Panáček v reality show

Hotel Paradise: Dominika za zpěvačku, Gino za nechutného tatínka

21. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Dominika nám včera opäť ukázala jej spevácky talent. Daniela je zhrozená novým zamilovaným párikom – Gino a Niki, začína sa obávať o Nikine paradajsové panenstvo. Hotel Paradise sa zhodol na tichom vyhodení Gina.

Dominika odpálila svoju kariéru

Dominika svoju kariéru začala vo veľkom. Vo videovizitke sa nám ukázala ako Barbie girl, dnes zaspievala pesničku pre Martina a Rockyho pod názvom „Popolník snov“.




Momentka: Mišo a Lenka pri speve Dominiky

.

Odpadlík Michal, ignorovaný Mirek, fúúúj pre Gina

Do Miša sa pustia novozrodené posilnené hráčky Dominika s Danielou. Daniela vyčíta Michalovi po 183-krát, že je slabý hráč, je podľa nej hlúpy a nemá nikdy žiaden plán. Dominike sa nepáči, že si sere do huby a pri svojom prejave sa musela postaviť.

Mirek to naďalej skúša na Nelu, tá však urobila za Mirkom hrubú čiaru. Mirkove slová Nela počúva jedným uchom dnu, druhým von.

Gino prejavuje svoju náklonnosť k Niki zamilovanými bozkami, Niki sa nebráni, čo nevie stráviť jej sestra Dája.
Daniela: „Fúúúúúj!“
Niki: „On mě furt olizuje.“
Daniela: „Dobrý Nikolo, dělejte to někdy jinde!“
Viktor: „ááále, mlč!“
Niki: „Kamery máš všude.“
Daniela: „Ale musíš to dělat vedle mně?“
Viktor: „Koukej se tam, prosím tě!“
Daniela: „Fúúúúúj, to je odporný!“

Na záver to Daniela zhodnotila takto: „Příjde mi to úplne nechutné, když se s Nikčou líbá, hihi… On je takovej její táta.“

Ideme po Ginovi

Gina chce zradiť aj jeho bábika. Mišo s Martinom sa rozhodli bojovať proti najväčšiemu hráčovi. Ginovi budú tvrdiť, že idú po Mirkovi, Mirkovi však povedia, že pôjdu po Ginovi. O tejto tajnej informácií vie Hotel Paradise cca do 5 minút. Chlapci zabudli, že Gino má po hoteli rozložené „siete“ :-)

…večer sa Rocky priznáva Nele prečo stíchol. Zdôverí sa jej, že študuje Viktora a čaká na jeho hlavnú chybu. Rocky si myslí, že je silný hráč „dvě nejsilnejší hráčky si vybrali v prvom rade mně a Gina.“

…na druhý deň začala kampaň proti Ginovi Dominika, ktorá si potrebovala vydiskutovať isté obvinenia na jej osobu… akosi jej to nevyšlo a pár sekundách si sadla potichučky na gauč a počúvala „tlačenky“ od Nikči a Gina.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 302
1
jenkaa
Reagovat

Tak zabery na Misa a Lenku,sledujic produkci Dominiky byly k nezaplaceni:-))))))

A jeste se vratim k predeslemu clanku….jak Elko vypichl rozhovor D+D, uzasne bylo, jak Dominika hustila Daniele,jak ji ma nejradsi, Daniela jak tam motala poradi a Dominika sa na vterinu zasekla a pta se, ale vylosovala jsi to cislo?.-)))a ta hruza vterinova, ze place na cizim hrobe:-)))))

2
woltan
Reagovat

jezis, ta dominika zpiva neskutecne falesne. az mi to trhalo usi :)

3
espn
Reagovat

tá momentka je na nezaplatenie , tak som sa na tom smial…..xixixi

4
Ufonka
Reagovat

Přesně obrázek Míši a Lenky mě včera fakt rozesmál. Tak čitelně na někom napsáno …to snad nemyslí vážně!!!…se jen tak nevidí :D
Přiznám stejně jsem na to koukala i já :D

5
Prochor
Reagovat

Cože??? Dominka zazpívala? Tak toho jsem se bál:-)))

6
Rux-Xulth
Reagovat

Jo jo, ten záběr na Michala a Lenku byl výborný, něco jako: „WTF, co – to – kurva – je ?!?“ :-)

Dominika, to je takový porouchaný pan Dat ze Startreku. Mám pocit, že kdyby ji někdo polil vodou, začnou jí pomalu odpadávat končetiny po vzoru mimozemšťanů z Četníků.

Ovšem poslední dny je nejlepší náš „silný hráč“ Brumla. Začal potichu a nenápadně sledovat Viktora. Roztáčí svou velkou hru a myslím, že paradajci by si měli dát na agenta 007 setsakramentského majzla.
Brumla. Kubánec Brumla.

7
CarculkaC
Reagovat

D+D, to zase byly včera perly. A kolik jinak různě zajímavých individuí nás mohlo bavit, kdyby vypadla Neluš hned napoprvé.
Jinak s Vikoušem to vidím bledě. M+M začali taktizovat, to bude něco velkýho.

9
dessin
Reagovat

prosim!!! At uz Dominika NIKDY, ale NIKDY nezpiva. Mirne mi pripomina Anicku Dajdou, ta byla taky falesna a taky mimozemstan…

jinak ani nestoji za to. Ze je Daja lesba me presvedcuje cim dal vic, a jestli ted neni tak brzy bude, pokud to ten jeji minimozek dokaze sesrotovat. Ale zacinam si myslet ze ma nejakou divnou fixaci na sestricku, pac ty jak se dotkne chlap tak Dajinka malem zvraci… anjo, co jsem ti to jen slibila :)

Viktor se spoji s novym hracem a vyradi Mirka a bude vyreseno.

10
anja
Reagovat

7 Carculka, v klidu, o Gina netřeba se bát, nový Denis beztak dostal instrukce od štábu ochránit Gina, takže ta snaha těch kašpárků vyjde naplano

záběry na Miša a Lenku při Dominičině produkci neměly chybu, v jedné chvíli jsme se obávala, že Mišo tu plastovopu tyčku spolkne……. ale pak mne napadlo, jestli on si ji mezi zuby nedržel schválně, jakože prevenci před záchvatem z uměleckého dojmu :)

Mirďa ten je už mrtvej pro tuto show, oni ho zabili…….. a takový to byl darebák, když tam vlezl… pláču

11
Elko
Reagovat

10 anja: to bola cíga, ne? :-)

…ale musím uznať, že podľa Paradajcov najodpisovanejší pár, Lenka & Michal ma včera bavil… cez svoje výrazy pri speve až po Michalovo škrabkanie v posteli :)

12
anja
Reagovat

no a tak olizovačka dvou nejsilnějších hráčů Niki a Gina mně taky přišla nechutná a odporná…….. ale asi z jiného důvodu než Dáji, protože já na ani jednoho z nich nežárlím jako ona :)

jestli ta olizovačka měla být vášnivá, tak žádnou vášeň jsem tam nepostřehla a jestli to mělo být jakože hra, tak herci špatní

13
anja
Reagovat

11 Elko, Mišo ale snad nekouří, ne?

a teda jak mohl do cigarety hryzat? :D

14
anja
Reagovat

ta skvadra co tam teď ke konci v tom hotelu je, je složená z lidí, kteří jsou buď úplně vypatlaní, anebo úplně vyfackaní štábem – tzn rezignovaní

lidi, kteří měli aspoň něco v hlavě, měli styl, nějaké zásady, trochu rozumu (Romeo, Klaudie, Jana, Vlado, Lili….), ty Velký Brácha odstranil a nechal tam jen tento mrzký, snadno ovladatelný a vylízaný lidský odpad

jediná, která tam trochu ještě vyskakuje, je Lenka. U té se mi zdá, že co říká na kameru má hlavu i patu

15
garette
Reagovat

13- anja Díky Dominičině produkci zřejmě začal. Ale doporučoval bych mu něco silnějšího než cigára. :-)

16
Anonymní
Reagovat

„jediná, která tam trochu ještě vyskakuje, je Lenka. U té se mi zdá, že co říká na kameru má hlavu i patu“

= To svědčí o tvé „intelignci“, o ničem jiném.

17
XMAN
Reagovat

Jak tam ta Dominika ´´zpívala´´ tak sem úplně soucítil s Lenkou a Mišem. Něco tak šíleně strašnýho a trapnýho jsem snad ještě nikdy v životě neslyšel ani neviděl. Styděl jsem se za ní, když ona tu soudnost nemá. Ještě mě pobavilo jak Rocky mluvil o tom že se stáhl do ústraní a čeká na to až Viktor udělá nějakou chybu :-D On si jako opravdu myslí že na Viktora s tím svým dementním pidimozečkem má? Ba ne, Viktorovi nikdy nebude šahat ani 100 metrů hluboko pod paty, tak by se s tím měl smířit a ne si hrát na bůhví co když na to prostě nemá. Zbavit se Viktora se mu prostě nepodaří, na to je moc krátkej, tak snad to brzy pochopí i když s tím jeho iq bublajícího bláta asi těžko. Bude to ještě sranda sledovat jak se ten blbeček snaží o ´´velkou strategii´´ a přitom je mu to stejně úplně k ničemu.

18
dessin
Reagovat

16: spis o tve…

14: anja presne, ta si jede po svym a hlavne nemeni nazory coz mi po dlouhy dobe u nekoho prijde fajn, je dost silna v kramflekach a zaroven je chytra takze umi pocitat proto tahne za Vikousem :)

19
Melanie
Reagovat

Tak my tady Rockymu celou dobu křivdíme. Pomlouváme ho, že tam nic „nehrje“ a on zatím hledá skulinky a číhá na chyby. :o)

Anjo, s Dájou jsi měla pravdu, bez ní by tam byla fakt nuda. Její argumenty (hlavně když ječí na Miša, že není hráč) stojí za to. A teď je nejlepší, jak se naparuje, že i ona je hráčka, když vyhodila Livii, přitom udělala jen to, co do ní N&N nahustily.

Jsem zvědavá na průběh dalšího párování. I když rozdání tří imunit už štáb asi nepřekoná. :o)

20
garette
Reagovat

16 Anonymní- Neskrývám svůj obdiv, nad Tvou odborností v oblasti měření lidské inteligence. Pryč s IQ testy. Možná bys mohl požádat o noční pořad na některé z našich TV stanic, něco ve stylu „Volejte věštce“. Tam bys jen řekl divákům, aby Ti poslali nějaký svůj názor nebo prostě jen jakoukoli větu rozvitou a Ty že jim obratem zašleš hodnotu jejich inteligenčního kvocientu.

21
xando
Reagovat

20: Holt před některými lidmi se nedá skrýt, jací jsme, stačí vidět pár vzkazů v diskusi a už je jasné, co jsme zač. Kontinuálně je tu prováděna psychoanalýza, která obvykle vyústí v nezpochybnitelné výsledky o našich „já“ :D.

Jinak, může mi někdo vysvětlit, co je na té Lence tak „odporného“, mně přijde vzhledově normální, nic vysloveně ošklivého na ní není, to třeba, když Dominika nemá make-up, tak vypadá o dost hůře, má nějaký podivný pigment v obličeji a vypadá dost napuchle.

Mimochodem, ten její zpěv, jsem se smál, až jsem se za břicho popadal, když ukazovali záběry Lenky a Miša, Lenka byla skvělá, ten její nechápavý výraz, po dlouhé době jsem se u HP pobavil :D

22
Adéla
Reagovat

Tak hudební vložka včera byla úžasná, Dominika by se měla nakonec omluvit Haberovi.
Já se bavím neskutečně, když Brumla s Martinem a Mišem strategicky plánují „Jak vyřadit Gina“ a Vikouš zatím úplně v klidu olizuje Hafíka!!! Míra je odepsaný a jestli bude dál dolízat za Nelou, klesne u mě hodně dolů. No je to všechno top výběr z 15 mil.! O tom žádná.
Naštěstí je natočená druhá řada HP, což se tady včera nechtěně provalilo nebo to byl PR? Ale už se móóóc těším, vypadá to na silné obsazení a výběr tentokrát opravdu z top 7 miliard!!!

23
Melanie
Reagovat

21 xando: To je snad „davová psychóza.“ Jeden řekne, že je někdo odpornej, a hned si to myslí všichni. Stejně jako že je Rocky silnej hráč, Viktor levej (i když se to pak potvrdilo), Mišo nejslabší atd.

Jinak tomu taky nerozumím, Lenka je úplně normální holka, někomu se nemusí líbit, ale nic vyloženě ošklivého na ní není.
mmch. Mirka a Rockyho by měl někdo naučit, jak se chovat k ženám.

24
Adéla
Reagovat

21 – Lenka je hezká, určitě má souměrnější obličej než třeba Nela a postavu má normální, rozhodně není tlustá. A je taková živočišná, což je rozhodně lepší než mít doma unylou Marfušu. Ale já nejsem chlap, tak tomu nerozumím.
PS: Když se Dominika odlíčí a odlepí řasy vypadá šíleně a nemusí ani mluvit.

25
CarculkaC
Reagovat

10 anja) a máme další záhadu. Byla to tyčka nebo cígo? Protože Mišo do toho tak úpěnlivě kousal, že cígo by to nemohlo vydržet. Nakonec jsem se přiklonila taky k tyčce. Ikdyž bych ho chápala, že z nervů začal i kouřit. Štěkna si dá vždy na pár minut pauzu a pak na něj střídavě řve, že není hráč a vyjadřuje negativně k jeho inteligenci, kterou já vnímám rozhodně vyšší než její a její bláznivé nejlepší přítelkyně. Chybí mi víc dialogů mezi Štěknou a Bláznivkou.

26
Rux-Xulth
Reagovat

Lenka totiž nezapadá do mustru standardní party girl. A to je ten problém.

27
Beruška bez teček
Reagovat

26 – přesně tak. Už jsem to tu psala, pánové jsou zvyklí na vystajlované umělohmotné party chicks. Ač se pohybuji v úplně odlišném sociálním prostředí, kamarád kdysi něco podobného záhadnou náhodou sbalil (teď nemyslím Lenku, ale večírkovou královnui) a po cca dvou měsících kdy mu ostatní klepali po ramenech jaký je borec prohodil něco ve smyslu: vypadá super, sex je fajn, ale ona si chce povídat a to je pak průšvih.

28
CarculkaC
Reagovat

23 Melanie) Já jsem si taky vždycky říkala, proč Viktora označují jako levého. Ničeho, alespoň ve srovnání z ostatními, takového jsem si nevšimla. Teď to ale zabil s Liv. Pořád je ale pro mě rovnější než kdokoliv jiný tam.

24 Adéla) schválně jsem se včera zaměřila na Lenčinu postavu a byla jsem překvapená, že je štíhlá (taky už jsem byla zblblá tím, jak o ní všichni mluví, že jsem ji podvědomě brala jako baculatou). Jen snad lehce povolené bříško, ale to tam teď už má asi každá a některé i víc. Rozhodně např. Dája je proti ní daleko baculatější.

29
Melanie
Reagovat

28 Carculka: Jo, s tou Liv mě naštval, stejně jako když předtím odstřelil Naty – obě mu věřily, obě byly jeho věrné spojenkyně. Ale z hlediska hry chápu, že on považuje spojení s Niky za strategicky výhodné a jak řekl, dává přednost rozumu před city. (Podle mě, kdyby tenkrát odstřelil Niky, hra by byla zajímavější.)
Lenka má kulatý obličej a chvílemi podbradek a tím na první pohled působí, že je boubelka, i když není. :o)

30
CarculkaC
Reagovat

29 Melanie) Naty mu taky nezapomenu. Tenkrát by ještě měli šanci, pokud by do toho nezasahovala produkce, utvořit proti TNT protipól, teď už mu fakt zbývá jen Niky. V osobním životě bych z kluků vsadila na něj.

31
vipera
Reagovat

Možno je Dominika nakoniec väčší stratég a taktik,než sme si mysleli. Nasadila svoju tajnú zbraň hromadného ničenia- spev a teraz začne postupne likvidovať súperov v HP. Tí nakoniec sami a dobrovoľne opustia hotel.

32
CarculkaC
Reagovat

Kolikrát nám včera pustili tu scénku, kdy bláznivá Domča „zajímavě“, leč sálodlouze, vyprávěla, jak si s Martinem navzájem věří? Osmkrát, desetkrát?

33
CarculkaC
Reagovat

31 vipera) ajóóó, tak už to chápu….

34
garette
Reagovat

27- I já mohu přispět svou troškou do mlýna a zároveň přiznáním, že jsem kdysi chodil s jednou slečnou, která dokonale zapadala do šablony party girl. Chtěl jsem vyzkoušet změnu a zjistit jaké to je, najít si holku odlišnou od všech těch předchozích. Mám rád ženy inteligentní, vtipné a ctižádostivé, přičemž nemusí nutně vypadat jako modelky. No a jak to dopadlo? V sexu byla vážně dobrá. Jako ozdoba na plesy a další společenské akce dokonce dokonalá (tam bylo totiž vždy tolik hluku, že jí nebylo slyšet). :-) Ale jak si popsala příběh svého kamaráda, tak když došlo na to, že si budeme povídat, přestalo se mi po nějaké době chtít chodit z práce domů. A to podotýkám, že z ní nepadaly až takové perly, jaké se někdy daří dvojici D&D. :-) No a tak následoval rozchod a můj příslib, že tohle už vážně nikdy víc. :-)

35
garette
Reagovat

32- No bylo to opravdu mockrát, ale těch opakovaných prostřihů, i z předchozích dílů, tam bylo mnohem víc.

36
simibsimi
Reagovat

jsem se někde dočetla, že Gino a Niki jsou pár i po skončení, nevíte někdo jestli to není kachna?

37
Ufonka
Reagovat

zbraň hromadného ničení – Dominiky zpěv, to je dost dobrý

ad olizování – jim to bylo taky odporný ale provokovali okolí. Mimochodem Viktor měl u toho zvláštní výraz ten jsem ještě u něj asi nezahlídla.
A souhlas Dáji chování vůči starší sestře je poněkud zvláštní. Osobně mám pocit (teď nejen k olizování – sedět vedle kohokoliv s touto činností by mi vadilo), že Dája má ve zvyku Nikolu shazovat a kdyby se náhodou cítila moc spokojeně tak jí něco vpálit. Z toho možná pak to Nikoly potřeba neustálé něco řešit.

38
xando
Reagovat

Mimochodem, měl Mišo v určitých scénách naušnice nebo se mi to zdálo? A jinak, také mi přišlo, že když je Lenka upravená, tak má hezčí obličej, než třeba Nela, která je tam označována za sexbombu roku.

39
CarculkaC
Reagovat

36 simibsimi) taky mě to zajímá, protože kamarád od Liv zase říkal že se Viktor schází s Liv.
31 + 37) nemůže to být trestný? Jako třeba nepřiměřená obrana?

40
XMAN
Reagovat

38: Měl náušnice. Nela je odporná hnusná zrůda a Dominika to samý. Lenka je hezká a sympatická holka. Martin, Mišo i ostatní mají opravdu hodně špatnej vkus na ženský. Fakt škoda že tam nejsem, já bych Lenku vždycky podržel, to by všichni čuměli.

41
Klaris
Reagovat

40 – tak zrovna u Martina bych ta jeho prohlášení, jak ho Lenka nepřitahuje, brala s rezervou. Při plnění „mise“ se činil víc než bylo potřeba a rozhodně nevypadal, že by mu líbání a hlazení se s Lenkou bylo proti srsti, ba naopak. Nehledě na to, že on je ve fázi, kdy by samou chtivostí bral každou, která by byla jen trochu svolná. Pokud by Lenka tu svou taktiku, kdy Martina motala na to, že kdyby byli pár, mohlo by mezi nimi být i něco víc, dotáhla do konce, tak by měla vystaráno stejně jako dřív Naty s Rockym.

Martin je pro mě ale bohužel stejným zklamáním, jako byl Niko. Taky moc pěkný chlap, pohodář, postřehy má občas trefné a někdy se je nebojí říct nahlas, ale bohužel opět jen hračka v rukou TNT. A přesně z toho důvodu jsem mu přestala fandit, stejně jako kdysi Nikovi :-(

Kdo se mi ale líbí čím dál víc, je Lenka :-)

42
XMAN
Reagovat

24: Já chlap sem a Lenka je tam jediná fakt hezká holka. Nela je odporná hnusná zrůda s věčně nasraným hnusným ksichtem jak kakabus, Dominika vypadá v ksichtě jak padesátiletý vyžilý transvestita , Daniela má ksicht jak chcíplá ovce a Nikola by možná na první pohled vypadala normálně kdyby sme ji neznaly podrobněji, ale i kdyby Nikola byla v pohodě a měl bych to soudit opravdu čistě jen podle vzhledu tak i tak se mi prostě víc líbí Lenka. Martin, Mišo, Rocky, Mirek…..to jsou všechno totální dementi s neuvěřitelně zvráceným vkusem na holky. Jediný Viktor je tam z nich normální, ten jediný o vzhledu Lenky nikdy nic špatného neřekl. Ono totiž taky na jejím vzhledu na rozdíl od ostatních holek vůbec nic špatného není. Kdyby se mělo rozhodovat o největší ošklivce hotelu Paradise tak by se o ten titul musely poprat Nela s Dominikou a Danielou a fakt nevím který z nich ten titul přidělit, protože ty jsou fakt všechny hnusný a ne krásná Lenka. Jsou to tam fakt idioti.

43
XMAN
Reagovat

Přesně tak Martinovi ten jeho odpor k Lence taky nevěřím, on to jen papouškuje po ostatních a jde slepě s davem. Co si o sobě myslí Mišo a proč ho Lenka nepřitahuje nevím, ale už když jsem viděl Miša poprvé tak mě napadlo čistě samo od sebe jestli náhodou není homosexuál, ani nevím proč, prostě mi ta myšlenka hned svitla v hlavě….faktem je že u mě tou trapnou zcela nelogickou debatou o Lence klesli Martin i Mišo na absolutní poddno na stejnou úroveň Rockyho a Mirka, kteří se tam už nějakou dobu nacházejí.

44
xando
Reagovat

To mi mimochodem připomíná, že Dominika dělá přesně to, co nesnáším, většina začně nadávat Mišovi, Dominika si najednou vzpomene, co „hrozného“ ji Mišo udělal, ostatní pomlouvají Lenku, Dominika ihned přijde s tím, že jí Lenka hrozně leze do řitě (no, nevím, ale dle mého je tam největší anální alpinistka právě Dominika). Nemám tyhle slabé typy, co jsou z většinou bez ohledu na vlastní přesvědčení, rád.

45
CarculkaC
Reagovat

40 XMAN) škoda, že tam nejsi, Lenka by si zasloužila podržet. A co se týká obdivovatelů nely, oni poznají co znamená přísloví: „čiň čertu dobře…“ na vlastní kůži.

46
garette
Reagovat

42- No já bych to až tak neextremizoval. Jako chlap, který se na to dívá s odstupem a odmyslím si tak i chování a vyjadřování, musím konstatovat, že vyložená zrůda tam není žádná. To ovšem platí i na opačnou stranu, protože vyložená kráska rozhodně také ne. Nela by se měla probrat, pokud se domnívá, že byla vybrána z důvodu, že patří mezi TOP z patnácti milionů v kráse. Považuji je za zcela normální holky, jakých jsou plné ulice českých i slovenských měst (obecná rovina v chápání krásy). Chápu ale zároveň, že pro každého chlapa (ať už tady nebo v hotelu) je chápání krásy trochu jiné a každý má i trochu jiný vkus a proto některé z dívek v HP jim dle jejich názoru mohou připadat krásné. To tedy nelze nikomu upřít. Ovšem hovořit o někom jako o zrůdě je na můj vkus poněkud přehnané, protože to už nemá s objektivním hodnocení vzhledu nic společného a jsou v tom zcela zřetelné příměsy subjektivních antipatií, vzhledem k již zmíněnému chování a vyjadřování hodnocených dívek.

47
Melanie
Reagovat

41 Klaris: Ono se nedá říct, že to Lenka nedotáhla do konce, ale tím, že změnili způsob párování, tedy že si nebude jeden kluk vybírat ze dvou holek, jí tuhle možnost sebrali.
Fakt by mě zajímalo, kdyby za Martinem stály Dominika a Lenka, koho by si vybral.

48
Petra
Reagovat

36, 39 – Livia povedala, ze to nie je pravda:

http://www.aktuality.sk/clanok/208778/hotel-paradise-gino-podrazil-svoju-sexi-lili-doma-vsak-vraj-tvoria-par/

To, ze Nikola je s Vikousom su spolu som citala tiez uz viackrat…

49
anja
Reagovat

no já ještě doplním to o Lence – vyskakuje, to jsem měla na mysli, že vyskakuje z řady těch pošlapaných identit. Je tam krátce, čili jí ještě Velký (a Bblý) Brácha nestačil dodrtit mozek úplně…..

těžko hodnotit Lenky vzhled, to je věc vkusu, ale objektivně tam má nejhezčí a nejkvalitnější vlasy, husté, těžké, silné. Má sympatický projev, nejde z ní žádná zášť, nenávist nebo tak něco, a já taky na ni nevidím nic zrůdného v obličeji nebo na postavě, jak se tady i tam o tom mele. Prostě průměrná hezká holka s vlasama, které jí můžeme my baby závidět, protože ty vlasy bude mít takhle kvalitní až do smrti :) narozdíl od Nely, které eventuelně můžeme závidět zadek, ovšem zadky a jiné části těla mají tendenci věkem tvarohovatět, kdežto vlasy rostou furt a samy, že

a u Lenky mne taky baví, že neoblíká ten pitomý lolita styl jako tam všechny holky – šatečky střihnuté nad pasem a lodičky, viz Dája a niki – obě v tom vypadají jako takové přerostlé dětské mrkací panny, hrozné se na to dívat

50
anja
Reagovat

ten lolita styl slušel Janě, štíhlé holce

51
xando
Reagovat

Mě prostě fascinuje, jak pánové dělají, že by se Lenky ani nedotknuli a z mého pohledu jsou tam prostě (subjektivní záležitost) méně pohledné dívky. Lenka je ten typ, za kterým se na ulici asi moc lidí neotočí, ale také si nebude říkat: „No, to je hnus“. Nechápu ty scény, jako by se jí chtěli dotýkat jen hráběmi a ten strach v jejich očích, aby se do nich Lenka náhodou nezakoukala :D

52
Klaris
Reagovat

Já hlavně pořád nechápu, kde všichni berou to přesvědčení, že sami jsou krásní a mohou takto posuzovat vzhled druhých. Budu-li hodnotit jen a pouze zevnějšek, tak z kluků si nevzpomenu na nikoho, kdo by mě fyzicky nějak odpuzoval. Z holek mi vyloženě nepěkná přijde pouze Dominika, Vierka měla na ženu moc vypracovanou postavu a nosila ty nevkusné boty a věci pro striptérky, ale v obličeji byla OK. Většina holek tam mi přijde jako takový ten klasický průměr, kdy po ránu je to samozřejmě horší, ale když se upraví, tak jim to sluší. Třeba i Dáje, která má sice kulatý obličej, ale někdy se učeše a obleče tak, že si řeknu „fakt dobrý“, a třeba moje oblíbená kombinace vlasů stažených do ohonu a k tomu výrazné náušnice, mi k ní vyloženě sedí. A Nela, pokud si nevyčeše vlasy dozadu tak, aby vynikla její zvláštně tvarovaná hlava, taky nevypadá špatně. Co tím ale chci říct je, že i když holky v HP nejsou ošklivé a umí se upravit, pořád mi to připadá jako takový ten standard, který na ulici/ve škole/v práci/na diskotéce potkáte kdykoliv. Prostě průměr. Stejně tak kluci – někteří normální, někteří hezcí, ale rozhodně ne žádný, ze kterého by se mi na první pohled rozbušilo srdce :-)))

Už se nemůžu dočkat, až mě tu někdo anonymních začne vyzývat, ať tedy postnu tu fotku, když jsem tak chytrá, že určitě vypadám líp. Tak to dělat nebudu, ale stejně trvám na tom, že někdo, z koho bych si při prvním prvním pohledu sedla na zadek, vypadá jinak než osazenstvo HP :-)) A oni by si měli uvědomit, že každý z nich má nějakou tu menší či větší vadu na kráse a jejich vzhled není na takovém levelu, aby mohli takhle kritizovat někoho, kdo se liší jen tím, že není vysmažený ze sluníčka či solária, protože to je asi tak jediný rozdíl, který mezi Lenkou a zbytkem dam v HP vidím :-)

53
garette
Reagovat

49 anja- Já Tě s Lenkou pochopil. Nešlo Ti primárně o vzhled, ale o vystupování. I když některé excesy, typu večerního pozdravu Mirkovi, jsou také zvláštní, ale co už. Každý máme něco. :-)

54
Klaris
Reagovat

Tak koukám, že než jsem mezi vařením oběda a balením na dovolenou stihla vyplodit myšlenku, garette to v příspěvku trefně popsal místo mě :-)))

55
Anonymní
Reagovat

dessin: i kdyby lesba byla tak co? Já se ji nedivím, že se jí dělá blbě při pohledu na nechutnýho, starýho, meterosexuálního obšourníka olizujícího mládě.

56
xando
Reagovat

52: Tak, tak :D

57
Anonymní
Reagovat

26: Ne, to fakt nezapadá. Standardní party girl aspoň nějaká vypadá. Lenka se ožírá na hippies srazech litry piv a taky na to vypadá. Zlatý snobáci proti těmhle špinavej korálkovejm pipinám.

58
garette
Reagovat

52 Klaris- No prostě většina lídí se nedokáže omezit jen na čisté hodnocení vzhledu a nechá si úsudek zatemnit tím, jaký má názor na charekterové vlastnosti nebo chování toho, koho hodnotí (dá se to pochopit). Ovšem ruku na srdce. Kdo z nás si může být natolik sebejistý svým vlastním vzhledem, aby si mohl dovolit hodnotit druhé? No a přece to všichni každý den děláme, že. Jen by to občas chtělo trochu soudnosti a nehnat to až na samou hranici. Všichni se mi líbit nemusí, ale trocha taktu nikdy neuškodí.

59
ucho
Reagovat

55 ? asi jsme viděli každý niečo iného ? :D
Já viděla staroumladou Nikolu olizovat Supermana :D

60
Adéla
Reagovat

Já se teda musím Gina zastat, metrouš sice je, ale není to žádný dědek a těžko by byl Nikolin otec, to by ji musel mít ve 14. Prostě je na mladé holky a to je většina chlapů taky. No a ta jakože love story s Hafíkem je jedna velká komedie, oba dva se vždycky ve zpovědnici smějí. Prostě hrají na kamery a už se vidí ve finále.

61
garette
Reagovat

55 Anonymní- No s tím starým Viktorem (34) bych to tak moc nepřeháněl, to by se mohlo dotknout i mě. :-)

A pokud jde o jejich olizování, tak souhlasím s tím, že u stolu kde je spousta dalších lidí se to opravdu nehodí. Nicméně si nemyslím, že to bylo to jediné, co na tom Daniele vadilo. Jak později dodala, tak se děsí toho, co spolu budou dělat v noci na pokoji. Těžko říct co si opravdu myslí. Nicméně na to, jak tam všechny dívky svorně tvrdí, že je nikdo z kluků nepřitahuje (nepočítám Kubánce), tak je tam až příliš mnoho líbacích scén. Například Daniela říkala mnohokrát, že jí Gino jako chlap vůbec nepřitahuje, ale líbala se s ním na pokoji několikrát. Já za sebe mohu říct, že pokud mě někdo opravdu vůbec nepřitahuje, tak se s ním líbat nedokážu. Ale třeba jsem jedinej a asi i jiná generace. :-)

62
xando
Reagovat

Já tedy nejsem specialista na mužskou krásu, ale nikdy jsem nepochopil, co je na Rockym tak nádherného, že z něj plno dívek učurává :D. U Lea jsem byl také zmatený, proč o něm každá ze soutěžících sní, ale tak řekněme, že urostlý vyholený „Bad Boy“ se spoustou tetování má asi něco do sebe, ale Rocky?

63
Klaris
Reagovat

57 garett – v tom, že si nikdo nemůže být natolik jistý svým vzhledem, aby mohl takto hodnotit druhé, s tebou souhlasím :-) Ale je rozdíl, když řekneš, že tě ten druhý fyzicky nepřitahuje, nesedí, nebo že to nebo ono by na něm mohlo být lepší, než někoho hodnotit ve stylu „panebože, no to je hnus“. Vždycky, když někde slyším takhle někoho soudit (a nejen v HP), tak první, co mě napadne je, ať se dotyčný komentátor podívá v první řadě sám na sebe. A pak to, že pokud se takhle někdo o někom veřejně vyjadřuje, tak to svědčí nejen o nedostatku taktu a vychování, ale i o jeho vlastních komplexech – viz.např. Daniela, která řekne o Lence, že je tlustá, ale při bermuďáku z ni pak vyleze, že ze svojí vlastní váhy má mindráky. To pak není o nějakém objektivním hodnocení, ale o tom, že si ten člověk zvedá sebevědomí tím, že poníží někoho jiného.

Rozčiluje mě to hlavně z toho důvodu, že je to další věc, kdy si paradajci neuvědomují, že by si napřed měli zamést před vlastním prahem a opět mi to zavání takovou lehkou šikanou, kdy si někoho označkují a pak se po něm vozí za každý nepodstatný detail.

64
Adéla
Reagovat

62 – tak to mě taky zajímá co z toho Brumlíka vyzařuje, že ty kačeny v hotelu vzdychají jedna po druhé a chtějí ho do páru. Leo se mi taky nelíbil, ale aspoň se choval jako dospělý chlap, což o zmateném kubánci říct nemůžu. No já jsem asi ujetá, ale mně se líbil Vlado. /Teda Niko taky, ale spíš jako model pro sochaře./

65
garette
Reagovat

62- Tak, tak.

Leo jim možná mohl trochu připomínat hlavního hrdinu seriálu Prison Break. Holohlavý, potetovaný, dobrý a možná i trochu špatný. Takový byl Michael Scofield.

Ale Rocky?? I on má tedy jistou podobnost se svým filmovým jmenovcem. Také nejde pro ránu daleko a když má dát do hromady kloudnou větu (filmový Rocky měl říct do reklamy „Chceš vonět jak hříbě“, ale nebyl schopný se naučit ani tuhle krátkou větičku a brumlal něco jako“Chceš vonět jak v chlívě“ – CZ dabing), tak to je pro něho celkem oříšek. :-) Co je tedy na něm tak přitažlivého? Zřejmě ten jeho exotický vzhled, jak některé z dam říkají. Ale jak jsem psal již v předchozích příspěvcích, mě rozhodně nepřísluší nějak zásadně hodnotit něčí vzhled, navíc ani nejsem žena, takže to jen těžko pochopím a můj úsudek je v jeho případě taktéž zatemněný a nejsem objektivní.

66
Melanie
Reagovat

58 garette: Ale ono se to od sebe těžko odlišuje. I žena, která není vyloženě krásná a nemá dokonalé rysy, může být okouzlující a půvabná. Je to o tom, co z ní vyzařuje, co má v očích, jaký má úsměv, jiskru. Často je to patrné i z pouhé fotky. (U chlapů to platí samozřejmě taky.) I kdyby měla tvář jako bohyně, pokud má povýšený výraz nebo z ní čiší zloba, nikdy krásná nebude.
A ohledně toho líbání, jsem na tom stejně. :o) Líbání je pro mě dost intimní záležitost, kterou bych nedokázala provozovat s nikým, kdo mě nepřitahuje, ke komu nic necítím a nebo ani v rámci hry, jak to probíhá tam. Už jsem si říkala, že jsem asi staromódní, tak jsem ráda, že nemám tento názor sama.

67
xando
Reagovat

65: Mě to také nepřísluší, jen mě fascinuje to, že dívky padají vtezklému exotickému DJ k nohám :D. Já, kdybych byl dívka, tak asi hmátnu po Nikovi. Jistý si tím tedy nejsem, přitahuje mě opačné polaví, ale tak nějak to odhaduji :D :D

68
garette
Reagovat

63 Klaris- Souhlas. To o soudnosti a taktu jsem psal také. Já ten rozdíl vidím a chápu stejně jako Ty. Ale myslím si, že je to jen o tom, že někteří lidé prostě potřebují dospět. Ovšem některým se to buhužel za celý život nepovede. :-(

69
Melanie
Reagovat

Jak tu kdysi někdo trefně poznamenal, Rocky se asi koupe ve feromonech. Jinak si to neumím vysvětlit. :o)

70
ThyBaumont
Reagovat

Pořád mi nejde do hlavy Kančí. Ze začátku jsem mu docela fandil, ale co ted předvádí? :-( Mele o tom, jak se poučil, že ví že se tam s poctivostí nejdál dostane. A ta scéna jak Nela ležela on škemral vůbec o pozornost, Nela ho samozřejmě neuznala ani za pohled a on prosí a slibuje. Nechci nijak paušalizovat, ale co řadový policajt to pologramotnej blb bez sebevědomí.

71
xando
Reagovat

70: Jsem na tom podobně, ze začátku mi chování příšlo v pohodě, ale tohle je hrozně ponižující a docela trapné. Běhá za Nelou jako ocásek, trošku mi to přijde, jako když je kluk na diskotéce, vidí holku, která se mu líbí a doufá, že se na něj alespoň usměje a je v sedmém nebi, když na něj promluví :D

72
garette
Reagovat

66 Melanie- Neboj sama rozhodně nejseš. :-)

Chápu co píšeš a mám to stejně. Nejde v prví řadě o čistotu rysů a dokonalost sochy Davida, ale hlavní roli hraje charisma. To může vyzařovat i z člověka, který není na první pohled třeba pro většinu lidí krásný. Nicméně v konečném důsledku jsem já osobně dal vždy na to, jak se pak ten člověk chová a vyjadřuje. Prostě charisma necharisma, když se někdo chová jako hulvát, neurvalec, násilník, hlupák nebo se povyšuje, uráží lidi kolem sebe, atd. atd.(myšleno obecně na všechny lidi), tak u mě končí.

73
xando
Reagovat

72: Já tedy také započítávám do sexappealu charisma, milý úsměv atd., ale někdo tu psal něco ve stylu: „Mému ptákovi je to jedno“, co na to říct :D

74
garette
Reagovat

71- Kdysi mi jeden člověk prozradil svou celoživotní strategii na balení žen. Byl tehdy dost pod parou a mimo, tak jako v podstatě každý den a rada zněla asi takhle: „Chce to prostě soustavnej nátlak vole!“ Možná svou balící metodu napálil na DVD pro nesmělé a Mirek si ho koupil.

75
garette
Reagovat

73 xando- Máš zřejmě na mysli definici jednoho mého známého. Teď se všem omlouvám za užitý vulgarismus, ale je to doslovná citace. „To je pánové pinďouří láska.“ :-)

76
xando
Reagovat

74: V tom případě ale sledovat to DVD velmi poctivě :D. 75: Tak nebudeme si lhát, vzhled je důležitý, ale prostě už mi není patnáct, abych hupsnul na vše, co má vyšpulenou prdku a prsa :D

77
lidka
Reagovat

kdy bude konec.i když na HP hledím ?

78
Elko
Reagovat

Upútavka:
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/vztah-cez-inzerat.html

77 lidka: 6.7. finále o 20:20 na JOJ Plus a Prima Love

79
garette
Reagovat

76- No tak já na tohle nebyl ani v patnácti. Já jsem již od útlého věku pokud jde o ženy, ač je to mnohdy i k mé smůle, dosti vybíravý. Je to u mě jako s vínem. Raději si dopřeji kvalitní výběr z bobulí, i když si na něj musím delší dobu šetřit, než testovat s kámošema každý večer jiného, laciného krabicáka. :-)

Ovšem proti gustu. :-)

80
xando
Reagovat

79: Tak já mezi námi také ne, ale nemohl jsem to přiznat jako první, že jsem byl takový i v teenagerovském věku :D :D

77: Soutěž skončila asi před dvěma měsíci, show bude končit onoho 6.7. :D

81
J.
Reagovat

22 – To s HP II bylo samozřejmě úplně (ne)chtěné prořeknutí… :oD To bude jak všechny dvojky šité horkou jehlou, jen aby se vytřískaly prachy z toho, že lidi mají v podvědomí ještě HP1 :o))) A top ze 7 miliard – to každopádně :oD

Ale teď vážně. Já teda musim říct, že mě ty lidi tam přijdou taky takřikajíc průměrný, jak už tady někdo psal. Prostě takový, jaký potkáte běžně venku. Některý vypadaj lépe, některý hůř, ale že by tam byly nějaký vyložený obludy, nebo zas nějaký extra missky či missáci (ono už i na těch soutěžích je ta krása hodnocena subjektivně a připočítává se k tomu i jaký má kdo projev, vystupování, volnou disciplínu…) to moc ne.

A hodnotit to od tv, je taky zavádějící. Jednak kamera opravdu přidává a navíc když někdo „kameře nesedne“ může v reálu vypadat ještě trochu jinak, než jak ho lidi vidí v tv. A je to taky o tom, že pokud už ty lidi trochu známe, těžko se od té vizáže odpojuje i ta povaha. Přitom v tomhle případě i ta je zkreslená, protože tohle je jiná situace a ty lidi se normálně v reálu neprojevují tak, jako tam. Pokud kolem sebe máte lidi a myslíte si o nich, že jsou super, nebo že nejsou, nezjistíte jaký by byli v té samé situaci jako ty lidi v HP, pokud se s nima neocitnete na 3 měsíce v krabicové „RS“. To že v práci budu za milýho a příjemnýho, neznamená, že nejsem doma hajzl, nebo to, že v práci budu řvát po lidech, neznamená, že doma nemůžu být milej a pozornej. Ale nikdo, kdo je se mnou v tý práci, to neví, když se mnou pak nežije doma – nebo v tomhle případě – ve dne v noci pod jednou střechou od rána do večera…

82
Ludmila
Reagovat

57- nerada ti kazím tvou představu jak vypadá hippi pipina, ja hippisácký srazy miluju, jsem nepivař, piju kvalitní vína

83
Ivory
Reagovat

Ten Mišo má určitě cigáro a v ruce drží zapalovač. A je z toho Dominičina zpěvu tak v pasti, že si ho zapoměl zapálit :-D Já sem na to totiž hleděla úplně stejně :-D

84
Ivory
Reagovat

Já Vikoušovi třeba fandím, ale taky je pro mě takový starý slizoun..

85
garette
Reagovat

83- Tak naposledy. Slovo starý, ve spojení s Viktorem a jeho vrstevníky, si vyprošuji! :-) To se slizounem mi nevadí, to neberu osobně. :-)

86
Ivory
Reagovat

84- dobře, tak je starý na některé věci, OK?

87
Ludmila
Reagovat

86- na co je člověk v 34 letech starý (možná na plínky?), a Vikouš tedy na co?

89
garette
Reagovat

81 J.- Jasně je to tak, spousta lidí se jeví v pohodě a mile, a to dokonce nejen v práci, ale třeba i v rodině a pak se z nich vyklube masový vrah. Žádného člověka asi dokonale nepoznáš, dokud jen s ním nebudeš obývat nějakou dobu pustý ostrov. Nicméně většina lidí, které mám já ve svém okolí a považuji je za normální a v pohodě, tak jak si to popsal, by do žádné RS prostě nešla. Už jen proto, že nemají za potřebí se někde takhle předvádět a protože si dobře uvědomují, že pokud by nechtěli procházet pravidelnými hádkami a řešením nesmyslů, tak by si prostě za tři dny museli zabalit a tradá domů. Já asi také nikdy nezjistím, jak bych se po tak dlouhé době v hotelu choval, protože bych tam nikdy nešel. Jedině, že by mě tam někdo zavřel proti mé vůli, ale to už by byly zcela jiné podmínky než u dobrovolných obyvatel.

Je to jen můj komentář a není to nesouhlasný postoj vůči tomu co jsi napsal. Je totiž pravdou, že by se asi všichni zdejší komentátoři pozastavili i nad svým chování po třech měsících v krabici, ale jak už jsem říkal, je to vše o tom, zda jsme či nejsme ochotni, nechat se dobrovolně někam zavřít.

90
Anonymní
Reagovat

garette: No a? Další trapnej vyskákanej tatík, kterýmu je 34+ a myslí si, že je cool a mladej? Se vrať na zem.

91
garette
Reagovat

85- To zajímá i mě. Já si nepřipadám starý na nic. Ani třeba na hraní s autodráhou. S tou jsme si předloni o vánocích hráli s kamárádem ještě v noci, když už děti dávno spokojeně chrupkaly. :-)

Možná máš na mysli to olizování obličejů na veřejnosti, ale to je dle mého názoru nevhodné v každém věku.

92
Ludmila
Reagovat

90- jenže 34+ je ještě mladej, to ti ale dojde později, až trošku vyrosteš

93
garette
Reagovat

89 Anonymní- Ou. Tak to mě vážně zasáhlo. Děkuji za Tvůj duchaplný příspěvek a beru si ho ke svému, v mém věku již infarktem ohroženému, srdci. :-)

94
garette
Reagovat

91- Děkuji Ludmilo za podporu a lichotku. :-)

95
Ivory
Reagovat

90- jo myslela jsem to olizování
Sorry ale já určitě nechci urážet zdejší diskutující, tak si to neberte osobně já jen komentuju ty divné postavičky v RS.

96
Elko
Reagovat

Nevidel niekto Dominikin klip? Kúsok raz ukazovali v Noci v raji, ale youtube mi pod menom Dominika Kukaňová nevyjutubuje nič :)

97
J.
Reagovat

88 – Já s tím souhlasím.
Chtěl jsem tim jenom říct, že škatulkovat ty lidi tam – jako že někdo je strašná svině, nebo že někdo je takovej a makovej je právě jen relevantní pojem, protože my tam nejsme a nešli bysme tam. Oni musí počítat s tím, že je ty lidi budou hodnotit tak a tak podle toho co v tv uvidí, ale že je to názor jednotlivce, jak kdo komu sedne. Ale to, že někomu vadí, dejme tomu Viktor, neznamená, že kdyby žádného Viktora z HP někdo neznal a seznámil by se s nim v běžném životě, že by přišel na to, že je takovej a makovej, protože takovýho, jako v HP by ho asi neměl možnost nikdy vidět.
Tudíž já jen jako že to, jak se tam projevujou, nekritizuju do té míry, že bych se uchyloval k silně vulgárním výrazům, když mi někdo sedí méně než jiný. Ale to bylo tak jako myšleno všeobecně, nemyslel jsem to přímo na někoho konkrétního tady v diskusi :o)

98
Anonymní
Reagovat

91 + 92: zbožňuju kecy moralistů. Vy, když vám bylo náct jste jistě byli jiní. To vám tak sežeru. Byli jste úplně stejní. Já taky budu starej a co teda vím, že si po 30 nebudu hrát na frikulína, to fakt ne. Prostě mi bude 34, tak se neposeru, když někomu, kdo je o polovinu mladší budu připadat jako fotr.

No. Jinak to nejhůř-nejlíp dělá Nikola. Ta dobře ví, že Viktor má šanci vyhrát – pár – půlka výhry. Tak to bude a dopadne.

99
Mikes
Reagovat

Foto Miša s Lenkou nesmrtelné. A ty obláčky u hlav, to nemá chybu.

100
garette
Reagovat

94 Ivory- Já to tak nebral. To byla jen legrace. :-) Jak vidíš, tak jsem pochopil, že šlo o to olizování.

Mě osobně můj věk rozhodně netrápí a jsem s ním smířený a spokojený. A pokud někomu díky svým příspěvkům připadám jako trapnej a vyskákanej tatík co si myslí že je cool a mladej, tak se asi nedá nic dělat. :-)

101
Anonymní
Reagovat

100: Přesně je to díky tomu, že se ohrazuješ proti tomu, že si někdo dovolí říct o 34-35-36, že je starej (a slizkej k tomu). Možná nejsi ani tatík, což je je ještě horší, svobodnej v 35 je téměř na mašli.

Pochop, že to je jako by tobě se zdál mladej 68? Zdá? Ne, co? A taky jen o polovinu mladší. Už?

102
garette
Reagovat

97 Anonymní- Ale to ses trošku spletl. Tady Tě nikdo nenutí abys něčemu uvěřil. Já Ti Tvé názory neberu a ani je nezpochybňuju. Já si ovšem stále stojím za tím, že ani ve věku kolem dvaceti jsem nikomu na veřejnosti obličej neolizoval a že si myslím že je to nevhodné. To jestli je toto tvrzení pro Tebe věrohodné, je už jen na Tobě. Nicméně jak si sám trefně poznamenal, nám (já a Ludmila) narozdíl od Tebe již bylo 10+, 20+ i 30+, takže jsme schopni ze svého a podotýkám rize subjektivního pohledu ohodnotit všechny tyto etapy našeho života. U Tebe jde ale v případě toho, co budeš dělat a jak se budeš chovat ve věku 30+, jen o pouhý předpoklad a spekulaci.

103
Honza
Reagovat

mám technický problém. Smím poprosit o pomoc vás tady?
Když napíšu svůj komentář a odešlu, nemůžu pokračovat v diskusi, protože se mi ukazují jen komentáře, které proběhly před odesláním mého příspěvku. Můj přispěvek se mi zobrazuje jako poslední. Nepomáhá restart prostě nic.

104
Mikes
Reagovat

Myslíte fakt, že Dája je lesba??? Já jich teda pár znám, a jsou to vesměs bezva holky.Ty se chovaj úplně jinak.

105
Ludmila
Reagovat

Anonymní- nebudu psát číslo příspěvku protože je mám nějaký rozhozený
Nešlo o moralizování a to víš že jo, když mi bylo 20 tak mi ty 30+ přišli staří, no a když jsem byla 30+ tak mi přišli staří 40+, to je normální, jenže jen proto, že je někomu 34+ neznamená, že je odsouzenej jenom k tomu že má makat, stejně tak může mít rád sex + další věci jako ten 20, no a zrovna v téhle jedné oblasti je to po 30+ lepší

106
Mikes
Reagovat

103 – tady nejsi na IDnesu či jiném serveru, tady se příspěvky řadí podle došlého pořadí. Pokud na někoho reaguješ, musíš napsat nejdřív číslo příspěvku, na nějž reaguješ.

107
Ivory
Reagovat

Dája je prostě rozmazlená, je to Marfuška vnějškem i chováním :-D

108
garette
Reagovat

105 Ludmila- U žen to platí obzvášť že. :-)

Asi změním nick
Trapný, vyskákaný tatík …atd.
celé je to moc dlouhé :-)

109
Ludmila
Reagovat

108- garette – u žen zvlášť na to vem jed

110
dessin
Reagovat

Anonymni: tvuj vek te omlouva

111
Ivory
Reagovat

108,109- a počkejte v padesáti, to je prý teprv jízda :-) sem slyšela :-D

112
garette
Reagovat

109 Ludmila- Něco málo o tom vím. :-)

113
garette
Reagovat

110 dessin- Neřekl bych to lépe. :-)

114
Mikes
Reagovat

S Lenkou máte pravdu, a i když zrovna nejsem na oplácanější holky, Lenka mi přijde docela fajn a svým způsobem se mi i líbí. Akorát, že zrovna dvakrát chytrá nejspíš nebude, nicméně ty její tahy na Martina jsou skvostné.
Kluci se o ní vyjadřovali fakt hnusně, na druhé straně, holky, ruku na srdce, vám nepřijdou poznámky alá „sexuální loudil“ stejně hnusné? To jako kluci nesmějí nic říct, zatímco ženským je dovoleno fšechno?

115
ucho
Reagovat

108 Garette, nic neměnte. Co já bych dala za 34 ! To je právě ta relativita :)

Zrovna v tomto případě je Anonymnímu plat prtný, že na třicátníky hledí jako na dědky, protože v tom je příroda spravedlivá a léta přibudou i jemu – a to rychleji, než si dokáže představir. Jen mu, bohužel, zůstane stejná netolerance k jiným, jakou prokazuje ted´tady.

Bohužel, jak říkal J.Werich – Z čeho jiného by se rodili zlí lidé, když ne ze zlých dětí ?

116
Elko
Reagovat

103 Honza: skús iný prehliadač – Mozilla, Chrome, Opera, Explorer…

117
simibsimi
Reagovat

6.7. finále o 20:20 na JOJ Plus a Prima Love
no výborně a nevíte někdo jak by mělo probíhat finále? Předpokládejme, že se nic zajímavého v HP nestane a finálovou čtyřku známe. Tedy pokud se Nikole nevzbouří hormony a nevymění Gina za Rockyho, Nela nevezme na milost Mirka a finálovka se nám posune do SCIFI

118
Ivory
Reagovat

Já bych hrozně chtěla vidět tu Dominiku v superstar, není to někde?

119
Rux-Xulth
Reagovat

No jeden „trapný, vyskákaný tatík“ Niko už vysmahl, tak už jen ten Vikouš a konečně to bude „paradajs“. :-)

120
CarculkaC
Reagovat

110 dessin) jsi k němu laskavá, ale ani věk ho neomlouvá.
104 Mikes) já si nemyslím, že je lesba, ale nemá takové úspěchy u kluků jako její sestra. Myslím, že ta je pro ni vzor a taky na ni žárlí, proto ji občas stírá a niky to ví. Částečně se cítí provinile, tak jí umetá cestičku čímž to všechno jen zhoršuje.

121
Honza
Reagovat

zkoušel jsem to, ale nic. Ted se nesmějte ale dopadl jsem tak že mám 2 ntb a pokazdé odešlu koment a ukončím práci. Otevřu na druhém ntb. Přečtu odpovědi a zase ukončím práci. Nééé nelekejte se nejdem Dominika ani nikdo z příbuzenstva. Jen technika selhala.

122
Mikes
Reagovat

24 – Adél, naprostý souhlas

27 – Beruško, tak každá ženská si chce povídat (zatímco každý muž chce mlčet). Nutno ovšem rozklíčovat, že pod povídáním si každá představuje ubezpečování, že právě ona je ta nej nej a naprosto jediná. A na to stačí fakt málo slov, když se k tomu přidá poplácání po zadečku či přitisknutí, má chlap na pár dní vystaráno. Jenže oni holt berou doslova to, co jim ženská říká, a to je ten problém. Vlastně věčný problém, že ženský nemluví na rovinu, ale přejí si, aby si to ten její trulo domyslel – a muži jsou holt schopni domýšlet jen podrobnosti letu na Mars, ale domýšlet ženský uvažování, na to nemá nikdo!

123
Radek
Reagovat

Ta nikola je mne po vcerejsim olizovani jeste odpornejsi, nez driv. Ten sliz co z ni tece od zacatku hotelu vcera olizla viktorovi na ksicht a superman je zni mokrej v rozkroku. Ja se malem pozvracel, jak jsem to vcera videl.

120
Daja ani nemohla mit zadne uspechy u kluku (i kdyz mne je niky odporna i ksichtem), protoze byla tlusta jak prasnice. Prece to nekde rikali, ze shodila skoro 20kg, nez sla do hotelu.

124
simibsimi
Reagovat

Ale že se tatík Vikouš snaží.

125
Hooper
Reagovat

Tak zpět k tématu, holoto. Nela na Denisův inzerát (viz včerejší upoutávka na konci dílu odpověděla dle českého webu mj. slovy „mám radši starší muže“ a „dvacetiletí kluci mi přijdou jako mimina“.

126
Elko
Reagovat

121 Honza: :-) to bude tým teplom :-)

127
Elko
Reagovat

125 Hooper: Dnes som sa tešil, že čo povie Nela na nového chlapíka… nesklamala, dievča ;-) ale „naživo“ v TV to bude mať lepšie grády.

…a Leo bol mladý, ne?

128
Mikes
Reagovat

28 – Carculka: s Liv porostě nemohl nic udělat, tam neměl šanci. Možná, že kdyby věděl dopředu, jak se bude vyřazovat, tak by jí dal imunitu (i když asi ani to ne). Stejně nechápu, k čemu potřebovala imunitu Nela. A už jsem pochopil, proč ji dostala Nikča a ne Štěkna. Ta by totiž pak nemohla vyhodit Liv a hrozilo, že by si zabrala Rockyho (navíc, Nikča jistě nestála ani o Mirdu, ani Šušlu či Martina, takže imunitu potřebovala ona). Takže taková byla strategie štábu. Zatímco diváctvo se rpzplývalo nad štkaním naší Marfušky.
Jinak, nějak mi přijde, že Nikča s Vikim oře.

129
zalez do nory Mikešu
Reagovat

104: Mikes, ty už se nedíváš, tak o co ti jde? Ne. Není.

130
Hooper
Reagovat

127: Jo, stálost názorů je pěkná věc. Leo byl/je o celý rok starší než Denis.

131
Anonymní
Reagovat

Ano, ve 34 netřeba být soudnej, noste minisukně, pohoršujte se nad omladinou, líbejte se s roštěnkama a buďte cool. Jo a nezapomeňte si hrát na Supermany. Vždyť je to směšný. Berete se vážně, nechápu. Kupodivu ne ti, kterým je to adresovaný, ale taková Carculka (lol už ten nick) je potrefená až běda. Mladice jedna, vyložená teen.

132
Anonymní
Reagovat

115: Ucho, kdybys líp četl/a,t ak bys věděl, že já to vím. Já jsem si toho, narozdíl tady od firkulínů, dobře vědom. Jenže já nemám se stářím problém, že jo. Ani s mládím. Klidně řeknu, je mi 16, mladej, blbej, jednou se možná budu za svoje názory stydět, ale jediný, co vím jistě je to, že nikdy nechci ublížit své rodině a to, že ze sebe nebudu dělat trapnýho puboše, když mi bude 34. To je celý. Dobře vím, jak se na mě budou puboši dívat v tom věku, nejsem idiot, ale mě to nebude urážet. Fakta, že? Prostě už nebudu mladej, se s tím smiř.

133
Rux-Xulth
Reagovat

128 – jasně, že oře. Když dá člověk jakékoliv (ne)sympatie stranou, tak je to tam v podstatě jen hra Nikol. A Viktor to moc dobře ví, proto s ní chce být celou tu dobu. Myslím, že největší hořkost zažíval s její dezercí k Brumlovi.

A když už jsme u toho Brumly, vždy když ho teď vidím ve zpovědnici, automaticky mi v hlavě naskočí tato melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=HhHwnrlZRus
:-)

134
Ludmila
Reagovat

132- anonymní
tak reaguju naposled, protože to je nekonečný příběh. Možná je to mým věkem, ale nějak nechápu proč ženská 30+ s pěknou figurou i nohama nemůže nosit krátký sukně, ale holka pod 20 s 20 kg nadváhy ano? Nemělo by se nošení krátkých sukní odvíjet od postavy nikoliv věku? Co budeš dělat až ti bude 34+ se ukáže až ti tolik bude, jinak je to jen prázdný plkání. Jo a kdo z těch starších tam ubližoval své rodině? Jo a k tomu, že chlap který nemá do 35 let rodinu je divný (nebudu hledat jak to bylo přesně), proč? Doba 19 maminek a 22 tatíků už je zaplať pámbů pryč.

135
xando
Reagovat

134: Žádné minisukně, kostkované sukně minimálně pod kolena, nejlépe ke kotníkům, rolák, žádné ukazování ramen nebo dalších částí těla, které mohou odhalit onu svraštělou stařeckou kůži 30ti letého člověka :D. A vůbec, nejlepší bude, když nikdo po třicítce nebude chodit ven, ale bude doma a povídat si se stejně starými osobami o tom, jak je bolí klouby a jak zdražili plyn :_D

136
Melanie
Reagovat

128 Mikeš: Jo, Nikča s Viktorem oře, ale myslím, že on to moc dobře ví, akorát si to užívá. A kromě toho využívá jejího spojenectví ke hře. Takže spokojenost na obou stranách. :o)

137
Ludmila
Reagovat

135- ano, ale taky shánět finance pro své mladé puboše, k jídlu jen suchou kurku s bílou meltou a mám problém my nemáme plyn, tak nenápadně stočím řeč v té naší stařecké grupě na cenu elektřiny :-))

138
garette
Reagovat

131,132- Nějak nechápu Tvou potřebu se dohadovat ani Tvou podrážděnost. Pokud chceš po jiných, aby řádně četli, dělej to i Ty sám u jejich příspěvků. Nikdo se Tě tu nesnaží napadat, tak to nedělej ani Ty. Hodnotit někoho podle nicku, to je trošičku hloupé a musí to být jasné i Tobě. Já věřím, že až si své odžiješ, tak se Tvé názory změní. Nic proti Tobě, i já si v šestnácti myslel, že mám patent na rozum. :-) A neměl, ten mám až teď. ;-) Pro případ, že by sis to špatně vyložil a bral některé věci osobně, upozorňuji, že ve svých příspěvcích sem tam používám ironii a sarkasmus.

Taťka

139
xando
Reagovat

137: Dobře, elektřina také ujde :D. Ale musíš minimálně 3x za deset minut používat větu: „To my, když jsme byli mladí…“ :D

140
absolutní nepochopení
Reagovat

:D Tak to je moc. Nejen, že si to hraje na diblíka, stařecká demence se přidala. WTF? Haha, tady jsou dva mladí lidé, jinak dědci a báby, co sežrali všechnu moudrost světa a vše ví nejlíp. :D

141
Ludmila
Reagovat

136- Taťka, ju to mě rozesmálo, to znělo tak něžně a slušně (žádný zastaralý puboš)
137- jo 3x, ale kdo si to má v mém požehnaném věku pamatovat (když si vzpomenu, budu si to čárkovat)

142
garette
Reagovat

139 xando- Já o elektřině nic nevím. To my, když jsme byli mladí, tak jsme si svítili petrolejkou.:-)

143
xando
Reagovat

141: No, dobře, tak to nemusíš říkat, ale jednou za čas se musíš chytit za záda a zakníkat, jak tě hrozně berou, jinak to nepůjde :D.

140: To je přece jasné, že staříci nikdo nepochopí mladé, to je zákon :D :D

144
xando
Reagovat

142: Já myslel, že v době tvého mládí byly „in“ louče, jsem to nějaký zmatený, to bude tím, že se mi blíží třicítka :D

145
Ludmila
Reagovat

142- garette- taky tomu moc nerozumím, ale je to nějaká divná věc, asi trpaslíci, co běhají v elektrodrátech do vypínače, no a ten zmáčkneš a máš doma sluníčko, líp ti to asi nevysvětlím nejsem elektrodráteník, jo a pak to sluníčko musíš taky platit, ale proč jiný firmě a ne spolku trpaslíků, tak to nevím

146
xando
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Sg3a-8V46lU – Tady jsem vám našel klip, který si jistě užijete, senioři :D

147
garette
Reagovat

144 xando- To sis mě spletl s bratrancem Metuzalémem. Ale to nic, to se mi stává často. :-)

148
xando
Reagovat

147: Bratranec byl ale o dost mladší, pokud se nepletu, že :D

149
garette
Reagovat

148- Ale je o fous. :-)

150
garette
Reagovat

Sakra lidi, budete mi večer chybět. A ani ten dnešní díl neuvidím. :-(

151
xando
Reagovat

150: V domově důchodců je večerka v devět, že? :D. Ale zítra se tu dozvíš vše podstatné :D

152
Ludmila
Reagovat

150- Neboj ke sledování HP si vezmu na svý stařecký stehna krátkou sukni a budu na tebe myslet

153
garette
Reagovat

Jo a když jsme u té elektřiny, tak věřte nebo ne, už půl hodiny si s Vama dopisuju z telefonu, protože mi vypadl proud. To by se mi za mých mladých let nestalo. Ovšem na druhou stranu, asi bych si s Váma dopisoval po poštovních holubech. :-)

154
xando
Reagovat

153: Oceňuji to, že ve svém věku dokážeš pracovat s mobilním telefonem, gratuluji :D.

155
Ludmila
Reagovat

153- poštovní holub je nespolehlivý (je to přece jen jídlo), možná by šly kouřový signály

156
garette
Reagovat

No já snad ani raději nebudu říkat co budu večer dělat, abych se ve svém věku neztrapnil a nebo abych pak nebyl u Vás ve stejném pytli s brumlou Kubáncem. :-)

157
xando
Reagovat

156: Hádám, že jdeš na koncert Evy a Vaška :D

158
garette
Reagovat

A pro extra šťouravé upozorňuji, že nejde o nic sexuálního. :-) Na to už nemám. ;-)

159
Ludmila
Reagovat

156- ha hádanka, já si nepamatuju co dělává obvykle kubánec a kdo to je, jo už se rozbřeskolo, vím, proboha, ještě tu aktivitu zvaž, v tvém věku to může být dost riziková činnost (cévy, srdce, infarkt…)

160
garette
Reagovat

157- Ty bláho on je? A kde? :-)

161
Ludmila
Reagovat

158- tak aspoň tak, ale jsem v loji, nevím co jiného kubánec dělá, jo sleduje ostatní lidi, takže bingo, ty jsi tajný očko a máš směnu

162
nee
Reagovat

122 Mikes – no tak tohle je přesný, učebnicový popis reality -mnohá manželství by se nerozpadla, kdyby si tohle ženské přečetly…. a pochopily :).
P.S. Mám šťastné manželství :) a jsem ženská.

163
garette
Reagovat

159- Malá nápověda. Je to ta druhá věc, co dělá kubánec. :-) Ono se to i rýmuje. :-)

164
xando
Reagovat

160: Já nevím, našel bych ti to na tom internetu, ale moc s ním neumím :D

165
Ludmila
Reagovat

162- právě že učebnicový, ono jsou i jiná manželství, viz naše, kdy partner má neustálou potřebu rozebírat a mluvit o vztahu a bla bla a mě se mluvit nechce

166
Ufonka
Reagovat

Tak by mě zajímalo jak se toho čertícího mláděte chovají rodiče.

Teď budu mít mindrak jít ven :-). Myslíte, že se to počítá podle rodnyho listu, anebo podle vizáže?
Ksakru asi jsem za zenitem, jdu do nory.

Tak kdy bude další vyřazování a Vikina je opravdu v ohrožení?

167
CarculkaC
Reagovat

131) díky
132) myslím, že puboši jsou mu ukradený a je dobrý, že si umí ze sebe udělat legraci (viz to supermanovský tričko) možná by jsi se neměl brát tak vážně. Ta válka hormonů, to musí být peklo, co?

168
Beruška bez teček
Reagovat

122 – Mikeši, ty neznáš žádnou ženu/dívku, která by si chtěla povídat o nadsvětelných neutrinech, teorii velkého sjednocení, politické situaci, fotbalu, tunningu nebo třeba fitness? To je docela škoda a e jich není málo.

169
Anonymní
Reagovat

166: Nenosí Supermanovský trička, znak S (Superman), nelíbají se s holkama o 10 a víc let mladší, nepohoršují se nad tím, že už jsou rodiči a nehrají si na puberťáky. To neznamená, že se neumí radovat ze života a neblbnou. Jen je neurazí, že už jsou v kategorii „tatík a mamina“. To je celý.

171
Beruška bez teček
Reagovat

Ty jo, koukám na to a zjišťuji, že už jsem bába za zenitem a já si dovoluji čekat další dítě….no fuj :-DDD

172
Mikes
Reagovat

74 – kamarád má v zásadě pravdu, z toho také vzniklo úsloví „líná huba holý neštěstí“

173
CarculkaC
Reagovat

128 Mikes) oni už ti všichni na to odpověděli než jsem se dostala k tomu já. Ale taky souhlas. Niky tahá Vikču na vařené nudli. Myslím, že on to tuší, ale vyhovuje mu to.
Co se týká novýho, už asi nebude mít šanci něco udělat. Každý myslí jen na finále a nebude si chtít svoji situaci komplikovat.

174
Melanie
Reagovat

173 Carculka: Každopádně bude přetahovaná o Denisovu přízeň, každý se ho bude snažit využít k vyhození nepřítele. Tak to může být ještě zajímavé.
Ovšem na rande si vybral tu správnou dvojku. :o)))

175
Adéla
Reagovat

171 Neboj, já už mám 5 vnoučat, nejstarší je asi tolik co Daniele v HP a kdybys viděla, jak se spolu u toho pořadu zasmějeme……….

176
Mikes
Reagovat

168 – berčo, ne, neznám. Se mnou si holky povídaj o úplně normálních věcech.
Nicméně, neber si to tak, já tím mínil jen trdla typu Dáji, o ní přece byla řeč. Jako modelový příklad mi přišla vhod (kruci, nevztahujte, holky, všechno hned na sebe, já přece vím, že lidi jsou různí). Jen mi bylo divný, že tohle Vikouš neví. Nebo možná ví, ale eklovalo se mu valit klíny do hlavy zrovna Dájině.

177
Beruška bez teček
Reagovat

176 – já reagovala proto, že nemám ráda stereotypy jako: všichni chlapi jsou makoví a všechny holky jsou tvarohové :-)

178
CarculkaC
Reagovat

174 Melanie) myslíš, že to bude zase tak, že poslední vyhazuje? Nebo, nedej bože, nový jde poslední a vyhazuje? I když, to už pak je asi skoro jedno.

179
CarculkaC
Reagovat

176+177) no evidntně Dája do tohoto stereotypu patří a Vikouš nejspíš taky věděl, co tím povídáním myslela, ale už toho bylo na něj moc, tak zahrál blbýho.

180
Enaz
Reagovat

Dnes jste mne fakt pobavili a posty 16 letého anonymního (se omlouvám za konkretizaci, ale pod anonymním tu fakt asi píše víc lidí) mne donutily k zasnění,
Jó, to byly doby, kdy se mi ti přes třicet zdáli staří :). Ještě si pamatuju, jak mne vyděsila vlastní třicítka … to byl ten poslední záchvěv pubertálních představ :) …a od té doby se to jen lepší.
Díky za ten klip pro seniory :). Doufám, že budu taky taková babka :).
A anonymní … víš, on je život krásně barevný a není třeba,aby se lidi zařazovali do škatulek … třeba tatík a mamka je taky škatulka, ale i drobné úchylky rodičů se dají tolerovat a je fajn nemít kolem sebe nudné patrony.
Důstojnost nemusí vždy představovat ideál, někdy toznamená citovou plochost a nezajímavost.
A jinak Viktor je samozřejmě proti těm děvčatům starší, ale starší muži mají pro mladé dívky určitou přitažlivost. Ví jak na ně, a dá se s nimi bavit i o věcech, které mladí hřebečci nepojmou :).
Ale na to přijdeš, pokud ti budou hvězdy nakloněny. Oni vám vaše vrstevnice neberou, většinou vám je vychovávají a pak je vrací jako moudřejší ženy. Jestli si to zasloužíte je otázka ;).

181
Beruška bez teček
Reagovat

179 – šlo jen o to, že Mikeš napsal: „Každá ženská si chce povídat a každý muž chce mlčet. Nutno ovšem rozklíčovat, že pod povídáním si každá představuje ubezpečování, že právě ona je ta nej nej a naprosto jediná….atd.“ Jsem na genderové stereotypy lehce alergická a proto jsem reagovala. Ale v případě Dáji si asi skutečně nebude o čem povídat…

182
Melanie
Reagovat

178 Carculca: Bůhví, co ještě štáb napadne s párováním (popř. kolik imunit zase rozdá). :o))) Každopádně ani oni to nevědí, takže je lepší počítat i s tou možností, že novému imunita zůstane.

183
Beruška bez teček
Reagovat

Štáb by mohl rozdat 5 imunit, to tu ještě nebylo :-D A bylo by to napínavé :-P

184
Ludmila
Reagovat

180- Enaz hezky řečeno

185
garette
Reagovat

181- Já jsem asi naprostý opak, protože u nás si víc chci povìdat já. :-) Ale jak všichni víme, je to záležitost individuální.

186
garette
Reagovat

180- Enaz Taťka souhlasí s Ludmilou. Vystihla jsi to dobře. :-)

187
Ufonka
Reagovat

Tak zrovna supermana na Ginovi beru jako recesi stejně jako ten růžový klobouk. Průšvih asi je když si to vezme 50tník.
Neber to tak vážně.
Osobně jsem pyšná, že jsem mamina skoro 19 leté dcery, která mě bere, mám kamarády o 15 let mladší krom svých vrstvevnïků, ale i starší. Pravda Hallo Kitty trička nenosím.
A věkový rozdíl u partnerů zas až tak nevadí. Navíc tohle je hra.
Tak co jak vidíte parovani, kdy a kdo ven? Nebo teď už vsichni?

188
Enaz
Reagovat

180 Ludmila
Děkuji.

189
Beruška bez teček
Reagovat

Krásně je i tady na diskuzi vidět jak je mládí radikální, netolerantní a arogantně sevědomé (jistě existují výjimky:-)). Asi je to vcelku normální, že až životní zkušenosti naučí určité pokoře.

190
Mikes
Reagovat

180 – Enaz, to je mistrovská odpověď. Zejména ten závěr mě nadchl. Šestnáctiletého puboše, co mě posílá k mým kolegyňkám psycholožkám, nepotěším, ženil jsem se až v hlubokém stáří 35 let a lovl jsem si devatenáctku. Tak snad se to pubošovi taky podaří, do té doby snad bude stačit dospět.

191
CarculkaC
Reagovat

187 Ufonka) nahnuté to má Mišo, Marťas a Mirda. Teda pokud bude platit že nový má imunitu a vybírá první . U které jsou dva ta rozhodne.
Pokud to bude jinak tak to může být kdokoliv.
Jak to vidíš Ty?

192
Beruška bez teček
Reagovat

191 – navrhla bych štábu pro větší napětí a požitek ze hry tento scénář. Kluci se napárují a tam kde budou dva Nela jednoho vyhodí.

193
CarculkaC
Reagovat

190 Mikes) i Ty draku…..

194
Beruška bez teček
Reagovat

193 – jestli to není Mikešovi trapné, olizovat holku, co by mohla být jeho dcera :-P :-D

195
Enaz
Reagovat

181 Beruško Beztečková
On Kocour tyhle zkratky používá stále. Je to ošklivý zvyk, stejně jako používání zdrobnělin v diskusi.
Když někomu oponuješ a on ti v odpovědi z nicku udělá zdrobnělinu, tak se nad tebe povyšuje. Tohle podle mne Mikeš ví (nepředpokládám, že mu chybí eq), nicméně to občas nedá (lepší se to) a z nás dělá z nás pipiny a někdy harpyje :).
A s Dájou se fakt povídat nedá. Tedy s tou, co vidíme v RS, třeba je to v reálu jinak. Ale to už můj optimismus dostává hodně zabrat ;).

196
Mikes
Reagovat

Beruš, já myslel, že jsi z mých příspěvků už dávno pochopila, že si ze všeho dělám spíš legraci a rád popichuji (to víš, už vím kde) a největší legraci mám právě ze stereotypů.
A kdybych fakt chtěl být důsledně korektní a přemýšlet nad každým slovem, tak bych buďto nic nenapsal, nebo by to byly příšerný nohavice, a to nechci. Buďte, holky, víc nad věcí, já se taky nečílím, když tu někdo píše nějaké střelenosti o mužským. Beru to tak, že mě se to netýká, konec, tečka.

197
CarculkaC
Reagovat

192 beruška) kam na to chodíte? To je další skvělý nápad. A mohli by to stihnout v prvních dvou minutách a zbytek rekapy a prohlášení Domči, že si s Marťou věří.

198
CarculkaC
Reagovat

194 Beruška) Mikes ji neolizuje on jí plácá po zadečku, viď Mikeši….

199
Beruška bez teček
Reagovat

195 – ale to víš že pochopila :-) Jen teď trpím těhotenskou demencí, kdy mě citově rozhodí i reklama na Vitanu. Naštěstí těhotenská je narozdíl od té vrozené reverzibilní :-)

200
Mikes
Reagovat

194 – ne, Beri, není, resp. nikdy nebylo. Bylo to naopak bezva, a nemyslím tím jenom olizování. A dcera? V šestnácti? Tak hrrr jsem zase nebyl, to mě spíš zajímal fobal (zrovna bylo MS v Chile). Ona taky tehdy byla jiná doba, rodiče nás (a dcery zvláště) dost hlídali.

201
Mikes
Reagovat

197 – máš pravdu (to jsou holt ty zkušenosti, jo, a také včasné upozornění kolegyněk), a víš proč? Protože i teď ten zadeček stojí za to. Kde se na něj hrabou Téčka.

202
Enaz
Reagovat

Sakra, můj první neschválený příspěvek v diskusi nebo v diskuzi? :)

203
garette
Reagovat

196- Rád bych všechny vyvedl z omylu, ale to nebyly rekapy. To byla pokaždé nová zpovědnice, jen Dominika má ty problémy s harddiskem a pamětí a tak si jen pokaždé nepamatovala, že už to chudinka říkala. :-) Říkejte mi dvacetivteřinová Domča.

204
koc
Reagovat

19 – ja si vsiml ze zatim nasel pouze jednu a to u Natalky ;-)

205
Monika
Reagovat

202 garette už někdo uhádl, co budeš dělat večer? máte to spolešný s kubáncem? ty si taky DJ a hraješ hity tutový?

206
Anonymní
Reagovat

Ty dvě, zákeřná Nikola a hubatá Nela moderovaly líp než ta bába.

207
garette
Reagovat

205 Monika- On ani nikdo nehádal. Tuším že to ani nikoho moc nezajímá. Nicméně Tvá odpověď je správná. :-) Je to ale jen jedna z okrajových činností, jelikož jsem už, dle šestnáctiletých, na tuhle práci příliš starý. Takže na plný úvazek pletu košíky. :-)

208
Enaz
Reagovat

206 Ano, máš pravdu. Nebo nemáš a nám to je jedno. Byly tragické všechny tři. Ještě něço? :D

209
Elko
Reagovat

Monika: myslíš, že garrete bude hrať takého hity tutový? :)
http://www.youtube.com/watch?v=7J7AGC3Aixk

210
Anonymní
Reagovat

208: Mně se nezdá, že byly tragické všechny. Spíš se mi zdá, že jsi zaujatej a ještě debil, kterej si hraje na mluvčího lidu. Ještě něco? :)

211
Macík
Reagovat

bonžúúr…
…tak včéra se nám bábika urval z vodících špagátků a s novou identitou „bábika čaky“, přeběhl do gangu malýho hadíka, vobucha a brumly, jenž plánujou puč na velkýho Vikinu… krom toho má bobky z rusovlasý mašiny, která prej v lese, jako Rusalka, preťahne všetko, čo doňho vleze, takže celej vyplašenej s polštářem na ptákoj čeká, až přinde na řadu :-D…ač je bábika, podle zrzky, spíš „idiot“, klidně by „mojka“ pohojdala, což s rozněžnělohrůzným chichotem, taky názorně předvedla :-D …podle mě stejně šušla strachy vomdlí, až se vikina z rozhozenejch sítí domákne, že zanáší …

…zato z brumly tři dny nevypadlo ani „hovno“, páč mu vikina přebral hafinu, takže nemajíc do čeho píchnout, číhá na skulinu :-D…navíc se důvěrně svěřil Nelině, že Nikči je pro vikinu „posilnění“ a jen „co přejít tři slunce, tak být nepřítel“ :-D…malý hádě trčí v řiti, podle zrzky leda tak v Nelušině, páč chytl na cimru Dančí s mráčkama a navíc do něj šije v jednom.kuse zrzavá bestie, která zas podle Mirdy, zapadla do šušly, jak puzzle…polda se přiznal, že drží vobucha v pytli, jináč ho prej Kubice, vyrazí z policajtský pozice :-D…

…hafík je prej momentálně v zajímavý fázi, načež volízala celou kušnu Vikině, což naprdlo Dáji, jíž Vikouš připomíná „pana otce“… uu..uu..uu…navíc celej vychlemtanej ztratil jaxi vostražitost, páč mu nevycházej procenta, přesto má v záloze Marusiu, kdyby zase vytuh Žaryk…Domčí pěla vobuchovi „rozprávkovej kremienok“, přičemž zhulákanej šušla, s cigem u huby, zíral jak vyplesklá andulka, šťourajíc se v nose…poté si Vikina vyslech vošklivý zvěsti o Domči, jenž účelově pouštěla sama Nikola, která raděj ztratila paměť :-D

…jinak jsem si říkala, že část paradajců má budoucí kariééru tutově v kapse, třeba bábice se určitě ozvou z loutkovýho, Nikola bude moderátorský eso na Primě, Dájuš chytne tutově roli v „mlčení kachňátek“,páč Mrazík II. se nechystá, Mirda se uplatní jako mluvčí a Neluš živě vidím ve zpravodajský relaci oznamujíc hlavní zprávu dne : „před dvěma dnama, prohlásila hejtmanka Jančí Vaňhová, že je téměř rozhodlá odstoupit z hejtmanský sesle“ :-D …

…a nakonec zpráva pro panáčkovce. v pondělí zkuste brambory, ve středu to bude mrkev a v pátek tam vražte řepu :-D já se s vámi loučím, páč zítra mažu na dovolenou, takže se už asi neuslyšíme…mějte se, panáčci krásně, užívejte si léta a hoďte blbosti za hlavu! :-D…bonžúúúr :-DDD

212
Beruška bez teček
Reagovat

210 – ok, mně se také zdáli tragické všechny. To tu jako děláš PR pro Nelu nebo pro Niki v jejich budoucí, a jistě dechberoucí, kariéře?

213
Enaz
Reagovat

210 – Za debila moc děkuji, už dlouho jsem se tak hezky necítila. Neni nad to, když vidím, že nám vyrůstá další generace, která umí diskutovat bez urážek :). Už jsem klidná.

214
garette
Reagovat

209 Elko- A co to je za song? Já nejsem na PC, tak se nemohu podívat na odkaz. Napiš název a já potvrdím nebo vyvrátím. :-)

215
xando
Reagovat

Holky, tady jsem vás vyfotil, když koukáte na HP, doufám, že vám to nevadí :D .hm9.com.br/blog/v2/wp-content/gallery/wii-old-people/old_people_wii_1.jpg

216
Beruška bez teček
Reagovat

215 – kdybych tušila, že nás fotíš, tak bych se učesala, Nedošlo ti, že nemůžu být na fotce s tak blbejma vlasama?

217
xando
Reagovat

215: Tohle je fotka, kde vypadáte nejpřijatelněji, tak nepeskuj :D

218
garette
Reagovat

211 Macík- Krásné a velmi zábavné. Hlavně pasáže věnované bábice. :-)

219
Enaz
Reagovat

215
Sakra, to je trefa :D.

220
xando
Reagovat

219: Jsme holt čiperní senioři, no :D.

221
Anonymní
Reagovat

213: Kdybych věděl, že jsi holka, tak to nenapíšu. ;) Ale i tak nechápu, kde bereš tu drzost psát za všechny. A stejně jsi zaujatá.

A Lenka ja nadržaná Rusalka.

222
Enaz
Reagovat

220: Tak to jsme, a pokud někdo nevěří,tak mu to dokážu. Franckou ho umlátím :D

223
xando
Reagovat

222: Žádná náročná fyzická aktivita, nezapomeň, že ten kardiostimulátor nevydrží vše :D

224
Melanie
Reagovat

Macík, já z tebe umřu! Tohle mi bude chybět, páč je to na celém HP to nejlepší. :o) Ale hezky si užij dovolenou!

Xando, když jsem se trošku uklidnila po Macíkovi, tak jsi mě dostal zase Ty. :o)

225
xando
Reagovat

224: Chci totiž světu dokázat, že i senioři nad dvacet mají veselou povahu, víš :D :D

226
garette
Reagovat

221- To nejen Lenka. Nadrženost občas potkává i mě v mém věku. Pokusím se tedy dnes večer na díze okouzlit nějakou náctiletou párty girl pomocí image rádoby cool Taťky. Držte mi palce přátelé. :-)

227
xando
Reagovat

226: Tak to doporučuji přívěšek Batmana, Superman už je zabraný, ale Netopýří muž také není k zahození.

228
Enaz
Reagovat

223 :D, pokusím se :D.

229
Macík
Reagovat

224) Mel, xando dík…:-D jinak doufám. že to tady přežijete ve veselým duchu až do konce :-DDD…

230
Beruška bez teček
Reagovat

227 – nebo Kapitán Amerika, Batman bude na disku moc nenápadný.

231
xando
Reagovat

228: Jestli ti vysadí, já ti umělé dýchání dávat nebudu, to by bylo moc slizké, takové gerontofilní :D.

229: V našem věku je opravdu vhodná otázka zda to vůbec přežijeme :D

232
Macík
Reagovat

…sorry…garette, dík :-DD…no jo, jsem už taky nějak mimo :-D

233
garette
Reagovat

229 Macík- Já Tě také chválil a první a nic? :-) Názorná ukázka toho, že image cool Taťky nezabírá. :-)

234
xando
Reagovat

230: To je docela zajímavá představa mít na krku štít (nejlépe v „životní“ velikosti), trošku nepohodlné, ale jak se dnes říká, bylo by to „hustý“ :D :D

235
Mikes
Reagovat

211 – díky, Macíku, koukám, že mi stačí opravdu jen Tvůj rekap, určitě je zábavnější a informativnější, než pořad samotný.
Závěrem jsi mě nicméně rozesmutnila, protože z pouhé diskuze tady se toho moc nedozvím. takže bééé ..

236
Beruška bez teček
Reagovat

231 – přesně, no fuj, důchodci jako my by se vůbec neměli dotýkat, nikoho a ničeho, ani sami sebe.

237
xando
Reagovat

236: Máš recht, babčo, to by bylo, jako by se po sobě váleli dva šarpejové, hrůza :D

238
Enaz
Reagovat

221
Slušná diskuze se nevede jen proto,že ji vedeš s ním nebo s ní.
Může mne potěšit, že rozlišuješ. komu co napíšeš,ale opak je pravdou. Názor se má vyjádřit slušně.
A jen tak naokraj … proč se ti můj názor zdá drzý? A kde jsem mluvila za víc lidí než za sebe?

239
garette
Reagovat

227,230- Budu o tom uvažovat, ale asi stejně nakonec, po vzoru mého oblíbeného hrdiny z Teorie velkého třesku, půjdu za Dopplerův jev. :-)

240
xando
Reagovat

239: Myslíš zebru? :D

241
Beruška bez teček
Reagovat

239 – v tom případě se připrav na to, že se tě tvá vysněná lolitka zeptá, proč jdeš za zebru. :-)

242
Beruška bez teček
Reagovat

240 – byl jsi rychlejší :-DD

243
xando
Reagovat

242: Hele, nejsi první žena, co mi to říká :D :D

244
Beruška bez teček
Reagovat

243 – au :-D

245
garette
Reagovat

240- Ano v pojetí většiny lidí za zebru. :-) Myslel jsem chvilku i na Tarzana, ale kdo by se chtěl dívat na mé obnažené vrásčité tělo že. :-) A navíc nemám opici. Tu budu mít nejdřív tak zítra ráno, ale to už bude pozdě. :-)

246
koc
Reagovat

tos zabila maciku .. ani na cutanou se divat nemuzu jak mi slzi ocicka :D .. jen co prejit tri slunce :D

247
Enaz
Reagovat

231
Jsi rozumný, co kdy ses nakazil a zestárnul :D.

248
xando
Reagovat

240: Dobré nápady, ale Superman je Superman, to se nedá svíti :D.

249
xando
Reagovat

247: Nemožné, jsem odolný, beru vitamín C, nemůžu se starobou nakazit :D

250
garette
Reagovat

Budu muset končit lidi. Mějte se.

zebra Taťka :-)

251
Macík
Reagovat

250) taťko zebro, já ti děkovala :-DD sem se na tebe nevyprdla :-DD

252
Macík
Reagovat

235) Mikšíku nebréééč :-D třebas se sejdem na farmě, má tam bejt nějaká sexy.čičina, tak ji domrtě rozeberem, no ni ? :-D

253
Macík
Reagovat

246) to jsem koci, ráda, že ses taky jednou zasmál :-D a musím se ti přiznat, že jsem sledovala „ptáčata“ a taky vím, že nerad psa v posteli :-DDD

254
Enaz
Reagovat

249
Tak proti tomu se nedá nic namítat.

Jen bych to neprozrazovala takhle veřejně. Co by bylo, kdyby to věděli a hltali C, všichni?
Raději nepomyslet …

255
Alča
Reagovat

211 – Macík – díky. Super rekap :)

256
J.
Reagovat

Dominika na Denisův dopis: V životě jsem neměla dobrý odhad na lidi a proto si myslím, že jsi fajn týpek :o))))

257
Macík
Reagovat

Neluš v inzerátu…hnedka…bu…bu…bu :-DDD

258
Anonymní
Reagovat

211 báječný rekap :-D krásnou dovolenou přeji

259
J.
Reagovat

Ale musí se nechat, že Niki s Neluš jak tam jsou dlouho, tak už mají pěknou barvičku ;o)

260
Beruška bez teček
Reagovat

259 – smažená mrtvola? :-P

261
ucho
Reagovat

153 K….., to je to město ?

262
J.
Reagovat

260 – No takovou Dominikánskou :o)

263
garette
Reagovat

261 ucho- Slušná práce detektive. :-)

Zdravím všechny během své krátké pauzy. Doufám, že se dobře bavíte.

264
ucho
Reagovat

215, Ne, nevadí ! Naopak, na momentkách mi to sluší nejvíc :)

265
Macík
Reagovat

258) :-DDD moc dík :-D

266
J.
Reagovat

Tak dneska to byl díl: Denis se představuje…
A zítra: Denisovi ukážou vnitřek hotelu… Chrrrrrrrrrrrrr chrrrrrrrrr, opět uspáváček :oP

267
Beruška bez teček
Reagovat

„Studuji na vysoké škole což svědčí o tom, že trochu inteligentní budu.“ Hu :-DD Stále čekám na informaci jakou VŠ Marfuška studuje. Něco jako „Soukromá vysoká škola evropských studií v Horní Dolní Plané“ :-DD

268
Beruška bez teček
Reagovat

„Chtěla bych nějakého pořádného chlapa“….“Myslíš, že nějaký normální podnikatel by se sem přihlásil?“ Já dneska zase chcípu smíchy z Dáji. Jasně, každý chlap nad 30 je automaticky normální pan podnikatel, normální milionář a normálně zvědavý na Nelu a Dáju :-D

269
jenka
Reagovat

Nela píše: jsem chytrá, hezká, spravedlivá, pravdomluvná atd…………nač ta skromnost?

270
Ludmila
Reagovat

268- přesně ten co není normální podnikatel a nad 30 není pořádný chlap, já z Dáji padnu
269- co má holka psat jinýho, když je pravdomluvná

271
Beruška bez teček
Reagovat

Teď mě napadlo. Daniele je 19, t.j. musí být v prváku, z čehož plyne, že celý druhý semestr se ve škole nevyskytovala. Hmmm, to musí být skutečně kvalitní když nemusí mít pro zápočty nějakou docházku.

272
Ludmila
Reagovat

271- tak to bych neřešila, třeba přerušila studium, spíš mě děsí, že ta holka fakt nevypadá chytře a studuje VŠ a jestli se k nějakému titulu doškrábe, tak z ní bude pěkně nadutá Marfuša

273
kačaba
Reagovat

Fakt se mi ulevilo, že Anonymní má 16, v tom případě omlouvám jeho názory, ale halooo, vrať se na FB

274
Beruška bez teček
Reagovat

271 – nevím jak jinde, ale u nás se přerušení studia v prváku nedovoluje. A já jí skutečně tipuji na nějakou soukromou pseudoškolu, takže jasně, že bude mít titul. Já tuhle inflaci titulů co tu v posledních letech je nějak nepobírám.

275
Beruška bez teček
Reagovat

Pardon, ujelo mně číslo – 272 samozřejmě :-)

276
ThyBaumont
Reagovat

Ona studuje nějakou folkloristiku, ne?

277
Beruška bez teček
Reagovat

Nu, byl to dneska zase nadupaný díl plný nečekaných událostí a zvratů. Mělo to spád i nosnou myšlenku. Úplně mě to sledování vyčerpalo, tož jdu spinkat. Dobrou noc :-)

278
Elko
Reagovat

Macík a kolik dní dovolená?
214 garette: to je z toho filmu Kouř – je to fajn, fajn, fajn je to fajn, fajnový… pouštím hity tutový (či ako presne sa to tam spieva :))

279
Juchna
Reagovat

Denis – zase další, co ho hodně lidí zklamalo. Když tohle někdo říká, v tu ránu mi začne být podezřelý.

280
Ludmila
Reagovat

279- nevím kde Dája viděla nějaký charisma, asi si budu muset vzít příště brýle

281
Juchna
Reagovat

280 – Ale zase to on pěkný je a věřím, že charisma taky má, z ukázek na příště mi připadá, že ty holky jsou z něj všechny úplně rozjašené, jenom při té větě o častém zklamání z jiných lidí jsem zpozorněla, tohle říká i Nela, jak ji všichni zklamali a vůbec mám pocit, že tuhle frázi říkají lidi, na které je lepší si dát pozor.

282
Juchna
Reagovat

Ale třeba to jenom tak plácl a vůbec nic to neznamená.

283
Naty
Reagovat

Daja pry studuje jakousi Geografii a kartografii na FF UK.
Je to jeden z mene prestiznich oboru na UK, takze dostat se tam rozhodne neznamena to, ze je clovek automaticky „inteligentni“
Navic tedka musela prerusit, takze otazka je, jestli se tam vrati.

284
Ludmila
Reagovat

282- no mě se fyzicky nelíbí, nemám ráda vyholené týpky a právě ta věta (o zklamání) na mě funguje jako varovné světýlko co mě odežene pryč (nechci už nikoho zachraňovat), bacha psychický vyděrač, tak asi tak

285
garette
Reagovat

278 Elko- Jasně Kouř. :-) Tak song je to fajn, fajn, fajn, je to fajn, fajnový jsem hrál minulé dva večery. To je vážné brutál. :-)

286
garette
Reagovat

283 Naty- No pokud studuje opravdu geografii-kartografii, tak to rozhodně není žádná flákárna. Už jen u přijímaček je dost složitá matematika. To mi nějak na Dáju nesedí. :-)

287
Monika
Reagovat

207 garette :-D krásná práce (hlavní činnost i vedlejší DJing)
209 Elko jj přesně tohle jsem měla na mysli
211 Macíku bonžůůůůr a orvuáááár, budeš mi strašně chybět. dnes jsi opět krása <3

288
Anonymní
Reagovat

Je zvláštní, že když Viktor podrazí Lily je to vlastně vpořádku, nikdo se nad tím nepozastaví, protože je to hra. Když hraje někdo jinej, tak je zákeřnej a hnusnej.

289
radek
Reagovat

279
Me taky a obzvlast ve 20, co bude delat v 50?

290
Beruška bez teček
Reagovat

283 – geografie a kartografie se nestuduje na FF ale na PřF. Sice tam není matematika jako na Matfyzu nebo jaderce ale není to lehký obor. Stejně jako garettovi to mně na Dáju moc nesedí a navíc tedy se tím neustále ohání a přitom má pravděpodobně přerušený prvák (jestli to UK dovoluje) což znamená, že v podstatě nemá nic. Až bude mít hotové kritické první 2 roky tak pak :-)

291
ala
Reagovat

na stranke tv joj ma Daniela uvedene:
Škola/Zamestnanie: študujem, odbor Demografia a sociálna geografia

292
ala
Reagovat

asi toto :

293
Beruška bez teček
Reagovat

290 – ok, tak jsem si jí našla na serveru UK. Tož studuje cosi s názvem: Demografie se sociální geografií na PřF a je opravdu v prváku. Úspěšnost v přijímacím řízení je cca 70% a k prosevu dochází až po absolvování statisticky.

294
Beruška bez teček
Reagovat

291, 292 – jj také už jsem to našla :-)

295
Beruška bez teček
Reagovat

No ono je to finálně jedno, nemusí být každý vysokoškolák. Ode mě to byla hlavně reakce na Dájina slova: „studuji VŠ, takže asi budu inteligentní“. Konec mé grafomanie a jdu něco dělat. Howgh :-)

296
garette
Reagovat

Dobré ránko všem. :-)

291-295- No to co jsem si o tom oboru přečetl mě dost zaujalo. Škoda jen, že Dája není už Bc., ale je teprve po prvním semestru. To co chci totiž vypíchnout, z toho co píší, že se při studiju tohoto oboru studenti naučí (tedy analýzy a prognózy), by se jí právě tohle k tomu aby mohla být v HP velkou hráčkou, docela dobře hodilo. :-) Ovšem přiznejme si pravdu vážení, jestli má tato škola opravdu někoho naučit schopnosti analyzovat a být dobrým prognostikem, tak to prostě Dája, ani s přimhouřenejma kubáncovejma očíčkama, nemůže nikdy dostudovat.

297
Miky
Reagovat

211)
Macík,
Síce s krížikom po funuse ( žiaľ včera som bol mimo comp, hájil som farby našej divízie na celofiremnom šprťáku ) ale o to úprimnejšie ti želám krásnu dovolenku,
oddýchni si od HP ( takže dúfam, že si si to nenamierila do Dominikánu :))
oddýchni si aj od panáčkovcov :)
budeš tu chýbať ….
Miky.

298
Mikes
Reagovat

288 – Anonym: Viktor Lily až tolik nepodrazil, možná kdyby tušil, jakým způsobem se bude vyřazovat, tak by jí tu imunitu dal (teda možná). Takhle pořád ještě počítal, že ji šušla zachrání. Když se dozvěděl, jakým způsobem proběhne vyřazování, už s tím nemohl nic dělat. Takže Lil ve skutečnosti podrazil štáb. Takže proto byla zdejší kritika Vikiho menší, i když i tak si moc nepomohl, samo že u panáčkovků klesl. Tak zklidni hormony, puboši.

300
Mikes
Reagovat

291 – No bezva, tak Danča studuje něco, co bude k absolutní nepotřebě. Tohle navíc vyučují někdejší učitelé marx-leninismu, kteří předtím ztratili svůj džob, tak se zachránili na podobných oborech. Proto jsou mírní a na studenty hodní, aby jich prošlo co nejvíc a tak vytvořili dojem, že studium něčeho takového je potřebné (jo, bylo by, kdyby to ročně absolvovalo tak 5-10 studentů).
To mi připomíná, že když jsem já studoval sociologii, už tehdy jsem měl silné podezření, že s tímhle teda díru do světa neudělám, a taky že ne – naštěstí se za komoušů vždy našlo něco, kde se to aspoň nějak využít dalo, pokud soudruzi vůbec měli rozum, aby vás k něčemu pustili, případně vaše návrhy vzali vážně (tak např. změnit kvalifikační strukturu vedoucích pracovníků, aby tam na místech s potřebnou VŠ neseděli kominíci, to teda moc vážně nebrali). A v dnešní době – no, snad Dájině dovolí aspoň dělat kafe, než ji odloží někam do archivu.

294 – Berčo, tak na statistice se Dája nechytne ani náhodou. Takové chí kvadráty (a to je ještě to nejmenší) bezpečně nepobere. Nejenom, že to nespočítá, ale nebude ani vědět, vo co gou.

301
Mikes
Reagovat

296 – garette, tak ona taková analýza demografického vývoje je přece jen o něčem jiném, než o interakčních vztazích. Měla by určit (což uměli i komáři bez analýz – vzpomínáš na zavedení výhodných manželských půjček Štrougalem, z čehož následně vznikly Husákovy děti), jak se bude vyvíjet počet a složení (třeba věkové, kvalifikační) obyvatelstva v regionu, kolik bude potřeba škol, školek, obchodů atd. Myslíš, že se z těch politiků bude někdy někdo na něco takového ptát? To fakt dělali komouši na základě zdravého rozumu (a těch pár sociologů z ústavu v Praze – sídliště pro 10 000 obyvatel = xx školek, yx jeslí, xy samoobsluh, zz parkovací plochy, zx parkové zeleně atd., atd. A současně možná i věděli, že při nastěhování v podstatě stejné věkové skupiny tam bude časem velká skupina víceméně bezprizorní mládeže, která bude mít tendenci zakládat dětské gangy a zvýší se tak kriminalita. Co už nedomysleli, bylo, že tam jednou bude sídliště plné starých lidí, že školky budou prázdné (taky se v 90. letech houfně rušily), nemluvě o enormním nárůstu počtu aut (proto jsou dnešní sídliště oblepená večer auty, která nemají kde parkovat) apod.
I bez Dájiných neschopností už dneska každý ví, že jsou regiony, kde kvůli nezaměstnanosti odejdou všichni mladí (na to takové Dáji nepřijdou ani za sto let), že tam následně nebudou jezdit vlaky a autobus 1x za den a lidi budou žít hlavně z toho, co si vypěstují na zahrádce. Z mladých tam budou jen Dáje, které budou brát celkem slušný plat jako pracovnice zastupitelstva a budou vymýšlet kraviny, na něž tak jak tak nebudou peníze. To jen jako malý příklad..

302
Dzuso xixi
Reagovat

Pre niktorych chlapov.
Ak sa Vam Lenka paci… tak si ju kludne nahovorte, a zasite sa s nou niekde na cca 20 – 30 rokov. Urobite nam radost. xixi.
… niektorym damam tu.. nie. Uz si nebudu moct nic nahovarat xixixixixixi.
Mikes.
Kedze rad oznacujes niektore dievcata z hotela za velmi, velmi.. a uplne blbe…
1 zo 100.
Uz si pochopil preco vobec nebola blbost ked si Nela a Niki vydupali imunitu?
Ono to bolo absolut nutne a nepochopitelne len pre uplneho blba xixi.
Hovg v.r Dzuso i qiko xixi
Qiko je cuniiik nevzdelanci.

Přidat komentář