Panáček v reality show

Hotel Paradise Dánsko 2014 – 9.6.2014

9. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=9266 w=615]Do vily snů se nastěhovali první obyvatelé. 5 dívek a 4 chlapci, které jsme si představili v minulém rekapu. Před zahájením bylo divákům prozrazeno, že Simon a Laura jsou dvojčata a jejich úkolem bude zatajit to před ostatními. Pro ty pomalejší z páru Simon a Laura moderátorka uvedla, že při vyřazování nemohou vytvořit pár. Chcete vědět, jak to pak probíhalo?

Pravidla rozřazování

Při welcome drinku si dívky ujasnily, že mají víceméně stejný vkus na chlapy, jejich pan Božský by měl být vysoký, černovlasý, černooký a potetovaný. Takže typický Dán. Po společném chichotání dívky nastoupily na seřadiště, aby jim bylo představeno pánské osazenstvo.
Moderátorka dívkám oznamuje, že pánové budou jen 4, po nástupu každý z nich vystoupí z řady, dívky dají najevo své sympatie přihlášením a bude-li jich více než jedna, vybírá si muž. Ta, co zůstane sama, pak bude pokračovat v soutěži až do vyřazování jako solitér.

Pár číslo jedna


Jako první vystoupil z řady Patrik. Jako jediná se přihlásila Nikita. Patrik se viditelně zatetelil a i později na kameru přiznává, že Nikita se mu z dívek líbila nejvíce. První pár odchází do pokoje Tukan, kde na ně čekají zavazadla a jejich společná fotografie. Fotky jsou usazeny v zubatých rámečcích tak, aby se společná fotografie mohla v průběhu soutěže měnit.

Pár číslo dva


Jako druhý z řady vystupuje Simon. Dívky dlouhé minuty předstírají, že si nevšimly. Moderátorka se snaží rozproudit akci pozdviženým obočím a udiveně se ptá, jestli opravdu žádná z dívek nemá zájem. Simonovi padá brada, protože si o sobě myslí, že je hezký, takže jeho obdélníkový obličej nabírá ještě bizarnějších tvarů. Amanda si po pečlivém a nikoliv unáhleném propočtu řekne „tak co už“ a přihlásí se. Simon bez okolků přiznává, že teda je ale trochu zklamaný, ale jestli to nejde jinak… protože on si hodně přál, aby se přihlásila Laura. /ta pak na kameru přiznává, že v rodině panuje podezření, že v porodnici upadl na hlavičku/. Amanda tedy minimálně tuší, že sundavacími a zastamdacími vlasy a řasami neoslnila a že to souhlasné zvednutí prstu nakonec asi opravdu bylo zbrklé. Druhým párem je tedy Simon a Amanda.

Pár číslo tři


Nyní vystupuje z řady Kasper. Jeho bratr už v této soutěži byl a tak je poučen, že se má s dívkami spřátelit co nejdříve. Před zahájením výběru naznačuje, že už dokonce má i svou favoritku. A jen co udělá první nákrok, už zvedají prstíčky hned 2 dívky. Kasperův půlkrok tedy dal vzniknout pevnému přátelství mezi těmito dívkami. Diváci mají v tu chvíli možnost sledovat jeho myšlenky pomocí telemostu z budoucnosti, takže ví, jaká pro a proti Kasper zvažuje i jak dívky hodnotí svou novou nejvíc nejlepší kámošku. Rozesmátý týpek upřednostňuje Lauru. Zejména proto, že působí jako klidná osoba.

Pár číslo čtyři


No a je to tady, na posledního muže, kterým je Michael, zůstávají 2 ženy a je tedy na něm, aby se po vzkazech, které pro něj dívky mají, rozhodl. Nadja ho chce zaujmout a tak řekne, že ho chce zaujmout. Pernille skromně připomene, že všichni by jí chtěli, takže… Michael si vybírá Pernille. Oficiálně proto, že má opravdu hezký úsměv. I tento pár odchází do svého pokoje a v něm proběhne milá konverzace, při které se ukáže, že Pernille má trochu problémy se sčítáním (odčítání je zřejmě ještě více neoblíbená matematická disciplína). Zhruba celý zbytek dne jí trvá, než na svých půvabných prstíkách dojde ke správnému výsledku, že jejich věkový rozdíl je 7 let.

A co Nadja?


Nadja se musí proklopýtat cestičkou k věžičce pro sólisty. Cestou na ní vesele mává její nová kamarádka v objetí s Kasperem. Nadja vstoupí do samotky, a po letmé prohlídce deprimující komůrky pojme plán, že použije veškeré své zbraně k tomu, aby v tom domčeku z kinderka nebyla déle, než to bude nezbytně nutné.

Hra začíná

Zatímco Nadja v bunkru pro trpaslíky kuje pikle, Amanda si stěžuje Nikitě, že Simon je opravdu nudný patron, veškeré pokusy o komunikaci končí z jeho strany monotónním „hmmm“ a že teda neví, co bude dělat. Ten, kdo ví, co má se Simonem dělat, aby se z nasralinkovaného partnera stal šarmantní společník a lev salónů, je Laura. Rozehraje s ním hru, kterou si hrávali pokaždé, když rodičové museli do práce. „Vyděržaj pijoněr“, ovšem v dánské verzi.

Mi tato soutěž připomínala hru na LES. Jak se hraje? No dáte si pivo a po každém loku do něj nalejete zelenou. Až je ve sklenici jen zelená, jste v lese. Abyste se dostali ven, po každém loku dolíváte pivo. Že se z lesa ještě nikdo nevrátil, asi nemusím zdůrazňovat. Hra tedy spočívala v tom, že do sebe, každý, naklopil v rychlém sledu 5 panáků. Tak, jiný kraj, jiný mrav. Je zbytečné to odsuzovat a poukazovat na to, že u nás sourozenci hrají spíše deskové hry typu Člověče nezlob se, Dáma, a když se jedná o obchodně nadanou rodinu, pak Monopoly. Po takovém rozjezdu se rozproudila zábava zejména baru.

Nadja – Kasper – Laura – jednání prvé

Mezitím, co Laura do sebe se zacpaným nosem a hláškou „vejdi a neuškoď“ lila jednoho panáka za druhým, Nadja vycítila svou šanci dostat se z toho šíleně mrňavého prostoru a začala zcela nepokrytě flirtovat s Kasperem. Ten hned na začátku upozornil diváky, že za každou cenu chce být kámoš se všemi dívkami, takže cajk. Koho ovšem neupozornil, byla Laura. Takže jen co z hlavy odklidila asi 2 miliardy mrtvých mozkových buněk zaostřila a šla si bránit svoje. Nadja její přítomnost jen uvítala a pozvala je oba do své věžičky. Aby ukázala, že před kámoškou nemá co skrývat, odhodila podprdu a Kaspera ujistila, že ona se rozhodně nestydí, tak jestli mu to nevadí, zůstane chvilku tak. Kasperovi to nevadilo.

Slzavé údolí

Jestli si myslíte, že Laura vytáhla do boje a vytasila se se svými přednostmi, tak se pletete. Namísto toho spustila slzavé údolí a šla požalovat Nikitě a jejímu klukovi, že „ta mrcha mi ho přebraláááááááá“. Zatímco Patrika očividně dívčí slzy přivádějí do rozpaků a tak se snaží blekotat něco o tom, že Kasperovi se líbí jen a pouze Laura, Nikita se v roli vrby HP 2014 cítí jako ryba ve vodě a jde jednat. Pokřičí Kaspera, utěší Lauru, a dostojí své charakteristice zlobivé holky, protože každému z nich řekne to, co považuje za užitečné . Pak pokřičí i Nadju, té začne v hlavě šrotovat, že znepřátelit si všechny obyvatele hned první večer asi není úplně správná taktika a tak dochází k odhalení velkého, ale opravdu velkého tajemství!

Velké, ale opravdu velké tajemství!

Kasper s hlavou skloněnou objímá Lauru a snaží se jí uchlácholit, že přeci o nic nešlo, jen jsme se seznamovali, ty můj čumáčku… Čumáček ještě upustí jednu propagační slzičku a najednou, do tajnosnubného a erotického ticha …buch, buch na dveře. To jsem já, Nadja! Kasper nekompromisně vystrnaděn z pokojíčku, Nadja bere Lauřiny ruce do svých dlaní a svěřuje se jí, jako naprosto důvěryhodné osobě a kámošce na život a na smrt, se svým velkým, ale opravdu velkým tajemstvím! „Zapřísahám Tě, Lauro, nesmíš o tom NIKOMU říct! Opravdu ale nikomu! Slibuješ?“ Laura s tlukoucím srdcem přikyvuje a tak se Nadja může nadýchnout, přivřít oči a tichým hlasem oznámit:“ Lauro, ty blázínku, já po Kasperovi vůbec, ale vůbec nejedu! Jsem totiž, dramatický nádech, lesba!“

A zbytek?

Po radostném výdechu, objetí a slibech se Nadja odpotácí po tmě zase do své kobky spřádat plány a Laura si dělá seznam komu a kdy, se svěří s tím velkým tajemstvím… Tohle si přeci pro sebe nechat nemůže… Kaspere, víš co je Nadja? To už ale 22 letý barman nevydrží a tak odhrne rozradostněné Lauře pramínek vlasů z obličeje, zastrčí jej za její drobné ouško, pak zastrčí svůj jazyk do jejích drobných úst a …

a zbytek zítra

to už ale s největší pravděpodobností bez samostatného rekapu, protože přece jen tolikým časem nedisponujem, články budou týdenní, v mezidobí uvedeme samostatně jen nové příchozí, případně nějaké extra hutné či zábavné události.

Těším se a Vy? :-))


PS: děkuji kolegyni okkvp, že dodá obrázky :-)

Zdroj obrázků: TV3/PrimaPlay

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Evík
Reagovat

To je ale krásný rekap! :o) A RS vypadá velmi výživně… Akorát to bude trochu méně zábavné, až tam všechny slečny (kromě Nadji, ať už je nebo není specifičtěji orientovaná) do týdne otěhotní, a na les si budou hrát jenom kluci… ;o) Jo, a bydlení ve věži je opravdu silná motivace k ulovení nějakého partnera s vlastní chýší… Je to něco mezi technickou místností a studentským pokojíčkem, ale s těmi dispozicemi by to nezvládla esteticky zařídit ani Ikea… :o)

2
okkvp
Reagovat

Ano, materiál ve vilahotelu vypadá výživně a už mám vybrané fanoušky. Upřímně, skoro nevím, kdo nebude mým fanouškem :-)))

3
Prochor
Reagovat

Možná pochopíme proč se říká „chlastá jako dán“. Jinak Nikita bude taková řešička něco jako Niky Trojanová. Navázání fyzických kontaktů probíhá takovým tempem, že by záviděl i olomoucký kubánec Michal Rockwood.

4
Hooper
Reagovat

@Prochor: Imho T1=částečně Laura a částečně Nikita. A jo, sourozenci Roebelovi opravdu vypadají, že rčení „chlastá jako Dán“ dělají čest.

5
okkvp
Reagovat

@Prochor: Ad Chlastá jako dán – překvapilo mě, že se to vlastně neví (historici, jazykovědci), jen se ví, že se to rozšířilo až po 1 světové a tudíž se domnívají, že to máme vlastně spletené se švédy, pod které Dánsko dříve spadalo. Já tedy první potvrzovače rčení na vlastní oka zažila někdy v ranných devadesátkách – to naší republikou začali na zpáteční cestě z hor projíždět zájezdy pubertálních (15-19) dánských studentíků a učňů. Chlastali F1, přičemž ještě neuvěřitelné kombinace a podle toho, jak to pak vypadalo na hotelu (a nedávné zkušenosti z jejich už regulerně chlastacích hromadných zájezdů potvrzují), že by nebylo vůbec divné, kdyby vzniklo nějaká verze k tématu „kámen píchá cihlu“ aneb Sodoma Gomora

6
Hooper
Reagovat

Jinak pobavila i Naďa při rozhovoru o rozepínání šatů. N: „máš praxi v rozepínání?“ K: „Ne, dělám to poprvé“, N: „Jde ti to.“

No těším se dnes na příchod nového muže, no…

7
uKaStany
Reagovat

Mě tedy poněkud štve, že ve vypjatějších momentech se titulky překrývají s titulky původními a že taky těžko budou stíhat vzrušené hovory jeden přes druhého. O spoustu luxusních replik zřejmě přijdeme.

8
Hooper
Reagovat

@uKaStany: Titulky nikdy nepřeloží úplně vše, ale je fakt, že s jejich umístěním by mohli něco udělat.

9
okkvp
Reagovat

Tak už jsme se rozjeli (zatím nás to baví) a tudíž vyhozena upoutávka ke dnešku, kterou kolegyně Bazinga slibuje posléze doplnit svým osobitě barvitým popisem dění.

10
J
Reagovat

Výbornej rekap, jen tak dál!

Přidat komentář