Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Marta Jandová, první kouč Hlasu ČeskoSlovenska 2014

5. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8119 w=615]

Tak z tohoto kouče Hlasu ČeskoSlovenska 2014 mám radost. Sice se o ní dlouho spekulovalo, že by mohla jít do konkurenčního X Factoru, ale nakonec kývla na Hlas. Ano, zpěvačka Marta Jandová se stala prvním oficiálně potvrzeným koučem Hlasu ČeskoSlovenska.

„Velmi se těším na nové a nadějné zpěváky, v Hlase mají úplně jinou možnost uspět. Taktéž se těším na úlohu poradce v jejich začátcích. Vždy jsem si přála, aby sem měla na soutěžící, co nejvíce času, abych jim mohla radit a skutečně je poznat.“ Tolik k své nové roli řekla Marta Jandová.

Máte z Marty radost jako já či vám nepasuje do krámu jménem Hlas ČeskoSlovenska? :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 74
1
fx
Reagovat

Ale jo, proč ne. Je pravda, že s Die Happy dosáhla třeba v Německu opravdu velkého úspěchu, takže má ohledně čeho koučovat… Její CZ kariéra jde teda ale zcela mimo mě… Každopádně na Hlas se stejně dívat nebudu, takže vlastně o nic nejde… Po zprzněné první sérii už tomu další šanci dávat nehodlám.

2
Kuba
Reagovat

V Hlasu přeci nejsou rozdělené role koučů, tak jak by mohla Marta koučovat zpěváky. Tam si přeci každý kouč vybírá podle hlasu ty, kteří se jimi nejvíc líbí a je jedno, jestli to je kluk, holka nebo duo. Ten ke komu se kouč otočí, pak patří do jeho týmu, když se otočí více koučů, tak si zpěvák/zpěvačka může vybrat koho chce.

Reagovat

Kuba (2) pak je to tzv. Ztraceno v překladu :)))

4
peto
Reagovat

mas pravdu -zas nekdo dela s nastevniku nechapavce -spis to vidim na chybu systemu snad se to opravi..a dle informaci co ewa farna poslala na fecbuk tak ji oslovili z polskeho x faktoru a premysli no uz ma zkusenost s jednu soutezi jak trenovala jednu skupinu pro dobru vec a skoncila 2 ..no uvidime zda to vezme -dalsi rok toho ma dost skolu nechala ale jine aktivity ma plno .

5
Ludvík
Reagovat

Jandová je určitě dobrý tah… další bude Rolins…

6
Packa
Reagovat

Kuba (2) – zpěvák je podle mě tady obecné označení kohokoliv, kdo zpívá. Kluk, holka, pes, kočka, skupina.

Podle mě je to docela dobrá volba.

Reagovat

Ludvík (5) Rolins fakt nebrat. Porotkyně bez kloudného názoru.

8
Lucas
Reagovat

škoda, že neni radši v tom X Factoru :/

9
jab
Reagovat

Skvěle, skvěle, skvěle…první kouč a hned vynikající volba. Snad to další výběry nezkazí. :-)))
8 – Taky bych ji tam viděl radši, ale zas tady si bude moci vybírat zpěváky úplně sama – co si ubojuje, to má, zatímco v X Factoru by se jen spolupodílela na hrubém složení skupin a až pak jednu z nich vyfasovala.

10
Lucas
Reagovat

to jo, ale mně celkově nesedí ten formát, jediný, co je na tom zajímavýho je začátek, jinak jsem nikdy nedokoukal celou řadu jakýhokoli Hlasu a to jsem koukal na USA, UK a Austrálii.

11
fx
Reagovat

On problém s Hlasem je už ta falešnost té premisy, že jde o hlas… Stejně předvýběrem projde jen hrstka obstojně vypadajících jedinců… Takže pak už je relativně jedno, koho vyberou.

12
haha
Reagovat

Škoda, X Factor prostě bude větší událost, mega show a Jandová je jedna z těch lepších našich porotkyň a lepší by byla tam než v Hlasu, kterej stejně zas utlučou nějakým Michalem Davidem, slabým rozpočtem a nudným průběhem.

13
Martinez
Reagovat

sory, ale jsem vážně jedinej komu se první série Hlasu líbila? dokonce si myslím že společně se bije s druhou ČS Superstar o to, že to byla tanejlepší pěvecká soutěž u nás.. vždyť tam bylo i dost dobrých lidí, namátkou Mrózek, Veselovská, Poulíčková.. a mohl bych pokračovat.. copak jste všichni zapomněli jak neskutečnej zážitek byl když spolu zpívaly Veselovská a Dobrovodská? fajn, já taky nemusím Davida, ale to neznamená že to byla fraška a propadák..
jasně, můžete mi oponovat jak se kdo po soutěži (ne)prosadil, ale tohle riziko funguje ve všech soutěžích (schválně; kdo je Leon Jackson?? tohle bude vědět, podle mého názoru, celkem málo lidí.. a přitom byl (je) skvělej)
u nás je jedinej problém v tom, že se v soutěži moc neangažujou samotní hudební producenti, protože třeba Simon Cowell vždycky bude chtít, aby se lidi z jeho soutěží prosadili, což mu přinese další zisk.. když to dělá čistě jen televize, jde jí jen o to, aby k sobě přitáhla diváky..
howg, domluvil jsem.. stejně jsem asi řekl víc než jsem měl původně v plánu..:)

Reagovat

Martinéz (13) ano, duet Veselovská vs Dobrovodská si pamatuji, skvělá věc, ale co víc? Víc si nepamatuji. Já si třeba ze Superstar pamatuji na tento úchvatný kousek http://www.youtube.com/watch?v=KEWdcL4dy4A Takže to máš vždy v nějaké pěvecké soutěži alespoň jeden kousek k zapamatování.

15
Martinez
Reagovat

14 – jakmile přijdu z práce domů, pustím si co jsi mi poslal, tady nám to blokují..O:)
nicméně pro mě to nebylo jen „nudanudanuda DUET VESELOVSKÉ VS DOBROVODSKÁ nudanudanuda.. Daniel Mrózek a jeho blind audition nebo jeho podání Chci zas v tobě spát (jemu jsem opravdu fandil).. nebo Poulíčková a její Christina Aquilera, to byl taky luxus.. mám celkem špatnou paměť na jména a přece jen je to už nějakou dobu zpět, ale pamatuju si i další, třeba ta slečna, která v dařině týmu nepostoupila do finále.. nebo už jen samotnej kouč Pepa Vojtek, kterej byl pro mě opravdu přijemným překvapením, jak se své role zhostil..
opravdu si nemůžu pomoct, ale nevím proč se zrovna na Hlas háže tolik špíny, když hlavně poslední Superstar byla o dost nudnější..

16
jab
Reagovat

15 – Jestli myslíš Zuzku Mikulcovou, tak ta nedávno vydala klip:
http://www.youtube.com/watch?v=Nlp9IIt97J8
Líbí se mi to, zbožňuji její hlas :-).

17
Martinez
Reagovat

15 – ANO!! to je přesně ona, tohle pro mě byl takový ten černý kůň soutěže.. díky moc, já si myslel že je to Zuzka, ale příjmení jsem si nemohl ani za nic vybavit..:D

18
bezík
Reagovat

Martinez – no, možná jsi jedinej :) Tobě se líbil ten šílenej systém týhle soutěže ? Ano, duet Veselovké s Dobrovodskou byl výbornej, ale proč byl ? Protože tzv. kouč si vybral hned na začátku svoji favoritku na finále, a zneužil duelu k tomu, aby vyřadil její potenciálně největší konkurentku dřív, než mu do toho budou moct mluvit diváci !!! Ten systém, kdy si tzv. kouč postupně „vyvražďuje“ svůj vlastní tým je pro mě naprosto absurdní. Týmy a koučové by z principu logiky měli soutěžit mezi sebou. A když ještě za ty „kouče“ vybereš takovou hrůzu, co tam byla, neštěstí je hotovo. Osobně Hlas pokládám za nejhorší zpěváckou soutěž , co tu byla. A to se přitom do ní paradoxně přihlásilo několik skutečných zpěváckých osobností, leč potenciál těchto lidí byl naprosto nevyužit.

19
Lucas
Reagovat

bezík – naprosto souhlasím

20
Olo
Reagovat

Myslim, ze si vezmou priklad z americkyho hlasu, ktery patri k nejsledovanejsi show a budou tzv. stealy, takze se nestane to, ze se vyradi opravdu dobry zpevak, bez moznosti vraceni do hry. Ja americky hlas sleduju jiz nyni jako jedinou zahranicni soutez. Me naopak ty xfactory a idoly omrzely. Ale je pravda, ze hlas se mi libi pouze do prvnich zivych kol, pak uz to je trosku nuda, jelikoz je to skoro kazdy tyden to samy.

21
Pablo
Reagovat

Dalsim potvrzenym porotcem/koucem je Josef Vojtek.

22
Prochor
Reagovat

Hlas je pro mně jako formát hodně zmršená superstar. První ročník bylo sotva ubohé semifinále superstar.

23
cedarin
Reagovat

S Martou jsem spokojen a rybízek bude mít velkou radost

24
DJ Vlado
Reagovat

23 – Cedárku, zdravím tě (delší dobu jsem tě tu neviděl) :-) I já jsem zatím spokojen jak s Martou, tak s Pepou. Oba jsou rockeři a sympaťáci, navíc je tak jasno, že už definitivně nehrozí MD (ten je navíc teď nemocnej, takže by do toho stejně nešel). Sice je tu pořád reálná hrozba, že ti zbývající dva budou Dara a Rytmus, ale i kdyby, tak jsou pro mě pořád o něco menší zlo než Bílá a Slávik, u kterých nestačí, že mi totálně pijou krev v Talentu, ještě pořád reálně hrozí, že oba budou i v X Factoru. Dara je jenom zbytečná, zatímco Bílá dokáže pořádně škodit (viz. loňské finále Talentu). A Rytmus je mi sice těžce nesympatickej, ale aspoň má za sebou nějaké výsledky, zatímco Slávik má za sebou akorát kupu keců, které nikdy nedokázal naplnit.

25
yeey
Reagovat

23 – cau, nj radost mam velkou :-) zacinam stranit Hlasu pred X-Factorem :-DDD Marta i Pepa za me ok… ted to jen nezprasit Darou a Rytmusem! i kdyz v Hlasech byva vzdy jen jedna damska porotkyne, cimz bysme mohli Daru vyloucit, ale nebudu si delat predcasny nadeje :-)

26
Jai
Reagovat

14 – SUNíčko – tyhle zážitky ze SS 2011 prostě nikdy neomrzí…..Jinak těch pěveckých soutěží je prostě moc, naše malé dvě zemičky je neuživí…Letošní SS byl totální průšvih, Sabina asi vyhrála zaslouženě, ale proti SS 2011 to bylo o dva levely níž…
22 – Prochor – s tím se dá souhlasit….
24 – DJ Vlado – pěkně napsáno, nevím proč, ale já s tebou v naprostě většině případů musím jen souhlasit….hlavně s tou Bílou, to je taková………………

27
cedarin
Reagovat

24 – ahoj DJ, taky tě zdravím.
No jsem na to zvědav. Oba porotci za nás v pohodě. Já bych vyměnil i slovenské porotce, ať je to zajímavější.
Bílá to loni podělala jak jen mohla, to je pravda. Asi tě teď budu šokovat, ale v úterý jsem byl na jejím vánočním koncertu. Skoro dvě hodiny zpěv jen za doprovodu Maláska. Klobouk dolů.
Ale v porotě X faktoru si ji neumím představit. Tam by totiž nestačilo říct: „Jsi báječná zpěvačka“. Tak by to chtělo poměrně něco erudovanějšího. A to si nejsem jist, jestli bychom se toho dočkali. Možná ano, možná ne.
Já bych tam poslal Ewu, to pro mě byla porotkyně jak má být.

25 – rybízku, aby tam bratia neposlali dvě baby a nebyl tam sám Pepa. To bys koukal, co? :-))

28
Anta
Reagovat

cedarin, DJ Vlado, yeey – zdravím ;-)
Ano, Marta i Pepa jsou dobrá volba a taky jsem za ně ráda. Pro mě byl Pepa v minulé řadě z těch koučů nejlepší a měl ve stáji mé fanoušky :-)) Teď to jen nepodělat dalším výběrem koučů, takhle se mi to jeví velice nadějně a souhlas, Daru a Rytmuse nebrat !
Cedarine, Ewa by jako kouč nebyla marná, třeba by se tentokrát ani nezamilovala :-))) ale moc tomu nevěřím.

29
Anta
Reagovat

26 Jai – tebe taky zdravím:)))
Možná letošní SS byla průšvih, ale taky mi to nepřebije zážitky mých fanoušků, no fanouška :-)))

30
Jai
Reagovat

S potěšním konstatuji, že se tady kolem Hlasu zase schází stará dobrá parta ze Superstar :-)
Zdravím všechny a těším se, že si zase pokecáme (nebo zanadáváme…:-D )

31
DJ Vlado
Reagovat

27 – Po zpěvácké stránce proti ní zas tak moc nemám (vadí mi akorát ten přeexpresivnělý výraz), po lidské stránce toho proti ní mám naopak hodně. Vedle toho, jak se zachovala vloni ve finále Talentu a i toho jak se chová letos (např. protežování toho bubeníka apod.), tak u mě klesla na absolutní dno tím, jak se přiživovala na smrti Jiráskové, to bylo něco nechutného. Avšak tlučhuba Slávik by byl v porotě X Factoru ještě větší zlo. Dokáže akorát naslibovat hory doly a pak skutek utek. Vzít si ho za manžera je fakt umělecká sebevražda, což by v XF ještě víc vyniklo, když by tam byl jako kouč. Proto doufám, že když už Hlas zkazili eMDým (a tak to po zveřejnění první dvou jmen vypadalo nadějně), tak doufám, že X Factor nezkazí „Stlejdou“ ani „všechnyváslidičkymiluju“, protože to už by byla absolutní katastrofa na obou stranách barikády.

32
DJ Vlado
Reagovat

27 (ještě dodatek) – Jinak i já bych všema deseti bral do XF Ewu, po letošní SS je to u mě jednoznačná volba :-) Z chlapů bych zase uvítal návrat Horáčka nebo Lučeniče (ideálně obou), což byli moji dva nejoblíbenější mužští porotci. Na čtvrté místo bych vybral ještě jednu mladou zpěvačku, ideálně bývalou superstáristku :-) Nevadila by mi navrhovaná Celeste, hodně by se mi tam líbila Dominika Mirgová (tu bohužel Češi neznají) a mým snem by bylo v porotě vidět mou bohyni Moničku, což je asi ale fakt nereálné :-(

33
DJ Vlado
Reagovat

26 – Pro mě je totální průšvih finálová sestava letošního Talentu, tam fakt až na výjimky není z čeho vybírat. Letošní SS byla oproti tomu ještě zlatá, i když souhlasím s tím, že SS 2011 byla minimálně o level výš a zrovna tak SS 2009 :-)

34
Jai
Reagovat

Místo MD Ewu Farnou a asi bych se na to i díval…..Stejně je zajímavé, jak naše televizní produkce dokážou výběrem poroty nebo něčím jiným sprasit každou reality show v poslední době – SS 2013, Vyvolení, X faktor, teď i Hlas…
btw: ani Rytmus by nebyl špatnej. Sice působí trochu namachrovaně a nesympaticky, ale na rozdíl od mnoha ostatních muzice opravdu rozumí…..

35
jab
Reagovat

34 – Tak já to kvůli jednomu špatnému kouči ze 4 odepíšu, když tam jsou 2 zajímaví a 1, který se jako mentor osvědčil víc než dobře. Jinak tě zdravím, od oné nedávné besedy v Untru jsme spolu už nepokecali :-).
33 – Tak mě to přijde celkem OK, pár čísel tam být nemuselo, vadí mi tam jen ty dvojčata, ale na rovinu, kdyby je Slávik tak neprotěžoval, tak by mi taky nevadili.
32 – Ti co koukali letos na Superstar už snad Mirgovou znát budou :-D. Mě by tam nevadila, já osobně bych bral ze SuperStáristů GG, Štefana Pčelára nebo Jardu Smejkala. U Štefana se bojím, že se mu znovu do podobných akcí (byť v jiné roli) nebude chtít, podle mě je rád, že už má „odpracováno.“ GG a Jarda by nemuseli být nereální…akorát nevím, jestli se GG stihne dát od pořádku s tím kolenem a pokud ne, jestli by se jí do toho chtělo.

36
jab
Reagovat

ad 35) NEodepíšu, ted jsem se dost brutálně upsal :-DDD

37
priznivec.obecny
Reagovat

34 S Rytmusem souhlas. Někdy ta nesympatická osobnost jde skousnout, hlavně že má správný pohled na věc. A ostatní taky souhlas. Jo, je to zajímavé a taky zásadní, je to totiž začátek všeho, směr … :-(

38
DJ Vlado
Reagovat

35 – Mně ve finále vadí hlavně dvojčata (a taky hlavně kvůli Slávikově proteži), ale také Eliška a Malej Dejv, který v SF vyhořel jako kus papíru. Obešel bych se i bez The Boyz, kteří mi sice nevadí a v SF kladně překvapili, ale podobných tanečních skupin už jsme viděli plno. Přitom s Tumar Kr, Forsomeone, Lubošem Kábrtem a Lucií Šimkovou to mohlo být o dost lepší (a hlavně pestřejší) finále. Mně tam takhle zbyly jen Alena s Jerry, kterým bych vítězství opravdu přál. Sympatický je mi i Pavel, u nějž ale šanci na vítězství nevidím. Oba Mirkové jsou ve svém oboru dobří, ale k velkému fandění mě donutit nedokážou.
GG je jako porotkyně asi bohužel nereálná (viz. co mi řekla v rozhovoru, že by nabídku na porotcování nepřijala), jinak bych ji taky určitě bral. Zvlášť by se mi líbila jako mentorka chlapecké kategorie, jelikož jsem přesvědčen, že by vybírala hlavně rockery a ne „jednočlenné Lunetiky“ :-) Ta Mirgová by ze superstáristek byla asi fakt nejideálnější, v showbyznysu je už 6 let (jen o rok míň než Ewa), je to vyloženě moderní zpěvačka, v poslední době měla několik slušných hitů, takže úplná no name to aspoň pro Slováky není. Navíc je i výborná tanečnice a choreografka, což by zvlášť pro skupiny byla výhoda. Z mužských superstáristů bych bral Bendeho nebo Cmoríka. Štefan a Jarda toho mají zatím podle mě dost málo za sebou, takže na nasazení do poroty je u nich ještě brzo.

39
priznivec.obecny
Reagovat

38 Na Bendeho jsem taky myslela. Šmajda by taky ušel..

40
priznivec.obecny
Reagovat

..Ruml

41
jab
Reagovat

39,40 – Tyhle 3 bych taky bral, když už jste nakousli Šmajdu, já bych byl i za Chodúra. Spojuje v sobě vynikajícího zpěváka a výraznou muzikantskou osobnost, navíc když komentoval pro Prásk finále SS, tak jasně ukázal, že perfektně slyší a hudbě výborně rozumí. Po odborné stránce by měl svým ovečkám co dát. Ale bojím se, jak by se jeho introvertní povaha snesla s úlohou a povinnostmi mentora. Jako porotce by byl vynikající, o tom nepochybuji.

42
Anta
Reagovat

38 DJ Vlado – Forsomeone je velká škoda, hlavně toho krásného hlasu té černovlásky, Slávika bych zadupala do země :-/

43
priznivec.obecny
Reagovat

41 Nevím, umí být Chodúr moderní? Nevím.. Zpěvu asi rozumí hodně slušně, když i výborně zpívá. No, možná jo… Tak nedá se říci, že bych na něj nebyla zvědavá.

No jo, škoda. Ten Hlas nedám. Dalo by se fajn pokecat. Ještěže vím, že se je možné se sejít i u jiných článků/soutěží… :-). Žádný spěch…

44
jab
Reagovat

43 – Nevzdávej to, co když se tam zas objeví nějaký výrazný talent? Proč si nechat zastínit to dobré tím špatným? Není lepší „na špatné věci pro ty dobré zapomínat“ (jak zpívá Nohavica)? :-).
Tím naznačuju, že mi budou tvé příspěvky chybět. Přijde mi, že máš čich na talenty a zajímavé lidi jako málokdo tady ;-).

45
DJ Vlado
Reagovat

42 – Nejvíc mě Slávik naštval tím, jak holkám vyčetl „nemodernost“, zatímco u těch jeho dvou přiteplených miláčků mu nevadilo, že jsou totálním vývarem z Hansonů a Moffatts. Fakt dvojí metr jak sviňa!!! :-( Navíc jsem se dočetl, že Forsomeone odmítily Slávika jako manažera, za což se jim ten sviňák takhle pomstil. I proto doufám, že v tom XF už „Stlejda“ fakt nebude, aby to holky případně mohly zkusit znovu. A i mně se nejvíc líbila Betty, krásná holka s nádherným hlasem :-)

46
priznivec.obecny
Reagovat

44 Budu vás číst a ty talenty zkouknu později. Jako minule. Že mám čich. No, nevím, Jabe. Ale nejsem si jistá, moje vnímání je trošku bláznivý, tomu odpovídají i moji oblíbenci :-))) Ale díky. Jinak, ale poradit mi jak skousnout MD, to se asi nepodaří. Mě irituje ve všem, neuvěřitelně mě vadí. Řekneš mi rozumový důvod, já se podívám na první díl a já budu stejně pěnit, jak něco poradí, jak si jít cestou za hudbou a vybavím si jeho „Máme prima rodiče“… Jestli budeš koukat i na SK Factor, tak, podle mě se bude srovnávat s Hlasem a opačně (to bude podle mě dost zajímavé) a sama budu přinucená si pouštět videa z Hlasu, když budu chtít reagovat a takhle se vlastně budeme potkávat ;). Takže vlastně se budeme vídat :-))) No, jo, to mi nedošlo :-)

47
jab
Reagovat

46 – A nebylo by lepší toho „odborníka“ nebrat vážně? :-)Nebo si z něho prostě dělat srandu (i když ne každý má smysl pro zvrácený humor jako já :-))? Když bude dobrý casting (a že i předloni tam byli fakt zajímaví lidi!), jeden kolotočář mi to přece nemůže znechutit. No i tak to můžeš brát, přece ti ten člověk nestojí za to, aby ti znechutil celou soutěž, ne? :-D

48
priznivec.obecny
Reagovat

47 To víš, že bylo:D Ale neumím to prakticky uskutečnit. To nedám! Ty jeho očička a takové pokukování, sladké úsměvy, jazz session a jeho rady:D Mě by trefilo – že ty chces tady srandu na úkor mých nervů :-))) Vždyť se znám :-)))

49
priznivec.obecny
Reagovat

47 Hlavně pěkný pokec s mini rekapy, ať se orientuju. Ale u tebe se nebojím, to bude…

To bude zajímavé, jestli hned rok po SS bude dost talentů s průběhem dvou takových soutěží současně. To tu někdy bylo? Myslím, že ne… Mohla se sejít SK a CZ SS, ale to bylo dost dávno a to nevím, já na Panáčkovi v té době nebyla.. A navíc SK Faktor hledá i talenty z Čech… Na tohle jsem taky dost zvědavá a proto ještě jednou to opakuji. Bude to battle, kdo umí líp udělat soutěž. Hm, pro mě vyloženě zajímavé…

50
jab
Reagovat

48 – Ne, na úkor tvých nervů ne :-D. No pamatuju, jak ses tu párkrát trochu rozjela a mrzelo mne, že to bylo v obou případech na úkor mých oblíbenců (Itcho, Kree Harrison), ale chápu to, každý má jiný vkus a proti jednomu zdejšímu expertovi to byl hooodně slabý odvar :-DDD.
V každém případě doufám, že porota X Factoru bude dobrá ze 4/4 a ne „jen“ ze 3, hlavně ne Bílou ani Slávika.

51
jab
Reagovat

49 – To trochu připomíná battle Talentmánie vs. ČSMT 1. Po stránce zpracování tehdy jasně vyhrála Prima/JOJ.

52
priznivec.obecny
Reagovat

50 Tak promiň. Muselo se sejít víc komentů a celkový vyznění diskuze, které se sešly v nepřiměřený výsledek, náladu a můj temperament zařval. Jinak jsem většinou srozuměna a kliďas, že kazit radost z muziky se nemá. A tak se snažím i předem tohle dodržovat. U mě se to dost pozná, že se nevyjadřuju vůbec. Blbý u mě je, že se mi hned tak něco nelíbí a navíc ten zvláštní vkus ovlivněný progresem. Ovšem jsou případy, kdy dopředu vím, že rtuť vylítne. No, já vím, že to se mnou je někdy fakt blbý :-(, ale zpětně bych vzala některý věci jinak, zoět ne, ale prostě jinak… A nesrovnávala bych sebe jen s jedním, všichni máme své chvilky. Ale na druhou stranu, kdyby člověk občas se tak nevzepřel, tak by ničeho nedosáhl. Mám hodně zkušeností, že někdy nedosáhneš ničeho, pokud budeš donekonečna vysvětlovat, pak nezbývá říct ne a proč ne bez ohledu, jestli někoho odradím/zraním, když si myslím, že je něco moc zavádějící a špatně. Ale pak už se nevracím a jsem zticha. Až mě překvapilo, kolikrát to lidi vzali a už se mnou námět neřešili a vím moc dobře, že si pamatují. Naučili se, že mi nemusí rozumět, ale nenutit mě k souhlasu… a k něčemu, co nechci..

53
priznivec.obecny
Reagovat

51 Aha, na Talent nekoukám…

54
Anta
Reagovat

45 DJ Vlado – no já ještě naivně poslala sms, to že Slávika odmítly jsem nevěděla, a ke všemu ani nemohly zpívat, co měly původně v plánu. Jj Betty zazářila už v castingu.

55
Jai
Reagovat

45+54 – Slávik je parchant odjakživa, když mu po SS 2011 utekli Adamec, GG a Harich, dodnes to hlavně GG nemůže zapomenout a pomlouvá kde může. Pak ukořistil Šepse a kde je mu konec???? Navíc ty nedávné excesy L. Bílé jsou prý taky jeho dílem…..je to chudák…..:-(
btw: stejně si myslím, že to „příznivec“ nevydrží a přidá se…:-) byla by jí škoda….

56
jab
Reagovat

52 – Však říkám, beru to vpoho, taky mám občas chuť napsat něco ostřejšího, většinou se udržím :-). Jsme jen lidi :-))).

57
jab
Reagovat

55 – Mě přijde, že Slávik se stylizuje (je stylizován?) do jakéhosi slovenského Cowella, ale má s ním společné jen to drsnější vystupování – v odbornosti a nejspíš ani ve schopnosti prosadit interpreta na trh se imho na SC nechytá.
Btw. Vyřídil jsi nakonec GG, k čemu jste došli při té diskuzi s Jardou Konášem? :-)

58
priznivec.obecny
Reagovat

55 Jai, tě taky čekám u SK Factoru :-).

Je dobrý, že GG dělá coverv, vždyť tohle dělají a s radostí i zavedenější zpěváci. Dávají hold svým miláčkům a takhle natahují do sebe svoji zamilovanou muziku a posouvá je to dál žádaným směrem. Tady teda souhlas. A s tím lektorem v Americe – super… Velké zlepšení.

59
Jai Kudo
Reagovat

Nevím, kdo tady navrhoval Šmajdu, určitě by to byla dobrá volba (místo MD)…

60
Jai
Reagovat

Jinak nevím, proč opět nemůžu odesílat delší příspěvky, třeba mě to někdo vysvětlí…..děkuji

61
Jai Kudo
Reagovat

57 – s tím Konášem, řekl jsem mu svůj názor, podle mně to byl vůči GG hodně velký faul od něj na základě 2 roky starýho bulvárního článku, ale bylo mi jasné, že je to k ničemu, nic nepochopil. Už se mně tam pak nechtělo vracet na zbytečnou debatu. GG jsem o tom napsal ještě v noci, pri informaci, ale on auž se k tomu nechce vracet a teď má jiné starosti…..

62
Jai Kudo
Reagovat

Chtěl jsem to napsat do jednoho příspěvku , ale delší mi to nebere….
58 – za ty dva týdny v USA u Kena Tamplina udělala GG neuvěřitelný pokrok. Ty covery od Adele, Aguillery atd. zpívala jen pro nácvik nové techniky. Ohlasy v US na YT jsou neuvěřitelně příznivé…… :-)

63
jab
Reagovat

61 – Mě to přišlo, že jste se nakonec nějak dostali na společnou cestu…jinak při tom vašem rozhovoru zůstal záměrně neutrální, dokázal jsem se vcítit do tvého pohledu a i do pohledu publicisty, který dle svých slov jen parafrázoval, co se psalo tehdy. No, asi už to nemá smysl pitvat.

64
jab
Reagovat

62 – Jo já si už u ČSSS2 tehdá představoval, že by ji mohli obdivovat i v zahraničí…nevím u koho se mi to stalo naposledy (možná u Anety?), ale vím určitě, že po GG už jsem ten pocit neměl u nikoho

65
Jai Kudo
Reagovat

63 – na společnou cestu rozhodně ne :-) Parafrázoval…..nevím, on to tam samozřejmě neřekl přímo, ale podle mě ten záměr byl jasný, že nominaci na objev roku 2011 a tím i ocenění dostala jen proto, že ji zastupovala agentura MPP pracující pro NOVU, jinými slovy nějakým podivným způsobem, podfukem, nezaslouženě…..
Nejlepší bylo jak řekl, že si tyhle formulace konzultuje s právníkem, aby ho nikdo nemohl popotahovat….ale už dost…

66
Jai Kudo
Reagovat

64 – základním předpokladem je repertoár v angličtině, což je všeobecně problém…..
Kdyby sis chtěl najít na YT kanál „kentamplin“ jsou tam ty videa s komentáři….moc pěkné čtení….

67
priznivec.obecny
Reagovat

62 Ale zpívá Coverdaleho a spol. ne? To jsem hlavně měla na mysli, .. Nevím jestli má ráda i něco od ex bubeníka Nirvany, ale u mě se strefila. Grohla moc neposlouchám, ale zrovna tenhle song mám ráda.. To jsem nečekala, že GG tak těžký song dá tak dobře. Občas si to pouštím, právě tam ten drive mě baví a říkám si, jak je ten Dave tady dobrý. A GG to zazpívá, to by mě nenapadlo. No, každopádně zadařilo se.

68
Jai Kudo
Reagovat

68 – Pretender od Foo Fighters je v jejím podání absolutní bomba…….. na stránkách Kena někteří navrhovali, aby to poslal rovnou Grohlovi, tak nevím, jestli to udělal :-) jinak prý Foo Fighters moc nemusí, ale tohle je opravdu skvělá věc….

69
priznivec.obecny
Reagovat

68 No, já tohle poslouchala od Grohla právě kvůli té jeho energičnosti, práce s dechem, prostě je v tom songu pěknej fofr. Song je moc hezkej, ale zazpívat ho ještě k tomu…no… to už není úplně jednoduchý.. A to jsem si vždycky u toho songu říkala :-))) a pak to super zazpívala GG :-)))

70
Jai Kudo
Reagovat

69 – zkoušel jsem si to jen tak pro legraci doma s kytarou a chytnout to frázování je fakt děs běs…. o dalších věcech ani nemluvě :-D

71
priznivec.obecny
Reagovat

70 Jsi odvaha. Já vím rovnou, že já určitě bych dopadla hodně špatně. Ale sympatický, že si i zazpíváš jen tak pro potěšení. Teď nemyslím tenhle předem prohraný boj o tenhle song. Ale i tak ta odvaha se počítá :-) a nebo i prakticky se dozvědět, že o jak těžký song vlastně jde, pocítit to na vlastních hlasivkách…

72
jab
Reagovat

65 – Taky bych to uzavřel. Jsem rád, že jsem tě mohl poznat i naživo, snad se ještě někdy někde uvidíme ;-) (to platí i pro další panáčkovce :-)).

73
Jai Kudo
Reagovat

72 – jsem taky rád a samozřejmě kdykoliv rád potkám kohokoliv z Panáčka…..:)

74
ŠEVČA- Velká Bíteš.
Reagovat

Marta – absolutně nejlepší volba kouče. Záruka oběktivity.
nejhorší pro ni bude, až bude muset tzv.vyvražďovat
svoje vybrané ovečky z týmu. ten systém je opravdu
nedokonalý,nemluvě o tom, jak probíhají castingy a samotný výběr v té úplně první fázi s přihláškou či bez.

Přidat komentář