Panáček v reality show

Hotel Paradise: Richelieu Viktor se připravuje na další pokus o vyhnání Nely

22. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4489 w=420]
Máme za sebou další 3 sestřihy z dominikánského ráje jménem Hotel Paradise a tak je čas se alespoň trochu ohlédnout za tím nejdůležitějším, co se v řáji přihodilo. Za zmínku jistě stojí nejen fakt, že přibyly 2 nové soutěžící: Dominika Kukaňová a Lívia Cirmanová.

Pojďme na to asi z pohledu párů

Rocky a Natálie

Ano. Tato dvojice je opět zpět, neb produkce soutěžícím dopřála mimořádné přepárování a tak Rocky sáhl po Natálii a odkopl ségru Niki, Danielu. Ta nejen, že neuměla teplé krocany na večeři, ale měla problém i s obyčejným chlebem s máslem. Není tedy divu, že se Rocky vrátil k osvědčené kuchyni od protřelé kuchařinky Natálie. Vypadá to, že tento pár by nyní již mohl delší dobu pobýt spolu. Pokud je tedy někdo při některém z vyhnání z ráje nerozstřelí.

Nela a Martin




Po prvotním tokání se ukazuje, že tento pár je zcela nefunkční a navíc ještě složen ze dvou slabochů. Proč? To proto, že při mimořádném přepárování, kterého využil Rocky s Natálií, se Nela a Martin nepřepárovali a myslí si, že se jejich vztah dá ještě zachránit. To by však nesměl Martin trávit čím dál více večerů a času s novou soutěžící Dominikou, což Nelu opravdu nenechává chladnou a prudí.

Niki a Niko

Ani tento párik nezažívá aktuálně klidné období. Sice proběhli nějaké mazlivé hrátky pod peřinou, ale ani to nebrání Niki, aby pomaličku začala dělat do obletujícího motýlka Michala. Sice pořád něco plácá o tom, že přátelství a partnerství s Nikem je jí více, ale Michalovo tokání opětuje čím dál více. Uvidí se, zda tyhle námluvy budou mít šťastného konce, nebo se Niko naštve a dá Michalovi po papuli, jak rovněž opět zmiňuje. Jak však víme, v takovém případě by měl dveře k návratu domů zcela otevřeny.

Daniela a Michal

K tomuto páru toho nelze moc co říci. Michal obletuje kolem Niki a Daniela asi není stále ve své kůži, poté co ji Rocky vyměnil za již vyzkoušený a starší model jménem Natálie. Tito dva při dalším vyhnání z ráje půjdou nejspiše od sebe.

Viktor a Lívia

Poklidný pár, který Viktorovi dodává patřičné zázemí a klid pro jeho strategické myšlení. Dle mě je Viktor aktuálně jediný hráč v Hotelu Paradise. Někdo, kdo zkouší vymýšlet a předvídat a ne pouze zkratkovitě jednat. Viktor se tak v posledních dnech opět pouští do nájezdů vůči Nele a snaží se přesvědčit Dominiku, aby svoji imunitu využila právě na její vyhazov. Jde mu to i nejde, není to však moc jeho chyba. Divák si už povšiml, že nová soutěžící Dominika je trochu psychicky labilnější a nebude s ní nejlehčí domluva, nemluvě o žití v páru.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 636
1
Adéla
Reagovat

Tak včerejší vystoupení Dominiky předčilo všechny hysterické scénky, které v hotelu byly. Kam se hrabe Tomáš! A Neluš ji hned bravurně zmákla a opět mrcha nevypadne. Nejvíc mě převapila love story Niki a Michala. Jsem zvědavá jak se Viktor s těma hysterkama „popere“, snaží se kluk, ale jsou nepředvídatelné. Fandím mu, jediný tam hraje trochu na úrovni a nemusí u toho štěkat a poroučet jako Nela. Při párování zůstane sama Daniela a Nikola jí bude mít možnost zachránit nebo obráceně. Tohle rodinné drama si štáb nenechá ujít….

2
Miky
Reagovat

Takže Hafík lezie séégre do kapusty, čo by najkrajšej Danielke asi až tak nevadilo, iba že sa asi obrátia sesterské úlohy a podľa nariadení maminky T. bude musieť Hafíkovu čistotu strážiť mladšia séégra.
Horšie vyzerá byť na tom Niko, a nakoľko on má pri riešení veľmi ďaleko od intelektuálskych úvah, pripúšťa aj vysvetlenie si uvedenej situácie s Telocvikárom ručne-stručne. Vtedy by som dával Telocvikárovi dosť mizivé nádeje na úspech, nakoľko by proti ťažkej váhe nastúpila iba váha kohútia.

3
BigBrother
Reagovat

Gino na Hrad!

4
Hooper
Reagovat

Za shrnutí dík, poslední tři díly jsem kvůli PC v opravě neviděl. Je to tak, že kvůli spárování s Viktorem je Dominika jediná s imunitou?

5
Hooper
Reagovat

Tedy spárování Livie a Viktora je míněno.

6
radek
Reagovat

Viktor ven. Uz me nebavi. Zacal se znovu projevovat jeho slizky charakter, ktery ustoupil na chvilku do pozadi, kdyz byl superman na dne a poplakaval tam. Uz tam placa nesmysly, do kazdyho jen huci, at vyhodi nelu a pak to ani neni schopen priznat. To je sice jeho vec, ale nemuzu se divat na to jeho „machrovani“ ve zpovednici, kde je videt, ze mele z posledniho, ale na obrazovku zvasta kydy o tom, jak to tam ridi atd. V podstate rika co by rad chtel delat, ale realita je tam uplne jina. Vse tam ridi Niky a Nela.

7
kačka k
Reagovat

napadne někdy Nelu a Viktora dát se dohromady do páru a vyhrát to?

8
Adéla
Reagovat

4 – Po příchodu Dominiky s ní dal Viktor řeč a ona machrovala, že si nechá imunitu a vyhodí nejsilnější hráčku Nelu, Viktor šel tedy do páru s Livií. Zbytek jsi viděl včera, Dominika začala vyvádět a koho vyhodí je ve hvězdách. Původně se jí líbil Martin, ale ten za ní prý málo dolízá nebo co. Mezitím ji asi zpracovala Nela a slíbili si podporu či co. Rocky se vrátil k Natáliii, Daniela je s tělocvikářem, ale toho zase balí Nikola… No je to blázinec. Viktor hraje, ale s touhle školkou je to těžké…

9
dessin
Reagovat

Viktor rulezzz :)

aspon hraje, byt trochu slizce, ale presne co ma s tou skolkou delat? jsou tam jak na letnim tabore, po svem znovuzrozeni Nela pletichari potichu a tolik nekrici aby nebyla ta zla a to ze ted pujde po Rockym je co? To je jedinej koho jeste zajima… doufam ze Naty bude mit imunitu stab by byl blazen kdyby si enchal ujit navrat tohohle paru a poleti nekdo z Trojanek :)

10
rosien
Reagovat

Viktor je nejlepší a možná i jediný hráč tam!
Nevím, jestli sem dobře pochopila rozhovor Viktora s Niky, ale je jasné, že pokud Nela zůstane, letí jedna z Trojanek. A Viktor samozřejmě chce pomoct Niky. A ta řekla něco jako, že ségru zachrání. Myslela to tak, že by šla dom místo ní? Protože jestli ano, tak je vážně s prominutím až blbá, protože ona má podporu, narozdíl od Daniely, která to nikdy vyhrát nemůže, narozdíl od Niky.

11
Elko
Reagovat

Dominika má veľkúúú hlavu :) …len dúfam, že nevyhodí Niki.
Viktor tento týždeň vyložil svoje hráčske karty na maximum.

12
stanley
Reagovat

především s okamžitou platností „uvalit“ řízenou prohibici….čím delší pobyt v HP, tím menší dávka…..Niki pod vlivem alkoholu absolutně tratí soudnost…,

O Dominice se psalo, že se účastnila nějakých soutěží…tedy stres apod. by měla umět zvládat…(otázka: Hraje to nebo ne?),

13
Radek aka SUNicko
Reagovat

stanley (12) no vypátral jsem, že Dominika se účastnila jedné řady Superstar, ale žádný výrazný úspěch tam nezaznamenala, kromě hlášky od Pala Habery „To musí bolieť jako hovado, keď ona dá fajku.“ :)

14
stanley
Reagovat

13…Dík!…takže spíše nehraje…..Neva…bude zábava:-))))

15
babka
Reagovat

Mne překvapila Nela, pěkně potichoučku si omotala Dominiku přislibem ochrany. Svou roli sehrál i její podpantoflák Martin, leze za Domčou, jen po tmě a napitý, navíc pověst sexuálního loudila Domčku spíš uráží, ikdyž z počátku to vypadalo hladce. Prvotní plán na vyhození (rozbítí trojspolku trojanek) dostává trhliny. Domča má hlavu jako balon, nepamatuje si co komu povídala a co kdo povídal jí. Hlavně si uvědomila, že musí myslet na svou existenci v HP. Vikouš říká vše logicky a přiměřeně slušně, ale je na něm patrná únava a ve zpovědnici má takový zubatý úsměv jako šelma. Vztah Roky a Natáka nyní již nezajímavé usmiřování, Marfuška si vlasy nerve a ze všech kluků tam má nejradši jestěrku :-) Michal našel oporu v Nikče a ta mu dává naději a sama v tom pěkně lítá a ospravedlňuje se před Nikym- tam by to mohlo být ještě zajímavé. Nevíme co vymyslí štáb za podivné pravidlo jako minule, ale zdá se mi přiliš jednoduché vyřadit jen jednu dívku.

16
stanley
Reagovat

15 babka …Dobrý:-)))) Zlatá Natálka…vypadá bojovně..oči v lesku…..ze všech souč. holek v HP je mi nejvíce sympatická!

17
babka
Reagovat

13,14 Ano já viděla jak se Habera pak omlouval tedy na popud komentátora Mareše. Tuhle urážku spolknout pro Domču taky nebylo lehké, takže je trochu ostřílená holka a čekám od ní nějaký vývoj v HP, až si to srovná v hlavě.

18
Adéla
Reagovat

Já teda od Dominiky žádnou velkou hru po tom včerejším bulení nečekám, spíš se po vyhození jedné z Trojanek dostane do tria a bude dělat nového psíka Nele. Natálka je z holek nejlepší a nejnormálnější, nemůžu si pomoct. Ještě jsem zvědavá co se vyklube z Livie, ta by mohla něco v tichosti spřádat….

19
kuna
Reagovat

Musím se přiznat, že obdivuji Viktora, že se z toho materiálu, co tam štáb doplňuje, nezhroutí. Slabší nátura by se tam už dávno oběsila na některé palmě, Neluška by ho na poslední chvíli odřízla, dostala by vyznamenání za statečnost a stala se serebritou, režii by stoupla sledovanost a mnozí by byli spokojeni….snad se to nestane!

20
Elko
Reagovat

Dominika je proste naša Barbie girl :)

21
Maggie
Reagovat

Dominika by mela vyhodit Natalii, protoze jeji vyhozeni nastve maximalne Rockyho kvuli krocanovi v troube, nebo Livii. Protoze vyhodit kohokoliv z trojky Niky, Nela, Daniela, bude mit peklo na zemi:)

22
Hooper
Reagovat

22: Taky si myslím, že je Natálie celkem ohrožená.

23
angela
Reagovat

22 Maggie – a víš, že si myslím, že nejmíň problémů by si nadělala, kdyby vyhodila Nelu? sesterské duo by sice bylo zprvu naštvané, hlavně Niki… ale na druhou stranu by jí tam zůstala milovaná ochranyhodná sestřička, tak by to nakonec zkousla jako lepší možnost, než kdyby letěla Daniela:-) a ze zbytku by to víc prožíval snad jen Rocky… zbytek by se s tím v poho vypořádal:-)

Vážně nechápu, že Dominice nedocvakne, že když vyhodí Niki, má proti sobě Nika s Michalem… k tomu Viktora… a odhaduji, že po posledních událostech i Martina… a z holek madší Trojanku, Naty… a je otázka, co na to Lívie (resp. jak „zpracovává“ Viktor)… pakt s Nelou jí za to nestojí, budí jí „vděčná“ jen Nela a Rocky – zbytek tím jen pořádne nase*e!

24
babka
Reagovat

Domča nemá o Rokyho velký zájem, ani zájem vyhodit Natálku, pokud jí někdo nevstřelí šíp do hlavy a nepraskne jí balon. Podle mne by stačilo, aby zapracoval Martin a věnoval Domče otevřeně svou přízeň a řekl -bez Nely nám tady bude lépe, spousta lidí se tu Nely bojí stejně jako já ( viz napomenutí), ale já tě ochráním, chci být s tebou. Psík Nikča má nyní zájem o Michala tak ho dostane, Niko ochranitel bude chránit sestříčku Marfušku a ráj bude zase rájem aspoň na chvíli :-)

25
Elko
Reagovat

24 angela: možno by však Niki padol kameň, keby vypadla jej sestra, pretože ona sama vidí, že s jej príchodom nie je vo svojej koži + mala by bližšie k Mišovi. Predsa len prebrať partnera sestre, no neviem… to by bola veľká hádka :) a keby tam Daniela nebola, tak by mala voľný priestor na realizáciu.

26
angela
Reagovat

26 Elko – to určitě, ale dle mého to není na pořadu dne, resp. by mě tím Dominika dost překvapila, kdyby Danielu vyhodila… odhaduji to fakt na tu Niki:-/
Ale jestli Niki opravdu vyhodí, tak by mě štáb potěšil, kdyby ji tam zase za dva týdny vrátil back… a to by pak mohlo být fakt… zajímavé:-) I když při naivitě Niki by to taky mohlo skončit tím, že si s Nelou padne do náruče a bude za to moct ta „zlá zlá zlá“ Dominika, které bude třeba se pomstit:-D Ale v reálu je už to jedno, protože… se to všechno dávno stalo a štáb si udělal, co chtěl:-P

27
Melanie
Reagovat

26 Elko: Měla jsem dojem, že Niky (už víckrát) zmínila, že kdyby měla vypadnout Marfuška, tak se za ní obětuje. Což je samozřejmě nesmysl, protože by bez ní Daniela neměla šanci dostat se nějak daleko, zato Niky ano a bylo by jistější, že výhra zůstane v rodině. Snad to Nikole vymluvěj.
24 angela: Nedocvakne, páč má full hardisk. :o) Ani se jí nedivím, když to tam do ní hustěj ze všech stran.
Ale máš pravdu v tom, že Nela by nakonec chyběla ostatním nejmíň, oni se jí spíš bojí než že by opravdu stáli o to, aby tam zůstala.
Každopádně to má zatím asi nejtěžší, dřív byla vždy téměř celá smečka zaměřená na jednoho a toho imuniťák alibisticky vyhodil.
A nakonec, bůhví jakou moc vůbec bude při vyřazování mít, třeba ji nechají vybrat jak první nebo to udělají jako se Zuzou a nebude moct rozhodovat.

28
Ufonka
Reagovat

Bylo by fajn – spárujte se, ale s jiným partnerem. Se kterým jste dosud nebyli. Zopakovat toto protočení.
Byla bych zvědavá i na Nikču, protože se šušlou to vypadá fakt na větší sblížení než s méďou.
Asi by jim tohle udělalo i čáru přes rozpočet.

29
Ufonka
Reagovat

Rozhodně nechci aby Nikča šla dom. Je fakt, že ještě tak blízko domovu tak nebyla. Mohla by jí zachránit Daniela ne? CO ta by tam bez ní dělala nechápu.

30
Melanie
Reagovat

Jo a jsem ráda, že se Viktor vzchopil (po odchodu Jany vypadal, že už rezignoval) a začal zase bojovat. Nela ho drží při životě. :o) A aspoň někdo z kluků tam hraje.

31
anja
Reagovat

žíšíkristé kde produkce nabrala tyhlety zamindrákované typy viz Dominika – „som aká som, som děsně ukecaná“ a po dvou dnech v tlupě začne mít ze své ukecanosti, avizované jako charakterová přednost, problém ???…….. oni snad objížděli všechny psychology v obou republikách a probrali jim kartotéky… anebo na ně číhali před branami blázince

Dominika pěkně šlape na paty Vierce, za chvíli si začne rozprávať s květináčem, bo s ještěrkou nemůže, tu plně vytěžuje Dája

32
radek
Reagovat

Se sislavcem bude treba i sex.
Viktor nebojuje, ale mele z posledniho. To jsou posledni krece.

33
martin
Reagovat

vseci o tom mluvi ale nikdo to nechce udelat-pro nejaky jiny dej pribehu nejaka zmena by usla uz vhod-ale kdyz niky odejde misto danci danca mozna misto nely nela misto niky a jeste ta dominika je uplne divna -mela plno kecu ja to vyhraju ale vse je jinak a nakonec nejspis odejde ona sama a nekdo s ni plus jeden kluk-kdyz tam ma dojit jeste dost lidi-tak to musi asi nejak razantne povymenovat-nejaku hru nebo volbou .nejvetsiho pretvarkare apod napADu-.

35
martin
Reagovat

niky a misa-jaka to zmena byl ji tak nesympaticky a tedka kdyz ji hrozi opusteni pejska z raje a nebude mit podporu silneho tak musi se nejak projevit -.

36
angela
Reagovat

28 Melanie – no jo vlastně, to mi úplně vypadlo… aspirovala by na titul nej blba HP, Daniela nemá absolutně šanci na finále, Niki ano… jenže v tomhle je Niki asi totál zaslepená:-/

30 Ufonka – to Danielu ani náhodou nenapadne… a je stejně otázka, jestli by to Niki vůbec akceptovala…

32 anja – no to si piš, že s nimi stopro spolupracuje psycholog… a to, co tam je, bylo vybráno cíleně:-) Možná se jim to někdy vymklo, resp. nesplnilo zcela jejich očekávání… nicméně třeba u Nely to dle mého splnilo jejich očekávání… minimálně na 320%!

33 radek – nebude, maminka zakázala:-D pokud by se teda nezlila pod obraz… to pak ovládací složka zjevně mizí…:-P

37
Radek aka SUNicko
Reagovat

BTW: jen tak naokraj. Všímáte si, jak na to už JOJ kašle a neaktualizuje si web ani o nové soutěžící? Na CZ verzi jsou překvapivě i 2 nové holky.

38
babka
Reagovat

Domča bohužel má nízké sebevědomí a bude se utápět sama v sobě a pitvat sebe, dokud nenajde někoho kdo ji podrží a pak uvidíme, na druhou stranu není namyšlená, což nesnáším ještě více. Líbí se jí Niko, ale tan na ni prďánkuje, takže zbývá je podatloflák pokousaný od Nely Martin. Nakonc ho jako sexuálního loudila označila domina Nela, ale nechce se ho vzdát, takže si protiřečí.

39
anja
Reagovat

přidávám se do clubu Ginových fans a odvodávám to co jsem o něm psala jakej je ….. teda neodvolávám, no, ale ODPOUŠTÍM mu ty jeho e-e bradavky i to, že nemá ani metr osmdesát :)))

Gino, jede! držím mu palce!!!…… maká ze všech sil až z toho hubne čím dál víc, chudák. …… a jak vyleze z hotelu, bude mít maximálně procvičenou a pružnou krční páteř, to z toho kroucení hlavou nad nechápavostí svých soudruhů :)

jsem nemohla jak vysvětloval Nikole jednoduché počty – „když Dominika nevyhodí Nelu, koho asi vyhodí??? hm co myslíš??“ – a Niki na něj jen zírala tím svým tupým pohledem

otázkou ovšem zůstává, zda Dominika vůbec někoho vyhodí, anebo zda nevyhodí fakt jen tu nejméně škodnou Naty, a taky – jak to vůbec bude s imunitou a se způsobem párování, jak se do toho vloží štáb, protože sorry, ale já bejt štábem, tak osobě, která má po dvou dnech full disc, takovou moc při vyhazování nedám

40
anja
Reagovat

39 babka, no oni jsou tam nízkosebevědomí a zamindrákovaní dost tak jako všichni :D

Dominika, že je ukecaná
Niky, že všechny kamarádky před ní zdrhaly
dtto Daniela
Niko ze svých gay fotek
Nela, že ji otčím mlátil a že má dvě brady….

a dalo by se pokračovat :)))

41
anja
Reagovat

38 SUN, ty weby jsou oba průběžně v bordelu, to už neřeším

42
Melanie
Reagovat

Hm, Nela s Viktorem budou zvoleni za největší manipulátory hotelu. To jsem zvědavá, jestli si tím Nela nevyslouží imunitu, ani bych se nedivila. :o)

43
martin
Reagovat

http://www.prima-love.cz/paradise/novinky/hotel-paradise-den-sestapadesaty-kdo-vyhraje-nalepku-agresivni-muz-raje

takze budu dneska volit klidase agresivneho muze-nejvetsiho mamipulatora-a plus woodu ritual-i kdyz ty dve volby meli byt vcera mozna to bud zrusili nebo to bude az dnes-bude toho jaksi moc-za 50 min a ve stredu nejake obhajovani proc tady mam byt -a potom sok-2 holky ven a kluk jeden-.nebo jinak?stejni par ne -jiny par jo.no uvidime .-

44
peto
Reagovat

kdyz nekdo bude klidas hotelu a druhy agresivny muz hotelu tak co steho asi muze byt nez ze ten agresivny muz odejde -a nejvetsi manipulator oznaci poradi pri parovani ale ne zen ale muzu-a ne stejne pary-prece tedka je ta prava chvilka pro zvrat-vseci si mysli ze odejde ta ci ona ale bude to vse jiank-to minule bylo jen odvvar-vseci se budu chtit zahranit a obetovat a nakonec mozna skonci vseci na samotce.-

45
Elko
Reagovat

27 angela: Niki nééé :/ myslím si, že ostatní súťažiaci budú do Dominiky toľko hučať, že jej praskne tá veľkááá hlava :)

28 Melanie: jo, to hovorila… ale myslím si, že keby prišlo k vyhadzovu Daniely, tak by jej to Daniela všetci ostatní vyhovorili. Niki tá súťaž baví, určite by si to rozmyslela.

32 anja: :-))) tá posledná veta.

46
angela
Reagovat

32+46 – kde to přesně bylo? mě totiž ta věčně opěvovaná ještěrka utekla:-D

47
babka
Reagovat

41: Oni vždy vybírají do RS takové, řekla bych individální osoby, aby se předvedly na kamery. Já dosud považuji Natalku za normální a životaschopnou. Ale být normální nikoho nezajímá. Ani netuším jaké podivné pokyny dostávají z režie a k tomu vymývání mozku, Vše je otázka informací, pevných nervů i toho partnerství, že mne někdo má rád. Myslím, že Domča podlehla depresivnímu stavu, že je sama a že ji nikdo nemá rád a po vyhození nějaké dívky se to ještě zhorší.

48
Melanie
Reagovat

47 angela: Když Daniela brečela na rameni Niky, že ji Rocky nechce, tak říkala něco v tom smyslu, že je nešťastná, že si poplakala, byla tam ještěrka, tak ji hladila po krčku a ještěrka jako by jí rozuměla… :o)))

49
sidi
Reagovat

tak nevím jak to s nově příchozími je. Mají snad zakázáno od štábu vyhodit Nelu? Poslední příchozí z posledních těchto týdnů přijdou s tím že Nela je svině a nebezpečná konkurence a skončí jako její poddaní, kteří mopslíkujou a ani proti ní veřejně neštěknou. Po tom co štáb zařídil vyhození Klaudie jsem se na pár dní přestlala dívat, protože bylo tehdy až příliš okatě jasný že o žádnou hru nejde, ledatak hrou (bez pravidel) produkcí s diváky. teď to občas zapnu a nechápu jestli jde jen o strach z nedotknutelné „slizkobohyně“ Nely, kterou tam z kluků snad nikdo nechce a plno holek štve, přežívá jen díky Niky a hlavně režii a její hry na „jsem nově příchozí, vyhodím Nelu za každou cenu a nebo vlastně neee já budu její slouha a největší zastánkyně.“
Jak nás diváky taková nelogická blbost může vlastně vůbec bavit? NECHÁPU…………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50
Juchna
Reagovat

43 – Taky bych se nedivila, kdyby Nela zase získala imunitu. Jsem zvědavá, kam až je štáb ve svém zasahování ochoten zajít, aby jejich nejkontroverznější figurka nevypadla.

Myslím, že jejich taktika je – ukazovat Nelu v co nejhorším světle, vzbudit v divácích co největší nenávist, a zároveň si jí tam držet až do úplného konce – čím víc nasraných diváků, tím víc sms, aby tak do očí bijící „zlo“ nevyhrálo. Navíc, Nela má ještě větší potenciál, protože vedle těch co jí nesnáší, má taky nezanedbatelnou skupinu skalních fanoušků.

Otázka je, jestli se to štábu už nevymklo z rukou a jestli čím dál větší přesvědčení diváků, že ať se třeba všichni poserou, Nela už je stejně dopředu určená pro finále, nevzbudí v divácích spíš apatii. Ale zdá se, že jim to spíš vychází, nevěřím, že někdo z těch, kdo se dušovali, že se na to už nebude dívat, to skutečně udělal, já mezi ně patřím taky, a přesto čumím furt. :-D

51
sidi
Reagovat

12-Myslím, že Dominika své emoce nehraje. Typický záhadný projev psych.nevyrovnanýho člověka. Každou chvilku jiný názor, popírá co před 5minut. řekla, pak to obrečí, protože má ze sebe i okolí příliš velkou hlavu a neví co se to s ní zrovna děje. To neví nikdo, ani psycholog, Dominiko. Máš prostě holt smůlu na to, že máš nějak moc často „velkou hlavu.“

52
Lucas
Reagovat

Viktor je slizoun, sice je to velkej hráč, ale už mě nebaví ho poslouchat.. za to Nela mi vadí nějak čim dál tim míň, rozhodně je lepší než on.. a opět musim pochválit produkci za hudbu, Kiss the Rain a River Flows You od Yirumy se tak vždycky skvěle hodí :)

http://youtu.be/NQa-Qqt96CM

53
peto
Reagovat

nele dochazi stava-chce odejit-opravdu?to tak bude?odejde nebo vse bude jinak:?-

54
angela
Reagovat

50 Melanie – no neke, po krčku, jo?:-O ještě že to neví synátor, hned by po mě chtěl, ať ho s tou paní seznámím, aby ho naučila jak na ještěrky – jemu totiž vždycky potvory utečou:-D

55
angela
Reagovat

oprava 49 Melanie, on mezitím zmizel jeden koment – nebo spíš www odkaz:-D

56
Anonymní
Reagovat

Je zájímavý, když tam nějaká holka přijde s odhodláním, že vyhodí Nelu, tak během chvilky úplně obráti. Nebo pokud ji snad hrozí vyhození či přímo ji někdo vyhodí, tak se to vždycky nějak zaonačí. Přitom tam Nelu nemá skoro nikdo rád. Vypadá to spíš, že se ji bojí, ale nevěřím, že by se báli jí samotné, jednoduše tam má nějakou podporu, která je mimo ten kolektiv a toho se ostatní bojí. A pokud to tam někdy někdo vyslovil, tak se to jednoduše do sestřihu nedostane. Tak to na mě dělá dojem, ale možná jsem jen zaujatá a vidím trávu růst.:-)

57
Anonymní
Reagovat

Je zvláštmé, když tam nějaká holka přijde s odhodláním, že vyhodí Nelu, tak během chvilky úplně obráti. Nebo pokud ji snad hrozí vyhození či přímo ji někdo vyhodí, tak se to vždycky nějak zaonačí. Přitom tam Nelu nemá skoro nikdo rád. Vypadá to spíš, že se ji bojí, ale nevěřím, že by se báli jí samotné, jednoduše tam má nějakou podporu, která je mimo ten kolektiv a toho se ostatní bojí. A pokud to tam někdy někdo vyslovil, tak se to jednoduše do sestřihu nedostane. Tak to na mě dělá dojem, ale možná jsem jen zaujatá a vidím trávu růst.:-)

58
chacha
Reagovat

hh, Dominika jen typově zastupuje labilní charakter, který lze v takovém formátu použít vždy jen jednou v ten samý okamžik, aby nebyl výsledek kontraproduktivní. Předtím to byla Tereza, předtím Vierka, předtím to měl sehrát Maťo (nicméně ten se místo rozdvojení jen uzavřel).

59
sidi
Reagovat

22- Nemyslím si, že kdyby se někdo náhodou osmělil přece jenom vyhodit Nelu, by měl posléze v HP peklo na zemi. Ostatní jsou poddAJní a přizpůsobí se hned nějaké další silnější osobnosti, vystoupit proti početnější smečce se nikdo ze stávajících neodváží. Navíc se tam na druhy brzo zapomíná (viz velká láska mezi Leem a Nelou ). Asi by se většině přítomným spíše ulevilo, že už nemusí před druhými předstírat lásku k domině a její oddaná kamarádka Niki sama tak silná nebude.
Její sestra Dája chtěla při svém příchodu ostatně taky Nelu vyhodit, takže jaká velká trojka Trojanek? jak vypadne Nela, úplně se změní situace v hotelu.

60
babka
Reagovat

57, mne podpora Nely udivila 2x, když Nela dostala imunitu s Martinem, proč vlastně??? a když ji Naty vyhodila a terka sebeobětováním vrátila, i když pak v chatu napsala že by byla posledního koho vrátí, ale nemohla říci více. Všichni jsou vázaní smlouvama a mlčenlivostí, nemusí jít zrovna o přímou podporu Nely, ale netušíme jaké dostávají instrukce, ale splnit úkol, je to hra, která má režii a aktéry. Možná Dominika šílí právě z takového náhlého přehodnocení situace. Do takového stresu se dostává člověk, když jeho osobní jednání co chce je v protikladu s tím co může.

61
sidi
Reagovat

58-souhlasím s tebou

62
chacha
Reagovat

58 Hloupost, Nela tam vždy měla a má minimálně polovinu sympatizantů, nikoho ani nemusí výrazně tlačit – lidi tam nevěří nikomu a nevidí obraz, který vy máte z televize. A Vy kteří říkáte, že nováčci vyměknou na Nele si uvědomte, že nováčci vyměknou u každého a vybírají si místo největšího hráče největšího loosera tak aby tam nadále sami vubec vydrželi. Viz feťačka, marfuša, loudil, andulka a nyní i barbína, všichni si v průběhu poznání poměrů uvědomí, že chtějí-li sami přežít, je vhodnější zvolit (pro nás z nadhledu krátkozraké) alibistické řešení. Jak by asi zaizolovanej nováček mezi 10 lidma ospravedlnil vyhození Nikoly? Za živa by ho sežrali na woodoo. Stejně tak vyhodim Nelu a poštvu si na sebe Trojanky, ne protože by se jim stýskalo, ale budou mít DŮVOD… Proč by se měl zrovna onen nováček obětovat za lepší výchozí pozici do finálových bojů pro ostatní? Vždyť Nela se sama ve finále oddělí od Trojanek, pokud chce být v super finále a bude hledat nového spojence, proč to nenechat vyhnít a vyčkat klopýtnutí ostatních?

63
EvkaD
Reagovat

A já jsem si včera říkala, odkud tu Dominiku viz. rozpúlený rozšláplý pomeranč znám??? A ona fajka??
Přesně tak, ona tam došla rozbít trio N+N+D..Hlvně Nelu ven, teď najednou by jí snad nožky líbala…mají zákaz ji vyhodit?? Já jsem v pátek na JOJ viděla tu Noc v ráji, upřímně ten 12 chlap ze štábu mi přišel takový úlisný, třeba mu dělá dobře se na ni dívat..kdo ví v čem ta privilegia její jsou…
Já nevím, možná bych vydržela Niki ven, ona se mi šíleně zhnusila jak vyhrožovla natvrdo Naty..radši ven Niki než Naty..Ale ta Dominika??? Kdoví co udělá- půjde sama..
Niko je trochu příště v ohrožení, Niki tvrdě vrká s Mišem, nevím, sice je fakt, že s Nikem by možná i Nela byla( všimli jste si, jak se Niki vyptávala, co s ním má a měla?), pak možná i Dominika by s ním byla nebo Daniela??

64
EvkaD
Reagovat

A čeho se bojí ta co má vyhodit…Když vyhodí Nelu, chcíli se budou naoko zlobit, pak budou nakonec rádi.
Jenže to by ta dotyčná musela mít něco v hlavince:-)

65
chacha
Reagovat

61 že to je příběh částečně podle scénáře a že štáb více či méně zasahuje ale víme od začátku a to má i HP v popisu sama sebe. Nicméně to, že tam holka přijde s přesvědčením a někdo jí v tom nechá a po pár dnech jí pak mučí, že musí svůj názor přehodnotit až do schizofrenického stavu je trochu hloupost ne? Zvlášť když jde Nelino setrvání zařídit jakkoli jinak – poslat Dominiku na výběr jako první, či ji zbavit imunity + pomoct s losováním pořadí vybírajících.

Jak Vám ten zakyslej buřtík leží v žaludku, tak už ho nějak moc démonizujete. Zas takovej ďábel Nela neni.

66
sidi
Reagovat

61-Utěšuje mě jen ten fakt, že někdo z diskutujících tu napsal to: „že se prý do finále nikdo z těch současných účastníků (myšleno těch co nyní obývají hotel) do velkého finále nedostane.“ Tedy ani protekční Nela, snad štáb DOVOLÍ OSTATNÍM HRÁČůM VYHODIT tu bachařku co nejdřív.

67
babka
Reagovat

66: tak moc mne to zas „zakyslý buřtík“ nebere, anikdy jsem Nelu nazvala hanlivě, jen, diskutuji, vyvracím či podporuji názory svými argumenty. Uvažuji jestli má Nela takové schopnosti, nebo ji napomáhá štáb (2x mám pochybnosti nikoliv však důvodné). Názor na změnu názoru Dominiky vůči Nele a Martinovi mám v příspěvku č. 15. Můj favorit je Natálka. Natolik si z psychologie ještě pamatuji že stres je rozpor mezi tím co chci a co mohu, to je jasný.

68
věra
Reagovat

Nele držím palce, myslí jí to, Ginovi přeji vyhazov, je opravdu podlý lhář a ne hráč, Dominika je jen oživení na pár dní

69
babka
Reagovat

to bylo na 65tku. Ale odpovím k 66, mně je to celkem jedno kdo zvítězí, Ale každý normální člověk má tak trochu rád happyend :-) to je taky z psychologie :-)))

70
okkvp
Reagovat

OT – vymazám opakovaný spam, číslování se asi posunulo

71
sidi
Reagovat

67-To že Nele napomáhá štáb jsem sama řekla už někde kolem čísla50… Promiň jestli Nelu urážim, ale já bych nechtěla být na místě bezmocné Dominiky, která původně zamýšlela vyhodit Nelu a teď může jedině podle vlastních slov, které v koupelně řekla Dáje: „vyhodit akorát andielika Niki“ -tj. jedině tak oslabit Nelinu pozici…
Možná Nelu trochu démonizuju, ale jít do hry s tím že můžu vyhodit koho chci a pak dostat pokyn z režie že nesmím vyloučit toho a toho, budu pořádně naštvaná.

72
Melanie
Reagovat

67 babka: Půl na půl. Nela určité schopnosti má, dokáže přesvědčit lidi, aby se přidali na její stranu, dokáže se zbavit nepřátel (umí dobře manipulovat, ne vždy čestně, ale to sem patří), někoho přesvědčit o své „pravdě,“ a v neposlední řadě je tak protivná, že lidi radši ustoupí, než by se s ní hádali. Jako hráčka je silná sama o sobě. Na druhou stranu jí štáb taky dost pomáhá – taky nevěřím, že ji bláznivá Tereza zachránila dobrovolně, snad nejčastěji měla imunitu nebo možnost volit pořadí (uzávám, že tu jednu imunitu si vybojovala) nebo nečekaně dostal imunitu ten, kdo chtěl vyhodit její nepřátele. A třeba jsme paranoidní a je to jenom náhoda. :o) Je logické, že jak je výraznou postavou, štáb jí dává hodně prostoru.

73
babka
Reagovat

72 Melánie díky…někdy na tohle patří takové pořekadlo že čert se*e na stejnou hromadu. Lidi se rádi dívají na akční RS než že se všichni budou poplácávat po rameni a odevzdaně losovat koho drak právě sní. Ten boj o přežití nás zajímá a popravdě i mne:-)

74
Hooper
Reagovat

66: To někdo citoval Gavriely. Je fakt, že ze základní sestavy tam jsou již jen tři.

75
sidi
Reagovat

Raději končím s diskuzí o Nele, abych to nepřehnala. Alespoň se o to vynasnažim. Jen ještě tohle: já osobně držím palce spíše Viktorovi. Ten alespoň o sobě (dokonce i v osamění ve zpovědnici na kameru, když ho ostatní hráči nevidí) netvrdí nám divákům, že všihcHni kolem jsou falešný manipulátoři, jedině on je upřímný a čistý jak padlej sníh.

76
babka
Reagovat

75 sidi, jasně je to i o tom jak kdo hodnotí sám sebe a v tom prostě Vikouš vede a má poměrně slušný slovník. Ale stejně mi chybí Žežulka (Jana).

77
Evka
Reagovat

No nevím, nějak si myslím, že si Nela brousí zoubky na Nika. Ten jediný by ji snad ještě zkousl. A s Niky najednou nic neřeší. Mám pocit, že jí chce v rámci své záchrany hodit žralokům. Kámoška jak se patří !!!

78
dessin
Reagovat

Ja bych na rejpaly mela dotaz – muzete mid at konkretni pripad, kdy Viktor lhal? Nemyslim tim kvokani tria jaky je falesny manipulator, ale kdy realne zalhal s cilem ublizit/zmenit prubeh hry?

Ke hre proste taktika, postrkovani figurek a domluvy za zady patri – opet pripominam Survivora. Jenze tady neee, kdo taktizuje je zlej falesnej manipulator, a kdo nejvic rve a rozkazuje tak je to v poradku. Pak to tu ma nejak vypadat :(

79
Macík
Reagovat

…jen co vlezla Domča do paradajsu, machřila, že tutově sejme Nelinu… jen se zabouchly futra, tak se cukla, že bude raděj chytat bronz :-DD je fakt, že jí Nelina s Vikoušem, intenzivně valej do hlavy, ale zatím se zdá, že se „monológna“ hysterka přiklonila k „mentálně vyspělý“ Neluš :-D

… zmlácenej obšourník a nově i „zoufalec“, si dává majzla, páč by mohl dostat opět přes držku, naopak médan prý prožívá „tropický noci“, jen netušim s kym, páč hafík potají trénuje roznožky s kotoulistou :-D…Dájina má chudák peška, páč ji nejprv vyšplouch brumla, pak ji seřvala vygumovaná Domča při drbání haksen ve sprše a nakonec ji vypekla milující ségra, páč se cicmala s Dájiným papouchem :-D…nejlíp jsou na tom „brumlovi“, páč vířivka působila jako Lurdy a „ňufíí“ s „brumlíí“ jsou opět šťastně zaľúbeni …

…bermunďák byl pro Vikouše brnkačka a i když Nela rejpala a štěkala jak vzteklej čokl…Vikouš zůstal v klíídku s ledovym úúzměvem na pysku… z modrejch vočí se mu dalo číst „mě o love neobereš!!!“ :-D… upřeně si zírali s Neluš z voka do voka jak „Calamity Jane“ a „Limonádovej Joe“ a poté si navzájem vyčetli tolik oblíbenej střevní turismus ! :-D Jedinej, kdo si z bermunďáku odnes trauma, byla mluvka s plným hardiskem…

…v paradajsu frčej kytky v řepě a Nikola teda není žádnej troškař, páč měla na hlavě celý zahradnictví :-DD…jinak je tentokrát hafík v ohrožení, páč podle Vikouše, je to viditelný, ale pro Nikol bohužel neviditelný :-D …tak uvidíme, co nakonec „pěnice&tornádo“ vyvede :-D…

80
anja
Reagovat

79 Macík :DD ………a dík, že jsi neopomněla ty kytky :))

81
ach jooo
Reagovat

80 – jdu už s tím někam …. :( už si sem dala dopoledne, strkáš to i na FB – to, že si dáš pokaždé jiné jméno nic nemění na tom – že přáníčka do hotelu Paradise posílat nebudem. 1/ už tam nejsou a 2/ nemají přástup k netu :)))

82
anja
Reagovat

78 dessin, Viktor je lhář, protože to řekla včera Nela, že……… Nela něco o někom řekne – stačí jednoduchá věta „X je Y!“, párkrát to zopakuje a její soudruzi to vezmou, že to tak je, a začnou to papouškovat. A nejen její spoluhráči, ale i diváci.

popravdě – mne už ten jednoduchý agresivní systém, jakým si Nela buduje a upevňuje svou moc, tak trochu přestává bavit, resp. začíná mě nudit. Čili – Nela samotná mne neba, baví mě ti ostatní, jakým způsobem se oni s tím systémem Nela=Pravda vyrovnávají

83
Miky
Reagovat

79 Macík, ako obvykle za 100,

K Dominike:
– svojho času som si o Terke myslel, že tú asi ťažko prekonať, ale vidieť, že som sa mýlil,
– a pri Dominikinych výlevoch všetci pri obrazovkách musia túžobne spomínať na Tomyho a jeho filozofické úvahy
– ako táto majiteľka plechového hlasu mohla prejsť čo len cez prvé kolo akejsi speváckej súťaže ??

K Hafíkovi T1:
– dievča rozohralo hru, ktorej záver môže spôsobiť, že Naty bude iba zelenieť od závisti a maminka v CZ pukne od jedu

Danielka,
prestaň myslieť na jašteričku a rozbehni to vo veľkom, sestrička už nemá čas na stráženie mladšej sééégry,
VEĎ SI NAJKRAJŠIA !!!

84
dessin
Reagovat

82: no prave :) stokrat opakovana lez se stava pravdou a tak proste Viktor lhar je a je (dup a dup), i kdyz vubec neumi vysvetlit proc a v cem lhal :)

Za me podpora Naty uz od zacatku, neverili jste mi a je to tu, holka se pekne rozkoukala, a hlavne at mi tam chvili vydrzi s brumlou, je fajn na ne koukat jak se ostatni kolem hadaj a oni se tam uplne bez zajmu o okoli pusinkuji :D

85
kuna
Reagovat

69) Mně je také docela jedno kdo vyhraje, ale jedno vím docela jistě. Určitě nepošlu žádnou SMS na hlasování a doporučím to známým, protože věřím, že díky štábu ani to nebude regulérní!! Ať si dělají legraci z toho, kdo je ráno strojí!

86
EvkaD
Reagovat

85, poté, co prováděli z ČSS, nikdy ani půl sms ze mě nedostanou, to radši ty koruny vyhodím z okna…
77, má druhá Evko…že zchlamstne Nika Nela, bude se s ním v noci válet a kopat ho z postele a je jediný, kdo s ní vydrží..Navíc si myslím, že k němu se nechovala jak k Martinovi!

87
dessin
Reagovat

OT: prosim vas, ta druha nova, Livia Lily, ta v tom hotelu jeste nekde je? :) to je druhej Tomas ne?:)

88
ir
Reagovat

Právěže Nelu vůbec nedémonizuju, to bych tak činila, pokud bych si myslela, že má opravdu takové schopnosti že i při svém nepříjemném chování dokáže lidi ovlivnit, má vnitřní sílu se nehroutit z toho, že jí již několikrát hrozilo vypadnutí, pak ještě ovlivní imunitu, jež ovšem uděluje někdo jiný než soutěžící a předjímá co vlastně štáb vymyslí aby tu imunitu dostala a eventuelně zmanipuluje člověka ( např. Terezu), která jak sama uvedla, by to sama nikdy neuděla, že by tam Nelu nechala atd. atd. Tyto ďábelské schopnosti jí opravdu vůbec nepřisuzuji. Tudíž je musím přípsat někomu jinému. A proto to na mě celé dělá dojem, že její sebedůvěra nevychází z ní samotné, ale z vnějšku. Tolik náhod, to bych musela být slepá, chluchá a blbá – což možná jsem, ale ty první dvě ne :-) :-), nechtěla-li bych je vidět.

89
stanley
Reagovat

76 babka …A mně také:-(((

90
Kovy
Reagovat

Já jsem si pořád přál vypadnutí Daniely,ale ona je takovej outsider až mi je jí líto, doufám ,že vypadne Nela a né Niki. Niki se nám nějak rozjela to bych od ní nečekal a jsem zvědavej jak se to ted všechno nově propáruje.

91
Elko
Reagovat

Macííík, opäť si pobavila :D a ten záver :D

92
Mikes
Reagovat

Zdravím anjo, koukám, že se opět shodnem. Akorát, že já měl Vikouše od první chvíle za chytrého vykuka. Nechápu, proč jej tolik lidí má za slizouna, když si navíc dokázal ochočit takovou Janu. A to nebyla žádná blbka.

93
Mikes
Reagovat

přijde mi, že s Nela konečně rozhodla zbavit Niky – už ji nepotřebuje a navíc Niky získala velmi silnou pozici. To ona chrání Nelu, ne obráceně, jak jí to Nela nakukala. Takže se zbaví soupeřky, získá mnohem ochotnějšího psíka v osobě Dominiky, páč ta je totál vygumovaná, která se ve vhodném čase vyřídí sama.
Vikouš to vidí přesně, akorát že to Niky není schopna pochopit.

94
Viktor2012
Reagovat

Na inej diskusii k HP hodnotili diskutujúci krásu jednotlivých doterajších obyvateliek HP. Niektorí preferovali Lenku, iní zasa niektorú z ostatných.
Ale vcelku sa zhodli, že Natálka je v tvári postupne krajšia a krajšia.

V súvislosti s tým som si spomenul, že pred časom som čítal informáciu, že ženskej kráse výrazne pomáhajú … tie .. no ako by som to .. no veď viete … tie … no „mužské genetické informácie v stredne tekutom stave …“ ( no fuj, až sa hanbím … ).

A tak teraz mám dilemu, či Naty neprišla do HP iba ako do skrášľujúceho salónu a Brumla slúži tomuto účelu ?? – za odmenu v naturáliách.
(ako Naty pred časom vycvičila Kráľovnú z líčenia, takže v kozmetike sa dievča evidentne vyzná ).

95
stanley
Reagovat

Viktor-Gino mi teď připadá daleko drsnější (viz bermuďák) než, když tam byla Jana. A přece to byl pohodový hráč se smyslem pro humor (viz třeba soutěž v líčení, kdy byl vedoucím poroty). Na první rande si vzal….hádejte koho….Janu….a přece si mohl vybrat třeba Niki anebo Nelu…vztah k Janě mu vydržel až do jejího odchodu. Vypovída to něco o člověku….ano a není to nic negativního! Navíc s jakým klidem vydržel tolik útoků….byli s Janou (pak i s Naty) sami proti všem. Má můj obdiv!
Pro ty, kteří nesledují HP od počátku vysvětlím vztah Viktor-Niki…v jednom z počátečních párování došlo k tomu, že museli odejít dva kluci, což v praxi znamenalo, že když se za holkou postavili dva kluci…tak jednoho mohla dívka zachránit….stalo se, že za Niki se postavil Leo (oblíbenec Nely) a Viktor….Niki zachránila Viktora.

96
Miky
Reagovat

94 –
Napriek tomu, že mám v úcte vedecké poznatky z akejkoľvek oblasti ľudského života alebo prírodných vied, kozmetiku nevynímajúc, dovolím si polemizovať o blahodarnom účinku „mužských genetických informácií v polotekutom stave“ na ženskú pleť.

Predkladám nespochybniteľný dôkaz :
DANIELKA asi v tomto smere a v tejto skrášľujúcej metóde zatiaľ veľa neučinila
A PREDSA JE NAJKRAJŠIA !!!

97
J.
Reagovat

74+76 – Zrovna dnes, když jsem to viděl, tak jsem si taky řikal, že mi tam ta Jana chybí. Myslím, že jí vyřadili zbytečně, mohli tam být od začátku 4 – teď zbyli jen 3. To že tam štáb dělá čachry s těma imunitama a tak, to už jsem si zvyknul, ale to, že udělá soutěž o nejmíň žádoucí a pak je oba vyřadí, mi přišlo jako podpásovka. Navíc, dalo by se říct, že Viktor tím dostal imunitu, protože ho v HP i přes vyřazení nechali.

Gavriely řikala, že lidi, co tam jsou od začátku, nemají moc šanci se tam udržet, ale taky řikala, že Lenka se dostane daleko a o týden dříve pronesla (právě tu větu o tom, že ti z počátku nevydrží) směrem k Viktorovi… No a jaká je pravda. Ale je to spíš o tom, že ti, co tam dorazí pozdějí a viděli to v tv, znají hlavně lidi, který jsou tam od začátku a proto je vyřadí spíš, než nováčky. Nebo aspoň by to tak být logicky mělo, ale zatím tam každý dojde a: Vyhodím Nelu – a nic z toho. Jediný kdo to tak nějak dodržel, byl Vlado, který šel od začátku do HP s úmyslem odstranit Romea.

Livia má smůlu, že nastoupila s Dominikou. Dominika svým představením zaplácne půlku rekapu a ani Livii nepustí ke slovu, takže ta se zatim moc nechytá. Kdo ví, jestli tý Dominice nakonec tak nehrábne, že vyhodí radši Livíí, než aby nabourala trio Nela, Niki, Daniela nebo vyhodila Natálii. I když zatím to tak vypadá, že jestli se bude dál takhle sypat, štáb vymyslí nové pravidlo, za které jí vyřadí (např. kdo neležel 3 dny na lehátku musí HP opustit) :oP

Já si tedy nemůžu pomoct, ale stejně mi to pořád částečně přijde jak podle scénáře. Niki nedá dopustit na Nika, ale nic s nim mít nechce a najednou si začne s Michalem? Zas je to jak v seriálu, kde vždycky vtáhnou nějaké postavy do děje tím, že do jejich vztahu nasadí novou postavu, která v tom jejich „příběhu“ rozhýbe dějem. A Niki a Niko byli už dlouho v klidu. (Což je klasický scénáristický tah v každém – nejen mýdlovém – seriálu)

98
J.
Reagovat

PS: Ještě mě zaujala taková věc – je to samozřejmě tím, že poměr SR k ČR je zas téměř vyrovnaný, ale je zajímavé, že páry které se zpravidla utvoří – jsou „československé“. V podstatě jediná Nela (když pominu začátek, kdy byla s Nikem) tvoří výhradně pár češka + čech, jinak je to povětšinou mix.
Když to tak občas vidim, zapomenu na to, že ČR a SR jsou dva rozdělené státy… :oO

99
e.
Reagovat

98 a to Ti musím napsat,že u nás doma teď frčí..so mňou..muž pochází z Bratislavi a nikdy to neslyšel..tak se mu to zalíbilo,že na to hraje..so mňou..:DD

100
J.
Reagovat

99 :oD

101
samba
Reagovat

NNCSSVR… Tak mě napadá, že by hra mohla dostat spád a úplně novou dimenzi, kdyby štáb na nějakou chvíli odpískal nutnost přežívat jen v páru a bylo by to prostě X lidí na dovolené, jen v uzavřené „krabici“. Moc by mě zajímalo, jak by se to pak rozdělilo… Kluci s klukama, holky s holkama? Naty Mňou Mňou s Brumlou, samozřejmě :-) Nejspíš by vznikl i nový pár papoucha s květinářkou, která by pendlovala mezi ním a ségrou – zaklínačou ještěrek.Co by podle vás podnikla Neluša?

102
Anonymní
Reagovat

Postavila by si stan a po vzoru Vatikánu v Itálii, by si udělala stát ve státě :)

103
ir.
Reagovat

101 – Neluš by už měla konečně uzavřít tajný pakt s Vikoušem, naoko se dál nenávidět a postupně tam všechny odstřelit.

104
Wanna be your monster
Reagovat

Nele je líto, že ji někdo osočuje z manipulátorství, člověk by ji až politoval, kdyby ona tohle nepředhazovala Vikovi dokola a dokola a dokola :)
Krásné bylo, jak se to Nele každý bál normálně říct, a ještě se jí za to málem omlouvali, že ji volí.

105
EvkaD
Reagovat

Začíná mi trocha lézt na nervy Niki…Rocky utekl Naty, je hajzlík…a ona se plazí po Mišovi, to nevadí!!

106
ufo
Reagovat

Bože ta Dominika to je matroš.Rodiče se musej mlátit do hlav.

107
Radek aka SUNicko
Reagovat

Na dnešním díle bude nejzajímavější asi konec s upoutávkou na zítra a snad náznakem vyřazování :))

108
Radek aka SUNicko
Reagovat

Hm, tak nic. Dnes to bylo celé o Niki vs další muži. Zítra to bude nepochybně celé Rocky vs Naty. Jsem úplně napnutý :))

109
ufonka
Reagovat

A dokonce neřekli kdo jde ven. To je divný ani náznak.

110
Radek aka SUNicko
Reagovat

ufonka (109) to chce klid, to vypadá, že vyhnání z ráje bude až ve čtvrtek :))

111
Valerie
Reagovat

Tak jasně, že je Viktor lhář a falešník, vždyť to přece Nela říkala a Nela má vždycky pravdu přece. To je furt vyptávání. :D

79 – Macíku, Macíku, z tebe budu mít tik. Prej Kalamity Jane, Limonádový Joe a arizonská pěnice… :D

101 – Řekla by, že je to trapný a demonstrativně se zamkla na pokoji.

Nela je záporák na hovno, nebaví mě, je taková prvoplánová, jednorozměrná, to vůbec není propracovanej charakter. Uznávám, že to nebyl ani T800, ale toho hrál Schwarzenegger a byl to robot.

112
EvkaD
Reagovat

Mám obavy, že vyhodí Dominika Naty…vůbec se s ní nebaví!!

113
koc
Reagovat

nemaj nejakej ruskej tyden ? i Dominika je zmalovana jak carevna :(

114
Elko
Reagovat

Tak Nela ma terat sklamala, hrá sa na veľkú hráčku a rozplače sa kvôli tomu, že ju označia za manipulátorku :). Nejsem manipulátorka, nejsem, nejsem a nejsem! :)

115
Wanna be your monster
Reagovat

No dneska nuda, když nepoletí Nela, tak doufám aspoň jedna z trojanek.

105 – Však to je celou dobu, to že ona s Nelou vyčítají ostatním, co dělají ony samy. Být to někdo jiný, tak už se pořádá hon na čarodějnice a Niki bude hodinu moralizovat.

116
koc
Reagovat

ven pujde T2

117
janka
Reagovat

Domča tam štábu dělá z toho hokej. párování bude na tuty až ve středu. Do té doby musí vymyslet jak vyšachovat D. z imunity. mám pocit že nejvíce ohrožena NATÁLKA.

118
Wanna be your monster
Reagovat

117 – natuty až ve středu? Jakože v úterý už myslíš, že ne jo? :)

119
janka
Reagovat

oprava -párování až ve čtvrtek.

120
angela
Reagovat

řekla bych, že povahu Nely krásně vystihuje její dnešní rozhovor s Niki… kdy Niki Nele řekne, že vyčítá Viktorovi, že je manipulátor a že leze do zadku všem novým klukům… a za dvě minuty se sama zvedne a jde za Dominikou… a Nela se rozpláče a prohlásí, že už chce jít domů… bůůů…

rozmazlený sebestředný fracek je to, žádná silná hráčka…nemá žádnou úroveň, in je ten, kdo jí pochlebuje (viz Nelin rozhovor s Dominikou a její následná chvála ve „zpovědnici“, jak je Dominika chytrá… a jaké chytré věci říká… najendou:-P)… a nejvíc mě dostalo to její „viď že nejsem falešná“ a „viď že jsem taková a maková“… a Dominika jen přikyvovala… uááááá!!!

Tohle není žádný soupeř, ale fňukna… ach jo… a to jsem byla svého času ráda, že nevypadla a že tam pořád je… že je aspoň zábava/napětí…B-) Soupeře si musí člověk vážit, musí vědět, že je to sice někdo, kdo má jiný názor, a třeba i takový, co mě vytáčí, že se s ním neshodnu… ale musí mít nějakou úroveň… osobnost… názor, za kterým si dokáže stát… a taky si dokáže vyslechnout, že s tím názorem někdo nesouhlasí a přijmout to, že ne vždy je po jeho…

Už se nedivím Viktorovi, že s ní odmítá diskutovat, protože to by bylo jako přesvědčovat čtyřleté umanuté dítě, že prostě další čokoládičku nedostane… i kdyby se na hlavu stavělo, protože už jí snědlo dost a bylo by mu z toho špatně:-D jenže on je problém v tom, že těmhle prckům to dojde teprve v okamžiku, když se poblinkají… a někteří se musí pobikat i víckrát aby pochopili, že si za to můžou sami a nemůžou se zlobit na rodiče, protože oni mu to čokoládu dali…:-P

121
anja
Reagovat

ta Nela je geniální, fakt smekám nad její taktikou …….. ona má snad nějaký osmý smysl, kterej jí určí kdy je ten pravý čas vytáhnout PLÁČ jako zbraň… a co nad ubrečenou hromádkou neštěstí, do které se Nela zas na chvilku nastylizuje, všichni udělají? půjdou ji litovat, všecko jí odpustí… nikdo do ní nekopne, zas takové sfině tam nikdo není, ani Gino

122
Petra
Reagovat

Suhlasim s nazorom 97 – aj ja mam pocit, ze Nikola tu naklonnost k Misovi hra podla scenara. Nic nove sa tam okrem Dominikinej hysterie nedeje, Rocky&Natalia su v klude, tak treba trochu pohnut dejom..

123
Petra
Reagovat

…. a je to viac a viac nuda.. Uz ziadna zabava, ziadne party, ziadna standa, len sa stale cosi „riesi“… Ako keby sme nemali dost problemov aj tak :))

124
Howdy
Reagovat

Vzdyt ta Dominika je mentalne narusena. Tohle neni obycejna hysterka – to je regulerni psychopat.

A z Hotelu Paradise se byli nuceni vsichni odklidit do bezpeci jineho resortu – nejsou uz par dni snimani kamerami a zrejme leti vsichni tento tyden dotocit finale v Evrope. Mozna CR ?

125
Elko
Reagovat

Zajtra sa sťahujú manipulátori Nela s Viktorom na Honolulu :-)

126
babka
Reagovat

125: Nevím, či máte nějaké informace. Já jsem přemýšlela, že když byl oficiálně zvolen největší manipulátor a největší manipalátorka, že s nimi má režie nějaké záměry, že to nebylo jen tak pro zábavu, aby se Nela durdila.
Domča potřebovala pomazlit a zkušený Vikouš pěkně posloužil a nakukal jí, že by teoreticky s ní a nebo s Nikčou si představil utvořit pár, ale jemu se líbí jen Nikča. Martin se choval k Domče hezky u bazenu, podle mne si vylepšil reputaci. Vývoj vztahu Nikča a Mišo bere prozatím zpátečku, ani jedna pusa. Tak se mi zdá Niky pro Niku moc dobrý, ona potřebuje ukázat chlapské tvrdší vlastnosti. Niky už není psíkem Nely.

127
Adéla
Reagovat

125 – určitě jim štáb za odměnu něco provede
Jinak celý díl o ničem. Já bych vyhodila Dominiku, ta je šílená od prvního dne. A jak utěšovala Nelu, opravdu nový psík pro královnu. Jinak asi poletí malá Trojanka nebo Naty. Záleží, který tábor víc zapracuje a kterou myšlenku si Domča na svém discu uchová. Viktor je dobrý hráč, ale nadře se neskutečně s těma husama.

128
dessin
Reagovat

124: mrkni na cas.sk tam je o vsem info. Jsou stale v Dominikanske, jen v jinem hotelu.

129
Gabi
Reagovat

dessin: neviem, neviem… holka co spravuje nelinu fan sránku nahodila jej nove foto z brna… ale vraj su vsetci doma.

131
anja
Reagovat

125 Elko, to, že se jim štáb takhle pomstí, mě v jednu chvíli napadlo, ale hned pak jsem to zavrhla :DDD Nele bych ty Noci s nepřítelem přála, ale co Gino? Ten vyleze ráno seschlej, jen kost a kůže, případně z toho může začít koktat………

132
koc
Reagovat

131 – ten si to naopak vychutna :)

133
anja
Reagovat

132 koc, no kéž by :)

134
Valerie
Reagovat

131 – To si nemyslím. Někdo tu psal, že Viktor mele z posledního, koukla jsem se včera na sestřih a nějak nevím kde to vzal. :)) A Nele to její fňukání, jak neví, jestli zůstat nebo jít domů teda taky moc nežeru. :)

135
Radek
Reagovat

134
O Viktorovi jsem to psal ja. Vsimni si zmeny jeho chovani. Ze zacatku byl plnej sily, nebyl sprostej, nastvanej atd. Ted po tom, kdy byl na „dne“ a „plakal“, tak ma uplne jiny vyraz v obliceji, v ocich, zmenil styl vyjadrovani, zacina byt sprosty, hadavy atd. a z toho je videt, ze toho tam ma dost a neni to hra – dela to i mezi klukama. Zmena tam proste je a ja su presvedcenej, ze mele z posledniho, a zakryva to temato vecma a recma aby to vypadalo, ze je to porad ten Viktor hrac, ale uvnitr je sezranej.
Naopak Nele to fnukani verim, podle myho ma opravdu strach a misi se to v ni s pocity jit domu nebo zustat a myslim, ze ma celkem velkej strach z toho, ze vypadne.

Ona si to umi spocitat a hystericka nova soutezici (vypadlo me jmeno) ji nedava jistotu, Nela neni blba a vi o tom, ze se na ten uzlicek nervu nemuze spolehnout.

121
Taktice o Neline planovanem placi prece neveris ani ty. Nela sedela bokem sama a ten uzlicek nervu k ni prisel sam. PLanovane by to bylo v pripade, kdyby si ji nela vyhledala a pak spustila stavidla.

136
jenka
Reagovat

Jen dodávám, že Nela i při tom splínu a pláči stačila sem tam sledovat pohyby kamery jestli jsou správně namířené na ni, aby nebrečela zbytečně. Jestě dokonce sama upozornila po předchozím bedlivém pozorování okolí, Dominiku ať před ní neklečí, že to vypadá blbě. Hérečka :-D

137
Elko
Reagovat

131: :) uvidíme, sám som zvedavý na ich reakcie… toto štáb vychytal.

138
Valerie
Reagovat

135 – Spíš mu dochází trpělivost a ani se mu nedivím. Vždyť je to tam samej pitomec. :)))

139
Juggler
Reagovat

No to bylo včera hezké… :) Viktor je největší manipulátor a Nela je největší ‚hráčka‘. A Viktor se jen směje, kdežto Nela reaguje „Zajímalo by mně, kolik lidí by označilo mně, kdyby se musel určit jen jeden člověk, nehledě na pohlaví.“ Později dodá „než aby mně tu někdo osočoval, že jsem manipulátor, radši půjdu domů. Už toho mám plný zuby prostě…“ :D Ovšem vyvrcholení dne přišlo až večer, kdy se Nela rozbrečela, a donutila Dominiku – ano, tu Dominiku, co Nelu chtěla rezolutně vyhodit – aby jí klekla k nohám, začala ji objímat a ujišťovat že Nelinka je jedna z těch co si nejvíc zaslouží být v HP. Když už má Nela Dominiku na lopatě, ještě si svou převahu ujistí pokládáním záludných otázek typu „Ty víš že já nejsem falešná, že to víš? Žes to viděla? Víš jak je to strašně těžký být nejsilnějším hráčem? Víš jak já bych chtěla být ta nejslabší…?“

To nemělo chybu. Co říkal Dominice před třemi dny Viktor? „Ale vážně si dej pozor, ona dokáže být taková… že dokáže bejt vážně přesvědčivá…“

Je geniální scénárista nebo Nela?

135 Kdyby nestála o pozornost, mohla brečet někde na pokoji. A věty typu ‚Víš jak já bych chtěla být ta nejslabší…?‘, to podle tebe bylo upřímný? Radku, otevři oči!

140
Valerie
Reagovat

139 – Nela není geniální, to co předvádí jsou poměrně jednoduchý manipulativní techniky, ale v kombinaci se strachem z šikany od hafíků to na osazenstvo HP bohatě stačí. Ty woodoo rituály jsou fakt nechutný.
Zaujalo mě, co říkala tuhle Tereza, že to Nela dostane sežrat, tak jsem zvědavá, co se bude dál dít. Ale mám vážnou obavu, že jen plácala. :)

141
babka
Reagovat

Bude to souboj 2 manipulátorů? Vikouš je unavenej stejně jako Nela, možná dostanou bobříka mlčení, nebo nějaký absurdní úkol, aby ostatní ukázali své vlastnosti. Vikouš má všech 5 pohromadě a logicky přemýšlí. Nela je holka spíše dominatní, která má hodnoty nastavené na já já já. V tomhle pěkně Nelině egu podfukovla Dominika, chvílema to znělo tak neupřimně a mluvila vlastně o sobě, ale Nelka to spolkla. Dominika je zhroucená z odpovědnosti a vlastního strachu, že ji nikdo nebude mít rád, nejraději by se vzdala imunity a přeživala v klidném a věrném páru. Trojka Niko, Nikča a Mišo, se mi zdá momentálně nejzábavnější.

142
Adéla
Reagovat

139 – máš pravdu, s Dominikou to zvládla mistrovsky a začala už nějaký den před tím, když jí pomlouvala Martina, že je sexuální a loudil apod., aby si ho Dominika nevybrala. Včera to svou brečící scénou dorazila, stejné divadlo totiž používá celou dobu i na Nikolu, ale ta už ji má přeci jen prokouklou, tak si potřebuje ochočit nového psíka. Bohužel Nela nevypadne ani tentokrát.

143
Valerie
Reagovat

No uvidíme jak to bude. I produkce pouští ven rozporuplné informace. Jednou říkají, že soutěžící pustí domů, protože si neumí představit, že je budou držet pod zámkem do začátku léta, kdy se bude točit finále.
Potom zase, že mají vše pod kontrolou a udržují je dál ve hře, v uzavřeném prostoru a navyklém režimu, aby do natáčení zůstali v pokud možno stejném rozpoložení.

144
Elko
Reagovat

139: presne si to vystihol. Uznávam, Nela vie ako na ľudí, dokáže pretiahnuť človeka na svoju stranu a svojimi rečami to jej kvitujem… ale to ako nezvládla, že ju označili za manipulátorka mi prišlo vtipné. Na jednej strane je určite silná hráčka, dokáže hrať, získať si ľudí, ale absolútne nezvláda kritiku na svoju osobu… to ma však baví :)

145
anja
Reagovat

135 radek, Viktor sprostej? u něj jsem zaznamenala jedno slovo, které by se dalo označit za sprosté, a to, když se o Nele vyjádřil, že je „hovado“. Jinak fakt nic……. „sprostě“ zatím Gino na nikoho nezaútočil, v tom vede Nela. Ta se nerozpakuje kohokoliv tam titulovat sprostými nadávkami, a ty tituly pak, když se jí to hodí, označí, že je „myslela ze SRANDY“. No a když jí dojdou sprostá slova, jde Nela nadávat stylem poněkud stupidním, čili „blbej potápěči“, „blbej policajte“ a v případě Romea povýšila na rasistický level, že

to mi na Nele vadí – že je sprostá, vulgární……. a doufám teda, že Viktor se k tomuhle nikdy nesníží a že to „hovado“ mu jen mimořádně ujelo v rozčílení

146
Valerie
Reagovat

Každopádně teď to visí na Dominice. Na začátku říkala něco o tom, že bude s Nelou za dobře a neude se stavět proti ní otevřeně. Otázka je, jestli se fakt nechala ukecat. Je dost nečitelná, očekávám intervenci štábu. :D

147
Wanna be your monster
Reagovat

určitě už jsou doma, jen se neví, kteří jsou zároveň ještě ve hře. Nela už má fotky, Daniela si přidala do přátel Rockyho…

148
Wanna be your monster
Reagovat

Mimochodem Rocky ma na profilu, ze je ve vztahu s Natalkou .)

149
babka
Reagovat

142: Toto pomlouvání Martina byl vrchol hereckého výkonu Nely, která ho označila za sexuálního loudila. Podpantoflák Martin k tomu taky přispěl, když po tmě chodil za Domčou trochu opilý. Až málem Domču odradil, pak u bazénu zírajíc slepě do sluníčka to vylepšil, já bych mu věřila, mám pro něj slabost. Vyhánění z pokoje zamykání škrábání skopnutí z postele, lehátko byla Nelky pomsta, za kterou si napomenutí vysloužil kupodivu Martin. A přesto Nela se Martina nevzdá, pomůže ji snad Niko opuštěním Ničky a nebo Rocky naznačil, že kromě Naty je tu Neluš, asi už zase má nějaké kubánské roupy.
Ale hezky se nám navrtal Rocky do vztahu Niko a Nikča, jakpak se nám po tři týdny vyvíjí kupředu platonický vztah? no akorát kecama. Na oplátku Rocky neziskal medaily za šustění pod peřinou, což ho trošku otrávilo protože on chtěl být za geroje. Když jde o ten pravý vztah se v ráji šustit musí, ne??

150
anja
Reagovat

139, 140 právě že to, že Nela dokáže vytáhnout všechny zbraně, v tom vidím tu její genialitu :D tím mě neuvěřitelně baví a zároveň odpuzuje

vzpomněla jsem si na moment, když se rozbrečela kvůli té smetaně, nevíte někdo, co se přesně v té době odehrávalo? myslím si totiž, že tehdy taky o něco šlo a Nela potřebovala na sebe strhnout veškerou pozornost

151
Macík
Reagovat

Bonžůůr :-D

…tak jak to vidíte ??? :-D

…nehrála to včéra Nelina spíš tak trošku na city ?…že „jako“ odejde, pustí „jako“ slzu:-D… sice byla uražená za tu „manipulátorku“, což ji asi vykolejilo, ale u Nely je to, podle mého mínění tak, že ona bečí hlavně „vzteky“, když není po jejím…se vždycky zvedne a vodcupitá trucovat, to dělají malé děti a rozmazlenci, kteří nedostanou to, co si zrovna usmyslí, že :-DD… no, chyba byla, že se volil „manipulátor“ podle pohlaví, jinak by to byl jedině Vikouš, to je jasný :-DD

…zajímavý je, jak jsou paradajský mlaďoši připosraní, vcelku dost alibističtí a neustále měří dvojím metrem ? já chápu, že je to hra, ale mně nevadí ten, co hraje (podle HP manipuluje), jako to přizdisráčství (sorry), proto se to tam taky tak ukrutně pomalu vyvíjí, místy táhne a hra by bez přispění štábu neměla spád ani napětí, i když je to občas diskutabilní (věštírna apod.) :-DD

…jinak hafík taky Domču citově nahlodal, ona umí člověku navodit takovou tu „anjelskou“ atmošku sounáležitosti a pochopení, takže je pak každýmu trapný, Nikolku-záchranářku, vyhodt :-D ale to beru pozitivně, páč i takhle se dá úspěšně hrát, pokud teda Niki hraje :-DD

…Vikouš, ten je jasnej „zlo paradajsu“ pro mne nejlepší hráč a přestože se zdá, že je ten „nejhorší hajzl“, paradoxně neublíží tak, jako třeba Nelina, Brumla, Niko, atd., páč od Vikouše to všichni na tuty očekávají, kdežto od výše jmenovaných NE, to znamená, až přijde na lámání chleba a sliby půjdou do kelu…tak „upřímní klaďáci“ budou ti, co svým „paradajským kámošům“ nejvíc ublíží :-DD

…takže jsem se vykecala a nyní si tipnu, kdo vypadne :-D …nijak by mi teda nechyběla Dája, páč love.story s brumlou skončila a ona není ten typ, který by hru dál oživil …páč je upejvka a neumí používat ženský zbraně a místo ženicha bude raděj louskat vořechy…a tipuju, že vypadne Dája… nebo Nela, s tím, že se spíš přikláním k Dáje…doufám, že nevypadne hafík :-DD

152
Valerie
Reagovat

149 – Ad Rockyho navezení se do Nikolek… To mě pobavila Nikova reakce. :D Prej to bychom spolu museli souložit v loungi, ale to po nějaké době zase začne stagnovat. Získal u mě zase pár bodů, kluk jeden ušatá.
A taky Viktorova poznámka o dětském táboře byla k věci. Myslím, že se pěkně ukazuje ten desetiletej rozdíl. Všechny holky tam jsou kolem 20 a s chlapama 30+ to nutně skřípe.

153
Melanie
Reagovat

145 anja: Jo, to mi na Nele taky vadí, neumí předložit žádné argumenty, ale běžně v rozhovoru s nepřítelem zakončuje věty „ty kreténe, ty šmejde, ať všichni vidí, co seš za hajzla,“ ale když někdo použije něco vulgárního směrem k ní, děsně se urazí: co si to dovoluješ? Já jsem na jiný úrovni!
Cením si Viktora, že se k něčem takovému nesnížil a ty její útoky odráží důstojně.
Nela je hráčka, ale ne na úrovni. To její rozloučení s Viktorem po jejím jako vyloučení hovoří za vše.

Když byla akce smetana, to byla zrovna v tom sporu s Romeem, ne?

154
babka
Reagovat

151 Macik, tohle potřebuji prostě otevřít oči názorama a postřehama. Nela to hrála na city, to je ženská zbraň, kterou ovládá.
Ale jedno si myslím ke 136 Jenka, nemohlo to být pro Nelu pokořující a ponižující že Dominika ji objimala v kleče jako troska. I psíčka, kterého chová má mít úroveň paničky :-))

155
anja
Reagovat

151 Macík, jistěže Nela, když jí hrozí vypadnutí, zapne všechny páky a hraje na city :D vyděračka par excellence…… ten pláč, že by se i mrtvej nad ní ustrnul :)

156
anja
Reagovat

153 Melanie, souhlas

s tou smetanou – jo, Romeo tam ještě byl, nevím přesně jak to tam šlo, ale jsem si jistá, že si prostě Nela zabrečela účelové

157
Melanie
Reagovat

Kdo tentokrát vypadne si vůbec netroufám odhadnout. Sice Domča řekla, že Livii a Naty ne, ale na druhou stranu se bude bát vyrazit někoho z třech grácií.
Ale přikláním se k tomu, že štáb s tím zase zamíchá a Dominika nedostane tu moc, že budo moct někoho vyloženě odstřelit, tedy jako poslední rozbít nějaký pár.

158
anja
Reagovat

když Viktor mluví na kameru, přijde mi, že to hodnotí jako kdyby byl venku a ne uvnitř :))

159
Elko
Reagovat

151: bonžůůůr, Macík ešte si zabudla rozobrať trojuholník Nikča, Niko a Mišo.

152: jo to bolo dobré, včera Niko zaperlil aj pri výbere manipulátora, ale nepamätám si to.

153: presne to je najhoršia zbraň Nely, ak by nebola protivná a nemala také hnusné výstupy, predpokladám, že by si mnohých divákov získala svojou hrou, ale takto si to práve kazí jej drzými vyjadreniami, mračením a podobne.

160
Miky
Reagovat

Tak na JOJke je v upútavke riadna divočina
– Vikouš + Kráľovná spolu na Honolulu, holenie zadných labiek manipulátorovi
– problémy Brumla a Naty, trieskanie dverami

Nech sa len hádajú, nech sa len párujú,
DANIELKA OSTÁVA NAJKRAJŠIA !!!

Inak Macík podľa očakávania – až na ten záver o najkrajšej Danielke, no, no, no.

161
anja
Reagovat

157 Melanie, taky si myslím, že odstřelovačem bude někdo jiný, než labilní Dominika

jak jsem psala kdesi dříve, já bejt štáb, tak Dominice imunitu vezmu, z jednoduchého důvodu, že z ní má STRACH :)

162
babka
Reagovat

K 157: Domča řekla všem ne, tedy Natálku jsem nepostřehla (trochu se o ni bojím). K Nele asi to, že některé vlatnosti jsou vrozené a neuvědomělé a nejde vysloveně o strategii a hráčské vlastnosti….prostě kde má zábrany a musí zachovat dekorum, je neobloná a pak vypustí slzu nad nepovedeným dortem nebo někde jinde jako ventil, který nemá velký význam. Získá tím soucit a spoluúčast a úlevu. Nůž nasadí jindy, až načerpá zase sílu.

163
Macík
Reagovat

154)… no právě že doteď to stačila ovládat křikem a když bylo potřeba, tak svým sexybobanem :-DD k citovým slzičkám se nesnižovala :-D… když bulela, tak jedině „vzteky“…ale kdo ví :-D

155)…za hafíka v orožení se Nela zatím moc neangažuje, co?

…Jinak by mne zajímalo, kdo je zásobuje těma kytkama ??? možná to bude letní hit…:-DD

164
Melanie
Reagovat

159 Elko: Niko řekl něco jako: Největší manipulátor je Viktor, protože nejvíc manipuluje. :o))) On je prostě výbornej. :o))

165
Adéla
Reagovat

150 anjo – akce Nela a zakysaná smetana byla přesně v době, kdy se Neluš hádala s Romeem a měla rasistické narážky. Romeoo už bydlel s Klaudií a byli na černé listině.
151 Macík – pod to se podepisuju
Na vypadnutí vidím Dáju nebo bohužel Naty, ale podle toho jak štáb pořád okatě předhazuje, že imunitu má Dominika, bude všechno nakonec úplně jinak. Já za sebe bych už konečně vyrazila Nelu, té už bylo opravdu dost!!!

166
anja
Reagovat

152 ta Rockyho diagnoza vztahu Niko-Niki mě bavila :)) Niki přece pořád všem tvrdila, že s Nikem mají „víc než kamarádský vztah“, tudíž by se dalo očekávat, že nějaký ten vývoj směrem k tělesnému sblížení bude. A ono nic. Rocky a všichni další čekají co dál a Niko si chudák dál jen leští párek na wc.

takže Brumla body za to, že to otevřel a že se nedal odbýt :D a Hafík se projevila jako pokrytec a alibista – protože kdyby ne, tak co je na tom špatného přiznat na woodooo „my jsme jen kamarádi a nic víc nebude“.

Hafík je potvora, drží si Nika celou dobu jako jistotu a upevňuje v něm naději, že něco bude…. a Méďovi to je imho jedno :) bude nebude, o to tu nejde. Jemu jde o to, aby měl klid a kafíčko. Naoko se čertí, že mu to vadí, ale nepůjde se Šišlou do nějakého extra konfliktu, vždyť ono se to vyřeší samo, že….

167
Valerie
Reagovat

151 – Macíku, souhlasím, mě to přizdisráčství a dvojí metr taky leze krkem. A považuju to za hlavní důvod Viktorova znechucení. Nikdo nechce Nelu na pokoj, většině tam leze na nervy, ale hejčkaj si jí tam, jak kdyby za to byl příplatek. :D
Viktor má moje sympatie, protože tam přišel hlavně hrát a bere to s nadhledem. Jedinej větší projev emocí, kterej jsem mu opravdu věřila, byl smutek po odchodu Jany. A teď se děje to, co jsem čekala, vykašlal se na romantiku a loví. :D
Nela hraje taky (soutěžícím na city, mě na nervy), ale ztrácí ten nadhled. Musím jí nechat, že umí použít lidskou slabost ve svůj prospěch. Jak všechny nutí do osobní konfrontace, na otevřenej střet tam málokdo má koule. Viktor jí to nežere, tak ho nesnáší. Je vtipný, jak proti němu všechny žene bez ohledu na argumenty. Ale už i Niky začíná vidět nesrovnalosti, čas na výměnu hafíka asi. :)
Co se Niky týká, hafíka bych nepodceňovala, už několikrát ukázala, že ve finále je hlavně na svojí straně. Aby nakonec nezískala imunitu ona a neposlala domů Nelu. Tedy ne teď, ale třeba za čtrnáct dní, pokud to bude takhle dál pokračovat, si to umím představit. Leovi taky slibovala, že ať se bude dít, co chce, nenechá ho vypadnout a kdeže je mu konec. :D
Ostatní jsou tam buď na dovolence nebo se v tom zamotali a plácaj se mezi nima jak nudle v bandě.
Kdo vypadne zítra si netroufám říct, tipuju že ta, za kterou si stoupne Martin. Ale je tu ještě soutěž o manipulátory a ta asi zasáhne do děje.

168
Elko
Reagovat

160: Ešteže na Honolulu je taká veľká posteľ, Nela nemusí používať vankúš ako ochranu, aby sa k nej niekto nepriblížil i keď otázne je či ten vankúš nakoniec nepoužije, aby ho nepodusila trošku :)

169
samba
Reagovat

165 – taky vidím na vypadnutí Dájinu, ona je nudná, psychologicky plochá a ve všech ohledech předvídatelná (pravý opak Jany – která mi tam fakt chybí). A nemyslím si, že její přítomnost nějak rozdmýchá děj show ve vztahu k hafíkovi. Mnohem zajímavější dynamiku hry nabízí vztah Nela-Niky.
Niky si myslím moc dobře chápe, co je Nela zač, ale je prostě od přírody takový altruista a filantrop, že svoje srdce právě z tohohle principu otevře tomu největšímu šmejdu, kterýho všichni ostatní nemůžou vystát. Můj názor je, že Nela má ve hře přesně takovou pozici díky Niky. Ona, tím, že

170
anja
Reagovat

165 takže ten pláč nad smetanou měl omluvit Nely rasistický útok na Romea…… čili Neluš něco přestřelí – viz teď otevřený boj s Ginem plus kopací, kousací a lehátkové extempore s Martinem – a pak se nastylizuje do citově vyždímané chudinky, aby všechny zabavila a oni zapomněli ….. hm hezké :D

171
Macík
Reagovat

159) Elko dneska nerozebírám, dneska se zamejšlím :-DD bez srandiček a vážně :-DDDD

no, N+N+M, to je lahůůdka :-DD médanovi to je, podle mne, z hlediska „zaľúbenosti“, šumák :-D z hlediska hry, už je to horší, páč pokud Nikola nevypadne, je v ráji nejoblíbenější a s ní se to dá dotáhnout až do finále :-DD…což by mě, být médanem, nasejřilo…
…hafík je jasnej, páč ji kotoulista přitahuje, ale je to z hlediska hry riziko jako prase, páč ona si drží status „důvěry“, kterej by mohla přechodem k miláškovi pozbýt…záleží, co u ní převáží, jestli juchanda s Mišem v posteli, nebo smysl pro fér hru s médanem ??? já bych brala „jupíí v posteli“…ne, kecám, páč já bych do paradajsu…čumáák nestrčila!!! :-DDD

172
babka
Reagovat

Niky se dostala do situace krásného andílka v HP, přiměřeně po ni všichni touží. Kromě líbání s Michalem se sblížila zas s Vikoušem (ten se tedy zase ujal role svůdného taktika) . Vikouše ale odstrčila, protože se bojí, aby nevypadala, jak sama řekla, jako „místní prostitutka“ (co by tomu řekla maminka) , ale potom si otřela pusu jako po protivném líbání, což považuji za hodně upřímné a neuvědomělé gesto. Hraje to na všechny strany a je ráda že není psík Nelky, dokonce na ní i štěkala :-))

173
anja
Reagovat

168 Elko, ale ten vankúš si tam dal Martin, když se naštval na Nelu, že ho nejdřív provokuje a pak ho posílá do někam :) aspoň teda tak to Nela líčíla Niki u snídaně – že Martin si dal mezi ně polštář…

174
Valerie
Reagovat

Kdo to tu říkal, že by se měli Nela a Viktor dát dohromady? :D
A prosila bych do sestřihů víc Nikových průpovídek. Prej „a koho mám teda označit za manipulátora? Kormorána čo tam letí?“ :D

175
radek
Reagovat

169
Pro me je mnohem vetsi smejd Niky, protoze jak sama rekla sestre, radsi rekne neco jiny, nez si mysli a to bude delat i v realu a dela to i ve hre, jen slepy nevidi, ze hraje vic nez nela. nela tohle neumi a je jedno, jestli proto, ze je to rapl nebo proto, ze rika veci na rovinu.

176
Nikol
Reagovat

Jak se hafík může vyjádřit tak, že tato soutěž je pro ni hlavně o DŮVĚŘE? to snad ani v jedné větě nejde dohromady, ne?
Co se týká manipulátorství – asi jejich nově naučené, oblíbené slovo. Brala bych to spíše jako poklonu. Řeší to pořád dokola jako kolovrátci. Nejsem si jistá, co od této hry očekávali.
Nelu jsem jaksi nepobrala, já já já já jenom já, já se mám. Strašně ráda bych se s ní pustila do konfliktu. :)

177
anja
Reagovat

174 Valerie, Nika bych si přála mít za přítele na telefonu – jakože by fungoval jako instantní uklidňovač „vieeeš… nerieeeš to… to súúú hovadiny“

179
anja
Reagovat

176 jsem byla mrtvá smíchy jak se Brumla na kameru pokoušel objasňovat slovo „manipulátor“ a že mnozí nevědí co to slovo vlastně znamená :DDD … nedávno se podobného objasňování významu ujal Leo, v noční šou, a tam šlo o slovo „falešný“ :))

180
Valerie
Reagovat

176 – Naopak, ta to pochopila dobře. Čím víc ti člověk důvěřuje, tím lépe ho můžeš odstřelit. Samozřejmě s očima plnýma slziček při loučení, jak jinak… :D

181
anja
Reagovat

176 Hafík v tom pěkně plave. Nedokázala obhájit ani svůj vztah s Nikem ani svůj vztah k Šišlovi. A aby to nějak zakamuflovala, navezla se do Natály s Brumlou

pěkně podrazácké od Hafíka bylo, jak vysvětlovala Lily počátek vztahu Brumly a Naty, že Brumla Naty nechtěl a že ji nabízel Tomášovi – imho Niky na ten jejich vztah pěkně žárlí, když ho pořád propírá ze všech stran :)

ne fakt, já zkrátka obě dvě Trojanky nemusím. Zvlášť teda Daniela mi připadá jako takové nevzhledné velké děcko, navlečené do šatiček a botiček od maminky…. kdyby vyletěly obě dvě Téčka, tak žádná škoda, aspoň by se děj posunul někam trochu jinam

182
babka
Reagovat

A je to jasné souboj manipulátorů , máme oba maipulátory na jednom pokoji v imunitě. TaKŽE NELKA NEVYPADNE, zásah však jsem převídala, „že když byl oficiálně zvolen největší manipulátor a největší manipalátorka, že s nimi má režie nějaké záměry, že to nebylo jen tak pro zábavu, aby se Nela durdila.“
Neluško, máš zase štěstí ze zásahu režie :-)))

183
Macík
Reagovat

166) jo, brumla to vystihl :-DD, páč o tom vyvíjení hafík mluví už…uf…dloouho, takže taky netuším, co konkrétně a neustále pilují :-DD

167) „jako kdyby za to byl příplatek“ muhehehe…dobrýýý :-D…ten otevřenej Nely střet mne baví, páč umět odrazit kritiku, která nakonec končí vlastně omluvou, je brilantní :-DD Neluš bez „rušivých elementů“ by byla celkem v pohodě hráč :-D …jinak ty častý útoky na Vika už jsou táák obehraný a právě tohle Nele nedochází, že tím kolovrátkem, ztrácej na účinnosti a efektivitě :-DD navíc si ostatní, za přispění Vikouše, začínají všímat, že vlastně oba dělají téměř totéž, jen Nela to nemíní jaxi přijmout :-DD Neluš má výhodu jen v tom, že jí podporuje hafík, ale netuším, jak dlouho jí zastrašování a „pouto“ s Nikol, vydrží :-DD
…pravda, hafík je lepčí mozek, jen záleží kdy *přeteče kapka* a pak bude mít Neluš po ftákách…souhlas :-D pokud teda dneska jedna z nich nevyšumí…

184
Hovnival
Reagovat

183 ale spocitejme spolecne, kolikrat uz Nela po zasahu stabu mela imunitu???? to bylo nejmin 5x … to je uz fakt hnus!!!

185
Nikol
Reagovat

180 – takhle bych to udělala – přišla, kamarádíčkovala s Nelou, Vikouše ignorovala, Nela by to nečekala, a u párování by ji nejen tím utaženým drdolem lezly oči z důlku, jak bych ji vzala kolem ramen a poslala do Brna, pak bych řekla Vikoušovi, ať si mě vybere a byla bych s ním do konce, hawk
181 – hafík to včera nedal. Pobavil mě záběr, jak kotoulista měl záchvat upřímnosti před Nikem. Niko: a kdo dal komu pusu? Kotoulista: já hafíkovi..střih a záběr na hafíka, jak se naklání nad kotoulistu :) Taky mám bohužel obličej jako křeček po tatínkovi, ale u mě mi to nevadí tak jako u Daniely..možná to jde až do pořádně naducanýho sysla

186
Macík
Reagovat

178) no nééé, já se snad poseru !!! (sorry)… Neluš s Vikoušem na cimře…to je asi výhra za „manipulátora ráje*…žejóóó, muhehehe :-D

187
Macík
Reagovat

hele… a všimli jste si (v noci v rj), že Vikoušovi všechny baby mejou záda ? :-DD …von je vopřenej o dlaždičky s rukama nahoru, jak dyž na něj někdo míří a holky mu dřou záda, páč on to chce tvrdě… :-DDD Nela to teda povýšila…a voholila mu nohy :-DDD

…jsem se tlemila, dyž se médan sprchoval a slovenskej komentátor, jeho nevopálenou prdelínu, pojmenoval „beloritka“ :-DD

188
Macík
Reagovat

…kam jste všichni najednou…zmizli ??? …si tady kecám sama se sebou ! :-D

189
anja
Reagovat

185 Nikol, nejde o tvar obličeje. Ženská s kulatým obličejem, anebo baculka může vypadat žensky, dobře a sexy. Ale Daniela to má na sobě komplexně tak daný, že na mne působí ne jako žena, ale jako taková tlustá velká holčička, která chce být žena, ale nejde jí to, protože ještě nedozrála a zabrzdila se někde v 10 letech věku. Ty její vytřeštěné bulíkovské oči co předvádí na kameru tomu ještě dodávají ten dětský šmrnc :) to maji obě Trojanky stejné, ty vyvalené oči, jak by nechápaly kde se to octly a kerá bije

190
babka
Reagovat

Třikrát a dost!!
Tak vám všem sděluji, že ta pravidla RSHP jsou hodně ohnutá směrem ku prospěchu Nele. To říká babka už v příspěvku č. 67 a dalších „Uvažuji jestli má Nela takové schopnosti, nebo ji napomáhá štáb (2x mám pochybnosti nikoliv však důvodné)“ Vikoušovi nesahá ani po kolena.
No vítěztví přeji všem, kromě Nelušky, pokud to půjde. Aktuální RS doufám není reálná sra*ka jako v politice. Se mi udělalo právě blivno z veškré manipulace s diváky a lidmi , kteří uvěřili v minimální spravedlnopst nějakého systému pravidel či demokratického práva.

191
Nikol
Reagovat

189 – souhlasím, je pravda, že když věkově srovnáš Janu a Danielu vidíš podstatný rozdíl. T2 je vážně nevyzrálá

192
Macík
Reagovat

189) no, taky to tak nějak vidím :-D

190) babko, kdo by vyhodil tak kontroverzní osobu jako je Nela, navíc bez náhrady,… je bláázen :-D taky si myslím, že jí ve hře drží štáb z výše uvedených důvodů :-D

193
Ivanka
Reagovat

No podle mě je Nela sebestředná a ta její upřímnost není nic jiného než důkaz toho, že má ráda jen sama sebe. Dává najevo, že jen její názor je ten správný. Kde bere tu jistotu? Nejinteligentnější a tím pádem nejchytřejší je tam Gino a je mi ho trochu líto, když jeho zdravý náhled na dění v HP označují za manipulátorství. Kdyby ostatní nebyli hloupé ovce, tak by tam žádné manipulárství ani nemohlo vznikat. Jinak je mi trichu líto Nikol, pere se to v ní a zatím neví co s tím pocitem má dělat. Daniela je tam zbytečná, Natálka je typický typ ženské, která si sama sebe neváží, jinak by chování Rockyho (myslím dřív) neskousla a poslala by ho do háje. Jo a roky mě točí svými výrazy jako: Danielka, narozeninkám.. Jeho trapné zdrobnělinky blééé.

194
Valerie
Reagovat

193 – Jo, ty zdrobněliny jsou strašlivý, jak kdyby tam přišel rovnou z mimibazaru, čekám, kdy tasí mateřský (partnerský) plurál. :D

195
babka
Reagovat

192, myslím že kdyby podporu štábu dostala jiná dívka než Neluška, že by to taky stálo za to pro diváky.

196
Anonymní
Reagovat

Viktor ať vyletí sám, Superman jeden obstarožní.

197
Macík
Reagovat

195) sledovanost zajišťuje spolehlivě vždycky něco „kontroverzního“ :-DD v tomto případě Nela…u RS přeci nejde o žádnej přirozenej průběh, ale o produkt sledovanosti a prodej reklam :-DD po vypadnutí Jany, v HP nevidím nikoho jiného, kdo by dokázal *hejbnout žlučí*…škoda, že to Jana vzdala :-DD takže Neluš k obrazovce přitahuje nejen ty, co jí fanděj, ale i ty, co pokaždé čekají, že vypadne :-D to je můj, skromný názor :-D

198
Juggler
Reagovat

179 anja: ale já myslím že Brumla měl pravdu, většina lidí tam naprosto nechápe co slovo manipulátor znamená, a jsou mnozí i tady v diskuzi co to zřetelně nechápou.

Z Wikipedie [cs.wikipedia.org/wiki/Manipulace]
Manipulace (z latinských výrazů ruka a uchopit) je v sociální psychologii a sociologii termín označující snahu o působení na myšlení druhé osoby či více osob.

Manipulátor se snaží přesvědčit osobu či osoby o správnosti myšlenky, názoru či jednání, které nejsou manipulovaným jedincům vlastní, či pro ně nemají dostatek iniciativy a které by tudíž danou myšlenku, názor či jednání nepřijali, nebo až s dlouhou časovou prodlevou. Manipulovaná osoba si často ani neuvědomuje, že je s ní manipulováno, případně si to uvědomuje, ale z nějakého důvodu se nemůže a někdy ani nechce bránit.

Viktor svou snahu o ovlivňování dost jasně a veřejně deklaruje, je otázka jestli se ještě stále jedná o manipulaci, aspoň tedy v tom negativním smyslu jak ji většina lidí chápe. Pro Viktorův způsob manipulace se spíše dá použít termín ‚persvaze‘:
Persvaze (latinsky persuasio) je umění ovlivnit někoho a přesvědčit ho o vlastní pravdě a argumentech. Od manipulace se odlišuje tím, že přesvědčení dané osoby jí později neuškodí. [cs.wikipedia.org/wiki/Persvaze]

199
Adéla
Reagovat

190+192 – Nele určitě pomáhá štáb, toho už si snad musel všimnout každý, mohli tam místo ní klidně angažovat nějakýho krásnýho herce a bylo by aspoň na co koukat. Ale tohle vzteklý nafoukaný děcko vyšlo Primu levněji.
194 – taky ty zdrobněliny nesnáším, s MMB jsi to trefila, krásné dníky! Ha ha ha

200
Ivanka
Reagovat

no mě teda Nela už tím svým chováním ani nebaví. Nejsem proti ní zaujatá, ale už mě nudí. Dříve ty konflikty měli nějaký důvod, mohla být naštvaná, ale teď se zabývá prkotinama a to mě neba. Spíš mě teď zajímá trojboj Niki-Niko-Mišo. Doufám že Nikola nevyletí, páč by se tam mohlo konečně něco dít.

201
Anonymní
Reagovat

Juggler: Přečti si knihu Umění manipulovat a pak mi přijď říct, že Viktor není manipulátor.

Kromě toho, haló, tahle soutěž je o tom, kdo zmanipuluje všechny, nejlíp včetně diváků, aby dostal prachy. Což Nela se může snažit jak chce, ale jedinej Viktor má tohle zmánknutý. Myslíte si, že ty lidi tam to berou jako prázdniny a o ty peníze nikomu nejde? Trochu se proberte.
Největší manipulátor je ten, kdo vyhraje tuhle soutěž, omg.

202
takže podpsanej
Reagovat

babka: Nejdřív to dokaž, pak až mel. Nevím, co si to vůbec dovoluješ? S chutí bych tě zažalovat za pomluvu. Hehe. Štáb s tím hodně míchá, ale rozhodně jí nijak nenadržuje víc než jiným. Takovej Tomáš byl od tábu zachráněnej nejmň 3x a všiml si toho někdo? Asi ví, proč to dělaj. Takže dej důkazy, babko a pak až něco vykřikuj.

203
Adéla
Reagovat

197 – Macíku, Nela ať klidně vyletí. Mně hne žlučí spolehlivě i Dominika s Danielou a Hafíkem v čele! Jsou tak krásně pitomé, ale aspoň nemluví sprostě , neštěkají na každého apod. Takže z mé strany sledovanost zaručena!
Jinak na Jojce je dnes nějaké video s Romeem, že by kluka vrátili do hry? Nebo už nikdo nepřijde? Jsem z toho blázen.

204
EvkaD
Reagovat

Adélko, kde je Romeo??? Vrátit hned..
Děcka, co kdybysme se složili, za vyhození Nely poslali nějakou kačku aby štáb nemusel táák moc držet ochrannou ruku nad ní..vymýšlet pořád soutěže aby měla imunitu, to dá práci..
Nechápu, že Niki nepřitahuje moc Niko, nevím, je to nejhečí tam, vizuelně a když promluví, nevím jak vy, já se pořád usmívám…
Ale…mám takový dojem, že Niko o ni tak nebojuje, že ho přitahuje jiná…myslím si to už dlouho a i on ji přitahuje…Neluš, bohužel ona..Však se všimněte, on by s ní byl a ono stopro s ním taky, jenže to před psíkem zas tak nechce říct..Divím se, že je to včera nenapadlo, že by šla Niki za Miškom a oni byli spolu…čo?

205
Juggler
Reagovat

201: Největší manipulátor je tam jednoznačně Nela, a nebýt zásahů štábu tak už je několikrát venku. I přesto že by se dostala do finále, nemá moc šanci na vítězství pokud vítěze budou volit její vypadnuvší soudruzi.

Já neříkám že Viktor nemanipuluje, ale to co dělá je na hraně. Z hlediska toho, že to dělá velice otevřeně se dá za manipulaci i nepovažovat. Je to o úhlu pohledu. Naopak Nela je typická manipulátorka. Většina jejích ‚poddaných‘ si její manipulaci vůbec neuvědomují a nazývají ji „dobrou hráčkou“.

206
babka
Reagovat

Člověk nesmí oblbovat hlavně sám sebe, tohle ví Vikouš dobře, a proto má navrch nad Nelou a nad každým, kdo argumentuje nadávkama. Nakonec to byla myslím Nela, kdo se snažil uplatnit pravidla, že holky jsou jinačí povahově citlivější a mají právo se urážet nad každou blbostí, zavrtět prdelkou a odejít uprostřed věty – potažmo pokousat partnera, který ji drží za ruce, aby se uklidnila. Niko ji to sežral i s navijákem a je sympatický v roli ochránce pro Nikču (psíčka královny Nely). Ale Nikču začal nudit laskavý borec se svalama, se kterým udržuje platonický nikam nevedoucí vztah a náhle má roupy na flirtování s jiným chlapákem – s Michalem.

207
babka
Reagovat

202 takže podpsanej zažalujte jak je libo, koho chcete. Dovoluji si mít protichůdný názor. :-) Ustát argumenty je namáhavé, že :-))

208
Macík
Reagovat

203) :-DDD

Evko, médan by byl stopro na cimře s každym :-DD

209
Valerie
Reagovat

Babko gratuluji, máš prvního internetového „vraha“. :D

202 – Ano, všimli jsme si ochrany Tomáše i jsme to zdrbli, souvisí to nějak? Vítej na internetech. :D

210
Petra
Reagovat

Nela bude mat imunitu?? To odkial viete? To snad ne.. Stab cely tyzden vymysla, ako to urobia, aby Nelka nevypadla.. Minule dostala imunitu ako partnerka Martina (preco vobec??), teraz ako manipulatorka?, nabuduce to bude za to, ze vyhra sutaz v tom, kto povie najviac krat slovo „kreten“ alebo „smejd“.. To si budu isti, ze to bude urcite ona…

211
Melanie
Reagovat

Holky, s Romeem moc nepočítejete. :o) Vzhledem k tomu že byl v minulé Noci v raji a děj je tam asi tam měsíc dopředu… Ledaže by ho tam vrátili a on hned zase vypadl. :o)
Niko má Nelu rád, možná ho i přitahuje, ale taky ví, že se ní nedá vydržet. Nikdo z kluků ji vlastně nechce, ona by byla schopná být (dle jejích slov) jenom s Rockym. Možná taky proto se tak snaží vyhodit Naty.

212
Melanie
Reagovat

210 Petra: Ne ne, nikde nebylo řečeno, že bude mít Nela imunitu. :o)

213
Juggler
Reagovat

201: Viktor používá hodně ještě jeden způsob ‚manipulace‘, i když z mýho pohledu je taky diskutabilní, jestli se jedná skutečně o manipulaci. Každopádně je to pravděpodobně to, co na Viktorovi tolik vadí těm lidem v diskuzích, co ho nemají rádi. A to je, že si Viktor velice obratně buduje vztahy s ostatními obyvateli hotelu, zvláště s jejich ženskou polovičkou. A je v tom velice dobrý; přesto že díky tomu jak otevřeně prosazuje své názory by mohl být snadno až nenáviděný ze strany Nelina týmu, on má se všemi kromě Nely velice dobrý vztahy. S kluky to bylo jednoduché, stačilo kamarádství a otevřenost, s holkama tomu holt musí trochu pomoct, takže občas prostě asi musí předvést trochu víc zájmu a starostlivosti k něžnýmu pohlaví než by bylo pro něj přirozený. Zajímavý je, že tohle nikomu uvnitř nevadí a pravděpodobně to ani nevidí. Paradoxně jediná kdo s tím měl problém byla právě Tereza, která byla víceméně vlastně z Viktorova týmu, ale zároveň Viktora nesnášela a pořád opakovala že „není upřímnej“. Přesto že na začátku Viktora přesvědčovala, že ‚ví o co tady jde, a že ona ví jak se hraje a kdyby chtěla tak vyhraje‘, tuhle Viktorovu stránku buď nepochopila nebo nezkousla.

Ty tvrdíš, že soutěž vyhraje největší manipulátor, ale myslím že nikdo přesně ještě neví jak budou fungovat vyřazování, ani jak bude přesně vypadat finálová volba. Spíš půjde o nějakou kombinaci manipulátorství, popularity, a toho co si usmyslí štáb, aby to udělali co nejnapínavější až do konce. Kdyby soutěžící znali přesná pravidla tak by mohli přizpůsobit strategii a pak by možná nějakej opravdu dobrej manipulátor měl šanci. Takhle to ale spíš vypadá, že zatím drží otěže pevně v rukou štáb.

202: Štáb Nele nenadržuje? Zdá se že nejvíc zmanipulovaní jsou někteří diváci… :D

214
Anonymní
Reagovat

205: Sorry, ale není ta hra právě o tom?

Sice s tebou nesouhlasím, ale budiž. Nemá vyhrát ten nejlepší manipulátor (a opakuju a stojím si za tím, že Nela to není, ož uvidíme…)? Není to vlastně dobře umět manipulovat? To neumí každej jouda, že ne? O čem si myslíš, že tahle soutěž je? O tom, jak je Viktůrek hodnej a čestnej a všechno prohlídne a tak vyhraje, protože je nebeská povaha? ??

????

215
samba
Reagovat

213 – jj, kdyby soutěžící znali přesná pravidla… V tomv je jádro pudla. Oni – kromě toho, že přežít lze jen v páru – vlastně nevědí, co je cílem hry. Pokud budou rozhodovat soutěžící mezi sebou, k výhře budou blíž manipulátoři, pokud budou rozhodovat lidi za bednou, vsadím botky, že budou mít opačné kriterium – v lidské přirozenosti je touha po dobru a happyendu, tzm., že k výhře pak budou blíž ty, kteří vzbuzují nejvíce pozitivní emoce.
Pak je tedy jakkákoli taktika či strategie na prd, protože může být dvousečnou zbraní. Je to jako v pohádce běž tam, nevim kam, přines to, nevím co…

216
Anonymní
Reagovat

213: Kdepak, s smskama štáb nenadělá nic a právě proto, že je plno lidí včetně tebe zblblých z Viktora, tak to vyhraje on. A jak mu to nepřeju, tak musím uznat, že prostě nehrál jen vevnitř, hrál i na diváky a tak si to asi zaslouží. Já mu to prostě nepřeju. Příčí se mi svině převlečené za lidi :).

217
Valerie
Reagovat

216 – Jak že s esemeskama nic nenadělá? Vždyť jsou to jen čísla na monitoru. :D

218
Elko
Reagovat

203 Adéla: myslíš toto video s Romeom? http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/zmysel-zivota-je-byt-stastny-nie-bohaty.html
Ak áno, tak to je tzv. internetová televízia Jojky – http://www.huste.sk , kde má aj také krátke vlastné relácie a jedna sa volá „Cestou do práce“ a teraz vyspovedali cestou do práce Romea :)

219
Macík
Reagovat

215) tak…tak :-DD

podle mne by měl vyhrát nejobratnější „manipulátor“, kterej se nejvíc nadřel :-D… což je teda taky diskutabilní, páč toho „skrytýho“ nemusím ani vidět, žejo….

220
Anonymní
Reagovat

216: Dobře, ale je to nepravděpodobné. Nicméně, pokud vím (nevím to jistě, jestli sit o nepletu), má vyhrát pár – muž a žena. Tak nevím, proč ten neustálý boj Viktor x Nela. Komu ty bys to řpála z chlapů nejvíc a proč? A komu z ženských a proč?

221
rubik
Reagovat

215 Pak se nabízí právě stejně „dvousečná! taktika… manipulovat a zároveň působit velmi lidsky a pozitivně ;-) I to jde.

222
babka
Reagovat

209 Valerie, díky za gratulaci. Ani jsem neutušila že mohu dosáhnout takové vítězství.
Ale nyní vážně, prostě pro život potřebuji znát pravidla,a těch se držet, jinak tu na světě bude takový chaoz že každý bez svědomí podřeže každého.
Pojem manipulátor nebylo vysvětleno, manipulovat směrem k dobrému výsledku a nebo k pospěchu jednotlivce za účelem bezprávíného obohacení?
Jo a jinak je člověk taky šelma i když kanibalismus už není v módě ani v Africe ani v Dominikánské republice. :-)

223
angela
Reagovat

220 – myslím, že vyhrát to vyhraje jen jeden… a je pak na něm, jestli se s tím druhým páru rozdělí… tak jsem to kdysi četla… ale třeba to ještě změní:-D

224
Macík
Reagovat

222) šoupnem do HP …zákony :-DD

225
Macík
Reagovat

…prej to bude pro nás překváápko, říkali tvůrci :-DD takže i my se dočkáme NNCSSVR :-DDD

226
babka
Reagovat

224 Macík, no třeba jen ty základní třeba Desatero :-))) a pak jejich porušení bude náramně chutné pro obecenstvo. Listinu lidských práv a svobod bych do toho zrovna nepletla. :-) Nakonec co je nasmouvané, to nevíme a hlavně,že se divák baví a my také :-)

227
...
Reagovat

221 rubik
Přesně tak. A to je Niki. Niki je tam absolutně největší manipulátor. Dokonale si všechny omotala kolem prstu. od začátku věděla, že její jediná šance je nejít po Nele, jinak by se Nela postarala o Nikino vypadnutí. Niki je v manipulaci tak dobrá, že to ještě nikdo neprokouknul. Kromě Daniely. Ta totiž prohlásila, že Niki vůbec nepoznává, jak chce být s každým za dobře a neřekne svůj názor, copak si to nikdo nepamatujete? Bohužel to řekla jen ve zpovědnici a ne před ostatními, takže ostatní netuší. Ovšem pravda, Daniela ve své tuposti to asi nepovažovala za manipulaci, ona byla upřímně překvapená nad chováním svojí sestry a byla z toho přepadlá, protože jí nerozuměla.

228
Adéla
Reagovat

218 – Elko – díky za info
Romea bych docela do Ráje vrátila, ale pochybuju, že někdo z vypadnutých tam ještě přijde.

229
EvkaD
Reagovat

208, aj se mnou??? Ta jeho slovenština, to bych si užila:-D

230
Macík
Reagovat

226) no, to by čučeli :-DD vono dodržet i to desatero do důsledku, je nadlidskej výkon :-DD …nakonec, když půjdu mimo HP, což se mi na páníčkovi moc nechce, tak je z mýho pohledu největší manipulátor stát :-DD

231
jenka
Reagovat

Tento příspěvek jsem převzala od Anonymouse123 z diskuze na iprima. zdá se mi výstižný a plně se s ním ztotožňuji:

Gino – normální hráč
Nela – svině
Všichni, co ji obhajujou, ať si najdou na netu, co to je manipulace! U ni je to jak z učebnice. Jeji argumentování, to je jedna podpásovka za druhou. Používá úhybný manévry, když jde do tuhýho, místo normální odpovědi radši toho druhýho urazí a celou diskuzi shodí.
Pak jde demonstrativně do kouta a začne okatě fňukat a vyvolávat lítost. Niki, tu se jí povedlo totálně zfanatizovat, přitom ji jenom využívá. Copak to nevidíte? Tohle je ta pravá MANIPULACE!

232
Macík
Reagovat

229) no jasně, i s tebou :-DDD médan je flegma…a slovenština sexy, žejo :-D …já si i proto ráda čtu Elka…hi…hi…hi…

233
babka
Reagovat

Dvojka Nela a Niky byla úžastná, jedna druhou potřebovala. Niky prozřela hrou na věrného psíka ve chvli když nemohla být účastná hlavnho děje a Nela, taky se mi zdá více nepříjemná než by bylo taktické- například k Martinovi. Nikdo tam asi není vyslovený dominant nebo subka a pak je to taková směsice náhod nálad a ematie, a hlavně režie a nasmlouvaných podmínek pro role – ani kuře nehrabe zadarmo.

234
Juggler
Reagovat

216: Jestli je Viktor svině převlečená za člověka nebo ne to samozřejmě nevím jistě. Je to dobrej hráč, a já se spíš přikláním k tomu že v reálným životě může být bezproblémovej člověk. Ta otevřenost s kterou prosazuje své názory je podle mně spíš plus. A to že se snaží zalíbit – to už tolik ne – nicméně znám lidi v reálu kteří jsou podobní. Myslím si že si toho dokážu většinou všimnout, takže je dokážu brát s rezervou a řek bych že to není až takový problém. Ale hlavně, Viktor soutěž bere vyloženě s nadhledem, hraní otevřeně přiznává, a já si spíš myslím že by se takhle v reálným životě nechoval. To mám spíš problém s Nelou nebo Niki, který si, obávám se, vůbec na nic nehrajou. Můžeš popsat trochu víc proč Viktora považuješ za svini?

Bylo by docela zajímavý kdyby volili diváci, dost možná si štáb neodpustí vydělat něco na divácích. Docela bude zajímavý jak na lidi působil který soutěžící, i když obávám se že ze současné sestavy by vyhrála s přehledem Niki – bohužel – protože málo kdo odhalil co je zač. Šance Viktora bych neviděl moc růžově i kdyby se dostal do finále, sms budou nejvíc posílat hodně mladé slečny a pro ty je Viktor už stařec a ještě ho mají za slizkýho manipulátora. Ale pokud Tereza mluvila pravdu v chatu na čas.sk, řekla něco ve smyslu že se s Viktorem setkala v Praze, takže Viktor bude nejspíš taky brzy venku.

235
e.
Reagovat

206 a vidíte..to já si vůbec nemyslím.Rozhodně Nikol má daleko do psíka královny Nely..předvedla nám to,když nemilosrdně poslala domů Lea a potom přišla utěšovat Nelu..oblbovala jí řečma jak budou spolu všichni kamarádit v Praze a jak na ní určitě Leo venku počká :DD jen blbka by jí to po takovém hráčském tahu sežrala.Navíc si myslím,že Nikola něco jiné dělá a o jiném káže..taky pokrytectví.Ani tu velkou přitažlivost k Michalovi jí nedokážu věřit..jen si jistí prdelku..musí být vždy tou první..obletovanou..zbožňovanou..nejkrásnější a nej nej..nakonec jí to řekl i Niko při jednom rozhovoru na pokoji..s úsměvem na rtech..dvojsmysl.Podle mne se za Nelu jen schovává(už to tu bylo řečeno)a zdá se,že pravým hráčem v ženských sukních je v HP Nikola..její sestra určitě žije v jejím stínu nejen v RÁJI :)))) neznamená,že Nelu zbožňuji,jen pochybuji,že Nela je královnou a Nikol psíkem :-)

236
Macík
Reagovat

231) Nela – svině …muhehehe…
no, Hitler byl taky mrňavej, zakomplexovanej řvoun a jak uměl manipulovat… a co měl fandů, žejo :-D

237
babka
Reagovat

230 macík, bing ho!!!!! A tuna osočují Vikouše nebo Nelku :-)))

238
mia
Reagovat

Tak dlouho už jsem se dobře nenasmála….ANO!!! Pojďme všichni korporativně apelovat na JOJku aby vrátili Romea do RS…nebo??? Žádné výhružky bombou? Budeme pouze apelovat na….na co??? Že nám se tenhle vývoj nelíbí a chcem to prostě jinak??? OMG…ano, lidé jsou různé (blbé i pitomé)

239
EvkaD
Reagovat

232, ten tón jak to vyslovuje, no boží!! Nebo ve zpovědnici…měl by dostat nějakou cenu za zábavné ňuňání!! Zato když Rocky mluví, to je taky na cenu, ale jinou:-))

240
Macík
Reagovat

234) podle tvůrců, kteří odpovídali na otázky na jojce (v noci v ráji), budou pro konečnýho vítěze hlasovat SMS diváci…víc neprozradili…jen to, že ostatní bude pro nás překvapení :-D

241
Miky
Reagovat

232 –
Macík, uvidíme. aký je Niko flegmoš, až sa bude vracať po párty ako obvykle poloopitý na svoju izbu, vo dverách sa zrazí s vychádzajúcim Telocvikárom a zdnuka sa sa bude ozývať pozdrav na dobrú noc:
„Děkuji ti Michal, že si dobře píchal“.

242
Macík
Reagovat

239) no, brumla by mohl dostat cenu… „zlatý hovno“ :-DDD

243
Macík
Reagovat

241)…muhehehe, tak tohle mě pobavilo :-DDD

244
e.
Reagovat

234 Jugglere,máš pravdu,je hodně takových,kterým vyhovuje pochlebování a víš proč,protože „SVĚT CHCE BÝT KLAMÁN“

245
Teri
Reagovat

236: Macíku, to přirovnání s Hitlerem a jeho manipulátorstvím mě včera při sledování taky napadlo.:D
Holt asi pravidlo nejen v HP… slabší nebo labilnější jedinci mají tendence schovávat se pod křídla dominantního nebo sebestředného člověka, to i za cenu toho, že se jedná o totálně bezcharakterní osobu.
231: Souhlasím s tebou do posledního písmene. Doufala jsem, že té nové zůstáne kuráž, kterou se při příchodu zdálo, že má, a že už tu PÍP konečně někdo vykope. Ale ono zase jen silný řeči. :-( A na to jak mi byl Viktor na začátku nepříjemnej, teď má veškeré moje sympatie, a doufám, že to dotáhne úspěšně až do konce. :)

246
Macík
Reagovat

244) no mně když někdo pochlebuje a lichotí, tak jsem celá natěšená a usmívám se jak měsíček na hnoji :-DDD

247
stanley
Reagovat

198 Juggler …a další Vaše názory na manipulaci….omluva, že reaguji až těď…byl jsem měnit sádru.
Co si myslíte o těto definici?
„Je-li člověk zmanipulován, odsouhlasí nebo dělá něco, co původně neměl v úmyslu.“

248
Macík
Reagovat

245) to je realita…s námi se všemi neustále někdo skrytě či otevřeně manipuluje…jen si to někdy uvědomíme a jindy zase ne :-DD je to na denním pořádku, páč já někdy manipuluju třeba mýho starýho a on někdy zase mně :-DD …si nevybereš…:-DD

249
e.
Reagovat

247 jasně..když jsem zmanipulovaná,myslím si,že to co dělám,vyšlo z mojí hlavy :-)

250
Miky
Reagovat

243 –
Macík, Macík,
viem, že nič tak nepoteší ako nešťastie blížneho svojho, ale radovať sa z predstavy, že Niko sa bude musieť poriadne predkloniť, aby sa s tými čerstvými parohmi prepchal cez dvere,
tak to sa nepatrí …

251
e.
Reagovat

..chci říci,že si v žádném případě nepřipustím,že mi to někdo do té hlavy nahustil..

252
Anonymní
Reagovat

231: A Viktor? Ten neuhýbá, ten vyloženě lže a to je asi ok? Co to je za kecy? Ten se nestydí lhát někomu do očí a že to tam několikrát bylo.

Jinak nechápu, co máte proti manipulátorství. Všichni v životě manipulujeme a kdo ne, tak s tím manipulují druzí.

253
babka
Reagovat

Brumla mi přijde skvělý, v ráji dospěl k bludnému kruhu: 1) „Znásilněný“ Natálkou, kterou nabízí kamarádům pro vysvobození svého upoceného krocana, se chová jak blbec 2 ) Touží po brum brum po Danielce, už ani neví kde má hov*na ani kde vychladlého krocana 3) Prozřel a hlavně napravil se, jenže nikdo hlasitě netleská dokonce zařídil výřivku pro Natálku 4) Hlavně potřebuje zase zabrumlat, cíti šanci u Nelky a ta kubánská neposedná krev vyvolá zase nějaké hádky a městnání hov*na, akorát „znásilňování“ mu přijde náramně vhod dokonce má i pozitivní myšlení. No zlatá Natálka, že to překousne/sla!

254
Anonymní
Reagovat

Dřív se skloňovalo ve všech pádech slovo zlatokopka, teď je to manipulátor. Obojí je přehnaný a na nic. Za měsíc nebo jak souštěž skončí, jeden z nich se napakuje a co vy z toho jako máte? PRD

255
stanley
Reagovat

252 ad druhý odstavec….ve vybraných oblastech (např. finance) se odděluje manipulace (tresná…pokud je prokázána) a ovlivňování (základ marketingu a třeba i poradenství). Hranicí je právní rámec…kvalitní legislativa..jinak souhlas ohledně manipulace v běžném životě.

256
EvkaD
Reagovat

Prosím na joj.sk, jak jsou na boku ta videa Viktor a jeho umývání zad a Niko ve sprše, to se dá normálně pustit? U jednoho je zámek, mně ani jedno nejelo:-( díky.

257
babka
Reagovat

255 stanley (opět díky) , no trošku na pojem manipulování narážím ve svém č. 222. To co je škodlivé a to prospěšné, oboje v rámci zákona. Přijde mi zvláštní, že zákon pro některé nic neznamená, jaky bychom žili v džungli.

258
stanley
Reagovat

257 babka YES! YES! YES!….také díky..vždy Vás rád čtu:-)))

259
Juggler
Reagovat

247 stanley, 248 Macík: Já bych tohle manipulací zrovna nenazval. Nechybí v té definici element toho, že manipulovaný si své ovlivnění neuvědomuje, nebo se nemůže či nechce bránit? Protože tak jak to podáváte Vy, jakékoli sdělení by bylo manipulace. Sedím s kámošem v hospodě, on řekne dám si řízek, já mu řeknu dej si špagety, jsou nejlepší/posledně ti chutnaly atd., to bych zrovna jako manipulaci nebral.

Pokud vím že mají poslední řízek který chci já, pak už to manipulace bude. Ale v tom je právě ten element toho, že když si objednáváme a já radím kamarádovy co si dát, že on v ten moment neví jaký je můj skrytý motiv/že tam vůbec nějaký skrytý motiv je.

V tom vidím ten velký rozdíl mezi hrou Nely a Viktora. Že se Viktor snaží ovlivnit chování/myšlení ostatních a proč, to tam vědí všichni. Že to dělá Nela, často mnohem tvrději, to si tam uvědomuje pouze Viktor, Naty, a dnes už možná i ovlivněný Rocky. Pak ještě možná Michal, ale ten si to nechává zatím pro sebe. Ostatní tvrdí že Nela je ‚hráčka‘, ‚vyloženě manipulátorka mezi děvčaty není‘, nebo ‚Nela se jen snaží mít přehled‘.

Nepamatuju si to přesně, ani sem HP tenkrát tolik nesledoval, ale řek bych že Viktor se podstatně více pokoušel o manipulaci po vstupu do hotelu. Buď to nebylo dost efektivní, nebo mu to postupně stejně všichni prokoukli, postupně přešel na poměrně otevřený jednání, které bych nazval spíš ovlivňování.

260
Miky
Reagovat

256 –
Evka, myslím, že na 100 pro je to z nasledovného dôvodu :
– na TVJOJ sa dajú spustiť tieto videá, iba ak je užívateľ PC pripojený cez slovenský server
– ja ak sa na SK pripojím cez SK server ( domáci modom v byte ), tak mi neuzamknuté videá idú bez problémov
– ak sa ale pripojím cez CZ server doma ( cez VPN v PC z bytu na náš firemný server – v práci to tak máme), tak tieto videá a ani LIVE prenosy na TVJOJ mi nepôjdu
– podobne to má aj PRIMA – ak chcem sledovať upútavky ap. na HP, tak cez SK domáci server mi to nejde ale cez firemný CZ server to ide bez problémov
M.

261
Anonymní
Reagovat

257: Babko, já vás nechápu. Můžete to mně, extra idiotovi, vysvětlit? V čem je probůh!! Nelino manipulování, které imho je nulové, páč ta seřve naprosto každýho včetně Nikoly, mimo zákon nebo co to breptáte? Je lepší pěkně ochávat, potichoučku ovlivňovat, pak vrazit kudlu do zad, co? To se vám líbí, chápu to dobře?

262
stanley
Reagovat

259 Díky! Rozumím!…..mojí snahou bylo zjednodušit tento pojem na max….v kontextu Dominiky

263
Anonymní
Reagovat

Juggler: A není to fuk, jak to nazveš? Ovlivňování nebo manipulátorství? OBĚMA jde o výhru, že? Nebo si myslíš, že Viktor ovlivňuje druhé proč? Co oběma. Všem jde o výhru.

264
ir.
Reagovat

Já si od dílů, který jsem začala sledovat, což není úplně od začátku, myslím, že jednoznačně opravdový největší hráč (ka) je tam Nikola. Má zmáknutý lidi uvnitř i venku. Není pravda, že nejsilnější hráči jsou Viki a Nela, to jenom naše vědomí vidí to, co vidět chce. Je úplně jedno, kdo by byl ve finále vedle ní, ať volbou SMS, nebo volbou vyhozených spoluhráčí, nebo poloviční kombinací obou – vždy to vyhraje ona. A doteď se proto pěkně nadřela. Toť můj pohled.

265
babka
Reagovat

VIKOUŠ je frajer, dává manipulování velkou logiku, řecničké otázky a zpětné dotazy- jak si myslíš, že to dopadne takhle nebo onakle, dává prostor pro zamyšlení a k uvědomění si každého sebe a situace, netlačí a nenadává, upozorňuje. Bohužel dívky reagují spíše intuitivně bez logiky situace, zaleží jim výhradně na tom, aby se líbily klukům a měl je někdo rád- čím více kluků bude slintat, tím lépe. NELA ví svoje a nenápadně rozkazuje podsouvá své pocity ostatním, má jistotu , že se líbí a když ne zrovna hned tak jindy, přiležitost jí hned tak neuteče, vše ovládá svou vlídností a sváděním nebo nepříjemným chováním. Zkouší sílu, jak moc budu protivná a ty to ještě sneseš? Pak ubírá na plynu slzičkama (všichni v HP jsou pro ni jen labolatorní materiál ) aby to v životě dotáhla dál, není skromná, ale život skromným nepřeje.

266
Mikes
Reagovat

247 – být zmanipulován znamená přijmout cizí názor jako správný, i kdyby byl namířen proti mně, a následně se chovat v jeho intencích. Být zmanipulovám znamená přijmout jako správný i zcela nesprávný názor, myšlenku.
Příklad z praxe: média v Česku nás neustále přesvědčují, že vláda provádí reformy (a spousta lidí tomu věří), ačkoliv i malé dítě vidí, že vláda pouze uškrcuje lidem opasky. Věřit, že okrádání jsou reformy, to už chce opravdu velkou dávku drzosti na jedné straně a tuposti na druhé.

245 – jestli myslíš Dominiku, tak ta má problém zvládnout sama sebe, natož aby měla kuráž na cokoliv jiného. Takový labilní uzlíček nervů se fakt jen tak nevidí.To už skutečnou osobností bude zřejmě Lívie, té předpovídám velkou budoucnost.

267
...
Reagovat

Největší hráč je Nikola, nikdo jiný. Občas probleskne její její povaha, jako když se pustila ve zpovědnici do Naty, ale ví, že by jí top neprošlo, tak zase rychle najede do role „já jsem Niki, miláček, všechny vás mám ráda“. Kdo by něco takovýho vyhodil? Hraje dobře. Ve skutečnosti ona manipuluje Nelou a kamarádstvím za hrob si zajistila, aby ji Nela nevyhodila.

268
...
Reagovat

264 ir.
Přesně tak.

269
Valerie
Reagovat

259 – Zjednodušeně by se situace v hotelu dala nazvat „zloděj křičí, chyťte zloděje!“ :D

270
Wanna be your monster
Reagovat

S nejlepším a neodhaleným manipulátorem souhlasím..I když to u Niky může být hlavně snaha být diplomatem za každou cenu a přežít to tam bez zbytečných konfliktů.

Jinak mohla by se třeba ještě vrátit Plačková…Daniela ji má v přátelích, i když se tam zatím nemohly potkat.

271
Anonymní
Reagovat

265: Díky, stejně to nechápu a vidím jinak, ale aspoň vidím, jak na to pohlížíš ty. Já mám radši řvavý typy alá Nela než Viktor, kterej je zákeřnej, potichoučku spřádá nitky a pak bodne. Nela se nesnaží a nikdy se nesnažila zalíbit všem. Btw. když ti vadí neskromnost, tak by ti měla vadit stejně tak u Supermana jako u Nely.

272
Mikes
Reagovat

265 – milá babko, Nela je psychopat, jako každý rozený manipulátor. Zatímco Vikouš manipuluje v rámci sebeobrany, proto přemýšlí a kombinuje coby kdyby, v podstatě je spíš hráč, tak Nela je manipulátorkou geneticky. Je to přirozený sobec, který se přemýšlením nezabývá, nýbrž jedná intuitivně, což na lidi víc platí, protože přes emoce je přesvědčivější. Intuice ji po létech, kdy dostávala dostatečně po hubě, dnes už nezklame, takže než Vikouš něco vymyslí a promyslí, tak Nela už dávno má vykonáno. Viz příchod Danči: než Viki přišel na to, jak vnést mezi Dani a Nelu nesvár, už musel čelit nesmyslnému útoku od Niky, které někdo nakukal, že se Viki o sestře nelichotivě vyjádřil (a teď vyvracej, že to je nesmysl). A samozřejmě, že za tím stála Nela, protože ta vypatlaná Tereza si už vůbec nevzpomněla, kde k této hovadině přišla. Z její hlavy to však rozhodně nebylo.
Vikouš má pravdu, něco tak odporného a zrůdného, jako je Nela, se jen tak nevidí. To je chodící zlo, také proto se jí tam tak bojí.
Jo, a kde jsi vzala, že se líbí, případně že je vlídná? Nic takového u ní nepřipadá v úvahu – věř tomu, že klukům se ten její nabuzený kukuč nelíbí ani trochu.

273
kdo z vás to má
Reagovat

…: Jo, souhlasím s tebou. Jenže tahle RS je takový to útočení na nejnižší pudy – Nela x Viktor. Prostě to, co bije do očí. Na to, aby někdo prokoukl taktiku a manipulátorství jinech je potřeba inteligence a kolik lidí včetně mě (aby zas nenastalo haló, že si o sobě myslím kdovíco, nemyslím a přiznám to) to tady na Panáčkovi a v ČR má?

274
vipera
Reagovat

Já tiež súhlasím s označením Niky,jako nejväčšej hráčky. Svojím zdánlivo nekonfliktným správaním dokáže mnohých ošáliť. Nezabudnem, ako rýchlo zariadila vyhodenie Lenky, keď sa zdalo, že Niko na ňu hladí príliž žiadostivo.

275
Anonymní
Reagovat

Mikes: Já jsem kluk a Nela se mi líbí.

276
stanley
Reagovat

Je tu někde J.? ….má vždycky nějakou zajímavou hypoth. ohledně budoucího děje,
Můj hrubý odhad: Natálka zůstane! Vypadne 1 holka z ČR a tím pádem budeme mít:
ČR SR
holky: 2 3
kluci : 3 2

Což znamená „parita“ 5:5

277
Valerie
Reagovat

Hele já se v tom ztrácím… :D Až doteď jsem žila v domění, že Viktor Nele řekl do xichtu a na rovinu, že jí vyrazí a udělá pro to všechno, pak to ještě několikrát zopakoval jí i všem ostatním. Je tak? Takže ty kecy o plíživém tichém spřádání nitek a bodnutí zezadu jsou jako co? Vždyť ten chlap má všechny karty na stole, bohajeho. :D

278
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak Viktor mě svým odhalováním různých strategií do kamery fakt baví, jak se nad tím sám pro sebe usmívá :) Trochu mi v tom připomíná Števa z první slovenské farmy, ten mi byl taky sympatikcý proto.

279
babka
Reagovat

Nějak se nám tu pletou příspěvky jeden přes druhý, na které mám odpovídat. Když si přečtete moje názory dozadu, nebudu se muset opakovat k vyjádřeni Vikouš x Nela atd. Nelu jako psychopata nevidím, (co je to za blbost), přestože Vikouš má moje větší sympatie hlavně kvůli logice.
Na druhou stranu je tu Nikča, myslím že ji naroztl hřebínek, už není psíček královny o jejím sebeuvědomění jsem napsala. I ona dobře manipuluje, ona to nevidí, ostatní to nevidí, je to andílek.
Vadí mi když manipuluješ štáb HP s pravidly a účinkujícími a nadržuje Nele. Človek žijící v jakékoliv společnosti se má řidit pravidly a ta pravidla mají být demokraticky zvolená uzákoněná neporušovaná. To myslím chcete/chceme všichni!!!!!!!!!!!

280
stanley
Reagovat

Trochu odlehčím…..prosím o rychlou odpověď! První správná vyhrává!
„Kdo vyhrál soutěž ve svádění“?

281
babka
Reagovat

Niky

282
stanley
Reagovat

281 babka..nenene…jde o pár!

283
Elko
Reagovat

O tomto už viete? :-)
Vypadnúť môže hocikto podľa toho oznamu hocikto…

Oznam!

Milí hostia Hotela Paradise,
včera ste hlasovaním určili dvoch najväčších manipulátorov, Nelu a Gina. Kým nedôjde k dnešnému párovaniu, rozhodli sme sa ich izolovať. Nela a Gino, odteraz až po párovanie budete spolu bývať na Honolulu. Máte zakázané vychádzať z izby a akýmkoľvek spôsobom kontaktovať ostatných hostí Hotela Paradise. Pokiaľ tento zákaz porušíte, váš čas v Hoteli Paradise skončil.
Dnes Vás čaká párovanie, ktoré bude prebiehať nasledujúcim spôsobom. Dominika má imunitu. Partnera si bude z chlapcov vyberať ako prvá. Dievčatá si vyžrebujú poradie, podľa ktorého si budú vyberať svojich partnerov. Chlapec, u ktorého budú stáť 2 dievčatá rozhodne, ktorá z dievčat zostane a ktorá sa s Hotelom Paradise rozlúči. Aby vaše rozhodovanie nebolo tak jednoduché, nikto z Vás si nesmie vybrať svojho súčasného partnera.

284
stanley
Reagovat

tak co? ..spekulujte, manipulujte „atakdále“..asociace je jasná!!!

285
babka
Reagovat

Aha tak pár, dosud nesezdaný :-))) —z kluků Martin z holek Nikča… tedy snad i si nemyslíte na šustění pod peřinou, to má každý doma a moc ho to nedojme :-)))

286
Prochor
Reagovat

Pro Nelu to musí být otrava manipulovat Dominiku, která spíš potřebuje ústavní léčbu. Smutný obrázek jak se zneužívají duševně slabší jedinci.

287
babka
Reagovat

283 Elko, Takže milá Domča má imunitu naprd, tolikrát vřískala až to má i bez manipulátorů :-)))

288
Elko
Reagovat

Aké sú vaše tipy?
Pár Niki+Mišo je na spadnutie :)
Nela+Rocky? Natálka+Niko? Dominika+Martin? Lívia/Daniela+Viktor?

289
stanley
Reagovat

no přřeceeee….Gino+Jana!!! ..soutěž proběhla ještě, když tam byl Romeo

290
Wanna be your monster
Reagovat

Viktor pry nasel zpusob, jak vyhodit nelu…zeby na ni udelal ocka, slibil, ze budou nejsilnejsi par a pak ji vyhodil?

Jinak párování teda tipuju –
Dominika – Niko/Martin
Niki – Michal
Rocky – Nela
Viktor – Natália
Daniela – Niko/Martin
Livia – těžko říct, ale je velká šance, že vypadne, pokud bude stát za klukem s dvěma holkama.

291
rosien
Reagovat

Jestli vážně Nela dostane imunitu za to, že je největší manipulátorkou, tak je to nechutná hra štábu, ale hlavně Viktor v tom případě dostane imunitu taky ne? Ale na co on? Vypadávají přece jen holky. Čekala bych zas nějakou podrazárnu, ale dva lidi odešli minulý týden, proto se mi zdá divný, aby se to opakovalo.
Vyřazování bude dnes nebo až zítra, co myslíte?

292
Valerie
Reagovat

No konečně zas adrenalinové párování. :)

293
Ufonka
Reagovat

Tipovala jsem správně nesmí si vybrat současného partnera

294
rosien
Reagovat

283- Aha, přečetla sem si to až teď. Tak to bude zajímavý! Těžko říct, kdo takhle vypadne, Livie bych řekla, že půjde za Viktorem, ale u něj bude Naty a to je jasné, že tu nevyhodí. Tak nakonec si myslím, že vypadne možná i Livie. Každopádně pořád nechápu, proč jsou Viktor s Nelou „v izolaci“? Asi aby se hodně pohádali :-D

295
rosien
Reagovat

A vyřazování je teda dneska?

296
Juggler
Reagovat

263: Právě že mě přijde že to fuk vůbec není, ale zásadní rozdíl. Mě je prostě divný, že je taková spousta lidí která Viktora nesnáší. Rád bych kdyby tu někdo vysvětlil proč. Mě prostě přijde jako hráč, a ne jako svině jak ho mnozí vidí. U Nely mám bohužel podezření že co předvádí není hra, že by v reálným životě byla stejná jako HP.

OTÁZKA: Je tu někdo, kdo si myslí že Nela pouze hraje?

271: Jestli Viktor jen spřádá nitky a jednou bodne to nevím, možná s blížícím se finále by i na to došlo. Ovšem u něj to bude prostě pořád hra. Jako člověče, nezlob se. Nela tohle ‚bodání‘ ukazuje x-krát v každým díle. A mám pocit že to není hra.

260, 256 Evka, Miky: Tak to by mělo jít spustit přes jakejkoli slovenskej proxy server. Zkus si do Firefoxu nainstalovat doplněk Proxy List, proxy by se tam měli dát filtrovat podle země.

VYŘAZOVÁNÍ – jestli si pamatuju spekulace co tu byly ohledně nástěnky, tak další ven by měla být Marfuša, ne? Nebo si to pletu?

151 Macík: Zásahy do HP od štábu by mně nevadily, kdyby byly přiznaný a my bychom věděli kde je hranice mezi psychologií účastníků a štábem. Pak bych nějaké popíchnutí a posun v ději možná i vítal.

297
babka
Reagovat

Elko??“ Dominika má imunitu. Partnera si bude z chlapcov vyberať ako prvá. Dievčatá si vyžrebujú poradie, podľa ktorého si budú vyberať svojich partnerov. Chlapec, u ktorého budú stáť 2 dievčatá rozhodne, ktorá z dievčat zostane a ktorá sa s Hotelom Paradise rozlúči. Aby vaše rozhodovanie nebolo tak jednoduché, nikto z Vás si nesmie vybrať svojho súčasného partnera.“
Tak to mne fakt po*ser :-)) to by nevymyslel ani štáb v RSHP :-) Chudák Domča tak dlouho si o to koledovala :-))

298
asi mi vypadnou oči
Reagovat

277: Svatá ty prostoto :), tady přece vůbec nejde o Nelu :D. Ta se jako jedna z mála proti něm postavila, NÁSLEDNĚ ji Viktor začal mít nerad -> konkurence a musí ven. Viktor se dělá hezkým před OSTATNÍMI, aby ho hezky nechali dojít k výhře. U Nely ví, že nemá šanci.

299
J.
Reagovat

276 – Tak jsem si tu dal tu práci, že dnes očekávám, pokud bude párování, že Dominice tu moc někoho vyhodit nedají, už proto, že sami netuší, koho by vyhodila. Tudíž určitě půjde jako první a někoho si zabere. Zbylých 5 si vybere ty zbylé muže a na někoho asi zbydou dva a ta jedna půjde… Jen co jsem to dopsal, dal jsem zde aktualizovat a už je to tu psané, takže s křížkem po funuse… :oP
Jinak kdyby chlapi dnes chtěli, můžou se Nely zbavit raz dva, ale nepředpokládám, že by k tomu někdo z nich měl odvahu. Niki žádný nevyrazí a pár Naty + Rocky nikdo chtít rozbít nebude (to by byla jedna blázen, aby si k nim stoupla), tudíž asi půjde Daniela. Jen doufám, že pak Niki nevyskočí s tím, že jde domů místo ní…

Apropo: Kdyby Nela a Viktor za to, že zůstanou v pokoji celý den, dostali darem to, že se nemusí účastnit párování, tak už by to fest zavánělo!

300
Melanie
Reagovat

Joj, tak to bude zase zajímavé. :o)

294 rosien: Nela s Viktorem se takhle nebudou moct s ostatníma dohodnout, kdo se má za koho postavit. Takže to zase bude mít na bedrech Niky. :o)))

Jinak souhlasím s názory na Niky. Každý v ní vidí tu bezprostřední holčičku, která má všechny ráda a v každém vidí jenom dobro, ale ono to někdy probleskne. Třeba jak se včera snažila Livii zprotivit Naty vyprávěním té historie s Rockym. A všimli jste si, že je mistr v odvádění tématu? Jakmile někdo položí nepříjemný dotaz nebo hrozí, že se provalí něco, co se jí nehodí, okamžitě do toho skočí a svede řeč jinam?

301
Prochor
Reagovat

298 – Je to přesně naopak Nela, která od začátku zastrašuje a manipuluje lidi pochopila, že Viktora si prostě neochočí. A to jí vytáčí do běla. Jen tak na tu potvoru.

302
J.
Reagovat

299 – Ještě dodatek – nevšiml jsem si, že si nesmí vybrat stejné partnery… Ale i tak, asi to vypadá na Danielu.

Jinak to s tim manipulátorstvím je už vážně směšný, a hlavně to, jak se to tam pořád rozebírá. Použil bych označení spíš taktik, než manipulátor, ale nevim nevim. V týhle RS je to spíš o scénáři než o nějaké hře. A podle mě jsou Nela s Viktorem jen hodně výrazné postavičky, jako byly třeba v VV1 – Vladko a Regina

303
Prochor
Reagovat

Jestli nový příkaz štábu povede k tomu, že při vyřazování bude mít Nela imunitu, tak i nepitomnější pitomec musí pochopit, že štáb Nelu protěžuje a celá hra je totálně nefér vůdči ostatním.

304
J.
Reagovat

296 – Nástěnku už máme za sebou. Nejspíš byla použita a my o tom ani nevíme. Jména na ní byla: Gino, Natália, Rocky, Daniela, Mišo, Niki, Niko, Nela, Martin. Tudíž fotka byla z doby, kdy tam Dominika s Livíí buď nastoupily, nebo během týdne, kdy by tam obě už byly. Pokud by byla ještě z týdne po, znamenalo by to, že vypadla Livia, protože Dominika má imunitu a Livia ani ona na nástěnce nebyly

305
asi mi vypadnou oči
Reagovat

Juggler: Já ti to s tím Viktorem zkusím objasnit. Co všechno mi vadí, ok? Což samozřejmě.. Každý to má jinak, že jo a já nejsem zrovna myslitel. Jdeme na věc. Není seřazeno podle důležitosti.

1. Jsou tam mladí lidé, jednouduše přeju výhru jim. Ne dědkovi, kterej si mohl za tu dobu nahrabat poctivým zaměstnáním

což souvisí s dvojkou

2. Viktor má prokazatelně záhnam v TR za krádeže, je to dýl, ale má

3. Viktor se snaží působit jako „správňák“ na diváky, ale není. Lže tam, manipuluje, každého, kdo mu to dovolí si omotat kolem prstu, nejčastěji intrikováním. Ano, nám jakoby vykládá karty, ale všimni si, že to, co říká sice zní fajn, nicméně se to často neshoduje s tím, co opravdu dělá.

4. Je to slibotechna.

5. Málokomu, krom výrazné Nely, řekne, co si o něm myslí do očí. To, že působí dojmem nefalešného hráče je hlavně tím, že pod svícny je největší tma -> otevřený a velký konflikt s Nelou, ale proti ostatním na férovku jakoby nic nemá. Přitom je pomlouvá a lže za zády především holkám. Snad každé tam.

6. Leze lidem do prdele, opět kromě Nely. Zase to opticky působí, že je ten správnej, že se umí zlu postavit, ale je to jen klam. Potřebuje se jí zbyvit, protože ona jediná proti němu vystoupila a ohrožuje jeho vidinu vítězství. V nikom jiném nevidí tak silnou konkurenci.

7. Je mi nesympatickej tím, jak vypadá. Jo, nikdy za svůj vzhled nemůžeme, já to beru. Mně se ale nelíbí, navíc mi přijde trapné v jeho věku si hrát na Supermana.

atd, atd. Vypíchnu prostě to, že se tváří jako dobrák, ale je to zákeřnej parchant, kterej jde pro prachy nechutným způsobem – já vás skoro všechny mám rád a potřebuju a jste fajn a inteligentní, bla bla, ale jakmile mě posunete k vítězství, tak vás podrazím.

Ano, je to hra a taktika je na místě. Říkáš, že by to udělal každej? Asi jo, ale mnoha lidem je, myslím, nesympatické právě to, že on si hraje na správňáka, kterej to neudělá a má je opravdu (eh, eh) rád.

306
J.
Reagovat

303 – Kdepak, vymysleli to tak, že jí Nela potřebovat nebude. Nikdo s ní bydlet nechce, ale nikdo jí ani z těch kluků nechce vyhodit. Leda Viktor, ale tak k tomu si Nela nestoupne, ani kdyby jí spadl na hlavu kokos :oD

307
Melanie
Reagovat

302 J.: Manipulátor – to je slovíčko, které si zvykli hosté v HP používat, ale ani snad nechápou jeho význam. To se ukázalo včera v té soutěži, když měli vysvětlit, proč je dotyčný/ná podle nich manipulátor: protože neříká vždycky pravdu, protože mě chce vyhodit, protože se o všechno zajímá, chce všechno zjišťovat… Tam stačí, když někdo něco párkrát zopakuje a ostatní to vezmou jako fakt a svůj názor.

308
Wanna be your monster
Reagovat

Ale natália s rockym být nemůže, livia s viktorem taky ne…
Livia tam s žádným jiným klukem moc nebyla, takže by bylo asi logické, že si druhá dívka stoupne tam, kde bude stát ona. Záleží kdo půjde poslední, nela by mohla vypadnout snad jedině kdyby si stoupla za Martina ( to nemůže), nebo za viktora ( a to neudělá).

309
Wanna be your monster
Reagovat

Panebože, proč pořád nazýváte Viktora dědkem? To je fakt neskutečné… :D

310
Prochor
Reagovat

Každopádně souhlasím s názorem, který tady zazněl jako vtip. Kdyby se dali dohromady Nela s Viktorem, tak na ně ta mateřská školka nemá. Jenže na rozdíl od Nely která jde přes mrtvoly by to Viktor nikdy neudělal.

311
Wanna be your monster
Reagovat

Ještě jednou jsem se pro jistotu podívala na stránky, a je mu opravdu 34, dědek no, život má za sebou, mládí vpřed :D
Teď nechci nikoho urazit, ale tak mi to přijde podle toho neustálého upozorňování na stáří Viktora, že Nele fandí hlavně náctiletí.

312
J.
Reagovat

302 – Vím no…
308 – Mě to došlo, až když jsem to napsal. Nedočetl jsem do konce, že nesmí mít stejné partnery. Ale zase by bylo hloupé dávat tam Lívii jen kvůli tomu, aby tam byla 4 dny – protože je jasné, že v tomhle případě se nemá moc šanci udržet.

Dle mě budou asi páry: Niko+Nela, Martin+Dominika, Niki+Mišo, Rocky+Livia, Viktor+Naty a Daniela si nejspíš stoupne buď k Rockymu nebo Viktorovi. Ale bůh ví… Nikde nejsou ani fotky v jakém pořadí při párování stojí, takže nevíme nic!

313
Hooper
Reagovat

310: To je bez debaty.
311: Ad druhý odstavec – to ale není nic nového…:)

314
J.
Reagovat

Legrační je, že Niko je jen o 2 roky mladší než Viktor, ale z něj nikdo dědka nedělá :oD

315
Macík
Reagovat

259) tak to zaz nééé…on řekne „dal bych si řízek“ a já na to „dostaneš leda tak chleba s máslem „… :-DDD

316
anja
Reagovat

děcka já to tady dneska nestíháám…….

ale ten systém párování co psal Elko, to bude zajímavé :) dobře tak, že imunitu Dominice dají jen tímto stylem, že na ní nenechají roli odstřelovače

317
Hooper
Reagovat

316: Spíš trochu škoda – u ní člověk neví, proto by to bylo zajímavější.

318
Macík
Reagovat

tipuju, že vyhučí Dájina…:-DD

319
Macík
Reagovat

317) Domču by chytl hysterák a migla by sebou vo zem :-DDD

320
Zuzka
Reagovat

Mě Viktor připomíná Tonyho Jalovce ( tuším 2 řada vyvolených) http://revue.idnes.cz/vitezem-vyvolenych-2-se-stal-tony-dl0-/lidicky.aspx?c=A060611_101235_vyvoleni2_GAK ve finále sliboval dvěma dívkám, že jim dá na auto, zaplatí dovolenou atd – pokud vyhraje…….. to byla manipulace s hlasujícím divákem :) protože Jalovec si užívá s Renatou Kajdžas a holkám nedal nic – ( dovolenou i obj a pak zrušil) mmch celá druhá řada byla podle mě zmanipulovaná – Kajdžas v té době pracovala v rádiu ( tuším Evropa2)

321
Prochor
Reagovat

Nejlíp to řekla Naty Rockymu – každý tu chce Nelu ale nikdo s ní nechce být na izbe ty kokos. Zlatá slova.

322
Anonymní
Reagovat

Prochor: Takže strčíš za Viktora ruku do ohně? Zajímavé. Tobě je kolik let?

323
Anonymní
Reagovat

35 kterej nemá rodinu a trdlákuje v reality show u mě není chlap

324
rubik
Reagovat

NNCSSVR… Možná štáb přijde s dalším tahem, jak své želízko – Nelu udržet ve hře a řádně opepřit děj. Třeba dnes před párováním dostane Nela a Viktor možnost, že pokud spolu utvoří pár, budou nějaký čas hájení. Například tak, že Nela bude mít imunitu dnes a Viktor příště…

325
pro wanna be your monster
Reagovat

Niko má 31
Nela 22
Nikol 21
Rocky 22
Natálka 25
Martin 27
Marfuša 20
Michal 21
Dominika 21
Lívia: 25

=> Viktor je nejstarší, čili dědek.
Oproti dle jeho slov rovnocenné Nele je o 12 let starší.
Bylo by smutné, kdyby nebyl myšlením trochu jinde než ostatní z HP.

326
Anonymní
Reagovat

rubik: Když se tohle stane, tak to bude mít za výsledek, že štáb nadržuje Nele, ale Viktorovi? To ne, ten je přece hodnej, ten si to zasloužil. Pokrytectví 1. stupně.

327
Melanie
Reagovat

324 rubik: Podle mě to, že musí zůstat do párování na pokoji, jim žádnou výhodu nepřinese a párování se pak zúčastní jako všicni ostatní. To už by bylo moc okatý, kdyby Nela zase měla imunitu, i na štáb HP. :o)

328
Radek
Reagovat

321
Ta slova nejsou tak zlata. Sislavec nelu napriklad po dotazu chtel.

329
Radek
Reagovat

320
Trefa

330
jenka
Reagovat

Každý nemusí toužit po rodinném životě. Že se snaží silnější hráči získat ty druhé na svou stranu je pochopitelné. I tohle „manipulování“ by mělo mít svou úroveň, proto fandím více Ginovi a ne Nele, která své soupeře nazývá hajzle, zmrde a podobně.

331
Radek
Reagovat

305
Presnej popis slizkyho supermana.

332
Radek
Reagovat

330
Kazdy tu utoven a hodnoty mame jinde. Pro tebe je zrejme vysoka uroven to, ze nekdo lze lidem do oci, je falesnej a v realu dokonce trestanej. Pro me nema uroven to, ze slizak leze do prdele komukoli, i kdyz ho nema rad. Takova nela, kdyz do te prdele nekoho posle, tak tim pro ni skoncil. Pro me je lepsi a citelnejsi clovek typu nely, ktera te treba posle do prdele, nez slizky viktorek, ktery ti bodne kudlu do zad a pritom se do ty chvile tvaril jako tvuj kamarad. Uz je s tim opakovanim 5 vet v celym poradu trapnej. Je to okaty jako prase, ale oni to tam nevidi.

333
Howdy
Reagovat

Nela je proste podla, zla, sprosta mrcha a pokud to nekdo nevidi, tak je asi stejny jako ona.
A Viktor je borec, ze se tam z tech slepic a omezenych chlapcu jeste nezblaznil. Zrejme meli vsichni dostat nejaky workshop, jak se hraje tahle RS.
Tento tyden se cely stab i s ucinkujicimi premistuje z DR, zatim nikdo nevi kam, tipujeme Evropu.
Epizody, ktere sledujeme tyto dny jsou uz dotocky z toho, co se natocilo minuly tyden.
Navic ja nejak nechapu, proc odesla Jana, kdyz je motto teto show „najdi si partnera nebo vypadni“ a ona partnera mela.

334
Melanie
Reagovat

332: Ale Radku, tohle přece není realita! Je to hra, ve které jsou lhaní a intriky povoleny, či spíš jsou plus! Ale to přece neznamená, že bysme tyhle vlastnosti tolerovali nebo obdivovali v reálném životě. Viktor prostě hraje a jak by to tam vypadalo bez něj? Nelino království, kde vládkyně každý týden ukáže, kdo má vypadnout, a poskoci zařídí. Viktor mi taky není nijak sympatickej, ale díky tomu, že vytváří opozici Nele, je to zajímavé.
A mimochodem, Nela taky leze do zadku, když to potřebuje. Což jí nezazlívám, musí si chránit ten svůj. :o)

335
Melanie
Reagovat

333 Howdy: Protože motto „najdi si partnera nebo vypadni“ už dávno neplatí, to štáb úplně zazdil tím, že dal někomu moc vyhodit i člověka, který partnera má, nebo prostě někoho pošle domů jako minule Tomáše a jednu z dvojice Naty – Jana. Nečekej už žádná pravidla. :o)

336
Howdy
Reagovat

A jeste bych chtela podotknout, ze Nela nejen ze dostala snad uz 5x imunitu, ale navic nebyla potrestana ani varovana, natoz vyloucena za vsechno verbalni i fyzicke napadani ostatnich ucinkujicich.
Martina fackuje, kope, mlati mokrym rucnikem, sproste mu nadava a urazi ho a ponizuje a on pak dostane dutku za to, ze ji podrzel ruce, aby se zklidnila a prestala s tim. Ja bych snad tu cuchtu musela aspon profackovat. Je to nejake nefer na muj vkus.

337
Valerie
Reagovat

298 – Hele ty svatá prostoto, já se neptám na Nelu, já se ptám, co je to za kecy, že se jí Viktor pokouší vyhodit za jejími zády. :D

338
Howdy
Reagovat

Melanie, to mas pravdu – ta pravidla se jim totalne vymkla z rukou. Oni sice rikaji „nikdy nevis, co se stane v raji“ na druhopu stranu si take ale zakladali na tom, ze ta hra pravidla MA a dodrzuje… ted je to fakt nejak cele mimo.

339
koc
Reagovat

333 – material byl tocen ke konci dubna .. nekdy okolo 22.4. mela Natalie narozky ..

340
Mikes
Reagovat

Macíku, jsi má krevní skupina, u Tvých příspěvků slintám blahem a protože jsi navíc zřejmě ženská, tak ode mě pět palců nahoru a deset srdíček.I když je tady více ženských, co mi hoví (Adéla, Ludmila, Melánie a samozřejmě anja).

341
Howdy
Reagovat

339
aha, tak uz je to dele jak tyden…
ja jen, ze ten incident s tou majitelkou meli nekdy pred tydnem a ze se pak hned stehovali, tento tyden snad pomalu premistuji tech 9 tun rekvizit. Nevim, jak to chteji udelat, ze se na to budeme divat jako na current RS z HP a oni uz pritom budou uplne nekdy jindy nekde jinde. A my si toho jako nevsimneme ?!?

342
Valerie
Reagovat

Padl tu dotaz, kdo si myslí, že Nela hraje. Já jo. Nemám tušení, jaká je v reálu a ani mě to nezajímá, když jí neznám a nejspíš nikdy nepoznám.
Když sleduju HP, zajímají mě postavy a posuzuju výhradně postavy. Sami soutěžící přiznali, že kolikrát dostanou scénář a ten pak nějak rozehrajou. Nemáme šanci v sestřihu poznat co je z nich a co je povinná disciplína. Jestli je to v reálu zloděj, pornoherec nebo jaderný fyzik, je druhořadá informace pro zajímavost. Když potkám Nelu naživo, fakt jí nepůjdu udělat přednášku, bohajeho. :D
Hodně lidí nedokáže oddělit hru od života. Kolikrát, když s mužem hrajeme deskovku nebo rpg, jdeme si po krku a spousta lidí nechápe, jak můžeme hrát proti sobě, když jsme partneři v reálném životě. To zas nechápu já, vždyť je to jen složitější člověče nezlob se. :)

343
koc
Reagovat

no vazne maj devcata ruskej tyden :o .. i Livie je podivne zmalovana

344
koc
Reagovat

341 – stab ma dotocit pouze finalove dily .. posledni dil by mel byt pravdepodobne live

345
Howdy
Reagovat

344 – aha, takze ty finalove dily uz pak budou jako umyslne toceny nekde jinde. Uz to chapu. Dik.

346
Anonymní
Reagovat

Howdy: Ty jsi prostě nemáš rád, to je celý a tak hledáš.

Stejně jako pro něhokoho Viktro hraje, ale Nela je zlá. Přitom si ty dva mají nejmíň co vyčítat.

347
Anonymní
Reagovat

Mikeš: 10 srdíček pošli svojí ženě, joudo.

348
Howdy
Reagovat

344 Ovsem zase nechapu, ze uz meli natoceno tolik materialu, ze jim to ted vystaci do nataceni tech finalovych dilu v uplne jinem prostredi. Vzdyt prece nevedeli, ze je z hotelu najednou vyhodej, ze se budou muset z hodiny na hodinu premistit dokonce i bez osobnich veci. Ze budou radi, ze zachrani natoceny material. Tak jakto, ze maji toho materialu tolik, jakoby s tim pocitali ?

349
Howdy
Reagovat

346: ?????????

350
Melanie
Reagovat

342 Valerie: Přesně tak, mně jsou popravdě všichni jako reální lidé celkem ukradení, nikdy je nepotkám, beru je jako postavičky v televizi. Přiznávám, že některé jako kladnější, některé zápornější, ale neprožívám to tak, abych někoho vyloženě nenáviděla nebo naopak bezmezně zbožňovala. Vždyť to má být relax a zábava. :o)

351
Samuraj
Reagovat

346, 347: UZ TO NEHUL !!!

352
Valerie
Reagovat

348 – protože maj zhruba měsíc náskok

353
Samuraj
Reagovat

352 Valerie: mesic naskok ale nemuzou mit, vim to podle pocasi. :-)
Je pravda, ze se dostali do skluzu, zacali presne na dny a jak netoci pres vikendy, tak se to dostalo do skluzu, ale mesic to byt nemuze

354
koc
Reagovat

trosku mi to pripada jako kdyz da nekdo detem do ruk sirky .. celou dobu skoro vsichni nemuseli hrat a ted musi :o .. je to strasne k smichu jak nikdo nevi :)

355
Howdy
Reagovat

353: Presne tak……..

356
koc
Reagovat

353, 354 – no tak to mozna nejni mesic ale cca 22-24 dni

357
Zuzka
Reagovat

tak párování asi fakt zítra :( se z nich picnu – po,út,pak středa a teď už čtvrtek?????

358
koc
Reagovat

dramaticka hudba :)

359
Prochor
Reagovat

346 – Já jí taky nemám rád jako každej slušnej člověk. Nela je pro mně dno popelnice.

360
koc
Reagovat

Livie jde az Nelou posledni .. ze by nakonec vypadlo jedno z Tecek ?

361
ttt
Reagovat

nikki bali kufry

362
EvkaD
Reagovat

Svinská Nikola!!!! Hnusná odporná, úplně jasné, že vypadla Naty….Je mi odporná, ne Nela..ale Niki je manipulátorka..Viktor brečel, musel vyřadit Naty!!

363
Melanie
Reagovat

Že by Viktor vyhodil Niky? No nevím…

364
Petra
Reagovat

Vypadne ten, koho chce stab aby vypadol. Dominika ide na parovanie prva, nech to neposere. Poradie ostatnych si „vylosuju“ tak, aby Nelka nevypadla. Uz sa nad tym vobec nerozculujem.. NNCSSVR, ale VVZNN (vzdy vis, ze Nela nevypadne)…

365
EvkaD
Reagovat

Mel..vyhodil, musel vyhodit Naty, Dominika si asi vybrala Martina…humus, Naty škoda…ta kráva nebeská Niki, už snad i tu Nela začínám mít radši!!

366
vergelka
Reagovat

Vypadne Natálka :-( Škoda, že se fakt nepostavila za Martina… Niky těžké mínusové body.

367
Melanie
Reagovat

362 Evka: Taky to tak vidím. Vypadá to, že nevyzpytatelná Domča si nakonec nestoupla za Rockyho.

368
Macík
Reagovat

tak já už jsem z toho celá pitomá :-DD kdo teda vypad ??? jistý je, že Nelina NE…

369
Wanna be your monster
Reagovat

„tak ji běž vsugerovat, ať si ho nevybere“ a pak se hádejte o manipulaci :D
Doufám, že viki vyhodil niki a ne natálii…

370
Macík
Reagovat

hmm…asi Natálka :-( do pytle !!!

371
Melanie
Reagovat

168 Macík: Tak kvůli Nele by Viktor fakt asi neplakal. :o)))

372
Macík
Reagovat

…a nebo Niky ???

373
Zuzka
Reagovat

pokud Viktor vyhodil natálku je mi to moc líto :( ale taky se hrozím, že 3 dny budeme koukat na břečícího brumlu…. když nezvládl Toma co teprve Natálku

374
Macík
Reagovat

371) no právě :-D

375
anja
Reagovat

děcka, tak z toho jsem jelena……

376
koc
Reagovat

no pokud Niky udelala jak planovala a stoupla si za Gina u ktereho uz stala Natalie (parovala se pred ni) i kdyz si mohla stoupnout jinam tak bejt Ginem se nastvu a vyleju bez ohledu na city Niky protoze mela jeste porad jinou volbu .. vice uvidime zitra .. snad

377
Macík
Reagovat

…no, jestli je Vikouš fakt hráč a celou dobu mluvil o tom, že je třeba narušit trio N+N+D, tak vymázla Nikola…

378
EvkaD
Reagovat

Stopro ne Niki, té to vyšlo…Viktor říkal, plánovali to a já nemohl nic udělat…Z té holky je mi nanic, je větší kravka než Nela, do prčic, Lívie, Daniela, Nela…proč Naty??? A Rocky bude milovat za to Nelu s Niki???? Jinak Martin plusové body u mě, chtěl zachránit Naty, nepovedlo se… Já jsem tak vzteklá, že bych do toho fakt..

379
Melanie
Reagovat

376 koc: No jo, ale Viktor má pro Niky slabost, tu by domů neposlal.

380
Ufonka
Reagovat

Bohužel si myslím že Nikca jde domů. Gino je hráč, Naty je spojenec proti Nele. A oplatky se nepe…. = nevrátí jí záchranu

381
Macík
Reagovat

…a jestli vymáz Nikolu, bude se obětovat Dájina a pude místo ní :-DD…možnááá….

382
...
Reagovat

369
Přesně. :DD Vám to říkám celej den. Největší manipulátorka je Niki. Dobře Nika naočkovala.

383
ir.
Reagovat

Hafík to má zmáknutý ať s Nelou nebo bez Nely. Teď chce hrát dokonce vabank. A to už je vyšší hráčská.

384
Melanie
Reagovat

Ale měli dneska pěkně zamotaný myslivny. Chudáčci museli konečně taky hrát. :o)
Pobavil mě Niko, když ho Niky poslala, aby řekl Domče, že když si ho vybere, tak jí udělá peklo. Jak poslušně běžel, ale byl z toho nešťastněj. To je fakt ňouma. :o)

385
EvkaD
Reagovat

380, nevyhodí Nikolu…vrátí jí, že ho zachránila…Ale víte co?? Říkáme, že je Viktor hráč….Pokud Niki nevyhodil, tak NENÍ!!! Nechal tam trio a spojence jediného vyhodil, ubohý..A Niki u mě klesla až na úplné dno…a Niko, Niko!! Co ti řekne, hned jdeš plnit???

386
Macík
Reagovat

…jestli Vikouš nevymáz Nikol, pak není hráč :-DD…ale myslím si, že v tomto případě nad slabostí pro hafíka, která nemusí být až taková, jak to vypadá, u Vikouše převážila HRA :-D rozhodí trojku a vezme jim mozek Nikolu, bez ní se Nela dřív nebo později sesype :-D

387
angela
Reagovat

tak po dlouhé době díl, který mě bavil od začátku do konce:-))) nebylo možno se poradit ani s Viktorem, ani s Nelou… do toho naprosto nevyzpytatelná Dominika… holky tvořily ani samy nevěděly co (Niko dneska zase perlil, když počínání holek = nemělo to chybu:-D)… a celý HP nevěděl, co má dělat:-D

jen je pro mě velká neznámá ten Viktorův smutek v ukázce, co bude příště… koho musel vyhodit (nebo to aspoň tak vypadalo, že to bylo na něm)

každopádně… jestli vypadne Naty, tak s ohledem na ty záběry, které byly v TV poté, co je vyhnala „paní se samopalem“, a na nich se Naty objímala s Rockym (a culila do kamery), tak příště asi vypadne Rocky – kdyby totiž nebyli oba venku nebo oba uvnitř, nemohli by se objímat (štáb by je k sobě stopro nepustil, kdyby byl každý na jiné „straně“)

388
Ufonka
Reagovat

Pokud uspěla Nikola moc nechápu čím klesla. Slepě brání Nelu a Danielu moc možnosti neměla. Škoda ze neviděla, ze Nela by ji klidně prostřednictvím někoho vyřadila.

389
xxx
Reagovat

dle mě vypadne Daniela, Viktor si z dua Niki a Natalka vybere Natalii. Takže by měla vypadnout Niki, ale tu se objeví anděl strážný v podobě její sestry. Štábní akce jak Brno:-)

390
Macík
Reagovat

383)..“.vyšší hráčská“ by ale nemusela tak vehementně chránit Nelu, zbytečně hrát vabank a ohrožovat vlastní zadek :-DD

391
EvkaD
Reagovat

388, jde z ní v poslední době nechutné zlo…a mně se to nelíbí, fakt i jak čti na primě, tak až moc přehrává a oni jí to žerou…Víš, já trochu nevěřím, že to zase dopadlo tak, že Niki šla za ní a náááhodou si vytáhla číslo za ní…
387, to mě nenapadlo….já ty záběry neviděla. A kdo tam byl ještě vidět??

392
CarculkaC
Reagovat

Taky si myslím, že vyhodil Viktor Naty. Ale pak už to pro mě není hráč. A že ho Niki zachránila? Ta si tenkrát jen kryla vlastní zadek, protože věděla, že další párování by jí Leo zdrhnul zpět k Nele a ona se vystavovala riziku že bude bez partnera. Málo platné hráči v této hře jsou asi jen holky.

393
Macík
Reagovat

385) sem neopisovala :-DD

394
Macík
Reagovat

tipuju, že Vikouš vymáz Nikolu, ale půjde Dája :-DD tak uvidíme…

395
EvkaD
Reagovat

392, přesně tak..Klábosí tam, jak jsou ženské hloupé, jaký je taktik a…silnou by nechal a vyhodil slabší, navíc spojence, vždy byla s ním…Niki do něj jen šila v poslední době!!
Angela, kdo byl ještě na záběrech v tv???

396
Melanie
Reagovat

Je fakt, že Viktor vypadal ve zpovědnici ubrečenej. Kvůli Naty by asi neplakal.

392 Carculka: Niky tenkrát nezachránila Viktora kvůli němu, ale uražená hrdost jí nedovolila zachránit Lea, když ho nepřitahovala. :o)

397
angela
Reagovat

holky stojí vedle sebe v pořadí Dominika, Daniela, Natálie, Niki, Nela, Livie

a nevím proč, ale nezdá se mi, že by Rocky měl náběh na vyhazov… proto si myslím, že Naty příště nevypadne:-P

i když… NNCSSVR, že?:-D

398
EvkaD
Reagovat

394, pokud by šla Dája, to by tak neplakal, ne???
396, myslím, že plakal!! Hodně tam spolu plkali a plánovali! Já prostě nevěřím, že vyhodí Niki. A věřím, že Martin, kdyby musel volit, by to asi udělal!

399
miruna
Reagovat

387:na těch záběrech nebyla vidět Niky,takže to vypadá,že Viktor zachrání Natálku.

400
Macík
Reagovat

387) jojo, Naty s brumlou stojí u kufrů…v objetí…bylo to v záběrech ve zprávách, kdy ukazovali, jak je vyhodila majitelka…já si nikoho jiného nevšimla, páč to by krátký šot…

401
angela
Reagovat

395 EvkaD – já tehdy zaregistrovala Rockyho s Naty v objetí a tak dva metry za nimi Martina v modrém tričku, jak tahal nějaký kufr… proto si i myslím, že jsou tam pořád oba… i Martin… dle mého vypadnuvší soutěžící separují…

402
Wanna be your monster
Reagovat

To s tím, že nikolu zachrání Dája by bylo celkem možné…aspoň by si mohla ale nikolka uvědomit, že nemá omotaného každého kolem prstu…i když bůhví co ten viktor vyvede.

403
angela
Reagovat

398 EvkaD – mohl by brečet za předpokladu, že Daniela vypadla proto, že se obětovala za Niky, kterou vyhodil… protože TOHLE by mu Niky nikdy nezapomněla:-)

404
Wanna be your monster
Reagovat

Na jojce už je nadpis, že Gino rozhodne, zda Naty nebo Niki.

405
EvkaD
Reagovat

400+401, bylo by to fajn ovšem…Daniela slibovala, že když poletí Niki, tak ona se obětuje, což věřím, že by udělala. Je nevýrazná, nijaká..
A možná, že kdyby vyhodil Viktor Naty, tak bych i malinko věřila, že brumlík bude smutnej a půjde příští týden.

406
CarculkaC
Reagovat

396 Melanie – to mi je jasné, dělala to pro sebe a teď si to chce vybírat? Martin to řekl dobře, dnes má u mě taky plusové body. Kdyby se té fňukně nesplašily hormony a nezapomněla na slíbených 90%, tak mohl Marťas Niky zachránit. Pořád ale ve skrytu duše doufám…

407
Mikes
Reagovat

235 – e.: zajímavý pohled na „pravou“ Nikču. A tohle že by Viki neprohlédl? Vždyť ten by dal za ni ruku do ohně. Teď (v ukázkách) vypadal dost zdrceně, podle všeho právě kvůli ní.

408
ir.
Reagovat

390 – tak i vabank se nehraje bezhlavě, Nelu hafík nechce chránit z kamarádství, ale protože ji tam z mnoha důvodů potřebuje a ještě zavázanou kamarádstvím, že se chtěla obětovat. U ségry je to jasný, ta tam ještě může zafungovat jako pojistka a může se za Niky obětovat, což kromě ségry asi těžko někdo jiný udělá…

409
Macík
Reagovat

398…no, nejdřív mohl bejt záběr na pakajícího Vikouše, pak záběr na vracející se Niki, místo které odešla Dája…jako minule s Nelou :-DD

410
EvkaD
Reagovat

Četla jsem v diskuzi na pimě, že v záběrech příletu byla Naty, Rocky, Martin i Nela vidět!! O Niki neví prý. A Niko, nevíte někdo??
No, pořád si myslím, že Viktor hraje a hraje. On i když pouští pár citečků, na hru nezapomene.. Pokud vyhodil Niki, je to jediný silný hráč tam. Já si ale pořád myslím, že vyletí Naty:-(

411
Juggler
Reagovat

305 asi mi vypadnou oči: Ok, díky za objasnění, vyčerpávající odpověď proč mnozí (asi většinou mladší lidi) nemají rádi Viktora.

1.-2. chápu, tyhle dva body nejsou moc racionální, ale pro hodně lidí to je důležitej argument
3.-7. odpověď sám shrnuješ v posledním odstavci, i když… Nejde ani tak o to že jde o peníze, že by to udělal každej, ale buď by to udělal, pak by si tam jako Viktor vybudoval nějakou pozici, nebo by se přidal do davu Nelinejch nohsledů.

Mě přijde jako by Nela a spol. byla takový menší impérium, a vy vyčítáte osamělýmu bojovníkovi že nehraje proti královně v rukavičkách a otevřeně. Jako by snad Nela měla nějaké slitování. Nebýt Viktora, tak by tam nejspíš nebyla moc dlouho ani Naty ani Jana. Nebo by se musely podvolit a milovat Nelu, a pak bychom sledovali nějaké úplně jiné příběhy. Tedy v případě že i základní scénář nebyl napsán předem.

Pokud má někdo takové morální zásady, že mu vadí ne úplně čistá HRA(!) Viktora, jak se může vůbec jen dívat na Neliny intriky? I kdybych přistoupil na to, že Nela je v reálu normální holka, a v hotelu vše taky jen hraje, pořád mi z toho vychází líp Viktor. Jediná odpověď mě napadá, že to prostě lidi nevidí, stejně jako to nevidí spousta lidí v hotelu.

412
Macík
Reagovat

408) každopádně Nikol to má asi nejlíp rozehraný :-DDD

413
Elko
Reagovat

Tak Nela a Viktor na Honolulu to bola podívaná :) celkom im to slušelo, viem si predstaviť ako v posteli každý deň a robia si prdel zo všetkých ako ich manipulujú :)

Z tých ich taktík som bol ja sám pretaktizovaný, ako povedal Niko… vyjde z toho veľké hovno :)
Sakra, vôbec netuším, kto vypadne, ale Niki išla vabank, na jednej strane veľký ťah, na druhej strane sa mi to vôbec nepáči, lebo pôjde preč Naty, ale ako záchrana sestry je to parádny ťah… ale aby sa dievča neprepočítalo, až moc si verí možno.

414
angela
Reagovat

410 EvkaD – našla jsem si tu upoutávku v archivu JOJky… a byly tam záběry na trojku Dominika + Nela + Daniela (stály a kecaly spolu), kousek od nich Viktor a za ním Mišo (další lidi nepobírám, je to kvalita na h…), v jiném záběru Martin, Nela a za nimi odhaduji Mišo… další záběr Naty a Rocky… a poslední záběr, na kterém jsem ještě jakž takž lidi rozeznala (děsná kvalita, když to pauznu, tak samé kostičky:-/) byli Nela, Martin, Viktor a Rocky…

takže opravdu to vypadá, že Niki je out… a Daniela se za ni neobětovala/nebo to Niki nepřijala, protože je tam s nimi… a Nika jsem nepostřehla – což ale nic nemusí znamenat, protože je to fakt děsná kvalita:-P

415
Petra
Reagovat

Nikola si vybira az po Natalii, takze je jasne, ze Viktor vyberal medzi Nikolou a Nataliou. Myslim, ze by bol zdrceny aj v vyhodenia Natalie, lebo je to jeho clovek. Uvidime..
Divim sa len, ze z toho vini Dominiku. Asi nevie, co Nikola povedala: ze jej to je jedno kto kde stoji, ona pojde po Naty..

Dnesny diel bol celkom dobry, len nerozumiem, preco stale niekto chce zachranovat niekoho ineho? Nikola Nelu aj Danielu, Dominika Liviu, atd… Preco proste kazdy „nezachranuje“ predovsetkym sam seba???

410 – Rocky a Naty (a Martin) boli na zaberoch zo stahovania, ale ci su vypadnuti, alebo nie, to nevieme. Nemyslim, ze v tom chaose ich nejako separovali, tych co su vypadnuti a tych co su este v hre. Niko aj Nikola tam teda urcite este boli, ci uz ako hraci alebo ako vypadnuti…

416
Elko
Reagovat

414: kvalita videa sa dá nastaviť v dolnej časti obrazovky vpravo. A kde sa dá pozrieť upútavka, ja to tam nevidím :)

417
EvkaD
Reagovat

414, Angelko…nejde to sem dát?? A jestli to tak je, tak Niki a pak asi Niko za ní popluje!! Taky řešení. Pokud chybí Niko a Lívia, tak ti 2 můžou pak jít…Niko:-( Mám ráda Naty a z kluků jeho…a Martina!! Díky moc:-)

418
angela
Reagovat

415 Petra – jasně, nevíme to, ale já spíš sázím na to, že je k sobě nepustili… jako ty, co tam ještě jsou, a ty, co už vypadli… čučela jsem na to video několikrát:-P, vždy stáli víceméně u sebe a kolem nich plno lidí ze štábu… měli i nějaké kufry… osobně sázím na to, že to jsou ti, co jsou pořád ještě ve hře:-)

419
Petra
Reagovat

414 – ta, co tento tyzde vypadne, tam predsa este musela byt. Na SK/CR cestovali az po tom, co vypadli v telke. Takze az Nikola (alebo nieko iny) nie je na zaberoch, neznamena ze tam nie je..

420
Petra
Reagovat

418 – tak ja si zase nemylim, ze by ich az tak oddelovali. Natacanie sa skoncilo, oni cakaju 6 ci kolko tyzdnov na finale, to myslis ze cely cas ich oddeluju?? JA nie…

421
angela
Reagovat

417 EvkaD… pokusím se… odkazy se musí schvalovat, tak to může trvat…

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/co-predchadzalo-vyhnaniu-z-raja.html

422
angela
Reagovat

k 421 – za http: je mezera, tak si ji odstraň… zkusila jsem to, aby to nebyl přímo odkaz… a funguje to:-)

423
Elko
Reagovat

Jáj, to myslíte túto upútavku. Niekto na FB tvrdil, že Niki je v čase 00:08 vidno jej však iba ruku a krátke gate. Vraj je to ona :)

424
angela
Reagovat

420 Petra – tak tomu nerozumím „to myslis ze cely cas ich oddeluju?? JA nie…“… možná každá píšeme o něčem jiném… já vycházím z toho, že je to předtočené… a protože vypadnuté soutěžící pouštěli domů (a do TV/na chaty apod.) až po odvysílání jejich vypadnutí v TV, přijde mi jako jediné logické vysvětlení, že tam po svém vypadnutí museli ještě nějakou dobu být… takže v době, kdy tam byla paní produkční s kámošem samopalem, museli tam být ti, co vypadli po Tereze/Tomášovi… a ty dle mého měli jinde… a cestovali jinak… ale můžu se plést, to nevylučuji – každý tu spřádá a píše své teorie, tak proč ne já?:-)))

425
Petra
Reagovat

418 – a tiez si nemylsim, z by nam to JOJka dala takto „na tacke“, aby sme vedeli, kto je tyzden pred finale este v hre…

426
Wanna be your monster
Reagovat

Z toho videa se asi nic nedozvíme…mně se dokonce zdá, že v osmé vteřině stojí poblíž nika i tomáš, ale nejsem si jistá.

427
Petra
Reagovat

Podla mna, ti co vypadli, cakaju so stabom v Dominikanskej a domov cestuju az ked vypadnu v telke. Toto s „vyhnanim“ sa stalo tusim 13.5., v natacani chybal tyzden do finale, takze su tam v tom case este vsetci, co vypadli po Tereze. Neviem, ci sa dost zretejlne vyjadrujem..
V Noci v raji povedali, ze vsetci hraci (aj vypadnuti) zostali v DR, len v inom hoteli a pridu az na natacanie finale – asi zaciatkom cervence (?).

428
Petra
Reagovat

424 , 427 – Este dodatok: ten produkcny, ci co to bol povedal, ze ich tam teraz „udrzuju“ v takom stave, v akom boli v HP, aby mohli pokracovat v natacani v podobnej atmosfere. Ale ja proste neverim tomu, ze by ich az tak separovali…Vypadnutych a nevypadnutych myslim.

429
angela
Reagovat

423 Elko – já vím jen o tomhle videu:-) BTW taky jsem nad tím přemýšlela, čí to jsou nohy a ruka… ale s ohledem na ozdobu ruky jsem to k Niki nepřiřadila… ani nohy mi neseděly:-D

430
angela
Reagovat

426 Wanna be your monster – v osmé vteřině jsou dívčí nohy v kraťasech a spousta kufrů:-D

431
Petra
Reagovat

JOJka: „Isté však je, že zajtrajšie párovanie so sebou prinesie veľké zmeny a aj keď odíde iba jedno dievča, otrasie rajom.“
???

432
Elko
Reagovat

426: jo, je tam aj Tomáš… možno je to divné, ale ja si myslím, že kvôli tomu zavolali aj ostatných súťažiacich, aby novinári pri fotení nič neprezradili a ľudia nič nezistili :) (viď nástenka :))
…takže určite záber na oklamanie diváka :)

433
Petra
Reagovat

426 – no az je tam Tomas, tak to nie su len ti, co su este v hre, nicht wahr? :)

434
Wanna be your monster
Reagovat

430 – No ta vteřina je dlouhá, co blikne hned po tom, jak vepředu prochází martin :D

435
Petra
Reagovat

a kam by ich volali?? :)) Podla mna sa proste vsetci niekam stahovali, stab, hraci este v hre a aj ti co uz vypadli a cakaju v DR.

436
angela
Reagovat

427 + 428 Petra – nevím, proč se rozčiluješ, vždyť píšu to samé:-D

jen se holt neshodnem na tom separování/rozdělení… já si právě i s ohledem na to vyjádření produkčního v Noci v ráji myslím, že soutěžící drží společně a vypadlé k nim už nepustí – právě kvůli té „atmosféře“ HP

musíme se holt nechat překvapit… nic jiného nám nezbude:-)

437
angela
Reagovat

432 Elko – je to jasné, chtějí nás zmást za trest, že jsme jim přišli na tu „nástěnku“:-) to byl megakiks, tak třeba se vážně poučili o tom, co „uvolní“ pro oči veřejnosti;-)

438
Elko
Reagovat

435: na letisko, aby privítali ostatných súťažiacich :) neviem, ale vyzerá to, že je to prostredie Dominikánskej… je to jedno, aj tak to nevyriešime. Nástenka bol ľahší oriešok :)

439
Petra
Reagovat

436 – Angela ved ja sa nerozculujem :)))
Je to jedno, ja aj tak JOJk neverim ani slovo :))

440
Petra
Reagovat

438 – Elko ja z teba odpadnem :)) Ved boli vsetci este v DR a hraci/vypadnuti tam aj udajne zostali, tak co by sa mali kde vitat?? :)

441
Valerie
Reagovat

To bude zas zejtra nervák. :D

442
Elko
Reagovat

440: ja som si myslel, že je to záber z príletu niekde, kde ich chceli ubytovať aspoň na pár dní, niekde neďaleko Slovenska… ale tak je jasné, že to vyzerá na zábery z prostredia Dominikánskej.
To, čo hovorili v Noci v raji, že ich držia na inom mieste je ale tiež len hra na divákov :)
Vypadnutí sú predsa na Slovensku a to že ich tam držia do vypadnutia, to vieme.

443
angela
Reagovat

náhodou… mě by se líbilo, kdyby nás mátli (432:-D)… nástěnka byla vzrůšo ten den před vyřazováním, pak mě to už nebavilo, protože to bylo profláklé:-P překvápka jsou nejlepší… a aspoň si pak můžu říkat, jak mě doběhli… a jaké jsem tu spřádala hovadiny coby teorie:-D

444
Petra
Reagovat

442 – no ved to hovorim, ze ja JOJke neverim ani slovo :) Ako vies ze su na SK? A drzia ich niekde 6 ci 7 tyzdnov? To by ich museli drzat fakt niekde vnutri, V Dominikanskej by mohli aspon na vzduch :))

445
Valerie
Reagovat

JOJka píše, že tenhle odchod otřese rájem. To na Naty nevypadá, leda by z toho pak Rockymu jeblo, dal by na budku Viktorovi a přitopil Nikolu v bazéně. Ale to by mělo asi jiný titulky.

446
angela
Reagovat

445 Valerie – no jestli to fakt bude Niki, tak klobouk dolů před Viktorem… protože to bych nevěřila, že udělá:-P

447
Wanna be your monster
Reagovat

A všimli jste si, jak Nele přestalo chutnat?
Viki moc dobře ví, že je na tohle téma háklivá, tak nevím, proč ji provokoval :)

448
Petra
Reagovat

445, 446 – Vitor v uputavke hovori, ze „srdce ji nechcelo vyhodit, ale rozum zvitezil“. A pry to „nebylo tak emotivni, ani kdyz vypadla Janka“… Zeby fakt Nikola??
No ale ja tipujem, ze ju Daja zachrani.. Lebo Nikola tam potom v dalsej casti uputavky je, a hovori, ze „uz nebude ta hodna holka“.. Neviem, tipujem…

449
layla
Reagovat

Pokud Viktor vyhodí Niki, nasere tím všechny kluky (a Nela mu to bude otloukat o hubu do konce jeho dnů). Pokud vyhodí Naty, nasere akorát Rockyho. Z hlediska svého udržení ve hře potřebuje Viktor vycházet spíš s klukama než s holkama. Navíc bude-li v páru s Niki, jednak si ji tím zaváže, jednak bude mít šanci na ni působit a přetáhnout ji na svou stranu, zatímco Naty mu při nejbližší příležitosti uteče zpátky k Rockymu. Z hráčského hlediska je tedy podle mě pro něj výhodnější, aby si vybral Niki.

450
koc
Reagovat

449 – mozna by je tim nastval ale vycitat by mu to nemohli .. byla by to pouze jeji chyba

451
Melanie
Reagovat

449 layla: Vidíš, já to vidím opačně. :o) Nemyslím si, že by naštval všechny kluky, jenom Nika a asi Miša. Rocky by byl rád, že mu zachránil Naty, a Martin sám řekl, že by dal přednost Naty před Nikčou. A z holek naštve jenom Danielu a Nelu. Zato by roztrhl nejsilnějí dvojku a oslabil tak svého největšího nepřítele – Nelu. Takže z taktického hlediska by podle mě bylo lepší vyhodit Niky. Jenže víme, že má pro ni slabost, tak uvidíme… :o)

452
layla
Reagovat

451 Melanie: V situaci, kdy neví, jestli vyhozená Nikča skutečně odejde, nebo jestli se zítra nevrátí…? Dát nepříteli do ruky takovou zbraň? (Zrádče, ona tě zachránila a ty toto!) No nevím, jestli by to bylo rozumné, vyhodit „anjela“. Já na jeho místě bych se koukala s anjelem spíš spřáhnout. A je tu pořád ten nezanedbatelný fakt, že zachrání-li Naty, zůstane plonkovej. Inu, uvidíme. :-)

453
babka
Reagovat

Strategie, že Vikouš rozhodne mezi Niky x Naty je již nějak reálná? Nebo vše může být i jinak??? Včera jsem upoutávku na dnes neviděla (brečení Vikouše), takže pořád si nejsem jistá, že ten plán od Niky by vyšel.
Každopádně mozek Niky jde do risku. Víkouš to má v rukách, což by největší hráč měl být rád. Dobrý tah režie zamíchat škatulata :-) Natálka balí kufry. Martin já tě nedám :-) Domča se zbavila zodpovědnosti někoho odstřelit a navíc jakoby ochraňuje Nelu, že si stoupne za Brumlu (tetelíc se v nárůčí Martina) – paradoxně Brumla by Nelu taky zachránil. Mám v tom mazec. Včerejšího bobříka mlčení největších manipulátoru jsem odhadla dobře, ale dnes se melou všichni někam jinam a ztrácím odhad.

454
rosien
Reagovat

Včera sem na to zůstala zírat doslova jak puk, nikdy by mě nenapadlo, že Niky udělá takovou sviňárnu. Má pravdu, že kluci jí tam budou chtít nechat, ale jít proto cíleně za Naty, to se mi ani trochu nelíbí. Navíc nechápu, že se nestará o sebe, ale radši o Danielu(to by se ještě dalo pochopit) a Nelu. Proč to jako dělá?!
Viktor podle mě vyhodí Naty, přesně jak říkal, že se to nemuselo stát, kdyby si Dominika stoupla jinak, a že tohle nechtěl, pro Niky má slabost, sice by z hráčského hlediska bylo lepší vyhodit jí, ale to pochybuju. Každopádně jestli to udělá, je to vážně PAN HRÁČ!
A k tomu na letišti, prý si tam pozvali i vypadlíky, aby nebylo vidět kdo je/není v soutěži, takže klidně se Naty s Rockym mohli potkat až tam.

455
angela
Reagovat

432 – tak koukám, že Tvoje teorie už zapustila kořeny… a šíří se:-D

434 – máš recht, je tam Niko i Tomáš… takže ta moje teorie… je v háji:-D

456
rosien
Reagovat

A ještě jednu věc-zdá se mi neuvěřitelně nepravděpodobné, aby si Niky opravdu vytáhla číslo hned za Naty, je to stejné, jako když si minule Naty „náhodou“ vytáhla číslo 5.

457
Melanie
Reagovat

452 layla: Viktor je právě jeden z mála, kdo nehraje na to, aby proti sobě nepoštval moc lidí. A už delší dobu tvrdí, že nejtaktičtější je roztrhnout tři grácie, bohužel (kdyby to bylo tak, jak tu kalkulujeme) bude mít moc vyhodit jenom Niky, určitě by byl radši, kdyby to byla Nela. :o)
Ale tady je vidět, jak každý uvažuje jinak, každý by si vybral jinou strategii. Takže jak říkáš, uvidíme… :o)

458
Radek
Reagovat

342
Ja treba realitu od hry oddelit dokazu, ale u Viktora to nedelam, protoze su presvedcenej, ze ten bazilisek je stejnej ve hre i v realu. To pisu i pro Melanii. I kdyz Nela treba bude taky dost podobna tomu, jaka je tam, takova bude i venku (+-), tak jeji vlastnosti mne nevadi tolik, jako ty Viktorovy. I kdyz je nekdy na facku.

454
A co sis myslela? Spousta z vas je uplne slepych a neumite odhadnout charakter postavy ve hre. Niky je pro vas milacek, andilek a ja nevim co a pritom ona je ta nejhorsi ze vsech spolu s Natalii. Ja tady uz dlouho pisu, ze to zlo tam neni nela, protoze o ni to kazdy vi, ale je to Niky, ktera se lisa jako psik ke kazdymu, ale pak ti pichne kudlu do zad, ani nemrknes.

459
peto
Reagovat

a proc tedy nela se nepredvede jako nejvetsi kamaradka a kdyz odejde niky tak muze ji zahranit a odejit ona??ale na to ona nema!teprve tedka se ukaze ze mysli jen na sebe jak tenkrat ji pral uprimnou soustrast dzino niky ze nela se nani vysere tak tady je ta situace-sestricka se musi obetovat protoze ma niky radsi nez nela-pratelstvi jde do kytek tedka kazda sam za sebe-.snad se chudince niky se otevreli ocka.-naprosto unikatni chvilka-dzino si to nepral vice-zrusil trio gestapa sro-velike pratelstvi -a jeste vysel z bitvy jako kral-novi pribeh zacal-.

460
Melanie
Reagovat

458 radek: Je dost možné, že Viktor je takový i v reálu a taky takové vlastnosti nesnáším, ale já jsem reagovala na to, jak jsi někomu psal, že když fandí Viktorovi ve hře, tak i v životě preferuje faleš. A tak to prostě není. :o)
S Niky máš pravdu, ale zase si nemyslím, že Naty je tak velké zlo. Ovšem zvykla jsem si, my dva vidíme věci hodně rozdílně. :o)

461
Radek
Reagovat

411
Viktor je osamelej? Divas se vubec na stejnej porad? Viktor si buduje svoje stado ovecek stejne jako Nela. Ani jeden z nich tak neni osamely a osameli jsou pouze v tom, ze reknou svuj nazor na opacnou polovinu. Teda Viktor na Nelu a opacne. Rozdil je v tom, ze Nela ten nazor rekne i na ostatni verejne, na rozdil od baziliska.
Kde ma podle tebe Nela to imperium? Jediny, kdo za ni jakztakz stoji je Niky, segra a Rocky (to jsou 3 lidi). Viktor ma vic ovecek. Aspon si to mysli. Hra se da hrat otevrene a da se hrat zbabele (viktor taktiku neumi pouzit). Nela ji hraje vic otevrene, on naopak. Kazdymu se libi neco jiny. A proc kvuli zaporakovi prestat sledovat akvarko? Stejne dnes podle myho vyleti Niky, pani fales. Stejna mrcha jako viktor. Proto se asi maji tak „radi“, i kdyz se podle jejich slov temer miluji. Niky mu sice neveri, serve ho tam, ze je falesnej (coz je pravda), ale vlastne mu veri v tom, ze ji nevyhodi…

462
babka
Reagovat

Sladká Niky hraje jako vždy na všechny strany (jako dvojí agent a sama sebe nazvala prostitutkou všech v HP, tedy aby tak nevypadala) a to ji nikdo nemuže mít za zlé. Nebo co měli udělat, tahat z klobouku jméno dívky kterou dají sežrat drakovi? Niky hraje a bude na Vikoušovi, aby rozhodl – výčitky svědomí já se za tebe postavila a ty ne nebo osobní sympatie. Nakonec je to tak správně, když Dominika selhala, aby moc k rozhodnutí měl právě stratég Vikouš nevíme co se mu honí v hlavě „cit nebo rozum“ a navíc nejde vždy jen o prachy. Ať udělá co udělá, není mu to možno vyčítat. A copak ještě od Natálky můžeme čekat, přiliš se zapletla s Rockym a jak to řekl snad v sebeobraně Niko, že šustítí pár Rocky a Natálka nemá již žádný vývoj stejně jako platonický vztah Niky a Nika. Takže oceněnuji promíchání škatulat, jasná pravidla pro všechny bez nadržování někomu. Ale blonďatou Natálku mám z holek nejraděj, je příliš normální na RS.

463
martin
Reagovat

niky si mysli ze kazdy kluk ji tam ma rad-ale kdyz martin kvaka o tom ze ji vyhodi tak kdo vi michal ji podrzi?:rocky?: niko to je jasne ale martin dzino naty prej podrzi rocky tak asi holka nevi ze 3-2 u kluku mozne je oblibena ale jen 2 ku 3 by ji tu nechali a tak komentar o tom ze tu ma jen dzina rockyho jde do kytek i martin tu je-nove holky co dosli ji maji radi takze si mysli ze nan i je uprena vsechna pozornost ale neni-a to je prece pro chudinku citlivkou spatna zprava-.kdyz nema silneho u sebe a vseci ji oslavuji -nela to rekla pekne -kdyz neni po jejim a neni bod pozornosti tak je zle.vsechno je spatne a nevi co tedy ma udelat aby se to zmenilo.chudato jedno male ublizene.-.

464
Adéla
Reagovat

Teda vy jste grafomani, já než to přelouskám bude poledne. Všechny teorie o vypadnutí už tady asi byly rozebrány, tak se nebudu opakovat. Poletí buď Naty nebo Nikola, pro nikoho jiného by Viktor nebrečel. Pokud půjde Nikola – zachrání ji Daniela, protože jejich rozhovory nám štáb servíruje už několik dílů. Jestli se Nikola vrátí, bude mít Viktor peklo, protože podrazit Hafíka – to si dovolil dost!
Včera se mi líbilo jak Viktor přesně popsal ve zpovědnici Nelin způsob manipulování /už to tady včera popisovala tuším anja/, jak Nela hraje divadlo a brečí a tím si omotává další lidi. To Viktor nedělá.
Fandím Viktorovi a je mi jedno, že v reálném životě je asi pěkný bazilišek. V hotelu přesně každého odhadne, má promyšlenou strategii, chová se slušně, na nikoho sprostě neřve atd. Pro mě je tam hráč číslo jedna a přeju mu výhru.

465
martin
Reagovat

a proc ji ma zahranit daniela?kdyz nela je kamaradka prece -ona vlastne az taka kamaradka neni-a dzino zas mel pravdu ze ma rada jen sebe a zalezi ji jen na sobe.na nikom jinem.a spon niky pochopi ze nela neni az tak dobra kamaradka a zalezi ji jen na sobe.proste nic lepsiho si vymyslet nemohli-trojka bude jen dv oja-a kamaradstvi je pryc.skvele .novi pribeh zacal.

466
Adéla
Reagovat

Úplně jsem zapomněla na Dominiku, ta je snad ještě švihlejší než byla Vierka! Ta holka je úplně mimo a zralá na psychologa. Jak včera taktizovala, já padala smíchy. Hned každému klukovi vykvákala koho si vybere a pak z toho byl takový chaos, že nikdo nevěděl nic a ona sama už vůbec ne. Chudák Martin, ten se sexu nedočká, ona bude na pokoji jen bulit.
A zavřít Nelu s Viktorem na pokoji byl od štábu geniální tah, ten zbytek byl úplně mimo. Jedině Hafík dokázal něco plánovat bez emocí. Já teda psíka hóóódně podceňovala už od začátku.

467
Wanna be your monster
Reagovat

459 – Co je tohle za blbost? Nelu nemám ráda, ale zas to nemusíme přehánět…proč by měla jít ven místo niki?

468
babka
Reagovat

464 adela: totéž si myslím já, neumím to napsat ryche a stručně, nakonec číst názory a zdůvodnění je zajímavé.
Žijeme rychle od zítra mi končí neschopenka, take už nebude čas na debatu.

469
martin
Reagovat

jaka blbost -nerikala ze tepve uvidi jak se maji radi|?nelka a niky?ze nelka by se i obetovala aby tam mohla zustat ze by to zvladla?ale skutek utek .zadne obetovani mysli jen an sebe-a dzino mel pravdu kdyz ji rikal niky ze mysli jen na sebe klidne by ji nechala jit-.super tAh-dat pryc nelu-at se niky predvede a pak niky vyhodit a zrusit pratelstvi.-

470
Valerie
Reagovat

Nemyslím, že vyhodit Niky je pro Viktora taktická chyba.
Bude za velkého zlouna? To už přece dávno je.
Bude mít peklo? A poslední tři neděle tam má co? Čajový dýchánek? :)
Naštve kluky? Který? Martinovi to bude jedno, Rocky bude rád za Naty, Miša ano, Nika ano. Všichni víme jak rozhodný muž činu Niko je. To není tak špatné skóre.
Naštve holky? Nela mu jde po krku stejně, Dája sice poslední díly měkla, ale Nela by ji zpacifikovala kdykoliv by si usmyslela. Livii s Dominikou to bude asi jedno.
Odstřelení Niky oslabí Nelu, která je jeho cíl. Výhoda renegátů je, že nemají moc co ztratit. :)
Večer uvidíme, jestli je fakt hráč, nebo se akorát plácneme do čela. :D

471
Wanna be your monster
Reagovat

469 – celou dobu si říkaly, že za sebou budou stát, ale pokud si budou muset zvolit mezi sebou, a tou druhou, tak dají přednost sobě. A je to myslím celkem normální.

472
peto
Reagovat

asi naty ma rozum v tom ze chapala ze martin sice neco kvaka ale udelat to je neco jineho-na to treba charakter -a ten martin nema-ale dzino ano-takze je jasne ze natalka ma neco v hlave jak ji par lidi tvrdilo-protoze mozna martin se ji chtal nejak zavdecit aby mu verila ale nati jako statni zamestnanec ktery chdoi na psychotesty a uci se jak prokouknout falesne lidi tak toto se ji vyplatilo.-

473
babka
Reagovat

469 ,465 Martin: Přátelství neznamená sebeobětování, ale podporu , takže v tomhle se Nely zastávám. Možná matky se mohou bětovat za děti, ale jinak je člověk tvor sobecký a určený k přežití sám za sebe jako jedinec. Kecy před kamerou nic neznamenají. Mne vadí nejvíce manipulování tak, aby neměli všichni stejná pravidla, změna pravidel pro všechny je OK, pak ať to všichni řeší jako nyní.

474
Valerie
Reagovat

459 – V tomhle se musím Nely zastat, ona (na rozdíl od Rockyho) nikdy nikomu neslibovala, že půjde místo něj a s Niky mají dohodu, že jsou spolu do finále a pak každá za sebe. Nebo jí včera něco slíbila? Neviděla jsem to celé.

475
peto
Reagovat

v ukazce na jojce-rocky je smutni fustrovani a neco ve smyslu ze martin neco spatneho udelal-a dzino byl na mneko a bylo to tezke horsi jak odchazela jakoby nela.-ale preva\zil rozum.a tak jednal.

476
babka
Reagovat

Pokud Vikouš vyhodí Naty nebo Niky nelze mu vyčítat nic, je to jeho rozhodnutí podle nastavených pravidel.

Moc se mi líbilo jak se sblížil Vikouš s Nelou na izolaci se zakopanou sekerou. Padly i slova uděláme spolu pár, ale současně si oba uvědomili, že jako pár by neměli šanci. Pár kapek dostala Nela když mlaskala nad jídlem, že jí nezdravě tuky a přibírá na váze a Vikouš jídlo nedojedl kvůli postavě. Pár kapek dostala Neluš, když ji Vikouš řekl že se jako mají rádi, ale že by se v reálne životě spolu minuli a nebavili, ale Neluš trvala na svém sebevědomí, že jako kráska na diskotéce by ho přitahovala :-))

477
Adéla
Reagovat

473 a 474 – máte pravdu, proč by se Nela měla za někoho obětovat, však nejde o život a nikomu nic takového neslíbila. Jediné dvě, které o tom neustále plkají jsou Trojanky a u nich chápu, že by se Daniela obětovala a šla domů, protože ona žádnou hru rozehranou nemá a už ani nic nerozehraje a nikomu tam chybět nebude, Nikola má šanci být ve finále 100x větší. A minule ten odchod Jany taky nebylo žádné obětování pro kamarádku. Janu už to prostě nebavilo, měla depku a vzdala to, žádné velké věci bych za tím nehledala.

478
Valerie
Reagovat

Jana mi tam chybí, to by bylo včera halooooo. :)

479
Eva
Reagovat

Niky se nechala opanovat svým sebevědomím a touhou ukázat se jako neohrožená bojovnice, pokud hraje na to, že ji Viktor kvůli její dobrotě a kráse a z vděčnosti nevyhodí. Může to vyjít, ale riziko je i pro hráče příliš veliké.

480
chacha
Reagovat

Jen v krátkosti, pokud za celou dobu oněch 3 měsíců, které na HP čučíme někdo někdy ukázal kus skutečného hráčství, bude to právě Nikola, dotahne-li manévr do konce bez ohledu na to jak dopadne. Pokud nevymněkne a jako skutečný hráč zariskuje tak aby přímo ovlivnila události ke svému obrazu nasazením vlastní kůže – bez zbytečných keců a knifů, má muj obrovskej respekt. Veškeré dosavadní taktiky a spekulace nad vyřazováními od počátku HP od všech účastníků včetně Nikoly byly jen slepičí krafy se strachem o vlastní kůži. Samozřejmě chápu, že ty, kterým je nesympatická a naopak fandí Natílii tímto rozhambem roztočila do červena.

481
Valerie
Reagovat

479 – Já to považuju hlavně za hloupé, nevím na co myslela. U Viktora se postavit vedle Naty, která je jeho spojenec? Fakt blbost a uplně zbytečný risk, jestli chtěla chránit Dáju a Nelu, stačilo si stoupnout vedle Livie.

482
angela
Reagovat

476 babka – to bylo vážně hezké, jak si trvala na svém… že by ji určitě oslovil… jo jo jo… a jeho NE nemohla pochopit:-) to je prostě Nela:-D

483
chacha
Reagovat

479 pokud to má vyhrát celé, musí i zariskovat a pokud to dopadne tak jak si to nakreslila ukáže všem kdo je skutečným nejsilnějším hráčem a kdo všechno narozdíl od ní je skutečným pejskem u jejích, ne Nely nohou.

484
chacha
Reagovat

481 ano takto by se rozhodlo 99 ze 100 oveček, ona si naopak otestuje, zda skutečně má na to určovat tempo a vyhrát soutěž.

485
Valerie
Reagovat

484 – Jj to máš pravdu, ale bude to stát flek buď jí nebo Dáju. Nevěřím, že Viktor nezachrání Naty. Pokud ano, budu hodně překvapená.

486
Melanie
Reagovat

480 chacha: No nevím, kdyby rozehrála hru a riskovala kvůli sobě, byla by to opravdu velká hráčka. Ale riskovat sama sebe kvůli dvěma dalším lidem (zvlášť když ve finále může vyhrát jenom jedna) mi přijde jako hloupost.
A není mi nesympatická. :o)

487
Lenna
Reagovat

Já si nemyslím, že to od Nikoly je kdovíjaký promyšlený tah, ona se prostě postavila tam, kde se postavila Naty – protože to je jediná osoba, kterou nemá ráda, takže kdyby se Naty postavila za jakéhokoliv kluka, Nikola by se tam taky postavila. Jinak Viktorovi jeho rozhodování nezávidím, k Nikole má určité sympatie, Naty je jeho spojenec, bude to mít těžké chlapec.

488
babka
Reagovat

477 Adéla: přeci jen bych doplnila. Jana řekla jednoznačně, že boxovat proti Natálce nebude, že ji tahle situace nevyhovuje (Pak jsem mluvila o sofiině volbě, která nebyla dobře pochopena jakoby šlo pouze o rozhodování o dětech a ne o nějakou životní situaci, kdy musím volit menší zlo). Taky si Jana spočítala že ji zbyde jen Vikouš a že pokud by proti ní stála jiná dívka než kamarádka Naty tak zabojuje.
Takže můj závěr je, že Jana nic nevzdala, ale zvážila situaci. Krásná JANA mi moc chybí, to ksichtíčkování a to, že měla docela přesný přehled o situaci v HP a vtipné komentáře, aniž by se vyvyšovala nad druhé ZABODOVALA. Má dnes svátek – takže Jani jen tak dál a puget kytek :-))

489
Hooper
Reagovat

Taky mě Nikolin all-in trochu překvapuje, ale dává smysl. Škoda, že Natálku asi nenapadne stoupnout si za Martina, ten by poslal Nikolu domů.

490
chacha
Reagovat

487 Tak na to dovolit si stoupnout kdekoli musí vycházet z nějaké pozice a pokud promýšlela vše až dosud, proč by nepromýlela toto? Nechápu proč zaměňujete hravou povahu za naivitu?

491
Melanie
Reagovat

487 Lenna: Niky se takhle rozhodla, protože předpokládala, že Naty bude stát za Viktorem. Ale kdyby Dominika dodržela dohodu a vybrala si Rockyho, Naty by šla za Martina a tam by za ní Niky asi nešla, na Martina by se v tomhle nemohla spolehnout. Zajímalo by mě, kam jinam by Niky šla. Takže ve finále stejně nejvíc rozhodne Domča (vypadá to, že si nakonec přece jen vybrala Martina) :o)

492
Valerie
Reagovat

Ale na druhou stranu není tak špatné odejít jako hráč, který hrál vabank. :)

493
chacha
Reagovat

488 Jana se nikdy nad nikoho nepovyšovala? Pusť si prvních 10 dílů. V jejich průběhu na adresu všech dívek z HP vyjadřovala vždy jen pohrdavě ve smyslu, že ta a ta na ní nemá, že s tou a tou zamete, kdykoli si zamane, že jí stačí to a to, aby nějakou vystrnadila, že ta a ta se s ní nemuže vzhledově s Janou srovnávat. Následně se povýšeně a urážlivě vyjadřovala o pánech, které odhodila. Omlouvá jí jen to, že byla věčně nalitá. Však svuj slovník a gesta poslední týden ve střízlivém provedení a očekávaje svůj konec v soutěži značně obměnila. Jana si pod sebou podřezala větev a svůj odchod se snažila zinscenovat alespoň trochu důstojně, nic víc, nic míň. Hrála ale dobrého šaška, vždy poslouchajícího někde za zdí, taky mi chybí.

494
chacha
Reagovat

491 Záleží na pořadí, pokud je Natálie jako jedna z posledních, bude Martin obsazenej. Uvidíme, jak to bude večer, osobně doufám, že se Natálie s Nikolou střetnou u Viktora a tešim se na Viktorovu volbu, ať vypadne jakákoli. Nikole ve skrytu duše fandím, nicméně pokud vyletí, tak se tak mělo stát. Na jednu stranu by se aspoň přerazil klišovitý děj spějící k jejímu triumfu.

495
babka
Reagovat

493 chacha: asi máte pravdu nesleduji od začátku, což není pro mne prohřešek, ale vstoupení do děje. Pokud Jana měla vývoj, tak hodně sympatický. Měla postřeh, který já nemám, nebo nemám na to čas. Jana je pro mě zajímavá a chybí mi, byla prostě takové vykrystalizování dějů…..s Neluš ji neporovnávám…ale kdyby náhodou ji přálo štěstí i štábu, tak má moje sympatie i proti Neluš.

497
Hooper
Reagovat

494: Natálie vybírá jako třetí, před ní obě déčka. A teoreticky by měl být Martin volný (Dominika-Rocky, Daniela-Niko).

498
ivo
Reagovat

no kdyz stoji dominika a potom daniela a naty-niky-nela a ta druha nova-tak je divne proc by viktor rikal stacila tak malo-nezalezi jake kdo ma cislo jen domca mela stat tam kde stat mela-.martin?-

499
Melanie
Reagovat

494 chacha: Niky jde určitě až po Naty.
Ale jinak stejně jenom hádáme, bůhví jak to nakonec bude. :o)

500
Adéla
Reagovat

487 Lenna – přikláním se k tvému názoru, že Nikola prostě chce vyhodit Natálii, protože s ní nejmíň kamarádí a navíc jí zase odloudila „švagra“ Rockyho. Ale jestli se pletu a Nikola je velká hráčka a tím dnešním riskantním tahem sleduje něco víc, tak před ní smekám. Uvidíme. A jestli Viktor vyhodí Natálii, tak mě jako hráč hodně zklame. No je to napínavé. Hlavně ať to štáb zase nepo….

501
martin
Reagovat

srdce mi rikalo neposilat te domu-ale rozum vyhral-tak je asi jasne ze rozum myslel viktor naty a sla domu -gestapo sro zas yhralo-.jedine kdyby ta nova holka ji zahranila.ale to asi ne-.brumla bude becet ale pak zas bude v pohode-diana-naty-janka -vseci pryc takze po tydnu pujde domu-dej streotypu pujde dal-.

502
layla
Reagovat

496 – tak jestli to znamená to, co si myslím, tak Viktor uvažoval podle mých předpokladů a před Nikolou smeknu.

503
Petra
Reagovat

456 – tiez tvrdim, ze je to naaranzovane. Natalia si minule „nahodou“ vybrala 5. Teraz „nahodou“ ide Nikola az po Natalii…
Len aby to nebolo uplne inac, ako si myslime. Ked pojde Nikola, tak bude este volny 1 muz (posledna ide Livia). Postavila sa napriek tomu k Natalii?? Ale ak nie, ake rozhodovanie by robil Viktor, ze… Uvidime :)

504
undefined
Reagovat

Tak po tomto videu je to asi jasne, Vikous se rozhodl pro Naty, ale Daja prenechala misto Niki…

505
layla
Reagovat

457 – samozřejmě by se postavila k Natálii, protože Livia by si mohla stoupnout za Nelu nebo Danielu.

506
Petra
Reagovat

501- ja zas tie jeho slova chapem uplne opacne: srdce bolo pre NIkolu, lebo ju ma rad, ale rozum vyhral – chcel predsa rozbit trio NND…

507
Hooper
Reagovat

504: Někdo tu psal, že dnešní vyřazení otřese rájem. A tím by odchod Daniely (a při vší úctě k ní – i Natálky) nebyl…

508
martin
Reagovat

a proc brumla rika ze je plni emoci- a je fustrovani-a jeste ze martin se zachoval divne jde proti nim??_proste naty asi jde domu-laska padla-streotyp zustane-nevole placene sekce bude plakat.-

509
angela
Reagovat

494 – holky stojí vedle sebe v pořadí Dominika, Daniela, Natálie, Niki, Nela, Livie

496 – tak to vypadá, že Niki zůstává na scéně… a Rocky má v sobě zlobu… že by vážně vypadla Naty? ale to Viktorovo slzavé údolí… no nic, uvidíme:-D

511
undefined
Reagovat

506 – asi jsem to nenapsal jednoznacne, rozhodl se pro Naty ze si ji necha a Niki posle domu, ale Daja prenechala sve misto Niki (zezacatku jsem ji mel rad, ale myslim ze je to jeste vetsi manipulatorka nez Nela – viz vcera jak poslala Nika s vyhruzkou za Dominikou)

512
peto
Reagovat

asi je fustrovani z cele te situace co byla-niky sla domu ale domca ji zachranila-proto niky rika ze vseci pujdu pro ti ni -a ze uz nebude taka hodna holka-

513
Maggie
Reagovat

Niky šla, jak říkáme my poker hráči, all-in. Otázka je, jestli nepřecenila svoje karty. :)

Viktor ma radsi Niky, ale jeho spojenec ve hre je Naty. Jsem zvedava, jak dopadne to jeho Clovece, nezlob se. :)

514
undefined
Reagovat

507 – bylo by v tom smyslu ze se ukaze ze Niky tam zase tak oblibena neni…

515
babka
Reagovat

Pokud má Nička (dvojitý agent) vliv na všechny v RSHP tak má jistě i vliv na setru, takže zase tak moc neriskuje soubojem vyhodit Natálku, má přeci obětavou Marfušku a případná výhra zůstane v rodině. Uvidíme, co udělá Vikouš a vůbec jak se páry domluví na strategii a domluvu následně dodrží, když každý má cíl obětovat někoho jiného. Horší by bylo spiknutí proi jednomu/jedné, což mi zavání šikanou smečky.

516
angela
Reagovat

510 – to jsou fotky = zase to nahrává spekulacím… hlavně popiska u fotky Daniely a Nika „Daniela s Nikom síce párik v šou netvorili, no o to vrúcnejšie bolo ich zvítanie“… jenže oni se tam vítaj všichni tak vroucně, jako by se roky neviděli:-D

517
peto
Reagovat

a taky viktor rikal kdyz odesla jana tak naty pro neho zustala jedina dobra duse ktere veri-no opravdu divna to situace-spocita si za tio bude duo opet nebo zas bude trio a svoji dobru dusicku proste posle domu.?

518
Petra
Reagovat

507 – alebo tym naozaj myslia, ze vyradenie Nikoly otrasie rajom. Ale potom moze byt zachranena… Alebo to je uplne inac. Preco by bol Rocky nasraty?

519
Adéla
Reagovat

Nemůžu si pomoct nakonec asi vypadla Natálka a možná i Daniela. Jakou roli v tom hrál Martin, když Rocky říká, že si teď druhý tábor poštval proti sobě? Z toho mi vychází, že musel poslat domů Dáju nebo Nelu. No to je psycho. Každopádně Hafík jede dál a bude zlý!!!!!

520
Petra
Reagovat

516 – no presne!! To budu zase spekulacie!! A Daniela sa ma dnes predsa podla vcerajsieho dielu postavit k Nikovi, ci nie?? Tak akoze neboli parik? A Nikola s Tomasom o tyzden skorej?? Tomas vypadol (u nas) minuly tyzden. Je Nikola dalsia?? Hmmm to zas budu teorie :)))

521
Hooper
Reagovat

518: Ad Rocky – pokud by se Daniela obětovala za sestru, tak mu odchází záložní varianta (při pánské volence by v případě nemožnosti vybrat si Natálii by šel po Daniele), což nepotěší. Ale jistě, jen spekulace.

522
Petra
Reagovat

519 – ale rozhoduje Viktor, ne Martin!! Tak proti komu a jak sa potom postavil Martin, ze si „podepsal ortel“? Proti Nele? Nikole?

523
Petra
Reagovat

510 – vidis Elko, hovorila som ze JOJka keca!! Nedrzi ich ani v Dominikanskej, „v takej atmosfere ako v HP“ :) a zrejme ani v Bratislave…

524
peto
Reagovat

jedine kdyby sli domu dve holky a jeden kluk-ale nic takeho tu neni-dve holky u jedneho kluka-dominika prvni-kdyby sla za nika tAK?domca museli jit ?za rokym?-a naty?_martin a viktor?co udelal martin-proste musime si pockat co vymysli-.a ja kto bude –

525
Petra
Reagovat

519 – odide iba jedno dievca (podla JOJky)

526
Wanna be your monster
Reagovat

No podle videa to vypadá, že Niki zůstala (ale doufám, že jen proto, že ji zachránila Danuše). I když Rocky je naštvaný a smutný…Tak možná vypadla naty.
Proč by ale niki přijela z DR až jiný den s Tomášem? Žeby spolu jeli vypadnutí? Nevím…může to být jakákoliv z těch třech.

527
Petra
Reagovat

516 – a tupy Novy cas zase pise bludy. V clanku pisu, ze Daniela a Niko spolu prileteli. Pri fotke je text, ze sa zvitali (???). Ak spolu prileteli, tak sa libali, lebo sa lucia, nie…

528
Melanie
Reagovat

Bavím se nad těmi všemi spekulacemi. :o) Jak je to hned zajímavější, když imuniťák vybírá jako první a je prostor pro taktiku. Škoda že zabili několi týdnů tím, že vždy bylo všechno dlouho dopředu jasné.

529
Valerie
Reagovat

Rocky plnej zloby, Niky ve hře a spousta lidí jí bude chtít vyhodit, Viktor se omlouvá do kamery, Martin si podepsal ortel. Co se stalo? HP najal scénáristu? :D

530
Valerie
Reagovat

528 – souhlas, takhle je daleko daleko zajímavější. :)

531
Lenna
Reagovat

Tak je to asi jasné, Viktor vyhodí Niky, za Niky se obětuje Daniela, která vypadne, Rocky je nasraný, protože Niky chtěla vyhodit jeho Natálii, Niky zjistí, že už není hvězdou a Martin, ten netuším, co mohl udělat, uvidíme, necháme se překvapit.

532
Petra
Reagovat

529 – :)) NOVEHO scenaristu :)

528 – je to tak. Ja to tiez hovorim stale.. Keby to bolo takto vzdy, väcsinou by sme netusili, kto vypadne…

533
peto
Reagovat

proste otrasl se hotel paradise-a potom tam vlettela zenska a byl konec pohadky-otazne je kdo tam zustal jako finalova 11-.

534
Wanna be your monster
Reagovat

Martin nejspíš řekne, že na vikiho místě by vyhodil Niki, a že ho všechny tři grácie serou :)

535
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Jak poznáte opravdového manipulátora?

Zatímco umění někoho přesvědčit je chvályhodná dovednost, manipulace s druhými proti jejich vůli je nebezpečná. Jestliže máte šéfa, partnera, kamarádku, ale třeba i dítě, s nimiž při jednání máte pocit viny, strachu a lítosti, pravděpodobně máte tu čest s manipulátorem.

PŘEKRUCOVÁNÍ SKUTEČNOSTI Manipulátor bez mrknutí oka dovede druhého vmanévrovat do pozice neschopného. Cestou z práce se vám vnutí do auta s odůvodněním začínající chřipky – tak necitlivý, že ho nevezmete, přece nejste, ne? Když si v autě kvůli svojí roztržitosti nechá mobil, je to vaše vina, protože to vy jste trval na tom, že ho odvezete! A hned vám také sdělí, že jestli v sobě máte alespoň trochu slušnosti, tak mu telefon okamžitě přivezete. Z každé situace vytěží body pro sebe a v druhých vyvolá pocit viny, pokud není po jeho.

PAST NA SEBEVĚDOMÍ Výška jeho sebevědomí roste přímo úměrně s tím, jak ji druhým dokáže snižovat. Chová se jako parazit, který chce stále víc a víc. Ať uděláte cokoliv, vždycky na všem najde nějakou mouchu, která je důvodem k obrovské kritice a zpochybňování schopností (ale také i vzhledu) druhého. Manipulátor tak člověka dovede šikovně dostrkat do pozice, že druhý jedná ne tak, jak by chtěl on sám, ale podle toho, co si dotyčný přeje, aby se mu zavděčil a měl od něj klid. V tu chvíli může manipulátor oslavovat. Aniž si to uvědomujete, jste loutkou, kterou řídí on.

ÚSPĚCH JE JEHO DÍLO, NEÚSPĚCH VAŠE Manipulátor je zdatným lhářem. Pro neúspěchy má vždy vysvětlení – mohou za ně druzí. „Vždyť jsem ti přece říkal, že tomu klientovi máš zavolat, ale tys to neudělal!“ lživě vás obviní před nadřízeným, přitom to byl on, kdo vám vzkaz zapomněl vyřídit. I nepodstatný problém dokáže zveličit do ohromných rozměrů. Pro nápravu nic neudělá, tu přehrává na druhé. Libuje si v připomínání chyb druhých i dlouho poté, co jsou vyřešeny. Neúspěch je vinou ostatních, úspěch je jeho zásluha.

POUŽITÍ TRPNÉHO RODU Mělo by se uklidit, uvařit, vyprat, zařídit, poslat, dojet tam a tam. Ty to uděláš líp než já, když jsi to zvládl naposledy, tak už v tom máš praxi a můžeš to udělat znovu. To jsou metody, jak úspěšně přehrát svou práci na druhé. Účinnou obranou před manipulátorem je jasně řečený názor: Tohle chci a tohle nechci. Nenechte se chytit do pasti, nejde mu o dohodu, ale o vítězství.

536
Adéla
Reagovat

Tak konečně se štáb naučil točit, škoda, že až na konci. Třeba příští série bude lepší. Hlavně radím: vyměnit moderátorku!!!
A jinak jestli Jojka píše, že vypadne jedna holka, to vůbec nemusí být směrodatné. Možná půjdou dvě a přijdou dva chlapi. Minule taky nikdo netušil, že vypadne Tomáš s Janou společně. Ten Martin mi pořád vrtá v hlavě……

537
babka
Reagovat

535 Extasy of St. Theresa: Jukněte na milou postelovou akci největších manipulátorů v HP, kteří málem vytvořili pár. Nad talířem plných dobort Vikouš ukázal více sebekázně v dietě. Nela má stále pocit že je kráska, ktere Vikouš na diskotéce půjde, když on říká že se v životě spíše minou.

538
Hooper
Reagovat

528, 530: Je to zajímavější, ale ne každé párování má podmínku „Nesmíte si vzít současného partnera.“. A volba Dominiky jako první je imho částečně motivována snahou produkce ochránit Nelu, pač je Slovena opravdu neřízená střela…

539
Prochor
Reagovat

Typy manipulátorů popisuje teorie asertivního chování. Právě nácvik asertivního chování má člověka chránit proti manipulaci ze strany druhých.
Nela je příkladem typu manipulátora, které terorie označuje jako „Hulvát“. Budu dělat tak dlouho hustou atmosféru, až to ostatní nevydrží a vyhoví mi, aby už by klid.

540
undefined
Reagovat

531 – pod tim se podepisu, na toho Martina prasklo ze by nepodrzel Niki ani Nelu

541
babka
Reagovat

540 undefined. Martin dal nějaké sliby??, že je podrží, je mu manipulování hnusí. jenže si neuvědomil, že hraje a ne se opaluje u bazénu a má k dispozici dobrůtky a pití jen tak bez emoc a potažmi i Domču v náručí :-)

542
Adéla
Reagovat

540 – to je možný, nakonec to všechno bude úplná kravina, Martin třeba jen řekl, že mu vypadnutí Trojanky 2 nevadí a už je chudák na černé listině. Kdyby Viktor vyhodil Naty, asi by neseděl s Rockym a nefňukali společně. Takže vypadla Daniela místo ségry. Asi.

543
Beruška bez teček
Reagovat

Každopádně je to konečně jednou zajímavé. Vyřazovaní způsobem: „Mohu si vybrat koho pošlu domů“ bylo dost ke škodě věci, ubíralo na napětí a hlavně se v tu chvíli hlavně nedalo hrát ani taktizovat – což jsem pokládala za základ celé RS. Kdyby se celou dobu mohlo trošku víc hrát a štáb by se do děje méně montoval, bylo by napětí mezi jednotlivými soutěžícími podstatně větší a dusno by se dalo krájet mazacím nožem.

544
undefined
Reagovat

541 – zadne sliby davat nemusel, proste se doneslo k Niki ci Nele ze by je stejne nepodrzel, ze by si stoupnul za Naty a tak si proti sobe obe postval,

jak tam sedi Niky s Rockym tak to prave resi, ze to Niky musela udelat, aby ve hre udrzela Nelu, at se na nej nezlobi ale ze to preci musi pochopit, Rocky je nastvenej kvuli tomu ze mu chtela vyhodit Naty

545
babka
Reagovat

No a co všichni v HP musí být někdy naštvaní, jsou v RS a to není pohodlíčko opalování u bazénu a dobré papaní a pití navěky v nějakém účelovém páru nebo sexulním páru. Je to především hra, za vše se zaplatí a každý z nich by no to měl být připravený/á!!

546
Beruška bez teček
Reagovat

545 – mně na tom strašně vadí, že nemůžou hrát. Ať už šlo o vyřazování typu „pošlu někoho domů“, přiřazování imunity jak se štábu zachce (především Nele), nebo reakce štábu na každý pokus o taktiku tím, že se změní pravidla daného vyřazování a taktika se pohřbí – všechno šlo proti pokusu o nějakou hru a strategii. Pokud by někdo chtěl skutečně hrát a taktizovat musel by to hrát i na štáb nejen na soupeře, t.j. nesměl by si pusu na špacír pouštět ani ve zpovědnici a hlavně by na to musel být sám (velký bratr tě vidí a slyší). Ono uvnitř asi chvíli trvalo, než jim došlo, že štáb je také soupeř (jestli jim to vůbec došlo).

547
Petra
Reagovat

542 – alebo treba len Nikole povedal, ze by urobil to iste ako Viktor. Ze aj on by vyradil Nikolu. ??

548
Petra
Reagovat

546 – Berusko, uplne s tebou suhlasim. Ani stab by nemal uplne vediet, kto ide co urobit. A ostatni, okrem jeho partnera tiez nie. Ale kedze toto nie je RS, ale „ciastocne RS a ciastocne hrana show“, tak to asi tak robit nejde…

549
Adéla
Reagovat

546 Beruško máš pravdu, bohužel to není hra, ale natáčení seriálu a je to škoda, stačilo by tak málo…. Štáb ty lidi může provokovat různými úkoly apod., ale měli by jim nechat prostor na taktiku a volnou ruku při vyřazování. Ať vyhraje ten nejchytřejší. Zatím to je opravdu NNCSSVR v překladu Nikdy nevíš co štáb vymyslí.

550
babka
Reagovat

Škatulata hejvejte se, nikdo není zvědavý v raji na nějaký trvalý páreček aní pár žálivých slovíček.
Hlavně mne baví, že neřízená střela Domča zbavená rozhodnování juchá nad Martinovou přízní, ale prý se obětovala ve prospěch Nely tím, že si stoupne za Brumlu. Brumla je z toho venku, už se nemusí rozhodovat, ale paradoxně by chránil Nelu bez Domči za krkem. A Martin prostě by chtěl ruskou nebo švédskou trojku, když Natálka začala balit, ovšem věrnou :-)) Takže je to na Nikče a na Viktorovi, jsk zsmívhsj kartama. Nikča má ale ve hře rodinné zázemí v Marfušce, take uvidíme, jak si popláče Vikouš nad rozhodnutím Naty x Niky. Ale nezávidím a neposmívám se, je to jejich hra.

551
peto
Reagovat

dominika,daniela -nati-niky-nela a livia-
dominika si vybere nika?-daniela rokyho nati martina nebo viktora-nela?-martina misa ?livia a niky?-kdyz rika viktror stacilo tak malo jen prehodit -dominikina volba-rozum zvitezil-fustrace spis mela byt niky kdyz poslala svoji segru domu?nebo nelu?-

552
koc
Reagovat

sak jsem to psal uz minulej tyden ze vypadne T2 .. svoji rolicku si odehrala a neni ji tam uz zapotrebi .. potesila starsi model, pochlebovala Nelusce, udelala dusno ve vztahu brumla-natalie .. no a na zaver se obetuje

553
Beruška bez teček
Reagovat

549 – Adél, já to vidím podobně, že nemají prostor, ale že cely HP je někdy více a někdy méně zrežírované divadlo. Docela ,ě to mrzí. Kdyby je nechali hrát a více ukázat své charaktery bylo by to pro diváky podstatně zajímavější pokoukání.

554
Adéla
Reagovat

552 – já ji klidně oželím, ničím nepobavila. Jen teda to Viktorovo brečení ve zpovědnici muselo být natočené hned jak vyhodil Nikolu a než se za ni obětovala její švestr. Jinak nechápu proč by Vikouš tak bulel. To je blázinec!

555
peto
Reagovat

asi milostna lobby vyhrala??prece placana sekce by byla chuda-tAKe pikantnosti uz tam asi nikdo davat nebude kdyby odesla nati tak by to krosku zchudlo–mam take tuseni ze ma tam taky nejaku protekci jak nela kdyz minule jak ji hrozilo vyrazeni od domci tak to zmenili misto kluku vybirali holky a nati mela 5??proste divneno-

556
babka
Reagovat

Pro Dominiku fakt nemám slova, nemá zapotřebí taktizovat v této fázi…já tam být místo ní stoupnu za Martina, slib k Nele jsem neporušila a je to čisté, tak wo co gou, ať se ostatní poperou.

557
peto
Reagovat

a kdyby si stupla dominika za viktroRA -niky by zrudla na sto honu-.nejen ona-.ale asi takto neuvazovala-

niko-daniela-)
misa?
brumla nela?
martin -nati?__

558
Adéla
Reagovat

556 – ona si za něho možná Dominika i stoupla, v ukázkách jsou spolu na pokoji /což nemusí nic znamenat/. Ona je tedy holka šílená neřízená střela, ta ani neví proč je v hotelu…
A dobrý je i zamilovaný Mišo, jak celý září ve zpovědnici a doufá, že nakonec bude s Nikolou.

559
EvkaD
Reagovat

496, podle ukázky, jak chápu, tak tam ale zůstala Niki, ne??? Je tam vidět Rocky v košili, pak ve stejné mluví s Niki, takže nevypadal..srdce říkalo, rozum konal…to mi zase nesedí na Naty, u ní proč b ji rozumem vyhodil..
Jinak já jsem zářný příklad, jak se může člověk otočit o 360…Já tu Niki po včerejšku nemůžu ani zahlídnout…
I kdyby měl dnes s ní odejít Niko, kterého tam miluju, já zmiji vůbec nemůžu…Co včera předvedla holka, která si hraje na anděla…
Nevadí, že chtěla vyhodit Naty, ALE JAKÝM ZPŮSOBEM???
A já nevěřím, jak někteří, že kvůli sestře..ne, je to zákeřňačka a měla by se omluvit každýmu, koho zákeřným nazvala…

560
CarculkaC
Reagovat

451 – Melanie. Naprostý souhlas. Viktor má naději na záchranu jen tehdy, pokud se mu podaří narušit silnou trojku.

561
EvkaD
Reagovat

560, právě..On je nejstarší, on asi nejvíc ví, co musí udělat, proto mi nesedí, že by Niki zachránil, podle videa tam ale Niki je!!
Moc díky Angele za video z přílletu, je to hodně nekvalitní a já tam ani Nika a ani Niki ani po 10 prohlídnutí nevidím!

562
Adéla
Reagovat

559 – chápeš to dobře, Hafík jede dál, jen spekulujeme zda se pro ni obětovala ségra nebo šla domů Naty?

563
angela
Reagovat

562 Adéla – každopádně Niki by tímto svůj „mediální obraz“ v HP posunula směrem k Nele… kdyby byla poslední, pátá, tak mohla říct, že měla strach a neměla jinou volbu… ale takhle, když byli ještě dva volní kluci (a mezi nimi odhaduji i Mišo, který by Niki určitě dal přednost před kteroukoliv jinou) a ona šla k Viktorovi za Natálií, jednoznačně ukázala, komu jde po krku… a i proto by se Rocky mohl zlobit/teda cítit zlobu, abych přesně citovala… protože Nelu a Niki bral jako kámošky…

…ale třeba to nakonec bude všechno jinak a my budeme překvapeni… kéž by, ale obávám se, že z toho nic nebude:-D

564
EvkaD
Reagovat

562, už když slyším to hafík, dělá se mi zle:-D, ta holka, fuj no…Je tady šíleně komentů, že člověk než to přelouskne, asi mi uteklo něco, tak se blbě ptám..
Já nevím, mně připadne z ukázky smutný Rocky, ale pořád nemůžu věřit, že by Viktor byl taková sračka!! Vždyť by ztratil kredit silného hráče, kdyby vyhodil Naty, ne??

565
EvkaD
Reagovat

563, přesně tak…to by silák Rocky si nechal??? Od miláčka andílka ráje??? A ještě by příště poslouchal, kam a kdy si má stoupnout? Byl by za blbce, já bych Niki poslala do pr…být ním!

566
angela
Reagovat

564 EvkaD – jedna z teorií je, že vyhodí Niki, ale za tu se obětuje sestřička, takže domů v konečném důsledku půjde Daniela… ale víš jak to je… s těmi teoriemi;-)

567
Eva
Reagovat

Kdyby šla domů Naty, nebyl by už žádný sex a romantika. To štáb nedovolí.

568
Petra
Reagovat

564 – Viktor i rika, ze „zvitezil rozum nad srdcem“, podla mna to znamena, ze zvitazila Naty nad Nikolou. A potom sedi s Brumlou a narika nad tim, jak to bylo emotivni. Keby vyhodil Naty, tak s Brumlou asi nebudu takto sediet. Rocky je smutny a nahnevany, ale mozna len preto, ze mu Nikola chcela vyhodit Naty. Nikola zostava, takze jedine logicke vysvetlenie by bolo, ze ju zachranila Daniela. Ale – ktovie mozno sa mylim…

569
angela
Reagovat

568 Petra – myslím si to samé, ale víš jak to je… NNCSSVR, resp. co štáby vymyslí:-D chtěla bych napsat „jak to sestříhají“, ale to jde dle mého dlouhodobá slabina HP, neumějí stříhat tak, aby mátli – stříhaj spíš tak, že všechno „profláknou“:-D

570
EvkaD
Reagovat

Každopádně po noci, kdy se mi krásně spalo, že vyletí Niki, si můžu nechat zajít chuť…sakra, že tahle zlomová situace ne a ne přijít…Kdy by konečně z toho tri někdo vyletěl, já se na Niki nevydržím dívat!!!
Četla jsem na primě, že jsou naštvaní na Martina, to zase ale proč???
A prosím na tom letišti, nohy nevíme čí jsou, ale z kluků jako jediný neví vůbec vidět Niko??? Že by další na řadě, je to tak?

571
babka
Reagovat

567 Eva: …no sex je taky naspadnutí u Domči a Martina. Taky pomaloučku u Naty a Miša, ale tam bych věřila spíše na taktiku ve stylu Nelky, zaujmi a nic nedej …takže počkám s úsudkem

572
Petra
Reagovat

570 – ja si myslim, ze Martin rekl N+N, ze on by udelal to same jako VIktor, ze by vyhodil Nikolu. ALe to je jenom moje teorie.
Tymi fotkami a zabermi zo stahovania z raja by som sa vobec neridila. Niekma sa stahovali aj hraci v hre aj ti uz vypadnuti..

573
angela
Reagovat

570 EvkaD – moje teorie vzala asi za své… ono v tom jednom záběru je tam Niko fakt asi i s Tomášem… a současně je tam o kousek dál Nela a Viktor… takže to asi „pomíchali“… a nespearují, jak jsem původně předpokládala:-P no a do toho ty fotky na cas.sk… prostě štáb kecal a žádnou atmosféru HP neudržuje:-P

574
angela
Reagovat

Jo a ještě jedna věc – jestli Viktor opravdu vyhodí Niki a Daniela se za ní „obětuje“, tak si budu myslet, že to byl hlavní důvod, proč jí tam štáb dal… a že to měla od začátku za úkol pro případ, kdyby se něco dělo:-/

575
EvkaD
Reagovat

573, já právě viděla Tomáše, Nika vůbec..zkusím po 11 se podívat a fotky jsem neviděla, najdu na čas.sk???
Já mám ráda Naty, nevím proč..Hezky se na ni dívá, dobře se někdy poslouchá a je milá…a s prominutím, vyhodit Naty znamená, že si tam bude šušlat jedna skupina???

576
angela
Reagovat

575 Evka D – je to v té osmé vtěřině, po nohách v šortkách, které jsou připisovány NIki:-) Niko má bílé tílko a Tomáš tu svoji károvanou červenou košili… teda je-li to on:-) já už raději žádné teorie nevymýšlím… moje úspěšnost je tak 50 na 50… ale zase je to zábava:-D sem marod, nikam nesmím, musím trčet doma… tak co mám dělat?:-D

577
babka
Reagovat

Znovu říkám, že nechápu proč se hněváte na Nikču, hrála aktivní roli (dvojího agenta s kytkama ve vlasech) a nyní jde sebevědomě do rizika, ale má pojistku v sestře. Když Dominika selhala v rozhodování , funkce se ujala Nikča = vychovaný psíček Nely. Rozhodnutí je nyní na klukovi, ke kterému si stoupnou dvě dívky. Takže opět je to přesouvání platného rohodnutí alibisticky na druhého změnou pravidel :-))) Doufám že Vikouš nezklame a bude mít dobrou argumentaci i slzy. Kdo chce s vlky být i musí s nimi…Nakonec jeden kluk a dvě dívky na krku, to má fakt páru :-))

578
angela
Reagovat

577 babka – jestli se kvůli něčemu na Niki „zlobím“:-), tak jen proto, že nehraje sama za sebe nebo max. ještě tak za ségru… hraje i za Nelu – a ta by ji přitom bez mrknutí oka odepsala… vadí mi, že to nevidí – nebo spíš že to nechce vidět, to bude asi výstižnější:-)

579
koc
Reagovat

578 – na druhou stranu tahnout Nelu az do finale vedle sebe je po takticke strance vyborne .. nevim jak to ve finale bude vypadat ale pokud budou viteze vybirat ostatni hraci tak komu daji hlas? Nele a nebo Niky ?

580
babka
Reagovat

Angela taky jsem doma v neschopnosti :-)
Je to volba Niky, momentálně hra o vyřazení jedné dívky, nikdo ji nenutí ani nedrží nůž na krku. zvolila si arguemnty Nely. J já jen doufám že hráč Vikouš to chápe a nebude mít ostych vyhodit Nikču.

581
EvkaD
Reagovat

Já se teda na Niki babko zlobím, měla možnost jít za milovaným Mišem, jít za Viktorem bylo vyloženě provokativní, výzva…Co uděláš?? Ha? A právě by u mě stoupl Viktor, tak ty riskuješ? Tak táhni…
To pro mě bude největší zklamání, jestli vyhodí Viktor Naty, jedinou, která byla vždy s ním..

582
angela
Reagovat

579 koc – takticky ano, ale ona to nebere jako taktiku, ona ji slepě věří… a mám obavy, že na to dojede… tak proto:-)

580 babka – taky, taky?:-) já bych se na to asi jinak nedívala = neměla bych čas (normálně stíhám max. tak zprávy… a to ještě často až na netu:-D), ale skvěle to zahání nudu;-) a aspoň člověk přijde na jiné myšlenky… což je někdy potřeba:-D jinak taky doufám, že Viktor udělá to, co si přeji, aby udělal:-)

583
babka
Reagovat

Nemáme důvod se zlobit na Nikču, je to hra o vyřazování a ona má ráda sitaci ve své režii. Hodně se to zamotalo změnou všech stávajích párů, což se mi líbí. Prostě nehraje na náhodu, ale má sestru a ta ji zachrání. jak jinak by to mělo dopadnout?? aby si všichi zachovali charakter pro diváky :-))

584
mia
Reagovat

Jen připomenu: Při oslavování Jany a posílání blahopřání k svátku, srdíček a kytiček…vzpomeňte si nejen na to jak všemi pohrdala ale i na to jak když přišel Viktor, seděla u bazénu se Zuzanou, pohrdavě ho sledovaly a poslední Janina věta byla: „Jestli na mně ten PEDOFIL šáhne tak se pobliju“ (kromě dalších nadávek kterými ho častovaly…teda myslím, protože mi televize pípala)

585
angela
Reagovat

Mě vadí celkově jiná věc – že v této reality show nemůžou hráči hrát svoji hru – jak už tady někdo trefně napsal, musel by to hrát i na štáb, aby „nebyl odhalen“ – viz. Viktor, který se ze začátku veřejně neprojevoval, ale štábu ve zpovědnici vykecával, jak se tím baví a co chystá… a štáb zasáhl, protože jinak si tu nenadálou nenávist vůči Viktorovi nedokážu vysvětlit… ono stačí se pár lidí ve zpovědnici zeptat, co by dělali kdyby… oni si to pak mezi sebou řeknou… a zjistí, že se jich všech ptali na to samé… a začnou spekulovat o tom, co by to mohlo znamenat… a že na tom asi něco bude… a štáb je spokojen, protože ovečky dělají to, co chtěli:-/ prdlajs reality show…

586
EvkaD
Reagovat

Tady ten článek a fotky…Proč se Daniela objímá tolik s Nikem a Mišem, jakoby se sto let neviděli??? Znamená to, že jsou každý v jiné skupině??
http://www.cas.sk/clanok/224347/tajny-prichod-sutaziacich-z-raja-domov-sladky-domov.html

587
babka
Reagovat

584 mia: to bylo asi na mne:-) nemám tolik času se věnovat RS. Ale ksichtící Janičku mám ráda, a pro Janičku je Vikouš jistě ponaučením. Jak říkám neměla a zas nebudu mít tolik času ho tady trávit nebo u TV, berte to jen za takový výsek mých úvah uprostřed rychlíku. Vzala a jsem si z toho ponaučení, i když se vám to nezdá, tak tam je i něco i pro babky a dospěláky, kteří mají nadřízené a podřízené a spoustu lidí kolem sebe a moc rozhodovat či rozhodování ovlivnit.

588
Macík
Reagovat

…tak po válce Rouzovejch, máme v ráji pro změnu souboj titánů :-DD… dva „manipulátoři“ na nože, se totiž nedokážou shodnout, čí taktika je větší prasárna :-D…Nelina prej paralyzuje paradajce „výhružným šklebem“, tělem a klínama… Vikouš zas fšem vočkuje antinelinovský sérum a „taktickejma kecama“ namotává ostatní do sítě…takže těžko říct, kdo z nich je mocnější „capo di tuti capi“, což se nakonec uvidí dneska…:-D

…škodolibej štáb hodil do placu „oblíbený škatulata“ a Nelinu s Vikoušem uzamčil, před párováním, na cimře:-D …v ráji nastala panika jak prase, páč pomatenej kraken, kterýho nedávno vypustili do ráje, měnil každou minutou vybranýho borce :-D…zato na cimře byl klíídek, Nelina dodlábla Vikoušův oběd, voholila mu šlajfky, vyškubala vobočí, takže měli oba nakonec kráásnej den :-DD

…hafík měl zpočátku, ze všech možnejch kombinací, dokonalej dabl.meloun, ale plán na záchranu Dájiny i Neliny, nakonec vyšpekuloval :-DD…nejenže nasadil na Domču tvrdej kalibr …ehm…teda médana se vzkazem z pekla, navíc dnes neváhá nasadit vlastní zadek tím, že si stoupne za vodchlupenýho Vikču :-D…což teda není dvakrát dobrý, páč při nezdaru, bude médan mimo svůj obvyklej režim a kotoulistovi sklapne…

…všichni už víme, že tutově dneska někdo pomaže !!! :-DD …prej se bude rozhodovat mezi Natálkou a Nikolou, já bych spíš brala, kdyby vymázla Dájina!… jinak pro Vikouše „Sofiina volba“…pokud vyhodí Nikol, tak rozbije klan N&N&D, což může být krok k snadnějšímu vykopnutí Nely, která tak ztratí jedinou podporu, nebo vyřadí Natálku, čímž nezíská nic, maximálně schytá „hovnotrisk“ od brumly :-D …a jestli se zejtra neozvu, tak mi ruply nervy :-DD

589
mia
Reagovat

585 – a co třeba, že mají oči,uši a někteří i mozek. My totiž vidíme 5 hod. týdně, oni jsou spolu 168 hod. týdně. Vážně si myslíš že např. kluky baví u jídla denodenně poslouchat Viktora jaký jsou blbci že tu svini nevyhodí??? I když tady pár hluchých lidí neustále tvrdí že je Viktor slušný…jéééžiš pardon, dyť televize pípá tak to nemůžete slyšet…:-(((

590
EvkaD
Reagovat

Jak jsem dala ten člínek z času….že přijeli domů, když kliknete na galerii, jdou vám rozkliknout ty fotky??? Mně ta galerie nefunguje. Jen zda je chyba na mém přijímači, nebo jejich??

591
babka
Reagovat

Macík jo zase jsem se pobavila :-)))

592
Macík
Reagovat

591) tak to je, babko, fajn :-DD…je třeba odlehčit zjitřený emoce :-D

593
...
Reagovat

583 babka
Já se třeba na Niki nijak nezlobím. Je mi protivná až na půdu, ale že chtěla vyhodit Naty, naprosto chápu. Proč by neměla zachraňovat Nelu a ségru, když tam obě chce? A tohle jí prostě přišlo jako nejschůdnější, možná jediná možnost. Tenhle krok je od ní naprosto pochopitelný – to, že se chtěla postavit za Naty. Ale je to zkrátka ona, kdo je tam od začátku největší hráč a manipulátor.

595
EvkaD
Reagovat

Ještě jsem si práv všimla, na stránce primy, pod Natálii ikonkou v diskuzi dal někdo foto přímo z nočního stěhování. Jak táhnou kufry a tam Daniela je!!! Mrkněte, stopro je to Dany..

596
Anonymní
Reagovat

Kdo vypadl?

597
mia
Reagovat

596 – Jan Tleskač

598
Petra
Reagovat

586, 590: V clanku pisu, ze prileteli spolu z DR, pod fotkami je text, ze sa Daniela s nimi vitala. A Dominika sa vrhla na Misa.
Ja si skor myslim, ze sa nevitaju, ale lucia, lebo prileteli spolu do Viedne a idu kazdy domov. Fotka 7, Dominika s Misom idu s kuframi, fotka 9: objimaju sa (na rozlucku?)…
Este aj Novy cas nevie co pise. A my musime vymyslat teorie :))

599
Petra
Reagovat

595 – ved ona vtedy (13.5.) este v telke vypadnuta nebola, Daniela, takze este musela byt v Dominikanskej!!

600
EvkaD
Reagovat

599, to jo, byla tam…ale určitě někde jinde, tam je záběr jak jsou s Rockym spolu s kuframa. Pokud letěli dohromady, prosím…že by i společně se balili, nevím…Vypadnutí by měli být bokem..Zase jen domněnka:-)

601
Anonymní
Reagovat

Výhru přeju Nikovi a Nele a jinak je mi to úplně šumák, co tam mezi sebou budou dělat.

602
Petra
Reagovat

600 – Oni nikam vtedy neleteli, zostali v DR, len sa stahovali do ineho hotela. Vyoadnuti aj nevypadnuti. Prilietaju prave po castiach teraz.

603
Nana
Reagovat

Koukala jsem na konec HP z Dánska tuším, že to bylo na starší série a co je to tam za tu skleněnou kouli, co drží na konci a musí jí udržet, aby dostal vítězný pár tu výhru ??? Nevíte???

604
EvkaD
Reagovat

602, tak díky..člověk už blbne z těch teorií…
ale právě to po částech…i ty části možná mají nějaký význam, těžko říct.
Už aby to skončilo, jinak mě doma všichni ukoušou!!

605
Wanna be your monster
Reagovat

595 – To je ale fotka z dílu, kdy si měli všichni zbalit kufry…když vyletěl tomáš a jana…Všichni mají při vyřazování tohle oblečení, co na fotkách.

606
Juggler
Reagovat

461 Radek: ale no tak, Viktor tam byl vzdy jen s janou a naty, spousta dalsich byly sice kamaradi, mozna do te miry ze ho sami nechteli rovnou vyhodit, ale pred Nelou Viktora neznali… vzpomen si na ten bermudskej trojuhelnik nebo woodoo nebo co to bylo jak se tam do Viktora vsichni pousteli. I Rocky je do ted ve vleku Nely, u Martina se to po tom poslednim problemu uz mozna lame, Michal se zatim taky spis drzi u ni protoze se chce dostat k niky. niko je taky jeji pejsek, i kdyz pred viktorem se tvari ze ma svou hlavu. vzdyt kdyz se nela rozhodla nekoho vyhodit, slo to vzdy pomerne lehce. Tomas se tam drzel tak dlouho protoze udelal na co jen pomyslela.

Viktor nehraje otevrene k ostatnim, to by tam dlouho nevydrzel, ale otevrene k divakum, hru priznava a to se mi na nem libi. Jestli je v realnym zivote hajzl nebo ne je vec jina. mozna jo, ja bych rad veril tomu ze ne, ale samozrejme se mozna mylim. ale ted sleduju hru a ta je diky jeho otevrenosti zabavna a hraje to dobre. jedinej se tam postavil zlu Nely. Nela podle mne nic nehraje, to co vidime je proste ona. kdyby hrala, tak je nejlepsi herecka v čr, o par trid vis nez vsechny ty nase hvezdicky. ale neverim tomu, spis se priklanim jak tady nekdo psal ze je na pomezi psychopatie. podivej se kdyztak na wikipedii: psycholožka Isabelle Nazare-Aga uvádí ve stati „Jak poznat manipulátora“ třicet znaků, podle nichž identifikuje osobnost s manipulativními rysy. Za manipulátora považuje takovou osobnost, která vyhovuje aspoň deseti znakům. doporučuju projít všech třicet bodů; myslím, že Nela ve výčtu svých zbraní v tomto ohledu nad Viktorem jednoznačně vede. To že si v jejím případě většina přítomných ani neuvědomuje že jsou manipulováni, jen svědčí o Nelině mistrovství.

rikas da se hrat otevrene nebo zbabele; kdyby Viktor hral otevrene k ostatnim, kazdymu na rovinu rekl kdyz ho nema rad jako Nela, jak daleko by asi dosel? stejne, Nela ma kazdyho rada presne tak dlouho, dokud ten clovek dela presne to co ona chce. kdyz ne, jak sme videli je schopna se hodne nasrat klidne i na Niky.

zajimavy ze na viktora mame tak moc jinej nazor, ale co se tyka Niky si rozumime. ty rikas pani fales, je pokrytecka mrcha. myslim si ze jejich vztah je z Viktorovi strany spis hra, bylo to videt na zacatku kdyz se k ni Viktor snazil dostat bliz. doufam ze dnes zachrani Naty, ale tezko rict. ma na Niki totiz docela vliv, a neni pro nej mozna moc rozumny se ji zbavovat. na druhou stranu, Naty je tam ted jedinej jeho 100% spojenec, snad ho nenapadne vyhodit ji. bohuzel viktor hraje, ma to jako clovece nezlob se, udela myslim cokoli co se mu bude zdat vyhodnejsi, city stranou.

VYŘAZOVÁNÍ dnes vecer:
Byla tam nejaka dohoda ze Martin zachrani Livii? Protoze proc jinak nesla Naty k Martinovi, ktery ji zachranu jasne slibil?

Chtela Naty aby se Martin rozhodoval mezi Naty a Livií, a doufala ze si vybere Livii? Protoze to by byla jedina strategicka vyhoda proc mohla nejit k Martinovi. Ovsem to se mi moc nezda, Martin by spis zachranil Niki nez Livii, takze Naty by to zadnou vyhodu neprineslo. Mozna ze jen Viktorovi stoprocentne duverovala, verila mu vic nez Martinove slibu.

607
EvkaD
Reagovat

Strašně se přimlouvám za nový článek, i kdyby byl stručný..přes 600 komentů a skvělých se nedá na mobilu…musím to přejíždět, jak to půjde, prosím nový:-))

608
Petra
Reagovat

606 – jeee, Radek ma kolegu s elaboratmi :)) Nic v zlom:)

Naty nemohla k Martinovi, lebo tam bola uz Dominika?? Ta predsa odpoveda Gavriely, ze si „vybrala srdcem“..

609
babka
Reagovat

Kdo že má dnes z HP vypadnout ?
Dominïka ne má imunitu, Niky, Daniela, Nela, Naty, Llivie?
Už vím vypadne babka k Sulajmanovi a Hurrem :-)

610
angela
Reagovat

589 mia – jak sama píšeš, je to sestřih z hodin a hodin dialogů, a z toho já holt vycházím… takže jestli na to přišli sami a Viktor jim začal vadit, tak pak nechápu, proč o tom aspoň v jednom sestřihu nedali jedinou malou zmínku… vždyť se to pořád točilo kolem jednoho a toho samého tématu, až to byla nuda až na půdu… a pak najednou buch, z čistého nebe nenávist vůči Viktorovi jak prase, celý bermuďák jen o něm a jeho manipulátorství… a jakákoliv návaznost chyběla… a já osobně pro to mám jen dvě vysvětlení: štáb manipuluje/podsouvá soutěžícím určité věci nebo jsou střihač a spol. packalové (což už jsem taky psala)… a teď která varianta je správně?!?:-)

611
Elko
Reagovat

607: písal som SUNíčkovi, (asi nemá čas, neodpísal), ak nenapíše on… niečo šplechnem ja. Tých komentárov je naozaj dosť, nejak ste sa rozpísali :)

612
Adéla
Reagovat

606 – hezký rozbor Neluše a Viktora, souhlasím. Co se týká párování – určitě tam udělala zmatky pošahaná Dominika, která nevěděla za koho má jít a nakonec šla k Martinovi, tím pádem Naty moc vybírat nemohla.

610 – angela – už jsem si několikrát všimla, že se při sestřihu soutěžící prokecli o věcech, které jim mohl říct jedině štáb. Určitě se tam motají různé vizážistky, kameramani, technici a spol.
588 – Macíku, opět nejlepší rekap, se směju, kraken nemá chybu!!!

613
Adéla
Reagovat

611 – to víš Elko včera to byl hustý díl a ač je venku krásně, grafomani se činí. Dej tam rekap od Macíka a jedeme dál. Teda já se těším na večer!!!!

614
EvkaD
Reagovat

613, já ne…budu muset kvůli Niki vyhodit televizi:-D, a to není tak stará ještě!
Dnes perla ve Spy článku…Prá Kokotdaise už brzo skončí…má prý sledovanost jako ČT 2 ve 4 ráno, když jede monitor:-)))

615
koc
Reagovat

Gino mi v HP prijde jako Rusell Hanz v Survivorovi .. taky ho nikdo nemel rad a jak krasne prezival ..

616
stanley
Reagovat

Můj odhad pro dnešní párování:
NellaGroup (-1), Viktor+Naty+ dva HAFANI (Rocky a Martin)

617
J.
Reagovat

Tak se tim tady snažím prokousat (přes 600 komentů – děs!) a řikám si, že musím na nějaký příspěvek zareagovat a pak zjistím, že už reagoval někdo jiný, tak mám ušetřenou práci… :oP

Jen teda dva poznatky. Ty záběry z toho videa, kde byli Natálie a Rocky, jak byli všichni vyhnáni, dle mě ukazují všechny dohromady – vypadnuvší i ty, co zůstali.
Na těch fotkách nového času je zvláštní, že píšou u fotky Tomáše a Niki že přiletěli o den dřív. Oni sice letěli na 2x a řikali to i v tv, že část letěla jeden den a část další, ale nemyslím, že by soutěžící, kteří byli ještě v HP a ty, kteří vypadli a čekali na návrat domů v domkách v okolí, posílali dohromady namíchané dvěma různými lety. Spíš skupinu co vypadla poslali jeden den a tu, co tam zůstala, druhý den… Takže Niki už by tam později stejně být nemusela když už ani Tomáš neni… ale to je jen dohad. Nicméně, pořád nezapomeňte na to, že kdo vypadne může se do konce ještě vrátit. Předstih je to asi o měsíc, tudíž jim zbývá nějakých 25 dní do konce, tudíž ještě přijde cca 5 nových soutěžících, pokud nebudou nějaké neplánované vyřazovačky (což můžou být na videu ti, které považujeme zatím za členy štábu, protože z HP je ještě neznáme).

A z videa na dnes jsou patrné jen dvě věci – že si Dominika nakonec asi vybere Martina, protože jsou určitě spolu na pokoji. Tudíž k Rockymu půjde jen jedna a to Nela a na Lívii zbyde patrně Mišo. Niko a Daniela jsou také asi jasní, takže Viktor a Niki vs Naty – no a zbytek uvidíme večer… Ale jak tu padlo, nejspíš to Niki neoplatí, pošle jí domů a zachrání jí Daniela… Ale uvidíme večer

618
Petra
Reagovat

Azje to tak, ze isli Dominika-Martin, Daniela-Niko, Nela-Rocky, Natalia-Viktor, tak Nikola mala volneho Misa (ten zostal potom Livii). A nepriek tomu isla za Nataliou?? Niet divu, ze je Rocky nasraty…

619
hanula
Reagovat

a je vůbec někde jasně dáno, že se bude rozhodovat mezi Niki a Naty? Na joj je starší článek, kde se to sice píše, ale po jeho přečtení mi to nepřišlo úplně na 100% a pak jeden novější kde už se jména neobjevují, jen je tam otázka – Medzi ktorými dievčatami si bude vyberať a ktorú pošle nakoniec domov?

620
J.
Reagovat

PS: Jinak ten amaterismus štábních scénáristů a tvůrců se projevuje neustále a na všem možném.
Nevím, zda to někdo zaregistroval, ale včera v rekapu, když mluvil Martin (a vždy k nim vyjede dole na obrazovce ten pruh s fotkou a kolik jim je a odkud jsou), tak tam vyjela fotka Martina Rybky u toho věk 24 a město Karlovy Vary. Nechápu, když to stříhají s takovým předstihem, že tam seknou takovou botu. Ano, splést se může každý a Martin už je tam třetí Martin ve hře, ale Rybka tam neni už nějaké dva měsíce. Když si neumí ohlídat ani takové banality, no škoda slov…
Sice jsem to spojení nikdy nepoužil, ale vše je jednou poprvé: Tedy štáb je mrkev! :oP

621
J.
Reagovat

619 – Tak Viktor to sám řiká v té ukázce na zítra, že se musel rozhodnout tak a tak. Tudíž, kdyby třeba dvě stály u někoho jiného, asi by Viktor o tom, že musel někoho vyřadit, nemusel mluvit. Navíc Niki očividně nahrálo do karet, že si vylosovala Natálie č.2 a ona č.3

Jen je zajímavá jedna věc, když třeba měl být děj napínavý a Naty si měla vylosovat č.5 do párování (protože č.5 mělo tu moc někoho vyřadit) ukázali nám, že si jí vytáhla, ale co si vytáhly ostatní, jsme neviděli.
Tentokrát to sice ještě nevím, ale myslím, že opět pořadí, jaké si mají losovat neuvidíme. Z kraje, když to bylo jedno, tak nám to v sestřihu, kdo si vylosoval jaké číslo, několikrát ukázali… A když už se ví, že to, jaké by si kdo vytáhl číslo, hodně ovlivní to párování, tak to už neukazují, nebo jen co se jim hodí do krámu.
Proto ve mě stále přetrvává pocit, že prostě jedou podle scénáře. Když Jana potřebovala č.1 aby si vybrala Viktora, měla ho. Když Naty „měla vyřadit“ Nelu a měla mít č.5 měla ho… Teď zas potřebuje Niki jít po Naty a jde… Jsou to velké náhody! Nebo spíš – velké náhody…?

622
Petra
Reagovat

620 – ja som si zase vsimla, ze komentator uz 2x nazval Danielu „mladou animatorkou“. Pritom pokial viem, animatorkou ja Nikola. (Jedine ze by som nieco prepasla :))

621 – to ze si „vytiahnu“ cisla tak, aby to vytvorilo „napinavy“ dej, to sme si uz vsimli predtym a teraz to tak bude zas… Holt, nedivame sa na RS, ale na telenovelu…

623
hanula
Reagovat

621 – vím, že se bude rozhodovat Viktor mezi dvěma, ale je 100%-ní, že mezi Niky a Naty?
Nemohla třeba vypadnout Nela? že by kvůli tomu si Martin podepsal ortel, jak říká Rocky v ukázce?

620 – ony jsou animátorky obě

624
EvkaD
Reagovat

623…to by si Viktor tleskal, ne plakal, kdyby Nela!!

625
anka
Reagovat

Macíku, ty seš taky z Brna , neé? si teda fakt medím :-))) když čtu ty tvoje postřehy z paradajzstory

626
J.
Reagovat

623 – Přesně tak, kdyby se Viktor rozhodoval mezi Nelou a kýmkoliv, tak by neváhal. Navíc i Nela sama včera řekla, že Viktor je jediný, za koho by si nestoupla…

627
Petra
Reagovat

623 – tak potom ok. Ale v profile to ma len Nikola…

628
Radek
Reagovat

606
Oni se skoro pokazdy pridaji k tomu, na koho se steka. Na tomase, na viktora, na natalii atd. Takze je to vzdycky tak, ze se slabi pridaji k poprave jeste slabsiho, ktery se proste v tydnu z nekoho vyklube nebo je tam nastrcen. Tak to ve skecce funguje a smecku nevedla nela nebo viktor.
Takze pokud pises, ze viktor ma dva lidi, tak se pletes. Mel jich vic, protoze kdo neni s nelou, je skoro vzdy proti ni a tedy temer vzdy s viktorem. A jak pisete, nelu nikdo nechce, takze je sama s rockym. To je teda imerium jako prase. Jeden poddany, jeste navic ovladany slovenskym bobrem a teprve pak kralovnou z brna.

629
Prochor
Reagovat

Teprve dneska jsem viděl včerejší díl a hrozně mně překvapilo, že Nela + Gino nebyla žádná Itálie. Docela pohodička klídek. Dokonce mi snad poprvé byla Nela sympatická když Ginovi holila nohy a ode mně to je teda velký slovo.

630
J.
Reagovat

629 – Ono to bude možná proto, že to celé ve skutečnosti neni takové, jak my to vidíme, ale jen takové, jaké to vidět máme. A o tom je celý HP od začátku… Jestli tohle je „pravá a typická krabicová RS“ tak je dnes 24.prosince :oD

631
Prochor
Reagovat

Hlavně si myslím, že mezi Nelou a Viktorem existuje jakýsi respekt. Nela si určitě víc váží chlapů, kteří jí neuhnou a řeknou jí do očí třeba i to, že chtějí aby vypadla, než chlapů kam vítr tam plášť. Ale v dané situaci je jasné, že jeden z nich musí ven, což chápou oba dva velice dobře. Takže jsou to dva kohouti na jednom smetišti.

632
Radek
Reagovat

606
jeste jedna vec. Ke zbytku nemam cas argumentovat.

„rikas da se hrat otevrene nebo zbabele; kdyby Viktor hral otevrene k ostatnim, kazdymu na rovinu rekl kdyz ho nema rad jako Nela, jak daleko by asi dosel?“

To co pises je blbost, protoze Nela tak hraje (otevrene, jak´s sam napsal) a je zatim minimalne tam, kde viktor a uz je tam dyl.
Takze to taky neni spatna „strategie“.

Takze nela dosla s jejim stylem dal, nez viktor. Jinak ja nerikam, ze je nela ctnost sama a verim i tomu, ze bude +- podobna v realu tomu, jaka je tam, ale ja i v realu snesu radsi takovyho cloveka, nez psika niki nebo slizaka viktora, protoze ten bude slizkej a podrazackej i venku. Nehlede ted na to, ze tam se na ne divame jak v akvarku. S clovekem typu nely si bud sednes nebo se pohadate a vickrat se nevidite, protoze se nepotrebujete, kdezto super „kamaradi“ jako niky a viktor, kteri jsou nejlepe se vsema za dobre, jsou ti k nicemu, protoze te kdykoli podrazi, i kdyz ti kolem huby mazou med.

633
Prochor
Reagovat

Niky říká Viktorovi že je největší manipulátor? A když poslala Nika aby za ní udělal špinavou práci u Dominiky to bylo co ?

634
ir.
Reagovat

Můj tip. Vikouš se bude rozhodovat mezi Naty a Niki. Zvolí (na vyhazov) logicky Niky i s tím rizikem, že se za ni obětuje ségra (což se možná ještě nedozvíme v tomto díle, ale rozloží to na další) , i tak tím oslabí Nikinelin tábor. Nikina slova, že jí to Viktor dluží, nemůžou obstát, neb v té době Niki mezi Leem a Vikoušem nezvolila Vikoušem proto, že by ho chtěla chránit, ale vyhodila Lea proto, jelikož nechtěla být za úplnou blbku, neb jí předtím dal Leo docela slušný kopačky, což v té době tento důvod i sama přiznala. Nelu tam potřebuje proto, že by si až do finále mohly chránit záda a ve finále, pokud by neztratila svůj pracně budovanej andělskej „ksichtík“, tak by Nelu slupla jak malinu. Martin se možná postavi na Vikoušovu stranu a slovně ho podpoří v tom, že vyhodíl Niki, čímž se otevřeně postaví proti Nikinelině táboru. Jinak pokud bude Maritn v páru s Dominikou, tak mu z ní slezou vlasy, nasadí kutnu a dobrovolně odkráčí do kláštera vstříc celibátu. Niki proti Naty jede samozřejmě už delší dobu. S tou by totiž ve finále přece jen mohla mít poněkud větší problém neb cítí její oblibu způsobenou její poměrně nekonflitní, milou, bezprostřední povahou.Pproto často předhazuje alespoň její jakože sníženou ženskou hrdost, aby alespoň něco špatného na ní ostatním, venku i uvnitř, vnukla. To kdyby náhodou neklaplo se jí zbavit a eventuelni ji i pro tento krok ospravedlnilo. V každém případě jí tah s riskem možná vyjde, i když bude muset přece jen něco obětovat, což není ségra, s tím se počítá, ale právě její dlouho budovaná tvář. Ale to je jen moje skromná konstrukce, nechme se překvapit ještě nějakým třeba ne teď čitelným zvratem. Jinak to není z mého pohledu Nikina dehonestace, naopak, obdiv.

636
mia
Reagovat

633-to nebyla její práce přecik!!! On nechtěl aby si za něj Zpěvanka stoupla protože to už slíbil Marfušce. To za něj maj fšecko dělat ženský a on bude v pozici Buddhy mudrovat jak to ty baby kombinujú???

Přidat komentář