Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (8.část)

27. Červenec 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

V úvodu tohoto dílu modelky v jejich apartmánu navštívila stylistka Rebecca Weinberg a dva odborníci z PR agentury, kteří měli za úkol naučit dívky, jak pracovat na své image, jak vystupovat na veřejnosti a vést rozhovory s novináři. Stylistka si nechala předvést jejich šatník, spoustu věcí rovnou vyházela a dala dívkám doporučení, které šaty by byly pro ně nejvhodnější.

Nebylo to samozřejmě samoúčelné, na druhý den si modelky tyto vědomosti mohly vyzkoušet v praktickém úkolu. Štáb je odvezl do obchodu Century 21, kde si mezi spoustou slevněných modelů od světoznámých návrhářů měly v časovém limitu 15 minut vybrat nějaké oblečení pro denní příležitost. Plnoštíhlá Toccara měla s tímto zadáním opět trochu problém, protože v obchodu jen stěží našla nějaké šaty ve své velikosti.

Po převlečení je už čekala limuzína, která je odvezla na jiné místo. Jedna po druhé pak vcházely do budovy, kde je k jejich překvapení na cvičném červeném koberci čekali fotografové a novinářka, která s nimi zkoušela krátký rozhovor na kameru. Ptala se jich třeba na jméno návrháře, jehož model měly na sobě, nebo na záludnou otázku, kterou ze soupeřek nejvíce nesnášejí. Pouze Norelle zapomněla na rady PR poradce, že z takovéto otázky je nejlepší taktně vybruslit, a bez váhání jmenovala Yayu. Vítězkou tohoto úkolu byla právě Yaya, která se o odměnu rozdělila s Norelle, aby své vzájemné vztahy trochu vylepšily. Třetí Yayino vítězství v řadě se vůbec nelíbilo ambiciózní Evě, která jako už tradičně kritizovala výsledek soutěže a seběvědomě tvrdila, že nejlepší byla ona.

Pro další soutěžní focení už modelky luxusní šaty nepotřebovaly, fotily se pouze detaily jejich obličejů a diamantové prsteny. A také živé tarantule. Dívky pochopitelně nebyly moc nadšené z toho, když jim asistenti na obličej pokládali chlupatého pavouka, nejvíce z toho vyšilovala Eva, která má z pavouků fóbii. Drsná Eva tak konečně ukázala, že má i nějakou svou slabinu. Přestože muselo být její focení na chvíli přerušeno kvůli tomu, že se z nervozity rozplakala, strach nakonec překonala a povedly se jí nejlepší fotky ze všech dívek.

Hostujícím porotcem tentokrát byla Rebecca Weinberg, která před samotným vyřazováním zadala dívkám ještě jeden praktický úkol. Měly si vybrat z nabídky několika klobouků a čepic a k nim si ze svého šatníku obléci nejvhodnější model. Ne všechny kreace se ale povedly, stejně tak ani z fotek s pavoukem nebyli porotci moc nadšeni. Do dvojice na vyřazení se dostala Toccara a Ann. Další vyřazenou se stala Toccara, která očividně o další soutěžení ztratila zájem.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (7.část)
Amerika hledá topmodelku III (6.část)
Amerika hledá topmodelku III (5.část)
Amerika hledá topmodelku III (4.část)
Amerika hledá topmodelku III (3.část)
Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!