Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (14.3.): Rozdávání slunečnic (9.díl) + rekap

14. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8635 w=615]
RS Farmář hledá ženu pokračuje čtvrtým dnem na farmách. Půjde se na výlet, jinde se projedou na kolech a někde proběhne rychlokurz jízdy na traktoru. Všem je jasné, že se nevyhnou důležitému okamžiku – vyřazování. Kdo obdrží slunečnici? Řekne si o ni někdo dobrovolně? O překvapení prý nebude nouze.

První faremní vyřazování

Čtvrtý den na farmách a budeme konečně vyřazovat. Z každé farmy by měl někdo odjet. Někde se volí srdcem, jinde je volba pro diváka nepochopitelná.

Petr

Kdo obdrží slunečnici? Kateřina uvažuje nahlas. Ona je občas komunikativní až moc, u Kamily řeč drhne a Renata je zlatý střed. Takže na vyhazov nominuje sama sebe. Nominaci získává i od Renaty, ta si je jistá, že balit nebude. Kamila také tipuje Katku, raději by odjíždět viděla Renatu, považuje ji za silnější soupeřku. Vše je jinak. Petr to neprotahuje, poděkuje Renatě za strávený čas a předá jí květinu. Žádné objetí, žádný polibek. Sice prý pracuje skvěle, ale zřejmě to nestačí. Kamila je z rozhodnutí farmáře překvapená i spokojená, v Kateřině nevidí konkurenci. Sbalené kufry bude muset Katka vybalit, takové rozhodnutí nečekala a myšlenkové pochody farmáře jí jsou záhadou. Petr Renatu odveze na nádraží a tím to pro ně končí.

[singlepic id=8639 w=615]

Dva traktory, dvě budoucí možné selky. Každá prošla rychlokurzem řízení traktoru. Kvalita zaškolení je důvodem k lehké žárlivosti ze strany Kateřiny. Začíná jízda o farmářovy sympatie a možná i body k dobru do dalšího vyřazování. Vítězí blondýna. Kličkou se dostává před soupeřku. Ta se cítí poškozena, Petr jí vlezl do dráhy. Jako výhru žádá Kateřina večeři ve dvou. Kamile to vadí, ale pro tuto chvíli nic nezmůže.

Pavel

Saša touží z hejkala vyrobit pandu. Jak? Pomocí hřebenu. Je asi jediná, komu se jeho vlasy líbí. Mastné, zřejmě pár dní nečesané háro mu ulízne do culíku a Pavel vypadá ještě hůř než původně. Pavel věří, že se panence podaří z ošklivého káčátka vytvořit hezkou pandu. Měl by kouknout do zrcadla, žádná obroda se nekoná.

[singlepic id=8640 w=615]

V kuchyni čeká Lída a má pro ně důležité sdělení. Aby je to neporazilo, udělá jim kafe a spustí. Nespala, přemýšlela a rozhodla se, že otci svého syna dá druhou šanci. Hlavně kvůli synovi. Pavel je spokojený, nic nemusí řešit, zůstává mu tam jedna panenka a on z toho vyšel bez ztráty kytičky.
Pro Lídu přijíždí expartner. Rozešel se s ní, když byla těhotná a on si najednou uvědomil, jak moc ji miluje. Dokonce padne žádost o ruku, ale Lída si bere na odpověď tříměsíční lhůtu. Lída jeho lásce věří, snad i ona k němu najde cestu. Naděje umírá poslední.
Lída odjela, ale seno se samo domů nesveze. Ve dvou se lépe sbližuje a oni se ani jeden „pandímu sexu“ nebrání. Tak nazývají své laškování. Saša je nucena řídit traktor a chvílemi připomíná bláznivou Katarínu. Ječí po Pavlovi a vyhrožuje kde čím. Dozvíme se, že není žádná rádodajka a on je plachý kluk, takže nic večer nebude. Saša jede a to i za hudebního doprovodu.

Jiří

Jiří odsouvá rozhodování, dopoledne se jede na výlet do Telče. A aby nebyly dámy v převaze, bere sebou také psa. Chemie působí, Miluška se stává horkou favoritkou. Líbí se mu vzhledově i její umírněné názory. Všichni se cpou pizzou, Miluška má radši tu svoji domácí, podle chuti ozdobenou. Sympatie získává i u psa, krmí ho ze lžičky šlehačkou.

[singlepic id=8641 w=615]

Není zbytí, Jiří musí předat slunečnici. Dává ji Evě. Důvod je jednoduchý, zatím by se nechtěla stěhovat a trvale žít u Jiřího. Neměl to jednoduché a asi se mu to jako zdůvodnění zamlouvalo nejvíc. Alenu jeho rozhodnutí strašně zklamalo. Neví, co si o něm myslet. Štáb odvezl Evu a Jiří by šel hrabat seno. Alena odmítá, má zaječí úmysly. Jiří ji zklamal a ona jede domů. Malému frackovi vzali hračku. Jiří není překvapen, nepřemlouvá, nezkoumá důvody, jen ho zajímá, zda si to dobře rozmyslela. Nezdržuje ji, což možná čekala. Miluše netuší, co bude dál. Jiří zjistil už dříve, že holky tvořily dva tábory. Tipuje, že ani Alena by s Miluší nevydržela a také by odjela. Takže jedním rozhodnutím se zbavil dvou nevěst. Alena při balení přemýšlí nahlas. Jiří u ní svým rozhodnutím hodně klesl, už tam nemá důvod zůstat. Pokud ho zajímá žena jako Miluše, ona ztrácí chuť soupeřit. Čím těm dvěma Miluše šlápla na kuří oka, to divák zatím netuší. Zajímavé také je, proč Alena neohlásila svůj odjezd okamžitě při předávání slunečnic. Čekala přemlouvání, sliby, vyznání a nedočkala se? Chladné loučení s Jiřím, Miluši v první chvíli ani nepodala ruku a uraženě odjíždí. Farmáři se ulevilo, Miluše se mu líbí svým klidem, zatím svého rozhodnutí nelituje.
Co bude dál? Podle ukázky můžeme očekávat překvapení v podobě nové příchozí. Díky medailonku je ve hře ještě jedna zatím tajemná nápadnice. Tichá voda Jiří se nezdá.

Josef

I u tohoto farmáře si na vyřazování musíme počkat na později. Nyní vyrážíme na kolech, směr Nové Hrady. Simona s kolem nekamarádí, pojede autobusem. Kateřina jen šlápla do pedálů, pusu nezavřela. Vulgární, se vším nespokojená nápadnice nikoho svým lamentováním asi nepřekvapila. Ani nemá smysl všechny ty nejapnosti přepisovat. Co jí vadilo? Všechno! Chtěla jet po silnici, jedou polňačkou. Cesta je do kopce, jsou tam kameny, je jí špatně, je tam Lída, vadí jí Josef … Farmář se škodolibě raduje, že dá holkám pořádně do těla. Mírný kopec a Josefovi nějak došly síly. Vede kolo a i Lída ho předjíždí. Trasa je cca 7 km, poslouchat celou dobu Katarínu musí být za trest. Líba jí radí držet hubu, ale zbytečně.

[singlepic id=8642 w=615]

Prohlídka zámku začíná obřadní místností. Pepa se shání po nevěstě a vybírá si Libuši. Chtěla by ho i Katarína, ale vzdává to. Bude s Líbou nešťastný, to divoká Káča ví předem. Po kultuře občerstvení a zase zpátky na kola. Dámy radí Pepovi víc jíst, ale on jako dobrý kohout míní zůstat hubený. Kateřina potřebuje zhubnout, líbí se jí to. „Ženskou bez zadku a pivo bez pěny, to nemusím,“ komentuje Josef.
Po návratu je čas na slunečnici. Katarína si o ni řekla, ale určitě nečekala, že ji dostane. Nemusí jí děkovat, ona ho stejně nechtěla. Nikdo ji nezdržuje, ale jí se odejít nechce. Smlouvá, ale s Josefem to nehne, ve svém věku o žádnou štěknu nestojí. Nebyla by to Katarína, aby nepředvedla i při odjezdu pořádné divadlo. Josef je chlap od Satana a ona požaduje chlapa od Boha. Je prý krásná ženská, on si ji nezaslouží, ona patří do jiného světa. A hlavně už ví, že nepatří do žádné reality show, Bůh si to nepřeje. Hlavně ať si to vezme k srdci a už opravdu nikdy nikam neleze. Autobus ji odváží a divák doufá, že to bude navždy.

Zuzana

Zuzana si chce ulehčit vyřazování, hledá dobrovolníka a je zaskočena, když se její nabídky chytá hasič a říká si o slunečnici. Celé čtyři dny Zuzana Soptíka pomlouvala, ale teď je překvapená, nečekala to. Překvapeného hraje i Hassan. Hasič vycítil, že mu tam pšenka nepokvete a vzal zpátečku. Balí i stan a je zvědavý, kde si frajeři ustelou. Odjíždí a vypadá, že je se svým rozhodnutím spokojený.
Vycházka lesem je obohacena o Hassanovu farmářskou chvilku poezie. Procítěně recituje a Zuzana se tetelí blahem. Jen neví, jestli si dělá srandu, nebo to myslí vážně. Stav pomalého oťukávání jí vyhovuje. Na konci přednesu chybí úklona, ale sám sebe pochválí za dokonalý výkon.
Hasič si odvezl stan, kam hoši hlavu složí? Hassan je chytrolín, vymyslel spaní v nedokončeném patře. Když si pěkně zametou, najednou má nový nápad. Proč někde mrznout, když by si mohli ustlat v kuchyni. Ještě to nějak opatrně domluvit se Zuzanou. Zbaběle vysílá posla Tomáše a škodolibě se směje za dveřmi. Zuzana souhlasí, jen nesmí couráním budit Elišku. A Tomáš nám prozradí, proč se cpou do kuchyně. Hassan se bojí pavouků a naivně doufá, že v kuchyni nebudou. Polibek pro oba před spaním a Dobrou noc!

[singlepic id=8643 w=615]

Příště budeme řešit Elišky plný nos, Kamila se touží nacpat Petrovi do postele a u Jiřího čekáme paní neznámou. Jo, a Pavlův kůň se možná dočká lepšího ustájení.

Zdroj : PR Prima, primaPlay

Související články

Farmář to zpackal: Jiří předá slunečnici, ale odjedou mu dvě ženy!/ Deník Aha!
Farmář Josef vyvezl krasavice na výlet: Zlá Katarina jen sprostě vyřvávala, ale stihl ji krutý trest!/ Deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 641
1
okkvp
Reagovat

Imho jediným překvapením by bylo, kdyby nám 95% podstatného děje předem neprozradily bulváry a ofiko.

2
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Já pořád nějak nepobírám, proč to Prima takhle pouští ven. Upoutávky, reklama, chápu, ale prozrazovat, že vrahem je zahradník?
Bývalo to tak i dříve?

3
okkvp
Reagovat

@Ananas: bulvár se staral o medializaci i v minulých řadách a jiných RS, ale takhle rozsáhlé informování o budoucím ději nebývalo. Snad kromě JSSS a iděsu, kde celá léta vycházela propagační recenze paravidelně 1-2 dny před vysíláním

4
Ananas
Reagovat

Na ofiku Pepa ve svatební síni:))

5
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jo, už si vybral :-) A nevěsta ani nepípla.

6
Bobby Brown
Reagovat

No tedy, tak Renatu už tam nahánějí dva cápci a už si mailujou. Hm, jsem nějak pozadu, sakriš…

7
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Sem ti to řikala…kdo zaváhá…

8
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: …ten do Neratovic nejede!

9
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Ale Renata není zrzka, ne, Bobby?

10
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Jednak jsme neviděli všechno, žejo, druhák mi to nevadí. K zrzkám mám jen jiný vztah, než k nezrzkám. :-)

11
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Aspoň že Ti do ní nedělá i kocúr;-)

12
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jestli je pravda, že má vícero nicků, pak to není tak jisté.

13
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jj, ale to tihle asi nebudou, (s nikým se nehádají)

14
Bobby Brown
Reagovat

Njn, až jí zítra Peťan vyřadí, to po ní bude teprve sháňka. To bude po Neratovicích teprve mrouskajících mlsných kocourů.

15
Jonatána
Reagovat

Teď jsem se koukla na ten odkaz na AHA, to jsou věci. S Miluškou tam žádná ženská nezůstane,. Hmm. a pak jsem pokračovala na další článek s fotkama Olív a Zuzy naholo. Tak teď už naprosto chápu, proč ji ze všech chlapů bere zrovna Hassan. Má evidentně kladný vztah k bulváru a Hassan se tam hodí :-).

17
okkvp
Reagovat

@Ajda: se to Káče s tím Bohem asi nějak popletlo – největší starost sice měla správně o duši – ale bohužel o tu nafukovací :-)))

18
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Vždycky když toho chudáka Josefa vidím, tak si vzpomenu na tenhle film – youtube.com/watch?v=mg3m_n9AoJA

19
Ajda
Reagovat

Největší peklo je samotná Kačena. Ta by i Satana svou hubou oddělala.

20
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Děkuju za povzbuzení do nového dne!
Ta opravdu patří do jiného světa, jenže jak známo, Káču ani v pekle nechtěli.

21
Poppy
Reagovat

@Ananas: Dobrý!

22
Pavelss 11
Reagovat

farmar hleda zenu, by mohli davat drive, aspon po21hod.

23
Bobby Brown
Reagovat

@Pavelss 11: Vzhledem k tomu, že FHŽ dávají od 20:15, jsem se v této úvaze nějak ztratil.

24
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Já též, 20:15 je akorát………krásně stíhám usednout k TV s hrnkem čaje, těším se na to celý týden……..:) vždycky si po vysílání připadám krásná a chytrá a jsem velmi spokojená se svým životem….:)

25
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Nevím, jestli dneska bude stačit čajíček…

26
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Ale jinak souhlas. Zrovna jsme si s kamarádkou (ta zas sleduje Súdnu sieň) říkaly, že na to koukáme, abychom si víc vážily toho, co máme.

27
Bobby Brown
Reagovat

@Slavěna: Mně je to vcelku jedno, kdy to dávají. Já to stejně sleduji na netu. Jen mi ta věta nedává smysl. Možná jsem jen zabržděný.

28
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: třeba myslí slovenského FHŽ, ten začíná okolo 23.30

29
Ananas
Reagovat

Extra: indián z farmáře se s tím nemaźe…

30
Poppy
Reagovat

@Ananas: Já se zas občas ráda podívám na Spektru na Sběrače (je o to těch šílených sběračích všeho možného, co jim doma pak hnije a potom leze i oknama na zahradu). A pak lítám po bytě, uklízím a vyklízím :-)

31
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Jj, máme tu jednoho takového. Jsem moc ráda, že až ve vedlejší ulici.

32
okkvp
Reagovat

@Ananas: hehe jetodebil

33
Slavěna
Reagovat

@Ananas: ………tak si tam cáknu trochu rumu………!!!!

34
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: :-D Zajímavé je, že na jedné fotce má hvězdu komunistickou, na dalších židovskou. Ještě že tam nedali půlměsíc, to by byl zase brajgl.

35
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: já bych spíš řekl – je to vocas.

36
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Aspoň si nikdo nemůže stěžovat na nekorektnost či naopak propagandu:)
Ten půlměsíc…ležatej…ti nevim

37
Ananas
Reagovat

Hádejte, co dělá Kotrmelína v ukázce na Supru?
B.lí
A i U je správně!

38
Tinka
Reagovat

Tak hlavně že Katarina sama sebe otitulovala jako ´“krásnou ženskou“. ty bláho, to jsou věci

39
Wally
Reagovat

Ale vypadá tam tak o 15 let starší. Asi jí nějak došly herecké vlohy.

@Bobby Brown: K tomu tvému dotazu o stravování štábu. Myslím, že tam je tak 3-4 lidé. Latěna pouze na začátku. Takže to tam snad přežijí a úderem soumraku odjíždějí na hotel. A žeby tam někdo z účastníků trpěl hladem jsem si nevšimla.

40
Vlásek
Reagovat

Čím dál víc mě mrzí, že se v tomhle Farmáři Katarína s Indiánem nesešli. Oba si myslí, že mají co ukázat, věkově by k sobě taky pasovali. Prostě dvojice snů.

41
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: S tím hladověním to není tak jisté. V minulé řadě nechal Serafínský Král holky žvýkat myší bobky, aby zahnaly hlad.

42
Ananas
Reagovat

@Wally:
Buď herecké vlohy nebo šminky.

43
Bobby Brown
Reagovat

Na iPrima foto s máničkama. Jeden zamrzl v 70., druhý v 80. letech.

44
okkvp
Reagovat

@Ananas: zmizela jí nabíječka k mobilu ;-)

45
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
She asks me why
I’m just a hairy guy

46
Ananas
Reagovat

Paní Klošová se nám po kalíšku (či spíše po kalichu, Pepa není troškař) pěkně rozesmála a rozpovídala:)

47
okkvp
Reagovat

@Ananas: aj sprostonárodní zapěla :-)

48
kpz
Reagovat

Farmářka by si mohla oholit toho kňoura, to je děs…

49
Prochor
Reagovat

Zuzana musí být brutálně zakoukaná, že se Josefu Václavovi Sládkovi |Hassanovi nesměje. Ale dobrej pokus:-)))

50
Ananas
Reagovat

Proč na to vlastně koukám, když už vše proflákli předem?

51
Prochor
Reagovat

Sakra- moje favoritka nejsympatičtější je Kamila. Tak jí snad Jiří nevyhodí.

52
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Odvolávám. Pandí sex jsem fakt nečekala!

53
Prochor
Reagovat

Pardon – Petr nevyhodí.

54
Prochor
Reagovat

Miluška je náhle favoritka proti své vúli? Takhle to dopadne, když ženská neví co chce.

55
Honza
Reagovat

Alenka: Pokud Petra zajímá holka jako Miluška, tak já tady nemůžu bejt….

Co tím jako myslela? Prý holka jako Miluška.

56
Prochor
Reagovat

Pěkná písnička Samua, Samya jede… jak se ti řídilo?

57
Ananas
Reagovat

@Honza:
Já taky marně čekám, kdy štáb přizná, že Miluška trhá mouchám nožičky nebo tak něco.
Ale asi nemá smysl hledat rozumné vysvětlení- hol dívčí války jsou stejné od školky až do důchodu – s jednou ka, s druhou neka-… Známe to všechny;-)

58
Hana
Reagovat

Čím Jiří Alenu zklamal? Rozumíte tomu někdo?

59
Honza
Reagovat

@Prochor:
Z té písničky jsem brečel smíchy :D

60
Poppy
Reagovat

@Hana: A ještě jak se na něj vyčítavě dívala!
Fakt je, že jsem čekala, že se Jiří zeptá, čím ji zklamal. Ale asi mu spadl kámen ze srdce, že se poroučela a tak to radši nerozmazával.

61
Prochor
Reagovat

59 – Panda jí dostal:-)

62
Ananas
Reagovat

Ofiko perlí: Petr si před lety pořídil farmu a miminko.
Prcek na ta léta fakt nevypadá:)

63
samya
Reagovat

@Prochor: Bylo to jednodušší jak auto. Jen dvě rychlosti a do kopce to jelo samo :-) Spíš jsem se bála, že ztratím náklad :-)

64
Prochor
Reagovat

Josef dá Kačce slunečnici, ještě jí pomůže sbalit, ještě jí odveze a ještě jí (a sobě) koupí prášky na makovici:-)

65
Ananas
Reagovat

Pochvala za výběr písní!
Rybička zlatá k nespokojené rybářce Katarince seděla jak víte co.

66
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Ber to jako videorekap. ;-)

67
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Spíš mu z něj úlevou opadaly kachličky.

68
Prochor
Reagovat

Hassan mně vyloženě baví. Je to pěknej intrikán:-)

69
Honza
Reagovat

Podle ukázek to bude příští týden vypadat zajímavě.

70
Ananas
Reagovat

kdo se to tam na konci svalil?

71
Ajda
Reagovat

@Honza: Hlavně se vše podstatné dozvíme ještě před odvysíláním :D

72
Monika
Reagovat

Petr udelal hodne dobre, ze vyradil tu nejlepsi babu co tam mel. Doufam, ze si ve finale vybere Kamilu, svuj k svemu, taky moc rozumu nepobrala, takze se budou krasne doplnovat.

73
okkvp
Reagovat

že nám pani Klošová v upoutávce neupadla z kola, že ne ? :-))))

74
Monika
Reagovat

Velke plus pro Lidu, ze si zachovala chladnou hlavu a nerekla svemu ex hned ano.

75
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: Vyhledem k tomu, že potřebovala jen zadarmo odvézt, by jí takové ANO přišlo docela draho.

76
Poppy
Reagovat

Kotrmelína je fakt na palici. Napřed se sápe po té slunečnici a pak je uražená.

77
okkvp
Reagovat

@Poppy: byla by mi vyhodila sanici, kdyby se přesně takhle nezachovala

ale u toho kolovýletu jsem se řehtala z celého srdce, zvlášť když dámy byly vyplyvané už celých 600 m od baráku (za tím zemědělským hangárem)

78
Mik
Reagovat

Katarína musela mít hrozné dětství, když ještě teď má potřebu za každou cenu na sebe upoutat pozornost.

79
Bobby Brown
Reagovat

Ještě na net nedali ten díl, přesto už jsem viděl scénku s Petrem a jeho děckem. Nechápu proč to video tak dok****li a je tak roztažené, ale zase jsem se musel smát, jaký tam měly holky megaprdele.

80
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: to v odvysílaném dílu nebylo

81
Ludmila
Reagovat

Tak ti nevím, mlaďoch nečekaně vyhodil tu nejlepší, a nechal si tam tu nejhloupější, nepočítám Jáčko, to je tam jen pro reklamu. Možná se ten jeliman opravdu chce seznámit.
U farmářky skončil jedinej týpek, co by ji tam manuálně pomohl. Ale je fakt na Hassana (jmenuji se jinak) se dobře kouká. No rozhodně je Hassan jako model, který má řitáhnout klient nevhodnější. Tady nejde o seznamování.
Tanečník, vyhodí ženskou, která je fešná a něco o hospodářství ví (a nejspíš moc netlačí na pilu). Pak odejde původní favoritka, také zběhlá v zemědělství,kde si ovšem myslím, že pro něj jen dobře, že si ji nenastěhoval dochalupy. A nechá si tam celý nadšený nejmíň pěknou ženskou, která ví o hospodaření prd. Chtělo se mi říct, tý jediný se nebál, ale vzhledem k upoutávce na příště, bůhví jako to vlastně je s ubytováním na Vyhlídce (že by opět jen reklama).
Panda. No super scéna s traktorem a už víme proč má mít partnerka řidičák, Panda neřídí. Nejspíš by se i hodilo, kdyby panenka měla i vlastní vůz. Ale ani tady nevěřím, že jde skutečně o seznamování.
No a Jozífek, můj favorit. Překvapil mě zdaný cyklista a je to jediný příběh, kde došlo k srozumitelné akci, Katarina jede domů, no kdo by chtěl mít doma komediantku z poutě, a to přesně Katarina připomíná. I když jestli Jozífek neprohloupil, mohl tam mezi ty sruby pořídit kolotoč a Katarina mu mohla pomoct rozjet podnikání. Tady myslím o seznamování taky nejde.

82
Bobby Brown
Reagovat

Tento díl jen potvrdil, že pochopit ženské, to je nad schopnosti chlapa, to prostě nejde. Navíc, abych trochu hodil drobný genderflame, poukázal na onen stereotyp, jak jsou muži ješitní a ženy ne. Heh, dneska byly vidět tři pumelice, u kterých jsem si málem ukroutil krk.

Katarína, kromě jejího fekálního slovníku, mele páté přes deváté a v jedné větě je schopna tvrdit „chcu“ i „nechcu“. Ta je přímo zhmotněný chaos, zmatek a oheň pekelný. Na té ta uražená ješitnost byla vidět nejvíce. Té to přímo cáká z huby (abych použil její slovník).
Lída, co na to říct. Najednou si v noci uvědomí, jak má malý děsně príma tátu a jak by bylo fajn, kdyby si pro ně (demonstrativně) přijel. A jestli je smrt nerozdělila, žijí šťastně až dodnes (i s indiány, kovboji a jinými postavičkami).
Alenka, to samé. Jak už tu kdosi psal. My s ní nekamarádíme, tak jak si mohl takhle blbě vybrat? Tohle já trpět nebudu! Buď ona, nebo já! Tak ty, Alenko, tak ty. Papa, sbohem a šáteček.

83
Bobby Brown
Reagovat

Situace s Alenkou mi připomněla mojí práci v jednom koncernu. Tam kolega měl na starosti „dámský“ kolektiv dělnic. Móóóc príma věc. Když jsem poprvé zažil, že mu tam nakráčely do kanclu Máňa s Blážou a dožadovaly se společné směny, protože přeci jsou velký kamarádky a hlavně, s Táňou nekamaráděj a nechtějí tudíž s ní pracovat, tak jsem se mu divil, že jim vyhoví a ne vyhodí. Jen se na mne blahosklonně usmál, když jsem coby cucák tohle prohlásil. Za 14 dní tam v kanclu stála Bláža, tentokrát však s Táňou, a dožadovaly se společné směny protože přeci jsou velký kamarádky a hlavně, s Máňou nekamaráděj a nechtějí tudíž s ní pracovat. Nemusím snad vysvětlovat, co se dělo za dalších 14 dní, žene? Pak mi kolega vysvětlil, že než řešit rozhašteřené ženské na jednom pracovišti, je mnohem rychlejší a efektivnější sednout k PC a překopat směny.

84
Honza
Reagovat

Jiří je kanec, přece jenom si bude vybírat mezi dvěma!

85
Ajda
Reagovat

@Ludmila: Jiří tvrdil, že nehledá pracovní sílu do hospodářství, ale hospodyňku a tanečnici. Alena moc tlačila na pilu a ta druhá fňukala při vzpomínkách kudy chodila. Dvě kámošky, co jedna bez druhé nejde ani na wécko, ale to by bylo tóčo, kdyby pak rozhodoval mezi nimi. Vypadá to, že dorazí další posila.

86
Slavěna
Reagovat

@kpz: Kup si brejle, to nevidíš, že to jsou pigmentový skrvny…..???!!!

87
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Jo, zatím jediná věc, kvůli které je člověk zvědavý na příští díl. Mám ale obavy, že nám to vykecají během týdne.

88
Slavěna
Reagovat

@okkvp: Mám strach, že jo.

89
Bobby Brown
Reagovat

Na profilu Kotrmelíny:
„Zájmy: Fotografování, příroda, ráda cvičí a jezdí na kole.“

Hm, tak leda ve snu a ještě šlape hubou.

90
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Ten strach jsem měla už v 71 :D

91
Mik
Reagovat

Písničky vážně zábavné a k věci: Saša jede (na traktoru), I Want to Ride My Bicycle (Katarína chce očividně jezdit na kole), Jak dostat tatínka do polepšovny (v tomto případě Pepu), Bůhvíkam (bez zbytečných průtahů s Renatou) :-)

92
Mik
Reagovat

Že by Jiří zapojil do hry znovu Alenu č. 1, kterou překvapivě vyřadil jako první, když se mu s ní tak dobře tancovalo?

93
Ajda
Reagovat

@Mik: A co recyklovat Katarínu? Myslím, že to bude nějaká, co tam ještě nebyla.

94
Ananas
Reagovat

Dobré ráno všem!
Bobby, pochop konečně, že dívčí pikle a spikávání a pomlouvání a kudličky do zádíček a nevinné obličejíčky atd atd chytrá děvčátka trénují od mateřské školky (a ty naivnější se v rámci přežití snaží udržet krok:)). Tak se smiř s tím, že tohle chlap prostě nemá šanci pobrat!
Ad Lída- lepší odejít než být odejita. Navíc odešla efektně. Tady psala, že spolu nejsou.
Ad Jirka- opravdu myslíte, že by mohla naplout nějaká další? Teda kromě Káči Pekelné, tam je možné vše:). Já to tipovala spíš z Jiřího strany na milosrdnější způsob jak říci ne.
Ad Zuza a Hassan, ať už je do Farmáře vedly jakékoli pohnutky, mohli by posloužit jako videoklip k „ví, jak se valej holkám šrouby do hlavy“
Ad Pavlik, abych ho neošidila-na učesaném bylo dobře vidět, že ve skutečnosti má na hlavě šesti chlupů ve třech řadách a permanentní rozruch pomáhá imitovat to pořádné háro, které by si tolik přál.
Konečně bylo potvrzeno, že řidičák nemá, což opět potvrzuje ty dohady o přîpadných papírech na hlavu, ID a pod. Mimochodem, myslíte, že byl na vojně?:-))))

95
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Ne rozruch ale rozcuch:)

96
Vlásek
Reagovat

Jiří vyřadil farmářku, která ho zaujala nejmíň. Alenka, která tam jela s pozicí favoritky a vycítila, že ji ztrácí, radši rychle též sbalila kufry. Kdo ví – třeba ji jako hlavní hvězdu respektovala i Eva a nelezla by jí do zelí. Alena neví, co má od Miluše čekat, kamna nebudou, tak balí fidlátka i s moralizujícím proslovem, nad kterým divák kroutí hlavou.

Miluše neměla moc prostoru, tak se Jirkovy sympatie k ní zdají trochu překvapující. Ale pozor – Milušesi není úplně jistá, jestli Jirku chce, a ten má taky ještě eso v rukávu v podobě tajemné neznámé. No, tajemné – díky bulváru možná tak do středy.

97
Vlásek
Reagovat

Oprava: Miluše si. Asi jsem ještě v polospánku. :-)

98
Poppy
Reagovat

@Ananas: Nebo o něj Pavlík přišel, když jel z hospody :-)

99
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Nebo tak

100
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Divák kroutí hlavou, ale musí brát v potaz, že nějak se u ní ta holka z kravína projevit musela, nešlo čekat nějaké filozofické projevy:-)

101
Ajda
Reagovat

@Ananas: Úplně na konci Jiří říká: „Díky medailonku farmáře, ještě je jedna žena. Seš tedy druhá. Takže si teď vybírám mezi dvěma. Takhle to je.“

Že by se opakoval scénář a Jiří se nám paktoval mimo kameru podobně jako loňský Josef?

102
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Dobré ráno,

k Pavlovu účesu ještě doplňuji, že rozcuch – styl taky trochu maskuje jiné libůstky ve vzhledu, jako profil, uši, tvar hlavy atd. Tak nevím, jestli v culíku prokoukl.

Vrtá mi v hlavě ten traktor. Jak se na louku dostal, když Saša nevěděla, že bude řídit? A Pavel vlastní traktor, když nemá řidičák?

103
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Traktor tam jistě dopravil rád nějaký zlomyslný člen štábu, aby pak Saša na něm mohla vopravdicky jet domů:-)

104
Ajda
Reagovat

@Vlásek: Neříkal Pavel už dříve, že si traktor půjčuje?

105
Vlásek
Reagovat

@Mik: Tomu nevěřím! Tam je kromě kameramana, který autenticky zaznamenává děje na farmách, nějaký štáb? To by nám u Farmáře přece neudělali!

Já bych řekla, že ten traktor tam vysadilo UFO při poslední návštěvě u Pavla!

106
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Sem to nechtěla říct naplno, ale dobrá tedy- čím ulízlejší, tím horší

107
Vlásek
Reagovat

@Ajda: Hm, možná – takže musí vždycky někoho ukecat, aby ho přivezl – odvezl?

108
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Ano, právě proto má ty dlouhé rozpravy v hospodě, když dojednává odvoz sena.

109
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Však onehdá vysvětloval, jak je obtížné sehnat odvoz, i čtyři hodiny v hospodě tomu musí věnovat. Teď holt tolik času neměl, když musel skákat kolem panenek, malovat, chystat špagáty a tak, takže sehnal jen provoz bez kočího.

110
gabisollis
Reagovat

Vcera to byl docela vtipnej dil.Ty pisnicky byli fakt povedeny.:-)Rozumove veletoce par ucastniku jsem teda nepochopila,ale to jen dokresluje proc jsou zrejme samy.

111
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown:83-:-DD,Bobby ja jsem sice zenska,ale tyhle zensky taky nechapu.Vim,ze se to deje,ale nechapu….dle meho jsou to ty zastydly zensky z matersky skolky.(jak pise ananas) des bes.Taky nevim proc reziserovi stacilo jen, ze Alena rekla „takova zenska“proc z ni nedolovaly vic?

112
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Tak jo, debaty kolem logistiky mi nějak unikly.
Ale stejně, trávit pár hodin v hospodě, aby dojednal odvoz fůrky, vyplatí se to ještě? No jedině, že to dělá s láskou, to bych tak mohla pochopit.

113
Bobby Brown
Reagovat

No jooo, tak Péťa už bude mít líbačku s Kamilou. A jak se ta potvora u toho drží v bok, ještě si snad poklepává nožičkou.
Ale tak co, srdíčku neporučíš a Peťan je halt na selky.

114
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Myslím, že sis právě zároveň odpověděla. ;-)

115
Mik
Reagovat

Takže farmaření u Pavla se sestávalo za několik dní z odvozu jedné malé kupy sena? Neměl by se pořad jmenovat spíš Ženy hledají farmáře (marně)? ŽHFM:-)

116
gabisollis
Reagovat

Jooo jeste chci vyseknout vsem pochvalu jak z minule niniukazky poznali,ze Lidin ex je dvojce Pavla.:-)

117
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: pardon-ne pochvalu poklonu.:-)

118
Vlásek
Reagovat

Zuzana nečekala, že si Soptík slunečnici sám vyžádá, zaskočilo ji to. Ne že by o něj stála, ale bylo příjemné, když se o ni pasovali dva kohouti. Ten třetí chlapec je jaksi neviditelný. Hasič udělal dobře, vyvlékl se z toho se ctí.

119
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Zdravím a beru obojí:)

120
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Ano, vzal jí vítr z plachet. Myslím, že se těšila, jak zas bude dělat fórečky, napínat a okecávat.
Takhle dal košem on jí.

121
gabisollis
Reagovat

@Ananas: taky zdravim.:-)Tim u mne hasic zabodoval.:-)

122
Bobby Brown
Reagovat

Jinak, když už „Saša jela“, taky by mu mohla panenka taky vysekat tu elektriku a zapojit novou. Položit novou střechu, udělat ty schody a nahodit barák. On by jí za to z družiny nosil obědy.

123
Mik
Reagovat

@Ananas:
Třeba by si tam hasiče ještě těch pár dní na práci nechala. A ta velkoscéna se žádostí o složení spacáků a hlav v kuchyni? To se dalo odbýt jednou slušnou otázkou kdykoli během dne a tady to vypadalo skoro jako žádost o audienci u královny:-)

124
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Přesně, Pavel je vyloženě praktický tip. Hlavně by jí při tom všem dělal milou společnost.

Bydlel vůbec na „farmě“ před natáčením, natrvalo? Ze začátku to tam bylo v povážlivém stavu, bez elektriky. To jako by si odjinud jednou za čas odskočil tam posekat a dojednat odvoz. Říkal něco o paneláku?

125
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to neni tak jisty.:-)Mozna par dni,ale jako kucharku uz ji taky vyzkousel a tak by se pomaloucku preslo i k vareni.:-)
Jinak me vcera ochudili o Lateny kozacky.ukazali ji jen do pasu.:-(jsem si to ted poustela jeste jednou jestli jsem to nepropasla a ne.

126
okkvp
Reagovat

@gabisollis: zase pronášela ftipné komentáře, nemůžeš mít všecko

127
Tamzin
Reagovat

Tak Latěna ftipná je, o tom žádná. Kdo nepochopí hned, pozná podle grimasy.

128
gabisollis
Reagovat

@okkvp: hmmm to je fakt.nebo uz je ztratila kdyz dobihala ten vlak.
Katarina je tak priserna,ze ani nema cenu ji nejak komentovat.
Jo a ten pad priste?byl teda hustej a vy experti na niniukazky byla to klosova?

129
gabisollis
Reagovat

@Tamzin: jj ty jeji grimasy me fascinujou.Ja to nechapu. mluvi strasne,tvari se strasne,nic extra hezkyho to neni.proc ji tam furt cpou do ty TV?

130
Prochor
Reagovat

Farmář zpravidla na farmě produkuje potraviny. Petr Hájek třeba ještě vyrábí sýr. Ale Panda je první farmář, který se chodí stravovat do družiny. To by člověk nevěřil:-))) Jinak bylo zajímavé, jak se sešli dva česílkové. Lída zřejmě hledá podobný typ muže.
Hudební podkresy byly super a Prima se učí od slovenského farmáře 1. Ještě mi chybí Hudákovy glosy.
Jinak „Saša jede“ může být chápáno nejen že Saša jede na traktoru ale že se rozjíždí stylem:“ Tak já tady uklízím, já tady vařím a ještě mám řídit traktor?“.atd.
U Pandy bych se nedivil, kdyby od Saši ještě čekal, že ho bude ráno oblékat a zavazovat mu tkaničky:-)

131
gabisollis
Reagovat

@Prochor: s vetou „prima su uci od SK“bych byla hodne opatrna.:-)jj hudba se povedla,ale to byl nejspis nejakej zazrak.a nebo….se uci,ale to teda hodne pomalu.pak by se dalo ocekavat tak ve farmarovi XII.ze se dockame.:-)

132
okkvp
Reagovat

@Prochor: ptal se přece, zda umí plést copánky …. já bych tam tedy taky upletla … nejdřív jeden Pavlíkovi na hlavě a doplnila velkou, takovou tou sovětskou mašlí a pak bych na něj pletla bejkovec

133
Tamzin
Reagovat

@gabisollis: třeba čekají, že se z ní postupem času nějaký ten Hudák přeci jenom vyklube, holka se snaží fest :-)

134
gabisollis
Reagovat

Jeste me bylo lito,ze Renata neustala ten plac.Vzdyt to vlastne byla pro ni vyhra.Nejspis to byli jen emoce,ale je to skoda.

135
gabisollis
Reagovat

@Tamzin: jezis no to nikdy se nemuze stat.:-)ja ji nedavno videla v mini rolicce v krimiserialu a byla tam uplne stejna,stejne grimasy jako tady a i VIP zpravy.hrozna herecka.

136
Tamzin
Reagovat

@okkvp: V Pavlíkově případě by ta mašle asi byla větší než hlavička. Do oken by mohla místo záclon plesknout právo a nemusela by čistit okna.

137
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: @Tamzin: tak ono Hudakovi to stejne nekdo pise ty komenty,ale Latena by to nezvladla ani precist.

138
Tamzin
Reagovat

@gabisollis: Já mám na ni hrozné vzpomínky z nějaké soutěže, kde moderovala s Brzobohatým, už si nemůžu vzpomenout, skleróza klepe na deře :-)

139
okkvp
Reagovat

@Tamzin: první Superstar (2004)

140
Tamzin
Reagovat

@gabisollis: Já vím, ale ten přednes je suprovej, hlavně tam není vidět, což by Laťka asi nezkousla.

141
Tamzin
Reagovat

@okkvp: Dík, to už je fakt dávno a pokrok žádný, to je smutné.

142
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Péťu měla stejně na háku a jeho hecování a komandování brala s úsměvem. Když mu dělalo dobře cvrlikání Katky a Kamily, ať si to užívá.

143
pelmel
Reagovat

čuprstár to byla :-))

144
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: ano a o to vic me mrzi,ze ty slzy neustala.

145
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To víš, třeba se jí tam líbilo. Nevím, ale nemyslím si, že by se k nim Petr choval zle, nebo že by nějak zle vypadal. Normální kluk, který se umí postarat o statek. A úplně zahrabanej taky nebyl, takže jí to tam mohlo vyhovovat. Nakonec jí to celé přišlo líto. Odešla úplně normálně, bez scén a rádoby vztyčeným prostředníčkem, že jí to jako vůbec nevadí, se zahazovat s takovým chudákem. Takže mně ten její odchod přišel takový normální, lidský.

146
Ajda
Reagovat

@Prochor: Hájek pekl i skvělý chleba. A sýry má fakt dobré, teď je to práce Aduš.

V ukázce kdy Petr doveze syna přijede parádním bourákem, žádná šunka, kterou poslal holky nakupovat.

147
Mik
Reagovat

@Tamzin:
Mašle u Pavla přece přichází v úvahu jen ve formě věšení se na stromě:-)

148
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Bodejť by je neměl dobrý, když je dělá poctivě „normálně“, a ne ty usměrnicované EUrosýry.

149
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jasne,ze jo.jen jsem psala,ze me to mrzi,protoze bez slz by to bylo lepsi.mineno v dobrem.ani tim nechci rict,ze by se ztrapnila nebo tak neco.jen,ze bez slz by to bylo pro ni lepsi.chapes?:-)

150
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Chápu, leč nesouhlasím. Slzy byly naprosto pochopitelné. ;-)

151
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Přece si ho nenechá hned první den vobouchat, žejo.

152
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jeee nezlob me mam migrenu.:-)pochopitelne byly.jen tim dala najevo,ze ji NECO je lito.napr.ze si ji nevybral,ze jela prvni,a bla bla bla beru to podle sebe nechci davat cizim lidem najevo,ze me je neco lito a to brekem das.uz chapes?:-)ani ne tak kvuli Petrovi ale tem dvoum slepicim co tam zbyli.

153
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Nechápu „už“, chápal jsem i předtím. Stejně nesouhlasím, přišlo mi to vpořádku. A nediv se, že máš migrénu, když se tak rozčiluješ hned po ránu. :-D ;-) :-* =||=

154
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tu uz mam od vcera.no asi ti to nevysvetlim pac to je o zenske logice.:-)proste dala pred souperkama najevo litost a to ja bych nechtela.kort kdyz z tech dvou vycnivala na sto honu.

155
Tamzin
Reagovat

@Mik: no jo, není mašle jako mašle a to mě nedošlo :-)

156
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: Mě to také přišlo v pořádku, slzy jsou prostě součástí mě :-) A něco mi tam přišlo líto, ale nebyl to rozhodně vyhazov od Péti….

157
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: Že jsi přišla o závody na traktoru? Nebo ti tam přirostlo k srdci nějaké selátko? Koneckonců, také ti mohl dát s sebou nějakou vejslužku. Mákla sis, tak co.

158
okkvp
Reagovat

@Renata: Placená zábavná dovolená?
(trochu si dělám srandu)

159
Katka
Reagovat

@Mik: Jo ta by se k němu docela hodila, ale Miluška na rozdíl od těch dvou fuchtlí je fajn, prostě si lízne šlehačky s psíkem Májou, nic nechce, neštrachá se mu do postele.

160
gabisollis
Reagovat

@Renata: tak to dofam,mas na lepsiho.:-)

161
Katka
Reagovat

@Renata: No ráda vyhráváš no, ale lepší vyhazov než Pyrhovo vítězství.

162
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: Nééé na traktoru jsem jezdila také, ale to tam nebylo…. Jo pár lidí mi tam přirostlo k srdci také, tak proto ten pláč…. Ono se to nezdá, ale jedete do úplně cizího prostředí, nevíte co vás čeká, a tak si tam zvolíte někoho kdo je pro vás takový ten opěrný sloup….. A dovolenou bych to nenazývala, možná to tak nevypadá, ale žádné lážo plážo to nebylo, i kvůli přítomnosti kamer :-)

163
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak se ukaz,Renata dosla az sem za „tebou“ muzes ty dva capky rozdrtit.;-)

164
Renata
Reagovat

@Katka: Nééé tohle rozhodně nebyl pláč z toho že jsem „prohrála“ …. To bych byla spíše naštvaná jako Katarína…. Tohle byl prostě jenom obyčejný lidský pláč, z toho, že opouštím někoho kdo mi přirostl k srdci… Navíc tyhle věci beru s nadhledem, jsem ještě celkem mladá, takže jsem se nemusela drát abych ho strhla jen pro mě protože mi utíká čas….

165
Renata
Reagovat

@gabisollis: :-D

166
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Neblbni a neukazuj na mě. Stojím tu přikrčený v roští a pírko se mi trémou kleprce. ;-)

167
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-DD to jsem presne cekala.ja vim,ze si plachej.

168
Prochor
Reagovat

Mně je nesympatičtější Kamila a řekl bych, že má z těch tří nejchytřejší taktiku. Rozhodně si zbytečně nepouští pusu na špacír a v klidu čeká na správný okamžik. Podle ukázek nastane v dalším dílu.

169
Katka
Reagovat

Jinak se mi líbil Tomáš, jak trochu Hassana vyšplouchl, víš on se bojí pavouků, na farmu se sice nehodí, ale kluk je to správnej. Soptík je pitomec přesvědčený o své nepostradatelnosti, když vypad zavládla pohoda. Libuše je baba jedu, nevím proč má potřebu ponižovat Simonu, ona se na rozdíl od Káči ale bránit umí. Nevím, proč Simona lezla na kolo, když neumí a ani nechce, bych se na ty dva blbečky ani nevysrala. Káča měla odejít už dávno, ona je fakt máklá. To, že vlezla do show po druhý nebyla žádná kletba, kdyby odešla včas když ji Jirka dal slunečnici, mohla mít sympatie lidí, ale celý si to posrala sama. Teď může lézt tak kanálama.

170
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Teď jsi mi připomněla jeden díl Futuramy, jak se portují do virtuální reality internetu a jdou nějakou chodbou (už nevím co to hledali). No a Leela uvidí dveře chat room (nějakou seznamku myslím). Tak tam vejde, nakráčí dovnitř a řekne něco jako „Já jsem Leela. Jsem žena. Chce si někdo povídat?“. A jeden boreček u virtuálního baru se celý rozklepe a „Ohh, real woman, I’m afraid!“ – a všichni ostatní začnou panikařit. :-D

171
gabisollis
Reagovat

@Prochor: to asi sledujeme kazdy jineho farmare.:-)ano nejstupidnejsi,prokouknutelnou,lacinou taktiku.

172
CarculkaC
Reagovat

@Renata: Reni a jsi volná? Někoho pro Tebe by jsme tady měli….

173
gabisollis
Reagovat

@Katka: ta uz si sympatie vybrala v drivejsim farmari.:-)

174
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: No, o tom se teď přít nebudu, ale souhlas, že má Kamča vychytanou lapací taktiku na chlápky. Nejdřív vzdychačka, pak jí u jablek div nevypadnou ty dva pořádný žoky. Trochu jako té žárlivosti na Renatin prsochňáp. Má to zmáklý, holčina.

175
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Která ale na spoustu z nás zabírá, víš?
Nesmíš na to koukat těma očíčkama Xen vycvičených z mateřské školky. ;-)

176
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak ted jsi me teda zklamal.ano ja vim,ze to zabira,ale myslela jsem si,ze na jelimany.:-)

177
okkvp
Reagovat

@Prochor: Kamila mi naopak přijde ze všech těch mladejch holek nejmíň sympatická, sice nevím zda jí proslovy s náznaky žárlení vkládal do úst mozek její vlastní či cizí, ale osobně bych ji na to klidně tipovala a tudíž má tendenci ji Peťulkovi, který pro mě vypadá taky na žárlivce, celkem přeju.

178
CarculkaC
Reagovat

@gabisollis: Taky mi nepříjde, že by Kamila byla schopná vymyslet nějakou taktiku, jen čeká jak, to dopadne. Myslíte, že Petr upřednostňoval Renatu, aby Kamila žárlila? Protože nic nenasvědčovalo tomu, že by nebyla favoritka. BB bude určitě větší kanón.

179
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No právě, a to my v říji jsme! My zato nemůžeme, to příroda.

180
Bobby Brown
Reagovat

@CarculkaC: Na internetu budu klidně kanón, stíhačka i B52. Stačí říct. ;-)

181
gabisollis
Reagovat

@CarculkaC: no jiste to vidi kazda zenska.:-)a to jeji hekani ve vyrivce?no trapas.me je priserne nesympaticka.to uz radsi Kacena.

182
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj carculkac te precenila a ja taky.;-)tohle moje migrena neunese.

183
Bobby Brown
Reagovat

Co mně osobně u Kamily a KáKá vadí je to, že hulí. To je pro mne těžko překonatelný problém.

184
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Jooo, nemáte si malovat ty svoje snové prince a příběhy. Pak jste rozčarované, když je realita jiná.

185
Vlásek
Reagovat

Bobby má pravdu. Vždyť je to klasika:

Jeden muž měl rád tři ženy a nemohl se rozhodnut, se kterou se má oženit. Dal tedy každé 50 tisíc korun, aby s nimi udělaly, co uznají za nejlepší.
První si nakoupila šaty, kosmetiku, šperky a praví: „Udělala jsem, drahý, vše pro to, abys měl tu nejkrásnější ženu.“
Druhá nakoupila věci pro něho: oblečení, sportovní potřeby, lahev whiskey. „To proto, drahý, abys věděl, jak na Tebe myslím „.
Třetí vložila peníze do podnikání a po krátké době přinesla muži zpět dvojnásobek. „To abys viděl, jak jsem šikovná.“
I zamyslel se muž a nakonec si vybral tu s největšíma kozama.

186
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: :-DDD

187
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ty me teda dneska drtis.jdu si dat studenej hadr na hlavu a spat to bude nejlepsi.

188
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já tě nedrtím, ty jen dneska nejsi nějak ve formě. Si dej klid, pohodu a vyspinkej to. :-)

189
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Vláska jede!
@gabisollis:
Tak jsem si myslela, že bychom tu panu nesmělému udělaly nějaké píárko a on do Tebe takhle! To si asi kompenzuje tu Renču takřka nadosah:)
Jdi radši hajat.

190
Prochor
Reagovat

178 – Pro mně má Kamila podobnou taktiku jako Adí od Hájka. Zatím co ostatní holky se odkopávají – buď tlačí na pilu nebo otravují žárlivými scénami, ona klidně vaří a myje nádobí a čeká. O žárlivosti mluví jen na kameru ale Petra neotravuje. Nevypouští zbytečné kecy typu, že nechce žít na farmě a podobně. Postupně tak začíná být pro farmáře nejpřijatelnější varianta.

191
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jak já do ní? Já mluvil naprosto obecně. Já nevím co jí kouslo. ;-)

192
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: To souhlas. Jen mi nepřišlo, že by Renata tlačila na pilu, jako třeba mašinka Alenka. On jen řekl, že nepřeskočila ona pověstná jiskra. Tak nevím, buď kecal a nechtěl přiznat jiný důvod, nebo říkal pravdu, pak ho ale nechápu.

193
gabisollis
Reagovat

@Ananas: misto aby drtil capky tak zdrtil me.:-)
Prochore presne jak si to popsal tak ja to nazyvam zmije jedovata.:-)ceka v ukrytu a pak….no pokud se tohle nekomu libi?:-)

194
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Hele, nezlob. Jam mám drtit cápky, když tu nejsou, žejo. A jsem zmatený tím, že bych drtil tebe, vždyť já na tebe vůbec nic. Jen jsem popravdě přiznal (zcela neješitně), že jsme jako chlapi lehce opitelní rohlíkem. Nic víc, nic míň. Ale pořád si říkám, že je to tou migrénou. To je jeden takovej přecitlivělej. Jo, a navíc jsem ti poslal pusu a obejmutí, ale to jsi neocenila. :-* =||=

195
Ananas
Reagovat

@Prochor:
To je přesné. Ta velmi dobře ví, co dělá.
Že by mi proto byla tak málo sympatická? Mně se asi nejvíc zošklivila tím hekáním a vzdycháním ve vířivce, ale holt pro mé uši to určené nebylo a účel asi splnilo:))

196
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Že by zrovna rohlíkem…
Já bych to viděla na zcela jiné kynuté výrobky.

197
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No to jistě, ale nechtěl jsem být taková sprosťanda, víš?

198
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Samozřejmě, že to nebylo pro tvé uchy. Pro vás to je signál k …, zatímco pro nás je to signál k ….

199
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ja si na tebe zkousim zenskou taktiku.;-)no a zabira tak diky z obejmuti.:-)
@Ananas: no jasne,to bylo fakt desny.a tim,ze ji kazda zenska prokoukne proto je nam nesympaticka.me prijde az slizka stejne jako Adriana.

200
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Chichi. Aspoň vidíš, jak do Tebe vidím.
Už raději končím. Mám čerstvě za sebou adrenalinový zážitek na motokárách, tak jsem nějak moc rozjetá.

201
Prochor
Reagovat

192 – Taky si nemyslím, že by Renata udělala nějakou závažnou chybu. Ale ti farmáři jsou sami proto, že jsou nerozhodní ( viz otázka Petra: řekni, proč bych tě tady měl chtít?). Přitom jsou tlačení se rozhodnout hned zítra. Takže se chytají každého detailu. A my jsme všechno neviděli. Možná, že Renata řekla nebo udělala něco, co se Petrovi nelíbilo a to rozhodlo.
Vzpomínám třeba, jak Eva Šlehoferová v HSMT se chytla i faktu, že jeden nápadník chová psy a to jí stačilo aby došla k závěru, že by je měl raději, než její děti a poslala ho domů ?!? Musela se podle něčeho rozhodnout a nic jiného nevěděla.

202
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Něco takovýho?
youtube.com/watch?v=v8CIDdKvUkg

203
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Hlavně nejen že se musí rozhodnout, ale musí to rozhodnutí nahlas zdůvodnit!

Mimochodem, kdo byla „indiánova Olinka“, kterou oplakávají přispěvatelé na ofiku?

204
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: Jé, Evička Mrkačka, no to už je let. Tam mi bylo líto těch prvních vyřazených, jak s těmi ostatními odjela na té loďce a ti chudáci tam tak smutně koukali na břehu, jak jim ujíždí možná poslední příležitost na takovou pěknou holku. To byly dost smutné pohledy, odevzdanosti a zlomenosti.

S tím, že jsou tlačeni se rozhodnou by Laďka krutě nesouhlasila.

Teď mi to připomnělo – kdyby se v HSTM 4 objevila maminka Kotrmelína a přihlásil se jí tam Kocián, to by byla teprve mela.

205
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Taková bloncka, máma od dětí, co jí v FHŽ Indoš tak trochu shodil. Ona si pak (tuším až po odvysílání) vzala život.
Mmch, ten anonym tam je taky nějaký psychouš, to jsou děsný a děsivý ty jeho příspěvky.

206
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
202-Něco takovýho. Akorát to brrrrrm brrrrrrrrrm děláš nohou a ne rukou.
205-dík. Celé je to dost panoptikální, tenhle i tak vyčnívá.

207
Vlásek
Reagovat

I normálně je při seznamování obligátní „jiskra nepřeskočila“ taktnější verzí „nechci tě“. A když ten vztah není na kordy, tak se normální člověk snaží druhého příliš neranit, i ty důvody si někdy nechá radši pro sebe. Renata se na odchod necítila, zato Katka se klepala. Na Petra ženské zbraně jednoznačně zabírají a Renata málo tasila, to je ta její chyba. :-))

208
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: :-D to jsem já s tím mým dis… všechno. Já četl na motorkách, proto ten odkaz. Chjo…
Takže něco takového: youtube.com/watch?v=70bwmEe3xGo

209
Vlásek
Reagovat

Tak jsem znovu koukla na ten Josefův medailonek, abych si připomněla, čím si zasloužil ty farmářky, co je teď hostí na svém hospodářství. (Katarínu dostal jako bonus.) Byl tam jako mílius, žádné dvojsmysly, ženu by skoro na rukou nosil a vůbec nic od ní vlastně nechtěl, velmi dobře zajištěn. Jo, nějaký ten problém se zdravím a/nebo s alkoholem, na ten to vypadá. Na setkání pak ještě nápadnice, kterou si chtěl vyškvařit a která pak radši ochořela. To už se mu tam jiná nehrnula?

210
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Já taky po tom medailonku měla dojem, že budou muset i s Latěnou odhánět nápadnice vidlemi. Pracovitý, movitý, fešný, decentní…pak velká změna v prvních dílech, ale doma už je zase vlastně skoro za sympaťáka s poněkud svérázným humorem. Muž mnoha tváří.

211
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Přesně tak, má svérázný humor a umím si představit, že správná ženská k němu by ho v tomhle uměla srovnat. Smysl pro humor by měla mít, ale taky by Josefa uměla včas zabrzdit. Jinak může být celkem hodný. Nějaká ta zrada tam nejspíš bude.

212
Mik
Reagovat

@Ananas:
Ano, doma působí Josef normálně, nevypadá, že by byl pod vlivem, to už by tam asi bylo znát, kdyby měl opravdu problémy s pitím. Jedině, že by pil jen na noc. Navíc měl z nich i nejlepší kondici, byť samozřejmě ne nějakou velkou, protože vodit kolo v takových malých kopečcích nesvědčí o nějaké velké fyzičce. Ale oblečení měl jak na Tour de France:-) Nevím, co je to teď za módu, že každý Jouda, co jede na výlet na pár km vycházkovým tempem, se má potřebu narvat do závodnického oblečení.

A ty narážky? To by měla polovina chlapů jeho věku a zázemí. Jelikož často platí, že pes, který štěká, nekouše, nějak se ten sexuální pud odventilovat musí:-)

213
Ananas
Reagovat

Ještě plna energie a v ráži jsem odvážně jukla na ofiko fb, kdyby náhodou někoho zajímala Kotrmelínina verze, máte ji tam

214
Ananas
Reagovat

@Mik:
To bude asi tím, že „slušivé“ cyklistické modely koupíš za pár šupů už i v sámošce. Pravda je, že na silnici jsou pak k nepřehlédnutí, což je příjemná změna oproti přesouvajícím se vesničanům (ne nutně), celým v šedém, beze světla a nejlépe se sluchátky na uších.

215
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Nakoukla jsem, ale ňák jsem to nepobrala, hlavně kdo sebou seknul na kole a koho vystřihli. Zbytečná snaha. :-/

216
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Já myslela příspěvek, kde vysvětlovala, že k Pepovi pŕešla jen proto, že ji Líba uprosila, aby tam nebyla sama.
A že nemocný člověk Pepa není pro ni, ona má na víc.
A je šťastná, že odjela.

Ale teď už jsem to tam nenašla…

217
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Ano, to je celá Kačka. Obětavá, pro jiné by se rozkrájela. a nepochopená.

218
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jo, já to ještě stihl přečíst. Ta ženská je porouchaná. Zřejmě trpí bájivou lhavostí, protože to není jinak možné, ty její navzájem si odporující pindy. Ta neví, co kvákala před 5 minutami, hodinou, dnem, týdnem…
Ona tam psala, že se jí ta troska Josef od začátku nelíbil. Aha, tak co to mlela, když se k němu kýblovala? Když u něho byla, když odcházela? Ta je schopná si odporovat i v jedné větě.

219
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Pêkné, viď. Ale pokud těm snůškám nesmyslů sama věří,jako že patrně ano, je vlastně šťastnej člověk. V každém okamžiku přesvědčená o své pravdě a dokonalosti. podle potřeby vše převrátí ve svůj prospěch. Žádné pochybnosti, mindráky, výčitky, (co bych za to dala…)
Srazit se v životě s někým takovým, brrr.

220
okkvp
Reagovat

Heh, jsem hledala ten Káčin vysvětlující příspěvek, ten jsem nenašla, ale zakopla jsem tam o cos jiného a obloukem se dostala až k deníčku (fcb) Lídy a taky nějak nevím … no raději budu energii věnovat méně intelekluáně náročným věcem … jinak tedy Lída ve Vile – to mohl být fakt dobrej masakr

221
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Ne, ona podle mne není šťastný člověk. Ona žije v hrozném světě těch zlých lidí kolem, každý na ní útočí, každý jí ubližuje, nikdo jí nechápe, nikdo se k ní nechová hezky. Nemá to lehké.

222
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: jo, takhle se prý cítí lidi s Alzhemeirem

223
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: No ty kráso:
Lída, Kotrmelína, Indián, Kocián, Čoček, Serafínský Král, Máchala, Esterka – a Vladko by si hodil mašli. ;-)

224
Ananas
Reagovat

@okkvp:
To je vtip, ne?
Pokud někdo s BAP (předpokládejme, že ji opravdu má) chce podnikat něco takového, tak si to snad i zaslouží!

225
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
A to si právě užívá. Svět je zlý a ona je jediná čistá a spravedlivá a to ji právě povznáší:-D

226
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Možný to je, ale nevypadá na to.

227
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jasně že je to nesnesitelná zapšklá jedubaba, ale ona vidí chybu jen v těch okolo.

228
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No vždyť to píšu, tak vo co de?
Hele, ženský, vy máte dneska všechny migrénu? ;-)

229
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jen jestli ji nemáš Ty. Já si s Tebou do teď hezky konverzovala a celkem notovala, tak nebuď labuť! Ještě kvůli Kotrmelíně!

230
okkvp
Reagovat

Doufejme, že je dnes Kotrmelina zavřená doma nebo se alespoň dobře drží nějakého stromu – venku je poněkud větrno, tak aby tahle vošlehaná větev někomu nepřistála v okně anebo na dvorku

231
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No však v poho. Asi jsem ze včerejška tak rozhozený, že už vám dneska moc nerozumím.

232
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: No snad se nenecháš rozhodit farmářem? :-D

233
Ludmila
Reagovat

@Ananas:nesouhlasím, tihle lidé bývají nešťastní a nešťastní by byli i kdyby je potkávalo jedno štěstí za druhým, tak jak píše BB nešťastný člověk

234
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: Farmářem ne, ale některými těmi ženskými tam.

235
Bobby Brown
Reagovat

@Bobby Brown: (No a vlastně i tady.)

236
Ananas
Reagovat

@Ludmila:
To byla hodně velká nadsázka a ironie. Nikdy nebude spokojená, už včera jsem psala, že je nespokojená rybářka. Kdyby vyhrála sto miliónů, bude remcat, že to musí zdanit.
Ale své chyby nikdy neuvidí, to je fakt. A když teď píše, že je ráda, že mohla odejít, imho tomu v ten okamžik sama věří.

237
Vlásek
Reagovat

Taky ji baví být středem zájmu a musí se obhájit v diskusích, ber kde ber. Ráda se tam objevuje, aby doplnila info nebo na něco odpověděla. Pravda, ne vždy se jí to podaří. :-)

238
gabisollis
Reagovat

Ja si vubec nedovedu predstavit jaky typ chlapa by se ke Katarine hodil a nebyl chudak.

239
Vlásek
Reagovat

Tak na ofi FB je hláška, že se Pavel odstěhoval k Saše.

240
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D tomu bych i verila.

241
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Zpopelněný vystavený na krbu.

242
Vlásek
Reagovat

Takže elektřinu nevysekala a novou střechu nepoložila. Radši Pandu adoptovala.

Ale asi to bude výkřik do větru.

243
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: I.P. už v minulosti dávala „zaručené“ informace na net.

244
Katka
Reagovat

@Vlásek: Hm, tak to mě zajímá, kdy bude zase Saša utíkat na azylák, protože panáček bude jen užírat.

245
Tomík
Reagovat

Petr udělal dobře že vyřadil Renatu. Ze všech tří jeho nápadnic se mi po všech stránkách včetně vzhledu líbila nejméně a prostě vůbec nebyla můj typ. Možná to viděl stejně. Ze zbylých dvou bych si asi vybral Katku. Prvně sem si říkal že Kamila by nebyla špatná ale ta Katka mi prostě nakonec přijde taková přirozenější a sympatičtější, možná že i upřímnější. Vybral bych si asi ji.

246
Bobby Brown
Reagovat

Tohle má být jako nějaké provokace, jo?!

247
Monika
Reagovat

Teda nastehovat si takoveho darmozrouta a lenocha do baraku to je velka odvaha a asi i zoufalost..Samozrejme to pravda byt nemusi, nicmene vzpominam si, jak jsem kdysi cetla primo od Ladeny nekde, ze nas Pavel velmi prekvapi a rozkvete…

248
Mik
Reagovat

@Ananas:
236: To že Katarína věří tomu, co říká, je normální obranná reakce organismu (tedy mozku, snaží se snížit množství bolesti), jen každý člověk to má jinak, na základě povahy, životních postojů atd. Někdo si snadno lže do kapsy, někdo má lepší sebereflexi. Tomuto zajímavému psychologickému jevu, co zafungoval, se říká kognitivní disonance, na českém webu o ní moc informací není, ale aspoň už malinká informace (hodně okleštěná) pronikla i na českou wiki: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kognitivn%C3%AD_disonance

Třeba by víc informací podal psycholog-samouk Panda:-)

249
Mik
Reagovat

@Monika:
Saša je asi pečovací typ nebo k tomu byla nelehkým životem dovedena. Já bych jí jen popřál, ať Saša stále jede:-)

250
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Jo, Saša jede. Jen aby z ní nebyla mašinka Sašenka co to táhne a ostatní se k ní nepřipojovali jen jako vagónky.

251
gabisollis
Reagovat

@Tomík: Tomiku co jsi rikal na Alenku v tomhle dile?:-)

252
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak masinka saaenka me odrovnala.:-DDD

253
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
A Panda je na mašince Sašence brzdařem, ne?:-)

254
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Zabržděnej je dost. Tak snad ho Saša trochu seřezala, aby se vzpamatoval, v jeho věku. Furt chtěl pumu, tak bude mít jednu zrzavou doma. Jen aby ona neměla doma další dítě.
Sice budu vypadat jako šmírák, ale docela bych chtěl vidět ten pandí sex.

255
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Jenže Sašenka mašinka se umí porouchat a nežádoucí a samopřipojné vagónky odpojuje . :-)

256
okkvp
Reagovat

@Tomík: Tomíku a už jsi vyřešil zda jsi gay a nebo třeba transexuál? A ještě se nenávidíš? A co Pavlínka?

257
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Tak já narozdíl od tebe ho vidět nechci, nemusím mít všechno:-)

258
okkvp
Reagovat

A co to chudák opuštěné zvířectvo?

259
samya
Reagovat

@Mik: nelehkým ( ? ) životem jsem byla dovedena být sobecká a hledět především na štěstí své a svých dětí.

260
samya
Reagovat

@Katka: Ty bys mi ten azylák, ale sakra po druhé přála :-)

261
Mik
Reagovat

@samya:
A máš teď doma pumu?:-)

262
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Ty jo, teď jsem asi zabržděnej já, ale zase mi na diskuzi něco uteklo?

@Mik: To víš, já byl vychován jako zvídavá Jiskra.

263
samya
Reagovat

@Mik@Mik: zeptej se ho :-)

264
Honza
Reagovat

@okkvp:
Přesně tak. Co želvičky, koně a další zvířena? To se k samye na byt přece nemohlo vejít?

265
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: Tomík mate tělem .. tedy nickem ;-)

266
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Aha, no já nevím kdo to je, tak jsem nechápal.

267
gabisollis
Reagovat

@Honza: jaka zvirena?zelvy se do panelaku vejdou,konik byl pujcenej a husy do mrazaku.:-)

268
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Ale kam dali v bytě to seno, nebyla ho škoda, v potu tváře usušeno a odvezeno?:-)

269
Ananas
Reagovat

@Mik:
Dík, to je zajímavé, ikdyž z toho článku jsem to úplně nepochopila, zkusím si to ještě někde najít.
Taková k dokonalosti dovedená racionalizace, velmi laicky řečeno? Ty nejkyselejší hrozny na celém světě zrají Kataríně nad hlavou.

270
Ananas
Reagovat

@Mik:
Do štrozoků!

271
gabisollis
Reagovat

@Mik: ja spis nechapu na co to seno potreboval.:-)

272
samya
Reagovat

@gabisollis: pro krávu Bělku, Poníky Berušku a Benjiho, Dvě ovce a králíky :-)

273
samya
Reagovat

@gabisollis: A kterej byl půjčenej Beruška nebo Benji?

274
okkvp
Reagovat

no ja, a byla zima a to seno už je dávno sežráno i vypodestláno

275
Mik
Reagovat

@Ananas:
Racionalizace by se tomu dalo možná taky říct, je to zcela podvědomé chování a mozek se tím brání způsobené bolesti z případného vnitřního konfliktu. Projevuje se to u každého, například přehlížením i očividných faktů, které se mu nehodí do krámu, nezapadají mu do jeho vybudovaných životních postojů, filozofie, náboženského přesvědčení atd. A funguje to i u primitivních osob typu Kataríny, tam je to asi jen ještě lehčí klamat sama sebe, protože neumí s fakty ani nakládat.

276
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Třeba chtěl mít seno do výbavy, kdyby si ho některá chtěla vzít:-)

277
gabisollis
Reagovat

@samya: co ja vim.nekde sem to cetla.a v tomhle dile zaznelo,ze je tam jen docasne kdyz byl linej mu vymenit podestylku.

278
Ananas
Reagovat

@Mik:
To má logiku, jednodušší člověk snáz obelže sám sebe. (A má tímto má jednodušší).
Díky za odborné shrnutí a dobrou noc!

279
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já to zas četla o telátku:)
Snad mu patří aspoň ty želvičky ( pokud mezitím neudělaly frnk)

280
gabisollis
Reagovat

Ja bych u Katariny moc nefilozofovala.Je to primitiv a zoufalka bez sebereflexe.

281
Mik
Reagovat

@Ananas:
Viď? Panda sedí, kouká na želvy a najednou, než se stačí vzpamatovat, želvy udělají frnk, ani nestačil zareagovat:-)

282
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jo?tak ja nevim mozna to mam pomotany.:-)

283
Ananas
Reagovat

@Mik:
Želvy jsou potvory. Známí mívali nerudného želváka, který číhal pod gaučem, nic netušící zutou návštěvu kousl do paty či palce a zas bleskurychle zmizel pod gaučem.
Takže pokud Panda uhlídal želvy, má vlastně průpravu i na tu pumu:)

284
gabisollis
Reagovat

@Ananas: twl to bych mela infarkt.

285
Mik
Reagovat

@Ananas:
Takže by měly být povinné náhubky i pro želvy?:-)

286
Honza
Reagovat

@samya:
A co je s nimi teď? Do bytu se, hádám, těžko vešly.

287
Ananas
Reagovat

@Mik:
Do tramvaje rozhodně!

288
Mik
Reagovat

@Ananas:
Možná i pro některé ženy typu Kataríny, a nejen do tramvaje:-)

289
Ananas
Reagovat

@Mik:
Tomu se ale myslím říká roubík…

290
Bobby Brown
Reagovat

Samyo, můžeš dát info, jak se stravoval štáb? Kam chodil na ajnclík a tak? Dík.

291
Slavěna
Reagovat

Jen se mi moc líbilo, jak Saša hledá chlapa, který by šel vedle ní a ne, aby ho ona za sebou tááááhla. Ty bláho, češe ho, jestlipak mu i čistí zuby…….???

292
Heduš
Reagovat

Někde jsem četla, že někteří lidé nemohou mít rovný vztah, a proto mají partnery, ke kterým se chovají tak trochu jako k dětem. Třeba to tak Saša nemá, ale v TV to vypadalo, že jo. :o) Ale jestli jsou spolu spokojeni, tak proč ne. Spíš aby se furt nestarala o všechno jen ona sama. Sice působí dojmem, že si to umí opeskovat, ale zase je to pořád v té rovině dospělý – dítě. Chlap by měl být schopen kráčet dopředu a umět si poradit. Panda vypadá, že potřebuje neustále k něčemu dokopávat. Pohodlnej člověk, možná až línej – můj dojem.

293
Heduš
Reagovat

Petr nepřekvapil. Na něj byla Renata moc chytrá a on je jednodušší, tak potřebuje někoho kdo je prostě jen sexy – tj. žádné velké komplikace s mozkem. :o)) Kamila nepůsobí jako příjemná holka – ale má ty tenty – přednosti, tak možná jí to bude stačit. Katka je přirozená, ale moc cíťa a s tím by si Petr taky moc neporadil. Tak si asi nechá Kamilu…a dobře mu tak. :)

294
Heduš
Reagovat

Zuzka asi chtěla poslat domů toho mladýho. Je praktická, tak věděla, že stan má hasič. Bohužel jí odjel, tak rezignovala a pustila je do kuchyně. hmmm, asi si to vypadávání plánovala v jiným pořadí a Hassan by u ní doma beztak skončil. Ale byl by tam už sám :o)) Hasič byl divnej – popsala ho vlastně dost dobře. Takovej ten fixační typ…

295
Heduš
Reagovat

Alenu u Jiřího jsem nepochopila, ale jak psal někdo tady – holka z kravína se prostě projevila. Odjet kvůli nejlepší kamarádce; kamarádce na život a na smrt; kamarádce, kterou zná pár týdnů – to je story jak ze základní školy. :o))) Miluše se Jiřímu líbí asi hlavně proto, že po něm nic nechce a dává mu prostor. Ve srovnání s těma dvěma byla asi jeho oáza klidu. Ale že by to mezi nima nějak jiskřilo, to se mi nezdá. Možná však Jiří jiskří někde hluboko uvnitř. o)

296
Heduš
Reagovat

Josef je můj favorit. Katarína taky, protože bez ní by část národa vůbec netušila, jak vypadá čirá hloupost ve všech myslitelných projevech. Kam se na ni hrabe Kleopatra z Turca. :o)) Tahle ženská, kdyby byla v reality show sama, tak si tam vystačí. Akorát by to nikdo nesledoval. U Standy jsem jí ještě celkem věřila, že se chce seznámit. Teď už je to jen maškarní…

297
Prochor
Reagovat

Jak se tady bavíte koho do vily vyvolených, tak by mně zajímala interakce Vladko x Hassan.
Kdyby tam byla Kačka od Josefa, tak je to stejné jako Růžena nebo Romana. Nekonečně hádavá a ukecaná ženská.

298
Mik
Reagovat

Na stránkách Primy je video po odjezdu Kataríny, jak se jí ještě dlouho nemohli zbavit, volala a posílala SMS:-)

299
samya
Reagovat

@gabisollis: @gabisollis: dočasně se netýkalo pobytu :-) ale způsobu chovu :-).

300
Vlásek
Reagovat

Dobré nedělní ránko! :-)

@Heduš: Souhlas s tím, jak jsi charakterizovala Pandu ve vztahu i dění u Zuzany a Petra. Alenin výstup ale přisuzuju spíš tomu, že si uvědomila ztrátu své pozice. V seznamovacím díle se mi Jiří a Alena jevili jako jasný pár. Však taky přivezla husu – něco do hospodářství. A hned se pustila do manévrů v kuchyni, přitom Jiřího domácnost nelichotivě komentovala. V hospodě na něj, zdrženlivého chlapíka ze staré školy, vyrukovala, jestli nepotřebuje sex. Kachlová kamna to dorazila. Dost možná, že ji v tom Eva podporovala a nechovala se konkurenčně. Jiří jí začal uhýbat a ukázal, že tam Miluše není jen do počtu, třebaže se fakt nedá mluvit o jiskření. Pak už se jen chopila možnosti odejít středem.
V Jiřího medailonku stojí, že hledá ženu v kondici, stejně jako je on. O tom zas moc nepřesvědčil.

301
Vlásek
Reagovat

@Heduš: Srovnání Kataríny a Kleopatry z Turca mě už taky napadlo. :-) Martinka je však imho těžší kalibr. Katarína má práci a umí se o sebe sama postarat, Kleopatra „děti robila“, byla závislá na jiných a asi i sociálním systému. Taky co do outfitů Kleopatra Katarínu předčí. :-) Tak jako tak, Katarína už se nám pomalu, ale jistě stává legendou. Hýčkejme si ji… :-))

302
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Martinka z Turca „ztratila“ na farmě mobil, Katarína zase nabíječku, kvůli které volala ještě z cesty domů. Třeba se pro ni ještě vrátí:-)

303
Ajda
Reagovat

Martinka padla na dno, skončila v maringotce, děti jí odebrali, ale prý začíná nový život. http://vas.cas.sk/clanok/9275/novy-zivot-martinky-z-turca-zmenila-pracu-dom-ale-nie-spravanie.html

304
gabisollis
Reagovat

@samya: Samyo ta moje 267 byla jen nadsazka.:-)proste si tu jen tak plkame.Reaguju na to co nekdo napise a nezkoumam jestli je to pravda ci ne.Me je i uplne fuk jestli jsi z Pavlem ci bydli u tebe nebo jestli jsou zvirata jeho ci ne.Chapu,ze tebe se to osobne dotyka,ale to je bohuzel dan za zviditelneni se v TV.

305
Ananas
Reagovat

@Ajda:
„Bude vítat hostí“
Martinku znám jen z doslechu, ale jak ji tak líčíte a srovnáváte s Káčou, Jestli on ten podnikatel neplánuje bankrot?

306
gabisollis
Reagovat

@Ananas: Ty jsi nevidela FHZ SK?Dle meho je Martinka jeste o jeden level niz nez Katarina.

307
Heduš
Reagovat

@Vlásek: I to je možné, že Alena neunesla ztrátu „výsadní“ pozice. No, sama si za to může. Byla jak buldozer a naprosto bez empatie. Jiří ale taky trochu zklamal. Nějak u něj postrádám větší aktivitu. Jestlipak k němu v dalším díle přibude tajemná neznámá, o které se v upoutávce zmiňoval Miluši. Aspoň by bylo co točit a nebylo by to poprv, co si Prima takhle pomohla. :o))

308
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Možná, že Vlado a Hassan by si, aspoň zpočátku, vůbec nevadili. Hassan myslím není úplně hloupý.

309
Ananas
Reagovat

@Heduš:
Nejdřív jsem byla přesvědčená, že výmluva na neznámou zůstane jen v slovní rovině. Ale sledovat jen Jiřího s Miluškou, to můžou zrovna pouštět monoskop. Takže nějaké překvapení to chtít bude.

310
okkvp
Reagovat

@Prochor: Katarina je imho mnohem víc podobná odkopané urputné Evičce v závěru jejího působení. S Romanou nemá společného vůbec nic a i přirovnávání k Růženě podle mne kulhá. Hassan by Vladka asi pěkně iritoval – za prvé je imho typem vychcánka, ale i manipulátora. Pro mě představuje nesprostou variantu slize Pepana.

311
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 309-vsak to nejspis byla nejaka domluva se stabem jinak by masinku nikam nepustili.:-)monoskop je dobry.:-D

312
Mik
Reagovat

@Ananas:
Ale neboj, bylo by to u Jirky akční i bez monoskopu:
1. den – hrabání sena
2. den – jdeme si zatancovat
3. den – loučení se slovy: Přijeď se zase někdy podívat
:-)

313
Ananas
Reagovat

@Mik:
V tom případě ano. Ale myslíš, že až tolik vášně si mohou dovolit pustit pŕed 22.?

314
Ajda
Reagovat

@Ananas: Vítat? Já tipuji spíš na lákat!

315
Mik
Reagovat

@Ananas:
Jsou z obliga, mají tam vždycky PP, v tomto případě tedy Passion Placement, čili varují:-)

316
Ananas
Reagovat

@Mik:
:-DDD

317
okkvp
Reagovat

@Ajda: i to je možné, nicméně ten penzion se jmenuje 7 hříchů a Martinka je ztělěsněním jejich patronek – všech v jedné :-)

318
Vlásek
Reagovat

@Mik: @Ananas: A když už tam přibude tajemná neznámá, absolvují výše uvedený program ve třech. To bude teprv seno – maso!

Když už jsou tu na tapetě ty vášně – kampak to až dotáhne Hassan? Jestlipak se po Martinově odchodu přestěhuje do ložnice?

319
Ananas
Reagovat

Na ofiku se Kamila rozpovídala, moc pěkně a originálně se obhajuje:)

320
okkvp
Reagovat

@Vlásek: ložnici Zuzanin příbytek v době natáčení neobsahoval (alespoň to tak na začátku prezentovala)

321
Ivca
Reagovat

Zadejte si do gůglu „Farmář hledá ženu Katarína“ – já myslím,že znalce minulých sérií FHŽ spolehlivě rozesměje každý nalezený obrázek :D

322
Mik
Reagovat

@okkvp:
Normálně bych řekl, že žádný problém, prostě ji přefikne na seně, ale vzhledem k tomu, že ani pro spaní o seně chlapi neuvažovali (a přitom je to vesnická klasika), myslím, že „legionář“ Hassan jedině v posteli, doufejme, že ne jen misionář:-)

323
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Jo a pošle Tomáška, aby mu to domluvil, možná jim chlapec bude i svítit, aby nevylezli pavouci;-)

324
okkvp
Reagovat

@Ananas: Mladej nemůže svítit, bude muset zabavovat dcerunku

325
Ananas
Reagovat

@Ivca:
Strejda Gúgl má smysl pro humor, po tomto zadání mi kromě dotyčné mezi prvními nabídl i Lucku Bílou nebo Jamese Bonda:))

326
Vlásek
Reagovat

@Ivca: Katarína v peří … krásná to žena :-)))

Pavel, pony a jejich hřívy …

dobrý tip, díky.

327
gabisollis
Reagovat

Jsem to zkoukla jeste jednou a prekvapilo me to mnozstvi reklam na netu.Ta Katarina je fakt na hlavu.Ta proste tou hubou mele a vubec asi nevi co rika.Ja Pepu chci,ja ho nechci,…..fakt tezka zoufalka.

328
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Když jsme u té hřívy, pořád si říkám, jestli lepší učesaný či neučesaný. A nemůžu si pomoc, ulízlý mi připadá tak o 15 let starší.

329
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Taky imho k němu líp sedne ta hříva, culík tak jen do práce. (takže by ho moc neužil :-)) Co by asi udělalo s jeho vizáží, kdyby shodil ten lemmyovský knír.

330
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: ackoliv vousaty chlapi nemusim tak bez toho kniru si ho vubec nedokazu predstavit.myslim,ze by to byla hruza.:-)a ty vlasy?no je to chudak kterymu asi nepomuze nic.ani ostrihat ani nechat ani culik.

331
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Jj, musí něco uplichtit z toho, co mu nadělila matička příroda. Tak v rámci možností to zvládl jakž takž.

332
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
A co by s jeho vizáží asi udělala burka?

334
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-D Ta je jen pro ženy. Na ofiku by pak měl podobný profil jako

http://www.undzwei.eu/data/gallery/medium/21226.jpg

335
Vlásek
Reagovat

@Ivca: Ano. Jedna z čelních příček Zlatého fondu FHŽ. :-))

336
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
A tak to já vím, ale v jeho případě mi to přijde jako ideální řešení. Česat nečesat, holit neholit…
Oči má hezké, takhle by vynikly.

337
Vlásek
Reagovat

@Ananas: To má něco do sebe. Pak už by jen plynně přešel od satanismu k „alláhu, dej nám vláhu“, což by pro něj i pro farmu byl nepochybně krok dopředu.

A oči by vynikly. :-)

338
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Největší kočka tam je Semoule_de_rëve. Ta by ohrožovala i pozici Renaty.

339
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: maticka priroda k nemu byla docela kruta.ale oci jdou.:-)

340
Lenka
Reagovat

Hezkou neděli všem :-)
Možná to tady už proběhlo, ale na fb se místo Kataríny T. objevilo Katarína Koncová – ?!?

341
gabisollis
Reagovat

@Lenka: ze by nam chtela naznacit,ze ustvala nakeho chudaka,a on se jeste ke vsemu rozhodl spachat sebevrazdu svatbou?nebo si zmenila jmeno aby byla inkognito.:-)zdravim.

342
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: :-DDD
Bobby, ty jsi opravdový estét a znalec ženské krásy!

343
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Ale myslím, že máš smůlu, ta už bude zadaná …

344
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: to neni seznamka?:-Dkazdopadne je to masakr,ale Bobby vybral fakt tu nejkrasnejsi.:-)

345
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
341 – kdopak ví? zejména u ní, co? :-) Ale je fakt, že si to změnila až potom, co nám tv odvysílala její vyhazov od Josefa (vč. stavu: zadaná). I když u téhle divoženky předpokládám spíš snahu být zajímavá než životní úspěch ulovilajsemmanžela (v tomto druhém případě by při jejím založení určitě všude rozesílala svatební foto v bílém :-)

346
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Právě, takže po ní rychlostí blesku určitě chňapnul nějaký šejk z Arábie … stejně jako nějaký pan Konc po Kataríně. Nebo pan Konec? :-))

347
gabisollis
Reagovat

@Lenka: Leni mohla bys dat nejakou analyzu patecniho dilu.vis ze si te rada ctu.:-)

348
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: to spis Konec!To bude jeho konec.:-)

349
leyala
Reagovat

@gabisollis: @Ludmila: Koncova je dívčí příjmení Katariny. Jestli se nepletu. :)

350
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
347 – však já tebe taky :-) A řadu ostatních tady také, ono je to někdy zajímavější než celá RS.
Jinak na jednotlivé díly koukám už jen ze záznamu, kde se dá „posunout“ děj (v tv to roztahané nedávám), takže na analýzu nejsem ta pravá :-) Zaujal mě zatím nejvíc Josef, který s úžasným klidem zvládnul chování „dámy potácející se mezi peklem a nebem“ (Katarína opět překvapila, teď svou vírou a dokonce poradou! s panem ?kaplanem?farářem? před nástupem do FHŽ… ač jí říkal, že je to peklo, stejně tam vlezla :-) :-)… a stejně nedá pokoj, takže jí tipuju brzo třeba na Prostřeno (ale tam by byl malý prostor pro její akce, takže mně by se moc líbila třeba jako uchazečka v HSTM a nepochybuju, že by prima adekvátního otce našla, divnejch lidí je dost :-). Jiří se projevil jako normální přemýšlející chlap, co si do chalupy neposadí bábu po pár dnech známosti hned na doživotí. U Zuzany se nic neděje, starr :-) Hassan kudy chodí, tudy nudí, i když připouštím, že vcelku zdobí. Pavel se mi pořád zdá divnej (pořád netuším, proč), Lída to ze svých osobních důvodů (a že toho o tom tady bylo napsáno už dost) prostě prokaučovala a asi vyděsila/odradila dost potencionálních zájemců, co se jim v tv líbila (původně!, jako pěkná ženská vcelku rozumně se chovající), Saše nerozumím pořád – chápu, že nemá život snadný, možná je tahle její tv akce určitým způsobem odreagováním (?), ale dost v tom tápu :-) A ten poslední farmář je tak nezajímavej, že ani nevím jméno.

351
Lenka
Reagovat

gabisollis – mmch, kdepak je BB? :-) jeden takovej nesmělej vystrčil čumáček na mýtinku a jak dopadl ! :-)
/musite-vedet/95638/obri-divocak-vazi-225-kg-a-meri-2-10-m-na-delku-lovec-bude-mit-stejky-cely-rok.html

352
gabisollis
Reagovat

@Lenka: vcera se tu objevila Renata od toho nezajimaveho farmare tak BB je zalezlej, ale mozna vystrkuje cumacek,ale jen trochu.:-)

353
Poppy
Reagovat

Tak jsem konečně měla čas se podívat na poslední díl. Vše tu už bylo popsáno, ale udivily mne dvě věci:
1) ta Zuzanina Eliška je dost kontaktní, divím se, že se celkem měla k těm chlapíkům, i když je znala pár dní
2) při upoutávce na další díl se Kamila dere jelimanovi do postele.

354
Mik
Reagovat

@Lenka:
Pan farář jí ale zapomněl říct, že peklo z RS udělá ona a že samotný lucifer je proti ní hadr:-)

355
Mik
Reagovat

@Poppy:
A divíš se? Ještě jsme tu neměli žádnou postelovou aférku:-)

356
Bobby Brown
Reagovat

Lenka: Doufám, že tomu vrahovi zaskočí!

Gabisollis: No já spíš už podruhé čekám na odpověď od samya, furt nic.

@Poppy: Tohle chování malé Elišky mi přijde jako že těch mužských kolem sebe moc nemá. Proto je z nich tak hin. Já to zažil v dětském domově, kde se ke mně ty malé potvůrky přisály, jako bych byl Santa. Na můj vyděšený a tázavý pohled odpověděly „tety“, že kromě údržbáře moc do kontaktu s chlapem nepřijdou, tak jsem pro ně taková atrakce.
Ať si femini a genderisti říkají co chtějí, ale děcka podvědomě touží po obou prvcích. Samozřejmě by si to měli uvědomovat i rodiče.

357
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby, já jsem chtěla být (vyjímečně) hodná a tak jsem nenapsala, že se mne tahle asociace s dětským domovem napadla, spolu s tím že kdepak má Eliška svého tatínka, jestli se s ním aspoň stýká. A zároveň mi Zuzana připadala ještě studenější než dřív.

358
Poppy
Reagovat

@Mik: No když když samya pokřikovala na pandu, aby se ani neodvážil klepat (už klepal ? :-) – to ještě šlo, ale ty holky u jelimana, to je fakt děs. KáKá žárlivě hlídá, která z nich dostala lepší instruktáž k traktoru a Kamila zřejmě nezná lepší taktiku na ulovení chlapa, než vzdychat ve vířivce a teď nabízet postel. Ale i to by přece mělo mít nějakou úroveň ;-)

359
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Nad postem 351 jsem si vzpomněla:
„Šel jsem sypat slonům zrní
A on tam stál nahej v trní“

Mám pokračovat, nebo to všichni znáte?:))

360
Bobby Brown
Reagovat

Na FB někdo hodil odkaz na TVprogram a tam se dozvíme výsledek za dva týdny vysílání 28.3. Tak už ani není třeba koukat.

361
Ajda
Reagovat

@Poppy: Zuzana vztah s otcem Elišky prý řeší neustále. Pořád se scházejí, rozcházejí a když ji vybrali, tak tvrdila, že už to má definitivně vyřešeno. Takže holka ho asi vídá často.

362
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Tam (TV program) to bývá běžně předem, u minulých řad někteří nechápali, proč mi kopírování obsahu vadí a mažu ho.

363
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Hm, hlavně že to samé vytýkala Martinovi, trapka.

364
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak druhym se vzdycky vytykaji chyby lip.:-)a u Martina se ji hodila kazda zaminka.ona na nem hledala furt neco i tam kde nic nebylo.

365
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Přesně! Než FHŽ začali vysílat, proletělo kdesi info, že je zase s ním a ona to pak vyvracela, že už to jako není pravda.

366
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To je její oblíbený důvod, kvůli neuzavřené minulosti vyřadila už toho prvního.
Zas přiznejme, je to originálnější než nepřeskočivší jiskry…

367
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no pockej.To hasicovi neber,ze ji prevezl a vzal si kytku sam.:-)tim u mne stoupl.a je fakt,ze ho nechtela,ale zaskocil ji radne.to necekala pak uz to bylo jen blaboleni od ni.

368
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Pardón pardón, já už tu oceňovala, že jí vypálil rybník. Tak oprava: v minulých dílech mu několikrát vytýkala neuzavřenou minulost, kteroužto použila jako argument už při vyřazování prvního nápadníka.
Může být?:-))

369
Poppy
Reagovat

@Ajda: Ajdo, díky za info. Těší mne, že Eliška zná svého tátu a stýká se s ním. A Zuzana je mi lhostejná, takže ta ať si řeší, co chce.

370
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jasne ;-)

371
Bobby Brown
Reagovat

U Renaty se na profilu dveře netrhnou. Ta aby si vyvěsila přijímací hodiny.

372
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to vis kazdej se neschovava za bukem.;-)

373
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Já vím, že jsem neodpověděla, jenže nevím co bych na to odpověděla a ani jestli smím.

374
Bobby Brown
Reagovat

@samya: To, jestli smíš, nebo ne, na to se kukni do smlouvy. A že nevíš co? No to jsou jednoduché otázky i odpovědi – např.: jídlo jim vozí služba a na záchod mají vlastní Toi Toi.

375
samya
Reagovat

toi toi tam nebylo a služba nejezdila. ale prozradím ti o lívance jsem se rozdělila:-)

376
Bobby Brown
Reagovat

@samya: OK, takže museli chodit do toho jeho chlívku. Vy tři + štáb, no potěš koště.
Takže chodili do místní jídelny, hospody, nebo jak?

377
gabisollis
Reagovat

Hm tak to vypada,ze maj pauzu a jdou si na obed do restaurace.

378
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: To je státní tajemství.

379
Lenka
Reagovat

Variant je vícero :-) příroda, přenosná chem-mini-kadibudečka :-)

380
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Až mi to tak přijde.

381
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No a mě právě zajímá, jak to vopravdově s tím štábem funguje. Protože to my nevidíme, ale tak by nám to mohl někdo popsat.

382
okkvp
Reagovat

@gabisollis: no, upřímně bych to tipla tak, že jeden den natáčí od 10 do 13 a další den od 14 do 16 ;-)

383
gabisollis
Reagovat

@Poppy: :-DD diky ja nemohla najit ty spravny slova.
Bobby to nebude tak slozity.nejspis nocujou v nejblizsim hotelu,penzionu a tam se i stravujou atd.:-)

384
gabisollis
Reagovat

@okkvp: jj to jsi zrejme trefila dle toho materialu co nam pousti.

385
Ajda
Reagovat

Jj, a večerní usínání se natáčí třeba ráno a vstávání po obědě, aspoň co já mám info. A občas tvrdí, že kamera nejede a ona jede atd.

386
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: To jako fakt?!

387
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: šiš už jsi snad dost starej na to, aby ti došlo, že tam štáb 24 hodin za perdelí nemají a že podobné scény se musí předem naaranžovat. Podobně jako když někdo náhle a překvapivě vstoupí a kamera jej kupodivu přesně trefí ve dveřích (např Simona vstupuje k Josefovi do hospody)

388
Lenka
Reagovat

@Ajda:
385 – viz např. ono romantické první společné probouzení Jirky Č. se Simčou … večír :-)
Koneckonců, kdo by se s tím babral, vždyť se to dá sestříhat! :-)

389
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Prý fakt :-) Ale nezapomínejme, že vše je opravdu opravdové, už to dlouho nikdo nepřipomněl.

390
Ajda
Reagovat

@Lenka: Když jsi zmínila Simonu, trochu mi ji připomíná Alena. Sladký hlásek a kalkulačka v hlavě. Jenže tenhle Jiří je omlácený životem a manipulaci zarazil v začátku.

391
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Tohle už mě fakt štve. Takže, jestli někde v Práglu potkám Něrgešku, tak jí na místě dám facku a ještě se jí zeptám „A víš za co to máš!“.
Takhle si dělat z pracujícího lidu prdelky.

392
okkvp
Reagovat

@Ajda: Jojo všecko všecičko vopravdově vopravdový ….. akorát mně ta letošní série připadá aranžovaná a manipulovaná mnohem víc než předchozí – spontánních akcí a rozhovorů spočítat na prstech

393
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Přidej jí jednu za mě!

394
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: Hmmm zatím žádné příjímací hodiny nevyhlašuji :-D

395
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ale vopravdu vopravdovou!
A teď honem vylez z trní!

396
Poppy
Reagovat

@Renata: My bychom se za Bobbyho přimlouvali, on sice nevypadá na to, že by byl farmář, ale určitě je hodný :-)

397
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: No jo, ale jestli si to nebudeš kočírovat, tak ti brzo budou po večerech v Neratovicích tihle kocouři pod okni vřískat.

398
Katka
Reagovat

@samya: Nepřála, a pak si říkala, že si samo-přípojný vagónek odpojila. Byla to reakce na to, že se k tobě údajně Pavlík přestěhoval. Spíš je to tak, že kdo chce kam, pomozme mu tam.

399
Renata
Reagovat

@Poppy: Vždycky když tu ěnco napíšu, tak to tu najednou ztichne…. Se mě bojí :-D

400
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: myslím si že tu žádní kocouři vřískat nebudou…. zas tak jsem se „neproslavila“ aby mi sem jezdili zájezdy amantů :-)

401
okkvp
Reagovat

@Renata: no, ještě by mohlo být vysvětlením, že chodí spát skoro se slepicema ;-)

402
Mik
Reagovat

@Renata:
Třeba ctitelé vyčkávají, nevědí, jestli se na farmu ještě nevrátíš, protože to je vopravdický a Petr potřebuje ještě leccos pokosit:-)

403
Poppy
Reagovat

@Renata: Na něj se musíš pomaloučku, on je trochu stydlivý:

Bobby Brown
15. 3. 2014 (11.47)
@gabisollis: Neblbni a neukazuj na mě. Stojím tu přikrčený v roští a pírko se mi trémou kleprce. ;-)

404
CarculkaC
Reagovat

No nekecej, on ji snad neosloví! BB nezlob, nebo ji sbalím já.

405
Bobby Brown
Reagovat

@CarculkaC: Heh, tak po tomhle PíáR, co tu proběhlo, se mi kleprce víc jak pírko. ;-)

406
Mik
Reagovat

@CarculkaC:
Reality show na něj, tam by se BB teprve otrkal:-)

407
Lenka
Reagovat

Ale, ale, děvčata :-) je všeobecně známo, že divočáček je hodně plaché stvoření, skrývající se mezi smrčky a jen tu a tam vystrčivší čumáček na mýtinku… tohle plaché zvířátečko nepatří do surové RS!!! :-) Buďme rády, že ho tu máme (chlapů je tu jako šafránu), oceňujmě jeho vtipné bonmoty a nezlobme ho!
P.S.: njn, to víte, že bych se taky přímo ukrutně těšila na RS s BB… ale – bohužel – nelze předpokládat, že tento jedinec s tak vysokým IQ by kdy učinil byť minimální krůček směrem obdobným jako třeba šílená Katarína, mastnej Indián, panic JČ, kozomuž VK, divnota Pavel t.č. ve FHŽ, etc.
P.P.S.: BB je prostě nromální a toho bohdá v RS nebude :-) :-)

408
Ananas
Reagovat

@Lenka:
To je fakt, kdyby nám frnk do Neratek, co my tu bez něj;-)
Ale kdyby náhodou, máš tu zástup družiček!

409
Lenka
Reagovat

408: vcelku bezpečně bych tipla, že BB (jehož souč. rod. stav neznám!) by i v případě, kdy by byl svoboden (tedy tvrdá hypotéza!), těžko jásal nad zástupcem kámošek z panáčka v průvodu družiček :-) :-) :-)
Ale jinak je fakt, že celou dobu, co panáčku čtu, tiše doufám, že se někdo „z nás“ pustí do Primy statečně = vnutí se jim tam do RS (+ pak bude podávat pravdivé info = nikolivěk pravdivé jako od Laťky, ale prostě a obyčejně pravdivé) … ok, vím, třeba Honzík Kocián to zvládnul, ale u něj nevím, jestli byla první RS nebo panáček :-)

410
Mik
Reagovat

@Lenka:
A tomuto odvážlivci pak přidáme do nicku 007 :-)

411
Lenka
Reagovat

410 – samozřejmě! :-) + KPZ + (asi – podle KT/KK) krucifix a česnek :-)
Ale umíš si představit nasazeného špiona z Panáčka do RS?
To by byl asi okamžik, kdy by Panáček „zlikvidoval“ Primu :-)
(blbý, je, že nikdo tak blbý tady není)

412
Ananas
Reagovat

@Lenka:
No jen aby agentu nebyla hned z kraje provedena důsledná lobotomie (kdo ví, co všechno musí účastníci podepsat).
Samya tu prý už dříve psávávala.

413
Lenka
Reagovat

@Ananas:
412 :-) pobavila jsi mě :-) … když mě napadlo, co asi tak závratnýho musela podepsat Katarína T, nyní K + dokonce jí prima (evidentně v nouzi) povolila přešupajdění od jednoho farmáře k jinšímu
Samyu si z loňska pamatuju matně (matně si vybavuju vtípky na téma, že se někdy přihlásí do RS — ale tady fakt přesně nevím, protože to nějak nebylo důležité)
Mmch – Ananásku, myslela jsi lobotomii u farmářů/otců/matek/atd. nebo u uchazečů?
(vtírá se nápad, že by agent panáčka = AP = mohl být i hlavním aktérem?!? např. HSTM?)

414
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Obsah KPZ bylom měli pro jistotu vychytat:
Pro začátek navrhuji:
špunty do uší (setkání s Katarínou vysoce pravděpodobné)
Repelent (kloši útočí)

415
Mik
Reagovat

@Ananas:
Doplň tam ještě postřik proti pavoukům, prášky na nervy, kondom pro postelové scény a samozřejmě rozkousávací ampuli s cyankáli pro případ odhalení:-)

416
Ananas
Reagovat

@Mik:
Píšu si. Jen bych řekla, že spíše než o postelové scény půjde stylově o romantiku na seně, takže ke kondomu bych přibalila pro jistotu antihistaminika.
Co nějaká dezinfekce, spíše vnitřní?

417
Mik
Reagovat

@Ananas:
O tom jsem taky uvažoval, nějaká ta placatice. Ale v tom případě raději odebrat ty prášky, protože to už by pak celou RS odnesla játra bezpochyby:-) A pro FHŽ by v krabičce mělo být i nějaké to zvířátko, protože někdo z toho tu farmu udělat musí:-)

418
Ananas
Reagovat

@Mik:
:-DDD
Vidím, že myslíš na všechno.
Jak bude agent podávat zprávy? Vysílačka v nosní dírce?
(A kulomet v sirce…)

419
Mik
Reagovat

@Ananas:
Jelikož po dobu natáčení podávat nic nemůže, aby nebyl odhalen, tak bude stačit, když se při nejbližší příležitosti po dotočení přihlásí na panáčka a všechno sepíše. Ale mohl by mít ještě nějaké nahrávací zařízení. Jako osobní zbraň bude mít vlastní skládací kosu, protože ty na farmách bývají v hrozném stavu:-)

420
Ananas
Reagovat

@Mik:
Nahrávací zařízení určitě inplantujeme. Po dotočení možná nebude, alespoň po nějakou dobu, tak náročné mentální činnosti, jako je sepisování, schopen.
Navrhuji ukončit nulté zasedání štábu, dobrou s kobrou!

421
Ananas
Reagovat

Extra: Vidíte tu neskutečnou podobu?
(Podoba je imho nesmysl, ale na konci článku pár zajímavůstek je)

423
Prochor
Reagovat

409 – Lenko, Rainmen Kocián byl nejdřív na Panáčkovi. Teprve pak šel vytočit Evičku do HSTM a následně Šéfku Noru Mojsejevovou.
P.S. Je škoda že nevyhrál Šéfku, protože by jako šéfmanager teď vydával rainmenovské svědectví u soudu s Norou, což by mohla být ohromná sranda. Vytáčel by do třetice ještě soud.

424
Ananas
Reagovat

@Mik:
No jo, Čína, kam se na ni hrabem. Taky tam jeden jezdí na praseti, viz Extra: Ochránci přírody…

425
okkvp
Reagovat

Tak nevim, sice všechno svědčí pro to, že se nepletu a progooglila jsem si správnou osobu, ale třeba se pletu….
Nicméně to vypadá, že i další náš oblíbený herec měl v minulosti (do 2006) poněkud jiné příjmení než kterým se honosí dnes.

426
Poppy
Reagovat

@okkvp: Napověz :-) Muselo to mít nějaký důvod (jako asociace se mi vynořila scénka s Libuší při okopávání brambor minule).

427
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Ty jsi teda tajemná, kam se Latěna hrabe!

428
CarculkaC
Reagovat

@okkvp: Jsem napnutá jako kšandy na gatích, tak ven s tím.

429
CarculkaC
Reagovat

K tématu „Špion z Panáčka v reality show“ bych se chtěla přimluvit za to, že nejenom farmář by byl nastrčený ale i dívky, ze kterých si bude vybírat (ať neláme srdce nic netušícím, vdavekchtivým ženám) budou zasloužilé přispěvatelky. A to by byla teprve show!!!!

430
okkvp
Reagovat

Asi to nešlo dobře dohromady s tou pandou …

431
Poppy
Reagovat

@okkvp: Tak já jsem nevygůglila nic, dokonce ani současné příjmení :-(
Holt neumím.

432
okkvp
Reagovat

@Poppy: njn mám své metody – jsem začala slavnou nemovitostí a za chvilku jsem měla i pandu rychlíka.

433
Poppy
Reagovat

@okkvp: Díky za hint. Už jsem se dostala k upírskému Desmondu. Já vím, nic moc :-)

434
Ananas
Reagovat

@CarculkaC:
Latěna by čuměla jak Mánička, jak je to vopravdu vopravdový:))

435
CarculkaC
Reagovat

@Ananas: Tak dost psaní a začneme vybírat kandidáty na roli farmáře a jeho žen

436
okkvp
Reagovat

@Poppy: a co brloh, ten jsi našla? Já tedy původně nechtěla nic moc ventilovat, nicméně změna příjmení u mužu mi pokaždé zarazí. Moc takových totiž neznám, a z nich ještě pouze jeden to podstoupil kvůli tomu, že to původní nebylo nic moc a děti s tím měli problém u spolužáků. Zbylé případy volili změnu jako únik před svou minulostí (ono to asi taky není úplně jednoduché před úřady zdůvodnit)

437
Ananas
Reagovat

@CarculkaC:
Počkej, ještě to doladíme. Totální anexí Farmáře Panáčky bychom se vlastně připravili o původní myšlenku, tj. Tajného agenta přímo v centru dění. Ledaže bychom původní plán poupravili na „jak dostat Latěnku do blázince“, to má taky něco do sebe:))

438
gabisollis
Reagovat

Sakra co to tu mate za tajnosti?:-)

439
Poppy
Reagovat

@okkvp: Ten brloh neumím nejít, neb nevím, jestli tu někdo zmínil tu vesnici.
No, já jsem taky znala jen jediného – vzal si při svatbě jméno své vyvolené a z gramatických a geografických důvodů dobře udělat.

440
CarculkaC
Reagovat

@Ananas: Přesně tak jsem to myslela. Trošku jim (Primě) tu „šou“ upravit. BB se hlásí jako první?

441
okkvp
Reagovat

@Poppy: brlohem jsem nemyslela proslavenou nemovitost, ale obec s dřívějším působištěm pandí farmy včetně šic bývalky :-)))

442
Ananas
Reagovat

@okkvp:
A to je ten Brloh v JČ, co z něj pocházel Milouš Jakešů a nechal ho, jakožto nedostatečně honosně znějící, přejmenovat?

443
okkvp
Reagovat

@Ananas: jinej, u Přelouče

444
Poppy
Reagovat

@okkvp: Tak už jsem to vygůglila :-) I to, že to není jeho chalupa.

445
okkvp
Reagovat

@Poppy: ještě trochu jo ;-)

446
Poppy
Reagovat

@okkvp: Fakt jsem něco přehlídla? Jdu hledat :-)

447
okkvp
Reagovat

@Poppy: tu tak konspirujem, že možná máme na mysli něco jiného ;-) .. exekuční prodej proslavené farmářské nemovitosti snad ještě neproběhl, jen je nařízen (ale konkrétní ex. vklady jsem nedohledávala)
anebo, že by se od dopoledne v katastru něco měnilo?

448
Bobby Brown
Reagovat

Twl ženský, vy jste horší než NSA.
Se jeden už tady bojí vůbec něco napsat, hned o něm víte i číslo trenclí

449
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: Česílko mi nepřijde na trenclaře ;-)

450
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: Všecko vzniklo z toho, že jsem se akorát chtěla podívat jak ta Česílkova „farma“ vypadá z leteckého pohledu

451
Poppy
Reagovat

@okkvp: Tak já nevím, možná jsem vedle jak ta jedle, ale u té jednadvacítky mám jiného majitele. Nebo jsem se netrefila?

452
okkvp
Reagovat

@Poppy: jj, jak jsem si myslela :-)))) – tam bydlel jen do září 2012, terazky je tou slavnou obcí Třebařov (platným pomocníkem při hledání bývá i ŽR)
taky jsem si všimla, že tuhle štaci ve svém vyprávění na kamery nějak pominul a vyvolal tím dojem, že z Pardubic rovnou zakotvil tam co se natáčelo

453
Poppy
Reagovat

@okkvp: Jo ták, díky! :-)
Já jsem viděla tuhle adresu, ale zamrzla jsem u té pandy.

No, tak to je starostí nad hlavu.

454
Ananas
Reagovat

@okkvp:
No jo vlastně, Přelouč, Pardubice!
Na takovéhle ňuchání nemám trpělivost ani buňky, smekám před amatérskými detektývy.
Vlastně je mi jedno, jaké nosí příjmení, naznačeno už je dost. Pandamusic už taky nefunguje, exekuční řízení, hlehlehle…
Myslíš slípař? (Dál raději nepřemýšlím:-))

455
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Líbí se mi předmět podnikání: chov zvířat a výcvik ( kromě živočišné výroby), dost surrealistická představa, jak něco cvičí…

456
okkvp
Reagovat

@Ananas: třeba ty želvy ….

457
Vlásek
Reagovat

A to jsem myslela, že už mě FHŽ nepřekvapí. Úplná pandamie.

Schválně, kdy se o tom někde dočteme.

458
Lenka
Reagovat

Lída má své povídání na fb Rebelka s příčinou (zápisky). Oceňuji její upřímnost, nemá to, holčina, snadný… ale pere se statečně (tak Lído, hodně zdaru a ať se v životě už jen daří :-)

459
Wally
Reagovat

@Lenka: Co tam je za upřímnost? Vymetačka castingů na jakoukoliv RS? A loni se hlásila k Miloslavovi. Fakt chudák dítě, vždyť ho chtěla vzít i do vily VV.Jediná možnost zvýšit dávky lékú.

460
Ananas
Reagovat

@Wally:
Na fb si to přečíst nemůžu, ale už po pár volně přístupných ukázkách přes Google, ať už psaných nebo videa na youtube (bože proč!) s Tebou musím souhlasit:-(

461
Ananas
Reagovat

Mimochodem, nemůže být fb odpovědí na otázku „jak na to ten Panda přišel“?

462
Julie
Reagovat

Lída se hlásila do Vyvolených?Saša se zas loni hlásila k Josefovi co nežral jsou fakt ubohý Farmář už je o ničem když se tam hlásí jen samý vymetači reality show.A o Pavlovi mám pocit,že je tam taky nasazenej,protože není vám divné,že má hospodoářství,ale prakticky o něm nic neví,seno nesklidí včas,koníka nechá nevykydaného tak co to je.Mylím si,že Prima sehnala nějakou chalupu dali tam pár zvířat a Pavla a farmář je na světě.Tím by se vysvětloval ten koník když je tam jen na týden tak se ho ani neobtěžoval kydat.Pavel píše texty kapelám dělal i nějaká turné pro kapely,pořádal metalové koncerty zná se s dost známýma lidma od metalu a trvdého rocku v jedné kapele zpíval pokud to najdu hodím sem link, a jiné kapele hrál zase ve videoklipu,takže jediný co mě napadá je opět to,že se tam jako každý šel zviditelnit aby se mu rozhýbali kšeftíky kolem kapel co myslíte vy?

463
Ananas
Reagovat

@Julie:
Ta kapela (Desmodus) už nefunguje a vydavatelství Pandamusic taky ne, aspoň podle jejich stránek.

464
Julie
Reagovat

http://bandzone.cz/desmodus1?at=gallery&ii=12408 tak tady ho máte se zpěvem i z fotkama milého podvodníka Pavlíčka

465
Julie
Reagovat

Tak jak se vám líbí jak Pavel zpívá?:-)))))))))Pro ty co nečtou každý přízpěvek je v mém předcházejícím odkazu link na Pavlovu skupinu Desmodus kde zpívá a jsou tam i jeho satansitické fotky

466
Julie
Reagovat

Takže jsem něco dalšího zjistila byl nějaký e-shop jménem Panda music už asi neexistuje a Pavel tam prostě asi pracoval nebo co nevím zda to bylo přímo jeho jako,že on tam byl vlastník či tam pracoval,ale když si vygoglíte panda music tak se tam i oběví fotky Pavla.Tady je to asi jasné chtěl se zviditelnit aby měl kšefty s kapelkou a prima ho posadila do ruiny kam dali pár zvířat a farmář byl na světě

467
Julie
Reagovat

http://bandzone.cz/fan/panda?at=gallery&ii=179364 tak tady je další odkaz na tu panda music mrkněte na fotky je tam Pavel s kapelou Debustrol a jiné fotky

468
okkvp
Reagovat

@Julie: Zviditelnit se a sehnat nějaký finanční prospěch Pavlík nejspíš opravdu chtěl, ale zcela určitě mu štáb nesehnal nějaký domeček a pár zvířátek. (možná by stačilo kdybys i ty četla posty nad tvými) Toho koníka – poníka obhospodařoval např už nějaký rok před natáčením. Leda by štábní konspirace sahala i do jeho okolí a dala si práci s podvrhováním webových stránek jak osobních tak i státních institucí.

469
okkvp
Reagovat

@Julie: odkazy na Pavlovy hudební výplody a aktivity tu byly v diskuzích už taky nejmíň 3x, o pár týdnů dřív – tzn dík, stačilo

470
Ananas
Reagovat

Lehce OT, ale já říkala, že jsou to potvory nebezpečný:
Extra: Proč byste neměli líbat želvu

471
Monika
Reagovat

Vlezla jsem na stranky farmare a ze Sasy a Pavla se malem poblila. Fuj, takoveho chlapa bych se ani nedotkla, tohle by meli vysilat v patek s varovanim…Ma to nekdo za potrebi, jak zle se asi clovek musi mit, ze dokaze klesnout tak hluboko.

472
Lenka
Reagovat

@Monika:
471 – našla jsem totéž :-) a to jsem si myslela, že Saša Pavla jaksi nechce … no, člověk se může mýlit. Hlavně je to RS a u podobných momentů se poté často dozvídáme, že to a/ vopravdověvopravdový (Laťka) nebo b/ sestříhaný (účastník/ce po odvysílání) :-)

473
Lenka
Reagovat

(omlouvám se předem, pokud tady budou dva podobné komenty, dávala jsem odkaz na stránky primy, kde vévodí foto líbající se Saši s Pavlíkem a asi to neprošlo nebo spadlo do spamu)

474
Lenka
Reagovat

@Julie:
467 – díky za odkazy, já jsem si Pavla nějak dřív nevšímala (takže mi utekla i jeho hudební historie i současnost :-), vkus na hudbu mám jiný, takže hodnotit nemůžu).
Nemyslím si, že by to byl od primy „nakašírovaný“ farmář :-), tady tipuju spíš jeho snahu se zviditelnit, mmch, pandafarma kdysi asi nějakou dobu i fungovala, vč. zvířátek, možná se k tomu Pavel chce zase nějak vrátit? kdopak ví? :-)

475
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Třeba je to nějaká další pandí zkouška panenky. Úkoly hodné Herakla: Augiášův chlív vyčištěn, česání hlavy Medůzy taky proběhlo.
Teď už jen toho žabáka políbit a promění se v ???

476
Poppy
Reagovat

@Ananas: Satana

477
Lenka
Reagovat

@Ananas:
475 ty mě vždycky rozesměješ :-) dobrý… :-) Jen bych asi spíš dala pusu zelené žabičce (byť bych se otřásla) než tomuhle farmářovi (tady mám fakt pocity jako Monika v komentu č. 471). Ale zdůrazňuju, že chápu, že každý/á máme jinší vkus a jinší nároky na daný objekt :-)

478
Julie
Reagovat

tak sorry,ale já si tady právě těch odkazů na Pavla hudební minulost nevšimla jinak bych to sem určitě nedávala kdybych to věděla.Nějaké odkazy nade mnou jsem četla,ale o koníkovi nic asi jsem to teda přehlídla,mě to jen tak prostě přišlo ,že to tam bylo vše naaranžovaný z důvodu,že on o tom hospodaření mě příjde neví absolutně skoro nic,tak jako on se žádný hospodář co má doma zvířata fakt nechová

479
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Díky. Možná i té želvě (viz výše). A to si můžu 100x říkat, že vzhled není důležitý. Ale tady je to kombinace mnoha faktorů, vnitřek prosakuje navenek (aspoň to, co jsme viděli) velmi nevábně, plus to v čem a jak žije…
Znám lidi, co rozhodně nesplňují klasické ideály krásy a přitom jsou sexy, přitažliví, mají charizma, ať to nazveme jakkoli, ale tady už se jedná o mé nároky nikoli estetické, ale spíš etické a asi i hygienické.

480
Monika
Reagovat

Kdyby vypadal jako vodnik, ale v jadru byl fajn chlap aspon, ale tady ani o tom nemuze byt rec. K detem nema prakticky zadny vztah, ditko Lidy si ani nevsimnul, o nejake hygiene je zbytecne se bavit a potom mit ve ctyriceti letech holej zadek to taky neni zadna vyhra. Zenska jako je Sasa ma urcite na lepsiho chlapa nez je tohle stvoreni, misto dvou deti by se starala o tri.

481
Lenka
Reagovat

@Ananas:
479 souhlasím :-) chraň bůh, že bych si např. myslela, že přijatelný je jen výrazný krasavec/manekýn! koneckonců, nikdy jsem jaksi nepatřila mezi výrazné krasavice :-) Ale u Pavla mne napadlo to samé, co minule u Indiána = napustit vanu horké vody, rejžákem drhnout a drhnout (polévat savem) a teprve pak se pořádně juknout a příp. poslat přihlášku jako uchazečka :-) Což je samozřejmě blbost a já tím jen s nadsázkou vyjadřuju názor, že tihle dva se mi prostě zdají obyčejně špinaví… (jeden namaštěnej, druhej vodičkuneeee!!! :-)

482
Ajda
Reagovat

@Monika: Ale má to romantické srdce, třeba tím vyvažuje vše ostatní :D

Mně osobně tento týpek smrdí i přes sklo obrazovky :(

483
Lenka
Reagovat

@Monika:
480 ok, Saša asi má na něco/někoho jiného… ale už jen ona ví, proč se sbližovala s tímhle :-)

484
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Jj, Saša sice hned zkraje psala, že při prvním setkání voněl a měl čistou košili, to nezpochybňuju. Věřím, že své romanticko-deathmetalové outfity pečlivě ladí a styluje, ale stejně to na mne působí „navrch huj, vespod fuj“.

485
Monika
Reagovat

Pro me osobne takovej typ je taky naprosto odpuzujici, stitila bych se mu podat i ruku, lekla jsem se uz jeho medailonku a myslela jsem si, ze mu nikdo nenapise:-)) Ale porad se snazim pochopit, cim Sasu a Lidu mohl zaujmout:-)))

486
Poppy
Reagovat

@Ajda: Jakpak asi vypadá romantické srdce satanisty? Ani to nechci vědět :-)

487
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Možná by Ti řekly, že ony, na rozdíl od nás materiálně zaměřených, vidí to očím neviditelné.
Koukla jsem na ofiko fb, tam se samozřejmě debata na toto téma taky rozjíždí, L.tam S.dost podporuje a obhajuje v takovém tom lehce povýšeném ezoterickém stylu. Já jsem člověk trapně přízemní a tohle mi hlava nebere.
I když zrovna tak neberu ty, co kvůli tomu Sašu (nebo kohokoli, s kým se neztotožňují), zahrnují urážkami.

488
Lenka
Reagovat

U Pavla byly dvě. Jedna, co utekla do minulosti potom, co jí Pavel pověděl cosi o její nemoci (formu řeči už nechme stranou, info o tom mohl mít asi jako každý, kdo jukne na fb), druhá tam zůstala a – zatím – nám byl předhozený obrázek líbající se dvojice … Samozřejmě, jak to bylo, se dozvíme až v příštím dílu :-) Spíš přemýšlím nad tím, proč si myslíme (resp. jsem si třeba já myslela), že má Saša „na víc“ ?!? Jsem ovlivněná tím, že sem Saša psala už dřív a zdála se mi normální, příjemná a vtipná? Nebo tím pořadem o handicapovaných dětech, resp. jejich matkách? Tedy podtón soucitu a současně obdivu, co musí zvládnout ?!? Když se od tohoto oprostím, musím si Lídu i Sašu dát jaksi na stejnou úroveň = obě se k Pavlovi hlásily, tedy obě ho chtěly … Důvod samozřejmě znají jen ony dvě :-)

489
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Přece vzhůru nohama:))

490
gabisollis
Reagovat

No nevim nevim jak voni.Nedovedu si totiz predstavit chlapa v takovy spelunce spinavy sice s prackou,ale nefungujici,kterej neni schopnej si udelat jidlo jak si v ty spinavy vane pere obleceni.Ananas to prirovnani navrch huj vespod fuj taky moc nesedi.i ze zvenku moc vabne nevypada.

491
Poppy
Reagovat

@Ananas: To víš, zuby se dají spravit, ale ty morbidní věci v hlavě budou docela šílené. Aby on nakonec po návratu Saši z práce někde nevisel na špagátě :-(

492
Mila2
Reagovat

@Poppy: tihle týpkové se sami nevěší…. spíš dohánějí k zoufalým činům druhé. Zajímalo by mne, proč nemá řidičák, a asi chápu proč…

493
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Já jsem určitě ovlivněna tím, že jsme si tu s ní psali. Chtíc nechtíc, vytvořila jsem si k ní osobnějším vztah, je přece „naše“. Ten dokument přišel až mnohem později, to se mi snad podařilo oddělit. Z něj bych chápala její toleranci, smířlivost s nedokonalostí. Pochopení pro to, že člověk se může ne vlastní vinou octnout někde hodně dole (ať už v azyláku nebo v ruině). Jen nevím, jestli to v tomto případě s tou „pozitivní diskriminací“ S.nepřehnala (jestli mi rozumíš)

494
samya
Reagovat

@Mila2: schválně proč:-) Protže já to vím, tak jestli to víme stejně:-)

495
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já jsem tím myslela, že i když se v rámci svých představ a možností hodil do gala, stejně bych měla obavu, co má pod tím. On není neupravený proto, že by ho oblečení nezajímalo. On si na tom, co má na sobě zakládá. Vzpomeň jeho řeči o chození k dobytku v džínách.

496
Lenka
Reagovat

@Ananas:
493 – rozumím :-) Možná je ale vysvětlení úplně prosté = farmář se jí líbil a budoucí bydlení na farmě by také nebylo špatné (pro děti dokonce asi lepší). Koneckonců, proč ne? :-)

497
Lenka
Reagovat

Pavel má názor na FHŽ a bulvár vcelku jasnej, cit. z fb:
„Paul Panda
22 únor · Upraveno
Bulvár píše furt ty svoje sračky, chtěl su z Barrandova kulisy, nedovezli, ptám sa proč? Místo postelí rakve, místo vajd černej kohout měl bejt v kýblu, na černou mši Satan pozván byl. A Freddy psal, že sny v noční můry promění, než Jason, ten tupej hokejista všechno mačetou rozseká. Ale na zdi jen pár pavučin, duch Bely Lugosiho je tu dál. On upír spolu s Borisem Karloffem zůstal, a vlci zpívali jejich píseň prastarou. Temná romantika za chladivého svitu bílého krále, a z vraždícíma řetězama přichází Ash aby bídný životy z Hle a Hrom ukončil… Takže asi takhle to mělo tenkrát na statku bejt…“

498
Poppy
Reagovat

@Ananas: Měla jsem to podobně. Ale včera jak jsem trochu pátrala po internetu a měla možnost vidět, v jakém žánru se Pavel pohybuje, musím bohužel zkonstatovat, že samya to vše buď podniká proto, aby se podobně jako KáKá trochu předvedla a nebo (doufám, že platí první možnost) potratila rozum a byla by schopná tohle individuum představit svým dětem a pak řešit ještě větší problémy se svým synem. Zas bude nějaký dokument o matkách ne hrdinkách ale superženách?

499
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Zlatá slova! Vaříme tu z vody.

500
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Místy bych potřebovala překladatele do lidštiny, ale jinak to nemá chybu!
(Já snad začnu litovat, že nemám Atlas hub:))

501
Mila2
Reagovat

@samya: sebrali mu ho, protože řídil nalitej…

502
Poppy
Reagovat

@Mila2: … anebo má papíry na hlavu. Samya ví, ale nepoví :-) Ona je ráda tajemná.

503
samya
Reagovat

@Mila2: vedle jak ta jedle. Po skončení vysílání prozradím, třeba ……… :-)

504
samya
Reagovat

@Poppy: Taky vedle …………. :-)

505
gabisollis
Reagovat

@Mila2: ja tipuju,ze ho neudelal parkrat a pak se na to vybodnul a tudiz ho nikdy nevlastnil.:-)

506
samya
Reagovat

@gabisollis: Taky vedle ……… :-)

507
Poppy
Reagovat

@samya: „My víme a nepovíme!“

508
samya
Reagovat

@Poppy: :-) když já vím, že víte, že vím, že víte, že vím…………..že víte? nebo , že já vím?

509
Lenka
Reagovat

@Ananas:
500 – taky to moc nechápu :-) Ale problém nebude na Pavlíkově vysílači, ale na mém přijímači :-) On se holt vyjadřuje nějakým způsobem a není jeho problém, že to třeba já nechápu.
Musím se také přiznat, že je mi totál fuk, proč má či nemá Pavlík vůdčí list na motokolo :-) A nemyslím si, že by mě to kdy po skončení RS zajímalo :-)

510
Lenka
Reagovat

@samya:
508 – jediné, co nevím, je to, proč jsi se do FHŽ přihlásila :-) :-) :-)

511
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Jedině pokud by tam byl nějaký papír na hlavu, který by tomu bránil, zapadlo by to do skládačky.
Hlavně, když nikoho nepřejel!

512
Ananas
Reagovat

Je členem té ultrapřísné hinduistické sekty, co nesmí ani omylem zahubit žádného živého tvora (ti nejradikálnější nosí roušku, aby nějakého hmyzáčka nevdechli a zametají si před sebou, aby nezašlápli). :-DD

513
Lenka
Reagovat

@Ananas:
511 – ono to bývá často docela prosté, stačí např. problém typu epilepsie, tedy ve smyslu hrozícího záchvatu a člověk má s ŘP utrum… atp. (nebudu se montovat do řemesla, které mým jaksi není :-)
Jinak jsem ještě jednou zkoukla medajlonek Pavla a musím přiznat, že on nijak nelhal, tedy ve smyslu co a kdo je a co panenkám nabízí (samozřejmě bez toho, že by panenkám ukázal reálnej bejvák – ale ohledně toho snad v minulém dílu pravil, že stejně bydlí jinde… čemuž jsem neporozuměla), takže panenky poměrně dobře věděly, kamže to směřují, resp. kam je srdce/mozek/zbytek táhne :-) Nejsem tak statečná, abych znovu zkoukla kecy farmářů s uchazečkama, ale matně si vzpomínám, jak byli všichni na sebe natěšení :-)

514
Mila2
Reagovat

@samya: jestli nemůžeš, neodpovídej.. ale zajímalo by mne – byla jsi aspon chvíli do Pavla zamilovaná?

515
Ananas
Reagovat

@Mila2:
Ty teda nechceš vědět málo!

517
okkvp
Reagovat

@Lenka: to už tu taky bylo

518
Lenka
Reagovat

Mmch, Katarína je opravdu nesmrtelná :-) Vypadla už z RS dávno (ve smyslu natáčení), ale mele na fb furt … FHŽ, Josef, atd. … a její styl je fakt boží (co do formy i obsahu) :-)
Např. cit.:
„Katarina Koncova
nemocní jsoú ti co sledují farmáře
před 6 h“
Téměř se již bojím položit, otázku, jací jsou tedy ti, co v tom aktivně vystupují :-) :-)

519
Lenka
Reagovat

@okkvp:
517 – moc se ti omlouvám! je tu moc komentů, asi jsem přehlédla :-)

520
okkvp
Reagovat

Pro mě je Pavlík nedospělej pozér, co si jen našel šikovné omluvy a výmluvy pro své nechutě a limity být tzv normální. Nicméně každý svého štěstí strůjce a tudíž našel-li on zalíbení v někom a někdo v něm, nemám problém, jen ať se ti správní k sobě nacházejí a slastně společně až do smrti tokají.

521
Katka
Reagovat

@Julie: O roku 2007 zkažené zuby, účes Vodněna je ovšem Pandův současný módní výstřelek. Naposledy vypadal slušně ve dvaceti, od 30 vypadá jak santus. Co dodat.

522
Lenka
Reagovat

Abych sem nedávala něco, co už tu je nebo bylo (omlouvám se, ale všechny komenty tady běžně opravdu nestíhám sledovat, dnešní výjimka má prostý důvod = chřipka :-): fb je v případě téhle řady FHŽ vcelku dost vtipnej, zejména co do reakcí účastníků vyhozených nebo ještě „trvajících“ :-), příp. kombinace obojího :-)
Samozřejmě, že účastníci RS, která je už dávno!!! dotočená, dnes vědí své…
Ale pobavila mě ta klasika (která bývá často i tady!) = pokud účastník RS v tv vypadá tzv. dobře a reakce okolí jsou taky dobré, je všechno ok a účastník je spokojený dál :-) Pokud se jedná o situaci opačnou, nastává (klasická!) reakce: chtěl/a jsem to zkusit, co jste viděli, to tak nebylo, tv sestříhala, atd., atd. :-)

523
Mik
Reagovat

@okkvp:
Ono to tu nebylo, já jsem četl vše a ani Search tento odkaz zde nenašel. To, že tu někdo napsal, že je něco v Extra, neznamená, že všichni běží a jdou prohledávat všechny články v Extra, takže já třeba uvítám konkrétní odkaz.

524
okkvp
Reagovat

@Mik: zmínka stačí, klikací odkazy omezujeme co nejvíc to jde

525
Mik
Reagovat

Poslechl jsem si ten Pandův „zpěv“. Jsem sám, komu neumětelstvím připomíná „zpěv“ známé brněnské postavičky Rudy Kovandy? Kdo Rudyho nezná, možná si vzpomene na vyprávění Donutila o Frantovi Kocourkovi, kde mluví i o Rudym. A nahrávky toho velezpěvu s Los Brňos jsou dnes dostupné i na youtube, stačí tam zadat Rudy Kovanda.

526
Mik
Reagovat

@okkvp:
Dobře. Já tedy dosud neměl ani tušení, že nějaké Extra existuje. Asi nejsem ten správný typ sem, když nečtu bulvár a kouknu jedině na nějaký konkrétní odkaz:-) Ale třeba nás takových bude víc.

527
Lenka
Reagovat

@Mik:
523 – já tenhle starý odkaz (ze 17.3.2014) našla až dnes na fb, kde jsem se vcelku královsky pobavila, jak už jsem psala :-) Ale chápu, že je to starý článek, takže je opravdu možný, že to tady už bylo a přísné oko administrátorovo (konkrétně jednoho) holt hlídá, abychom tu neplevelili diskuzi :-)
Mně dneska bylo třeba líto Julie (viz shora) – je tu asi nová, napíše v dobrém, co si myslí o Pavlíkovi a šup, admin. okkvp jí sekne, že už to tady bylo… (jsme v x-tém dílu RS, kdopak by četl všechno předchozí?!?).
Přitom napsala tři, čtyři? komenty+přidala odkazy.
Nebylo to OT, patřilo to do teď rozjeté diskuze na téma Pavel, já to třeba teď zkoukla poprvé a nevadilo mi to.
Milá okkvp – co troška tolerance k nám, co nemůžeme tak pečlivě sledovat veškerou zdejší diskuzi a třeba obyčejně chceme ostatní pobavit odkazem, co jsme zrovna našli? :-)

528
Lenka
Reagovat

@Mik:
525 – jsi můj člověk! :-) miluju RK :-) :-) resp. jeho nezpěv :-) Los Brňos :-) dobrý !!!
dodnes mě mrzí, že nevyhrál Slavíka!
(omluva ostatním za OT, ale Ruda Kovanda je boží!

529
Lenka
Reagovat

@Mik:
526 – jsme na tom stejně… neměla jsem tušení, že existuje Extra… :-( jen jsem našla na fb tuhle ptákovinu … konec zvonec (Rudíkem jsi mě pobavil, jdu si ho pustit :-) Mmch, v hudbě se moc nevyznám, tak se ptám ostatních: je tu někdo, komu se líbí zpěv Pavla? (přiznám se, že mně ne)

530
samya
Reagovat

@Lenka: Lenko odpovím ti až po skončení vysílání . Bereš?

531
samya
Reagovat

@Mila2: Denifuj, prosím ,co to je být zamilovaná a pak snad budu umět odpovědět.

532
Lenka
Reagovat

@samya:
530 – děkuji za odpověď! Vážně!
Víš, já tou otázkou spíš žertovala :-), tady na panáčkovi :-) … protože ten pravý důvod je jen a jen tvůj a nikomu (tedy ani mně) do toho nic není. Tohle myslím vážně.
Že jsi v běžném životě statečná ženská, tak o tom žádná! A že nějaké jiné babě (já… v mém věku již bez uvozovek :-) vrtá v hlavě, proč se někdo k týpku typu Pavla přihlásí? To přece není vůbec důležité …
Stejně jako Lídě i tobě přeji v životě jen to nej! Ani jedné z vás osud neuspořádal jednoduchý život. Upřímně přeju, ať se ti daří ♥

533
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Pavlík se jako malý kluk nejspíš inspiroval filmem Císařův pekař a pekařův císař, tam to bylo také samé Sirael, Azrael, Samuel…

Pavel nemá řidičák proto, že si plete vlevo, vpravo, nahoře, dole. Navíc, ze zásady neuznává přednost zprava, protože stejně neví odkud to je, a značku P2 a P3 označuje pouze vulgárními výrazy.
To se pak blbě dělá řidičák.

@samya: Zamilovanost žádnou definici nemá, je to prožitek a ten buď zažiješ a pak víš o čem je řeč, nebo ne.

Jinak, milé dámy, s vámi souhlasím v tom, že já bych Pavlíka taky nelíbal. Čestný pionýrský.

534
Ananas
Reagovat

@Mik:
Jestli jsi Rudyho tím srovnáním neurazil. To byl iné kanón!
Ad Hodnocení Pandího zpěvu: tento žánr nesleduji, tak nevím, co se cení. Třeba je předsmrtný chropot a děsuplný jek top de top.

535
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
:-DDD

536
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
533 – a já furt odkud si pamatuju ty –izaely :-) díky za nápovědu :-)
A pomalinku jsem zvědavka na to, kdože byl tak odvážný a Pandu políbil :-)
Aneb současné foto quasi-líbačky na primě? copak to je? odpovím si sama: nic! to je samozřejmě jen lákadlo (fotomontáž?:-) na další díl, kde uvidíme, zda tomu tak bylo či nikoliv! :-)

537
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Lze si někde přečíst nějaké „Desatero správného panáčkování?“

538
Lenka
Reagovat

@Ananas:
534 – opět s tebou souhlasím!
ale jak se neorientuju v pandíhudbě (upřesňuju, že nemyslím vpandíhubě! :-), tak jsem si nebyla jistá, jestli jsem divnota, že se mi tenhle hudební styl dvakrát nezamlouvá… a netroufla jsem si napsat, co ty = Ruda byl jinší kořeň! :-)

539
okkvp
Reagovat

@Ananas: třeba na wikipedii, lupě a jinde – téma Netiketa a Internetová diskuse

540
Bobby Brown
Reagovat

Koukám, že v Poděbradech bude ještě větší mrouskání, než v Neratovicích. :-)

541
Bobby Brown
Reagovat

Uff, jestli je Lída typ Elisy z té fotky, tak já jsem Antonio Banderas.

542
Mik
Reagovat

@okkvp:
Jenže pravidla diskusí se dost liší, někde jsou odkazy vítány, dokonce na nich spousta témat může být vyloženě založena. Zrovna tak se bude lišit pohled na OT, protože např. v technických diskusích je jasné, že osobní záležitosti jsou OT, kdežto tady by se to bez nich jaksi vůbec neobešlo, to by byla mrtvá diskuse o ničem.

543
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
541 – viděla jsem taky :-) = ona není Elíza a ty jsi fešák… kampak se hrabe nějakej Antonio :-)

544
okkvp
Reagovat

@Mik: držíme obecná pravidla „pomalých“ diskuzních fór tzn OT omezeně v přiměřené míře a zábavnosti, co se těch odkazů týká – od jisté doby, kdy jejich počet začal přerůstat únosnou mez preferujeme odkazy jinam neklikací, některé adresy jsou z dobrých důvodů zakázány už v nastavení systému (např odkazy na primácké stránky) – netoužíme být rozcestníkem bulváru ani youtube

545
Lenka
Reagovat

P.S. – na vysvětlenou: někde (fb? ofiko prima?) byla něčí úvaha, že Lída je dvojnice Elízy di Rivombrosa (netuším, kdo to je! :-)

546
Lenka
Reagovat

@Mik:
542 – ztráta času na dotazy :-) někdy ti to holt projde, někdy tě zablokuje (a ostatní ti do bezvědomí psát, že jsi prostě spadnul do spamu či kam jinam :-) , přestože je to blbost! = tady žádná pravidla nejsou! :-) Hlavně nedehonestuj admina! Resp. toho jednoho akurátního :-) To je základ :-) Chovej se jako poslušnej školáček a bude dobře :-) Aneb paní učitelka se přeci musí poslouchat, no ne? :-)

547
okkvp
Reagovat

@Lenka: no, pro takové, kteří mají pocit, že upozornění admina na cokoliv je zásahem do jejich svatých práv, je především ztáta času na cokoliv odpovídat …

548
Mik
Reagovat

@Lenka:
Nevím, čí je dvojnice vzhledem, ale hlasem by Lída mohla klidně dabovat Martinu Menšíkovou.

A jinak mlaďas od Zuzany je celý Rafa Nadal. A Saša zase zrzavá Bára Hrzánová.

549
Lenka
Reagovat

P.S.
a tímto se s vámi, drazí přátelé, opět na nějakou dobu loučím :-)
proč?
protože mě – jako x-krát vloni – naše drahá adminka okkvp asi zablokuje :-)
stačilo tehdy napsat, že mi vadí, jak se tady chová = stylem učitelky práskající bičíkem nad debilními žáčky :-)
takže u další FHŽ ahoj! :-)

550
Lenka
Reagovat

@okkvp:
547 – aspoň nelži!
jak bylo u FHŽ pěkně, než jsi sem s tím bičíkem ze své vcelku nikým sledované RS dorazila ty! Ajda to zvládala v klidu a s noblesou.
Končím tuhle diskuzi, klidně si mě zase zablokuj, mně je to fakt fuk :-)

551
Mila2
Reagovat

@samya: myslela jsem tím, zda jsi aspoň na chvíli propadla představě, že by to s Pavlem mohlo být pěkné..

552
Thybaumont Ω
Reagovat

Bože, nemyslel jsem, že to někdy napíšu.. ale okkvp, vysad prosím, jed někam na dovolenou, protože tvoje moderování hraničí fakt už s psychozou.

553
gabisollis
Reagovat

@Mila2: sice nejsem samya.:-)ale nejspis podlehla dle dostupnych fotografii na offiku.na jak dlouho to se dozvime v poslednim dile fhz.:-)

554
samya
Reagovat

@Mila2: nemám na to odpověď , většinou nepropadám představám.

555
Lenka
Reagovat

@Thybaumont Ω:
552 – tak ty tady taky dlouho už nebudeš :-) :-) já měla za ten bičík s katedrou dištanc asi půl roku :-) = kolik pak je za psychozu??? :-) :-) :-)
(po pravdě, mně je té holky s písmenkama vcelku dost líto… musí být ukrutnej ubožák, když jejím jediným světem je panáček, kde si hojí své mindry a ego)

556
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Nezlob! Koukej začít dělat, že z Tebe mluví chřipka, horečka a delirium, ať si mám s kým povídat!

557
gabisollis
Reagovat

@Lenka: teda ja jsem z toho dost v soku,ze jsi byla zablokovana.

558
Lenka
Reagovat

@Ananas:
556 – a/ nic takového :-) = mluvím/píšu se zcela jasným vědomím !!! vč. očekávaných důsledků :-) b/ si piš, ty milé ovoce ♥, že si s tebou taky ráda povídám :-)

559
Mila2
Reagovat

@samya: no právě, „většinou“ ale není „nikdy“… takže asi tuším.. děkuji :-)

560
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
557 – nech to být, je to minulost :-) zatím psát můžu :-) a když jsem nemohla, tak jsem si aspoň ráda četla (mmch, kdepak jsi se toulala tak dlouho??? dlužíme si to kafčo… však víš, kde :-)

561
gabisollis
Reagovat

@Lenka: leni jestli chces napis mi na email gabisollis@seznam.cz ja se tam ted prihlasila a vse je pryc takze nemam tvou email adresu

562
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
561 – díky, napsala jsem :-)
(omluva za OT, ale když my jsme se tak dlouho neviděly…)

563
Mik
Reagovat

Co si myslíte o té podobnosti, co jsem psal v 548? Vidím a slyším to jen já nebo to třeba už někde proběhlo?

564
gabisollis
Reagovat

@Mik: me by to treba nenapadlo,ale kdyz si to napsal a zamyslela jsem se tak si ti dobre vystihl.:-)az na toho Rafa Nadal toho neznam.:-)

565
Ajda
Reagovat

Minulý týden už bylo skoro vše vyzrazeno, tentokrát v bulváru nic! Že by nás čekala už jen nuda až do konce?

Pavel nemá řidičák proto, že on zkoušky zadává (panenkám), sám žádné neskládá :-))

@Lenka: Nová řada, neřeš minulost :-)

566
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Vzhledem k tomu, že tam není Štěpánka a už ani Renata, tak pro část (politicky nekorektní) populace to nuda asi už bude.

567
Ananas
Reagovat

@Mik:
Dobré ráno,
Nadala tam vidím, když jsi na to upozornil. Chlapec teď určitě má napilno, jak někdo psal, čeká ho krásné jako plné děvčat. Ctitelky na ofiku jsou mnohem průbojnější než ctitelé slečen.
Menšíkovou už jsem dlouho neslyšela, ale podobné chraptění tam asi je.

568
CarculkaC
Reagovat

@Lenka: Jak už jsem psala i já jsem překvapená a otrávená arogantním chováním okkvp a přeji ji i nám, aby to, co způsobuje, že je teď tak nepříjemná a útočná se brzo vyřešilo.

569
Poštovní holub
Reagovat

Tak dobíhám ujíždějící vlak, poslední díl jsem tak nějak, s přeskakováním přetrpěla a přemýšlím, o čem to dál vlastně bude.:) Vzhledem k tomu, že velké části vypouštím, z velké části už jsem bulvárem informovaná a paní Klošová nám spadla z kola, moc toho nezbývá. Myslím, pro mě osobně.:)
Víc mě překvapilo, co tady probíhá. Taky se vyjádřím a pak už to zcela půjde mimo mě. Někdy asi pohár přeteče a já to naprosto chápu, protože nejsem členkou tankového praporu za záchranu chlupatých. Při každé, sebemenší „rozepři“ jsou minimálně dva zúčastnění a každý z nich má své vlastní máslo na hlavě. Nikdy to není jen oběť a uzurpátor. Každý zvlášť pod ten kotlík přikládá a každý nese svou vinu. To by tak k OT bylo všechno a zas se můžeme zabývat tou nejopravdovější reality.:)

570
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Já budu postrádat nejvíc paní Klošovou, její účast byla jen symbolická a skoro přehlédnutelná, zbylé osazenstvo už asi nijak nepřekvapí.:)

571
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Ahoj Holoubku,
Už jsem se bála, že ses přidal k nějaké holubí letce!
Jinak, já si uchovávám jiskřičku naděje, že paní Klošová zase hrdě vstane.

572
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Ahoj!:) Někdy se tak práce nahromadí, že než se z té hromady vyhrabu, náš vláček supí v nedohlednu.
No, v upoutávce bylo, jak paní Klošová chce selanku s Pepou rozpustit. Nevím, nevím, když nahlédla do zákulisí a navíc se vymázla do škarpy, jestli se nám ještě zaangažuje. Já už pomalu ztrácím naději. Pepa taky touží po radovánkách, které mu asi paní Klošová nabídnout nechce a Libuš se na ně naopak těší. Konce jsou jasné.:)

573
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Já vím, ale malilinko přece doutná. Dum spiro spero.
Protože na líbačky u Petra či pandí sex fakt koukat nemusím.

574
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: To právě přeskakuju a hodlám to dělat i dál.:) Zvláště ta druhá dvojice mě nijak nepřitahuje.:)

575
Poštovní holub
Reagovat

A nezdá se vám, že letošní řada je až po okraj naplněna „zviditelňovači“? Jak jde čas, prosakuje to víc a víc, a to mě asi na tom tak nebaví. Já už asi věřím jen té paní Klošové,, že se tam nepřišla zviditelnit.:)

576
Poppy
Reagovat

Je zajímavé, že na začátku mi nejpříšernější připadal Josef a teď mi je ten zastydlý puberťák sympatický :-)
Kolikrát jsem dumala, jak to, že většina těch farmářů je na začátku docela sympatická a čím víc se o nich člověk dozvídal, tím směšňější figurky to byly. Musím si přiznat, že i já bych pod čočkou kamery dopadla jak největší blbec. Že jim to stojí za to.
Já jsem zvědavá na Jiřího, ten je zatím v ulitě, Alenčin útok ustál, Boha s Evou taky odmítl, snad Prima ukáže konečně nějaký útok na jeho zákopy :-)

577
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Josífek asi překvapil všechny.:) Zvládnout přítomnost šílené recyklované prudičky se možná dá jen se zvýšenou hladinkou, ale i tak… odpouštím mu i jeho laškovné a vulgární pokusy o vtípky. Ta udržovací hladinka mu asi trochu posunula laťku únosnosti.:) Jiří je zvláštní, nejsem si vůbec jistá, jestli jen nezviditelňuje svůj domácí penzionek.
A taky bych dopadla, jako blbka, nikdy bych do ničeho podobného nešla, ani kdyby na tom byl závislý můj další pobyt ve světle reflektorů. :) Jen jestli pan režižér a pan střihač nejsou potměšilí a škodolibí. Blbečka v podstatě mohou udělat z každého.:)

578
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Zviditelňovači byli vždy, a možná i víc. Každý „farmář“ byl zviditelňovač. Hájek, Sekanina, Apač, Jana, Božský Josef, Kozí dědek, jak si nakonec vzal nevidomou (jméno už nevím) a našlo by se jich jistě víc. Asi bylo míň zviditelňovaček a harcovnic všech RS – letos teda dámy vedou a jedou :D.

579
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: No právě, aspoň ty nápadnice úspěšně předstíraly, že se chtějí zamilovat a usadit. Teď už z toho zbyl takový dlouhý reklamní blok různých aktivit, které číhají v pozadí.:)

580
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
574- no, to budeme za chvíli přeskakovat od titulků k titulkům:(
U Jiřího jsem se, co se zviditelňování týče, taky ještě nerozhodla. Zatím zviditelňuje tak nenápaně, že to cílová skupina nezaregistruje:), jen my rejpalové vrtaví.
Pepíkovi seslalo Káču a vlastně i Libu samo nebe. Mít tam normálnější dámy (něco jako třeba u Jiřího), působil by asi úplně jinak. Ovšem na tomto pozadí se vyprofiloval nakonec celkem vtipně.

581
Ananas
Reagovat

@Wally:
Nejsou lidi

582
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Hlavně, že jsme ušetřeny jejich presentace ve vysílání (až na KáKá), protože co se člověk dočítá na jejich blogech a jiných stránkách tak potěškoště.

583
Wally
Reagovat

@Ananas: Ono asi u Josefa nejde reagovat jinak. Řitní výlevy těch dvou si nic jiného nezaslouží.

584
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Aby jim to nakonec víc neuškodilo. :)

585
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Zatím to tak nevypadá :D

Kukla jsem na seznam pozvaných a stačil mi začátek, odvahu na celý jsem neměla :Dhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152063365759143&set=gm.542645175833974&type=1&theater

586
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Nó! Tak, aby jim to nakonec přece jen neuškodilo.:)

587
Poppy
Reagovat

@Wally: Já myslím, že Prima by měla požadovat po těchhle exhibionistech, kterým zřejmě není nic eklhaft, když si chtějí udělat reklamu, nějaký poplatek za účast.

Divím se, že tam neúčinkuje Pavlík s cvičenou pandou a Hassan s cvičenou Zuzanou.

588
Wally
Reagovat

@Poppy: Nebo nahý Apač.

589
Ajda
Reagovat

@Poppy: Spíše jim ještě platí, protože sehnat někoho dobrovolně do této komedie je nadlidský výkon. Jednou budou vděčni i za farmáře s rajčaty na balkóně a morčetem v kleci.

590
Poppy
Reagovat

@Wally: Jo, na toho jsem zapomněla :-)

591
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Já bych docela ocenila vrcholné číslo programu: Apač se cvičenou Katarínou.

592
Poppy
Reagovat

@Ajda: Ale Petr mi připadá docela autentický sedlák (vidlák) :-)

593
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Jako, že by mu tam Katarína házela kroužky?

594
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Pavel by jim k tanci zahrál nějakou psychedelickou častušku a třeba by to probudilo z mrákot i Jiřího.

595
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: To už by byl zbytečně velký statek. Možná budou stačit holínky v botníku.:)

596
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: A Katarína by mohla provětrat erotické prádélko!

597
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Jo! Trefa!

598
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Petr je statistická odchylka.
Wally:-DDD

599
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Jiří by mohl, pomalým rumbovým krokem, vybírat do klobouku. Já bych tam zapracovala všechny, každý z nich má co nabídnout. Jen v trochu jiném pořadu.:)

600
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Holínky v botníku a rovnou se závojem, ať se držíme věrně filmové předlohy.

601
Ananas
Reagovat

A Lidy Garra o tom celém složí báseň.

603
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: 602 – No, to teda zírám. Kromě recitace může nosit takovou tu cirkusovou ceduli, kterou se uvádí další číslo, třeba „Dos pumos“, atd.

604
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: 600 – Pěkný začátek by mohl být, kdyby kolem holin zatančila Saša a nakonec na holínky ten závoj odložila. To by se určitě líbilo BB. :)

605
Ananas
Reagovat

@Wally:
Hle hle hle. Líbání žabáka už se tu řešilo:)

606
Wally
Reagovat

@Ananas: Fákt? Tu zkrátka nejsem pořád, jako někdo :D

607
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Tak já jsem to naprosto prošvihla.:)

608
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: BB by si mohl střihnout i vlastní výstup. Kdo má cvičenýho divočáka?

609
Ananas
Reagovat

@Wally:
Ale tak jsem to přece nemyslela. Uvažovali jsme tu, že líbání Pandy-Žabáka byla možná poslední ze zkoušek panenek. Tady z té fotky by se dalo soudit, že dotyčná na to (marně) trénovala.:-)

610
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: On nám asi cukne, je stydlivý. :)

611
Lenka
Reagovat

@Ajda:
565 – Ajdo, ok, v pohodě, je to pryč :-) Ale možná by bylo dobrý umožnit sem přístup i dalším – konkrétně myslím Mikeše, který odnesl situaci minulou stejně jako já!
Buďme fér :-)
Koneckonců tyhle RS jsou opravdu nudné a jediné zábavné na nich je přece náš panáček :-), kde se klidně můžeme na dané téma posekat, ale stejně se přitom bavíme :-) = aneb my, co sem chodíme, máme panáčka rádi :-)
A o hromadném stejném názoru to tady přece nikdy nebylo :-), což je jen dobře.
Takže volám: vypusťme do diskuze Krakena! … ježiši, oprava… kocoura! :-)
Však když bude zlobit, naše hejno slípek ho bude klovat a klovat :-)
A ještě musím dopsat – jsem moc ráda, že jsi tady zase ty, mám ráda tvé rekapy i vtipné komenty a nepřestanu tě obdivovat za to, jak dokážeš nudnou RS v rekapu popsat vtipně a čtivě!
Tak nám dále přízeň zachovej :-)

612
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 609 – Taky jsem to vůbec nepochopila.:) A je dobře, že známe kompletní potenciál, můžeme toho zneužít.:)

613
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Holouku, zapomnělas na svou oblíbenkyni paní Klošovou. Ta teď bude mít bouli na hlavě a možná i silniční lišaj na tváři, takže by si nějakou roličku taky zasloužila.

614
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Tak pro ni já teda chci jen to nejlepší, bude ředitel cirkusu.

615
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Tak to je hezká rolička :-)

616
Wally
Reagovat

@Poppy: Ta by to mohla moderovat, sečtělá je, kloše zná i nějaká přednáška by mohla být.

617
Ananas
Reagovat

@Wally:
Divočáka dodají zahrádkáři Kersko, vycvičit si ho musí sám. Bude-li kňour dostatečně velký, může se za ním BB schovávat.

618
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Měla bych jednu adeptku na klauna. Ve velikánských botách;-)

619
Wally
Reagovat

Ředitelka a moderátorka se nevylučuje. Teď je moderní kumulování funkcí tak proč ne. Ale pod podmínkou jednoho platu.

620
Ajda
Reagovat

@Lenka: Já časově nestíhám být tu celý den, ale průběžně všechno sleduji :-)
ad Mikeš – co já vidím, je „jen“ na schvalování, ale to se opakuji. Upřímně jsem trochu rozčarovaná z toho co vyvádí na ofiku, ale to sem nepatří.

@Poštovní holub: Holínky? Že by i Latěna byla jako opravdová farmářka? Brrrrrr!

621
Lenka
Reagovat

@Ananas:
573 – njn, ale průšvih je v tom, že letos ve FHŽ zatím Laťce nikde nekvete lásky kvítek ?!? :-)
A Laťka má přece ráda happyendy!
tak holt zatím aspoň pandí ťuťumuťu… :-)
Šiš marja – nad čím by letos na konci Laťka blahem kvíkala ?!?
:-)

622
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
575 – souhlas! a k tomu recyklace….
(chápu, že prima má nouzi hledat exoty, na druhou stranu by fakt stála za úvahu jedna RS, kam by exoty dali dohromady… namátkově Indián, Katarína, Serafínec Král, ten divnej Petr z HSTM, atd., atd. — fantazii se meze nekladou (jen mi teď zrovna paměť nepomáhá s aktéry :-)
njn, jestli se toho teď prima chytne, utřu hu… /pardnon/ pusu s honorářem :-)

623
Ananas
Reagovat

@Lenka:
No já Ti nevím. Každý (takřka) svůj příspěvek na ofiku se mu daří zakončit útokem proti Panáčkovi.(kterem to byl:“ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno“?). Jasná monománie.
S tou demokracií se to taky nemá přehánět;-)

624
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Ne kterem ale který (nějaký Říman?)

625
Wally
Reagovat

Latěna nám na začátku tvrdila, že šťastný konec mít budem. Tak nám jistě něco chystá, třeba bere i jako štěstí, že to všichni ve zdraví přežili.

626
Lenka
Reagovat

Njn, komentů moc, než se člověk pročte, přitom něco napíše, tak zjistí, že to už někdo jiný napsal, řešil :-)
A fakt jsem se zasmála při představě účinkování té v těch velkých botách (omlouvám se, nevím, kdo shora je autorem této perly!) a stylové holínky a svatební závoj jsou taky dobrý :-)
Stejně tak se obávám (a souhlasím), že pokud FHŽ půjde dál tak „dolů“, že budeme jen klikat na záznam… a posouvat děj, který se vleče a teče jako cukrkandl…
Jen mě teď ještě napadlo, že Laťku nemám ráda právě proto, že nemluví normálně a z pusinky se jí line jen ten cukrkadl :-), formulovaný ovšem do těch jejích „perel“, např. :
„láska nám rozkvetla“ (během 2-3 dnů),
„farmář našel tu pravou pro život“ (totéž),
„osudové setkání“…. „věřím na pravou lásku“ … atd., atd. :-), ble, ble, ble :-)

627
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Teď se Latênky nečekaně zastanu, ale domnívám se, že ty perly jí do pusinky sází někdo jiný. Ale oč by to zvedl nějaký zdravě cynický, jízlivý moderátor!
Končím, musím na vzduch, slovo cynický jsem právě třikrát opravovala!

628
Lenka
Reagovat

@Ananas:
627 – beru, ok, ale ten její projev… (ve filmu Krotitelé duchů byla scéna s tím slizkým růžovým hnusem — tak něco takového se mi „line“ po monitoru, když slyším a vidím Laťku :-)
A obrovský souhlas s tím, že by se v české verzi FHŽ objevil někdo podobný slovenskému Hudákovi :-)
Mmch, jsi fakt chytrá – ani primě ještě nedošlo, že by úroveň FHŽ mohla zvednout třeba i změnou moderátora!

629
Wally
Reagovat

Kdyby někdo sháněl práci, neodolatelná nabídka od stejně neodolatelného Indiána :D

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=731157713571927&set=a.241170692570634.62711.100000331152469&type=1&theater

630
Poppy
Reagovat

@Wally: Už se du přihlásit!

631
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: To asi prodává nějaký „leštič bambusů“, „honimast“, „olejíček na kopí“ či „Honimírův gel“. Podle těch fotek, co tu nedávno proběhly.

632
Wally
Reagovat

Kočka chytla živou myš a dala nám ji do boty, na chodbě jsem našla ještěrku. Jsem už farmář?

633
Lenka
Reagovat

@Wally:
632 – jsi :-)
kočka, myška i ještěrka jsou přece živí tvorečkové :-)
Wally, máš snad zálusk na příští řadu ????

634
pelmel
Reagovat

@Ananas:
„Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno“ stále opakoval Cato . :-))

635
Mik
Reagovat

Všichni ti naši zviditelňovači jsou jen příštipkáři, resp. Prima je neumí sama pořádně využít. Vemte si, jak zužitkovali Bučkovce nebo Martinku z Turca. Bučkovci měli vlastní seriál (kdo ví, jestli nebude mít ještě někdy pokračování) a Martinka je celebrita už napořád:-)

636
Wally
Reagovat

@Lenka: Já nemůžu, nezpívám, netančím, nepíšu básně a navíc mám ještě manžela. I když to zase v tomto pořadu není bráno jako překážka :D

637
Ananas
Reagovat

@pelmel:
Díky!

638
Ajda
Reagovat

@Wally: Ještě přidej květináč bylinek ze supermarketu a můžeš se přihlásit :D

Mikeši007,
pokud napíšeš k pořadu, není problém. Ale nebude se tady řešit tvé účinkování jinde, o tom si můžou udělat obrázek všichni sami, tady to odmítám propírat.
To je reakce na jeho příspěvek, který stojí ve frontě. Neřešte prosím jeho příspěvky na ofiku, nemá to stejně smysl.

639
Wally
Reagovat

@Ajda: Včera jsem koupila 1 multipack jahod 10 ks, teď jsem je úspěšně zalila, a dala pod ně misku. Ale kdo je dá do záhonu, kdo ví.

640
Ajda
Reagovat

@Wally: Na co záhon? Schovej si účtenku kvůli případné dotaci z EU, za kterou si koupíš karton jahod v plechu, kdo by se s nimi pěstoval.

641
Ananas
Reagovat

@Wally:
Multipack, jo?
Tak to jsi velkofarmářka!
O kočkách, myších a lidech vím své. Já si jednou jednu nosila v kabelce snad půl dne:)

Přidat komentář