Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu se přesouvá na TV Barrandov, casting zahájen

26. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

farmar-hleda-zenu-header
Před pár dny v podstatě jen prošuměla sociálními sítěmi zpráva, že se chystá nová řada Farmář hledá ženu. S tím rozdílem, že nyní se farmáři a farmářky nebudou sbližovat na obrazovkách TV Prima, ale u konkurence. Konkrétně na TV Barrandov, která započala sbírat nové adepty a adeptky, tedy před pár dny nebylo z nové řady ještě nic natočeno a tak máte šanci. Pokud jste osamělý farmář či farmářka, hlaste se na telefonním čísle 733 354 201. A to není vše.

Farmář hledá ženu – Návraty

A než se natočí a do vysílání pustí nové díly Farmář hledá ženu, mohou si fanoušci této reality show na TV Barrandov užívat Návratů. Tedy, podívat se v pár dílech (ano, nepůjde pouze o 1 díl, jak bylo dosud zvykem, co si alespoň pamatuji) jak se daří prvním farmářům a jejich ženám po několika letech. Farmář hledá ženu – Návraty můžete sledovat každý pátek od 3. 3. 2017 na TV Barrandov. Věřím, že diskuze budou opět živé, čtivé a slušné.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
Reagovat

Podle toho co jsem viděla, tak to vypadá, že Návraty budou pouze staré sestříhané ukázky z předchozích řad.
Pokud těch pár nových šílenců seženou, tak mám obavu, že Barrandov, který nemá žádné zábrany, nechá natočit pěkně zmanipulovanou řadu.

Víc než na Farmáře, který je zatím dost vzdálený, jsem zvědavá na novou řadu JTCJ bez Cajthamlové.

2
Ludmila
Reagovat

Když jsem viděla upoutávky na farmáře, byla jsem nadšená. Ten pořad mě bavil. Nedošlo mi ale, že bude na Barandově, tak mám kapku obavu.

3
Adam
Reagovat

Myslím, že to dokonce budou reprízy úvodních nebo závěrečných dílů řád z Primy, kdy se vraceli k farmářům z předchozích let. Dle upoutávky. Uvidíme.

4
Adam
Reagovat

Jo, a ta nová série Jste to, co jíte od 6. března. Nově s Havlíčkem a Laurou Janáčkovou.

5
Wally
Reagovat

V ukázkách mně přišlo, že by je mohli kontaktovat po letech.

Od 9.3. začíná Farma 8 na Markíze.

6
Adam
Reagovat

V upoutávce právě byly staré záběry i s Něrgešovou.

Reagovat

@Wally: Souhlas s Adamem.
Byly to samé staré záběry. Co já vím, tak někteří farmáři už nechtějí mít s touto produkční společností nic společného. Měli smlouvy na několik let a těšili se, až vyprší. Barrandov miluje opakování a opakování, takže čekám sestřih z minulých řad. Primě vypršela práva (několik měsíců avizovaný casting asi nedopadl jak čekali) a tak po tom skočil Barrandov.
Já tam sleduji Popelku a Colomba, jo a občas Zákon a pořádek, jinak v tom mám zmatky. Když náhodou přepnu na TVB, tak se tam hádají na pohovkách, celé je to nepřirozené. Aféry, Vztahy, teď zase bude Wolfová dělat jakési návraty, v sobotu nápravy rodin. A to sleduji jen upoutávky většinou u Popelky. Zajímalo by mě, zda to fakt někdo vydrží sledovat pravidelně. Já kdysi zkusila jeden díl Afér, Musilovi jsem jeho dojetí nevěřila od první minuty a neustále se opakující upoutávky co bylo, bude mě akorát odradily od dalších dílů. TVb neumí jediný pořad udělat pořádně. I Tchyně byla jen hrané divadlo na diváka.

8
Prochor
Reagovat

Už se těším na další řadu. Ale chtělo by to alespoň takové postavy jako byli třeba: Redford, Nebojfa, Arpád nebo by se mohla prosadit konečně Bombovka. Hlavně aby nepřišel zase Indián nebo chovatelka pštrosů.

9
Wally
Reagovat

@Ajda: @Adam:
Viděla jsem jen jednu upoutávku, ale přišlo mi to, že tam jsou i nové záběry. Nedalo mi to a našla jsem toto:

Farmář hledá ženu – Návraty

Oblíbená reality show je zpět! Tentokrát na obrazovkách TV Barrandov. Podívejte se, jak se daří prvním farmářům a jejich ženám po několika letech (Premiéra)

Takže to bude asi takový mišmaš. Sestřihy z minulých řad a něco nového. :D

10
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Wally: Jako, TV Barrandov se tedy kromě TV spotů na propagaci Návratů moc neangažuje :-/ Tedy asi je opravdu třeba čekat na vysílání prvního dílu :)

11
Adam
Reagovat

https://www.mediaguru.cz/2017/02/barrandov-chysta-nasazeni-tri-reality-show/
Tak Farmář bude premiérový, novou moderátorkou bude Alice Bendová.

13
Viki
Reagovat

Tak jste tu kdysi omejvaly Něrgešku, že je jako trapná, tak teď to s tou profláknutou poběhlicí bude holt lepčí. Uff, tam falešné city a emoce přímo tryskají z každého jejího slova. Něrgeška byla možná občas ujetá, ale tak trapná přece jen nebyla, občas se jí dalo i věřit.

14
Viki
Reagovat

@Ajda:
Wolfová to zvládá docela fajn, její pořad má aspoň jakýsi šmrnc. Aféry a Vztahy jsou děs, Musil je trapák. Nemohu ovšem hodnotit, páč jsem u toho nevydržel nikdy víc, než pár minut.

15
Monika
Reagovat

Tak ja mam s Bendovou problem obecne, hrozne blbe se mi na ni diva, ty jeji chlapske rysy a obrovskej frnak…No ale k moderovani strasne strojene, krecovite, mistama s nima jedna jako s deckama. Zlata Nergeska.

16
Eva Vinšová
Reagovat

Dobrý den zaujal mě farmář hledá ženu z 31.3.2017.Farmář Jan 59let.Neuvedl věkovou hranici u žen,jakou si představuje.V srpnu mi bude 57let.V pořadu nebylo kde se usedlost nachází.Jsem z jihomoravského kraje Rosice u Brna.Jsem děvče z vesnice příroda a venkov mě zajímá a cítím se tam dobře.Hezký den Eva Vinšová

17
Ajda
Reagovat

@Eva Vinšová: Toto nejsou oficiální stránky pořadu. Kontakt je u aktuálního článku, výjimečně vám ho uvedu – volejte na 733 354 201 nebo využijte mail: farmar@barrandov.tv
Věk Jan nezmiňoval, ale uvedl, že měl vždy výrazně mladší partnerky a asi to nebylo vždy to nejlepší. Snad to nepletu, nemám čas to ověřit. Za zkoušku nic nedáte.

Přidat komentář