Panáček v reality show

Božské dorty od Markéty (30.9.) dort pro kováře diabetika

30. Září 2013 | napsal(a): | reality show: Božské dorty od Markéty

[singlepic id=7235 w=420]
Dnes jsme vám už představili Markétin netelevizní dort, který upekla k narozeninám časopisu Glanc. Dnes večer však bude péci dort pro kováře, diabetika. Markéta tentokrát v dalším díle Božských dortů od Markéty navštíví v dílně svého kamaráda Honzu, kováře, a vyslyšela prosbu o dort se znakem kovářského cechu.

Tento znak jako jediný musela Markéta vyrobit z potahové hmoty, ve které je cukr, vše ostatní bylo na dortu již doslazováno fruktózovým cukrem, vhodným i pro diabetiky.

A aby nových nápadů a inspirace nebylo málo, předvede Markéta jako obvykle i druhý recept, tentokrát to budou plněné vdolečky s rozinkami. Pokud chcete vědět, čím je naplnila a co bylo na přípravě náplně netradiční, nenechte si ujít Božské dorty od Markéty dnes večer ve 20.15 na Prima love!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Božské dorty od Markéty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Liška
Reagovat

Hm, tak už od pohledu to bude pro diabetiky v jiném vesmíru. Oni diabetici mají problém třeba i s moukou a máslem, takže dort bude akorát oslazen fruktózou, ale pro diabetiky vhodný nebude…

2
okkvp
Reagovat

úvodní foto :-))) – trošku vypadá, jak kdyby před focením dortík upadl a byl narychlo zpětně uplácán. Ale možná to jen klame.

3
haha bimbi
Reagovat

Ale tak ta destička s podkovičkou, to je hodně dada cukrářská inovace. A dort ve tvaru pokáleného pařezu se zaječími bobky (od zajíce, který asi trpěl hemeroidy) je taky hodně odvážné a kreativní řešení. Kdepák, Markétce se musí nechat jedno: sebevědomí vesmírně vysoko, drzé čelo a hodně, ale hodně velká odvaha :-))

4
Elko
Reagovat

2 okkvp: krásne napísané :-)))

5
galadriel
Reagovat

takéto dve silné pecky v jeden deň….niekto nás tu nemá rád :))

6
cathy
Reagovat

Prostě kdo umí, umí. Ale doufám, že dnes už tu nic od božské nebude. To bych nemusela přežít (ty umělecké dojmy, samozřejmě!)

7
mb
Reagovat

fruktoza >>super<< – rovnou se mu ten cukr vrazi do tuku

8
anka
Reagovat

prý – za takový by se prý nemusel stydět ani Hefaistos (ale já bych se asi styděla ) a takhle vypadal ještě bez té „podkovy“:

http://www.chytrazena.cz/bozske-dorty-od-markety-30-9-2013-24792.html

9
Kapi
Reagovat

8 anka – tak uz tak je to hnus nechutnej a bez te podkovy je to… na to ani neni slov. Nádhera!

10
cathy
Reagovat

Chce se mi zvracet!

11
raf
Reagovat

Já pořád nemůžu zapomenout, jak ji ve VV označili jako jednu z nejlepších cukrářek v zemi:-) Patlalku.

12
Lady XL
Reagovat

Tohle že je výtvor od super cukráře??? Vypadá to na dílko nějakého dítka mamince k MDŽ…:-(. Toho bych ocenila za snahu. Připojuji se k Ad 2) – vypadá to, že se jí korpus rozpadl (nevyklopil) a tak to poslepovala krémem… :-)) a ještě špatně.
No dort je pro diabetika, ale jen proto aby ho mohl rozdat… Sám si tak může jen ďobnout.
Možná bychom měli uspořádat petici, aby ji poslali na nějakou mezinárodní soutěž, když je tak „nejlepší“…. Já bych snad všem jejím příznivcům z tv – včetně ní – tu ostudu přála

13
Kapi
Reagovat

Videla jsem vcera a to ze tam nacpala DIA cokoladu, ktera je jeste min zdrava nez normalni (obsahuje jen o minimum mene cukru nez obycejna a vic tuku), fruktozu, ktera je na tom podobne jako cukr + tukový krém… Tim ze je celej cernej neznamena, ze je dietnejsi.

A ty jeji proslovy u toho zase- jako kdyz zacinala v prvni serii-trapnost. Patlalka… skoda slov uz.

14
Michal
Reagovat

Tohle byl fakt velký průšvih. Víc to ani komentovat nebudu, škoda času…

15
Petra
Reagovat

Dobrý den, prosím o PŘESNÝ POMĚR VŠECH SUROVIN NA DORT PRO KOVÁŘE. Díky

Přidat komentář