Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Finalisté Hlasu: Ivanna Bagová a její silné a slabé stránky

31. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3535 w=420]

ANKETA: Na konci článku naleznete 2 ankety k finále HLASu. Nezapomeňte zahlasovat. Děkujeme.

Včera jsme otevřeli sérii článků o grandfinálové čtveřici Hlasu ČeskoSlovenska a jako první jsme si rozebrali vítězku týmu Pepy Vojtka Markétu Poulíčkovou. Druhá, které se podíváme na zoubek, je nejúspěšnější členka týmu Michala Davida Ivanna Bagová. Tuto blondýnku ukrajinského původů jsme poprvé mohli zaregistrovat už na castingu první ČeskoSlovenské SuperStar, kde totálně pohořela a s pláčem odcházela domů. V Hlasu se jí však daří mnohem lépe a za své výkony si nejednou vysloužila standing ovations. DJ Vlado a Merťas se opět pokusí probrat Ivanniny přednosti a slabiny.

Vztah DJ Vlada a Merťase k Ivanně:

DJ Vlado: Můj vztah k Ivanně je víceméně neutrální. Mojí favoritkou rozhodně není, neboť mám radši jiný způsob zpěvu. Na druhou stranu však uznávám její pěvecké kvality a její vítězství v týmu Michala Davida plně respektuji.

Merťas: I dnes je na řadě světlovlasá blondýna, tentokrát se jménem Ivanna Bagová. Na castingu výborně vystřihla Beyoncé, ale tolik sympatií u mě nezískala, protože jsem nebyl jediný, kdo si myslel, že v souboji nepostoupí přes Jardu Hnilicu. Dodnes mám tenhle souboj Davidovi za zlé, protože věřím, že oba dva by byli schopní v soutěži dávat suprové vystoupení. S live shows se mi Ivanna začala líbit s kolem od kola víc.




Silné stránky:

DJ Vlado: Zřejmě tou nejsilnější stránkou Ivanny je pěvecká technika. Během soutěže zpívala klády od takových zpěvaček, jakými jsou Beyoncé, Whitney Houston nebo Celine Dion, ale zvládala je se ctí a ukázala, že se takových es světové pop music nemusí vůbec obávat. Ivannin hlas se rovněž velmi příjemně poslouchá v hloubkách, kde je sametový a hedvábný. Ivanna má i velkou výhodu v tom, že jako zástupkyně čistokrevného středního proudu dokáže oslovit velmi široké masy, zvláště pak starší generaci, která je v hlasování obvykle mnohem aktivnější než mládež. Zvlášť u slovenských diváků jí jistě pomůže i těžký životní příběh, který média velmi často rozmazávala. Navíc je na Ivanně dost vidět, že se s ní život nemazlil, díky čemuž dokáže působit citlivě a empaticky.

Merťas: Ivanna má výborný popový hlas, který v mainstreamu utáhne téměř cokoliv. Je to přesně typ popové zpěvačky, která nikoho neurazí a v lepším případě nadchne. Její velkou devízou je upřímnost a spontánnost. Ivanna si na nic nehraje, svým emocím dává průchod v jakýkoliv chvílích a celkově na mě působí téměř jako za ruku nevzatá. Zdání určitě klame, má i též svoji zápornější stránku, ale první dojem je klidná a vyrovnaná holka. Dramaturgie a možná sama Ivanna si nahrála velké plusové body monstrózně provařenými songy, které snad vyjma Listen odzpívala jako borka. A když dostala jiný song, méně známý, tak i to nebyl problém. Ivanna zvládá zkrátka téměř vše. K oblékání nemám žádné výhrady a ten kdokoliv o ní říkal, že je jak teta tak má doma modelku nebo je nesoudný.

Slabé stránky:

DJ Vlado: Zatímco u Markéty Poulíčkové nebylo ve zpěvu co vytknout, tak u Ivanny mám dost výraznou výtku k jejím výškám, v nichž (na rozdíl od hloubek) zní její hlas tence a ukníkaně. Často to působí, jako by stejnou píseň vždy zpívaly dvě zpěvačky různého věku i hlasových kvalit. Další slabinou Ivanny je fakt, že občas působí jako vzorná žákyně, která bez chyby splní každý domácí úkol. To je celkem dvojsečná zbraň, protože to znamená, že v budoucnosti by mohla být lehce manipulovatelná. Příliš jí neprospívá ani sám Michal David, který mnohokrát zdůrazňoval, že Ivanna je pro něj největším objevem, což vůči ostatním členům jeho týmu bylo dost neprofesionální. Myslím, že u některých diváků mohl David svou „opičí láskou“ Ivanně uškodit. Přitom jakákoliv tlačenka je zbytečná, jelikož podpora Ivanny je skutečně hodně velká.

Merťas: Já ve zpěvu nenacházím moc negativ. Snad jen při Listen výrazněji zakolísala v jednom přechodu, ale zbytek jejího vystupování mě vždy potěšil a se zpěvem jsem neměl jediný problém. S Vladem se shoduji přesně ve dvou věcech. Jejím mínusem může být sám velký MD, který od začátku Ivannu tlačí jak tele na porážku a přitom ta holka to vůbec nepotřebuje, sama svým zpěvem dokazuje jak je skvělá. Takže by si někdo mohl říct, že má Majkla v zádech a to jí stačí, kariéra nalajnovaná. Druhá je právě ta preciznost se kterou zpívá, paradoxně čím víc umíš, tím víc se musíš bát o své místo. Přespřílišná dokonalost může uškodit.

Jak Ivanna v Grandfinále dopadne podle DJ Vlada?

Vypadá to, že Ivanna má velké šance celou soutěž vyhrát. V duelu s Brunnem Oravcem získala 82% hlasů, což byl největší rozdíl ze všech čtyř týmů. Ovšem uplně jednoznačné to Ivanna taky nemá, zvlášť když proti ní stojí zjevení jménem Anna Veselovská. Takže já tipuji Ivannu buď na vítězství, nebo na druhé místo.

Jak Ivanna dopadne v Grandfinále podle Merťase?

No, i když měla procentuelně nejvíc hlasů ta nikdo nevíme v jakém poměru to bylo vůči její největší konkurentce Anně. Myslím, že to mají holky fifty fifty, protože Brunno takovej kádr není, kdežto Juraj možná ulovil víc diváckých hlasů. Já mám takové dvě teorie. Když Ivanně všechno padne do karet, tzn.že bude zpívat znovu obří song, nebude vybočovat ze své role hodné dívenky a bude dál taková jaká je tak si myslím, že se Ivanna stane výherkyní prvního Hlasu Československa. Tedy hlavně bude záležet na výběru songu, který osloví víc publika. V druhém případě se Ivanně nezadaří a přepustí své místo Anně. Ale ještě jednou se zopakuji. Na umístění Ivanny bude mít velký vliv výběr songu. Pokud bude zpívat znovu těžký kalibr, bude královnou.

Po Ivanně zítra přijde na řadu jediný chlapec ve finálové čtyřce, vítěz týmu Dary Rolins a divoká karta Evropy 2 Miloš Novotný.





Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 157
1
Lucka
Reagovat

No boj mezi Aničkou a Ivannou to bude teda opravdovej masakr. Jestli spolu ty dvě postoupí do poslední dvojice jakože asi jo, tak to bude totální válka dvou táborů, protože ti co jednu milují, tak tu druhou většinou nemůžou ani vystát. Bude to obrovský rozdíl oproti loňsku, kdy Lukášovi a Gábině fandili v podstatě ti samí lidé a bylo jim víceméně jedno kdo vyhraje. Tady bude polovina lidí jásat a ta druhá nejspíš nadávat a bude opravdu hodně zklamaná….myslím že to bude ještě vyhrocenější boj a emoce než u Chodúra a Šmajdy, protože tyhle dvě holky jsou obě vážně hodně kontroverzní. Já bych přála vítězství Aničce, ale narozdíl od většiny zdejších uživatelů rozhodně nesdílím jistotu její výhry. Porazit Ivannu to bude rozhodně hodně těžký oříšek a aktuální výkony už nebudou mít žádnou váhu, bude to jenom o fanoušcích, mám o Aničku docela strach….

2
dolores
Reagovat

clanok ma nazov … I.B. jeji silne a slabe stranky

ak tu napisem slabe stranky, nebude sa to brat podobne ako u Markety , kopance? :)))

3
mila
Reagovat

„Další slabinou Ivanny je fakt, že občas působí jako vzorná žákyně, která bez chyby splní každý domácí úkol“.. to mas pravdu, ale ta jeji snazivost je sice na pohled trochu obtezujici, ale verim ji to vic nez Markete jeji tanecky pri vyhlasovani vysledku..

4
Viq
Reagovat

3
Já – Little Black Peggy – jsem podle vás ta nejlepší, nejkrásnější, nejchytřejší a vyhraju celou soutěž, 100 000 € a ženicha?
Přineste nosítka, já omdlím !!!

5
-bé-bé-
Reagovat

Aký ťažký životný príbeh má za sebou?

Na mňa, Slovenku, ťažké životné príbehy skutočne fungujú, i ten príbeh o dieťatku, ktoré sa narodilo v 6. mesiacoch zafungoval (mám kamarátku, čo tento príbeh so svojim dieťatkom prežila).

Ale u Ivanny som si ťažký príbeh nevšimla, ale nejaký tam zrejme je, lebo aj ja ju vnímam ako manipulovateľnú MD ale vnímam to aj tak, že ona manipuluje ním.

6
mila
Reagovat

4 – vysvetlim – mne Ivanna nebere od zacatku. Ale k jeji osobe patri ta urputna snazivost dokazat, ze ona zpivat umi a ze v Superstar se naramne spletli, kdyz ji poslali domu s tim, ze to byl masakr motorovou pilou. Ted tu ma sveho Higginse, ktery jeji zpev obdivuje, chrani ji a proslapava ji cesticku nahoru.. patri k ni i ten ponizeny postoj vzorne zakyne, ktery tak moc neladi k daleko lepsi zpevacce Markete..

7
Viq
Reagovat

Jsem největší pták na světě, chytrolín a trochu hňup, který píše blbosti na toto fórum. Omlouvám se všem za komentář 4.

8
-bé-bé-
Reagovat

V ankete u Scalexa sa naozaj o hlasy delia Markéta a Ivanna.
Ako prebieha to Grande?

9
Michal V.
Reagovat

8: v podstate jednoduse (aspon tedy na zaklade pozorovani US verze)…odzpivaj…divaci hlasuji a kdo ma nejvic vyhral… podotykam, ze z toho portfolia 100% hlasu se to rozdeluje na 4 dily, cili zadne finale typu 51:49 tak jak nekdo zminoval u markety z principu neni mozne…

spis to bude 33:31 a pod.

leda by si nova chtela kvuli vetsimu zisku z SMS hrat na dvoukolovej system, ale to byl dost unikat

10
H.
Reagovat

Je jasný, že o první místo si to střihnou jeden zástupce za CZ a druhý za SK. Logika tak velí. Jedná se o společný Hlas CZ+SK a tak to asi bude. Tzn., že o první místo bude soupeřit za SK – Anička nebo Ivanna s za CZ – Markétou nebo Milošem. Bude se vypadávat postupně. Nevěřím tomu, že nejprve vypadnou dva za CZ. O první místo si to nemohou v tomto formátu, jak je nastavený, střihnout dvě zástupkyně za SK…

11
-bé-bé-
Reagovat

Ak je Ivanna na vrcholu svojej speváckej techniky a „ťažké životné podmienky“ ju robia citlivou a empatickou, tak to je zrejme JEJ SILNÁ STRÁNKA…

Keď vyhrá, príde o podmienky, ktoré jej pomáhali „pracovať na sebe“. Potom jej nezostane nič iné ako sa nájsť.
Mne by sa páčila ako učiteľka, ktorá svojím spevom pomáha handicapovaným deťom.

12
-bé-bé-
Reagovat

9,10
Tak z tohoto som zmätená, to sa bude priebežne nejako vyhodnocovať a na základe toho príde „užšie finále“ medzi dvoma?

13
Michal V.
Reagovat

12: ja cesky hlas moc nestudoval cili nevim, v US to bylo jenom jedno finale s jednim sectenim hlasu

nevim kde H. bere sve informace o zuzeni finale na 2

14
H.
Reagovat

Podle mě budou postupně po jednom odpadávat…

15
Jana
Reagovat

Já myslím,že jsem to o tom postupném odpadávání taky četla v pravidlech

16
mila
Reagovat

GRANDFINÁLE
9. finále – V Grandfinále je z každého týmu jeden soutěžící, celkem čtyři finalisté. Každý z nich zazpívá dvě písně. Poté bude poprvé zastaveno hlasování a vypadává soutěžící s nejmenším počtem hlasů. Hlasování se znovu rozbíhá (od posledního součtu hlasů) a zbylí soutěžící opět zpívají. Poté se hlasování znovu zastavuje a vyřadí se soutěžící s nejmenším počtem hlasů. Znovu se hlasuje a zbylí dva finalisté naposledy zazpívají. Poté se definitivně zastaví hlasování a diváci se dozví, kdo je Hlas ČeskoSlovenska

17
K.
Reagovat

Ivanna umí zpívat, ovládá techniku i má pěkný hlas. Ale po mně i její nejlepší výkony tak nějak stekly a teď už i vím proč – její zpěv je solidní karaoke a nic víc. Nevidím u ní ani náznak nějaké zpěvácké osobnosti, čehokoliv osobitého, jako zpěvačka je pro mě prázdná.

18
yeey
Reagovat

jj taky sem kdysi cetl, ze postupne… asi budou teda nekteri zpivat 3x – resp. uplni finaliste??

19
yeey
Reagovat

16 dik – no to bude na dlouho :D

20
-bé-bé-
Reagovat

Díky mila, tak to je fakt napínavé, to aby som hlasovala o dušu a ani nežehlila ani nepila ani sa nepozerala na Panáčka!!!

21
-bé-bé-
Reagovat

Čau yeey,
už som ťa dlho nevidela, Jaká?

Čo hovoríš na víziu Ivannky ako „učiteľky handicapovaných“?

22
mila
Reagovat

20- copak ty nejsi multifunkcni? Zehlit, popijet, divat se na panacka a zbylou rukou mackat SMS.. :-) ja jsem zatim pevne rozhodnuta SMS neposilat, leda by Ivanna zacala dychat Annicce na zada, tak to bych asi taky nejakou poslala

23
-bé-bé-
Reagovat

Takže tie hlasy za stiahnutie singlu sa im započítavajú len k tomu 1. kolu?

24
H.
Reagovat

Samozřejmě, že ano – jen k prvnímu kolu.

25
Jana
Reagovat

Anička si přizvala do finále Brunna a budou spolu zpívat pecku od Eltona Don’t Go Breaking My Heart

26
-bé-bé-
Reagovat

22
Multifunkčná som v inom, ale sa musím priznať, že to s tým žehlením bol pokus o žart.
Nemám rada domáce práce…

To aby Anička teda prežila aspoň to 1. kolo(za ten singl)

27
Jana
Reagovat

24-to si nemyslím,ty hlasy se budou pořád nasčítávat,ne?

28
-bé-bé-
Reagovat

Jana,

Anička bude spievať s Brunnom?
To bude pecka, to jej začne fandiť aj XMANN (Kde si, za akým nickom sa skrývaš?)

29
-bé-bé-
Reagovat

XMAN Vrať sa od hrobu!

30
Viq
Reagovat

Jak to myslíte k jednomu kolu? Ty hlasy se pak nulují a jdou od 0?
Pro mě to je nějaké celé neprůhledné…

31
Jana
Reagovat

28:ano budou zpívat duet,vybrala si ho,protože se z nich prý stali přátelé.
Vím ještě,že Markéta bude zpívat s Bárou,ale netuším co.

32
mila
Reagovat

31 – no to bude teda pecka… proc si nevybrala radsi Juraje? S tim ji to slo moc dobre..

33
Viq
Reagovat

Tak ne, nenuluje se to. Jen se zastaví hlasování a dál se jede od stejných čísel dál…
Ten H. se snad mýlí úplně ve všem, na co sáhne :-)

34
H.
Reagovat

Dámy a pánové, tak se dělá show. Jasně, že se každé kolo začíná od nuly. Proto si myslím, že můj žblept 10 má váhu.

35
H.
Reagovat

33-pokud vím, tak na postupné vypadávání jsem upozornil JÁ. A měl jsem pravdu.

36
Viq
Reagovat

32 – Bůhví, co všechno tam ti účastníci vůbec můžou ovlivnit. Možná chtějí spíše udělat Brunnovi další reklamu…

37
H.
Reagovat

V 16-to však uvedeno není, nicméně tipuji, že to bude tak, jak píšu – znovu od 0.

38
Viq
Reagovat

37 – Kdyby z toho udělali tak neprůhledný guláš, lidi se na to vykašlou a nebudou hlasovat vůbec.
Takové vojenské cvičiště by se podle mě nevyplatilo.

39
Jana
Reagovat

Nechte Brunna na pokoji, já fandím Aničce a fandila jsem jemu tzn.pro mě je to ideální dvojka.A nestydím se za to.Ale nechce se mi číst zbytečné kritiky…

40
H.
Reagovat

Viq-Doufám, že kecám. Myslím, že by to nebylo spravedlivé.

41
yeey
Reagovat

39 zadna kritika Brunna neni zbytecna :D

42
mila
Reagovat

no na mne ta pravidla pusobi tak, ze se ty hlasy kumulativne nacitaji.. tedy pro ty, co postupuji. Priklad: na zacatku jsou tam 4 dostanou nejaky pocet hlasu, po prvnim zastaveni se urci, kolik procent kazdemu pripada, ten s nejmensim podilem vypada. Dejme tomu, ze mel 15procent. Ze zbyvajicich 85 procent se udela 100 procent a zacne se zpivat dal a hlasovani pokracuje, pak to stopnou, zase spocitaji hlasy (do zakladu se uz nepocitaji hlasy toho vypadnuvsiho), nejhorsi vypadne, zustanou tam jen hlasy pro prvniho a druheho, to je novych 100 procent a zase se zpiva a pribyvaji hlasy… takhle jsem to pochopila..

43
Jana
Reagovat

41:jsi ubožák, který se snaží být vtipný.Ale znám lepší fórky :)

44
H.
Reagovat

Takže se vracím ke žbleptu 10:
Kdo bude ve finále?
SK – Anička? Ivanna?
CZ Markéta? Miloš?
Superfinálové dvojice:
Anička x Markéta
Anička x Miloš
Ivanna x Markéta
Ivanna x Miloš
Jen jeden z těchto čtyř duelů se uskuteční! Toť mé dedukce, které jsou tak na 99% reál.

45
yeey
Reagovat

podle me je taky blbost aby se ty hlasy 2x za presnos vynulovaly… navic je tam jasne psano ze hlasovani se rozbiha od posledniho souctu hlasu, mysim ze je to jasny..

46
Viq
Reagovat

40 – Takový systém (s nulováním) by se mi zdál naprosto přitroublý. A já bych 100% nehlasoval.

47
-bé-bé-
Reagovat

Hello,

nikto mi neodpovedal na otázku, či víťaz je pod jarmom Universalu?
Takže je tu stret záujmov, v prípade Rytmusa?

48
yeey
Reagovat

47 ano smlouva od Universalu pro viteze

49
H.
Reagovat

Jak ale chtějí potom na konci pořadu říct, kdyby to nebylo od 0 v každém kole, že čtvrtý získal 25% došlých hlasů. V situaci, kdy pořad končí a existuje % soupis hlasů, mi 25% došlých hlasů čtvrtého nebude sedět, protože ještě se hlasovalo dál pro ostatní zbylé do konce. Obávám se, že to bude od 0. Ani nám to nemusí říkat.

50
Viq
Reagovat

47 – Brát 100 000 € a alou do Mexika!
Všichni jsme už v Mexiku, buenos dias, já taky du…

51
yeey
Reagovat

49 to je vskutku ohromnej matematickej rebus :D

52
Viq
Reagovat

49 – Vůbec nerozumím, co rezebíráš za dilema. Žádné tam není.

53
Klogi
Reagovat

49: Ach jaj, ta matematika…:D
Pocet poslanych hlasov pre jednotlivych sutaziacich sa nemeni… Po kazdom vypadnuvsom iba vznika novych 100% danych suctom hlasov tych, ktori v sutazi dalej pokracuju.. kapisto?

54
Dave
Reagovat

Koukám, že se tu špekuluje o nereálnostech. Televize ví, že nulování hlasů v průběhu jednoho večera nemůžou udělat, to by se jim na to hlasování každej vypšouknul. Prostě se hlasy budou pořád přičítat, ale aby to mělo tu dramatičnost, divák vždy uvidí jen jejich poměr ;o).

Beztak dost lidí nepochopí, co to je poměr hlasů – takže po vypadnutí účastníka na 4. a 3. místě budou tápat, jak je možné, že za pár minut oběma zbylým přibyly desítky procent ;o).

55
Dave
Reagovat

11, 21 – mně by se líbilo, kdyby se Ivannka vypracovala tak, že by MDýmu povolila dělat předskokana na jejích koncertech :oP

56
H.
Reagovat

53-Takže Leoš akorát v superfinále řekne 55:45 ? Nebo řekne rekapitulaci pořadí – 4tý 12%, 3tí 22%, 2hý 31% a 1ní 35% všech došlých hlasů? To je matematika…

57
Viq
Reagovat

Svému favoritovi ze srdce přejte výhru. Protože odměna může být také to jediné, co v reálu dostane.
Nenechte se opít a zviklat falešnými řečmi vypadnutých, jak jsou rádi, že vypadli a jak o peníze nejde.

Žádné králíky, teta. Tady jde o peníze, že chlapi?

58
Dave
Reagovat

Škoda, že autoři článku nenašli někde nějakou novou fotku Ivannky, kterou bych si mohl dát jako pozadí do Windows ;o)

A nikdo v silných stránkách nezmínil fyzický vzhled, Ivannčin úsměv a její oči.

59
Dave
Reagovat

Škoda, že autoři článku nenašli někde nějakou novou fotku Ivannky, kterou bych si mohl dát jako pozadí do Windows ;o)

A nikdo v silných stránkách nezmínil fyzický vzhled, Ivannčin úsměv a její oči. Člověk to všechno musí udělat sám ;o).

60
Dave
Reagovat

Tak teď nechápu, jak se mi to povedlo poslat 2x. Ale u Ivannky není dvojitá chvála vůbec na škodu :oP

61
H.
Reagovat

57-Kolik by bylo za to trabíků? Kolik Enzo Ferrari? = To Tvoje přirovnání se nedá zapomenout…

62
Anonymní
Reagovat

Já z vás padám… ;-D

Statistika nuda je, má však cenné údaje, neklesejme na mysli, ona nám to vyčíslí… ;-DDD

Koukám, že jediní Klogi a Dave zde úspěšně vychodili ZŠ ;-D

63
Viq
Reagovat

61 – Svoje Enzo už máme. Teď jenom potřebujem na benzín…

64
Dave
Reagovat

62: A hrdě se tak řadíme po bok Patrika Vrbovského ;o)

65
H.
Reagovat

Takže jdeme znovu prudit – soutěžící nám zazpívají i něco nového? Asi to, co již v soutěži jednou zpívali a jejich nový singl. Jen duety (asi dva) budou pro nás nové. Je to tak?

66
Dave
Reagovat

Jinak k článku – nepřipadlo mi to, že by Ivannka měla u MD nějakou tlačenku. Songy si každý z jeho týmu mohl vybrat, jaký mu pasovaly. A že ji MD prohlásil za Hlas ČS? Kdo ví, třeba MD prožívá Ivannku podobně jako já ;o).

67
Dave
Reagovat

Doufám (snad ne marně), že soutěžící nebudou zpívat své „singly“. Předpokládám, že si budou moct vybrat 1 píseň, co už zpívali – Ivannko, hoď tam hned svůj první výkon v soutěži. A pak dej „Release me“ či „One Moment in Time“.

68
-bé-bé-
Reagovat

55
no, taký predskokan by ju mohol aj „pohřbít“

69
-bé-bé-
Reagovat

Dave
Až bude mať koncert u nás a nebude drahá, tak ju prídem podporiť. Ale bez MD i keď „Nonstop“ je nezabudnuteľný…

70
-bé-bé-
Reagovat

Dave, neviem či máme rovnaké vnímanie „sobca“.
Sobci sú obaja, ak sa presadzujú a ak sa prisposobujú.

71
Anta
Reagovat

Nevíte, kolik to stáhnutí songu odečte z kreditu?

72
Viq
Reagovat

71 – Podle toho, koho chceš stáhnout…

73
Dave
Reagovat

71: 20 Kč.

74
Anta
Reagovat

72 no tak schválně, u koho mi to odečte nejméně :-DDDD

75
Dave
Reagovat

69: Pokud bude mít někdy koncert, to se ví, že ji radši uvidím bez MDýho, ale narozdíl od většiny tohoto fóra mi MD nijak nepije krev.

76
Viq
Reagovat

74 – Je to něco na 4 písmena, začíná to snad na A…
Když stáhneš ty ostatní věci, vynuluje se ti kredit a ve skříni se ti otevře černá díra, která do 10 hodin pohltí celý svět…

77
Dave
Reagovat

Ještě k 21: jak jsi přišla zrovna na tu učitelku handicapovaných ?

78
Anta
Reagovat

76 to je snad poprvé, kdy jsi mě opravdu pobavil 3:)
že by Anta

79
-bé-bé-
Reagovat

75
tiež mi tú krv nepije ale pije ju Ivannke a to ma trošku mrzí…ale starci to tak „dělají“

80
-bé-bé-
Reagovat

77
No včera som tu u nás na schodoch sedela a „plkala“ a išla okolo pani suseda, že o čom…a podľa jej dátumu (inak páči sa jej práve Ivanna, spieva v zbore) som zistila, že má priniesť svetu „víziu“…a ona že to určite súvisí so spevom, lebo má schopnosť spevom ľudí „strhnúť“…no a dnes mi z toho vyšla Ivanna ako učiteľka spevu…rozhodla som sa totiž preskúmať to s tým dieťatom bez „jízlivosti“ a toto mi u toho vyšlo…zrazu sa mi vynorilo aj to Rytmusovo (že jej to uveril zo srdca)…

81
Dave
Reagovat

80 -bé-bé- :

Koukám, že myslíš, že to Rytmus myslel vážně, že jí to uvěřil i s tím dítětem. Podle mě to byla jasná ironie – bylo pak vidět, jak se na něho Dara podívala.

Manželka má stejný názor jako já – Rytmus to kopnutí do Ivanny tentokrát udělal fikaně, že to dost lidem nedošlo.

82
Dave
Reagovat

Pustil jsem si potřetí Ivannčin „singl“ a už si zpívám melodii, je to nakažlivý ;o).

83
-bé-bé-
Reagovat

81
už sa mi to spätne nechce vyskúmať…ako to bolo
ale ak to tak aj bolo ako si to vnímal Ty, znamená, že moja
vízia je nesprávna?

Možno by bolo zaujímavé ako to ľudia vnímali?
Pretože ja Rytmusa vnímam pozitívne a vy negatívne (očakávania)

84
Anta
Reagovat

Tak jsem si stáhla Markétin song, začátek se mi líbí, ten klavír, no refrén už slabší.

Viqu, zpívá tam „…brány do duše otevřít…“ tak si to stáhni a hlasy se přičtou Anně :) :)

85
-bé-bé-
Reagovat

Jo Dave a Ty a manželka ste jej to uverili?

Mohla to venovať „žene svojho života“…

86
Anta
Reagovat

84 ale už si melodii prozpěvuju, chce to poslechnout vícekrát

87
Viq
Reagovat

Poručíku Columbo,
nevím, jestli to byla přímo ironie. Třeba jen dodržují s Michalem Davidem příměří a byla to povinná faleš. Tohle nepochybně málokdo, pokud má všech 5 švestek pohromadě, upřímně spapá.
Nic proti tvé favoritce. Plán určitě není z její hlavy.

88
-bé-bé-
Reagovat

„Brány do duše otevřít“ to má veľké ambice, aby tie Brány krehkú dušičku nakoniec „neponičili“

89
Dave
Reagovat

83: Prošvihnul jsem část Ivannina medailonku, takže jen z doslechu vím, že mluvila o nějakém dítěti, ale nevím souvislosti.

Rytmus měl takový ten svůj pobavený úsměv, když to říkal – něco jako má Mareš, když se chystá vyslovit svoji předem připravenou scénku. Takže mi to připadlo silně ironicky myšlený.

90
Lucka
Reagovat

Někdo tu říkal že nemůžou zůstat v poslední dvojici Anička a Ivanna, protože jsou to obě slovenky. Je to docela logické, když jde o československý projekt, tedy nám o tu národnost nejde, ale produkci, jak už sme si všimly v minulých soutěžích ano, jsou pošahaní…jak to ale chtějí udělat pokud zrovna Anna a Ivanna budou mít nejvíce hlasů? To jako začnou z produkce TV Nova a Markíza sami posílat hlasy Markétě nebo Milošovi, aby byl v poslední dvojici i jeden čech?

91
Dave
Reagovat

85: Manželka říká, že jí uvěřila to, že chtěla zapůsobit a že to, co řekla o tom dítěti, bylo mimo mísu, že se to do takové soutěže prý nehodí.

Neviděl jsem to, ale chápu, že to v danou chvíli muselo znít strojeně.

Tou „ženou jejího života“ myslíš její máti ?

92
Anta
Reagovat

88
No bez ambicí to nejde, a nebo hodně ztěžka.
Já mám pocit, že duše zase tak křehké nejsou.
Uf, a ani nejsem aničkovec :)

93
Dave
Reagovat

Nenašli jste někdo něco více o tom „Ivannčiném příběhu“, jako třeba kolik let musela žít bez rodičů, když máti makala v cizině, a v kolika se za ní přestěhovala na SK ?

94
Karin
Reagovat

Lukášovi Adamcovi a Siempre vyjde příští týden CD s názvem VYPNITE RÁDIO!
https://www.facebook.com/pages/SiEMPRE/186809139657

95
-bé-bé-
Reagovat

92
posudzujem podľa seba, moja duša miluje pravdu a keď sa s pravdou miniem, tak ma zabolí pri srdci

96
-bé-bé-
Reagovat

91
no ono ťahať do reklamy deti, není košér pre mňa http://www.super.cz/12046-blaznive-americke-matky-jejich-dcery-jeste-cucaji-dudlik-ale-uz-maji-odbarvene-vlasy-a-umele-zuby.html

to neviem, možno je to tá „babička“ ak ju vychovávala naozaj až do tých 14…

A čo teda tá „vízia“ učiteľky

97
Anta
Reagovat

95 ano, srdce zabolí, ale potom je zase o něco odolnější, aby další takové minutí ustálo

98
-bé-bé-
Reagovat

97
Kdežééééééééé ustálo…duša sa začne vzďaľovať ako sa ten „škraloup“ začne vytvárať a potom som stále mimo mísu a cítim sa „odrezaná od sveta“ a „bez cieľa!

a ja nechcem byť bez „citu“ a takto čeliť životu

99
Dave
Reagovat

96: není to špatná vize, přijde mi na to typově dobrý člověk.
Ale na to má ještě čas, nyní ať zkusí prorazit se zpěvem, otrká se a naučí se vypořádávat s nepřejníky :o). Teď už holt nebude zpívat na soutěžích s komorní atmosférou pár přihlížejících ;o).

Americký matky jsou řádně ujetý, když svoje děti cpou do onoho pořadu.

100
Dave
Reagovat

Vzpomněl jsem si na 1. slovenskou superstár a první „singel“ zpívaný ve finále – Najkrajšia esemeska :o))

101
Ahojda
Reagovat

93 – mě osobně se nelíbí, když se vytahují osobní příběhy…zdá se mi to opravdu jen cíleně určené zabrnkání na city..každý máme nějaký příběh..nemůže se přece dát na váhy to, že ten kdo má tklivější příběh je lepší člověk a má tedy jaké si pomyslné plus oproti těm co žijí bezproblémově…zavání to manipulací s diváky..a to se mi příčí…u Ivanny to bylo zbytečné…i s tím miminkem v medailonku…nemusí přece pořád veřejně dokazovat, jak je srdečná a myslí na jiné…jestli její toto vlastní, tak to přece nepotřebuje veřejnou propagaci…ten kdo jí zná, to přece na ní uvidí a ocení..

102
Emilio
Reagovat

Tak sakra popadnětě už mobily do ruky a hlasujte pro ANičku ne? Na co jako ještě čekáte, musíme to uhájit dopředu, protože v neděli už nebude čas. To vážně chcete aby to vyhrála Bagová?

103
Jana
Reagovat

Těžký příběh Ivannky? Těžký příběh je,když je někdo těžce nemocný,když někoho velmi blízkého ztratí,když je postižený….
Trapné hry na city,směšné-fuj,to sem vůbec nepatří

105
Emilio
Reagovat

Ivannka ta to hraje na city ze všechn stran – ukrajina, žila bez maminky, stěhování, nenaplněná láska, nemocné děti….no možná že sem ještě něco vynechal. Anička ta nic takového nepotřebuje, ta jen stoupne na pódium s kytarou a jde z ní něco co z Ivannky nepůjde ani kdyby nás tu dojímala až do smrti.

106
Viq
Reagovat

101 – Diváci ale tím rohlíkem třeba chtějí být opíjeni. Já mám taky rád romantické filmy a dramata. Jenže musí to být vkusné, přirozené, dobře zahrané, uvěřitelné, přesvědčivé. Na šustící papír mám čich a vnitřní odpor. V tom asi nepatřím mezi klasické nováky.
Sečteno a podtrženo.
V případě prohry je úspěšně možné tvrdit, že protistrana hrála neférovými zbraněmi, LMAO!

107
Emilio
Reagovat

106: Jo ale prohra už zůstane navždy prohrou. Tak radši místo písmen tady na klávesnici ťukej smsky na mobilu aby si pak nebyl zklamanej…

108
Dave
Reagovat

102: Chceme. A proto pro Ivannku hlasujeme. Teda aspoň já.

109
Viq
Reagovat

107 – To já dobře vím a udělám.
Ale bude to stačit ty babičky a tetičky, které se v neděli dojmou nad Titanikem a těžkým životním příběhem?

110
Emilio
Reagovat

108: Kolik jí pošleš hlasů?

111
Emilio
Reagovat

109: Tak to nevím no…..

112
Dave
Reagovat

110: už jsem poslal, přesné číslo si nechám pro sebe. Ale není to žádnej megapočet, nejsem MD ani Rytmus ;o)

113
-bé-bé-
Reagovat

110
zase XMAN?

114
Viq
Reagovat

A teď si nalejme čistého vína.

Mně IB přijde jako totálně umělá a ze země vydupaná záležitost, abychom dělali právě to, co tady teď děláme.
Abychom se báli, aby to celé nevyhrála a abychom Anně posílali (ve velkém) hlasy a ještě víc než doteď.

Takový byl myslím plán.
Neznámou dnes zůstává, jestli ten plán jede podle scenáře nebo se vymkl kontrole a IB už není jen papírový drak, ale má opravdu šanci.

115
Klogi
Reagovat

109: Ja myslim, ze Anicka ma tiez este nejake eso v rukave. Na nejakej diskusii nejaky cavo z Pustych Ulan pisal, ze Anicka spievava v tamojsom kostole Hallelujah… Vraj jedno oko nezostane suche a babky si pritom ucvrkavaju do bombardakov.. Takze moj tajny typ na GF ;)

116
Anta
Reagovat

115 no jestli to dá, tak by to mohlo být dost zajímavý

117
Viq
Reagovat

115 :-)))
Uvidíme no. Možná bude fakt nutné i po těchhle zbraních sáhnout…

118
Prochor
Reagovat

Porovnávat Ivannu s Annou nemá smysl protože je to míchání jablek a hrušek. Porovnávat se dá s Markétou. Obě mají jedno společné – neuspěly v superstar a obě se zdravě namíchly a začaly na sobě makat a každá jinak. Markéta je vyzpívanější. Ale přesto Ivanna na mně působí o chlup přirozeněji a proto si myslím, že Markétu nakonec porazí.

119
ejmi
Reagovat

to 94 Karin, ja som si vypočula krátke ukážky na stránke Siempre, je to pecka. Lukáš nezostal nič dlžný svojej povesti a hudobníkov má úplne super. Máš Ty šťastie, že zajtra je v Havířove.

120
Max Jaison Mai
Reagovat

Myslíte že je Anička ještě panna? A co Ivannka?

121
mila
Reagovat

114 -tak ted jsi mne regulerne vydesil. Ctu si, co jste tady za odpoledne napsali a najednou koukam a neverim vlastnim ocim -IB – povedome inicialy z bulvaru.. az se ve mne dite hnulo, jak jsem se lekla, ze Iveta Bartosova je zpet :-)))))))))))))

122
Jana
Reagovat

121: taky taková cíťa :)

123
mila
Reagovat

118 – Ivanna by v Superstar asi stejne neuspela, ikdyby ji Hejma pustil dal, protoze by nedala ta tematicka kola. Ma svuj styl, DJVlado to nazval neco jako velkopopina.. tam je vyborna. Stejne tak Anicka by asi Superstar dost trpela, taky je hodne vyhranena a to je dobre. Stacil mi jeji pokus o Olympic a U2, a jsem rada, ze se vratila ke sve kytare, kde ji to sedi nejvic. Naopak Marketu si dokazu predstavit jak ve velkem songu, tak v rockove pecce, i Helenku Vondrackovou by dala – verim, ze lip nez GG.

125
Viq
Reagovat

Jinak ale pro ty babky a tetky (apod) bude myslím vždy v zásadě lepší IB, protože ona jim to naservíruje, jak to čekají a důvěrně znají.
Tady by bylo prospěšné, aby se tihle lidi dívali na konkurenci na ty svoje obvyklé pořady…
Ale apriori je nechci podceňovat. Možná je to všechno fakt mediální pšouk a i tihle lidi jsou spíš pro Annu.

126
Dave
Reagovat

125: ponoř se raději do studia bible, než tě to zlo ovládne.

127
Jana
Reagovat

Dave,já kdybych byla Tvá manželka,tak už bych možná žárlila :)

128
Dave
Reagovat

127: proč konkrétně :o) ?

Je pravda, že manželka není nadšena, když sedím u compu a vypisuju na Panáčkovi.

129
Pedro
Reagovat

http://www.cshlas.cz/video-hlas-ceskoslovenska-david-weingartner-vyrazovaci-souboj/ Nevím co se jako bude vyhlašovat v neděli, ale Hlas Československa je toto.

130
Pedro
Reagovat

Slabou stránkou Ivanny je Michal David.

131
dolores
Reagovat

25- Jana, to myslis vazne?? Anna a Brunno v duete? to si v tejto chvili absolutne neviem predstavit ani hlasovo ani tak nejako generacne. ako otec s dcerou…to mi pride ako keby som mala zjest puding s horcicou :/ nebol to nahodou Patrikov napad, kedze ho ma tak rad …:/

132
dolores
Reagovat

podla tych pravidiel, o ktorych tu pisete, to bude riadny maraton piesni. vypadavanie pocas prenosu bude doslova masaker:DD ako vidim ten format Hlasu je nastaveny tak, aby sa vyvolo napatie a sutaziva atmosfera. aby ludia v osiali a strachu posielali zakazdym SMS ako divi :)))
lenze ako to bude vplyvat na sutaziacich? obavam sa, ze vyhraju napokon psychicky najsilnejsi. mozno aj Marketa, kedze je najskusenejsia a koncertne maratony uz ma natrenovane … skratka po tom ako som si precitala tie pravidla, uz to meni situaciu. vitaza pozna len vestkyna Teodora :DD

133
dolores
Reagovat

teraz k Ivanne. isty cas sa je casto vycitala tzv. podbizivost. viem co to znamena, ale nedokazem to slovo prelozit do slovenciny. asi na to nemame ekvivalent ..sali, bebe, klogi ?

134
Klogi
Reagovat

133: …vtieravost… Nemas za co ;)

135
dolores
Reagovat

134- Ď. :) cesi nemaju nahodou aj slovo vtiravy?

136
Klogi
Reagovat

134: To neviem, nie som si isty, mozno ano… ved je to dost podobny jazyk, kazdopadne ho v tomto vyzname casto nepouzivaju.

137
dolores
Reagovat

136.asi ano. ja som to prekladala ako podliezavy, podlizavy, ale to ma trochu iny vyznam asi. este mi napadlo : vnucujuci sa

138
Viq
Reagovat

Podbízivost nelze nikomu vyčítat, když zůstane jediným sluhou svého účelu.

A maratón doufejme bude mít nějakou úroveň a řád, ať se z toho celého nestane nechtěná komedie.

139
-bé-bé-
Reagovat

vy ešte nespíte, ja som sa zobudila…a čo chceš povedať dolly?

140
-bé-bé-
Reagovat

Podbízivý človek je i ten čo chce byť s každým zadobre ale keďže nie je zadobre sám so sebou, nie je ani s nikým

141
Viq
Reagovat

Podbízivost.
Vybavuje se mi esence radioaktivních osmdesátkových sračiček, kde v kouři duhových světel nonstopu pohupuje se krvežíznivý Michal David v rytmech šílenství diskopříběhu.

142
Belisana
Reagovat

Viq. Krom Anny, co pro tebe neni sracka? To je jen dotaz :-)

143
Belisana
Reagovat

jo aha, dotaz. To nedopadne dobre :-DDD

144
Viq
Reagovat

Ty jsi pěkně dotěrná.
S tím u mě žádný zámek nikdy neodemkneš a odhalovat ti osobní podrobnosti kvůli tomu, abych se u tebe nějak obhajoval, nebudu.
Jestli myslíš, že v mém srdci je jen nenávist, pak si to mysli. Je mi to jedno.

145
Belisana
Reagovat

Viq. Nic takovyho si nemyslim. Odemykat jsem nic v planu nemela.
To je uplne nevinny dotaz a zcela na miste. Mas pusu samou sracku, pokud nejde o Annu.
Az doposud jsem te mela docela rada. Celkem jsem prudce ochladla na nulu. Moje pocity vuci tobe jsou tedy na ni. Ani tam, ani tam. Nula.

146
Belisana
Reagovat

uplne taky zasnu nad tim, ze rict, co jinyho ohledne hudby krom Anny neni sracka, povazujes za osobni O_O

147
Viq
Reagovat

Belisana – Já tě nepovažuju za soudce mojich hodnot. Ty se mě pořád snažíš v tom a tom soudit. Nediv se, že nemáš úspěch. Mohl bych ti sem něco snaživě vypsat.
Kdyby ses chtěla něco dozvědět, možná dávno něco víš.
Vydrž to až do konce!
http://www.youtube.com/watch?v=6jxsnIRpy2E

148
Belisana
Reagovat

Viq, uplne ziram, zac povazujes par vet nekde na diskuzi.
Nejak si nejsem vedoma toho, ze bych te nekdy soudila. Byl bys ty dobroty a uvedl priklad? Tohle ja jaksi nedelam programove a vedome, nechci, takze se nutne musi jednat o nedorozumeni.
A jo, dobry :-) Chtela jsem se dovedet prave tohle – co krom Anny se ti libi.
Pises dost kategoricky, takze stejnej pristup jsem zvolila vuci tobe.

149
Viq
Reagovat

148 – Zírej, zírej. Ty nic, ty muzikant.
To nejlepší je od 6:30 a dál…

150
Belisana
Reagovat

maskovani nejni spatny, ale neni dostatecny

151
Dave
Reagovat

Silnou stránkou Ivannky jsou mnozí fanoušci Anny zde píšící :oP

152
Ahojda
Reagovat

151 ještě, že nás má..jinak by neměla žádnou silnou stránku…:o)))
nahodil si hezký smeč :o))

153
dolores
Reagovat

Ivanna ma vlastnosti, ktore su pre jednych silnou strankou, pre inych slabou

priklad:

-presne kopirovanie originalu- niekto ju pre toto uznava ako dokonalu spevacku, inemu to pride nezaujimave, prazdne

-hra na city -niekoho do dojme az k placu, iny v tom vidi falosny sucit

atd.

154
dolores
Reagovat

139 -nehladaj za tym zly umysel, len som chcela naznacit, ze slovencina ma asi chudobnejsiu slovnu zasobu ako cestina. asi z hladiska histor. vyvoja. toto nebol prvy pripad, ceskeho slova, ktoremu som nevedela najst presny ekvivalent v slovencine.

155
bogi
Reagovat

Silnou strankou Anny je, ze jej staci, aby prisla na podium s gitarou a zacala spievat a hrat. Nepotrebuje dojimavy pribeh, aby zaujala. Mna na sutazi zaujima najma hudba, ktoru jednotlivi spevaci ponukli. Nikto nie je tak originalny ako Anna, nepodoba sa na nikoho. Ma krasnu farbu hlasu a zaujimavo s nim pracuje. Jej typ spevacky v nasom regione chyba. Spevacok stredneho prudu je vela.

156
-bé-bé-
Reagovat

154
ten zlý úmysel tam hľadáš Ty, ja som mala dojem, že si to o Ivanne nedopovedala, preto moja otázka…že aký je kontext toho slova a Ivannky?
slovenský ekvivalent som hľadala a zatiaľ nenašla ale našla som pozitívne vysvetlenie…podbízivý/ústretový

157
Lucka
Reagovat

Já moc fandim Ivannce a přála bych si aby vyhrála Hlas československa HODNĚ ŠTĚSTÍ IVANNKO

Přidat komentář