Panáček v reality show

Jste to, co jíte (18.12.) – René z VyVolených 3, poslední vyvolená hubnout v této sérii + video

17. Prosinec 2008 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte


René Kukačovou znají všichni, kteří sledovali reality show VyVolení – Noví hrdinové, kde postoupila až do finále. René nikdy s váhou problémy neměla, ty začaly až tehdy, když ji po patnácti letech opustil manžel. Přestala sportovat, nechtěla chodit mezi lidi a
nabrala během půl roku osm kilo. Takto se to od té doby vleče dál. Její dcera Lucka, by zase chtěla vypadat jako hubené modelky. René se proto rozhodla se svou váhou a celou životosprávou něco udělat a zároveň i pomoci své dceři, která se trápí tím, že nevypadá jako její vychrtlé spolužačky. Pomáhat jí bude jako vždy doktorka Kateřina se svým týmem. Je to zároveň poslední díl této série.
René Kukačová (35) hubne a tloustne podle toho, v jaké je psychické formě. Po rozvodu zhubla, ale rychle to nabrala a přidala další kila, když začala podnikat. Má ovocný bar, přísun vitamínů u ní tedy není problém. Jenže René je „masová“. Gyros, smažák, hranolky, to jsou jídla, které dokáže jíst neustále. A k tomu správného turka, klidně sedm denně. Zato vodu, tu k životu nepotřebuje. Zatím!
Stejně se stravuje i její dcera Lucka (16). Není se co divit, že se cítí proti spolužačkám tlustá a chtěla by hubnout zároveň s maminkou. To je i důvod, proč přichází doktorka Kateřina. Těch pár kilo co trápí René i Lucku vidí jako kosmetický problém, je nutné změnit stravovací režim a návyky. Ani s pohybem to u René není žádná sláva. Necvičí, všude jezdí autem. Lucka chodí na aerobik a hraje volejbal. Oblečení, ve kterém šla do vily nyní už neobleče. I to je důvod hubnout. A hlavně by se chtěla projít po předváděcím molu.

Doktorka Kateřina měří a váží. Výchozí váha je 74,5 kg. Výška 167 cm, doktorce se nelíbí hlavně břicho. Přes to naměřila 96 cm, boky 107 cm.
Žádné zdravotní problémy nemá, jen ji bolí páteř. Doufá, že cvičením a hubnutím se to zlepší.
Petr Havlíček vidí další silně podvyživenou. Její strava je „snůška hnoje“. Její milované kafe, turka, nahradí zvýšením cukrů, aby se cítila lépe, nechyběla jí energie. Aby, jak řekl inženýr, nemusela mlátit zdechlého koně holí.

Káva jí chutná, ale vysušuje ji, protože následně nepije. Pitný režim je u každého člověka individuální. Záleží na váze, pleti, energii. Množství tekutin by mělo odpovídat vzorci: váha x 3 / a to převést na litry. Nadbytek tekutin zbytečně zatěžuje ledviny.

Z lednice a špajzu mizí: sekaná, salám,slazené minerálky, červené a bílé víno, zavařeniny, zamražené knedlíky, rostlinný ztužený tuk, bílý cukr, káva, sladkosti, piškoty.
Stůl hrůzy: 4,5 l kávy, krevety, bílé pečivo, obložené chlebíčky, zavařené okurky, huspenina, čokoládové zákusky, párky, salám, čokoládová tyčinka, polévky. Chybí mi tam ty zmiňované gyrosy, hranolky atd.,že by ten týden už „držela půst“? Jedla o 50% živin méně než by měla.
Zdravý stůl: Hovězí maso, rybí maso, krůtí maso, tvaroh, celozrnné těstoviny, červená čočka, vlašské ořechy, slunečnicové a dýňové semínka, ovoce a zelenina.
Ještě jsme viděli na stole vodu, kefíry, lučinu, jogurty, ty v seznamu neuvádějí.

René by ráda za dva měsíce zhubla 15 kg, to se Petru Havlíčkovi zdá velmi nereálné. Tipuje 5 kg. Aby se to podařilo, k tomu je potřeba pohyb, a proto je zde David Huf. Doporučí aerobik a René dostává Twist stepper – vynikající stepper, který díky svému bočnímu pohybu zatěžuje stehna a hýždě nejen běžným způsobem, ale i z vnější a vnitřní strany.
Je to neuvěřitelné, ale bere si rady k srdci. Chodí pěšky, výtah obchází, šlape do schodů, oblíbila si kolo. Jen na aerobik ještě nemá odvahu vyrazit.
V mobilu má upomínku, aby nezapomínala jíst. I tak se jí zdá, že hubne proti ostatním aktérům pomaleji. Dokonce uvažuje o hladovce a tukožroutské polévce. Petr Havlíček ji straší jojo efektem, pokud nebude jíst jak má. Viděl by to na zvýšení příjmu tekutin. René se chlubí, že zhubla do bot. Jiní hubnout do kalhot, ona zhubla do bot :o))

Jojo efekt: Opakovaný cyklus snížení a následného zvýšení váhy. Vyskytuje se v případě, kdy se člověk pokouší výrazně snížit svou tělesnou hmotnost ve velmi krátké době. Lidé se snaží rychle snížit svou tělesnou hmotnost pomocí přísné diety nebo hladovky. Jakmile se po snížení hmotnosti náhle dieta nebo hladovka přeruší, dojde opět velmi rychle ke zvýšení váhy. Ta může být pak dokonce vyšší než před začátkem hladovění.

Samozřejmě, i dnes se vařilo. Recept nesmí chybět.
RECEPT: Zdravý guláš pro René
Na jedné lžičce oleje ( jednodruhového, olivový se nehodí, ten je vhodný ve studené kuchyni) restujeme cibuli a neustále podléváme horkou vodou, až zesklovatí. Přidáme nakrájené maso, papriku, pepř a dvacet minut vaříme v tlakovém hrnci. Potom přidáme rajčata, která guláš zahustí, dodají mu vyváženou chuť a vytvoří omáčku. Příloha těstoviny a posypat strouhaným křenem. Dobrou chuť.
U jídla se nemá mluvit, ale René má několik otázek. Může alkohol? Nemůže! Může víno? Může, 3dcl za týden. Může turka? NE!!! Je to kyselé nezdravé kafe. Jedině preso, to je to správné kafe. Pokud René nehladoví, sportuje, jí pravidelně, kávu má tedy povolenou. Doktor Havlíček je milovníkem presa, pije několik šálků denně, prozradil to v časopise Dieta. Jinak musí držet bezlepkovou dietu, nejí smažené věci…

Je čas na kadeřníka, tedy kadeřnici, trochu zastřihnout, výsledek je slušivý.
Minule jsme se nedočkali, ale dnes skrytá kamera nechyběla. Milan, vítěz Vyvolených pořádal kolaudaci bytu, který vyhrál. Zbývají dva dny do konce dvouměsíční doby hubnutí pod dohledem týmu doktorky Kateřiny, kdo by čekal přepadovku. Kamery jsou na místě, Petr Havlíček jako správný špion také, René může zazvonit. První ale přichází Dominik. Z Vily odcházeli jako pár, jak to je dnes nevíme, vypadalo to na kamarádství. A už ji tu máme i s dcerou. Má dietu, víno ale může. 3dcl za týden má povolené. A neodolá kaviárovému chlebíčku. Lucka je pozornější, kameru za oknem odhalí rychle. Zbytek objevit není problém, už se jen čeká doktorka Kateřina. Smůla, dnes dělá kontrolu inženýr.

Je tu finále. Poslední měření a vážení.
Petr Havlíček maže celozrnnou veku pomazánkou. Co v ní je? Sýr cottage a do něj nakrájet rajčata, okurky, česnek, bazalku.

Zhubly obě dvě.
René má přes boky o 9,5 cm méně. V pase ubylo 7 cm a přes břicho 9 cm. Je to vidět na kalhotách, které měla při první návštěvě v ordinaci.
Výchozí váha byla 74,5 kg, nyní má o 6,7 kg méně, tedy konečných 67,8 kg. Z toho je 4,5 kg tuku a 1,3 kg svalové hmoty. Tu musí na radu doktorky znovu nabrat.
Je čas vánoční, je čas na návštěvu Ježíška. Co donese? Ano, troubu!

A úplně na závěr se plní i sen o předváděcím mole. Nebude tam sama. Sejdou se všichni hubnoucí této série a módní přehlídka může začít. Sice nehubnul v pořadu Jste to, co jíte, ale hezky štíhlý mi přišel i Milan, ve vile měl větší břicho. Slušelo to všem a nálada byla očividně skvělá.

Jak pokračují někteří aktéři:
J.Kanta – hubnoucí tanečník už zhubnul úžasných 40 kg, ještě plánuje dvacet!
Ivanka – bruslařka z Rokytnice má pryč 18 kg.
Jiřinka, autorka mnoha dietních kuchařek a věčná dietářka z Olomouce zhubla 13 kg, má plné skříně nového oblečení a prázdný špajz.
Ivana z prvního dílu, chtěla zhubnout do svatebních šatů a vdát se do Tunisu, mínus 18 kg.
Gratulujeme!

Rada a příní výživového poradce – Mějte se rády, smiřte se sami se sebou, jezte zdravě.
René je memento na závěr. Kdyby nezměnila stravování, kila by dál přibývala. Tak je to vždy. Nejdřív mírná nadváha, pokud se neřeší, často kila přibývají a výsledek je těžká obezita.

Pořad Jste to, co jíte je u konce. Nezbývá nám, než si počkat na nové díly. Před námi jsou vánoční svátky, přeji všem jejich pohodové prožití a nezapomínejme – JSME TO, CO JÍME!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 100
1
Jaaponec
Reagovat

Tolik pozitivní energie jsem nikdy neviděl. Nejlepší díl serie. René je jednička, suprová holka, ale trochu nevím jaky je vztah mezi Dominikem. Můj názor je takový, že jsou jenom dobří kamarádi.

Reagovat

Souhlas, strašně pozitivní díl plný té správné energie. I já hodnotím jako nejlepší díl této řady :)

3
RadstaR
Reagovat

Cekal jsem nejakej trapas ala Novotni, ale nastesti se nic takovyho nekonalo a jako tecka na zaver fakt dobry.
Video celeho poradu (tentokrat v lepsi kvalite, protoze je to posledni dil) :
http://uloz.to/1067238/18_12_08-jste_to_co_jite.rar

4
katka28
Reagovat

Super diel…. Vie mi niekto odpovedať akú má René výšku? Vďaka

5
RadstaR
Reagovat

katka28: 167 cm

6
Petr
Reagovat

Ahooj tak tyto dva poslední díly nejlepší které kdy prima odvysílala René a Nikola super kočky.Je to bomba!!!!!

7
Ajda
Reagovat

K nepoznání byl pan Kanta. 40 kg dole, to je výkon!

8
Tominius
Reagovat

Párkrát jsem se při jiných dílech i pozasmál , ale když chtěla René zahuštovat guláš celozrným chlebem tak jsem šel fakt do kolen .-))))))))))))))

Dobrej díl , pan Kanta je fakt užasnej , celkově se jim závěrečnej díl povedl .
Doufám , že bude další serie .-)

9
Sima
Reagovat

Taky se mi díl s René opravdu líbil, je to bezprostřední komediantka a bavila mě :-) Ovšem před panem Kantou klobouk dolů, to je úplně jiný člověk, taky to na něm bylo vidět, jak pookřál a je plný energie… Jen mě zamrzelo, že neudělali „přehled“ všech účastníků, kdo zhubnul kolik v pořadu a jak se drží po něm…

10
Boženka
Reagovat

no, mě se poslední díl až tak nelíbil. To bude tím, že mi René nebyla úplně sympatická. Ale je moc pěkná a dobře zhubla.

Pan Kanta, co zhodil 40kg, to opravdu klobouk dolů…a že to stále nevzdává a chce hubnout dál :-)

Vánoce se blíží…cukroví, všude spousta jídla. Nemáte nějakou fintu, jak se tomu cukroví vyhýbat? Mě napadlo, že si asi na ledničku dám obrázek paní doktorky Cajthamlové…aby mě taky hlídala :-)

11
Tominius
Reagovat

Žádné odstrašujcí obrázky na ledničku nepatří ! (viz některý z dílů)

Prostě na vánoce jezte , nejdřív to zdravé a když zbude místo tak i to nezdravé – ALE NIKDY NE OPAČNĚ ! .-))) To že jsou vánoce neznamená , že neexistuje žádný řád .-))

12
Teo
Reagovat

Kanta,Nikola a René to jsou nejlepší díly za colou dobu co pořad vůbec je!!!!

13
LadyXL
Reagovat

Mě poslední díl nic moc neříkal, ale přiznávám se, že je to proto, že nemám René moc ráda už od VV. Ale to je „můj problém“ :-). Ovšem musím uznat, že závidím René, jak se umí ze všeho radovat, dělat si srandu, protože pak ty problémy vyznějí tak, že vlastně problémem nejsou… to klobouk dolů. Jinak velká gratulace všem, co zhubli a navíc hubnou ještě po natáčení!! Taky lituji, že nedali celý přehled i od začátku vysílání téte RS, jak účastníci dopadli a dopadají… Anebo aspoň účastníci z této řady. Ukázali jich jen pár, o některých nemluvili, ale byli tam… Taky by mne zajímalo, co naše hubená slečna Lucie, jak dopadá…

14
ajda
Reagovat

Zpráva z dnešního bulváru: Kateřina Cajthamlová – Končí s tlouštíky! (Aha!)

copy:
Televize Prima slavila se »Jste to, co jíte« úspěch – a dokonce se po ní začala »opičit« i Nova, která s Ivanou Chýlkovou v roli moderátorky potají chystá projekt »Jez a zhubni«. Původní česká televizní hubnoucí »vlaštovka« je ale po včerejšku minulostí. Podle našich zpráv už ji na obrazovkách nikdy neuvidíme, maximálně v repríze. „Šetří se, kde se dá. A náklady na »Jste to, co jíte« nebyly zrovna nejmenší. Takže následoval zrušené pořady, které byly ve sledovanosti propadáky, i když zrovna tohle nebyl ten případ, spíš naopak,“ řekl zdroj z Primy.

„Jestli někdy bude čtvrtá řada »Jste to, co jíte«, to ví jen programové oddělení Primy. Nám nikdo neřekl, že by s ní počítali, nebo naopak, že už nebude. Vyvíjíme však nový formát, který bude také o obezitě, ale jestli budeme úspěšní, to je ve hvězdách,“ konstatuje paní Kateřina.

Jenže člen užšího vedení stanice pro ni má špatnou zprávu. „Doktorku Cajthamlovou jsme oslovili kvůli dalšímu projektu, ale jak to vypadá, Prima nejspíš odpíská i ten. Jen to paní Cajthamlové jaksi zapomněli říct,“ dodává zdroj z televizního zákulisí.

15
sigi
Reagovat

pokud pořad skončí, je to škoda. podle mě dával inspiraci a naději, že změnou jídelníčku se dá změnit život – včetně pohledu na svět
poslední díl mi připadal tak trochu zmatený, rozvolněný, nesoustředěný, ale konkrétně za jeden moment p. Havlíčkovi moc děkuji a bylo by třeba ho zarámovat: zvýšený příjem tekutin (minimálně 3l denně – jak je cca v posledních 15 letech moderní zdůrazňovat) je naprosto nesmyslný a proti přírodě. snad jen v případech, kdy „hlad je převlečená žízeň“ a pak jistě u starých, nemocných lidí a dětí je dobré příjem kontrolovat. člověk je tvor jako každý jiný a lít do sebe litry tekutin je prostě proti přírodě!!
na vyvolené II. jsem nekoukala, takže paní pro mě byla neznámá a koukala jsem na ni bez předsudků. taky vás šokovalo, jak oblečený člověk zdárně skrývá špíčky? že vlastně na první pohled ani nebylo moc co korigovat?
trochu mě překvapil pán, co se chtěl projet na svém koníku – zdálo se mi to, nebo opravdu ještě ztloustnul? a největší bomba byl pan tanečník – naprostá jednička!!!! :)))

16
Obezita
Reagovat

Tenhle týden jsem se taky rozhodla zhubnout a zkouším to on-line dokumentovat. Mrzí mě, že pořad končí, paní doktorka (a hlavně soutěžící) mě motivovala – díl s René byl skvělý.
http://obezity.blog.cz

17
Nekdo
Reagovat

To jsou tak mrtve stranky nebo zase nekdo maze prispevky?

Nikdo hubnoucí Janko , nikdo nic nemaže! Není důvod, ten byl jedině u tvých kolegů, víš?! A.

18
nikdo
Reagovat

Nemaze, ale spousta lidi ma uz dovolenou … a nejsou v praci :)

19
Big.Rob
Reagovat

MAZEC nejlepsi dil ze vsech serii , krasna zpominka na VYVOLENY , chtelo by to uz neakou dalsi reality show ala VV a BB

20
Ivulka
Reagovat

Zhubla krásně, na svoje roky byla pěkná.
http://www.kgdolu.estranky.cz

21
Jitka
Reagovat

Stránky uvedené paní Ivulkou jsou PODVOD!!!

22
ajda
Reagovat

Podrobnějiší info jsem o stránkách kgdolu uváděle v diskusi u minulého dílu.

23
Gabriela
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit, jak je to s tou kávou? Chápu, že lidi s vysokým tlakem, ji musí omezit, respektive ji pít nesmí. Ale proč by si člověk s normálním či trošku nizším tlakem (viz účastnice posledního dílu) nemohl dát jednu max. dvě denně? Mně už to přijde jako nějaká přiblblá móda nebo jako zaseknutej kolovrátek paní doktorky, která toto nařízení aplikuje na všechny, kteří chtějí zhubnout! Pokud člověk bude i normálně pít obyčejnou vodu, tak v čem je pak problém? Já mám dost velkou nadváhu, nízší tlak (112/ 70), piju jednu nebo dvě kávy denně a jinak vodu nebo čaj. To je pro úspěšné zhubnutí podmínka, že se nesmí pít káva nebo co?

24
Tominius
Reagovat

Gabrielo je to jednoduché – tělo je systém … a káva , alkohol , sůl a spol tento systém nabourávájí .
Pokud je člověk obezní , nebo chce prostě jen zhubnout je dobré to tělu maximálně ulehčit a ne komplikovat .
Káva odvádí z těla vodu , lide pijí kávu protože mají hlad a celkově kofeinové nápoje tělo spíše stresují , než aby mu nějak pomáhali .

Pokud chcete pořádně nakopnout na pár hodin (ne jako s kávou která vás nakopne na hodně krátký čas a pak přichází ještě silnější unava) tak si dejte zelený nebo ještě lépe bilý čaj .

Pokud máte na kávu chut , tak se najezte !

Kávu si klidně mohou dát lidi u kterých je v dobrém poměru aktivní hmota s váhou … ale i tak bych spíše doporučil volit kávy obilné které zbystřují mysl , tělu pomáhají a nestresují organismus , např. špaldové kafe , nebo Ayurvédské kafe – ale neříkám tím , že bych tyto kávy doporučil člověku který chce zhubnout .–))

25
Jana
Reagovat

Jitko = Ajdo, byla jsem na těch stránkách a pochybuji, že by si s přiblým podvodem dal někdo tolik práce, Ty jsi asi jenom naštvaná konkurence, ale děláš tu dost účinnou negativní reklamu, to Tě v omezenosti asi nenapadlo, co?

26
Jana
Reagovat

Promiňte překlep – přiblblým

27
jarka
Reagovat

Nechápala jsem moc ten recept na guláš. Guláš přece dělá dobře osmahnutá cibulka a v ní hodně pomalu dušené maso, podlévá se je jen velmi málo, voda se dolévá a vaří se až asi po 2 hodinách dušení. I pokud se dělá v papiňáku se maso osmahne v cibuli a jen doleje minimum vody a dusí se.
Tady se neosmahnuté maso hodilo do vařící vody, cibule byla taky nějak divně dělaná na vodě. Zkoušel to někdo, zda to má co společného s gulášem? Snad by o trochu více toho tuku na pořádné osmahnutí zase tolik nevadilo, ne?

28
ajda
Reagovat

Jano, nejsem Jitka a už vůbec ne konkurence paní Evy. A ty stránky znám, povrchní rady jsou za peníze, majitelka je nezničitelná, pod různými jmény, občas i pod svým vystupuje na mnoha fórech,na minulé diskuzi jsem to popsala. Stačí, že ji zablokovali prezentaci a prodej na Aukru. Vím, že spousta lidí naletělo, za cca 500Kč obdrželi nepoužitelné CD s radami. To jsou informace z léta, třeba podražila :o)) Hlavně mi zní podezřele už to, že zhubla nedávno a tvrdí, že má recept jak už nikdy nenabrat :o)) Pokud by fugovala zadarmo, nic nenamítám, ale přijde mi to tahání peněz „za nic“.

29
Tominius
Reagovat

jarka : tohle je pořad o hubnutí .-)) ne o tom jak připravit klasický guláš s oky oleje napovrchu .-)

ajda : samozřejmě je dobře , že na takové lidi někdo upozorní !!!
… , nadruhou stranu si myslím , že pokud je někdo tak hloupej aby zaplatil 500Kč někomu kdo inzeruje na „forech“ a „discusích“ – člověku kterého vlastně nezná a nemá o něm žádné reference – tak dobře mu tak .-)))

30
Ivulka
Reagovat

No nevím, já s ní zhubla 12 kg a rady byly dost použitelné, každé slovo.

31
Alena S.
Reagovat

Chci vzkázat Ajdě a Jitce, ať tady nelžou ostatním.Stránka kg dolu není žádný podvod , ale program, který opravdu funguje.Všechny holky včetně mě co tam píší, tímto prošli a opravdu zhubli.Já sama konkrétně 9kg za necelé 3 měsíce.Takže prosím nemluvte a něčem co vůbec neznáte.Nebo se snad tímto způsobem cítíte důležité?????Pokud ano je mě Vás líto….Jste ubohé.Alena S

32
Alena S.
Reagovat

omlouvám se za hrubky, ale dost mě to rozčílo, tak jsem to psala ve spěchu a moc jsem nepřemýšlela nad pravopisem,nemám ráda, když se špiní a pomlouvá někdo, kdo si to nezaslouží

33
Radka T.
Reagovat

Všichni, kteří chcete zhubnout a kritizujete stránky kgdolu.estranky.cz, jste určitě nic z toho co doporučuje jejich majitelka nevyzkoušeli. Já vyzkoušela mnoho preparátů, koktejlů apod. a nic mi nepomohlo tak, jako rady paní Evy. Než začne kdokoli z Vás cokoli kritizovat, tak se přesvěčte o skutečnosti. O tom jestli vybírá paní Eva nějaké poplatky se nebudu vůbec zmiňovat, protože všichni hubnoucí určitě ví, kolik vše stojí. Já za sebe můžu jen podotknout, že rady paní Evy byly k nezaplacení a ona jediná mi pomohla k dosažení mého cíle. Tak se všichni kritici uklidněte a nejdříve buďte lepší a něco dokažte. Jen kritizovat umí každý.

34
Jarka P.
Reagovat

Připojuji se k p. Aleně S. a Radce T, jsem jedna z těch, co se zapojili do hubnoucího programu kgdolu,a opravdu jsem zhubla a ještě budu. Na tom, že paní Eva tímto způsobem využívá svoje zkušenosti není nic špatného a navíc se nám všem individuálně věnuje a poskytuje podporu.
Také jsem na jejich stránkách nikde nečetla, že ten, kdo se bude po skončení hubnutí přejídat už nikdy neztloustne. Paní Eva se nás snaží přeorientovat na jiný způsob stravování a životního stylu a za to jí děkuji.

35
LadyXL
Reagovat

Jarko P.,Radko T.,Aleno S. – tak si zůstaňte na „svých“ stránkách a my tady na svých… Máme mozky, abychom je používali, ale každý ho holt používá jinak…. Nejlepší je hubnout pod lékařským dohledem. A mimochodem, taky bych dokázala radit, jak zhubnout, protože jsem taky dokázala zhubnout a to 17 kg…. Ale jak říkám pořád doktorům „o hubnutí a zásadách bych dokázala napsat doktorský elaborát…“, jenže dodržet a udržet to, to je už něco jiného…, to si musí každý sám vyzkoušet. Zhubnout jde „lehce“, udržet to už … těžce. :-))

36
Sima
Reagovat

Dost důrazně se ohrazuji vůči přispěvku podepsanému mým jménem – s uvedenými stránkami nemám nic společného, jednou jsem na ně klikla a to mi úplně stačilo. Nerada bych – jako dlouhodobá přispěvatelka do tohoto fóra – přišla o svou dobrou pověst mezi svými stejně dlouhodobými kolegy :-)

37
Simona
Reagovat

Nemohu nenapsat, že pro mě jsou stránky kg.dolu velkou berličkou v mé snaze hubnout (v mé celož. snaze zhubnout). Za svůj život jsem zhubla mnohokrát a hodně i třeba 20 kg. A vím že zhubnout je těžké, ale udržet si váhu ještě těžší. A taky vím, že diety jsou k ničemu. Ale program paní Evy je supr protože se jí VŠECHNO, ale málo a v určitém poměru a mě to strašně moc vyhovuje, protože vím, že jsem schopná se podle toho sama stravovat a to je pro mě důležitý. přestala jsem mít žravé dny, kdy jsem přerážela sladké kyselím a je mě prostě fajn. Po měsíci mě spadlo, bez námahy a různejch drahejch preparátů z lékarny, spalovačů a všeho možného 5 kg, nehladovím, jím běžné potraviny – prostě je mě super !!! Tak než začnete někoho pomlouvat přesvěčte se jak to vlastně je a pak pište svoji zkušenost. A na těchto stránkách nikde není napsáno, že už nikdy nepřiberete – takový blábol může vypustit jedině nějaká reklama na pofiderní preparády za nesmyslné částky, kterých jsou plný časopisy a lekárny. Každý člověk, který o tom něco ví – ví že jde o změnu – celoživotní změnu jídelníčku a pak to funguje. Zdravím paní Evu a jsem ráda, že jsem na její stránky narazila. Jo, a nežli jsem začala jíst dle jídelníčku od Evy jsem začínala pořád s nějakejma dietama, počítáním kalorií a i když jsem jedla málo, nešlo to dolů. Dneska vím, že je důležitá skladba jídla !! A je to tak.

38
Eva
Reagovat

Jezismaria, vy snad na strance kgdolu monitorujete kdo kam a kdy dava odkaz na vase stranky nebo co? protoze tu nekdo hodi odkaz na ty vase super stranky, nekdo jiny rekne, ze je to podvrh a ted se tu objevi 10 prispevku od dam a vsechny zacnou obhajovat tyhle stranky. Jak rikam, to snad monitorujete? Abyste pak mohli obhajovat? Nebo je to snad jeden a tytez clovek, ktery jen nema co na praci?

39
ajda
Reagovat

:o))) musím se smát. Paní Eva opět zverbovala své věrné. Znám ji a vím, jak arogantně a sprostě umí reagovat a odpovídat na diskuzích. Pokud Eva v diskusích tvrdí že cvičení není nutné a doporučuje „dietní“recepty plné oleje, vegety, bílé mouky atd., tak opravdu je pro mě laik, který může radit na svém blogu a neobtěžovat jinde. Že už po jejich radách nikdo nepřibere, vím z jejich vlastních příspěvků v diskusích, opravdu „hustá“ byla třeba na diskusi o dietě Víta Chaloupky. Protože osobně vím, jak dokáže být vlezlá a vnucovat se na všech fórech kde se jen pípne o nějaké dietě. A už vůbec nechápu odvahu chtít peníze. Však Aukro (internetový obchod) její nabídky prodeje „rad“ bloknul – myslíte , že bezdůvodně?!
Ale když si někdo myslí, že zhubne po tabletách z lékárny, koktejlech a podobných podvodech, tak se nedivím, že vyhodí prachy za rady Evykgdolu :o))

Jinak, pokud jste si dámy nevšimly, je to diskuse k pořadu Jste to, co jíte, reklamu na kgdolu tu nedělejte a diskutujte si tam.

40
Eva
Reagovat

No ja stejne nechapu jak se nekdo muze na tech jejich strankach (kgdolu) vyznat, jako by to psalo nejake prase!!

41
ajda
Reagovat

Simo, jsem se divila, že máš takový názor, už jsem jméno opravila, dotyčná asi zapoměla jedno ze svých jmen.

Evo, to je klasika, oni jsou vždy a všude, já už je čekala dávno, zaspaly. Stránky jsou nyní opravdu otřesně zaplácané, jsem tam od léta neměla důvod nakouknout. Když jsem kdysi četla kosmetickou poradnu, jsem se tu smála nahlas. Recepty je lépe ani nekomentovat, nechápu co je na nich zázračného, to by se dalo rozebírat donekonečna.

Gabrielo, ptala jste se na kávu. P.Havlíček to René vysvětloval tak, že když nemá zdrav.problémy, nehladoví, pravidelně jí, dodržuje pitný režim, tak si 1-2 kávy dát může. Ale nesmí svého oblíbeného turka, ten je kyselý, nekvalitní! Doporučuje jedině preso.

42
Peggy09
Reagovat

pro Eva,plně s Tebou souhlasím.Na stránky jsem kouka,jsou nepřehledné,nic nového jsem se tam nedozvěděla,zkrátka o ničem.Nechápu jak se u nich může někdo pozastavit.

43
Blongie007
Reagovat

jÁ teda nevím, nechci se do toho vměšovat, ale já osobně jsem na paní Evu narazila na stránce http://www.omnlazeni.cz na tématu hubnutí a jak jsewm sai stihla všimnout, tak ji taky všichni vyfuckoévali, trak asi měli nějakej důvod, že? Je pravda, že tvrdila, že hledá další pokusný králíky do své knihy ale za svoje trapný rady chce 500 Kč, a jelikož si tam všichni radí ze savé zkušenosti zadarmo a nakoépak se všichni snaží radama zkušených poradit ostatním, tak ji i tadf dost nevybíravě poslali do p**e. Víc k tomu nemám co říct.|Dle mýho skromnýho názoru je ta paní uplná pizda, p**a a ku**a a snaží se těžit tam kde na to nemá nárok a zvlášt, když se tady všichni nějak podepisujeme a jen její příznivkyně masjí za jménem ješte písmeno příjmeníá a tečku. Tak radši nad tématem ona dělám tečku.

44
Jitka
Reagovat

Jano, z konkurence opravdu nemohu být naštvaná, jelikož pracuji v cela jiném oboru. Jen se mi nelíbí propagace stránek, které prezentují dezinformace. To je vše.

45
Sima
Reagovat

Ajdo, děkuju :-)
Jinak nám to tu paní Eva na závěr dost opepřila, co říkáte? Škoda, že pořad skončil, nejen pro pořad samotný, ale moc mě bavily i tyhle diskuze – kdo jste někdy mrknul na diskuze třeba na idnes.cz, chápete mé důvody :-)
Přeju vám všem krásné svátky!

46
XYpani
Reagovat

nechápu vaší diskusi a hodnocení nějakých stránek, v podstatě je o ničem. Atˇse každý řídí dle svého rozumu. Prostě na každého zabírá něco jiného, nejsme stroje. A vo tom to je. Buďme rozumné.
I mne se pořad „Jste to co jíte“ moc líbil a dost mne překvapila informace, že má končit, Vždyť nedávno dělali nábor nových učinkujících. Kéž by ta vaše informace byla fámou….. Jo a ani v tomto pořadu nejsou podávány žádné konkrétní rady a to je škoda. Mne jednou zaujali sportovní boty, které tam jednomu pánovi paní Dr. dávala. Nebyly zcela rovné, podrážka byla do půlkruhu. Nikde jsem nenašla kde by se dali pořídit, popř. jaká je to značka. Bohužel ani na můj email. mi nikdo neodepsal….. Třebas mi poradí někdo odtud. Jak vidíte, nevzdávám se :-). Mějte se a přeji krásné svátky.

47
Jitka
Reagovat

pro XYpani: ta obuv, na kterou se ptáte se jmenuje Obuv Balance Step (na internetu o ní píší: Speciální zdravotní obuv Balance-Step je vhodná pro Nordic Walking, ale její nošení prospívá i při běžné chůzi třeba do práce.
Nošení Balance Step pomáhá správnému držení těla a výrazně odlehčuje při chůzi patám; Obuv Balance Step, která obdržela ocenění na mezinárodní výstavě ISPO, se od obyčejné obuvi odlišuje především patentovaným tvarem podrážky. Pří chůzi dochází k valivému pohybu a zátěž je tím pádem rovnoměrně rozkládána na celou plochu chodidla; Pohyb nohy 1. Jemný odraz, 2. lehké překulení (dochází k masáži reflexních bodů aktivace svalů) 3. došlap (přirozený pohyb až po špičky prstů); Konstrukce podrážky podporuje přirozený způsob chůze a minimalizuje negativní vliv na klouby. V neposlední řadě vede používání bot Balance Step ke správnému držení těla a prevenci bolesti zad.; Velikosti: dámské: 36,5 / 37,5 / 38 / 38,5 / 40,5 / 41 / 43; pánské: 40,5 / 41 / 42 / 43 / 44,5 / 45 / 45,5 / 46 / 46,5 / 47.
Odkaz na konkrétní stránky záměrně nepíšu, aby mě někdo nenapadl z propagování konkrétního zboží, i když s ním opravdu nemám nic společného. Jen jsem hledala na internetu.
Snad Vám moje rada pomůže. Pokud budete chtít odkaz na konkrétní stránky, udejte e-mail, já Vám jej zašlu. Ale zcela určitě nejsou jediné.

48
Jindra
Reagovat

Já teda nevím , ale na Aukru nic nezablokovali, tam jede aukce – Individuální redukční plán bez preparátů s odkazem na http://www.kgdolu.estranky.cz už dlouhou dobu, byla jsem se tam už několikrát podívat a našla vše, co jsem chtěla, no kdo je blbý nenajde nic a sprostá je tu jen Ajda, však já vím o koho.

49
xypaní
Reagovat

Jitko, moc Vám tímto děkuji a pokud by Vás to neobtěžovalo, tak mi prosím pošlete odkaz. Dala jste mi fakt, jistý, pomyslný, vánoční dárek. Přeji Vám krásné vánoční svátky.

50
xypaní
Reagovat

Jituš, uvítala bych i další návrhy vhodné obuvi. Ď

51
Ajda
Reagovat

Jindro = Ivulko, vulgární slovník Evy, že by Eva samotná? Bych se nedivila.

Na Aukru byla bloknutá, z důvodů porušování pravidel internetového obchodu! Já si nemám důvod něco vymýšlet, Blongie007 má stejné zkušenosti jako já. Asi před měsícem tam blokace byla, pokud se tam nějakou oklikou opět dostala, tak je otázka času, kdy dojde k opětovné blokaci. Ona – vy?, je opravdu nezničitelná.
Už jednou jsem vás zde žádala, nediskutujte zde o těchto stránkách!

P.S.Tak mi to nedalo a na Aukro jsem koukla. Ano, je to opět tam, ale uváděla jsem špatné info, podražila, místo 500 už rady stojí 650 Kč :o)))

52
Tominius
Reagovat

Tak polopatě pro všechny důvěřivce :

Pokud se někdo pasuje do role výživového odborníka a dietologa bez toho aby vám provedl testy jako jsou bodystat a další vyšetření TAK VÁM LŽE A RISKUJE VAŠE ZDRAVÍ !!

NEEXISTUJE a znova to zopakuju NEEXISTUJE žádný dietní system který by 100% správně fungoval u většího počtu lidí .
Pokud někdo tvrdí , že takový systém má JE LHÁŘ !

Protože bez vyšetřební a dohledu odborníka , nikdy nevíte co se ve vašem těle děje a co vlastně hubnete .

Doufám , že to bylo dostatečně jasné .

53
LadyXL
Reagovat

Díky Tominiusovi za stručné shrnutí!!! Plně s ním souhlasím.
A jinak hezké Vánoce všem … bez rozdílu!! :-)

54
Jitka
Reagovat

Tu zdravotní obuv jsem našla pod tímto odkazem:
http://www.chung-shi.cz/view.php?Page=Detail&Zbozi=10950&Produkt=Obuv-Balance-Step-balance.
Ale pokud si zadáte do internetového vyhledávače např. obuv balance step – určitě se Vám objeví i jiné stránky.
Nejsem v tomto směru vůbec žádný odborník, takže s jinou zdravotní obuví Vám neporadím. Opravdu jsem jen hledala na internetu a s firmou pod výše uvedeným odkazem nemám nic společného. Přeji hodně štěstí a pěkné Vánoce všem!

55
Jarka
Reagovat

Jen aby bylo k sehnání dost odborníků, aby stihli usměrňovat všechny tlouštíky.
Zatím jsem jen sháněla občas nějakého odborníka lékaře, pokud jsem měla zdravotní problém a bylo to horší než sehnat zedníka.
Ještě že nejsem tlustá a nemusím shánět odborníka.
Jinak pěkné vánoce a bez odborníků!

56
Tominius
Reagovat

BLA BLA BLA BLA BLA BLA …. viz můj příspěvek .

57
Jana
Reagovat

Neznám žádnou dietní poradkyni, která by radila zadarmo, vaše argumenty mi připadají směšné, když jsem si přečetla tu diskuzi na omlazení, vulgární tam byla spíš nějaká Kamča. Spíš tady cítím velikou závist a nevraživost jedné osoby, osd toho se oprosti, jinak budeš mít život plný negativ.

58
Petra
Reagovat

No zadarmo radí, ale většinou u toho nabízejí nějaké náplasti, prášky a jiné nesmysly, zadarmo ani kuře nehrabe.

59
Ajda
Reagovat

Já přidám jednu radu zadarmo Ivulce, Petře, Dáši, Jindře, Janě.
Používejte hlavu a jedno jméno, jste fakt trapná, nechci použít hloupá, to si myslíte, že nepoznám, že je to neustále z jedné adresy a obsahově shodné? Jestli tu závist cítíte ze mě, tak máte špatný čich, já nezávidím, nevím totiž co by mi tam stálo za závist :o)))), mám naopak vztek, že tyhle stránky otravují už i na těchto stránkách, nic víc.

Každý rád zaplatí výživové poradkyni, která ma na to živnost a vzdělání a věnuje se každému osobně. Ta vám nikdy žádné náplasti neporadí! Ale pokud někdo kupuje hubnoucí preparáty v naději že zhubne, potom se mu nedivím, že kupuje i rady p.Evy. Už jenom jejich grafická úprava svědčí o naprostém amatérismu. To co se tam provozuje za peníze, běží na mnoha jiných fórech zcela zdarma a to je právě to, co mi na tom „smrdí“ zneužíváním druhých! Pokud jim to vyhuvoje, nic proti, neotravujte ale zde!

Tominius to napsal přesně!

60
Jana
Reagovat

To paní Eva na rozdíl od tebe má i s VŠ vzděláním, vztek máš, tio vidím, jsi nějaká divná, neotravuj ostatní.

61
Jana
Reagovat

Nejsi ty přímo ta tlustá vzteklá Kamila?

62
Barka
Reagovat

to Jana a spol: neotravuj furt s necim o co tady nikdo nema zajem. Jsi agresivni asi z tech metod co propagujes. Jsi jak sektarka s vymytym mozkem.

63
Barka
Reagovat

Jano,jsi jak sektarka s vymytym mozkem

64
Jana
Reagovat

Barka má úroveń, to jo. tak si tu nadávejte o tohle já zájem nemám.

65
Barka
Reagovat

Jana tu hlida kazde slovo ,proc?

66
Barka
Reagovat

Nadavas ty a o tebe nestoji taky nikdo Jano,nebo kdo jsi :D

67
Dana
Reagovat

a mám po legraci,paní Evičce jsem napsala svůj názor na její stránky(byl záporný)ona jej smazala a zakázala mi přístup psaní do knihy návštěv.To je mi teda pořádek.Kdo nedrží ústa a krok,tak tam nená co psát.

68
ajda
Reagovat

Milá Dano,
admin to tam zdůvodnil, že nepatříš mezi registrované uživatelky stránek, tudíž se názor nepovoluje, neplatíš za něj :o)) Musela jsem se smát, když tě hned aktivně, teda předpokládám, že jsi míněna ty, nařkly z propagace hubnoucích přípravků. Přidaly, že je to konkurence co závidí. A hned další se připojila, že sama vyzkoušela spoustu přípravků, vše je zbytečné, jen u E.našla ty správné rady. Pokud někdo veřejně přizná vyhazování peněz za „sliby“ bezpracného zhubnutí a následně platí za rady E., netřeba další komentář. Jak se říká, nejlépe prosperuje obchodování s lidskou bl*****! Přejme jim další úspěchy v hubnutí, i když rychlost některých váhových úbytků tam přímo zavání budoucími zdravotními problémy.
Přejme jim to, a my si zde přejme, ať už ani ony se neobtěžují chodit „nadávat“ na naše stránky. Co nechceš od druhých, nečiň sám, že Evo a spol.?! Někde se může, jinde ne? Taky jsem vás mohla odmáznout, ale proč?!
Tady jsem si za celou dobu nevšimla jediného dealera čehokoli, kromě E., naopak, rady jsou zdarma, vyzkoušené. Myslím, že dealer jakéhokoli zázraku na hubnutí, by zde byl se zlou vykázán, stejně jako stránky už x-krát zmíněné a vlastně je to důkaz, že zde to funguje na jiném, než finančním principu.
Tohle nejsou stránky dealerů, ale diváků RS – Jste to, co jíte, příznivců zdravého životního stylu, lidí snažících se něco se svou životosprávou udělat. Někdo hubne celý život, někdo rezignuje, někdo chce začít a hledá rady,někdo už má víc zkušeností a podělí se… O tom všem je tato občas i bouřlivá diskuze, o předávání rad a informací, konfrontace názorů, zkušeností. Zadarmo :o))

Hezký konec roku a do toho nového všem jen to NEJ !

69
Ota
Reagovat

Osklavujte a nepomlouvejte, sleopice tlustý.

Toto je opět příspěvek Evy = Ivulky – Jany – Dáši – atd. Neustále si mění jména, slovník zůstává :o))

70
Barka
Reagovat

Jana nebo jak se vlastně jmenuje,se rozčilovala nad urážkami a je to ona,kdo je sám používá.Myslí si jak je chytrá,když mění jména,a přitom jen dokazuje svoji hloupost,když ji nedocvakne,že ti co sem píšou články,určitě vidí adresy nás,co tady chodíme diskutovat.
Dnes jsem 2h bruslila s dětmi,snad mi ten pohyb vydrží po celý rok,cukroví od tchýně nešlo odolat.

71
Tominius
Reagovat

Tak tady by bylo už i na zvážení zda té paní neubližujeme … ne zcela vážně … schizofrenie je nemoc a za tu by jsme se jí smát neměli :—)

barka : bruslení je perfektní aerobní pohyb , což je to nejlepší co pro sebe muže člověk udělat ! Po 20-30 minutách se odbourá cukr z krevního řečiště a začne spalování tuku .-)

72
Lenka
Reagovat

Tominiusi,
muzete mi rict, co vlastne delate, ze se ke vsemu porad musite vyjadrovat a casto si myslite, ze jedine vas nazor je spravny? Trochu mi to zavani tim, ze kdyz ma nekdo jiny nazor nez vy, tak je to spatne. Obcas tady mluvite tak, ze z toho zni urcita nadrazenost. Nemyslim to ve zlem, ale ctu pravidelne vsechny diskuse k tomuto poradu a uz delsi dobu mam takovy pocit.

73
Tominius
Reagovat

Prostě rady – nic víc . Někdo za to bere peníze aniž by k tomu měl nějaké oprávnění (viz nahoře a to se mi nelibí – navíc by se to dalo z mnoha hledisek kvalifikovat jako trestný čin – a proto se k tomu tvrdě vyjádřím – to se doufám netýká vás ??! ) a někdo má prostě rád tenhle pořad a říká si , proč něpředat dál to co jsem se sám pracně naučil (uplně zdarma) – když už jsem sem jednou zavítal a pár let tomu věnoval .

Nadřazený nejsem , nejspíše to tak zní , protože jsem zvyklí vyjadřovat věci stručně a přímo … pokud má někdo jiný názor , nebo snad nesouhlasí s tím co tu píšu tak sem s tím . … ono se pravdě a faktum jen těžko odporuje , ale zárověn chápu , že přijímat syrovou pravdu je vždy těžké .

Každý at si z toho co píšu vezme kolik chce a nevnímá můj přímý projev o ten tu nejde .

74
Sima
Reagovat

S Lenčiným pocitem nemůžu než nesouhlasit. Pan Tominius má zaprvé vždycky pravdu a pokud ne, platí bod číslo jedna. Určitě rozumí věcem, ke kterým se vyjadřuje, a před jeho znalostmi smekám, ale zároveň odmítá jakýkoliv názor, který odporuje jeho zkušenostem a vědomostem. Výrok „ono se pravdě a faktum jen těžko odporuje“ hovoří sám za sebe. Proto se s ním do diskuze nepouštím – nejedná se totiž v tom případě o diskuzi. Ajda si určitě taky vzpomene na „vnitropsychické problémy“ a ukřivděné výkřiky směřované na naši adresu :-) To mi nicméně nebrání v tom, abych si z jeho rad a poznámek vzala to, co se mi hodí. Od toho ostatně tato diskuze je, ne?

75
Tominius
Reagovat

Ale já přece diskusi nikdy neuzavřel …. nad tím se budu muset zamyslet , nejspíše dostatečně nevnímám čtený text :-/

jj o tom to je … doufám , že jsem aspon někomu , aspon trošičku pomohl .-)

76
Jitka
Reagovat

Tominiusi, já jsem Tvé příspěvky četla ráda. Nejsem sice až tak vzorný představitel zdravé výživy (např. piju kávu), ale rozhodně si troufám říct, že jím zdravě (samozřejmě v rámci možností, do příliš velkých extrémů – např. nákup jen výrobků značky BIO – rozhodně nezacházím). Pohyb je pro mne velmi důležitou součástí života a to je možná také jeden z důvodů, proč s váhou nemám problémy (to je rada pro ty, kteří se neustále dožadují „zaručeného“ zdravého jídelníčku). Opravdu to není o dietách.
Takže ještě jednou díky všem za „konstruktivní“ příspěvky. I když ne se všemi jsem se ztotožnila, byly pro mne přinejmenším důvodem k zamyšlení. Nevím, zda tu diskuse bude dále pokračovat (i když byla bych ráda), v každém případě všem přeji jen to dobré.

77
Jitka
Reagovat

Ještě přidávám jeden odkaz na vysílání, kde byla část věnovaná „hubnutí“.
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani-stare/02.01.2009/309281381950102-12:30-1-sama-doma.html

78
Lenka
Reagovat

Tak jste mi, mily Tominiusi, jen potvrdil, co jsem tady vcera psala. Pokud chcete poradit pro „dobry pocit“, budu velmi rada a ostatni jiste taky. Ale z vasich prispevku cpi pocit „osviceni“ :) ze VY jste uz pochopil, jak na to, ale OSTATNI jeste tapou v bahne nevedomosti. Nerikam, ze vsechny vase nazory jsou spatne, ale velmi vam skodi ten ton, kterym to tady prezentujete.

79
Dana
Reagovat

pro Jitku díky za odkaz. Ráda jsem se podívala a něco si z toho vzala.

80
Eva
Reagovat

Ajda mi vyhrožuje emailem, posílá sprosté SMS, tak děkuji, asi jí lezu něčím do zelí.

81
Dana
Reagovat

pro Evu nevěřím Ti ani písmenko,všechno obracíte o mě jste napsali:
To já jsem smazal ty nadávky paní Evě od nějaké neznámé dámy, v seznamu přispěvatelek ji nemám,nehubne s děvčaty tady, no a komu se to tady nelíbí, no tak se mrkne, odejde a zařídí se podle svého,je to všechno konkurence a čirá závist. Když si stránky někdo platí, nemusí si tohle nechat od cizích lidí z konkurence líbit.

Pokud vím,tak jsem do návštěvní knihy nenapsala žádnou nadávku,pouze můj názor na Tvé stránky,které nemají žádnou hlavu ani patu a člověk se v nich nic nového nedozví.Není nad vlastní rozum,zdravou stravu a pohyb.

82
Eva
Reagovat

Kdybych to sem opsala z mobilu, musela bych se stydět.E

Bojím, bojím! Hlavně sem prosím napište důkaz, že jsou ode mne. A.

83
Eva
Reagovat

Ale kašlu na ni, nemíním klesnout na její úroveň, loučím se navždy.Není o co stát.E

84
ajda
Reagovat

Tak se musím smát jak Eva Manďáková Svašková umí vše skvěle překroutit!!! Nic nového.
Včera jsem ji na jejich stránkách slušně požádala, aby mi dokázala, že zde na těchto stránkách se propagují jakékoli přípravky na hubnutí, že diskutující jsou vlastně dealeři těchto výrobků a my tady jí závidíme. To se totiž objevilo na jejich stránkách. Urážky zde diskutujících, že nemáte IQ, prodáváte drahé preparáty a Evě závidíme! Jenže hned v zápětí uvedly ony dámy, že samy vyhodily za přípravky tisíce a ví, že to k ničemu nevede, že jediná Evička je zachránila ( aktuální cena je 650,-). Samotná Eva tam potvrzuje, že i ona platila tisíce za hubnoucí přípravky, odtud asi ta nenávist. To zase svědčí o jejich IQ!
Okamžitě, snad do minuty byl dotaz smazaný! A zablokované moje IP. Ještě jsem tam těm rozčíleným dámám vysvětlila, jak je to s IP, protože nevěřily, že někdo píše více jmény, to byl prý můj závistivý výmysl a to byl asi i důvod smazání mého velmi slušného dotazu. Dnes jsem jí poslala mail, mohla bych ho zde klidně překopírovat, kde jí kladu ty samé otázky co smazala a jediná moje „výhružka“ byla v tom duchu, že já si jinde budu psát co chci a ona nesmaže ani písmenko :o)))

S esemeskami co jí někdo, asi ví proč, posílá nemám nic společného, to je zase pod mou úroveň. Za to mi nestojí, já jí položila otázky rovnou, přes vlastní mailovou adresu, Evo dokažte, že sms co vám chodí jsou ode mne. Obviňovat umíte, ale dokázat NE! Podle sebe soudíte ostatní? Prostě jsem se jen utvrdila v mém předchozím názoru o ní a jejích stránkách.

A víte jaká byla odpověď Evy na můj mail ?!
Copy doslova : Vůbec nevím o čem mluvíte.
Opravdu nevíte? Tak jak víte kam přijít psát pod x- jmény příspěvky. Dnes jste to totiž dokázala, takže já důkaz mám :o) Všechny ty Ivulky ( jinde používá Evulka), Dáši, Jany a také Ota a atd. co se zde vyskytují jsou z IP této Evy, zajímavá morálka učitelky, že ? A třeba slovník Oty/Evy je také výživný a hodný dámy za jakou se považuje :o)) Doufám, že ho použije i ve své knize, která prý letos na jaře vyjde.

A nyní zde vidím, že ví přesně o čem mluvím. A opět je to ona, kdo nedokáže obhájit názory z jejich stránek, že zde je to banda závistivých dealerů hubnoucích přípravků. Umí akurát nadávat, obviňovat a tím to končí. Věcný argument žádný. Pravda Evo bolí, to jsem vám v mailu také napsala.

Mohla bych ji smazat, ale proč být jako ona, já mám svědomí čisté a ostatní si můžou utvořit vlastní názor.

85
Eva
Reagovat

Já Ti sen už nepůjdu a Ty mi dej pokoj, jsi asi nějak duševně nemocná.

86
Eva
Reagovat

Já se za svoje jméno nestydím, napiš svoje a neschovávej se.

87
Gabriela
Reagovat

Pani Eva je dusevne nemocna, jinak uz se to asi neda rict. Pred chvili jsem se ji na nejich strankach velmi slusne zeptala, proc je stale tak utocna, a neubehla ani pul hodinka a muj dotaz je uz smazany a mam zablokovany pristup do diskuze! To by clovek nerekl, ze je nekdo tohohle schopny. Dospely clovek!

88
LadyXL
Reagovat

Ajdo, už se s ní „nevybavuj“, nemá to smysl.Je totální mimoň a jak špatný bumerang – vrací se a vrací, i když ho nechcem… Vždyť ona si tu tou uštěkanou diskuzí dělá neustále reklamu – byť špatnou. Už jsem se jednou vyjádřila, že jsem ti vděčná (a jistě nás je více), že píšeš komentáře z různých RS a že se k tomu případně v diskuzi mohu vyjádřit. Jak a kam se diskuze začne ubírat, to už ty leckdy neovlivníš a proč taky…, jsme různí a chceme si „pokecat“ o konkrétní věci… Tak navrhuji, nech ji pindat, její stupidita se tím ještě víc projeví. Ale taky díky za shrnutí jejích nicků…, hned je mi lecos jasnější.
A šťastný nový rok tobě i všem diskutujícím!

89
ajda
Reagovat

Lady XL,
naštvaly mě ty lži o zde diskutujících, jinak je mi volná, ať mě osobně uráží jak chce, svědčí to spíš o jejím duševním zdraví. Diskuse s ní není možná, to vím, tak to neřeším.

Jak jsi zvládla svátky? Já už dnes v 8h byla ve fitku, přes svátky nám zavřeli, tak dnes pohodička, už mi to chybělo, jen samotný rotoped není to pravé ořechové. No a ořechové rohlíčky s karamelovým krémem, ty byly potvůrky hodně zákeřné :o))

90
LadyXL
Reagovat

Svátky jsem „proflákala“, mezi nima musela i do práce a tady byla zima – brr.S jídlem jsem se trochu omezovala,ale pravou dietu jsem nastartovala toto pondělí.Hlavně jsem to všude rozhlašovala, že 5.1.začnu, abych nemohla couvnout :-).Tak díky jídelníčku P.Havlíčka,který sem na net dala jedna diskutující, jsem to rozjela. Jen jsem si ho upravila, protože jsem musela snížit sacharidy.Jsem totiž diabetik „začátečník“ a jaksi moje paní doktorka „nerespektuje“ Havlíčka a snížila mi hranici cukrů – ach jo, a tak mám hlad… jedla bych. :-(. Tak mi drž palce.S cvičením začnu taky pozvolna.Neudýchala bych fitko a samotné se mi nikam ani nechce. Takže začnu zatím doma na stařičkém rotopedu a pak se snad někam odhodlám na pilates…

91
Dana
Reagovat

Lady XL,jsem žena středního věku a do posilovny se mi také moc samotné nechce chodit.Tak jsem začala cvičit doma,podle http://www.hejbejse.tv/on-line-televize
a je to makačka :-))

92
LadyXL
Reagovat

Díky Dano za tip. Problém je, že nemám doma internet (a ani pc…), docela bych to ale využívala. Zejména ten velký míč.No časem se poohlédnu, co mám na dvd….

93
ajda
Reagovat

Lady Xl, držím palce, Taky mám v plánu do jara něco shodit, ale jen tak 2-3 zimní kila, pokud bude vůle, on už je to boj váhu udržet. Neboj, hlad tě po pár dnech přejde. Zkus pít sypaný čaj pu-erh. Vyvolává pocit sytosti a navíc čistí krev – stahuje tuky. Samozřejmě, není to žádný hubnoucí zázrak, ale kvalitní čaj, který má své velké plusy. Jen chutná nic moc, chce si na něj zvyknout. Mě osobně nejvíc chutná příchuť Yetti :o))
Je pravda, že samotné by se mi cvičit dříve taky nechtělo. Chodíme s kamarádkou do takového útulného fitnes, majitelé ho právě zřizovali s tím, že ne každá žena má chuť jít do klasické posilovny s muži. Tohle je fajn a já, když kámoška nemůže, jdu klidně i sama. Ale ve dvou mě to víc nutí :o)

94
LadyXL
Reagovat

Ajdo, takové fitko by se mi taky líbilo – menší, útulné. Ale o žádném takovém nevím.To, do kterého jsem chodila na pilates, bych ale nešla. Je velké a ze všech stran na tebe „čučí“ jiní cvičící (sama jsem taky koukala,když jsem čekala na hodinu…),prostě je to tam velké a neosobní. A taky mi chybí da druhá do dvojice, s kterou by se to lépe táhlo – aspoň z počátku.Jinak dietu stále držím, i když mám překvapivě pocit hladu (a to mám živiny a kJ dobře spočítané…).Mám prostě roztažený žaludek,tak musím vydržet, taky věřím,že to brzy pomine. A tak se to snažím zahnat pitím, protože leckdy stejně mám hlavně žízeň. Sladkému odolávám, jen jsem si večer dala o 1 knackebrot víc :-),protože mne pocit hladu přemohl. Ale stejně jsem se vešla do maximální hranice sacharidů za den. Díky za tip na čaj, poohlédnu se po něm a zkusím ho.

95
Tominius
Reagovat

Ahoj všichni …

Pokud máte poblíž Albert doporučuju tam zabloudit a udělat nákup nad 300,- Kč , dostanete zdarma časopis Albert v kterém je nejen spousta zdravých receptu , ale i pěkný rozhovor s Dr. Cajthamlovou .

(Lednové číslo – 01/2009)

96
salamka
Reagovat

Ahojtee : )))) Moc sa mi páčil tento diel, bolo to plné optimizmu a dobrej nálady a René má môj obdiv :):):)

Mám otázku: v jednej časti, „doktor“ rátal podľa nejakého vzorca koľko je zdravé pri jej váhe a výške schudnúť cca za 3 týždne, ako si to môžem vypočítať ja? Nezaregistrovali ste to niekto? :D Dosť by ma to zaujímalo :)

97
vevero
Reagovat

Já myslím, že vypočítával BMI http://www.vypocet.cz/bmi , ale kolik měla zhubnout už z toho poznal sám, to nevím. Ale myslím, že se to dá odvodit, kolik by měl člověk na svou výšku vážit. Za jak dlouho se to dá schodit je určitě už ovlivněno tím, co pro to děláte.

98
Jana
Reagovat

Možná je tato diskuze již pasé ale musím přidat svůj názor na paní Evu. Také jsem měla dotaz na jejích stránkách. Hned poté, co jsem jí poslala mail, na který odpověděla naprosto neosobně, byl plný trapných překlepů a kliček, jichž se při nabízení svého zboží učí různí dealeři. Tak toto fakt nemám zapotřebí. Vtip je pouze v tom, jíst vyváženou stravu,hýbat se,čím víc kil chci dolů, tím důsledněji a déle to dodržovat. Ona nic nového neobjevila a nikdo také neobjeví. nemá na to ani patřičné vzdělání, to bych si mohla také založit stránku.Ona a ty její ,,ovečky“ už mi také připadají jako nějaká sekta.Také mi vymazala můj příspěvek na jejích str. dokonce i se svou odpovědí. Ptala jsem se jí tam , zda příjmy od svých ,,oveček“ také zdaňuje. Mimochodem dnes už chce za jídelníček 900,- za CD 1050,-ještě poradí, jak se můžete složit s kámoškou, pokud na to nemáte..Ví někdo co je to vůbec zač? Je to ta p. ředitelka ZŠ.pochybuji,podnikat takhle v přísp.org. ?? to by bylo trochu moc!! Nebo Ivulka..?? Mám dojem, že na str. pracuje víc lidí, Eva brázdila dva dny Rožnov a stíhala mi během 2 dnů odpvídat, to mě dostalo, když jsem se dočetla na jejích str. co vše stihla.Ostatně úroveň různých příspěvků, komentářů tomu svědčí.Dost si také protiřečí,o tom zatím psát nebudu. Čím víc na ten její obličej koukám, tím víc mi jde na nervy.Už pohledu je to zlá a vypočítavá ženská. Bohužel, je fakt jak mor, je všude i s tou svojí fotkou.

99
Bára
Reagovat

Je to ta p. ředitelka ZŠ, na netu víme o koho jde, je opravdu jako mor a je k smíchu :-D Má zapotřebí takhle se ztrapňovat – hlavně ve fotogalerii :-DD :-DD ?? Není to její metoda, kopíruje co se dá. Jíst pravidelně a méně, ale častěji, nehladovět a nepřejídat se! Víme to přece všechny. Jak ona sama píše – tahá z ,,hloupých“ lidí peníze, 1050! – kdo jiný by to dal. Brázdit Rožnov a při chvilce odpovídat s notebookem není až takový problém :-) pod jejím i jinými jmény. Úroveň příspěvků nekomentuji.

100
Evženie
Reagovat

Fakt je,že paní Eva se velmi ráda zviditelňuje,pořád inzeruje jak má osobní přístup,ale ten má možná k těm několika dámám,co ji na jejích stránkách 3x denně vynášejí do nebes.Jinak na e-maily odpovídá neosobně ,stylem jako by ji člověk obtěžoval.To je můj názor

Přidat komentář