Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska 2014: Co nám finalisté poprvé zazpívají naživo?

28. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=9215 w=615]
Hlas ČeskoSlovenska se přehoupl do své závěrečné fáze. Je před námi finále a teď už se bude vysílat pouze naživo. Ve finálových večerech si však už soutěžící nevybírají písně sami (jako tomu bylo v K.O.), ale vyberou jim je vždy jejich koučové. Které písně zítra uslyšíme a jak se nimi soutěžící podle mého názoru poperou? Čtěte následující řádky a dozvíte se víc.

Tým Darta

Seznam všech soutěžících v týmu DARTA ZDE

Eliška Mrázová

zazpívá: Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun

Výběr vyloženě na tělo. Tahle píseň je přesně to, co od Elišky všichni očekávají – veselá a „blbnoucí“ záležitost. Z australského X Factoru si můžeme pamatovat, jak s touto písní zazářil loňský stříbrný finalista Taylor Henderson, který si ji upravil do country verze. Očekávám, že Eliška z toho udělá reggae a nezapomene si vzít ukulele. Ovšem doufám, že jako celek bude její vystoupení vkusnější než v K.O. Zbytek Darta týmu by však vzhledem k jejich výběrům neměla mít problém překonat.

Andrea Holá

zazpívá: Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody

Tak tohle si vůbec nedokážu představit. Už minule jsem se zmiňoval o tom, že Andrein hlas má zvlášť ve výškách ještě dětský charakter, s čímž u této písně měla problém i Šárka Vaňková v první SuperStar. Ještě zásadnější jsou však její problémy s dechem, které byly slyšet už ve výběru naslepo. Osobně nevěřím, že by tohle mohlo dopadnout dobře a Andrea bude tak muset spoléhat na svůj výkon z K.O. a také na svůj Hujerbus, aby ji udržel.

Marek Relich

zazpívá: Justin Timberlake – Mirrors

Stylově se to sice k Markovi celkem hodí, ale to je všechno. Justin je opravdu pan zpěvák, se kterým se takové zpěvácké embryo jako Marek může jen těžko měřit. Navíc mám obavu, že zde budeme opět svědky Markova největšího neduhu – nepříjemného mečení. Nicméně Marek může být na rozdíl od svých kolegyň z týmu (s výjimkou Elišky) relativně v klidu, i kdyby ho nepodržely puberťačky, tak koučky si jediného kluka nevyhodí.

Jana Rybníčková

zazpívá: Katy Perry – Firework

Další zcela mimózní výběr v Darta týmu. S touto písní má naživo problém i sama Katy Perry, natož jaké problémy s tím bude mít Jana, která místo energického dynama připomíná spíš leklou rybu. Rozhodně nevěřím, že to Jana dá ani z poloviny tak dobře jako Gábina Gunčíková, u které to rovněž nepatřilo k úplným top výkonům (což bylo především vinou nemocných hlasivek). Obávám se, že tímto výběrem koučky Janě vykopaly hrob.

Tým Majka Spirita

Seznam všech soutěžících v týmu Majka Spirita ZDE

Blanka a Martin

zazpívají: Michael Jackson – Man In The Mirror

Jak jistě víte, tuhle slavnou jacksonovku si pro mě už navždy přivlastnila má největší oblíbenkyně ze zahraničních soutěží Diana Vickers, takže se nikdy neubráním srovnání. I kdyby s tím Blanka a Martin zazářili, Dianu v mých očích stejně nepřekonají. Upřímně si tuto píseň nedokážu představit jako duet (zvlášť kvůli náročnému frázování v refrénu), proto v ní Blance a Martinovi moc nevěřím, zvlášť pokud budou refrény zpívat dvojhlasně. Budu však rád, když mě přesvědčí o opaku, protože jinak by se Michael Jackson musel rotovat v hrobě.

Veronika Strapková

zazpívá: Lorde – Royals

Tento hit loňského roku výborně funguje jako studiovka v rádiu, ale ke zpívání v talentových soutěžích je podle mě nevhodný. Je to takové rozpočítávadlo o pár tónech, na kterém se zpěvačka nemůže moc předvést. Absolutně si nedokážu představit, co na tom chce Veronika ukázat. I má oblíbenkyně k loňského australského X Factoru Jiordan Tolli s touto písní spadla do bottom 2, přestože její výkon nebyl vůbec špatný. Obávám se, aby Veroniku nepotkalo to samé.

Kristína Mihaľová

zazpívá: Pharrel Williams – Happy

Myslím, že jen málokdo z nás nezná tento (zatím) největší megahit letošního roku. Ačkoliv mi tato píseň díky své provařenosti už poněkud leze na nervy, v podání Kristíny se na ni vyloženě těším, jelikož cítím v kostech, že by mohla být lepší než originál. Kristína je neskutečně muzikální a s jejím jazzovým cítěním může toto lehké funky získat zcela nový rozměr. Tady cítím potenciální touchdown. Navíc jestli bude Kristína vystajlovaná tak, jako na fotce, kterou nedávno umístila na Facebook, tak si myslím, že nejeden bernardýnek si rád zaslintá.

Martin Císar

zazpívá: John Legend – All Of Me

Výborná volba pro Martinovu barvu hlasu. Navíc v minulém kole Martin ukázal, že emoce a naléhavost jsou jeho silnou stránkou, což je v této baladě jednoznačně plusem. Pokud ustojí trému, neměl by mít s touto písní problém. Jediným rizikem může být fakt, že tato píseň je hodně pomalá a mezi většími prvoplánovkami nemusí tak úplně vyniknout. Martinovi proto nezbývá nic jiného než zazpívat tak, aby všechno ostatní bylo jedno.

Tým Pepy Vojtka

Seznam všech soutěžících v týmu Pepy Vojtka ZDE

Lenka Hrůzová

zazpívá: Guano Apes – Open Your Eyes

Trefa do černého. Guano Apes jsou zástupci alternativního rocku, kam má většina diváků Lolu zařazenou (i když v K.O. z této škatulky vybočila), proto sim myslím, že by jí první singl této německé kapely měl sednout jako ona pověstná na hrnec. Pokud dokáže dodat energii i atmosféru zároveň, myslím, že se můžeme těšit na jeden velký touchdown.

Edita Třísková

zazpívá: Heart – Alone

Rovněž vynikající volba. Sice tato píseň není nejmladšího data, ale k Editině chrapláku pasuje perfektně. Úplně ji v tom slyším a myslím, že by musela mít hodně špatný den , aby tuto píseň nezvládla. Jediné, co ji může handicapovat, je fakt, že s touto písní předvedla jeden ze svých mnoha touchdownů Gábina Gunčíková, takže se mnoha divákům bude nabízet srovnání.

Simona Gážiková

zazpívá: Halestrom – Bad Romance (Lady Gaga cover)

To, že originál této písně (stejně jako samotnou Lady Gaga) moc nemusím, pro vás jistě není novinkou. Naštěstí Simona sáhla aspoň po rockové cover-verzi, která mě neirituje tolik jako originál. Myslím, že Simona se může předvést hlavně v refrénu, oproti tomu však sloky budou její Achillova pata. A jelikož Lola i Edita mají výběry vyloženě na tělo a Viktor určitě nevypadne, tak se Simona bude muset sakra snažit, aby toto kolo pro ni nebylo poslední.

Viktor Holomek

zazpívá: David Guetta feat. Sia – Titanium (rocková verze)

Tento předloňský megahit pro mě vyloženě „udělaly“ dvě zpěvačky ze zahraničních verzí X Factoru, konkrétně Beatrice Miller a Melanie McCabe, jejichž křehká podání jsou vyloženě balzámem na mé uši. V naší loňské SuperStar s ním pro změnu bodovala Veronika Stýblová, i když já jsem její podání přirovnával k Letišti Václava Havla. Jak si s Titaniem poradí Viktor, to je zatím těžké předvídat. Může to být průšvih, ale zrovna tak může příjemně překvapit podobně jako v Adele. Nicméně ačkoliv je Viktorův hlas poměrně slabý, tak jeho fanklub je naopak hodně silný a mohl by jej i přes případný slabší výkon podržet.

Tým Michala Davida

Seznam všech soutěžících v týmu Michala Davida ZDE

Andrea Janczarová

zazpívá: Christina Aguilera – Beautiful

Tuto píseň můžeme už s klidným svědomím označit za inventář všech talentových soutěží. Je ovšem natolik provařená, že je až otravná a už je prakticky nemožné na ní předvést něco nového. Navíc jen velmi málo pokusů o tuto píseň dopadlo opravdu dobře. U Andrey se zároveň i obávám toho, že zde vypluje naplno její největší neduh – nosový zpěv. Obávám se, že tento výběr je pro Andreu vstupenkou do rozstřelu a následně i domů.

Vendula Příhodová

zazpívá: Carrie Manolakos – Creep (Radiohead cover)

Velká škoda, že Vendula zvolila tento utahaný cover. Byl bych docela zvědav, jak by si poradila s originálem od Radiohead, který je podle mě nepřekonatelný. Jistě si všichni vzpomínáte, jak s touto písní nedávno v letošním American Idolu zazářila stříbrná finalistka Jena Irene. Jinak Vendula je velmi spolehlivá zpěvačka, takže nemám strach, že by to nezvládla. Jen holt ten originál bych slyšel radši, jelikož tahle verze je pro mě nepatrně nudná.

Zolo Lebo

zazpívá: Michael Bolton – How Am I Supposed To Live Without You

Nebyl by to Michal David, kdyby na playlist svého týmu nezařadil aspoň jednu typickou osmdesátkovku. Tohle je docela předvídatelný výběr. Očekávám, že Zolo bude na pódiu (jak by řekl Miroslav Horníček) mužně trpět a já budu trpět tím, že budu muset poslouchat jeho protivný mečák. Tady můžu už dopředu říct, že toto vystoupení rozhodně nebude nic pro mě.

Martin Kujan

zazpívá: Imagine Dragons – It´s Time

Americkou indie rockovou kapelu Imagine Dragons známe především díky jejich megahitům Radioactive a Demons. Úplně prvním singlem z jejich debutového alba Night Visions byla píseň It´s Time, která není až tak profláklá jako dvě výše zmíněné, ale jinak je to vyloženě chytlavá věc. Martinovi to k barvě hlasu perfektně sedne a myslím, že by mohl i zazářit a stát se tak černým koněm soutěže.

Tolik však mé odhady. Jak se opravdu finalisté s přidělenými výběry poperou a kdo soutěž opustí na základě diváckých hlasů a rozhodnutí koučů (kteří ze svých týmů vyřadí jednoho ze dvou soutěžících s nejnižším počtem hlasů), to se dozvíme už zítra večer.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 688
1
Monika
Reagovat

No ja ti Vlado nevim, myslim, ze tech co slintaji z Kristiny moc nebude:-))) Staci se podivat jak „uspesne“ si vede v ankete o nejkrasnejsi zpevacku, a to je tam nejmladsi, sance by teoreticky mela mit nejvetsi.

2
Tomáš
Reagovat

A je to teda jisté že opět bude vyřazovat kouč a že skutečně nebude vypadávat ten s nejmenším počtem hlasů od diváků?

3
dolores
Reagovat

Zolo mal Michaela Boltona aj vo VNS a bol presvedcivy, otocili sa mu 3 kouci, takze aj teraz to moze dopadnut dobre :))) ukrizujte ma ! :DD

4
dolores
Reagovat

@Monika: hod mi sem tu anketu, pliiz :)

6
VojtaP
Reagovat

S názory na výběry souhlasím. U Elišky, Venduly a Blanky s Martinem budu mít stejný problém se srovnáním. Vendula mohla klidně zvolit Radiohead, možná by se jí podařilo dát taky zajímavou verzi jako Jeně. Eliška to asi udělá jinak než Taylor, taky tipuju to reggae, těžko říct, jak to dopadne.

Nejvíc se asi těším na Martina, to by mohl být klidně i highlight letošních soutěží. Dále na Lolu, Guano Apes jsem na ni tipoval hned od VNS. Edita by taky mohla zazářit.

Tým MD jde úplně mimo mě, až na Vendulu, zvědavý budu ještě na Martina, který má z nich nejsoučasnější výběr, ale nějak extra mu nefandím. Souhlasím, že Beautiful je už hrozně otravná. To jen čtu nebo slyším, že to někdo bude zpívat a zavracím oči, je to jen o něco méně otravný výběr než Listen.

Podle výběrů tipuju na vyhazov
MD – Andrea
Darta – Jana
Pepa – Simona
Majk – Veronika

7
Tomáš
Reagovat

3: No já budu Zolovi držet palce aby zítra nevypadnul. Na základě výběru písně bych zítra obětoval z týmu MD Andreu J. i když je to jinak hezká a sympatická baba ale konkurence je prostě už moc velká. Klidně bych oželel ( a možná ještě raději než Andreu J. ) i Vendulu ale tam je to nereálné a navíc teď bude zpívat mou oblíbenou píseň ( i když bohužel ne v originále ).

6: S tvými tipy na vypadnutí se dost shoduju a vidím to stejně i když v týmu MD se budu bát i o Zola a v týmu Darty by mi naopak v tuhle chvíli vůbec nevadilo kdyby vypadnul Marek. Ale kdyby odešly tyhle čtyři baby tak by to asi bylo ideální, ženských je tam beztak víc a nehodlám jen samý babinec sledovat. :-)

8
dolores
Reagovat

ja mam rada Beautiful, aj ked je na miliardy krat prevarena. no ta piesen od Christiny je tak spevacky premakana, ze ktokolvek iny ako ona, ked ju spieva okamzite straca body. Janczarova je pre mna v tychto zivakoch omyl, takze tazko mozem cakat, ze mi moj oblubeny song nesprzni svojim afektovanym frazovanim na franforce. :D

co sa tyka Jany, myslim, si ze to zaspieva technicky excelentne. horsie je, ako to zaposobi, kedze je tak velmi bezfarebna a akademicka. tento cukrikovy song potrebuje aj urcitu dievcensku skazenost a bezocivost a ona ako megaslusna a zodpovedna osoba v tom moze vyzerat neprirodzene. uvidime, kazdopadne som na nu zvedava

9
dolores
Reagovat

@Monika: dik, nie je to s Kikou az take zle :)))

10
dolores
Reagovat

pod predchadzajuci clanok som polozila otazku, tak ju sem skopirujem:

to v jeden vecer zaznie 16 skladieb plus 8 rozstrelovych ? :-OO ak ano, tak pocitam, ze to budu hnusne okresane verzie :// alebo ziadne rozstrely nebudu ?

11
Monika
Reagovat

@dolores: Tak chapu, ze kdyby ji predhonila Andrea Hola, Blanka, Simona, tak by na tom byla sakra bidne:-))))
Ono vubec kdyz si vybavim tu letosni sestavu, tak tam neni zadna krasavice, z tohoto pohledu asi nejslabsi sestava:-))) Zadna Gunca, Mandzakova, Bagarova a spol.

13
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Tuhle anketu bych nebral moc vážně. Minulý rok byla na ofiku podobná a taky v ní nevyhrála Terezka, přestože z loňské SS byla zcela jednoznačně nejkrásnější :-) Můj názor je, že potom, co vypadla Lucka, Natália a Kamencovy, tam Kristínka co do krásy nemá konkurenci a za tím si stojím :-D Veronika se možná líbí mnoha chlapům, ale není to můj typ, to samé Jana. Celkem by ušla Lola, ale člověk si musí odmyslet piercing a tetování, což sluší málokteré holce. Eliška a Vendula jsou imho takový průměr, ani ošklivé ani vyloženě krásné. Edita je zase na mě už moc stará a zbytek nestojí za komentář :-) Osobně si myslím, že pokud bude Kristína večer tak vystajlovaná jako na té fotce na FB, tak bernardýnků masově přibyde :-D

14
Monika
Reagovat

Kristina je od pohledu pipinka, mouchy snezte si me, takova vesnicka nanynka, nejhorsi mozna kombinace, to absolutne neni typ co by lakal davy. Veronika i Eliska jsou imho mnohem hezci, uz jen na te spolecne fotce Veronika vypada fantasticky. No a osklivou Lucku radsi komentovat nebudu to uz je uplne mimo:-)))) nedokazes rozlisovat krasu a kamaradstvi. Mimochodem o jeji osklivosti se psalo i na ofiku FB, da se to dohledat, nenajdes tam jedinej komentar ve stylu Lucka je pekna. Nicmene tebe nejde v tomhle ohledu brat vazne, staci, aby dotycna sotva mela obcanku a nebyla to stokilova machna a uz slintas, vzdyt se tim ani netajis:-))))

15
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Pepe mi to přímo potvrdil, v prvním kole postoupí dva s nejvyšším počtem hlasů a kouč rozhodne mezi zbývajícími dvěma. Příště postoupí přímo už jenom jeden a kouč se opět bude rozhodovat. V Top 2 týmů však už budou hrát roli jenom divácké hlasy a už tam nebude zahrnované to dělení procent jako v první řadě :-)

16
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Rozstřely nebudou a kouč se bude rovnou rozhodovat :-)

17
Tomáš
Reagovat

Podle mě dneska u Majka na 99 procent vypadne Veronika. Kdokoliv s ní včetně Kristíny skončí v rozstřelu tak ho Majk posune dál a Veroniku vyhodí. Průšvih by byl kdyby Veronika postoupila přes diváky, to je jediná varianta kdyby dnes Kristíně vyřazení reálně hrozilo. Ale to se nejspíš nestane.

18
Tomáš
Reagovat

DJ Vlado: Tak to jo, já bych možná raději uvítal kdyby od začátku rozhodovali jen diváci, ono by to tak bylo napínavější. Ale tak aspoň že od té Top 2. .-)

19
Monika
Reagovat

@Tomáš: To si vubec nemyslim, pokud v rozstrelu skonci Veronika x slepci, posle Majk dal Veroniku. On nemohl vyhodit slepce zatim, nedokazal by se s tim vnitrne srovnat, ale v okamziku, kdy divaci daji najevo, ze tam slepecke duo nechteji, majk je bez sebemensich vycitek vyhodi. protoze kdyby zaujali, postoupili by primo, de facto je nevyhodil on ale divaci, takze bude moci bejt v klidu. Slepci to maji nejtezsi, nesmi se nikdy dostat do rozstrelu, jinak konci, at je proti nim Veronika, Kristina nebo Martin.

20
jab
Reagovat

@DJ Vlado: A nevzpomeneš si kdo tehdy tu anketu vyhrál? Možná Virgínia? Ona Terka je opravdu prvoplánově velmi hezká (stejně tak ty zbylé 2, které jmenovala Monika), ne nadarmo se jí přezdívalo Miss SuperStar, k tomu má i ideální postavu na modelling. Akorát mě osobně přišly vzhledově o něco zajímavější Sabina a Kristína, holt ty prvoplánovky se mi časem trošičku okoukají :-DDD.

21
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Tehdy to vyhrála Sabina a hned druhá za ní byla Kristína (ta btw. v poslední době dost prokoukla, když se zbavila ofiny), takže hlasovali asi převážně lidi s podobným vkusem jako ty, kteří preferují neprvoplánkovy :-) btw. kterou holku bys považoval za nejhezčí letos? :-)

22
Tomáš
Reagovat

18: Podle mě je na vyhození slepců pořád ještě brzy. Kdyby se ocitli v rozstřelu s Martinem nebo Kristínou tak si taky myslím že by je Majk už asi poslal domů ale proti Veronice jako jediné by je možná ještě pořád podpořil, zvlášť pokud jejich vystoupení bude zase povedené a budou to hrát na city tak by jim ještě jednu šanci i když víceméně asi spíš z lítosti dát mohl. Fakt si nemyslím že by je vyhodil jako první, to zase ne. Ale moc si nemyslím že by se dneska slepci dostali do rozstřelu, podle mě tam s Veronikou skončí daleko spíš Kristína nebo Martin. Příště to už asi slepcům o krk docela půjde. Ale uvidíme jak to nakonec dopadne no…..

23
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Asi Kiku M. (zvlášť poté, co jí zvlnili vlasy), ale líbí se mi i Veronika, Lola a Edita. S tou ofinou jsem ti pořád nechtěl věřit a taky jsem to zpočátku nebral moc s nadšením, ale zvykl jsem si, zvlášť na těch posledních fotkách to Kristíně D. dost sluší.

24
Fialka09
Reagovat

Ohledně té krásy našich děvčat – já jsem sice ženská, takže to nemůžu až tak posoudit, ale třeba Zuzana K. mi přišla vyloženě nádherná, tu bych klidně přiřadila k největším kočkám pěveckých soutěží za poslední dobu. Ona ani ségra nevypadala vůbec špatně, když se vykašlala na to příšerné líčení očí. A dost se mi líbila i Mirka, působila na mě jako taková křehká víla. Z těch, co postoupily, bych osobně asi volila Lolu, v obličeji mi přijde moc krásná, škoda těch piercingů, ty ji zbytečně hyzdí. Líbí se mi i Elis (ač zrovna není můj fanoušek), ta Kristína celkem taky, je taková roztomilá. A svým způsobem i Veronika, na ní je něco zvláštního.

A když jsme u té vizáže, jak jsou na tom letos podle vás kluci?:-) Mně se asi nejlíp koukalo na Jakuba V., celkem i na Tomiho.

25
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Tak na prvním místě se letos shodneme :-) Tedy aspoň z holek, které došly do finále, ale jelikož Lucka i Natália už u mě jednou Miss své konkrétní řady SS byly, tak by jako jediná konkurence pro Kiku zůstala Zuzka, ale i ji by Kristínka u mě nakonec těsně porazila (je mladší a svěžejší). Co se týče Veroniky, tak ta je pro mě podobný typ jako Radka Pavlovčinová – tzn. pěkná sexy postava, ale v obličeji mi připomíná koně :-D

26
Monika
Reagovat

No ja myslim, ze se staci podivat na tu fotku z odkazu vyse, kde je jana, kristina, veronika a na prvni pohled je jasne, kdo je tam o nekolik parniku nejkrasnejsi a po kom by sahla modelingova agentura, kdyby musela volit.

27
Monika
Reagovat

Kristina hezci nez Zuzka, to je vubec gol:-)))) Stejne jako vyzdvihovat osklivou Lucku. Tady je jedinym meritkem, aby dotycna nemela sto kilo a sotva dostala obcanku:-))))

28
jab
Reagovat

@Fialka09: Se Zuzkou i Mirkou naprosto souhlasím, Zuzce to obzvlášť slušelo hlavně v K.O., škoda, že si tam nevybrala něco jemnějšího a hlavně něco spíše folkového, rockové vypalovačky k ní zrovna nejdou. Ani ta Katka nevypadala zle bez těch řas, ale přece jen decentnější Zuzka mi sedla víc ;-). Možná by holky mohly vytvořit v budoucnu duo, obě mají takové čisté folk/country hlasy, jen by to chtělo, aby aspoň jedna měla i nějaký autorský potenciál (nebo sehnat šikovné autory). Lola mi některými rysy v obličeji připomíná Kristínu Zakuciovou, hlavně když jí zabírají trochu z dálky a není vidět to železářství :-D.
Kluci z pohledu chlapa (bez pořadí): oba Martinové (i když ten mladší působí poněkud vykuleně :-D), Ondra M., Adam, Tomi (omlazený James May z Top Gearu), ani Viktor nevypadá zrovna nejhůř, je vizuálně zapamatovatelný :-)

29
bezík
Reagovat

Tvl.,už i tady se neřeší Hlas ale Ksicht ! :D :D

30
DJ Vlado
Reagovat

Rozhovor o kráse letošních finalistek mě inspiroval k sestavení megažebříčku Miss jednotlivých soutěží, které u nás proběhly :-)

nejdřív všechny řady SS:
ČHS1 – Petra Páchová
SHS1 – Martina Šindlerová
ČHS2 – Lucie Bakešová (v těsném závěsu Markéta Poulíčková)
SHS2 – Barbora Balúchová
ČHS3 – Soňa Pavelková (v těsném závěsu Tereza Najdekrová)
SHS3 – Natália Hatalová (v těsném závěsu všechny 3 malé piva)
ČSS1 – Monika Bagárová
ČSS2 – Gabriela Gunčíková
ČSS3 – Tereza Mandzáková

ostatní zpěvácké soutěže:
X Factor 1 – Kamila Nývltová
Elán je Elán – Viki Matušovová (ta sice není vyložená kráska, ale dohání to svým charismatem)
Robin Hood – Andrea Gabrišová (v těsném závěsu Martina Bártová)
Hlas 1 – Simona Hégerová
Hlas 2 – Kristína Mihaľová (v těsném závěsu Zuzana Kamencová)
X Factor 2 – Dáša „Mamba“ Šarközyová

Talent(mania):
SMT – Laura Belicová
Talentmania – Patrícia Janečková
ČSMT1 – Nicole Frýbortová
ČSMT2 – Andrea Gabrišová
ČSMT3 – skupina N-Dolls
ČSMT4 – Betty z Forsomeone

Kdo chce, může se přidat, ale nikoho nenutim :-)

31
bezík
Reagovat

Já nevím co řešíte, když jasně nejhezčí je Lenka !!!! ;-) :D Já jsem ale spíš zvědavej, jestli dneska chudák vůbec odzpívá …
http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/nervozita-v-hlasu-stoupa-ktera-finalistka-pozadala-o-pomoc-psychologa.html

32
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: To nedokážeš pochopit, že krása je ryze subjektivní věc? I kdyby tu někdo napsal, že nejhezčí je pro něj Andrea Holá, tak bych to respektoval, i když bych se asi dost divil (snad až na Scalexe, o němž je známé, že je na baculky) :-D

33
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: :-))))))))) Myslis, ze si to takhle bude nekdo pamatovat jo? Ty jsi vzacnej exemplar, to nikdo jinej neda dohromady, to je uz pomalu uchylka:-)))))
Ja to mam takto:
nejkrasnejsi tvar – Monika Bagarova
nejkrasnejsi postava – Gabriela Guncikova
nejfotogenictejsi – Celeste Buckingham

34
K.
Reagovat

@DJ Vlado (14): Dík! To je celkem zásadní informace.

35
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: V tvem pripade je to opravdu jen o te obcance. Vzdyt fakt slintas z kazde pevule, ktera ji sotva dostala a vubec kdyz jeste navic vypada na trinact let, to jsi schopnej odpustit uplne vse.

36
okkvp
Reagovat

@Monika: Já si tedy myslím, že Vlado má hlavně úchylku na kádrování – žebříčkování jako takové. Možná by se toho mohl chytit nějaký psycholog/psychiatr a udělat o podobně se projevujících lidech nějakou studii.

37
Prochor
Reagovat

Jasně že je hodnocení krásy charisma i zpěvu subjektivní. Mně třeba nic neříká Tereza Manzáková – hubený, vykulený nic. Ani Monika Bagárová se mi nelíbí. Ale líbí se mi třeba GG. Sympatická mi byla Aneta, Sabina a letos Eliška. Co se týká zpěvu, tak nejvíc se mi líbila Aneta, GG a letos Lenka, která mi zase není moc sympatická ani se mi nelíbí vzhledově.

38
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: nic proti, Vlado, ale podle tohohle by to fakt mohlo vypadat, ze fandis jen podle xichtu :-D me to samozrejme taky ovlivnuje, uznavam… nicmene uz vidim ty ody, co bys stejnak pel na Kristinu, kdyby z ni vychazel hlas Jany nebo Andrey, ktery se jinak musi rozkrajet, abys o nich napsal vlidne slovo… :-))

40
Monika
Reagovat

„nicmene uz vidim ty ody, co bys stejnak pel na Kristinu, kdyby z ni vychazel hlas Jany nebo Andrey“ podepisuju…….Vlastne si ted vybavuju, jak v prvnim Hlase Vlado fandil pevecky slabe lolitce Simone Hegerove.

41
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: diky..;)

najvacsi chudak kouc je teraz Majk. lebo ak divaci neposlu dalej slepcov, musi o nich vyrieknut ortiel prave on. a to vzhladom na ich handicap nebude nic prijemne, aj ked o tom spolovice rozhodnu uz divaci.
myslim, ze ak tam s nimi v zone vypadavania bude Veronika, posle ich dalej, ale pri Kristine alebo Martinovi to bude sakra tazke zdovodnovanie. ak by bol Majk povahovo ako Rytmus, islo by to jednoduchsie, ale prave Majk sa ukazal ako citlivy, laskavy a empaticky, preto to bude mat tazsie. ostatni kouci mu toto rozhodovanie urcite nezavidia

42
jab
Reagovat

@dolores: No oni ti slepci v medailoncích působí dojmem, že i když je Majk vyřadí, tak mu to mít za zlé nebudou. Navíc teď by to měl podložené tím, že nezabodovali u diváků.

43
Prochor
Reagovat

41 – Možná, že je to od Spirita trochu alibismus. Přesunout odpovědnost za vyhození slepců na diváky.

44
frida
Reagovat

Chudák Lola, tréma jem rcha, ale jestli ji překoná, ukáže další dobrou vlastnost a tou je silná vůle, překonávání překážek a cílevědomost a nikdo pak nemůže říkat, že je nespolehlivá a nezvladatelná. přála bych ji, aby trému překonala a ukázala vše co v sobě má.

45
dolores
Reagovat

dost mi lezie na nervy, ked tzv. velesongy od W.Houston spievaju nevyzrete spevacky v talentovkach. az na malo vynimiek to nikdy nedopadne dobre. zeby tou vynimkou chcela byt Andrea Hola ? ona je dost vychcana nato, aby si vzala piesen, ktorou by sa mohla skompromitovat a zakopat si tak stastie, za ktorym ide. prave preto si myslim, ze to ma zmaknute. sice hlasne nadychy a kacacie pohyby tam vidim uz teraz, ale mam dojem, ze spevacky to moze byt dobre. o mimickych gestach nehovoriac :)) tlak od Darty vylucujem, ony by jej snad tuto kladu zarazili, ak by to mal byt pruser. no a viem si tiez zivo predstavit dovezene divacke ovacie :))
Eliska ma v tomto time postup od divakov isty a prave Andrea by mohla byt ta druha v poradi, ak teda Marek s tym Timebrlakom vyrazne nezaziari. :))

46
K.
Reagovat

@Fialka09: Jednoznačně Majk ;-) A navíc na rozdíl od ostatních nevypadne :-D

47
dolores
Reagovat

@bezík: na Lole tu tremu fakt citit, ak by sa jej zbavila a brala ju len ako motivacnu pomocku, bola by excelentna. minule ma Pepa prekvapil ako jej zdvihal sebavedomie, ale chce to este asi nejake terapeuticke cvicenia. je to horsie o to, ze teraz je to uz zivak. ale prave ta rockova vec, co bude spievat by jej mohla pomoct skryt ten tras a paralyzu do rockoveho vyvadzania :))

48
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tak jasně, však jsou to ve většině případů moje hlavní favoritky :-D Ale já bych to shrnul hláškou z jednoho Hřebejkova filmu, že lolitkám a pěkným holkám obvykle KU**A fandim, zatímco chlapům a méně pěkným babám jenom fandim (ale musí mě zaujmout barvou hlasu, hudebním zaměřením nebo sympatiemi) :-) Ale zase na druhou stranu, když se ta holka má u mě udržet na bedně dlouhodobě i po soutěži, tak vzhled sám o sobě nestačí, to už musí k tomu přidat opravdu skvělý hlas i zpěv (GG), nebo překrásnou barvu hlasu (Monička), případně mi musí být blízká svým hudebním zaměřením (Lucka). Zatímco lolitkám, u kterých tvoří vzhled víc než 50% jejich úspěchu, fandim maximálně v soutěži, ale tím to končí, při dalších soutěžích už na ně vzpomínám málokdy (typická je právě Simča Hégerová, však kolikrát jsem se o ní zmínil mimo první Hlas?). A zrovna o Kristíně si myslím, že by se mohla zařadit do první jmenované kategorie, protože zpěvácky patří k mým nejlepším favoritkám :-)

49
K.
Reagovat

Jinak tipuju následující průběh:
Pepa – přímo postoupí Lola s Viktorem, Pepa rozhodne spravedlivě podle výkonu, šance mají holky 50:50. V dalším živáku si myslím, že pošle Pepa domů Viktora a nechá si dvě holky, Viktor imho postoupí do Top2 jedině v případě, že u diváků porazí Lolu.
MD – přímo Vendula s Martinem, na odchod tipuju Andreu s pravděpodobností 60:40. V dalším kole půjde imho domů Zolo.
Darta – přímo Elis s Markem, odchod Jana 70:30, příště domů Andrea.
Majk – tady se to odhaduje nejhůř, ale tipuju přímý postup Martina a slepců, domů Veronika. Příště ví bůh, přímý postup asi zase Martin (pokud udrží laťku), odchod doufám slepci.

50
bezík
Reagovat

@dolores: S trémou je to složitý. Jsou světový hvězdy, který mají celou kariéru před vystoupením šílenou trému, je jim zle, zvrací, klepou se jak ratlíci. Jenže vylezou na podium a tréma z nich spadne. Lenka to má ale opačně, tu to chytne až když vyleze na podium a tam ji to paralyzuje. To je větší průšvih. Snadný řešení na to nebude, jestli vůbec nějaký. Proto jsem čekal, že Lenku před živákama produkce vyřadí, že nebudou riskovat že nezazpívá. Riskli to, tak snad jedině se modlit, aby to holka dala. Asi se za ni budu bát víc než ona sama :D

51
K.
Reagovat

Jinak si myslím, že Marek to tak nějak dá, nám se to asi líbit nebude, ale u své cílovky zaboduje. Rozhodně má líp vybranou píseň než Andrea s Janou – ty se mi zdají být určeny na odstřel.
A Zolovi bych docela přála reparát, už kvůli Dolores ;-)

52
jab
Reagovat

@K.: Přidám čistě tipy na dnešní vyhazovat na základě výběrů písní:
Majk – Veronika
Darta – Jana (případně Andrea)
Pepa – Viktor (pokud ho Pepa nepodrží)
MD – Zolo (Andrea kolotočáře odvaří svými grandiózními tóny)

53
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: no, je to tvoje vec, kolik procent uspechu u tebe co tvori… ale uprimne, kdyz to takhle reknes, da se to tvy onanovani nad Kristinkou v rekapech a naopak chladne odfrkavani nad jinymi brat jeste min vazne nez predtim :-DD ale jde o to, jestli ty rekapy chces brat jako urcity serioznejsi odosobneny pohled na vec (Scalex) nebo spis jako blogisek pro vyjadreni svych pocitu, prijde mi, ze se v tomhle nejak nemuzes rozhodnout, to uz je tvoje pravo autora :-)

54
Tomáš
Reagovat

50: Tak ať začne chlastat.

55
K.
Reagovat

@yeey: Trochu bych se Dýdžeje zastala – myslím, že fandění a hodnocení jsou dvě různé věci.

56
bezík
Reagovat

@Tomáš: To bohužel nefunguje. Když už toho vychlastáš tolik, že trému nevnímáš, tak už zase nejsi schopen vystupovat.

57
DJ Vlado
Reagovat

@K.: U MD a Pepy souhlas, i když si myslím, že Pepa může Viktora klidně posunout do Top 2, on ho má dost rád, když kvůli němu zařízl i Adama. U Darty si ale myslím, že Andrea může klidně postoupit přes diváky, jelikož ještě pořád těží z výkonu v K.O., navíc těch hlasů bude chodit málo a Hujerbus bude aktivní :-D Oproti tomu Marek na pubiny moc spoléhat nemůže, jelikož ty už od loňska moc nehlasujou, navíc mi ani nepřijde, že by pro ně byl Marek až tak atraktivní (o dost lepší matroš by byl Jakub a hodně hlasů pubin imho nasbírá i Viktor), už proto si myslím, že Marek bude postupovat jen díky koučkám :-) U Majka to opravdu bude nejtěžší, jako jistou do bottom 2 vidím jenom Veroniku, z ostatních tří to může být kdokoliv, nicméně i kdyby tam skončila Kristína, tak doufám v Majkovu soudnost, že ji posune dál a nedá přednost Veronice, pro kterou má jinak slabost (je to i v jeho zájmu, aby se neříkalo, že jí nadržuje) :-)

58
bezík
Reagovat

@jab: Viktor zatím vykazuje na FCB a anketách vysokou popularitu, řekl bych že se drží hned za Eliškou a Lenkou. Takže i když to zpacká, fandové ho domů nepošlou. Tedy spíš fanynky :D

59
Monika
Reagovat

Tady tak nejak vsichni pocitame s vyrazenim Veroniky, vcetne me. Na druhou stranu ona neni tak jista jako v ostatnich tymech predpokladani ousideri. Je hodne vyrazna, exoticka, ma peknou barvu hlasu, dokaze zazpivat dobre, dat do toho vyraz, emoce. Viz jeji vykon v K.O. soubojich z ktereho byli nekteri na vetvi. Dokazu si predstavit, ze kdyby neco podobneho zopakovala i dnes, sklidila aplaus od poroty, klidne by mohla jit primo, a to by pak bylo poradne maso:-))) Jako rikam, ze to asi odnese, ale mam u ni vykricnik, klidne by mohla i postoupit primo, neprekvapilo by me to.

60
Monika
Reagovat

@bezík: Souhlas taky jsem si toho vsimla, Viktor ma opravdu na socialnich sitich velkou podporu.

61
BarBora
Reagovat

Úplne „Naj“ Top sú pre mňa Martin, Lenka a Veronika, dúfam, že aspoň títo traja postúpia priamo, len mám trochu strach z Martinovej piesne, je síce pekná, ale dosť monotónna.
Lenka, napriek tréme, zatiaľ spievala famózne, verím, že zvládne aj živák.

62
yeey
Reagovat

@K.: vzdyt to prave rikam, Vladovo fandeni se do jeho hodnoceni promita dost dramaticky na to ze to jsou, jak rikas, dve ruzne veci:-)

ale vsak v pohode, nechci, aby to vyznelo, ze kvuli tomu, ze nedokaze odlozit osobni pocity, by nemel rekapy psat, to vubec…

63
dolores
Reagovat

@K.: diky Kacko :D ci uz Zolo vypadne alebo nie, rada by som bola, keby som sa mohla z jeho vystupenia trochu potesit. ;)

dost ma ale prekvapujete istotou Kujanovho postupu. na prvy pohlad mu ten song moze sediet, ale on sa uz ukazal aj v menej vkusnej rovine, a velky divacky ohlas u neho neocakavam. napr. recenzent z Musicserveru bol z jeho podania Roxanne doslova znechuteny a vylozene prial postup Patrikovi, ktory sa mu pacil ovela viac !! ..co ma dost prekvapilo :-O :))
Kujanov postup cez divakov ja nepovazujem vobec za isty..

64
jab
Reagovat

@bezík: Zas nezapomeň jak vysoko se loni v různých anketách držel takový Dan Šmidák (i když byl co do barvy hlasu i pěveckých schopností minimálně o level slabší než Viktor) a nakonec šel hned ve 3 .finále a porazily ho i všechny slovenské holky, které by se v dřívějších ročnících (nezaslouženě) pakovaly hned zkraje ;-). Proto bych na ty ankety moc nespoléhal, ale zas Viktor může mít dost hlasů i od rockerů.
Jinak s tou trémou – zajímalo by mne, jak často Lola se svými kapelami vystupovala na veřejnosti a hlavně na jak velkých scénách a před jak početným publikem. Z předešlých ročníků pěveckých soutěží mám pocit, že na trému jsou nejnáchylnější náctileté (ale klidně i starší) holky (příp. i někteří kluci), kteří dosud vystupovali max. na nějakých regionálních akcích pro pár lidí, ale rozhodně se nemohli chlubit odehranými koncerty s kapelou nebo zkušenostmi v muzikálu. Další rizikovou skupinou jsou imho introverti a Lola možná je (aspoň částečně) introvertní.

65
bezík
Reagovat

@yeey: Scalexovy osobní preference jsou v jeho rekapech taky znát. To je úplně v pořádku. Osobně bych nechtěl číst nějakého odosobněného akademického rekapistu, snažícího se vzbuzovat dojem nějaké stejně neexistující objektivity ;-)

66
K.
Reagovat

@DJ Vlado: Hujerbus :-D Andrea od Darty – podle výsledků těch různých anket, co tu prolétly, Andrein (od Darty) výkon zas takový ohlas neměl, takže tipuju přímý postup Marka, který má navíc daleko líp vybranou píseň. Kdo bude v tomhle kole těžit z KO, je Martin C., který dneska imho postoupí i s matnějším výkonem.

67
bezík
Reagovat

@dolores: To mě taky překvapuje, jaké si tu Kujan drží pozice. Pro mě je jen těsně nad bottom 2, tedy duem Kozel & Kozel ;-) Ale MD ho má asi v oblibě a domů ho nepošle.

68
Monika
Reagovat

@dolores: Mam podobny nazor, Kujan neni zadne pevecke eso, pokud se mu to podari muze sice zazarit, ale ta nejistota je u nej hodne velika. Rozhodne bych za jeho primy postup ruku do ohne nedala. Videa na YT s nim maji nejmensi sledovanost pomalu, na FB je uplne mimo zajem jakehokoliv deni. Dokonce se myslim, ze klidne muze jit primo Zolo, ac ten song je takova out-school mohl by mu sednout. Za jistej primej postup povazuju Vendulu, za jistej rozstrel Andreu a o druhem postupujicim se rozhodne mezi Martinem a Zolem.

69
K.
Reagovat

@dolores: Mně se Kujanova Roxanne taky dvakrát nelíbila. Úplně jistý postup nemá, ale zase nevím, kdo z dvojice AJ / Zolo by ho mohl porazit.

70
yeey
Reagovat

@bezík: tak samozrejme vseho s mirou, at uz tim nebo tim smerem… a Scalex se myslim od svych osobnich preferenc dokaze celkem dost distancovat, u nej se to dostane napovrch predevsim v nazoru na nejruznejsi nadbytecne esteticke vychytavky :-DD

71
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: To je tvoje věc, nakolik mě bereš vážně :-D Já jsem se vždycky snažil, aby z mých rekapů dýchala člověčina, abyste mě brali jako jednoho z vás, obyčejného člověka s běžnými lidskými slabostmi (a třeba Honzad, toho času gorillí rekapista, mě za to vloni ocenil, když napsal, že se snaží jít v mých stopách). Scalex je přece jen jinde než já, je to mnohem větší profík, který už psal i přímo pro Novu, zatímco Panáček není profi web, je to blog (tuto věc je nutné si přiznat). Navíc je dobré, že se aspoň v něčem se Scalexem lišíme, protože názory máme jinak často dost podobné :-)
A ještě si do tebe rejpnu – kdyby byla Kristína i tvoje favoritka, tak bys mi jenom souhlasně přikyvoval a podobné rejpání do mě by sis odpustil :-) však když jsme se shodovali třeba na GG, Markétě nebo letos na Lucce, byl jsi rád, jak se shodujeme :-D

72
DJ Vlado
Reagovat

@K.: a @bezík: Díky za podporu :-)

73
Tomáš
Reagovat

Já si teda nejsem úplně jistej ani rozstřelem Andrey J. Oni když všichni ti arabi nebo co jí to tam minule fandilo v publiku pořádně zaberou v posílání sms tak klidně může jít přes diváky společně s Vendulou a do rozstřelu půjdou Kujan a Zolo a to by pro mě byla ta nejhorší varianta. Baba je to pěkná a exotická a najdou se prostě asi chlapi co budou schopni utratit peníze za její podporu. Když jsou schopni si tyhle kočky hýčkat drahejma dárkama tak proč ne i takhle? Ale snad se teda aspoň v tomhle pletu.

74
Tomáš
Reagovat

A stejně tak i Zolo může mít větší podporu než Kujan, Zolo působí tak trochu lidově a je dost podobný Brunnovi z minulého Hlasu, může být lidem sympatický. Naopak Kujan na někoho může působit až moc sebejistě. Může to dopadnout ještě jakkoliv, jistotu postupu u MD vidím akorát u Venduly.

75
Tomáš
Reagovat

A jinak souhlasím s Vladem v jedné věci, taky si myslím že u Darty postoupí s Eliškou Andrea H. a Marek půjde do rozstřelu s Janou a tam už bude Jana bez šance protože tři holky si koučky nenechají.

76
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: snad vis, ze ja dokazu celkem s klidem kritizovat sve oblibence a je mi jedno, kdo jim tu fandi nebo nefandi (i z Marty sem v Hlase trochu zklamanej, trebaze jako na zpevacku na ni nenecham sahnout, viz vcera:-))… samozrejme ja se s tebou velmi rad shodnu :-) a docela casto… proto me stve, kdyz to tak neni, protoze vidim, jak ses zbytecne diky vzhledu a veku tech holek zaujatej… asi se toho dopoustim taky, ale snazim se to eliminovat…

ale cely to neber jako nakej utok – blog/objektivni recenze/dulezitost vzhledu/dulezitost hlasu/vek…. – nerikam, ze je nejaka spravna cesta, jak na to nahlizet :-) ale tvoje elaboraty o Monickach, Kristinkach a Simonkach – to musis uznat, to si o „masturbacni“ rejpance proste rika :-DD

77
bezík
Reagovat

Dá-li se nepatrně soudit dle FCB, tak před půl hodinou tam přistál fotoprofil MD týmu. Je to krátká doba, ale přece jen ukazuje zájem dle like :
Vendula : 28
Andrea J. : 18
Zolo : 0
Martin K. : 0

Chlapci jsou vzácně vyrovnaní :D :D

Tým Pepy je tam už o dost déle, takže drobátko reprezentativnější
Lenka : 191
Viktor : 127
Edit : 46
Simona : 42

78
DJ Vlado
Reagovat

@K.: Já si právě myslím, že u Darty bude drtivou převahu hlasů dostávat Eliška a mezi ostatními třemi budou rozhodovat detaily, kdo urve to druhé místo. A jelikož těch hlasů bude beztak chodit málo, tak si myslím, že Andreu tam Hujerbus může klidně vytáhnout :-) U Marka jsem si naopak nevšiml, že by na něj pubiny na FB nějak víc reagovaly (to už mnohem víc jednou na Viktora), navíc mi v mnohém připomíná Laca Hudce, už proto si myslím, že bude v rozstřelu :-)
Pokud Martin C. vytěží z K.O. výkonu (což mu přeju, taky patří do mé Top 3), tak se budu modlit, aby to slepci co nejvíc zkazili, nebo Kristína co nejvíc zazářila :-)

79
yeey
Reagovat

podleham spolecenskemu tlaku a zverejnuji statistiky od fotek s vybery pisni to s lajky vypada zase takto :-DDD

Lenka 144
Viktor 140
Eliška 124
Blanka a Martin 123
Martin C. 105
Kristina 102
Edita 74
Marek 73
Veronika 72
Andrea J. 67
Jana 56
Simona 51
Andrea H. 44
Martin K. 40
Zolo 15
(a Vendula tam mela tu zmenu, tak byla doplnena dodatecne, ale asi je zbytecne pochybovat, ze je jasnou favoritkou MD tymu)

80
Tomáš
Reagovat

77: Vždyť to říkám že nakonec ještě u MD postoupí s Vendulou přes diváky Andrea J. Oni prostě Kujan a Zolo větší posluchačské základny mít nebudou. Hlasy ale už posílat nikomu nebudu.

81
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Jediný, co ti můžu poradit, ber mě takovýho, jakej jsem :-) Já jsem holt dost tvrdohlavej a když mi někdo stokrát omlátí o hlavu mojí slabost pro lolitky, tak jí pak dávám o to víc najevo a víc si to začnou odnášet moji neoblíbenci, zvlášť „jednočlenní Lunetici“ :-D Samozřejmě, že uznám, když moje oblíbenkyně udělá chybu (viz. Lucka v K.O.), ale zrovna Kristína byla zatím ve všech kolech imho stoprocentní, nic dosud nepokazila, proto bylo moje „onanování“ na místě a pokud bude takhle spolehlivá (což u takhle mladé holky nebývá obvyklé) a zároveň bude do písní vnášet vlastní vklad (a to se jí u Summertime i Crazy podařilo), budu ji velebit dál :-)

btw. jestli ti na ní především vadí, že nadužívá „ty kokso“, tak věz, že na tvé oblíbenkyni Stýblové mi vadil daleko větší neduh – mluvení o sobě v množném čísle, čímž mi připomínala Maxxe :-)

82
Pekelný zvíře
Reagovat

@DJ Vlado: Kristýna byla v K.O. veskrze průměrná, ne stoprocentní. Co na to říct, byla to nuda.

83
DJ Vlado
Reagovat

@Pekelný zvíře: To je váš názorrr :-D

84
jab
Reagovat

@DJ Vlado: S tou Stýblovou máš na mysli mediální útok na Adama? Jestli ano, tak v tomhle jí myslím nepřímo podpořil i Šafa tím, že když měl jakožto poslední vypaldík hodnotit výkony TOP 3 v kole Letních hitů, tak tam Adama docela nevybíravě stíral.

85
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: no bylo mi jasny, ze dojde na Styblovou… jeste vymysli nakou narazku na Bagovou, abys mi to natrel kompletne , Vlado…;-)

86
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Jo, to jsem měl na mysli :-) Jako on asi Adam nebyl úplnej svatoušek (ale já jsem ho tak nějak chápal, v jeho věku jsem byl stejnej a taky jsem moc do kolektivu nezapadal), ale od Veroniky bylo hnusný to propírat veřejně v televizi, protože to působilo jako „když jsem nevyhrála já, ať nevyhraje ani on“, navíc na to mluvení za jiné jsem alergickej už z principu (a to nejen kvůli Maxxovi). Co o něm řekl Šafa, to jsem neviděl, ale radši to ani vidět nechci, abych si nekazil iluze :-)

87
yeey
Reagovat

@jab: Adama tam stirali vsichni… Tereza ho zas obvinovala, ze vynasi informace do bulvaru, co si pamatuju :-)

88
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Ne, já ti vůbec nechci nic natírat, jen se mi to v tu chvíli hodilo do krámu :-)

89
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Neřešil tam nic osobního, ale zatímco Itcha a Sabinu víceméně chválil, tak Adamovy výkony docela otevřeně kritizoval. Vyniklo to hlavně v porovnání s tím, že předtím všichni byli strašně pozitivní nebo alespoň kolegiální a nejhorší hodnocení byla ve stylu „není to úplně jeho/její styl, píseň mu/jí úplně nesedla, ale popral/a se s tím celkem statečně.“

90
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Imho je docela rozdíl říct něco ve videu na webu (nebo na voyo), který si stejně pustí jenom pár lidí, a Snídaní/Teleránem, který sledujou milióny a může to hlasující ovlivnit :-) Navíc Veronika mezi ostatními taky nebyla zrovna oblíbená (viz. co o ní řekl Zamec), takže zrovna od ní to fakt sedělo :-D

91
jab
Reagovat

@yeey: Všichni ne, takový Itcho ho nijak neřešil. Přišlo mi, že ten snad jako jediný neúčastnil ani „štvanice na Virgínii.“

92
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: dyt ja uz ten mechanismus znam…:-) nelibi se mi co yeey rika => vytahnu Styblovou nebo Bagovou… :-)

93
bezík
Reagovat

Když už jsme u toho, co že to měl yeey se Stýblovou a Bagovou ? Nevím, neznám, nepamatuju ?! :D

94
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: To myslíš, že je to jen můj mechanismus, nebo ses s tim setkal i u někoho jinýho? :-)

95
Tomáš
Reagovat

93: S jednou chodil a se druhou má dítě. :-))

96
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Byly to jeho oblíbenkyně, ale byl tady s nima víceméně sám, ostatní (včetně mě) je tu většinou nemuseli :-)

97
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: to mas fuk, ven se to dostalo tak jako tak, Terka na to mozna sla od lesa, ale urcite se stejnym zamerem – poskodit Adama…. :-)

98
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: :-DDDDD

99
bezík
Reagovat

@Tomáš: Jo táák ! Tak tím se ovšem vysvětluje „ňufík“ :D

100
jab
Reagovat

@bezík: A přitom Itcho mu po Stýblové nejel :-D. Nebo že by měl yeey zálusk i na Ewu? :-D

101
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, ver, ze to delas zdaleka nejcasteji :-) ale klidne si poslus znovu a znovu, musim si ten svuj hrdelni zlocin odpykat :-))

@Tomáš: :-DD ale jo, povedl se :-D

102
dolores
Reagovat

pani, vdaka za skvele citanie, vyborne rozptylenie pocas pracovneho stresu :))))))))))))))

103
Lumpus
Reagovat

Lole velmi fandím a je ten hlavní důvod proč se na Hlas dívám. Je mi sympatická i těmi nervy, protože to máme taky společné. tak doufám že to zvládne.

104
yeey
Reagovat

@jab: vy mate vazne predstavy o mym vkusu… vzdyt vite, ze pro me je jedina a opravdova se vsim vsudy jen Marticka :-)) tvl, poslouchat Ewiny moudra a prechytralost, to klidne prenecham nufikovi :-)

105
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Co si pamatuju, tak jsem to udělal jednou, a to při britském XF, když jsi Melanii vyčítal „profesorskost“, tak jsem napsal, že to sedí od někoho, kdo zbožňoval Stýblovou a Bagovou :-D Ale že bych to dělal nějak častěji, to si fakt neuvědomuju :-D

106
yeey
Reagovat

vlastne mozna jeste GG :-) ale Styblova, Bagova a panbickarka Ewa z Polska – no ty kokso, mi teda fakt fandite :-D

107
dolores
Reagovat

@K.: ako to uz bolo aj inymi naznacene, ja vidim postup prave u Janczarovej a to preto, ze pokial mna niekto ukrutne nebavi, tak vacsinou obsmrda v sutazi dalej, hoci nie na dlho. :D bud ju poslu do dalsieho kola divaci alebo ju MD uprednostni pred jednym z chlapov. tak rada by som sa mylila .. aj Kujana by som dokazala travit ovela lepsie ako ju.

108
jab
Reagovat

@yeey: Trochu ti ujel vlak. Ewa nerandí s Itchem, ale s borcem ze své kapely :-).

109
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, jasne zes to udelal mnohem vickrat, proboha vzdyt ja se pokazdy, kdyz se tu otru o nekoho, koho mas rad, tresu, jak mi to zas vratis temahle dvema marenama… :-) ale jako jak rikam, poslus si, co ja uz s tim nadelam :-)

110
Monika
Reagovat

fotoprofil Darta tymu:
Andrea 54
Eliska 186
Marek 40
Jana 33

111
dolores
Reagovat

to, ze ma Viktor na FB podporu, nic neznamena. teensky rady lajkuju o 106, ale ked pride na lamanie chleba, a poslat sms, skutek utek :D ved taky Dan Smidak vlani mal bezkonkurencne najvyssi pocet priaznivcov na FB profile zo vsetkych sutaziacich a teda velmi daleko to chlapec nedotiahol :DD

112
yeey
Reagovat

@jab: to je mi celkem jedno, do koho Ewa jede ty svy valby :-D ted vlastne aktualne do Polaku v X Factoru…:-)

113
dolores
Reagovat

ked je tu rec o Bagovej, tak musim povedat, ze mi v istom zmysle splyva s Janczarovou, ale priznavam bez mucenia, ze Ivannin spev mi vadil o parnik menej ako Andrein. :))

114
Monika
Reagovat

@dolores: Souhlasim a jeste bych doplnila, ze i ty nuly u Zola a Martina nemusi znamenat zhola nic. jejich cilovky urcite nechodi na FB lajkovat kdejakou kravinu. Davam to sem spise pro zasmani, ale rozhodne to nevypovida prilis o konecnem vysledku.

115
Tomáš
Reagovat

yeey: Když sme se tu tak hezky sešli tak co říkáš na vítěze X Factoru? Vyhrál to můj favorit. :-) Nikde sem tě neviděl se k tomu vyjádřit…..

116
bezík
Reagovat

Tak dneska žádné ukulele :( Elšiška nám zahraje na klavír ;-)

http://hlas.markiza.sk/novinky/1758056_posledne-chvile-pred-prvym-finale-zacina-to-vriet

117
yeey
Reagovat

@Tomáš: sem prece rikal, ze z XF me zajima jen Matej… :-) ten co vyhral… neulitavam si na nem, ale jakoze proc ne…

118
yeey
Reagovat

@bezík: a nebudou to ty klavesy s popruhem, co na ne hraje MD?? to by se k Elisce hodilo :-DD

119
bezík
Reagovat

@yeey: Třeba MD vymění s Eliškou klávesy za ukulele, když vidí, jak jsou populární :D

120
bezík
Reagovat
121
yeey
Reagovat

@bezík: bude MD v pristim Hlase lakat do tymu na „nooo to vis, ty ses muzikaant, se mnou muzes ve studiu zkouset ruzny veci u ukulele…“

jinak z jineho soudku – tady to dost mozna vypada na poradi, ve kterym budou skutecne vystupovat a chce se mi jen zvolat „at zije protekce“ :-) myslim, ze ostatni soutezici si brzy zacnou vypichavat oci, aby taky oslepli a mohli vzdy (opakuji vzdy!) zpivat jako zlaty hreb :-))
http://hlas.markiza.sk/novinky/1757900_hlasujte-za-svojho-favorita-v-prvom-live-kole

122
bezík
Reagovat

@yeey: No vypadá to tak, že bu to mohlo být pořadí. Střídají se pravidelně všechny 4 týmy. Zjímavé je , že jako potenciální touchdowny svých týmů si Pepa vybral Simonu a Darta Relicha. I když u Darty se tomu až tak nedivím :D

123
yeey
Reagovat

@bezík: a to si myslis, ze o poradi souzezicich rozhoduji kouci??? :-DD

124
dolores
Reagovat

@bezík: myslis, ze poradie urcuju kouci? podla mna je to zalezitost dramaturgie.
vacsinou najhorsie miestenky byvaju druhy, resp. treti odpredu i odzadu

125
bezík
Reagovat

@yeey: Já bych řekl, že pokud vůbec o něčem rozhodují, tak právě možná o tom pořadí :D

126
dolores
Reagovat

@yeey: citas mi myslienky alebo co ? :D

inak je tam toho tak vela natrieskane na jeden vecer, ze okrem posledneho bude tazko niekto svojim poradim zvyhodneny.

127
K.
Reagovat

Koukám, že Bažík vyhrál Xfactor, to se musel od SS opravdu hodně zlepšit. Asi si některé jeho vystoupení budu muset pustit.

128
dolores
Reagovat

@K.: zlepsil sa a vyzrel osobnostne aj spevacky, aj ked niektore drobne nedostatky zostali :D …no a pri tej konkurencii, co tam bola, sa ani jeho vitazstvu niet co cudovat. :D v Hlase by to mal tazsie.
odporucam jeho uplne posledne vystupenie v sutazi, imho jeho najlepsie, co som pocula http://xfactor.joj.sk/c/vystupenia/super-finale-peter-bazik

129
Prochor
Reagovat

Dnes večer Elis zaboduje protože je to free děvče. A já v ní věřím. Rozhodně je mi sympatičtější než staromilec Chodůr nebo ještě nezajímavější ostravačka Konvička. Gradndfinále vidím na symapaťandu Elis a nový objev Lu. Můj tip – vyhraje Elis.

130
Enaz
Reagovat

Hm, tak jsem začala poslouchat. Začala jsem samozřejmě od Loly.
Jak tohle může dát bez toho, abychom cítili bedny v kostech? Jsem zvědavá a jdu se podívat na další.

131
Monika
Reagovat

@K.: kacko v X factoru byla tak silene slaba konkurence, ze nebylo vubec z ceho vybirat. jednoznacne nejslabsi rocnik vsech peveckych soutezi u nas i na Slovensku, naprosta tragedie.
No me na tom poradi prekvapuje, ze na konci jdou prakticky ti nejvetsi outsideri v jednotlivych tymech vice mene.

132
Monika
Reagovat

jeste doplnim majka tym u fotek:
slepci-276
Veronika- 102
Kristina- 122
Martin-66

133
Monika
Reagovat

Podle me v tom odkazu od yeey je skutecne poradi dnesnich vystoupeni. Viktor na zacatek, aby to rozproudil, je dost mozne. Pokud pujdou slepci posledni, tak to vypada na primej postup. S tim jsem moc nepocitala. Sakra, Martin druha pozice v tymu, to nevypada na zadnou hitparadu:-(((

135
Prochor
Reagovat

Jen se smějte – za chvíli vám spadne brada:
Elis:
http://www.youtube.com/watch?v=L91EQ4ot4RA

136
bezík
Reagovat

@135 Prochor: Tssssssssss, nikdy !!! :D

137
dolores
Reagovat

@Prochor: ja dufam, ze dnes po Eliskinom vystupeni s klavirom si poviem : konecne :-)

138
Prochor
Reagovat

137- Bezík – Elis je fakt dobrá! A má i překvapující hudební zkušenosti.

139
bezík
Reagovat

Hmmm, Lenka tam vypadá že každou chvíli umře ..

140
VojtaP
Reagovat

to je alespoň úroveň, alespoň ukazují čísla hned na začátku. Jen škoda, že jim jde o prachy a nedali po vzoru zahraničí hlasování přes sociální sítě…

141
Motylek
Reagovat

@bezík: zrovna jsem se chystala napsat, že Lenka vypadá dnes hodně dobře… :-) Ale budu nervní hodně…

142
Motylek
Reagovat

Tak zatím předskokan….

143
Prochor
Reagovat

Po Viktorova několika tónech jsem si znuděně šel vařit kávu. Mimochodem doporuřujuju Edbergs Excdlusive.

144
bezík
Reagovat

Dráty a pára .. no vylhal se z toho, holomek jeden :D

145
Mila2
Reagovat

Viktor si vzal hodně provařenou skladbu, no mohlo to dopadnout hůř, ale zas tak moc mne to neoslovilo..

146
Scalex
Reagovat

Jak si chlap namaluje oči, je mi jedno jak zpívá, nemá šanci se dostat do mého top10. To brutální tremolo v hlase tomu taky moc nepomohlo. A příliš tenký hlas, což se teda dalo doladit nějakým efektem na mikrofon, protože takhle skladba by chtěla přidat na tloušťce. Jinak intonace slušná.

147
Motylek
Reagovat

Hmm…, to co zpívá Andrea se mi nikdy nelíbilo…, tak to jde taky mimo mě…

148
Ann
Reagovat

Hrůza ty nosovky, nedá se poslouchat.. :-D

149
Enaz
Reagovat

Andrea nemít nos, tak neví, kde tvořit tón. Kdyby ji to někdo včas odnaučil …
Fandit jí určitě nebudu.

150
Prochor
Reagovat

Beautiful zatím žádná zpěvačka v soutěžích nedala a Janczarová není vyjímka: Na lopatu a honem ale rychle honem ven ale honem !!!!!!!!

151
Scalex
Reagovat

Esence nosového zpěvu. Škoda.

152
VojtaP
Reagovat

První dva zatím nic moc. Andrea mě nudí už výběrem a vypadá o 10 let starší než je, což není moc beautiful…

153
Motylek
Reagovat

Podle poroty je to všechno naprosto profesionální, bez chybičky…. /MD/

154
Ally
Reagovat

to je bude porta jen chválit ? :) to bude nuda..:)

155
Ally
Reagovat

porota :)

156
Motylek
Reagovat

Leoš je taky /z jedné strany/ beautiful…..
Né, dělám si srandu…. :-D Já vím, že on to tu čte….

157
bezík
Reagovat

ha, tak pořadí nesedí ?!

158
Prochor
Reagovat

Po dvou mimutách stále nechápu, co Andrea zpívá? Vlastní tvotba? Hrůza hrůzoucí.

159
bezík
Reagovat

To je nějaká soutěž hledáme nejlepší dětský hlas ? :D

160
Motylek
Reagovat

Andrea 2 to rozjela….. Hrozně krátké…. Myslím píseň, ale ty šaty taky…

161
Enaz
Reagovat

Hodně slabý hlas a nuda. Je fakt, že být u toho by možná působila líp :).
Ale tohle bylo děsný. Pepovi se to líbilo?

162
Ally
Reagovat

Andrea dostala ránu elektrickým proudem ? :) sorry

163
Mila2
Reagovat

hm, tak písničky Whitney mám ráda jen v podání jí samotné, protože mám pocit, že na všech těch soutěžích si je berou soutěžící, které si chtějí něco dokazovat…. no a Andrea sice začala docela pěkně, ale jak tam pak vydávala ten zvláštní rykot, tak jsem se docela lekla… proč tolik tlačí na pilu?

164
VojtaP
Reagovat

no nevím, znělo mi to, jak naše kočka, když dáví. Po minulém výkonu Andrea teda nic moc…

165
Prochor
Reagovat

Doufám, že Andrea vypadne jako špinavé prádlo.

166
Motylek
Reagovat

MD : „Bomba, supr“… ostatní se přidávají… Andrea prý je úžasná, nádherná…., neuvěřitelná…
No jo – Martička! :-D

167
bezík
Reagovat

Co těm koučům nakoupili za kuřivo ? To je hrozný co z nich padá …

168
Yaya
Reagovat

Nejlepší je Jimi Cimbala.

169
Motylek
Reagovat

Určitě si něco cvakli…, jinak to není možné….

170
Mila2
Reagovat

Marta se tak trošku pomátla – ta řeč, co vedla k Andree…

171
dolores
Reagovat

Viktor – slabota a to tremolo.. och, vysoke pasaze v zavere lepsie

Andrea J. – musim povedat, ze lepsie ako som cakala, ale dost mecala a obcas nosovala. Pozerat na nu nemusim

Andrea H – u mna prepadak, ale hujerovci saleli :D jej verzia – detsky uvod s nevkusnym stredom i zaverom

Akoze porota je dnes nahulena, ze vsetko chvalia ? :-))))

172
VojtaP
Reagovat

@bezík: Majk se s nimi určitě podělil o matroš :)

173
Scalex
Reagovat

Mně se to Andreino ostré řezání líbilo, ale bylo to absolutně nekonzistentní se zbytkem skladby. Musela by být ostřejší celá skladba, aby to do ní sedělo.

174
Motylek
Reagovat

@dolores: Proto má asi MDý ty brejle…. :-)

175
bezík
Reagovat

@VojtaP: No jo, on točil ten klip v Holandu, to si určitě dovezl kvalitku :D

176
Monika
Reagovat

Andrea vypadala jako pstros a chodila jako tucnak, zabit stylistku malo.

177
yeey
Reagovat

ja nevim, to tak leti, ze ani nedokazu rict, jestli se mi ty vystoupeni libily nebo ne… kouci pusobi trochu zhulene, ale v tomhle formatu se holt proste moc nekritizuje…

178
Monika
Reagovat

zatim slabota velka, vsichni kandidati na odstrel a Andrea J mi je silene nesympaticka, prehrava prilis

179
dolores
Reagovat

Este par takych vystupeni ake odzneli a poviem – zlaty XF :D

180
Motylek
Reagovat

@Monika: mně je taky nesympatická, není na ní vůbec nic, nechápu že tam je…

181
Motylek
Reagovat

Obě Andrey – aby bylo jasno… Jedna horší jak druhá…

182
Monika
Reagovat

a je to tady total nevhodnej vyber pro Kristinu.

183
dolores
Reagovat

Kristina – konecne poriadne spievanie:-)

184
Motylek
Reagovat

@dolores: zlatý Bažík, že jo? :-)

185
Mila2
Reagovat

Kristine to teda sekne.. ale ta písnička je pro ni moc jednoduchá…

186
Honza95
Reagovat

Tak zatím všichni takový nic moc pro mě, Kristína z nich zatím nej.

187
Motylek
Reagovat

Kristína je opravdu moc hezká, v tom má DJ pravdu…

188
Monika
Reagovat

@Motylek: jj souhlas, to mas jedno ktera obe jsou na nic v soutezi.

189
Monika
Reagovat

kristina je bila jako krida a tanecni nemehlo, lepsi kdyby jen stala a zpivala neco romantickeho, tam by vynikl jeji hlas..totalne zabitej vyber

190
Ally
Reagovat

dobrý ..působí jako profík ..Kristina

191
Motylek
Reagovat

@Monika: bílá nevadí… :-) to je in….

192
Václav
Reagovat

Krystína Mihalová mě opět sklamala.Po minulém fiasku,jsem myslel, že to dneska bude lepší.Ale opět nic.Tanec nic moc,líp umí tančit i moje čtyřletá dcerka.A zpívat?Tohle by zaspívala moje babička.Ti porodci jsou taky úplně mimo,jediný Mareš si to tam dovolil říct, že to bylo příšerné!

193
Mila2
Reagovat

Mareš to zase vystihl….

194
Scalex
Reagovat

Mohla mít složitější věc, ale i tak bylo slyšet, že do toho dávala mnohem víc, než by dala řada jiných. Ty koncovky tónů byly fakt luxusní.

195
Prochor
Reagovat

Kristýnka nezpívá až na to že je dost ošklivá. Jinak by to šlo. Leošek má pravdy – dnešní večer je schizofrenie. Chvála za nic.

196
Enaz
Reagovat

Ukládala jsem. Z dálky mi moc nevadila. Kristína. Je mladá, má čas.

197
dolores
Reagovat

Kristina mala chaby potlesk, niet sa co cudovat, z Trebisova by bol hujerbus drahy :-)

198
Prochor
Reagovat

Ježišmarjá – jak To můžeš Třísková po GG ??? Sebevražda – nikdo to nedá líp než GG! Alone – go home!!!

199
Mila2
Reagovat

Edita začala nudně,ale pak se rozjela v refrénu, občas jí ten hlas zní opravdu moc pěkně, problém je, že jen občas

200
Motylek
Reagovat

@Prochor: dej už pokoj s GG, já jsem jí nefandila… :-D
Edita nebyla špatná!

201
Václav
Reagovat

Edita,no to byla nádhera,ani GG by to takhle nezáspívala,lepší než originál.Bravo!

202
Enaz
Reagovat

Edita: Tak nuda to moc nebyla. I když rozjezd byl nejistý.

203
Ann
Reagovat

Konečně něco dobrýho :-)

204
bezík
Reagovat

Sebíku Sebíku :D

205
dolores
Reagovat

Edita v tlacenych pasazach lepsia ako v uvodnych tichych. Tie boli biedne. celkove ona na mna posobi tak, ze sa bojim ako to dopadne a vydychnem si, ked skonci

206
bezík
Reagovat

Lenka se pomalu blíží .. chytám nerv .. :D :D

207
Doddo
Reagovat

Asi pozeram iny program ako vy. Zatial vyborne

208
Motylek
Reagovat

@bezík: nech toho!! :-D Dobře to dopadne, já mám dneska taky šťastný den – jako MD.. :-)

209
Prochor
Reagovat

Buď blbě vidím, nebo blbě slyším- kouči opravdu chválí tenhle průser Edity Třískové? A co na to GG???

210
Ally
Reagovat

@ bezík: neboj…to rozjede :)

211
dolores
Reagovat

Kujan – predvadza svoj standard, pre mna podpriemer

212
Honza95
Reagovat

Začátek jsem si říkal, že se to blíží originálu celkem a pak přišel refrén a přestalo se mi to líbit… :/

213
Motylek
Reagovat

@dolores: To je dobře, že nevynikl…. :-D

214
-bé-bé-
Reagovat

bezík vzchop sa…pomoc je pokoj …nerozmnožuj Lenkin tréééém…

215
Enaz
Reagovat

Podle mne to nemělo to napětí. Jo, bylo to hezký, jak říká Marta.

216
VojtaP
Reagovat

Edita byla zatím nejlepší, na to, že má zkušenosti až ze soutěže to vypadalo hodně dobře a zazpívala úctyhodně.

Martin si to zpíval, jakoby šel zrovna z hospody :D líbil se mi začátek, dál už to bylo takové stejné. Asi o té písni věděl poprvé až ji dostal, vypadalo to tak.

217
Ann
Reagovat

Skvěle zprznil mojí oblíbenou písničku.

218
bezík
Reagovat

@-bé-bé-: Já se jí naopak snažím všechnu trému odebrat na sebe !!!! Telepaticky ! :D

219
dolores
Reagovat

@Motylek: zatial mi Kristinu neohrozil nikto, dovolom to len Lole a Vendule :-)

220
Ixuxu
Reagovat

Zpěváci – KATASTROFA!
Kritizovali jste snímání kamer v X Factoru? Podívejte se tady, když tam jsou reflektory, nevidíte nic a celé je to neuspořádané a stage? UBOHOST A ŠETŘENÍ KDE SE DALO. Hlavně nesmírně umělé a nucené.

221
BarBora
Reagovat

To má byť čo? Leošovi už asi hrabe. Ale totálne!!!!

222
Jai Kudo
Reagovat

@VojtaP: Asi bych s tím souhlasil. Edita nebyla špatná, proti GG nemá nikdo moc šancí, takže OK.

223
Yaya
Reagovat

Jana to nějak není schopná uzpívat. Slabota.

224
Motylek
Reagovat

Tak Jana se nevyznamenala…. Nějak tu písničku nemůžu poznat…

225
Scalex
Reagovat

Leoš! „Prosím tě, je ti pětatřicet a ťukáš si na ruku jak Bendig…“

226
Mila2
Reagovat

no tohle se Janě moc nepovedlo..

227
dolores
Reagovat

Jana – akademicke a bezfarebne a este aj bez potrebnej stavy. Spevacky dnes to lepsie

228
Ally
Reagovat

no chudák Jana ..něco Daře provedla ? :)

229
Jai Kudo
Reagovat

Tohle hýkání ja asi tak o tři úrovně níž, než verze GG se zánětem hlasivek a obstřiky v SS. Nejhorší zatím….

230
Prochor
Reagovat

GG musí zaplakat – tp by měla být ASI Katy Pery? GG ro musela dát v tančním kole a projela poviné kolo . Ale toto ?? – Okamžitě ven !!!!! Humus!!!

231
Jai Kudo
Reagovat

jíinak zdravím od PC v penzionu ve Znojmě :D

232
Yaya
Reagovat

Asi chválit musí. Jinak teda nevím. Sisa by jí to natřela.

233
bezík
Reagovat

Strašná odrhovačka, produkčního za výběr umlátit …

234
divák
Reagovat

Ta porota je opravdu nějak mimo…. ta Katy Perry byla trapný karaoke.

235
Enaz
Reagovat

Dejte pokoj s GG :D.

236
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Já zdravím z Otrokovic, bohužel mi nejede žádný online stream ani nemám televizi, takže čkeám až se objeví nějaká videa na netu :-).

237
-bé-bé-
Reagovat

bezíku, neber trému lebo neunesieš…radšej klid…nech sa i ona naladí

238
bezík
Reagovat

@-bé-bé-: radši když neunesu já než ona ;-)

239
Prochor
Reagovat

Marta Jandová se definitivně zbláznila výrokem : Bylo to nádherný a bezchybný! -)) Celkem dost se Marta shodila:-)))))

240
Motylek
Reagovat

@jab: Tak jsi kousíček ode mne… Která ulice? :-D

241
Jai Kudo
Reagovat

A já ten průšvih Martina C. očekával….

242
Honza95
Reagovat

No konečně někdo pořádnej!

243
Prochor
Reagovat

Cisár ale opět nezklamal – pro mně je to talent. Mladý kluk ale velký talent.

244
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: JO, asi jí už z toho šibe….

245
Mila2
Reagovat

Martin má výborný výběr, nádherně mu to sedne..

246
Langy
Reagovat

Martin se mi moc líbí ale nemuzu se na něj dívat :D Staršně mi totiž připomíná v obličeji nějakou animovanou postavičku :D

247
bezík
Reagovat

Sakra, já mám zrovna naposlouchanej Itchův cover, tohle je dost dietka :(

248
jab
Reagovat

@Motylek: Moravní. Ty tu bydlíš? :-D

249
divák
Reagovat

Líbí se mi hlas Martina C. ale ta anglická výslovnost zní jak kdyby byl po lobotomii…..jinak dokážu si představit x dalších lepších písniček který mohl dát.

250
dolores
Reagovat

Martin C – ma vystrsene oci. Hlas pekny, trochu chybiciek , kudrlinky mi vadili, lebo nevie spravne puzit, ale inak lepsie ako mnoho pred nim

251
Motylek
Reagovat

@jab: tak já Nádražní…. :-)

252
Yaya
Reagovat

Nešlo by to bez koučů?

253
Enaz
Reagovat

Zavřela jsem oči, ale stejně mi to přišlo bez výrazu. Proč ho tak všichni milují?
Nevím, určitě doroste a jeho hlas se může prosadit.
Asi jsem divná, ale dál by jít neměl.

254
Ally
Reagovat

Hm..asi byl trochu nervozní…nejlepší je zatím skoro Leoš :)

255
jab
Reagovat

Jak to tak čtu, tak kouči stejně jako přeldoni hodnotí stylem „hlavně si nerozčílit kolegu.“ Tzn. zpětná vazba nula nula nic. Bod pro SuperStar.

256
dolores
Reagovat

@bezík: aj na mna moze preniest z tej tremy, pomozem jej niest, kolko sa len da :))

257
-bé-bé-
Reagovat

vy si neste a ja posielam pohodu a důvěru…

258
VojtaP
Reagovat

Martin to dal dle očekávání dobře, byly tam chybičky, na pódiu ještě nepůsobí úplně sebejistě a u toho refrénu mi chyběla větší citlivost, ale strašně dobře se poslouchá, škoda, že to nebylo delší, třeba by to postupně vygradoval. Ten potenciál je v něm každopádně obrovský.

259
dolores
Reagovat

@bezík: no samozrejme na Itchov cover sa nechytal, ale je nutne podotknut, ze Itcho to nedaval v lajfke :D (ale ako ho poznam, on by s tym ani v lajfke nemal problem a este by bol pri tom luxusne nastajlovany :D )

260
bezík
Reagovat

@-bé-bé-: Dobře, dělba práce :D

261
Monika
Reagovat

Martin me zklamal:-(((( Barva se uplne vytratila, monotonni vykon, musela jsem si pridat i zvuk, nebyl slyset.

262
Ally
Reagovat

@ 258 rozumím:)..já zkusím taky tedy..

263
bezík
Reagovat

@dolores: no z tý nahrávky bych si tipnul, že to dal z voleje a bez úprav.

264
Enaz
Reagovat

Lola tohle dát nemůže :(. Vybrala si to sama? Bude mít ten základ … tedy tu naprosto nutnou hutnou burácivou muziku?

Se bojím. Jestli to dá, tak je bohyně. Ale podle mne to fakt nejde :(.

265
dolores
Reagovat

ona nie je Lo Hruzova, ona je len Lo :D

266
dolores
Reagovat

Lo – po Kristine, dalsia proficka medzi amatermi :)

267
Mila2
Reagovat

no tak Lola to rozbalila… paráda

268
Ally
Reagovat

Lo jo jo jo :) kde mám ten mobil..

269
Prochor
Reagovat

VRCHOL DNEŠNÍHO VEČERA: LO.
(capsspock]
Uznávám, že je to podle předpokladu DJ Vlada toutchdown dnešního kola. Lola je po dnešku největší favoritka. Lola je prostě úžasná !!!!!

270
VojtaP
Reagovat

Lo mi dneska připomíná herečku ze stmívačky Kristin Stewart, to je tak btw. :D Jinak super výkon!

271
Yaya
Reagovat

Lo byla skvělá.

272
Enaz
Reagovat

MD je blb :D

273
Yaya
Reagovat

První kritika a zrovna pro Lo, to Mike pos…….

274
Nicole
Reagovat

@VojtaP: Mě Lo připomíná Kristen Stewart už od začátku, ale nechtěla jsem to sem psát :)

275
dolores
Reagovat

prva kritika vecera, samozrejme pre Lo od MD :DD

276
Yaya
Reagovat

Myslím Mike D.

277
bezík
Reagovat

Martičko Martičko …. bože bože, kraviny chválíš a teď kritizuješ

278
VojtaP
Reagovat

jsem rozumněl. „Já slyšela, že fetuješ?“ – „Jo, fetuju!“ :D

279
Motylek
Reagovat


Ona je prostě zážitek…. Dnes se mi líbí moc…

280
dolores
Reagovat

@VojtaP: fakt, teraz som si to uvedomila, ked ma tento uces … cela Bella :D

281
Mila2
Reagovat

té podoby s Kristen si všimla už dávno moje dcera

282
Yaya
Reagovat

Meeee, Zolo, meeeee.

283
Mila2
Reagovat

dneska mi přišla Lola úplně jiná, jestli to dělaly ty narovnané vlasy.. vypadala hrozně mladě a zranitelně

284
Jai Kudo
Reagovat

Lola hodně dobrá……Lebo hodně špatný…..

285
Nicole
Reagovat

Ježíš to je hrozný. Co tam tento člověk vůbec dělá?

286
VojtaP
Reagovat

Zolo mě nudí, po Lo teda pokles na úrovni…

287
bezík
Reagovat

Starej Kozel za náma, ještě přežít mladýho …. :D

288
divák
Reagovat

Lo byla super….jen mi chvílema přišla jako na fetu..a ty zorničky měla hezky roztažený :-) ale výkon v pohodě…the doors taky jeli celou dobu na LSD :-)

289
Enaz
Reagovat

MD chválí … to bych nechtěla být Zolem :).

290
Honza95
Reagovat

Zolo už skončil? :D jsem se ani nevšiml, že začal zpívat..

291
dolores
Reagovat

Zolo – dnes bol s rozsahom na hranici aj dole aj hore :) ale lepsi ako minule a urcite lepsi ako Kujan.. mrzelo by ma, keby vypadol a Kujan by siel dalej ..
a mal tiez privezene ovacie ? :D

btw. uz vieme, ze songy vyberali kouci

292
Mila2
Reagovat

Mareš je dnes ve formě, myslím, že kdyby tam dnes byl jen on a zpěváci, nic by se nestalo. Porotu bych nepostrádala

293
Enaz
Reagovat

@divák:

Tak takhle se přesně dělají fámy. Jsi si tím jistý? A co takhle ubrat? Co to připsat světlům? :P

294
Motylek
Reagovat

@Mila2: hlavně Darta se dneska nějak nepovedly… Vůbec jim to nesluší a tak mám takový dojem, že si to uvědomují.. :-D

295
dolores
Reagovat

@Mila2: presne tak, dnes tam kouci byt nemusia, uz vopred pozname ich nazory, ze vsetci su super, samozrejme len Lo tam mala nejake chyby :)))))))

296
Václav
Reagovat

Zolo Lebo prostě nejlepší zatím dneska.

297
bezík
Reagovat

@dolores: Oni se tak musí tvářit že je vybírali. Součást hry ;-)

298
Jai Kudo
Reagovat

Tak zatím nejlepší Lola a Edita……

299
-bé-bé-
Reagovat

Lo to má v Hlase, takže pohyb ako čerešnička je síce fajn ale dort je lepší

300
Motylek
Reagovat

@dolores: :-DD hlavně že Andrea mladší byla bomba! I když vlastně jo, vypadala tak…

301
dolores
Reagovat

ved oni ti kouci dobre vedia aka je pravda, a prezradila sa Marta, ked Kike povedala, ze je tam medzi ostatnymi ako host :D

302
Motylek
Reagovat

@Václav: v čem? ve zpěvu? Tak to mi uniklo… A co zpíval?

303
bezík
Reagovat

@-bé-bé-: Mě se její pohyb hodně líbí, úspornej ale zajímavej. Samozřejmě že do týhle pecky by to chtělo trochu něco jinýho, ale tohle ona nikdy zpívat nebude, tak proč se znásilňovat.

304
dolores
Reagovat

@Motylek: od Andrey som necakala ani dobru vizaz, ani pohyb, ale ten spev som ocakavala ovela lepsi. lenze, co predviedla je tazky pokles od minula.

305
Honza95
Reagovat

Darta si dala Relicha na závěr?! No to potěš….

306
bezík
Reagovat

Pro Elišku zavedu speciální kategorii , „pitvořivý zpěv“. Dobře, ale proč tak zpívá úplně všechno ????

307
Motylek
Reagovat

Teď se z toho Darta potentujou…..

308
dolores
Reagovat

Eliska – neviete preco ma tak irituje Eliskine vibrato ? :D a tiez ten jej expresivny typ spveu nie je pre mna, uz to viem naisto.

309
Jai Kudo
Reagovat

A kabaret pokračuje……

310
Mila2
Reagovat

Dělá mi problém se na Elis dívat, ty její grimasy.. ale je fakt, že šou umí udělat slušnou

311
Ally
Reagovat

ne, mě to fakt taky neba

312
Enaz
Reagovat

Elis je podle mne nadaná, ale je děsná. Snad si najde cestu.

313
Jai Kudo
Reagovat

Pokota a skromnost………se pos*ru…..

314
Yaya
Reagovat

Co proboha Elis provedla stylistovi?

315
Motylek
Reagovat

Pěkné klaunské číslo… Darta nadšené….

316
Enaz
Reagovat

A Dara je další blbka po MD :). Jo a Marta. Chraň nás Bůh před takovou hudební budoucností … pokud to děvče náhodou nedospěje :(.

317
-bé-bé-
Reagovat

dúfam, že nie je „budúcnosť“ v Eliš-e,,,kabaret to je lebo keď to porovnám s koncertom v rozhlase, tam bola ešte normálna

318
dolores
Reagovat

vazeni divaci, prave sme si mali moznost vypocut vzajomne pretahovanie medovych motuzov popod nosy medzi Darta a Ellis :D

319
Motylek
Reagovat

A toto je zas herecká etuda…

320
dolores
Reagovat

Veronika – vcelku dobre vystupenie. ona ma fakt pekny hlas. a ani to na rozdiel od ostatnych dnes nekazi. Majk ma asi naj tim

321
Mila2
Reagovat

Veronika zpívá asi dobře, ale mně nebaví

322
Václav
Reagovat

Eliška taky skvěle,ale prostě Zolo Lebo dneska nejlepší výkon,myslím si, že ho dneska už nikdo neohrozí,maximálně ještě Marek Relich,který doposud předváděl skvělé a vyrovnané výkony.Kloubouk dolů před Lebem.!!

323
Enaz
Reagovat

Ach jo.

324
Scalex
Reagovat

Někde jsem tu měl pytlík s nápisem Ryanair, na Elis jsem ho chtěl použít, ale pytlíkům nízkonákladovek moc nevěřím. Tak jsem to teda udržel, ale o to méně se udržím zítra při psaní rekapu.

325
Motylek
Reagovat

Mně se na ni prostě nedobře dívá…. Vůbec nevím jestli to zpívala dobře nebo špatně…

326
bezík
Reagovat

Jak se mi minule Veronika nelíbila, tak dneska to šlo

327
Scalex
Reagovat

Veronika krásně odzpívala nicneříkající píseň, na které neměla lautr co předvést. Takhle se body nesbírají.

328
divák
Reagovat

Ta jazzová verze mě bavila víc než originál…

329
divák
Reagovat

Mareš by si asi rád s Veronikou natočil POV :-D Mareš taky dneska jede :-D

330
bezík
Reagovat

@Scalex: Tak pro masového Nováka to asi není, jinak Lorde je fajn.

331
dolores
Reagovat

zacinam sa vazne bat o Kristinu. je mozne, ze bude mat v Majkovom time najmenej hlasov, kedze Veronika je vizualne vyraznejsia a exotickejsia, Martin ma pindika a slepci su pre divacke hlasovanie ziaduci

332
jab
Reagovat

Až začnou vyřazovat, pište mi zde pls někdo, kdo postoupil a koho vyřadili koučové. Díky.

333
Mila2
Reagovat

hm Simona nic moc…

334
dolores
Reagovat

no ja neviem, ale Simona u mna od VNS, kedy som z nej bola nadsena, stale mierne klesa. jej vystupenie urcite nie je taky narez ako prepovedal leos, Lola u mna o parnik lepsia

335
bezík
Reagovat

Ještě mnohem větší hrůza, než jsem čekal. Tancovačka po 10 panácích. Bleh …

336
Jai Kudo
Reagovat

Podle očekávání další průšvih….ta baba vůbec nemá představu o tom, jak se to má zpívat. A Marta se zbláznila už úplně…….

337
Jai Kudo
Reagovat

A ještě chválí kapelu!!!!!

338
Motylek
Reagovat

@dolores: ani v tom VNS to nebylo buhvico… Ten její hlas je prostě slabý… Ona si na to fakt jen hraje…

339
Honza95
Reagovat

Mě se tohle líbilo :)

340
Mila2
Reagovat

@dolores: presne, libila se mi jen ve VNS

341
Milan
Reagovat

Kapela je paradni. Bez debaty

342
dolores
Reagovat

@Motylek: nahodou to ACDC davala skvele. :) a ma zlateho syna. :) posledne jej vystupenia ale upadaju, zial

343
Jai Kudo
Reagovat

A David tomu dal korunu! Lepší než GAga….ještě, že neřekl „Lepší než Lzzy Hale…..ale to on zase neví, kdo to je…

344
Motylek
Reagovat

To s rockem nemělo nic společného…. .

345
Václav
Reagovat

Jestli dneska Zolo s Eliškou nepostoupí,tak to nebude spravedlivé,doufám že se k nim přidá i Relich.

346
Mila2
Reagovat

ale na tancovačku dobrý…..

347
Motylek
Reagovat

@dolores: Dolly – mně to oproti origošu přišlo fakt slabé…, divila jsem se, že postoupila dál….

348
divák
Reagovat

konečně HLAS :-)

349
Yaya
Reagovat

Veronika, příjemné překvapení.

350
dolores
Reagovat

Vendula – moja zlata vendulka je fakt skvela, dalsia moja favoritka, ktora nesklamala. len ta pesnicka, ktovie ako na narod zaposobi …

351
Motylek
Reagovat

Hmm, tak Vendula…. Ta zas má hlas poměrně silný….

352
Mila2
Reagovat

Vendula až na to zalykání se dobrá, není to moje favoritka, ale líbila se mi

353
bezík
Reagovat

Dobře Vendulka. Po těch hrůzách osvěžení ;-)

354
Jai Kudo
Reagovat

@Milan: SLyšel jsi někdy opravdu dobrou rockovou kapelu?

355
Yaya
Reagovat

Omlouvám se, Vendula příjemné překvapení.

356
jab
Reagovat

@dolores: Tak to rád čtu, už se těším, až si ji taky poslechnu :-)

357
Ally
Reagovat

dobrá holka ty jo

358
Scalex
Reagovat

Vendula dobrá. Ubral bych na make-upu, ale jinak jí nemám co vytknout.

359
VojtaP
Reagovat

@Jai Kudo: MD blábolí z hladu. Gaga by sí podala, imho má Gaga na rock mnohem lepší hlas než Simona.

360
Ann
Reagovat

Po emocionální stránce Jenu z AI překonala o několik levlů :-)

361
Monika
Reagovat

Musim uznat, ze Vendula je pani zpevacka, kdyby ubrala na efektu, kterej byl uplne zbytecnej, je perfektni.

362
Monika
Reagovat

Vubec se mi nelibila Eliska, presne se mi potvrdilo to co jsem rikala predtim. Jakmile zacne zpivat normalne, jeji hlas uplne zevsedni, pro me velmi neprijemnej upiskanej hlasek.

363
bezík
Reagovat

Docela by mě zajímalo, jak se Radiohead ocitli na playlistu. Z MDho hlavy to určitě nebylo. Asi je Vendulka, kromě toho že je dobrá zpěvačka i šikovná diplomatka.

364
Monika
Reagovat

Simona o nicem, uz si ji ani nepamatuju. Jinak teda Marek vypada tragicky, ulizanej hnus.

365
dolores
Reagovat

@jab: aj som ti chcela prekliknut na The Voice Slovakia, ale nic tam este nie je nahrate. akosi meskaju .. :// ale fakt Vendula fajna. a velmi ma tesi, ze moje oblubenkyne : Kika, Lola, a Vendula dnes ukazali, ze som ich spravne odhadla :) trochu sklamal Martin C, ale zlepsil sa Zolo, takze som spoko, spoko :) ..teda az kym, niekto z nich nevyleti. dufam, ze kouci zasiahnu, keby nieco, hlavne teda Majk, lebo u Kiky je najvacsie riziko odstrelu

366
bezík
Reagovat

@Monika: Přesně tak, chce to jen civilnější projev.

367
Monika
Reagovat

Prekvapil v dobrem slova smyslu Zolo a veronika.

368
Bedy
Reagovat

Teda jak to tady tak čtu, tak je ten díl dneska po hudební stránce i po stránce koučů katastrofální. Jdu teprve koukat zpětně… tak snad to nebude tak zlé :).

369
Monika
Reagovat

To zkracovani songu a nahusteni do jednoho poradu je strasne tezke na odhad odpadliku, je tam prilis mnoho lidi, neodvazim si tipovat, muze vypadnout skoro kdokoliv.

370
dolores
Reagovat

@bezík: to asik nepojde, ona je taka povaha

371
bezík
Reagovat

@dolores: Ale jo, dobrej producent by to z ní vymlátil :D

372
dolores
Reagovat

@Monika: tak to ma tesi, ze priemerny vacsinovy Novak si vsimol Zola :D

373
Honza95
Reagovat

Škoda slov…. to se nedá..

374
bezík
Reagovat

Mladý Kozlík mééééé, dráty a pára … chjo

375
Enaz
Reagovat

Kdo tam tohle neštěstí pustil? Kdo za to může? Jdu se podívat :).

376
dolores
Reagovat

@bezík: mozno by jej nezaskodilo pozriet si vlastne videa a zacat na sebe trochu makat. spieva lavou zadnou, tak ubrat na vonkajsom prejave by nemal byt problem

sa mi len zda, alebo je relich intonacne mino ? :D

377
Mila2
Reagovat

no doufam, že jsem Relicha slysela naposled

378
VojtaP
Reagovat

děs a hrůza… VEN!

379
Enaz
Reagovat

Nojo, Darta :D.

380
Yaya
Reagovat

Ooooóóó, děs, běs.

381
bezík
Reagovat

@dolores: nezdá se ti to :D

382
Václav
Reagovat

Relich dneska super výkon,ale Lebo to dal o něco líp.

383
Enaz
Reagovat

Nejen že děsně zpívá a navíc nevypadá sympaticky. Že by český Džastin?

384
dolores
Reagovat

@bezík: malo to byt mimo, nie mino, ale to je jedno. vraj to dal 10x lepsie ako na generalke. o pane usetri ma od toho, aby mi to niekto pustil z generalky :))))

385
bezík
Reagovat

tvl 10x líp než na generálce .. no to musel bejt mazec … a tenhle exot je tam místo Bašky .. jojo

386
-bé-bé-
Reagovat

Kde je Adam Adam Adam????

387
Motylek
Reagovat

Marta opět falešná jak pětnik….. Že jí to není už blbé…

388
dolores
Reagovat

@Václav: o neco? Zolo to dal o meganeco lip :)))

389
Ally
Reagovat

to bude standing ovation :) ale jo jsou dobří

390
Scaramanga
Reagovat

Blanka ma svojim mecakom nebavi, plus je aj falosna, Martin ma zaujimavy hlas.

391
dolores
Reagovat

Martin vyborny, Blanka o nieco slabsia, ale vcelku vydarene vystupenie, len by mohli spolu viac ladit. u nich je postup 1000%tny :))

392
Motylek
Reagovat

Taky si myslím, že nevylítnou…

393
Honza95
Reagovat

Tak můj žebříček dneska:

1. Lenka Hrůzová
2. Blanka a Martin
3. Martin Císar
4. Veronika Strapková
5. Edita Třísková
6. Viktor Holomek
7. Kristína Mihal’ová
8. Simona Gážiková
9. Vendula Příhodová
10. Jana Rybníčková
11. Eliška Mrázová
12. Andrea Holá
13. Andrea Janczarová
14. Martin Kujan
15. Zolo Lebo (neslyšel jsem ho, ale horší než Relich určitě nebyl)
16. Marek Relich

394
bezík
Reagovat

No, ty asi nedá ani Elšiška v GF.

395
zuzana
Reagovat

zase sa mi to nepáčilo, tak ako munile, falošné ujačané….amaterské karaoke

396
bezík
Reagovat

@Honza95: fakt nebyl :D To už snad ani nejde ;-)

397
Jenda
Reagovat

Teď nakonec že : Pakáá

398
Scalex
Reagovat

Mně na Blance a Martinovi vadí to, jak si každý jede svoji linii a místy je to napůl kánon. Chtělo by to lepší propojení, lepší souznění, lepší společné vedení hlasů. Hlasy mají dobré, ale tím, že dělají kudrlinky každý jinak, se to hrozně rozhází.

399
Václav
Reagovat

Mí favoriti 1.Zolo Lebo
2.Eliška Mrázová
3.Marek Relich
4.Edita Třísková

400
VojtaP
Reagovat

@dolores: vidím to stejně, i kdyby se propadli do ohrožení, tak je Majk posune nehledě na to, kdo tam bude stát s nimi.
Každopádně jsou mi mnohem sympatičtější než ztělesněný patos Ricco a Claudia. Nejsou tak podbíziví svými výběry. Jacksona si dali dobře. Martin ale pěvecky lepší a společně jim to moc nejde.

401
Monika
Reagovat

slepci souhlas se scalexem, jinak vic se mi libi Martin jako solista by byl ok, Blanka mistama docela meci

402
Jenda
Reagovat

400 Václav: Doufám že favoriti na vypadnutí :D

403
Yaya
Reagovat

@Václav: 1. Zoro Lebo, to snad ne!!!

404
jab
Reagovat

@Jenda: Doufám, že s výjimkou Edity :-)

405
zuzana
Reagovat

tak dnes ok 100 krat lepsie ako x factor
Najlepsie výkony
Vendula, Matrin Cisár, Veronika Strapková, Lola, Eliška
horšie výkony – Blanka a Martin, Simona, Martin Kujan
ostatní sú niekde medzi

406
Václav
Reagovat

@Jenda: ne,ne Favoriti na vypadnutí jsou 1.Lola Hrůzová
2.Vendula Příhodová 3.Martin Císar

407
Monika
Reagovat

zkusim si tipnout teda no:-))))\
MD – primo vendula a Zolo, domu tezko rict podle toho co rikal to spis vypadalo na Martina K.
pepa – primo Lola a fakt nevim kdokoliv snad ale o chlup reknu Viktora, domu asi Edita
Darta – primo Eliska, marek, domu asi jana
majk – primo slepci a…..tady je to komplikovane martin hodne pokazil, veronika byla dobra, ale song nemusel zaujmout a sympatie, Kristina zpiva moc dobre, ale song hroznej..nejsem schopna vybrat dva odpadliky z tech tri

408
Scalex
Reagovat

Tak si taky hodím žebř:

1. Vendula Příhodová
2. Lenka Hrůzová
3. Edita Třísková
4. Kristína Mihal’ová
5. Veronika Strapková
6. Andrea Holá
7. Martin Císar
8. Martin Kujan
9. Blanka a Martin
10. Viktor Holomek (tak se do Top10 přeci jen dostal)
11. Jana Rybníčková
12. Simona Gážiková
13. Zolo Lebo
14. Andrea Janczarová
15. Marek Relich
16. Eliška Mrázová

Ano, fakt mě i ten strašný Relich a nosová Janczarka bavili víc než Elis.

409
Fialka09
Reagovat

Tak to máme za sebou :-)
Za mě dneska:
Výborné: Lola, Vendula
Moc hezké: Kristína, Edita, Veronika
Ostatní (bohužel včetně mého oblíbence Martina C.) mě vůbec nenadchli.
Katastrofa večera: Relich

A porota dneska fakt na odstřel. To mají napsané ve scénáři, že nemůžou říct vlastní názor, nebo co?:-(

410
Monika
Reagovat

Co mi silne lezlo na nervy, byla hodnoceni poroty, jednotvarne, vsechno bylo super, kolikrat to slovo zaznelo..nez tohle at radsi nerikaji nic.

411
dolores
Reagovat

@Scalex: tak, tak moja rec, neharmonizuju spolu

@VojtaP: popri R&C su prirodzeni a snazia sa byt normalni sutaziaci bez umelych sladidiel

412
zuzana
Reagovat

@VojtaP: možno stelesnený patos ale ich Je suis malade
bolo famózne, najlepší výkon večera pre mna, Klaudia má neuveritelný hlas …

413
Scalex
Reagovat

@zuzana: Oproti tomu, jak to před lety zazpívala Dominika Stará, to byl jen slabý odvar. Navíc ta písnička není stavěná pro dva hlasy. Ten patos by mi nevadil, Lara Fabian ho tam taky cpe tuny, ale nějak mě ten dvojhlas rušil, přišlo mi to nějak nepatřičné oproti tomu, když to zpívá jediný člověk.

414
bezík
Reagovat

Prozatimní žebříček, tohle budu muset z části slyšet ještě jedou:

1. Lenka
2. Vendula
3-5 bez pořadí Veronika, Kristina, Edita

bottom 3 : Relich, Eliška, Zolo

415
Jenda
Reagovat

407 Václav : :D ty mě bavíš, já to mám teda přesně naopak :D

416
jab
Reagovat

Tak co, už se tam něco děje? :-)

417
dolores
Reagovat

moje poradie
1.-3. Kristina / Lo / Vendula (mozno kvoli vyberu piesni neviem urcit poradie)
4. Veronika
5. slepci
6. Zolo
7. Martin C
8. Jana
9. Edita
10. Viktor (nevereila som, ze ho dnes napisem)

ostatni vata, teply vzduch , gyc alebo estrada

418
BarBora
Reagovat

Na mojej Top 3 sa nič nemení, poradie podľa dneška:

1. Veronika
2. Lenka
3. Martin

Zo zvyšku ma zaujali:

4. Vendula
5. Kristína

A Eliška? To pišťanie a škerenia bolo tak na cik pauzu. Ale muzikálna je.

419
Václav
Reagovat

@Jenda: Tak každý má jiný vkus :)

420
zuzana
Reagovat

Dominika do dala krásne, ale chýbala tomu tá Klaudiina vyzretosť hlasu…mne nevadilo, že to spievaju dvaja….

421
VojtaP
Reagovat

@zuzana: proti jejich zpěvu jsem měl vždy minimální výhrady, vadila mi právě ta tlačenka na emoce, což celý dojem kazilo.

422
Jenda
Reagovat

Václav: Ale až tak? :)

423
Motylek
Reagovat

@jab: budem referovat, neboj, už se bude zastavovat hlasování…..

424
Motylek
Reagovat

tým Darta – kdo postoupí…. zatím nějaké dokumentární záběry…. Budou to natahovat…

425
Olo
Reagovat

Porota byla trapna, rozhodne vsechno nebylo tak supriskovy a slunickovy, jak se tam tvarili a rikali…

426
Ally
Reagovat

@ bezík
to mám stejně :)
1. Lenka
2. Vendula
3-4 Veronika, Kristina
5 Edita – zaujala poprvé

no možná ještě spíš 3 – Leoš:) ..a někde tam bude i Tina

427
dolores
Reagovat

@jab: zatial vyzvali hlasovat a davaju zostrihy z cinnosti mimo spev .. posilovna, jedlo, masaze, vellness …

428
Ann
Reagovat

1 – 2. Lola/Vendula
3. Kristína
4. Edita
5. Martin C.
6. Andrea H.
7. Veronika
8. Slepci
9. Simona
10. Viktor
11. Jana
12. Andrea J.
13. Martin K.
14. Zolo
15. Elis
16. Relich

429
Jenda
Reagovat

Leoš nejlepší za mě to vyhrál právě on :)

430
dolores
Reagovat

uz skoncilo hlasovanie ? ze Leos dostal obalku ..

431
Motylek
Reagovat

Tak už by se to mohlo pohnout, to je doba to je doba….

Postupuje: nejvíc hlasů – Eliška

432
Honza95
Reagovat

No Eliška jasně :D

433
Motylek
Reagovat

Darta druhé místo – Andrea Holá

434
priznivec.obecny
Reagovat

Nestíhám. Andrea Holá má potenciál, ale zklamání. Ona mě začíná připomínat Elis a to je afekt a to může mít potenciál jaký chce a nevhodné skoro všechno, co se týče její osobnosti a přístupu k songu…. škoda…
Viktor, ten se drží a zlepšuje, já mám z jeho přístupu de facto respekt. On prostě fakt chce a to může udělat divy.
Vendula jde do pozice favoritky, jestli už v ní není.
Kristýna suverénní, čekala bych víc energie, ale s tím tancem..musela se soustředit podle mě. Jinak bych ji dala před Vendulu.
Janin hlas a cítění se mi pořád líbí hodně, ale pěvecky mi přijde horší, ale fandím ji, aspoň je pořád na čem zapracovat.
Lola hlasově skvělá, ale působí na mě trošku zastavená, překvapivě se mi to ale líbí. A je vlastně pěkná ženská…
Kapela mě dostala, souhlas. V tomhle tuhle část v našich RS vidím jako jedničku s hvězdičkou. 16 songů, to nejde. Třeba si ještě vzpomenu.
Souhlas Edita v v tišších pasážích není moc dobrá, ale zbytek super a zase, čas může pomoci. Sympaťačka, pěkná ženská.
Na další si nevzpomínám. Eliška, Relich, Zolo se mi nelíbili vůbec.

435
dolores
Reagovat

no Andrea , dalo sa cakat :DD hlasuje cela dedina …

436
Honza95
Reagovat

“Sorry Marku“ :D škoda, že po třetí to už neřeknou :(

437
jab
Reagovat

@Motylek: Super, takže Marek proti mému tipu příliš nezabodoval :-)

438
Honza95
Reagovat

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

439
Motylek
Reagovat

Darta posílají domů – Relicha
zůstává Jana

440
Ann
Reagovat

Kozel junior venku… :-D

441
bezík
Reagovat

Mladý Kozlík venku ! No aspoň jedno potěšení :D

442
jab
Reagovat

@Motylek: Díky, posle dobrých zpráv :-)))

443
dolores
Reagovat

ja som myslela, ze Relicha Darta podrzia, ale ako vidno na Janu ony nedaju dopustit

444
Václav
Reagovat

Tak já to nechápu z x-faktoru jako první vyhodí Ladudu a z hlasu Relicha.Jsem hluchý já nebo diváci?

445
Motylek
Reagovat

@jab: není zač… :-)

446
Jenda
Reagovat

Leoš :D

447
VojtaP
Reagovat

Leoš by si ten kousavý humor do poroty mohl udržet, baví mě to :)

Jinak Jana to má asi stejně spočítané už dopředu pro příště. Vypadnutí Marka kvituju…

448
dolores
Reagovat

boze ten Leos, to je sasek pocmarany, ja z neho nemozem… :DDD

449
Motylek
Reagovat

následuje Tým EMDý…., obálka
postupuje 1. Vendula

450
bezík
Reagovat

@Václav: Václave, v tomto případě zcela určitě ty ;-) :D

451
dolores
Reagovat

Vendula ide prva .. pochopitelne moja zlata

452
jab
Reagovat

@Motylek: skvěle :-)

453
Motylek
Reagovat

druhý postupující – ZOLO

454
dolores
Reagovat

druhe miesto Zoloooooooooooo

455
bezík
Reagovat

jaj, ale starý Kozlík postupuje :D

456
dolores
Reagovat

MD, prosim vyhod Janczarovu

457
jab
Reagovat

@bezík: Ten stejně mečí jen tak decentně v porovnání s mladším druhem :-D

458
dolores
Reagovat

@bezík: a bude ti trhat usi aj nabuduce :PPP

459
Motylek
Reagovat

Další postupující – Andrea
vypadává – Martin

460
K.
Reagovat

Ty vogo já čumim. Ale Bisek vlastně taky leteěl hned v prvním přímáku.

461
VojtaP
Reagovat

to se dalo čekat, že radši propustí muže na úkor těch jeho oblíbených div.

462
Motylek
Reagovat

Přála jsem to Martinovi, první zklamání….

463
dolores
Reagovat

Kujan odchadza, a ostava tak ako som predpokladala Janczarova, grrrrr. Kujan pekna rozlucka

464
bezík
Reagovat

@dolores: Tak pokud nebude zpívat Fredieho, tak ho přežiju :D

465
Enaz
Reagovat

Tak u MD mohli vypadnout hned tři a byla bych spokojená.

466
dolores
Reagovat

jab – dokrutka z Amsterdamu, kde prisiel Majkov tim podporit ho tam v natacani klipu

467
jab
Reagovat

@dolores: Aha, tak proto byl Vlado v Amsterdamu :-D. I když asi přišel už s křížkem po funuse, to se točilo dřív, ne? :-D

468
dolores
Reagovat

@bezík: v to dufam aj ja. a mam pritom zopate ruky do modlidby :D

bojiiiim sa kiku teraz straaasne

469
Motylek
Reagovat

tým Majka
1. postupující Blanka a Martin

470
dolores
Reagovat

blanka martin na prvom mieste

na druhom je Martin

471
Motylek
Reagovat

2. postupující – Martin C

472
Motylek
Reagovat

Tak to je zléé…….

473
VojtaP
Reagovat

ojoj, Kristína to asi nepřežije proti Veronice. Tady mi to bude asi líto, obě by si zasloužily jít dál.

474
dolores
Reagovat

Majk !!! prosiiimmmm

475
Honza95
Reagovat

“Nečekaně“ Doufám, že Veronika půjde dál…

476
bezík
Reagovat

tvl. Martin Tak to je pro mě po dnešku překvápko.

477
jab
Reagovat

@dolores: Horší jak Itcho loni by snad nebyl. Ten ani pořádně neitonoval, ani nefrázoval, ale zas robil parádní show :-D

478
Motylek
Reagovat

Postupuje – Kristina ♫
vypadává – Veronika

479
priznivec.obecny
Reagovat

Uff, Kristýna – super.

480
Honza95
Reagovat

Ach jo…. :/

481
dolores
Reagovat

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, Majk, I love you

482
bezík
Reagovat

Tak to je mi líto. Po dnešku bych poslal domů Martina.

483
dolores
Reagovat

veronika, nebud smutna, si herecka, este si iks krat zaspievas na javisku

484
zuzana
Reagovat

ludia ohluchli….

485
Honza95
Reagovat

A teď budou jatka, nevím koho bych vyřadil, snad půjde Lenka z 1. místa

486
Motylek
Reagovat

tým Pepa
1. postupující **** Lola ****

487
Motylek
Reagovat

2. postupuje Simona

488
VojtaP
Reagovat

WHAT? :O

489
Ann
Reagovat

Simona Druhá:-D Doufám že si Pepa nechá Editu

490
bezík
Reagovat

He ? Simona ? drobátko šok .. za co ?

491
dolores
Reagovat

Lo je jasna, o jej postupe som ani na chvilu nezapochybovala.
ostatni v time Pepu na nezaujimaju. dokonca uz ani Simona, ktora postupila ako druha

492
pimpa
Reagovat

Bože, ta Lo je fakt psychopatka. Ten výraz po vyhlášení… Možná zpívá jako slavice, ale měla by se léčit.

493
Motylek
Reagovat

dál jde ještě Viktor

vypadává Edita

494
dolores
Reagovat

boze ten Viktor vyzera strasne a postupuje :)))

495
K.
Reagovat

Ještě jsem je neslyšela, ale jak jsem psala, Martin dneska těžil z KO. Příště ale už z KO těžit nebude, takže musí znovu zazářit. Ovšem co mě teda netěší, jsou slepci na prvním místě…

496
Honza95
Reagovat

Ach jo……

497
zuzana
Reagovat

aj pepa ohluchol…

498
bezík
Reagovat

Dle očekávání

499
jab
Reagovat

@bezík: Si říkám to samé…bojím se, že Pepa pošlě odm Editu, i když předloni vyřazoval spravedlivě

500
VojtaP
Reagovat

cožžeeee? Pepa zklamal teda. Edita podle mě poslední nebyla.

501
Ann
Reagovat

Škoda, místo Edity bych radši vykopl Simonu/Viktora

502
Ally
Reagovat

Nj Simona měla chytlavou písničku (sice Edita taky.. cože ven ?) divákovi jedno že to nezazpívala
Lenka byla zlatá jak byla mimo..:)

503
bezík
Reagovat

Pepa Viktora nepustí. Kdoví co na něm vidí.

504
jab
Reagovat

Tak za Editu jsem dost zklamaný, Martina K. oželím, Veroniku ještě o něco snáze, odchod Relicha vítám.

505
dolores
Reagovat

Edita je zlata baba, ale co vsetci na tom jej speve vidite. podla mna je prilis amaterska a vhodna maximalne pre regionalne vystupenia

506
priznivec.obecny
Reagovat

Lo byla jasná. Simona??? Tak asi něco špatně slyším. No, pecka. Oba se mi líbí a už teď se mi to nechce řešit… Viktor postupuje, super, Edita sakra. Simonu bych postrádala. Tak ten konec moc veselý není.

507
Jenda
Reagovat

Rozdíl mezi exotem Lolou a tehdejším superstáristou exotem Šepsem, je že Lola je exotka v takovém tom víceméně roztomilém smyslu slova, Šeps byl takový nepříjemný.

508
Monika
Reagovat

Tak se musim nejdriv pochvalit:-)))) Ne vazne rikala jsem vam, ze Kristina si vybrala debilni song, kterej ji malem zlomil vaz. To, ze ma neco miliardu shlednuti ve svete neznamena vubec nic, Novackej divak je hodne specifickej, ten song byl uplnej ulet, Kristina s nim nemela zadnou sanci.

509
Motylek
Reagovat

Tak vše bylo celkem předvídatelné, až na to první místo Blanky a Martina, to mě překvapilo…
finito, dobrou všem

510
Honza95
Reagovat

Tak za Veroniku a Editu jsem fakt zklamaný. U Veroniky to není tak hrozný pro mě kvůli tomu, že Kristína taky byla docela dobrá.

511
K.
Reagovat

Odchod Edity mě nepřekvapuje, Pepa by rozhodl spravedlivě mezi E a S, čekala jsem, že jedinýho kluka nevyhodí. Ale příště Viktor půjde.

512
Monika
Reagovat

Tak bylo jasne, ze si pepa nevyhodi Viktora. Vypadnuti Edity me mrzi nejvic, ma krasnej chraplak, ale to je bohuzel vse. Hodne nevyrazna a i nevyzpivana, ten amaterismus tam je opravdu znat.

513
dolores
Reagovat

@K.: a budu prvi aj nabuduce a Martin ma pindika, tak ak aj nezaziari pojde do TOP2, co mi zacina vadit kvoli Kike :( dnes som poslala len 1 sms a to jej, nabuduce pridam, ale asi to budu vyhodene peniaze :(

514
Enaz
Reagovat

Tak mně stačí můj fanoušek Lola. U vypadávajících bych si dvakrát vybrala jinak, ale nejsem kouč.
Dobrou :).

515
Monika
Reagovat

No podle toho jak o Martinovi mluvil Majk, plus jeho druhe misto, velka podpora v hledisti, myslim, ze Kristina bude muset sakra zazarit, aby ji dal prednost pred Martinem.

516
Monika
Reagovat

@dolores: To neni o pindikovi, to mi prijde hodne nefer. Marek ma taky pindika a konci. Viktor malem skoncil. Proste Kristina se nelibila v tom to je, je nevyrazna, silena choroska a totalne blbej song. Tohle mi prijde hodne alibisticke rict, ze Martin pujde dal kvuli pindikovi.

517
K.
Reagovat

@Monika: No tak se pochval, nikdo jiný to za tebe neudělá :-D Ovšem kde bereš jistotu, že Kika nedostala dost hlasů právě kvůli songu? A ne třeba kvůli tomu, že je poměrně nevýrazná, že je žánrově nemainstreamová, že byla utopená na začátku pořadu a po ní následovalo množství dalších zpěváků? Ne, ty prostě naprosto stopro víš, že to bylo kvůli songu :-D Protože když se nelíbí tobě, je jisté, že se nelíbí v ČR nikomu. Nic ve zlém, ale chvílema jsi demagog.

518
bezík
Reagovat

Lídři potvrdili první místa dle očekávání. Sestupující sestava – kdybych ji slyšel před živáky, přišla by mi celkem očekávaná. Ovšem výkony to poněkud rozbily, takže mě mrzí jak Veronika, tak Edita. Veronika méně, přeci jen u Majka je konkurence velmi tvrdá, Edita víc protože byla lepší jak Viktor a daleko lepší jak Simona.

519
dolores
Reagovat

@Monika: tu nejde o song, kika by dnes nepresla cez slepcov a martina aj keby dala dychberuci gradujuci velesong. martin si zabezpecil velke mnozstvo fans, mal nielenze sledovanost, ale hlavne obrovsky pocet zdielani svojho videa na soc sietach

520
Olo
Reagovat

Tak ta Lola sice zpiva velmi dobre, ale jinak je to hrozne nesympaticky vyfetlo. Jakmile promluvi, tak zapominam na ten slusnej vykon predtim a mam v hlave jen tu jeji demenci… Ale pevecky je na tom dobre, to se musi uznat.

Pro me jinak dnes nejlepsi Vendula, skoda ze museli zpivat jen tak kratke uryvky, Creep bych od ni rad slysel cely.

521
Monika
Reagovat

@K.: Kristina objektivne zazpivala dobre a stejne malem skoncila. Cim to je? Neni mainstreamova, ale to je fuk, pac zatim zpiva velke hitovky, vsak jsi to sama rikala. Takze v tom to nebude. Doufam, ze priste da nejakou libivou romantickou vec jen s mikrofonem a povime si, jak dopadne:-))))

522
-bé-bé-
Reagovat

Kika nemá šancu prejsť cez B. a M. ale Martin by mohol, ak by zažiaril v niečom silnom…je v ňom taká neohrabanosť a odovzdanosť…

523
K.
Reagovat

@Monika (517): A k tomu nejsi konzistentní, tady zase připouštíš, že to mohlo být i kvůli nevýraznosti. Ale souhlasím, že Martin nepostoupil kvůli pindíku. U něj to byl dozvuk skvělého KO, ale jak už jsem psala – příště už mu KO nepomůže, bude potřebovat znovu zabodovat.

524
Monika
Reagovat

No ono nejde ani o to, ze byla treti nebo ctvrta, ale ze ten jeji vykon v ocich Novaka byl zapomenutej. Schvalne jsem zvedava na pocet prehrani na YT, kdyz je to teda takova nadherna vec na zpev. ta holka zpiva sakra dobre, je pevecky jista, ale tyhle srance ji srazi na kolena. vzdyt tam hosala jako pometlo uplne zbytecne. Ma hlas, techniku, muze predvest mnohem vic nez ukazala, ale ne na takovem songu.

525
-bé-bé-
Reagovat

Z minulého som si najviac púšťala Lolu a Martina, potom Kristínu…ale v jej hlase je niečo čo ma skor odpudzuje ako „zamiluje“

526
Monika
Reagovat

@K.: je to oboje dohromady to pisu ale od zacatku, ze je nevyrazna plus hlavne blbej song. Nicmene kdyby zazpivala jen tklivou melodii byla by dnes za hvezdu, mozna i nejvetsi a z nevyrazne holky by se stala favoritka. Martin byl taky nevyraznej do minuleho tydne.

527
bezík
Reagovat

@Monika: To jsou debaty. Song dostane přidělený od produkce a pak už může jen minimalizovat škody. V tomto směru udělala co mohla ;-)

528
Monika
Reagovat

@bezík: Ja prece netvrdim, ze je to jeji vina. Ona je v tom uplne nevinne, o to je to horsi.

529
Tomáš
Reagovat

Musím říct že mě nepřekvapilo že dneska u Majka slepci postoupili z prvního místa. Já netuším za co ho tak porota chválila ale mě se prostě dnes vystoupení Martina C. nelíbilo. Minule byl dobrej ale dneska fakt nic moc a místy mi ten jeho zpěv přišel dokonce dost falešnej. U Kristíny ve zpěvu problém nebyl, tam byl zase naopak problém ve výběru písně která je IMHO úplně šílená a mě se prostě ta píseň vůbec nelíbila a myslím že tak to má i víc diváků. Veronika byla dnes v celkovém součtu lepší než Martin i než Kristína ale zase si to u lidí prohrála svými (ne) sympatiemi a Martin s Kristínou můžou být zatraceně rádi že nepostoupila z druhého místa. Takže v absolutním konečném součtu byli dnes Martin a Blanka v Majkově týmu skutečně nejlepší plus k tomu i sympatičtí a vtipní takže mě to dnes vychází naprosto logicky že tento týden Tým Spirit vyhráli. Sice by mohli být víc sehraní a víc spolu ladit dohromady jak píše Scalex ale pokud Martin a Kristína víc a líp nezabojují tak budou Slepci z týmu pořád nejlepší.

530
Scaramanga
Reagovat

@VojtaP: A Kristina mi zas pripomina Scarlett Johansson

531
dolores
Reagovat

Monika, ty si sa pasovala do pozicie priemerneho Novaka, ale aJ Novakovci netvoria jeden velky celok, je to spektrum roznych nazorov a vkusu, su to skratka cielove skupiny, mozno patris do jednej z nich, ale nezasahujes cely ten balik. nemozes byt hovorca vsetkych Novakov tvrdit, ze Happy je zla pesnicka. som si ista, ze v inom time, by Kika postupila. som zvedava ako by zvladla vendula alebo Ellis boj so slepcami aj s Martinom C …

s tm pindikom, som to asi prehnala, to mas pravdu. len konkretne v time Majka ani Veronika, ani Kristina nemali ako zeny taku silu prevalcovat silneho muza Martina

532
-bé-bé-
Reagovat

508…úlohu exotu prevzala Eliška…takže bude tretia ako Michal…

533
K.
Reagovat

@Monika: 1. Je relativně nevýrazná, 2. je nemainstreamová (ani to není úplně fuk), 3. vystupovala jako tuším čtvrtá, utopená mezi jinými zpěváky. Samozřejmě může hrát roli i song, přesto si nemyslím, že to, že ty nějaký song považuješ za nelíbivý, nutně znamená, že je nelíbivý i pro ostatní. Kromě toho slepci byli „zlatý hřeb“, takže je celkem pochopitelné, že ji předběhli, a Martin těžil z KO. Zkrátka to, že Kika nedostala dost hlasů na přímý postup, fakt není důkaz, že máš pravdu ohledně songu. Tohle byl můj poslední příspěvek na dané téma, dál se k tomu nebudu vyjadřovat, jelikož to nemá smysl.

534
Tomáš
Reagovat

Jinak mě mile překvapil postup Zola ale on si to zasloužil protože byl dnes fakt hodně dobrej a dokonce i ubral z toho ´´mečení´´ což by snad mohl ocenit i Vlado ( i když pochybuju :-D ). Ale místo Kujana bych teda raději vyhodil Janczarovou. Takhle tam za chvíli už zase nebudou žádní chlapi.

535
Monika
Reagovat

@K.: 1. ano 2. je to fuk, vzdyt to nikdo nevi, zpiva zatim same hitovky, takze v ocich cloveka, ktery nehlta diskuze, FB, clanky, a to je vetsina, takze je na tom stejne jako ostatni.
K a Dolores sledujte YT shlednuti u Kiky, jak se takovej megahit bude libit, tam se ukaze kdo ma pravdu.. Muzu se klidne plest a nemam problem to priznat, ale domnivam se, ze bude patrit k nejslabsim, i presto, ze to Kiky zazpivala velmi dobre.

536
Tomáš
Reagovat

Kdo se mi dneska vůbec nelíbil byla Eliška, ta jde fakt absolutně mimo mě. Lola ok, ta je dobrá a je svá tak ať klidně je favoritka ale Elišku fat respektovat nedokážu, vůbec mi nesedí. Strašně mi vadí i Andrea Holá, tu už fakt nemůžu ani vidět a je prostě strašná….že vyletěl Relich je dobře protože byl taky hroznej. Z Darta Týmu mi nakonec nejméně vadí Jana ale Darta Tým je prostě celej úplně kompletně strašnej a takovej to přitom mohl být skvělej tým nebýt tý šílený čistky kterou tam Dara s Martou provedly. :(

537
dolores
Reagovat

@Monika: ani vendula nemala bohvieaku sledovanost a dnes to vyhrala. v tyme majka by to dnes mala sakra tazsie, uz chapes ?

jab, uz su videa na webe http://videoarchiv.markiza.sk/video/hlas-cesko-slovenska/zo-zakulisia

538
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o Kristínu tak problém vidím i v tom že je dost introvertní a není prostě divákům prvoplánově sympatická a ani tolik kontroverzní jako třeba Lola nebo Eliška. Myslím že Kristína asi bohužel příště půjde domů.

539
Monika
Reagovat

Myslim si, ze do GF je uz nyni jasna sestava; Eliska, Vendula, Lola, slepci. Premyslim, kde by se mohlo odehrat prekvapeni, aspon mala nadeje, ze to bude jinak. No Eliska a Vendula jsou 100% , Simona porazit Lolu tak 0,5% nadeje:-))), Martin nebo Kristina porazit slepce tak 5%.

540
dolores
Reagovat

@Monika: imho aj slepci su do GF 100%tni. az tam ich moze niektora z bab porazit, najpravdepodobnejsia je Lola

541
Monika
Reagovat

@dolores: vendula ve svem tymu mela pocet shlednuti snad vyssi nez zbyli tri dohromady.

542
Tomáš
Reagovat

Když přemýšlím nad GrandFinále tak to pro slováky moc dobře nevidím. Od Pepy je jasná Lola – češka, od Darty Eliška – češka, tyhle dvě tam budou stoprocentně. No a vzhledem k tomu že Vendula je taky češka a Martin s Blankou taky tak lze očekávat že minimálně jeden z těchto dvou papírových favoritů to do GF nedotáhne. Loni taky aspoň Itcho musel v GF být. Že by Zolo u MD porazil Vendulu tomu nevěřím bohužel ani omylem i když bych to bral všema deseti a strašně moc bych si to přál ale nestane se tohle bohužel nikdy. Takže máme do GF jasnou trojku a jsou to holky češky – Lola, Eliška a Vendula. K nim už může přibýt jedině slovák Martin C, jinak to podle mě dopadnout nemůže. Pro mě osobně představa takového GF je opět dost nezáživná ale taky nejvíce reálná a nejvíc bych tam přál vítězství Lole i když už by mi vlastně bylo úplně jedno kdo vyhraje. Asi bude v GF jen jeden slovák, slováci nám to zase všechno vrátili letos v X Factoru a to ještě daleko mohutněji. :-D

543
bezík
Reagovat

Zajímavé bylo, že Simona přes příšerný výkon porazila Viktora. Ty pubiny fakt nehlasujou a nehlasujou :D

544
Tomáš
Reagovat

Monika a dolores: Nějak zapomínáte na to že by tam nebyl ani jeden slovák kdyby v GF byli Lola, Eliška, Vendula a Slepci. A to si Markíza asi neriskne když i loni tam toho slabého Itcha v SS museli tak nějak prapodivně dostat. Lola a Eliška jsou nejvíce kontroverzní a největší favoritky tak mají GF jistý. Takže buď Slepci nebo Vendula tam nebudou..mě to vychází na Slepce že je porazí Martin C. ale zase Ricco a Claudia se v XF taky dostali až do posledního kola tak nevím jestli bude chtít Nova GF bez slepců. Ale nevěřím na čistě české GF, to nikdy nikde nebylo. No to bude zajímavý.

545
Monika
Reagovat

Nicmene u Kristiny je to fakt skoda, pac zpivat umi, libi se mi jeji barva hlasu mnohem vic nez Elisky i Venduly, ale skoda, ze to nedokaze prodat lepsim songem. Vsechno bylo zle. Ta hopsajici choroska byla kycovita, lepsi kdyby jen stala u mikrofonu, pohyb je jeji nejslabsi domena. Taky ji mohli oblect do nejakych peknych satu, tohle bylo prilis lacine, ale Vlado se urcite uslintal:-))) A hlavne ji nechat zpivat neco pomaleho, ale ne unyleho. Mozna by to nestacilo na postup (i kdyz myslim, ze jo, Martin dneska pokazil dost), ale v kazdem pripade by v soutezi zanechala za dnesni kolo poradnou stopu, vsimnul by si ji i ten kdo ji nezaregistroval. Songem, ktery zpivala si teda nepomohla.

546
Tomáš
Reagovat

Vždyť nakonec i toho Matěje v X Factoru musela Prima do toho posledního kola nějak dostat aby tam byl aspoň jedinej čech i když pro něj lidi vůbec nehlasovali. U dvou národnostní soutěže už nevěřím tomu že nebude v posledním dílu aspoň jeden zástupce druhé národnosti.

547
dolores
Reagovat

@Monika: vo svojom time samozrejme, ale oproti slepcom a Martinovi, ktory isiel o tyzden neskor sa nechytala, dokonca ma menej ako Veronika. chcela som tym povedat, ze ak by Vendula nebola v MD time, ale v Majkovom namiesto Kiky, mohla by dopadnut presne tak ako ona, hoci je tiez excelentna spevacka a vyraznejsia. Kika by naopak mohla v MD time zabodovat. Vendula ma stastie, ze ma taku slabu konkurenciu. Kristina to ma v majkovom time tazke pretazke.

548
Monika
Reagovat

me strasne mrzi, ze je Martin v tymu se slepci, hrozne by me zajimal souboj vendula x martin:-))))

549
Tomáš
Reagovat

544: No mě zase Simona tak příšerná nepřišla. IMHO to dobře a především tvrdě rozbalila a koho myslíš že dneska ocenili víc rockeři? Simonu a nebo Viktora? Já myslím že odpověď je jasná. A taky pro ni asi víc hlasují slováci, mohla vytěžit i z toho že je v týmu jediná slovenka. Edita byla dobrá ale oproti ostatním zapadla, myslím že v sms hlasování u Pepy fakt mohla skončit i poslední.

550
Tomáš
Reagovat

549: Dočkáš se ho v GF protože Martin se bude muset dostat přes Slepce aby tam byl aspoň jeden zástupce ze Slovenska.

551
dolores
Reagovat

@Tomáš: mna doteraz ani nenapadlo riesit narodnost. omg, ser nato, ved to neni hokej, ide o vkus, vnimanie hudby, to je nemeratelne golmy ani centimetrami. minule boli v GF slovenky, teraz budu cesi, no a ? a mozes tu aj milionkrat napisat, ze Itcho bol slaby a postupil len preto, ze je slovak, na to ti dost vela aj tunajsich diskuterov zvysoka vies co … :)))

552
Monika
Reagovat

Docela me stve, ze se vytratil ten moment prekvapeni a vyslo to tak, ze v kazdem tymu je jasny postupujici… nejnapinavejsi duel by asi byl v pripade, ze Eliska a slepci by byli v jednom tymu, to by byl narez.

553
Dita
Reagovat

Opět se mi většina líbila víc než x-factoři, jen ti porotci dnes byli nemastní neslaní a přehnaně chválící a často měl Leoš větší pravdu než oni s těma antikomentářema :-). Jsem ráda, že byla první Hrůzová, které fandím ač vždy vypadá trochu v jiné dimenzi a že vypadli mí neoblíbení číšník z parníku, co mu tam dnes bubeníci ale pěkně hailovali :-), slečna, co jsme jí přezdívali opička a ta máma, co mluvila protivně pomalu..

554
dolores
Reagovat

@Monika: je to skoda, ze Eliska nie je so slepcami, to by som mala pohodu, klidek .. :))

555
Monika
Reagovat

@Tomáš: Simone pomohlo, ze sla posledni, Viktor zahajoval. navic on ma opravdu hodne slabej hlas, s tim sima nema problem. ja nejsem rocker, tezko se mi to hodnoti, ale slabej hlas Viktora asi moc nezaujme. Edita podle me byla posledni, z vice duvodu: nevyraznost a amaterske zpivani tam bylo znat, nebyla vyzpivana vubec.

556
K.
Reagovat

Prosím vás, nevíte, jestli už jsou někde videa?

557
bezík
Reagovat

@K.: už dávno, na Nově i na Markíze.

558
dolores
Reagovat

@K.: link mas v mojom prispevku 538. obavam sa, ze kvoli reklamam uz na YT videa nebudu :(

559
Tomáš
Reagovat

552: Já na národnost seru ale nejsem si fakt vůbec jistej jestli na ni sere i produkce když dělá česko-slovenskou show a potřebuje mít v GF diváky na obou stranách. A když už tu tipujeme varianty na GrandFinále tak je prostě potřeba každopádně i tohle vzít v potaz. Ano, minule v GF byly slovenky ale nezapomeň že až v poslední dvojici, jinak ti další dva soutěžící v GF přece byli češi. :-) A ok, Itcha už tady teda zmiňovat nebudu, to je uzavřená kapitola.

560
Monika
Reagovat

Socialne site, ale nemaji teda prilis vypovidajici hodnotu:-))) Malokdo z hlasujicich divaku chodi cist diskuze na net a deni kolem. Kdyby se to bralo jen za zaklade soc. siti Viktor mel velmi silnou podporu, po Elisce s Lolou nejvetsi.

561
Tomáš
Reagovat

Já prostě myslím že aspoň jeden slovák v GF být musí ale pokud tam vážně budou jen samí češi tak konečně uznám že sem se mýlil a že žádné manipulace s hlasy kvůli národnosti skutečně nikdy v žádné soutěži neprobíhaly. :-D

562
Tomáš
Reagovat

553: Jo mě to štve taky že to vůbec není napínavý. Už teď v podstatě víme kdo s tou největší pravděpodobností bude v GrandFinále a to teprve začaly živý přenosy. Ale to je prostě Hlas, tam k moc velkejm zvratům nedochází. V tomhle ohledu si říkám zlatej X Factor, ten byl daleko napínavější a Bažíkovu celkovou výhru tady moc lidí nepředpokládalo.

563
K.
Reagovat

@dolores: Dík, pustila jsem si první video, co tam bylo, přetrpěla dvě reklamy, překlikla na začátek vystoupení a po několika taktech se mi spustila další reklama. Takže s Hlasem pravděpodobně končím, na tohle nemám čas ani nervy.

564
Tomáš
Reagovat

Po shlédnutí dnešního živého přenosu musím bohužel stále trvat na tom že X Factor byl pro mě lepší. A hlavně taky daleko napínavější!

565
dolores
Reagovat

@K.: markizaci su specialisti na reklamy uprostred videi, su schopni nakydat ich tam aj 10 .. :// inak existuje program na odstranenie reklam, mala som ho nainstalovany, bolo to bez reklam super, ale niektore videa mi nesli vobec, tak som ho vyhodila.

tuto idu reklamy len na zaciatku a na konci, pocas piesne je to ok

http://tn.nova.cz/zpravy/film/on-line-z-hlasu-prvni-primy-prenos-zpevaci-bojuji-o-vase-hlasy.html

566
K.
Reagovat

Na nováckých stránkách mi to aspoň neházelo reklamy do vystoupení, takže jsem si prvních devět (po Lolu) nakonec pustila. Ty reklamy mi to neskutečně otrávily, takže moje hodnocení je celkově výrazně níž než u předchozích večerů.
Jednoznačně nejlepší byla Kristína, byla o vesmír jinde než ostatní. I Lola zůstala za očekáváním – oproti doprovodným hlasům byla rytmicky totálně mimo, jako by je vůbec nevnímala. Nevím, jak to vyznělo v televizi, ale na tom videu to vyznělo blbě. Přesto bych ji dala na druhé místo, její vystoupení bylo zapamatovatelnější než zbylých sedm. Zbytek naprosto stejně nezajímavý, znovu bych si je nepustila ani omylem, zvlášť když se ve videích nedá vracet a za každé další přehrání je třeba zaplatit dvěma reklamami.

Dolores – dík, už jsem to objevila, ale asi ani na tohle nebudu mít dlouhodobě nervy.

567
Scalex
Reagovat

@K.: nainstaluj si do svého prohlížeče AdBlock Plus, odstraní naprostou většinu reklam včetně těchto reklam ve videích. Teď jsem videa z toho linku zkoušel a nespustila se mi ani jedna reklama.

568
DJ Vlado
Reagovat

Ahoj všem, před chvílí jsem se vrátil z živáku a mám smíšené pocity :-) Na jednu stranu mám obrovskou radost z vyřazení Relicha a hlavně z toho, že mi Majk zachránil Kristínku (osobně jsem mu za to poděkoval) :-) Na druhou stranu je mi líto Martina K. a Edity (oželel bych Andreu/Zola a Viktora). Z výkonů mám ale docela guláš, jelikož jsem seděl na postranní tribuně, kde byl zvuk totálně na prd (třeba Martina K. jsem přes bubny vůbec neslyšel). Všechny výkony si proto zítra musím pustit znovu, abych si na většinu z nich udělal názor, jelikož v tom sále se to nedalo. Z toho, co se dalo aspoň trochu slyšet, se mi nejvíc líbila Vendula. A samozřejmě nejvíc to slušelo Kristínce a byla snad ještě víc sexy než jsem čekal (to si zase bernardýnek zaslintal :-D), což zítra v rekapu neopomenu zmínit :-)

569
Prochor
Reagovat

Nejvíc SMS hlasů měla u DARTY samozřejmě Eliška.
Ale nejvíc SMS hlasů neměla u Pepy Lola ale Simona Gážiková.
http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/kdo-skoncil-v-hlasu-a-kdo-u-divaku-zabodoval-podivejte-se.html

570
frida
Reagovat

Tak to@Prochor: tak to maj špatně, nejvíc hlasů u Pepy měla Lola. jasně řekli, že první budou číst vítěze, pak druhého a ty posledná dva schválně neřekli, kdo je poslední. Novinky to maj nepřesně. jestli schváleně, to nevím, ale jsou to často lajdáci na těch novinkách .

571
Dita
Reagovat

@Jenda: akorát, že Lola vypadá že jede na něčem silnějším než tráva :-D I tak jí ale moc fandím :-)

572
Tomáš
Reagovat

Překvapilo mě že oficiálně řekli kdo byl v sms hlasování na prvním i na druhém místě, vím že v minulém ročníku to tak nedělali a že pořadí postupu bylo náhodné. Akorát sem teda myslel podle toho jak to vysvětloval Mareš že řeknou dopředu i to kdo byl třetí a kdo čtvrtý a až pak se kouč rozhodne což ale už neudělali ale to je asi logické protože by to mohlo ovlivnit i samotného kouče při rozhodování že by poslal dál toho s větší diváckou podporou a nebo naopak mě by to někdy čistě teoreticky mohlo být líto když bych věděl že můj favorit neskončil poslední ale kouč ho stejně vyhodil takže je asi lepší tohle nevědět. Já jsem se včerejším rozhodnutím koučů spokojený až na jednu výjimku. Viktora bych pro tentokrát taky upřednostnil před Editou, Janu před Relichem každopádně a Kristínu před Veronikou taky každopádně. Ale Kujanovi bych dal ještě šanci a vyhodil bych radši Andreu J. Myslím že Kujan ještě mohl podat dobrý výkon a chlapů je tam málo. Andrea J. si dál pojede ty svoje popiny ale snad poletí příště, doufám že Zola který s ní bude s tou njevětší pravděpodobností příště v rozstřelu si MD ještě nechá, zvlášť když teď viděl že má Zolo více hlasů.

573
Prochor
Reagovat

573 – Mně by dost zajímaly i konkrétní počty hlasů aby byly vidět rozdíly v absolutním počtu hlasů.

574
Paul
Reagovat

Taky je mi líto, že vypadl zajímavý Kujan a zůstala Andrea Janczarová- ta mne vůbec nebaví.
Pro mne jsou nejzajímavější -Lo, slepci, Elis, Kristýna , Martin C a Zolo. Nevím, co máte proti slepcům -skvěle zpívají, jsou vtipní a nepatetičtí- úplně jiní než duo z XFactoru. Včerejší večer se mi moc líbil, Leoš byl vtipný, ale měl by trochu ubrat strefováním se do slepců- to ukazuje na nevkus -vtipkovat na úkor něčí tělesné vady je v kulturní společnosti nemyslitelné.

575
Mila2
Reagovat

Přiznám se, že včera jsem to vypla po Relichovi a teprve ted se dočítám, kdo tedy postoupil. Pro mě je důležité, že postoupila Lola. A kupodivu se začínám smiřovat s Vendulou. Nejdřív jsem v ní viděla další Bagovou, ale ne, ona je lepší.
Včera tiskem proběhlo pár zpráv o tom, že Lola potřebuje psychologa, že nezvládá návaly trémy. Je fakt, že včera působila hodně nejistě – po zpěvu, jak tam stála a chystala se něco říct a oni ji ke slovu moc nepouštěli… asi raději…. A s těmi drogami.. asi se to stejně časem dozvíme, v čem lítala.. a nebo v čem lítá. A nejhorší je, že to vlastně vůbec nechci vědět. Za tu dobu, co se Lola objevila, jsem si k ní udělala vztah a mám ji ráda takovou, jaká je. A strašně jí přeju, aby ty své démony, co ji trápí, překonala a kvůli nám- svým fanouškům – zpívala co nejvíc a co nejdéle

576
Tomáš
Reagovat

574: Tak konkrétní počty absolutních hlasů se rozhodně nikdy nedozvíme abysme neviděli jak málo hlasů ve skutečnosti chodí. :D Obávám se že nám to neukážou ani v procentech. Koneckonců i u X Factoru který skončil v neděli ty výsledky hlasování v jednotlivých kolech včetně Velkého Finále určitě vůbec nezveřejní což mě teda docela dost štve. Jinak bych si tady u Hlasu tipnul že Lenka, Eliška a Vendula asi budou mít docela slušnej sms náskok nad těmi co skončili na druhém místě. U Slepců a Císara je to možná vyrovnanější ale nevím.

577
K.
Reagovat

@Scalex: Jsem počítačový čtvrtgramota, ale zkusím. Děkuju!

578
Mila2
Reagovat

577 – tipuju, že nejvíc hlasů dostává Eliška… bohužel

579
Mila2
Reagovat

@Vlado, nic si z toho nedělej, já měla z TV pocit, že taky zvuk nic moc. Když si to pak pustím z netu, tak najednou slyším zpěváka daleko lépe. V TV mi občas připadá, že se zpěvák utápí v doprovodné kapele.. bud mám blbě serízený zvuk na TV nebo nevím…. Lenčin song jsem si ted poustěla do sluchátek a mělo to větší grády než včera z TV

580
bezík
Reagovat

@Mila2: Tahle chorobná tréma hrozně vyčerpává. Lenky mi bylo včera líto, vypadala strašně unaveně. Jestli ji příště nepošlou dál diváci z prvního místa, tak si myslím že ji Pepa pošle domů z ryzího milosrdenství, aby už se tam netrápila.

581
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí výkonů ze včerejška v jednotlivých týmech:

Tým Pepy:

1 Lenka – Ale jo, z tohohle týmu je teď už nejzajímavější a nejlepší a nikdo nemá šanci ji tam ohrozit. Včera předvedla takový svůj standard i když ji pořád svazuje tréma a minule byla lepší. Ale jo dobrý, měla by jít rozhodně z tohoto týmu do GF a tam zabojovat o celkové vítězství.

2 Simona – Kupodivu mám na druhým místě taky Simonu, sice to nebylo dokonalý ale na tuhle show to byl docela nářez a vcelku mě to bavilo. Lolu ohrozit nemůže ale druhá by být mohla, proč ne….

3 Viktor – Musím říct že se s tím popral vcelku statečně, mohlo to být daleko horší. Chlapů je tam málo a za tenhle výkon si postup aspoň ještě do příštího kola Viktor zasloužil.

4 Edita – Zpívá dobře a má krásnej chraplák, je to sympaťačka ale jinak je bohužel strašně nevýrazná a obávám se že by už dál neměla čím překvapit. Ze všech čtyř výkonů u Pepy byl ten její pro mě nejméně zapamatovatelný takže si myslím že to byl zasloužený vyhazov.

Tým MD:

1 Zolo – Zolo je sympaťák a včera mě dostal tou baladou, bylo to fakt dobrý a dal si pozor i na některé své pěvecké nectnosti z minula, jeho hlas už ve výškách nezněl tak ostře jako dřív, snažil se to korigovat. V týmu MD je pro mě jasně nejlepší a přál bych mu vítězství v tomto týmu a GF i když vím že se tak bohužel nikdy nestane.

2 Vendula – Vendula zazpívala technicky skvěle ale mě prostě vůbec nezajímá, akorát mi tam překáží. Nejsem zvědavý ani na její zpěv a ani na její ( asi ) milou povahu. Řeknu to hnusně – ať se sbalí a táhne a uvolní cestu do GF Zolovi. Protože diváci jsou bohužel opět zfanatizovaní a absolutně nezajímavá Vendula se bohužel do GF dostane.

3 Martin Kujan – Nebylo to včera jeho nejlepší vystoupení ale pořád byl lepší než Andrea J., měl dostat ještě jednu šanci protože ještě mohl předvést zajímavý výkon.

4 Andrea J. – Nuda a šeď, ta už mě včera nebavila vůbec ať už by zazpívala jakkoliv. Je totálně zbytečná a měla včera vypadnout, škoda že se tak nestalo.

Tým Spirit:

1 Slepci – Jejich včerejšímu vítězství v týmu se nedivím protože byli fakt nejlepší. Jacksona zvládli velmi dobře i když by mohli být víc sehraní a mohli by spolu víc ladit. Martin je lepší a kdyby byl sólista tak by byl rozhodně můj favorit. Blanka to trošku kazí ale nedá se říct že by nebyla taky dobrá zpěvačka. Včera byli navíc vtipní a sympatičtí, právem získali první místo včerejšího večera u Spirita

2 Veronika – Nečekal bych to ale musím tu dát na druhé místo Veroniku. Není mi sympatická ale její včerejší vystoupení bylo pěvecký lepší než u Martina Císara a její písnička nebyla až tak strašná jako u Kristíny. Přesto je ale asi dobře že Veronika nakonec vypadla.

3 Kristína – Je to skvělá zpěvačka ale výběr songu byl IMHO šílený, ta písnička fakt není ani omylem šálek mého čaje. Dál si myslím že by se Kristína měla příště vykašlat na tanec a raději zvolit nějaké komornější pojetí které by paradoxně mohlo diváky víc zaujmout.

4 Martin Císar – Nechtěl sem aby vypadnul ale po včerejšku by si to bohužel objektivně zasloužil. Vystoupení se mu vůbec nepovedlo, bylo to hodně falešné a nezvládnuté. Je ale dobře že jde dál protože v minulých kolech ukázal že je dobrý zpěvák a šanci si ještě zaslouží. Příště ale musí fakt zabrat!

Tým Darta:

1 Jana – Na první místo musím dát Janu i když bylo její vystoupení totální průměr a i pěvecky tam měla pár výrazných zaváhání ale ostatní členové tohoto týmu jsou pro mě fakt noční můra.

2 Eliška – Vůbec mi nesedí a není to moje favoritka, tenhle styl zpěvu prostě fakt nemusím. Eliška pro mě ani není celkově zajímavá jako osobnost, když ji vidím tak si říkám Zlatá Lola. Vůbec nic mi neříká a hned bych jí vyhodil, jestli tahle vyhraje tak Bažík na Primě je o 100procent lepší vítěz.

3 Relich – Relich byl omyl od začátku a neměl se do Live Show vůbec dostat. Jestli to fakt bylo z hlavy Dary a Marty vyhodit Ondru a Adama a Relicha pustit do finále tak jsou to u mě normální krávy který hudbě nerozumí ani za starou belu.

4 Andrea H – Humus. Sorry ale pro mě je tahle holka čím dál tím víc odporná. Vzhledem, ksichtěním, chováním i zpěvem. Fakt ji nemůžu a její Whitney byla dost zprzněná, to vyřvávání chvílema tam bylo dost trapný. IMHO k ní už fakt nemám ani slov.

A ještě bych zkritizoval porotu. Za to že oni vůbec nekritizují soutěžící. To co včera předvedl Relich bylo šílený a oni ho stejně v podstatě chválili. Dokonce i Vojtek což fakt nechápu. Za tohle by v SuperStar zadupal Habera Relicha několikset metrů do země a oni nic? Sice nakonec Relicha vyřadili ale trocha objektivní kritiky by tady fakt neškodila. Když všechny jen chválí tak je to fakt nůďo.

582
Prochor
Reagovat

579 – Tipuju taky že nejvíc hlasů dostává Eliška a za ní Lola.

583
Mila2
Reagovat

@bezik: myslíš, že to je jen a jen tréma? A k že k jejímu potlačení musí něco brát? Myslíš, že pro ni je to trápení stát na podiu a zpívat? Je fakt, že jsem si ted pustila Jaiův odkaz na to, s jakou chutí a razancí zpívala Marta Jandová s Die Happy Open your eyes a v porovnání s Lenkou, která to sice hlasově dala srovnatelně, je to nebe a dudy. Marta si to užila, řádila po podiu, Lenka si to odtrpěla.. sakra, proč takhle vyjímečná zpěvačka musí mít takovéhle trauma….

584
Prochor
Reagovat

V tom vidím hlavní rozdíl mezi Lolou a Eliškou. Pro Elišku je pódium jako dětské hřiště kam se jde vyblbnout a maximálně si to užít. Zatím co Lola tam jde jako na popravu.

585
Monika
Reagovat

Podle me Andrea od MD se dostane az do TOP 2, co si matne vzpominam, tak MD vcera docela zuril, ze rozhodly sympatie a ze to takto nemelo byt. priste s nejvetsi pravdepodobnosti uprednostni Andreu pred Zolem.

586
Tomáš
Reagovat

A ještě myslím že měli včera zkritizovat i Martina Císara a oni ho naopak vychválili do nebes. Ten kluk je dobrej ale včera se mu vystoupení nepovedlo a potřeboval by nějakou zpětnou vazbu od poroty, aby mu řekli co bylo špatně a on na tom mohl zapracovat. Za co ta chvála tentokrát byla? Fakt nechápu. Snad to s ním Majk aspoň do příště nějak pořeší při koučování když už má porota (asi´) zakázáno soutěžící v živáku kritizovat a musí na ně pět jen samou chválu aby lidi viděli jak hrozně dobře talenty do živáků vybrali. Někdy trocha objektivní kritiky nezaškodí a může člověka naopak vybičovat k tomu aby na sobě víc makal a k lepším výkonům do budoucna. Nebo žeby porota byla fakt hluchá a ty včerejší Císarovy intonační výkyvy neslyšela? Má hezký hlas ale tohle nebylo moc dobré, takhle Slepce neporazí ledaže by rozhodovala fakt jen národnost. Oproti Kristíně má ale Martin C. výhodu že je lidem sympatičtější než ona a proto bude dostávat víc hlasů a asi i Majk mu dá kvůli sympatiím přednost před Kristínou ( i když si myslím že Majk má jak Martina C. tak Kristínu hodně rád ale přece jen myslím že dá přednost Martinovi pokud k tomu rozstřelu příště dojde ).

587
Monika
Reagovat

Podle me nejen ze Eliska dostava nejvic hlasu, ale ma vesmirnej naskok pred ostatnimi. Vzdyt ona nema ve svem tymu zadnou konkurenci, jde jen o to kdo z tech tragedu vypadne driv.

588
Tomáš
Reagovat

579 a 583: Tipuju to přesně tak taky a ještě bych si i tipnul že třetí kdo dostává nejvíc hlasů je Vendula. Ale za co ty hlasy dostává Eliška to fakt vůbec nechápu a raději to ani chápat nechci.

589
Monika
Reagovat

Koukam, ze Vlado vcera zazil orgasmus, no myslela jsem si to:-)))) Za me teda Kristina vypadala jako ruska marfusa, i ty zoubky na orechy ma k tomu prizpusobene.

590
Tomáš
Reagovat

586: Tak to mě zase MD po dlouhý době pořádně nasere protože Zolo je rozhodně lepší a zajímavější než Andrea a taky má větší podporu diváků. Ale třeba ne, předloni taky nakonec MD upřednostnil Brunna před Katkou Petráňovou i když to nikdo nečekal. Ono je to stejně asi jedno kdo z nich dvou bude druhý, proti Vendule ani jeden stejně nemají šanci.

591
K.
Reagovat

@Tomáš: To je sranda, tu Katku Petráňovou už si VŮBEC nepamatuju, nevybavuje se mi ani obličej ani jediný song, co zpívala.

592
bezík
Reagovat

@Mila2: No, nevím jestli na to něco bere, spíš ne, nějaké uklidňováky tě zmrtvěj, to nejde. Nemyslím si, že při samotným zpěvu nějak trpí, ale rozhodně před ním. Ono když jdeš na podium a víš, že se ti může stát, že tam nevydáš ani hlásku, to na klidu moc nepřidá. Včera spíš než že by nějak trpěla mi přišla hodně unavená, asi ji ubíjí ty bambiliony zkoušek ten den a všeho před tím, ona se rve s trémou i při nich a to pro ni musí bejt vyčerpávající. Tu Martičku jsem si pouštěl pro srovnání taky, no .. energie ano, ale hrozně hraná, Marta je rutinérka která to má najetý, ale co je to všechno platný když ten hlas je prostě sice technicky dobrej, ale jinak zapomenutelnej. Navíc tohle prostě není Lenčina parketa, přesto to je pro mě zajímavější než celá Jandová. Tu jsem si podruhý pouštěl už jen z donucení :D
U Lenky je trauma tahle soutěž, když bude zpívat věci kterejm věří tak by to mohlo bejt překonatelný. Ač to říkám nerad, ale asi by už v příštím kole mohla odejít, stejně to celkově nevyhraje, to není šance a jen se bude zbytečně trápit v něčem co zpívat ani moc nechce. A lepší promo už si stejně neudělá.

593
Mila2
Reagovat

@bezík: myslíš, že Lenka sem šla jen vydělat peníze…? Protože o zviditelnění ji evidentně nejde…

594
Tomáš
Reagovat

592: Tak to se ti vůbec nedivím, já kdybych neměl tak vynikající paměť tak bych si ji taky nepamatoval.

595
bezík
Reagovat

@Mila2: Nevidím jí do hlavy ale myslím, že jak trpí absolutním nedostatkem sebevědomí, tak si šla vyzkoušet, jak vlastně obstojí na TV scéně a před lidmi ze showbusinesssu. Myslím že vůbec nepočítala s tím, že by se dostala takhle daleko. A druhej plán byl asi nějaký menší promo, aby si jí někdo všimnul. Prostě pokus :D. Kam jí to dovede a co to s ní bude dělat, to asi vůbec netušila.

596
Tomáš
Reagovat

Eliška to asi bohužel celé vyhraje a Hlas žádného pořádného vítěze u nás nikdy mít nebude.

597
Mila2
Reagovat

Tome, ikdyž mi je Eliška, či spíš to, čím se v Hlasu prezentuje, velmi nesympatická, přece jen by to byla o hodně lepší vítěz než Bagová….

598
Mila2
Reagovat

@bezik: a co si myslíš o tom, jak s ní pracuje Pepa? Myslíš, že je to pro ni lepší nez Majk? Já už jsem to tady jednou psala, mně se Pepa a jeho přístup k Lole líbí moc. Asi na rozdíl od Majka pochopil, že pochopit Lolu je nad jeho síly, tak se soustředí na to, aby ji aspon trochu zbavil trémy a říká jí praktické věci…

599
bezík
Reagovat

@Mila2: No to by člověk musel vidět víc. Možná je Pepův jednodušší a přímočařejší přístup fakt lepší, navíc je schopen se s ní bavit o zpěvu a jiných praktických záležitostech, to Majk jako nezpěvák asi moc nemohl. Zase k Majkovi měla lidsky blíž, jenže Majk není žádnej psycholog, je to jen hodnej člověk. Mě by se pro ni líbil jako kouč třeba takovej Michal Prokop, silná osobnost, inteligentní, s výborným vkusem, verbálně zdatnej jenže ten pochopitelně do Hlasu šaškovat nepůjde :D Někdo takovej by ji mohl po všech stránkách posunout.

600
bezík
Reagovat

Údaj o nejvyšším počtu hlasů v týmu Pepy byl na novinkách opraven. Takže Mareš nedostal špatné podklady ale nějakej plnič webu to zmastil.
http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/kdo-skoncil-v-hlasu-a-kdo-u-divaku-zabodoval-podivejte-se.html

601
Tomáš
Reagovat

598: No tak to zase asi jo ale stejně no….to už bych to víc přál Lole a nebo i těm Slepcům. Vendulu bych za vítězku taky nechtěl, mě prostě přijde osobnostně strašně nevýrazná a nezajímavá, vůbec mě nebaví. Úplně nejradši bych byl kdyby celej Hlas vyhrál Zolo ale to se v tomhle životě nikdy nestane a vím že sem tady s tímhle názorem sám jako ufon na cizí planetě. :D

602
Mila2
Reagovat

@bezik: nebo Pavlíček… vzpomínám na Stromboli a mladinkou Báru Basikovou… KDyby.. kdyby nějací takoví hudebníci jako Pavlíček nebo Prokop, jak píšeš Ty, si vzali Lenku pod křídla a nakopli ji správným směrem, aby se našla..
A co píšeš o Majkovi, taky mám pocit, že ač rapper a hiphopista (ani jeden směr nemusím), je to velice hodný člověk, ale jako kouč mi přijde „měkký“.. viz příklad 1Drug versus slepci. 1Drug je přesně krevní skupina Majka a stejně je vyhodil, nebo zatlačila produkce…

603
bezík
Reagovat

@Tomáš: Dolores má přeci staršího Kozlíka taky ráda, ne ?

604
dolores
Reagovat

trochu OT
dnes v bulvarnom tyzdenniku Plus7dni vysiel pikantny clanok o zmanipulovanom XF :)) samozrejme nic prekvapujuce, co by sme nevedeli, ale zrejme niekto bulvaru predal scenar..
je tam aj zmienka o tom, ako sa Riccova matka nedokazala zmierit s vyhrou Bazika a opustila show predcasne. Ricco totiz nutne potrebuje peniaze na liecbu. scenar ale hovoril o tom, ze duo R&C ma byt vyhodene este v top100. evidentne sa mentori nim neriadili, malo to asi len odprucaci chrarakter od stabu

ja mam papierovu verziu, tu je zatial len navnada

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/x-factor-bol-zmanipulovany-plus-7-dni-ma-tajny-scenar.html

605
bezík
Reagovat

@Mila2: Jojo, to by byla lábuž, taková porota Pavlíček, Prokop, Dan Bárta, Matěj Ruppert … ;-) Jenže průměrného Nováka by trefil šlak a sledovanost by dosáhla rekordního minima :D :D Já tak nějak tiše doufám, že Lenku by si mohl někdo k sobě stáhnout, jako to třeba udělal Almela s Magdalenou Šalamounovou, kterou taky viděl jen semi v SS.

606
Monika
Reagovat

@dolores: Ach ten bulvar, tohle je prece bomba, naprosta senzace, kterou si kazdy rad koupi:-)))) Tak doufam, ze konecne uz ten tricatej patej pokus vyjde a tentokrat to bude tutovka. S timhle tvrzenim prijde bulvar po kazde reality show a proc me tgo vubec neprekvapuje.

607
dolores
Reagovat

@bezík: mam, ale na rozdiel od Tomasa ho ako vitaza nevidim ani omylom. a to ani v time MD, kde ho na lopatky pohodlne polozi Vendula :) ale tesi ma jeho vcerajsi postup cez divakov, aj napriek tomu ze je divacky neatraktivny a napriek udajnemu koziemu mecaniu :))))

608
bezík
Reagovat

@dolores: No jo, to víš, prachbídná konkurence. Když Andrea obdržela 6 SMS, Kujan 8, tak Kozlík jako král s 12 postoupil :D

609
Paul
Reagovat

U Venduly nevidíte žádný kalkul a vypočítavost? Jak se kouká do kamery, jak hraje, jak zmiňuje svého dědečka….já to tam vidím bohatě a navíc její hlas mne nezaujal. Zajímavé, kolik jste toho viděli u Tibota v Xfactoru, který je prostě takový, jak vystupoval. Vendula se nedá srovnat s přirozeností Lo Hrůzové. Fakt nechci Vendulu za vítězku. Další Bagová., díky.Ale obávám se, že s pomocí MD vyhraje.

610
Mila2
Reagovat

@bezík: no vidíš, Dan Bárta, tak ten by se k Lole hodil… asi po všech stránkách….

611
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o X Factor tak chci aby Prima nebo Joj zveřejnily kompletní výsledky diváckého hlasování ve všech třech finálových kolech. Ale je mi jasné že to neudělají. Potřebuju ale aspoň vědět na jakém místě teď skončil ve Velkém finále Matěj Vávra, jestli byl šestý, pátý a nebo čtvrtý. Potřebuju to vědět pro svůj klid v duši. Už sem o to napsal Vladovi jestli mi to může nějak zjistit ale moc tomu nevěřím.

612
Mila2
Reagovat

@Paul: to máš pravdu… ale včera jsem se na ni nedívala a jen poslouchala.. a paráda

613
Bedy
Reagovat

Tak mám zkouknuto.., teda upřímně, dost velká nuda.
Z 16 zpěváků mě zaujali jen 4.., Edita, Martin C., Vendula, .. a částečně Lola. A z toho ještě Edita vypadne. Katastrofa.., zbytek byly tragický výkony.
A porota? Co to mělo dneska znamenat? To budou takhle pochlebovat všem ve všech přímákách? To se bojí někoho zkritizovat? Např. Firework byl falešný jak prase, ale podle koučů to bylo perfektní, super vystoupení.., bez chyby.., to snad nemyslí vážně.. to je výsměch..

Jedinou světlou stránkou pořadu byl včera Leoš.. jeho narážky byly sice někdy na hraně, ale přesto zůstali vkusný a trefný.., on je prostě frajer no :).

614
Tomáš
Reagovat

610: Já u Venduly vidím nezajímavost v hlase i nezajímavost kompletně celý její osoby. Že hraje na city je taky možný ale jak si toho mám k čertu všimnout když při ní prostě nikdy nedokážu udržet pozornost u televize? Zpívá skvěle, vyzpívá vejšky a všechno ale barva hlasu žádná, charisma pro mě absolutně nulový. Jestli vyhraje Hlas tak to pro mě bude úplně stejná tragédie jako když vyhraje Eliška. Obě budou IMHO úplně zbytečný vítězky.

615
dolores
Reagovat

@Monika: asi tazko si to kvoli tomu kazdy kupi, ked drviva vacsina XF nepozerala :D ale Plus7dni je na Slovensku najcitanejsi, takze niektori sa mozno odtial dozvedia, ze tu nejaky XF bol :D
mna tam hlavne zaujala fotokopia toho scenara aj s fotkami sutaziacich, info o nich, (ich zivotne pribehy) a pokyny stabu, ake stanovisko ma k tomu porota zaujat. coho sa chytit. konecne vidim materialy z predkastingov, z ktorych cerpaju porotcovia na kastingoch

616
Monika
Reagovat

@Paul: Ja s tebou souhlasim, uz vcera jsem to psala. Vendula je excelentni zpevacka, vcera zazpivala imho nejlip, ale nedalo se na ni koukat. Ty jeji kukuce do kamery, herectvi a ten zaver na kolenou byl uplne zbytecnej.

617
dolores
Reagovat

@bezík: :))) no a ? dolezite je, ze ich mal 12 a postupil !! historia sa nebude pytat na pocet :D

618
Monika
Reagovat

@Bedy: Teda ty mas uplne stejnou TOP 4 jako ja, i kdyz ja mam jine poradi.
1. Vendula
2. Martin C. (vcera teda zklamal, ale rposte ten hlas ma tak krasnej, ze si ho poslechnu radsi nez valnou vetsinu)
3. Edita (me ten jeji chraplak bavil, skoda, ze nebyla vic zkusenejsi, trema ji hodne zasahovala do vykonu, nicmene bylo jasne, ze ji pepa vyhodi, byla nejmene vyrazna v tymu)
4. Lola
Koucove mi sli desne na nervy, doufam, ze ten med s cukrem nechaji za tyden v satne, nedalo se to poslouchat ty jejich hlody a nektere hlasky byly uplne mimozni..to nejlepsi na konec….Andrea Hola tenhle tyden lepsi nez minule…

619
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ako zareagoval Majk na tvoje podakovanie za Kristinu ? a stretol si sa aj s nou?

621
Bedy
Reagovat

@Monika: Jj.. já to nemam jako žebříček.. ale prostě tihle 4 mě včera zaujali.. jako jediní zpívali výborně.. a ten zbytek.. škoda mluvit.. vyhodil bych minimálně polovinu z nich.. aby se to trochu urychlilo.. :)

622
dolores
Reagovat

@Bedy: mozno by uz teraz mohli show presunut zo stredy na nedelu, kedze XF skoncil

623
Monika
Reagovat

@Bedy: Taky by mi stacila TOP 8, na to jak vypadalo slibne ze zacatku tak se tam cosi pokazilo. Vubec Darta tym to podelal na maximum.

624
dolores
Reagovat

po opakovanom vypocuti vystupeni, ktore ma vcera zaujali som si uz vytvorila rebricek aj medzi mojou TOP3.
1. Kristina
2. Vendula
3. Lola

pod Vladov rekap napisem aj zdovodnenie

625
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Majkovi jsem poděkoval spíš tak na dálku (stál jsem pod pódiem a on u svého křesla), přičemž on jen tak přikývl :-) S Kristínkou jsem se zatím osobně nesetkal, tak snad příště :-) Ale už dneska se jí chystám napsat na FB a doporučit jí píseň na příští týden, pokud už není pozdě :-)

626
VojtaP
Reagovat

@dolores: Tomu, že měli od produkce dané, jak někoho psychicky rozložit bych i věřil. Když jsem byl na natáčení, tak porota vyvíjela na Brigitu nesmírný tlak (zejména Klempíř), aby se rozpovídala o své nemoci a zemřelé matce. Nejdříve totiž v úvodu řekla, že má za sebou těžké časy a chce si změnit život nebo tak něco. Porota se ale vyptávala dál (hlavně tuším Oto), až se hlasitě začalo ozývat publikum, ať se už neptají a nechají ji zpívat, protože bylo vidět, že má Brigita na krajíčku. To mi už tenkrát přišlo podezřelé, že asi mají nějaké pokyny. Na druhou stranu, u některých se ani nemuseli snažit, aby z nich udělali blbce.

Co se týče R&C, tak po producentských castinzích je klidně odepsat mohli, to asi nevěděli, že skupiny budou slabé a tak se to během bootcampu změnilo. Že byli zklamaní z prohry ve finále šlo i vidět.

Ten scénář by mě zajímal, nechceš se podělit a hodit na nějaký share server scan?

627
Monika
Reagovat

Jinak mam teda radost, ze i ti co tvrdili, ze je to pro Kristinu dobrej song, zmenili nazor:-))))

628
Tomáš
Reagovat

621: S tou sledovaností už to prostě lepší nebude. Opravdu je na čase jakékoliv pěvecké soutěže na nějaký ten rok uložit k ledu. Kéž by to i naše milé televize už konečně pochopily.

629
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: silne pochybujem, ze si necha vo vybere songu od teba poradit :))))
@VojtaP: PLu7dni zvykne svoje clanky po case odomknut, ale ci tam budu aj tie vynatky zo scenara, to neviem…. ak mi das cas, mohla by som nieco poriesit ..

630
dolores
Reagovat

@Monika: Kto ?? ja som urcite nazor nezmenila a pochybujem, ze ho zmenila Kacko..

631
Monika
Reagovat

Mne teda dost vadi, ze pristi tyden bude zase rozhodovat kouc. sice jeste neni znam playlist na kterem to hodne zavisi, ale i tak se da predpokladat, ze u Majka pujdou primo slepci a bude se rozhodovat mezi Kristinou a Martinem. Myslim si, ze kdyby to bylo na divacich Kristina by proti Martinovi nemela sanci, tenhle typ nevyraznych lolitek se nikdy u nas nedostal daleko, zvlast kdyz ma proti sobe kluka s tak lahodnym hlasem pro zeny:-))) U Majka ty sance budou pro oba dost vyrovnane.

632
Monika
Reagovat

@dolores: Chudak Vlado se tak stresuje, ze uz ma potrebu i radit se songem, aby to zas nedopadlo jako ted:-))))

633
Monika
Reagovat

Jinak Dolores nazor, ze Kika mela spatny song ma na netu hned nekolik lidi, koneckoncu i Scalex se vyjadril v tom smyslu v teto diskuzi:-))) Majk uplne promrhal jejim talentem na tom songu se nedalo nic predvest, aby zaujala masu lidi.

634
Mila2
Reagovat

mám pocit, že o výběru songu pro Kristinu bude rozhodovat zase produkce, trochu kouč, vůbec ne Kristina a už vůbec neeee Vlado… bohužel

635
dolores
Reagovat
636
K.
Reagovat

@Monika: Poslechla jsem si (zatím narychlo) zbytek vystoupení a musím s tebou zpětně souhlasit, že na líbivosti songu záleží víc, než jsem si myslela. Proto mě např. nezaujala Vendula, byť zazpívala asi dobře, zpívala ale song, který jsem neznala, nemám ho naposlouchaný a na první poslech se mi nelíbil. Naprosto ale nesouhlasím s tím, že Happy je nelíbivý song. Naopak je to song prvoplánově líbivý a líbivý na první poslech. Troufám si to tvrdit na základě toho, že jsem ho včera slyšela teprv podruhé. Jestli je na tom songu něco špatně, je to to, že je svou ohraností běžnému člověku už protivný. Vůbec nevylučuju, že kdybych poslouchala rádio, byl by mi protivný stejně. Přesto si myslím, že Martin se slepci Kristínu porazili nikoli kvůli songu, ale kvůli tomu, že slepci byli zlatý hřeb a Martin dostal hlasy za svůj minulý výkon.

Přestože tvůj názor sdílejí další lidé, pořád je to názor a ne pravda. Pravdu bys zjistila jedině tak, že bys obešla všechny, kdo včera poslali hlas a zeptala se jich, proč neposlali Kristíně. Pokud by ti většina z nich odpověděla „nelíbil se mi song“, pak bys teprve mohla napsat, že máš pravdu.

637
dolores
Reagovat

@Monika: v pohode, respektujem tvoj nazor aj Scalexov. ale nie je mojou povinnostou si ho osvojit.
Monika, ty mi pripominas jedneho mojho pribuzneho, ktory okrem toho, ze prezentuje svoj nazor, este pozaduje, aby ho vsetci odsuhlasili a neustale opakuje: uznavate, ze som mal pravdu ? :))))) skratka ma potrebu v akychkolvek, aj banalnych sporoch vyhravat :D
uznavam, ze obcas tvoj nos priemerneho Novaka zavetri spravne – vid. Matej v XF – to ti fakt vyslo. ale napr. Itcha si dost stierala (samozrejme nie tak ako tandem yeey-cedarin), ale povazovala si ho za nevyrazneho, to si dobre pamatam a potiahol to do top2. ;)

638
-bé-bé-
Reagovat

Takže v GF je treba Slovákov? Asi hej…v tom prípade by to mohla byť aj Simona…nieže by som ju uprednostnila pred Lolou…lenže B. a M. mi pripadajú istejší…aj Vendula

639
Bedy
Reagovat

@dolores: Díky za scany.. jsem z toho docela v šoku

640
Tomáš
Reagovat

637: Slepci zafungovali jako zlatý hřeb a navíc byli včera fakt v týmu nejlepší a Martin je prostě většině lidí sympatičtější než Kristína. Už sem to tady psal a myslím že kdyby příště rozhodovali už jen diváci tak jde Kristína téměř jistě domů. Song v tom jistě taky sehrál roli protože měla hroznou písničku, čili je to víc faktorů dohromady.

641
-bé-bé-
Reagovat

Mňa song, čo spievala Kristína, nezaujal…ale mne sa páčila tá zmena čo sa s ňou udala, pripadala mi adekvátna jej veku…aj keď ako celok to bolo tak „vyvážené“, až to zapadlo…jej kvalitu však vidím v iných songoch…nejaké to pomedzie medzi jej „vekovkou“ a tou „vážnosťou“ a vyzretosťou Hlasu

642
Monika
Reagovat

@dolores: Tak jasne, ze se seknu milinkrat, ale Itchovi pomohlo i to, ze byl jedinej Slovak v soutezi a byl to pohlednej chlap pro baby, to proste funguje vzdy, pokud nezpiva vylozene zle.

643
Tomáš
Reagovat

639: Tak taby by se mohlo stát že by Simona porazila Lolu ale nebylo by to až moc okaté? To by to Lo musela jooo zkazit aby se to stalo. Mě přijde pro GF nejjistější Eliška, pak Lola s Vendulou. A nejméně jistí asi slepci ale nevím. Mě už je to stejně víceméně jedno.

644
VojtaP
Reagovat

@dolores: díky, zajímavé počtení.

645
Mila2
Reagovat

Tome a nenapadlo Tě, že Lola to třeba jednoduše vzdá? pokud je pravda, že trpí trémou a nezvládá, tak bych to neviděla zas tak nemožné. Potřebovala by trochu sebejistoty, kterou kolem sebe šíří Simona, ačkoli Lole nesahá pěvecky ani po kotníky…

646
Tomáš
Reagovat

646: No kdyby to vzdala tak by se to možná produkci náramně hodilo. Nejenže by tím pádem byl ve finále jistý minimálně jeden slovák ( ne li rovnou dva pokud se Martin dostane přes Slepce ) ale pak už by Elišce skutečně asi vůbec nic nestálo v cestě. Takže to možná Lo ani moc ulehčovat nebudou…..ačkoliv já si myslím že Eliška vyhraje i když v GF bude s Lo. Ale to jsou jen moje spekulace. :-)

647
bezík
Reagovat

@Mila2: Nemyslím si, že to vzdá. To snad jedině že by jí vybrali nějakou totální srágoru ke zpěvu a že by se šprajcla, ale to by asi vycouvala produkce, aby nebyl trapas. Spíš se může stát, že to na ni padne a ona nezazpívá, pak by Simona či Viktor postoupili kontumačně :D Teda asi, já nevím jak by sis tím poradili.

648
Mila2
Reagovat

@bezik, @Tomáš: vzpomente si, jak to přestalo Šepse ve SuperStar bavit a jak dlouho ho tam lidi drželi, ikdyž nic moc nepředváděl… Jenže obávám se, že Lenka takovou podporu nemá, že ji to bere Eliška.. Jestli tyhle dvě proti sobě nakonec budou stát, tak to bude docela zajímavé – sluníčková, sebejistá a hravá ELis proti temné, rozkolísané a strnulé Lo. Ovšem ale také – Eliščin obyčejný hlásek proti Lenčinu temně sametovému nezaměnitelnému hlasu

649
Monika
Reagovat

@dolores: Sice to bylo urcene Vojtovi, ale taky se vyjadrim.
Imho tohle je typicka bulvarni kachna pro oblbovani ctenaru, plna lzi, polopravd a ucelove upravena.
Nadpis Neunesli prehru a pod tim dve fotky: Fotka c.1: Co je na ni divneho? To snad vsichni soutezici si posilaji behem reklamni pauzy hlasy. Kazdej chce vyhrat, kazdej to dela, vzdyt to neni zakazane.
Fotka c. 2: Vecirek na kterem se kazdej bavi s x dalsimi lidmi, takovych fotek existuji desitky. Proc hned mluvit o utesovani? Navic to teda ani na zadne utesovani nevypada, ten titulek pod fotkou je dost komickej.
Nepochybuji o tom, ze probehlo zklamani, kdo by taky nebyl ze, prijit o takovou velkou sumu penez, kdyz tam v jeden okamzik bylo pouhe procento rozdilu. Ale fakt verite, ze Ricco pujde a bude nekomu z bulvaru vykladat veci jako: Pochybuji, ze tam bude nekdo lepsi nez my dva, my dva jsme nastavili latku tak vysoko, ze ji nikdo neprekona. davali jsme takove veci v soutezi, ze to nezazpivaji ani zdravi lidi. Tohle urcite Ricco nerekl, to je tak blbe napsane, ze to ani pravda byt nemuze.
Novinar ma tajnej manual, vi co tam mel napsanej Bazik, Mamba, proc tam teda dal ustrizek ucastniku, kteri se nedostali do TV a tedy divak nemuze porovnat manual a skutecnost. Koho zajimaji lidi, ktere divak nemel moznost videt v TV.

650
bezík
Reagovat

@Mila2: No jak už jsem psal, Lenka imho nemůže celkově vyhrát, v GF, pokud se tam doklepe nemá šanci ani proti Elišce, ani proti B&M, nejspíš ani proti Vendule. Přeci jen pro masy hlasujících Nováků je jen těžko akceptovatelná. Samotná případná účast v GF je pro ni maximum.

651
Mila2
Reagovat

@bezik: ve Vendule konkurenci nevidím, koneckonců i Novák chce změnu a loni vyhrála typově podobná Bagová. Slepci už trochu nebezpeční jsou, ale Novák zas tak pro charitu není.. Jediné nebezpečí vidím v Elišce… obzvláště když si Novák stáhne pár videí z Youtube, a zjistí, že Eliška má i jinou podobu než tu praštěnou, co předvádí v Hlase a bude vymalováno…

652
K.
Reagovat

Obávám se, že Lola nemá bohužel problém jen s trémou. To, že se neumí propojit s doprovodem, není imho věc trémy. Lidi jsou zatím pořád v rauši z minulého vystoupení a moc to nevnímají, ale budou to vnímat čím dál víc, zvlášť když na to bude porota upozorňovat. Takže v GF nakonec opravdu může být Simona, zvlášť když se bude zdát, že od Majka nakonec opravdu půjdou slepci.

Pár poznámek k druhé půlce:
Simona i u mě od VNS trvalý sestup.
Vendula – už jsem psala, zazpívala asi dobře, ale mě to vůbec nezaujalo.
Veronika – začátek mi zněl skvěle, pak se mi ale zdála trochu nedoladěná.
Slepci – předvedli znovu totéž, co v předchozích kolech.
Eliška – bylo to řádově lepší než rampapapam, ale něco se mi nezdá na jejím způsobu zpěvu – je to takové škrcené, tlačené, nesedí mi to. Plus má šílenou mimiku, jak to, že ji na to doteď nikdo neupozornil?

Poslouchala jsem spíš ledabyle, večer si je pustím znovu a případně svoje hodnocení doladím.

653
Mila2
Reagovat

třeba tohle: http://www.youtube.com/watch?v=cWQWCFm4MJQ to si Novák pustí a má jasno

654
bezík
Reagovat

@Mila2: Ježiš to je šílený !!!! Vypnul jsem 1:08, to se nedalo !!! :D Tohle fakt průměrný Novák poslouchá ?

655
DJ Vlado
Reagovat

@K.: Tak pokud by opravdu bylo finále ve složení Eliška, Vendula, Simona a slepci, tak by to pro mě bylo velmi neatraktivní finále. Vendula se mi teď naposledy hodně líbila a z téhle čtyřky bych jí to přál nejvíc, ale na nějaké velké fandění to u mě není. Simona je imho průměrná i ve svém žánru, už jsme tu za ta léta viděli spoustu o dost lepších rockerek. Na Elišce mi vadí ten afekt ve zpěvu (btw. všimli jste si, že ona má mnohem příjemnější hlas, když mluví, než když zpívá?) a především ta protekčnost včetně rozm*dání Darta týmu. A na slepcích mě štve to, že stojí v cestě ideálnímu týmovému finále Kristíny a Martina, dvou kamarádů, kteří jsou pro mě navíc ideální typy (lolitka a méďa). Proto doufám, že aspoň ta Lola to tam doklepe, aby tam byl aspoň někdo pro mě zajímavý :-)

656
Monika
Reagovat

Ten song od Elisky je to nejlepsi co jsem od ni slysela. proc to sem uz nekdo nedal?:-)))) Ta holka me vubec nezajimala, takze jsem ji ani nevyhledavala, ale budu se muset asi na ni zamerit. to je docela dobry a ten klip primo vybornej. Skoda, ze nema lepsi hlas, ja tyhle tenocuke ukunkane hlasky nevyhledavam, ale song se mi libi.
Ta mimika mi tez nejde na rozum, je to u ni vylozene iritujici, neda se na ni koukat.

657
bezík
Reagovat

@Monika: Aha, takže poslouchá ! Bože …. :D No díky za vysvětlení, průměrná Novačko :D

658
frida
Reagovat

Myslím si, že kouči to Lole pěkně ztěžují. Zpívala dobře, ale jedinýho, koho sepsuli byla ona. A přitom ostatní by byli rádi, kdyby zpívali z poloviny, jako ona. Nejlepší for od Jandové: „Eliška je taková skromná, pokorná a tak krásně zpívá“. No je je teda něco! Vždyť je nadmíru jasné, že kdo by tam už mohl být skromnější než Lola. Chtějí ji naopak cestu znepříjemnit a ztížit, aby ji ještě více sráželi k zemi, pokud to ještě vůbec jde. Eliška má velkou podporu, protože už má zástup fanoušků z dřívějška. Pár let už koncertuje, má dost klipů a Lenka byla dosud úplně neznámá a asi je notně zaujala, když ji dohání. Kdoví, jestli neměla více hlasů, to se ale asi nedovíme. A ten přehmat na novinkách, to dělají dost často. Je to účelové!

659
Mila2
Reagovat

@bezik: hele, já asi nejsem průměrný Novák, protože nesleduju Ordinaci… tak nevím, ale přišlo mi, že by to mohlo zabrat, však sis všiml, jak Monika, která se jako Novačka prezentuje, zabrala :-) Ikdyž u ní nikdy nevíš, asi si dělala legraci. Ona Elis tam má i song s Chodurem, docela síla. Tam bych musela vynechávat part Elis a part Chodura poslouchat se zavrenýma očima, neboť Chodur tam vypada jak slušně vykrmené prasátko… ale hlas má pořád krásný… http://www.youtube.com/watch?v=SrUllkdINfE

660
Pekelný zvíře
Reagovat

@frida: A když už tu všichni pláčete kvůli Lence Hrůzové, všimli jste si, že minulý týden byla Andrea Holá proklamovaná jako Andrea Janczarová? A to jak v české, tak slovenské verzi byla v titulcích, kde byli vyhlášeni lidé, jež postupují, vyhlášena jako Andrea Janczarová. :) Jsou to prostě přehmaty, stát se to může u každého.

661
frida
Reagovat

@Pekelný zvíře: No a to je taky špatně.

662
frida
Reagovat

@Pekelný zvíře: A já nemluvím za všechny, ale za sebe. A pokud jsem si nevšimla(protože Andreu nesleduji), že ji to taky popletli, tak to neznamená, že je to v pořádku. Je to stejně blbý, jako u kohokoli jiného. Stávat by se to nemělo, je to profi tisk a nestává se to někdy, ale často. Čisté amatérství.

663
Paul
Reagovat

@Mila2 -téma Chodúr- proč vykrmené prasátko? Martina vídám pravidelně tak jednou za měsíc a mohu ti říct, že nyní tlustý opravdu není, má kulatější obličej, to je fakt, ale proč se proto do někoho strefovat? On by tvůj zevnějšek (a ničí) určitě nekritizoval, jsem ohromen, co si vše lidé v anonymite dovolí psát, je to velmi nízké, rád bych viděl ty, kteří se k tomu uchylují -asi velmi krásní lidé, jako většina u nás, že? Kritizujte zpěv, oblečení to ano, ale ne zevnějšek, který nám byl dán do vínku. Navíc Martin od Superstar na něm zapracoval- zeštíhlel a dal si upravit zuby- ty jsou všude v zahraničí – na západ od nás velmi podstatné( u nás, na Balkáně atd.stále bohužel ještě ne).

664
K.
Reagovat

Prosím, napište mi někdo, za co konkrétně včera porota Lolu kritizovala. Dík!

665
Mila2
Reagovat

664 – tak má v tom klipu nějak divně upravený knírek či co a je mi nepříjemné se na něj koukat, hlas jsem vždy hodnotila jako výborný ..

666
Lucas
Reagovat

Tak kromě Edity, spravedlivé rozhodnutí. Nejhorší byl Relich a pak se mi vůbec nelíbil Kujan, podle mě hroznej výběr pro něj. Nejlepší Vendula, akorát mě mrzelo, že to nebyla o trochu delší verze. A pak Lo a Martin Císar. I Eliška se mi líbila. Blanka a Martin byli dobří, ale taky mi je Blanky hlas někdy dost nepříjemnej a až tak dobří, aby si zasloužili takovej potlesk, mi nepřišli.

667
Tomáš
Reagovat

Podle mě to i u Edity bylo spravedlivé rozhodnutí, včera hold podala nejméně zapamatovatelný výkon z Pepova týmu. Simona do toho dala víc energie a byla výraznější a jak normálně Viktora nemusím tak za svůj včerejší výkon si postup aspoň ještě do příštího kola z třetího místa zasloužil. Edita už IMHO neměla čím překvapit. Naopak s postupem Andrey přes Kujana nesouhlasím, ona je hrozně předvídatelná ale on ještě překvapit mohl.

668
Tomáš
Reagovat

Já myslím že Dara s Martou si původně chtěly Relicha ještě do příštího kola nechat jenomže on byl prostě včera tak strašnej že to už by prostě ničím neokecaly a tak si prostě musely nechat tři holky což je hodně neobvyklé. A diváckou podporu měl jistě taky mizivou a v hlasování byl poslední, vždyť kdo by tomuhle dobrovolně poslal hlas když už ani ty pubiny skoro nehlasují?

669
bezík
Reagovat

@K.: Nevím jestli si pamatuju úplně všechno, víceméně takový bláboly. Marta tam exhibovala s tím, že jestli chce Lenka vidět opravdovou rockovou zpěvačku, tak ať s ní jede zítra do Bratislavy kde má koncert :D, eventuálně že jí to ukáže v zákulisí, Lenka kontrovala nějak jako „ano mami“ :D, ale vlastně nic konkrétního jí Darta nevytkla, spíš chválily žánrovou rozmanitost, MD měl trochu výhrady k pohybu, ale uznal že „asi to jsi ty“, jinak chválil, Pepa tam měl nějaký napsaný poznámky, první nevim , něco chválil, druhá byla jako že do budoucna se má Lenka „víc zapojit“, že na tom budou pracovat, co tím myslel netuším. Majka si moc nepamatuju, něco tam blekotal o boji s trémou a tak, jako vždycky. Jestli to chceš precizněji, tak si to poslechni :D

670
Ananas
Reagovat

@K.:
Majk jí vytkl, že to asi chtěla mít rychle za sebou, tak utíkala.

671
dolores
Reagovat

@K.: som si to presla teraz na voyo, v podsate povedali to, co pise bezik, akurat, ze Majk spomenul nieco v tom zmysle, ze kvoli treme predbieha hudbu. ale nepovedal, ktoreho vystupenia sa to tykalo.. Marta jej povedala, ze je lepsia jazzmanka ako rockerka. no a MD predtym v tych tragickych vykonoch nikoho neskritizoval, az uplne prvej Lole povedal, ze mala dat lepsi pohyb, ze bola prilis easy, ale inak ze hlas super. a v tych poznamkach mal Pepa, ze Lola je vsestranna spevacka a ze je tomu rad, lebo moze na nej pracovat

672
dolores
Reagovat

@Mila2: v tom klipe sa mi najviac pacia Eliska a Chodur v plastelinovej podobe :))

673
dolores
Reagovat

ja verim, ze Lola to ani nevzda, ani inak nebude odidena. myslim, ze do GF to v pohode dotiahne. ak teda vykonnostne nepolavi, v co dufam. ani v tom vystupeni som na nej nebadala nejake znamky otravenosti, – aj ked tremu, to ano. nechapem ten pesimizmus vo vztahu k nej, co tu prevlada :))
song si asi vybrala sama, lebo ked sa Marta spytala Pepu, kto ten song vybral, tak pri Pepovej odpovedi nesmelo zdialky zaznelo od Loly : to jsem byla ja … pri lepsej pozornosti, je to dobre pocut.
v GF ju uz moze porazit Elis alebo slepci, ale aj tam zalezi od toho, ako sa prerozdelia hlasy od vypadlikov. Elis ma hlasy z ostravska, kde je velmi znama a oblubena, ale teraz ma kazdy tu svoju hlavne lokalnu podporu, hlasy sa este triestia. no ked zostanu v top4 a sa to preskupi, tak prave tam sa uvidi, ci je naozaj Elis taka uzasna alebo ju niekto hravo tromfne :)

674
Monika
Reagovat

jj to myslela s Eliskou smrtelne vazne, ten klip je hodne povedenej a song je tez dobrej, pomalej a melodickej.
Chodur teda je poradne vykrmene prase, co to zas Paule placas o krase do vinku, odkdy tloustka souvisi s nejakou vrozenou krasou? Je z nej jeste horsi starej mladej, nez byl v SS.

675
Tomáš
Reagovat

Já bych si přál nějakej pořádnej zvrat, to znamená aby se Vendula nebo Eliška do GF nedostaly ale toho se asi bohužel v nudném Hlase nikdy nedočkám. V tomhle směru fakt zlatá SuperStar i X Factor.

676
-bé-bé-
Reagovat

dolly a ty patríš medzi „aktívnych fanúškov“ alebo len papierových…som pochopila, že si poslala hlas Kristínke…Lola nie je tvoja „cieľovka“

677
Motylek
Reagovat

@bezík: Tak to jsem vůbec nepochopila, že Marta myslela sebe… :-) To mě nenapadlo ani ve snu… Já jsem to chápala tak, že ji chce vzít na nějaký pořádný rockový koncert…. :-D Já ji za zpěvačku nepovažuju a za dobrou už teprv ne… Ale je to dáno i tím, že ji neposlouchám… Slyšela jsem ji kdysi jednou a stačilo…
Zdravím yeey…

678
Motylek
Reagovat

jo a ještě jednu poznámku – Tina se Loly ptala, zda tetuje… A ona na to že ano…, a na to Tina že vraj i ona uvažuje o kérce nebo něco v tom smyslu… Já jen, že tu kdosi psal, že se jí udajně ptala zda fetuje….

679
Motylek
Reagovat

A ještě teda poslední poznámku – teď jsem si to vystoupení Loly poslechla znovu a celá slavná Martička se může jít zahrabat… :-D Může se od Loly učit…

680
Prochor
Reagovat

414-Scalex Lara Fabian a Je suis malade.
Protože jsem stará páka, tak pamatuju mladičkou Laru když vyhrála Eurovision Song Contest v době, kdy měl respekt. Už tehdy jsem si říkal, že se narodila hvězda.
Je suis malade složil Serge Lama, který ji nechtěl zpívat ( měl jí jako nezajímavou popovku) a tak jí dal Laře a ta jí převedla do chansonového kabátu.
Mimochodem-Lara Fabian je mnoha hudebními kritiky pokládána za současnou nejlepší chansonierku.
Ty píšeš, že je v podání Lary tuna emocí ale to je podstata chansonu.
Kdo to neslyšel v originále. http://www.youtube.com/watch?v=7ON0iKXVUPw
Dominika Stará celou věc pojala stejně a byla skvělá.
Naše duo v Hlase 2014 nebylo špatné kritiku beru s rezervou. Je těžké vystihnout jako duo přesvědčivě výpověď osamělé ženy, nemocné láskou.
Mně jejich výkon rozhodně neurazil ale možná mohli zvolit něco jiného.

681
Scalex
Reagovat

@Prochor: Prochore, nejsme vepři. 8^) Laru Fabian miluju (a spolu s Hegerovou je jediná, jejichž šansony poslouchám) a má slova nebyla kritická. Právě naopak, říkal jsem, že mi patos u této písně v pěveckých soutěžích nevadí, protože i Lara ho tam dává spousty. A to nebylo míněno negativně. Lara je člověk, který se na pódiu doslova emocionálně rozdává. Písničky prožívá tak, že během nich i brečí. A myslím, že málo záběrů z koncertů mě dostalo tak, jako ten Lařin někdy z let 2000-2002, teď nevím přesně – jak chtěla zpívat Je t’aime a publikum ji předběhlo a zpívalo „Milujeme tě“.

Tu skladbu nezpívalo duo v Hlase, ale v X Factoru – Ricco a Claudia. Kritizoval jsem aranž pro dva hlasy, takhle ta skladba zkrátka nebyla míněna a v mých uších silně ztratila na působivosti. A ty jejich emoce na mě nepůsobily moc opravdově. Když sleduju Laru, tak jí na pódiu všechno věřím. Může udělat sebeteatrálnější gesto, ale stejně mi přijde uvěřitelné. Zatímco v tom X Factoru jsem se nedokázal při poslechu odpoutat od pocitu, že je to pěkně nacvičené na efekt. Ale to už se asi pohybujeme na hraně právě toho x factoru (ne soutěže, ale toho prvku), který Lara má a to duo zas tak moc ne…

682
Prochor
Reagovat

682 – S tím se ztotožňuju. Jen mně překvapila zdánlivá kritika „tuny emocí“ ale už chápu , jak to myslíš a jsem rád, že máme oba Laru rádi:-))

683
Monika
Reagovat

@Motylek: Ja teda si nejsem uplne jista, porota me tema kecama tak otravila vcera, ze jsem to poslouchala jen na pul huby. Nicmene mam pocit, ze Marta rikala, ze jede na Slovensko na rockovej koncert jine kapely a ze by ji vzala s sebou. Nejednalo se imho o jeji vlastni koncert-koncert Marty Jandove, ale vystoupeni nektere z jejich oblibenych rockovych kapel. Jinak teda ta cesta musela bejt komicka, skoda, ze nejsou videa:-))) Mam pocit, ze Darta tym Lolu moc nemusi a Marta to placla jen tak mimochodem. Necekala, ze se toho Lola tak chytne slovy fakt? to by slo? Marta uz nemohla couvnout….

684
Monika
Reagovat

@Motylek: S nazorem na Martu jako zpevacku se plne ztotoznuju. Je mi na ni sympaticke, ze se nesnazila vyuzit popularity sveho otce a odjela do Nemecka, kde si zacala postupne budovat karieru od piky, za to ma u me plus body, ale tim to konci. Ja ji vubec neposloucham, neznam tvorbu Die happy, muzu hodnotit jen jeji komecni zalezitosti v TV. Pominu-li, ze je na muj vkus dost afektovana-tu jeji neposlusnou a otravnou ruku bych ji privazala k telu:-))), tak imho podava jen spatne a otresne vykony. Zejmena jeji vykon v songu Nechte zvony znit nelze zapomenout:-)))

686
bezík
Reagovat

@Monika: Nene, Marta řekla doslova „zítra se mnou pojeď do Bratilslavy, máme tam koncert,my tam zítra vystupujeme ….“ .Rozhodně se nejednalo o nějakou jinou kapelu.

687
Monika
Reagovat

@bezík: okej:-)))

688
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: Kike som poslala, lebo je ohrozeny druh v tejto sutazi :D ale mam rovnako rada Lolu aj Vendulu. lenze tie su v svojich timoch jednotky a napr. Lola ma velku podporu napr. aj tu na Panakovi, takze o nu sa zatial nebojim. na Kristinu som myslela vcera este aj pri zaspavani, ako rada by som jej pomohla dostat sa vyssie, ale nie je to v mojej moci :/.

Přidat komentář