Panáček v reality show

Božské dorty od Markéty: dort obří rtěnka

30. Září 2013 | napsal(a): | reality show: Božské dorty od Markéty

[singlepic id=7232 w=420]

Tentokrát se nejedná o televizní dort, ale božský dort, který Markéta vytvořila u příležitosti 7. narozenin ženského časopisu Glanc. Upekla a nazdobila stylový dort ve tvaru rtěnky, nešetřila na žádné ze sladkých ingrediencí, i když si myslím, že už Markéta vytvořila vizuálně již i lepší dorty. Jste jiného názoru?

Slavnostního rozkrojení dortu se zhostily Markéty hned tři, jako tři sudičky Glancu popřály vše nejlepší kromě božské Markéty také herečka seriálu Cesty domů Markéta Hrubešová a nemohla samozřejmě chybět šéfredaktorka Glancu, Markéta Behinová.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Božské dorty od Markéty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Lady XL
Reagovat

Kdyby nebylo v nadpisu, co to je, tak bych to nepoznala – hrůza!!!!

2
galadriel
Reagovat

toto vyzerá fakt zle….

Reagovat

Však říkám milé dámy, že Markéta už vytvořila lepší dorty :))

4
cathy
Reagovat

Teda nechci být nechutná ale vypadá to jako hodně divnej vibrátor (zřejmě od vietnamců):-D

5
haha bimbi
Reagovat

Jako by člověk už neměl dost rozčilování s vévéčkama… teď ještě tohle… ne vážně, Markétu už nesleduju, už na to nemám nervy ani dost masochistického odhodlání. Ale tímhle pokřiveným Glanc vibrátorem myslím mistryně Markéta zase posunula laťku o hezkej kus dolů :-/

6
dessin
Reagovat

Me to pripomnelu atomovou bombu z Hvezny brany :))))

7
cathy
Reagovat

Každopádně myslím, že rtěnku to nepřipomnělo vůbec nikomu…

8
Radek aka SUNicko
Reagovat

Dnes bude v televizi kovářský dort. Článek ještě nahodím :)

9
anka
Reagovat

8 – podkova i s kopytem a kusem koňské hnáty :-)? inspirace Čendou

10
KK
Reagovat

:-DDD obří zarudlej penis..? Asi nějakej zdravotní problém..:)))

11
cathy
Reagovat

Dostal herpes od Hradila

12
Lady XL
Reagovat

uááá, na co vy všechno nepřijdete… :-D. Atomovka… hahá. Každopádně zrůdnost prvního stupně!! A nejhorší je, že dotyčná „mistryně“ začíná být víc a víc vidět. A ty „sélebrity“, co nemají vlastní mozek, vzdychají jen po jejích dortech…. ale možná to je taky proto, že je v rámci propagace třeba dodá zadarmo… Ale že si u ní objedná i Gott (či Gottová) a vydávají to za největší umění… ufff. Bože, copak nikdo nemá oči?? A divím se, že se cukrářská lobby už nějak nesnaží ukázat, že ona Božská (cukrářka) rozhodně není… Já v ní vidím Babicu, nemůžu si pomoct. Ale ten aspoň vaří různá jídla, ona má základ většinou naprosto stejný…

13
eliška
Reagovat

šmarjá, co na to říkají v anatomickém muzeu?

14
Kapi
Reagovat

Me to pripadlo na prvni pohled jak nejaky červ nebo housenka/žížala ( s tim „žebrováním“ na těle). Hnus nadhernej křivej.

15
Andrea
Reagovat

Nechtěla bych být v kůži Markéty při čtení vašich komentářů, ale moc jsem se nasmála. Souhlasím. Škoda, že Markéta asi nikdy neviděla ani jediný díl americké RS o dortech. A to, že ostatní cukráři mlčí k jejímu umění, je asi dáno tím, že jim to nestojí za rozčilování. Stejně by je pak „píaristi“ napadli, že závidí a nejsou tak úspěšní apod.:-)

16
MirkaB
Reagovat

Jeje, pohled na tento dort mi pripomnel nemocny penis….

17
Michal
Reagovat

Fuj !

Přidat komentář