Panáček v reality show

Božská cukrářka Markéta posiluje Lidl (video)

27. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Božské dorty od Markéty

[singlepic id=8965 w=615]
Pamatuje si na cukrářku Markétu Krajčovičovou, která si na televizním kanálu odkroutila již dvě řady show Božské dorty od Markéty? Tak přesně tuto Markétu si maloobchodní řetězec Lidl vybral jako tvář sladkých receptů v rámci reklamní kampaně Paulus vs Ihnačák.

Cukrárna Lidl Markéty Krajčovičové

Markéta Krajčovičová bude od teď každý týden nabízet dva recepty na dezerty a moučníky. Všechny budou k dispozici v letácích Lidlu, v brožurách na prodejně a na webové stránce www.kuchynelidlu.cz v sekci Cukrárna.

Na Slovensku přináší recepty Adriana Poláková

Jen doplníme informaci, že na Slovensku cukrářské recepty z ingrediencí Lidlu, reprezentuje Adriana Poláková, která ráda vaří a peče s láskou, ale jinak je také moderátorka Telerána.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Božské dorty od Markéty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Karolína
Reagovat

Dobrý den,potřebovala bych recept na dort hokejoví,díky moc.Na sledanou.Kuželová.

2
okkvp
Reagovat

@Karolína: To jste tu špatně.

Přidat komentář