Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Léto plné hvězd s Gábinou Gunčíkovou a Martinem Šafaříkem aneb když zpěváci improvizují

12. Červenec 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6646 w=420]

Rok se s rokem sešel a v malém krámku na Dražickém náměstí se opět rozjel cyklus Léto plné hvězd, který spojuje výstavu hraček a komorní koncerty. O první letošní koncert se postarala stříbrná SuperStar 2011 Gabriela Gunčíková, která si jako hosta pozvala svého kamaráda a finalistu letošní SuperStar Martina Šafaříka. Celé vystoupení však nabralo nečekané obrátky a oba protagonisté předvedli něco úplně jiného, než měli původně v plánu.

Začátek koncertu byl ještě plánovaný a Gabina zde v doprovodu svého kytaristy Daily Wooda zazpívala dvě písně ze svého nového CD, konkrétně Celkem jiná a Provokatérka. Ty doplnila ještě coverem své oblíbené písně You Can´t Stop Me od Guano Apes.

Následně však došlo ke zcela nečekanému faux pas, když Dailymu praskla struna, čímž bylo pokračování koncertu ohroženo. Gábina a Martin však dokázali, že jsou absolutní profesionálové a koncert zachránili. Přestože spolu neměli žádné písně nacvičené, tak pár celosvětových hitů společně vystřihli. Gábina si vypomohla mobilem, na němž chytla youtube, a Martin ji doprovodil na klavír.




Blok improvizace otevřela hitovka Watch Over You od americké rockové kapely Alter Bridge, následovala Feeling Good, která je v současnosti zřejmě nezpívavější písní ve všech světových zpěváckých soutěží, a došlo i na loňský bondovský megahit Skyfall od Adele. Společná čísla Martin sólově proložil dvěma písněmi, se kterými se prezentoval už v SuperStar, konkrétně Iris od Goo Goo Dolls a Něco končí od Marka Ztraceného. Přidal i méně známou píseň Some Day One Day od legendárních Queenů, která pochází z jejich druhého alba. Z hosta večera se tak Martin stal regulérním Gábininým spoluhráčem. Na závěr koncertu zaznělo i Hallelujah, při němž se ke Gábině a Martinovi přidalo celé osazenstvo koncertu. Bonusově se pak Martin postaral o vskutku hvězdný moment, když předvedl operní zpěv, za nějž sklidil bouřlivé ovace.

I když koncert probíhal zcela jinak, než bylo původně naplánováno, mělo to obrovské kouzlo. Schopnost improvizace ukáže umělce v pravém světle, přičemž Gábina s Martinem v tomto směru obstáli na jedničku. Velmi příjemným zjištěním byl i fakt, že Gábinin chraplák a Martinův bas spolu výborně ladí, takže nějaký ten duet by v budoucnosti rozhodně nebyl od věci. Skalní fanoušci se sice nedočkali více písni z Gábinina aktuálního CD Celkem jiná, ale myslím, že rozhodně nebyli zklamaní, jelikož Gábina s Martinem jim to svým náhradním programem zcela vynahradili. Navíc písně z nového CD budou fanoušci mít možnost slyšet už zanedlouho, konkrétně 17.8. na koncertech v Brně a Poličce.

Pokračovat bude samozřejmě i Léto plné hvězd, v jehož rámci se během následujícího měsíce a půl můžete těšit na Kamilu Nývltovou, Mira Šmajdu, Ondřeje Brzobohatého, Petra Ševčíka či Ondřeje Rumla. Pokud jste fanoušky těchto zpěváků, tak bych si tyto koncerty na vašem místě nenechal ujít, jelikož včerejší koncert jsem si jako fanoušek Gábiny opravdu užil a myslím, že jsem rozhodně nebyl sám.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 318
1
ich
Reagovat

No to musela být úroveň. Osobně si myslím, že tyto hvězdičky ze Super Star nemohou nějak výrazně zasáhnout do naší scény, protože vlastně ani nepřicházejí s ničím novým. Jejich koncerty vlastně tvoří zpívání několikrát otřepaných hitů a céčková vlastní tvorba. Největší šance mají ti, co přicházejí s něčím novým, jako je např. Ben Cristovao. Jinak u ostatních vidím šance na uchycení minimální.

2
Anta
Reagovat

1 – och, ale ono je potřeba mít hlas, a to ti dva určitě mají a ne ledajaký.

3
Anta
Reagovat

DJ Vlado – a já jako fanoušk obou jsem si to užila dvojnásob ;-) jen mě mrzí ten začátek :-( :-))

4
irena
Reagovat

1-poté, co jsem viděla a slyšela Bena na letošní Superstar, jsem dvojnásob ráda že existují tak skvělí muzikanti a zpěváci jako je Šafa.
3-Taky jsem si to včera moc užila, a jen si přeju aby Šafa tu operu jen načas odložil, ale určitě se k ní vrátil. Byl to přímo balzám pro moje uši :)

5
Nell
Reagovat

ich je teda hodně mimo. Musím se smát. Podporovat lidi co nemají talent na nic jako je právě Ben Christovao, to je pro tuhle zemi typický. Čím větší průměr tím víc se za něj postavím. Kocourkov !!

6
Ivana
Reagovat

Gabika s Martinom sú jendoznačne to najlepšie čo sa za posledné roky na českej či slovenskej hudobnej scéne objavilo, ich hlas je nezameniteľný a aj keby zaspievali tú najotrasnejšiu pesničku na svete tak by to malo ten správny náboj, preto si myslím že nebudú mať problém preraziť (ak áno tak určite nie kvôli nedostatku talentu), narozdiel od spomínaného B. Cristovaa, ktorý je zaujímavým týpkom akurát tak pre pubertiakov, ktorých viac zaujíma imidž ako hlasový rozsah. Ale nech si každý počúva čo sa mu páči…

7
Jai
Reagovat

6 Ivana – pěkně napsáno, abs. souhlas. A jestli si někdo myslí, že naši hudební scému zachrání týpci jako je Christovao, tak k tomu nemám (slušný) komentář.

8
Mimisek
Reagovat

byla to skvela akce.jsem moc rada ze sem tam mohla byt
Gaba aj Šafa byly skvely a ukazaly to co v nich je a hlavne ze maj lidem dost davat a dokazou si poradit v situaci co vcera nastala.

9
Baribal
Reagovat

8 – no né, Mimís už i na Panáčkovi??? :D JInak díky Vlado za pěkný koment, i Gábině se líbil :D

10
-bé-bé-
Reagovat

Kde si možem pozrieť koncerty v Prahe od 20-22.7.???
Som tam na seminári, takže večery voľné…

11
Jai
Reagovat

10 – koncerty koho čeho….?

12
zdena
Reagovat

Souhlasím s ich (1) i s Jai (11), čili s tím jedním kdo to sem napsal – nedělejte si vy ostatní iluze, nuly to byly a nulama zůstanou, a i když se jim poštěstí udělat desku, stejně jim to producenti poserou, o konkurenci tu není zájem… http://kultura.idnes.cz/glosa-anna-veselovska-hlas-ceskoslovenska-fj7-/hudba.aspx?c=A130710_170341_hudba_vha

13
čenda
Reagovat

ich, jsi absolutní nevědoma. A s tím hitem kolebeska,m kolobeska ,jdi … víš kam.

14
čenda
Reagovat

No a ty Zdena , ..úplně stejně. Proč rozumujete, když víte úplný …

15
cedarin
Reagovat

Sice jsem na koncertu nebyl, ale slyšel jsem samou chválu. Když jsem si přečetl článek, tak jsem si tak říkal, že „zaběhnuté“ hvězdy by se vymluvily na selhání techniky a bylo po koncertu a to, co předvedli ti dva, muselo být úplně super. Tleskám oboum :-)

16
Jai
Reagovat

12 – zdena – tak, Veselovská snad není konkurence pro tyhle dva…..:) ale přesto neříkám, že je to nula, protože není, snaží se a možná to jednou někam dotáhne….ale takoví jako ty žvaní hned „jsou to nuly“….proč?

17
čenda
Reagovat

Šafu jsem znal před SS A JEHO VYSTUPOVÁNÍ S OLINKOU a Woodem, je jedinečné a originální. O talentu GG NENÍ TŘEBA DISKUTOVAT. OBĚMA PŘEJÍ VYNIKAJÍCÍ skladatedle a ať jim vyjde to o co usilují.

18
zdena
Reagovat

čenda – tyhle emohormovýkřiky jsou tu k dostání po každé reality :-)) – ale to její kvílení je fakt strašné …

19
cedarin
Reagovat

18 zdena – myslíš kvílení Veselovské v kombinaci s outfitem právě jsem vyšla z lesa a jsem dost nasraná – to je strašné, to máš pravdu!

20
Anta
Reagovat

12 zdena – pokud už zmiňuješ nějké nuly, tak ti dva to rozhodně nejsou, bych ji viděla někde jinde, přeber si to.

21
Jai
Reagovat

18 zdena – nějak nechapu, když říkáš, že někdo kvílí a že to nemusíš poslouchat, pro citíš nutkavou potřebu sem něco psát? Nikoho normálního by snad nenapadlo psát něco takovýho na blog o někom, kdo mě vůbec nezajímá, nelíbí se mně a navíc kvílí…..

22
Jai
Reagovat

19 – cedarin – dobrý….:)

23
cedarin
Reagovat

22 Jai – nemohl jsem si pomoct :-))

24
Jai
Reagovat

Já fakt nevím – tady se měsíc nemluví o nikom jiným než: Itcho, Jarda, Veselovská, a nikdo neprotestuje. Objeví se jednou za čas článek o GG a všechny zapšklý, zakomplexovaný babizny se aktivují a začnou psát nesmysly….

25
Anta
Reagovat

19 cedarin – :D Ty jsi musel sledovat Hlas ne ? :-))

26
-bé-bé-
Reagovat

10
koncerty „omladiny“ typu GG,MŠ,MŠ…v rámci tohto „Leta“

27
cedarin
Reagovat

25 Anta – sledoval jsem a tohle mi utkvělo. Kanady na nohou a zamračený pohled. A navíc statická pěnice s vnitřní výpovědí – tato kombinace je pro mě zcela smrtelná.

28
Jai
Reagovat

26 – Léto….není jen omladina. Ale máš smůlu, v tom termínu tam nic není. Až 25.7. Kamila Nývltová…pak v srpnu Šmajda, Ševčík….

29
-bé-bé-
Reagovat

24
plne ťa chápem Jai…ja zase pozerám, že naši „starí známi“ vyrazili do „boja“ proti „HLASU SR“…pre tých, ktorí nevedia, hovorím o AňAVE

30
Jai
Reagovat

27 – cedarin – já proti AVE celkem nic nemám, je dost neškodná. Ale představa, že takhle vyleze na podium, sedne si a hodinu bude „kvílet“ ty svoje popěvky – to se nedá vydržet….

31
Jai
Reagovat

29 – spíš staré známé haterky vyrazily do boje proti jakékoliv zmínce o GG, kdekoli se objeví :D Vrcholně trapné a směšné, pokud začnou argumentovat AVE….

32
-bé-bé-
Reagovat

30
vidím, že si sa pridal k „starým známym“ Jai…a to som ťa chcela potešiť vystúpením GG na Silvester 2013 (umiestnila som dnes v článku o nej a jej albume) ale je tam veľmi špatný zvuk

33
cedarin
Reagovat

30 Jai – já taky proti ní zas až tak nic nemám, jen mě nadzvednou kecy jako: tahle nula zapadne, když i naše Anička… to fakt nedávám

34
Jai
Reagovat

32 bébé – kdybys byla objektivní, tak bys uznala, že VŽDYCKY jsme to byli my – „staří známí“ a s námi i GG – kdo jsme byli napadeni….my jsme si NIKDY nezačali s těmito nenávistnými debatami. Vždycky to byla nějaká zdena, ejmi, monika….je to už fakt směšné a zbytečné. „My“ nikomu nenadáváme, neponižujeme atd. jako první…..uvědom si to.

35
-bé-bé-
Reagovat

34
„jako první“ …jiste, pokiaľ to znamená „postaviť sa za GG“ formou „látí na druhé“…nie som si istá, že je to „GG štýl“

36
Jai
Reagovat

35 – promiň, ale nějaké „látí“ a „štýl GG“ apod. to jsou žvásty. A tím, že tady budete třeba celý večer spílat GG se z ní nestane horší zpěvačka. A když budete oslavovat třeba celý měsíc Itcha nebo AVE jako polobohy tak se z nich nestanou lepší zpěváci. Tak to prostě je a bude. Některé věci jsou prostě objektivně dané …..

37
cedarin
Reagovat

36 Jai – naprostý souhlas!!!!

38
Anta
Reagovat

36 – ahoj Jai, máš pravdu :)

39
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak já jsem ráda, že se Šafovi a GG zadařilo a že se koncert líbil.

Na Šafu jsem zvědavá… až bude jeho vlastní tvorba a jak bude vyznívat v té jeho kapele (myslím ty nové nadějné muzikanty)… Ono někdy nemusí jít přímo o hity a může se ukázat kvalita/hudební prožitek skrze kvalitu zpěváka a jeho muzikantů a … tam to vypadá na dobré cestě :-)

40
-bé-bé-
Reagovat

36
takže ty keď „spílaš“ iným (Itcho, AVE) to je OK?…a keď iní spílajú GG už sú „hateri“…alebo tomu hovoríš „objektívna danosť“…
ak sa mi niekto nepáči, nechápem prečo ho treba „šikanovať“

41
-bé-bé-
Reagovat

Jai…ale nechajme toho…teraz trošku „okom do života“

…včera som vo vlaku započula rozhovor muža a ženy (sedela oproti)…
On vraví: Dnes k nám dorazili asi 15 policajti a zobrali všetkých Slovákov na stavbe…Kriminálka?…Ne, cizinecká policie…Ona: Mohli by aj u nás tiež je tam plno Slovákov…primárka ORL je tiež Slovenka…vtedy vlak zastavil a tak som sa zodvihla: „Dovidenia“ odzdravila som a vystúpila

42
jai
Reagovat

41 – Máš pravdu nechme toho…;-) Dj Vlado to popsal úplně pravdivě, jak to proběhlo. A objektivně celý večer zachránil Safa, který se ukázal jako geniální muzikant a bez něho by koncert asi po 3 písničkách skončil fiaskem.
A národnostní otázky tady snad nebudeme řešit. :-) Stejně by dost Čechů mohlo psát o zážitcích že Slovenska.

43
Jai
Reagovat

Jenom ještě ukázku, jak zpívá taková „nula“ :D
https://www.youtube.com/watch?v=X2Gikp7jS54&NR=1&feature=endscreen

44
Peťa
Reagovat

Bylo to super, jsem ráda, že jsem tam byla …

Ta méně známá píseň od Queenů byla tahle ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=fVsrr_2vDr8

45
Anta
Reagovat

43 Jai – já si to pouštěla ještě ten večer :) no atmosféru jim nepřeneseš ;-)

46
Anta
Reagovat

44 Peťa – díky :), všechno jsem si natočit nestihla.

47
Anta
Reagovat

k 46 – aha, já myslela, že jsi dala Šafu, tak nic

48
Peťa
Reagovat

47 Anta – Napsala jsem to hned, jak jsem zjistila, že v článku je chyba, páč jsem si myslela, že tu najdu, co jsem vlastně natočila – píseň jsem slyšela asi opravdu poprvé. No a musela hledat dál.
Pokud jsem dobře slyšela, na koncertě zaznělo, že se videa nemají zveřejňovat na YouTube a určitě to budu respektovat u těch improvizací, co dali společně s Gábinou.
Mám natočené:
Šafa – Iris / You Take My Breath Away / sólo na piáno / opera
Pak ty společné – Feeling Good / Skyfall / Hallelujah

U Iris a těch Queen si myslím, že bych je na net dát mohla. Uvidíme :-)

49
Anta
Reagovat

48 Peťa – a můžeš alespoň poslat na můj mail ? Je to můj nick a centrum.

50
Anta
Reagovat

k 49 na YT nedávám :)

51
přiznivec.obecny
Reagovat

44 Tak já ji znám, tu jsem poslouchávala. Díky za připomenutí. Škoda, že není od toho Martina na trubce. Možná, že jde o práva k songu – škoda. Ale díky tomu odkazu, jsem si narychlo připomněla jedničku od Queenů. Stejně se mi líbili nejvíc jako rocková progresivní kapela. Tak každopádně jsem si zavzpomínala a zase mě udivilo, jak už na prvním albu hráli, jak zpíval Fredie, doprovodné vokály na jedničku s hvězdičkou… Ale je zajímavé, že už se k nim de facto nevracím. Ale dobrý byli, poslouchala jsem je snad denně.

43 Pěkný. Jestli tenhle kluk nemá právo něco zkoušet na naší hudební scéně, tak to už by tady byl opravdový Kocourkov a to fakt už by problém byl někde úplně jinde, že :-)

52
Jai
Reagovat

Anta + Peťa – ty věci, co zpíval Šafa sám nejsou myslím problém, už na YT jsou. Ani úvodní písničky z CD – Celkem jiná a Provokatérka – by neměl být problém. Ale ty improvizace a společné zpěvy – na YT ani FB ne, jen pro „osobní“ potřebu. Taky mám něco málo nahraný, ale na mobil – kvalita nic moc….
Náhodou jsme byli svědky zcela mimořádného představení, jaké se už asi nebude opakovat :D Jediný, co by se dalo GG vytknout, je poněkud neobratná manipulace s mobilním telefonem….:)

53
Anta
Reagovat

52 Jai – Šafu mám už od toho ladění, kdy někdo vrzl židlí a udával si tón znovu :D a pak i závěr s applausem :)
GG s tím mobilem to není myslím poprvé :-))

54
Anta
Reagovat

k 53 – a jak jsem předpokládala, polovinu videa mám po stáhnutí z mobilu Šafu na ležato :-)))

55
přiznivec.obecny
Reagovat

To jsem se zase zacyklovala… To mi prostě nedá dát sem živák, je to totiž ještě hezčí než studiovka :-) Tím se mohl Martin inspirovat… a to bych se potom vůbec nedivila ;)

http://www.youtube.com/watch?v=J8Q7UMT95Nc

56
Jai
Reagovat

54 – Šafu naležato…hmmmm :D Když tak mrkni na mail, jo?

57
jab
Reagovat

To muselo být zajímavé…když někdo opravdu umí improvizovat, tak to vždy stojí za to ;-)

58
Anta
Reagovat

56 Jai – mrknu, ale jsem opět ve vlaku :-))) Na mobilu je to v poho, jen jej obrátím ;-)

Jsem si až teď všimla, že má Šafa vedle podpisu srdíčko :-)) By mě zajímalo, zda ho tam má i Vlado ;-)

59
přiznivec.obecny
Reagovat

58 Anto, tak to máš hezký přídavek :-)

Jinak jste mě zblbli s těma Queen – teď si pouštím s nimi A.Lamberta . No, budu muset to PC vypnout! Bo, nic neudělám.

60
Jai
Reagovat

58 – ty se teda najezdíš….máš podpiskartu se Šafou? I fotku společnou?

61
Anta
Reagovat

59 – příznivče zdravím, to mám :-) normálně mě málem utekl, jsem si ho odchytila :-))

62
Anta
Reagovat

60 Jai – no pro změnu do Brna :-)))
Podpisy obou mám na srdci (hračka ;-)), nefotila jsem se, zato jsme tam ještě bavili s P.V. a dobře, tedy já jo :-)) nevím jak Vlado s Irenou

63
Jai
Reagovat

62 – věřím, že Brno bude super. A je to odpoledne, takže se Daily snad zase neopije. :D A bude mít náhradní struny…:)
Něco pošlu zase na mail, nevadi? Nechci psát všechno sem…..

A pro všechny – jak se vám líbí tohle?
https://www.youtube.com/watch?v=4vQcwYZmzUs
(neoficiální video)

64
Anta
Reagovat

63 Jai – jo, určitě napiš, odpoledne ? To by nebylo špatný :-)

65
jab
Reagovat

64 – Pěkné, mě se to líbí :-). Hezky vystavěné, silný text, jdou z toho na mne emoce :-).

veelmi opožděná reakce na komentář č. 1:
GG i Šafa jsou dostatečně originální už jen svým hlasovým materiálem. Nehodnotím teď jen kvalitu zpěvu, ale u obou mi při prvním poslechu v SS naskočil stejný vjem – takový hlas u nás chybí! A když k tomu přidáme, že se jedná o výborné zpěváky a (doufám!!!) vkusné muzikanty, myslím, že oba určitě budou oživením naší hudební scény :-). Co se Bena týče, respektuju, že se to někomu líbí, ale já to jsem schopen akceptovat pouze jako jakousi formu zvráceného humoru – takhle podle mne kvalitní muzika nevypadá :-). Ale 100 lidí…

66
Anta
Reagovat

63 Jai – pouštím si to teď pořád dokola :-))) moc se mi to líbí :)

67
Jai
Reagovat

66 – Úžasný, silný song…ten text je její! To video dělala Hanka, jak jsem ti ji ukazoval v Praze…..
btw: ty ještě nemáš to CD????? :)

68
Anta
Reagovat

No ještě ne :-(

69
přiznivec.obecny
Reagovat

63 Tak je hodně zklamaná, jak s ní v minulosti jednali. Jestli jsem to dobře pochopila… Odpovídala v rozhovoru, že na ni s tím prvním LP pospíchali, že se je snažila přesvědčit. Zajímavé, to mě napadlo, že to měla udělat, někde už dobrý tři roky ten tady koment určitě mám. Jen jsem nevěděla, že fakt o to bojovala. Je smutný, že se s ní vůbec nepárali – tam to fakt neměla evidentně nazkoušený a tak se jí nedivím… Ale co už, hlavně, že je to pryč. Dost se mi líbí, že zpívá o věcech, které jsou pro ni aktuální, tohle je podle mě v muzice hodně podstatné: osobní výpověď. Jinak, v budoucnu by to bylo super udělat se smyčcovým tělesem – ty syntenzátory jsou k tomu moc „tvrdé“. Dobré, líbí.

70
Monika
Reagovat

Nutili, hmmm, to nad ni stali s pistoli v ruce a nazpivej to nebo uvidis? To jsou zase slinty, kdyby to nechtela nazpivat, tak to proste neudela!! Lukas jako vitez mel jeste tvrdsi smlouvu a presto neudelal nic, za co by se stydel a pozdeji omlouval svym fanouskum. Gabina holt podlehla tomu pozlatku, vlezla kam se dalo, nazpivala popovou desku s nadeji, ze ji budou hrat radia, nestalo se, tak presla na tvrdsi muziku. Ja ji to nezazlivam, je tezke odolat a krome Anety a Lukase se to snad nikomu nepodarilo. Ale vadi me ty nesmyslne a nepravdive blaboly kolem…

71
přiznivec.obecny
Reagovat

71 Asi takhle, pistoli u hlavy určitě neměla, ale nepřesvědčila a tak musela pokračovat a následně ji to mrzí… Takže tak. Chápeš vůbec, že někdy člověku jde o hodně a chvíli zaváhá/podlehne, ale rozhodnutí, které ani vlastně nemohla zvrátit se jí vrací jako bumerang třeba celý rok dva?…To snad bys mohla pochopit, Moniko. A jestli chce něco změnit, tak prostě o tom zpívá a jestli ji něco vadí, tak o tom zpívá, nic víc nic míň. Je to její vyjádření a mě to navíc sedí i fakticky. Deska byla zfušovaná, nenazkoušená a GG jede u jiných producentů, poté co skoro se rozhodla skončit….

72
přiznivec.obecny
Reagovat

70 Navíc jako mladý a nezkušený člověk takový tlak, nezájem o kvalitu ani nečekala – prostě ideály šly do kytek – mladý to tak většinou mají a reakce jsou pro nás starší nepochopitelné, ale mladý to prostě prožívají se svojí naivitou mnohem silněji. Já bych jí nechala vydechnout. Moc jí v poslední době nakládáte a text je pěknej i muzika – takže snaží se. Vždyť je to mladá holka, chcete po ní podle mě až příliš…

73
přiznivec.obecny
Reagovat

70 A ještě si vzpomínám, kdy na Slavíkovi prohlásila, že doufá, že bude v TV ne před ní. Prostě jen měla bobky, že skončí, ale nakonec chtěla ona sama chtěla skončit – to znamená jen jedno, že dřív byla slabší a tudíš poddannější povaha, ale změnila se, nebo bojuje o tu změnu a evidentně se kolem toho nastresovala. Mě všechno sedí, to co říkala, dělala, nedělala. A na druhý straně je dobře, že se teď o tom takhle vyjadřuje, protože v Čechách je to s muzikou o ničem… Ale dobrá ty jí nevěříš, ale já třeba jo.

74
ejmi
Reagovat

70-Monika palec hore. Ale tu to nepíš, to nemá význam.

75
Jai
Reagovat

68 – Anta – to vypadá na černý puntík…..:-D

Příznivec – palec nahoru, dobře napsáno, i když některé maličkosti bych ti opravil…..ale psát to sem nemá fakt význam….

76
jab
Reagovat

Btw. kolikátá byla Gabča loni na Slavíkovi? Sedmá (tuším)? Letos by snad mohla prorazit do nominované šestky. Už by to tam chtělo trošku rozvířit…;-)

77
Jai
Reagovat

76 jab – sedmá. ALe kdyby Černý anděl vyšel v říjnu 2012, jak původně měl, tak věřím, že by v té šestce už vloni byla.

78
přiznivec.obecny
Reagovat

75 .. napiš.. kde jsem něco špatně pochopila, si poslechla? Takhle jsem na půli cesty. Stačí krátce.

79
Jai
Reagovat

78 příznivec – to už bysme tady na Panáčkovi kvůli pár maličkostem zabíhali do zbytečných podrobností….možná na mail….:)
Jo, a jinak – 69 – smyčce pro GG asi opravdu ne :)
A pro ty, co si ještě nekoupili CD Celkem jiná nová recenze:
http://www.novinky.cz/kultura/307623-recenze-gabriela-guncikova-vykrocila-k-sobe.html

80
jab
Reagovat

79 – Četl jsem :-). Už je to i na Gabčiných stránkách na fb ;-)

81
přiznivec.obecny
Reagovat

79 Tak dobrá, jestli jsou to maličkosti, tak já tu nevědomost přežiju :-)

Tu recenzi jsem zrovna také dnes četla.

82
Jai
Reagovat

80 jab – jestli jsi byl na tom fb tak jsi viděl ty fotky z lítání v letadle a ze střelnice….mazec, co? :-D Já bych do toho letadýlka nevlezl..:-D

83
jab
Reagovat

82 – Tak já kdysi absolvoval vyhlídkový let nad Mošnovem a taky v nějakém menším letadle :-D, ale dalo se, i když moc nemusím výšky :-D…to jí tuším dali fanoušci k nározkám ne? I s tou střelnicí? :-)
Jinak je pozitivní číst ty komenty ve španělštině/portugalštině…je vidět, že GG získává své fans i daleko za hranicemi :-)))

84
Jai
Reagovat

83 – to nebyl vyhlídkový let :) Gabča tu Cessnu sama pilotovala a dokonce i přistávala…..:D Jo, byl to náš dárek k narozkám….Gabča byla dost nadšená, myslím….adrenalin…..(ta střelnice byla soukromá akce…)

85
jab
Reagovat

84 – Jo táák :-D…tak na tohle bych si teprv netroufl :-D, ale zážitek to jinak musí být skvělý ;-)

86
Jai
Reagovat

85 – Jestli chceš tak mrkni na facebook na pilotak.cz. Jsou tam fotky i trasa, kudy letěla. To víš, taky si dělají reklamu….

87
Anta
Reagovat

86 Jai – no mě se daleko víc líbí ta fotka se Šafou na motorce ;-)

88
Jai
Reagovat

87 Anta – :D hlavně Šafa, ne? Tak jasně, ty máš trochu jiné genderové priority….:D

89
Anta
Reagovat

88 Jai – oba tam vypadají moc dobře :-)))

90
Jai
Reagovat

89 – Anta – tak jasně že jo. Zajímavý, Sabina tam byla focená zvlášť a Iva Frühlingová taky. Jen oni dva spolu.
Co mě ale v té Praze mile překvapilo, jak jim šly ty improvizované duety! Mohli by něco dát dohromady….

91
Anta
Reagovat

90 Jai – tak společný duet Šafy a Gabči jsem si představovala už při SS, kdy začaly finálová kola a Šafa konečně mohl předvést svůj úžasný hlas :)

92
-bé-bé-
Reagovat

42
jai…iste je tam aj tá národnostná otázka…ale to nie je to, na čo som chcela poukázať…skor, že existuje i iný sposob ako sa „postaviť za seba“ nielen boj či ústup…

95
-bé-bé-
Reagovat

Jai
nepamatám sa, kde je možné vypočuť si GG (celý album)???

96
Jai
Reagovat

95 – tak si kup cédéčko…..:D
Tady jsou ukázky všech skladeb a dá se to stáhout o 50,- Kč levněji, než koupit CD. Jinak fakt nevím, jestli je někde CELÉ cédéčko k poslechu volně na netu. Spíš ne.

http://www.bontonland.cz/guncikova-gabriela-celkem-jina/

97
-bé-bé-
Reagovat

96
málokedy kupujem nejaké CD…a mačku vo vreci sa mi nechce…chcela som si ich vypočuť či je tam nejaká, čo by som si kúpila…
niektoré názvy sú zaujímavé ale i tak dík…
(AVE má celé skladby až 2x)

98
přiznivec.obecny
Reagovat

94 Díky. Tak já si si počkám spíš na nějaké koncerty, to si zajedu třeba i do Prahy.. Tohle je nějaký taneční klub, nebo co, hmm… já už ne :-)))) A má tohle info pro fanoušky na fb? Se mi zdá, že tohle info tam není..

100
Pavlina
Reagovat

Singl Jamestownu – Because of you
http://www.youtube.com/watch?v=7sz45CH0nVY

101
Anonymní
Reagovat

100 Tak tohle se mi líbí (jsem překvapená – to nezapírám). Otázkou je, jak tohle zazpívá naživo a jak také zazpívá nějaké rytmičtější songy – pořád jen přece mám v paměti SS. Tak dají se poslouchat jen studiovky a živáky ne – to jde taky.

102
priznivec.obecny
Reagovat

101 To jsem byla já.

103
Anonymní
Reagovat

101
predstavu ako to zaspieva nazivo si mozes urobit napr.: tu
https://www.youtube.com/watch?v=OLxXsRPiKjk

104
priznivec.obecny
Reagovat

103 Aha, díky. No, to jsem přemýšlela, že ta barva se mi líbí a bylo to pro mě překvapivé, protože barva hlasu u Štefana mě nezaujala a přemýšlela jsem, jestli tam nejsou dva zpěváci a taky jsem je pod videem v infu našla. Jen jsem si řekla, že Štefan bude asi tím hlavním zpěvákem, když je tím, který je známější (moc logická úvaha z mojí strany to teda ale nebyla). Ty hlasy jsou si i navíc podobné. Takže proto tahle moje mýlka. Navíc mám problém, že já si Štefana po hlasový stránce moc nepamatuji, nejen tím, že mě hlas nepřišel ničím výjímečný, ale mění dost často, takovým pro mě zvláštním způsobem, barvu a výraz tak, že mě kolikrát i napadlo, že mi to připadá, jakoby zpíval někdo další. Každopádně já bych uvítala jako hlavního zpěváka toho druhého a je super, že Štefan se neprosazuje za každou cenu a umí odhadnout, kdo dá tomu songu a v jakým místě ten půvab. To se musí ocenit.

105
Anonymní
Reagovat

104 – nesuhlasim s tvojim nazorom ohladom stefanovho spevu a farby hlasu, ale akceptujem ho :)

inak, ak sa ti paci tomov spev, spieva aj v kapele Fresh Out Of The Bus – napr.: https://www.youtube.com/watch?v=QsCJ6oB-Dvg

106
priznivec.obecny
Reagovat

105 Já samozřejmě akceptuji i tvůj nesouhlas. Děkuji za příspěvek. Ten Tom prý i skládá. Srší z něj energie a přijde mi, že je nadějný muzikant? Hlas má silný, čistý do kovu, vyšší – pěknej hlas…

107
Anonymní
Reagovat

106 Ano, sklada. Minimalne pre Jamestown (singel napisal z vacsej casti on), Fresh Out Of The Bus a Bijouterrier.

108
Anonymní
Reagovat

Takže máme tu Jardov ďalší singel Party love : http://www.youtube.com/watch?v=a2FMEEkgVhs
Do dvoch týždňov sa chystá natáčať videoklip na toto a bude videoklip aj ku Nevermind.

110
Pavlina
Reagovat

Jinak ještě live verze Because of me
http://www.youtube.com/watch?v=FofzPmNNXzc&fb_source=message

111
sunflower
Reagovat

tu je rozhovor z Detoxxu na Europe 2 s Itchom + 3 piesne, kvalita nic moc, je to nahravane mobilom, ale vypocut sa to da

http://www.uloz.to/xXMAT5PD/jamestown-itcho-tom-tomas-adam-kristina-majdo-detoxx-europa-2-rar#download

112
Monika
Reagovat

Jardy novej singl uz nedosahuje zdaleka takovych kvalit jako Nevermind, strasne me to iritovalo a nebyla jsem schopna dojit ani do poloviny, tohle slyset z radia, okamzite preladim, to se fakt nepovedlo a je zbytecne dle meho nazoru k takove hruze vubec tocit klip….

Jameston a Because of you pro me velke prekvapeni. Velice prijemnej song na poslech, bez problemu jsem si ho vyslechla od zacatku do konce, coz se mi casto nestava, ba co vic, dokonce jsem si to pustila jeste dvakrat po sobe:-))) Sice me tam obcas rusila anglictina a hlas Stefana, ale to se da vychytat. Tenhle song ma urcite sanci dostat se do radii a uspet, pokud se o to nekdo postara:-)))) Za me jedna z nej veci, co kdy ze SS interpreti nazpivali.

113
Pavlina
Reagovat

Monika – přesně s Jardovým songem, já to nedala víc než ty první tóny.

Jamestown – mají dobře nakročeno, ale mně se osobně se víc líbí Vaňa nebo i „Reka“ (ten třetí song co zpívali na Europě 2). Štefan má pořád co pilovat, ale myslím, že od Superstar zase nahoru, je vidět, že na sobě maká.

114
jab
Reagovat

112 – Já dostávám Jamestowny pod kůži čím dál tím víc, momentálně velmi rád sjíždím Vaňu, Nájsť svetlo, Something In My Garden a Down ;-))). Ale ani Because opf You není špatné, zvlášť, když si teď Itcho s Tomem rozdělili party :-)

115
priznivec.obecny
Reagovat

109 Na ty klipy jsem zvědavá, těším se. Nevermind a bez klipu, to by byla škoda. Ještěže je zatím náhrada z GF v SS…
Party Love je moderní taneční věc. Já to možná neumím zhodnotit, protože nemám přehled v taneční muzice. Jednou za čas si zkouším něco najít a většinou skončím trochu jinde:-). Naposledy to bylo např. u Katie Milua… Navíc mám zkušenosti, že se mi něco nelíbí hned, ale až po určitém čase… Takže když v tomhle songu slyším Járův zpěv, který je prostě opět parádní a slyším, že v tom songu je hodně pasáží, které se prolínají a tudíž je znát snaha jak Jardy, tak Graussovců, tak to nechci hned zhodnotit. Jediný, co je jistý, že Nevermind mi byl jasnější. Ale to je právě song, který nespadá do tý taneční muziky. Vím jen to, že mi momentálně nějak nesedí refrémy. Buď jak jsou napojené na sloky a nebo se k těm slokám nějak nehodí. Jenže já fakt nevím, jak to uslyším za delší čas. A nebo už jsem out, co se týče taneční hudby.. Takže to je k tomu songu… Zpěv, rytmika, sloky – pro mě je to super poslech a text je opět skvělej. Jára se mi začíná čím dál tím víc líbit jako textař. Právě přes ten text, hlas a interpretaci se mi ten song líbí a užívám si ho.

116
Anonymní
Reagovat

Jardo bude dnes od 15:00 na Europe 2. Premiéra Party Love v rádiu.

118
-bé-bé-
Reagovat

117
už v 79

120
Jai
Reagovat

SIce to s tématem článku souvisí jen okrajově, ale tenhle člověk není ani ze SS, ani z Hlasu, ani odjinud…..ale alespoň pro mě je to borec jak sviňa….
https://www.youtube.com/watch?v=Ru0TCrtbeGs

Btw: omlouvám se na dubl recenze. Byla vedra a vrátili jsme se z dovolené atd. atd…..

121
-bé-bé-
Reagovat

Ahoj jaiko…neviem či ako sviňa ale páči sa mi to, vrátane klipu…To je Čech?

122
Jai
Reagovat

Wow! Jaiko! Čím jsem si zasloužil tak milé oslovení?…:D :D :D To je Michal Skořepa a já jsem se o něm dozvěděl asi před týdnem – to je právě to, nešel do SS, ani do Hlasu, takže se o něm neví, živí se v muzikálech (alternoval Střihavku v Jesus Christ Superstar, zpíval i v Bídnících ….). Jeho mateřská kapela se jmenuje Stroy ale je to dost tvrdá muzika, žádný muzikály :)

https://www.youtube.com/watch?v=ETflCeN7cn4

123
Jai
Reagovat

Pro příznivce Šafy: první koncert po SS s novou kapelou v rodném Uničově!

http://www.mkzunicov.cz/kulturni-porady/?id=52

124
jab
Reagovat

OT: Tak dneska jsem konečně slyšel Nevermind na Hitrádiu…sice v 5 ráno, ale pomalými lehoučkými krůčky jdeme kupředu. :-)
(Jen by mě zajímalo kdy nasadí Because Of You? A kdy Party Love? Před Vánocemi???)

125
Anonymní
Reagovat

124 Jaro akurát písal na fb : Jen tak pro zajimavost: pomalu ale jiste jedeme, Fajnradio vcera Nevermind zahralo 4x, Europa 2 2x, pridalo se Hitradio fm 2x…pokud nekde uslysite Never mind ci Party love, nevahejte mi napsat do zprav, budu moc rad, nestiham to vsechno sledovat, krasne utery vsem :))
Lehky souhrn: Never mind zacina konecne atakovat ceska radia, ve velice slusnych rotacich hraji: Hitradio(Fm,Orion,Magic,Dragon,Faktor), Fajnradio, Radio Vysocina a v hitparade na Kiss Proton…Juchu SK nam pokryva Europa 2…

127
Jai
Reagovat

***GG***
Gába bude mít koncert v Brně 17.8. a další koncerty v srpnu 2013:
https://www.youtube.com/watch?v=hlFDo7oXTr0&list=PLf58JalJm0zn7h5HZrLAXmJLb37C6nR5O

128
priznivec.obecny
Reagovat

116 Později jsem se podívala na yt. Tak opět dobrá nálada a veselo :) No, ten se teda nacestuje.

124-5 Asi ano. Dnes se hrál Nevermind v obchoďáku a v lepší čas – cca kolem 4 (odpoledne;))

126 Tak to je skvělé, že už tak brzo! má svůj vlastní koncert. Je vidět, že maká, jak mu síly stačí a je dobře, že je vidět. No, držím palce, ať se mu daří :) Na ten koncert bych šla hned. Jenže tohle datum je zrovna pro mě špatné. Tak příště to snad klapne a konečně uslyším ten krásnej hlas v reálu a skvělou interpretaci, viz. to krásný vystoupení na Expresu:)

Nejsem si jistá. Je to info dobře, že prý už chystá i album? Psali to na Prásku, nebo Blesku… Anonymní, víš o tom něco? Předem díky.

V září prý Sabina plánuje prezentovat svůj nový singl a zanedlouho prý i album – tuším, že jsem něco takového někde četla…. Tak jsem docela zvědavá :) Pak mě zaujala poznámka, že Karol Komenda jde na konzervatoř a je tam vnímaný jako velký talent… Hodně lidí tady tomu nebude věřit, ale mě to přijde věrohodné… Anička bude i u nás, tak přemýšlím…

123 Jsem ještě zvědavá i na toho Martina a ten koncert s tou jeho kapelou nemusí být vůbec špatný…

129
jab
Reagovat

128 – Jarda bude vystupovat na podklad nebo už mu Graussovci zajistili i kapelu (nebo aspoň nějaký doprovod)?
O tom Karolovi jsem četl, doufám že mysleli skladatelský a instrumentální talent, nikoliv pěvecký :-D. Ale třeba je Karol typ úzkoprofilového zpěváka, který je v té své jediné poloze vynikající, zatímco jinde průměrný nebo dokonce příšerný…možná by z něj mohl být takový softrockový písničkář ;-).
Větu s Aničkou jsem nepochopil, jakože bude koncertovat v ČR? To by bylo fajn. Hlavně doufám že zas někdy přijede Itcho, byl u nás v okrese, zrovna když jsem byl na dovolené, což mě mrzí doted, ale aspoň to někdo nahrál a hodil na youtube.
Dobrá zpráva nakonec – Kristína už má kapelu :-)…zatím nevím co chtějí hrát, ani jestli už mají nějaké vlastní věci, ale věřím, že s koncertováním ve stylu karaoke na podklad už je (snad) konec ;-).

130
priznivec.obecny
Reagovat

128 Ještě jedna věc : Petr Ševčík byl u Music Creative House a natočil tam dva singly. Jsem docela zvědavá o jaké songy půjde. Jestli se bude jednat o takové ty romantické, s kterými bodoval v SS…

131
priznivec.obecny
Reagovat

129 Anička bude v ČR, ano :-)
Karol se mě líbí i pěvecky, jen musí zamakat.. Má ale slabší hlásek – pravda :-) To je ale už o subjektivním vnímání:-)
Co se týče Jardy, to nevím. Kapelu prý zatím neplánuje, viz. jeden rozhovor na stránkách SS Markíza. Na rádiu Expres byl s klavíristou z GF SS, tak třeba…fakt nevím… No, tak jestli bude něco vědět anonymní, až sem někdy zase zavítá…

134
-bé-bé-
Reagovat

Anna Veselovská
31 červenec
Moje najbližšie koncerty:
10.8. Festival Červeník
17.8. Festival Okoř
18.8. zámek Sychrov (ako predkapela Čechomoru)
20.8. Atelier Babylon (ako predkapela Čechomoru)
21.8. Konopište (ako predkapela Čechomoru)
22.8. Cheb (ako predkapela Čechomoru)
23.8. Zámecký park v Stážnici (ako predkapela Čechomoru)
Teším sa na vás!
Zobrazit překlad

135
Jai
Reagovat

134 – tak Anča pojede s Čechomorem? DOcela dobrý na začátek….:) Pokud dá trochu víc života do toho zpívání…..
Půjdeš na nějaký koncert?

136
-bé-bé-
Reagovat

122
ten Skořepa sa mi páči…i keď píšeš, že je to „tvrdší“ muzika
127
pekná uputávka…hm, trochu som si vypočula…to má vytetované na sebe (že bez boja nie je pokrok)?…
135
nezvažovala som ale…ak to v Stážnici je v Strážnici…tak to by som mohla

137
Jai
Reagovat

136 – Skořepa je pro mně největší objev po GG….Kdyby to dali dohromady, nemají u nás konkurenci…:)

Má to vytetované….je to její „krédo“….

Strážnice to bude asi určitě……

138
-bé-bé-
Reagovat

138
divné krédo pre ženu (ibaže by nebola „ženou“)…

medzitým som zistila, že Atelier Babylon je v Blave a práve v čase, keď som tam i ja (19-20.8.)…takže ak tak…
a ďakujem za otázku…či idem na koncert…až tá ma „prebudila“ zo sna…inak by som si akosi ani neuvedomila, že tie koncerty sa i mňa ako „fandu“ vlatne tiež týkajú

Skořepa sa naň tiež „pozriem“ či je prvý dojem „kompaktný“

139
-bé-bé-
Reagovat

104
…že mě hlas nepřišel ničím výjímečný, ale mění dost často, takovým pro mě zvláštním způsobem, barvu a výraz tak, že mě kolikrát i napadlo, že mi to připadá, jakoby zpíval někdo další….
ťa tu citujem „příznivče“…lebo sa mi tá charakteristika páči…mne sa Štefan možno aj preto páči…že ma veľa poloh v hlase…viac ľudí v roznom veku…!

singl Because of you sa mi páči…a i keď hlas prvého speváka je naozaj čistý a jemný…až keď nastúpi Štefan, tak ma to chytí…a potom sklamanie, že spieval tak krátko…reraz už vyslovene čakám na jeho „nástup“ …potom sa niečo vo mne „vypne“ a ja to dopočúvam „zo zdvorilosti“ (ono sa to zapína až „Štefanovým hlasom“)

jednoducho paradoxy v nás jedincoch….dúfam, že v ďaľšom single bude jeho hlas dominovať…

140
priznivec.obecny
Reagovat

139 .. mě to přijde často nepřirozené, jakoby imitace. Mám pocit, že jsem někde četla, že Habera mu říkal, že má místy zajímavou barvu, ale že je třeba dávat nějak pozor na ty přechody do těch jiných hlasových rovin, nebo jak to říct… Hodně podobný pocit popisoval tuším Chodúr – ale to je stejně jedno. Ale zase jiným se tohle zase líbí, každý máme opravdu jiné pocity u zpěvu, muziky – to máš pravdu.

141
Lucas
Reagovat

139 – mám přesně ten stejnej názor! :)

142
sunflower
Reagovat

139 -be -be-

vsetko, co si napisala „podpisujem“
ale aj tak som rada, ze prvy singel, ktory vydali v podstate predstavil oboch spevakov kapely. nie je u nas az tak bezne aby v jednej piesni spievali dvaja muzi.
je to zvlastne, aj ked mi mozog hovori, ze Tom je ten talentovanejsi a lepsi spevak, srdce s tym nesuhlasi, Stefanov hlas, farba aj sposob spevu ma „dostavaju“ omnoho viac

dalsi singel by mal byt v slovencine takze predpokladam, ze ten naspieva iba stefan (i ked ….)

140 – priznivec.obecny
mne to neprirodzene a ani ako imitacia nepride, mozno je to tym, ze ja som na neho „pozitivne nastavená“ ty skor negativne

nepamatam sa, ci mu to niekedy Habera hovoril, ale Chodur mal nejaku taku vycitku, no ja s nim nesuhlasim, mne sa praveze tie jeho prechody pacia, a prave striedanim poloh a farieb v hlase ma dostal, jeho spev ma nenudi, neznie mi jednotvarne
ale ako pises, kazdemu sa paci a vyhovuje nieco ine

143
jab
Reagovat

142 – Slovenská píseň? Tak to je skvělé, tipuju to na Vaňu nebo tu novinku, co pro ni měli fanoušci vymýšlet název :-). Jinak někde jsem četl, že všechny slovenské písně kapely složil i otextoval Itcho a taky je myslímn všechny nazpíval, tak uvidíme, jestli to bude i případ tohohle druhého singlu :-).

144
Jai
Reagovat

138 – divné tvoje pochybnosti ohledně jejího „ženství“ :-D DJ Vlado tady před časem někde napsal něco v tom smyslu, že u ní se „ženská noblesa dostává občas do konfliktu s klukovskou duší“ – vystihl to dobře (a myslím si to nejen já….)

Skořepa toho na YT s kapelou Stroy moc nemá, pár videí. Proto jsem ho „objevil“ až teď. Jinak se živí (jak jinak u nás) muzikály – např. alternoval Střihavku v Jesus Christ Superstar a zpívá i v Bídnících….

145
sunflower
Reagovat

142 – niekde pisal(i), ze najbližšie bude pravdepodobne niečo v rodnom jazyku, takze snad si to tentokrat nerozmyslia :)

Nieco pre fans itcha – kratky rozhovor z Noveho casu vikend

http://uloz.to/xS9mBbU8/itcho-novy-cas-vikend-10-08-2013-zip

146
priznivec.obecny
Reagovat

142 Sunflower, v zásadě poslední věta říká, proč máme tak rozdílné pohledy a snažili jsme si to osvětlit, jak vzájemně, tak i původně sami sobě a tím se rozhodnout, koho budeme poslouchat (primárně to jsou opravdu ty emoce). Souhlas.

147
-bé-bé-
Reagovat

144
kluk v tele ženy…no tak to moc o žene „nehovorí“…samozrejme i „žena“ može mať také krédo, keď sa vydáva mužskou cestou…
ja sama nejaké pochybnosti ?no nezaoberala som sa GG, len mi to tak prišlo na myseľ…

148
-bé-bé-
Reagovat

díky vám, čo ste ma „podporili“ (Lucas, Sunflower)…takže som rada, že som to napísala…najskor, že načo, ale „ležalo mi to v hlave“…

142
takto som na to nepozerala…áno, mohlo by to byť zaujímavé, keby sa s tým „vedome pracovalo“…dvaja speváci…hmhmhmhm

jab, ty zase „pobehuješ“ po fb…že máš info aj o ďaľšom? už si ho počul? na základe čoho vyberali „názov“?

149
sunflower
Reagovat

148 -be-be

nemas za co :)

itcho tu novu piesen bez nazvu uploadol na stiahnutia na uloz.to, staci tam zadat jamestown live a najde ti to, je to live nahravka z europy 2, takze kvalita nie je najlepsia

co sa tyka vymyslania nazvu pisal, aby sa ludia dobre zapocuvali do slov

este jedno impossible na zaver: http://www.facebook.com/photo.php?v=3320939879479

150
sunflower
Reagovat

pripadne tu:

http://mfi.re/play/0o6rt2r46r4frum/Jamestown (Live z Europy 2).mp3

si to mozes vypocut bez stahovania, malo by to fungovat

151
jab
Reagovat

148 – Já jsem holt takový notorický fb stalker :-D

152
-bé-bé-
Reagovat

150
hmhmhm no jo, tak ja už mám názov ako názov mojho seminára (Plávať s prúdom)…
u mňa zabodovali…a text…kto to stvoril???oboje???

153
-bé-bé-
Reagovat

a áno, díky za obe nahrávky…vidím, že si už zistila, že mne je to vhodnejšie „po tej lopate“

154
-bé-bé-
Reagovat

našla som „živé“ Because of you na Europe2
http://www.youtube.com/watch?v=FofzPmNNXzc

155
-bé-bé-
Reagovat

tak tento koncertík je naozaj „lahodka“ a pastva nielen pre uši….ale aj pre dušíííí
.youtube.com/watch_ popup?v=GBaHPND2QJg&feature= youtu.be

156
-bé-bé-
Reagovat

moment
Sabadell
.youtube.com/watch_ popup?v=GBaHPND2QJg&feature= youtu.be

157
-bé-bé-
Reagovat

Sabadell
.youtube.com/watch_ popup?v=GBaHPND2QJg&feature= youtu.be

158
-bé-bé-
Reagovat

Sabadell
.youtube.com/watch_ popup?v=GBaHPND2QJg&feature= youtu.be

160
Jai
Reagovat

***Jarda*** :D
Ewa Farna si v Praze pronajala pokoj u finalisty SuperStar Jaroslava Smejkala. „Bydlím s Jarem Smejkalem. Viděl, že hledám v Praze byt, tak mi nabídnul pokoj, takže mám teď tři spolubydlící,“ řekla porotkyně SuperStar, která v pondělí oslavila dvacáté narozeniny.

161
priznivec.obecny
Reagovat

160 Už to má i na svém fb – taky jsem už to četla :-) Proč ne? Ewa je fajn. Mě se s Járou líbili např. v tý reportáži o hledání duetu. Tam jim to slušelo, byla i sranda – dobře si nahrávali vtípky… Na tom fb má tam i odkazy na dvě hitparády pro Party Love. Tak kdo fandí, může dát nějaký ten klik…

162
sunflower
Reagovat

152 -be -be

neviem, kto napisal text a hudbu

rozhovor s itchom
http://www.slovenskypacient.sk/clanok/1813/stefan-pcelar:-jem-to-co-si-moje-telo-pyta

163
priznivec.obecny
Reagovat

160 Jóó táák :D To mi nedošlo,Jai:D No, ze mě se zanícený čtenář bulváru fakt asi nestane….jo něco z netu, např. dříve po určitou dobu něco o Ivetce :-). Postudovat jestli je fakt tak líná nebo hloupá nebo obojí… spíš jsem to čtení pojímala jako „pozorování“ a počtení bizardních příběhů…:D Ale kdo, co, s kým má, co kde vypadlo apod. moc nečtu a když, tak to bleskově prolítnu… a tady navíc mě to nepřišlo nic extra, spíš možný důsledek z minulosti a že se to týkalo Jardy :D Tak sorry, příště :D No, každopádně se pořád něco děje, že ;)

164
-bé-bé-
Reagovat

162
ten text mi na začiatku trochu škrípe, akosi to on a ona nesedí (paradoxne na začiatku a nie ďalej!!!)

ako sa ti páči názov „Plávať s prúdom“…je tak trochu v opozícii so slovami, že áno???
(Vychádzam z mojho kréda: Úlohou rybičky je plávať proti prúdu aby na konci zistila, že plávať s prúdom je oveľa slobodnejšie a radostnejšie)

165
-bé-bé-
Reagovat

163
Iveta je zaujímavá tým, že i keď „klame sama seba“ zároveň sa na nič nehrá…možno bude mať šťastie a natrafí na skutočného „priateľa“…čo jej pomože sa „vrátiť“
je veľmi krehká a zraniteľná, inak by „nechlastala“

166
priznivec.obecny
Reagovat

165 Je tam toho víc,… vidím to jinak. Tak zatím ….

167
-bé-bé-
Reagovat

166
predtím taky

169
Jai
Reagovat

Docela milá kuriozitka z vily SS 2013:
https://www.youtube.com/watch?v=YQO3-ff-jCA

170
priznivec.obecny
Reagovat

169 To je. Já si vzpomněla, že tenhle cover má Komenda na yt, Našla jsem od něj taky kousek coveru mý oblíbený“Hard to Handle“. Líbí se mi jeho verze a drive, co se týče jeho hry na kytaru.

171
-bé-bé-
Reagovat

neubránim sa a zase tu „postrčím“ idol AVE
http://www.youtube.com/watch?v=xCHlnVVG07A

172
-bé-bé-
Reagovat

169
to je pekné…pekný duetík a vyrovnaný

173
Jai
Reagovat

Bylas ve Strážnici? Snad to turné s Čechomorem AVE pomůže. Ale chtělo by to kapelu. Takhle jen dvě kytary….

OK, už jsem dlouho nic nepodstrčil od GG :-) Zvuk nic moc, ale myslím příjemná písnička a skvěla večerní atmosféra v Poličce (škoda, že jsem tam nemohl být..)
https://www.youtube.com/watch?v=G3CUWkJti18&list=PLf58JalJm0zkTnteqC4yJ7oC-1Q9TAlyn

174
-bé-bé-
Reagovat

173
podstrkuj, podstrkuj…ak nepodstrčíš Ty, tak kto????

Určite jej pomože, aspoň k zvýšeniu sebavedomia…včera som čítala od nej, že nech im držíme palce…pri bubeníkovi….vyzerá to na postupné začlenovanie…čo je fajn, išlo im to teraz dobre s gitaristom…ale i bez neho

http://www.youtube.com/watch?v=pdC9LMyDv78

a priamo s Čechomorom (použila zase ťahák podľa mňa)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bErZwA5Xe-0#t=18

nebola som v Strážnici….mali sme ísť na Slovensko a nebola som dostatočne „flexi“ pri zmene

175
-bé-bé-
Reagovat

173
Gábina je tam v peknej farbe…žeby to bola jej farba, svedčí jej…aj pesnička je príjemná…to je z toho nového CD?

176
Jai
Reagovat

174 – víš, že mám k AVE takový ambivalentní vztah, ona se mně v podstatě nějak zvlášť pěvecky nelíbí, ale přesto mám pocit, že v ní něco je, že by časem mohla něco dokázat….:-)
Hallelujah jsem slyšel zpívat i GG, taky Feeling Good (co AVE proslavilo v soutěži) jsem slyšel od GG, takže…..
S tím Čechomorem to bylo lepší, jednoznačně ta kapela pomáhá.

175 – je to poslední song, krásná, uklidňující tečka za skvělým CD Celkem jiná :-DDD

177
priznivec.obecny
Reagovat

Se vmísím : krásný koncert. AVE naživo má moc hezký hlas … i se hejbala, takže nebyla za sfingu, jak tu občas čtu. Jinak občas netrefí tón, ale je mladinká a to se naučí. Jen ta artikulace je fakt trošku problém. Vzpomněly jsme si s kamarádkou, když jsme ji poslouchaly, že Zagorka kdysi navštěvoval logopeda kvůli sykavkám, tak jen jsme si říkaly, že by se podobným přístupem mohla hodně zlepšit. Ale byla dobrá, mě se líbila nejvíc v songu „Lepší ako sme“. Čechomor s housličkama super, kvalitka. Kytarista od Bowieho taky… Počasí a prostředí na jedničku. Šla bych z fleku zase…Zdravím.

178
Jai
Reagovat

OK, ještě jedna ukázka….je to sice cover Rihanny, ale docela zajímavý a dobrý duet sester Kahlových (Debbi a Jaqueline)
https://www.youtube.com/watch?v=0ozgh2PMLeI

179
-bé-bé-
Reagovat

177
ÓÓÓ ty si tam bola????
pozrela som si nejaké videa a atmosféra sa mi zdala výborná!!! Až som trochu „zalitovala“…ale jej silný hlas tam “ utiahol“ ten obrovský priestor…
ako som pochopila tak spievala asi 5-6 pesničiek

takmer sme sa stretli a teda o „fous minuli“…

180
-bé-bé-
Reagovat

„Lepší ako sme“ v Strážnici
http://www.youtube.com/watch?v=SICJ1wnuweI

181
priznivec.obecny
Reagovat

179 Ne, já byla v jiným městě. Strážnice je hodně daleko. Škoda, že ti to nevyšlo. Myslím, že by se ti tam líbilo.
Hlas má opravdu silný a právě když zvýší jeho intenzitu, tak se mi i nejvíc líbí.

182
-bé-bé-
Reagovat

181
Áno, sila jej hlasu je veľká devíza, je to Hlas čo burcuje a je zaujímavý tým, že „vyrastá“ z klidu/z pokoja…nenúti k protireakcii ale „varuje“…pre mňa je vyjadrením „ženskej sily“

neviem či si pozerala Hlas ale tu ti dávam Feeling Good (keď ešte nebola ovplyvnená „požiadavkami z vonku“)
http://www.youtube.com/watch?v=Nq6BmtR7Wko

183
Jai
Reagovat

182 – tohle jsem si rád poslechl, AVE to pojala jako takový folk-blues, ale pěkné to bylo. Nejvíc se mi ale „líbil“ M.David, ksichtící se jako idiot (což je!) a Dara nesmyslně se svíjející jako přeříznutá žížala….:) Jediný „normální“ mě tam připadal Rytmus…. Ale jestli budou producenti atd. AVE nutit do popíku (což budou), tak nevím…..

Bylo by zajímavé srovnání s GG, která Feeling Good zpívala se Šafou na tom improvizovaném vystoupení Léto plné hvězd a která to samozřejmé pojala úplně jinak, tvrději, víc RnB, navíc to zpívala poprvé, neuměla text atd. takže to byla spíš taková komická vložka, ale stejně to dala svěle. Bohužel ty záznamy nejsou k dispozici…

184
priznivec.obecny
Reagovat

182 Já sice na Hlas nekoukala, ale tu Aničku, Hnilicu a tuším Oravce jsem si pustila. Tenhle song, co dáváš, se mi líbil. Potom ještě se mi líbil ten, co zpíval Depeche Mode. Toho jsem slyšela až v tomhle roce, někdo ho tu připomínal…

Jinak se tu bavíte o svých oblíbencích, tak já se už asi dočkám CD od Vlasty. Před cca jedním týdnem uvedl nový song. Není to žádná moderna, obyč příjemný, stejně jako je Vlasta sám … a taky obyč, ale hezky zazpívaný. Takže já jsem spokojená. Ale nedávám ho sem, protože ho tady de facto nikdo neposlouchá. No, třeba to tu přece jen někdo čte a náhodou ho taky poslouchá – tak v tom případě, viz. facebook Vlasty… Klipy s Járou zatím nevyšly, takže se čeká.
Tak zatím se mějte …

186
Jai
Reagovat

-bébé – nevím, jestli posloucháš Celeste, ale jen pro zajímavost, GG na svým FB vyzývá své fanoušky, aby ji podpořili na MTV USA:

„Celestka válí :) Budu moc ráda, když ji spolu se mnou podpoříte v honbě za snem :) Go Celeste !! :)“

187
jab
Reagovat

184 – Tak já bych byl na Vlastu určitě zvědavý, v ČHS to bylo moje No. 2 po Hudčekovi (zhruba na stejné linii s mladší Zaňkovou) :-), i mně byl lidsky velmi sympatický :-). Jinak k Jardovi jeden takový můj malý soukromý postřeh ;-): Říkal jsem si, že muzika, kterou se zatím prezentuje, by se dala charakterizovat jako „inteligentní pop“ a nemohl jsem si nevzpomenout, že na Óčku byli jednou za nekorunované krále tohoto žánru označeni Pet Shop Boys. A proč to tu píšu – z fotek na fb to vypadá, že Jarda bude v klipu po jejich vzoru prolézat kanálama :-D.
Originál: http://www.youtube.com/watch?v=di60NYGu03Y
186 – Mě sice Celeste nebere, tenhle druh moderního popu moc nevyhledávám, ale celkem se mi líbí její duet se sestrou Carmel – když jsem to slyšel poprvé, tak mě to celkem rozhýbalo ;-)

188
priznivec.obecny
Reagovat

187 Jabe, uvidíme. Mě stejně nejvíc bude zajímat jeho interpretace a jestli to bude popík, tak mi to vadit nebude. Všechno co odzpíval – víc než spokojenost :-). Samozřejmě bych raději něco v kombinaci s různými žánry, ale než se třeba v budoucnu k něčemu takovýmu dostane, já budu spíš sledovat svůj tlak a různé recepisy… Já taky přemýšlela, ale v těhle počátcích moc nechci odhadovat. Jen mě napadlo, že bude mít možná svoje pořady, viz. jeho působení v zákulisí SS. Viz. něco jako Rottrová, ale víc crazy…Např. ten jeho první koncert bude s nějakýma soutěžema, nebude to jen asi „zapěji a jdu“… a po koncertu budou tanečky s DJ. Takže já např. čekala klasický koncertování a ono ne.. Takže se nechám spíš překvapit.
Když vyjde Vlastovo CD (1-2 měsíce, konec roku určitě), dám ti vědět – jestli chceš. Vypadá to, že budeme v kontaktu u Factorů, tak na tebe „houknu“ ;)

189
priznivec.obecny
Reagovat

187 Tak kanály jsou všude, to je fakt :-))) Dívala jsem se na to video. Já už jsem zapomněla, ale vlastně jsem přemýšlela nad těma fotkama, ale nejsem si jistá jestli jsem je dobře pochopila :-)))

190
jab
Reagovat

189 – Tak ty postavy trčící z kanálů jsou dost efektní, ne že ne :-D
188 – Pamatuju jak Vlasta vydal své první CD a pak jsem slyšel něco o tom, že odmítl spolupráci se Svobodou (když KS ještě žil), ale víc ktomu nevím…na nové CD budu určo zvědavý ;-)

Jinak Karol dnes zveřejnil své nové video – celkem se mi to líbí, občas tam má takovou schelingrovskou barvu, kterou ale dost znehodnocuje tím svým mečením.
http://www.youtube.com/watch?v=Lr3USPwLaeM
Pokud by ještě ubral na intenzitě zpěvu, bylo by to víceméně OK. Ale i tak, hudebně docela pěkné ;-)

191
priznivec.obecny
Reagovat

190 Tak „postřeh“ Jaba mě upoutal v tom, že jsem si znova uvědomila, že u Jardy je možné se dočkat toho, co nečekám. To je další věc, co mě baví – kreativita nejen ve zpěvu – prostě celkově. Navíc mě „postřeh“ nejen pobavil, ale nakonec donutil dumat, věštit :-))) Na nic jsem ale opět nepřišla. Takže holt se uvidí…

Vlasta že nechtěl pracovat se Svobodou? To je zvláštní. Není mi jen pořád jasný, proč Vlasta měl tak dlouhou přestávku od posledního CD. Snad 6 let? Tak měl problémy s kapelou, prý je nedokázal přimět k vysokýmu nasazení a taky jsem v jeho novém videu viděla už i jiné muzikanty. Ale stejně to byla dlouhá přestávka. Přitom psal, že má dost songů v šuplíku…

Na Karola jsem zvědavá. Po tomhle, co jsi poslal ještě víc :-) Založeno. Dík..

192
Jai
Reagovat

***GG***
Ukázka z včerejšího neuvěřitelného koncertu v Heiparku.
Pure energy!

http://www.youtube.com/watch?v=01aSNsSGacA&feature=youtu.be

193
priznivec.obecny
Reagovat

190 Jabe, takže je tam další fotka. Tak máš pravdu v tom, že jeho tvorba bude i o určitých souvislostech. Je to o něm a jeho bojích? Pravděpodobně spojené s kariérou? Tak nějaké vysvětlení mám. Můžu hádat podle toho, jak vnímám já a podle nějakých artefaktů. Možná mi něco uniklo, ale zhruba jakžtakž mi něco málo z toho vytanulo :-)

Jinak se ti omlouvám, asi jsem v pátek moc zarolovala a viděla jsem nick „Jai“ a byl pátek už jsem byla unavená (konec pracovního týdne).. No, prostě jsem si nevšimla, že píšeš ty.

194
-bé-bé-
Reagovat

186
Celeste nepočúvam…ale klip k duetu, ten som si pozrela a tak ma napadlo, či može mať vplyv na „zmier“???

pozrela som si nejaké videá s GG…nejako mi vadí, že jej nerozumiem o čom spieva…neviem či je to artikuláciou, alebo text nie je doležitý…chýba mi tam niečo čo by mna oslovilo…

Pešnička Komendu je celkom pekná aj video zaujímavé…ako sa zdá aj návštevnosť…
tiež som ti napísala ale sa to stratilo, že nepoznám Horvatha, niečo čo máš rada, pokojne sem daj…aspoň to tu „nezakape“

195
priznivec.obecny
Reagovat

youtube.com/watch?v=LAYXOrwB_rU

-bé-bé zdravím tě. On zpívá takové obyčejné a melodické věci a kvalitně zpívá. Někoho nudí, ale mě třeba ta jeho muzika uklidňuje a navozuje dobrou náladu.

196
Jai
Reagovat

194 – nerozumíš, protože nejsi rocker/ka :-D MY rockeři jí rozumíme :-)

Jasně, pokud preferujete někoho jako je Veselovská, Smejkal nebo Horváth tak se vám bude těžko líbít GG, to je mně jasné :-) Dávám to sem spíš jen pro informaci, jako zajímavost když komunita kolem SS se tady už moc nevyskytuje.

197
jab
Reagovat

Přemýšlel jsem nad tím, co vlastně hraje AVE za styl? Alternativní rock, experimentální rock, nějaký crossover alternativního popu, folku a rocku? Nebo je to snad nějaké indie???

195 – Wow, tak tohle zní fakt dobře. Hooodně dobře :-)))

198
Anonymní
Reagovat

youtube.com/watch?v=bY_rSqy1a8Y&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DbY_rSqy1a8Y&nomobile=1
Video z promo fotenia Jara Smejkala.

199
priznivec.obecny
Reagovat

196 Jai, ale já takovou muziku poslouchám. Sice ne veškerou, ale třeba něco od těch Masterplan…. Což je podobné. Já si taky myslím, že jí není moc rozumět a že ji čeká práce na výraznější artikulací. Místy, ale její hlas je fakt přesnej, to je nutný říct. Ale kvalita zvuku není nic moc, tím by to mohlo být i zkreslené.

197 Jabe, jen pro jistotu dodávám, že je to z roku 2006. Já to tu už psala, že jsem si od něj pořídila dvojku a tam ten song je. Celý CD je v podobným duchu :-) Pro mě moc příjemný poslech :-)

198 Odvaz, úlet, pohodička… Díky :-))))))))

200
Jai
Reagovat

199 – kéž by GG jednou mohla dělat muziku podobnou Masterplan (ale spíš Stone Sour nebo A7X)…..jinak v pohodě, mě vaše jakékoliv názory nevadí. Navíc jsem to nahrával na mobil, takže kvalita je podlo toho. Spíš šlo o tu atmosféru. Tu nenahradí sebelepší video. Co se týká artikulace, já jí rozumím všechno, možná je to i tím, že jsem už na její frázování zvyklý…..

201
-bé-bé-
Reagovat

195
příznivče…som si vypočula ale ma to neoslovilo, ten text je pre mňa v rozpore s pocitom, čo navodzuje pesnička…príjemná a pohodová…

aspoň ja keď som prežívala „zúfalú osamelosť“ tak to určite nebolo v pohode…ošem keď prežívam samotu tak je to pokojne a mierové…len nič zúfalé v tom nie je…

asi som hodne zameraná na text a teda na súlad medzi „slovami a činom“…
lebo som si pozrela a vypočula 198 (Jardu)…a „klip“ v pohode, pripadá mi v súlade s textom aj s melódiou…hoci nerozumiem slová….

202
-bé-bé-
Reagovat

196
v pohode Jai…treba to tu dať, ak to tak chcešš…veď tie debaty okolo by mali byť „podnetom“ pre nás a nie pre nich (spevákov)…

hovorím, že mne to vadí, keď nerozumiem text…možno to nie je ani o slovách….nejaký nesúlad tam cítim ale neviem ho vyjadriť…ale už som o ňom hovorila…
ak by išlo iba o frázovanie???ono je to tiež aj o napočúvaní, čo človek nerozumie tak si „domyslí“

určite to je i o tom….lebo pri AVE ja nemám problém a iní majú (viď P.o.)

ale napr. si rada vypočujem Deep Purple (tam ten nesúlad nepočujem)…fakt je, že nerozumiem ale mi to nevadí…dodatočne si text pozriem

203
T.M.
Reagovat

1.Finále ( Top 12 ) – Písně Z Prvních Míst Hitparád ( 24.března 2013 )

1 Veronika Stýblová – Titanium ( David Guetta a Sia ) 22%
2 Sabina Křováková – Survivor ( Die Happy ) 18%
3 Adam Kukačka – Against All Odds ( Phil Collins ) 12%
4 Martin Šafařík – Iris ( Goo Goo Dolls ) 11%
5 Štefan Pčelár – Little Less Conversation ( Elvis Presley a JXL ) 9%
6 Tereza Mandzáková – A Moment Like This ( Kelly Clarkson ) 7%
7 Jaroslav Smejkal – Light My Fire ( Will Young ) 6%
8 Kristína Debnárová – Run ( Leona Lewis ) 5%
9 Virgínia Buberníková – Empire State Of Mind ( Alicia Keys ) 4%
10 Daniel Šmidák – Hero ( Enrique Iglesias ) 3%
11 Karol Komenda – Are You Gonna Go My Way ( Lenny Kravitz ) 2%
12 Natálie Kubištová – Raise Your Glass ( Pink ) 1%

2.Finále ( Top 11 ) – České Písně ( 31.března 2013 )

1 Sabina Křováková – Sen ( Lucie ) 20%
2 Adam Kukačka – Na Kolena ( Ivan Hlas ) 18%
3 Veronika Stýblová – Vokurky ( Lucie Bílá ) 14%
4 Martin Šafařík – Proklínám ( Janek Ledecký ) 11%
5 Štefan Pčelár – Bozk ( IMT Smile ) 9%
6 Kristína Debnárová – Pokoj V Duši ( Jana Kirschner ) 8%
7 Tereza Mandzáková – Búrka ( Mária Čírová ) 6%
8 Virgínia Buberníková – Láska ( Marcel Palonder ) 5%
9 Jaroslav Smejkal – Obchodník S Deštěm ( Kryštof ) 4%
10 Daniel Šmidák – Som Na Tebe Závislý ( Desmod ) 3%
11 Karol Komenda – Cesta Zakázanou Rychlosťou ( Miroslav Žbirka ) 2%

3.Finále ( Top 10 ) – Rockové Písně ( 7.dubna 2013 )

1 Veronika Stýblová – Stay ( Shakespears Sister ) 22%
2 Adam Kukačka – Rebel Yell ( Billy Idol ) 17%
3 Sabina Křováková – I Don´t Wanna Miss A Thing ( Aerosmith ) 14%
4 Štefan Pčelár – Beat It ( Fall Out Boy ) 12%
5 Martin Šafařík – Enter Sandman ( Metallica ) 10%
6 Tereza Mandzáková – Fuckin´ Perfect ( Pink ) 7%
7 Jaroslav Smejkal – Sex On Fire ( Kings Of Leon ) 6%
8 Kristína Debnárová – Complicated ( Avril Lavigne ) 5%
9 Virgínia Buberníková – Enjoy The Silence ( Linkin Park ) 4%
10 Daniel Šmidák – Mama I´m Coming Home ( Ozzy Osbourne ) 3%

4.Finále ( Top 9 ) – Filmové Písně ( 14.dubna 2013 )

1 Sabina Křováková – All By Myself ( Celine Dion ) 22%
2 Adam Kukačka – You Can Leave Your Hat On ( Joe Cocker ) 20%
3 Veronika Stýblová – Skyfall ( Adele ) 17%
4 Tereza Mandzáková – Son Of A Preacher Man ( Dusty Springfield ) 11%
5 Štefan Pčelár – Kiss From A Rose ( Seal ) 8%
6 Martin Šafařík – Hero ( Nickelback ) 7%
7 Kristína Debnárová – It Must Have Been Love ( Roxette ) 6%
8 Jaroslav Smejkal – Your Song ( Elton John ) 5%
9 Virgínia Buberníková – Perfect Day ( Duran Duran ) 4%

5.Finále ( Top 8 ) – Legendární Písně ( 21.dubna 2013 )

1 Sabina Křováková – The Show Must Go On ( Queen ) 21%
2 Veronika Stýblová – Vyznanie ( Marika Gombitová ) 18%
3 Štefan Pčelár – Wish You Were Here ( Pink Floyd ) 15%
4 Adam Kukačka – Lady Carneval ( Karel Gott ) 14%
5 Martin Šafařík – You Give Love A Bad Name ( Bon Jovi ) 11%
6 Kristína Debnárová – Believe ( Ella Henderson ) 10%
7 Tereza Mandzáková – Angels ( Robbie Williams ) 6%
8 Jaroslav Smejkal – Every Breath You Take ( The Police ) 5%

6.Finále ( Top 7 ) – Písně S Věnováním ( 28.dubna 2013)

1 Adam Kukačka – Mad World ( Gary Jules ) a Jailhouse Rock ( Elvis Presley ) 30%
2 Veronika Stýblová – Strong Enough ( Cher ) a Listen ( Beyonce ) 18%
3 Sabina Křováková – Don´t Cry ( Guns N´ Roses ) a Fighter ( Christina Aguilera ) 15%
4 Štefan Pčelár – Viva La Vida ( Coldplay ) a Don´t Stop Me Now ( Queen ) 13%
5 Martin Šafařík – I´m Sexy And I Know It ( James Arthur ) a Něco Končí ( Marek Ztracený ) 11%
6 Tereza Mandzáková – Proud Mary ( Tina Turner ) a Valerie ( Amy Winehouse ) 7%
7 Kristína Debnárová – Family Portrait ( Pink ) a Nová ( Dominika Mirgová ) 6%

7.Finále ( Top 6 ) – Zamilované Písně ( 5.května 2013 )

1 Sabina Křováková – The Way You Lie ( Rihanna ) a Už Nejsem Volná ( Petra Janů ) 26%
2 Adam Kukačka – Jasná Zpráva ( Olympic ) a Everything I Do I Do It For You ( Bryan Adams ) 21%
3 Štefan Pčelár – Ak Nie Si Moja ( Vašo Patejdl ) a Wonderwall ( Oasis ) 16%
4 Veronika Stýblová – Without You ( Mariah Carey ) a Víš Lásko ( Iveta Bartošová ) 15%
5 Martin Šafařík – Dotknu Se Ohně ( Lucie ) a What Goes Around Comes Around ( Justin Timberlake ) 14%
6 Tereza Mandzáková – The Power Of Love ( Gabrielle Aplin ) a Vráť Mi Tie Hviezdy ( Beáta Dubasová ) 8%

8.Finále ( Top 5 ) – Písně 90. Let ( 12.května 2013 )

1 Sabina Křováková – What´s Up ( 4 Non Blondes ) a Bitch ( Meredith Brooks ) 30%
2 Adam Kukačka – I Can´t Help Falling In Love With You ( UB40 ) a Losing My Religion ( R.E.M. ) 23%
3 Štefan Pčelár – Easy ( Faith No More ) a Strong ( Robbie Williams ) 18%
4 Martin Šafařík – Candle In The Wind ( Elton John ) a Bitter Sweet Symphony ( The Verve ) 16%
5 Veronika Stýblová – Baby One More Time (Britney Spears ) a Nothing Compares 2 U ( Sinead O´Connor ) 13%

9.Finále ( Top 4 ) – Divácké Písně a Duety ( 19.května 2013 )

1 Sabina Křováková – Cry Baby ( Janis Joplin ), Rolling In The Deep ( Adele ) a Stay ( Rihanna a Mikky Ekko ) 34%
2 Štefan Pčelár – Impossible ( James Arthur ), Hollywood Hills ( Sunrise Avenue ) a Don´t Let The Sun Go On Down ( Elton John a George Michael ) 28%
3 Adam Kukačka – Pretty Woman ( Roy Orbison ), She´s So High ( Kurt Nilsen ) a Don´t Let The Sun Go On Down ( Elton John a George Michael ) 20%
4 Martin Šafařík – Love Me Tender ( Elvis Presley ), In My Head ( Jason Derulo ) a Stay ( Rihanna a Mikky Ekko ) 18%

10.Finále ( Top 3 ) – Letní Písně ( 26.května 2013 )

1 Sabina Křováková – Summer Son ( Texas ), California Girls ( Katy Perry ) a So What ( Pink ) 36%
2 Štefan Pčelár – Balada ( Gusttavo Lima ), Can´t Take My Eyes Off You ( James Arthur ) a Somewhere Over The Rainbow ( Israel Kamakawiwo´ole ) 33%
3 Adam Kukačka – Summer Of 69 ( Bryan Adams ), Lazy Song ( Bruno Mars ) a Summer In The City ( Joe Cocker ) 31%

11.Finále ( Top 2 ) – Grandfinále ( 2.června 2013 )

1 Sabina Křováková – One Of Us ( Joan Osbourne ), Still Loving You ( Scorpions ), Lala ( Ashlee Simpson ), Cry Baby ( Janis Joplin ) a Just Give Me A Reason ( Pink a Nate Ruess ) 55%
2 Štefan Pčelár – Paradise ( Coldplay ), Set Fire To The Rain ( Adele ), Dance With Somebody ( Mando Diao ), Impossible ( James Arthur ) a Just Give Me A Reason ( Pink a Nate Ruess ) 45%

Tak sem včera od někoho ( nemůžu říct od koho ) obdržel tyhle výsledky letošní Superstar. Myslíte že to takhle opravdu mohlo být? Pokud to teda ještě 3 měsíce po soutěži vůbec někoho zajímá. :D

204
jab
Reagovat

203 – Klidně mohlo, až na pár nuancí se to moc neliší od těch Anthonyho výsledků.

205
-bé-bé-
Reagovat

203-204
i mne sa zdá, že som tu už niečo podobné videla…bolo nebolo ale mohlo…vidím T.M. že si vytrvalý!

206
priznivec.obecny
Reagovat

Pražákům je hej, ach jo…
facebook.com/events/631405826892498/?ref=22

207
-bé-bé-
Reagovat

Jaro vraj vydal nejaké CD…kto o tom niečo bližšie vie???
Ty Příznivče?

208
priznivec.obecny
Reagovat

207 Podle mě byla řeč o cédéčku s jednou písní – s tou Party Love. Na tom koncertě proběhl její křest…

209
-bé-bé-
Reagovat

208
to mal radšej vydať Nevermind…

210
priznivec.obecny
Reagovat

209 Mě je to jedno .. a navíc premiéra Nevermindu už prošla.

211
Jai
Reagovat

28 – Cédéčko s jednou písní? CO to je?

212
jab
Reagovat

211 – Singl? :-)

213
-bé-bé-
Reagovat

211
Gábina nemá singl na CD…????
AVE nemá, teda má ale nie na samostatnom…

Jaro Smejkal vravel, že pojde cestou singlov….to sa kedysi tak išlo i v Československu…

214
Jai
Reagovat

213 – GG nemá singl na CD, kdo by si kupoval CD s 1 písničkou….? Kdysi se vydávaly tzv. singly, ale to byly desky s jednou písničkou na každé straně…..pak tzv. EP (extented play) se 2 písničkymi na každé straně a samozřejmě LP (dnešní CD).

215
priznivec.obecny
Reagovat

214 Ale už jsem to párkrát zaregistrovala. Vino vydal jeden song cena byla 2 USD a výše a fanoušci se rozhodnou na kolik ho chtějí podpořit. Něco má na i-tunes, něco na jedněch celosvětovejch stránkách pro hudebníky, jeden má i 50 % pro charitu. Je to dneska různě. Třeba já si songy od Vina kupuju postupně. Viděla jsem i singl za dvě stovky, ale to mě přijde moc. A možná to bylo jen kvůli tomu křestu. Jinak by možná museli polejvat počítač :-)))

216
Jai
Reagovat

215 – Ale jo, itunes nebo placené stahování písniček OK, to má každej . Jen mě zarazilo to „cédéčko“ :-)

217
priznivec.obecny
Reagovat

216 Jenom trochu rozvedu svoje vnímání, ať je tu na chvíli živěji :-)… Tak GG byla druhá a oslovili ji s albem i kapelou. Vino skončil sedmý a neoslovil ho nikdo, vše je na něm. Jarda, skočil osmý, dostal nabídku, ale asi je domluva na těch singlech. A tak i vnímám ten postup těch začínajících. Já to s Jardou viděla v SS dost černě, když vypadl, takže jeho fanoušci jsou rádi za ty singly a jedno v jaké formě – hlavně že pokračuje. Já ani nečekala, že vás ta forma singlu překvapí. Já to nechápu jako CD, ale jako něco, co přispěje k rozjezdu, finance, reklama… Už jsem tady někde psala (můj názor), že u nás (maličký trh), pokud samotní fanoušci trochu „nezatlačí“, tak můžou jen nadávat. Někdo jde na koncert, někdo si koupí singl…oboje…jak mu to vyjde časově, finančně – ale pořád je to za nějaký výkon, žádné příspěvky na budoucí možný počin.
Vzpomínám si na rozhovor s Thunder. Ti museli skončit, protože si je fanoušci jen stahovali. Za cca 5 let ? zkusili pár vzpomínkových koncertů fanoušci byli nadšení a Thunder tím hodně překvapili. Zkusili vydat CD a prodeje se zlepšili a zase se živí muzikou. Nepatří k mega kapelám, ale jsou kvalitní. Mám je docela ráda.
youtube.com/watch?v=w3sABa1kbmg

218
Jai
Reagovat

217 – no konečně něco jinýho než Itcho, Jarda nebo AVe……nebo GG :-D Z funky jsem hodně poslouchal RHCP, a mám je rád dodnes. Thunder je má hodně jako předlohu nebo vzor, myslím….

Jinak já myslím, že z prodeje CD nebo singlu si interpret moc nevydělá. SPíš přes koncerty nebo VIP akce. Ale je to promo, to jistě, zvlášť na YT. Jarda myslím dostal nabídku z těch lidí z Creative Music, oni mu napsali písničky, oni z toho budou taky profitovat. Cestou singlů – jasně, pokud nemá materiál na celé CD. ALe s Creative Music? Zatímco Nevermind bylo sice neúnosně dlouhé (proč přes 4min.?) ale byl tam slyšet aspoň nějaký nápad, Party Love je ……..ehm, hrozný. Já měl pocit, že se Jaro na SS prezentoval jako drsný potetovaný rocker s piercingem….a on zpívá tohle????? To jsou paradoxy…:-)

Toto je rock – klip kapely Stone Sour, sestříhaný ze jejich vystoupení na turné po Evropě, mj, i z pražské Lucerny. A v čase 2:19 se tam mihne i jedna známá osoba…:-D
youtube.com/watch?v=AhiIZKaRixs

219
Anonymní
Reagovat

218
Jarda aj v rozhovoroch počas SS pred rockovým kolom hovoril, že on nie je rocker a v budúcnosti nechce veľmi spievať rockové pesničky. Ani nepočúva veľmi rockovú hudbu.

220
Jai
Reagovat

219 – aha, takže ty kérky jsou jen taková póza….ve skutečnosti z něj bude jen další interpret, který bude zpívat kdedaký škvár, který mu Kachút předhodí….V tom případě zlatej Itcho, to aspoň není takovej pozér…..

221
priznivec.obecny
Reagovat

218 Thunder ani nechodili na koncerty, pro doplnění…
A odkud máš, že je někdo s kérkama a piercingem rocker?

220 To by se muselo všechno začít opakovat od začátku, viz. že Jarda může zpívat více žánrů, protože je hodně muzikální (řečeno, napsáno při více příležitostech) a nebo třeba právě jeho rozhovory (odtud, že rock moc nezpívá)… to už nemá cenu diskutovat, když už si ani tohle nepamatuješ… jenom ty kérky :-))) To ten čas využiju efektivněji :-)) Škoda, já bych si pokecala i o jiný muzice, akcích. Ale s touhle „předváděčkou“, raději ne
:-(. Tak ona to nebude zase taková tragédie :-))) O jednoho diskutéra míň. Já si taky vybírám :-)))) Každej máme svý představy…

222
Jai
Reagovat

221- Ale já jsem opravdu žádný jeho rozhovor nečetl ani jsem se o něj v SS nezajímal, slyšel jsem od něj 2-3 písničky, a to ještě jedním uchem. Pak někde psali, že rocker Smejkal to v Rockovém kole dobře rozjel, tak jsem to tak shrnul dohromady. A ty náměty tetování – ankh, jing/jang, drak atd. jsou celkem časté u rockerů. Ale jinak nemám představu, jakou muziku by chtěl a mohl dělat (a on zřejmě sám ještě taky ne, Nevermind a Party Love jsou naprosto stylově odlišné věci), ale jestli to bude zase něco jako Party Love tak to opravdu poslouchat nebudu….

223
priznivec.obecny
Reagovat

222 … mě se zdálo, že si o něm moc nezjišťuješ.. Přiznám, že jsi mě naštval. Ale jen na chvíli, každý máme svý úlety, občas.. Jo, když se ti to nelíbí, jasný. Tak já už mám počteno a předpokládám, co tak bude za reportoár, ale uvidí se… I proč vznikla Party Love. Já to poslouchám, mě se líbí a nebudu ti psát proč. Za prvé, výš/dříve jsem to psala a za druhý mám i ještě k tomu něco dalšího, …ale když tě tohle nezajímá a ani nebude… zbytečný rozepisování.
Tetování a piercingy. U nás v práci v tom jedou chlapi, ženský, v našem městě se jejich počet rozrůstá – dávno to není o rocku – prostě je to móda a někdy i osobní kult/vyznání… Monáda, drak – to jsou častý symboly.
Na rozdíl od tebe se snažím všímat i něčeho dobrého a ne hned všechno shazovat. Dívala jsem se na Celkem jiná (vystoupení Bruntál) a kapela má moc hezký basy. Už jsem to chtěla napsat, ale nevěděla jsem, jestli tu ještě jsi..

224
Jai
Reagovat

223 – nechtěl jsem tě naštvat, ale chápu…OK, co bych tak ještě řekl o Jardovi :-)….jedno kolo v SS se mi líbil hodně a pro mě osobně ho i vyhrál (ale v ostatních mě nijak nezaujal), když začne Nevermind tak v prvních frázích má pěknou barvu hlasu, občas jsou slyšet i zajímavé hudební nápady……ale trvá to přes 4 min., to by musel být extra borec aby udržel pozornost posluchače, po celou dobu zpívá celou dobu stejně, bez nějaké rytmické nebo aranžérské změny. Já z něj prostě necítím tu energii…..Ale možná je to chyba produkce a aranží. Teď si uvědomuji, že je to podobně, jako s AVE – občas zajímavé nápady, osobitá barva hlasu i projev, ale po pár minutách prostě nuda, bez energie.
Asi vypadám jako absolutní a nekritický obdivovatel GG, takže ostatními zpěváky opovrhuji, ale není to tak. Myslím, že dovedu být ke GG hodně kritický, ale časem jsem mnohé pochopil a začal věci chápat víc z jejího pohledu. Ono je to hodně o míře a množství informací. On ten šoubyznys opravdu není jen o hudbě a o zpěvu. A oni to ještě bolestivě poznají. Jak Jarda, tak Sabina, Šafa, Itcho….Ale někdo je holt povahou rebel a snáší to hodně těžce, a někomu to nevadí a uděla bez odporu všechno, co se mu řekne…..ti druzí to mají samozřejmě hodně jednodušší.
Vystoupení v Bruntále bylo výborný, byli jsme tam a užili si to. Jen ten basista tam byl náhradní :) Joska, stabilní basák, měl nějaké zdravotní problémy, tak ten mladej kluk tam byl jen na záskok. Ale úplně nejlepší koncert byly Tošovice. Skvělá atmosféra a vůbec všechno…
Za chvilku začne koncet v Polné u Jihlavy, ale chytil jsem nějakou chřipku, tak tam nejsem…..
youtube.com/watch?v=eFFygelaMkU&list=PLf58JalJm0zkTnteqC4yJ7oC-1Q9TAlyn

225
priznivec.obecny
Reagovat

224 No, tak už toho moc asi nepošpekulujeme. To je pořád dokola. Já můžu zase oponovat.. :-) Ale už uff ….Já měla podobný výhrady u GG :))) Moc dlouho ale se věnovat někomu. kdo mě neba a tebe nutit…
Bruntál víc líbí… (mám ráda B.Sabbath – něco jsem slyšela z cca 1990 koncertně na yt, podobná divoká basová linka, dynamická, flexi…takže asi proto…).
Zatím se měj :-)

226
Jai
Reagovat

225 – tak o Jardovi si asi už nepošpekulujeme, máme moc rozdílné pohledy. A nemá cenu prohlubovat polemiku….a tebe opravdu nikdo jiný ze SS 2013 nezajímá tak moc, jako Jarda? Třeba Terezka by se mohla časem vedle tak fenomenálního muzikanta a zpěváka jako je Šafa ještě trochu zlepšit….
youtube.com/watch?v=W8FJFAFyeQU
A vidím, že dnes začíná Talent? Možná se mrknu. Furt lepší než ti psychopati VyVolení. :-)

227
priznivec.obecny
Reagovat

226 Zrovna sedím u PC. No, asi ne. Uvidím jestli v budoucnu mě neosloví Adam (Cooker v SS – paráda). Ale jinak spíš ne. Šafa nevím a Tereza spíš ne. Sabina nejsem si jistá.
Talent se podívám ze záznamu, moc mě to nebere, spíš mám echo, že tam jde známý a postoupil a je fajn a líbí se mi jako zpěvák a hlavně fajn člověk(zpívá covery, nevím jestli svoje songy a je to takový tulák muzikant) . Budu zvědavá, jak on vyzní v telce. Realita je věc jedna …Já bych chodila i na drink a poslechnout si ho (byla jsem dvakrát), ale to jsou takový hospody, že já kavárenský povaleč, to nedávám a třeba se proflákne a bude někde třeba už v lepším prostředí a to budu klidně chodit pravidelně ;) Není přímo z mýho města, ale poblíž… Dost jsem s ním i o muzice kecala… Takový je to docela zvláštní, kromě něj jsem měla takhle veřejně ještě kámošku (zpěvačka), ale jinak ne. Tak proto budu koukat. Nevíš kolik budu mít času mu posílat sms? Můžu třeba i zítra?

228
priznivec.obecny
Reagovat

227 Tak už mi odpověděli. Musím koukat na Live od 22:15. Tak se tam asi setkáme ;) Jab už tam byl :-)))

229
jab
Reagovat

228 – Nj, těším se na další porci rekapů od osvědčeného dua DJ-Merťas :-D ;-). A taky jsem zvědav na Mareše v porotě.
227 – Sabina byla nedávno na Óčku v limuzíně a na září plánáje singl, na listopad pak celé album. Třeba ještě se narychlo zapojí na boj o Objev roku ve Slavíkovi, i když spíš čekám tuhý souboj Jarda vs. Lenny. Každpoádně bude tahle kateogire IMHO kvalitněji obsazená než loni, kdy mě tam zaujala pouze Bára Poláková.
226 – Tak Terka je už teď poměrně dobrá, jen má slabý hlas, takže spíš potřebuje střídmější doprovod. Velkou kapelu by asi hlasově (zatím) neutáhla. Zajímalo by mě, zda a kdy Šafa plánuje vyrazit s něčím vlastním, zatím vím jen, že dal dohromady poměrně nadějnou kapelu.

230
priznivec.obecny
Reagovat

Ahoj, Jabe. Tak s tou Sabinou to jede podle plánu. Před cca měsícem uváděla ten singl na září, takže žádný časový propad. Jo, Jarda má za cíl stát se objevem roku, jinak prý skočí. Já nevím, že všichni se pořád věší, skáčou. Ovšem inovaci s televizí ještě nemá. To je patent Tomáše.
Takže já budu koukat už zase na Slavíka?! Vždyť jsem se koukala už předloni :-(

231
Jai
Reagovat

227 – tak já dal nakonec před Talentem přednost zajímavému pořadu o dinosaurech na Prima Zoom :-)
229 – jab – zdravím, tak myslíš objev roku mezi Jarda / Sabina / Lenny ? :-)
Když jsem je tam tak viděl Terku se Šafou, tak si říkám, co kdyby ji ta spolupráce s takovým muzikantem jako je Šafa něco přece jen přinesla. Se slabým hlasem asi nic moc nenadělá, spíš myslím frázování, rytmiku, feeling. V některých RnB písničkách vypadá občas hlasově zajímavě…..
Na Šafu jsem hodně zvědavej, ta jeho kapela je po muzikantské stránce naprostá špička. Oni teď nemůžou zpívat nic jinýho, než covery, dokud jim ty vlastní věci nevyjdou jako singl nebo CD. Docela bych byl pro, aby zkusili nějakou rockovou pecku s Gábinou, na tom LPH jim to spolu ladilo skvěle. A Daily by jim mohl něco složit. Ale myslím, že spíš ne….Skoro všichni říkali, že v září singl a před vánocemi CD, tak uvidíme…..
Sabina – něco už je na YT, ale je to takový spíš rozpačitý, nic moc zatím. OK, říká, že má spoustu svých písniček tak se nechám překvapit.
Teď se předem omlouvám, ale po shlédnutí Limuzíny se Sabinou doporučuji moc shlédnout Limuzínu s GG. Ten rozdíl v intelektuální potenci ve prospěch GG je nesrovnatelný….. :-D

232
jab
Reagovat

231 – Taky zdravím. :-) Pořád mám pocit, že u Sabiny to není o nedostatku inteligence, ale spíš o tom, že je to totální mimoň :-D. Ale je pravda, že GG, ale také Jarda nebo Itcho na tom budou v intelektuální potenci nejspíš lépe.
U Terezy jsem zvědav, jestli na ni bude mít Šafa stále čas ji doprovázet nebo si Terka sestaví vlastní kapelu – něco na podobné bázi, jako je R’n’B band Moniky Bagárové. By the way, Šafa – už se nějak vyjádřil konkrétněji, co za styl chtějí hrát a jestli bude skládat i on, nebo jen Daily? Krátce po vyřazení ze SS hovořil něco ve smyslu, že chtějí dělat moderní muziku, nevím jestli tím myslel moderní pop…
Ještě budu zvědavý, s čím přijdou Adam a Kristína, ale ti teď mají dost jiných starostí (SŠ)…
230 – Tak to byl určitě nějaký vtip s tím skokem :-D, ale pokud mi vyjde tip na tuhle trojku, tak to bude opravdu po letech souboj titánů o tuhle cenu :-D. Ani nevím, komu z nich to budu přát nejvíc ;-).

233
jai
Reagovat

232 – já prostě nevím, ona na mě tak působí. Dnes jsem sledoval i Limuzíny s Konvici, Frühlingovou, Stejskalem a Styblovou – všichni více méně Ok, s těmi nemám problém, tak nevím. To ale neznamená, ze nemůže dělat slušnou muziku ;-)
Šafa říkal, že skládat budou s Dailym oba. Ale co mají konkrétně nevím. Sám jsem zvědav.

234
-bé-bé-
Reagovat

226
díky, že som si vypočula…

ak Jardovi nevyjde obajv roku tak skočí?
Ja som myslela, že tam chýba „n“ a teda skončí…

sú tie limuzíny zaujímavé?
i keď som Sabine nefandila, tak bez IQ mi nepripadala, skor som mala dojem, že ho „skrýva“
aby si mohla užívať dieťaťa

GG by som neporovnávala, veď má rovinu myslenia…takže je predpoklad, že jej to „i myslí“

235
priznivec.obecny
Reagovat

Taky zdravím vespolek.
Tak zkusím něco přidat, co tu ještě asi nebylo. Ondřej Ruml bude mít acapellu, což si dovedu u něj představit. A teď koncertuje v projektu s Horáčkem (plus bývalá zpěvačka z Laury a j. t., Sebagredo). To mě hodně zaujalo. Prý pro úspěch se nasmlouvávají další koncíky i na 2014… Je sice z X Factoru, ale patří do „rodiny“ talentů z RS.

236
Jai
Reagovat

234 – Limuzíny a podobný rozhovory jsou zajímavý, pokud jsou tam zajímavý lidi…. Já podobný „talk show“ nebo podobný bezprostřední rozhovory (např. Všechnopárty apod) mám rád, tam se ukáže, jak který host reaguje, jak je bystrý, vtipný, pohotový v odpovědích apod. Já jsem právě tohle u Sabiny dost postrádal. Btw. jednu z nejzajímavějších a nejvtipnějších Všechopárty si pamatuju, když tam byly Ewa Farna a M. Konvičková….chytrý a vtipný holky….:-)

237
sunflower
Reagovat

snad sem este z casu na cas zabludi niekto, koho by to mohlo zaujimat:

rozhovor s itchom v SR – uloz.to/xeQfaiqP/hudobny-host-jamestown-itcho-slovensky-rozhlas-21-09-2013-mp3

238
-bé-bé-
Reagovat

237
díky sunflowerka…takže album do Vianoc a klip???

239
jab
Reagovat

238 – Uz se na jeho stránce objevil úryvek nové písně i s amatérským klipem o té samé slečny, která vyhrála tu jejich soutěž :-). Bude se to nakonec jmenovat Rieka (nebo Strhne ťa rieka?) a musím říct, že Itcho v tom zní opravdu nádherně :-).

240
-bé-bé-
Reagovat

239
ďakujem, ja sa priznám, že nechodím na jeho stránku, to je asi facebook že áno a ja nechodím ani tam…

dík, dík tož tam idem

241
Anonymní
Reagovat

Jaro napísal na fb : Odpověď ze švýcarského rádia FM1-Ostschweiz: Drahý Jaro, youtube linků s autorskou tvorbou dostávám denně tisíce z celého světa. Jediným rozdílem je, že žádný z nich se ani z poloviny nemůže rovnat tomu tvému. Není v mých silách nasadit tento ve Švýcarsku neznámý song do rotace, nicméně se mi to natolik líbí, že link přepošlu řediteli Swiss national radio station. Protože You never know. Prosím udělej mi laskavost, nevzdávej a dál dělej takto krásnou hudbu. Hana !Posílám obrovský dík této paní, která si dala čas a napsala mi tuto nádhernou zprávu! YEAH!

242
priznivec.obecny
Reagovat

241 To je moc důležitý, aby byl utvrzovaný v tom, jaký je talent! A opakovaně a z různých míst. Ono je to sice jasná věc, ale stejně, je paráda, že Jára dostal uznání a podporu a z takového místa! Takových vzpruh nebude nikdy dost. Krásně a pravdivě podaný.

243
Anonymní
Reagovat

Ak máte Jara aspoň trochu radi, tak ho podporte svojím hlasom : hvezdainternetu.cz/detail/2273-jaro-smejkal

244
-bé-bé-
Reagovat

príprava klipu Babka Natatrouská a Dedo Momuj…som našla na trúbke
youtube.com/watch?v=PLXasBaPnCY

245
sunflower
Reagovat

238 -bebe-

kedy bude klip fakt netusim, dufam, ze co najskor, album by mal vyjst 25.11.

:) ten koniec ma vzdy „dostane“

youtube.com/watch?v=N7AIeEh8_O0

246
priznivec.obecny
Reagovat

243 Už jsem poslala. Měj se.

247
Jai
Reagovat

Zdravím,
dne 17.11. se uskuteční další setkání FK s Gabinou, tentokrát v Kart Aréně v Brně u BVV (v Parkhausu ) Mimo besedy (diskuse) se bude i závodit na motokárách…
Kdyby se někdo chtěl zůčastnit, případně si zajezdit s Gabčou na motokárách, tak můžete. Podmínkou je (bohužel) registrace na nových webovkách fanklubu. Informace je zatím předběžná, ale uzávěrka zájemců je 30.10., takže časem se to bude upřesňovat…..
gabriela-fansite.cz/aktuality/detail/13-setkani-fanklubu-s-gabcou

248
sunflower
Reagovat

Jamestown dnes v ZOO na Europe 2

uloz.to/xs4Uj2Ks/jamestown-zoo-europa-2-09-10-2013-rar

rozhovor + 3 piesne live (Because of you, Hurricane (cover – 30 seconds to mars), Rieka)

(Da sa to vypocut aj na stranke E2)

249
-bé-bé-
Reagovat

Rieka od Itcha a Jamestowna na youtube
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4jCbUJoz7bI

250
-bé-bé-
Reagovat

sunflowerka 248
…akosi sa mení kapela…odbúda žien aj nástrojov????

251
sunflower
Reagovat

250 -be be-

zostava sa trosku zmenila, ale zase nie nejako radikalne, pokial sa nemylim, kontrabasistka nepatrila nikdy ku „kmenovym“ clenom ale dufam, ze na albume tento nastroj v piesnach zaznie, celkom by ma vsak zaujimalo, preco odisla klavesistka

inak text k Rieke napisal Itcho

252
-bé-bé-
Reagovat

251
dosť sa zmenila, zostala len jedna žena…text on a hudba je spoločná?

253
sunflower
Reagovat

uz funguje aj stranka – jamestown.sk/

-be be-
co sa tyka hudby neviem, mala som zapnute radio a moderatorka hovorila co nove pribudlo na stranke radia e2 a spomenula aj ich a piesen rieka a povedala, ze text k nej napisal itcho

254
Jai
Reagovat

Slováci to vyřešili jednoduše! ZRUŠIT A HOTOVO! :-D

cas.sk/clanok/262657/hudobna-anketa-slavik-je-zrusena-ktori-spevaci-sa-z-toho-skodoradostne-tesia.html

255
sunflower
Reagovat

rozhovor s itchom

skolskyservis.teraz.sk/vysoke-skoly/zo-zaciatku-nevedel-hrat-ani-na-gitare/5657-clanok.html

256
-bé-bé-
Reagovat

253
díky za stránky…chcelo by to aj odkazy na články, rozhovory atď.
tož nech sa mu darí…teší ma, že má rád P. Coelha

257
-bé-bé-
Reagovat

youtube.com/watch?v=QGjzsILSrwU
Itcho spieva naživo celé Because of you…len to chodenie do kruhu ma irituje…radšej na mieste

258
sunflower
Reagovat

257 -bebe-

je to lepsie takto? :) (mozno si to uz videla) youtube.com/watch?v=HxWb7DD9VZw

259
sunflower
Reagovat

jedna slovenska

.youtube.com/watch?v=UQA8JtcrnoA

260
-bé-bé-
Reagovat

258
A kde je Tom???
Prečo tú pesničku spieva sám…inak ja som spokojná, lebo v tejto pesničke jeho hlas vynikne…aspoň mne sa viac páčia preň pesničky s vačším rozsahom…
a tá jeho hyperaktivita…no nejako mi nie je v súlade s tou pesničkou…akoby jedno hota a druhé čihi…
Impossible bolo zaujímavé v tom, že bol do nej ponorený celý i telom…tu sa mi zdá, že sa moc rozptyľuje okolím….pravda spojiť kudbu s divadlo aby to nebol muzikál…tak to chce nové cesty „sluníčko“

261
-bé-bé-
Reagovat

259
dík ešte za ten kanál…celý koncert vyznel fajn…že som tam nebola…tiež by som sa „vlnila“

262
sunflower
Reagovat

260 -be be-
ak si dobre spominam, v ten isty den mal koncert aj bijouterrier, takze Tom hral vtedy s nimi

:) tiez uprednostnujem pre neho pesnicky s vacsim rozsahom

mna prave ten kontrast fascinuje

263
Jai
Reagovat

To se někdo má…..můžeme závidět…:-D
facebook.com/photo.php?fbid=589684157733561&set=a.589683727733604.1073741842.189702687731712&type=1&theater

264
sunflower
Reagovat

Itcho na rozhovore v Ružinovskej TV (priblizne od 34 minuty)

tvr.sk/tvprogram/relax/relax/2013-10-18-150000

265
Jai
Reagovat

Tak se nám Šafa pěkně vybarvil…..škoda…:-(
Daily Wood:
Čtvrt roku už čekám až mě Šafařík zaplatí dluh za tablet Samsung a za peníze o které okradl moji mámu.. Čas sice letí,ale to dluhy do hajzlu nespláchne.. Tak copak my s tím mladíkem uděláme….
:-(

266
-bé-bé-
Reagovat

264
Díky Ti Sunflowerka, pekný rozhovor a Itcho sSUPERRRR…

267
-bé-bé-
Reagovat

265

nejako to znie tvrdo…a aj si tam …já neviem protirečí????alebo je to len nezrovnalost????
NEVERÍM, ŽE ŚAFA OKRADOL JEHO MATKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a pokiaľ nemajú termínovú dohodu…tak je to vždy problém…lebo jeden mieni, druhý mení a tretí čaká…
Jai Kudo, Jai Kudo…nejako to berieš hneď ako pravú mincu…čo jeden povie

268
-bé-bé-
Reagovat

Karol Komenda má ďaľší klip
youtube.com/watch?v=_QBedCC14I4

269
Jai
Reagovat

267 – Já nedělám nikomu ani soudce ani žalobce a neznám podrobnosti, jen cituji Dailyho, a když už to on dal veřejně na svůj FB, tak nevím, no…..oni spolu dva roky hráli a vypadali jako kámoši a teď najednou :-( Na druhou stranu to slibuje zajímavý Dailyho vlastní projekt, kdyby se realizoval, může to být super…..
Daily:
….však ho boží mlejny semlely.. Nemá CD,nemá klip,nemá ani ten blbej singl,kapela mu hromadně odchází.. když sem s ním hrál tak sem ho musel jak malýho tahat za ručičku a veškerou práci sem dělal jen já sám.. Sem rád že už s ním nehraju,radši využiju energii pro vývoj mojeho nového projektu se kterým do vánoc plánuju jak singl,tak klip,tak komplet nacvičenej repertoár….

270
jab
Reagovat

269 – Jestli je to pravda, tak Šafy je obrovská škoda. Nevím, jestli teď bude dělat společné věci s Terezou nebo co s ním vlastně bude.
Na nový Dailyho projekt jsem docela zvědavý. O kvalitě nepochybuji, spíš mě zajímá, kdo mu tam bude zpívat (nebude-li to něco čistě instrumentálního). Žeby Olinka? :-). Nebo nějaký nový talent? :-)

271
Jai
Reagovat

270 jab – dobrá otázka…..Olinka je dobrá tak do klubu, je to šikovná a sympatická holka, ale na nějaký vážnější projekt asi ne. Že by Sabina? Daily psal, že chce dělat muziku pro radost lidem – co to znamená nevím :-) A překvapil mně, jak betálně hraje na bicí….fakt!

272
Jai
Reagovat

270 – Dneska hrál Daily se Sabinou na Pražském výstavišti, tak že bych měl správný tip?

273
-bé-bé-
Reagovat

269
Ja som fanúšik Šafy nebola…ale možno nie je všetkému koniec…kríza…to je normál…kluk si neverí…ale ešte je tu opera

274
-bé-bé-
Reagovat

AVE
youtube.com/watch?v=-b8Sc9mBjcA#t=33

275
-bé-bé-
Reagovat

youtube.com/watch?v=eys28kN3Bvg
Anička zdieľala

276
Jai
Reagovat

275 – pěkné, moc….podobnou muziku (blues) jsem v mládí hodně poslouchal a rád jsem si poslech i tohle….jestliže se AVE líbí taková hudba, má u mně 1 bod k dobru…:-)

A když už jsem tady tak si neodpustím – ukázka studijní práce GG v USA pod vedením hlasového trenéra (voice coach) Kena Tamplina. Za ty dva týdny v USA se úžasně zlepšila. Ale je to pořádnej rockovej nářez, takže se držte!
youtube.com/watch?v=APSS5smW5NY&list=PLf58JalJm0zn7h5HZrLAXmJLb37C6nR5Oc

277
Jai
Reagovat

OK, ještě něco popovějšího – Christina Aguilera – Hurt
youtube.com/watch?v=XBAvkVIwtjU

278
sunflower
Reagovat

jamestown v studiu

tvnoviny.sk/sekcia/soubiz/archiv/stevo-itcho-pcelar-v-jeho-zivote-sa-objavila-nova-blondinka.html

279
-bé-bé-
Reagovat

278
Divadlo bláznov je pekný názov….aj keď pripomína Loď bláznov (tak sa teším, že sa darí)

280
-bé-bé-
Reagovat

AVE zdieľa túto kapelu s prosbou o lajk:
bandzone.cz/beggarsvelvet

281
-bé-bé-
Reagovat

276
začína mi byť sympatická…Pozdravuj ju odo mňa

282
Jai
Reagovat

281 – OK, budu…..zítra bysme se měli vidět na srazu v Brně. :-)

283
Jai
Reagovat

Sorry, odkaz na 276 nefunguje, nějaký pako zrušilo Gabčin oficiální YT kanál (teď před Slavíky….?) No nic, přikládám odkaz přímo od Kena T.
youtube.com/watch?v=RCrznDA5eRI

284
jab
Reagovat

Tak Sabina už offiko potvrdila spolupráci s Dailym…prý je zachránil :-)

285
Jai
Reagovat

Je to tak, Daily hraje se Sabinou…..
youtube.com/watch?v=ek2S14Xc4b0

286
Jai
Reagovat

281 -bébé- tvůj pozdrav GG jsem vyřídil, GG děkuje, a když jsem se jí zmínil, že se zajímáš taky o ty esoterické věci apod. tak prý by potřebovala vědět, co ji čeká v příštím roce. Může být pro ni velice důležitý až rozhodující rok… to je výzva, ne? Neděláš taky horoskopy nebo tak něco? :-D

287
-bé-bé-
Reagovat

Jai
nedělám, sprevádzam ľudí ich vlastným transformačným procesom a pomáham im znova prepojiť v sebe protiklady, vyliečiť zranené srdce a napojiť sa na svoj vlastný účel života…používam 3 formy, ale je to predovšetkým „KLIENTOM CENTROVANÉ“…nepreberám zodpovednosť za nich…

288
-bé-bé-
Reagovat

286
aký to bude rok pre Gábinu, to záleží od nej…v každom prípade jej životným úkolom je vyliečiť svoje srdce a nájsť vlastnú cestu…u nej možno ešte viac ako u iných, pretože ovplyvňuje „davy“…

289
Jai
Reagovat

287+288 – díky za reakci, myslel jsem tu výzvu samozřejmě v nadsázce. Ale stejně by mě zajímalo, co a jak vlastně v těhle věcech děláš a jakým způsobem, …..já sice moc na tyhle esoterický věci nevěřím, ale znám lidi a i sám bych byl zvědavý, jak vlastně tvoje aktivity v této oblasti probíhají. Jestli to má něco společného s okultismem nebo astrologií nebo tak. Připadáš mi jako někdo kdo se třeba věnuje i bílé magii.
Ale to asi dost překračuje rámec tohoto blogu…:-)

290
sunflower
Reagovat

teaser na debutovy album jamestown-u

youtube.com/watch?v=n6ZzDWvVe9A

291
-bé-bé-
Reagovat

Jai Kudo,

ja sa vůbec nevenujem okultizmu a mágii…to pre mňa nie je zaujímavé…
robím eummasáž (Evelínina ultrajemná masáž), ktorou čístím spoj medzi hemisférami…nepracujem s fyzickým ani s energetickým poľom…nevstupujem do nich…len ich vyvažujem…ale je to možné len v spolupráci s klientom…on ma vlastne riadi, kde cíti blok, mení si polohy podľa potreby, prechádza sa atď…prepája sa tým telo s energiou

292
jab
Reagovat

290 – Bude tady na Panáčkovi někdo to album recenzovat?

293
Jai
Reagovat

291 – aha, tak to jsem asi trochu špatně odhadl….ale i tak to může být zajímavý….

292 – z toho teaseru se toho moc nedá poznat, ale některé náznaky tam nevypadají špatně……uvidíme.

Já jsem teď hodně zvědavý, jestli do vánoc vyjde album Sabiny s Dailym, čichám, že by mohlo být dost dobrý. Snad nezklamou…..

294
-bé-bé-
Reagovat

Jab
ahoj,

už to zostáva len na tebe…to by ma tešilo, keby si sa do toho dal

295
-bé-bé-
Reagovat

293
Jai,
ja som to moc „obkecala“…robím „jednoduchú vec“ a to pomáham s dokončením „vnitřního procesu zmeny“ …čiže aby sme sa vrátili ku svojmu „vnútornému srdcu“, kde sme všetci prepojení…lenže PREDTýM TREBA VYLIEčIŤ NAšE KAžDODENNé SRDCE, KTORé JE ZRANENé…

tak si myslím, že by to mohlo byť zaujímavé skôr pre tvoju ženu

alebo pre Dave…ale ten tu už dávno nechodí

296
jab
Reagovat

aktuality.sk/clanok/240988/divadlo-blaznov-debutovy-album-itcha-pcelara-a-jamestownu-je-tu/

297
sunflower
Reagovat

bijouterrier vo fun-ku (hrali aj babku)

funradio.sk/popoludnie/archiv/25375-bijouterrier-v-rannej-sou/

298
-bé-bé-
Reagovat

296
díky jab, som si to prečítala a aj tá info ma zaujala, obal sa mi páči tiež, a keď bude aj klip, tak by si sa mohol chopiť a napísať sem na Panáčka recenziu, čo Ty na to????

určite si ho aj kúpim

299
-bé-bé-
Reagovat

297
sunflowerka, cez tento odkaz som sa nikde nedostala…ale práve som si uvedomila, hlboký podtext pesničky Babky a Dedka…díky, že si ma na to upozornila
ako sa máš Ty???
Pomáham ľuďom vyliečiť svoje zranené srdce, ak sú na to pripravení…u mňa doma na Morave a v Bratislave, tiež u mňa

300
sunflower
Reagovat

299 -bebe- uz by to malo fungovat, asi bol nejaky vypadok, skus este raz, pripadne najdes to na stranke funradia – ranna show junior a marcel
:)
ja sa mam fajn, ale trochu – dost – velmi hekticky

klip k rieke by mali zajtra odpremierovat v telerane

jamestown.sk/images/sutaz.jpg

301
-bé-bé-
Reagovat

301
díky, vypočula som, až teraz keď som tam nepočula hlas Itcha, tak som si všimla ako je tá pesnička presne na tón vystavená…a že je umenie ju zaspievať niekým iným…

takže si šťastná??? to je v pohode…maj sa pekne a zase na budúce …Evelína ťa objíma

302
jab
Reagovat

298 – Album si taky koupím a neplánuju s tím čekat na Ježíška…tomu si kdyžtak napíšu o jiné desky ;-).
Až to budu mít doma a aspoň jednou poslechnuté, možná napíšu SUNÍČKOvi, jestli by o tu recenzi byl zájem :-).

303
jab
Reagovat

Ok, klip je venku
youtube.com/watch?v=iKP54Qe3KfI

304
sunflower
Reagovat

hudba.zoznam.sk/spravy/29-11-2013-superstarista-pcelar-prekvapuje-pozrite-si-krasne-romanticky-videoklip-rieka/

305
sunflower
Reagovat

tracklist Divadlo blaznov: intro, úsvit, v sade, rieka, vana, dvaja blazni, najst svetlo, divadlo blaznov, something in my garden, because of you, paranormal world, lines

mp3 – Dvaja blazni (Markiza, Telerano)
mediafire.com/listen/4i11r8n05ywmg1v/Dvaja%20bazni%20(live%20-%20Teleráno%2C%2029.11.2013).mp3

(kvalita nic moc)

306
-bé-bé-
Reagovat

302
tak to sa teším na tú tvoju recenziu
305
s kým to spieva?

307
-bé-bé-
Reagovat

305
Už som to zistila, spieva to s Kristínkou, teda, má pekný hlas a je celkom zaujímavo naspievaná…raz prevláda jeho hlas, raz jej a raz sa to tak prelína….pekné…pekné…
303
klip je tiež pekný ale Štefan je tam taký „odťažitý“…akoby si ponechával zadné dvierka….

308
jab
Reagovat

306 – Radši zatím nic neslibuji, ani nevím, za jak dlouho se mi podaří album pořídit :-D

309
sunflower
Reagovat

:D

tvnitricka.sk/archiv/rock-me-fest/james-town.html?page_id=512

310
-bé-bé-
Reagovat

309
chyba v odkaze…nezobrazuje sa

311
sunflower
Reagovat

bebe odkaz je v poriadku, len nie je klikatelny

ak ti to nefunguje, chod na stranku http://www.tvnitricka.sk a daj si tam vyhladat: james town (oddelene, nie spolu)

312
sunflower
Reagovat

aktuality.sk/clanok/241369/itcho-pcelar-vybrali-sme-si-tazsiu-cestu/

313
jab
Reagovat

Tak Šafa jede ve čtvrtek nahrávat singl a bude to v češtině. Těším se až to bude venku :-).

314
sunflower
Reagovat

chat s itchom

lenprezeny.sk/?online_rozhovor=StefanPcelar

315
-bé-bé-
Reagovat

sunflowerka

ďakujem za všetky podnety…i ako človek je Štefan Itcho veľmi sympatický…

316
sunflower
Reagovat

úsvit

youtube.com/watch?v=JYMM9IiCV-M

317
sunflower
Reagovat

cover hurricane (30STM)

youtube.com/watch?v=mxdFqv8QdTY&feature=youtube_gdata

Přidat komentář