Panáček v reality show

Jste to, co jíte: To nejlepší na konec! Ladislav zhubl přes čtvrt metráku!

20. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Prima se zřejmě řídila heslem „To nejlepší na konec“ a v posledním díle (příště nás čeká už jen speciál s Novotnými) své reality show Jste to, co jíte představila vlivného manažera, dříve sportovce a hokejistu Ladislava. Ten zpočátku vážil 140 kilo, z nichž šedesát nabral během posledních šesti let. Odhodlání ke shození svých kil se mu dostalo hlavně díky synovi Matějovi, který se už kvůli svému otci dokonce popral, neboť se spolužáci smáli jeho tloušťce. Jak vypadalo osm týdnů tohoto závisláka na mase? Jak se mu odvykalo od všech svých pochutin? Uděláme si malý rekap :-)

Jak prohlásila Ladislavova maminka, když se narodil, měl pět kilo a nevešel se do plínek. Nyní to vypracoval na stočtyřicet a nevejde se do kalhot. Tento vrcholový manažer dokázal za rok spořádat stopadesát kilogramů masa (metrák vepřového a zbytek tvořilo hovězí)! Jeho tlak byl 179 / 103 a není tedy divu, že syn Matěj měl strach, že mu táta umře. V jeho těle bylo navíc ještě dvacet procent tuku.

Po zásahu doktorky Kateřiny si může Ladislav pochutnat leda tak na kousíčku hovězí kýty, kuřecích prsíčkách, tresce či lososu. Dietu ale musí brát vážně! A to i díky sázce, kterou stihl uzavřít – hraje se o dvěstě tisíc na podporu sparťanské mládeže.

A Ladislava opravdu snad nelze nachytat. Až pedantsky dodržuje všechny doktorčiny pravidla, v lednici má jen to, co je dobré a když něco neví, tak se prostě zeptá. A doktorka Kateřina si jenom mne ruce. V dnešním díle jsme byli dokonce svědky i rekordu – po pěti týdnech diety zmizelo z Láďova břicha rocných dvacet kilo! „No prostě, on je úžasnej“, nestačila šetřit pochvalami doktorka Cajthamlová.

Kdo by si myslel, že jídlo si chodí Ladislav kupovat sám, ten by se mýlil. Stačí totiž jediný telefonát a v tu ránu má nakoupeno. Alespoň, že do posilovny dochází Ladislav sám :-) A to pozor, chodí pravidelně! A je to na něm vidět. Co mu ale chybí, to je kafe. „Dal bych si kafe, ale musím pít tu břečku, co jste mi nakázala“, pochválil doktorce Kateřině její dietní plán. Však ono mu to jen prospělo.

Vždyť po osmi týdnech ze sebe dostal 21 kilo tuku a šest kilo aktivní svalové hmoty, což je tuším rekord v historii celého pořadu! Celkově tedy 27 kilogramů, což znamená, že Ladislavova současná váha činí 112 kilo. „Je fakt borec“, uzavřela dnešní příběh doktorka Kateřina Cajthamlová.

Příště nás čeká poslední díl, kde se budeme věnovat pouze rodince Novotných. Dokázali doktorku přemluvit nebo se podvolili jejím radám? Jak to byl s kafem? Dokázal Petr odolat? Vše se dozvíme příští týden ve středu ve 21:15 na Primě!

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Jaroslav
Reagovat

Poněkud protekční VIP účastník, dím po shlédnutí první třetiny pořadu.
Ten si stejně bude vždycky dělat co chce, protože si myslí, že má všechno na háku.

2
Jaroslav
Reagovat

Z kontrolovaných kuchařů a číšníků si udělal pucfleky, jinak by pravděpodobně kontroly pro ně nevyzněly dobře . . .
To je řecký bůh jménem Arogant.

3
VendysaH
Reagovat

Je to příjemné hubnutí pokud Vám je všechno servírované pod nos,dle vašich představ.Musím ale uznat že pan Ladislav byl opravdu borec co se týče tréninku.Moc Vám to přeju.Kéž bych měla takovou vůli i já.

4
Agnus
Reagovat

to: VendysaH, Jaroslav
No a ? Co byste dělali vy, kdyby jste šéfovali 5ti restauracím ? To má chodit jíst jinam ? Je jasný, že se pro něj zaměstnanci můžou přetrhnout aby byl spokojený. On rozhoduje o jejich výplatě ;-) tak to prostě je :-)

5
Lavinie
Reagovat

úžasný výsledek, klobouk dolů, jen by mě zajímalo, jestli není příliš nebezpečné hubnout tak rychle

6
mari
Reagovat

Tak to je skutečně ohromující výsledek. Je určitě příjemné nechat si dietní stravu pěkně připravit a naservírovat, já proti tomu nic nemám, je to jejich šéf, celý den chodí po restauracích, tak si přece nebude nosit svačinky z domova.

7
Zdena
Reagovat

Výkon slušný, to se musí nechat, ale jinak velmi arogantní a namistrovaný típek. Bez pomocí svého okolí by to nikdy nedokázal, nedokážu si ho představit, že by byl odkázán sám na sebe. Dávám mu ani né půl roku a má to zpátky. Není to určitě pro organismus zdravé, takhle rychle zhubnout, … celé to je jen divadlo. Měl jsem kamaráda, který se tam taky hlásil, zajímalo by mě, podle čeho ty účastníky vybírají … podle toho, kdo koho zná a jaký má vliv? V tomto případě to nebyl moc seriózně čistý výběr….

8
LadyXL
Reagovat

Tleskám mu za to, co dokázal. Ale jsem taky toho názoru, že by to zdaleka nedokázal, kdyby mu nenakupovali a nevařili podřízení… To je na té dietě nejtěžší – nakoupit si a hlavně vymyslet a uvařit jídlo…!! No ale když má tu možnost využít své postavení, peníze a moc pro své zdraví, budiž mu přáno. Je ale pravda, že makal fest na své fyzičce, že to nešidil.
Jinak mi ale moc sympatický nebyl

9
aloisie
Reagovat

neví tady prosím někdo, zda se to na těchto stránkách dá přehrát znovu? Včerejší díl jsem neviděla a moooc mě to mrzí..
díky

10
Romča
Reagovat

Před tím pánek klobouk dolů, jak na sobě makal a cvičil. To já tolik necvičila. Ale zase mi nikdo nevařil, ten se má.
No a jak Zdena říkal, tak opravdu lidi nějak protekčně nevybírají. Já tam nikoho neznala, až po natáčení.
Jo a mám už 85 kg kdyby jste někdo chtěl vědět, jak pokračuju. Hurá, za chvilku bude 80. Teď už mi jde 1 kg za tři týdny.
Krásný den.
Romča a psiska

11
Jana I.
Reagovat

jo, tak to milí zlatí chodí – někdo šéfuje – někdo dělá pucfleka. Je to jen otázka schopností a taky štěstí a vstupního kapitálu :). Mě osobně pán nepřipadal „namistrovanej“ byl to prostě ŠÉF a evidentně úspěšnej šéf, jak má být :) bylo by postavený na hlavu, kdyby si vařil sám, když má na to lidi a profíky k tomu :) protože jste jaksi opoměli, že pracuje od nevidím do nevidím a tak si nemůže ještě doma něco amatérsky kuchtit :-) – i to je realita úspěšných podnikatelů, kterou ovšem zaměstnanci tak rádi přehlížejí :)
Pán se evidentně snažil, dodržoval co má a ukázal, že to jde – je super a já mu tleskám a držím palce, ať to břicho je navždy jen minulost :)

12
Beruna
Reagovat

pro: JanaI.
Děkuju, konečně někdo jasně formuloval. co jsem chtěla napsat po přečtení zdejších příspěvků.
Takže nebudu opakovat již napsané, jen se chci zeptat některých účastníků diskuze: kde se ve vás bere ta zloba? Proč tomu člověku nepřejete jeho úspěch? Že by závist? Vadí vám, že je úspěšný v práci a mimoto byl úspěšný i v hubnutí? Za sebe musím říct, že je to vše o vůli, ne o výmluvách a smlouvání a obcházění doporučených rad. Jde to i bez týmu kuchařů – profesionálů za zády. Jen to chce občas ten zadek zvednout, přestat zavidět a makat sám na sobě.

13
ajda
Reagovat

to zdena –
v jednom z rozhovorů doktorka Cajthamlová popisovala i výběr.Šlo o to, aby účastník vedle své obezity nabídl i zajímavý životní příběh.

14
nany
Reagovat

Jana I. a Beruna: naprosto s vámi holky souhlasím

15
LadyXL
Reagovat

To Jana I., Beruna – nezávidím mu, že je úspěšný. Ani peníze, vždyť si je – na rozdíl od jiných – poctivě vydělal! Tyhle věci jdou mimo mne… Ale neříkej mi,že si „zaslouží“, aby mu vařili, když je – chudák – v práci od vidím do nevidím… To já totiž taky. Pravda, jsem jen ten „chudák zaměstnanec“. Z mé strany to byl jen povzdech, že „se mu to hublo“, když mu okolí mohlo pomoci. Je pravda, že to hlavní je v nás, v naší chuti, vůli…. Ale ta špetička podpory právě v tom, že vám „někdo“ nakoupí, uvaří…. jo to by se mi líbilo :-)). Jak ráda bych chodila k obědu (a k jiným jídlům) na zavolání „je na stole“! A nemusela vymýšlet, co uvařit, kdy na to nakoupit. A kvůli tomu vaření být pak v práci o další hodinu déle, protože práci za mne nikdo neudělá a doma prostě vařit na druhý den nestíhám…. To jsem svou poznámkou měla na mysli. A že mi není moc sympatický? —- „není člověk ten… atd.“, nemělo to nic společného s jeho postavením!!

16
monik
Reagovat

pokud ste se dívala na ten pořád tak tam bylo že stává o 5:30 a de spát ve 2 ráno. Jak už tady bylo řečeno bylo by dost divný, když vlastní několik restaurací a musel si vařit sám. Ale on se za celej den nezastavil kluka viděl jen když ho vezl do školy a pak asi půl hodiny když sním šel na brusle. Myslím si že úspěch má těžce vydřenej. Proto mu skládám poklonu zato že tolik zhubnul, nemyslím si že to nebylo jen tím, že mu někdo navařil podle mě měl dost pevnou vůli protože já osobně bych asi po prvních pár dní byla uplně hotová z jeho deního programu.

17
LadyXL
Reagovat

Hmm, tak ještě dodatek – vstávám v 5,15 hod, do postele se dostanu po 24 hod. A do práce jezdím mhd ne autem,takže děti bych tak leda vozila tramvají :-). Ale to je jen poznámečka :-). A ještě jedna – ty restaurace nevlastní, ale dělá managera. A další na okraj – když tedy má nárok na jídlo, když „vlastní“ restaurace, co by dělal, kdyby „vlastnil“ banku?? Měl by nárok na peníze???:-)) A v tom případě, kdo by mu vařil…
Ale dost této diskuze. Já jsem jen říkala, že tuhle pomoc okolí, kterou může mít díky svému postavení, mu závidím (ale i přeji). Prostě taky mu to k hubnutí pomohlo – nejen vůle, tu ostatně musí mít, když zastává tak zodpovědné místo. Prostě tiše závidím, že jemu někdo uvaří a mě ne :-))) a nechte mne při tom, že kvůli tomu, že mi nikdo nevaří, nehubnu tak rychle … :-))) Ahoj.

18
Jana I.
Reagovat

Lady XL – to můžete také svádět na to, že chlapi to mají jednodušší – i když nevlastní restauraci, ukuchtí jim žena :) Prostě ženský to maj těžký :)
Z Vašich příspěvků trochu závisti čišelo :) ale zkuste se zamyslet, když to šlo chlapovi s podporou, jestli nemůžete ještě „přitlačit“ A na koho – no na sebe, protože jste ženská a ta vydrží víc :)
A pracovat v bance, měla byste jiné výhody – třeba možnost úvěru a pod. :) pak byste si musela velmi utáhnout opasek kvůli splátkám a už nemusela řešit, kdo vám uvaří a hubla o sto šest i s celou rodinkou :)

19
Hel
Reagovat

Ačkoliv jsem nikdy hubnout nepotřebovala, tak bych se chtěla tak trochu zastat LadyXL – moc dobře chápu její povzdech, že když vám někdo uvaří a strčí jídlo pod nos,hubne se lépe. Ono dodržování takovéhodle režimu je hodně časově náročné, a navíc je tu nevýhoda, že nabídka nezdravého v jakékoli restauraci či občerstvení několikaásobně překračuje nabídku toho, co je pro hubnoucího přijatelné, takže ani tudy cesta nevede.

20
Ajda
Reagovat

Kdo zná předchozí příspěvky LadyXL, tak ví, že ona rozhodně není závistivý typ. A i když ženská musí vydržet víc než chlap, kdo by se nenechal rozmazlovat, když má tu možnost. Je velký rozdíl dostávat jídlo až pod nos a je rozdíl nakupovat,stravovat se dietně a rodině vařit běžné pokrmy. A pokud budete v bance, věřte, že ani tam, bez patřičných doložených příjmů úvěr jen tak nedostanete :o))
Doktorka to řekla dobře-Ladislavovo tělo si vzpomělo na fyzickou zátěž, a navíc hubnul poprvé v životě, neměl metabolismus přepnutý na zpomalenou formu.Muži celkově hubnou lépe než ženy…

21
Hela
Reagovat

Lady xl napala: Prostě tiše závidím, že jemu někdo uvaří a mě ne. Ajda píše: Kdo zná předchozí příspěvky LadyXL, tak ví, že ona rozhodně není závistivý typ. Každý člověk je závistivý – jen někdo míň, někdo víc, někdo jen maličko, jen si přiznat, že tak to prostě je. Ale je hezké že LadyXL sama čestně píše že trošičku závidí a o příspěvek níž si přečeteme že rozhodně ne. hm

22
Ajda
Reagovat

Helo,
myslela jsem příspěvky LadyXL z předchozích diskusí jiných hubnoucích a navíc „tiše závidět“ je běžný obrat, nemusí znamenat opravdovou závist. To se jen tak říká, jako třeba „chytat někoho za slovíčko“. A to je tady v diskusích dost časté a dost zbytečné!!!!! To je tvůj případ. Nejsem LadyXL „advokát“, ale pokud si dáš práci a přečteš si její příspěvky v jiných diskusích, tak zjistíš, že ona má velké zkušenosti z dietami a navíc hubne s doktorkou Kateřinou.

23
Hela
Reagovat

chytat za slovíčko jsem nechtělam jen mi to přišlo legrační navíc si myslím, že jen člověk sám ví, jaké má myšlenky a obhajovat někoho, jaké má či nemá myšlenky, bych si netroufla ani v případě, že bych toho člověka osobně velmi a dobře znala, natož u někoho koho bych neznala. A z těch prvních příspěvků o hubnoucímu, úspěšnému Ladislavovi závist jen vysřikovala ! To vidí každý soudný člověk.

24
kačík
Reagovat

Dnes jsem náhodou narazila na tuto stránku a tuto diskuzi. Velmi zajímavou!!!
Pořad “Jste to co jíte ” byl pro mě každotýdenní drogou – nějak jsem spoléhala, že mě nastartuje k nějaké akci ( výška 174 / váha 104)….
První řada celkem fungovala , ale druhá , už pro mě tak motivační nebyla .
Ale Kateřina Cajthamlová se pro mě stala idolem :o)…A když jsem se v jednom časopise dočetla, že přestala kouřit – skončila jsem ze dne na den taky po skoro 13 letech ……..Happyend se nekoná – sic nekouřím , ale váha šla ze 104 na 118 !
Takže budu za vámi pravidelně chodit sem, na tyhle bezva stránky a nasávat vaše nápady a rady ohledně zdravého hubnutí.

25
ex buřt
Reagovat

jj dobře že se tento pořad vysílal, díky. Mel jsem k cca 05/2007 pri vysce 185cm 103kg a pri prizpusobeni jidelnicku dle tohoto poradu )po 5-6 dilech, ktere jsem odkoukal) a postupnem vyraznem zvyseni fyzicke aktivity (beh, plavani) jsem za cca 4 mesice byl o 20kg lehci a fyzicka sla vyrazne nahoru. dnes tj. po 7 mesicich od zahajeni upravy zivotnoho stylu mam stale 185cm/85 kg. Proste kdyz se chce tak to jde! Je to jen o vuli a premysleni co a jak delat! :-) Takže tlouštící nebojte e toho a hlavně někde začněte!

26
realita
Reagovat

Zdravim vsechny, co prispivaji do teto diskuze. Bohuzel se mi postestilo tohoto pana nekolik mesicu znat a reknu Vam, ze mu nezavidim nic z jeho zivota. Tento pan je opravdu absolutni namistrovany kreten, ktery v CR nema konkurenci. Neverte vsemu co vidite, on nevlastni restaurace, pouze je ridi, extremni bohac take neni a kdyz mohl byt (vyhra milion Kc, kterou ziskal v Synotu), tak vse prochlastal a utratil za prodejne holky. Inu, investor :-)

Takze Lado, jestli jsi v tom pokracoval, budes sice vypadat fyzicky lepe, ale s tim pristupem k lidem ti to je na nic.

27
SooooonXL
Reagovat

ty si zase zasrana cupka ktera nic neumi. ano tamto je sice pravda ale ktery chlapby to neudelal ty namistrovana pico.

28
SooooonXL
Reagovat

a to s tim chlastanim neni pravda.

Přidat komentář