Panáček v reality show

Jste to, co jíte: Hubla rodinka Novotných! Pavla usvědčil anonym, Petr si neodepřel kávu!

27. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Závěrečný díl reality show Jste to, co jíte nám představil příběh Petra a Pavla Novotných. První jmenovaný se držel zásad doktorky Kateřiny pevně, občas mu ulítlo nějaké to kafíčko. Pavel ovšem pil alkohol a jako bonbónek na závěr se zúčastnil soutěže v pojídání pizzy na čas. Je jasné, že musela přijít dikvalifikace..

„Nedali mi najíst a honili mě po lese“, popsal svůj zážitek z odtučňovacího pobytu za několik tisíc Petr. A proto se dal na cestu jistoty – věří doktorce Kateřině a jejímu týmu! A prohlašuje o sobě, že má vůli. Zhubnout chce hlavně díky své mezinárodní ostudě, když ho vyřadili ve Skandinávii z tamější atrakce kvůli obezitě. To Pavel už zažil skoro všechno a jako cíl si dal, že když zhubne, skočí padákem.

Pokud jste mezi tou hrstkou diváků, co sledovala reality show Bar (:-), jistě víte, že Pavel je takový větší pošuk. U Stolu hrůzy, kdy se mají soutěžící kát, si dokonce ještě přihnul z lahvičky alkoholu – prý proto, aby okoštoval pravost. „Co to děláte?“, zhrozila se Kateřina. „Je to za vaše prachy? Ne!“, setřel doktorku velmi drzým tónem Pavel. Kateřina si to ale nenechala líbit a na Stůl zdravého jídla přichystala Pavlovi tak moc nenáviděnou brokolici a donutila ho ji i sníst. Syn známého baviče si sice s odporem kousnul, ale pro pozdější využití zřejmě s tímto druhem zeleniny už nepočítal..

Doktorka Cajthamlová ale všechny Pavlovy poznámky přecházela a dokonce ho i pochválila. Je ráda, že se ptá, když něčemu nerozumí. „Vy jste stará lichotnice,“ zakomplimentoval Pavel. Slovo „stará“ ale určitě Kateřinu nepotěšilo..

Při zkušebním nákupu zvítězil Petr, který má v těle 44 kilo tuku. Pavel odůvodnil levnější nákup větou: „Dobrý hospodář..“ Ani nestačil domluvit a Kateřina už měla jiný názor: Koupil málo zeleniny a chyběla mu voda k pití.

Pár týdnů je za námi a Novotní to zkouší na doktorku jinak – ukecávání. Povolila jim jedno kafe. Za měsíc. To ale ještě netušila, že si ho Petr dopřává téměř každý týden. A do rukou se jí dostala i kazeta (anonym ji zamkl v úschovně zavazadel na Hlavním nádraží a poslal doktorce klíče), usvědčující Pavla z hrubého porušení pravidel – účastnil se pojídání pizzy na čas. „Kdyby tu byla Cajthamlová, tak mě zabije“, vzpomněl si při soutěži na doktorku Pavel. „No to teda zabiju“, vzpomněla si zase na Pavla Kateřina, které soutěž připadala nechutná.

A je tu konec! Petr ztratil v pase 18 centimetrů a je velmi spokojený. To Pavel byl horší, a to hlavně díky jeho prohřeškům. Doktorka Cajthamlvá si dokonce myslí, že i hladověl (to se mi ale nechce věřit :-)). Jeho váha klesla ze 118 kilo na 102,3 kg.

A to je úplný konec této reality show. S další řadou Prima prozatím nepočítá. Rád jsem psal rekapy, mějte se fajn a zůstaňte Panáčkovi věrní :-) rockys

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 39
1
Ajda
Reagovat

Petr říká:

27. 6. 2007 v 22.05 upravit
Dobře si všiměte jak vypadala a vypadá ta co káže vodu a pije víno!!!Kolik kilo přibrala 15 kg nebo víc?

SUNíčko říká:

27. 6. 2007 v 22.43 upravit
Petr, čteš moc bulváru :)

Petra říká:

28. 6. 2007 v 7.33 upravit
Mily Petře,
to, ze p.Katerina mela na zacatku serialu o 15kg mene bylo ze soukromych duvodu. Ted uz je vse v poradku, proto uz vypada jako driv. Ze se z nervu hubne skoro samo, urcite nikomu nemusim rikat.

2
Jiho
Reagovat

1) Dívám se nárazově a tak mohu potvrdit, že doktorka v obličeji i na těle výrazně přibrala
2) vyloučení Pavla mi divné. On ty pizzy nejedl z rozmaru, ale proto, že to je jeho práce. Dieta, která by člověku zakazovala chodit do práce, je dlouhodbě neudržitelná a proto hloupá…
(Teda samozřejmě pokud by takhle nesoutěžil každý den ;-)

Reagovat

Musím říci, že díky Pavlovi Novotnému jsem si včerejší díl výborně užil. Osobně by mě ani nepřekvapilo, pokud by to video se závodem v pojídání pizzy poslal do TV Prima sám, tedy dal info, kde si konkrétní pásku vyzvednout :)

4
nany
Reagovat

mám dotaz, prosím, nějak mi to uniklo… Pavel prý porušil pojídáním pizzy dietu už po třetí… nějak jsem nepostřehla, kde hřešil 2x předtím… děkuju za odpověď

Reagovat

Byl to alkohol a ještě něco – oni to přímo neřekli totiž.. třeba že nejedl tu brokolici? :-D

6
Pavel Novotný
Reagovat

Zdravím čtenáře tohoto skvělého serveru, který dlouhodobě sleduji.
Jen pár poznámek, tak především, moje diskvalifikace. Budu upřímný, pravda je totiž hustáááá. Samozřejmě jsem jim tu kazetu nedodal sám, oni tvrdí, že jim to někdo poslal mailem s přílohou v Media Playeru, což mi teda připadá trochu divné, nevím. Akci jsem nezapíral, jen jsem si to nepamatoval. Vážně, účastním se podobných taškařic často (minulý týden jsem při moderování v Holešově stihl vyhrát mistrovsví v pojídání párků na čas), takhel se konala v Olomouci měsíc před tím, než mě doktorka usvědčila a když na mě vybalil esli jsem podváděl, ve snu by mě nenapadlo, že myslí tohle, ani jsem si to v tu chvíli nevybavil.
Každopádně vyřazení beru, ně to dost pobavilo polsední den natáčení a jsem přesvědčen o tom,ž e mě vyhodili proto, že se jim druihý den nechtělo platit 5000,- za seskok padákem a přesun celého štábu 250 km do Kunovic, nedělám si prdel, fakt je to tak. Ještě v úterý (to už měli ten záznam) se dalekosáhle řešilo, jak je to daleko, že to stojí horznej randál a kdesi cosi, ale že v pátek se teda jede. No a ve čtvrtek diskvalifikace, muhehe. Mě je to jedno, skočím si jindy, ale nemohu se ubránit dojmu, že finance hrály velkou roli. Vím, že vás to taky překvapuje u pořadu, který sleduje milion lidí a jsou v něm sedmiminutové raklamní bloky, ale já to tak vidím. No nic, jinak, jsem rád, že vám neušlo, že jsem se NIKDE nedožíral tajně, ale naprosto veřejně při akci pro lidi, kteří se měli bavit.

Jinak, natáčení jsem si neskutečně užil, Prima mě trochu (stejně jako v Baru, cože? Neznáte, aha, no jo no:-) ) tlačila do kontroverzního chování k doktorce, což jsem rád plnil, věřím, že to bylo alespoň trochu netradiční a pro diváky snad i zábavné, každopádně ona to dost nebrala, bere to velmi vážně, což je asi v pořádku a myslím, že na mě bude dlouho vzpomínat. Trochu mě mrzí, že mi Prima zarazila závěrečný nápad, dát doktorce jako dárek na rozloučenou gram skunku a dlouhý papírky. Taky vystřihli naší dalekosáhlou debatu o marihuaně, což mi trochu mrzelo.
No nic, toliko k tomuto dílu, ještě bych rád poznamenal, že tohle je skvělý server, spolu s Gorilou asi to nejlepší, co se u nás věnuje problematice Reality Shows, smekám před hlavním autorem, především za tu aktuálnost.
Kdybyste měl kdokoli cokoli, jsem k dispozici na svém mailu.
Přeju všem fantastický den, Pavel Novotný

7
Momo
Reagovat

Pavlu Novotnému.
Podle mě si spíš na Primě uvědomili, že vyhození nenažrance je logičtější a zajímavější než skok z letadla, který byl v televizi mockrát, a pro diváka to žádné vzrušení není.
Jinak Pavel tam byl stejně jen pro zviditelnění, když to v Baru nevyšlo, protože o zhubnutí mu evidentně nešlo. Jinal zhubnout se dá i při dělání debilit, stačí se místo pojídání párků zůčastnit zajímavějšího pojídání kopřiv.

8
Pavel Novotný
Reagovat

Momo:
Muhehe, tos mě pobavil s tím zviditelněním. Ale budiž, že jsi to ty, řeknu ti, proč jsem tam byl. Protože jsem divácky zajímavý, budím negativní emoce a Prima si od mého a tátova zařazení slibovala vyšší sledovanost, což se také potvrdilo.
Jinak o hubnutí mi evidentně šlo, i když jsem se tvářil, že ne. Mám velmi slabou vůli a tohle mi přišlo jako skvělý propojení P.R na sponzory, kteří mě oblékají a zhubnutí.
Mimochodem, to, že raguješm, je jen důkazem toho, že jsem v tobě vzbudil emoce, že jsem tě – byť negativně – zaujal. A to je to, co ta televize chce. Netrap se tím a přemýšlej o tom, že obsah médií nevytvářejí televize, ale my – čtenáři a diváci!
PS: A drzá poznámka na závěr, nemám pocit, že by mi v Baru nevyšlo zviditelnění. A že to byla, v tak neúspěšné RS, pěkná fuška.
Měj se a nebud tak nasranej, je léto
Pavel

9
nany
Reagovat

pro Pavla: to zhubnutí ti fakt prospělo, nejsem tvoje fanynka ani fanynka tvýho táty, nicméně to neznamená, že bych vás měla nenávidět. S tím porušováním diety: docela se ti nedivím, kdyby mně přikázala nejíst hovězí steaky a naopak jíst ryby (ze kterých je mi většinou zle od žaludku), tak bych taky porušovala co se dá. Brokolice mi vcelku nevadí, ale že bych si na ní pochutnala, to teda ani omylem. Tudíž Pavle, rozumně se drž v mezích stokilový váhy a je to v cajku. (Btw s tím kafem mi to už taky připadá úplně přehnaný). Jana

10
jj
Reagovat

Pavle, doporučuji ti psát příspěvky ve wordu – opraví za tebe spostu překlepů – fakt je to hrůza číst, vím, že pravopis neovládá dokonale nikdo – u tebe ovšem o pravopis nejde.

Oceňuji, že jsi docela vtipný, možná si na tebe zvyknu a „dám ti šanci“.

Taťku jsme dříve v televizi moc rádi viděli – potom už to bylo moc stejné a Blanarovičová s Černocou nám moc neseděly. Teď když taťka zhubnul tak snad nebude tolik prskat – jinak v 5 proti 5 se zase osvědčil.

Pouze dotaz, co vlastně měl být ten dárek pro Cajthamlovou? gram skunku a dlouhý papírky?

11
jj
Reagovat

Sorry, kážu vodu piju víno – samozřejmě Černockou. Sakra, ty písmenka jsou jako blechy.

12
H.
Reagovat

Pavle, opravdu jsi tu kazetu nedodal ty? škoda, jsme si říkali, že jsi fakt frajer :o)
jinak to bylo fakt zábavné, hlavně srovnání Petra N., který si u paní doktorky neopomněl šplhnout kdy mohl a Pavla, který chvílema vypadal, že to má tak na háku, že je tam vlastně jen na ozdobu…
ale oceňuji, že se někdo nebojí říct svůj názor na dietu, která člověka jen omezuje… nehledě na fakt, že to stejně nikdo nebude dodržovat do konce života a nemá to tak být prezentováno, jen to budí beznaděj :o) když člověk ví, že za tři měsíce si bude moct dát kachnu, hned se omezuje líp…
nejvíc nás dostalo, že jste byli první, kdo u stolu hrůzy nenaříkal jaký je to humus a k nejídlu… zvlášť jak si Pavel tak zhluboka „cvaknul“ :o))

13
Jana I.
Reagovat

H. říká: že to má tak na háku, že je tam vlastně jen na ozdobu… no to snad ne, na ozdobu snad ne :) třeba Brat Pitt, to by byla ozdoba, ale……
Jinak mě osobně Novotní nezaujali vůbec a tento poslední pořad jsem nesledovala, jinak ale celkem lituju, že pořad končí.

14
jj
Reagovat

TO Nany:
k to mu kafi, vím, že káva je silně kyselinotvorná, velice nepříznivě ovlivňuje kyselinu močovou a různé kvasinky. V kombinaci s cukry to je pro kvasinky ráj a tlustí lidé na toto velmi trpí.

15
houbishe
Reagovat

naaahodou Paja je fajn :D jak tam upijel ten alkohol kdyz jim doktorka ukazovala co vsechno sezerou za tejden :DDDDD muhehe :)))

„kdo tam hodil ty brambory?“ :DDDDDDDDDD
dobry Pajo :DDDDD

Reagovat

houbishe, přesně tak, velmi zábavný díl a musím rovněž ocenit jejich nepohoršené komentáře nad „stolem hrůzy“, tam pobavil i Petr N., že řízečky mu jen tak něco neznechutí :))

17
Honzie
Reagovat

Pavle N., ty tvoje hlášky jsou fantastický :-) To jak jsi zhubnul je užasný, nevěřil jsem že se to povede zrovna tobě. Držim palce ať to vydrží (a že to nebude jednoduchý, co?!)

18
Jana I.
Reagovat

Tak to má být, někdo má rád holky, někdo vdolky, někomu se líbí Novotní, já raději ty vdolky :) Přece jen nemůžu ustoupit z představy, že moderátor musí umět mluvit a nemůže mít vadu řeči – to bych viděla jako dost důležité. Na “ otce “ jsem sem tam jukla a jeho pořad na Nově byl asi úspěšný, ale není to můj šálek kávy ani náhodou. K zhubnutí jim ale blahopřeju – je to velký boj a kdo uspěje je prostě dobrej! PS kdopak jim vařil dietky – sami, sami, nebo ruku přiložila i pí Novotná ??? :)

19
nany
Reagovat

pro jj: já kafe nepiju, skoro vůbec, ale znám strašnou spoustu lidí, kteří bez kafe ani ránu… tudíž je to asi tak stejný, jako kdyby mně někdo zakázal dát si po obědě pivo, taky to není zdravý, ale mně by to vadilo…

20
Ajda
Reagovat

Byla asi chyba, že Prima hubnutí Novotných nacpala do každého dílu a neodvysílala je pouze jako samostatný závěrečný díl.
Včera to byl vlastně jen souhrn toho, co každý, kdo sledoval pořad pravidelně už viděl a jen byl dodán závěr. Takže docela ztráta času.
O natáčení další řady ještě není definitivně rozhodnuto, je to v jednání, třeba se dočkáme i 3.řady…

21
jj
Reagovat

To Nany:
pila jsem 3 kafe denně, nahradila jsem to meltou Zprvu hrůza, ale teď už to je lepší, dá se zvyknout. Jak si dám 1 kafe (za odměnu…) tak mám hned druhý den zdravotní problémy, takže si to příště rozmyslím a třeba za týden se znova „odměním“ kafíčkem a druhý den zase hrůza…. Když ti to fakt vadí, tak jde závislost stranou.

22
Dawe
Reagovat

Všimli jste si toho, jakou má Pavel pěknou ségru? Škoda, že se ukazuje na obrazovce míň jak Petr a Pavel. I když Pavel mi je sympatickej. Když viděl ten zdravý stůl (pro něho stůl hrůzy), tak narozdíl od většiny účastníků Jste to co jíte řekl na rovinu že mu to přijde nechutný, zatímco ostatní před doktorkou vždycky dělali jakej to na ně udělalo dojem. A v Baru mi byl taky Pavel sympatickej, protože v tom Baru skoro vůbec nemakal, ale dělal to tak chytře, že sem si ještě někdy na začátku srpna myslel, že je tam největší dříč ze všech. To asi tim, že huba mu jede naplno a měl ke všemu připomínky, tak udělal dojem, jak mu záleží na tom, aby bar prosperoval a aby všichni poctivě makali. Je to borec!

23
Jiho
Reagovat

Pavlova ségra vskutku hubnout nepotřebuje, viz http://img142.imagevenue.com/img.php?image=48276_720098_123_437lo.jpg
Ale co mě pobavilo, že má taky zastřený hlas, ta genetika je fakt věc ;-)

24
Dawe
Reagovat

Hlas má super a kozky celkem taky :)))))

25
Jiho
Reagovat

Pro odborníky na hubnutí a tukové rozložení tedy sestra ještě zezadu http://img180.imagevenue.com/img.php?image=64142_720100_123_588lo.jpg

26
TK
Reagovat

Podle mě nejlepší hláška dílu byla, když Pavel při pohledu na stůl hrůzy vypustil svůj typický povzdech „Ty kráááávo!“ a zaskočená doktorka Cajthamlová jenom zareagovala: „Cože, to bylo na mě?“
lol

27
Jana I.
Reagovat

Podle mě nejlepší hláška dílu byla, když Pavel při pohledu na stůl hrůzy vypustil svůj typický povzdech “Ty kráááávo!” To je obdivuhodná, duchaplná, vtipná, úžasná hláška. Fakt super. Ještě že doktorka je tak pohotová a pohodová.

28
Lenka Facon
Reagovat

to Pavel Novotný:
mile mě překvapilo že kouříš marihuanu. Je to dobrá věc, protože to dodává lidem radost a optimismus ze života. Já osobně kouřím raději White Widow a turecký hašiš. Nicméně ti chci pogratulovat ke zhozeným kilogramům. Je to fakt skvělý nějaké to kio ubrat, vidím to sama na svém příteli- ten vážil 100 kilo při výšce 180 cm, a teď shodil na 90. Dieta: omezil sladké, a začal více jíst rýži s fazolemi. Fazole mají totiž blahodárný účinek na střeva- seškrabávají tuk, kteý se v tlustém střevu nahromadí. A samozřejmě taky sportoval- cvičí tai-chi.

29
samba
Reagovat

2novotny: Vypadas jak kokot, chovas se jak kokot, mluvis jak kokot. Prachy na seskok nemas. Ses asi zvyklej ze za tebe vsechno televize atd. platej. Kdy sis neposledy sam neco koupil???!!!

Reagovat

samba, nebuď tak zavistivý či závistivá, tak bych shrnul tvůj příspěvek :) Pavel Novotný je pouze odezva na poptávku, nic víc :)

31
samba
Reagovat

odezva na poptavku po tlustych prasatech??!!!! :-)

Reagovat

samba, ta závist tě musí přímo užírát, ne? Pokud jsis nevšimnul, tak Jste to, co jíte jsou celé o tlustých.

33
trupik
Reagovat

kdo je to ten Pavel Novotny?

Reagovat

trupik, použij google.com, zjistíš to velmi snadno :)

35
aksa
Reagovat

trupik: hloupý hoch s dojmem, že je hvězda

36
Petra
Reagovat

Drahý Pavle, chodím na večirky a jelikož už mě odmítl jak Jankovič, tak Issa a Podhůrský, nevzal bys mě jen jako doprovod na křest nového parfému, třeba od fy. Diplomat? Tvoje hubnutí mi imponuje, ale jelikož vážím 53 při normální výšce, v tomhle oboru ti sekundovat nemůžu, ale myslím, že poločas rozpadu uranu bychom zvládli.

37
kačík
Reagovat

k Pavlovi mám neutrální postoj, ale je fakt, že některé jeho hlášky mě dostaly, třeba jeho hitparáda hnusných jídel….ten celozrný mokrý chleba mi znechutil tak, že ho dnes již nepozřu….

38
kačík
Reagovat

To Lady Xl : Chodíš osobně k paní doktorce Cajthamlové? Můžeš se mi ozvat na email???

39
Romča
Reagovat

Ahojte,
jestli Kačik, nevím, jestli je to holka, či kluk chtějí vědět něco o docházce k Dr. Cajthamlové, ráda nějak poradím.
Můj mail je:
romana.vsetickova@seznam.cz
A můžu se pochlubit?
V pase už mám 90 cm ze 124 cm a ze 104 mám 84 kg.
Hurá do hubnutí.
Jo a po šesti letech mám opět dvoudílné plavky.
Romča

Přidat komentář