Panáček v reality show

Hotel Paradise: novým hráčom je Denis Csino

21. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Hotel Paradise dnes privítal nového hráča, je ním dvadsaťročný Denis Csino, ktorého sme už mohli vidieť na fotkách z rôznych paradiseparty s ostatnými súťažiacimi. Príchod Denisa bol sprevádzaný inzerátom, na ktoré odpovedali dievčatá.

V Hoteli Paradise sa písali inzeráty

Denisov inzerát, v ktorom prezradil čo-to o sebe si prečítali všetci súťažiaci na stĺpe. Dievčatá dostali za úlohu na inzerát odpovedať.




Najviac inzerát zaujal Dominiku, energie sú energie a práve tento fakt zakomponovala aj do jej odpovedi. Daniela vo svojej odpovedi na inzerát vyzdvihla svoju vysokú školu a inteligentnosť. Niki ocenila otvorenosť a úprimnosť inzerátu, no v odpovedi sa chcela držať stranou. Lenka v liste síce oponovala jeho záľúbami, ale dodala, že si ju môže vybrať. Nelu najviac trápil Denisov vek, z TOP 15 000 000, tam posielajú „mladé kuřata“, práve list od Nely Denisa zaujal najmenej. Všetky dievčatá sa však v listoch zhodli, že partnerov meniť nechcú a sú spokojné.

Rande s Danielou a Dominikou

Denis si po prečítaní listov vybral dva, ktorého najviac zaujali – inzeráty od Dominiky a Daniely. Prípravy na rande zobrali dievčatá vážne. Dominika sa pripravovala a pripravovala, Martin žiarlil a žiarlil. Podobne to bolo aj v druhom apartmáne, v ktorom sa fintila Daniela. Mirek sa jej snažil pred rande poskytnúť všetky dôležité rady, ako má odpudiť Denisa.

Prvé rande prebiehalo s Danielou. Daniela bola s Denisom nadmieru spokojná, ocenila hlavne jeho charismu. Druhé rande po stojačky prebehlo s Dominikou, ktoré bolo opäť plné energie. Dominika bola z nového hráča okúzlená. Denisovi sa obe stretnutia páčili, väčšie sympatie si však u neho získala Dominika.

Panáčkovci, ako na vás zapôsobil nový súťažiaci Denis?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 303
1
TNT
Reagovat

Haf

2
jenka
Reagovat

1 – co taky psát ve dvě v noci :-D

3
Masoxx
Reagovat

Denis mě zaujal „lebo ja tiež cítim energie“ :))

4
radek
Reagovat

Ja sice nejsem panackovec, ale na me pusobi jako Mike Tyson krizeny s kolumbijskym drogovym kralem, cinknuty s Astarem Seranem a jeho energiemi.

5
ucho
Reagovat

Dostal mě závěr :D

Dominika : „…. a on ma táááku charzmu “

Marfuška: “ …a má hrozně velký charizma…..
… a charizma má fakt velký “

Jen jestli to není jen srolovaná ponožka

6
XMAN
Reagovat

Mě ten novej zatím nijak zvlášť zajímavej nepřijde. Když se řekne charisma tak to má rozhodně Gino, měli ho Niko a Romeo…..tenhle mi zatím připadá takovej obyčejnej a vzhledem k tomu že se nechá opít rohlíkem tý blbky Dominiky tak tipuju že to bude spíš další hračka těch husiček co tam jsou bez vlastního ucelenýho názoru. Uvidíme no….

7
garette
Reagovat

Dobré ránko.

4- Buď opatrný. Nechtěj si znepřátelit vesmírné lidi. Oni vidí všechno. :-)

8
Petra
Reagovat

Denis je take to teplakove hip-hopove decko. Bude si rozumiet s Brumlom :)

9
CarculkaC
Reagovat

6 XMAN) nestraš, to by tak ještě scházelo.

10
Mistral
Reagovat

ad 5) srolovana ponozka me rozchechtala :-D

11
Petra
Reagovat

Nikola a Viktor ma Machaci. Tie Viktorove plavky :)

http://imgupload.sk/viewer.php?file=u5dxxmr0v9nq2gpk6leb.jpg

12
Petra
Reagovat

No a co toto? (Ano, je to Nikola a Viktor)

http://imgupload.sk/viewer.php?file=fgmwdtm9y4bs212zc10v.jpg

13
lol48
Reagovat

Boze co na tom bratislavskym cikanovi je tak charizmatickeho, se asi tam uz vsichni zblaznili, cikan a jeste k tomu skaredej…. nc

15
Adéla
Reagovat

14 – bulvár opět zaspal, tuto převratnou a šokující informaci víme už dávno!!! A já včera usnula u sestřihu, protože to vzdychání „jaký je Denis stráááášně charismatický“ mě dokonale unudilo. Ať už dají finále klidně dneska večer a bude klid.
Jo a Denis mě nijak neoslnil, ale já mám asi divný vkus.

16
Adéla
Reagovat

12 Petro – to jsou fakt selebrity, Vikouš ať radši nevylézá nebo přijde i o ten zbytek sympatií co k němu mám. To spojení s Hafíkem mu spíš uškodí.

17
Elko
Reagovat

14, 15: dnes budú v Noci v raji viacerí súťažiaci, možno niečo omylom prezradia :-) …ale podľa mňa to bulvár má od nás :-)

18
garette
Reagovat

17 Elko- Ahoj. včera v noci jsem Ti ještě psal na předchozí diskusi, ale asi už si to nečetl.

Takže asi takto. Song Je to fajn, fajn, fajn, je to fajn, fajnový jsem hrál minulé dva večery. To je totiž vážné brutál. :-)

19
Beruška bez teček
Reagovat

Nechci být nespravedlivá, ale na první dobrou na mě Denis působí dojmem: „Dělám kickbox vole a jsem v tom vole děně dobrej víš vole. A s roštěnkama to vole taky umim, ale mít blonďatou buchtu s velkejma kozama není všechno vole. Jde vole vo duši“.

20
garette
Reagovat

19- Tak pokud to bude takhle, tak si s ním bude Rocky dobře rozumět. Stejná slovní vata. :-)

21
Elko
Reagovat

18 garette: akurát to čítam, :D takže sme to dobre natipovali, tuším tak tipovala aj Monika ;-)
…takže máme se dneska fajn, je nám hej
Přejel k nám pan disdžokej…

;-) to teraz platí na teba.

19 Beruška: :D ale Denis zase ukázal, že vyjadrovať sa vie a nehovoril trápnosti, zatiaľ.

22
garette
Reagovat

21- Pouští nám hity co se nejvíc líbí. Je to faaajn. :-)

23
lol48
Reagovat

Denis … knihy- necte, casopisy necte, vzdelani v podstate zakladni – tak to je pekna POSADKA v tom RAJI, neuveritelne co a o kom se da dnes tocit…….

24
Monika
Reagovat

19-beruško … ale mít blonďatou buchtu s velkejma kozama není všechno vole. Jde vole vo duši“.

to mi něco připomíná … nebavil se podobně duchaplně na skále Rybka ještě s někým?

18 a 21 :-D „co to vidí oko mé, modravé? aaaahoj kočko“

25
garette
Reagovat

24- Jsem rád, že jsme tu: „Každý zvášť, všichni spolu, jeden džus, druhý kolu. Je to fajn.“ :-)

26
Beruška bez teček
Reagovat

24 – to si nepamatuji, ale asi je to dost univerzální :-) Já si tento rozhovor nechtěně vyslechla minulý týden v MHD. Borci byli solidně vystajlovaní :-P

27
CarculkaC
Reagovat

Nový soutěžící „rád podlehne dominantní ženě“? Takže zase nela?

28
espn
Reagovat

26: tak to bol super rozhovor v tom autobuse …hahaha

29
espn
Reagovat

27: ako sa vyjadrila nela nemá rád mladaš …ale starešinu …..hahaha

30
Anonymní
Reagovat

11: ale Nikola má postavu pěknou, já ji nesnáším, ale má. Vikouš, děděk :P to je děs, prostě (i když postavu má taky dobrou).

31
Anonymní
Reagovat

14: Prý, cïtuji: „Do finále se probojovali“, to se jim povedlo :D. Kdyby tam bylo: „Do finále jim cestičku zametl štáb“, tak by to asi bylo blíže pravdě :D

32
xando
Reagovat

31 jsem psal já, jsem se zapomněl „podepsat“ :D

33
Jana
Reagovat

pro Enaz : jestli on neměl ten včerejší anonymní na mysli toto :
„Ano, máš pravdu. Nebo nemáš a nám to je jedno. Byly tragické všechny tři. Ještě něço? :D“

34
Jana
Reagovat

15 Adéla : taky mám hodně divný vkus, páč to vidím stejně.
Ale mě omlouvá to, že jsem za zenitem…hodně za zenitem…a ještě dál za zenitem. :-) A prd si z toho dělám. :-)))

35
J.
Reagovat

Mě teda ten únik informací, že finálová čtyřka jsou – Nela, Niki, Rocky a Viktor moc nesedí. Jako sice si to naplánovali hezky a my už s tím počítáme, ale několikrát bylo řečeno (když teda pominu fakt, že poměr ČR:SR by byl 4:0 – ač nejsou v současné době soutěžící v HP ze SR nějak moc výrazní, snad krom Lenky…), že na konci budou rozhodovat o tom, kdo se dostane do Top4 ostatní vypadnuvší. Nezdá se mi, že by tam nechali projít komplet tuhle čtyřku???!!!

36
xando
Reagovat

35: Možná je to kachna, ale faktem je, že Nela a Viktor jsou pod ochrannými křídly štábu, stejně jako Niki, která si navíc omotala kolem prstu dost soutěžících, takže ti ji asi nevyhodí a Rockyho tam může někdo z dvojice Nela nebo Niki protáhnout. Tahle čtyřka by byla taková „pěkná“ třešinka na dortě toho, jak z nás štáb dělal blby a už pár týdnů ví, koho pošle do finále :D

37
J.
Reagovat

Tak u tý Niki bych to ještě pochopil, ale s tou Nelou, málokdo z těch, co jsou venku, o ní mluvili nějak hezky, tak kdyby pak porota třeba z 10ti lidí řekla, že chce aby vypadl pár: Nela + Rocky, tak těžko by pak mohli přijít ze štábu a říct: No můžete vyhodit všechny, krom nich dvou. To by nikdo neposlal ani smsku a ani by se na to v případě II.už nikdy nikdo nepodíval…
Na druhou stranu, tím, že to vypadá, jak když půlka HP je podle scénáře, by mohli všichni dostat scénář, jaký důvod je mají nevyhodit, i když předtím řikali, že je nemají rádi. :o(

38
Radek
Reagovat

30
Nikola ma peknou postavu? Videl´s nekdy vubec peknou postavu? Nikola ma jednu z nejhnusnejsich postav v hotelu. Prdel jak vrata a nohy do O jako zokej Vana, nemluve o tom, ze jeji postoj do O uz zacina pod panvi.

39
Adéla
Reagovat

34 Jani – já už jsem asi taky za zenitem, sice si sama sobě přijdu ještě mladá, ale po včerejší diskuzi tady jsem tak akorát na odstřel. No ale dědci věku Vikouše se mi líbí!

40
xando
Reagovat

37: Řeknu ti asi takhle, objevily se zvěsti, že štáb u některým hráčům dává doporučení, koho by se měli zbavit. A je to z potvrzeného zdroje (nevytahuji se, bavil jsem se s člověkem, který do HP dost vidí a má osobní zkušenosti) :D

41
Petra
Reagovat

38 – ale prave na tejto fotke (11) to nevidiet.. ma dobru pozu :)

42
Ludmila
Reagovat

39- když už by se tam chtěl člověk s někým spustit, tak jediný zajimavý je v HP momentálně starouš Vikouš -nevypadá nejhůř, dá dohromady souvislou větu a může s ním být i sranda, nevzteká se, ideální partner na dovču

43
Adéla
Reagovat

42 – no jo, ale Vikouš je na ty 20, tak netuším jestli by se s náma spustil, ale nebudeme házet flintu do žita! Akorát by mě otravovalo kdyby se hodiny barvil a olejoval a solárkoval a pak ležel s tím hubnoucím vibrujícím přístrojem…. To bych nedala.

44
Elko
Reagovat
45
Ludmila
Reagovat

43- a jo pravda, hm tak s Vikoušem by to na tuti neklaplo, takže nezbývá, než zaučovat zajíčky, ale když tam není žádný zajimavý mladý materiál

46
Jana
Reagovat

39 Adéla : ale to já si právě taky připadám mladá…duchem rozhodně! :-))) Jinak zezadu lyceum, zepředu muzeum. :o))) To „za zenitem“ byla narážka na včerejší debatu. :-)
A když to kapku přeženu, dědci věku Vikouše by mohli býti mými potomky (mému nejstaršímu výhonku bude 30) :-D
40 xando : tomu bych i věřila… :-)

47
Monika
Reagovat

44 – Elko, ona nemusí, ona už netopejra ukázala :-D nicméně pěkné, to vona je, ale líbila by se mi víc, kdyby se smála. sluší jí to pak o 10000000000000000% víc.

48
Anonymní
Reagovat

38: Na té fotce! má. Jinak samozřejmě na Nelu – její postavu nemá ani náhodou, ale tohle tady napsat, tak jsi odepsanej. :)

49
Adéla
Reagovat

46 – tak já jsem o cca 6 roků starší než Vikouš, takže když je on dědek, já jsem teda…..

50
Jana
Reagovat

49 Adéla : a co jsem potom já???? :-DDD Óóó hrůzo! :-)
Mě utěšuje, že mám ještě mladší výhonky, ty mne udržují ve střehu. A o dost mladšího přítele, ten mne zase udržuje v kondici. :-)))))) A věk je koneckonců jen číslo, no ne?

51
Mikes
Reagovat

27 Carculka: Nele asi těžko. Teda, možná by i chtěl, ale Nelča už nebude experimentovat, takže nic. A mohla by jej snad drapnout rusohlávka, ta se mi zdále dominantní dost Ta zvládne i kickboxera – jednu mu prostě ubalí a nařídí mu hupsnout do postele, že si to tam rozdají, pokud se teda už chce prát.

19 – Beruš, ty vole, tak jsem se to snažil naučit nazpaměť, ty vole, a ne, nejde mi to, ty vole. Sem asi ňákej blbej, ty vole.

52
Anonymní
Reagovat

49: Pro náctiletýho! jsi. No a? :) Taky budu dědek a co jako :P Proč to tak řešíte, šmarja? :D Přece si nemůžete myslet, že jste po třicítce to nejhezčí mládí, to už je za váma, ale zase máte zkušenosti, jste rozumní a tak, všechno má svoje, ale hrát si na diblíky a supermany PERMANENTNĚ (blbnout občas neškodí) je takový :P no něvím :)

53
Elko
Reagovat

47 Monika: jo, presne to isté mi napadlo :-)))

54
Monika
Reagovat

53 – Elko, pořád mám nějak v paměti ten ovíněnej rozhovor Nely a Nikoly, kde Nela světácky mentorovala Nikolu, že kdyby vznikla nabídka 10mega za porno, tak že by stud a rodina šla stranou. že by si dělala už tenkrát promo??? :-D (porno ani jeho aktéry nijak neodsuzuji, je to práce jako každá jiná a kde je poptávka, je i nabídka = aneb nedělejme z panka tupce, každý zboží má svýho kupce)

55
garette
Reagovat

Adéla, Jana, Ludmila-

Holky, kdyby náhodou Vikouš pohrdnul, tak Taťka zebra také není k zahození. :-)

Já už nelovím jen ve vodách 20+, ale občas nahodím udičku i na starší rybku. :-)

56
Monika
Reagovat

55 – garette starší rybku, či vysušenou tresku? vyjadřuj se jasně:-D taky mi už není 20+ a v mém věku by se mnou zklamání mohlo i seknout ;-)

57
CarculkaC
Reagovat

55) ta nabídka platí jen pro Adélu, Janu a Ludmilu?
51 Mikeš) Nela už šahá na 50 tis. euro, takže ona sřídat nebude, ale snad novej jí zase nepoleze do její vychvalovaní zadnice. A tu má fakt dobrou…

58
Monika
Reagovat

57 – CarculCo, jestli vona už je nemá, krasavica jedna inteligentní;-) někdo tu nedávno psal, že ji viděl v audině nebo v bmw.

59
Elko
Reagovat

54: ten rozhovor si pamätám, to boli ešte prvé časti… ale tak nikdy nehovor nikdy alebo „Nikdy nevieš, čo sa stane v raji“ môže platiť aj v reálnom živote.

Lívia online:
http://www.cas.sk/clanok/226420/vypadnuta-livia-z-hotela-paradise-je-online-poslite-jej-otazku.html

60
xando
Reagovat

Tak tohle mě pobavilo :D: „aký máš názor na to, že Nela tam spáva s členom/mi štábu a vraj je s 1 aj tehotná…a za tieto „služby“ ju stále vracajú do hry alebo má skoro stále imunitu? (jožo) „

61
xando
Reagovat

Ten rozhovor s Lívií je zajímavý :D: „Pre Lili!!! Ahoj Lili, kto Ti bol najmenej sympatický??? Aká je Nela v skutočnosti? Čo si myslíš o tom, že Gino dal imunitu Nele??? A čo si myslíš o Niki? Mala som ťa rada budeš tam veľmi chýbať (Ajka)

najmenej sympaticka je Nela a ano je taka aj v skutocnosti, ona to nehra :) Gina uz neriesim, podla mna urobil chybu a zachoval sa zbabelo ked sa nehal vydierat. niki je falosna podla toho ako sa uz potom chovala“

62
Anonymní
Reagovat

Mě zase potěšilo, že napsala, že nejfalešnější byla pro ni Nikola. Vy furt rýpete do Nely, slepouni. Ta jí tam a vůbec lidem tam provedla celkem prd.

63
Anonymní
Reagovat

A nejvíc ta vaše rozumná Lily fandí Rockymu :) Pěkné.

64
Elko
Reagovat

Tak niečo aj prezradila… o Nele; o Viktorovi a Niki, že sú asi naozaj spolu (nepochopím :)); Nela s Nikčou sa nestretávajú, ale to prezradila aj Niki, že oddychujú od seba :)

Inak všimol som si, že Nela s nimi nechodí na žiadnu party, prečo?

65
xando
Reagovat

62: Ale figu borovů :D. Už několikrát se tu přiznalo, že Nela má hezkou postavu, stejně si její fanoušci budou stěžovat, že jí nepochválíme, už několikrát si tu lidé stěžovali na Niki (já osobně ji nemůžu vystát), ale stejně se bude pořád peskovat, že se zaměřujeme jen na Nelu. Niki je zákeřná potvora, co se tváří jako cukrkandlová holka, ale za zády je to pěkná potvora, Nela je nepříjemná, nesympatická a urážlivá drbna, každá má to své :D. Nefandím ani jedné, hotovo. To, že je Niki X, neznamená, že Nela není Y, i když rovnice jsou specialitou někoho jiného, ze zdejších diskutujících :D

66
Anonymní
Reagovat

65: Souhlasím s tebou, protože jsi to popsal přesně ty jejich povahy. Mě nevadí, i když Nele fandím :), že někdo napíše to, co ty, mě točí to, když někdo píše, že je zákeřná, nejfalešnější a takový nezasloužený přívlastky. Protivná je jak mravenec za předkožkou, proti tomu nejde nic namítnout.

67
Ludmila
Reagovat

55- taťka zebra a starší ryba?
56- vysušená treska?
tak když to bude hromadně, můžem vybírat vstupný jako do mini zoo

68
xando
Reagovat

66: Až budeš starší, tak pochopíš, že strkat pindík do mraveniště se nemá :D

69
garette
Reagovat

56 Monika- Tak já nemám problém s žádnou rybkou, protože na věci, jako je třeba sex nebo jiné nepřístojnosti, už stejně dle včerejšího náctiletého přispivatele nemám nárok. Takže jelikož si už můžu maximálně tak povídat, tak volím raději vysušenou tresku, než čipernou bělici. :-) Zřejmě jsme se nevědomky ocitli v San Angeles, ve společnosti Dr. Cocteaua, kde jakýkoli fyzický kontakt mezi lidmi 30+ a o výměně tělesných tekutin ani nemluvím, stojí mimo zákon. Takže pozor přátelé, ruce do kapes, ať nedostanete pokutu jeden kredit, za hrubé porušení morálního statusu. :-)

57 CarculkaC- Ta nabídka samozřejmě platila pro všechny dámy, které jsou soudné a uvědomují si, že už nejsou nejmladší a minisukně je pro ně tedy TABU. :-)

70
Monika
Reagovat

55 – Ludmilo, věřím, že se najde zas nějaký statečný anonym, který nás počastuje i přirovnáním ke zralému skotu. pak by tak zoo byla už celkem komplet, což? :-))

71
Anonymní
Reagovat

Holky jsou na věk ješitnější než chlapi. Jojo, člověk se pořád učí :D.

Diskutujte o HP, bábinky čiperný :P

72
koc
Reagovat

tento tyden jsem jeste nevidel ani minutu a vubec toho nelituju .. u diskuze se pobavim o dost vic .. diky vsem diskuterum a hezky vikend

73
garette
Reagovat

71- Já myslím, že tady je to pro všechny jen legrace, protože nikdo z přítomných, kterým je 30+, se s věkem, dle mého názoru, netrápí. Že děvčátka moje. Pojďte k Taťkovi. :-)

A diskutujme o čemkoli, hlavně žádnou cenzuru!

74
J.
Reagovat

65 – Na tom něco je :o)))
Tak co mi vadí u Nely nejvíc, když pominu tu protivnost nebo urážlivost, je to (ta Niki se občas aspoň jak koza něčemu zasměje), že se skoro celý rekap tváří jak zapšklá stará bába, co jí utekl celý život a ona ho strávila zavřená ve sklepě.
Je to mladá holka a když se usměje, vypadá 10x jinak než když se mračí jak kyselej citron. Už jsem tu kdysi psal, že mám kolem sebe taky pár takových a je hrozný se na to dívat. Chápu, že člověka občas lidi (nebo věci) kolem štvou, ale zas mračit se na celý svět půl dne, má to nějaký smysl??? :o)

75
Mikes
Reagovat

64 – Elko, a kdo by s takovou xxx někam chodil, krindapána? Ještě by si utrhl ostudu. A jestli lovla staříka, tak se s ním raději nikde neukazuje, protože s tím může vylézt až po finále.

68 – ježíšku, to je třeba někomu radit ??? No, vlastně, našemu pubošovi asi jo. Neříkal tady někde, že jeho pindíkovi je to jedno?

76
tramtara
Reagovat

tak hra neni ferová proč je tam zpatky gino a nela podvod uvž se nedívam nema cenu podvody a pořad někdo novy oni se tam vystřidají a olizuji nechutna hra ktera nema pravidla a všichni takoví balíci neni to zajímavé nakladné a živit takovou sebranku když jsou jine problemy duležitější těším se na českou farmu tam musejí makat a projeví se každy

77
Ludmila
Reagovat

70- a v zoo by se pak po rybovsku nemlčelo, ale hromadně bučelo

78
Monika
Reagovat

77 – Ludmilo, tak já teda beru ty ryby :-) dnes jsem měla hluku až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až až

79
Monika
Reagovat

73 – garette už běžím …. ňuf ňuf haf haf :-D

80
xando
Reagovat

74: Já mám právě s podobnými lidmi také osobní zkušenost, takoví, u kterých musí být vždy po jejich, každý jim hrozně ubližuje a oni jsou pořád ublížení. Není to nic příjemného, trávit s nimi čas :D

81
Anonymní
Reagovat

75: Neříkal.

82
Ludmila
Reagovat

68- ale musí se mladýmu uznat – že mravenec pod předkožkou byla dobrá hláška, tak za tohle palec nahoru

83
Ludmila
Reagovat

80 – a co teprv když si takového ublížence vezmeš

84
xando
Reagovat

83: Děsivá představa :D

85
garette
Reagovat

84- Ty se toho bát nemusíš. :-)

86
Jana
Reagovat

55 garette : no, páč se mi Vikouš ale ani trochu nelíbí, máš velkou šanci. Jen si nejsem jistá, jestli se máš těšit nebo bát… :-))))))

64 Elko : tak to já jsem fotky z party, kde byla i Nela určitě někde viděla, jen se mi to teď fakt nechce hledat.

A pro náctiletého anonyma já tedy mám pochopení, něco podobného, ba ještě radikálnějšího mám doma. Některé jeho postřehy se mi docela líbily, takže bych mládí v žádném případě nezatracovala ani se neposmívala. Tož asi tak.

87
garette
Reagovat

No za chvilku, abych zase nahodil kostýmek zebry a neodolatelný face cool Taťky a vrazil do víru velkoměsta. :-)

88
Monika
Reagovat

87 – garette bacha na rasa, by se museli panáčkovci skládat na kuaci

82 – Ludmilo, jj mladej baví a vzduchoprázdno v řepě taky nemá ;-))

89
garette
Reagovat

A pro velký úspěch ve včerejší debatě a vlastně tedy i tak trochu na Vaše přání, tam dneska fláknu ten náš fajn, fajnovej song. :-)

90
Mikes
Reagovat

82 -jj, to trumfne i Yossarianův ďobanec od komára na perdeli

91
Monika
Reagovat

89 – ale jo garette, flákni a dej jim pořádnej kouř;-)

92
Enaz
Reagovat

33 Jana
Máš pravdu, příště se polepším. Nechala jsem se unést .).

93
Enaz
Reagovat

No, i vogonská poetika na to nemá :D.

94
garette
Reagovat

90 Mikes- Ó jé Hlava 22, to je moje oblíbená. :-)

95
Mgr. Pudr Tubr
Reagovat

Ta Bára Tachecí má dost.

96
Kamča
Reagovat

Ty jejich inscenované rozhovory jsou fakt k smíchu. Osvícená Nela polemizuje, že není důležité být nejlepší a Brumla okamžitě vysype jak z rukávu (pardon, šnečím tempem) moudra o tom, že je důležitější si vzít od každého vypadnuvšího to nejlepší z něho. Martin se zničehonic zas prkenným projevem Brumlovi svěřuje, že neumí balit holky. Nestačím zírat. Štáb vaří z vody, štáb je mrkev!

97
Petra
Reagovat

Martin, prosim, uz nikdy si nedavaj na hlavu siltovku. Dakujem. :D

Dnes tady „chcip pes“ :)

98
Kamča
Reagovat

Také jsem na to myslela, že při pátku všichni tráví nadcházející víkend mimo TV a až to uvidí ze záznamu, tak to tu trochu ožije. U těch kšiltovek mě také napadlo, že to je asi placená reklama. Dájinka ji měla též na sobě. A jinak, jak jim to trochu „pálilo“, tak asi poobědvali trochu vtipné moudré kaše, protože, co za moudra ze sebe dostávali, to bylo neuvěřitelné. Hlavně Brumla s Nelou.

99
Wanna be your monster
Reagovat

Dája v dopise píše, že je pozitivně naladěná jo :D

100
ucho
Reagovat

Teda, to začíná být tak zoufale ubohý, že to už není ani k smíchu.

101
babka
Reagovat

Lidičkové, když jsem vstoupila do děje RSHP byla jsem v pracovní neschopnosti a jaksi z nudy začala sledovat. Byla jsem vcucnutá do děje, roztrpčovala jsem nad nespravedlností (používala i legislativu) , chlácholila, argumentovala i těžkou Sofiinou volbou, přijímala kritiku a odrážela kritiku stále vstříc myšlence, že tohle sledování akvárka má nějaký smysl, že to má pro život ponaučení pro nás všechny. Je to ztráta času a nestíhačka, proto se tímto loučím se svými sympatizanty, se kterými jsme měli obdobné názory i se svými pseudoodpůrci, se kterými jsme si nesedli. Prostě se mějte fajn lidičkové- panáčkové a stále budu doufát že se najdeme někdy na jiné diskuzi, mnoho z vás bych ráda potkala jen ta obyčejně ve svém reálném životě. Hodně zdraví a dobrých úsudků i nadále! :-) Dík za názory a za to jak jsem se nasmála.

102
ufo
Reagovat

No vypadá to tak,že rejžove už to moc přetáhly a čim dál víc lidí na to prdí. :-)holt hlasování bude propadák.

103
ucho
Reagovat

Jediný zajímavý moment – včerejší Noc v raji na Jojce –
čas 45:20:00 – „Pavel z Prahy“ – Leo ?!?

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/video-epizody/2012-06-22-hotel-paradise-noc-v-raji.html

Blekotající Hafík a Ginovi spadly koutky :D

104
Masoxx
Reagovat

babko aj. – vůbec se nedivím, nad rezignací, vnímám to podobně a taky to balím. Na sledování tohohle je můj čas drahej.
Ale na druhý straně mi díky došlo, jak tahle šaškárna čitelně demonstruje holografický princip života – každá jednotlivost odráží celek. A tak děkuji aktérům za tu názornost. RS je buňkou naší nemocné společnosti. Stejně jako s „králíčky v domečku“ manipuluje štáb, s náma manipuluje hrstka vyvolených, upravuje si pravidla za pochodu mávajíc glejtem, že jsme na tuhle hru sami přistoupili. A má pravdu. I my chceme „svých 50.000“, svůj komfort, požitky, místo na slunci a zážitky, co na tom, že všechny tyhle skvosty jsou umělé…

105
Kamca
Reagovat

Tak prece se tu nekdo ukazal. Uz jsem se bala, ze jste u toho pomreli nudou.

106
Miky
Reagovat

101), 104) … + viacerí další )

Taktiež cítim, že toto fórum v poslednom čase už pomaly kopíruje nálady v RS na obrazovke a aj blížiace sa dovolenky (ako aj moja) budú príčinou, že sa to v našej diskusii ešte viac preriedi ….

Som rád, že som si tu mohol aspoň krátkych pár týždňov pokecať s niektorými z Vás ( Macík, Elko, koc, Yano, Ľudka a pár ďalších) – z mojej strany s akou-takou snahou o menej vážny tón,
no a samozrejme zozšíril som si zásobu českých slovíčok ( také slovíčko „páč“ som priam zbožňoval:)).

Všetkým Vám želám, aby Vás neopúšťali sily pri dosledovaní tejto akože reality show :)) a ešte veľa zábavy v tejto diskusii.

Na našej strane rieky Moravy o lúčení spieva Robo Grigorov:
„Všetci sa zídeme
raz v jednej posteli
budeme mŕtvi
a tak strašne dospelí.“

No a u Vás zase Váš velikán Honzo Werich:
„Všichni se sejdeme,
až svou zemi najdeme
naschledanou v lepšííích čáásech….“

S posledným smajlíkom sa s Vami lúči
Miky.
:)))))))))))

107
Elko
Reagovat

Veď je víkend, teplo… kto bude za PC? :-) (aj ja som tu len na chvíľku a zdravím ťa Miky)

Ale tak po skončení HP pripravíme nejaký rozlúčkový článok a snáď sa tam všetci stretneme, aj dovolenkári ;)

103: tak telefonát nemal chybu :-)

108
jenka
Reagovat

103 telefonát se mi líbil už v noci, když jsem Noc v raji sledovala. Nějak při něm zamrzl Ginovi úsměv. Vypadá to, že i Gino velký hráč a stratég Nikině naletěl na úsměv a sladká slovíčka :-)

109
CarculkaC
Reagovat

58 Monika) tu audinku už měla před paradajsem, ale vždyť víš, že ona to měla težký…

110
CarculkaC
Reagovat

69 garette) no proto…

111
Mikes
Reagovat

Tak, koukám děcka, že tam zřejmě nic nebylo, protože kde nic tu nic, diskuze veškerá žádná. Esli to nebylo stejně zábavné, jako když jsem seděl kdysi dávno u babičky v okně a koukal na dvůr, po kterém korzovaly/i slepice a husáci. Občas jsem tam plivl, načež to tam na chvíli zavířilo a pak zase dvě hodiny nic.
Takže jo, mějte se (člováci myslím začínají se Zámenou, tak snad tam.
Jo, Miky, bylo nám ctí a potěšením, páč cudzinci tu umějí vnést ruch.

112
ivanka
Reagovat

Ahoj, u Noci v ráji jsem usnula, mám noční, ale určitě si to pustím. I já ovšem odjíždím koncem týdne na dovolenou a neuvidím ani finále. Doufám, že to tu ještě po návratu najdu, abych to viděla. I když je mi jedno kdo to vyhraje, ale jen tak pro info.

113
Hana
Reagovat

101 babka – já už rezignovala před časem , vůbec to nestojí za to, věnovat takové frašce svůj čas, je to hra o ničem.
Měj se moc pěkně a třeba zase někdy tady.

114
radek
Reagovat

108

Jo, telefonat byl super. Niki je mrcha a patri ji to. Telefonatu verim. Nejhorsi jsou ti, co si hraji na ty hodny, rikam to od zacatku, ze je tohle nejhorsi sorta lidi, ne Nela. U ni kazdy vi, na cem je, kdyz ne hned, tak velice brzy.
„Podrazila“ i svoji segru, pak to v noci v raji jakoby omlouvala tim, ze to bylo pro hru atd., ale neverim tomu, protoze to, kdyz rikala o tom, ze ji podtrhne, rikala sama ve zpovednici, tudiz bez svedku a nemusel amit strach, ze by se to nekdo dozvedel. Ta daja ma aspon trosku charakteru v tele a potvrdila to, co rekla v hotelu.

Ale ten okamzik, kdy to mozna Leo praskl byl uzasnej, ty jejich ksichty byly nezapomenutelny. Jak viktoruv, tak falesne matky terezy.

115
theos...
Reagovat

babka – i když jsem většinou byla tvůj protivník tvoje názory mě neurážely, takže škoda kdyby jsi vysublimovala…:-P
K poslednímu dílu: já se neskutečně zasmála u rozhovoru Dáji s Brumlou (Dája byla někde na balkoně, nebyla vidět), kdy mu vyčítala jak málo si jí všímá slovy “ JÁ JSEM TI CHTĚLA DÁT PUSU A TY JSI ODKLOPIL HLAVU“…
Ještě teď se usmívám jak dement…:-D

116
CarculkaC
Reagovat

114) To, že Niky není taková hodná naivka, jak se prezentovala ale nijak nezvyšuje cenu Nely. U Nely jen dřív poznáš, že je třeba dát nohy na ramena…

117
theos...
Reagovat

Když už si tady mektám jen pro sebe svěřím se (sama sobě) s neskutečným zážitkem: V pátek jsem byla v Č.Lípě a když jsem šla zpět k autobusu procházela jsem sídlištěm (kde bydlí hodně Romů) a potkala maminku s opravdu moc hezkou holčičkou. I když toto etnikum fakt v lásce nemám…no byla opravdu roztomilá, zažvatlala „ahój“, já jí odpověděla a složila poklonu jak moc je hezká, maminka byla potěšena, usmívala se…ptáčci zpívali, sluníčko svítilo a nad námi se klenula pomyslná duha přátelství, souznění (a bůhví jakých ještě sraček) a maminka řekla: Tak už póď ROSALINDO…a já v tu chvíli začala kombinovat (Rosalinda Dudiová, Rosalinda Grundzová…) a bylo mi zle z toho jaký bonus jí maminka přidělila na už tak trnitou cestu do života. No byla jsem už za stromy takže jsem je neviděla ale vtom zazněl silný hlas: Tak už sakra polééz ROSALINDO, nebo tě nakopu…“
Už naprosto klidná jsem došla na autobus s vědomím že vše je v pořádku a zhola nic nevybočuje z normálu…:-D
Ještě podotýkám, že jméno maminka vyslovovala s důrazem na „S“ (žádná Rozalinda nýbrž Rosssalinda)…:-(

118
Melanie
Reagovat

Nela a Niky jsou obě mršky, tam není co vybírat. :o)
Divila jsem se, že je tu po dvou dílech tak málo komentů, zhlédla je a už se nedivím. :o) Tam se fakt nic neděje a obávám se, že už ani moc nebude. Každopádně pár momentů pobavilo: velký zájem děvčat o Rockyho (možná do konce HP pochopím, co na něm vidí), Nela, která se chválí, jak je lepší než ostatní, co už vypadli (ona si snad vážně myslí, že je takhle daleko jen svým přičiněním), Martin, který neumí sbalit holku (asi mu ještě nikdo neřekl, že nemůže chtít sex po pěti minutách) a Rocky radící Lence, že se nemá hádat s Mirekm, ale má zůstat klidná a jenom ho setřít.
Sledovala jsem to jenom jako kulisu při práci, tak mi možná ještě další perly utekly, tak kdyžtak napište. :o)

119
CarculkaC
Reagovat

118) já už jsem taky celá zvyklaná Rockym. To není možný. I Lenka v „Noci“ na něj pěla chválu. To je záhada.
117) Tvoje pocity znám, ale to mě jen utvrzuje v tom, že si nemyslím že by jsme byli rasisti (spousta lidí přála Romeovi, Monice Bagárové,…), jen nás prostě žere, když máme doplácet na příživníky, zloděje a násilníky ať jsou jakékoliv barvy a jakékoliv národnosti. A co si budeme vykládat, tan poměr mluví za vše.
Až při zmínce, že do finále nejspíš půjdou jen češi mě napadlo, že jsem měla oblíbence téměř výhradně ze Slovenska (Romea, Klaudii, Naty) byť jsem „brňačka“

120
Melanie
Reagovat

119 Carculca: Teď mně dochází, že já vlastně taky. Ještě bych přidala Livii a Nika.

Koukla jsem na ten kousek z Noci v raji, vážně si myslíte, že to byl Leo? Moc se mi to nezdá, ale kdyby ano, tak by to od něj byla docela sviňárna.

121
Prochor
Reagovat

N+ vesmír = N

T2/T1 = 0,0000001 IQ

122
CarculkaC
Reagovat

120) Ježíš, jak jsem mohla zapomenout na Liv s Nikem! Jasně že ti dva do mých oblíbených taky patří.
Leo to podle mě nebyl, ale kloním se k názoru, že si to nevymyslel. Asi nějaký mejdan, kde byli přistiženi. No…pěkně jí stuhly svaly v obličeji.

123
babka
Reagovat

Už jsem fakt praštěná babka, že něco píšu: jen jsem si fakt myslela, že se každý jedinec nějak dere ku svému prospěchu za výhrou z hlediska dominatních genů, že odhadnu postavičky ve hře, že jde o jejich vlastnosti bez zásahu režírování, že RSHP má nějaká „lidská“ pravidla nebo „zvířecí“ pravidla smečky pro moje ponaučení, kterými se můžeme řídit i v životě včetně nějakého nesolidního překvápka. Hodně se zajímám o recesivní geny jako modré oči a světlé vlasy, proč jsou na ustupu těm černým kubánským??? Kolik z nich tam bylo modrookých???? Ale mne vážně již opustilo tohle akvárko pozorovat, není to právě můj zdroj informací :-) Raději vtipně a vesele se na to koukat, takže díky panáčkům. Tedy už se nekoukám na tenhle vzorek individuí opálených do černa. Ale díky panáčkové za vše a nesmím zapomenout jmenovat elko. U mne je zváštní že fandím slovákům, tedy kromě Vikouše, ale i ten je mi už ukradený :-)) Překvapila mne spíše lidskost na panáčkovi bez zlých slov a velká vtipnost a nadhled a to je pro mne ten přínos.

124
CarculkaC
Reagovat

123 babka) nedívala jsi se na „Extrémní rodiny“?

http://extremnerodiny.joj.sk/extremne-rodiny-archiv.html

125
CarculkaC
Reagovat

123 babka) proč jsou modroocí na ústupu? Myslím že taky tím, že jejich/naše množivost je mnohonásobně nižší. Zachvíli už budou/budeme rarita.

126
Melanie
Reagovat

123 babka: Vždyť to se snad jinak než s nadhledem brát nedá. :o) Proto taky ráda chodím na Panáčka, tady to většina bere jako zdroj zábavy a jen málokdo má potřebu se kvůli jiným názorům hádat.

127
babka
Reagovat

CarculkaC
nejde ani množivost atd. naboženství a války jde jen o pouhou genetiku, jako RH faktor mínus taky neobstojí, to ženy znají z těhotenství. K resesivním genum patří i krevní skupina nulka, to je otázka genetiky, barva očí a vlasů, že ten silnější gen vyřadí slabší gen v potomkách. Stačí si toto zadat do googlu :-)) co se týká barvy oči a vlasů a krevních skupin ABO.

128
babka
Reagovat

Melanie
však jsem tomu chápla i když trošku později než-li vy ostaní s náskokem , takže jsem měla pozdějsí nástup a pozdější usudek. Jsem ráda za panáčka – jednou jsem hledala informace k RSHP a našla vás tady. Takže ať žijou panáčkové, to říkám s díky :-)) a už běžím k vodě doslovně :-)
Hezký časík vám všem !!

129
CarculkaC
Reagovat

Myslíš, že modré oči a světlé vlasy jsou na ustupu? Tak např. v HP byla modrooká blodýna: Dominika, Daniela, Natalie, Nela, Klaudia a Zuza.

130
veronika
Reagovat

Naopak mně ten hlas připadal jako Leův, dumala jsem proč se představil jako Petr, teda než položil svou otázku.

131
garette
Reagovat

Zdravím Vás mé dámy (i pánové).

Vzkaz pro babku. To že se už dál nebudeš dívat na HP přece neznamená, že se občas nemůžeš přijít podívat sem na nás. :-)

Taťka zebra

132
Anonymní
Reagovat

Ten volající tutově Leo nebyl, jste hluší?

Ale jinak sranda :D

133
dáša
Reagovat

129 Zuza mala oči podľa nálady – raz čierne, inokedy modré. A tak to má aj na fotkách

134
CarculkaC
Reagovat

132 Anonymní)
Nejsme hluší ale také nejsme nijak zvlášť často s mladým Beránkem „na drátě“, tak to neumíme tak dobře posoudit jako ty. Hlavně tvoje argumenty byly neprůstřelné.

135
CarculkaC
Reagovat

133 Dáša) Taky jsem si nebyla jistá, proto jsem ty údaje vyčetla z jejich dotazníků. Zuza tam má napsáno „modré“.

136
Hana
Reagovat

119 CarculkaC – úplně ve všem co jsi napsala s tebou souhlasím a to jsem „pražanda“

137
Igor
Reagovat

Já bych tu vítěznou, vlastně zatím finálovou čtyřku, poslal za odměnu do RS Farma, určitě by nás přesvědčili jak jsou to opravdu velcí hráči.

138
theos...
Reagovat

Ten telefonát do Noci v ráji určitě Leo nebyl. Měla jsem to nahraný, zkoukla a až je mi Nikoly líto jakou nánu ze sebe udělala…a konečně dává význam to její chtění být mocímermo s Leošem a smutek že on s ní nic mít nechce (proč taky, už jí ozkoušel)

139
Anonymní
Reagovat

CarculkaC: Nevím, jaké argumenty bys asi chtěla? Prostě si to pusť nahlas a víckrát. *Ťuká si na čelo*

140
Olena
Reagovat

To Leo byl tutově, poznala jsem ho i já a všichni ve studiu ho také zdravili. Nikola hrála svatou, ale Džínovi to seplo hned, že ji Leo sám usvědčuje. Hned mu také zmrzl úsměv, i když ani on sám s Janou není bez lži. Nikola si tam sebou vzala svoji suitu, ségru a nabíječe.

141
Olena
Reagovat

Myslím, že to Leo udělal pro to, aby vyhrála Nela, jinak to sviňárna je, ale ona je Nikča tak nějak celá svinská.

142
CarculkaC
Reagovat

139 Anonymní) Při tom ťukání opatrně, nejspíš je tam dutina.
136 Hana) díky
138 theos) hlas si neodvažuju posoudit, ale připadá mi to na Beránka dost podpásovka, na druhé straně, co by hoši neudělali pro vítězství své velitelky Nely. Ale i tak mi to k němu nesedí. Nu což, když se loď potápí….

143
Anonymní
Reagovat

142: Dutina lebeční, ano, tu máme všichni a uši taktéž. Dobporučuji je používat.

144
posluchač
Reagovat

140: To řekli proto, že ten borec říkal, že byl u toho. Jinak nechápu, jak si někdo zjevnou buznu může splést s Leem.

145
theos...
Reagovat

Nemá cenu se hádat jestli to byl nebo nebyl Leo (ale nebyl), fšicí se znali z castingu a určitě se setkávali před nástupem do „akce“. Pro Nikolu je to špatná známka už proto jak neustále říká že ona by tam nikdy…..(protože ty kamery!) To její cicmání se s každým na cimře mi přijde o dost horší než kdyby tam měla jednoho „podpeřinového“ partnera.
O.T. – To je teď nějaká móda že se na potkání všichni (hloubkově) líbají??

146
Beruška bez teček
Reagovat

Noc v ráji jsem neviděla. O co vlastně v tom telefonátu šlo?

147
CarculkaC
Reagovat

146 Berča) Nějaký telefonující dal Nikole dotaz, zda měla sex před HP s Leem. Ona to popřela a on ji oponoval, proč lže, že u toho byl. Myslím, že na tom něco bude, protože měla u toho ten zoufalý výraz „doprdele, je to venku“.

148
Beruška bez teček
Reagovat

147 – aha, nepřekvapuje :-) Na aktéry RS vždycky všechno praskne. Jestli je to pravda, tak je Leo docela dobrej střelec. Ale nějak nechápu co na něm holky vidí, já tyhle namistrované frajírky nemůžu ani cítit, a to platilo i v mladší době kamenné, tedy v době, kdy mně bylo stejně jako děvčatům v hotelu.

149
CarculkaC
Reagovat

149 Berča) a navíc, kluci, co mají potřebu sdělovat, kam strkají „svého krocana“ jsou pro mě ubozí. Gentleman si užije a mlčí.

150
Beruška bez teček
Reagovat

149 – Carculko, tak o tom žádná, ale to jsme u úplně jiné kategorie pánů. U frajera Leova typu mě to ani nezarazilo ani nepřekvapilo. K image těchto borečků patří i portfolio se „sestřelenejma roštěnkama“ s jehož pomocí si honí své instantní sebevědomí.

151
CarculkaC
Reagovat

150 Berča) zpětně mi dochází, proč Nikola ze začátku tak vyváděla. To muselo být slušný rozčarování a ustát to muselo být taky těžký. Potom dává smysl, proč se rozhodla u vyřazování, kdy za ní stál Viktor a Leo, nedat šanci Leovi.

152
Beruška bez teček
Reagovat

151 – Carculko také mně to napadlo, že najednou má Nikolino počáteční bláznění smysl. V tom případě chtěl Leo skutečně jít domů, protože mu muselo být jasné, že když provedl postelovou rošádu, odpuštěno mu nebude.

153
Monika
Reagovat

150 – 152 jj holky máte pravdu. připadalo mi to jako zbytečná dětinská hysterie. jako vyvádění Marušky na písku, že ji Honzík nechce pustit na houpačku ;-) a ejhle … on si jí Leo už označkoval :-D

154
J.
Reagovat

119 + 120 – Tak dnes tu zareaguji jen zpětně a jdu snad spát, páč jsem začal koukat na Farmu a jen co jsem viděl úvodní díl, nejspíš to nebude nic pro mě. Už na HP jsem ztratil času víc než dost. Ale člověka to někdy tak pohltí, že už si pak řiká: No tak to dokoukám… Ale k věci:
Já jsem o tom taky přemýšlel a v podstatě mi taky ti, které jste vyjmenovali, přišli jako jedni z nejsympatičtějších – a je to fakt, všichni jsou ze SR. A ve finále žádný slovák? No škoda…
Na druhou stranu zas – když se řikalo o přerušení natáčení, mělo jich být ještě 10 a zatim jsem neslyšel nic o tom, že by dotočili ten zbytek, takže kde se vzalo to, kdo je v top4? Nebo že by to dotočili v takovém utajení…

118 – Už jsem tu koncem týdne psal, že čtvrteční díl byl: Denis přišel do HP a páteční díl: Denis si prohlíží vnitřek HP… Nuda k uzoufání. Asi už tvůrci počítali s tim, že lidi budou jezdit na chaty, chalupy atd… Takže tyhle díly by tomu i odpovídaly…

155
Anonim
Reagovat

Aku pozicaj taku vrat. Aneb pokracovani prispevku teto debaty na rovnake urovni.
Byl jsem pri tom kdyz si to nektere damy rozdavali s bezdomovcem. Popirate? A co na tom. Nejake taky hov a do se toho chyti a bude Taky tvrdit, ze to je pravda. hehe

156
Anonim
Reagovat

P.S.
Pritomne DaMy… To na upresnenou by zamnena nenastala hehehe

157
Souhlas
Reagovat

To doplním.
tiež tu pritakávajúci páni pche. A tiez hehe

158
Mikes
Reagovat

147-150 – jejda holky, koukám, že tentokrát tam došlo na hodně pěknou konfrontaci; jestli to chápu, tak to bylo v Noci, že?
Souhlas s tím, že tohle se nedělá (prozrazovat), ale co byste chtěli od těch kusů, co tam jsou, a to včetně holek (keré tam blábolí ty svý jalový a prolhaný nesmysly). Lea sice neznám, ale v daném případě to klášterní schovance přeji, škoda, že jsem neviděl její xicht při tomhle odhalení. A co na to Gino? I když, tomu jde o milion, nějaký úlet Nikči ho urči nerozházel.

159
Anonymní
Reagovat

158: Já bych spíš řekl, že Nikole jde o milión a ví, že s Ginem má jistou půlku. A Leův hlas to nebyl.

160
CarculkaC
Reagovat

158 Mikeš) mrkni se na to na netu, poslední Noc v ráji, ten výraz stojí za to.

161
Julie
Reagovat

Byl-nebyl, ale čučeli oba (Niky i Viky) jako péra z gauče, takže na každém šprochu, pravdy trochu :D

162
Julie
Reagovat

159

163
RBCZ
Reagovat

mám jen dotaz – co řekl ten telefonista v Noci v Ráji, jak to tady teď všichni řešíte? Nejde mi spustit stream a nemůžu na to kouknout :-) Díky

164
Radek
Reagovat

Paneboze a dochazi tady nekomu, ze to vubec nemusel byt leo, ale ze jich nekde mohlo byt vic (party) a dotycny videl sukat lea matku terezu? A ten dotycny volal do tv? Ja tomu verim, ty ksichty staly za to. Obzvlast matka tereza ho mela nadherny, nestihla se asi poradit a archandelem gabrielem jak ma u toho vypadat.

165
Melanie
Reagovat

164 radek: A taky to může být naprostý nesmysl. My o tom víme houby. Každopádně to byl někdo, kdo chtěl poškodit Niky v očích diváků. A kde je pravda, to se asi stejně nedozvíme. :o)

163 RBCZ: Ve zkratce – zavolal do studia „Pavel z Prahy,“ zeptal se Niky, jestli měla něco s Leem. Niky odpověděla, že se jenom líbali, ale víc nebylo. No a Pavel řekl, že s Leem spala, že to ví, že u toho byl.

166
Beruška bez teček
Reagovat

164 – Spíš si myslím, že se Leo někomu pochlubil (viz naše diskuze výše). Třeba je někdo viděl spolu odcházet a Leo pak přiznal zářez na pažbě. Ale to je jen odhad.

167
Monika
Reagovat

nemyslím si, že to byl Leo. hlas měl hodně podobný, ale ale intonace byla jiná. ten Nikoly výraz nemusel nutně znamenat, že mu taky ohřála krocana, ale to její vyšilování na začátku HP, že jí Leo nechce a to jeho utěšování by na to i sedlo. ale co, já jim u toho nesvítila :-D

168
CarculkaC
Reagovat

167 Monika) její reakce spíš potvrzuje, že se to skutečně stalo. Byla upřímně zděšená, pokud by to bylo jinak asi by spíš byla rozhořčená nebo pobavená, ale to je její věc. Asi by nebyla ani první a ani poslední co mu podlehla. Nelíbí se mi spíš to roztrubovaní do světa: „dívejte jaký jsem borec, další co mi dala“. To všechno platí v případě, že na tomto šprochu je pravdy trochu.

169
CarculkaC
Reagovat

164 radek) dochází. A kdyby jsi četl celou diskuzi, když už se chceš k něčemu vyjadřovat, věděl by jsi, že ty názory „byl x nebyl“ jsou tu téměř vyrovnané. Pokud to nepotvrdí Niky nebo Leo, budou oba názory pořád jen dohadem. Jenom spekulujeme.

170
CarculkaC
Reagovat

166 Berča) Beru, kdy bude malej brouček?

171
Beruška bez teček
Reagovat

170 – Carculko, v srpnu :-)

172
ucho
Reagovat

Nikolo jsi pravdomluvná ? – ještě jednou odkaz na telefonát od „Pavla z Prahy“

najdete ve 45 minutě

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/video-epizody/2012-06-22-hotel-paradise-noc-v-raji.html

173
Beruška bez teček
Reagovat

172 – koukla jsem se na video a z Niki reakce si nejsem jistá… Variant existuje nepřeberně, od opravdu se to stalo, přes „Pavel z Prahy“ se vsadil s kamarádama, že zavolá do studia, Nela se snaží shodit Niki v očích veřejnosti před finále, až po možnost: skutečně to byl Leo (a tam jsou varianty opět dvě, kde v jedné se to stalo a ve druhé se o tom pouze mluví).

Na druhou stranu by tento fakt, více než uspokojivě, vysvětlil Nikčino chování na začátku HP. (ale to už tu bylo několikrát řečeno)

174
macek
Reagovat

172 Ucho …ale dotyčný se nezeptal jestli je NIky pravdomluvná, ale jestli je upřímná, takže ať to byl kdokoli, rozhodně to byl někdo, kdo nechápe význam slov, protože v tomto kontextu mělo být slovo pravdomluvná. To by se to na účastníka této šou i hodilo.
Podle mě to Leo byl, ale pravda to neni, prostě jí chce jen uškodit. Já bych se etda v její situaci tvářila asi úplně stejně, kdyby na mě někdo vybaf takovou lež a kor v televizi.
Ale rozhodně nejsem nějaká Niky zastánkyně, já tam nefandim nikomu. a hlavně je mi úplně šumák jestli spolu něco měli nebo ne a kdyby to jeden z nich zapíral, tak tomu rozumim

175
CarculkaC
Reagovat

171 Beruška) Tak to je za chvilku. A bude to brouček nebo beruška?

176
Hooper
Reagovat

Ad Leo a Nikola – na začátku soutěže tu někdo psal, že se znají z reálu, tedy ne až od castingu. Jejich případný sex by mě nepřekvapil.

177
Beruška bez teček
Reagovat

175 – brouček :-)

178
Anonymní
Reagovat

Leo opravdu nemá hlas čtyřprocentní menšiny, to může napadnout jen XXXX.

179
CarculkaC
Reagovat

174 Macek) souhlas. Ten telefonát opravdu neměl jiný význam, než to Niky zavařit. A taky se nedivím, pokud odpověděla nepravdivě. Po tom je každýmu kulový a ne každý má potřebu se ventilovat s intimními věcmi do světa. A ohánět se tím, že není upřimná (pravdomluvná), když neodpoví nebo odpoví nepravdu je trochu mimo. Jak říkala moje babička: na blbou otázku, blbá odpověď. Škoda jen, že ho neposlala k šípku.

180
CarculkaC
Reagovat

177 Berča) gratuluju. První nebo už doma něco pobíhá?

181
Beruška bez teček
Reagovat

180 – kdepak první, jsem už zasloužilá matka, nějaké ty páry tlapiček už mně tu pobíhají :-)

182
Anonymní
Reagovat

179: Jednou? Ta lže a je za svini celou show. Že ty se celou dobu díváš na dánskou verzi? By tomu odpovídaly ty tvoje postřehy.

183
CarculkaC
Reagovat

179 Anonymní) já jsem nenapsala „jednou“. Moje postřehy jsou přesnější než tvoje čtení příspěků. Já Nikolu nemusím. Káže vodu pije víno, ale toto byla podpásovka, která sem nepatří. Jó kdyby spala s režisérem, je to jiná….

184
babka
Reagovat

Jak to vlastně je? RS dosud neskončila, jsou tu ale rozhovory v Noci s účastníky. Jde mi spíše o něco jiného než, že Nička něco měla ve trojce Leem i Pavlem dohromady. Nička jakoby tvoří nějaký umělý páreček s Vikoušem – jde o hru nadále, jde o to aby diváci posílali SMSky na jejich podporu? tak blbý snad nikdo není.

185
CarculkaC
Reagovat

184 babka) nepřipadá Ti možné, že by tvořili ti dva pár?

186
babka
Reagovat

CarculkaC
Ale jo připadá mi to možné z hráčského hlediska a hrají i venku z toho akvárka jako pěknou habaďuru na diváky. Soutěžící žerou i žížaly a pavouky v RS, aby zvítězili- tak, proč by se ti dva N-V nezmohli na oslintávání a další hru pro diváky, když je vypustili z akvárka, nevěřím jim ani slovo!!!

187
CarculkaC
Reagovat

186 babka) já jim taky nevěřím, ale Nikol a Viktor mi přijdou jako pár, který by mohl i mimo HP fungovat.

188
babka
Reagovat

CarculkaC
Ještě nebylo finále, takže je vše jenom hra pro oblbování diváků a Noc je taky jen nástroj. Nikča a Vikouš jako fungující pár mimo RSHP, to mne fakt nenapadlo ani vteřinku. :-)

189
Melanie
Reagovat

186 babka: Jak jsem tak koukala na FB nebo ofiko diskuze, tak jim to spojení spíš škodí, jejich fanouškům se to nelíbí a oba tábory svorně prohlašují, že tím v jejich očích klesli. Takže pochybuju, že by to byla habaďůra, protože oni nebo jejich blízcí diskuze určitě čtou.

190
Mikes
Reagovat

182 – hele, ty nevycválenej puboši, buď slušný aspoň k ženským. Já ty tvoje sprosťárny beru celkem s nadhledem, pokud se obouváš do mě. Beru, že dnešní -náctiletí už zdaleka nejsou tak vychovaní, jako jsme byli my (za něco takového bychom dostali hned po čuni), i když jsme taky nebyli svatí, ale k ženské, navíc dospělé, být sprostí, to by si nedovolil ani ten největší křupan z nás. Ono by nás to i dost znemožnilo, byli bychom za něco moc fuj.

191
Mikes
Reagovat

189 – Melánie, asi jsem tupej, ale já ty jejich ofika, nemluvě o diskuzích pod nimi, tak nějak nemůžu najít. Pravda, ani jsem to moc nezkoumal, protože tam obvykle píší děsný nanynky, což nemusím, nemluvě o tom, že bych některým napsal asi dost hustý věci.

192
babka
Reagovat

Melanie
Hra neskočila, nebo se mýlím? VÝHRA NEBYLA DOSUD UDĚLENA. Dosud se hraje a vše je faleš nad faleš, na fanoušky habaďura. Snad nikdo nebude posílat SMSky, prože takhle zpotvořenou RS jsem ještě neviděla.

193
CarculkaC
Reagovat

190 – Mikes. Díky náčelníku, že jsi se mě zastal

194
Mikes
Reagovat

Tak jsem to zkoukl (teda protrpěl tu spoustu keců), jakž takž mi z toho dobře vyšla Livka, ještě lépe Lenka (jak se mi původně moc nelíbila, teď je z ní docela pěkná holka, navíc s nekomplikovanými názory). Ostatně, i v upoutávkách je docela kočka.
Telefonát jsem si vychutnal, už jenom ta příprava, jak si ji nejdřív pěkně navedl a pak odsmečoval, to nám ale Nikča pěkně zazízala. Kdyby to nebyla pravda, tak zrovna ona, při svý pohotovosti, by jej lehce odpálkovala, místo toho preglgla a vyslovila usvědčující větu „takže ty jsi Leo?“ A jak už tu někdo kouzelně napsal, nahodila ksicht „jéžíš, a teď je to v perdeli“. Takže pobavilo … njn, je to holka pěkná, věřím, že nejen Leo by si dal říci.
Teď jsem zvědav, kdy si tam pozvou Nelinu, ta se se svou intelektuální neúrovní jistě dokonale pohřbí sama.

195
radek
Reagovat

190
on ale v 182 nenapsal nic tak hroznyho. Navic reaguje na nekoho, o kom nevi kolik mu je let. Ja to z nicku nepoznam. Tim se ho ale nechci zastavat, jestli je to ten anonym, ktery je sprostej jak zumpa.

196
Mikes
Reagovat

193 – to je přece samozřejmý, řekl bych i povinnost. Nemluvě o tom, že jsme navíc oba Brňáci.

197
Mikes
Reagovat

195 – no, já mu to asi sečetl všechno, nejen tu 182.

198
Melanie
Reagovat

191 Mikes: Koukala jsem na nějaké komenty na prima-love.cz. Ale máš pravdu, že jako diskuze to nestojí za nic, je to stejné jako na iprimě.

192 babka: No právě, že se ještě hraje, tak je mi divné, že se spolu tak ukazují, když to spíš jejich fanoušky odrazuje. Že nemá cenu utrácet za SMS kvůli takové frašce, o tom žádná. :o)

199
CarculkaC
Reagovat

197 Mikeš) Budeš se dnes dívat na Kleo?

200
Anonymní
Reagovat

190: Patrně ti hrabe, protože já mám do puboše daleko. Ne tolik jako ty, ale dost. CarculkaC má primitivní, hloupé názory. S tebou jsem si v životě nepsal. Trochu mušky na mozku, ne?

201
Anonymní
Reagovat

A mimochodem jsem k ní nebyl sprostej ani slůvkem. Ty si dost vymýšlíš, co? Jak se ti to hodí.

202
CarculkaC
Reagovat

200 Anonymní) tvoje příspěvky nenechají nikoho na pochybách, kdo z nás je primitivní. Omlouvali jsme to věkem (proto ten puboš), ale teď jsi přišel i o poslení polehčující oklnost. Takže místo puboše jsi jednoduchá osobnost s omezným slovníkem a vysokou agresivitou. Koho mi to jen připomíná….

203
Anonymní
Reagovat

202: Mám tady přesně 5 příspěvků včetně dvou pro Mikeše a tohoto. Jsi docela odvážná na soudy. Tvých názorů, včetně hloupých a smyšlených postřehů jsou tu desítky. Já mám z čeho hodnotit a stojím si za tím.

204
CarculkaC
Reagovat

203 Anonymní) soudím tě podle tvého nicku, stejně jako ty mě. Odvážná možná jsem ale v tvém případě není potřeba odvahy. Moje postřehy jsou moje a já si za nimi stojím stejně jako ty za svými. ale na rozdíl od tebe, já tě nenapadám, jen reaguji. Chodíš si sem honit ego, či co?

205
Evule
Reagovat

A kdy je vlastně finále ?

206
yano
Reagovat

finale uz bolo. mala ho nela s reziserom.

207
Mikes
Reagovat

199 – ééé, já se zase na RS moc nedívám, přece jen v telce dávám přednost jiným pořadům, pokud si ji vůbec pustím (většinou spíš jako kulisu). Tady spíš kvůli Panáčkovi, abych byl aspoň trochu v obraze, když mám diskutovat. I HP jsem dlouho ignoroval, chvíli mě to bralo, pak spíš už jenom jako pobavení se nad tamním pinožením, než mě štáb dožral svou průzračnou manipulací, takže od tý doby ne.
Na slovenské RS se momentálně nedívám, byť na slovenskou telku občas ano, vlastně častěji, než na českou. Takže nemám tušení, kde se nyní Kleo bude nacházet, navíc nejsem sadista, abych se ukájel nad tím, jak tuhle nešťastnici zneužívají. U Mariána byla ještě exotkou, která bavila (Mariánek z ní musel být paf), pak už to byla ze strany telky jen nestoudnoust, pasení se na cizím neštěstí. Doufám, že aspoň holce dali nějaké slušné love.
Jinak jsem kdesi zahlédl naši neodbytnou farmářskou cukrářku (chudák, zřejmě v cukrárně víc sní než prodá), ana pohrdla jakýmsi hodným, leč chudým chlapcem – tuším, že šlo o nějaké extrémní rodiny, akorát, že jsem chytil jen část a měl z toho poněkud guláš, protože těch rodin tam bylo asi víc a chvíli mi trvalo, než jsem se zdezorientoval. Připomnělo mi to mé mládí, kdy otec promítal filmy a když došla čtyřhodinová sága „Dcery ruské revoluce“, tak mu poslali zpřeházeně jednotlivé kotouče, následně to byla taková avantgarda, že diváci houfně odcházeli z kina. I ti nejodolnější odešli poté, co se na scěně objevil hlavní hrdina, který zemřel (statečně padl v boji proti zákeřným bělogvardějcům) asi hodinu předtím. Otec se pak musel domů plížit zahradami.

208
Anonymní
Reagovat

203: Já tady žádný nick nemám, to se vyplňuje automaticky. Vždyť si za nimi stůj, já ti to neberu, ale nevím, proč byste se do mě měli s Mikešem navážet, že jsem puberťák a sprostej, když ani jedno není pravda. Že jsem vůl si klidně myslete, každej má právo na názor.

209
Adéla
Reagovat

Teda člověk tady tři dny není a zase zde vykřikuje nějaký anonym, který si asi hodí ego i na jiných diskuzích /Farma/.
190 Mikesh – díky, že se zastáváš nás „starých bab“.
Tak a jdu si pustit Noc v ráji, jsem zvědavá na duo Gino + Hafík.

210
Adéla
Reagovat

208 – jeden anonym se tady v pátek vytahoval, že mu je 16 a dělal tady generační čistku. Kdo se ve vás má vyznat, my IP adresu nevidíme.

211
ir.
Reagovat

208) Anonyme, je to vůči tobě můj první a jediný příspěvek, bo normální je se s anonymama nebavit, ale udělám výjimku. Nevím kdo jsi, ani jaký jsi, ale jedno vím jistě, že se tu chováš jako hulvát.

212
CarculkaC
Reagovat

209 Anonymní) teď už chápu, že ti připadám odvážná když ty nemáš dost odvahy dát si vlastní nick. Znovu opakuji, že se do tebe s nikým nenavážíme, jen se bráníme tvým obviněním.

213
CarculkaC
Reagovat

206 yano) díky za info. Myslím že to bylo ještě před tím na castingu, ne? Evule ale asi myslela „Kdy bude divadlo pro diváky?“

214
theos...
Reagovat

206 – jsi hovado…:-(((

215
babka
Reagovat

214 theos…ale ale jakobyste neznala korupci.
206 yano vtipné :-)))

216
Mikes
Reagovat

206 – a nemá ten režisér ňáký divný fkus?

217
Prochor
Reagovat

Mikeš a Karkulka C mně baví :-))

218
babka
Reagovat

Anonyme dejte si aspoň číslici, abychom uměli spočítat, že 5 inteligenstních příspěvků je vašich, tedy já anonymy nečtu a pana gentelmana Mikese si cením, že sjednává pořádek na panáčkovi.

219
garette
Reagovat

208- Pokud se tedy chceš vyhnout tomu, abys byl zaměňován s anonymem z předchozích dní nebo s jiným, tak si zadej nick a bude po problému.

Druhou věcí je, že pokud tvrdíš, že nikomu jeho názory nebereš a nechceš, aby Ti někdo bral ty Tvé, tak by příště bylo dobré, kdybys napsal, že s něčím názorem třeba nesouhlasíš a ne hned to, že jeho názory jsou primitivní a hloupé. Možná si nebyl sprostý ve smyslu užívání vulgarismů, ale rozhodně byl Tvůj příspěvek s hodnocením příspěvků od CarculkyC netaktní a urážlivý. Jak si psal potom v dalším příspěvku, myslet si že jsi vůl rozhodně můžeme, ale nikdo Ti to tu nebude psát, tak se podle toho chovej i Ty. Díky

PS: Zdravím Vás dámy a pánové :-)

Taťka zebra

220
Prochor
Reagovat

Všimli jste si, jak se pozná nepanáčkovec? Že je osobní a chce se hádat a urážet. My si jen sdělujeme názory a jsme většinou nad věcí. Je to jen věc inteligence a možná i věku i když znám plno mlaďochů velmi tolerantních a inteligentních.

221
CarculkaC
Reagovat

217 Prochor) díky, snažím se seč můžu, ale to horko si vybíra daň.
Takže co nás čeká dnes?

222
garette
Reagovat

220- No hlavní je, že my si rozumíme, ne. :-)

223
Prochor
Reagovat

Zdá se, že kanec Leo má víc zářezů, než nám bylo předloženo. Co už?

224
garette
Reagovat

221- CarkulkoC a já jsem vosk? Že si to s tou nabídkou ještě rozmyslím. :-)

225
CarculkaC
Reagovat

222) co takhle panáčkovský vánoční večírek? Někde uprostřed. Třeba… v Brně?

226
garette
Reagovat

225- Já jsem pro každou špatnost. :-)

227
CarculkaC
Reagovat

224 garette) nejsi, Ty jsi můj Ťaťka a já jsem Tvoje mamka. Díky (velká pusa).

228
yano
Reagovat

213/ myslis, ze to daju aj nazivo ?? podla rezisera dosiahol vrchol. neviem ci myslel pracovny a ci sa to da za pracu povazovat.

229
Prochor
Reagovat

Kamarád taky rád ale Nikča uznává že i kamarádka taky ráda. A co na to Neluš ? Necháme se překvapit.

230
Hanka
Reagovat

Ahojky,není nikomu podezřelý,že se Niky znala s Leem nebo Jana s Rockym už před Paradaisem? Jsou sice ze stejného města,ale nejsou to žádná maloměsta kde se zná každý s každým:) Na to kolik se na castingy přihlásilo lidí je to docela „náhoda“ :)

231
babka
Reagovat

No Leem si nejsem tak moc jistá, stále mám dojem, že měl svého zástupce Pavla ve trojce s Nikčou :-) jak jinak by u toho Pavel mohl být :-). Jinak přec Nela s Leem nepohrdla a šustěn pod peřinou bylo a že by Nikča zůstala pozadu? a zůstala nepovšimnutá, kdepak tyto lepé děvy se maj k světu, i když maminka zakázala a kamery u toho nebyly :-))

232
garette
Reagovat

227- No tak pak je všechno v pořádku. :-)

K večírku mám ale jednu podmínku. Já tam hrát nemůžu, protože se budu chtít bavit. Takže je potřeba DJ! No a já trvám na kubánci Rockym. Ještě bych snesl, jako náhradu, Petra Zvěřinu (pokud nastartuje babetu), ale to je vše. :-)

233
yano
Reagovat

230/ podozrele ? nie. tu ide prave o to aby to bola co najvacsia haluška. vsetko je uplne v poriadku a na zaver pride notarka, ktora ti da o tom pisomny doklad.

234
yano
Reagovat

214/ dakujem

235
babka
Reagovat

228 yano myslíte že dosáhl svého režiserského vrcholu? Nela ta se nedá je to pěkná semetrika, ale čas ji tiká a tiká na usměv se nezmůže, kohopak si vezme za muže, musí to být trpělivák, podle ní to bude dřevák, možná boha osloví, to je jasné i oslovi :-)

236
CarculkaC
Reagovat

232 garette) Jsem pro Rockyho. Do Brna to má kousek. Já, babka a ostatní holky si alespoň ověříme, jak je to s tou jeho přitažlivosti. Co vy na to holky?
Já si ale sázím na Tebe Taťko.

237
babka
Reagovat

230 Hanka, zdravím do Prahy :-) tyhle lidé se znajíí z různých castingů, ne z normálního civilního života. Prostě využívají situace někdy jako maličtí příživníci, co chtějí do velkého světa úspěchu.

238
yano
Reagovat

235 babka/ po tom prave patram. neviem o aky vrchol mohlo ist, lebo ani jednu z alternativ /pracovnu, sexualnu/ by som ja osobne za vrchol nepovazoval. snad sa za par dni pravdu dozvieme od nejakeho dotknuteho kameramana, na ktoreho sa uz neuslo.

239
babka
Reagovat

Tedy já jsem sebestředná babule a chci srazík v Praze, však sem všichni ti paradajcové nalezli, dali bychom jim pozvánky. Už jen pocit, že by se panáčkovic slezli mi dělá dobře :-))

240
garette
Reagovat

239- Mě je to jedno kde. Jsem napůl slovák, takže jedu kamkoli. :-)

241
Monika
Reagovat

220 Prochore, proto se ráda chodím. Takovou koncentraci slušných lidí jsem nepotkala ani dnes na ulici.

230 a 237 jj Hani, přesně jak píše babka. znaji se z různých castingů. jsou to takový mladí obrážeči dychtící po objevení a slávě. příživníci je pro mě trošku silný výraz babko, i když nad tím tak přemýšlím, tak trefný.

Zdravím taťku ;-)

Holky nápad se srazem dobrý, ale do Brna nejedu :-D

242
garette
Reagovat

241 Monika- Ani když budu hrát? :-)

243
garette
Reagovat

Doplnění: A myslím hity tutový. :-))

244
Monika
Reagovat

242 Taťko zebro, jedině když mi vybrnkáš Traffic na harfu ;-)) live !!!!!!

245
garette
Reagovat

244- Dej si pozor co si přeješ. :-)

246
babka
Reagovat

Už zase mám výčitky, že jsem přiliš příkrá na paradajce, vždyť oni hledají štěstí trochu jinou cestou než já. Někdy si myslím, že by se dali i vychovat, vážit si člověka, který není vzhledem ten nej ale něco umí. Hlavně mi přijde hodně blbé a varující že mladí lidé v nich spatřují svůj vzor, takže kritika panáčků je namístě, aby argumentama vyrovnala tento omyl.

247
garette
Reagovat

246- Komu je z hůry dáno, tomu to časem dojde a komu dáno není, tomu je to jedno. :-)

248
CarculkaC
Reagovat

239, 241) Tušila jsem, že mi Brno neprojde, ale co kdybych zařídila setkání s Nelou v jejích domácím teritoriu?

249
Monika
Reagovat

244 – uaaaaaa kurník, zas mi prsty předbíhají mozek.

246 – babko myslím, že každý má šanci vyrůst ve slušného člvěka. i naši paradajci. když si vzpomena na sebe v jejich věku …. oĺala …

to tam ten Denis zatím nic nepředvedl, že se tu bavíme převážně OT?

250
CarculkaC
Reagovat

249 Monika) Denis zatím skutečně nic nepředvedl a kdyby do Noci nevolal bonzák Pavel, bylo by tu úplně mrtvo už v sobotu.

251
JanaH
Reagovat

249 Monika : no hlavně když má Denis tak obrovské charisma, že ? :-))) A my ho ne a nevidíme. :-)

252
yano
Reagovat

zarucena informacia: HP vyhra zahradnik

253
babka
Reagovat

249 Monika, taky si myslím že v jejich věku bych castingem prošla, je to spíš o tom nač bych měla žaludek. Najednou mne začalo mrzet, že jsem tak kritická, oni jsou lidi ne zvířátka a já kritizuji akvárko, v nereálném prostředí. Třeba bych šla po peroně a zeptala se na cestu, jak by mi odpověděli?? Asi se snažím najít část sociálního cítění, což u animátorky a hérečky Nikoly je jen důvod k obživě a umí manipulovat, ale přeci musíme tam u paradajců najít i dobré stránky. Fakt.

254
Beruška bez teček
Reagovat

251 – Jani, když oni ho zabírají převážně od pasu nahoru, logicky to velké charisma nemůžeme vidět :-P

255
Monika
Reagovat

251 – Jani, tak já si dnes večer TV radši nepustím, aby mi jí to jeho ooooooooobrovský charizma nerozbilo :-DD je chudinka taková placatá.

250 – CarculCo všimla jsem si, že v pátek šli raději všichni na pivo (jakož i já) a vrátili se z flámu až v neděli ;-)

256
Mikes
Reagovat

241 – já dnes taky ne! Jestli to nebude tím, že jsem potkal jenom dva (člověky).
A proč nechceš do Brna? Tady nemůžeš zabloudit, v metru se neztratíš, bo tu není, a tramvaje jezdí přesně tam, kam mají napsáno.
A každý Brňák Ti ochotně poradí, teda pokud neprozradíš, že si z Práglu.

257
CarculkaC
Reagovat

250 Monika) Fuj, neříkej mi nic o volným pátku a pivě. Já už týden (i víkendy) dělám čtrnáct hodin denně a ještě to budu muset do konce června vydržet. Bez klimošky! V civilu jsem taky Monika

258
Monika
Reagovat

253 – babko, veřím, že paradajci sociální cítění maji, jen není pro rejžu atraktivní, tak ho nechá vystřihnout nebo s ním šetří jako s homeopatickým lékem. Pak to v TV vypadá, jako faleš, protože týdny nic nic nic nahrané hádky nic nic nic a zase nic a najednou Naty utěšuje bláznivku Terezu a Terka prosí nově příchozího, aby se tam i Naty postaral. Tak že asi tak;-)

259
CarculkaC
Reagovat

256) a bratři slováci to mají napůl cesty

260
yano
Reagovat

253 babka/ nehladaj ziadne dobre stranky. poseries celu hru.

261
Elko
Reagovat

252 yano: kto prezradil túto info? Paní so samopalom?

262
Beruška bez teček
Reagovat

253 – babčo, to já bych ve 20 castingem do HP neprošla. Prožívala jsem naplno své „alternativní“ období, nosila jsem zásadně pánské kostkované košile velikosti XL až XXXL, sahající až pod zadek, aby náhodou nebyla vidět silueta.

Jinak, já osazenstvo HP také neodsuzuji, ale z toho co vidím předpokládám, že všichni pocházení ze sociálního prostředí party girls and boys. Taková trošku zlatá mládež. Z jejich projevů, například vůči Lence, z fascinace vlastním vzhledem, velmi uvolněného chování ke komukoliv opačného a v případě děvčat i stejného pohlaví dedukuji, že patří do lehce povrchního prostředí cool diskoték a in klubů, které mně osobně není příliš sympatické. Nedokážu odhadnout, kolik procent ze vzorku podobných lidí, se změní v solidní a zodpovědné dospělé a kolik v nafoukané manažery, zelené vdovy a bezskrupulózní podnikatele.

263
CarculkaC
Reagovat

262 Berča) Trefně řečeno.

264
Monika
Reagovat

241 – Mikeši já vím, já vím. Já se do Brna nebojím, ani že dostanu na budku. Věřím všemu možnýmu (i na jednorožce), ale tomu, že bijete v Brně pražský holky, tak tomu tedna NEVĚŘÍM :-D

257 – už ani nepípnu Moni. Ať se propadnu do východního Německa, jestli o tom ještě kváknu. Už se jenom 5x vyspinkáš aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa …. ale do tý doby …. jako hrobka ;-)

265
yano
Reagovat

261 elko/ je to jediny clovek co vydrzal v Dominikanskej doteraz. takze je vitaz. pacil sa mi ako hrac. bol tichy, nenapadny, pracovity. nemal ziadne konflikty.

266
JanaH
Reagovat

254 Beruška : to je ono!!! Konečně na to někdo přišel. :-)

255 Monika : tak to já to klidně risknu! :-))))))

267
CarculkaC
Reagovat

264 Monika) …jsi kamarádka, díky….

268
Melanie
Reagovat

262 Beruška: S hodnocením osazenstva HP máš celkem pravdu, ale na druhou stranu jiný typ lidí by se do takovéhle RS nehlásil. Takže zaplaťpánbůh za ně, koho bysme tady jinak drbali? :o)

269
Beruška bez teček
Reagovat

268 – předpokládám, i z osazenstva jiných RS, že na casting dorazili lidé různí, z různých prostředí, různé výšky, váhy a věku. Ten výběr je takový jaký je, neboť se předpokládalo, že vzorek mladých, krásných a otevřených lidí bude před kamerou provozovat více než líbačky každý s každým.

270
garette
Reagovat

262 Beru- No já to prostředí také nijak nepreferuji a je mi lépe v knihovně, nicméně se tam dost často vyskytuji. :-) No a proto mohu potvrdit, že je plné Nel, Dominik a samozřejmě i kubánec Rocky je tam jako doma. :-)

271
babka
Reagovat

Takže jak je to s těma holkama z Práglu v Brně? že by mi ani cestu k panáčkovi na sraz neukázali, já jsem připlavenina z jihu do Prahy. Je hezký mít tuto fantazii, je fakt pěkný mít takové názory o RSHP, nad kterými se musím zamyslet, oponovat či souhlasit, prostě panáček je super a ráda slyším slovenštinu.

272
garette
Reagovat

268- Mel to máš asi pravdu. Kdo by se chtěl dívat na skupinku šachystů, kteří by ve volných chvílích luštili sudoku. :-)

273
Beruška bez teček
Reagovat

271 – já se z Prahy neutrhnu. V Praze bych zašla, ale do Brna se nedostanu – děti, práce….

274
Beruška bez teček
Reagovat

272 – garette, kdyby tam poslali nějaký mix charakterů, tak by to nejspíš fungovalo a pravděpodobně i o něco lépe než teď. Jeden šachista, jedna pipinka, jeden svalouš, jedna ortodoxní katolička, dědek vidlák, umělecky založený gay,…..atd. To by ovšem nesplňovalo primární cíl a to byl (alespoň si myslím) sex co nejvíce osob s co nejvíce osobama.

275
Beruška bez teček
Reagovat

Ou, komentář čeká na schválení. No co, vše je jednou poprvé, asi neprošel přes nějaký trigger :-)

276
babka
Reagovat

Dneska to bude asi nuda pozorovat RSHP, Denis je pro Nelu přimladý a nepřítažlivý, takže se bude držet toho koubánského doutníka, co občas něco zahuhle o tom jak je velký hráč a Nela velká hráčka, žádné šustění pod peřinou. Mireček je její záložník. Dominka zpěvačka vymazaný disk, bude rejdit, ale zase nic nevyrejdí. Cože nám to má Denis předvést. Zatím je Lenka pro mne ta zábavná a správná oponetka k trojakoalici. No a Vikouš vyměkl olízán Nelčou od ucha k uchu.

277
yano
Reagovat

275/ Vikous vyměkl ako hrac, ale jeho spodne partie asi opacne.

278
garette
Reagovat

275- Myslíš Nikčou. To jen aby Nela fans neprotestovali. :-)

279
babka
Reagovat

OK myslím Nikčou, ta NN se mi pletou :-) sorry

280
yano
Reagovat

277/ pri nele stvrdol reziser a doteraz ho koli tomu nedostali do lietadla. neprejde cez dvere.

281
babka
Reagovat

yano 276 Vikouš vyměkl už několikrát, ale jeho spodní partie a růžové slipy určitě ne, má taktiku supermanovskou, že se drží té větroplachtyně Niky, doplachtí s ní daleko k finále. Nakonec proč by to jinak dělal?? proč i v Noci mimo akavárko si hrají na páreček, je to hra pro oblbování lidí. Až bude výhra v kapse, tak si tu popovídáme.

282
Monika
Reagovat

280 – yano, ty kluku / holko vitpná ušatá:-D :-D :-D

283
Mikes
Reagovat

262 – Beri, sice jsem o tom nepřemýšlel, ale Tvůj rozbor society bude asi přesný. Přece jen se mi zdá, že ti mlaďoši kolem mě jsou jaxi jiní. Jako ne, že by mezi nimi nebyla také telata, ale přece jen nejsou tak namistrovaní a zahledění do sebe. Výjimku tam tvořily spíš ty Slovenky – teda aspoň Ty, co jsem tam viděl, Lilka, Lenka, trochu asi i Naty, asle ta jen trochu.
Jémine, a budoucího manažera jsem tam fakt nezahlédl. A podnikatel? Leda tak Gino.

264 – Holky tu nebijem, dokonce ani ne ty z Prahy. Akorát někteří zarputilci, taková ti praví, echt štatlisti, co se znají ještě z Pírka a Domu pionýrů, prostě děcka z hight society, rádi Pražáky pošlou na jiný konec města.

284
yano
Reagovat

281/ len ci sa chlapec neprepocital. ci radsej nemal vsadit na Liv, batmana a boratovske zelenozlte plavky.

285
babka
Reagovat

284 já věřím že superman to má pod kontrolou a věří své větroplachtyni Nikče i když samu sebe nazvala jakoby prostititkou v HP. Ta Kytka v řepě je její vynález? proč se tak ostatní zopičily???

286
babka
Reagovat

280 yano :-) tedy já když ztrvdnu a mám křeč v noze , tak by mne do letadla taky nedostali, nemíme hned tak být předpojatí k režiserovi a jeho slabinám :-)

287
Jana1
Reagovat

Viktor ma Dominiku totalne na haku :-) navod, jak naprosto vytocit pomalu chapajici lidi…..mit nadhled, odstup, staci vypadat, ze neco tajim :-) a oni se z toho muzou zjančit

288
garette
Reagovat

Dominaka je super. Jak řekla Ginovi: „Kdo ví čo mám tu?“ a ukázala si na hlavu. Jak by řekl Macháček v Mazaném Filipovi – To je dobrá otázka. :-)

289
yano
Reagovat

286/ ja som nemyslel slabiny, ale nieco medzi nimi.
netusim, ci aj v cechach mate rovnaky vyraz pre slabiny.

290
garette
Reagovat

Nela je pohoršena, protože vždy a všude je za dámu. :-) Pěkné :-)

291
Mistral
Reagovat

je to mozny? Nela uz ma zas imunitu????????? paneboze to je trapnyyyyyyyyyyyyyyyyy

292
Hooper
Reagovat

291: Snad sis nemyslel, že ji mít nebude.

293
J.
Reagovat

Tak ono vždy přijde co za ty „soutěže“ kdo vyhraje, až podle toho, kdo to vyhraje. Kdyby to napsali rovnou, tak se třeba všichni víc snaží, je to větší boj… ale štábu by se to pak nehodilo do krámu, kdyby to vyhrál třeba Martin s Dominikou…

294
J.
Reagovat

Ad 293 – Nicméně, tentokrát je nadržováno spíš Rockymu. Po párování vyfičí jeden chlap, takže Nely se to v podstatě až tak nedotkne, kdežto Rocky už dostal podruhé imunitu za takovou blbost (minule to bylo, že někdo prohlásil, že se mu líbí Rockyho partnerka a tak by mohl být v ohrožení a proto dostal imunitu)…
Pak se naskýtá otázka jako např: Kde byla imunita pro Nika, když vyhrál slovní souboje nad Mišem… :oP

295
Evka
Reagovat

194 – Ta otázka už byla několikrát položena. Při každém úkolu se imunita rozdávala, snad jen Nikovi ji nedopřáli.

296
J.
Reagovat

295 – No úplně při každém ne, za outsidera HP si jí taky vysloužil jen Tomáš a Jana dostala starou bačkoru :oO

297
babka
Reagovat

yano 289 to mne rozesmálo slabiny „ale nieco medzi nimi“ prostě tě jsem dvojmyslná a ani netuším jak jsem k tomu přišla :-))

298
Ludmila
Reagovat

254- tak tím to bude :-))

299
Anonymní
Reagovat

Zajímavé je, že např. Mikeš a toho zmiňuju záměrně, protože ten se strefuje do anonomů může o holkách z HP psát celkem odporně a hnusně, ale jakmile někdo napíše tady, že má nějaká holka chybný úsudek, tak je hulvát a kdovíco. Máte tady dvojí metr, panáčkovci.

301
Mikes
Reagovat

299 Nemilý Anonyme, jednak se tu o paradajkových holkách zmiňují jiní diskutéři podstatně ostřeji a vulgárněji, jednak je mnohem hůře, než já, zmiňují i samotné diskutérky. Já zde odsuzuji hlavně (a vlastně jedině) Nelu, což je zřejmě u Tebe hlavní kámen úrazu. To, že tam některé jsou buďto potvory nebo hodně hloupé, zmiňuji okrajově anebo vůbec, a co navíc, některé naopak chválím nad zdejší průměr. Takže si svou Nelušku prosím Tě vem, jestli jsi dost bohatý a starý, jistě Tebou nepohrdne, a užij si ji – aspoň poznáš na vlastní kůži, co taková hloupá a neempatická asociálka obnáší. Jistě Ti projeví svou nevděčnost nad tím, jak se tu za ni biješ.
Kromě toho, dlouho jsem Tvé jinak nepochopitelné navážení do mě ignoroval, ale holt nic netrvá věčně. Navíc jsi se začal navážet do zdejších diskutérek, a to hodně neférově, totiž nejen kvůli jejich názorům, ale třeba i kvůli věku (přitom jsou to holky v nejlepších letech, což Ty ještě samozřejmě, páč Ti ještě teče mlíko po bradě, netušíš ani náhodou). O tom, že máš přitom mimořádně hulvátský slovník, nemluvě. Takže žádný dvojí metr.
A protože tu píše více negramotů, kteří si nejsou s to vypsat svůj vlastní nick (který je tak jako tak anonymní), a protože nikdo z nás není vybaven křišťálovou koulí, pak s tebou pochopitelně všichni spojují každý nick, který automat vyhodnotí jako anonymní. Takže pokud chceš mluvit jen za sebe, tak si proboha už vymysli přezdívku a vepiš ji do kolonky Jméno. Následně bude každý Tvůj příspěvek už automaticky označen Tvým nickem.

302
Radek
Reagovat

291,293
to jsou zase fantasmagorie, to chces rict, ze stab predem vedel, ze martin prohraje, repsketive, ze nevyhraje? Za je tam nela, tak je to zmanipulovany, co? Ja fakt nechapu, ze se an to jeste divate, vsechno je zmanipulovany ve prospech nely, vitez je znamy, finale taky, tak nechapu to vzruso tady.

303
J.
Reagovat

302 – Příště prosim reagovat na každého zvlášť, nebo si ty komenty, na které reaguješ, pořádně přečti. 291 a 293 nejsou o tom samém.
Já tam o tom, že vyhrála Nela nepíšu ani slovo. Já jsem jen napsal, že to, jestli bude nebo nebude následovat pro vítěze té či oné „disciplíny“ imunita, se štáb vždycky rozhoduje až poté, co je vítěz znám. Neplatí to pro všechny stejně a stejně tak jí někomu dali, někomu ne. Kdyby věděli rovnou, že to bude za imunitu, nebo nebude, asi to vypadá pak trochu jinak, to jejich snažení…
Proto to tedy zmanipulované je určitě! (Bez ohledu na to, jestli je tam vítěz Nela nebo ne) protože dají imunitu jen tomu, komu sami chtějí, až poté, co ví, kdo to vyhraje (tudíž ano, štáb už pak ví, kdo tu imunitu bude mít, když vítěze zná). A to neni bohužel žádná fantasmagorie, ale čistý fakt! Sorry

Přidat komentář