Panáček v reality show

Božské dorty od Markéty (21.10.) dort s plátnem Alfonse Muchy

21. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Božské dorty od Markéty

[singlepic id =7534 w=615]
Dnešní díl Božských dortů od Markéty bude ještě o něco více prostoupen múzami a světem výtvarného umění než obvykle. Markéta diváky totiž přivítá v muzeu na výstavě obrazů Alfonse Muchy, kde Markéta s potěšením přijme zakázku na výrobu dortu, který je pro jednu tenisovou legendu. Ne a není to Ivan Lendl :)

Markéta si naplánuje „Nařasený dort“, který bude sloužit jako podstavec v krémové barvě, na něm plátno s motivem obrazů Alfonse Muchy a vedle něho pak bude ležet malířská paleta a štětce.

Dort pak předá na výstavě bývalému československému a českému profesionálnímu tenistovi, Karlu Nováčkovi, který pomáhal výstavu obrazů Alfonse Muchy uspořádat.

[singlepic id =7535 w=615]

A na závěr samozřejmě sladký dezert, tentokrát „Ořechové překvapení“: cukr, hladká mouka, máslo, vajíčka, jemně namleté vlašské ořechy a…

…a zbytek se dozvíte dnes 21. 10. ve 20:15 na Prima love.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Božské dorty od Markéty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Kapi
Reagovat

Obdélníkový korpus potažený „rychlovytlačenou“ potahovkou a na tom pár kusů další potahovky? Vrchol umění!

2
Andrea
Reagovat

Kapi, ale naštěstí oproti těm předcházejícím dortům to je docela umírněné a i když to mohlo vypadat lépe, např. paleta mohla být lépe „dřevěná“. Iritující je název pořadu- Božské dorty (je snad jedno, že od Markéty), pod tímto názvem si představuji něco mnohem luxusnějšího. Ale třeba božsky chutnají, to už neposoudíme:-)

Přidat komentář