Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (7.3.): Poslední hodiny před vyřazováním (8.díl) + rekap

7. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8586 w=615]

V RS Farmář hledá ženu jsme se přehoupli do druhé poloviny a na některých farmách to konečně začíná jiskřit, jinde je klid před bouří, dojde i na slzy. Do prvního faremního vyřazování zbývá pár hodin a ne všude je rozhodnuto.

Poslední hodiny rozhodování

Světlých okamžiků je v této řadě opravdu poskrovnu. Zhruba patnáctiminutovka sestřihu z každé farmy při celodenním natáčení je obsahově hodně prázdná a ani tento díl nudou nevybočuje z řady.

Petr

Na této farmě panuje největší nuda. Petr opět rozdává úkoly. Kamila minule pekla, dnes bude vařit. Kateřina zametá dvůr a Renata s hospodářem vyráží pro slámu rovnou na pole. Balíky vázat neumí, hlavně že má výstřih a Petr ten správný výhled. Kateřina ztrácí svoji sebejistotu, začíná cítit konkurenci. Petr se vrací z pole a hned kritizuje kvalitu zametení. Je podzim, listí padá, to by tam Káča musela lítat s koštětem od rána do večera. Kritika Petra, odloučení od syna a Kateřina nám pláče v ústraní. Proč se tam snaží, když není ta patřičná odezva ze strany hospodáře? Práce na poli, práce ve chlévě, Renata s úsměvem kmitá po boku Petra. Otisk ruky na „koze“ vyvolá žárlivost u Kamily. Netuší, že jde o vtip.

[singlepic id=8606 w=615]

Pavel

Z pandy je tryskomyš. Přivstal si a nanáší druhou vrstvu barvy na strop. Holky pokračují v úklidu a Pavel chvátá pro oběd do školní vývařovny. Saša se svojí pohodou je Lídě podezřelá. Nic se neděje, Saša rudne, barvu nepřizná. Lída si prý zobne prášky na hlavu a víc neřeší. Postřeh z kuchyně – kuchyňská linka má dřez a baterii, očividně nefunkční, protože po závěrečném uklízení je dřez zamaskovaný stojící troubou.

[singlepic id=8607 w=615]

Lída s Pavlem vyráží na rande ve dvou. Dojmy z pobytu? Chtěla by tam zůstat? Lída přiznává, že se odráží ode dna, její život je jak na horské dráze. K tomu je tu odpovědnost za syna. Pavla bere jako kamaráda. On ji podobně. Nejiskří to a oba to cítí. Slon v porcelánu nebo buran? Lída není partnerka pro Pavla ani do budoucna, nechce ji najít houpat se na špagátu. Tvrdá slova, odsouzení její nemoci (maniodeprese) a panenka zůstala jak opařená. Pavel je psycholog amatér, má načteno a okamžitě si panenku diagnostikoval. Lída tvrdí, že má svůj stav pod kontrolou, on jí nevěří. Jí jeho chování dohnalo k slzám, ale Pavel je v klidu. Podle něj jí to musel někdo „naznačit a on se vlastně obětoval a byl ten jedinej upřimnej. Jedna panenka pláče v pokoji a s druhou si farmář vesele pochutnává na svíčkové. Saša vyzvídá, Pavel zatlouká. Nic se nestalo, ošklivý na ni nebyl a svíčková je luxusní. Místo chlácholení Lídy si dělá oko u Saši. Dál zapírá, boule za ušima.
Střih a Lída telefonuje panu tajemnému. Otec jejího dítěte jí píše zprávy, volá jí k Pavlovi, stojí o kontakt a zřejmě i o novou šanci. Je chlap, nebo pořád maminčin mazánek? To zjistíme, až dorazí.

Zuzana

I zde nás čeká pořádná nuda. Romantické vstávání do nového dne si patřičně užívá snad jen Hassan. Hasič aktivně oběhl ohradu, posbíral houby na kulajdu. Hassan je miláčkem farmářky i dnes. Je fešák, inteligentní, Zuzana pěje ódy a on si je jistý v kramflících. Divadlo hraje skvěle, romantický víkend na náklady Primy ho nemůže minout. Vypadá to, že o to jediné mu jde. Tomáš je nervózní, nejistý, trvalo mu dva dny, než sebral odvahu popovídat si s farmářkou. Tu moc nenadchl, nebaví ho zvířata. Hasič Martin se pustil do zrychlené svíčkové.

[singlepic id=8608 w=615]

Nemá to u Zuzany jednoduché. Buď se snaží moc, nebo zase málo, nikdy se jí nezavděčí. Svíčková vypadá dobře, jen maso nejde ukousnout. Zuzana má jasno. Svíčková je odraz Martinova charakteru. Moc se snaží a výsledek je zcela mimo, Martin to prý moc hrotí. Sestříhaná hostina žádné hrocení divákovi nenabídla. Vypadá to, že Zuzana si hledá záminku proč ho poslat domů.

Josef

I na této farmě budeme chvilku pracovat. Josef prořezává les a Líba se Simčou mu asistují. Katarína sedí doma, klid ruší jen motorová pila. Libuše ušetřila za fitko, posiluje taháním klád. Po práci si Simča dává kouřovou a Pepa s Libuší vyráží na houby. Libuše vyzvídá, zda má Pepa v citech jasno. Je ona ta pravá? Tulení na pařezu místo hledání hub a kopa Pepových dvojsmyslů k tomu.
Po návratu z lesa se doma postrádá Katarína. Nikomu nechybí. Jenže najít se musí a je to na Pepovi. Naštvaná nevěsta sedí ve stodole mezi psy a lamentuje. Vykašlali se na ni, ona tam dvě hodiny brečí nad uvázanými psy. Vyžaduje jejich puštění, sama se bála. Josef na ni nemá nervy, rezignovaně odvazuje psy. Katarína se štěká s Libuší. Holka si vůbec neuvědomuje, že je tam navíc, nikdo si ji nevybral, vetřela se na farmu po vyřazení od Jiřího. Chová se však jakoby už jí to tam patřilo. Nebaví to Josefa a pomalu už ani diváky. Libuše se hysterii pekařky směje a ta vyšiluje o to víc.

[singlepic id=8609 w=615]

Obědem zklidněné dámy Josef povozí ve vozíku po vesnici. Když ostuda, tak se vším všudy. Každá pěkně sólo, aby se nehádaly. Katarína tasí zbraně – ráda předvádí své nohy v šortkách. Prý je má jako modelka a chová se jako dáma. Libuše se směje, Katarína hledí jako vrah a Simona zahání žízeň. Líba ověšená bižuterií si jízdu užije. Simona je pořád dost upozaděna. Je v klidu. Katarínu si Josef chce udobřit. Moc mu to nejde, s nabroušenou nevěstou není žádná sranda. Ani pochvala nožek ji neobměkčí. Hraje cudnou, žádné hrátky na louce nebudou.

Jiří

Farmář včera plácnul: „Asi si žádnou nevyberu!“ Jedna věta a kolik nadělala pekla. Ráno s ním nemluví ani židle. Tři dámy uraženě plují domem, pomalu chtěly zadělávat na svatební koláče a najednou to vypadá, že zůstanou na ocet. Prolomí ledy polívka z králičí hlavy a zbytek králíka na smetaně? Josef opravuje večerní výrok. Doplní větu o slovo „zatím nevybere“ a tím pádem se všechny tři rychle vrací do hry. Nafouklá Alena a Miluše se rázem začínají nad polévkou šťastně usmívat.
Po obědě jde Alena s Jiřím krmit ovce. Chtěla zřejmě od začátku Jiřího jen pro sebe, jeho večerní věta ji urazila a ráno plánovala odjezd. Má holka smůlu, Jiří se vydírat nenechá. Vybírá si on, chce dostatek času a tečka. Tlačit někam kam nechce, se od žádné nenechá. Aleně to vysvětlí rázně, žádná diskuse se nepřipouští. Alena to nevzdává. Plánuje radikální přestavbu přízemí, v kuchyni by ráda kachlová kamna. Jiří by se raději s budoucí partnerkou sžil, na rekonstrukce je času dost.

[singlepic id=8610 w=615]

Alenu máme z krku, na řadě je Eva a budeme trhat jeřabiny pro králíky. Té se na farmě vrací vzpomínky na dětství a slzí. Toužila po hajném, samotě u lesa. Na důchod by u Jiřího zakotvila. Jako selku v domácnosti ji Jiří neuživí, takže dříve by to nešlo. Večer se dámy rozplývají při zpěvu a dojde i na výuku tance.
Příště se budou rozdávat slunečnice. Alena nečeká, chce odjet hned ráno, Jiří ji zklamal. Za Lídou s žádostí o ruku přijíždí její expartner.

Zdroj : PR Prima, Prima Play

Související články

Brutální proroctví Farmáře Pavla: Soutěžící se po slovech podivína zhroutila, nebral ohled ani na malé dítě!/Deník Aha!
Radost ve Farmáři: Nenáviděná Katarina zmizela neznámo kam a propuklo veselí!/Deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 801
1
okkvp
Reagovat

Jak tak na tu úvodní fotku, tak jsem zvědavá co se dělo, že Simona se na výlet vydala pěšmo. Podle výrazu dam chemlonek, byl kopeček před branami značně namáhavý. Simča Kloška by mohla být i prototypem dálkového pěšce-běžce (indiánského) a tak okolené trojce v klídku stačila. Je ale také možné, že v domácnosti i celé slavné Josefově vesnici se nenašlo dost hnusné kolo, aby byla Katarina s dopravním prostředkem pro sokyni dost uspokojená.

2
Ananas
Reagovat

Článek na ofiku „Co vytočí Katarinu…“mi celkem zvedl náladu. Úžasný výjev, kdy sedí přímo uprostřed uvázaných psů a roní slzy, že je nemůže odvázat, bo by ji pokousali:))

Reagovat

@okkvp: Podle brašny není účastnik pelotonu, ale zdravotník a občerstvovna v jednom :-)

4
okkvp
Reagovat

@Ajda: Občerstvovnu má na zádech šverný sportsman, který ji vzal ze zad zřejmě sportem zdachmané Libušky (http://www.imagehosting.cz/?v=farmaruuu.jpg)

Reagovat

@okkvp: Při jejich spotřebě asi jedna nestačí. Libuše bez bižu, skoro k nepoznání!

6
okkvp
Reagovat

@Ajda: Tak je pravda, že ten baťoh možná není plný jen jídla, ale i Libušiných orynglí

7
Bobby Brown
Reagovat

Samyo, cos to chlastala, že se z toho válíš po čtyřech?

8
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: V tom případě se velmi divím Josefovi, že ty čokly neodvázal. Já bych to udělal v cukuletu.

9
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: On je odvázal, ale starý vyskákaný kozy ani ti psi nežerou

10
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Když ona je to taková milá, hodná a upřímná pyzda, tu opravdu ani psi nežerou.

11
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Lezu do nějakého slepičího příbytku pro vajda ? A Lidy drží ….. :-)

12
Ananas
Reagovat

@samya:
A ten příbytek rozplácl jen tebe nebo i ty slepice?

13
samya
Reagovat

@Ananas: slepice jsou menší jak já a jsou nesmrtelný.

14
Ananas
Reagovat

@samya:
Placatý slepice by třeba snášely rovnou omelety. To by Mistr kuchař Pavlik možná ocenil

15
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Chceš říct, že jsi byla největší slepice tam, ju?

16
samya
Reagovat

@Ananas: To by byly naprosto bezchybný slepice.

17
Bobby Brown
Reagovat

Na FB si dlouho holky nenadávaly, tak se nám to dneska zase trochu vymklo z rukou. No, nám, adminům tam, či kdo to tam spravuje. Ale dostala mne E.K. svou neznalostí pojmů a zeměpis taky ještě asi neměla.

18
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Nemajíc vlastní knihu hub, dostanu se pouze k něčemu a to mi úplně stačí. Tady je mi líp.

19
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Na to opravdu nepotřebuješ vlastní tlamoknihu, to na tebe vykoukne hned při načtení té stránky v režimu příspěvky ostatních.

20
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Sice moc nevím, o co tam v té řeži jde, ale je to výživné.

21
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: zabývat se tu interesantnostmi „diskuze“ ofiko stránek (obojích) považuji za vrcholně zbytečné.

22
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To je jednoduché, o h.o.v.n.o! A kolem něj se rozpoutala válka.

23
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Tak teď bys mi měl přijet seškrábat večeři z monitoru!

24
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: A když už bu v tom, tak ještě umýt okna a vytepovat koberec, to víš že jo… ;-)

25
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Jóóóóó….. To by se mi hodilo :-)

26
Bobby Brown
Reagovat

Hassan na iPrima videu: „Chystám se na romantický víkend. To je tuti. Veni vidi vici (vytetováno na předloktí).“ :-D

27
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Kdo je E.K.?

28
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Ty fakt čteš ty šílenosti na FB?

29
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Nevím, já ty lidi tam neznám. Jedna přispěvatelka do fóra.

@samya: No jasně, já přeci nemůžu předem vědět, co se píše. Prostě otevřu a juknu. Přelítnu očima texty a při tom zjistím že se perou, nebo smějou a tak.
Pa iPrima to samé, akorát že tam je to občas Panáčkovsky osobní, tak to raději ani nekomentuju.

31
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tak bestie proužkovaná se nám bude dneska červenat…

32
Ananas
Reagovat

„Tuhle ženu nehledá ani nejzoufalejší farmář.“
Naše Štěkna na Supru.

33
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Budu se červenat? Jdu zjistiti proč .

34
Bobby Brown
Reagovat

@samya: To na tebe práskla Lída! (musím prásknout)

35
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Už vím Lídy dedukce z mé dobré nálady:-) Moje červenání,…….. já červenám skoro pořád , při každé příležitosti a skoro vždy nevhod.

36
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Heh, to už je úděl červenání, že je to vždy nevhod.

37
samya
Reagovat

@Bobby Brown: a když by to bylo vhod tak se ne a ne začervenat.

38
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Tak si dej pár facek. ;-)

39
samya
Reagovat

@Bobby Brown: až na ně budu tak si je dám :-) Holt se nečervenám když mám a červenám když nemám a pak to lidi mate , jako třeba Lidy , byla z toho zmatená a vedle.

40
Bobby Brown
Reagovat

@samya: jj, mate to lidi i lidy

41
Prochor
Reagovat

Tak to byla podpásovka od Pavla. Celkem přátelský rozhovor a potom Lídě naznačí že je ona cvok? To mi hlava nebere.

42
Ananas
Reagovat

Petr by si za své rádobyžertovné komandování a kritizování zasloužil vidlema.
Nenapadlo by mne, že to někdy napíšu, ale z těch pěti je nakonec nejsnesitelnější Josef.

43
okkvp
Reagovat

Naběhnout na mě chlap, co na mě teprv dělá sotva oči s tím, že by mi chtěl přestavět bejvák, tak jej pošlu horem pádem budovat do paďous. Nudný patron u mě boduje

44
Prochor
Reagovat

Nedá se nic dělat ale Zuzka chce Hassana. On je totiž jediný, kdo s ní umí mluvit. Ostatní fňukají, že s nima Zuzka nemluví. Jsou moc pasivní a Hassan je brutálně válcuje.

45
pimpa
Reagovat

@Prochor: Však jo, oni si sami sebe navzájem zaslouží! :D

46
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Se pani Nesmělá nezdá, což? Ach ty tiché vody! Hned kachlová kamna…

47
Prochor
Reagovat

45 – To je fakt- Zuzka taky není žádný beránek. Tak proč ne – třeba by jim to klapalo.

48
okkvp
Reagovat

@Ananas: se nám holky odkopávaj, druhá už se tam vidí na důchodu – dá se mu divit, že kouše do šťovíku?

49
okkvp
Reagovat

@Prochor: marketingově určitě a o nic jiného nejde

50
Prochor
Reagovat

Kamila to nějak prokaučovala. Holt není Petr jako Petr (Hájek). Tomu letošnímu stáčí když mu nějaká zazpívá. Ale ještě není bitva dobojovaná. Čekám od Kamily jasnou akci.

51
Ananas
Reagovat

@Prochor:
On je to taky od začátku dost nerovný boj. Chlapci z Horní Dolní x protřelý lev salónů. A to ještě hoši nevědí, co my už víme, že Zuza není jen samotářka od koní…

52
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Aby se mu zas neudělalo šoufl.

53
Poppy
Reagovat

@okkvp: Mně připadá, že ta třetí – Miluše – se k němu nejvíc hodí. Ale uvidíme, jaké požadavky bude mít ona.

54
peza
Reagovat

@Ananas:
ta Zuza je fakt důležitá! To by mě zajímalo, co jí ten Martin udělal tak hrozného, že do něho tak šije, no tak se mu nepodařilo něco uvařit no… a náhodou Hassan ho aspo’n pochválil…

55
Prochor
Reagovat

To nejlepší nakonec KáKá – to divák skoro káká. Toho chlapa, který s ní vydrží bych rád viděl. Vzal bych foťák a šel bych si ho vyfotit jako kuriozitu. P.S. Mám jí to dát na FB ?:-))

56
Poppy
Reagovat

@Ananas: Taky mi to tak připadá. Ten, který byl ze začátku na odstřel, to teď zvládá na jedničku (až ho s tou Kateřinou lituju).

57
Ananas
Reagovat

@peza:
S Martinem by těžko pokračovala ve zviditelňování, to je imho celé. Hassan ji může „pozvednout“ mezi sereblíty.

58
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Bacha, ona je kapku vztahovačná, mohla by na Tebe poslat VŠ:))

59
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: VŠ jako toho jejího V.Š., nebo VŠ jako jednu z těch přisprostlých vysokoškolaček tam?

60
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Toho jejího. Klidně i s vysokoškolačkami.

61
Poppy
Reagovat

Nejlepší je stejně Katarína. Ten závěr byl boží! Doufám, že ji ještě v pár RS uvidíme.

62
okkvp
Reagovat

A Áluš to příště bez kachláků balí?
U Josefa pozor na to, že vedle Káči blondodivé a Líby chemlonové by se zdál každý jen tiše přihlížející jako dokonalost sama a génius

63
gabisollis
Reagovat

Dneska to konecne bylo docela zajimave,ale nejak to prebehlo,ze to budu muset zitra zkouknout znovu.Hasic konecne prokoukl.:-)byl to on co rekl,ze chce slunecnici ne?

64
Prochor
Reagovat

61 – Já doufám, že už ne. To už raději Nora Mojsejevová. Je sice taky trapná ale alespoň občas ví o čem mluví.

65
Prochor
Reagovat

Ještě jsem nepochválil Ajdě fotky z minula. Hassanovi jezdecké žabky neměly chybu:-))

66
Monika
Reagovat

Nejhorsi je Josef, ty dvojsmyslne kecy, infantilni narazky, vzit lopatou po palici, aby se mu aspon trochu rozsvitilo. Takovej primitiv se denne nevidi, mit za otce takoveho vola, aby clovek chodil kanalem. Hanbou bych se za nej propadala.

67
gabisollis
Reagovat

Nechapu proc tam tahali klosovou kdyz ji nedaji zadnej prostor.hlavne jak to lita z jednoho k druhymu a znova tak je to takovy zmateny.aspon v tom sestrihu se mohli inspirovat u slovaku.

68
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Shodou okolností jsem si zrovna říkala, že Líba by měla být nakonec Kataríně vděčná. Jen vedle ní má šanci vypadat jako milá, chytrá, kultivovaná. Máš pravdu, že na pozadí těch dvou Pepik sbírá body.

69
Prochor
Reagovat

67 – Josef mi čím dál víc připadá jako sexuální loudil, který si chce vrznout za každou cenu.

70
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ty skoky sem a tam jsou hrozné.
Myslím, že o slunečnici si opravdu řekl Martin.
Jinak byl tenhle díl samá vata, jen příprava na závěrečné upoutávky na příští. Pochvala režii, Šeherezáda hadr.
Ale už asi víme, čím zaujal Pavel Lídu. Ten její je jak jeho hezčí dvojče.

71
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: i zadarmo…

72
okkvp
Reagovat

njn, když já ale pomyslím na vrzajícího Josefa, tak vidim akorát králíky

73
gabisollis
Reagovat

@Ananas: vypadal zvlastne,ale bylo to moc rychle.budeme si muset pockat na priste.:-)Ale ten Pavel je fakt prisernej.uplne nesnasim kdyz nekdo rekne nekomu neco hroznyho a pak jeste dela jakozenic.na pest.

74
Prochor
Reagovat

Můj tip na vyřazování:
Petr
Katka favoritka
Kamila
Renata – odchod

Josef
Libuše
Katarína odchod

Pavel
Lída odchod
Samya

Zuzana
Hassan¨favorit
Tomáš
Martin odchod

Jiří
Miluše favoritka
Alena odchod
Eva

75
gabisollis
Reagovat

@okkvp: :-DDD a vis,ze ja taky.Liba by byla asi zklamana vypada tak naruzive.:-)zato Katarina je takova prkena tam by to pasovalo.

76
gabisollis
Reagovat

@Prochor: jak si na to prisel u toho Petra?

77
Monika
Reagovat

Katarina me dneska zaujala, ma opravdu hodne dlouhe a stihle nohy. kam se na ni hrabou ty tri selky od Petra, a to jsou o dvacet let mladsi….I kdyz ta Renata je vcelku sympaticka, z tech tri mi vychazi nejlepe. Nicmene, lepsi je utect nez zustat s takovym nudnym a remcavym balikem.
Zuzana si moc dobre uvedomuje, ze Hassan se na farmu vubec nehodi, ale presto je jediny o kom uvazuje a vylozene ji imponuje, ze o ni ma takovej chlap zajem. To se ji beztak nikdy v zivote jeste nestalo a ani pravdepodobne uz nestane…Myslim, ze ji by vubec nevadilo, kdyby Hassan zustal na farme jen pro okrasu, hlavne kdyby poplatil, co by bylo treba. To ji ale chvalim, zadna zenska nechce chudaka s deravou kapsou, jen se to boji verejne priznat, aby nebyla vnimana negativne.

78
Prochor
Reagovat

76 – Nějak moc si jí všímá ale uvidíme. Je to jen můj názor.

79
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: Zaplať Pánu Bohu, Alláhovi a Matce Přírodě, že stvořili selky. Tyhle vysušený neurotický vyzábliny nám byl čert dlužen.

80
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
V tom mohla mít onehdá Katarina pravdu, že pejsek, který štěká…

81
okkvp
Reagovat

@Monika: No nevim co by okrasný Hassan poplatil . Imho vypadá, že sá má spotřebu jak půlka Zuzanina stáda

82
okkvp
Reagovat

@Ananas: Králící jsou na poli kopulačních zábav poměrně velmi čiperní

83
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Ten naopak doufá, že si díky této RS doplní reprefond. „Imidž“ něco stojí.

84
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Leč nezábavní (králíček Duracel:))

85
gabisollis
Reagovat

@okkvp: o tom by se dalo polemizovat co si kdo pod tim predstavuje.:-)ja napriklad buch buch buch a konec.:-)z rise lidi kdyz se rekne,ze to dela jak kralik.

86
Bobby Brown
Reagovat

Po tom všem, co na Zuzanu prosáklo, si nedělám žádné iluze, že je jakkoliv okouzlená kýmkoliv tam. Je to habaďůra i s Hassanem, ale ten mne narozdíl od ní aspoň baví.

Ale stejně, taková úvaha. Když byl medailonek, řekl byste to někdo do ní? Že dělá do šoubyznysu? Že kromě koníšků bude dělat managerku nějaké takyzpěvačce? Vždyť to vůbec nejde dohromady.

87
okkvp
Reagovat

@Ananas: to jistě, samička u toho většinou nevzrušeně svačí či obědvá a i sameček si chvilkama odskočí něco sezobnout … občas při prvním polknutí zapomene kde si to načal a zamíří na jiný hřbet

88
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Tak tos neviděla králíky. Viděla jsi někdy šicí stroj? ;-)

89
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Vidím, že máš napozorováno. Nejsem si jistá, jestli je to přesně to, po čem Lída touží;-)

90
Prochor
Reagovat

86 – Chápu jak to myslíte. Ale myslím, že i Zuzanu to baví. Tohle divadýlko by nehrála. Na to je moc velký zvíře. Hassan se jí prostě líbí (nějak).

91
okkvp
Reagovat

@Ananas: Líba podle mne momentálně touží akorát po dietách (honoráři), po čem touží v období příštím a třeba dlouhodobějším se nedovažuju přemýšlet

92
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: „myslíte?“ – ty jo, čím jsem si zasloužil to vykání?

A tak Hassan se jí klidně líbit může, vo to nic. Pornoherečce se taky může herec-partner líbit, ale z lásky to s ním dělat nebude. Jí už to hledání partnera fakt nevěřím. Pouze se jí poštěstilo, že se aspoň s jedním při natáčení nenudí,když už tedy dělá ten cirkus kolem Rolinky.

93
Vlásek
Reagovat

Katarína je letos zaskočená. Loni byla u Standy favoritkou a celkem sklízela sympatie, když se ukázalo, že hledal publicitu a ne ženu. Taky zaujala národ netradičními průpovídkami o ještěrkách a hadech. Teď na ni prší za její výkony leda kritika.

Když Libuše zhodnotila svůj loňský styling, řekla si, takhle teda ne, letos s vizáží zaboduju! Musím říct, že mě ty její převlečky country/kolotoč dost baví. Třeba ten dnešní model ve stylu maskáčové jupky s volánem. Dobře k Josefovi mezi těmi souškami ladila!

94
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Tak všichni už asi odhadujeme, že do Farmáře nešla za účelem seznámení, ale propagace Rolinky. Že jí při tom osud přihrál do cesty Hassana, je nečekaný bonus. Jasně, že nenastane žádné „a jestli neumřeli, žijou spolu dodnes“. Ale proč by si to neužila, kolikrát za život bude jedný takovýhle týpek skládat komplimenty?

95
Vlásek
Reagovat

Hassan má slušné bulvární portfólio, jak jsem myslím na Panáčkovi zahlédla. To je přece partie! Tak teď mu přibude ještě sedlácká TV seznamka a příště kam? Do Prostřeno?

Ale jo, taky mě celkem baví, jak to má na háku.

96
Jonatána
Reagovat

Tak dnes byla Katarína naprosto nesnesitelná. až doteď mi nevadila, prostě jsem od ní nic jiného nečekala, ale dneska to fakt byla pecka. Libuna je prostě Libuna. Z těch blondýn je nelepší Josef :-). I když ty jeho narážky…Pavel je hnůj, sorry. Ošklivý, zubatý, v děsném baráku a sociálně tupý. Blé. Sorry Samyo. A zajímá mě, proč to Alenka zabalila, co děsného jí tancmajstr udělal. Zuzana je k smíchu. Hasan mě baví, ale nevěřím ani na okamžik, že by ho snad Zuza a její farma bavily. A dění u Petra mi stále přijde nejméně zajímavé.

97
Vlásek
Reagovat

@Jonatána: Po dnešku to vypadá, že jí nechtěl po třech dnech na farmě slíbit kompletní přestavbu hospodářství včetně kachlových kamen v kuchyni. Ona už od začátku působila, že by ráda zgruntu přebudovávala.

98
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já přeci nikde netvrdím, že by si to neměla užít.

99
Bobby Brown
Reagovat

Konečně dokoukáno.
Pro mne největší nuda u Zuzky. Jenom Hassan mě rozesmál.

Naopak u Petra jsem se bavil. Renata je fajn, bere to s naprostým přehledem a humorem. Nedivím se Petrovi, že raději trávil čas s ní. Kamča znejistěla a KáKáčko – ta konečně prohlásilo to, na co jsem čekal. Je to v každé seznamovací RS, bulení po dvou třech dnech, že se stýská po dětech, že ještě nikdy tak strašně mocinky dlouho bez nich nebyla. Jinak nevím co čekala, že za ní bude Peťan pobíhat, nebo co. Renča to zatím vždy vzala v pohodě (jeho pindy) a se smíchem a taky se jí dostalo pak více pozornosti. Ale přiznávám, že se mi ta holka líbí a tak jí asi trochu nadržuju. :-)

Jiří asi jediný to tam bere dost vážně a to holt přináší tyhle situace, kdy by všichni chtěli jiskřeníčko a vono je tam víc toho přemýšleníčka. A jsem také zvědavý, co bude mít Alenka za důvod zklamaně utíkat domů. Co se jí tak strašně moc dotkne. Asi to opravdu bude to Jiřím nevydané stavební povolení.

U Pavla jsem zase zůstal já perplex, ale z Lídy. Nějak jsem to s tím hipíkem nepochopil. To má být jako veřejná ženská pomsta, nebo co? No nic, uvidíme příště.

U Josefa si vypomůžu slovy V.H. z FB (abych neplatil autorské poplatky třeba) „Já bych tu Katarinu chytila za tu drzou tlamu a udelala s ni kratkej proces, se nedivim, ze je sama“. Souhlas, a také nedivím.

100
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Ono se přebudovává, když to někdo platí. A asi by Jirku do toho i chtěla dost zapřáhnout, což nevím, při jeho zřejmě ne stoprocentním zdraví. Vždyť nemá pořádný kus stavení ani omítnutý.

A i když se může Jirka zdát trochu jako suchar, jeho přístup je rozumný. Napřed se musíme k sobě hodit a pak můžeme přemýšlet nad přestavbami. Když mluvil o zkušenostech, vypadalo to, jako by mu už nějaká někdy život organizovat chtěla:-)

101
Lenka
Reagovat

@Ananas:
tak s tím „dvojčetem“ máš opravdu pravdu :-)
Ale je zase fakt, že to taky Lída neustála. V momentu, kdy zjistila, že u „farmáře“ nemá šanci (a teď nehodnotím, zda byl vůči ní hnusnej nebo ne – i když podle mě byl), nastupuje dojemné volání někomu, koho prý v posledku i nenáviděla … Přitom stačilo, aby sbalila kufírek a zmizela, nebyla by mmch první v RS, kdo to takhle udělal. Takže pro mne si Lída tenhle závěrečnej cirkus mohla odpustit.

102
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
99 Ale Katarína přece už dávno není sama :-) Na fb se za ní t.č. bije jako lev jako současný partner nějakej Fišer/Fischer? (omlouvám se, přesně si to nepamatuju) a melduje furt kolkolem, jaká je to úžasná baba! :-)
Je fakt, že od téhle paní, která mi svým projevem silně evokuje žumpu, mně dneska dostalo její tvrzení, že je jaksi za dámu :-)
A tak už jen čekám, kdepak paní Katarínu potkáme v RS příště? Tipuju, že ta se kamer jen tak nepustí + Prima si tyhle týpky přece jen dost opatruje a hýčká (koneckonců, cvoků ochotných se takhle projevovat, moc není).

103
Ananas
Reagovat

@Lenka:
To jsou ty okamžiky, kdy člověk bývalého rád přehodnotí, když zjistí, že může být i hůř.
A nezapomeň, štáb potřebuje aspoň jedno maličké žádáníčko o ručičku… Tak je holt ukecali k veřejné prezentaci.

104
Monika
Reagovat

Ac mi Alena neni moc sympaticka, na muj vkus prilis unyla zenska chovanim i vizazi, tak nevidim nic spatneho na jeji otazce. Vzdyt ona preci nechtela prestavovat kuchyn hnedka, ptala se ohledne pripadne spolecne budoucnosti. Nekteri chlapi jsou leta zvykli na svuj (ne)poradek a clovek s nima nehne ani po letech souziti. Alena je dle medailonku clovek, ktery rad zije v peknem prostredi, nedokazala by zit v te jeho domacnosti a pokud Jiri neni ochoten slevit ze svych naroku a sve obydli vylepsit, proc by s nim ztracela cas. Ta otazka byla naprosto na miste, zcela ji rozumim.

105
gabisollis
Reagovat

@Monika: toto je tvuj prvni prispevek ve kterym s tebou do posledni tecky souhlasim.:-)

106
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja jen doufam,ze az to cele skonci,ze se nam Lida sveri jak to dopadlo.(pokud to nebude v poradu.)

107
gabisollis
Reagovat

V tomhle dile me zas Hassan bavil.:-)hlavne to jak nepredstiral,ze uz to ma v kapse.
Zuzana je priserne nudna.
Petr je hroznej jeliman.me prijde,ze si jako uziva pozornost od tri zenskejch,ale na to dojede.nejlepsi je Renata a proto ji preju aby si ji nevybral.:-)
U Pavla to vypada mezi Sasou nadejne,ale neverim,ze to dopadne.po tom co tu minuli tyden koloval dokument z ct.Pavel nedokaze resit problemy a uz vubec ne cizi.

108
Vlásek
Reagovat

Jiřímu se Alena zpočátku docela líbila. Ale v posledních dvou dílech se Jiří začíná chovat zdrženlivě i vůči ostatním nápadnicím. Taky bych řekla, že to bere dost vážně a chtěl se fakt seznámit. Potřebuje nejspíš víc času, soukromí a tak se mu nechce moc ochótničit před kamerami. Alena asi trochu znervózněla a přitlačila na pilu. Jistě, že je v pořádku probrat představy o případném společném bydlení. Ale na to, že od Jiřího očekává radikální změnu a nasazení, s tím vyrukovala dost brzo.

109
Poppy
Reagovat

Tak jsem zhlédla na ofiku, že to mezi Sašou a Pandou jiskří. Já tomu nějak nerozumím. Děvčata se k někomu hlásí a dokonce k farmářům a „farmářům“, u kterých je jasné, že jsou kdesi zakotvení a zřetelně si představují, že uchazečka je ochotná a schopná se sebrat a jít za ním (aspoň podle mne to jasné je) a postupně se ukazuje, že děvčata si to vlastně představovaly jinak. Já teda ale nevím, jak. Tady Saša a Eva, předtím Simona u Čočka a to jsou jen ty, které to řeknou, nevím, co si myslí zbytek. Snad jedině paní Klošová dává najevo, že by jí vyhovovalo odejít ze starého života a hupnout do nového.
Třeba mi Saša odpoví. Ona se zdá rozumná, protože „otlučená“, ovšem se svou prací a zálibou a není sama. Je to jen takový náznak potřeby útěku a přitom potřeba se ujistit, že je to slepá ulička?

110
okkvp
Reagovat

Kristovy rány, co vás na Hassanovi baví, vždyť je to naprosto trapnej týpek? Já obrůstám mechem po deseti vteřinách jeho spatření a když otevře pusu, tak ještě dřív. Sice není tak slizkej jako Indián, ale jinak je pro mě zcela totožné kategorie

111
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Já snad nepsala, že mě baví. Jen že chápu, že Zuzana si ho užívá. Já bych ho nechtěla! (On mně taky ne;-))
@Vlásek:
Souhlas. Čím víc se Jiří drží zpátky, tím víc ona tlačí. Souhlasím, že není špatné ujasnit si představy o případné budoucnosti i po materiální stránce, ale řešit kamna, když chybí i omítka? To trochu přepálila. Najednou vypadá nejen pragmaticky, až příliš materiálně ba i hamižně. Zvlášť po tom, co se jim Jiří snažil vysvětlit svou nejistotu, to bylo dost nešikovné.

112
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Ono asi ze začátku není poznat, jak moc farma je či není odříznuta od civilizace, odněkud se dojíždět někam dá (za předpokladu, že je dotyčná ochotna změnit působiště)a odněkud ne. Některé dámy doufaly v movitého farmáře, v tom případě by se role selky na plný úvazek asi nebránily. Některé si asi vúbec nepřipustily, že by se dostaly až tak daleko a musely dělat tak zásadní rozhodnutí. Pro další to může být záminka, jak vycouvat a nemuset natvrdo říct „s Tebou ani náhodou“. Některé jen chtěly do televize. Některým to fakt nedošlo (což taky nechápu).
Možná jsem na nějakou dapší kategorii zapomněla.

113
gabisollis
Reagovat

@okkvp: :-D tak ja vseobecne mam slabost pro jizanskou krev.i kdyz tureckou zas az tak ne,ale neco do sebe ma to zas joo.:-)

114
Bobby Brown
Reagovat

To bude tím, že asi neobrůstáme mechem.
Od Hassana už od začátku neočekávám ucházení se o Zuzku, byť to jako na oko hraje. Právě proto ho asi beru úplně jinak, než ostatní v téhle RS. Nehrotí situace, jede na pohodu a komentuje v klidu věci kolem sebe. To se s Indošem nedá srovnávat. Sice nejsem ženská, ale přístup Indoše k ženským a Hassana, to je velký rozdíl.

Já souhlasím s Vláskem. Alena tedy nástup opravdu neodhadla. Chápu, že někdo nechce ztrácet čas, ale představa, že se mě ženská na druhém rande zeptá (aby neztrácela čas) jestli si nechám narůst dlouhé vlasy, zbavím se auta, vytetuji si její jméno na hruď, strčím psa do útulku a pořídíme si kočku, tak beru švidru!
(ano, přeháním, ale to jen pro lepší představu) ;-)

115
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 114-prvni veta-:-DDD
Jinak souhlas.no jo ty to umis vzdycky dobre popsat.a i kdyz nejsi zenska tak si to odhadl presne.Hassan je jinej level nez indian.:-)

116
Lída
Reagovat

@gabisollis: Ahoj… Klidně se svěřím hned teď :)… Ono toho bylo trochu víc, než na obrazovce.
Bylo mi jasné, že jsem tam navíc… jaksi dopočtu…
Tak si říkám, pojmu to jako dovolenou, s Pavlem budeme kamarádi – to jsme si taky řekli, než mi zaskočil „banán“…. Po jeho „odhalení“….
Nebrečela jsem chvíli…
Já řvala jako želva až do večera.
Chtěla jsem pryč…
Jarek mi nabídl že mě odveze…
V té chvíli jsem si toho nesmírně vážila.
Chtěla jsem pryč…. A chtěla jsem mu věřit….

117
gabisollis
Reagovat

Ted me tak napadlo proc vlastne srovnavat Hassan X indian?dyt si vubec nejsou podobny a to rozhodne v nicem.

118
gabisollis
Reagovat

@Lída: diky Lido.Vazim si toho,ze odepisujes protoze si uvedomuju,ze svym zpusobem nam do toho nic neni.:-)ja to myslela spis tak jako jestli jsi s nim i ted.proto jsem psala az skonci RS.(s tvym byvalim. Z Pavlem to je pase to je jasny)

119
Lída
Reagovat

@Lída: Oprava… že si pro mě přijede…. (Auto nemám).

120
Poppy
Reagovat

@Lída: Lído, jestli se tě můžu zeptat: Všimla jsem si, že z nějaké situace vyplývalo, že bereš prášky. Možná jsi to říkala i dřív, ale já to zas až tak moc soustředěně neposlouchám. To jsi říkala jen na kameru? Nebo i před samyou a Pavlem?
To se ptám proto, abych si udělala trochu obrázek o té Pavlově detektivce. On tam vzpomínal, že jsi někdy up a někdy down, takže jestli si to sám spojil s práškama nebo jestli jsou za tím jeho možné osobní zkušenosti (protože mi fakt připadá jako magor).

121
Bobby Brown
Reagovat

Gabisollis:

Ivan Mládek:

Láďa jede lodí,
tou lodí výletní,
k Lídě, co s ní chodí,
zkrátka Láďa jede k ní.

Jestli sebou hodí
ten parník výletní,
Lída bude překvapena,
že je Láďa s ní.

A tak vlastní vinou
dvě srdce dychtivá,
nešťastně se minou,
inu tak to chodívá.

Tam v podpalubí topič přikládá,
na lodi je skvělá nálada.
A celý kraj, kraj, kraj, to cítí že je máj,
Láďa Lídu vyhledá a pak si pusu daj.
a celý kraj, kraj, kraj, to cítí že je máj,
Láďa Lídu vyhledá a pak si pusu daj.

—-
Dej si za Láďu Jarka a máš ten příběh. ;-)

122
Poppy
Reagovat

Ještě dodám k 120 – připadá mi jako magor s těma lebkama, hudbou a pod.

123
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tys dnes posnidal vtipnou kasi.:-)

124
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Starou mysliveckou, to je nejlepší snídaně.

125
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
121 Bobby, ty nezklameš :-) dobrý :-) moc ráda tě čtu

126
Bobby Brown
Reagovat

No jo, dneska je to MDŽ. Tak já vám přeji, dámy, že můžete chodit volit a hlavně chodit na 6:00 bouchat do práce jako my. Bez vás nás to ve fabrice nebavilo. ;-)
Dnes už se ten komunistický pozdrav nepoužívá, ale „v práci v šest“!

Teď vážně – hubenejm i tlustoprdkám, albínkům i mouřenínkám velikou pusu. :*

127
Black.luna
Reagovat

Hoj panáčci a panenky :)
Lída a Eva
Od Pavla se mi líbí Lída…byla má favoritka od začátku.
Lído, přeji hodně štěstí jak ve tvorbě, tak i v osobním životě.

Od Jirky se mi zdá nejvíc sympatická Eva…myslím, že by se k Jiřímu hodila daleko víc než Miluše…nevím, nějak jí ten zájem nevěřím, kromě uštěkané Katarýny je mi nejvíc nesympatická právě ona…

128
okkvp
Reagovat

Gabi – Hassan se do roku 1999 jmenoval křestním Martin a do roku 2007 příjmením Dospiva. Nicméně proti gustu nic. Já jsem ochotna o podobné typy opírat tak stará, nepotřebná kola, traverzy či jiný šrot. (v rámci usnadnění recyklace)

129
gabisollis
Reagovat

@okkvp: takze to je pravda co tenkrat psal kdosi na offiku?on neni turek?:-)no to je jedno jak jsem psala turci me neberou,ale to je jedno.proste je v tv zabavnej coz nemeni nic na tom,ze v realu si o nem myslim svoje.

130
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: V tom případě by se musel jmenovat křestním Laco a příjmením Demeter. Pak by bylo o recyklaci postaráno.

131
Lenka
Reagovat

@Lída:
116 taky si vážím toho, že tady píšeš (nemusela bys). Že jsi chtěla pryč, to chápu! Pavel se nezachoval pěkně, o tom žádná. Ale můj pocit (tedy pocit diváka, kterému je předkládaná určitá verze příběhu) je ten, že odejít se dalo i bez té nadstavby/bonusu (?), kterým bylo vtažení do děje dalšího mužského… Koneckonců, bylo to o tom, že ti někdo jaksi o hlavičku omlátil nemoc, se kterou musíš žít a se kterou určitě umíš žít. Nebyl určitě první ani poslední (bohužel). Ale že se s tímhle musíš umět vyrovnávat sama, o tom žádná :-) a určitě to umíš! :-) No, dost možná, že štáb zatlačil, aby měl konečně akci žádáníčkožádáníoručku :-) (jak už shora píše ananas). V každém případě je to už dávno za tebou, takže ti přeji do života vše dobré a ať je tahle RS pro tebe už jen vzpomínkou, nad kterou se tak max. zasměješ :-)

132
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Ty myslíš, že by se obtěžoval do sběrných? Já bych ho nepřeceňovala. To už se moc podobá práci…

133
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Vřelý dík a na Tvé zdraví!

134
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
126 hm, díky, ale koukám, že klasickej karafiátek není :-( A to dneska práci ctím/čestím už od půl šestý :-(
Ale vážně: vím, že máš vždycky dobrý přehled o účastnicích zrzečkách :-) Už tady někdy Saša napsala, proč se zrovna k Pavlovi přihlásila? Přiznám se, že mi to u ní jasný není.

135
okkvp
Reagovat

@Ananas: ne, o tom že by se on sám obtěžoval do sběrných jsem neuvažovala

136
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: To nevím, asi chtěla zkusit štěstí. Se musí holka ryšavá vymáčknout sama. :-)

137
Black.luna
Reagovat

Lenka – mně to přišlo pěkné, že se teď tatínek malého snaží (teda samozřejmě si nejsem jista, jestli to nebyla trochu iniciativa štábu, snad ne)…avšak doufám, že mu nejspíš došlo, o jakou fajnovou holku málem přišel…nevím proč, ale už od toho telefonu jsem měla pocit, že se jedná o dlouhovlasatého jinocha a můj pocit se ukázal být pravdou :D…basnířky většinou tíhnout k máničkám :D Musím to vědět, také se věnuji aktivně již od ZŠ poezii a většinou jsem měla štěstí na dlouhovlasaté metaláky :-). Není to nic špatného, každému se přeci líbí něco jiného…

138
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Když my diváci jsme holt nevděční a nevíme, co chceme. Do RŠ patří osoby spíše extravertní, se sklonem k exhibici ( nemyšleno ve zlém), na tom se asi shodneme. Pokud tam omylem zavítá někdo, komu se do sebeodhalování nechce, lajeme mu, co tam lezl. Pokud je někdo ochoten odhalit se až na dřeň (ať už z jakýchkoli pohnutek), opět pohoršeně vrtíme hlavou.
Já za sebe budu doufat, že Lídin ex (?) byl ochoten do toho jít kvůli Lídě a pro Lídu, neb jsem optimista. Jestli je s ním Lída je, do toho už mi vlastně nic není. Ale klid a štěstí Ti Lído přeju!

139
gabisollis
Reagovat

@Black.luna: ja zas na lepene vztahy moc neverim.proto by me i zajimalo jak to ma Lidka ted.

140
Lenka
Reagovat

@Black.luna:
137 zatím jsme slyšeli kousek telefonátu a viděli kraťounké záběry z příště, tak uvidíme :-) Nějak v RS nevěřím na sladkobolné výlevy v tlf., příchody s kyticemi a žádání o ručku :-) Koneckonců, bylo to natáčené vloni a tak už jen Lída ví, jak to s tatínkem jejího syna dopadlo.

141
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
:-) napsaly jsme obě to samé :-)

142
okkvp
Reagovat

možná se Sáše zalíbilo úderné heslo z toho prospěšného projektu, co o něm bylo v ČT

143
gabisollis
Reagovat

@Lenka: :-D

144
Lenka
Reagovat

@Ananas:
138 Abych nebyla špatně pochopena: odsoudila jsem Pavlovo nevhodné chování vůči Lídě a pak už jsem jen dopsala, že prostě mohla obyčejně odejít… bez toho, že by musela volat kamkoliv a pro kohokoliv :-)
A taky si myslím (a opakovně píšu), že odhalování „na dřeň“ zrovna v případě nemoci je už v RS moc… resp. v případě, že zrovna nemoc někdo proti někomu podpásově použije!
Jinak s tebou samozřejmě souhlasím, že exhibicionisté v RS baví (viz třeba Katarína) :-)

145
Lenka
Reagovat

@okkvp:
142 jako příměr dobrý (myslím název, samozřejmě nikoliv obsah toho pořadu!) :-)
Ale jak běží díly, Saše rozumím čím dál míň…
A když si vzpomenu, jak si tady vloni s námi psala na téma RS… tak jí rozumím ještě míň :-)

146
Poppy
Reagovat

@Lenka: Právě že možná vzhledem ke smlouvě opravdu jen tak odejít nemohla – přišli bychom o Pavlovo vyřazování :-) a on by si to asi užil. Možná – to je fakt jen moje konstrukce – když do toho Lída přidá zápletku se srdíčkem, je jí to milostivě dovoleno.

147
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Já Ti rozumím a myslím, že to cítíme podobně, myslela jsem to spíš obecně.
Už jsem myslím psala, že rizika zveřejnění nemoci si asi Lída byla vědoma. Nakonec se to tam ani příliš nerozpatlávalo a doufám, že už víc ani nebude.A ta zde už mnohokrát odsouzená forma, kterou Pavel použil? Tou odhalil především sám sebe, blééé. Lída je sice nemocná, ale prašivý je on.
Z toho co TV ukazuje, taky není jasný sled událostí, byla např Pavlova a Sašina romantika na mezi z videa na ofiku před „kauzou oběšení“ nebo po? Pořád doufám, že by s ním netokala, když by věděla, že druhou na půl dne odrovnal

148
Lenka
Reagovat

@Ananas:
147 :-) uvidíme :-) Zatím jsme měli možnost jen zahlédnout, jak Lída usedavě ve vedlejším pokoji pláče, pak kamsi odchází … a ti dva zbylí v klídku baští svíčkovou (?) :-) Jj, je to holt show :-)

149
gabisollis
Reagovat

Ananas,Lenka az ted jsem zkoukla tu ukazku Pavel X Sasa a pridavam se do klubu nechapu.
Dle obleceni a pocasi soudim ze to bylo po kauze s vesenim.

150
Bobby Brown
Reagovat

Mám za to, že samya nevěděla která bije. Celou dobu se na to lebkaře ptala, co se stalo. Ten jen s úsměvem tvrdil, že nic, že vo nic nejde. Takže svíčková se zřejmě baštila v samyině blažené nevědomosti o tom, co se venku stalo.

151
Wally
Reagovat

@gabisollis: souhlasím, dle oblečení Pavla, kdy jednu chvíli komentoval včera Lídu a na videu Alexandru, bylo to po „akci“ špagát a hlavně (dle Lídy) půldením brečení v koupelně.
jsem další v řadě, která nechápe :D

152
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
150 ok, beru (ale právě u tohoto momentu jsem si uvědomila, že bych asi – možná z ženské solidarity – lžící švihla na stůl a šla se optat té druhé… pokud bych ovšem nebyla soupeřka, který je to šumák) Ale je fakt, že jsem pouhý divák a ne účastnice FHŽ :-)

153
Bobby Brown
Reagovat

Ale no tak, ženský, neblázněte s ženskou solidaritou. To má jako samya umřít hlady, protože je Pavel vocas? Udělala jídlo, najedla se. Na ptaní se Lídy a rozumování bylo času dost. Kór když o tom ani Lída třeba nechtěla zprvu mluvit.
Samya není Josífek z minulé řady. Jíst se musí a má doma malé děti, tak musí být silná. :-)

154
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
153 ale já psala jen o sobě :-) třeba jsem výjimka a třeba by jiné ženské baštily svíčkovou dál :-) aneb co člověk, to názor :-)
vždyť o nic nejde :-)
(BB – pomoc – kdopak je Josífek z předchozí řady? paměť selhala :-)

155
Lenka
Reagovat

Oprava – už vím (mea culpa!) … ten trouba, co nežral nic :-)

156
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Josef František Serafínský Král – koňák, který nejedl (asi reklama na Duracell) a ke kterému se loni hlásila samya (nebo předloni asi).

157
Wally
Reagovat

@Lenka: Solidarita? :D Ony se tam nepřišly skamarádit, šly bojovat o Pavla a tak každý chybný krok soupeřky se musí využít ve svůj prospěch.

158
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ja svickovou beru.:-)to chapu,ale to videjko me trochu znechapavelo.:-)to tokani bylo urcite az po a taky jak tam Sasa mluvila nejak me nejde do hlavy a ted uz chapu prispevek-od poppy 109

159
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: no, já to chtěl napsat trochu decentněji, ale i takhle se to dá říct ;-)

I když ta zcela nesouhlasím – on žral, ale sám sebe.

160
leyala
Reagovat

@Lída: Liduško, myslím, že všem, kteří dnešní díl viděli musí být jasné, že ono u toho, co bylo v tv asi nezůstalo. rozhodně mi nepříjdete jako člověk, který by se takovým způsobem sesypal jen tak z něčeho. rozhodně vám bylo ublíženo a to hnusným, nevybíravým, hulvátským , odporným způsobem. Klobouk dolů, že jste to ustála tak, jak jste to ustála. Když už si Pavel hraje na psychologa, tak by měl vědět, že i nepříjemné věci, se dají podat šetrným , citlivým způsobem, který nezraní. Bohužel mi jeho výstup příjde spíše, jako honění si vlastního ega, když jste mu jemně naznačila, že Váš zájem opadl. Přece on nebude ten odmítnutý a ťal do živého. Nechci nikoho urážet a věřím, že i on má své přednosti, bohužel tímto ukázal svou stránku, která je egiistická a necitlivá. Lidy, ať už to tehdy bylo jak chtělo, přeji Vám hodně štěstí. Věřím, že na Vás někde čeká.

Jinak ještě ke Katarině: Na fb figurujer jakýsi její přítel, ale obávám se že se jedná o jen takového internetového přítele. Nevěřím, že b s podobným člověkem jako je ona někdo byl schopen žít. Možná nějaký masochista…

161
Lenka
Reagovat

Oprava – už vím (mea culpa!) … ten trouba, co nežral nic@Wally:
157 jj, beru :-) Ale zatím jsem z odvysílaného měla pocit, že ani jedna Pavlíka jaksi nechce /opaku bych se taky dost divila!) … No nic, jsem jen divák a do duší uchazeček nevidím :-) A třeba je Pavlík v reálu supr čupr úžasnej chlapík, za něhož stojí bojovat :-)

162
okkvp
Reagovat

Sáša přece studovala tu psychologii, jak tam zaznělo ;-)

163
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
156 – díky za připomenutí (ne Josífka, tam mi info naskočila, i když opožděně :-) – taky jsem měla pocit, že se Saša hlásila do FHŽ opakovaně. No, jen ona ví, proč tak činí :-)

164
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Tak tak, správně vyběhla Renata se svými „kamarádkami“. KáKáčko mělo výlevy, což určitě na Peťana zapůsobilo příjemným dojmem. Kamila to sice pobírala lépe, ale skřípaly jí u toho zuby dobře. Hlavně když si okamžitě všimla té „omakané kozy“, jak sama označila. A Renata byla jen vysmátá. :-)

165
Wally
Reagovat

@Lenka: Když jsem viděla mladšího bratra Pavla – Jarka, i s kytičkou polního kvítí (někde měl určo schované dvě ostružiny nebo lesní jahody) tak tam asi nějaké sympatie byly, sama Lída tady napsala, že se cítila přebytečná. Tak tam mi to spíš přijde jak hysterák odmítnuté ženské. A Alexandra taky není k Pavlovi nijak odmítavá, takže ty sympatie tam asi jsou.

166
okkvp
Reagovat

Dávám si opáčko a znovu si potvzuji dojem, že Jiřík se zřejmě cítí v těžké pasti pod ostrým nátlakem nápadnic a zřejmě i štábu. Álenka vydírá odjezdem už cestou s krmením k ovcím a jestli jí tu větu – „tady je krásně, ale ty tedy jak to doma máš, kdybych tam chtěla něco přestavět dole …“ nesetříhali, tak fakt zaslouží za sociální tupost slunečnic celou náruč.

167
Lída
Reagovat

@Poppy: Taky jsem postřehla… Lze z toho lecos vyvodit, že? Ano… Mluvila jsem o lécích naprosto otevřeně. Jinak tajnosnubně mlčím.

168
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, tak mám dokoukáno a smutním, že paní Klošová neměla vůbec příležitost zazářit.:))) Já vím, má asi velké problémy, ale působí tam, jako závan něčeho normálního v naprostém blázinci. Ona by, při sprosťárnách Pepana nehýkala, jako Káča, ani se lascivně neusmívala, jako Libuna. Jen by se tak klidně koukla a Pepa by přestal. Musela být za mlada moc hezká a já bych jí přála, aby s tou závislostí nějak, třeba s pomocí odborníků a svou vlastní vůlí, zatočila.Takže mám za sebou to hlavní, jinak nejhnusnější zážitek byl jednoznačně Pavel, jak s lišáckým úsměvem probíral věšení. Má to zkrátka rád, myslím to téma, tak ho asi vytahuje, kdykoliv má možnost. U jídla bych se zachovala přesně, jako Lenka a hlásím se mezi: „nerozumím Saše“. Možná to brala celé jen jako odreagování a za Lídou ji nepustil pan režisér. A na závěr jedna malá doplňující otázka: Pavel nevlastní mělké talíře? Jíst svíčkovou z hlubokých talířů jsem snad ještě nikdy neviděla. To si svíčková nezaslouží. :)

169
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
168 holoubku :-) ty talíře jsem si nějak netroufla ani napsat :-) vč. bagrování lžící :-)

170
Mik
Reagovat

@Lenka:
Děvčata, na vesnici se to bere jinak, tam to není jako v Buckinghamském paláci, kde ani královna neví kolikrát, jaký příbor má k tomu konkrétnímu jídlu vzít:-)

171
Bobby Brown
Reagovat

Ach jo. Mně to zase přijde, co koukám na diskuze, že se to naopak zvrhlo v honění si ega, kdo si víc do Pavla čutne. Nevím, kde leyalo bereš tu jistotu, že u toho nezůstalo. Nehledejme démony tam, kde nejsou.
Jestli to od něj bylo taktní či ne, o to se nepřu, ale Lída je (což nechtěně vyplulo napovrch) psychicky labilní a tohle už byla jen pochopitelná reakce. Ulítlý mi pak přišlo to, že si zavolá maníka aby jí přijel vysvobodit.
Tím neříkám, že jí nepřeju partnera, se kterým bude šťastná. Jen nemám rád hony na čarodějnice.

172
Lída
Reagovat

@Lenka: Děkuju. Nevím, jestli se směju… Soběslav je „talířové“ městečko… :D.
Ale všechny zkušenosti se počítají (no ni?) :)…

173
okkvp
Reagovat

Já eště neumím tu průmyslově vyráběnou nadýchanost knedlí. Kromě toho tam „ráno“ u mytí oken Sáša posílá Pávlíka pro obědy

174
Lenka
Reagovat

@Mik:
170 :-) na vesnici bydlím, příbory máme !!! :-) ale samozřejmě tohle byla jen pozn. nevýznamná, ať si kdo chce čím chce jí :-)

175
Poštovní holub
Reagovat

@Mik:
Nepřeháněj, z jeskyní jsme už dost dávno vylezli, ne?:)

176
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Jo, to je dobrý postřeh, že ta jeho záliba v black a death metalu, ho pak činí dosti morbidním. Pak to dokáže fláknout takhle pitomým způsobem. Hlavně když je jasné, že to nemusí právě psychicky pobrat.

177
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp:
Takže to asi zase bylo vopravdicky vopravdový.:)

178
Lída
Reagovat

@Bobby Brown: Teď to bude znít komicky… Ale on mi celou dobu hlídal psa…
Tak jsme byly v kontaktu… Jednala jsem zbrkle? Ano. Doufala jsem v lepší zítřky? Ano.
Jsem naivní?
Ano…
To je asi moje hlavní diagnóza…
A Pavel? Já mu to přece už dávno nemám za zlé? Proč taky? Byli jsme v tom kolotoči, ať pomyslném, nebo reálném, dva.
Saša mi tam byla oporou. Víc k tomu nemám co říct, snad jen: Panda není zlej člověk… A jestli podivín? To už je jiná kapitola…
A že jim to se Sašou ve videu na ofiku sluší, je nepopiratelné.

179
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
Bylo evidentní, že si v tom libuje. Vypadal přesně tak, jako když pak dlabal z toho hlubokého talíře. Naprosté uspokojení.:) Udělal si dobře i za cenu toho, že druhému ublížil. Takže, velký sobec?

180
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Já hlavně tu nadýchanost knedlíků nemusím, páč se to v omáčce rozmáčí. Raději knédl hutnější, klidně i ten nekynutý chlebový.

181
Bobby Brown
Reagovat

@Lída: Takže vlastně za to všechno může čokl! ;-)

182
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Neřeš mělkost talířů :D, buď rád, že měli alespoň příbor. Taky to mohli jíst nakrájený na kousky a z misky lžící. Otázka na dýchaných průmyslových knedlíků je taky zajímavá – byly vůbec domácí? Vajda na to měly tak musíme doufat, že ano.Vše je tak opravdové! Dopoledne šůrujou linku, kde není připojen ani odpad ani voda v poledne už mají svíčkovou jak od maminky. :D

183
gabisollis
Reagovat

@Lída: mezi radky ctu,ze recklovanej vztah nedopadl a Sasa to dala dohromady s tryskomysi.:-)PS-nemusis odpovidat.

184
Lenka
Reagovat

BB – víš, já nemám pocit, že by se tady čutalo do Pavla… Spíše názory na to, jak se zachoval na téma Lídina nemoc (a i kdyby to byla iniciativa štábu, jak zpestřit řeč dosud naprosto nudného farmáře? nevím, ale podle mne jsou holt řeči, které slušný člověk z pusy nevypustí… i když připouštím, že to může být jen můj názor a ostatní mohou mít jiný). Ad Lída – souhlasím s tebou, měla to řešit jinak. A stejně jako u minulých FHŽ se asi opakujeme … věčné otázky proč to ty ženské dělají (když se hlásí k „farmářům“, zejména k těm divnoušům), zda to mají zapotřebí, proč lezou k někomu, kdo pro ně má tu kůlnu tu kůču, atd., atd. Samozřejmě, že odpověď neznám :-) tu znají jen ty uchazečky :-) A verze některých opravdu bývá jiná na začátku, v průběhu vysílání a na konci :-)

185
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Asi ne sobec, ale nízký práh sociální citlivosti. Kdybys celé dny honil démony na kytáře, tak by sis věšeníčka v rozhovorech také užíval. ;-)

186
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: zkus to nekdy na melkej talir.;-)

187
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: můj muž je taky nesnáší

188
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Já píši o diskuzích celkově – to není jen diskuze tady.

189
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp:
A ten můj zabejčile vyžaduje karlovarský knedlík a… mělký talíř. :)

190
Lenka
Reagovat

@Wally:
182 no, tak já viděla lžíce :-) :-) :-) (což je fakt jedno)

191
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Neprovokuj! :-D
Já jenom z ešusu. A holím se nožem. ;-)

192
gabisollis
Reagovat

@okkvp: a muj muz nesnasi zadny knedliky tak se s nima aspon nemusim patlat.:-)to holt je ta jizanska krev zvykla na neco jineho.

193
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Jo, voni rádi ty ceciky, nebo jak se to jmenuje.

194
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
192 :-) když jsme tak u toho „jihu“ … jakpak se ti líbí Hasssan? (ok, vím, prý je z Ostravy, ale přece jen se optám)

195
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
185 – Máš pravdu. Ale stejně si jdu honit ego a nějakou tu čarodějnici. Byl hnusnééj!

196
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tzatziky Bobby.:-)ty prej umim lip nez nejaka rekyne.
Leni-Vzhledove jo,v tv pobavi,ale doma bych to nechtela.jednou ho tu nekdo nazval plazovym seladonem.to na nej sedi.:-)

197
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já vím, tzatziky maj rádi no, ale i to co jsem psal prve. ;-)

198
Mik
Reagovat

Všimli jste si, jak většina odsuzuje pitvání se v nemoci v RS či účastníkem RS? Ale tam to bylo jen pár vteřin, kdežto tady není nikomu hloupé to rozpitvávat několik dní na spoustě řádků? Není to poněkud pokrytecké? Tak to téma prostě ukončeme a je to.

199
Bobby Brown
Reagovat

Já bych se chtěl Lídy zeptat, co ten její maník poslouchá za muziku, bo v té ukázce vypadal, jako by právě zdrhnul z koncertu Fleetwood Mac. Děkuji.

200
Lenka
Reagovat

Mik – OT – jsi „starej“ Mikeš? kocour VK? (omlouvám se za otázku, ale vrtá mi to v hlavě už nějakou dobu)

201
Poštovní holub
Reagovat

@Mik:
Vždycky je dobře, když se najde někdo uvědomělý, co ostatním řekne, co mají dělat, psát a myslet si. Díky.
Tohle je o něčem jiném, pokud jsem si všimla, probíráme povahové vlastnosti Pavla. Byl hnusnééj!

202
gabisollis
Reagovat

@Lenka: jo a tak jsem si snila,ze je tam alespon nejaka jizanska krev a okkvp me to svoji detektivni cinnosti musi zkazit.:-D

203
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
196 mě baví :-) už jen tím hloupým plácáním (a bavím se, jak se z něj Zuzaně podlamujou kolena) P.S. recept pošli (email je furt stejnej) :-)

204
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
202 :-) na revanš ti pošlu recept na supr karlovarský knedlíčky :-)

205
Lída
Reagovat

@Bobby Brown: A pak se říká pes přítel člověka, že?
A hudba? Enya, Who…. A poznámka: Stále je to ex…

206
okkvp
Reagovat

@Lenka: Chybí ti tvůj oblíbený parťák? – tož ten je tam kde patří

207
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já to nějak detailně nedohledával, ale on je sice Pepík ze Slezska, ale předky má Turecké. Aspoň tak jsem to pochopil. Proto i ta jeho inklinace k islámu.

208
Lída
Reagovat

@gabisollis: Právě tady příjde v pátek ten „zvrat“… Expřítel sice přijede… ale jak píšu… je to stále expřítel… :) A že jsou to podobné typy? Co nadělám… jsem prostě nepoučitelná ve výběru :)

209
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
A mně se líbí, jak vždycky potrefená husa umí hned napadnout. Napsal jsem to slušně a ještě v jednotném čísle, čili zahrnul jsem se do toho, ač jsem se na rozebírání nemoci a reakcí na nemoc nepodílel. A je to bezohledné v diskusi stejně jako od Pavla, proč se v tom prostě rýpat a Lídě to připomínat a dělat tomu zbytečnou publicitu?

Už se k tomu vyjadřovat nebudu, abych nerozšiřoval počet řádků o tomto zbytečně napsaných.

210
gabisollis
Reagovat

@Lída: tak jsem cetla dobre mezi radky a jeste se mi potvrdilo,ze co bylo bylo.:-)ano neverim,ze lepenej vztah vyjde.

211
Bobby Brown
Reagovat

@Lída: No, takže přeci jenom šede a sedmdesátky. :-)
To bych si mohl s ex (to je jak značka do výbušného prostředí) rozumět třeba s Yes a spol. ;-)

212
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: ty poslouchám a takhle nevypadám (a kupodivu ani nikdo z těch, kteří mě k nim před dávnými lety přivedli)

213
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: já ti nevím , ale já četla verzi, že k islámu čuchl na základě toho jeho angažmá v cizinecké legii, respektive že to má ještě spíše má na svědomí snaha být zajímavý

214
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: :-D no to já taky nevypadám jak mánička a mezi mé hudební portfolio patří i hudba (některá) 70. let.
A bylas na jejich koncertu v Sazka aréně, když se tehdá otevírala?

215
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: To je možný, já to pochopil takhle.

216
gabisollis
Reagovat

Pardon za OT je posledni.:-)Leni nekdy ti to poslu dnes nestiham.od rana delam jarni uklid a s vama tady mi to jde hooodne pomalu.:-)snad me ten email jeste funguje nebyla jsem tam dva roky.a ps recept na knedliky me nemusis posilat ja je nedelam,ale diky.

217
gabisollis
Reagovat

@okkvp: nebud tajemna a napis co vis.:-)tak koluje v nem jizanska krev nebo ne?

218
Lenka
Reagovat

@okkvp:
206 – promiň, asi jsem to napsala špatně… já se ptala nicka Mik, ne tebe :-) (omlouvám se, blbne mi pc, na vsi špatnej signál, takže občas se mi špatně ukazuje panáček, komenty „přes sebe“, atd.)

219
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: OT – já mám „zlaté“ domácí vězení, ale i tak nejsem příliš koncertní, tak jako u vážné hudby mám raději hudební nosiče/nahrávky, tzn nikoliv

220
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
216 však jsem taky jen žertovala :-) kdepak na toho tvýho se západočeskými knedlemi :-)

221
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
217 – přidávám se! fešák to je… tak co je za tím? okkvp, povídej :-)

222
Poštovní holub
Reagovat

@Lída:
208 – Lidy, určitě zkus i jiný model.:))) Uvidíš, že se spolehlivým bezva chlapem, který bude myslet i na tebe a nebude si jen honit svoje ego, bude život mnohem lehčí. Moc ti ho přeju. :)

223
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Takovýho bych chtěl vidět… ;-)

224
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
Já takový znám. :) A bude nás víc, troufám si tvrdit. :)

225
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: mam ho doma,;-)

226
Bobby Brown
Reagovat

Já myslel v reálu, ne v pohádce na regálu. ;-)

227
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no vidis a ja si zas myslela,ze ty treba si taky takovej jak popsal holoubek.:-)

228
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
No, tak mám asi štěstí.:) Tvá nedůvěra mě udivuje? :)

229
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
Že? Vtipnej, inteligentní, určitě má jiskřičky v očích, umí si udělat legraci sám ze sebe a nebere se tak hrózně moc vážně….

230
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Neblázni, bez ega to nejde. Hodnej? To se nenosí, akorát tě ostatní zneužijou. V dnešní době dženderismu a feminismu musíš být pořádný máčo, jinak nepřežiješ. ;-)

231
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Jo, to jsem celej já, v tý knížce na regálu.

232
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
Říkám, že jsi vtipnej.:)

233
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: o hodnym nebyla rec.;-)hodnej znamena blbej.tak trosku treba pusobi hasic.

234
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No to je fakt, hodní klucí, to vám moc nejede. To musí bejt jeden pořádnej grázlík, pak jste z toho celé hín.

235
Poštovní holub
Reagovat

Musí být z rodu dávných bohatýrů
mít vlčí oči a medvědí sílu
široká ramena a něžné dlaně
mít i své démony a kvůli mně…
kašlat na ně

236
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to poradnej bych z toho vymazala.ale no tak vsak vis ve vsem musi byt hranice.treba hasic na me tak pusobi,ale nemyslim to zle jen tak ze on je pak ten zneuzivanej.coz konec koncu z toho co vime vychazi.vzdyt rikal,ze nevi jestli je to mimco jeho a podivej se jak o nem mluvi Zuzana.

237
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Úplnej Marv ze Cin City. (můj úplně nejvíc největší hrdina)

238
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: hezky holubku.:-)

239
Vladka
Reagovat

otázka pro Lídu: Opravdu jsi šla do RS se seznámit před TV? Přijdeš mi jako rozumná holka…:-(

240
Wally
Reagovat

Asi se teď BB začly ješitností ježit štětinky :D

Trápí mne ale jiná otázka. Co tak strašného udělal Jiří Aleně? Že on chtěl tu darovanou husu upéct na poslední rozlučkový oběd. A měly ji zabít, vykuchat a upéct všechny tři a podle aktivity by rozhodl o vyřazené.

241
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
:)))

242
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Jakože jenom grázlík, nebo nepořádnej grázlík?

243
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: No jo, někdo se čepýří, já nemám čím, tak se mi ježí štětinky.

244
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: neporadnej v zadnym pripade.:-)

245
Poštovní holub
Reagovat

@Wally:
Už teda chtěl, aby mordovaly králíka, ale že by byl až tak cynický? Nebo, že by jí zatrhl kachlová kamna?

246
gabisollis
Reagovat

Wally,holoubku ja to tipuju na neco co si umanula a on to nepripustil.Vypada ta zenska nebezpecne.ta si jde tvrde za svym cilem s hlaskem a vizazi nevinatka.o to je nebezpecnejsi.:-)

247
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: No právě,ona si ji přivezla jako základ chovu a až se jim hejno rozroste, tak k tomu potřebovala ty kamna na pečení. Teď vidí, že nebude ani jedno.

248
Poštovní holub
Reagovat

Taky mě překvapila. Jestli ona naoko neodjela, ale pak se zas nenavrátila a do dnešních dnů nebivakuje před Jirkovým stavením. Zima byla teplá… Typově mi připomíná jednu ze slovenského Farmára, už nevím, jak se jmenovala, ale bylo to dost psycho se jí zbavit. Byl to takový ten bylinkář.

249
okkvp
Reagovat

Alenka se zřejmě rozhodla, že je favortika a už tudíž chtěla ruku v nohávě, zatímco Jiří dává najevo, že než si nějakou babu nasadí do chalupy na dýl než na pár dnů, tak se sakra pořádně rozmyslí. Tipla bych že v té jím zmiňované minulosti je nějaká povedená osoba, co jej možná libým hláskem dokopala k patrové nástavbě a než došlo na omítnutí vzala draka s nějakým jiným a možná i se slušnou výslužkou

250
Vlásek
Reagovat

To mi zase dočtení diskuse z Panáčka do dnešního rána rozsvítila den. Díky! :-)

Jinak nechápu, proč jste tu řešili svíčkovou v hlubokém talíři s lžící. První den dostaly panenky vajda v kbelíku, svíčková na jakémkoli normálním nádobí pro lidi, navíc s jídelním nástrojem, je už nejmíň o tři levely výš. :-)

Hassan: chlápek z Horní Dolní, t.č. Hassan, napadený poslancem, odborník na islám s kérkou, an usedá na oř v žabkách a vylézaje ze stanu se potírá voňavkou, kdyby ho snad Zuzka chtěla líbat… s prací se nepřetrhne, ale v poklidu komentuje – kdo jiný by mě měl v této RS bavit?
Jinak ho ze srdce přeji jiné dámě.

251
leyala
Reagovat

@Bobby Brown: kdybych si do Pavla chtěla čutnout, jak píšeš, nezmiňovala bych jeho sociální cilivost mladého nosorožce, ale jiné, řekněme nedokonalosti jeho stavení, chovu, ustájení koní a pod…. témat by bylo. a myslím, že jsme neviděli vše!!!!

252
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Hned v počátcích přece prohlásila, že než by se tam nastěhovala, musel by Jiřík renovovat kuchyni. Tak už možná objednala kachlíky a Jirka je odmítl převzít a zaplatit.:) Rozjela se jako lokomotiva a výpravčí ještě nepískl. :)

253
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Přiznejme si, byly časy, kdy už jsme jim tu málem dávali hrát Mendelsohna a ještě k tomu Bartholdiho:)

254
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: On bydlí u nádraží?Jsem si nevšimla, jsem viděla jen motorku. :D

255
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Hassan napadený poslancem? ještě že ne kůrovcem:)). Co mi uniklo, povídej, přeháněj!

256
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Já se přiznávám.:) Úplně jsem je už viděla spolu. Ale vývoj nezastavíš.:) Tady to je opačným směrem.

257
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: :))) Ale uznej, pískl? Nepískl. Ani významně nemrkl a taky s ní vůbec netančil, teda, aspoň na kamery ne, takže jasné zklamání a odmítnutí. S Evou tančil, protože ta by k němu zamířila až na důchod, takže tam je času dost a mohl se uvolnit. :)

258
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Byl to tuším Bobby, kdo to vyšpiónil na internetě. V některé z diskusí k minulým dílům hodil k Hassanovi zajímavé odkazy. :-)

Bobby, můžeš připomenout, prosím?

259
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: njn, taky z pozice oblastní šéfky ČK se do předčasného důchodu míří s horšíma vidinama než z kravína, že …

260
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: No ona asi právě chtěla pískat Alenka. Když Jiří tak rád tancuje…

262
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Díky. Hassan na nemocenské:)). A nějak mu od loňska ztmavly vlásky, jak na to tak koukám.

263
okkvp
Reagovat

@Ananas: promáčklej nos (!) a bolavou hlavinku měl chudák v roce 2008

264
Vlásek
Reagovat

@okkvp: A někdy v té době se mu taky zalíbilo před kamerami.

265
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Ne ne, to jsem nebyl já. Sice je MDŽ, ale v tomhle držím s chlapama basu. Taková potupa, dostat on nějakýho posrance nabudku. To bych tomu Dospivovi z Opavy neudělal, i kdyby s námi vedl Turek vojnu.

266
Bobby Brown
Reagovat

@leyala: To jsme opravdu neviděli, ale třeba se nám poštěstí.

267
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: :-))

Z Opavy, z Opavy,
rychlík jede do Prahy,
nikdo nemá obavy,
jestli dojede.

Nestaví, nestaví,
vůbec nikde nestaví,
kdo se mu postaví,
toho zajede.

Mašinka vesele na cestu si píská,
strojvůdce topiči mastné vlasy víská.

Kdo s nima pojede,
větru, dešti ujede,
pěkně se projede
a na čase získá.

Když už jsi vzpomínal Mládka, tohle sem taky lehce pasuje.

Omlouvám se, špionáž asi provedla okkvp.

268
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Člověče, teď když si to po letech takhle čtu, tak je to docela pokrokový text. V tom třetím odstavci je to takový nějaký duhový.
Mašinfíra by mohl být Hassan a topič Indián. To by odpovídalo.

269
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: A výpravčí Jirka, a lokomotiva Alenka.

270
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: :-D Alenka lokomotiva, tak tos jí fakt potěšil na to MDŽ.

271
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown:
Má páru.:)

272
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: a na vagonu s uhlím jede Katarína do horoucích pekel, ať je to MDŽ nebo není

273
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Ale, tak Wally, pěkný dárek to je. Vždyť pojede domů.:)

274
Poštovní holub
Reagovat

No, je to MDŽ a navíc Pavel si žádný dárek nezaslouží, ale já bych ho na to uhlí posadila ke Kataríně. Přesně téma pro něho, taky bude doma.

275
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: i když je to den žen a ona je dáma s krásnýma nohama

276
Wally
Reagovat

Sakra na uhláku začne být za chvíli těsno. Jako bezpečnostníha technika doporučuju Martina a jako zdravotní dohled Evu.

277
okkvp
Reagovat

Katarína vláček dycinky jenom dobíhat, uhlák je pro ni přílišný luxus

278
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Ona neví, co mele. Pepan to ví, ale mně se to nechce napsat.:)

279
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Tak to je fakt zajímavá interpretace, ta duhová. :-)) Myslíš, že by oba tito mačové byli ochotni zajít pro popularitu až za duhu?

Já bych k tomu rozjetému opavskému rychlíku připodobnila Hassana Dospivu a jeho jízdu bulvárním šoubyznysem. „Kdo s nima pojede?“ Třeba taková Zuzana!

Ale pořád má tahle story lepší šanci na happy-end než Jiří- výpravčí a Alena – lokomotiva podle holoubka. Tam to „jede, ale nepíská“.

280
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Víš co, tihle „pekelníci“, kdyby se mu Velký Úchyl (převzato z Red Dwarf) opravdu zjevil, tak si nadělá do džínsů.

281
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: A nemohla by ji ta lokomotiva Alenka tak trochu tlačit před sebou, aby se ty krásné nohy jen tak míhaly?

282
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Nezlob se na mě, ale jestli mládek zpívá, že nějaký Franta víská vlásky Karlovi, tak mi to moc testosteronový nepřijde. ;-)
Indián proto, že ty vlásky jsou mastné, tak proto ta asociace.

283
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: A protože je nikdy nesundává, už by se asi neoženil.

284
Vlásek
Reagovat

Jestli ještě fungují smesviňovské aktivity, moc bych se přimlouvala za nějakou železniční fotomontáž s účastníky FHŽ. To by bylo MDŽ!

285
Poštovní holub
Reagovat

Mám zásadní dotaz. Kde ve vlaku bude Libuška? Nesmí tam být průvan, aby jí oryngle neurvaly hlavu.

286
Poštovní holub
Reagovat

I když, to by se zase líbilo Pavlovi a na uhláku se nám uvolnilo místo po Kataríně…

287
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: To by šlo, místo tlamy Tomáše, by měla tato známá dětská mašinka tlamu Alenky. Paní feministka s GB Mary Creagh by měla konečně klid, když tuto pohádku kritizovala za málo ženských postav. K tomu duhová obsluha, tak by měla dárek k MDŽ.

288
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Pochopila jsem. :-)

Ale z těch dvou by byla dost absurdní duhová dvojice. V podpalubí.

289
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Libuška bude v vagonu před uhlákem, aby měla správný odstup od Kataríny a přesto mohly vést veslé řeči.

290
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Ale to znamená, že všichni ostatní se nám natlačí až do posledního vagónu, aby je neslyšeli. Budeme muset udělat závazný zasedací pořádek.

291
Poppy
Reagovat

Za předpokladu, že ostatní osazenstvo ještě před slunečnicovým dýchánkem naplní vagónky, mohl by Josef dělat průvodčího. Neplatilo by se penězi :-)

292
Vlásek
Reagovat

Bylo by tam místo i pro jinou oblíbenou postavu FHŽ, která v samotné RS nemá dost prostoru. A k tomu by si prozpěvovala klasickou

Sedím si na uhláku
a vyhlížím přes okraje
ve svým tuláckým vaku
šmátrám po lahvi tokaje
píseň duhovýho vlaku
si zpívám do kraje.

(s lehkou parafrází, samozřejmě)

293
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Do restauračního navrhuju Josefa a Simonu. Jako kulturní vložka může zazpívat KáKá a zatančit Alexandra.
Závazný jedoucí pořádek? U této skladby účastníku zájezdu naprosto nemožné. Určitě někdo bude chtít přestupovat nebo přistupovat. Na další stanici už čeká Jarek s Lučním kvítím a bůhví kdo ještě.

294
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Ale nemyslíš, že ženy by platily tělem, že ne?:)

295
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Skoro ne, já jen že by si Josef užil napříč „soutěže“.

296
okkvp
Reagovat

jó, a mamka Jarka Dospivová nám tenhle nápad ukradne a prodá ve své umělecké agentúře jako tradiční, pojízdnou lidovou veselici, synek přibalí někoho ze své umělecko agenturní stáje a nadělají na našem brainstormingu jmění

297
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: No, to nám ke KáKá přistoupí určitě i VóŠé. Možná by nám vyjel po Hassanovi, po něm by nám následně vyjela Zuzana… můžeme tohle riskovat?

298
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Hm, tak aby se mu do koleček nezapletla šála. Bez hlavičky by se mu blbě zpívalo na Rumunských veselicích.

299
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Myslím, že můžem. Po Zuzaně nám už nikdo nevyjede. A ztáta KáKá a VóŠé nám tak vadit nebude. Hassana si uchrání Apač.

300
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: A tak já bych jí to klidně dala. Už teď je naprosto jasný, že se tam servou, jako koně. My máme dalších nápadů dost.

301
Vlásek
Reagovat

a připojit aspoň dva vagony pro komoně, prasátka, kravičky, ovečky, kačenky, slepičky, husičky, pejsky a kočičky – a ovšem taky pro želvičky a pumičky.

Ať je vidět, že je to Farmář!

302
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: No, jen aby ho uchránil i před Katarínou. Zatím sice běží před lokomotivou, /já bych jí dala na krk červený šáteček, jako, že jede nebezpečný náklad/, ale na to nemůžeme spoléhat.

303
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: To asi jo, ale zase by se to líbilo Pavlovi.

304
Ananas
Reagovat

Šiš jsem si na chvilku odskočila uspávat a koukám, že mi ujel vlak!

305
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: :-D jo, to jo. Ten by mu tam nasadil nějakou svojí lebku, ještě by jí připálil cígo a jelo by se dál.

306
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: A jak by nám VóŠé prokouknul! :)

307
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: tak těm významnějším přidělíme osobní ochranku

taky by to chtělo zajet k bratom slovákom, aby to naše panoptikum doplnili a máme tady Vlak družby

308
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Jenom nevím, co na takovou proměnu KáKáčko. Aspoň by se ukázalo, jestli na vzhledu opravdu nezáleží, že?

309
okkvp
Reagovat

@Ananas: z toho si nic nedělej, já koukala na mistra světa, vlak mi sice neujel, ale ztratila jsem přehled, kdo se veze, kdo topí a kdo kde běží …. a taky marně vyhlížím Latěnu

310
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Pro případy harašení zangažujme i Jirku Čočka z minulého roku, když už je tam i Indián. Působil by tam jako amatérský páter – psycholog a případné vášně ve vlaku by tlumil vyprávěním o tom, co si pamatuje o soužití dvojic z katolického časopisu Ty a já.
Akorát nevím, co by na to řekl náš metalák a satanista.

311
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Pak už by to byla mašinka od Těžkýho Pokondra, co veze samý vožralý.

312
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: A myslíš, že změna lebky by přispěla i kjinému repertoáru? Kacířskou myšlenku o změně IQ jsem ihned zavrhla.

313
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Ani na orientaci.:)

314
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Ale i prázdná lebka ho může mít vyšší. Nezavrhuj!

315
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Myslím, že po pár jeho přednáškách by mu nabídl seznámení s jednou kočkou. To, že je to puma, by Jirka zjistil až zamknutý v kleci.

316
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Maxim Turbulenc
Jestli bude nová lebka od Pavla tak tam může VóŠé hodit Kabáty a V pekle sudy válej.

317
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: zatím má česílko akorát pár slepic, nějakou tu husu (snad), želvu/y a poníka … možná si krapet pomohl dietami, ale taky chtěl to vlastní hovězí

318
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: To určitě ano. Vzhledem k tomu, že už by toho moc nezapěl, tak by aspoň mohl vystupovat se skupinou Agalloch při skladbách z alba The Mantle. Tam by ta jeho lebka mohla posloužit.
(kdo skupinu zná, ví o čem mluvím) ;-)

319
gabisollis
Reagovat

Spravne podotkla okkpv,ze marne vyhlizi Latenu.ja se teda primlouvam aby jste ji posadili do vlaku pac bezet pred nebo za rozhodne nemuze.By totiz z tech velkych kozacek co ma v kazdem dile vypadla a prerazila se.

320
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: aha, sorry, mně se tyhle rádiovky nějak pletou :-)

321
rybarik
Reagovat

diskutéři,nevíte kde se dá sehnat kontakt na nápadnice??

322
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Latěna na lokálce svojí…
Kdo jiný je v téhle „strašné nehodě“ mašinfírů král?

323
Wally
Reagovat

@gabisollis: Taky by mohla ladně Latěna cválat na koni podél vlaku a podávat nám reporty z jednotlivých vagónu o tom jak to vopravdověvopravdový.

324
Poštovní holub
Reagovat

@rybarik: Všechny už sedí ve vlaku.

325
Bobby Brown
Reagovat

@rybarik: U produkční mafie CosaNostra, ale ty ti nedají dřív, než skončí pořad.

326
gabisollis
Reagovat

@Wally: jj to by slo kdyz to zvladnul Hassan v zabkach.

327
Bobby Brown
Reagovat

@rybarik: mmch, doufám že mi nechceš dělat do Renaty!

328
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Já myslím, že Pavlik za komínem by měl dát nějakou tvrdší verzi Posledního kovboje, kterým se prohlašuje.

329
gabisollis
Reagovat

@rybarik: nechces se nam sverit ktera te zaujala?:-)

330
okkvp
Reagovat

Na koni pojede nahá Olívka urvaná ze řetězu …. a bojim aby za ní nefrčela ještě sanitka s Krytinářem

331
Wally
Reagovat

@gabisollis: třeba se rybarik maskuje hledá nápadníky :D

332
Vlásek
Reagovat

Mohla by se v tom mašinfírování střídat s Hassanem. V případě, že by jí tu a tam popustil vískání mastných vlasu topiče – Indiána.

333
rybarik
Reagovat

@Bobby Brown: tak to nechci

334
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: To je dokonalé! :) A uvidíte, že tam nakonec nacpeme všechny selébrity.

335
Ananas
Reagovat

@okkvp:
To nemá chybu!
Ovšem Katarína bude těžce závidět. Ona je přece ta, která má co ukázat.

336
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
To si piš. Kdo nepojede Duhovým expresem, jako by nebyl.

337
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: T a ale aby pak ten vlak jel na transsibiřské magistrále. Jinak se nám tam ty naše selebritky do vagónků nevejdou.

338
Vlásek
Reagovat

@Ananas: O Katarínu se neboj, ta bude komíhat nožkama vpředu s červeným praporkem, její vybělená hříva bude vlát. Kdo by ji přehlédl!

339
okkvp
Reagovat

@Ananas: O to bych se nebála. Olív neudělá krok bez svého fotografa uměleckých aktů a navíc ráda každé dobré věci pomůže – ty dvě se snadno dohodnou

340
Ananas
Reagovat

Prosím, nezapomeňte na erbovní zviřátko této RŠ. Pro začátek bych navrhovala záclonky s elegantním kloším vzorkem místo nudného loga Českých drah. Možná i ubrousky v jídelním voze? Modrá uniforma se zlatým klošem na výložkách?

341
okkvp
Reagovat

@Wally: služebně starší selebrity bychom mohli nechat udělat zmenšený voskový, narvat do jednoho dvou vagonků a při průjezdu významnějšími místy na pár hodin zastavovat a umožnit za lidové ceny rodinám s dětmi prohlídku. Možno zpestřovat i akcemi – oblékni si Adélu, běhej s Ivetkou, kdo chytne všechny Štiky a tak podobně
A Líba by mohla italským rodinám překládat

342
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: To bude veliká krása! Já už to vidím. A konečně taky naše milá paní Klošová dostane prostor a respekt, které si zaslouží. Já bych se nebála dát jí do vlaku takovou malou krabičku, plnou kloší in natura, a dala bych jí i plnou důvěru, kdy vypustí tu a tam nějakou tu kloš na svobodu. Sama si určí kdy a kam. Na Katarínu je nakonec může vrhat z praku.

343
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: A můžou se jít zahrabat, s celým tím jejich „Farmářem“.

344
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Až mi spadla kočka s klína, jak se řehtám.
Jestli je pravda, že smích prodlužuje život, tak se Vám, milí Panáčkové, mí dědici jednou pěkně poděkují!

345
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: no, ale myšlenku seznamovací RS bych u téhle jízdy nezavrhovala – naopak, je přece pravděpodobné, že taková atrakce přitáhne i svobodné, rozvedené a jiné nezadané dámy i pány a tudíž bych natáčela jak o život. Ovšem s jiným štábem a vysílací práva prodala třeba BBC

346
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Sice jsem jedla svíčkovou a při tom jsem se ptala Pavla co se stalo, jestli na Lidy nebyl zlej. A když Lidy odešla plakat do koupelny , šla jsem k malému do pokoje a bylo to i v TV , protože plakal. Nemohla jsem současně utěšovat Lidy a malého. Takže tak :-)

347
samya
Reagovat

@Poštovní holub: Takže svíčková byla opravdu mnou uvařená, ještě jsem tam Lidce říkala , že nemohu najít cedník na propasírování a že mám v plánu svíčkovou. ( Svíčková se dá uvařit i na ohništi, když na to přijde). A protože jsem pro Pavla nenašla korýtko dostal svíčkovou v hlubokém s bagrem. Já uznávám, že svíčková si zaslouží mělký ,ale tam je pak prd a né nášup.

348
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Poperou se o to!

349
Poštovní holub
Reagovat

@samya:
Já tomu všemu absolutně věřím.:)

350
okkvp
Reagovat

@samya: omáčku nikdo nezpochybňoval, ale co ten knedlíček – ten byl taky ruční?

351
Lenka
Reagovat

samya – a co tě tak láká na FHŽ? resp. na RS? myslím důvod, proč se tam přihlašuješ?

352
Bobby Brown
Reagovat

Ještě než skončí MDŽ, tak jednu do hajan od Němčourů RPWL z jejich prvotního alba God Has Failed:
youtube.com/watch?v=AhrKRbJyak4

354
samya
Reagovat

@okkvp: knedlíky byly kupovaný, nerada je dělám i doma a v těhle podmínkách jsem si opravdu netroufla.

355
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Chtěla jsem si pustit budíček, ale tvrdí mi to, že video v mé zemi není dostupné:(

356
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to jsme na tom stejne.:-)

357
okkvp
Reagovat

to je divný , mi to na YT cz jede (aerobatics autor aviador1982)
no tak tedy poněkud jiná verze
http://www.youtube.com/watch?v=QkXriB2YGxw

358
Ananas
Reagovat

@okkvp:
To jsem z toho jelen. Zkusím to příležitostně na PC, třeba to neka s Ipadem. Dík za snahu.

359
CarculkaC
Reagovat

Z pátečního dílu se mě nejvíc dotklo, jak byla Lída z Pavlova proslovu zraněná. Reakce na tuto řeč měl být smích a odpověď, že žít s takovým primitivním lenošným sobcem by dovedlo k zhoupnutí na špagátě i silnou a asertivní ženu a pokud je toto jeho noční můra, měl by se sebou začít něco dělat. Při návratu do jeho ruiny měla ona sedět se Sany u stolu, ládovat se svíčkovou a smát se tomu, u jakýho blba se to sešly. Je mi líto, že se trápí citlivá holka a kretén se cítí jako king.

360
gabisollis
Reagovat

@CarculkaC: to by bylo fajn takova verze,ale nekdy je clovek tak v soku,ze nestihne spravne zareagovat.Kort tady vzdyt se vlasrne v pohode dohodli,ze by jim to nefungovalo bylo uplne zbytecny dodat to co rekl.je to kreten.:-)

361
Ananas
Reagovat

@CarculkaC:
Bohužel, i v méně vyhrocených situacích člověk ví až „s křížkem po funuse“, jak měl trefně zareagovat. Jistě by byla radši, kdyby byla dokázala zůstat nad věcí, ale emocím holt někdy neporučíš. A jak už jsem psala výše, aspoň se Pavlik definitivně odkopal.

362
gabisollis
Reagovat

Me by teda vlastne zajimalo,jestli se Lide Pavel aspon dodatecne omluvil?Co Lido?:-)

363
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Přiznám se, že tato možnost mne vůbec nenapadla. Ona by to patrně byla „omluva“ ve stylu té minulé,( po tom 3h zmizení do hospody).

364
CarculkaC
Reagovat

gabisollis a Ananas – určitě to neměla být kritika Lídy. Chápu, že jí to vyrazilo dech a vzalo náladu. Ale to mi přijde právě strašně nespravedlivý, že se trápí holka, co se chová slušně a dobytek se cpe a myslí si, jak to dobře zmákl…

365
gabisollis
Reagovat

@CarculkaC: to me ani nenapadlo brat jako kritiku Lidy.:-)ja vim jak to myslis,ale bohuzel takove situace se stavaji dnes a denne a komukoliv.vsak to urcite znas,ze prijdes domu a rikas si boze proc jsem neudelala to a to.:-)je ti to lito,ale s tim uz se neda nic delat.

366
Ananas
Reagovat

@CarculkaC:
Bohužel, tak už to chodí. Život je jeden z nejtěžších…

367
samya
Reagovat

@okkvp: nestudovala jsem psychologii, chtěla jsem studovat speciální pedagogiku

368
okkvp
Reagovat

@samya: ale chápeš, že nemusíš odpovídat na každou zmínku, že?

(asi to soukromě vysvětli kolegyni, ta to pravila na kameru, mě je to buřt)

370
okkvp
Reagovat

@Wally: jojo, bez Indiána to nepůjde :-)))

371
Ananas
Reagovat

@Wally:
Prosím, dementujte to honem někdo!
Že je čtyřikrát rozvedený? Ale to by znamenalo, že si ho nějaké čtyři vzaly! To byly všechny pod rohypnolem?

372
CarculkaC
Reagovat

Indián není vhodná partie pro žádnou, manipulativní pijavice a vřed, já tomu nerozumím. Lída se žene do pekla.

373
Wally
Reagovat

@Ananas: Nic se dementovat nebude, vše je čistočistá pravda. :D

Nevím co dámy braly, ale spíš mně napadá v jaké fázi onemocnění byly.

374
okkvp
Reagovat

Já chci věřit své teorii, že si Lída udělala trochu legraci a Indoš se toho chyt a jak je jeho zvykem zviditelňuje příživou … pri Indiána je jediná vhodná partie a to Káča divá z hypermarketové pokladny

375
Ananas
Reagovat

@okkvp:
No doufejme, doufejme, fejsbúkoví kámoši jsou už nějakou dobu

376
okkvp
Reagovat

@Ananas: s Lídou nebo Kačenou?
(joj, jak je mi dobře ve fcb nevědomosti)

377
Wally
Reagovat

@okkvp: Věř a víra tvá tě uzdraví.

378
Ananas
Reagovat

@okkvp:
S tou první. Já tam taky nejsem, ale tahle novinka mě tak zaskočila, že jsem se začala pídit přes Strejdu G a tohle na mne vyběhlo volně přístupné.

379
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Nemusí snad neznamená nesmí, tak snad může ne, proboha. To jsou vždycky hlášky toto.

380
Lenka
Reagovat

Co je tohle za blbost? :-) Kdepak zase kdo kachnu vypustil :-) ?

381
Lída
Reagovat

Tak… A nestačím se divit… : () ….

382
Tomík
Reagovat

To mě docela bude mrzet jestli Jiřího opustí Alenka, která je pro mě nejkrásnější a nejsympatičtější ženou celého pořadu. Podle mě asi proto že vycítila jasný úbytek zájmu ze strany Jiřího. Moc ale v tomhle Jiřího nechápu. Rozum je potřeba ale někdy je třeba se řídit i srdcem. Aby nešpekuloval tak dlouho až přešpekuluje a zůstane sám. Pavel se zachoval k Lídě jako hovado, to se mi fakt nelíbilo co jí řekl a jak sem si he začátku říkal že je to samorost tak teď už sympatie hodně ztratil. Kdo mě ale vyloženě baví je Hassan, to je prostě jasný favorit a hlavní tahoun celého pořadu. A doufám že si Zuzana vybere jeho protože hasič není určitě povahově o nic lepší, spíš je někde uvnItř o dost agresivnější a ten třetí to je ještě dítě.

383
Slavěna
Reagovat

Jirka to asi maličko překombinoval a nelíbí se mu ten Alenčin tah na bránu…….taky Alenka a Miluše mají děti na základce, to pro něj asi nebude, on už má rád svůj klid……….:)

384
gabisollis
Reagovat

Tak nejak nevim co lidi primeje k tomu psat o 43 lete zenske Alenka?
Tomik-nejspis mu srdce nevzplanulo tak to bere rozumem a z toho taky nejak extra velka laska nemuze vzniknout.

385
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No dovol, snad můžu vrstevnici říkat Alenko. :-)

386
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no ty Bobby samozrejme jo.;-)

387
Tomík
Reagovat

384: A proč jí neříkat Alenka? Na mě působí něžně a nevinně, skoro až dětsky bezbraně takže jí tak klidně říkat může kdo chce. 43 bych jí určitě netipoval, já bych ji bral hned.

388
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ono vlastne muze i kazdej jinej jen nevim co vas k tomu vede.:-)no ja na ty zdrobnelinky moc nejsem.:-)

389
gabisollis
Reagovat

@Tomík: jj ta nezna nevinna detska 43leta Alenka by ti prestavela celej kvartyr ani bys nemrkl.:-)

390
Tomík
Reagovat

389: A ještě bych jí za to poděkoval. :-D

391
Monika
Reagovat

Coze? Alene je pouze 43 let? To teda vypada na vic. Ma sice peknou postavu, ale v obliceji vypada starsi a tem vlasum teda taky moc nedala. Jsem hodne prekvapena, ze ji je tak malo….

392
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Když zrovna tahle Alenka tak nějak Alenkovitě vypadala, mluvila, působila. Prostě k ní ta zdrobnělina sedí, tak či onak. Ze začátku byly u Jiřího dvě toho jména,tu druhou jsme asi nezdrobňovali. Postupem času se to poněkud zironičtilo. Lokomotiva Alenka:)

393
gabisollis
Reagovat

@Monika: jj 43.je to naoffiku.a charakter je tam: je naivni,ale tvrdohlava!No to je teda vrazedna kombinace.

394
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-D lokomotiva Alenka beru.to na ni sedi jak………vsak vis.:-)

395
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jo, od včerejška mám nezvladatelné záchvaty smíchu, když si představím tu mašinku Tomáše s Alenčiným obličejem v reálné velikosti, jak tu někdo vymyslel:)) ještě by mohla hýbat pusou a mluvit takovým tím zpomaleným způsobem, jako kamenná a jiná monstra v některých filmech…

396
Lenka
Reagovat

Alenka 49, Zuzana 29 —- kdepak je rozdíl? :-) P.S. Alenka se mi zdála mladší, Zuzana starší… nějak bych se na věk vykašlala :-)

397
Lenka
Reagovat

pardon – ulítlo mi číslo – Alenka 43 :-)

398
Jonatána
Reagovat

@Wally: Co je to za kravinu? Lída je správně švihlá, ne blbá.

399
Jonatána
Reagovat

@gabisollis: to je vskutku velmi vtipné a trefné označení, to jako fakt.

400
gabisollis
Reagovat

Jeee tak vy tady budete ted vsichni Alenkovat.se z vas picnu.:-)pro me uz jen lokomotivaAlenka.:-)

401
Ananas
Reagovat

@Monika:
Já myslím, že Alena na svůj věk, 4 děti, asi nejen dobré životní zkušenosti, spíše hlouběji do kapsy, fyzickou práci, patrně vstávání možná i na pátou…vypadá ještě velmi dobře.

402
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
A můžeme Ti říkat Gabísku?;-)

403
gabisollis
Reagovat

@Ananas: NE :-)

404
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 401-sice se to nabizi,ale ja ji na hloubeji do kapsy moc netipuju.spis,ze po rozvodu je za vodou.nezapomen lokomotivaalenka.:-)

405
Tomík
Reagovat

Monika opět nezklamala. :-D Alenka je náhodou krásná žena a já bych do ní šel i když je o 16 let starší. Vůbec by mi to nevadilo a ze všech těch žen co tam jsou kompletně u všech farmářů je ona jednoznačně nejhezčí.

406
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Možná. Netvrdím, že nemá co do úst, ale až tak si asi nevyskakuje, když dělá v kravíně. Každopádně, to co má, zřejmě nevráží do exteriéru (na rozdíl od Hassana), ale spíš do interiéru:))

407
Bobby Brown
Reagovat

@Tomík: A tak o tom bych se přel… ;-)

408
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Na ofiku je napsáno, že pracuje jako dojička. Není čeho, takže to klidně může být i politik, ti si měsíčně nadojí dost.

409
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 408-:-DDD

410
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jako že ne povolání, ale životní filozofie?;-)

411
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Bohužel, v jejich případě i povolání.

412
Kačka
Reagovat

Všechny vás moooooc zdravím…po dlouhé době a koukám,že Panáček stále žije :-D

413
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Kdyby byla politik, tak by tay kachle a krb okecávala o hodně dýl.

414
okkvp
Reagovat

@Kačka: Týjo, navrátilka po kolika – 3 letech? Panáček je ppřece věčný ;-)

415
Bobby Brown
Reagovat

Na iPrima někdo hodil odkaz na Extra cézet s článkem „Tak to je opravdu čisté šílenství: Podivná husovražedkyně Lída z Farmáře to dala dohromady se čtyřikrát rozvedeným „indiánem“ Janem Pokorným!“
To je nějaký fake, nebo upadla čelist právem?

416
Jonatána
Reagovat

@Bobby Brown: Je to tady o několik komentů výš. Já si myslím, že to je kravina a Lídina reakce tomu taky nasvědčuje.
381 Tak… A nestačím se divit… : () ….

417
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Máš číst pořádně tady a věděl bys to už dávno:D

418
CarculkaC
Reagovat

U mě Alena ztratila tou truc akcí. Nejsem si jistá, jestli to není taková ta tichá voda…. a prudička. Vizuelně to není špatný, ale ony všechny u Jiřího jsou pěkný baby na svůj věk.

419
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 415-sem koukala trikrat jestli to je tvuj nick.ja myslela,ze diskuzi tady ctes.:-)

420
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: No jo no, tak já dneska jezdil po všech čertech a tak jsem to nějak přeskočil asi. Tam je pár příspěvků za týden, takže se to spíš nepřehlédne, nemáte tady tolik psát, no, když tu nejsem. ;-)

421
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Ještě ty si rejpni. ;-)

422
gabisollis
Reagovat

@Jonatána: ja kdyz videla Lidy reakci tak uz jsem na to ani nereagovala,ale jeji reakce na offiku me trochu znejistela.

423
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Snad tím „to“, co nevyšumělo, myslela účast v RŠ a ne techtle s Indošem. Ani mechtle. Řekněme, že její kontakt s ním byl pouze fejsbúkový, i když i to je moc.

424
Jonatána
Reagovat

@gabisollis: tam píše něco jiného? Snad není tak blbá, aby šla do náčelníka Indulony :-(((?

425
gabisollis
Reagovat

@Jonatána: ne nepotvrzuje nevyvraci.ten prispevek se da vylozit vselijak.proto pisu,ze me znejistel.

426
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Ona je taková Alenka, co se nezdá a asi dokáže být pěkně tvrdá. Jiří jí nejdřív říkal tak hezky, Alenka……..:)

427
Wally
Reagovat

@Jonatána: Ještě odpoledne byly její reakce na foto u Indiana na FB :D
asi je u ní vyvinuto velké sociální cítění a chce zachraňovat padlé existence

428
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ano taky doufam,ze myslela RS.

429
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: taky si to myslim.a ted uz ji tak nerika?covece nevybavuju si jak ji oslovoval,ale odtazitost cisela na sto honu.:-)

430
Slavěna
Reagovat

Taky ta představa 4 dětí je pro Jiřího asi šílená………tolik dětí, pak vnoučata…….:) Já se mu nedivím, že háže zpátečku…….

431
Jonatána
Reagovat

@gabisollis: tak jsem se tam byla kouknout a souhlasím s Ananasem. taky mi přijde, že tím, co nevyšumí, myslí „popularitu“ z RS.

432
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Taky si teď nejsem jistá…..hlavně vypadá v poslední době dost vyděšeně……..

433
gabisollis
Reagovat

@Jonatána: jj budeme doufat,ze se neriti do dalsi katastrofy.:-)
Slavena-ano to je to spravny slovo-vydesene.:-)

434
Kačka
Reagovat

okkvp: no to koukám :-D Tak to je moc fajn, vás tu zase vidět. Nevím jak často se sem dostanu,ale budu se snažit :-) Pořád něco dělám a tak nejsem schopna se někde momentálně déle zdržet :-D Ale od září už by to mělo být lepší :-D

435
Mik
Reagovat

@Slavěna:
Ano, divák vidí jen to, že Alena je třeba sympatická a když si odmyslíme ten tlak na přestavbu, mohla by být i do života, nebude asi žádná skleníková květinka. Ale Jirka čelí realitě, kterou člověk dostatečně pocítí až na vlastní kůži. A brát do úvahy třeba ty 4 děti, to už není jen, jak jim to sluší nebo nesluší v pár záběrech v RS, ale setsakra přemýšlení o zásahu do života. Čímž ovšem zcela hatí Latěnčiny představy o romantickém vzplanutí za jeden den. Možná i představy některých účastnic na místě:-) Čímž neříkám, že není třeba zapojit srdce, bez toho to není ono, plus samozřejmě mozek a mužský druhý mozek, pak je teprve kombinace úplná:-) Ale u Jirky možná jedna, dvě věci z toho výčtu budou slabší.

436
okkvp
Reagovat

@Kačka: bude HSTM, tak budem rádi, když se jako věci znalá budeš na diskuzi podílet ;-)

437
Kačka
Reagovat

@okkvp: pokud to budou dávat od září…. nebudu mít problém se podílet „téměř“ na čemkoliv :-D

438
Mik
Reagovat

@Kačka:
Ahoj, jestli to není tajné, můžeš teď s odstupem říct, jestli ti účast v RS (myslím zejména ve smyslu ukázání se případným nápadníkům) přinesla do života trvalá pozitiva?;-)

439
Kačka
Reagovat

@Mik: Trvalá pozitiva? Já mám smůlu, že v mém věku,muže nepřitahuji, takže co se týká mého „účinkování“ v RS, byly ohlasy dvojí. Jedny a to právě má věková skupina, mne dosti nevybíravým způsobem odsoudila za „zoufalství“ a ta druhá skupina (o hodně dříve narozených) by mne chtěla …. většinou jen na „to“jedno :-D A v neposlední řadě, pak ještě mí známí a přátelé, kteří mne znají (někdy i více,než já sama sebe) ….. se velmi dobře bavili a doufali, že už konečně nebudu sama :-D ……………. jinak jsem do RS šla,né s plánem dostat a mít J.Ž. (květáka) ale utéct ze všedního života a zažít něco nevšedního :-D

440
Katka
Reagovat

@Lída: Lído, ty si opravdu nemocná, brečet celej den po tomhle je normální, hledat utěšení u bývalého je také normální, ale omlouvat takové jednání normální není. Pavel je grázl, moc dobře věděl, že ti ublížil, proto taky před Sašou nechtěl říct, co udělal. Pokud s ním Saša je, zase skončí na azylovém domě. Měla by si přestat lidi omlouvat. Život máš patrně vyřešený, ale psychická pohoda se dostaví až tehdy, když si najdeš chlapa, který tě nebude jen využívat a utahovat na vařenou nudli. A dostaví se až tehdy, kdy takové muže pošleš nemilosrdně do háje a odstavíš jako grázly. Co říkám není směrodatný, protože je to jen televize. Nejsem psycholog amatér, ale o tomhle jsem prostě přesvědčená, stejně jako jsem přesvědčená o tom, že ty se na žádné větvi houpat nebudeš.

441
Mik
Reagovat

@Kačka:
Tak nevšední zážitky jsi zcela jistě měla:-) A s tím nepřitahováním bych to tak špatně neviděl, jestli si to dobře pamatuju, tak tenkrát i snad tady z diskuse se ti něco rýsovalo;-)

442
Kačka
Reagovat

@Mik: Ano …… zážitků jsem měla opravdu nespočetně :-D A nééééé na diskuzi se mi nic nerýsovalo :-D Už jsme tu byli všichni jak jedna velká rodina a tak jsme tu i navzájem laškovali :-D

443
Mik
Reagovat

@Kačka:
Tak jsem se asi spletl, možná jsi jen zmínila, že se ti rýsuje něco z těch dopisových ohlasů nebo tak. A víš něco o ostatních? Předpokládám, že nejvíc se asi kamarádíš s květákem?:-)

444
Kačka
Reagovat

@Mik: Rýsovalo se mi něco z minulosti, tedy někdo, koho jsem již dlouho znala :-) Ostatní? Asi zklamu,ale netuším, časem vyprchala některá „přátelství“ a nebo jsem já osobně zpřetrhala vazby…… Květák? To bude můj NEJ kámoš navždy :-D

445
Nechápavý
Reagovat

Ta reakce a hlavně reakce na ni mi přijde fakt zvláštní. Nemyslím si, že se neumím chovat, přesto by mě nenapadlo, co u vás a u Lídy může celkem nevinná poznámka způsobit. Ji nejvíc bolelo to, že ťal do živého, přesto to podle mě neřekl nějak hnusně. Když vám někdo řekne, že se bojí, abyste si něco neudělali, tak vaše reakce bude jaká? Proboha snad ne ta, že se sesypete jak domeček z karet. Kdybyste totiž nechtěli, ani vás to nenapadlo, tak vás to – rozesměje, nechá chladnými, max. si zaťukáte na čelo, to je vše. Mohl by mi někdo, kdo má trpělivost s méně obdařenými – což jsem teda v tomhle případě evidentně já – vysvětlit, co tak hrozného ten Pavel udělal? Nebo vám vadí, že poznal, že je labilní a řekl to? Nebo, že pojmenoval nemoc? Respektive ona, ale on naznačil? To se jako nesmí? :O Vy, když máte evidentní příznaky třeba rakoviny a někdo řekne, že se o vás bojí, nebo tak něco, tak je to zlé? Protože o nemoci se nemluví? Nebo co tam bylo TAK špatně? Díky předem!

446
gabisollis
Reagovat

@Nechápavý: ono ani tak nejde o to Co ji rekl,ale Jak to rekl.
Ja vidim velkej rozdil rict nekomu „bojim se ze si neco udelas“a“bojim se ze budes viset“nehlede na to,ze to nebyl soukromy rozhovor,ale byl tam stab ktery to natacel.a vubec vidim zbytecny proc to rikal kdyz uz pred tim se stihli dohodnout,ze zustanou kamaradi.Vis ona pravda do oci za kazdou cenu taky nestoji za nic a kdyz uz ma nekdo potrebu byt tak strasne uprimny tak by mel volit slova.(to je muj pohled,treba ma nekdo jiny):-)

447
Slavěna
Reagovat

@Mik: No, ona si Laťka nějak neuvědomuje, že účastníkům není šestnáct, že mají už pořádný kus života odžitý se vším, co k tomu patří. To si pak člověk dává bacha, pustit si někoho do života…….:)

448
samya
Reagovat

@Katka: Nemá se říkat nikdy , ale udělám cokoliv abych už nikdy do azyláku nemusela. I když dnes s odstupem času neberu azylák jako nějakou potupu, ale pomoc matkám v nouzi. Pobyt v azylovém domě byla cenná zkušenost, která mne posunula dál . A pak nebyla jsem v azyláku kvůli nějakému chlapovi, ale hlavně kvůli sobě. Katko díky, za starost , ale neboj mám svůj život pevně v rukou a co se týče psychické pohody. Tak já jsem hodně psychicky v poho :-)

449
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Naprosto souhlasím, řekl to schválně hnusně, aby ublížil….aby ji ranil. Myslím, že byl zhrzený, že ho nechce. Pavel je ješitný až hrůza.

450
Ananas
Reagovat

@Nechápavý:
Myslím, že už se to tu mnohokrát promílalo, ale ještě jednou tedy. Použil si příměr s rakovinou. Kdybys ji měl a někdo Ti řekl, že stejně za chvíli budeš čuchat ke kytkám ze spoda, imho to není totéž, jako kdyby řekl, že se o Tebe bojí!
Navíc, pokud je Pavel tím znalcem psychologie, za jakého se prohlásil, přece dobře ví, co takováhle „upřímnost“ může způsobit, zvlášť pokud by tam tyto sklony opravdu byly.
Já třeba, když bych se o někoho bála, necpala bych se obědem, když ona vedle pláče.
Howgh.

451
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: tak kterej chlap neni jesitny,ze?:-)Jestli to udelal schvalne nebo je jen tupej a neumi volit slova a situaci nedokazu posoudit.

452
okkvp
Reagovat

@Nechápavý: mou mámu trpící sice zcela jinou nemocí, ale nemocí přinášející i hraniční depresivní stavy, změny nálad, změny osobnosti atp , přiváděly podobně neuvážené proslovy k hysterickým reakcím a protože se opakovaly, dopracovala se do stavu kdy podrážděně reagovala na cokoliv, co se k prohlášení „jsi nesvéprávný blázen“ blížilo jen na hony a to ještě při hodně dobré vůli to tak brát. A bohužel (pro neznalce možná i kupodivu), to u ní nefungovalo pozitivně – povzbudivně v procesu s nemocí bojovat, ale spíš opačně.

453
Bobby Brown
Reagovat

Ale notak lidi, nechte už pandu žít – youtube.com/watch?v=FBGQW6-Bes0

454
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ale no tak,vzdyt mu nikdo hlavu netrha.:-)

455
Katka
Reagovat

@Nechápavý: No normálně asi ne, ale před celým národem v televizi, to bych asi teda taky nedala. Tebe bych nechtěl, ty si taková chuděra, že tě jednou doma najdu na špagátě a vědomí, že tohle slyší milion lidí. To je normální ponižování člověka a né nevinná poznámka. Sašo, netvrdím, že nemáš, ale pokud vím, odešla jsi tam, protože tatínek nefungoval a Pavel evidentně nefunguje. Já bych za otce 4 dětí, někoho kdo musí ponižovat prima osobu v televizi nechtěla.

456
okkvp
Reagovat

@Katka: Saša čeká dvojčata? ;-) (4 dítka má mašinka Alenka)

457
gabisollis
Reagovat

Jezis ted me doslo,ze vcerejsi nick Tomik co je tak unesenej z Alenky je dobra nahoda.(diky okkvp)
MasinkaTomas X MasinkaAlenka.:-)Tomiku to bude osud mel by jsi ji po skonceni RS vyhledat.:-)

458
Bobby Brown
Reagovat

@Katka: Sledovanost byla něco přes 400 tisíc.

459
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: Kde jsi prisel k tem ochranitelskejm pudum Pavla?:-)

460
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Mužská solidarita?;-)

461
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Panda je chráněný druh.

462
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to ano,ale panda je taky krasny roztomily zviratko o cemz by se u Pavla dalo polemizovat.:-)

463
okkvp
Reagovat

@gabisollis: jojo, Mašinka TéeMko je nezastavitelný

464
Slavěna
Reagovat

@samya: Taky to není žádná potupa………a máš moc hezký děti……..:)

465
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No, panda je kromě roztomilého žvížátka také lovec. To se moc neví a neukazuje.
A to nemluvím o tom, že občas dělá i kung-fu.

466
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
A co když má vzteklinu?
Vážně, téma už bylo promotáno stokrát a snad i celkem uzavřeno. Vítala jsem snahy o ajzenboňácké odlehčení :)
Ale padl dotaz, dosti nečekaný a kontraverzní, tohle jsou odpovědi. Pak ať si P.v klidu dál zahnívá (do pátku?:))

467
okkvp
Reagovat

@Ananas: no vzhledem k tomu, že tam časem dojde i na pusinky na pusinky, tak raději ať moc nezahnívá, hnilobné procesy přece nesou i jisté charakteristické odéry, tak ať to všichni ve zdraví přežijem

468
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
P.červená nepochybně. U velké je to hodně silné slovo.

469
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Šiš, to aby to vysílali až po dvaadvacáté!

470
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
459 – Teda… jen mě tak napadá… on Pavel je taky tak trochu do zrzava… :)

471
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas:
466 Nechala bych už Pavla na uhláku a Nechápavého bych posadila k němu.:) Ať to proberou cestou.

472
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: diky za zoo koutek.:-)ja vim,ze zere bambus tak nevim co lovi.ale ani mi to nepis uz se mi zhnusili kosatky tim JAK lovi lachtany.:-)si chci pandu uchovat v nevedomosti.a propo kdo mu vlastne zacal rikat panda?Sasa?chtelo by to jinou prezdivku.

473
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Utratit! ;-)

474
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: 470-:-DDD

475
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Pandou se zve sám, na fb, v kapele…
@Poštovní holub:
Holoubku, uhodils hřebíček na hlavičku (rezavou)

476
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
A vidělas, jak si lachtánci hrajou s tučňáčkama?
Fuj, to jsem při pondělku ale hnusná…

477
gabisollis
Reagovat

@Ananas: Ten si teda lichoti.

478
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 476:-D jen do mne.prectu si to vecer ted musim letet nebo kvuli vam prijdu pozde do prace.:-)

479
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Nejsi hnusná. Ty ne. Podobně si hrál „tencosedínauhláku“ s Lídou.

480
Slavěna
Reagovat

Pandy se živí výhradně rostlinami.

481
Katka
Reagovat

@okkvp: Dobře tak dvou dětí. Nechtěla bych ho ani za otce jednoho dítěte.

482
Bobby Brown
Reagovat

@Slavěna: A to od kdy?

483
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Výhradně ne. I ta velká si výjimečně dá nějaké to vejce, hmyzáka či mršinku. Ale opravdu výjimečně. Červená je celkem zdatná šelmička, ale i ta je víc býlo- než masožravec. A ten náš si dávtři smažáky a je v poho:))

484
Katka
Reagovat

@Bobby Brown: Hm a dalších 0,5 milion na internetu. Von ještě dneska někdo mladší 18 vlastní televizi, jo?

485
Ananas
Reagovat

@Ananas:
A nejzajímavější na tom je, že ta velká, 99%býložravá, má zažívací trakt masožravce, takže má chudák celý život prý trávicí potíže:(. Matka příroda se občas utne. Končím zoologické OT, než dostaneme za uši:)

486
okkvp
Reagovat

@Katka: Já bych jej nechtěla ani za kamaráda, ale to neznamená, že svůj protějšek s kterým si budou vyhovovat nemůže mít. On je v tomhle vnímání spíš asi problém s tím, jak se do toho sami sobě promítáme a jaký jsme si na koho předem utvořili názor.
Navíc tu hodnotíme rozvařenou kaši, jejíž „výrobu“ nám TV předvádí v poněkud zkreslené podobě

487
Poštovní holub
Reagovat

@Katka: 481- On tak může zastávat roli dalšího, velmi komplikovaného dítěte v rodině. Pokud tedy žena touží po dalším dítěti, určitě by to šlo nějakou méně složitou cestou.:)

488
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: jojo, pro dámy, které trpí potřebou si dokazovat, jak jsou odvážné a skvělé po všech stránkách, je možná přímo dokonalým partnerem

489
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Ale ty konce potom.:( Takovou „humanitární“ činnost by ovšem měla vykonávat pouze žena osamělá, která nemá závazky ke svým nezletilým dětem. Ty třeba tuto potřebu necítí, ale musí se v tom pak plácat.

490
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Třeba to berou sportovně, jako že mají parťáka do počtu.

491
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: No ano, v rodině je další dítě. Jako „vzor“ asi nic moc.

492
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Bohužel, osoba s ochranitelským komplexem si bude vybírat stále stejné typy (všimněte si prosím, jak sem genderově korektní:)), děti neděti. Sklon hledat podle stejného vzorce tu bude pořád, stejně tak, jako někdo jiný půjde od jednoho alkoholika (domácího tyrana, atd atd) k druhému. Ale to už teoretizuju, vůbec nechci říct, že by to měl být případ našich soutěžících! Na to víme málo a ještě sestříhaného.

493
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Asi odjakživa………….:)

494
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Však ano, jen teoretizujeme.:) A podobnost je čistě náhodná.:)

495
Bobby Brown
Reagovat

@Slavěna: Tak proč chová slepice, husy, králíky? a ještě chce prohánět pštrosy?

496
Slavěna
Reagovat

@Slavěna: Tak teda panda velká a zvětší části, ale to maso nestojí ani za řeč……..:)

497
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Pavlovi do hlavy fakt nevidím……..ten asi maso rád, když počítá i s kravkou……..:)

498
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Kdybys chtěla být dženderově korektní, pak bys použila neutrální tvar – „to stvoření“ ;-)

499
Bobby Brown
Reagovat

@Slavěna: Teď jde o to, jestli s ní počítá jako se zvířetem, nebo jako s partnerkou. Zatím se v něm moc nevyznám.

500
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
495-prý nezabíjí…
498-to už je jak hovádko boží!

501
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: třeba mu jde o druhově bohatou sbírku lebek

502
Ananas
Reagovat

@okkvp:
A potenciální exponát musí zemřít sešlostí věkem, takže osoba se suicidními sklony by mohla narušit kolekci

503
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Ne, on čeká až sami chcípnou a pak svým pandím tempem to sesbírá a nechá uklohnit v jídelně.

@okkvp: Jo, to je taky možnost.

504
Wally
Reagovat

@okkvp: Tak to maj holky štěstí, že to přežily. Mohly být ve sbírce.

505
okkvp
Reagovat

@Ananas: jsi zapomněla na touhu vlastnit pumu …..

506
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ještě kdyby se tak ono stvoření v posledním tažení samo doplazilo do školní jídelny…

507
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Jakože myslí dopředu a zajišťuje jim krmení?

508
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Bude teda potom těžký, rvát to té pumě z tlamy. Do školní jídelny toho asi moc nezbude.

509
okkvp
Reagovat

@Ananas: puma jako urychlovač rozrůstání sbírky lebek

510
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Jestli si pořídí pumu, tak to bude první kočka, kterou bude poslouchat a bez keců. Jinak bude z máničky jedním trhem skinhead a ještě mu zabaví sbírku lebek.

511
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
:-DDD

512
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: jsem to taky s tím dotováním školní jídelny naturáliemi před tím nepochopila
Mimochodem, možná jsem chyběla či mi něco ušlo, ale čímpak si Pavlík vydělává na živobytí?

513
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Na to už jsem se tu před časem taky ptala a žádná odpověď.
Houpe se v síti sociálního zabezpečení?

514
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Já myslím, že se zvířetem, ale jestli mu obě holky odjedou………tak, kdo ví……:)

515
okkvp
Reagovat

@Ananas: ty obědy ze školní jídleny by tomu dost odpovídaly, stejně jako seno od obce a počet a stav zvířectva „farmy“

516
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Vzhledem k tomu, že vtipně podotkl, že mu stejně uteče, bude těch skinheadů po vesnicí asi víc. :)

517
Bobby Brown
Reagovat

@Slavěna: Aha, ono to asi vyznělo trochu jinak, já to nemyslel fyzicky, ale mentálně (povahově).

518
Wally
Reagovat

@okkvp: Jestli má nějakou psychickou poruchu, může mít klidně ID.

519
Bobby Brown
Reagovat

Jo jo, Pavel, to bude takový ten soused – sen každé vesnice.

520
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Že by nějaká forma důchodu?

521
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Už jste zase morbidní a začínáte hledat hroby po vsi?

522
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: jj, i ta sbírka lebek se mu rozroste.

523
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: :) Téměř synchronně.:)

524
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Chceme Pavlovi udělat radost.:)

525
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Zlí jazykové na ofiku říkají, že telátko je prý vypůjčené. Ale takoví my nejsme…

526
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Jen se „natíská“ otázka, jestli ji nerozšíří přímo i sběratel sám.:)

527
Ananas
Reagovat

@Wally:
Jaképak hroby. Vše se zužitkuje!

528
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: My hledáme hroby v každé řadě Farmáře. Používáme na to i trpaslíky. Tady nám to může klidně vyhrabat puma.

529
Wally
Reagovat

Myslím, že můžeme být rádi, že scénář FHŽ píše vopravdickej život a ne Panáček. By na konci nebylo s kým točit, ale mohla by to být hezká detektivka.

530
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Jo to by se vám líbilo, zneužívat chudáka zvíře! Co na to ochránci zvířat.

531
Poštovní holub
Reagovat

No, musíme tu pumu ještě zakomponovat do našeho vlaku, a bude z toho i hezký horor.

532
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Puma si to užije! Mohla by mít takový ty velký žuby, žahnutý nahoru.

533
Poštovní holub
Reagovat

@Poštovní holub:
Puma šmrncnutá BB :)

534
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Tak já už ho vidíím.

535
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
526-
Holoubku, opět jsi mne potěšil. Stát se vrcholným exponátem své vlastní sbírky, sen opravdového sběratele! Úplně vidím to nábožné vytržení a svit v očích, s jakým klade hlavu do tlamy… Já vím, originální to není, určitě už to někdo napsal.

536
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Jen aby nám puma nakonec necukla. Znáš kočky, bývají to estéti.

537
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Když ne puma, tak Predátor. Ti sbírali po vesmíru různé zpitvořeniny.

538
Wally
Reagovat

A jsme si jistí, že když řekl, že si pořídí pumu, myslel kočkovitou šelmu? Třeba chce bundu nebo čepici.

539
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Šíš, nebo myslel bombu?!

540
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: S jeho příjmy leda u Vietnamců značku Pumle.

541
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Si představ, źe je vyhladovělá, už i želvy došly… A pokud ani tak ne, bude se holt muset sběratel vrhnout pod vlak. Ale to už by mne tak neuspokojilo. Ještě jinak: s odhodláním vykročí k hřebu připravenému na zavěšení zlatého hřebu sbírky, zavře oči, ještě krok…zatmívačka, titulky

542
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Taky o tom mluvil jako o velkém snu.

543
Poštovní holub
Reagovat

A tak, mě teda strašně mrzí, že scénář nepíší Panáčkovci. Vždyť je to nádhera, máme tam všechno: Love-strory, western, detektivku, horor, už i sci-fi a nakonec psychologické drama. Velkofilm světového formátu a České dráhy by to mohly sponzorovat.

544
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: V tom případě ať si spíš pořídí velkýho medvěda. Ten s ním aspoň bude chodit chlastat do hospody. A když bude z cirkusu, tak bude mít i ten požadovaný řidičák a může ho tam vozit na mopedu.

545
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Sponzorovat a zadara dodávat produkty by mohly i jiné firmy. Hodila by se nějaká mlékárna, pekárna, masokombinát, pivovar, cukrovar, minerálkovar, lihovar a já budu vedoucí zásobování.

546
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
:-DDD

547
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Řehtám se nahlas!:)))

548
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Kouzelná představa.:)))

549
Kačka
Reagovat

Pavel mi silně připomíná „hastrmana“ z pohádky Princezna ze mlejna. No a k jeho chování? Rozený gentleman to rozhodně není,ale každý se chová hold jak umí. Co se týká odhalené mániodepresi…. nejsem si jistá, zda na ní přišel opravdu sám a jestli bylo tak moc důležité, něco takového říci před kamerou. Beru v úvahu, že produkce,režie atd…. kteří ten průběh „řídí“ má svůj cíl…a to….nalákat k televizi co nejvíce diváků a navodit spoustu „psycho-zajímavých“ situací……pokud,jsem ale „gentleman“ neměla bych se do tohoto nechat natlačit. Tato RS je postavena téměř na stejném principu jako další „seznamovací“ RS a jak se pak musí cítit ta,která i po odchodu z této RS jde mezi další možnosti na seznámení s takovou nálepkou? Ano, pokud jdu do takové SHOW musím počítat i s negativním postojem diváků a následně v reálném životě s negativním postojem i spoluobčanů atd……hold jak se říká „jdeme s kůží na trh“ ….. proč ale např. tuto holčinu a tímto způsobem ponižovat před celým národem? Když jí nechci, tak jí prostě nechám v klidu odejít a přenechám tu možnost jiným případným, kteří naopak by jí rádi poznali…..

550
Bobby Brown
Reagovat

@Kačka: Nene! Tady nikdo nikdy nikoho do ničeho netlačil. Štáb je tam v pozadí tichý jako myšky a navíc! Laďka říkala… – ale to už bych se opakoval.

551
Kačka
Reagovat

@Bobby Brown: respektuji názory všech :-D a však mám své osobní zkušenosti, tak jen uvažuji a vzpomínám, jak to bylo u nás (kdo,kde,kdy a jak tahal za nitky)….. co vše jsme my měli vynést na světlo Boží :-) PS: pokud jsem se někoho svým názorem dotkla,omlouvám se, ale mám „také“ svůj názor :-)

552
Bobby Brown
Reagovat

@Kačka: No, nás ses tady nedotkla, ale chudák Laďka z toho musí mít tiky v levém oku. Takovou snahu si dala, aby všem vtloukla do hlavy, jak je to celé přirozeně přirozené. No a pak si tady nakráčí nějaká… Kačena, a zase jí ten pravdivý domeček celý rozmlátí na atomy.

553
Kačka
Reagovat

@Bobby Brown: jasan…to jsem prostě celá já a jiná už nebudu :-)

554
Mik
Reagovat

Ale co si budeme říkat, na slovenské exoty ti naši nemají:-) Nevíte někdo, jestli se nechystá něco u našich sousedů?

555
okkvp
Reagovat

@Kačka: a taky proto jsi tu už před lety tak pěkně zapadla do místní struktury :-))

556
Thybaumont
Reagovat

549 Zase ale každej psychiatr ti poví, že s dg. maniodeprese se máš vyhýbat jakémukoli stresovému prostředí… a ona leze do tohoto typu pořadu, kde se dá ten stres jaksi předpokládat, že?

557
Poppy
Reagovat

Tak jsem si našla toho indiána na fb. Rozdává tam moudra, snad mu i zrnko z toho pronikne do mozku. Píše tam hned, že ta fotka je fotomontáž od lidy. Tak jsem si vzpomněla, jak nedávno posílala pusinky přes fb Pandovi (nevím, jestli je to on sám).
Nějak tomu nerozumím. Dělá rozruch a pak vzdychá, že je rozruch. Ach jo. Komu není rady,…

558
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Což o to, že je to Lídina fotomontáž přiznali i na bulváru, ale proč proboha vůbec vznikla?

559
Poppy
Reagovat

@Ananas: No právě. Asi má nějakou radost z dráždění hada bosou nohou. Já jsem se podivila nad tím, že tu fotomontáž spáchala ona sama a pak jen přijde a zavzdychá, jakože co všechno se jí děje.

560
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Tak tak. Hádám, že kdyby to její dílo ve skutečnosti nebylo, vyjádřila by se k tomu hlasitěji, takže asi autorkou je.

561
Poppy
Reagovat

@Ananas: No Indián to tam přímo potěšeně zveřejňuje jako Lidini dílo.

562
Poštovní holub
Reagovat

Liduš! Tak, kruciš, je to tvoje dílo, nebo není? S pořadem to vůbec nesouvisí, na to odpovědět můžeš. A pokud je, tak proč? Pokud cokoliv pošleš „Indiánovi“, ihned to bude vědět celá republika. Moc toho už na zviditelňování nemá, chytne se všeho.

563
Kačka
Reagovat

@okkvp: Co bylo tenkrát…nemusí být i teď :-D Ale i tak jsem ráda, že vás tu stále můžu potkat :-D

564
Kačka
Reagovat

@Thybaumont: Ano…máš pravdu :-) Mít takovou diagnozu, vyhýbám se také….. jen prostě člověk neví do čeho vlastně jde…..RS z venku a v TV nevypadá tak psycho – náročně, člověk si může říci „to dám“….. ale opak je pravdou :-D I já měla chvilkami namále …abych to ustála :-)

565
wendelín
Reagovat

@okkvp:
dřív jsem tvé příspěvky četla ráda, ale v poslední době reaguješ podivně agresivně, viz. napadnutí Saši, že reaguje na příspěvky..

566
Poštovní holub
Reagovat

@Kačka: A tak, pokud by to byla úplně první RS u nás, možná by si to někdo říkat mohl. Ale už bylo dost signálů o manipulaci, zkreslování atd., takže nějaké informace by se najít daly a člověk by trochu tušit mohl. Řekla bych, že třeba taková Štěpánka nakonec zjistila, že je všechno jinak, a účast odmítla z „pracovních důvodů“. Což je škoda, protože by mě bavila mnohem víc, než Zuzana a její harém. :)

567
Kačka
Reagovat

@Poštovní holub: Souhlasím s tebou…že je již mnoho dostupných informací, jak vůbec takové natáčení probíhá…. a každý dle toho volí ze dvou možností…JDU / NEJDU do toho…. hold, někteří přeceňují své síli i možnosti :-)

568
Kačka
Reagovat

Jsem PAKO a docela jsem právě ulítla v příspěvku 567… a nestačila opravit gramatiku….normálně korekci nepotřebuji :-D

569
Poštovní holub
Reagovat

A beru zpět svou otázku pro Lídu. Odpověď už tuším, na FB lajkuje hlubokomyslné myšlenky Indiána a dala lajk i tomu příspěvku o fotomontáži. Takže se jí to líbí. A prohlašuji, že je mi naprosto jasné, že je to jen a jen její věc, a že na to má holka svaté právo. Ale přiřazuji do svého „nerozumím“ i Lídu.

570
Poštovní holub
Reagovat

@Kačka: To vůbec neřeš.:) Důležitá je podstata, ne? :)

572
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
Nechci zacházet do podrobností a vytahovat zase nemoc, tak dám jenom námět k možnému zdůvodnění toho chování, které se ti zdá divné: manická fáze (jeden z příznaků definován jako: Na mysl vytanou všemožné nápady, které okolí není schopno ani sledovat, natož je pochopit). Víc to rozebírat nebudu, snad to k úvaze stačí.

573
Kačka
Reagovat

@Poštovní holub: Tak podstatu jsem snad splnila :-D

574
Mik
Reagovat

@Ajda:
Díky. Praví tam taky: Ak sa pre tento žáner rozhodneme, začleníme ho do programovej štruktúry PLUS-ky alebo televízie WAU a jeho obsah určite nebude natoľko extrémny.

Takže pokud budou exoti, tak asi méně exotičtí:-)

575
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Taky si po přečtení připadáte tak báječně poklesle?

576
Heduš
Reagovat

@Lenka: Souhlas – taky bych se zvedla a šla se Lídy optat, co se stalo. Možná by mi beztak přibouchla dveře před nosem, ale co kdyby opravdu potřebovala pomoc, nebo oporu. Přece Alexandra už mohla vědět, jaký je Pavel poleno. A že když říká „nic se nestalo“, myslí tím „mně se nic nestalo“. V tomhle Alex. hodně zklamala. Není tak empatická a ochotná, jak se tváří. Možná se k Pavlovi fakt hodí. A to není o ženské solidaritě, ale obecným zájmu o druhýho člověka. Holt se asi chtěla zalíbit víc Pavlovi a Lída jí byla v ten moment ukradená.

577
Ananas
Reagovat

@Heduš:
Je ovšem pravda, že mohla další dvě hodiny strávit utěšováním Lídy nebo věnováním se malému, ovšem to už se do stopáže nevešlo…

578
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Však se samya malému věnovala, když Lída bulela až do večera v koupelce, to tu i psala.

579
Heduš
Reagovat

@Ananas: možné to samozřejmě je. Při její na odiv dávané pomoci druhým bych prostě čekala, že odloží příbor a půjde zjistit situaci hned. :)

580
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To jsem ráda

581
Bobby Brown
Reagovat

Jinak, z kauzy Lída – mánička+žádost o ruku – Indián+fotky – ex+pes a bůhvícoještě, jsem velmi slušně zmaten.

582
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Vítej v klubu.
Jedině snad Mikův pokus o vysvětlení v 572 dává trochu smysl.

583
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: Ale notak, lidi, stačí, že tam byla jedna rozrušená, to chcete ještě rvát té druhé žvanec od pusy?
Hlavně tam jsou kolem štábníci. Saša to nejdřív zkusila vydolovat od Pavla. Tak se u toho stihla najíst, no.
Já nevím, proč mají všichni tu potřebu hned se vším demonstrativně praštit a honem běžet „utěšovat“ či „něco řešit“.
Tak snad dám v klidu ještě dva tři knedle, ne, a pak se, rozvážně, na to juknu, vo co jako de.

584
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Zájem o Pokornýho se, teda samozřejmě pro mě osobně, nedá vysvětlit absolutně ničím. Ani zvráceným smyslem pro humor, ani nemocí. To je tak hluboko pod mou pomyslnou laťkou, že už tam prosakuje láva. Ale každý máme jiný vkus, to jediné chápu.:)

585
CarculkaC
Reagovat

@wendelín: Já jsem si toho už taky všimla (i komentovala) a nevycházím z údivu. Jako by to byl někdo úplně jiný.

586
Bobby Brown
Reagovat

No ty kráso, tak nějakej cápek „kamarád“ ze stejného revíru mi dělá do Renaty. To je hrozný totok.

587
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: No jo, když ty máš trochu široký záběr a pak to nestíháš ohlídat :-)

588
CarculkaC
Reagovat

@Bobby Brown: Ale Renata vypadá jako dobrý výběr…..

589
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: njn, už aby bylo to očipování, pak se to dá ohlídat. Takhle je člověk furt jak na trní.

590
Bobby Brown
Reagovat

@CarculkaC: Hezká, usměvavá, v pohodě, nevysírá, citově nevydírá… :-)

591
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Rozumím, poddno poddna:), ale hele, 4, slovy čtyři!si ho vzaly! Co k tomu dodat.
Ale vážněji, děkujme bohu, že nevíme zblízka, co všechno může duševní nemoc s člověkem dělat! Já to zažila ne úplně zblízka, u kamarádky (jiná, těžší Dg.) a přiznávám, neustála jsem to. Ten člověk se naprosto změní, Nějaké úvahy, co je nemoc a co povaha, jsou zcela zbytečné. Léčit se dá vše, vyléčit nikoli. Navíc medikace má často hnusnévedlejší účinky, které samy o sobě mohou téměř znemožňovat „normální“ fungování, což často vede k vysazování léků…U tzv. maniodeprese (oni to přejmenovali, asi aby to tak neděsilo) velmi častý jev.
Tak.

592
Katka
Reagovat

@Heduš: Tak to zas ne. Pavel lhal. A za 30 vteřin, člověk není věštec, a pak Saša Lídě nic neprovedla na jejím místě taky čumím, jak tvrdý y. Pavel moc dobře věděl, že Lídu ponížil. Saša se ho ptá, co se stalo, tys jí něco udělal. Ale nic, odpověď. No, co ona nic neprovedla, proč by ona měla přestat jíst a jít se starat. Starat se má ten, kdo to posral.

593
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
583 BB, tohle je asi fakt otázka naturelu, charakteru, temperamentu, asertivity? kdopak ví :-) každý z nás na danou situaci holt kouká jinak … aneb co člověk, to názor a jinší reakce :-)
Nakonec to Lída vyřešila sama a jak dobře, to uvidíme příště :-)

Carculca C: mám vyřídit pozdrav od Mikeše – prý budeš vědět :-)

594
Lenka
Reagovat

@Heduš:
576 Saša později na tohle téma dopsala, jak do večer hlídala Lídě malého, atd. – takže kdopak ví, jak to opravdu bylo ? :-) Těžko taky do toho časově zařadit tokání Saši s Pavlíkem na louce (ač se prý předtím s Lídou shodly, že ho nechce ani jedna:-) a ty telefonáty Lídy… Njn, nám divákům to tv stříhá jak potřebuje a jak to bylo, vědí jen ti tři (a těžko nám to někdo popravdě poví – Pavel vůbec, Saša? taky těžko, protože je divná už jen tím, ke komu se přihlásila, Lída? taky těžko, viz ty zmatky s ex a psem, atd.).

595
Mik
Reagovat

@Lenka:
Popravdě by nám to řekla Latěna:-)

596
Heduš
Reagovat

@Katka: to je ušlechtilá myšlenka, že v první řadě se má starat ten, kdo to pos…. Jenže i skrze ty sestřihy v TV je vidno, tak Pavel si tuhle variantu nepřipouští zřejmě u čehokoli. A když to vidíme my, o to víc to musely vidět ty ženský tam. A proto mi prostě přišlo divný, že Saša ihned nezakročila, když má údajně v povaze lidem pomáhat. Ono by to bylo výchovný i pro toho farmáře, že si nemůže jen tak v klídku baštit oběd, když druhýho dohnal k slzám. Já se považuju za docela necitu, ale za Lídou bych šla. Žvanec neuteče. Ale to je jedno. Na to tady máme víc lidí rozdílný názory. Prostě mne ta situace konkrétně u Saši překvapila.

597
Heduš
Reagovat

@Lenka: 594 jj, s tímhle vcelku souhlasím. Hezky napsáno. :o))

598
Heduš
Reagovat

Renata od Petra mi hodně připomíná Janu od Bušáka, kdo ještě pamatujete. Je jí trochu podobná vzhledem i náturou. To byla fajn ženská a Renata na mne působí stejně. Kamila má divnej pohled – tvrdej a možná i necitelnej. A trochu mi přijde i líná na práci na farmě. A Katka – no, je to mladá holka s dítětem a sama ještě neví, co chce. Ale nepřijde mi zlá. Snaží se.

599
Lenka
Reagovat

@Mik:
595 jj, to by bylo to opravdově opravdový a pravdivě pravdivý :-) (mmch, Latěna se poslední dobou nějak moc nevyjadřuje, vloni lítala po fb jako vzteklá :-)

600
Heduš
Reagovat

Alena u Jiřího je jako buldozer. :)) Zajímalo by mne, co by se stalo, kdyby jí řekl: „kamna? nikdy!“ Ono to totiž skoro vypadá, že si tam pani chce hlavně splnit nějaký svoje sny o venkovským bytí. Je asi jasné, že by si to tam každá žena chtěla nějak vylepšit, ale tomu snad předchází oboustranný chtění s někým být. Pak je většina lidí ochotnější se domluvit na kompromisu, nebo i na větších změnách. Kdyby na mně něco podobnýho nějaký nápadník vybalil, ani bych ho už nechtěla dál poznávat a šupajdil by zpátky k mamince. ;)

601
Lenka
Reagovat

@Heduš:
597 díky – jinak se necháme překvapit :-) myslím v tom, co nám tv předhodí a co uchazečky napíšou :-)
(ale přiznám se, že chápu, že prima má nouzi o farmáře/“farmáře“, takže bere kde koho, vč. týpků typu Pavla … co mi ale hlava nebere je to, že se k takovýmto týpkům vůbec někdo přihlásí a jde o něj „bojovat“ :-) — ale stejný názor jsem měla např. u Indiána, takže je to můj problém, že to nechápu :-) Děvčata/uchazečky asi holt ví své :-) :-)

602
Heduš
Reagovat

@Lenka: 601 Tak u Indiána jsem to zprvu chápala, když byl v TV poprvé, než se projevil. Vypadal dobře a z medailonku vyšel vcelku dobře. To až pak bylo vidět, jak je slizkej a manipulativní. Jinak myslím, že kdyby se Prima prošla po jakýkoli vesnici, vč. té naší, tak by vybrala farmářů hromadu. Když tedy beru v potaz, že pro ně je farmář každý, kdo má dvě ovce, pár slepic a čuníka. :o) Takový opravdu farmář byl snad jako jeden z mála ten z minulé řady – ale taky slizoun. Měl tam tu slečnu „zasněženou“, která se mu podbízela a nakonec se k ní choval jako hovádko. No a možná ještě Jeníček – ten toho taky měl víc. No, ale zase je asi pravda, že lidi typu Pavel, jsou zaručená zábava. Ty ženy ale taky nechápu – už ten jeho medailonek „panenka musí vědět a pochopit to a tamto..“ To nevěstilo nic dobrýho už na první zkouknutí. ;) Tak uvidíme, kam to se Sašou dotáhnou.

603
Mik
Reagovat

@Lenka:
599 – Ono je totiž taky možné, že Prima půjde ve stopách sesterské JOJ a slavnému FHŽ odzvoní hrana. Proto možná už Latěna napírá svou energii jinam, nejspíš k hledání nových angažmá:-)

601 – Víš přece ze života, že i ten nejošklivější/nejnešikovnější/nejvíc zlý apod. člověk si partnera najde, když trochu chce. Nebo si ho najde ten partner. Zkrátka každé zboží má svého kupce. A kolikrát okolí žasne, že ten partner je dost nad jeho poměry. Takže není divu, že i o Pavla, Indiána a další pochybné týpky je určitý zájem.

604
Mik
Reagovat

@Heduš:
S Alenou je to asi tak, jak píšeš, jestli to v TV nebylo až moc vytržené z kontextu. Dámy u Jiřího ještě nepochopily nebo nechtějí pochopit, že musí opatrně našlapovat. A speciálně Alenka s dětmi. Když si farmář představí, že teď si tam v klidu hospodaří, udělá X práce a vydělá Y peněz, a pak by musel (byť s aktivním přispěním Alenky) sám udělat práce třeba 1,5-2X a vydělat adekvátně tolik peněz (na uživení rodiny, na přestavby atd.), tak to už si hodně rozmyslí. Nevypadá, že by potřeboval až tolik sex, ale když tak by si jistě našel občasnou kamarádku, která by vyšla levněji:-)

605
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: Heh, přesně tohle jsem tu vzpomínal na začátku pořadu. Ještě jsem se kvůli tomu prohrabal archivem iPrimy, abych si to ověřil. Ten hlas, projev, trochu podoba. Ale Renata je hezčí! :-)

606
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: A ty se divíš, když to tam nechali totálně zpustnout? Já jsem byl naprosto konsternovaný, co tam ty dámy mezi sebou provádí a pak tím, že to správci stránky takto nechají.

607
samya
Reagovat

Co se týče Lidyna utěšování, každý by se v té situaci zachoval jinak. Někdo by seřval Pavla, někdo by hned běžel utěšovat Lidy. Co člověk to jiné řešení situace. Kdo může stanovit, co je správně ? Stála Lidy o utěšování? Nechtěla si třeba v klidu pobrečet? Nebudu obhajovat co jsem udělala nebo neudělala. Já osobně to mám dané tak, že i pro mne je lepší se vybrečet. Ani já nemám ráda , když mne někdo hned utěšuje a hned se ptá co se stalo. Já na to reaguji ještě víc podrážděně. Takže ten co ,to ještě odnese. Věděla jsem , že Lidy pláče, ale měla jsem pocit, že to potřebuje zpracovat sama, další zásah by mohl vést k další emoci. Promluvit si s ní se dalo později a plakat na rameni mi mohla kdykoliv. Pavlovi jsem nevěřila, že se nic nestalo. Když chlap řekne nic se nestalo tak pro něj se nic nestalo. Někteří chlapi mají chápaní jinak. Když Lidy odešla brečet do koupelny a Daník plakal, šla jsem, pro mne logicky za malým a věnovala jsem se jemu. Netvrdím, že moje řešení je správné a že se musí líbit . všem. Jak jsem psala , každý řešíme situaci jinak :-)

608
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Však na ni taky na ofiku stojí fronta. Abys nezaváhal;-)

609
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No jo, už mám vytištěný ten plakátek a fičím do Neratovic. Budu pobíhat po náměstí, cukrárnách a hospůdkách a ptát se „znáte jí?“ ;-)

610
samya
Reagovat

607 – vypadlo mi slovo mělo tam být – Takže ten co utěšuje ,to ještě odnese.

611
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Třeba bude na naší benefici:-)

612
Bobby Brown
Reagovat

@samya: To jako kde?

613
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Správně. Nezapomeň na druhý s nápisem „chcete mě?“

614
samya
Reagovat

@Bobby Brown: V Berouně :-)

615
Katka
Reagovat

@samya: A to ti vůbec nevadí, že se hrdina nebyl schopný ani přiznat, když si tak rád hraje na pana upřímnýho? Mně se teda ekluje huba plná keců a když to podělám hrát mrtvýho brouka. To je tak, on by třeba pak nadělal dluhy a dokud nezaklepe exekutor, co se stalo Pavlíku, no nic. Upřímně zlej sen každé ženy, která něco má a která něco vybudovala. Je schopnej hrát bedny, stát se notorikem, nebo si na Cetelem koupit pumu.

616
okkvp
Reagovat

@Katka: to je ale imho poměrně hodně odvážná konstrukce a nevhodná globalizace

617
Slavěna
Reagovat

@okkvp: Možná, ale přesně tak si představuju jeho model chování………a jak vypadal spokojeně, jak to Lídě nandal……….:)

618
Mik
Reagovat

@okkvp:
Že jo, je to odvážná konstrukce se spoustou proměnných, on by si tu pumu koupil třeba přes Home Credit:-)

619
Bobby Brown
Reagovat

@Katka: twl, co znamená „hrát bedny“?

620
Heduš
Reagovat

@samya: No, to je právě to, co jsem měla u Vás na mysli. :) Prostě tu absenci chtění zjistit, zda můžu nějak v dané situace nějak pomoci. I když tuším, že nejspíš druhá strana chce být sama a možná to i schytám. Ale i tak dám najevo, že mi to není jedno a už jen to mnohdy druhý straně pomůže pocitem, že není všem ukradená. Takhle by odpadly ty otazníky, jestli chce/ nechce pomoci, atd. No, to je jedno. Jak říkám, od Vás jsem prostě čekala nějaký okamžitý a rozumný zásah. Nicméně je fakt, že ta situace má milion řešení, a každý se s tím popasuje, jak nejlíp umí on sám. :)

621
Bobby Brown
Reagovat

@Slavěna: Třeba Lída poslouchala Wanastowi Vjecy. Tak jí jenom vyhověl.

622
Heduš
Reagovat

@Slavěna: 617 To je pravda. Vypadal uspokojeně. :o)) Holt asi pořád nevěděl, jak se s ní popasovat, tak ji konečně dostal aspoň takhle. A jestli o maniodepresích ten týpek něco načetl a zajímá se o psychologii, tak takových amatérských psychologů jsou haldy. Mají společné to, že mají sami nějaký problém a v odborných knihách hledají odpovědi na svoje otázky. Takže to se Pavlik taky docela odkopal. ;o)

623
CarculkaC
Reagovat

@Lenka: Ještě k Renatě: mně se hlavně líbí, že není vztahovačná a malicherná. Káťa je cíťa a Kamila na mě taky působí, že práci moc nedá – omlouvám se, pokud je opak pravdou.
Pro Lenku: Děkuji Mikešovi za pozdrav a že mi chybí…..
Jirka klamal tělem. Z medailonku to vypadalo, že je hodně aktivní a společenský a takové se tam přihlásily. Ale on se teď chová tiše a zakřiknutě, jako by si říkal, co jsem to provedl. Jsou na něj asi moc „divoké“. A ještě otravují se sexem a Bohem….

624
CarculkaC
Reagovat

To o Renatě bylo pro BB, omylem jsem to směřovala k Lence

625
Bobby Brown
Reagovat

@CarculkaC: Nevím jak to má pan Jiří, ale má konspirace je, že si to představoval trochu jinak. Tak nějak vopravdově. A ejhle, ono se po něm chce aby se vyjádřil k tomu a onomu, teď a ještě pokud možno takovým a makovým způsobem. Přestalo ho to bavit a řešit na kameru akce kachlová kamna a jak moc jsi tvárný ohledně radikálních přestaveb, to mu nejde pod vousy. V této fázy poznávání rozhodně ne. Proto ta reakce „jájájá“. Protože on si to představoval tak, že se nějak za ten týden poznají a seznámí a on je ten, kdo si pak vybere. Takhle si tam připadá jen jako figurka ve hře. Což také je, ale to mu asi nedošlo, když se do tohoto cirkusu hlásil.

626
Bobby Brown
Reagovat

@Bobby Brown: fázi

627
Bobby Brown
Reagovat

@CarculkaC: jj, prostě je v pohodě, i když dostávala stejné pindy jako ostatní, brala to s nadhledem a Peťana to přešlo. Také si vysloužila hubana a prsochňáp.

628
Heduš
Reagovat

@Bobby Brown: prsochňáp :o)))))

629
Poppy
Reagovat

@CarculkaC: Jo, Káťa je cíťa. Mně se líbí její úsměv, snaží se být tam i tady v pohodě, ale připadá mi, že je dost nejistá osoba a tak hledá kladnou odezvu, kde to jde. A možná je to i důvod její účasti v této RS. Nehledá partnera, ale ujištění, že je hezká (a třeba i že dobře zpívá :-D).

630
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Ty bláho, chvilku mi to trvalo, než jsem pochopila, sakra………:) přitom to byl takový hit…….:)

631
Slavěna
Reagovat

@Poppy: No, a taky by se potřebovala uprdelkovat a mít tátu pro kluka.

632
Poppy
Reagovat

@Slavěna: Jo :-), ale já jsem myslela, že tam není právě kvůli Petrovi jako budoucímu partnerovi.

633
Slavěna
Reagovat

@Poppy: Já jsem myslela, že by jí to ke štěstí stačilo……:)

634
Poppy
Reagovat

@Slavěna: Káťa na to nevypadá, že by jí stačilo zpívat mu do ouška večer při měsíčku nebo na zábavách :-)

635
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Uznávám, že u farmáře je Káká zcela v pohodě, ale nějak nedokážu odpoutat od toho, co předváděla tady, na fb i jinde na webu ona a pak i ten její Vojta Š. Takže můj dojem bohužel je, že se tam šla jen a jen zviditelnit.

636
okkvp
Reagovat

@Ananas: Tož nebuďme na ni až tak zlé, možná k tomu ještě uvažovala, že za příhodné konstelace by Peťo mohl být solidní jistotou zázemí/sponzora.

637
Ananas
Reagovat

@okkvp:
A tož to jó

638
Vlásek
Reagovat

Je to všechno přirozené a vopravdové a tak se vopravdu divím, že se ročník od ročníku stále více nabalují různí zviditelňovači a bulvární rychlokvašky. Tak si říkám: proč se vlastně všichni ti panáčkové a panenky do Farmáře hlásili?

Chtějí získat sponzory a rozhýbat kšefty – Josef a Zuzana. KáKá. u Zuzky je vidět podobná odtažitost jako u její předchůdkyně v minulé řadě. Hledání partnera od RS neočekává a Hassan je pro ni příjemný bonus. Její „decentní umělecké akty“ v maštali mě celkem překvapily. Josef své grácie bere s rozkrokovým humorem, takže mezi chlapy ve své hospodě bude určitě king.

Už ochutnali smetánku slávy a chtějí ještě – Katarína s Libunou. Ohlasy a účast neznámých lidí, asi převážně sympatizující, a být jimi poznávány – asi jim to bylo příjemné. Proč to nezkusit znovu, když prvotní zájem okolí začal opadat? U Josefa by se měly jistě dobře, kdyby si jednu z nich třeba vybral, tak proč nechopit šanci za pačesy? Katka pojala svou účast jako promotion ke splnění svého velkého pěveckého snu. Plamínky ještě přiživuje svým průletem napříč diskusemi. Už se vidí jako hlavní hvězda maloměstských diskoték, propagačních akcí obchodních center a opulentnějších svateb a narozeninových oslav. Možná kdyby přitom kápla na správného chlapíka, ani by se nezlobila.

TV je ideální seznamka – Saša/samya. Už to jednou zkoušela a nebyla vybrána. S TV natáčením má i jiné zkušenosti. Z farmářů, ke kterým se mohla hlásit, jí vyšel jako nejvhodnější Pavel. Když si ji vybere, uvidí, co a jak a i kdyby to pak na Pavla nevypadalo, v TV ji možná uvidí a následně ji vyhledá Pan Božský. Video „mezi Pavlem a Sašou to jiskří“ bych nepřeceňovala. Videa ve stylu tokání na mezi patří přece k notoricky známému jízdnímu řádu FHŽ.

Zapomněla jsem na někoho?

639
Vlásek
Reagovat

Kauzu Saša – Lída – Panda – svíčková moc neřeším. Lída přece ví, že se svou nemocí pro ni můžou jisté prostředí a jisté situace představovat riziko. Přihlásit se do FHŽ bylo její rozhodnutí. Panda má sociální inteligenci pod bodem mrazu, jak tu někdo napsal, a taky mám ten pocit, že chtěl Lídě cosi vrátit. Saša udělala, co pociťovala jako nejlepší, viděli jsme, co nám ukázali. Saša tam přeci není jako sociální pracovnice a s jejím postojem vůči člověku v krizi souhlasím. (musí si to nejdřív sám v sobě zpracovat a trochu se zklidnit) Samyo, jsem zvědavá, jak to bude dál. Držím palce!

640
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Začínám se bát, že do kategorie rozhýbávačů kšeftů patří i Jiří- penzion Vyhlídka, Strmilov.
Jinak skvěle shrnuto, souhlasím do puntíku.

641
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Bobby, a copak ten Boby, Renčin ctitel z ofika?;-)

642
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Vidíš, a zrovna jemu jsem tu touhu po seznámení věřila! No nic, možná zase jedna moje iluze vezme za své… uvidíme, co nám odhalí pátek.

pátek nešťastný je den
nechoď dceruško k vodě ven!
(K. J. Erben: Vodník)

:-)

643
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: jednak je to „pboby“, druhák je to „Tom“, třeťák je to farmář – s tím já nemám nic společného (ale sere mě ti řeknu!) ;-)

644
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jenže to na něj práskli lidé na diskuzi. V RS z toho není vůbec nic. Narozdíl od Josefa, kde se natáčí v huspůdce s ubytovacím zařízením, takže pořád nevím, jestli jsme u hospodského, nebo farmáře.

645
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Vlásko, nechci mu křivdit. I majitel penziónu může toužit po seznámení.
Pořád přemýšlím, jak bych hodnotila takovou Zuzanu, nebýt těch fotek a kamaráčoftu s Olivou. Sympatická by mi patrně stejně příliš nebyla, ale asi bych ji litovala jakožto holku, která zřejmě v životě nevystrčila nos že stáje a proto teď naletí na prvního vystajlovanýho šampóna, kterého potká.
Měla ´s Ty zlý té noci sen?

646
Bobby Brown
Reagovat

Na iPrima někdo píše, že top Hájkovi a Adrianě nakonec nevyšlo. Neví o tom někdo něco?

647
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Se mi Jiří zatím jeví jako „rozumný pán, co se nedá hned opít rohlíkem Lokomotivy Alenky“, ale jestli to i u něj bylo promo, dělal ho o kapánek chytřeji než jiní.

Copak moje sny, ale co taková Lída a samya, když někde farmáře – pána slepic, želv a koček – puma, pštrosi a kravky v nedohlednu – zovou Česílko nebo Hastrman! A pak, jeho (údajná) záliba v lebkách a metalu… vražedná to směs…

648
Poppy
Reagovat

@Ananas: A Jiřího penzion Vyhlídka opravdu existuje? Nějak se mi to nepodařilo na mapě najít.

649
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Existují stránky privatvyhlidka. Na těch jsou i fotky Jiřího, sluší mu to na nich, btw. Takže lze předpokládat, že existuje i penzión. Pokud to není rafinovaný podvrh nějaké zhrzené nápadnice:)

650
Ananas
Reagovat

@Poppy:
I když samotné je mi divné, proč to tak důsledně tutlá.

651
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 650-protoze uz by masinkualenku od tamtad nedostal.:-)

652
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Taky mne napadlo, že testuje, jestli ho nápadnice budou chtít i chudého chudičkého:).
Ale že by byl penziónek takové rýžoviště? Pro někoho možná ano.

653
gabisollis
Reagovat

@Ananas: lepsi se starat o rodinej penzionek nez chodit do kravina.:-)

654
Poppy
Reagovat

@gabisollis: No, zdá se mi, že ten „penzion“ je horní patro domu, kde bydlí. A kuchyně vypadá o hodně líp. Řekla bych, že děvčata bydlela nahoře a tak proto byla tak přešlá z jeho kuchyně, kde bydlí.

655
Bobby Brown
Reagovat

Vypadá to, jako by Alenka kromě kraviček dostala chuť podojit i starého kozla. Jiří to prokoukne a Alenka uraženě odjede.

656
gabisollis
Reagovat

@Poppy: ja na ty stranky nekoukala tak nevim.ja myslela,ze ten penzion je nekde jinde ne tam co jsou a co je v tv.

657
Poppy
Reagovat

@Ananas: Rýžoviště to zřejmě nebude :-) (I když okolí tam může být hezké.) Asi si něco přivydělává, protože dům je pro něj samotného velký.

658
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Já jsem tam koukala, je to první patro většího domu a protože nápadnice by měly být u něj doma, myslela jsem, že je ubytoval nahoře. No ale nevím. Zas tak moc to v televizi nesleduju, jak to tam u něj vypadalo. Hlavně si pamatuju ten boj o kuchyňský stůl. Ale tady jsem na jeho straně – taky by se mi nelíbilo, kdyby mi návštěva chtěla hned přeorganizovat mé bydlení.

659
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Hele, jak kdy. Možná raději uklízet po kravách, než po některých lidech.
(Jsem ráda, že nemusím ani jedno;-))

660
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Jj, frázi „jako doma“ si vyložily dost po svém. Ještě že pana domácího nevystěhovaly na dvůr.

661
gabisollis
Reagovat

@Poppy: ja uz si to taky nepamatuju kde je ubytovaval jen tu kuchyn.
Ananas-taky pravda,ale ja treba jsem uklizeci maniak a i kdyz prijdu nekam kde je binec tak mi cukaj ruce.:-)

662
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Kdy se stavíš?

663
Poppy
Reagovat

@Ananas: Stavím se do řady. Proč ji nechat zahálet, že?

664
gabisollis
Reagovat

Ananas,poppy-:-D Takze vy myslite,ze je ten penzion tam kde jsou ted jo?mozna by nam mohla rict vice detektivni kancelar okkvp.:-)

665
Katka
Reagovat

@Bobby Brown: Být gambler, závislý na herních automatech. Jeho IQ by tomu odpovídalo.

666
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Mrkla jsem na ty stránky a Jiří se teď jeví spíš jako pan domácí než jako farmář. Samotnou farmařinou, nebo sedlačením, není lehké se uživit.

Alenka je lokomotiva. Co Eva? Nebo Miluše? Nemohlo by to dopadnout třeba tam?

667
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Jo, teď jsem si pustila ten začátek, kdy Latěně ukazuje, kde budou nápadnice bydlet a je to z toho horního patra, co má fotky u „privátu“ (že by poskytoval i služby? :-D).

668
gabisollis
Reagovat

@Poppy: :-D diky za info.:-)takze masinka vi.no jsem zvedava cim ji tak zklame.dle meho nerozhodnosti.

669
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: V tom případě si měl nechat Katarínu a na privátu rozsvítit neonové srdíčko.

670
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: A k tomu inzerát na sado-maso.

671
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: me by se k nemu docela hodila ta Eva.prijde mi takova v klidu.Miluse me moc nesedi.ja hlavne nechapu ty co maj ty mensi deti.to musi bejt sok rict treba 10 letemu diteti.stehujem se ke strejdovi do horni dolni kde jsou jen ovecky,kralicky, kuchyn jak z roku 1970.:-)

672
okkvp
Reagovat

@gabisollis: Ta je z nich ale nejspíš nejvíc švihlá – viz ta její průpovídka o orgasmu a dojaté „béé béé mi to připomíná dětství“ po projíždce loukou na motorce

673
Mik
Reagovat

Tak stránky privatvyhlidka.cz teď nefungují (Stránka, kterou chcete zobrazit, buď byla smazána anebo vůbec neexistuje). Tak buď jste mu to přetížili a jeho provider, který tam různých webových domén má víc, to radši dočasně zaříznul, nebo se lekl sám Jiří takového zájmu a dal pokyn sám:-)

Jinak už asi vím, proč Alenka šla tak rovnou na věc, přečetla si asi na stránkách Primy u Jirky toto:
Pohledem tarotových karet v kombinaci s astrologií
K Jiřímu se hodí partnerka, která bude upřímná a pravdomluvná. Měla by vědět, co v životě chce a za tím si jít. Neměla by se dlouho rozhodovat a neměla by se bát překonávat překážky. Také by měla být optimisticky naladěná a věřit, že každá překážka se dá překonat a životní úkol zdárně dokončit.

Tak si šla za svým:-)

674
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Taky mi vrtalo hlavou, jak ho uživý těch pár oveček a králíků, ale myslela jsem si, že mu možná patří nějaký kus lesa a živí se dřevem. (Konečně, zuby by na to mêl:))
Zdá se, že slovo farmář má velmi široké sémantické pole…
Začínám si myslet, že naše zahrádka jak kapesník a poněkud zdecimovaná sbírka kaktusů mi dává právo hrdě se zváti farmářkou.

675
gabisollis
Reagovat

@okkvp: nojo na ten rozhovor jsem zapomnela.hm ale jedina nema maly dite.no nevim podle me si nevybere zadnou.

676
Ananas
Reagovat

@Mik:
Zkus to znova. Funguje to.

677
Poppy
Reagovat

@Mik: Mně to normálně funguje.
Když jsem si pustila to video, kde je Jiří před příjezdem, říká, že se nejvíc těší na Alenu. Ta pak v jejím medailonku říká, že by se chtěla odstěhovat na vesnici, pokud možno bez lidí. Takže nevím, jestli se nelekla toho, že by se musela starat o hosty.

678
gabisollis
Reagovat

@Poppy: tak ono tam nejak narvano nebude,nebo jo?:-)

679
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Hlavně jestli máš někde stránky na netu, např. Prodej kaktusů a jsi nezadaná – už jen doufej, že tě ViaN. na příští rok naverbuje! :-)

680
Vlásek
Reagovat

Ta Miluše tam zatím nebyla nějak moc vidět, neměla moc prostoru, nebo se mi to jen zdá?

Jinak u Evy se obávám nějakého toho skrytého ezo-terna.

681
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Jak, nezadaná? A co takovej Pavlik, minimálně z počátku ženatý. Jestli a kdy došlo k změně stavu, to zatím myslím nezaznělo.

682
Mik
Reagovat

Nějaký problém na jejich stránkách v kombinaci s mým nastavením prohlížečů, přes google translate jsem se tam dostal. Tamta kuchyně vypadá dobře.

Jinak je na firmách cz mailová adresa k tomuto penzionu smrtka24, že by měl Jirka nějaké vazby na Pandu?:-)

683
okkvp
Reagovat

Podle mapy by to mělo být tam co Jiřík bydlí, ale obrázek baráku vypadá dost jinak, balkonu jsem si nějak nevšimla
http://www.privatvyhlidka.cz/fotografie.php?src=fotogalerie/30_2/1390415531_24.jpg&sirka=800&vyska=600

684
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Miluše je třetí vzadu. Třeba nám schovávají nějaké překvapení nakonec.
Eva by mi, až na to spirituálně-orgasmické extempore, celkem seděla. To, že s ní prázdniny u Jiřího hodně zacloumaly, myslím hrané nebylo. Ale možná by ji každodenní realita z duchovních sfér zase zpátky uzemnila.

685
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Ostatní fotky jsou romantika sama, ale objekt by mne k pobytu fakt nezlákal. Taková vesnická bytovka.
Všimla jsem si, že na stránkách pod zajímavostmi odkazuje na Fhž:)

686
Vlásek
Reagovat

@Ananas: No právě! Kaktusy už máš, kapesníkovitou zahrádku taky, tak kdybys toužila hledat partnera ve Farmáři, buď bez obav! Jestli jsi vdaná nebo zadaná, to produkce na těch pár dnů zamázne. Stačí se předvést v TV, přečkat pár fantazií bulváru a zájemci o kaktusy se pak jen pohrnou!

O Pavlíkovi už tu někdo psal, že paní Česílková obývá tu lepší půlku domu. Nenechá se přeci svazovat konvencemi úředního svazku – myslím metalista satanista, hlavní je přece touha po lásce.

687
gabisollis
Reagovat

@okkvp: dekujeme federalni kriminalni ustredne:-)
No to bych teda vubec nerekla ze je to tam kde jsou.vypada to jak ubytovna.
Ananas me ta Eva taky nevadi a hodi se me k nemu.nejlepsi bylDalibor Janda kdyz jeli na ty motorce.:-)

688
Vlásek
Reagovat

@Mik: Tak možná by bývalo stačilo změnit mailovou adresu penzionu, když chtěl přitáhnout lidi, nemusel se hrnout do farmáře.

689
Poppy
Reagovat

@okkvp: Jo, v tom videu na ofiku FHŽ IV (5), je tam v 8. minutě záběr na ten dům i se dřevem i s balkonem.

690
okkvp
Reagovat

Mimochodem, hoch taky dříve provozoval směnárnu ve Špindlu, penzion provozuje od června 2010

691
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Hu hu hu! Můj drahý (původem hoch vesnický) takovýmhle říká drtiči lehkých kubatur

692
Ananas
Reagovat

Já se pořád nemohla zbavit dojmu, že bych ho od někud měla znát. Teď jsem hledala v jeho taneční minulosti a už jsem doma, opravdu jsme se patrně někde v rámci tancování potkávali. Žádné pikantní historky nečekejte, jen jsem ráda, že mi přestane vrtat brouk v hlavě.

693
Poppy
Reagovat

Ajdo, díky za rekap, tak jsem si to zase připomněla a zasmála :-)

694
Lenka
Reagovat

Vlásek – dneska fakt perlíš :-) díky za zlepšení nálady :-)
Ananas – ani jedna pikantní by nebyla ? :-)

695
Poppy
Reagovat

@Ananas: Určitě by se ti tam nahlásil Hassan, možná i indián se zas bude chtít prohnat televizí. Takže nám dopřej radost, ať to taky u někoho má šťávu.. A můžeš tady pak i sem tam písnout nějakou důvěrnost.

696
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Mám strach z HSTM4, aby tam nebyla Kotrmelína a Indián a případně jiní recykláti.

697
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Neboj, Bobby, aspoň tu Kotrmelínu by si nikdo za mámu nevybral ;-)

698
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
696 protože se zpravidla v odhadu nemýlíš, děsme se předem!

Poppy – matka ne, ale jako uchazečka o taťku by se tam vprsit mohla :-)
(ta má trvanlivost jako … turisťák? spíš šutr :-)

699
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Už si nepamatuju, jestli si jí Jiří v dopisech vybral. Protože na setkání jí poznal a nechtěl právě z těch TV důvodů. Takže Kotrmelína tam nejspíš byla prachsprostě vopravdicky dosazena. Což by se mohlo stát i u HSTM.

700
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Tůdle. Ani za zlatého kloše! Riziko osobního setkání se Štěknou Katarínou je příliš vysoké!

701
Vlásek
Reagovat

@Poppy: Proč ne, je pěkná, slušně vychovaná, dáma a zná hezké říkanky, např. o ještěrkách.

702
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby, to si pamatuju, jak mu ji Laťka vemlouvavě dohodila, on se rozpačitě nebránil.

Na druhé straně – kdo by nás bavil.

703
Vlásek
Reagovat

A v RS taky byla teprv dvakrát.

704
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Počkej, chceš říct, že Laďka nestlá v pozadí, ale tak nějak to nahrála? To neni možné! To ti nevěřím!
Na straně druhé chci, aby mne někdo bavil. Kanál Katarína to ale není. To už je za hranicí mého vkusu. Asi jsem moc outlocitný.

705
Poppy
Reagovat

@Ananas: Ale to by nehrozilo! (skoro) Vždyť ty bys tam byla za Farmářku (vidíš to velké F?). Ona jistě žádnou zahrádku nemá, ona se bude chtít přivdat k nějakému farmáři.

706
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Bohužel. Mně z něj zůstal v paměti jen úsměv a možná poněkud přišourlý taneční styl. Případné další pamětníky, potenciální společné známé obvolávat nebudu. Navíc se jedná o dobu prehistorickou, 15 i více let a co s tím tady. Jen jsem se potřebovala někomu svěřit, že mi konečně seplo.

707
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Co víš, kdo ví co by udělala, kdyby jî jeden po druhém dali slunečnicí?

708
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Třeba se nám Katarína příště přebarví na zrz a ještě budeš rád. :-)

709
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Vždyť víš, jak to Laťka s těma účastníkama umí. Už si nepamatuju, jaké tam měl Jiřík uchazečky, ale (protože jsem si ji pamatovala), si tu scénku fakt vybavuju. Jiřík se nad její fotografií zatvářil dost ropačitě, ale Latěnka se kouzelně usmála a tak si ji váhavě vybral.

Mně ona až tak moc nevadíí, naopak mne vždycky pobaví. U koho jsem měla osypky, to byl Indián.

710
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Ta se obarvit na zrz, tak jí ještě dnes musí upálit na hranici jako čarodějnici.

711
Poppy
Reagovat

@Vlásek: Ona to tady určitě čte, takže se, Bobby, můžeš těšit.

712
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Jasně, protože na něj pohlížíš jinak, jako já na ženskou Katarínu. Co přejdu u chlapa, u ženské je mi odporné atd.

713
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Blokne mi internet?

714
Poppy
Reagovat

@Vlásek: Souhlas, já myslím, že v ní dřímá potenciál a Prima by po ní měla hrábnout a po vzoru Bučkovců jí dát prostor.

715
Lenka
Reagovat

@Ananas:
706 však já to nemyslela tak moc vážně :-) Ale přišourlý styl mě dostal :-) :-) :-) (myslím, že dost přesně vím, co myslíš, kdysi dááávno jsem se tanci věnovala)

716
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Néééé, budeš tam mít zrzku, když samya naznačuje, že na nějaké další pokračování v RS nepomýšlí.

717
Poppy
Reagovat

@Ananas: Co to je přišourlý styl? To je nějaká pánská specialitka?

718
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Ta by byla zrzka asi jako já svatý František. Ono to není jenom o obarvení. Pravé zrzky jsou zvláštní druh bytostí, to ona nebude, ani kdyby si ty vlasy barvila každý den.

719
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
710 – bingo! ale myslím si, že by ji ve středověku brali na hranici i bez změny barvy vlasů… a hodně by mistr popravčí i jeho pomocníci zírali, co to má místo … ? njn, úst (slovo huba není spisovné) :-) Moje babička tomu říkala „šlejfírna“ (netuším, odkud tenhle výraz pochází), mně to připomíná žumpu kombinovanou s kulometem (co do sprosťáren a kadence) :-)

720
Vlásek
Reagovat

@Poppy: Mohli by vymyslet nějakou šou zvlášť pro osazenstvo našeho vlaku a další potenciální nadějné přistupující a nazvat ji třeba Recykláti, aby mohli ten svůj úžasný potenciál krásně rozvinout.

Jen jaksi nevím, vo co by tam mohlo gou.

721
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Tady si někdo plete přišourlý s obšourlým.

722
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Snad se nepohoršíte, ale po Poppyně poznámce o Kataríně a zahrádce jinak nelze:

„Takhle se končí lidská krása.
Denně se hrbím víc a více,
Ruce mám bez krve a masa
Boky se třesou viklajíce,
Prsa se tratí scvrkajíce,
Stehna, dřív zlatý poklad můj,
Jsou skvrnitá jak jaternice,
A moje zahrádka – no fuj!

(F. Villon, Nářek někdejší sličné zbrojmistrové)

723
Poppy
Reagovat

@Ananas: Teda tys tomu dala korunu!

724
Vlásek
Reagovat

Zvláštní druh bytosti ona zase ale teda je.

725
Lenka
Reagovat

@Poppy:
717 vysvětlení nechám na Ananas :-) a pozor: nepleťme si obšourníka s přišourlým tanečním stylem :-) :-)

726
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Přišourlý=přihrbený+šouravý.
Možná jsem to právě vymyslela. S obšourníky nezaměňovat!

727
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Ona není zvláštní, ona je divná.

728
Lenka
Reagovat

@Ananas:
722 – je fakt, že Katarína není nejmladší, ale že by ji i Mistr Francois pamatoval ??? :-) Ale vážně: trefné, vtipné! :-) Mmch, obdobným mistrem vtipné a úderné zkratky je zde i BB!

729
Lenka
Reagovat

@Ananas:
726 – no, my jsme takto pojmenovávali tanečníky, kteří se k partnerce jaksi převážně tlačili jinší částí těla než třeba rukama, nohama … a tak měli klasické taneční držení jaksi v háji :-) (ale je to fakt dávná minulost datovaná do minulého století, jen mi ten výraz Ananas připomněla)

730
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Já vymyslel nějakou zkratku?

731
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
730 – to byla poklona tvému umění krátce a stručně popsat danou situaci :-) např. v momentu, kdy my (ženské) o tom někdy dlouho meleme a pak to shrne tvoje stručná a vtipná poznámka :-)

732
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Jj:-DDD

733
Heduš
Reagovat

A kde je vlastně paní Klošová? Nějak jí tam zatím nedávají moc prostoru. A to jsem si od ní tolik slibovala. ;o) Snad se ještě dočkám.

734
Poppy
Reagovat

@Heduš: Myslím, že paní Klošové už u toho seznamování došlo, jakou udělala botu, když se tam přihlásila a tak se snaží být nenápadná jako kloš a předpokládám, že příště s radostí opustí tuto taškařici.

735
Slavěna
Reagovat

@Poppy: Přesně, už na zámku byla vyděšená, kam to vlezla…….bylo mi jí líto. Co chlast udělá s pěknou a chytrou ženskou……..strašný.

736
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Taky si myslím, že bývala moc hezká.

737
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Myslíš, že se vrátila pod pohrůžkou nějakého penále? Já bych to tak viděla. Snad ji Pepik slunečnicí vysvobodí.

738
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já doufám, že Pepík slunečnicí vysvobodí mě a vyfičí Kotrmelína. S Notorikou a Pepíkem pak ještě může být sranda.

739
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: Káča je štábní trest za všecky ty naše poznámky o tom, jak je to vopravdicky vopravdový a žúžový

740
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ale tak jasně. Jenže co když jí pravidla (Laťka) umožní další přeběh?

741
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: jo, podlí jsou na to dost

742
Bobby Brown
Reagovat

Může mi tu někdo s FB profilem říct, jak to tam funguje? To zakladatel nějaké FB stránky nad ní nemá žádnou kontrolu? To není možnost udělat nějaký radikální řez ve vláknech a třeba je celá smazat? Asi víte proč se ptám. (a slibuji, že už si nebudu říkat, že horší to být nemůže – může!)

743
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Spíš bych řekla, že jí ke smlouvě přidali ještě nějaký lukrativní dodatek, jestli se vrátí a bude jim tam dělat křoví. Při seznamovacím dnu dala jasně najevo, že Pepa teda ne-e. Už od ní žádnou velkou akci nečekám. Štáb si ale uvědomil, že by bylo škoda nechat ji jít. Vytváří tam vůči těm dvěma dámám v rozpuku zajímavý kontrast.

744
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: Prima byla loni v zisku, a dokonce udělala nejlepší výsledek za posledních 6. let. Letos to zřejmě míní eště vylepšit. Cesta k zisku přece vede i přes snižování nákladů a Latěnka si asi o menší honorář neřekla ….

745
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Nakukuji tam jen patrně a zdáli, ale docela často se tam objeví pochvalné ohlasy těch, co se diskuzí této úrovně dobře baví:(. Tak asi proto.
Mimochodem, opět se tam ozvala Káka a „naznačuje“. Možná nemůže ustát, že veřejné mínění soudí, že by ona mohla dostat košem, tedy slunečnicí…

746
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Jako že od příště to moderuje Kotrmelína?:))

747
Ananas
Reagovat

@Ananas:
745 Opatrně, ne patrně

748
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Ale tam už se asi ani nikdo nebaví, když si nějaká psychopatka nafláká stejnojmenné profily i s fotkami a povídá si tam sama se sebou. To je to, co mi nejde do hlavy, že to nechají zajít takhle daleko. Já mám zato, že je to oficiální FB stránka tohoto pořadu, tak by se měli trochu snažit, aby to mělo určitou úroveň. Jakou, to je asi věc pohledu, ale tohle je ponechané naprosto napospas.
Jen nevím kdo je zakladatelem, jestli Prima, nebo ViaNostra.

749
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Kontrolu nad stránkou by měl mít zakladatel , příspěvek se dá odebrat nebo dokonce nahlásit jako nevhodný. I já tam mám možnost kliknout na křížek , jenž značí odebrat , komentář zmizí a jsou tam možnosti : zobrazit, nahlásit nebo zablokovat uživatele . Takže to jde s tím něco dělat .

750
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Určitě by neměl být problém to tam pročistit. Teď jsem jukla a máš pravdu, one man/woman show a relativně normální příspěvky nemají šanci. Máš pravdu, dlabou na to. Tak my na ně taky.

751
okkvp
Reagovat

Díky novému článku na ofiku se vysvětlilo, proč je Simona na výletě na rozdíl od kolegyň pěšmo. Je to holka chytrá a s povědomím o horopisu v zájmové oblasti. Josef ale taky za nápad mnoho boduv :-)

752
Ananas
Reagovat

@samya:
I přispěvatelé si mohou vzájemně mazat? To jsou věci!

753
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: Vianostra má vlastní profil a na něm zprávy k FHŽ

754
samya
Reagovat

@Ananas: I přispěvatelé se mohou mazat a blokovat, však Katarína blokovala o stošet .

755
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Ananas to myslel asi spíš tak, jestli může jeden uživatl blokovat někoho jiného na FB FHŽ, ne na svém profilu. To samé mazat. To asi ne, ne?

756
samya
Reagovat

@Bobby Brown:nezkoušela jsem to tak nevím . Vím, že možnost odstranit , nahlásit, nebo blokovat se nabízí i na FB FHŽ

757
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Na stránkách kohokoliv jiného, tedy i na FB FHŽ, nemůžeš smazat nic. Jediné, co můžeš, skrýt to, nebo blokovat sobě samému.:) Pro ostatní to tam samozřejmě zůstává. Můžeš smazat jedině svůj vlastní příspěvek., což asi ten, kdo tam „prudí“ chtít nebude. A jistě, i nahlásit to můžeš, což bych předpokládala, že někteří i udělali, ale odezva asi žádná. Šla jsem se kouknout, co se tam děje a už to zase dlouho neudělám.:) Zlatý Panáček! :)

758
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Díky za vysvětlenou. Říkala jsem si, že by to zelo prázdno tou, kdyby mohli mazat všichni.
Krásné odpoledne všem!

759
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Tak ono je to podobné všude, i tady.:) Nemůžeme mazat někomu jinému jeho příspěvky, to smí jen admin. Na stránce FB FHŽ evidentně ještě spí zimním spánkem. :) A taky krásné odpoledne. A že teda je! Skoro letní. :)

760
Bobby Brown
Reagovat

No jo, takže Peťan vyřadí Renatu. Foto na FB tomu napovídalo, ale třeba mohli klamat tělem, žejo. Jenže podle textu a podle videa závodů na traktorech vyplývá, že je Renča osvobozena.

761
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Což je pro tebe výborná zpráva, ne? Už ji tam nebude otlapkávat nějaký farmářský synek.:)

762
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Jenže jí tam zase neuvidím. :-/

763
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Proto mne to udivilo, ale říkala jsem si, že v atlasu hub je třeba možné všechno…

764
Bobby Brown
Reagovat

Pouštěl jsem si několikrát ten závěr minulého dílu, protože tam je to s tím zklamáním Alenky, ale já jí vůbec nerozumím co říká – „Já teda, Jirko, ‚nebuduhravoce‘, já jedu dom, protože jsi mě strašně zklamal.“
Rozuměl jí někdo?
Skoro si myslím, že vyřazoval hned zkraje dne a vyřadil Alenku, tak se nakrkla a zdrhla.

765
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Myslím, že říká , že nebude hrabat seno . Alespoň já tomu tak rozumím.

766
Bobby Brown
Reagovat

@samya: asi musím na vyčištění sluchovodů…

767
Ananas
Reagovat

Nebude hrabat seno.

768
Poppy
Reagovat

Jo, jo, jeho smůla. Kdyby jí slíbil ty kamna, možná by mu i kousek louky pohrabala.

769
Bobby Brown
Reagovat

Samyo, Lído, nebo kdo tam byl:
Jak je to s krmením štábu? To se jim vaří taky, nebo mají extra dovoz. Kdbyste tem hladověli dva dny, oni by si mezitím debužírovali na dovážkách? Nebo jak?

770
Jonatána
Reagovat

@Bobby Brown: :-)))))

771
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Štáb chodí do školní jídelny, ne?

773
Poppy
Reagovat

@Ajda: No taje šok to, zdá se, že si to Alenka plánovala ve trojce s Evou.

774
Poppy
Reagovat

@Poppy: Vypadá to, jako bych hned po ránu něco popila.
Mělo být No tak to je šok, zdá se…

775
okkvp
Reagovat

Taky čučím po ránu :-) Že by Alenka Mašinka měla o Miluši nějaké dosud bulvárem neprofláknuté info? Člověk by čekal podobná sdělení ve stavení u Pepího, ale Miluš vypadala zatím celkem neškodně a dost sympaticky.

776
Ananas
Reagovat

@Ajda:
To jsou věci! Nechtěla ona Alenka vlastně farmařit s Evičkou?
Co jim Miluše provedla tak hrozného, že nám to kamery doposud tajily?
@Poppy:
On je Jirka sobý hnusec, viď:))

777
gabisollis
Reagovat

To jsem blazen.a jakto,ze bulvar muze spojlerovat?Ja si spis myslela,ze je to tabor masinka s Milusi.no takze nam zas vsechno vykecali.

778
Ajda
Reagovat

Než to zítra odvysílají, tak díky bulváru budeme přesně vědět, kdo z které farmy sbalil kufry.

Během dopoledne nahodím další díl, ať je diskuse aktuálnější :D

779
gabisollis
Reagovat

@Ajda: na offiku se spekuluje,ze u Petra to bude Renata.tak to jsem teda zvedava.

780
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To už je více než jasné, ale můžou dobře klamat.

781
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ale zase tam pisou,ze neudrzi slzy a to me k Renate moc nejde.:-)

782
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Třeba se rozpláče štěstím. Nepíšou jaké jsou to slzy.

783
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: na slzave udoli tipuju kacko.:-)Kamila to nebude pac ta jede na traktoru a to pisou,ze je az po.

784
gabisollis
Reagovat

Asi fakt vyradi Renatu pac vypada tak samostatne,ze si umi poradit a to ten jeliman by asi nevydychal.

785
gabisollis
Reagovat

Ale radost me udela hasic.(teda jestli si rekne o tu slunecnici),ze uz ji tam nebude delat nadenika a pak jeste poslouchat blby komentare.Doufam,ze ji to i peprne rekne.:-)

786
Katka
Reagovat

@Bobby Brown: Facebook lze smazat, pokud o to pořádá uživatel, který profil registroval, trvá to 14 dní, během kterých se nesmíte přihlásit. Myslím, že uživatel může mazat i komenty. Víc nevím. Facebook jsem smazala, nerada jsem terčem reklamního spamu zdarma.

787
Katka
Reagovat

@Ajda: No ono je to dobře, obě by mu akorát dirigovaly život. Ona ta Miluška je z nich nejlepší, od Jirky nic nechce a bere ho takového, jaký je.

788
Monika
Reagovat

Petr imho jednoznacne vyrazi Renatu. Kamila je od zacatku jeho favoritka, jeji pozice je neotresitelna, pac se mu hodne libi, a to mu bohate staci. Ostatni dve selky ho nezajimaji, jemu prakticky jedno, ktera poleti driv. Katka si pomohla slzama herecka, v tuseni, ze by mohla opustit farmu prvni, coz by nerozdychala, zahrala na city. Jeliman nebude mit to srdce ji vyhodit, Renata je vic v pohode, vyhazov lepe unese, pujde ona z kola ven.

789
gabisollis
Reagovat

Stejne ta hra ma nejake zvlastni pravidla.Jakto,ze muze masinka odjet kdyz ji nevyradil a vlastne ji ani nic neudelal?A Lida nemohla?Ta si musela pozvat ex aby ji „zachranil“?nebo to byla solo akce od Lidy?Nevim co si o tom myslet.

790
gabisollis
Reagovat

Jeste dodam,ze vychazim z toho, ze nejspis ve smlouve maji,ze si nemuzou odjizdet jak se jim zachce,protoze by se mohlo stat,ze nebudou mit co tocit.

791
Ajda
Reagovat

Nový díl nahozen!

@gabisollis: Není to první odchod. Asi jim to povolují podle potřeby. Kdysi takto vyklidila pole třeba Ivana u Čočeka buldozeru Simoně.

792
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Ještě nebyla řeč o Josefovi. Možná poletí Katarína – no a kam by zamířila jinam než k Jiřímu? A zas tam bude mít dvě na rozhodování :-)

793
gabisollis
Reagovat

@Poppy: to uz je sci-fi.:-)

794
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Kotrmelína Katarína je přece nesmrtelná :-)

795
okkvp
Reagovat

@Poppy: Mě by se panenka Katarína líbila u Česílka

796
Poppy
Reagovat

@okkvp: Jóóó, tam ještě nebyla. To by byl pěkný nářez :-)

797
Bobby Brown
Reagovat

V tom případě by se pan pumař do té hospody už nastěhoval, mít tohleto koště s rádiem doma.

798
Katka
Reagovat

@okkvp: Jo takovou babu by si on zasloužil. Starou a zlou, ale aspoň by se nemusel bát, že mu s dětmi vyžere farmu. Páč panenka práci má. Velmi by se doplňovali těmi svými kecy.

799
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Kotrmelína by se vtírala i k Zuzaně, kdyby nikdo jiný nezbyl.
Ad Petr- Káka na fb na odhady, že vyfičí ona mohutně reagovala, „decentně“ naznačovala…Ještě že s námi už Káka neka.

800
Jonatána
Reagovat

@okkvp: Jé, to bych se ráda podívala, ta by mu dala zahulit :-).

801
Bobby Brown
Reagovat

@Jonatána: Mě by spíš zajímalo, jakou diagnózu by stanovil u ní.

Přidat komentář