Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (28.2.): Boj o přízeň pokračuje (7. díl) + rekap

28. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8547 w=615]

V RS Farmář hledá ženu máme první šok z nového prostředí na některých farmách za sebou. Někde se jen bavili, jinde se hned pracovalo, nebo uklízelo. Čeká nás den druhý a boj o farmářská srdce pokračuje.

Den druhý

Josef

Hubaté nevěsty je potřeba zapřáhnout. Josef vykopává brambory, ony se i u této práce stihnou dohadovat. Libuše je z Josefa pořád stejně unešená jako na začátku. Pro těch pár brambor se táhli jak procesí, víc řečí než práce. Líba ve svém věku neviděla kýlu. Josef má dvě boule a pod nimi koule (jeho popis kýly), ale holkám ji neukáže, zatím.
I u švestkového koláče se dokážou dvě blondýny poštěkat. Brzy jim do řeči nebude. Blíží se host, kterého ani jedna nečekala. Nezvěstná Simona přijela se zpožděním. Omluvenka – zdravotní důvody. Nebo ji štáb nedokázal rychleji přemluvit? Katarína zírá a Líba sladkým hláskem čarodějnice vítá kolegyni ve své chýši. Josef je svůj, jako vždy.

[singlepic id=8560 w=615]

Fuj, lekla se příchozí jeho zástěry, ale víc jeho humor nekomentuje a omlouvá se za pozdní příjezd. O co míň to vadí Josefovi, o to víc vyšilují dvě sedřené blondýny. Katarína spustí výslech, má smůlu, Simona nic na kameru řešit nebude. Svoje schytá i farmář, projevuje zbytečně moc nadšení. Líba chce balit kufry a Katarína předvádí žárlivé scény. Chová se, jako by jí to tam už patřilo. Začíná hádka kdo, kde a s kým bude spát. Simona bude pod kontrolou dvou uječených blondýn. Ta je v klidu, nehádá se, nejde přeci o život. Končíme štěkáním kolem kvality pokoje. Simona má hezčí písek, lepší bábovičky, obě blondýny těžko ovládají emoce.

Pavel

Kafe došlo, Pavel musí fungovat na čaj. Důvod odchodu do obchodu. Plán dne – malování. Pavel vše má, jen chuť do práce mu chybí. Holky budou uklízet, on bude bílit.
Farmář možná ani nehledá ženu, ale potřeboval uklidit a vymalovat. Pětadvacet let kuchyň pustla, teď se to hodí k prozkoušení zdatnosti panenek. Kdo si myslel, že chlívek je výsledkem Pavlova pobytu, má smůlu. Takto to údajně přebral od minulého majitele. Lída není tak naivní, aby mu to věřila. Panenky mají energie na rozdávání, ale farmář jejich tempo nestíhá. Váleček, cigareta a pivo, kdo to má vše najednou zvládat.

[singlepic id=8561 w=615]

Kdy žena vlhne a kdy schne, to je téma rozhovoru. Pavel lituje, že měl raději malovat ložnici. Životní dílo Pavla je hotovo. Holky jsou s výsledkem spokojené, on to neprožívá. Kuchyň v podstatě k životu nepotřebuje.
Po práci si konečně panenky prohlédnou Pavlovo království. Líba je víc nohama na zemi, Saša je k jeho snům tolerantnější. Dva králíci měli být postupně k obědu, ale rozhodli, že zůstanou na chov. Je tu malý problém, jsou to samice, bez samce k chovu nevhodné. Dvě ovce, dva králíci, odrostlé tele, pár hus a koník. To celé je minifarma, ne farma. Pavel sní ještě o pštrosech a pumě.

Petr

Včera se jezdilo za zábavou, dnes se bude makat. Petr rozdělil úkoly. Renata kosí a Kateřina kydá prasatům. Kamila bude třídit jablka na shnilé, pro prasata a použivatelná. Katka se vyřádila s vidlemi i na traktoru. Kamila zapomněla sebrat pár jablek a Renata zničila kosu, nějakou chybičku si Petr na jejich výkonu najít musí. Za kosení odměna – polibek na tvář. Kamila chce na Petra zaútočit s pomocí jablečného koláče. U jeho přípravy se může užírat žárlivostí, Petr si totiž odskočil na romantickou procházku se zbytkem holek. Chvilka pobíhání po louce, pak si štáb odvolal Kateřinu bokem a máme tady intimní rozhovor s Renatou. Válení v trávě a řeči celkem o ničem. Proč jeden druhého chce, nechce, přednosti, zápory…

[singlepic id=8562 w=615]

Druhou povalečkou v trávě je Kateřina. Opět obecné lichotky, ale přitvrdila. Dlouho neměla sex, Petr by jí vyhovoval asi i v této oblasti.

Jiří

Tři ženské se derou na farmu, ale popravu králíka sledovat nechtějí. Je jim ušáka líto. Eva je ochotna ho stáhnout. Ale i to nakonec zůstává na farmáři a holky sbírají první mínusové bodíky. Eva projevila zájem a jde ho vykuchat. Králíka, ne Jiřího.
Po dešti rostou houby, proto hurá do lesa. Košíky se plní možná i proto, že holky neječí jako včera jejich kolegyně Líba a Káča, ale poctivě sbírají. Aleně vadí, že Miluše si urvala Jiřího jen pro sebe. Probírají technické problémy sestěhování a ujasňují si své představy o lásce. Tolerance, procházky, společné jídlo, dárečky, celkem se shodují.

[singlepic id=8563 w=615]

Ve víně je pravda, ale naše parta popíjí také pivo. Jiří vše bere přes rozum, srdce a city nechává stranou. Tím pádem to žádná z žen nemá po jeho boku jisté. Možná se bojí projevit city proto, aby ho štáb nedotlačil na radnici jako jeho předchůdce Mirka. Alenu přestaly bavit vytáčky a rovnou na Jiřího zaútočí: „ Ty nepotřebuješ sex?“ Jiří váhá: „Asi potřebuju.“ Začínáme řešit, co je vlastně sex. Sex je chemická reakce, přitažlivost, závislost. Eva tvrdí, že orgasmus je vlastně splynutí s Bohem, proto to lidé tak vyhledávají! Jiří vypadá vyděšeně. Miluše s ní nesouhlasí, Jiří nerozumí, kdo má vlastně pravdu? Sex je prý proběhnutí energií, bez přičinění Boha. „Co to je Bůh?“ ptá se Miluše. Vzpomínáte, podobné otázky měl v minulé řadě i Josef. Neopisoval někdo ve scénáři? Miluše má jasno. Jiří uvažuje po svém a ona tuší, že si žádnou z nich nevybere.

Zuzana

Pracovní tábor u Zuzany pokračuje. Hassan s Tomášem rovnají další hromadu dříví. Farmářka s Martinem vyráží zkontrolovat ohradu. Hasič by přibral ke koním i ovce, prasátko a drůbež. Klasická farma ho láká. Martin je pro Zuzanu nadále nedůvěryhodný. Nevěří, že jí říká celou pravdu o svém soukromí. Láska hory přenáší, ale požárníkovi málem rupne v zádech, když se pokusí Zuzanu nést v náruči. Pár metrů a musí šlapat farmářka zase po svých.
Dva odjedou nakupovat a třetí využívá situaci. Jak nejde o práci, je Hassan v pohodě. Po delším namlouvání a poznávání by byl ochotný žít na farmě. To alespoň tvrdí nyní, když mu to nehrozí. Místo práce probírají tetování. Zuzana touží po jednorožci a Hassan jednoho měl na prsou. Ale už je minulostí, nechal si ho přetetovat jinou kérkou. Další společný znak – oba používají k jídlu pouze vidličku. Osudové setkání a farmářka jihne. Pánové se vrátili s večeří a cestou natrhali luční kytky. Hassan nesmí zůstat pozadu a rychle škube co je po ruce. Sranda musí být, ale někomu do smíchu není, hlodá ho žárlivost.

[singlepic id=8564 w=615]

Co si pánové nakoupili, z toho vaří večeři. Zuzanu Hassanova přítomnost uklidňuje, odpouští mu i kožené žabky jako obuv ke koním. Ostatním by to určitě neprošlo. Hassan se také rozplývá: „Fajn, super holka! Na nic si nehraje, obyčejná holka, maká od rána do večera. Je mi s ní fajn.“ Uvidíme, jak mu s ní bude, až bude tu práci chtít i po něm. Zatím se dál bavíme. Koňská farma a neprojet se na koni? Nemyslitelné. A rovnou bez sedla. Přes několikeré ujištění, že kůň je klidný, se konečně Hassan ladně vyhoupne na jeho hřbet a farmářka ho odvádí z pastvin zpět na farmu. Zuzana je nadšená, její oblíbenec je mimořádně učenlivý a pokyny plní napoprvé a správně. Dokonce si je dokáže i zapamatovat. K Martinovu projevu už tak tolerantní není. Tomáš i Martin seberou odvahu a koně si také vyzkoušejí. Bez jízdy. Nasednou, sesednout a stačí.

Příště dojde i na slzy a bude se poprvé vyřazovat.

Zdroj : PR Prima

Související články

VIDEO: Farmář a pasáček vepřů Petr dívky nešetří: Favoritka vystavila vnady uprostřed hniloby!/Deník Aha!
Harašení ve Farmáři: Samorost Pavel láká své nápadnice do ložnice nevkusnými vtípky, ony mu vyhrožují znásilněním/Super.cz
Lidská hloupost je nekonečná: Farmářka Zuzana a Josefova Katarína jsou toho nezvratným důkazem!/Deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 249
2
gabisollis
Reagovat

To by me zajimalo proc Zuzana zacala hasicovi neverit.vzdyt tam makal jak cernej.:-)

3
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já myslím, že to jeho dítko bude dostatečná záminka. Ono to totiž čím dál tím víc vypadá, že slečna nechce žádného. Ještě tak románek s Hassanem by mohl být mediálně zajímavý a využitelný pro případné další zviditelňování.

4
gabisollis
Reagovat

@Ananas: a tak ja vim,ze Zuzana nechce nikoho.:-)ale obcas na to proste zapomenu.:-)

5
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
A navíc, jak bylo lze viděti na webu, zdráhal se kvůli ní vrhnouti do ledových vln horské bystřiny. A to se neodpouští…

6
gabisollis
Reagovat

@Ananas: fakt? To jsem nevidela,ale asi pred 3minutma v tv byla ukazka jak ji chtel vzit do naruce ale malem upadl.:-)

7
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
No tak to to má chlapec spočítaný. Chudák Soptík.
Je to v tom videu „Hassan nahoře bez“

10
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Jak to tam bílil s tím cígem. :-D

11
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: :-D Kurnik, kdo to tam píše? Mě ten bulvár začíná fakt „moc“ bavit. Mi ty popisy přijdou mnohem vopravdovější, než celá vopravdovost FHŽ.

12
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: no, řekla bych, že tyto články potvrzují, že bulvár kecá z cesty, píše pindy vycucané z paty sice často, ale né vždycky ;-)
Kdepak je Latěna? Už by to skoro potřebovalo zase nějakou reportážičku s ceněním chrupu a ujišťováním jak je Zuzka strašně primová baba a skoro kámoška, jak je to všecičko vopravdové, tak říkajíc přírodní seznamování za účelem hledání životních partnerů

13
okkvp
Reagovat

Extra se s tím nepáře a rovnou nás informuje, že Káča žluklý chemlon bude vyexpedována opět směr kasa v supermarketu Velký souboj rajcovních blondýn

14
okkvp
Reagovat

fíha, blondýnám se bude v dnešním dílu dařit. Jiříkova Evička z ČK v ČK také pouští odvážné myšlenky …
na její vysvětlení důvodu závislosti na sexu jsem zařvala hlasitě (ofiko- VIDEO: Potřebuje farmář Jirka sex?)

15
gabisollis
Reagovat

O bulvaru si myslim svoje,ale „lidska hloupost…….“.v a-ha je celkem povedenej.:-)

16
Lída
Reagovat

Tak to jsem se zase „vyznamenala“… co slovo, to perla :D

17
Poštovní holub
Reagovat

@Lída:
Lído, v tom prostředí by mi zakrnělo naprosto všechno, mozek nevyjímaje. :) Tam se hlubokomyslné myšlenky očekávat nedají. I duše musí být občas nakrmena a asi nebylo čím. U Pavla potrava prostě chybí na všech frontách. :) Tuším, že ho se Sašou máte docela rády, ale mě vůbec ničím neoslovil. Dítě je dítě do určitého věku, pak už je to tragédie.:)

18
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To píše sám život:))

19
Ananas
Reagovat

@okkvp: !
Takže závislost na splynutí s Bohem? Není zde nějaký zpovědník prosím? Nebo aspoň psychoanalytik?
UÁ!

20
Ananas
Reagovat

@Lída:
Lído, jestli víš a smíš:
Jak dlouho už tam Pavel žije? (Přišel tam z paneláku, jak jsem pochopila z ofika)
Objekt koupil, zdědil…?
Přišel tam už sám nebo ještě se ženou?
Dříve už někdy někde hospodařil?
Děkuju předem.

21
Ajda
Reagovat

Včera Katarína na FB postupně psala – Simona je fajn ženská, Simonka se opravdu k Josefovi hodí a rozumí i zvířatům ji to přeji … to vypadá, jako by společná vášeň k alkoholu vyhrála.

22
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: To jsi neviděla tu křeč v tlamě/úsměvu a obrnu/křivici v prstech, když to tam psala. ;-)

23
Lída
Reagovat

@Ananas: Ahoj, já vím, ale nevím, jestli to můžu říct… :)

24
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
O Libuši by to nenapsala ani s pistolí u hlavy.

25
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: To říkala Marie taky, že splynula s Bohem. Křesťané si to však vysvětlili po svém a tak vznikla pana Marie. ;-)

26
Bobby Brown
Reagovat

@Bobby Brown: panna

27
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
20 – Manželka /ani není jasné, jestli už bývalá/ údajně žije v té lepší části stavení.:)

28
Ananas
Reagovat

@Lída:
Co se dá dělat. Prolítla jsem dodatečně 1.díl, z toho jsem pochopila, že koupil a žili tam spolu. Ptala jsem se hlavně proto, že minule na mne Pavlovy povzdechy nad případnou neopravitelností elektřiny působily dojmem, jako by tam teprve přišel a zjišťoval, jestli to vůbec dávat do kupy nebo jít o dům dál. Ale to asi jen mlžil.
Večer naviděnou:))

29
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Jojo, už se mi to vybavuje. To musela mít radost, když se tam usadila televize. Myslíš, že dočasně prchla k mamince nebo to škodolibě pozorovala mezi záclonami?

30
Poštovní holub
Reagovat

Jak je to všechno ta opravdická pravda, tak se mi zdá, že zcela nepokrytě Pavla řídila na place.:)

31
Ananas
Reagovat

@Lída:
Jak jsem teď tak koukla na ten 1.díl, uvědomila jsem si, že štáb se moc moc snažil, aby se Pavlovo obydlí téměř nedostalo do záběru. Je tam ten mžik, kdy Pavel říká, že jeho je ta půlka a jinak je vždy vidět to hezké, bílé. Takže už naprosto chápu, že jste nevěděly, do čeho jedete.
A co ty lebky a kožešiny, co sliboval v Detenicích?

32
Ananas
Reagovat

Pro Lídu to mělo být, sama se sebou si ještě nedopisuju…

edit: Oprava provedena :-)

34
okkvp
Reagovat

jojo, dneska to nesmím propásnout :-))

35
Prochor
Reagovat

Bohužel se začínáme vyrovnávat slovenskému farmářovi nejen co počtu zubá. K- Káčko je silná káva.

36
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Nebudeš mít tip na nějaký song na kuráž? (Po Káká verzi Halelujah jsem to nutně potřebovala:))

37
Jonatána
Reagovat

Vážení, tak mě naprosto uchvátil Libušin modýlek na kopání brambor. Třešinkou na dortu pak byly tyrkysové umělohmotné oryngle. Evidentně nerozumím chlapům, protože nepochopím, jak někdo tuhle kýčařku může označit za přítulnou a milou. Brr.

38
Jonatána
Reagovat

@gabisollis: Protože ona hledá pracovní sílu, ne chlapa. a natvrdo to říct nejde. tak nevěří. a u Hassana to je osud, přece :-).

39
Ananas
Reagovat

@Jonatána:
Mně ty oryngle okamžitě připoměly takové ty kravského náušnice, (jeden čas frčelo nosit je na tašce) Ideální módní doplněk na farmu. Téměř mimikry.

40
Ananas
Reagovat

@Jonatána:
Přímo kismet, když tam máme toho Turka:))

41
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj to se Libe musi nechat,ze ma peclive vybrane doplnky na farmu.:-)ta kabelka co mela minule v lese ma totiz vzorek maly kone.zadnej LV.:-D

42
Jonatána
Reagovat

@Ananas: No jo, taky jsem to na gympůu měla :-). Chudák Líba, tak ona je vlastně kráva :-)))))))). Zapomněla jsem se vyjádřit k Pavlovi. ale to asi proto, že se mi nesotává slova ;-).

43
Jonatána
Reagovat

nedostává

44
Jonatána
Reagovat

Paní Klošová strčí do kapsy obě chemické blondýny. Žádné malé čmuchalky, jak je označil Josef, velké slepice to jsou.

45
gabisollis
Reagovat

Jezis ta Katarina je naprosto priserna. Sama se tam vtirla kdyz ji tamten vyradil a ted bude drzkovat na klosovou.Docela by me zajimalo kolik je klosce let.nevite nekdo?

46
okkvp
Reagovat

Letos se jim velmi daří i na poli kamery – vůbec není poznat, jak účastníci skákají, jak pan rejža s kameramanem diktují – aneb ať žije přirozenost :-)))

47
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Nevím, na ofiko její profil nevrátili, kdoví, jaká bude doopravdy její role.
Každopádně jí bude míň než vypadá.

48
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja to tipuju,ze kloska dostala karton rumu aby na farmu prijela.:-)hlavne bych u ty ctyrky nedoporucovala skysnout v hospode u flasky.to by nemuselo dobre dopadnout.

49
SoVička
Reagovat

Kdyby lenochod dokázal pít pivo, držet štětku a druhou rukou cigaretu, tak je to celej Pavel :-)

50
gabisollis
Reagovat

Dneska me ani Hassan nesedl.byl spis trapnej nez zabavnej a nejlepsi byli ty komentare co si navzajem o sobe mysli.

51
pimpa
Reagovat

Kloška je z těch tří opravdu nakonec nejvíc v pohodě a nad věcí. Katarínu bych musela nejspíš zabít, kdybych s ní měla někde být!
A Zuzana má v hlavě vymatláno.
Mimochodem, nevíte, kde na Vysočině má farmu Jiří?

52
gabisollis
Reagovat

@pimpa: aby nebyla nad veci kdyz je utlumena alkoholem.:-)

53
Wally
Reagovat

@gabisollis: náhodou Hassan pobavil jak měl celou dobu na koni vytyčené palce, aby mu nespadly ty žabky

54
pimpa
Reagovat

@gabisollis: No vidíš, a mně dnes nalitá nepřišla.

55
Upc ž
Reagovat

Názor z diskuze odjinud:
„citrooon: Jo, tak sbírka se už dělala, když vyhořela a uhynulo tam x koní.Dostala cca 2,5 mega, ovšem koně si jich moc neužili, dokonce po tý sbírce chcípali hlady.Zadej si do vyhledávače koňský domov důchodců Rolinka, nebo Zuzana Poláková a najdeš zajímavý info o týhle vychcandě.Na starých kobylách, co sotva lezou a mají mít u ní klidnej důchod, odchovává hříbata.Ty co se jí nehodily klidně nechala utratit.U koňáků, který si zažili tu aféru po vyhořelým útulku a který jí naivně poslali prachy pro koně, je to totálně profláklá podvodnice.Ale že je tak splachovací, že bude ještě svou držku vystavovat v TV a dělat ze sebe chudinku, tím ještě postoupila o level v tom jak je odporná. „

56
Poštovní holub
Reagovat

@pimpa:
Moje favoritka, paní Klošová, mi taky přišla, jako závan něčeho normálního v naprostém blázinci.:) Ať už má jakékoliv problémy, mozek jí funguje mnohem lépe, než těm recyklovaným a zcela nepoužitelným /i za střízliva/ jedubabám. :)

57
Ananas
Reagovat

Můj zrak padl na nějakou fotku Ivany Trumpové, podoba s Libuší nepřehlédnutelná. Stejný styl, jen se jedna holt trochu lépe vdala…

58
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
Libuš by teda mohla u Trumpové otevírat dveře.:)

59
okkvp
Reagovat

Na jednu stranu bych si ještě ráda užila paní Klošové (též mi přijde z celé sestavy jedna z nejnormálnějších a na nic si nehrajících, televizně neslavomanských), ale kdyby byl příští díl poslední, přišlo by mi to tak akorát.

60
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Kolik to má mít vlastně ještě dílů?

61
okkvp
Reagovat

@Ananas: nevím, ale tuším, že bývalo dílů 13-14

62
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp:
Tak to už asi nevydržím!:)

63
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Jejda, to bude hodně nastavovaná kaše. Pavlik a Pepik tu další nudu nezachrání.

64
okkvp
Reagovat

@Ananas: leda by se ten první po dívčí kůře v koupelně ukázal být dosud opatřen žertovnou zubní protézou, gumákem na hlavě a utajeným prosperujícím velkostatkem v úrodném Polabí
(mám dojem, že tak si to představovaly při psaní dopisu i jeho dvě nápadnice)

65
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Hehe, a ten druhý nejpozději v přespříštím díle přizná, že je na vlastně na chlapy a v posledním uzavře registrované partnerství s Jiřím.
Ačkoli, to by zas tak překvapivé nebylo, dlouhodobý pobyt s chemlonovým duem by mohl připravit o mužství i Casanovu.
Jo a nemohl by si Péťa nechat všechny tři?

66
okkvp
Reagovat

@Ananas: Nemohl, však víš, že Káká našla větší zalíbení ve zpívajícím kolegovi. On ji možná snídaňovým koláčem či štrudlem zaslepený Péťa zavrhnul, ale je také možné, že mladá zpívající matka seznala, že v domácnosti zásadně chybí vstřícná dítko hlídající babička a že prkna obecního kulturáku přece jen neznamenají ani svět maturitních plesů, volby miss VŠB a ani Maruška Pojkarová by tam své CD slavně nekřtila

67
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: A hlavně Péťa nenosí šálu.

68
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Aspoň na prázdniny…Každá správná celebrita přece potřebuje mít svůj tajný ráj, kde spočine a odpočine od pozornosti fanoušků a fuj bulvárních novinářů;-)

69
gabisollis
Reagovat

Co rikate na Jiriho?Me teda vubec nesedi.ten me prijde nejmin,ze se chce seznamit,ale spis hleda pracovni silu.co tam na konci mlel?ze on neni typ aby se hned ozenil a bla bla bla…vzdyt se snad nemusi hned zenit.a taky si nemyslim,ze farmarova „zena“ musi zabijet a stahovat zvirata.si snad tu praci muzou rozdelit.ten zustane sam.jo a Alena bude takova ta ticha voda brehy mele.:-)

70
okkvp
Reagovat

@gabisollis: Jiří se asi seznámit skutečně chtěl, teď ale vypadá, že tlaky na přirozenost a nenahranost situací/akcí/výběru mu lezou krkem a v těch chvílích, kdy mu bylo těžko – byl nemocen, v soukromí svého pokojíku usilovně studoval smlouvu a výkrut z ní vymýšlel

71
Lenka
Reagovat

Jak FHŽ sleduju už jen letmo, tak jsem nějak nevěděla, kdopak že to je ta paní Klošová :-) Teď už vím a musím se přiznat, že když ta paní v klidu povídala na kameru, tak působila o hodně líp než ty dvě blondýny, tak nějak normálně… A jak Josef původně nějak divně vypadal, tak se mu fakt nedá upřít, že se o své „nápadnice“ stará přímo vzorově!
Pavel je mi dost nepříjemnej (nevím ani proč) a tím, jak prý bydlí jinde, mi připomenul „kozího dědka“ (zapomněla jsem jméno, tak proto užívám přezdívku), který také pro děvčata měl tu šílenou kůlnu a bydlel jinde na kopci (kam se kamery nedostaly).
Jinak Prima asi má fakt problémy se sháněním farmářů, když považuje za farmáře i člověka, který má pár králíků, slípky, želvičky a hlavně a v hlavě touhu po pumě a pštrosech. Tady nevidím žádnou farmu, jen běžnej domek na venkově, kde je vcelku běžné mít pár slípek, králíky, vepřika, atd. V pojetí Primy by pak v běžné české vesnici bylo „farem“ opravdu hodně…
U Zuzany mě baví Hassan, který pouze tvrdě pracuje na honoráři (jenže je blbej herec a nedá se to moc poslouchat, ale jak už tady psal BB, pořád líp než slizkej Indián), ale Zuzana? ta nehledá mužského, té stačí reklama.
Zbylí dva farmáři mi nic neříkají, tam přeskakuju tu nudu.

72
gabisollis
Reagovat

@okkvp: no vypadal jak kdyby mel v ty smlouve,ze se musi ozenit.:-)

73
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Je zvláštní, ale myslím, že se seznámit doopravdy chtěl. Asi je hodně zvyklý být sám a teď ho to všechno zaskočilo. Tři vdavekchtivé dámy mu přestavují kuchyň, štáb s ním šoupe jak s šachovou figurkou… To že je od začátku (už v rozhovorech) zkouší z farmářských dovedností, pramení spíš z jeho komunikační neobratnosti a uzavřenosti. Je snazší bavit se o práci se srpem než o něčem osobnějším.

74
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Paní Klošová je skvělá. Život ji patrně zkopal do kuličky, ale vypadá, že jí zůstala trocha zdravého rozumu, nadhledu a ba i sebeironie.

75
Bobby Brown
Reagovat

Musím pochválit střihače (a asi rejžu), protože se člověk zase nechal nachytat. Dle upoutávek to vypadlo, že bude zábava, přitom byla nuda, jen těch pár zajímavých sekund z upoutávek bylo rozplizlých do padesáti minut. Zajímavější jsou samostatná videa k nějaké situaci. Z ženských mě tam nejvíc líbí Renata.
To už mě víc baví vopravdicky vopravdový „dokument“ NeohroŽeny (na iPrima).

76
Lenka
Reagovat

@Ananas:
souhlasím :-) mně dokonce překvapilo, jak jí to slušelo, myslím ty záběry, kde měla upravené vlasy

77
gabisollis
Reagovat

@Ananas: vim,ze je ru Klosova vas fanousek,ale uprimne nechapu proc?:-)ja v ni treba vidim rezignovanou,neupravenou zenskou, kterou mozna semlel zivot,ale ona totalne rezignovala.to,ze je alkoholicka rekla sama.zkratka tam Josef ma jen extremy.ty dve husy co si mysli,ze je jim furt 20 a Klosovou ktera mozna neni hloupa,ale totalne bez zivota.

78
Mik
Reagovat

Jirka je nejspíš normální stárnoucí chlap z vesnice. I když normální – on snad ani moc nepije:-) Ale je dost pravděpodobné, že ve svém věku už může mít nějaké zdravotní potíže. Jedna z možností jeho indispozice by mohl být projev deprese, což by i vysvětlovalo, proč dlouhodobě vypadá tak trochu bez energie. A pak je otázka, jak moc bude potřebovat ten sex, o kterém se bez bázně a hany rozhovořila Alenka. Ta ho asi bude potřebovat o dost víc:-)

79
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj uplna pravda.to same me napadlo kdyz byli ukazky na priste a v tom jsem si uvedomila,ze to bylo jedine zajimave z toho co bude priste.:-)Renata se mi taky libi zato Kamila.to je neco strasnyho.

80
Lenka
Reagovat

Tak jsem si ještě zkoukla prvotní medajlonek Pavla (poprvé), protože jsem m.j. nechápala, proč tam k němu šly ty podle mého názoru ty skvělé ženské Lída a Saša. No, v medajlonku je vidět vcelku pěkný bílý dům, upravené okolí, pasoucí se 2ks oveček (snad i koza), poníci. Ale nikde ani jediný záběr té neomítnuté kůči, kam se nakonec děvčata dostala… Zřejmě nějaký vtípek režiséra? scénáristy? RS? Nějak mi hlava nebere, co má za smysl hrát hru FHŽ, kde se nápadnice dostanou někam, kde farmář (v případě Pavla „farmář“) vlastně vůbec nebydlí ? No, nerozumím tomu :-)

81
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: A tak Kamila má pár předností. ;-)
Jinak mi moc nesedí.

82
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Ale jen ten pár:-)

83
gabisollis
Reagovat

@Lenka: proti tomu sklari co byl v jiny rade je Pavel velkofarmar.:-)

84
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to vis ty me nechavaji chladnou.(ty jeji prednosti);-)

85
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Rezignovaná asi bude, ale už to, že alkoholismus přizná, ostatním i sama sobě, vidím jako plus. Jasně, že není žádná žena roku to není, za kámošku bych ji patrně nechtěla. Ale výrazně se vymyká z řad účastnic podobných pořadů, vesměs uniformně se pitvořících.

86
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
Jj, máš pravdu :-) na toho skláre jsem zapomněla :-)
Vč. toho, jak jsme tenkrát uvažovali, kdy Prima najde farmáře už nakonec i v nějakém paneláku, kde bude ten dotyčný jednoho králíčka v obýváku, želvičky v předsíni, papouška v kuchyni a na balkoně květníky s rajčátky :-) Začínám se obávat, že Prima vidí farmáře v každém, kdo má víc než 2-3 kousky jakéhokoliv domácího zvířectva … :-)
Jinak koukám, že se ti nelíbí paní Klošová – ale na mě fakt dělala včera dojem, že to má v hlavě x-krát víc srovnaný než ty dvě recyklované účastnice RS, které v tv vlezou, kam se dá.

87
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Taky jsem si říkala, že všechno zajímavé už jsme viděli předem. Vím, mohla jsem vydržet a nechat se překvapit, ale to bych nesměla ani sem:(
@Lenka:
A on snad bydlí v něčem lepším? Ledaže by mu to obhospodářovala jeho ex.

88
Lenka
Reagovat

@Mik:
Jiří mne včera zaujal vcelku rozumným povídáním, jak pro vážnější vztah potřebuje delší čas. Což je logické, ale málokdy slýchané v téhle RS, kde zejména Laťka vidí plamen životní lásky a slyší svatební zvony znít cca po dvou třech dnech, co se ti dotyční znají… :-)

89
Lenka
Reagovat

@Ananas:
no, taky nevím (kde vlastně bydlí) – jen z jeho medajlonku to vypadalo jinak + včera pravil, že bydlí jinde, než kam panenky přivedl (plácal cosi o zkoušce?) = takže nevím :-)

90
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Já myslím, že Jiří si nevybere. Ale to přece neznamená, že by nemohli zůstat nedále v kontaktu a třeba v budoucnu pokročit dál. Ovšem pokud to nápadnice nepřepálí a nevyděsí ho natolik, že se zcela stáhne do lesních samot.

91
gabisollis
Reagovat

@Lenka: ne ne Leni nelibi.vcera nemela moc prostoru tak uvidime.:-)videla jsi ji pri tom seznamovani?od ty doby se mi nelibi vcera uznavam me nijak nevadila.

92
Ananas
Reagovat

@Lenka:
V medailonku sice přiznal, že mu patří tato půlka, ovšem divákům i nápadnicím kamera ukazovala jen tu druhou. Co plácal o zkoušce, to bych fakt vážně nebrala. To špinavé nádobí a odpadky tam taky asi schválně naaranžoval, že. Princ Radovan přestrojený za zahradníka fakt není. Taky otázka, co nám sestříhali. V Detenicích mluvil o lebkách, kůžích, televizi. Já bych fakt hrozně ráda věděla, jak dlouho tam hospodaří. A třeba jak dlouho nešla ta elektřina.

93
Lenka
Reagovat

@Ananas:
díky za info :-) Dětenice jsem taky celé neviděla, tak v tom trošku plavu…

94
Mik
Reagovat

@Lenka:
No právě, dovedeš si představit, že by Prima musela investovat do toho, aby seznamující se človíčky pozorovala po dobu několika týdnů? Protože cokoli dříve je jen chvilkové vzedmutí hormonů. Nehledě na to, že před kamerami (i když už si je třeba účinkující po nějaké době až tak neuvědomují) se prostě nikdo citově úplně neotevře (snad s výjimkou naprostých exhibicionistů). Lidé si prostě musejí říct a udělat některé věci v naprostém soukromí.

95
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
právě že neviděla celé, proto jsem taky nevěděla, kdo paní Klošová vlastně je (jen jsem někde zaslechla něco o nějaké notoričce), o to víc mě ta paní včera překvapila (ok, byla to jen chvilinka, co mluvila na kameru, takže uvidíme :-)

96
Ananas
Reagovat

Na ofiku v debatě o Pavlikovi odkaz na badzone.cz/desmodus1
Co Vy na to?

97
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
91 – Však se nám vůbec nemusí líbit všechno stejně.:) Máš na to svaté právo. Já mám taky své antipatie, které nejsou hromadné.:)

98
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: a tak jasne.:-)jen je jednoduzsi si notovat.:-)

99
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
Však bude nad čím! Pokud vydržíme, je to letos trochu náročné, najít si něco, proč se na to ještě dívat. Já mám paní Klošovou.:))) A ty mi ji můžeš klidně „zošklivovat“, ale já nepovolím. :) Věrně jsem přilnula.:)

100
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
96 – Mně se to nechce otevřít, ale asi se bez toho obejdu. Právě tady mám dost silnou alergii.:)

101
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Lenko, když najdeš chvilku, jukni na ofiku na 2.díl (čtení dopisů a setkání u kulatého stolu, já jsem si teď pustila ty kousky s Pavlem a Josefem a jejich nápadnicemi, takhle zpětně je to zajímavé.

102
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Přilnula jak kloš, viď, já taky:)
Možná jsem ten odkaz špatně napsala, ale to máš fuk. Death metal (aspoň myslím) a pár obrázkuobrazku našeho Pandy

103
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: no urimne ja se na to divam jen kvuli tomu ze jednou tydne to zas tolik casu nesezere a protoze me bavi diskuze na panackovi.jinak bych to uz zazdila.:-)a neboj se o Klosovou jak jsem psala vyse vcera me nijak nevadila,ale ani nezaujala tak uvidime jestli dostane vic prostoru.

104
Lenka
Reagovat

@Mik: 94 – souhlasím! ale vždycky mě dostane Latěna s tím chrupem od ucha v uchu, jak to těm lidičkám vnucuje :-) i když chápu, že je za to placená, blbě se to poslouchá a blbě se na to kouká :-) (já z ní – v momentu, když vztyčuje nad hlavu prapor obrovské a životní lásky u lidí, co se znají pár dnů, mám prostě osypky… a že vztyčuje často a ráda, o tom žádná)

105
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
Uvidíš, ještě si ji oblíbíš.:)
S Ananáskem lneme. :)

106
Lenka
Reagovat

@Ananas:
101 – díky za tip, juknu :-) Jinak mi to nedalo a „dala“ jsem medajlonek Pavla ještě jednou, tedy jen začátek… a máš pravdu, on tam v začátku před tím vcelku pěkným bílým domem plácá rukama ve vzduchu, jak tohle je jeho půlka a po levé straně je na chvilku vidět kousek té kůči, kam holky nakonec zavlekl (ale to vidím až teď, tedy po dílech, kde už kůča byla). No, z tohohle medajlonku ty holčiny fakt nemohly tušit, do čeho jdou :-(

107
Ananas
Reagovat

@Lenka:
A teď si představ, že jsi Jiří a vytlemená Latěna se Tě po stopadesáté na kameru ptá, jestli už jiskra přeskočila a s kým a mimo kameru na Tebe patrně vrčí, že máš být pozitivní a otevřená. Taky by se Ti udělalo šoufl a dala by ses radši na poustevničinu.

108
Mik
Reagovat

@Ananas:
Takže v příštím díle Jiří začíná sušit kobylky:-)

109
Ananas
Reagovat

@Mik:
V nouzi i kloše

110
Lenka
Reagovat

Ananas/Mik:
z téhle představy se mi dělá dost špatně :-) … takže asi bych fakt radši sežrala usušenou kobylku :-) Ale možná chlapi Laťku vnímají jinak?!?

111
Mik
Reagovat

@Lenka:
Laťka je ten typ na jeden, dva, maximálně tři dny, to souhlasí:-)

112
Lenka
Reagovat

Ježiši, Hassan dneska byl na policii :-)
Fb:
Bara Avi Ávokruk: Bez nekde s tema cmoudama.. Toho vola bych okamzite poslala mezi Turky.Marokance..fuj. — Hassan Atalay: Bara Avi Avokruk – dnes jsem na Vás podal trestní oznámení za trestný čin hanobení národa,rasy a vyznání na veřejně přístupné internetové síti. ( vše zdokumentováno a ofoceno). Hassan Atalay
před 5 h

113
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Fujtajbl. Z těhle dvou je Hassan ještě ten lepší.

114
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: videl jsi na offiku u Renaty ten chytrej prispevek od jiste osoby?to je pako.:-)

115
Jonatána
Reagovat

@Lenka: přesně. s těmi staženými vlasy vypadala líp než obě chemické jedubaby dohromady, její projev je o pár levelů výš. což mě velmi příjemně překvapilo.

116
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Ještě ne. Já tam ty komenty moc nečtu. Jednak jich tolik není a jednak je to celý takový divný. FB už mne taky nebaví, protože tam se to zvrtlo v dámskou fekál bitku. U toho být zrovna nemusím.

117
Markýtka
Reagovat

Pavel
Vážně stále nechápu, jak dvě normální ženský můžou vydržet u toho uhulenýho lenochoda. Nebo spíš co jim za to bylo nabídnuto…Pokud se takhle chová před kamarama a dělá sám sobě takovou vizitku, padají na mě mrákoty, jak se chová v běžném životě. Zda je to ve scénáři, tak se divím, že si odsouhlasil roli špindíry a hulváta. Jestli dojde k nějakým sbližovacím pokusům a líbacím scénám, řeším to jak při hororu a dávám si ruku před oči, protože vidět tuhle pusu v akci, to asi nedám :))))
Jiří
Ten se jasně necítí ve své kůži, ale aspon věděl, že natáhnout si do bejváku Katarínu by byla velká chyba a to by ho ta hlava bolela víc a asi bychom ho neviděli vůbec :)
Petr
Když ho vidím, tak se mi zdá takový…povadlý. Ale jestli mu vzkvétá farma, tak se tam holkám určitě líbí :D Ale otázky na kameru typu kdo se mi líbí a nelíbí a proč by se mi měl líbit a co na mě vidíš a nevidíš, to je docela nuda.
Zuzana
Ona chtěla jednorožce, on ho má vytetovanýho…je ruka v rukávě…. :))))
Josef
Co ten člověk vlastně chce? Toť otázka. A jestli si vážně myslí, že mu to ty dvě vyzobaný slunečnice splní :D

118
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Jestli máš na mysli toho sekáče, tak ani nevím, co si o tom myslet. Ale aspoň vím, že tam Renata reaguje. :-)

119
Ajda
Reagovat

Sledovanost dál klesá. Poprvé počet diváků nepřekročil v průběhu dílu 500 tis. Maximum 483 tisíc. Průměr cca 447 tis.

120
gabisollis
Reagovat

@Ajda: tomu se vubec nedivim.RS posledni dobou stoji za dve veci a nemusime chodit daleko.Co treba jak zpackali vyvolene?Diskuze jsou taky mrtve coz me moc mrzi,ale ono fakt neni o cem diskutovat.Je to presne jak psal vcera BB.Zajimava ukazka na priste rozlezla do 50 minut.Vcera jsem to zkoukla jeste jednou v nadeji,ze mi neco uteklo pac v patek vzdy prilitnu domu az v19 hod.,a jsem KO,ale ne byla to jeste vetsi nuda nez to videt poprve.Doufam,ze HSTM bude lepsi.

121
gabisollis
Reagovat

Jeste jsem se chtela zeptat.Ted vzdycky je napr.Pavel pak Jiri atd a zase zpatky.To bylo vzdycky?Ja vim ze u slovenskyho byl vzdy jeden farmar pak dalsi a ne ze se k nim vraceli.takovy jako maly epizodky.Bylo to u ceskyho jako u slovenskyho nebo to mam pomotany.(doufam,ze je to srozumitlny nevim jak to lip vysvetlit)

122
okkvp
Reagovat

@Ajda: Vzhledem k tomu jak si natahovali triko s tristní sledovaností VV, tak bych tipla, že jsou stále velmi spokojení, radostně se plácají po zádech a přípravy další řady jedou na plné obrátky. Bohužel

123
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Renata je z těch tří u Petra asi nejlepší.
Sledovat ofiko a fb debaty je o zdraví. Jen fb stránka Hlášky z FHŽ je zatím docela roztomilá.

124
Ajda
Reagovat

@gabisollis: Skoky z farmy na farmu a zase zpátky to je česká specialita.
Udělat dva díly z ukázek a je vymalováno. Navíc napříč bulvárem je vždy to jakžtakž zábavné prozrazeno předem a zbytek na ofiku, nejlíp rovnou s videem.

125
Wally
Reagovat

Hlavně by se měla příští řada točit v jiném ročním období. Už mi začíná být Libuše celkem líto jak musí pořád dolovat ty brambory u každého farmáře.

126
Mik
Reagovat

@Wally:
Jasně, točil bych to v zimě, ať se holky na farmách nedřou. Můžou v klidu v sedě drát peří a u toho nám vyprávět zábavné historky, třeba že sex je spojení s Bohem:-)

127
gabisollis
Reagovat

@Ajda: presne.vse prozrazeno a pak jen cumime kde nic tu nic.diky za vysvetleni.:-)
Wally-:-DDD

128
gabisollis
Reagovat

@Mik: joj no to byla taky hlaska stoleti.

129
Ajda
Reagovat

OT – na ofiku v diskusi jsem zjistila, že není jen FHŽ, ale daleko lepší dokument, kde můžeme vidět Sašu (samya).

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10698905598-nejsme-chudinky-jsme-hrdinky/21356226148/video/

130
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Viděla jsem to, v mnohém to vysvětluje její toleranci a nadhled nad prkotinami.

131
Bobby Brown
Reagovat

Ad dokument – symyo, to byly nalepovačky, nebo to jsou tvoje mrkačky?

132
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Nalepovačky, dopoledne před natáčením dokumentu jsme fotili fotky na plakáty ( viz fotky v bulváru ) Nestíhala jsem si hodit obvyklou vizáž.

133
Ananas
Reagovat

Ofiko video: Libuše v ohrožení, Katarina ji chce udusit!
Kde je paní Klošová?

134
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Mně by z tý Kotrmelíny fakt střelilo v hlavě. V její přítomnosti bych brzo spáchal buď vraždu, nebo sebevraždu. Ale spíš to první, a ještě bych se u toho pekelně smál, takovým tím smíchem šílence.

135
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: Ona je Káča jen naprosto neschopná herecká šmíra a podle mě by stačilo kdyby štáb vypnul kamery a manifestačně odešel z placu se slovy, že tady natáčení definitivně končí …. Káča by za nejspíš běžela s křikem za štábem a hezky dlouho by se jeho doháněním o okřikováním zdržela

136
Poppy
Reagovat

Já myslím, že pro Josefa by bylo nejlepší, kdyby si tam nechal obě (paní Klošová se vymykala, tak zřejmě prchla nebo ji ty dvě vyhnaly). On je kliďas, a ty dvě by se mohly přetrhnout, aby mu vyhověly. I ty sexuální narážky zvládají místo něho.

137
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Pepik je nakonec světec, že už je do tý udírny nezamknul obě, nepřiložil pod kotlem a nezahodil klíče.
Ale opakovaně vyjadřuji své znepokojení: pokud je toto opravdu video z dalšího dne (chemlony se baví o druhé noci), kde je naše paní Klošová?

138
Bobby Brown
Reagovat

Vopatrně! Aby si nás tady nakonec Tamášová neblokla. ;-)

139
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Notoriku přivázaly k posteli a zamkly dveře.

140
Poppy
Reagovat

@Ananas: Možná už bylo vyřazování?

141
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Už mlčim

142
Ajda
Reagovat

@okkvp: Nezapomínej, že vše je tak přirozené, že oni tam ten štáb ani nevnímají, natož aby ve své naprosté přirozenosti zaznamenali jejich úprk.

143
Poštovní holub
Reagovat

Musím se podělit o velký zážitek. Byla jsem upozorněna na nový počin KáKá, která opět zapěla do hovoru a zábavy hostů kavárenského zařízení. Lara Fabian – Je suis Malade! Píseň, kterou už mnozí zcela zprznili a měla by být, jako součást karaoke, zakázána. Na své FB stránce sklízí velké poklony. Odmítám hodnotit její zpěv, všechno už bylo řečeno a ona, ke své velké škodě, vnímá jen lichotky, takže je to prohraný boj a je mi to lhostejné. Ale musím se vyjádřit k tomu, co udělala s francouzštinou. Pokud pracuje na své kariéře tak, že není schopná si najít nějakého jazykového poradce, než s tím vyleze na veřejnost, a jen to „odposlouchává“, vyjde z toho tento, pravděpodobně korejský text. Bylo to tak strašné, že se z toho musím vypsat. Snad to není OT, protože tato mladá žena se nás přece snaží přesvědčovat o tom, že touží zpívat u Petra v kravíně. :) I já jsem naprosto: Žššuííís!

144
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Holoubku, to je bohužel osud zřejmě všech jazyků kromě angličtiny, že jim „zpěváci“ smějí beztrestně dávat co proto. Viz letošní finalistka ČSMT, měla k francouzštině asi tak daleko, jako kdysi Wimmer s Černochem k maďarštině. Přitom porota předla blahem. Kdyby obdobně nakládala s angličtinou, vykopali by ji až před divadlo.
Co se Káky týče, já jsem ještě pořád malade z jejího Hallelujah a nic dalšího riskovat nehodlám. A tomu ubohému skotu bych to taky nepřála!

145
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
Krávy by přestaly dojit.:)

146
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
A kde se dá najít tento skvost, pro nás nemajitele FB? Třeba bude Slunce, seno a pár facek:-)

147
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Třeba by dávaly rovnou kyšku;-)

148
Poštovní holub
Reagovat

@Mik:
Tak, asi je to zatím pouze pro fajnšmekry z FB.:))) A já to teda rozhodně nehodlám šířit, vypadalo by to, že jsem zlomyslná. :)

149
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
Ovšem katastrofa by nastala, pokud by Petr choval charolaiský skot.:)

150
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Byly by kačkanátky?
Oh mon Dieu, quel malheur!

151
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
Určitě myslíš: Móódýýjéé! Poslechla jsem si šansoniérku a chce se mi plakat. :) Už nic takového dělat nebudu.
A nebudeme týrat skot, ani v myšlenkách.:)
A kam nám v té upoutávce zmizela paní Klošová? Možná, jak je to všechno tak přirozené, že udírnu točili ještě před jejím příjezdem, nebo zase až na podzim, dávno, po jejím odjezdu. Realita je někdy hodně náročná, zvlášť, když nám tak hopsá v čase.:)

152
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: myslím, že časem se tam proplouvá velmi úspěšně
všimla jsem si, že Libuše měla stejnou jubku jako na bramborách, tak buď je prase anebo to je ta velká rááálita

ono i to uzení nebylo asi zas tak opravdovoopravdové, maso dávali do udírny teplé asi 40°C

153
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: No akorát si dovolím korekci – onen šanson samozřejmě není Lary Fabian, to by začínala holka ještě dřív než Mozart. Autorkou je Alice Dona pro Serge Lamu (1973)

154
Ananas
Reagovat

@Wally:
Jj, té blůzy jsem si taky všimla a překvapilo mne, že by neměla na každý den jiný model… Přitom u snídaně rozebíraly druhou noc…
Co 40, pěkných 23 stupňů měla. Ale to může být Pepikův recept.
Nesmíme být hnidopiši.

@Poštovní holub:
Takový pěkný vynález mívali Francouzi, gilotina se to tuším jmenovalo.

155
Wally
Reagovat

@Ananas: Měla víc, 23 bylo při prvním dotazu, při vkládání mas jsem sledovala teploměr a měla asi těch 40 místo požadovaných 70

pak tedy paní Klošová přišla později, nepamatuju si outfity našich dam, když dorazila

156
Bobby Brown
Reagovat

No co, jako malá cvičila fráninu s knížepánem u Večerníčku O loupežníku Rumcajsovi.

157
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp:
Ano, myslela jsem v „podání“. :) Zdálo se mi, že podklad, na který pěla KáKá, byla verze, kterou zpívala Lara Fabian, ale mohu se samozřejmě mýlit. :)

158
Poštovní holub
Reagovat

@Wally:
A všímáš si těch střídajících se sestřihů bradky Josífka? A je tam toho mnohem víc, mají prostě stroj času, ne?:)

159
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
Teda knížepán měl daleko lepší nosovky!:)

160
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Ona realita je jak známo pojem re-la-tý-vní…

161
okkvp
Reagovat

@Ananas: relativně relaTVní

162
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: smi připomněla výklad Libora Vojkůvky, co znamená naivní malíř ;-)

163
Monika
Reagovat

OT pro Jonatanu: Jiste vite, ze nedavno zemrelo pouze mesicni dite prave v dusledku nevyhovujicich bytovych podminek, ale to preci neva, protoze bytova situace nemuze bejt duvodem k odebrani decka, ze, tak nejak jste to rikala? No, neni divu, ze potom je realita takova jaka je…

164
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jé, to je úžasný pan malíř, světošlap a broukopravec! Prosím, jak se zadefinoval, je-li to zde reprodukovatelné?

165
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Dokonalé!

166
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: jednoduše „na-i-vní“

167
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Prskám, tleskám, Josef hadr:)))

168
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
:)))

169
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
To je ale hodně starý vtip, těžko to bude jeho definice. Podobně asi chlapi v různých reality show hledají vnitřní krásu: Když jsem uvnitř, je mi krásně:-) Taky staré, ale výstižné.

170
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Jak jsem nakoupil, tak prodávám.

171
kukin
Reagovat

Josef sportsman veme kočky na kola

172
Ananas
Reagovat

@kukin:
Tak to je nádhera! Prosím prosím, ať se do toho navlíkne i chemlonové duo!

173
Wally
Reagovat

@kukin: tak to kolo je boží :D
hlavně, že má nosič, aby si měla Libuše kam dát svoji brašničku

174
Poštovní holub
Reagovat

@Wally:
Taštičku si dá na nosič a ji samotnou Josef připřáhne za kolo, v nějakém vozíčku. Už je zvyklá, že ji takhle pořád popostrkává dědinou, tak aby si mohla užít i výletu. Bude jako carevna. :)

175
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
A Katarínka za nimi bude cválat na bujném oři à la lady Godiva…

176
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
Jó!

177
Bobby Brown
Reagovat

pro Lídu: která barva vlasů je vlastně tvoje přirozená? Na FB máš ještě další dvě.

178
Lída
Reagovat

@Bobby Brown: To je dobrá otázka :)… Pořád přemýšlím jaká se ke mě hodí nejvíc… A pořád nevím :)

179
Bobby Brown
Reagovat

@Lída: Doprčic, Lído, já se neptám, jaká se k tobě hodí (samozřejmě ta zrzavá, nebo aspoň ta hnědozrz), ale jaká je tvoje přírodní. :-)

180
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ty jseš holt na ty zrzky;-)

181
Bobby Brown
Reagovat

Na FB je odkaz na youtube na farmy roku 2013, to proto, aby bylo vidět, jak to může vypadat. Moc hezké.

182
Ajda
Reagovat

Radost ve Farmáři: Nenáviděná Katarina zmizela neznámo kam a propuklo veselí!

Zase nám bulvár jako první prozradí páteční děj. K tomu pár upoutávek v tv a víme vše, nic víc už v pořadu nebude.

183
Lída
Reagovat

@Bobby Brown: Vím já… Asi světle hnědá :)

184
Bobby Brown
Reagovat

@Lída: Ty jo, tak se zeptej maminky. ;-)
V pátek se kouknu na ten tvůj pláč. Jsem zvědav, proč budeš bulet. Pak to kdyžtak okomentuji, ju?

185
Ananas
Reagovat

Podle fotky na ofiku to vypadá, že paní Klošová absolvovala cyklovýlet pěšky:)

186
Poppy
Reagovat

@Ananas: Že by dostala před jízdou dýchnout a pak zákaz? :-)

187
Misánka
Reagovat

Nebo dobře vydedukovala, že by ji v nestřeženém okamžiku jedubaby v čele s Katarínou mohly shodit z kola, jestli ona to nebude mít dobře očíhnutý.

188
Misánka
Reagovat

Apropo být s Josefovými nápadnicemi, jsem v lihu v jednom kuse :p

189
samya
Reagovat

@Ananas: Třeba neumí jezdit na kole.

190
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Spíš bych řekl, že už nemůže, rovnováha je sviňa.

191
Bobby Brown
Reagovat

Podle ukázky na iPrima Líba pojede na Bělehrad a Péťa si mákne na Renatu. Uvidíme, co bude těch zbývajících 50 minut.

192
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Což o to, ti tři to kolo taky pouze vedou (aspoň na té fotce, abych jim nekřivdila). S touto formou cyklo-turistiky mám četné zkušenosti;-). Ale paní Klošová má patrně raději nohy pevně na zemi. Někdo pro jistotu i ruce…

193
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Zbývajících 50min bude Zuza pět ódy na Hassana a Jiří krčit rameny.

195
Poppy
Reagovat

@Lída: To je mi líto, že tak mladá se musíš potýkat s takovou potvorou. Přeju ti, abys našla někoho, kdo ti bude oporou :-)

196
Bobby Brown
Reagovat

Takže pátek bude plný zoufalých duší, no to není povzbudivé.

197
Poštovní holub
Reagovat

@Lída: Taky ti přeji fajn chlapa, který ti pomůže „držet rovnováhu“.
Proč si myslím, že k odvysílání „tohotok“ by potřebovali tvůj souhlas?

198
Lída
Reagovat

@Poštovní holub: Nepotřebovali… Nebylo to plánované….

199
samya
Reagovat
200
Poštovní holub
Reagovat

@Lída: Jasně. Nechci tě nijak trápit, jen to není přímý přenos. Někam vás s Pavlem usadili, něco natočili, pak to sestříhali a myslím, že pokud bys vyjádřila nesouhlas, nemohli by to odvysílat. Jen mě to zajímalo, jestli účinkující mají právo veta. A možná ani nemůžeš teď odpovědět. Takže to beru tak, že ses k tomu postavila čelem, nemáš potřebu nic skrývat a mně se to líbí. A držím ti palce.:)

201
Bobby Brown
Reagovat

@samya: No jo, takhle vás označili v tom plátku.

202
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Oni mají dohodu, on bude dělat reklamu Rolince, on zase jeho osobě, nic víc už bych v tom nehledal. ;-)

203
Bobby Brown
Reagovat

@Bobby Brown: „ona“ samozřejmě

204
samya
Reagovat

@Poštovní holub: Lidy je neuvěřitelně silná a statečná a za zaslouží si velká obdiv .

205
Lída
Reagovat

@samya: Saši, prosím netrap se tím…. vždyť víš, jak to celé bylo… Nějak to musím ustát… (a Poštovní holoubku: tohle bylo hodně sestříhané, ale schvalovat jsme nemohli… :)… O tom snad mluvit můžeme….

206
Poštovní holub
Reagovat

@samya: Ode mě ho má. Jen se bojím, jestli se takhle „předhodit davům“ nebude příliš silná káva. Nedělám si iluze o diváctvu. Tak jí opravdu držím palce!:)

207
okkvp
Reagovat

@Lída: Tolik slavnejch lidí trpělo stejnou chorobu, i tolik obyčejných lidí o kterých to širší okolí naprosto netuší ;-)
No drž se, teď budeš mít asi trochu větší peklíčko, bo diváctvo jest všelijaké a Pavlíčkovy blbečkovské úrovně jistě nemálo.

208
Poštovní holub
Reagovat

@Misánka:
188 – Naprostý souhlas.:) Nejlepší by možná bylo bezvědomí.:)

209
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Teď jsi mi připomněla „cigánský“ vtip, který znám od L. Bílé, o tom koni, co se rozeběhl proti zdi. ;-)

210
samya
Reagovat

@Bobby Brown: čím jsem ti to připomněla?

211
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Nech to být, prostě mi to cosi připomnělo. :-)

212
Bobby Brown
Reagovat

Teď mě rozesmáli na FB s tou fotkou Kotrmelíny na koloběžce.

213
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Boby , Boby :-)

214
Bobby Brown
Reagovat

@samya: „bb“ prosím, takle to vypadá jako bych byl nějaký hrášek, či co.

215
samya
Reagovat

@Bobby Brown: výtlem :-)

216
Lenka
Reagovat

@Lída:
194 – Lído, každej máme něco :-) Někdo kulhá, někoho trápí žlučník, někoho dušička. A že ten – dosud naprosto tupě vypadající jedinec – na tebe najednou vypálil tak hnusným a necitlivým způsobem?!? Těžko je to z jeho hlavy (tenhle primitivní exot má opravdu do psychologa hooodně daleko a že prý čte? tak to mu „věřím“ asi jako to, že má farmu) – možná „pomohla“ režie, možná zaslechl něco, co nebylo určeno jeho uším, kdopak ví… Je to v každém případě totální ubožák, když se k tomuhle snížil. Ať mě i vymažou, napíšu rovnou, že je to podle mého názoru prostě obyčejnej dobytek!
V kažném případě na to kašli, vč. případných reakcí okolí, což možná teď po pátku nastane, protože lidi jsou zlí :-( Bolesti druhého se dokáže posmívat jen debil a debilové přece nejsou měřítkem tvých životních hodnot :-) A ten primitivní blbeček, co se k tomu propůjčil ve FHŽ? Ať se radši stará o svý zetlelý zuby a padající ratejnu! :-)

217
Monika
Reagovat

Pavel se vubec nicim neprovinil, pouze rekl Lide, jakej z ni ma pocit a ceho se boji. Co je na tom spatneho? Naopak me teda hodne prekvapil, ze to poznal.

218
Monika
Reagovat

Foukani bolistek Lide moc nechapu, nemoc je to neprijemna, ale musela tusit, ze se ji to nepodari utajit v reality show, ktera bezi nekolik mesicu. Pokud na to nebyla pripravene, nemela se tam ani hlasit. Pavel za nic nemuze. i kdyz po srdceryvnem placi bude Lida za chudinku a on za zrudu.

219
Lenka
Reagovat

@Monika:
218
Jdi do hájíčku zelenýho! I RS má mít své meze! A nemoci lidí jsou tak výsostně soukromým tématem, že „do toho“ prostě nemá lézt nikdo (ani sebeakčnější režisér, ani po vlastní zajímavosti prahnoucí dosud naprosto nezajímavý účastník RS). Pokud to pak někdo udělá, tak pro něho (i jeho tleskače) nemůže mít žádný slušný člověk pochopení. Mmch – FHŽ je přece původně zábavná show… a na téma nemoci druhého jaksi nic zábavného není a slušný člověk na toto téma prostě drží pusu!

220
Monika
Reagovat

@Lenka: V tom pripade bys mela sve nadavky smerovat na adresu Primy a ne Pavla.

221
Ananas
Reagovat

Někde už jsem četla názory, že na Pavlika by takováhle diagnóza (BAP), taky mohla sedět. Minimálně manická fáze s vysokou, leč neefektivní aktivitou, velikášské plány…To by pak vysvětlovalo, že se tak dobře trefil. Pouhá spekulace.
Lído, asi Ti bylo jasné, že pokud na to přijde řeč (což se bohužel stalo), štáb neodolá a použije to a sctím rizikem jsi do toho šla. Z toho, co zatím bylo vidět, myslím, žes to naprosto ustála a jsi asi ta poslední, kdo by stál o foukání bolístek. Nejde o to, že Pavel to téma nemoci otevřel, ale jakou formou. Pokud se sám zve „psychologem amatérem“, zasloužil by…
Psychické nemoci jsou bohužel i v 21.století pro spoustu lidí stigmatem a hlupáci si to vychutnají. Drž se!

222
Poppy
Reagovat

@Lenka: Moniko, zdá se mi, že patřiš k lidem, kteří dovedou utěšit nemocného člověka poznámkou, že to bude mít aspoň brzo za sebou.

223
Poppy
Reagovat

222 patří pro Moniku.

224
Lenka
Reagovat

@Monika:
Vyjádření na téma Pavel jsem napsala zcela přímo (216), protože k Lídě nemluvila Prima, ale on! Tedy aspoň já slyšela jeho a ne Primu :-) A tobě se omlouvám za stejně tak přímo vyjádřený názor (219) = neuvědomila jsem si, že morální bariéry/mantinely můžeme mít každý jinde. Aneb co třeba pro mne může být absolutně nepřijatelné, eklhaft, hnusné, etc., může být pro druhého běžné, normální.

225
Monika
Reagovat

@Lenka: No mne zas prijde nenormalni, ze Pavel o te nemoci od Lidy nevedel. Uprimne, na jeho miste by mi silne vadilo, ze mi takovou vec zatajila. Pokud o nekoho bojuju a chci, aby byl mym partnerem, mel by takovou informaci vedet.

226
okkvp
Reagovat

@Monika: Tak jasně, ale asi by i tobě přišlo divný, kdyby o osobě lidi meldovali všecky nemoci už dejme tomu na sedánku u kávy, společném výletu do kina … imho i kdyby FHŽ byla skutečně seznamka, tak by stejně bylo seznamování na cca stejné úrovni – ve stejné fázi.
Ale mohu se samozřejmě mýlit, lidi jsou různí a možná zrovna ty předáváš kompletní anamnézu svou i rodiny už když nastupuješ do tramvaje (aby spolucestující věděli, že mohou být v klidu)

227
Lenka
Reagovat

@Monika:
Víš, já to vnímám opravdu jinak :-) FHŽ je RS jen o seznámení = těžko si představit, že někomu, koho člověk zná pár dnů, se bude svěřovat s intimními informacemi. Připadá mi to jako např. firemní výlet na Karlštejn, když v autobusu zahlídnu příjemného fešáka, se kterým se chci seznámit, takže mu tak za dvě hoďky u pivča po obědě m.j. svěřím, že mě čeká obnova kyčelního kloubu, sestra je t.č. na operaci ženských orgánů a se psem to taky nevypadá dvakrát dobře, etc. … Pokud by se ten dotyčný po takové diskuzi s ženskou, kterou zná (? spíš potkal! ) sotva pár minut domníval, že jsem cvok, měl by svatou pravdu a kdo by se mu divil, že přede mnou okamžitě fofrem prchá v dál, třeba i skokem hodným Šemíka i přes ty pověstné karlštejnské hradby :-) Ale připouštím, že je možné, že jsou i lidé, kteří to mají nastavené jinak :-) Koneckonců už je to dávno, co jsem se s někým musela seznamovat a třeba je to dnes už jinak.

228
Lída
Reagovat

Ahoj… Nemůžu si pomoct, abych se alespoň dnes nevyjádřila.
Pavel tušil.
Já se „svoji“ poruchu nesnažím nijak stigmatizovat.
Spíše mě šokovala jeho poznámka o „špagátě“…. Doufala jsem, že to rozdýchám… Rozdýchala jsem to, ale těžko, v té chvíli jsem nevnímala kamery… nic. Jen černo před očima…
Nemusí mě nikdo litovat, to ani nebyl můj záměr a nebylo by to ode mne fér.
Jsem jaká jsem. Jen poznamenávám, že to byla podpásovka. Nic víc.
(A že sakra byla)…. :)

229
Prochor
Reagovat

Pavel má podle mně únikový reflex. Tohle dělá samota. Tím by se vysvětlovat jeho útěk do veřejné samoty v hospodě a taky to příští extempore s Lídou, která je v jeho území klidu nejvíc rušivý prvek. Dítě je jenom další problém – všimněte si, že Pavel s ním vůbec nekomunikuje. Pavel podle mně není na seznamování připravený protože žije jako poustevník.

231
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Ach jo, byla bych moc náročná, kdybych chtěla, aby někdo, kdo publikuje a je za to placen, uměl pravopis a gramatiku?

232
Ananas
Reagovat

@Prochor:
To je myslím velmi výstižné.
Pavlovy urážlivé, útočné poznámky patrně budou obranné, maskující jeho vlastní nejistotu, ale to pochopitelně není omluva.

233
okkvp
Reagovat

Já bych si tedy myslela, že u Pavla jde spíš o poněkud podivný způsob pokusů o to být zábavný a zajímavý. V jeho očích takovým zcela jistě je, podobně se projevující osobnosti nějakými nejistotami a pochybnostmi o sobě netrpí.

234
Bobby Brown
Reagovat

Lída ať je ráda, že malýmu večer nezpíval jednu Rooťáckou:

Každou noc ve dvanáct
hroby se otvírají
mrtvoly vylezou
klouby si narovnají

Jen já tam s nimi býval
u hrobky jsem stál
a poslouchal jak hrají
ten náš BLACK METAL

– tohle je jeho fantasy svět a tam by měl zůstat a z hrobu nevylézat. ;-)

235
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: jestli „pěje“ taky tím strašlivým chrčením jako ta jeho skvostná kapelka, tak dítku k hysteráku a nočním můrám stačí zvuk
(přičemž podotýkám, že i Metal dobře můžu, akorát to musí být hudba a ne opilcovo předsmrtný chrčení)

236
Katka
Reagovat

@Lída: No já bych asi duchaplně pronesla, že o to se bát nemusí, že prvního pověsím na špagát jeho, takže mu to může bejt jedno.

237
Katka
Reagovat

@Monika: Jasně a pak tě bude každej hrozně chtět, ty se taky prober děvče. Svět je jakej je, takže buď můžeš hrát nefér, anebo trpět. Za sebe beru možnost prvou.

238
Monika
Reagovat

@Katka: Ty jsi taky dobrej pripad:-))) Pokud to zatajis, dotycnej se to stejne drive nebo pozdeji dozvi a dopadnes mnohem hur, nez kdyby jsi byla uprimna hned na zacatku.

239
Ajda
Reagovat

@Monika: Jj, ty seš úpřimná zase až moc. Ale hlavně v názorech na ostatní. Už jen čekám, kdy začneš řešit odebrání dítěte z důvodu nemoci. Takt a empatie, to jsou pro tebe cizí slova.

240
Poštovní holub
Reagovat

@Katka:
A já si myslím, že Lída hrála fér. Nejdřív chtěla okouknout, co je potencionální partner zač, a když zjistila, co nabízí… :) Tak, já být na jejím místě, neprozradila bych ani číslo obuvi, natož něco více osobního. Však Pavel byl taky hodně záhadný, neřekl předem, že hledá jen četu na úklid. :)

241
Ananas
Reagovat

@Katka:
No on se Pavlik nějakým tím věšením ohání skoro v každém dílu…jestli on k tomu nemá nějaký bližší vztah;-)

242
Monika
Reagovat

@Ajda: Tak odebrani ditete me ani nenapadlo, nicmene celou dobu mi vrtalo hlavou proc by stihla, zajimava a sympaticka zenska stala o Pavla, coz je nyni preci jen o poznani jasnejsi…

243
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Jakákoli forma řízeného seznamování toto úskalí: kdy je ta pravá chvíle na otvírání 13.komnat? Na první schůzce je asi moc brzy, ale co už může být považováno za zatajování či dokonce nepravdu je individuální a relativní. Přiznat dítě či vážnou nemoc před oltářem by asi bylo trochu pozdě. Řekla bych, že správný okamžik nastává někdy v době, kdy vím, že o protějšek stojím a domnívám se, že stojí on o mne. Pro někoho to může být 2.schůzka, pro jiného x-tá. Řekla bych, že u Lídy tento okamžik neproběhl. Myslím, že obě dvě setrvávají na farmě s tím, že určený čas nějak překlepou a pak půjdou životem dál, bohatší o zkušenost, možná draze zaplacenou.
Všechny (teda skoro) tady hádám zvedla forma, s jakou to na Lídu Pavel vybalil. Kdyby měla nevyléčitelnou nemoc tělesného charakteru, řekl by:“nejiskří to mezi námi, protože se bojím, že nedožiješ do Vánoc?“

244
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
Forma, kterou zcela infantilní a tupý Pavel předvedl, ho u mě zařadila na místo někde pod klošem. A řekla bych, že i celý tvůrčí štáb. Je jedno, jestli ho k tomu vybídli, nebo to byla jeho vlastní iniciativa, tohle člověk prostě neudělá. A tyto „bulvární“ praktiky jsou mi odporné.

245
okkvp
Reagovat

@Ananas:Kdyby Pavlík o tom něco věděl, tak by se mnohem víc bál manických fází, bo to by si možná hledal skobičku či větývku on sám

246
Ananas
Reagovat

@okkvp:
To je fakt.
@Poštovní holub:
Jo. Takže, abychom ho zařadili, kam patří: chyťte to někdo, než to naklade vajíčka!

247
gabisollis
Reagovat

@Ananas: presne tak.ta forma,kterou to vybalil nebyla ani nestastna,ale totalne hnusna.Neda se cloveku vycitat,ze nezvladne byt s nekym kdo ma nejakou chorobu,ale forma podani.nojono co taky od nej cekat-bordel v chalupe,bordel ve vizazi,bordel v hlave….

248
okkvp
Reagovat

Možná ale z toho rozhovoru vystříhali Pavlíkovo zdůvodnění, že má vlastně strach o nemovitost. Kdoví zda Pavlík nemá podrobnější informace o zchátralosti střešního trámoví.

249
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Dřevomorka je taky pěknej prevít…Díky za odlehčení!

Přidat komentář