Panáček v reality show

Božské dorty od Markéty (4.11.) dort tramvaj

4. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Božské dorty od Markéty

[singlepic id=7783 w=615]
Dnes se cukrářka Markéta projede historickou tramvají Libercem. Ano, tušíte správně. Dnes svůj božský dort upeče pro zaměstnance libereckého dopravního podniku. A ano, tentokrát bude jejím hlavním motivem tramvaj. Co jedna, hned dvě. To by nebyla Markéta.

Jedna historická červená a druhá moderní ocelově šedivá budou v podání Markétina mistrovského umění vyjíždět z vozovny, zdobené dokonce hodinami.

Ve druhé části pořadu Markéta představí koláč, který nazývá „Dvoubarevný střapatý“. Recept je jednoduchý a koláč z kakaového těsta a tvarohové náplně s rozinkami neodolatelný – přesvědčit se můžete sami v pondělí 4. 11. ve 20.15 na Prima love!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Božské dorty od Markéty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Litocha
Reagovat

Myslím, že tramvaje nemají vyjíždět z vozovny, ale potkávat se na Fugnerce, tramvajovém uzlu v Liberci – ty hodiny jsou odtamtud. Celý dort je – jak jinak – už od pohledu „božský“.

2
Andrea
Reagovat

Markéta nezklamala. Je mi od pohledu jasné, proč jsou ty tramvaje opentlené, což tedy mimochodem je ošklivě provedeno. Ta velká mašle je taky odfláknutá. Markéta není zrovna zaměřená na detaily. A bohužel často ani na celek.

3
cathy
Reagovat

No to je hnus fialovej. Bože, bože božské dorty….

4
Kapi
Reagovat

Videla jsem nazev clanku jaky to ma byt dort a nez videla fotku zkusila si predstavit ten vytvor… Ciste na urovni Markety/5 leteho ditete. A Marketa me naozaj prekvapila – mela to jeste horsi, nez jsem si dokazala predstavit.

Co za lidi ji tam berou placaji cokoladovy krem kolem ust? Nekdo ji opravdu rekl ze ty jeji drty vypadaji bozsky?? Kde??

5
kačaba
Reagovat

Moje švagrová prohásila, že její dorty jsou božské, bez uvozovek. Použila jsem fintu Páji z VV: ehm, hmmm, uhmm. Nechci s ní být v nepřáteských vztazích. :)
A dcera mé kamrádky ,(23 let) -samouk, peče hezčí a sofostikovanější (Regi by ocenila), dorty.

6
Johan
Reagovat

Neskutečná nuda – opět světlý korpus, čokoládový krém a tuny barevné potahovky.
To, co předvádí Markéta, je degradace cukrářského umění a cukrářských učilišť.
Zajímalo by mě, jaké vazby a na koho z Primy Božská má, že jí to prochází.

7
:-)))
Reagovat

ehm…než jsem dočetla titulek, tak mi dalo zabrat, cože má ten dort představovat :-( A bohužel ani po detailnějším prozkoumání se mi to zpracování motivu nelíbí, o odfláknutí detailů ani nemluvím.
Hned mi naskočil obrázek z „Nejlepších slovenských dortů“, kde jedním z motivů byla rovněž tramvaj a tam to vypadalo trochu jinak :-) I když samozřejmě v tom pořadu mají na přípravu daleko více prostoru a času a pracují v týmech ale to stejně nic nemění na tom, že dort od Markéty je patlanina a mohla si s tím vyhrát víc.

edit: příště prosím linkovat smysluplně i co do délky adres řádku, děkujeme

http://www.makika.sk/sites/default/files/styles/cake-detail-big/public/P1060240-800.jpg?itok=hF35p_Be

8
Evel7
Reagovat

Už jsi ty dorty někdy chutnala? Hnus…
Kotpusu a kremu jak prase….:-(

9
Michal
Reagovat

Ty její výtvory se mi nelíbí, má to všechno na jedno brdo, všechno stejný, jak už jsem tu četl, na úrovni dětí ze školky, s tim souhlasím. V tom pořadu je dost umělá, snaží se být sympatická, ale vyznívá to dost falešně, ty usměvy do kamery a hraná vlídnost. Možná by diváci odpustili i amatérskost dortů, pokud by jim cukrářka byla sympatická, ale zde se bohužel setkaly nepovedené dorty s nesympatickou cukrářkou.

Přidat komentář