Panáček v reality show

Hotel Paradise: známe semifinálovou 12-ku, o finalistech rozhodnou diváci

4. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Po včerajšku poznáme posledných 12 súťažiacich Hotela Paradise. Z hry vypadol Miroslav Kanči. Kto postúpi do veľkého finále? O tom rozhodne smského hlasovanie, ktoré spustili televízie Prima a JOJ vo večerných hodinách. Dnes uvidíme aj posledný rekap. Vo štvrtok nás čaká semifinálový súboj, z ktorého vzíde finálová šestica, ktorá zabojuje o 50 000 € a priazeň divákov.




Páry sú stále dôležité

Napriek tomu, že každý súťažiaci má svoje vlastné SMS číslo, úloha páru je stále dôležitá. Ako uvádza web stránka TV JOJ: „Hlasovať totiž budete vždy za 2 páry teda 4 súťažiacich a po zastavení hlasovania vypadne z tejto štvorice jeden chlapec a jedno dievča s najmenším počtom SMS hlasov. Dôležité tak je aj poradie súperiacich dvojíc, ktoré môže i outsidera udržať v hre o 50 000 €!“

Hlasovanie z Českej republiky

Hlasovanie z ČR prebieha podobne ako pri iných reality show. Pokud chcete podpořit svého favorita pošlete SMS zprávu s čtyřmístným číslem např. 99xx na číslo 906 06 10.

Súťažiaci bojujú v pároch s týmito štvorčísliami:

Lenka (9959) – Martin (9960)

Dominika (9961) – Lukáš (9962)

Nela (9963) – Rocky (9964)

Daniela (9965) – Denis (9966)

Niki (9967) – Michal (9968)

Maja (9969) – Viktor (9970)

Hlasovanie zo Slovenskej republiky

Hlasovanie zo Slovenska je tradične jednoduchšie, na podporu svojho favorita stačí zaslať prázdnu SMS na štvorčíslie priradené daného súťažiaceho.

Lenka (9959) – Martin (9960)

Dominika (9961) – Lukáš (9962)

Nela (9963) – Rocky (9964)

Daniela (9965) – Denis (9966)

Niki (9967) – Michal (9968)

Maja (9969) – Viktor (9970)

ČR: Cena SMS zprávy je 10 Kč včetně DPH.
SR: Cena SMS správy je 0,50 € vrátane DPH.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 84
1
Petra
Reagovat

„Pary su stale dolezite“ A na co prosim??? Ved po sms-kovani sa teoreticky mozu – a v priade Nikoly a Gina urcite – pary rozbit… No super. Zase cachre-machre, len aby vo finale boli prave ti, ktorych tam potrebuju. T.j. sväta stvorica a zrejme Lenka-Martin.

2
Igor
Reagovat

Hlavně potřebují SMS = peníze a zároveň sledovanost, čím víc lidí, tím si myslí, že je to napínavější, ale jak pro koho!!!!!

3
remaxik
Reagovat

Moc to nechapu, to jako do te jedne smsky budou moci nacpat 4 ruzne hlasy pro 4 ruzne soutezici?

4
Beruška bez teček
Reagovat

Měli je nechat ať se porubou mezi sebou a zbyde třeba finálová 4 – t.j. dva páry. Pak by párování mělo smysl. A je jedno, že by to proběhlo už v ČR/SR. Tohle je totálně nesmyslné.

Denis, Lukáš, Mája? Proč tam vůbec jsou? Poslední měsíc by byl lepší bez přidávání hráčů, jen s možností mixovat se v párech.

Rozdělení do čtveřic je další super tah štábu. Proč jako? Aby postoupili ti co mají jasně, ale je to podraz a nesmysl, zvlášť když to rozdělení není podpořené nějakou soutěží.

5
Elko
Reagovat

3 remaxik: nie, nie hlasuje sa na jedno číslo, ale súťažia ako pár napr. Lenka + Martin vs. Daniela + Denis:

napríklad:
Lenka (11 000) + Martin (12 000)
vs.
Daniela (10 000) + Denis (13 000)

Do finále by postúpila Lenka a Denis. Pretože postúpi jedno dievča a jeden chalan, ktorý získajú vyšší počet SMS hlasov.

6
remaxik
Reagovat

5 Elko: Ty čtveřice my neznáme, jestli tomu rozumím správně?

7
anja
Reagovat

4 Beruška, souhlas. Ti poslední tři hráči, které tam dodali, to bylo zbytečné už. Mne by více zajímalo právě to jak píšeš, že by se tam vystříleli sami mezi sebou…….. Konkrétně odstřel jedné z trojice TNT by mohl být zajímavý, o tohleto jsme přišli

8
Elko
Reagovat

6 remaxik: áno, neznáme. To sa dozvieme asi vo štvrtok.

9
estor
Reagovat

..hlasování šaškárna a včerejšek jedna velká komedie,krásně zrežírovaná,aby divák vydržel až do konce..co kdyby náhodou opravdu letěl Viktor..zlatý voči..Viktor měl opravdu spolehlivou bábiku a plán na vyfičení Mirdi jim naozaj vyšel :))

10
Arianna
Reagovat

Kdyby to nebyli takovi amateri, uz davno by spustili hlasovani o tom, koho z vypadnutych vratit do hry. Vratil by se Niko a lidi by mu poslali hlas znovu i ve finale. Ale jelikoz to jsou podvrataci, stejne tu vyhru budou dluzit i vyherci. Ten ze Sefky ji prece taky nedostal. Tak bych se nedivila, kdyby se tahle story opakovala….

11
Anonymní
Reagovat

mrkvovina…

6,8: ne, nezname, ty jsou pssst utajene a vylosovane dle nahody, neni v tom absolutne zadny zasah stabu a podstrkovani, ale ver ze pujdou tak jak je seznam – prvni ctyri, pak dalsi ctyri… uplne nahodou se totiz Nela nedostala do ctverice s Niky, Rocky s Viktorem a podobne vis:?

Zajimalo by me, na co bylo parovani az doposavad – stab myslim vubec nepochopil smysl tehle hry :DDD

12
Petra
Reagovat

5 – a nie je to hlupost? Sutazia ako par, ale postupit nemusia ako par?? Fakt, to moze vymysliet len tupa JOJ.

A podla mna tie stvorice (aj to je hlupost) su tak, ako je poradie pri hlasovani:

Lenka (9959) – Martin (9960)
Dominika (9961) – Lukáš (9962)

Nela (9963) – Rocky (9964)
Daniela (9965) – Denis (9966)

Niki (9967) – Michal (9968)
Maja (9969) – Viktor (9970)

Tak im postupia ti, ktorych tam potrebuju…

13
anja
Reagovat

11, 12 jo je to tak :) ale tak třeba jim na to blbky z fejsbuku skočí :)

14
ucho
Reagovat

Prostě tlupa diletantů z Jojky a Primy si udělala tříměsíční dovolenou v Dominikáně za firemní prachy.

15
garette
Reagovat

CarkulkaC- Tak co bude se srazem? Píšu vedle a nikdo nic. :-)

16
dessin
Reagovat

14 – rikam to od zacatku :)

17
jenka
Reagovat

Vím, že jsem se svým dotazem už mimo mísu, ale může mi někdo vysvětlit jak mohli mít poslední párování, když netušili, že je nějaká samopalnice vyhodí z hotelu o tři týdny dřív?

18
pragovka
Reagovat

17 – klidně mohli mít v původním plánu poslední párování a pak je tam nechat, aby se povyhazovali mezi sebou. To původně prezentovali, že o postupu do finále budou rozhodovat i oni sami….

19
jenka
Reagovat

18 dík :-)

20
Anonymní
Reagovat

Nerozhodnou diváci, ale ten, kdo si bude schopen zajistit dost (i když poměrně málo, nemyslím si, že by tolik lidí hlasovalo) smsek. Já být mezi soutěží a závěrem soutěže venku, nedělám nic jiného než nakupuju simky a různě se starám o to, aby mi přišlo hodně hlasů.

21
Heureka
Reagovat

Odo mna teda vramci sms hlasovania neuvidia ani fuka. Jedine co mi bude chybat bude tato nasa uzasna e-komunita s inteligentnymi a neskutocne vtipnymi postrehmi, ktore su obcas lepsie ako samotne sledovanie :-)) Normalne by to chcelo nejake stretko a naozaj by ma zaujimal vekovy priemer vsetkych HP-ckarov. Je malo ludi v mojom okoli, ktory tuto show sledovali a bolo by prijemne hodit rec s „kompetetnymi“.

TAKZE, CO TAK VYLOZIT KARTY NA STOL A UROBIT SI MINI ANKETKU OHLADNE VEKU? :-)))

Vekovy priemer:
15 – 20
20 – 25
25 – 30
30 – 35
35 a vyššie

Ok, ok, tak budem prvá lastovička? :-))))

30 – 35 (bližšie k tej 30-ke heh) / PRAHA

22
Elko
Reagovat

Heureka: ja sa pripájam, určite. Niečo chystá garette, spravíme rozlúčkový článok tu na Panáčkovi a tam sa môžeme dohodnúť ;-)

Ja mám čerstvých 25., neviem sa zaradiť do tvojich skupín :-)

23
ucho
Reagovat

21) Já jsem ..a vyššie :-) popravdě bych musela sečíst první a poslední kategorii :-D

Milieu Panáčka mne mile překvapilo, pobavilo a zároveň zklidnilo. Já jsem v podstatě takovej skeptik kobinovanej s radikálem a je milé si uvědomit, jak nadhled dokáže zpříjemnit život, a to nejen ten virtuální.

Přesto znova prohlašuji, že bude-li ještě někdy příležitost a já budu požádána o shlédnutí další řady Reality show Hotel Paradise II, tak se vám na to VYSERU !

24
aramejka
Reagovat

ucho: :))) a to především proto, že ctěný štáb pravidelně ohlašoval tah na G 12, čímž se ocitl zcela mimo šachovnici a všechna pravidla reality show…

25
anja
Reagovat

21 no já jsem přesně to „vyššie“ a Slezsko

22 Elko? teeda ty jsi takové koťátko? tipovala bych ti víc než 25 :)) stretko by bylo fajn, stretka, co vím, byla už dvě, ale obě na můj vkus a pro mne daleko

26
B
Reagovat

14 – opravdu tuto blbost může opravdu sledovat jen člověk s IQ houpacího koně!!! Konečně bude konec. Člověk se večer snaží naladit nějaký program a když na mne čumí lidé z HP min. ze 3 programů, tak je po spaní! Nejhorší reality, která, kdy byla!!! A že jich bylo!!! No a posílejte SMS, když si myslíte, že něco ovlivníte! Každému normálnímu muselo dojít, jak je to zmanipulované a to jsem viděl asi 5 vstupů! Přesně, levná dovolená pro celý štáb a teď ještě SMS ať se to zaplatí!

27
garette
Reagovat

22- Já bych i něco zorganizoval, ale na můj dotaz nikdo nereagoval, takže to vypadá, že nění zájem. :-(

28
Lucie
Reagovat

Já jsem také „vyššie“ a Brno. Je mi líto, že HP končí. Přestože do diskuzí nepřispívám, tak vás všechny pravidelně čtu, a to mi bude dost chybět. Tak pěkné léto všem a díky za bezva rekapy.

29
jenka
Reagovat

21) – 35 a výše ( hóóódně výše)

30
jenka
Reagovat

21) Beskydy :-)

31
Elko
Reagovat

25 anja: koťátko, no :D

32
Jedna z Jan
Reagovat

pro nedostatek času jsem přestala RS sledovat.
Jak vidím, ani není čeho litovat. Hlasování moc nechápu..ještě tomu dám čas, třeba se mně rozbřeskne

33
zdeněk baudyš
Reagovat

Dobrý den.
Občas jsem si pustil Váš pořad a bylo mi z toho i trochu smutno. Komunikace a používané výrazy neukazují na příliš vysokou inteligenci soutěžících.Jsem starší člověk a pro nějaké silnější slovo nejdu daleko, ale mne dost vylekalo jak se baví mladí. Vzhledem k charakteru soutěže jsem to pravidelně nesledoval, ale přesto jsem si to občas pustil.Úrověň se však spíše zhoršovala. Kromě toho mě nějak minul účel hry v párech, když stejně vyhraje jeden a nějaké další dělení do čtveřic dělá dojem manipulace od vedení štábu soutěže.Je možné, že jsem to nepochopil a jedná se o pořad pro jinou generaci . Děkuji za váš čas a vaše zamyšlení.\zdeněk

34
Prochor
Reagovat

Viktor se zase ukázal jako mistr taktiky. Nevýhodu – Mišovu žárlivost- obrátil ve svou výhodu. Nejpůvabnější na tom je, že lidi, kteří ho chtěli vyhodit si budou chodit pro radu, co teď mají dělat :-))) No není dobrej superman jeden? Rocky to hodně nemohl vydýchat, jenže on umí jen sprostě řvát a v makovici má prázdno.

35
Adéla
Reagovat

Já jsem taky „a výš“ /ale ne o moc ha ha ha/. HP už mě nebaví, ale tady to bylo fajn. Tak zase někdy někde….
Jo a výhru přeju Ginovi.

36
Hana Rukavičková - Hradecko
Reagovat

Ahoj lidi! Hele, takže máme konec soutěže Hotel Paradise. Noo…poprvé se k něčemu veřejně vyjadřuju, ale jsem prostě donucena!!! Neskutečně mě vytáčí obtloustlá prasnice Nikol, která si hraje na diplomovanou psycholožku a největší krasavici světa s největším IQ. Přitom je to neskutečná podrazácká pí*a. Nechápu, že to ty lidi tam ještě nepoznali. Když otevře hubu, je to hotový průjem. JEŽIŠ MARJA! Doufám, že jste všichni normální a nenecháte tu horu sádla bez mozku vyhrát!

37
pepa
Reagovat

jen malé upozornění, na Prima love se semifinále nevysílá. Ve čtvrtek tam bude sestřih toho nejlepšího za celou show. Love to bude vysílat pouze prostřednictvím sestřihu v pátek od 19:40 do 20:00. Semifinále bude živě ve čtvrtek ve 23:15 na Jojce.

38
koc
Reagovat

jak uz zde zaznelo tak finale nemohlo byt pro dva pary kdyz se nam Gino odloucil od Niky

39
Monika
Reagovat

21 – Heuréko, já se do září vejdu ještě do kategirie 30 – 35 a hlas nikomu nepošlu. Škoda, že i kdyby zveřejnili počet došlých sms, tak tomu nebud věřit.

Ohledně srazu: jsem pro, jen si počkám na rozlúčkový článok ;-)

Bylo mi tu s vámi fajn. Na HP jsem koukala nejdřív naprosto fascinovaná, protože jsem nechápala, kde se takový lidi líhnou. Nikdy jsem s nikým podobným nemluvila. Potom kvůli povídání vámi. Jste vtipní a prodloužili jste mi život tak, že tu budu strašit nejmíň do 150. Děkuji :-)

40
Beruška bez teček
Reagovat

21 – Heureka – já jsem kategorie 30-35 z Prahy :-)

41
Hooper
Reagovat

Heuréka: Věk už jsem tu psal kdysi, ale stačí být stručný. Viz beztečková v příspěvku 40, jsem na tom stejně.

42
Prochor
Reagovat

Když Mája prohlásila, že z ní Mišo udělal debila, tak měla spíš prohlásit, že udělala debila sama ze sebe že mu dala imunitu. Ale na to slepičí mozeček striptérky asi nestačí. Každopádně platí – jaký si to uděláš, takový to máš.

43
Wanna be your monster
Reagovat

36 – doufám, že už nebudeš znovu donucena něco komentovat :D

44
Prochor
Reagovat

43 I wont to by my moster – taky nic nemáš zásadního proti Nilkole jako Rukavičková. P.S. Miluju lidi, kteří to tady čtou, nic neřeknou a pak nás odsoudí.

45
Wanna be your monster
Reagovat

No popravdě Nikola mi tam vadí ze všech nejvíc, ale výrazy jako obtloustlá prasnice mi vadí ještě víc.

46
theos...
Reagovat

I kdyby jste mě nechali vláčet párem volů, následně dostatečně vyměklou natahovali na skřipec…stejně nepochopím kde berete ten neskonalý obdiv k přestárlému Suprmanovi. Každý blbec tam věděl že jde Šušla po Nikole, tak jaký geniální tah, že si stopnul za „Fčelku Máju“?
Kdykoliv tam něco velkýho plánoval a něco slíbil svým „soukmenovcům“ obratem ruky ho Nikola utřela a on jen v koutě oddaným pozůstalým sliboval že TEĎ se pomstí.
Ze začátku mi ho bylo líto že se tam nad ním ofrňovali, Jana o něm dokonce roztomile říkala že je pedofil (aby se s ním následně vyspala), pak byl jen k smíchu…:-(

47
radek
Reagovat

46
naprostej souhlas a odkopal se i v predminulym dile, kdy z nej lezly perly typu, ze kazdej, kdo nesdili jeho nazor je dement a vlastne kdokoli, kdo se ho snazi ohrozit nerku-li vyhodit.
Jana s nim prece nespala, rikala to ona i prodavac ztoporidel, tak to musi byt pravda.

Jinak ja musim priznat, ze jsem sislavcovi veril, ze viktora chce vyhodit, podle toho, co mezi nimi bylo driv a podle toho, jak se mu k situaci vyjadrila prdelmama niki. Ten chlapec asi nema pater, protoze po takovym vyplachu si jit stoupnout za nekoho, kdo me jim obdaril, to chce IQ aspon 5 spriznenych houpacich koniku.

48
radek
Reagovat

45
obtloustla prasnice sice neni ani podle me, ale tlusta a prdelata je, a ne malo. Ma antisportovni postavu, ja takovy nemam rad. Velky boky, prdel a jeste krivy nohy. K tomu sadlo, kam se podivas – a to je ji sotva 20 let.

49
theos...
Reagovat

Šušla tomu musel věřit, když mu pravidelně jazykem kontrolovala mandle (trdlo mladý…zamiloval se).
A Nikola rozhodně tlustá není, je to opravdu hezká holka ale já už z ní mám PUPINKY. To ale bude tím jejím hlasem…no, můj fanoušek to není…:-P

50
Jája
Reagovat

Chválabohu už ta šaškárna končí. Díky vám všem za rekapy a komenty. To byla kvalita, aspoň mi stačily 4 zkouknutí této dementní RS, ale díky vám stálým a dobrým komentujícím (ty úchyly neberu v potaz) jsem se dověděla vše, dobře jsem se pobavila. Děkuji a přeji vám všem krásné dovolené. Patřím do poslední kategorie hodně vysoko a přeji všem co nejméně takových pořadů.

51
theos...
Reagovat

Včera jsem se snažila rozluštit nerozluštitelné – čili ne/krásu, ne/oblíbenost Lenky 2.
Ta holka je prostě divná. A už vím proč je mi tak protivná…znám kluka který se předělává na holku a v jednu chvíli vypadal přesně jako Lenka (tělo kluka, dlouhý vlasy, náznak prsou). Chůzi má jak přetrénovaný fotbalista a k tomu to její protivný hihihihi na konci věty…no jsou tady lidi kteří ji zbožňujou, tak houby zle (o nápadníka/y mít nouzi nebude)

52
ala
Reagovat

theos – uplne s tebou suhlasim. Lenka je podla mna absolutne nezenska a este k tomu vulgarna a hruba…

53
babka
Reagovat

Můj věk jsem obnažila již přezdívkou, klidně by tihle soutěžící (ve věku mých dětí) mohli mít děti a já bych byla jejich „babčou“. Sledovala jsem RSHP v neshoponosti z nudy, ale hodně jsem se do toho položila – viz mé dřívější příspěvky a rozhořčování a argumentování. I já prošla vývojem a dnes jsou mi všichni protivní, maličkou vyjímku má Vikouš a Lenka, tam u nich jsem slyšela logiku.

Také jsem mnohdy pochybovala a ptala se sebe , jestli máme právo soudit tohle akvárko zvířátek, jak kdo vypadá, nebo se chová. Ano máme, šli se svou kůžičkou na trh, aby něco utržili. Ponaučení ze sledování RSHP jsem však nezískala, protože pravidla byla modifikovaná štábem a konečné finále je úplné fiasko, ze kterého se mi chce blinkat. Neznámé 3 čtveřice =12 a znich se vytvoří 3 dvojice = 6 za pomocí hlasovacích SMSek. Daleko více by mne zajímalo, jak probíhá hra, kdo vyřadí koho a jaké argumenty protichudné má, jak se zvířátka v akvárku budou požírat navzájem. Člověk je od přírody sobec, pro záchranu a výhru udělá mnoho, někdo má svědomí a někdo ne. Zajímá mne genetika a recesivní geny, jak se člověk chová v extrémní situaci. Ale tahle RSHP je blivajz.

Takže panáčkové bylo mi ctí si s vámi povídat, zvláště s některými jsme měli shodné názory, nebo jsme si je vyjasnili.
Nedémonizujme Nelu, ona je to taková obyčená zlá holka a život ji naučí. Neveřme Nikole, bože to je potvora se žiletkou v rukávě. Neveřme Vikoušovi, že je nelepší hráč, v 50% to byla jen náhoda, kterou uměl zdůvodnit jako taktiku.Veřme jen svému zdravému rozumu, který projevila i zrzka Lenka. Ti poťapaní ať zůstanou poťapatýma, my je nespasíme. A věrme že se opět někde potkáme, já bych si to přála, panáčkové :-))

54
Prochor
Reagovat

Já vím, že řada z vás má z Viktora osypky. Ale na kafe raději půjdu s ním, protože má něco v makovici. Většina ostatních jsou neskutečný dyliny. Mája řeší svou blbost alkoholem a sexem. To je nějaká hráčka ? Asi ani náhodou. Nejvíc mně nazvedla Carculka, že Viktor udělal to samý jako Mišo. Jenže tenkrát se k němu postavila Niky a on to musel řešit proti své vůli jako chlap a celou dobu chtěl Niky. Určitě nevydindal imunitu na holce aby získal jinou holku. To je jiná špinavá hra, kterou Viktor nikdy nehrál. To nebyl jeho Main Kampf.

55
theos...
Reagovat

Jo a ještě něčím mě ta „chytrá“ holka nasrala: na JOJce byla nějaká upoutávka a ona tam vyprávěla o svém působení v HP…blablabla…a pak z ní vypadlo že přerušila studium historie aby mohla do HP a v únoru možná zase bude ve studiu pokračovat. Jo a šla by do toho zase…:-((
Bezplatné školství je evidentně velké dobro (kolik % študáků to bere vážně?)…:-(

56
ucho
Reagovat

24. Aramejko řekla bych, že první opravdu akční RS vymyslel Jára Cimrman :-)

http://www.youtube.com/watch?v=GA6vkcqm_5Y

57
theos...
Reagovat

Představuju si jak sedím s Viktorem v kavárně: jsem nasraná protože mě nutí mu říkat Gino, jsem nasraná protože má na sobě svůj rudý outfit, jsem nasraná protože mu na krku visí přívěsek, který nosil můj brácha když mu bylo 6., je nasranej protože jsem nasraná.
Kafe taky stojí za hovno…že jsem radši nešla na pivo s někým normálním…:-D

58
Prochor
Reagovat

Aramejko ? Hraješ šachy ? Tvé G12 mně připomnělo komentáž mistra Capablancy v podání Járy da Cimermana ( první aut v dejinách šachu):-) P.S. Nechceš se sejít a zahrát si šachy?

59
babka
Reagovat

55 theos – mne se právě ten rozhovor s Lenkou líbil, řekla, že má nyní přerušené studium na rok. Nevíme jaké platí školné, ale víme že platí zákony jak lze studium přerušit a jaké podmínky splnit, je to obdobné jako v ČR. Je vidět že ta holka něco v hlavě má, proto ji fandím. Je mi sympatická a je pěkná, nechápu tu šikanu od kluků jako je Mireček, šušla a Martin. Je vidět, že kluci mají raději maličké hlupačky, aby se cítili výš. Lenka nabízela a požadovala nějaké hodnoty a současně se nedala opít rohlíkem. Pro mne OK.

60
estor
Reagovat

..tak já taky opravdová babka ze severu..vývoj téhleté RS mě nesmírně nakrknul..manipulace hry štábem moc vokatá,hodně přiblblá a pro diváka pobuřující..nikomu nefandím..z velké euforie a emocí najednou šumák..Vám všem tady vřelé díky za pěkné večery i rána,přeji jen to dobré a zase někdy..ahoj :DD
estor krátce e.

61
babka
Reagovat

60 estor: mne taky HP nakrknul, ale jen na chvíli. Než jsem si uvědomila jak i život s námi manipuluje v podobě našich zvolených politiků, kteří mění svá stanoviska o 180 st. a že je třeba znát informace a pak dávat nějaká rozhodnutí. Jsme na tom tak, že informace nemáme a necháme se manipulovat jako stádo ovcí? Já stále věřím na zdravý selský rozum lidí a tady na panáčkovi se mi to potrvdilo, že lidi rozum mají bez ohledu na jakoukoliv hru a falešná pravidla!

62
Ludmila
Reagovat

hm jsem kategorie 35 výš střední čechy, ale pravidelně jezdím do Brna, takže serkání tam by mi nevadilo, na HP byl nejlepší panáček

63
Hooper
Reagovat

58: „Cimrman zahlásil tah na h9, čímž zahrál první aut v dějinách šachu“:-))

64
dana
Reagovat

mislimsi že bi to nemněla vihrat nela protože ela je tlusta bečka sadla a tovideo co udělala z niki tak to bilo trapni ja si přeju a bi to vihral čino a niki nelaje tlusta manipulatorka a bi chcipla dorana kravajedna abi skapala dorana

65
koc
Reagovat

35

66
dana
Reagovat

Nela je tak falešna a bi skapala do rana čuza tlusta

67
jenka
Reagovat

Docela dobrý postřeh z diskuze HP na stránkách Primy. :-D

Ještě sem tak přemýšlel co se vůbec v tom přímém přenosu bude dít? V Superstar ve finále aspon zpívali a lidé hlasovali, ale tady? To tam asi budou souložit nebo nevim :D prima není špatná televize, ale tenhle projekt se jí nepovedl, ale tak stává se..

reagovat
Věra K:
Nela ukáže svou ojetou mindu a pojede do Brna, co jinýho.

69
Ludvík
Reagovat

67 – a proč by měli něco dělat, je to reality show jako každá jiná (Big Brother, Vyvolení) není to talentová show. Co vím, tak ve VV taky netzpívali, nebo netančili. A zase nebylo to tak špatné…spíše takový oddych od těch talentových soutěží :D

70
Heureka
Reagovat

57, TOTO bol tak uuuuuuzasny komentár, že tu plačem smiechom do vankuša :-))))) Brutálne si to vystihla, kosiiiim sa :-P

71
RAINMAN
Reagovat

No tak teď když se to v Hotelu začalo konečně rozjíždět, tak je konec…

Moc jsem na to nekoukal, ale teď od pondělka jsem viděl všechny díly. Hodně mě pobavila včerejší postelová scénka Martina s Marií.

A došlo i na zpěv Kerndlové.

72
yano
Reagovat

57/ zabila si ma.

73
yano
Reagovat

57/ som nasrany, ze si na tu kavu nepozvala mna. tvoj batman.

74
babka
Reagovat

theos… udělejte něco , aby yano nebyl nasratý, protože já nasraté lidi nemám v oblibě.

Myslím že Vikouš demonstruje svou sílu ve hře prostřednictvím Supermana a oni mu to žerou. Nakonec dobrý páreček včelka Mája a Superman. Jenže včelka Mája zanáší nebo spíše opyluje Martina a supermaníka neobdivuje. To Nikča je jiný kalibr oblékla si dres supermana, takže je něco jako superwomanka – ten dres ji půjčil suprmaník, nebo si pořídila vlastní? :-)

75
Rux-Xulth
Reagovat

48 – radek – ty jsi vůl, zajdem do fitka?

30-35 Zlín

76
Evka
Reagovat

75 – a zase musím čistit obrazovku. Fakt dobrý.

35 – o hodně, hodně víc – Praha. Ale stejně jsem se bezva bavila při čtení, víc než při sledování. Ze začátku jsem docela fandila, pak přišlo zklamání a vystřízlivění a teď je mi jedno, kdo vyhraje.
Panáček je ale jednička, ten nezklamal !!!

77
Lucia 28
Reagovat

Ahote.
Viem, ze to tu napisali uz viaceri ludia, ale aj ja sa chcem pridat, aby som vyjadrila, ze ste uzasni diskutujuci, inteligentni, vtipni a vyrecni. Citanie prispevkov ma pobavilo a nadchlo viac ako samotna RS, ktora mi aj obcas liezla na nervy.
Naozaj, da sa povedat, ze sa im to cele nejako nepodarilo. No dnes, ako odvysielali posledny diel na Prima Love a na zaver komentator povedal, ze to je vsetko, prepadol ma divny smutok. Nie je za cim banovat, urcite nie za HP. Ale islo to v TV dlho a zvykla som si. Na tie vecery, ked som sledovala hadajuce sa rybicky v akvariu a pri vyhrotenejsej situacii som sa tesila, ako to tu okomentujete, ako im to natriete.
Ja sa na RS ucim rozpoznavat charakter ludi, snazim sa ich odhadnut, sledujem ich spravanie a prejavovanie, styl debaty, zvladanie kritickych situacii… V tomto mi HP vela dal.
Budete mi chybat.

78
Igor
Reagovat

74 babka – výborný postřeh se Supermanem, ale včelka Mája by mohla být i včelka Nikolka v modrém dresu, byli jeden lepší než druhý, tak dlouho jsme se nepobavili a nezasmáli. Jestli si modrý dres v HP půjčila, tak určitě už má svůj nový

79
babka
Reagovat

Nikča měla červený dres superwomenky a docela jí šel k postavě, takže asi nebyl půjčený od sumermaníka. Už vidím finále jak supermanové vítězí nadpřirozenými schopnostmi. Normální lidi si v RSHP ani neškrtnou, ještě tak je tam trochu místa pro šašky, nafoukance a podivíny se zkušenostma z erotického průmyslu. já snad ani nemám vztek na ta zvířátka v akvárku, ale na štáb a podivná pravidla, která nelze nazývat soutěží.

80
Mikes
Reagovat

Prochore, nemyslím si, že by byl Gino takový mistr světa. Leda snad v tom, že se spolehl na to, že Mišo je debil a skutečně půjde za Nikol. Zajímalo by mě, co dal Mirkovi za to, že se za Nikču postaví on. Nicméně, víš jak by jej Mišo vypekl, kdyby se postavil za striptérku a Ginovi řekl „sorry, chlapče, skočil jsi mi na špek! Chtěl jsem Tě vyhodit a současně jsem chtěl Máju“. A jaký by Gino byl? Byl by tam za úplného … hádej co? Jenže Miško holt nevěděl, že přijde zlý hajný se sekyrou a vyžene všetkých z lesíka von, a chtěl být v silném páru.

51 – theos – s tím smíchem u Lenky máš pravdu. Ale v plavkách přeci jen nějaký ty kozy má, tak ženská to bude. A když má sepnuté vlasy, je docela hezká, zejména, když se směje.
Jinak, mnohem horší smích má Dájina, všimla sis? Asi jako když se sype štěrk.

53 – babčo, Tys‘ mě tady bavila. A s tou Lenkou máš pravdu.

81
Prochor
Reagovat

Gino jako správný hráč odhadl, že jde Mišo po Niky a využil toho. Nic víc. Špinavá hra by byla, kdyby dávala Niky Mišovi naděje. Ale to se nedělo (alespoň to nebylo vidět).

82
Igor
Reagovat

babka – Nikola měla modrý dres, Viktor červený

83
Ludvík
Reagovat

To číslo je 906 02 10 – 06 má nova

84
babka
Reagovat

82 Igor já to nechci sledovat, jen vím že jeden měl červený s druhý modrý dres supermana, což me upoutalo, stále si myslím že Nikča byla v červeném, ale na tom prd záleží :-))

Přidat komentář