silou tak, že by jí z fleku přijali do nějakého hodinářského krámku.

Nikita v sexy prádelku a omotaná dráty jak sebevražedná atentátnice projela Patrikovi kufr a se slovy, „zlato, dneska si obleč tohle“ potvrdila, že jsou opravdu sehraný pár.


Nadja se svým fungl novým partnerem vyzkoušeli věštecké kyvadélko a protože Henrik potřeboval nějaký důkaz, že je to kyvadélko jen z hračkářství, nikoliv od opravdické věštkyně, položil otázku: „je tady ještě nějaká sourozenecká dvojice?“ . Buď bylo z hračkářství, anebo to, že je adoptovaný se Henrik dozví až po návratu ze soutěže…

Zatímco všichni starousedlíci snídají, moderátorka se před pohádkovou vilou potkává s novou členkou dívčího týmu. Je to Majana, která v roli tajné agentky nepředvedla nic tak oslnivého, takže štáb nazdal, že tohle krytí je pasé a je čas jí vrhnout do víry opravdové zábavy. „Nastěhuj se k tomu chlapci, který se ti líbí nejvíce“.

„Máma je z Brazílie, schopnost jak pohupovat boky, aby se chlapi nedokázali soustředit na nic jiného, jsem sála s mateřským mlékem, jdu si tedy tanečním krokem vybrat toho nej“

Majaně se nejvíc líbí Kasper. Což není nic překvapivého. a) chodí se na něj dívat už týden s prachovkou b) Kasper se líbí všem. Jen Laura z toho, že se Kasper líbí opravdu všem, má zaděláno na žaludeční vředy… Další noci bude muset trávit ve věžičce s názvem „Solo“.

Luckyman pomáhá Lauře se stěhováním, zapřísahá se, že jí bude držet místo, že si váží rozhodnutí, kterým ho zachránila ve hře a že s Majanou spát nebude. (?) Na kameru pak přiznává, že s Majaniným výběrem nesouhlasí, nelíbí se mu, ale když s Laurou nebudou spolu, půjde jen těžko ji zachránit…

Nastává líné odpoledne zalité sluncem. Chlapci naskládání v úhledném půlkruhu v bazénku, hodnotí novou příchozí a Michael dává k dobru údajně proslulé sexuální preference Brazilek (i těch polovičních). Daniel se přiznává, že právě tohle ho rajcuje ze všeho nejvíc.


Dívky vyložené na lehátkách opodál přemýšlí, jak přimět ještě včera uklízečku, aby se laskavě přestala sbližovat s jejich hotelovými partnery a přišla mezi ně. Kámen-nůžky-papír-ještěr-Spock prohrála Nadja a tak jde Majanu přizvat na kus holčičích řečí.. Tam si tak nezávazně povídají a Majana na sebe prozrazuje mimo jiné i to, že sice o sebe dbá, ale nepřehání to.

Dopis

Později odpoledne Majana svolává všechny do jedné místnosti. Dostala dopis a co v něm stojí, musí slyšet úplně všichni. Dnes večer se totiž bude konat „Nebezpečná párty“. Ovšem jen pro zvané. Pozvané nebudou 3 dívky. Pernille se pekelně soustředí, aby spočítala kolik jsou 3…

Pozvánku na párty od Majany dostává Pernille a Nadja, chlapci půjdou všichni. Kdo tedy dostává cejch nechtěných? Laura, Amanda a Nikita. Aby neslyšely ani kousíček reprodukované hudby, mají se přesunout na samotku. Nejvíce dotčená se cítí Nikita, protože v běžném světě je to ona, kdo rozhoduje o zúčastněných a těch ostatních loserech… a krom toho, s personálem JÁ večírky nepořádám… a poslední slovo – když je to nebezpečná párty a já na ní nejsem, tak co se mi tak asi může stát?

Laura je v depresi od samého rána, takže neúčast ji nerozhodila zdaleka ani tak silně jako představa, že si Kaspřík vyresetuje hlavu a v noci pak zasune. On to tak má… A místo mě tam bude spát Majana… proč zrovna já? Proč? Co jsem komu udělala??? 

Amanda se u rozřaďovačky snažila usmívat, nicméně nakonec skončila s ústy do podkovy a tak se rozhodla, že nejlepší bude, když se dívky společně pomodlí.

Laura přichází s informací, že slyšela, že se u modlení mají spojit ruce. Dívky se tedy chytnou za ruce a pronášejí improvizovanou modlitbu na téma „pane bože, kouřím,/nesnáším Nadju/ ať se Kasper nenapere, odpusť – amen“.

V hotelu začíná Nebezpečná párty. Místnost je tématicky vyzdobená lebkami, svíčkami a účastníci dodrželi dress code. Všichni přišli v černém. Majana potvrdila, že nelže. Dbá o sebe, ale moc to nepřehání… (anebo ještě nevstřebala tu proměnu z uklízečky na soutěžící).

Lidé tančí, požívají alkoholické nápoje, flirtují. Nejvíce se baví Kasper. Podle něj má tato akce absolutně skvělou atmosféru a nemohlo to být lepší. (nojono, tak i modlení se musí umět…). V tom nejlepším se ale stane něco opravdu nebezpečného, tajemného a děsivého. Placem beze slova prochází s lebkou v ruce moderátorka. Na všechny v místnosti to zapůsobilo, jako by se objevili mozkomoři.

Žena s lebkou ale pokračuje dále. Její cíl je totiž věžička s názvem Solo. Sděluje třem přítomným dívkám, že párty je nebezpečná pouze pro ně. Jedna z nich dnes odjede domů.

Když odezněl první šok a dívkám se podařilo rozchodit hrůzou zdřevěnělé nohy, následují moderátorku do společných prostor k baru, kde už na ně čeká hromádka neštěstí v podobě chlapců a 3 dívky, které mají v rukou veškerou moc.

Rozhodující okamžik se musel na chvíli odsunout, protože bylo potřeba utišit štkajícího alfasamce Daniela, který svým pláčem a popotahováním rušil.

„Nadja, Majana a Pernilla rozhodnou, která z vás odejde, zkuste se před nimi obhájit“

/následující popis není doslovný přepis/

Nejdříve pohovořila Amanda
Nadjo, zpočátku jsme spolu nemohly najít řeč, ale … pamatuješ, na ten náš výlet do džungle, jak si nakonec Daniel vybral mně? Tak to nás přece sblížilo, ne? A už si povídáme!
Pernille – vycházíme spolu přeci skvěle
Majano – jsi nesmírně sympatická dívka, cítím, že si můžeme rozumět…

Pak dostala prostor Nikita
Promluvila vlastně jen k Pernille, aby jí připomněla, jak se spolu tenkrát nasmály, když… s Nadjou nemluví ze zásady a s uklízečkama z přesvědčení… /teď už se rozbrečel i Patrik/

Nakonec čumáček Laura
Najdo – apeluji na Tebe, vždyť jsme přece nejnejky! Nikdy bych tě nezradila! Znám tvé tajemství a víš, že mi můžeš věřit…
Pernille – přece mě nepošleš domů… Od koho by sis pak půjčovala šaty?
Majano – to, že jsem ti nevyškrábala očička hned po té, co jsi mě vystěhovala od Kaspra přeci jasně dokazuje, že je to mezi námi všechno úplně ok…

Soudkyně z ráje provádějí krátkou poradu, berou lebku, jako symbol smrti v soutěži a odcházejí vyřknout ortel.

(někteří z pánů mají co dělat, aby se strachy o partnerku nepozvraceli),

Omlouváme se, ale odcházíš ty – Nikito.


No a pak nastává loučení, chlapci se shlukli do takového prazvláštního plačícího kroužku a Nadja si nenechala ujít radostné „Yes!“ i s tím typickým doprovodným gestem :-)

Nikita je tedy pryč, Majana uvnitř, je třeba vytvořit nová spojenectví. „My chlapci, co spolu brečíme“

(tedy Kasper, Patrik a Daniel) rozehráli hru na pravdu, která má jediné pravidlo – nesmí se říct. Vzhledem k tomu, že ale zřejmě všichni zúčastnění tu hru pochopili a všichni ví, že ji všichni pochopili – tuhle část v rekapu přeskočím.

No a tohle je konec :-). Tak co Vy na to? Bude pevnější sourozenecké spojenectví, nebo to účelově vytvořené?

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Hooper
Reagovat

To jsem docela zvědavej, jak to s tou lebkou a párty navlečou. Ještě k Lauře (vím, zde trochu OT, ale nešť): To, že po prozrazení už jí byl brácha k ničemu (ostatní by si už dávali dost pozor a hodně by po nich šli), byl IMHO jeden z hlavních důvodů, proč ho poslala domů.

A to loučení Nadi na poslední fotce editováno adminem

2
Prochor
Reagovat

2- Asi by to nebylo horší než v případě Dáji a Niky Trojanových. Ale je pravda, že by je chtěli určitě rozdělit a oslabit. Jenže v bráchovi by měla Laura určitě větší podporu než v Kasperovi.

3
Hooper
Reagovat

Nejlepší scéna dne – Henrik a esoterické kyvadélko.

4
Michal
Reagovat

Teda kam se na to hrabe naše CZ/SK verze, tady je to napínavý každý den zatím.. :D furt někdo přichází, nebo nečekaně odchází :D

5
Icecube18
Reagovat

Na internetu jsem viděl asi 41.díl a vypadá to zajímavě. Hlavně co se týká sexu :-D

6
okkvp
Reagovat

@Icecube18: takto spoilerovat povoleno – lákati nekonkrétními přísliby záhodno ;-)

7
Icecube18
Reagovat

@okkvp: Ale jsou to nervy, abych něco neřekl :-D
Nevim jistě, jestli můžu napsat kdo vypadl, tak to napíšu oklikou. Zrovna na tu osobu se dalo vcelku koukat. Jinak Daniel je můj fanoušek :-D

8
Icecube18
Reagovat

Ještě jeden dodatek. Henrik koukal na čeksej paradise, že má tričko supermana? :-D

9
okkvp
Reagovat

@Icecube18: Po 19.35 je odpadlíka z dílu z toho dne jmenovat. Z dalších dílů nejmenovat ani odpadlíky ani přichodlíky a vlastně vůbec nic konkrétního ;-)

10
Hooper
Reagovat

@Icecube18: Zřejmě jeden z povinných bodů scénáře nezávisle na zemi a řadě. :-)

11
Bazinga
Reagovat

Rekap přidán :-)

12
Melek
Reagovat

Celkem jsem překvapeně koukala, ty zvraty se mi líbí :D konečně neco lepšího než obden linka – Nela vypadne -> Nela se vrátí :D a upřímně zrovna Nikita mi až tak chybět nebude, spíš jsem zvědavá, jakou linku rozjede bývalá uklizečka, nevypadá až tak vygumovaně (ikdyž její rozhodnutí vybrat si Kaspera moc nechápu)

13
Icecube18
Reagovat

@Melek: Ono to má asi hodně společnýho s tim, že tam to dělaj kompetentní lidi a ne Šedivá mrkev :-D

14
Evík
Reagovat

Pro mě je neuvěřitelné, jak ti chlapci furt pláčou a objímají se… To je jak když jim v Modré ústřici chcípne křeček… No, ale zatím se neovívaj tím ručním větrákem, tak se to dá sledovat…. :o)

15
Evík
Reagovat

@Icecube18: Joó? Zatím to vypadá, že pro samé nervy jestli vypadnou nebo nevypadnou nemají ani pomyšlení… Teda až na Kaspra… :o)

16
Prochor
Reagovat

Rekap je skvělý. Jinak vyřazení Nikity bylo docela drsné. Skoro stejné jako když Lenka vyřadila Nelu s tím rozdílem, že Nikita se asi naštěstí nevrátí:-)) Seveřani mají svébytný černý humor (večírek s rakví) vzpomněl jsem si na Adams family. Ještě že z rakve nevylezl další soutěžící. Docela jsem zvědavý, co má štáb ještě v rukávu.

17
Hooper
Reagovat

Dle oficiálu budou dnes odvysílány dva díly a zítra taky. Bazinga ve formě a je pravda, že Nikita po čtyřech dnech komandující partnera Patrika ohledně oblečení pobavila.

18
okkvp
Reagovat

@Hooper: Ta podsvinčata ! Jsme se s koležankou těšily na dva dny klidu a teď zas prdlajs jo? Kua, kdo to má stíhat …. (dánové to dávali pěkně pravidelně jak se patří po-čt)
jo už to tam vidim, v noci to tam ještě nebylo :(

že by za zhuštěním do prázdninového času byl nějaký podzimní záměr?

19
Alka
Reagovat

@Evík: Všimla jsem si, že ten ruční větrák používá kromě Laury už další dívka…

Přidat komentář