Panáček v reality show

Božské dorty od Markéty (16.9.) křivý dort na přání nevěsty

16. Září 2013 | napsal(a): | reality show: Božské dorty od Markéty

[singlepic id=7089 w=420]
Dnes večer se cukrářka Markéta promenádovala nejen v reálu ve vile VyVolených, ale po osmé hodině večerní i na obrazovce Prima Love se svoji cukrářskou show. Tentokrát byl hlavním tématem svatební dort, který byl záměrně na křivo.

Křivý dort na přání nevěsty!

Markéta tentokrát přijala pozvání Jany, která se připravuje vstoupit do života s prstýnkem, a společně se domlouvají na tom, jak má vypadat svatební dort. Nevěsta chce něco moderního, netradičního, bez okázalých cingrlátek, ale přitom aby dort ladil se svatební kyticí, v níž dominují bílé růže, frézie a hortenzie…

[singlepic id=7090 w=420]

Jana s Markétou se shodnou na svěží bílo-zelené kombinaci a nastávající manžel Jany nemá ani zdání, jaký dort bude. Pro něho to je totiž překvapení!

A jako vždy, po přípravě hlavního dortu se diváci naučili péci i netradiční svatební koláčky.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Božské dorty od Markéty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Enaz
Reagovat

Zabloudila jsem sem při vyhledávání, co se stalo včera při oslavě Štrůdlice. SUNíčko, jsi skvělý, že se o Markétu staráš. Tedy myslím tím, že to píšeš.
Jinak je to děs běs a na té paní je dost vidět, že to vlastně neumí. Nejen ve srovnání s původní rs, ale i s tím, co jsem viděla od jedné amatérky :).

Přidat komentář