Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Pepa Vojtek se vrací do Hlasu ČeskoSlovenska, druhý mentor odhalen

6. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8130 w=615]
Začíná to připomínat skoro adventní kalendář. Co den, to nové odhalení, kdo bude dalším mentorem v Hlasu ČeskoSlovenska 2014. Po Martě Jandové byl dnes představen Pepa Vojtek, frontman kapely Kabát, který již stejnou pozici zastával v prvním ročníku Hlasu ČeskoSlovenska. Kdy asi začne s odhalováním jmen porotců X Factor a kdy TV Prima konečně oficiálně oznámí, že na něm s TV Joj bude dělat? Zatím lze říci, že Hlas ČeskoSlovenska 2014 má informační náskok, bude to však v jarním souboji stačit?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Packa
Reagovat

Tak s tímhle jsem spokojená. Přišlo mi, že svým zpěvákům vybíral hodně dobré písničky.

Reagovat

Packa (1) navíc je docela prostořeký, takže o zábavu v rámci licenčních mantinelů by mohlo být postaráno :)

3
haha
Reagovat

Vojtek je dobrej, ale ať se víc odváže. Loni na něm bylo vidět, že už senilní a není to ten divoch, co bejval :D Prima je už trapná, jak si škodí. Bože, co to tam zas je za strašný vedení.

4
bezík
Reagovat

3 haha – tak ono kdybys vychastal(a) to co on, tak bys taky byl(a) zdánlivě senilní :D Trvalé vyvražďování mozkových buněk se nakonec projeví :)

5
yeey
Reagovat

Pepa i Marta – super, prozatim to vypada dobre… nejsem si ovsem jisty koho z nich dvou budou vybirat rockove ladeni zpevaci…

6
Prochor
Reagovat

Trvám na tom, že Superstar je nejlepší ale taky se mýlím. Důkaz:
Po porvním castingu ČSLS3 jsem se nevyjádřil k Sabče Křovákové, která se hned po mém příspěvku ozvala a nakonec všechny přetrhla jako hady :
85 Prochor

Z dneška mi připadá nejnadějnější Kukačka, který zazpíval čistě navzdory totálně rozladěné kytaře.
Ještě Štefan Phčelár (jestli jsem nezvoral jméno) – ten, co rozpálil Ewičku:-))

Sabina Křováková
Sabina Křováková
Únor 10th, 2013 at 23.22 86

Moje fanpage :-)

http://www.facebook.com/411178855635417

7
Jai
Reagovat

Jandová OK, Vojtek…….no, všechno lepší než David nebo Dara…..

8
jab
Reagovat

7 – Vojtek a mne taky OK, Kabáti mě neberou, ale on byl jako kouč předloni fakt super – přišlo mi, že jako snad jediný neměl dopředu určeného grandfinalistu (možná ještě Darinka, u ní si nejsem jistý) a rozhodoval vyloženě na základě aktuálních výkonů.

9
Lucas
Reagovat

No, zlatá Dara… Michal David.. to je pro mě největší odpad českého popu.. prosím nebrat už nikam :/ stačí mi na diskotékách ve 3 ráno poslouchat jeho megamixy a už zvracím, že se to někomu líbí :D :D

10
Nofux
Reagovat

No co si tak pamatuju, tak mi Pepa přišel v jeho hodnoceních nemastnej neslanej a v podstatě všechny pořád chválil, tak nevim jestli to je dobrá volba…

11
Nofux
Reagovat

Tak dalším koučem je Majk Spirit :)) Nova s Markízou se činěj :) Za mě palec hore

12
Milan
Reagovat

A poslední kouč je Micha David, tak tím to opět zabili, to už i Dara by byla lepší.

http://tv.nova.cz/clanek/projekty/hlas/hlas-ceskoslovenska-zna-dalsi-dva-kouce-do-kresla-usednou-majk-spirit-a-michal-david.html

13
Nofux
Reagovat

Lol, tak to nic no…

14
VojtaP
Reagovat

Achjo, myslel jsem, že s Martou a Vojtkem už se tam David nedostane, to je otrava. Za Spirita jsem rád, už to vypadalo na kvalitní sestavu, ale tím Davidem to opravdu zabili, to už fakt radši tu Daru.

15
priznivec.obecny
Reagovat

9,14 Souhlas. Podívám se na Faktor – ohlášky Hlasu s MD – nemusím aspoň řešit. Tak u mě připadá v úvahu jedině ten Factor :-(

16
DJ Vlado
Reagovat

Hm, tak jsem to zakřikl, no :-( Nenapadlo by mě, že vyberou 3 Čechy a jen 1 Slováka. MD je fakt maximální zlo. No, snad ten X Factor dopadne líp, jelikož volit mezi Slávikem a eMDým by pro mě bylo jako volit mezi Hitlerem a Stalinem.

17
Monika
Reagovat

Za me teda Vojtek taky omyl, kterej se uz nemel opakovat. K dobru bych mu dala to, ze opravdu hodnotil spravedlive, na zaklade odvedenych vykonu a nikomu ze svych sverencu nenadrzoval. Na druhou stranu jsem radsi, pokud tenhle primitivni vescnickej typ nemluvi vubec. V porote nudna seda mys bez kritickeho nazoru. Lucka Bila v suknich, same neuveritelne vykony od neuveritelnych zpevaku:-))))
Davida ani nema cenu komentovat, ale ono je to v podstate jedno, Nova se vubec nepoucila z prvni rady, zene se do dalsiho propadaku.

18
priznivec.obecny
Reagovat

16 No, já jsem naštvaná. Ale když lidi MD poslouchají, jak psal Lukas, .. na diskotékách se pouští i dnes. Není úniku, no jo…Já si teda nepamatuju, že by někdo na něj tancoval s nějakou chutí. Spíš by se muselo často z parketu a tak se na chvíli kývalo do větru a čekalo až pomine těch pár minut. Našel se někdo, kdo házel na jeho songy nadšené taneční kreace – to pak bylo dobrý odklonění pozornosti od hudby MD za doprovodu údivných pohledů plus despekt…
A zažila jsem ho naživo :-(, už jsem to tu psala, svazáci ho protlačili na rockový a punckový koncert – dostal imitací granátu do spánku a musel na chvíli zmizet z pódia. Nebylo to správný, hlavně už tak blbej nápad k takový partě hudebníku jeho pozvat,… ale tu nenávist a naštvanost si pamatuju. Pak se vrátil a stejně zazpíval s tím klavírem na krku a rozjařeným stylem. Líbil se hrstce a ti nechápali tak drsnou přivítávku MD. No za sebe – tohle juchání a zajíkávání až v jódlování v dur, to teda ne. A to tam ještě protlačili Dalibora Jandu a ten kupodivu se mi líbil a od tý doby jsem ho docela brala. Až mě to překvapilo. Ale MD jel opravdu pro mě neskousnutelný, nedávám… Jak může s tímhle koučovat a vychovávat další? Ale dnes se líbí, tak asi může… Jediné, co mě napadá, tak jeho svěřenci nebudou mít šanci a to se ale ukáže časem. Nanejvýš se svezou na popularitě MD a pak správně a co nejdřív odbočí od tohoto pro mě nepochopitelnýho stylu popu… Ale vůbec si neumím představit, že někdo, kdo má přirozený muzikantský cit, bude jeho stoupencem, žákem… Ledaže by našel něco, co by muziku MD v něčem správně pozvedlo a v něčem správně potlačilo. Ale neumím si takovou performanci nebo vliv takový muziky vůbec přestavit…
No nic, toť vše k tomu a naposled, proč nikdy nebudu poslouchat a sledovat MD a proč jsem na jeho působení v hudebních pořadech a v hudbě vůbec tak alergická… Ještěže existují takoví jako je Mišík, Prokop, Výběr, Abraxas, Rottrová atd… Ta Rottrová by mě vůbec nevadila. Jak například zazpívala baladu od Sabbath – ta je poznat cit… atd… A to mám ráda Penka, že je ze stejný hrůzný doby. Ale jeho klavír a umění skládat, dělat texty, vybírat je od správných textařů – to je nebe a dudy. Včera jsem poslouchala další jeho variace už složeného a nové věci. Není to o době, ale prostě o hudbě.

19
Prochor
Reagovat

Docela bych si přál, aby v porotě byla Ewa Farna (jestli už tam není). Protože od pubertálního blbnutí v castinzích v ČSLS3 ve finále byla jediná, která dokázala zpěvákům něco konkrétního říct a dokonce jim to přezpívat. A byla hodně potřebná.

20
priznivec.obecny
Reagovat

Jo, Vojtek taky ne… Marta je dobrý výběr. Ale divím se jí, že se jí tam chce. Spirita jsem slyšela a líbil se mi.

21
jab
Reagovat

Tak za mě spokojenost ze 3/4. MD-ho nějak přežiju, rozhodně u mne 1 špatný kouč nepřeváží 3 dobré/zajímavé.

22
Klárka
Reagovat

Už od posledního Hlasu doufám, že porotcem bude zase Pepa. Byla s ním hrozná sranda, takže ani letos se o zábavu bát nemusíme. Ještě tam chybí Michal David a můžeme slavit druhé Vánoce.

23
Nofux
Reagovat

19 – Ewa dost možná bude v polským X Factoru.

24
VojtaP
Reagovat

15 – já to mám asi stejně jako Vlado. Bohužel možnost, že v porotě XF zasedne Slávik nebo Bílá je velká, takže ani v jednom mi porota nebude sedět jako celek. U Hlasu mi sedí 3/4 poroty a jsem hodně zvědavý na Martu a Majka, s těmi se jim to fakt povedlo a mohla to být skvělá porota, kdyby k nim dali ještě nějakou dobrou Slovenku místo Davida, Vlado to fakt zakřikl :D
Factor ještě může překvapit zajímavou neokoukanou porotou, ale moc tomu nevěřím.
Snad si rozdívám i Idol abych si měl na čem spravit náladu :D

25
priznivec.obecny
Reagovat

24 Tak pro mě to není ani tak zklamání, že neuvidím Hlas, spíš jmenováním těch, kteří mi ultra hudebně nesedí a trošku i osobnostní pohled dělá svoji roli. I když nemusí být vyloženě skvělými osobnostmi, protože takový ideály se těžko hledají, to je život. Ale s muzikou to dost spojuju, takže je mi vlastně jedno, jestli volím CZ pořad, SK… Třeba nemám ráda Simona, otce Factoru, ale hudebně jak vnímá, to je dobrý.. až na ten jeho bussenes, v tom mě síří, pro to ho moc nemusím. Takže máš pravdu v tom, že se by se dala spravit nálada např. Idolem. Přidám ještě další svoji náplast ve formě svých oblíbenců na své dlouhé profesionální dráze a nové objevy mimo soutěže a rovnou mám i pro sebe líp využitý čas. O tolik zase nejde, každý má svoje zvyky. Nedívám se na takové, kteří pro mě znamenají moc minusů, mám zkušenost, že se mi zkazí travený čas celkově. A to si sama sobě nebudu dělat. Tohle se mi blbě vysvětluje, je to o zažitých pocitech a těma se řídím. Někdy opravdu jde těžko něco vysvětlovat, jen cítit a pamatovat si podvědomě tu Achillovu patu plus pár logických popsatelných vodítek..U Idolu se pravděpodobně sejdeme. Australský Factor byl fajn pokec, tak třeba bude i ten Idol v tom duchu.

26
Lucas
Reagovat

Jsem zvědavej u Idolu na porotu.. Jsem rád, že tam není Randy, ale je škoda Nicky, která byla fakt dobrá porotkyně. Tihle ti tři, co tam budou v pohodě, ale bojim se, že mě to zase tolik nezaujme.

27
priznivec.obecny
Reagovat

26 Tak se objeví jiná soutěž. Ty takový harcovník v téhle oblasti. Dáš info, ne? Přece se nenecháme odradit. Holt si kvalitu musíme nějak najít. Jen já moc nepomůžu, nejsem v tomhle moc kovaná a můj styl šneka,.. než já něco vyposlechnu. Je to na tobě a dalších matadorech. Takže i na tebe spoléhám :-)

28
Lucas
Reagovat

27 Určitě to zkusím :) u Idolu vždycky sleduju alespoň zajímavý lidi. U The Voice už ani to bohužel, nějak to jde mimo mě :/ :D

29
priznivec.obecny
Reagovat

28 Tak to je dobře. A k tomu Voice : nikdy jsem se k němu pořádně nedostala, ale počítám v budoucnu, že možná něco z toho shlédnu.

Přidat komentář