Panáček v reality show

Hotel Paradise: dnešní párování otřese rájem! Rozhodně Viktor!

24. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Aspoň tak nám to servírujú v jednotlivých článkoch Jojka s Primou. Párovací deň sa pomaličky, ale isto posúva. Z pondelka, na utorok, pred týždňom na stredu a tento týždeň na štvrtok. Dnes bude prebiehať párovanie v Hotelu Paradise opäť inak ako podľa klasickej šablóny. Najväčší manipulátori sú izolovaní od ostatných obyvateľov. Ostatní súťažiaci kujú plány na dnešné párovanie. Kto dnes vypadne, dozvieme sa už o pár hodín.

Manipulátori na samotke

Súťažiaci Hotela Paradise rozhodli. Najväčšími manipulátormi sú Nela a Viktor, Nela však tvrdí, že ak by sa volil len jeden človek určite by to vyhral s prehľadom Gino. Či sa to Nele, páči alebo nie, nakoniec si užila pekný deň s jej najväčším rivalom. Štáb sa rozhodol presťahovať najväčších manipulátorov do apartmánu Honololu.




Manipulátori sa nemohli zúčastňovať všetkých možných taktík, ktoré vymýšľajú ostatní súťažiaci, aby si zachránili svoj zadoček. Ak si niekto myslel, že naši manipulátori sa budú hádať alebo celý deň bude na izbe vládnuť tichá domácnosť, bol na omyle. Nela dopriala Viktorovi beauty deň, Viktor Nele naznačil prečo priberá. Z manipulátorov sa stali holúbkovia. Na záver chýbal len vášnivý bozk… či?

Nové páriky na obzore

Podľa posledných epizód sme zistili, že Niki to viac ťahá k Mišovi. Niko z toho nadšený nie je, ale nemá za potreby riešiť každý deň. Dominika sa zaľúbila do Martina. Najväčším zamilovaným párikom je Rocky s Natálkou, ktorý si hrkútali aj vo vírivke počas Natálkiných narodenín.

Pretaktizované párovanie

Štáb prichystal pre obyvateľov hotela opäť malé prekvapenie. Dnešné párovanie prebehne nasledujúcim spôsobom: Ako prvá si bude vyberať Dominika s imunitou, po nej si vyberú partnerov dievčatá podľa vyžrebovaného poradia. Ten muž, za ktorého sa postavia dve ženy, bude katom. Dominika sa potešila tejto informácií najviac, no jej rôzne taktiky pomýlili snáď všetkých. Vyberie si Martina, Nika alebo Rockyho. Ostatní súťažiaci neustále prispôsobovali svoje taktizovanie a ako povedal na záver Niko… vznikne z toho veľké h.vno. Podľa posledných informácií rozhodne „najväčší manipulátor“, ktoré dievča pôjde domov.

Martin ide proti Nele, Niki najväčšou hráčkou?

Súčasný partner Nely, má už jej správania po krk a chce z dnešného párovania vytĺcť maximum. Martin chce, aby vypadla Nela. Nela má pocit, že Dominika je veľmi zmätená a absolútne nevie, koho si vyberie. Martin sa snaží prehovárať Rockyho, aby mu pomohol s jeho plánom. Urobí si týmto krokom nepriateľov u ostatných obyvateľov? Martin chce vyhodiť Nelu, Niki zase Natálku? a zároveň chce zachrániť svoju sestru Danielu a Nelu. Niki sa rozhodla pri tomto párovaní vsadiť vabank a chce sa postaviť tam, kde sa postaví Naty. Tá si s najväčšou pravdepodobnosťou postaví za Viktora. Niki si verí, že Viktor zachráni práve ju, pretože ona zachránila Viktora, keď si mala vyberať medzi Leom a ním. Uvidíme ako to nakoniec dopadne.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 320
1
Gabi
Reagovat

Další hráč HP na obzore… http://www.facebook.com/Miiirecek

2
ir.
Reagovat

Můj tip. Vikouš se bude rozhodovat mezi Naty a Niki. Zvolí (na vyhazov) logicky Niky i s tím rizikem, že se za ni obětuje ségra (což se možná ještě nedozvíme v tomto díle, ale rozloží to na další) , i tak tím oslabí Nikinelin tábor. Nikina slova, že jí to Viktor dluží, nemůžou obstát, neb v té době Niki mezi Leem a Vikoušem nezvolila Vikoušem proto, že by ho chtěla chránit, ale vyhodila Lea proto, jelikož nechtěla být za úplnou blbku, neb jí předtím dal Leo docela slušný kopačky, což v té době tento důvod i sama přiznala. Nelu tam potřebuje proto, že by si až do finále mohly chránit záda a ve finále, pokud by neztratila svůj pracně budovanej andělskej „ksichtík“, tak by Nelu slupla jak malinu. Martin se možná postavi na Vikoušovu stranu a slovně ho podpoří v tom, že vyhodíl Niki, čímž se otevřeně postaví proti Nikinelině táboru. Jinak pokud bude Maritn v páru s Dominikou, tak mu z ní slezou vlasy, nasadí kutnu a dobrovolně odkráčí do kláštera vstříc celibátu. Niki proti Naty jede samozřejmě už delší dobu. S tou by totiž ve finále přece jen mohla mít poněkud větší problém neb cítí její oblibu způsobenou její poměrně nekonflitní, milou, bezprostřední povahou.Pproto často předhazuje alespoň její jakože sníženou ženskou hrdost, aby alespoň něco špatného na ní ostatním, venku i uvnitř, vnukla. To kdyby náhodou neklaplo se jí zbavit a eventuelni ji i pro tento krok ospravedlnilo. V každém případě jí tah s riskem možná vyjde, i když bude muset přece jen něco obětovat, což není ségra, s tím se počítá, ale právě její dlouho budovaná tvář. Ale to je jen moje skromná konstrukce, nechme se překvapit ještě nějakým třeba ne teď čitelným zvratem. Jinak to není z mého pohledu Nikina dehonestace, naopak, obdiv.

3
Wanna be your monster
Reagovat

1 – No mohli tam šoupnout zas někoho v jiném stylu, pořád samí svalovci a holohlavci.

4
J.
Reagovat

Tak já se tedy přesouvám Elko ;o)
Ještě mě napadl jeden takový postřeh.
Na ofiko webu Primy je to počítání dní. Párování k dnešku je den č.59 – což je pro nás v tv. Ale u nich se pokračuje, pokud vím, stále v tradici každý pátý den párování a každý další většinou přijde někdo nový. Jen u nás se tím, jak byl rekap některé dny jen o dvou – třech tématech (např to řešení Tomáše, než vypadl), kdy se pak posunulo párování z pondělí na čtvrtek (nejspíš kvůli sledovanosti, aby se nekryl HP – párování s vyřazováním Hlasu na nově), ty dny posunuli.
Takže mám ten pocit, že u nich je ve skutečnosti (myslím v tom, co je natočené, ne v reálním čase) o 3 – 4 dny méně a dnes tam mají jakoby teprve naše pondělí (protože s tím, že se párování posune až ke čtvrtku na začátku asi nikdo nepočítal a oni tam stále mluví poté, co párování skončí a další den přijde někdo nový, že mají další 4 dny na to, než bude další párování, atd.) – tudíž jejich dnešní den je 55-56 (55 pokud první párování, kdy vypadla Klaudia bylo 5tý den od prvního co byl v tv (tedy první a druhý díl byly z jednoho dne) a 56 pokud první párování bylo 6tý den tak jak jsme to viděli – tedy následující pondělí od toho, co se HP začal vysílat).

Takže aby to vyšlo do prvního týdne v červenci, budou muset zase postupně vracet to párování k pondělku a v těch rekapech spojit párkrát třeba dva dny do jednoho. Nic jiného, jak by to mohli udělat, mě nenapadá a nepředpokládám, že by to prodloužili do půlky července, jelikož sledovanost asi nic moc nebude…
Ale to já jen tak, aby řeč nestála :oD

5
EvkaD
Reagovat

Znova jsem si pustila to video z Joj.. Niki tam sedí s Rockym! Seděla by tam s ním po párování, kdyby kvůli ní letěla Naty!! Niki říká, že po ní BUDOU chtít jít, může to být před párováním!!
Kéž by..kéž by Naty zůstala, není možné, že by těm dvěma slépkám Nele a Niki vše vyšlo!! Hlavně, pokud by na ně nevyzrál Viktor, pak nikdo… A to je zklamání:-(

6
susanq
Reagovat

3: no jo, mohli tam konecne poslat nejakeho Ajtaka s bielymi ponozkami v sandaloch, s pozostatkami po akne a bledou, nevypracovanou hrudou, ale za to myslou plnou teorie relativity :D:D

7
koc
Reagovat

4 – mas poctarsky dar ;-) .. HP jede v TV od 5.3 staci si to spocitat + se zacalo natacet o cca 7-14 dni drive aby bylo co strihat

8
mia
Reagovat

5 – Ó bóže to je takové zklamání…doporučuju vzít si ve 21.30 nějakou uklidňující pilulku nebo to s Tebou sekne…:-P

9
J.
Reagovat

7 – :o) Oni v podstatě sami sebe zpozdili o 3 dny. A kdyby se párování posunulo ještě na pátek a příště na pondělí, tak vlastně den párování doženou, akorát s tím, že o týden později…

Chm – zajímavé spojení – „doženou“ a „o týden později“ :o) Mě už to přijde jak v nějaké sci-fi kde se cestuje časem – ale můžou za to oni, kdyby to vysílali v reálném čase, v jakém se krabicové RS typu VV a BB často vysílají, nebyl by v tom takový hokej :oP

10
Petra
Reagovat

5 – Scena Niky s Rockym moze byt po parovani a ona mu vysvetlujem preco to urobila… Moja teoria :)

11
koc
Reagovat

9 – pokud to chapu spravne vse az na finalove epizody je natoceno .. finalovych epizod muze byt od 5-10 + live dil .. nebo uz maj vse natocene a ceka je pouze live dil a potom nejni co resit

12
Petra
Reagovat

4, 9, – J. – libi sa mi, ze si das s tym praci to pocitat, aspon si nemusime lamat hlavu :) Aj tipy ti vychadzaju.. Si dobry :))

13
J.
Reagovat

11 – No mělo by být natočené vše, krom posledního týdne, kdy zbyla finálová 10tka a každý den měl vypadávat jeden (nebo po párech – bůh ví), které by dle dřívějších slov dramaturgů měla vyřazovat porota z vypadnuvších soutěžících, až by zbyla finálová čtyřka a tedy poslední díl, kde už máme rozhodnout my…Tudíž chybí 7 dílů, které by měli dotočit jinde

14
J.
Reagovat

12 – Díky. Někdy si řikám, jestli se tomu nevěnuju až moc! :oD

15
Ufonka
Reagovat

8 – pilulka dobré :)
Nepřijde mi od Niky hráčské chtít zachraňovat „konkurenci“. Na druhou stranu je to hra a ona chtěla zachránit zadek svým kámoškám. Na tom, co si vymyslela nic podlého jak bylo naznačovaného mi opravdu nepřišlo.
A já naopak jsem kvůli Niky a Nikovi a jejich posouvání :) TV ráda zapla.
Jsem zvědavá na další posuny – myslím že Nikča právě kvůli posunům nechtěla za šišlu, aby se v pokoji nespustila :).
Nela s Viktorem na samotce mě bavila. Dokonce se i usmívala.
Dominika je kapitola sama pro sebe – neuvěřitelné a o její družce Lívii moc slyšet není.

16
Petra
Reagovat

11- skoncili s natacanim tyzden predcasne a povedali, ze to cele skratia o ten tyzden. Ako budu vypadavat ti posledni uvidime. (V americkom HP vypadaval niekto vo finale kazdy den, bud jeden alebo po paroch, v uplne poslednom dile boli 4 posledni.)

17
J.
Reagovat

Ono s tím zachraňováním druhých (které hodně lidí komentovalo na předchozí diskuzi negativně či pozitivně)se to má asi tak. Dokud jich je tam dost, každý tam chce udržet ty lidi, s kterými se baví nejvíc, ale samozřejmě, až půjde do tuhého, tak už tam bude každý sám za sebe. Ale když je teď reálná možnost třeba pro Niki, aby jí tam zůstala Daniela i Nela tak je pochopitelné, že to chce zařídit tak, aby to tak vyšlo. Totéž v případě třeba Natálie, která chce, aby tam zůstala např.Dominika s Lívií, protože se s nimi baví víc, proto zas tábor č.2 řeší, aby zase zachránily ony tři sebe navzájem a vypadla jedna z tábora č.1…

18
mia
Reagovat

Holky sice říkaly, jak by se Zpěvanka hodila k Tomášovi ale ten by z ní zešílel. Pro něj by byla Lívie: klidný, téměř neviditelný pár. Všimli by si jich až ve finále (Lívie umasírovaná k smrti)…:-D

19
J.
Reagovat

16 – No a oni to právě podle těch slov dramaturga dotočili k tomu bodu, kdy jich zbylo po posledním párování z 11ti těch 10.a dál to dotočené neni. Takže to maximálně nějak sestříhají, ale to finálové vyřazování (tedy z top 10 na top 4) je stejně ještě čeká.
Nejspíš proto taky dramaturg v Noci v ráji řikal, že jich tam nakonci bude více než má. Myslím, že se ta porota těch, co budou vyřazovat ty zbývající, bude skládat z většího množství vypadnuvších, než se původně plánovalo…

Ovšem, jakým způsobem to dotočí, bude možná i překvapení pro samotný štáb. Kdyby vypadávali po dvou denně, tak to mají zfouknuté za 3 dny a čtvrtý den by mohlo být to velké finále pro nás. Kdyby po jednom denně, tak je to na 7 dní a 8.den je smsfinále pro nás…
Ale i tak ten závěr už nebude ono, když se to nejdůležitější naruší tím, že je vyházeli z HP

20
EvkaD
Reagovat

8, pilule ne, to raděj panáka:-)
Právě, že Niki se neposunuje, všimli jste si, že skoro nikdy neukázali nic z jejich noci s Nikem?? Už i Nelu s Martinem a Martinovu ůdrzost a hrubostů ukázali, Niki nic…Něco tam s tím Nikem dělat musela večer??? Že by pohádky?

21
Wanna be your monster
Reagovat

Mezi Dominikou a Martinem začíná vznikat určité napětí. Kromě vzájemných sympatií se Martin snaží využít její moci, a vyhodit tak Nelu. Martin naléhá také na Rockyho, aby mu pomohl s jeho plánem.

Tak proto si „podepsal ortel“.

22
mia
Reagovat

21 – nezapomeň na Martinovo zaměstnání, dovedu si představit jak musí být nasrán že ho ztříská ženská a on jí nemůže dát ani pokutu.

23
Macík
Reagovat

…vy moji bombarďáááščci, super analýýzy…já si dala tři dvojčičky na terásce a těrazky se v nich jaxi zrácim..muhehehehe…jen mi někdo řekněte, kdo dneska vypadne, ať klidně spim…díííky…muhehehehe :-DD

24
EvkaD
Reagovat

22, a ještě dostane poslední napomenutí on:-))

25
mia
Reagovat

24 – no třeba štáb čekal nějakou akci…jenže on je tak lenivej že jen polehává a žere. A to že se mu líbí Dominika nedokážu pochopit ale a) je to policajt
b) možná jsem já divná

26
Ufonka
Reagovat

posouvání myslím v uvozovkách
mě bavilo je sledovat jak spolu dobře vychází, a vychází oba dva s každým v hotelu
pokud by to bylo jen o konfliktech tak to by mě nebavilo
co si pamatuju šahal Niko na kačku jen Nele ty první dny
a upřímně krocan ani kačeny mě v RS neberou :)
i když jsem si vylepšila názvosloví :D

27
Miky
Reagovat

23 –
Macík, odíde môj idol DANIELKA – aj keď vyradená nebude,
na to by som stavil ďalšie 3 dvojčičky.
Obetuje sa za sééégru, nakoľko Hafík sa po nechutnom olizovaní s Telocvikárom ( čím porušila sľub karibskej čistoty daný v Prahe ) ešte nemôže ukázať doma maminke T. na oči.
Takže skončí NAJKRAJŠIA DANIELKA.

28
EvkaD
Reagovat

25, prvně jsem si myslela, že já jsem divná..Říkalo se krásné holky dojdou, hmm. Ta Dominika, já ti nevím k čemu přirovnat, jakoby na sobě měla masku z gumy, vůbec nechápu, jak může být přitažlivá pro Martina…I když on asi pořebuje, Nela nic..Naty se nehlásila,tak snad tady…

29
Melanie
Reagovat

28 EvkaD: Martinovi se líbí každá, hlavně když mu dá najevo, že by mohla být i přítulná. :o)

30
mia
Reagovat

28 – já Ti holka nevím… obávám se, že jestli Zpěvanku přefikne už se jí nezbaví a ona bude trvat na sňatku…:-))

31
Macík
Reagovat

27) hmm…tipuju stejně :-DD tak děkáč ! :-D

32
mia
Reagovat

…a strašně mě štve, že těm holkám slovenským těžko rozumím. Divně mluví i ta Lívie…tak zvláštně huhlá. Ze slovenek jsem rozuměla jen Klaudii a Natálii (Halóóó ty kokos)

33
Mikes
Reagovat

Prochore, ad Vikouš s psychopatkou sám na pokoji:
Co jsi čekal? Psychopatka má z Vikiho respekt, ví, že s ním se do hádky pustit nemůže, protože on neskáče na její úhybné grify, drží se přísně tématu. V diskuzi ji převálcuje. Už jenom to, že mu nabídla spolupráci svědčí o tom, že se necítí pevná v kramflecích, je to její projev slabosti. Viki zase ví, že spojit se s psychopatkou, která nedodržuje nic z toho, k čemu se zavázala, by byla sebevražda, proto ji rovnou spláchl. Sám se do slovní konfrontace nepustí, protože k čemu by mu to bylo? Ještě by na sebe mohl něco prozradit, vykecat – i tak se mi zdálo, že se z něj Nela snažila obratně něco vypáčit, ale on se vždy včas zastavil.
Jinak ji ale bezvadně školil, počínaje nevtíravou a nekonfliktní přednáškou o přežírání se, čímž jí tu večeři parádně znechutil, a konče zastřeným výkladem, že ji si nikdo rozumný nevezme ani náhodou. Jo, na diskošce může být za hvězdu, ale v normálním životě, vztahu?

34
mia
Reagovat

Panáčkovci připravte se, nalijte si (se) a neberte to tak smrtelně vážně. Je to jen hra (snad)…:-D

35
Miky
Reagovat

34 –
Presne tak Mia,
Macík to už urobila aj bez výzvy, a urobila najlepšie.
A pripájam sa, aby sme nebrali život až tak vážne – aj tak z neho živí nevyviazneme.

36
koc
Reagovat

35 – Gino si urcite pomyslel neco o krave :)

37
koc
Reagovat

co to ta Gavriely mekta :o .. Livie mas to tezsi nez Dominika :o .. sak to mela jednoduche

38
Icecube18
Reagovat

Gino je idiot

39
angela
Reagovat

Tak teď mě Dominika dostala… Martin ji řekl, že jestli za ním bude stát Livie a Natálie, tak si vybere Natálii… zopakoval ji to 2x nebo 3x… a ona pak jde za Natálií a řekne jí, že si musí vybrat Gina, protože Martin řekl, že ji vyhodí… no comment…

40
Jana1
Reagovat

To teda jo…..zklamal…..co to hraje……????!!!!

41
koc
Reagovat

Gino neni hrac ..

42
angela
Reagovat

…a Gino mě nasral:-(

43
Mikes
Reagovat

Radku, manipulace není jen o tom, že někdo něco za zády. Daleko horší je manipulace face to face. Pohrdavé a nadřazené jednání, styl mám vždy pravdu, uhýbání od nepohodlného tématu, urážení se při současném soustavném urážení ostatních, vyvolávání pocitu viny u druhého, popření toho, co řeknu před pěti minutami, převracení naprosto všeho, podsouvání smyšlenek ostatním, soustavné lhaní – prostě přesně to, co předvádí tamní psychopatka. Ta přitom nejedná až tak moc promyšleně, taková má své svinské chování v sobě prostě zakódované. Taková se nezmění, ani kdyby chtěla, protože taková si nepřipustí ani stínem, že je nesnesitelná mrcha.

44
viki
Reagovat

Mě nasrala Nikola i Gino…nějak to nechápu, kdo to takhle zmotal. Natálka tam klidně mohla ještě zůstat….

45
koc
Reagovat

zaber na Nelu :D

46
Jana2
Reagovat

A jak se bude volit celkovej vítěz? Nechala bych hlasovat vypadnuté obyvatele HP :-D

47
koc
Reagovat

jak si to vse umi Niki krasne omluvit a vysvetlit :) ona sam v ohrozeni nebyla

48
ufonka
Reagovat

A proč by tam mela zůstat víc než jiní??
Vždyť je to hra o vyrazovani ne?

49
angela
Reagovat

No Nela dostane v Dominice opravdu sobě hodného „partnera“ – opravdu mě dostala tím, co nalhala Naty… a je jedno, že Naty neměla v úmyslu se za Martina postavit…

50
mia
Reagovat

Mikes – Tobě z toho legálně jebne…nebo vlastně už jeblo

51
Klaris
Reagovat

Tak tímto krokem pro mě Viktor už není hráč, ale s.áč. Natálky je škoda, daleko raději bych viděla vyfičet tu odpornou Nikolu. Achjo.

52
Wanna be your monster
Reagovat

45 – Taky jsem se smála :D

Jinak škoda s tou natálií…fakt jsem čekala, že Viktor pošle Niki domů, když se na ní tak blbě díval.

A Brumla je fakt zamilovaný, a jak se ze začátku bránil.

53
EvkaD
Reagovat

Gino jsi chudák, ne hráč..A ta Niki…nemám slov. Je mi líto Rockyho!!! Asi k ní fakt něco cítil!!! Jsem zvědavá, co ještě potřebuje aby se postavil těm 3 kravkám!!!!
Proč nešla Niki k svému Mišánkovi, ubožačka!!

54
CarculkaC
Reagovat

Viktor to zazdil. Nikdy bych si to nepomyslela, ale pokud půjde ve finále o boj mezi Niky a Nelou, jsem pro Nelu. Martin má spoustu plusových bodů, pěkně to asi schytá, co už sám mezi nimi….

55
Macík
Reagovat

no jo, Nelina Nikoly záchranu neocenila :-DD …

56
CarculkaC
Reagovat

43 Mikes – souhlas, přesný popis. A pak kdo je tu slepý….

57
CarculkaC
Reagovat

55 Macík – ale ona nechrání Nelu, potřebuje ji aby vyhrála.

58
koc
Reagovat

Martin pujde pristi tyden

59
angela
Reagovat

53 EvkaD – taky mě nas*al, ale jeho důvody chápu… bral to z pozice přežití… ale paradoxně i z pozice hráče, protože má tak větší šanci přežít/jít dál… jenže je otázkou, jestli to pro 3 grácie a spol. bude něco znamenat… i když teď je pro ně nepřítel č.1 Martin…

60
koc
Reagovat

ty omluvy Niki nechapu

61
koc
Reagovat

do me nekdo hucet podobne jako obe Tecka tak skocim ze skaly .. ten uzavrenej prostor je vazne na palici

62
Jana1
Reagovat

Panebože, ta Daniela….nebylo lepe, kdyz mela depku a nemluvila???? kdo ji ma poslouchat….hruza

63
Jana1
Reagovat

Nela svoje stado zase da pekne do parady, co si kdo na ni dovoluje??:-D

64
Jana1
Reagovat

Ta Niky je mrcha číslo 1

65
Icecube18
Reagovat

To jsou kydy co ta Nikola mele

66
Dee
Reagovat

Slyšela jsem dobře? Daniela hučela do Rocky a mj. povídala, že Nela říkala, že straščně chtěla oddalovat příchod sestry Nikoly….buď omylem něco prokecla anebo fakt neví co mele:-)

67
Macík
Reagovat

Nikole se prááááášííí od huby:-DD …skrytá hráčka se nám vodhalila :-D

68
mia
Reagovat

Brumla je neuvěřitelnej RÉTOR…a Dominika má strašný slechy. A i Rocky se vyjádřil, že je to hezká holka…tak ta závada je na mojí obrazovce a tímto se Dominice omlouvám, že jsem zapochybovala o její leposti.

69
Jana1
Reagovat

Najednou je to o ničem….samá faleš…..myslím, že Viktorovi uvnitř je zle ze sebe samotného

70
Macík
Reagovat

57) to je otázka ??? jestli ji opravdu tak nutně potřebuje ? :-D

71
Zorro
Reagovat

Celou dobu fandím Viktorovi, ale dneškem u mě skončil. Nechat si Nikolu – to těžce přetaktizoval. Celou dobe bojuje proti všem Neliným patolízalům a teď se najednou bojí. Takhle se té příšerné trojky Nela-Nikola-Dominika nezbavíme nikdy.

72
Mikes
Reagovat

Tak ty Nikiny klíny do hlavy, to je fakt hustý. Ale oproti manipulaci Nely je aspoň mnohem inteligentnější.
Není ten tělocvikář poněkud tupý? Nebo to vidím jenom já?

50 – mia: a v čem mi, prosím, jeblo? Popsal jsem Nelinu špatně? Díváme se na stejný pořad? Nikdy jsi se nesetkala s takovým člověkem (takoví dokážou být i chlapi, i když ti aspoň netrpí pocitem, že mohou druhého utáhnout na svoji frndu – ostatně, i Nelina časem prozře, že ani ona ne).

73
Jana1
Reagovat

Ach jo……zas to bylo tak nadejne…..koho to ted bude bavit?????

74
mia
Reagovat

ajajaj…Brumla se do toho zamotává…

75
Macík
Reagovat

…a brumla dostane navíc od Nely pomalu přes držku :-DDD

76
anja
Reagovat

huuf, kdyby neexistovalo slovo „jakoby“ tak si Brumla s marfušou nepokecají

77
mia
Reagovat

a fčil přepnout na JOJku a ještě jednou…

78
Wanna be your monster
Reagovat

Bože ty Nikoly kecy k Brumlovi, jaký je frajer….ten frajer se normálně zamiloval :D

79
anja
Reagovat

mňo a jinak to bylo teda zase dráma. Houby manipulátor, hráč a taktik Gino, sfiňák a posera je to!

80
Abigail9
Reagovat

Viktor že není hráč? No neřekla bych. Vyhodit v týhle situaci Niky by moh udělat jen magor bo skalní příznivec telenovel.
33 mikes: jj, Nelka je učebnicovej příklad manipulátora :-) Ona není vůbec blbá, ale má jednu velkou slabinu, jak už to tak u manipulátorů bývá – vůbec si svoje manipulátorství neuvědomuje, natož aby si to přiznala, když už je někdo odhalí. Hrálo by se jí pak líp..

81
Mikes
Reagovat

39 – angela: přesně tak, otázkou je, jestli je Domča immervéhre sjetá, nebo tak blbá, nebo navedená (třeba Nikčou). Martin je trulant, když si to nevyřešil sám z očí do očí a naopak to svěřil něčemu tak mimóznímu, jako je tohle labilní strašidlo.

82
mia
Reagovat

Bože, to je tak dojemný…musím si nalejt ještě jednou…

83
Macík
Reagovat

…no, těžko říct, jestli se Vikouš rozhodl správně ??? z mýho pohledu NE, tohle byla, podle mne, tatktická chyba a předpokládám, že příště končí a Nelina si ho ještě vychutná, než ho z ráje vykopne…

84
EvkaD
Reagovat

Ten Gino to tak posral, na co si hrál? I malý synovec má víc odvahy…Jediný Martin, teda klobouk dolů..A bylo mi zle i z Nika, jak mu zlostí oči svítily, když nadával Martin na Niki…Ne, kopnout do pr..ji měl, hlavně Rocky!! Ty srance, co tam na omluvu ze sebe tlačila…
Jak tady někdo psal, to raději Nela…Od začátku zákeřná je, tahle je anjelik rája…ale kdeže, mrcha na entou!!!
Teď zpracuje Gina na pokoji a budou všeci plácat bábovičky na písku, a hrát tatata, pohádka!!
Překvapila mě Nela, že nešla k Nikovi, myslela jsem, že k Mišovi nikdy!!

85
ir.
Reagovat

Tak poprvé udělal Vikouš něco, co jsem od něho nečekala a dost mě tím zklamal, ale paradoxně mi byl poprvé sympatický – předvedl, nebo lépe řečeno snad i měl, páč mu to tentokrát skoro i věřím, morální kocovinu.

86
Wanna be your monster
Reagovat

To mě tež štvalo, jak Niko nedokázal pochopit, že někdo by radši vyhodil jeho jahódku.

87
...
Reagovat

Lidi, neblázněte. Z vás mluví emoce. Taky by se mi tam líbila víc Naty než Nikola, ale to Viktorovi taky. Právě teď ukázal, že mu to myslí. Klidně mu vyčítejte, že se neřídil srdcem, ale on hrál!!! Kdyby vyrazil Niki, byl by mnohem víc v prdeli. On jen hrál o svoji záchranu a u mě má plusový body, i když Nikolu nesnáším.

88
Mikes
Reagovat

anji (79), taky to nechápu. Co z toho, proboha, může mít. Vždyť takto (grácie si tím nezískal) tam mohl mít Naty i s brumlou, Martina, určitě i Lívii a tělocvikáře by snad také zvládnul, proti sobě jen duo + méďa, kdežto nyní je opravdu sám. Tak jaká taktika, kristepane?
Jsem náramně zvědav na další soužití Vikouše se zachráněnou Nikčou, jak ta se mu odvděčí.

89
mia
Reagovat

…a pohled na Dominiku jak se při párování klepe strachy kdykoli za jejich zády (s Rockym) některá holka prošla…a pak si oddychla…bože ona vůbec nepochopila že si k nim nikdo stoupnout nemůže. Ta má dost!!!

90
Macík
Reagovat

85) to je fakt :-D Nikola se, podle svých slov, přesvědčila, že Vikouš není šmejd :-DD

91
anja
Reagovat

80 Abigail, v jaké v téhle situaci? Jakože Niki je tam potřeba nechat, protože PROČ? protože má od počátku našlápnuto k vítězství? protože je tam hlavní figurka? právě to je důvod ji teď zrovna vyhodit

právě v téhle situaci ji mohl Viktor pohodlně odstřelit a před ostatníma co by se na něj zlobili, by to mohl v pohodě zdůvodnit

takhle se projevil imho jako ne hráč, ale sráč

vyhazov Niki by opravdu vadil jen Nele a Dáje, toť vše, ostatní by to ocenili a Niko i Šišla by to pochopili

92
EvcaK
Reagovat

88 a další – příští týden je vyřazován kluků. Naty by šla zpět za brumlou, takže by v ní Viktor neměl jistotu. Niki se dnes ukázala jako kámoška, bojovala ze všech sil za ty svoje. Škoda Naty, ale je to hra. Takže má Viktor naději, že příště Niki zabojuje i ze něj. Myslím, že dobře ví, že Niki má větší páky i sílu, než Naty.

93
Runnis
Reagovat

kdyby si ta Nikola nesrala do huby, nechápu, že jí to Rocky neřekl, jak míval ve zvyku….prý, že ho zachránila, Lea si tenkrát nevybrala jen kvůli své hrdosti, že se nechtěla ztrapnit, z žádnýho jinýho důvodu. Začíná mi ta holka dost vadit, taky jsem fandila Natálce a jestli si myslí Vikouš, že takhle to ve hře dotáhne dál, tak omyl, už teď se ví, že o vítězi rozhodují diváci a tímto těžce ztratil body. Ale kdoví, možná mu to po pár dílech odpustíme….tak jako mi vadila Jana, když byla po boku Viktora, fandila jsem jí, tak, jak mi vadil Rocky, když si vybral Marfušu, tak jsem mu taky odpustila, dnes body plus Martin.

94
Macík
Reagovat

87) to je možný, ale podle mého skromného mínění, by byla Nela bez Niki …v prdeli…a ostatní ??? ti se dycky přeci přizpůsoběj situaci a přelezou k silnějšímu hráči, kterým by byl přeci Vikouš :-DD

95
Abigail9
Reagovat

87 přesně tak… bejt na jeho místě, nejednala bych jinak, i když je mi Natálka mnohem sympatičtější než Niky (ačkoliv ta mě docela příjemě překvapila, se nezdá, holka :-))
Btw…. většího mamrda než je Rocky aby člověk pohledal..

96
Wanna be your monster
Reagovat

Tak a do příštího pátku máme s vyřazováním zase klid :D

97
Prochor
Reagovat

43 – Mikeši pozlatit a vytesat. Ale Radkovi to stejně nedocvakne.

98
babka
Reagovat

Vikouš řekl, že by mu nevadilo vyhodit Danielu, tak mohl přes Niky, ona to vymyslela tak měla pykat a neee že jí to vyšlo. Aspon nyní víme jak je andilek Niky zákeřná a všem tam buší hřebíky do hlavy.

99
anja
Reagovat

jediný teda plus, že tam zůstala Niki, (žíší mně už hrabe jak jim tam, že hledám PLUSY :DDD) je to, že Niki mě víc baví. Naty byla taková normální, kdežto Niki má určité charakterové speciality, co mě fakt dostávají :)))

např to, jaký je Niki kazišuk. Si pamatuju, jak Romeovi vysvětlovala , že „mu bez Klaudie bude líp“ – teď totéž plantala o Rockym – bez Naty mu bude líp…… prostě žárlivá trubka, co sama ve vztazích vlaje, viz to její počáteční megatrauma, že ona Lea nepřitahuje a co těď, a druhým jde ty vztahy rozbourat jen co nejdřív to jde

100
EvkaD
Reagovat

Ale prosím vás, Nikola do Viktora kopne, jakmile na něj nasadí Nela..jaképak copak. Měla nášláplé na vítězství, šup ven s ní…Viktorovi by zůstal Martin, Naty, Rocky napůl, Livie, nebyl by sám. Mohl hrát, dnes se rozsypal JAKO TY DĚCKA…co mu byly k smíchu!! Mě nejvíc mrzí, že ani neváhal, odstřelil Naty…jako míček!
Niki měla vyletět právě proto, jak si byla jistá…i kdyby ji Daniela zachránila, věděla by, že ne všichni papaj med!

101
angela
Reagovat

81 Mikes – taky jsem nad tím uvažovala, jestli je vážně tak moc mimo. že to popletla… ale nepopletla, řekla to naschvál… dle mého sice proto, aby zachránila Lily (o Nelu jí nešlo, protože věděla, že ta za Martina nemůže), ale lhala Naty přímo do ksichtu… stejně tak jako Niki bez skurpulí lhala Nele, že Rocky slíbil Naty, že Nelu vyhodí… a ta mu to teď dá sežrat (pravda je přitom jiná, vždyť Rocky se do posledka s Naty kvůli tomu hádal)…

je mi z nich dvou zle – z Niky teda víc… a ne proto, že si stoupla cíleně za Gina, aby vypadla Naty, ale z těch keců, co měla před Nelou… a před Rockym (přitom ho před Nelou vědomě potopila, ale na něj to hrála, jak je pro ni druhý nejdůležitější člověk po Nikovi)… i před Martinem… to už teda raději sFině Nela, u které člověk ví, na čem je:-/

102
Wanna be your monster
Reagovat

Vždyť to i Daniela vyprávěla Rockymu, jak se Niki snaží být na všechny milá, že se nechce dostat do žádného konfliktu a podpoří ji jen potichu v soukromí, aby nebyla náhodou za špatnou. A že ji takhle nepoznává. A on tam pak s ní sedí u bazénu, poslouchá jaký je frajer a neřekne ani slovo o hovnách a sračkách….ach jo.
Největší manipulátor určitě Niki…už proto, že se na rozdíl od Nely dokáže ovládat. Všimla jsem si už když třeba vyjížděla na začátku po romeovi, že vypadá strašně nepřirozeně, když se snaží flirtovat atd, pokud není opilá.

103
EvkaD
Reagovat

98, z duše mi řečeno! A co blinkala Rockymu do tváře, jaký je hráč, jak mu bude líp…Holka má žaludek z ocele.

104
angela
Reagovat

88 Mikes – jak se mu odvděčí? no po tom, co předvedla dneska… bodne do zad, co jiného?:-)

105
anja
Reagovat

krom toho teda Niki imho na Naty žárlila v tom, že Naty tam byla u těch kluků tak nějak přirozeně oblíbená. Naty se o to nemusela nijak extra snažit jako Niki

106
Macík
Reagovat

…no, sice nechápu, jak si Vikouš mohl nechat vyfouknout nejsilnější pozici, kterou měla a bude mít dál hafík, jak si mohl nechat ujít příležitost odstřelit Nelu, která by pak bez Nikoly nezmohla vůbec nic, ale je to hra, takže du chrnět…bonžůůůr :-DD

107
Abigail9
Reagovat

91 – tak pozor, Niky tam vůbec není potřeba nechat, upřímně – myslím si, že Viktorovi jsou lidi tam úplně u zadele. Jako jeden z mála je tam schopnej myslet jen sám na (a za) sebe. Nemyslím, že by přemýšlel tím stylem, kdo si zaslouží bo nezaslouží tam zůstat. Odstřelení Natálky tam tak nějak vyšumí, kdyby odstřelil Niky, má tam mnohem větší pakárnu, většina lidí tam ještě není schopna uznat, že je to hra a Niky tam má mnohem silnější pozici než Natálka. Jooo, kdyby měl možnost odstřelit Nelu – tam by mu to v tuhle chvíli taky prošlo, ale Niky ještě ne..
A ta hra ještě chvíli potrvá, taky bych nešla do takovýho rizika, když je konec ještě daleko. Na frajeřinky je ještě čas.

108
EvkaD
Reagovat

Zajímavé, že Rocky jí neřekl NIKI, že mele hovna!! Naty měl rád a říkal jí to a Niki mu udělá takové svinstvo a nic.. To snad možná i za Tomáše víc plakal..
Já mám jinou povahu, asi bych ji do prcinky kopla…alespoň ústně!!!
Tak co zítra??? Selanka, všichni vínečko, pohoda!! Je mi líto, že asi půjde Martin, už se ho nezastane ani Niko!!

109
Macík
Reagovat

108) brumlovi to pár dní trvá, než mu to všecko ne/dojde :-DD

110
Juggler
Reagovat

Tak jsem myslel, že odpoved na mou otazku proc Naty nesla za Martina je to co tam udelala ta Dominika: jak na posledni chvili nakecala Naty a Rockymu, že jestli Naty a Lili bude za Martinem, ze Naty pujde domu. Ale ve zpovednici po svym vyhozeni si tohle Naty vubec nepamatovala, naopak rekla ze az po svym vyhozeni si uvedomila ze mohla za Martina a zachranila se. Takze oni tu zmatenou Dominiku ani nezaregistrovali, co to tam mele.

Domnival jsem se jestli to nebyl nejakej tah tria zla, ze naockovali Dominiku aby jim pomohla. Ale Niky pak rikala, ze s tou moznosti ze by za Martinem byla jeji segra proti Naty, vubec nepocitala.

Takze bud to byl pomerne chytrej ale vychcanej tah Dominiky jak zajistit Martina volnyho, aby moh zachranit jeji kamaradku Lili, nebo je ta Dominika je jen uplne blba a vypatlana kravka a pomotala co ji rikal Martin. Co myslíte?

111
angela
Reagovat

108 EvkaD – jj, přitom to Nikovi pálí… jak se Niki zeptal, jestli si je jistá, že to, co pro Nelu udělala, by ona udělala pro ni, resp. jestli to vůbec ocení… a myslím, že se ptal zcela záměrně, protože byl u toho, když Nela Niki říkala, že je otázkou, kdo koho zachránil… a viděl, jak je Nele nepříjemné, že by ona snad měla být za něco vděčná Niki…

112
Wanna be your monster
Reagovat

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-noc-v-raji/hotelparadise-bermudsky-trojuholnik.html

Zítra bude v noci v ráji Jana a Tomáš, můžete jim napsat otázku sem.

113
EvkaD
Reagovat

109, a zítra mu dojde nadat ještě Nela…Tak slečna oblíbená mu vyhodí holku a ještě mu nadají….a prý silný hráč!!!???
Do 2 dnů Niki tak zpracuje Viktora, že vyhlásí, že nikoho neměl tak rád jako ji a Nelu!!!
Kdepak, manipulátor vily je někdo jiný než Viktor a Nela!!

114
Macík
Reagovat

107) otázka je, jestli bude mít Vikouš ješte možnost čekat na vhodnou chvíli :-DD dnes měl šanci jako hrom, příště už ji mít nemusí… :-DD

115
Prochor
Reagovat

Niky klesla na morální dno.

116
angela
Reagovat

110 Juggler – říkala, že se bála, že by si za Martina stoupla Naty… a že proto je vděčná sestře, že jí zachránila a za Martina si stoupla, aby už nebyl volný… protože jí bylo jasné, že pokud Naty nebude poslední, bude si stoupat tam, kde je volno… já si to poslechla ještě jednou na JOJce, jetsli jsem to dobře pochopila, a bylo to tak… byl to její kalkul zabránit Naty, aby šla za Martina – vždyť přeci dohoda byla, že Daniela půjde za Nika, ne? i proto za Dominikou Niko včera byl, aby si náhodou nestoupla za něj, protože on bude chránit Danielu…

117
angela
Reagovat

113 EvkaD – vypadá to, že Niki přečůrala naprosto všechny… nejen v hotelu, ale i u TV…:-D a pokud Daniela nebyla sjetá a nevykládala Rockymu kraviny, tak Niki hraje od samého začátku a není to její přirozenost… a je v tom setsakra dobrá, protože jí to všichni žrali… i já, dopr…:-D

118
EvkaD
Reagovat

111, vím, že to říkal, nelíbí se mi ale, jak jí furt pumprdlíkuje u zadečku..Jahoudka jeho, na facku, ne na pusu byla Niki!!
114, Vikouš svoji šanci tzv. prosral, další nebude, uvidí, jak ho vděčností vyšupou ven!!
116, no Naty se mohla zachránit, kdyby šla k Martinovi, i kdyby tam byla Daniela..Martin by Naty nevyhodil! A proč Daniela nešla za Nikem? Jen kvůli Niki??? Naty si mohla stoupnout za Martinem, Niki šla taky za Vikem, i když už byla druhá!?

119
anja
Reagovat

106 Macík, nápodobně :D takových nepochopitelných rošád tam ještě bude fest

110 Juggler, přikláním se k tomu, že Dominika je blbá a to úplně, splantá co se dá. Udělala to, k čemu se rozhodla na počátku, což ji jako jediné utkvělo v hlavě, tam bych nějaké promyšlené tahy nehledala.

Vychcanost projevila Niki – že šla po Naty bylo víc než jasné, „zachránit kamarádky“ byl už jen pak výsledek………. a Gino prostě jako hráč zklamal – keců o vyhazovu nejsilnějších individuí tam má plnou pusu a nakonec takhle stáhne prdelku… no fuj

120
Hana
Reagovat

Viktor je docela zbabělec a Nikola je jak jejich paní učitelka nebo „matka pluku“, jenom všechno okecává a oni se nechají na to tak snadno nachytat.

121
mia
Reagovat

Ale hlavně pro štáb první plusové body. Způsob párování (vyřazuje kluk), odstranění dvou hlavních osob a totální zneškodnění zblblé Dominiky.

122
EvkaD
Reagovat

117, i já jí žrala tu dobrotivost, přátelskost. Víš odkdy u mě změna?? Jak začla vyhrožovat Naty, to byl vrchol. Samy vyhodily baby koho chtěly, kdo jim nevoninkal a Naty ne, měla poslouchat!!
Naty jediná měla sílu vyhodit Nelu, Viktor si plácal do větru!!!
Niki to celé nedělala pro ty 2, ukázala se jako zákeřná potvora, ach jo..Naty mi bude chybět!!!

123
EvkaD
Reagovat

A nevěřím tomu pořadí, že Niki měla jít až po Naty..nevěřím!

124
Elko
Reagovat

Naty je škoda, bola také milé slniečko :/. Chápem aj Niki, bolo to od nej hnusné, ale chcela zachrániť Nelu s Danielou a poslať preč osobu, ktorú nemala rada a vsadila do hry všetko. Chápem aj Viktora, tak ako to tu viacerí napísali, keby vyhodil Niki, tak by definitívne skončil.

Ľudia, oni KONEČNE začali hrať a pri vyraďovaní sa neriadia len citmi, pre súťaž veľké plus. Je to hra a vyhrá najlepší manipulátor :)
Veľká škoda, že Naty to netrklo skôr ako povedala a nešla k Martinovi, vypálila by im rybník.

125
Juggler
Reagovat

Doufam ze to nebyla nejaka blbost jak psala Tereza na chatu, ze se pry videla s Viktorem v Praze. Uz dlouho tam asi teda nebude. Niky podrazi kvuli vyhre uplne kohokoli krome Nely, doufa ze jestli s ni pak bude ve finale, ze dostane hlasy at uz od svych byvalych soudruhu nebo od divaku. Ale doufam ze dnesni dil otevre par lidem konecne oci…

Ten Viktor kalkuloval jak jsem predpokladal, city sly stranou. Urcite to neni ze by mel pro Niky nejakou slabost, jak ta si mysli. Ale myslim ze se prepocital, tohle by naopak triu zla mohlo dodat vic sily proti nemu. Pritom kdyby zachranil Naty, a podarilo se mu ukocirovat Dominiku (kdyz by byla s Martinem tak by to snad slo), tak to bylo 6:4 pro Viktora, a ten mohl zacit spradat plany jak rozdrtit zbytky Nelina imperia. Udelal chybu – at uz jako clovek (to je pro nej spatny kdyby se nahodou dostal do finale), tak jako hrac.

Skoda, jedinej prirozenej a normalni clovek v hotelu mi bude chybet… :(

126
Petra
Reagovat

110 – to bola dobra otazka, preco nesla Naty za Martinom. Ja som bola v tom, ze tam musela ist Dominika, kedze si podla nej „vyberala srdcom“, plus necaka som tam Danielu, ta predsa mala byt s NIkom. Preco vlastne isla k Martinovi, ked Niko bol volny?? Cele moje (nase) teorie tym zlyhali…

Akokolvek Viktor tvrdi, ze to mohlo dopadnut inac, ak by sla Dominika k Misovi, mne to nijako nevychadza, ze by vypadla Nela. Maximalne mi vychadza Livia. Alebo?

Najväcsia manipulatorka je Nikola. Skryta manipulatorka. Jak kazdemu vali do hlavy to, co chce pocut.. Hroza…

Viktorove argumenty -preco Niky – sice zneju presvedcivo, ale aj tak ma sklamal. Boduje Martin.

127
Elko
Reagovat

125: ona tam písala, že ho pozná z Prahy… ne, že ho videla :)

128
Wanna be your monster
Reagovat

125 – už se to řešilo asi stokrát, že jsou od úterka nebo pondělka všichni doma. Nikdo z nich být doma dřív nemohl, i Tomáš letěl domů až teď.

129
mia
Reagovat

Představuju si způsob kdy jde Dominika poslední a má jednu holku vyřadit: Dominika s vytřeštěným zrakem udělá jeden krok…neví, nechápe, pláče, obrací se na Gavriely ať jí pomůže a vzápětí se hroutí…s touto představou a blaženým(rozuměj přiblblým)úsměvem jdu do kanafasu…:-D

130
Abigail9
Reagovat

114 šanci k čemu? Hele, vyhodil Naty. Část zodpovědnosti může hodit na Rockyho pro jeho nerozhodnost.
Kdyby teď vyhodil Niky, dřív nebo pozdějš by si někdo vzpomněl, že ona ho vlastně kdysi „zachránila“ a byl by za mnohem větší svini – Nele by vyhazov Niky jen nahrálo do karet, ona už by se postarala o to, aby se vyhození Viktora stalo veřejným zájmem.Sice už tam leze na nervy i svým věrným, mnohým už začíná leccos docvakávat, ale na odpor Nele ještě nemaj. Oni musí obstát hlavně mezi sebou – a na jak dlouho? Btw…ví vůbec, jak dlouho tam ještě budou? Jako dát teď přednost Natálce před Niky by byla fakt hloupost.
Mimochodem, proč Rocky neřve na Niky? No protože dobře ví, že na vině je i jeho alibismus a nerozhodnost. A navíc – svým způsobem se mu i ulevilo, už nemusí bejt tahoun za dva, ale začít hrát jen sám za sebe.

131
anja
Reagovat

124 Elko, právě, že Viktor by neskončil. jak jsem už psala – skutečně nasrané by tam byly jen Nela a Dája, z toho Dája je čajíček, slabá, ta by jen bulila………. Šišla s Nikem by mohli být naštvaní, ale imho by to oba pochopili. Niko určitě, ten to tam nebere tak tragicky……..no a nové holky? těm je fuk kdo by vypad, jestli Niki nebo Naty

aspoň to mohlo dostat jiné grády – Nela by zůstala sama, s Dájinou by se nesčuchla, Dominika je podle ní blbá…….. s Niki to tam bude furt furt stejné – bude se to točit kolem ní a Nely „vztahu“ a její lautrnudné sestry

taky se tam konečně mohl rozehrát kluci! furt je to celé jen o holkách

no nic, taková šance…….. ten Gino je fakt vůl

132
Petra
Reagovat

Jeezis, uputavka na zajtra: Dominika v tesnom objati s Rockym a Daniela je sokovana z ich paru!! :) A resicka resi dal..

133
mia
Reagovat

a teď na JOJce nové upoutávky: Rocky se vášnivě líbá s Dominikou a Marfuša stejně vášnivě s Martinem…takže z toho šoku začali fšicí sexovat jak o život…

134
Petra
Reagovat

131 – Anja, uplne s tebou suhlasim. Plus, jak mal Viktor stale plnou hubu toho, ze sa trio musi narusit. A ked ma tu moznost, nechce si ich pohnevat??? Tu sa presne hodi to Janine Halllloooo!!!!

135
Juggler
Reagovat

127 Elko: kdyby se znali uz driv, tak snad by o tom v TV padlo slovo, ne? takze predpokladam ze to bylo az po jejim vypadnuti.

128 Wanna be: Terezin rozhovor na cas.sk byl jeste pred opustenim hotelu (stabem), a udajne v Bratislave byla Tereza i fyzicky. Dokonce tam s ni byl i nejakej videorozhovor. Ledaze by to bylo vse fake.

136
Wanna be your monster
Reagovat

135 :D jasně, Terka už byla doma…když vypadnou na obrazovce, letí domů. Ale Tomáš Jana a všichno, kdo vypadli později, přiletěli až teď.
A že se Terka s Viktorem zná, o tom se tam bavili…přece na něj i vytáhla, že spí s patnáctiletýma.

137
Elko
Reagovat

135: naozaj sa poznajú skôr… tu je jej slávna odpoveď :)

Terka čaw ,prečo si odstúpila zo súťaže a nechala tam tú kravu Nelu ,však ona je drbnutá)))) Mohla si odstúpiť ,keď odíde teraz tam bude robiť len rozbroje. A zaujíma ma prečo si myslíš to čo si povedala o Ginovi??? ,podľa mňa je super ,fandím jemu a Nikovi ,dík za odpovede m,aspoň si sa opálila )))D (verča)

wikyho znam i osobne z prahy proto,,ale rikam ze ho mam i rada je fajn,,jen neni uprimnej

138
Juggler
Reagovat

136 wanna be: ok, diky, to sem nevidel nebo nepostreh ze se uz znali driv.

139
milda
Reagovat

Že je Nikola skrytá sviňka, jsem měl pocit už dlouho…. stále sladká, stále chápající, každému ochotna nabídnout ramínko, aby se vyplakal…možná i to její přátelství za hrob se zrůdičkou Neluš, je pouhopouhý kalkul… A Viktor tvrdě propagující rozbití tria grácií, nakonec, když má možnost vše uskutečnit, stáhne ocásek a vyřadí jedinou normální a prima babu, co tam kdy byla… Příští týden půjde asi Martin neb dnešní představení hodně nahlas a správně označil… SVIŃÁRNA.

140
Mikes
Reagovat

101 angela – divím se brumlovi (bože, to je taky mimoň), že vůbec připustil výslech Nely a pustil se do trapného vysvětlování místo aby jí bryskně odeslal slovy „co si to vůbec dovoluješ, kravko, proč bych se ti vlastně měl zodpovídat?“ do někam, následně si musel nechat líbit její pérování (jestli tohle její vystoupení není klasickou ukázkou manipulace, pak už opravdu nevím, co) … kruci, co je na něm vlastně chlapského?
Niky je fakt mrcha, ale Nela je tupá a blbá nána, proto je mi nesympatická víc. I když, na druhé straně je mi jí líto, protože ta si v normálním životě ani neškrtne. Ještě tak na diskošce může chvíli slavit úspěch, ale co potom? On jí to svým způsobem naznačil už Vikouš.

141
Mikes
Reagovat

P.S. pro angelu: Možná přesto jednala v intencích Nely nebo Niky, protože kdyby si Natálka stoupla za Martina, tak ten by se s Nikčou nemazal a mazala by ona. Kdo ví, co tý Nele slíbila a i když byla Nelča zavřená, tak jí to Nikča připomněla.

142
Mikes
Reagovat

124 Elko – no, a právě proto možná posloužila lež zmatené Domči,která předtím Natálce sdělila, že Martin by ji vyhodil, takže to opravdu vypadá na mazané spiknutí a využití neřízené střely. Jestli to Naty zaregistrovala, pak nemohla k Martinovi jít – na vině je i Martin, že jí to neřekl přímo.

143
angela
Reagovat

140 Mikes – chování Rockyho dle mého nepotřebuje komentář… nechá baby (obě, Nelu i Niki), aby si s ním dělaly, co chcou… o chlapovi v jeho případě nemůže být ani řeč…

a z dua Nela-Niki je pro mě horší… ne, jinak: raději potkám člověka typu Nela, protože u toho vím, na čem jsem a zařídím se podle toho – lidé typu Nikoly jsou pro mě nebezpečnější, protože to od nich absolutně nečekáš a nemůžeš se na to připravit… a řekla bych, že dneska to v jednom okamžiku docvaklo i Nele… že to v tom jejich vztahu může být vlastně úplně jinak/naopak, než si celou dobu myslí…:-D

144
angela
Reagovat

141 Mikes – netuším, možná máš pravdu… každopádně mi tím vyrazila dech, protože já ji měla za pomatenou bloncku s full diskem:-D a na takovouhle promyšlenou zákeřnost bych jí vážně netipovala… přijde mi, jakoby se Nely bála, ale je mi záhadou, z jakého důvodu…

145
Sumec
Reagovat

Fujtajksl dneska! Tak já aspoň napíšu co mě bavilo:
1) Jednoznačně prostě rozhovor prostě mezi Brumlou a Marfušou
2) Nelino samo nasírání se jak někdo vůbec může nechtít ji zachránit
3) Tóčo v Zpievančinej kebuli (radím lexaurin, nebo uzel)
4) Hafikovo „Ty seš frajer Rocky teda! Ty seš takovej frajer´, já tě prostě strašně strašně žeru…“ plus „Já jsem to udělala páč sem chtěla bejt v páru s Džínem, já jsem s tebou chtěla bejt v páru Džíno víš!“ (pusinko, s tímhle do Holywoodu raději nelez, letenky jsou drahý!)
5) Lívia mluvila ve zpovědnici! (pro mě premiéra)
6) čutálistova snaha zasunout (ledas do klíčové dírky kámo)
7) smaženica Gavriely (podávat s kečupem)
8) Vikošova zdrcenost (tak tohlencto by se mělo pouštět studentům klasického dramatu, Hamlet hadra)
9) Brumlíkova zdrcenost (ne Čekání na Godota, ale Kam s ním by si teď měl přečíst)
10) NELINY RYPÁKY V UKÁZCE (když ji Brumla vyložil že stejnak tu žádnej borec s ní nechtěl být) – to neomrzí!

To už je deset důvodů proč nebyla ztráta času se na tu chujovinu koukat. A deset je sakra dost!

146
Sumec
Reagovat

Jo a ještě by už mohla vysmažit jedna z těch dvou kyseň. Klidně obě, zlatá Nela, její držky, ksichty, rypáky, tlamy, čumáky a pysky by mi aji chyběly (ale asi tak dlouho jako Brumlovi Natália)

147
Mikes
Reagovat

143 – to máš sice pravdu (porovnání Niky a Nely), nicméně:
Nela je jasný případ člověka, který by neměl nikdy vstoupit do manželství. Bohužel, co si budeme povídat, chlapi jsou děsně pitomí a jistě se najde někdo, kdo si ji nakonec vezme a pak to skončí smrtí jednoho z nich, což je v každém případě špatně. Takže z toho důvodu je pro mě Nela zcela nepřijatelná. Pro Tebe je čitelná, jenže co ti nešťastníci, zmasírovaní hormóny, zaslouží si takový smutný osud?
To Nikča se může v manželství projevit jinak, pokud si vybere správnýho chlapa, jakože nejspíš ano. Samo, může chlapa také úplně potopit, ale protože má přece jen nějakou sociální inteligenci, nevidím důvod, proč by to dělala. Bude si jej jen navigovat, což nakonec dělá stejně skoro každá, a bude to dělat chytře – a z tohoto hlediska nakonec může vytvořit docela dobré manželství. Což je ostatně i v jejím zájmu.
A to je právě ten velký rozdíl mezi inteligentní manipulací a manipulací psychopata. Nikča to klidně potáhne za oba v páru, psychopat jede vždy jen za sebe, i kdyby to mělo být sebedestrukční.

148
weg
Reagovat

Asi nejsem tak dobrý stratég jako Napoleon, ale Viktorovu strategii vůbec nechápu. Kdyby vypadla Niki, tak by vzniklo spojenectví Viktor-Natálie-sexem zmanipulovaný/umlčený Rocky-Martin-Livie. Neutrální stranu by hrál oslabený Michal, zmatená Dominika, přátelský Niko. V opozici by se vytvořila slabá a neoblíbená osa Nela-Daniela. Sympatie vůči Nele ze strany Nika či Michala byly přihřívány a uměle vytvářeny jen díky Nikol, po jejím odchodu by Nele nezůstalo nic (Daniela je a byla zazděná už dávno).
Co má tedy Viktor za lubem? Tohle byl ze strategického hlediska naprostý omyl. Zásadním způsobem posílil opozici.

149
angela
Reagovat

147 Mikes:-))) A v tom je ten zakopaný pes – ty se na ně díváš/hodnotíš je coby potencionální partnerky… jenže já na ně nekoukám jako na matroš do manželství:-D, hormony do toho nepletu a ani jaksi nemůžu = pohled na ně se mnou naprosto nic nedělá:-D Já je z pohledu svého/ženského hodnotím asi spíš coby potencionální parťačky… a proto je pro mě Nela, u které budu poměrně rychle vědět, na čem jsem (protože mi bez obalu dá najevo, jestli se jí – lidově řečeno – hodím do krámu nebo ne:-D), menší problém… u Niki bych to nemusela, popř. vůbec nemohla mít šanci odhadnout, jaké má skutečné záměry a jestli ji vážně můžu věřit. Roli tady sehrává samo i moje povaha, každý má k tomu jiný přístup:-)

Nicméně chlap, se kterým hormony zacloumají natolik, že se nechá Nelou zmanipulovat… chtělo by se říct, že mu to patří, protože nemyslel hlavou:-D Ono totiž TOHLE nepoznat… ale najdou se i tací, ne že ne:-)

150
koc
Reagovat

145 – zacinas konkurrovat Macikovi ‚:)

151
Eva
Reagovat

Zdálo se mi to jenom, nebo Niki opravdu nebyla Viktorovi za záchranu vůbec vděčná a řešila pořád jenom sebe? Pár minut mi uteklo, tak nevím.

152
koc
Reagovat

151 – ona si ani nic jinyho nepripoustela .. podle ni se Gino jiak zachovat nemohl

153
Anonymní
Reagovat

140 – Mikeš, to, jak nadáváš holkám, který okukuješ jen na TV obrazovce, je někdy roztomilé.Prosím, nehodnoť, jestli by si některá „vrzla“, nebo „nevrzla“.Ty jsi už trochu za zenitem a tvůj pohled je už zkreslený. Neprožívej to tak a věř, že tyhle holky by si o tebe ani kolo neopřely. Byl bys pro ně jen srandovní děda.Působíš na mě, jako podpantoflák, kterej si tady spravuje ego.

154
angela
Reagovat

148 weg – ale on o Martinovi a případně i Livii netušil a ani nemohl, protože byl celý den zavřený s Nelou na Honolulu… a Martinův postoj vyšel najevo až během toho, co dámské osazenstvo vymyslelo strategie na večerní plánování… kdyby to tušil, možná by jedenal jinak, kdo ví…

řekla bych ale, že to, jak se Martin tak důrazně postavil vůči Niki, bylo překvapení pro všechny, nikdo to nečekal…

155
dessin
Reagovat

Tak teda odchod Naty me dost nastval. Hodne dost.

156
angela
Reagovat

152 koc – ale měla nahnáno, šlo to krásně vidět na záběru, který na ní a na Naty byl, když se měl Viktor rozhodnout:-) jen by mě zajímalo, co si to s Viktorem říkali, když se dokončovalo párování – po Niki vybírala ještě Nela a Livia… a když si Livia stoupla za Nika a kamera ji i s Nikem zabírala, tak šlo vidět, jak Viktor ze sedu něco úsečně říká Niki… ona mu odpovídá… a on jí zase něco říká… působili tak trochu nasraně oba:-P

157
layla
Reagovat

Viktor udělal přesně to, co jsem včera předpověděla, a stejně to zdůvodnil (a tuším, že jsem tady byla s tím názorem sama). Včerejší párování zamíchalo krutopřísně kartama v nejednom směru:
Niki se změnila z hafíka v hráčku. Tady na diskusi je zajímavé, že ten, kdo s ní dříve opovrhoval pro přílišnou přizpůsobivost a všeobjímající vlídnost, na ni teď dští oheň a síru („sviňárna“ – proboha vůči komu? akorát vůči ctitelům Natálie – vždyť dostala ze hry holku, se kterou si nejméně rozuměla – hrála vabank, riskovala a vyhrála – ale odvaha v činech se holt nenosí, lépe je vyřvat si plíce na pokoji, že?)
Nele evidentně došlo (v rozhovoru po párování, Nela-Niki-Niko), že hafík není a už nebude hafík, že je to soupeřka, se kterou musí počítat. Lze očekávat rychlý zánik přátelství Nikinely, což Nela zdůvodní tím, že se jí Niki odcizila, když tady má ségru, případně že je Niki ovlivněna Viktorem, s nímž je na pokoji.
Niki došlo (nebo vbrzku dojde), že Nela by ji ve stejné situaci nepodržela. Bude se ale snažit udržet dámskou koalici.
Daniela překvapila při párování, když de facto podržela ségru – ačkoliv měla domluvený bezpečný pobyt u Nika, šla za Martinem, protože věděla, že kdyby si za něj stoupla Naty, půjde Niki za ní a Martin zvolí tak, jak proklamoval. (Kdyby byl Martin trochu chytrý, nechal si to pro sebe a mohl to udělat… faktem ovšem je, že by příští týden balil kufry)
Rockymu se ulevilo, Natálie pro něj byla koule u nohy. Vyhlídka na další zásun pro něj není nereálná a při troše štěstí se v partnerství s šílenou Dominikou dočkáme mnoha zajímavých scén.
Viktor zvolil rozumem, psala jsem to včera a teď zopakuji – kdyby nechal ve hře Naty, odporoučela by se mu zítra k Rockymu a on by zůstal sám, musel by hledat jinou partnerku (což by se mu do týdne sotva podařilo), Nela by na něj uspořádala štvanici (a kluci by se k ní rádi přidali, ne že ne – příští týden se bude vyhazovat kluk a záminku k vyřazení silného hráče by každý s nadšením uvítal – a Natálie s Rockym by ho ve hře neudrželi – jak taky?) Niki, jak pravil, má šanci udržet se ve hře dlouho, a tudíž podržet i jeho, protože pokud vím (nekoukám na to od začátku), byla ke svým partnerům vždycky loajální a navíc dnes dala najevo, že je hráčka.
Dominika vlastně celou situaci způsobila tím, když nařídila Naty, aby si stoupla za Gina – tedy vyřídila pravý opak toho, k čemu ji nabádal Martin (že on by Naty nevyhodil). Buď je Dominika geniální stratég, nebo blázen (podle mého to druhé). Řekla bych, že trpí určitou psychickou poruchou, která jí brání vnímat to, co říkají ostatní – je totálně sebestředná a v hlavě má bramborový salát.

158
babka
Reagovat

Nikča říkala že z 80 a 90 % si byla jistá a navíc a měla stejně pojistku v Daniele, která byla taky dost ohrožená. Nakonec je to hráčka, hrála v rámci pravidel a nějakou extra podlost nevidím, s Natálkou se nesnášely už kvůli tojúhelníku Brumla- Naty- Daniela. Vůbec si nedokážu představit, kdyby jim vyšel jinak los pořadí. Pro mne bylo hnusný jak Nikča vsugerovává Martinovi jak moc má rád Nelu a že bez ní by byl složenej. ha ha. Nafoukaná Nela taky nepochopila, že Martin si nenechá nasadit obojek, nechá se zkopat a bude jí vděčný a musí ji chránit. Doufejme že z jeho hněvu něco vzejde. Vadí mi že Viktor to dost vzdává, měl to v ruce on, boj proti trojkoalici.
Někde jsem četla že v ukázkách se vášnivě líbá Brumla s Domčou a Daniela s Martinem???

159
Petra
Reagovat

Tak to tam teraz zostane zostava: sialena Dominika, nevidiitelna Livia a TRIO. Som zvedava, ktora z nich bude na Viktorovej strane. A to Natala pri nom stala vzdy, aj ked jej to posobilo problemy s jej partnerom… Alebo Viktor teraz – samozrjme v ramci taktiky, ze!! :) – prestupi do taboru N+N??

160
Lenna
Reagovat

Jako z hráčského hlediska ( jeho zdůvodnění) Viktora chápu, ale podle mě jasně překalkuloval, bohužel si myslím, že tam dlouho nevydrží, nechápu ty řeči, že kdyby vyhodil Niky, taky by proti němu byli všichni, já si naopak myslím, že by to mrzelo akorát Danielu i Nela by byla nakonec ráda, že Niky vyhodil, měla by víc volného prostoru a ostatní by si oddechli, že nejsilnější hráčka je pryč.

161
stanley
Reagovat

156 angela….víš co bych já ji řekl?…že si to nezasloužím (myšleno Viktor)… A všem tady Dobré Ráno!

162
Petra
Reagovat

158 – bolo to v uputavke na zajtra. Ja som videla len, ze Brumla s Dominikou tancuje v tesnom objati. Mia videla, ze sa libali. Tak neviem…

163
Radek
Reagovat

15
Ackoli niky nemam nejak rad, tak proc ti neprijde hracske zachranovat konkurenci? To vy, tady na foru neumite hrat a premyslet. Prece pokud je niky aspon trosku chytrejsi bernardyn a neni to jen nejaky krizenecek, tak tim, ze „zachrani“ Nelu, zabije 2 mouchy jednou ranou.

Pred nelou bude porad za kamaradku a vezme si jednu z nejsilnejsich holek do dalsiho kola a na rovinu, pro niky je nela v poslednich kolech to nejlepsi, protoze pokud je pravda, ze zbydou na konci dva pary a budou rozhodovat byvali soutezici, tak za viteze skoro vsichni urci niky. Zacnete trosku vic premyslet. Takze ja i kdyz nemam niky rad, tak byt v jeji kuzi se biju za nelu co to jde, protoze ve finale by proti psikovi nemela sanci. Druha vec je, jak bude to finale probihat. Ale pokud je to tak, ze to opravdu ma byt dva pary a z nich budou vyber delat vypadnuti, tak beru nelu vsemi deseti.

No a pokud bude vyhravat par, tak je Viktor uplne stejne blbej, protoze je jasny, ze s Nelou do paru asi nepujde, tak by mel, v pripade, ze se s nekym dostane do finale, velkou vyhodu. Ale jak rikam, nevim, jestil vyhrava par nebo jednotlivec.

164
jenka
Reagovat

Také si myslím, že není daleko chvilka, kdy bude mít Nela psíky dva, Niki a Gina.

165
angela
Reagovat

Že se Niki projevila jako hráčka a vsadila všechno na jednu kartu, mě na ní sice překvapilo, ale neodpudilo… spíš jsem jí litovala, jak myslí na ségru i na Nelu… a ze riskuje i pro někoho, kdo si to nezaslouží (protože jsem čekala, že Viktor se ukáže coby hráč a vyhodí ji) – dostalo mě ale to, co se odehrálo po párování… její rozhovory s ostatními v HP (hlavně Nela a Rocky), ze kterých šlo jasně vidět, že vědomě neříká pravdu – resp. říká lidem vzájemně protichůdné věci… a tím mě nesmírně překvapila, já si o ní vážně nemyslela, že by tohohle byla schopná… a v tomhle světle byly najednou komentáře Daniely pochopitelnější (já si předtím vážně myslela, že jen na Niki žárlí:-P, ale ona to byla zjevně pravda)

166
babka
Reagovat

A už slyším jak Nela říka někdy Dominice při vypadnutí. Tys mne nijak nepodržela, naopak sis stoupla za Rockyho a ten by mne nikdy nevyhodil, takže jsi vlastně uděla blbě a já ti nic nedlužím ty neochránila mne a ani já tebe nemusím a nějaký ble k tomu.

Jo kde jsou ty časy jak Naty fňukala, že ji tam nějaký fešák nechce a že se mu nelíbí a dolejzala. (já to tehdy ještě nesledovala ale tohle mi uvízlo) A dneska má kramfleky a pocit že ji všichni kluci chtějí. V Nikovi má fakt velkou duševní podporu.

167
Petra
Reagovat

163 – vitazom je jednotlivec. Financnu vyhru dostane jeden. Az by Nikola uz teraz videla do uplneho finale, tak by sa jej tam Nela hodila. Ale nezda sa mi, ze by to Nikole dochadzalo. Aj ked, po vcerajsku neviem…

168
babka
Reagovat

OPRAVA K 166
Niky vňukala, já si pletu jména , sorry

169
anja
Reagovat

37, koc „co to ta Gavriely mekta :o .. Livie mas to tezsi nez Dominika :o .. sak to mela jednoduche“

jo, to jsem taky málem odpadla, když totok z Gavriely vypadlo… ona to měla asi naučený dopředu :DDD

Gavriely není schopná zaimprovizovat na místě. Ona tam vypouští takové kokotiny, že už se i dycky těším co zas nového to bude :))

170
Nikol
Reagovat

Škoda jen, že Niki to neudělala z hráčského hlediska, ale z hlediska Nikoly Šohaje. Chtěla zachránit ty dvě grácie, to byla její priorita. Velmi mě pobavil rozhovor Niki – Niko – Nela.
Niko: Niki, tys vlastně zachránila Nelu
Nela: No nevím, kdo koho tady zachraňoval…
Nela by tohle neudělala. Ale to si myslím, že je v pořádku, ve hře by měl každý hrát sám za sebe.
Naty jsem taky měla ráda, ale je to hra. Niki vyhodila svého soupeře a Gino si myslí, že jím zvolená taktika je správná. Ani jeden nemůžeme soudit, co bylo/nebylo správné. ( Názory samozřejmě dovolené :) ) Či nedejbože odsuzovat, např. že Niki klesla na morální dno. To je jako bych vyhodila soupeřovu figurku v ČLOVĚČE NEZLOB SE před domečkem a zbývající dva mě odsoudili, že jsem klesla na morální dno…

171
Macík
Reagovat

Nehráči :

…Tak nakonec vypadla Natálka…škoda :-DD…ale je pravda, že zaľúbená a s brumlou, by nejspíš moc hráčské taktiky nepředvedla, zrovna tak jako včera :-DD…kdyby totiž, místo polehávání s brumlou v posteli, obešla kluky, tak by zjistila, že ji Martin neodstřelí, takhle dostala „záměrně“ mylnou informaci od Dominiky a nijak si ji neověřila, takže chyba jako prase !!! :-D

…Dája je jen„trdlo“, který se veze pomocí Nikol, těžko říct, jestli je „bez Nikol“ schopná vůbec něco rozehrát ??? já si myslím, že ne, hráče v ní nevidim a jediný, čím mne pobavila, byla choroška z krokodýla, pokec s ještěrkou a marfuši nádech :-D…třeba ještě překvapí ???

…brumla, to je snad „největší trdlo“ ráje, línej jak prase :-D dutohlávka, která se nebude namáhat…i „přemejšlení“ ho bolí :-DD ten se nehne z místa…no jo no, kubánská povaha – maňána, doutník a sex :-D …navíc se nechat seřvat od Neliny a vejrat jen do země ??? trdlo…trdlo…trdlo…:-D

Hráči:

…Nikola – hafík…už od počátku prokazuje, že hraje a hraje „anjelskou hru“, přitom už nekompromisně vyšoupla Lea, Tomáše a teď Natálku…možná kdysi ten dopis „od Lea“ byl jen nástrojem k tomu, aby mezi Nikolou a Nelou nevzniklo postupem nepřátelství za vyšoupnutýho krocana ??? :-D jestli Nikola Nelu potřebuje ?… jedině „na špinavou práci“, páč ona vystupuje v roli přátelské, chápající, usměvavé a nezbytné v ráji:-D …přestože objímala Dominiku se slovy „dělej, co musíš“, nakonec vyslala s výhrůžkou „pekla“ Nika :-DD…a jak se jí „prášilo od huby“, když si to žehlila u brumly, tím mne pobavila…no jo, je to hráčka, proto jí „nálepka hafíka“ oprávněně rozhodila :-D z hlediska hry to má u paradajců dobrý, u diváků, kteří budou hlasovat…už horší, páč záleží na tom, jestli divák ocení „nečistou hru“ a nepošle raději hlas mamlasovi, kterej se jen veze a může tak zůstat čistej jak líílie ??? :-D

…Vikouš, ten mě teda překvapil :-D …jeho „taktický pohled do budoucna“ asi zahrnuje Nikolu jako silnou spoluhráčku, se kterou úspěšně doklape k cíli :-D …já se jen ptám, oplatí mu tahle hráčka „taktickou záchranu“ nebo dá přednost Nele a při nejbližší příležitosti Vikouš pomaže ? :-D argumenty, že by byli ostatní paradajci, za výšup Nikoly, naštvaní, u mě neobstojí…dyť se podívejte na bermunďák, jak většina posránků sklapne, když má nad sebou silnou ruku :-DD …výšupem Nikoly by si upevnil pozici, ostatní by si rychle zvykli jako vždycky a Nela bez Nikoly mozku a podpory ?…by byla v háji připravená na odstřel :-D …dokola plánoval „destrukci silného tria“ a možná už další šanci nedostane…musí totiž už nyní spoléhat na Nikolu, že ho podrží, nevymění za Miša a navíc po něm půjde Nela :-D

…Nela, ta se nebojí jít do střetu, tvrdě vymáhá poslušnost a loajalitu, vyhrožuje, korumpuje :-D když je potřeba, využívá ženských zbraní, šklebů, křiku…prostě s Nikolou v zádech je silná, ale pokud cítí, že ztrácí její podporu, je rozhozená, nervní a hysterická :-D jak dlouho by Nele vydržela tahle taktika bez podpory Nikoly ?…většinu paradajců sejří a má problém téměř se všemi chalanmi a možná teď i s brumlou ??? …její rozhodnutí jsou impulzivní bez ohledu na taktiku, často bezhlavý, viz.nedávno zbytečná válka s Martinem, navíc před párováním…jak říkám, bez Nikoly mozku, je v zadeli :-D

…ostatní se, z hráčského pohledu, zatím nijak neprojevili, takže uvidim, kdo další se vyklube či nevyklube ??? :-D

172
Petra
Reagovat

37, 169 – ja tiez povazujem Gavriely za ubohu, ale – nemyslela to ona tak, ze to ma Livia tazsie, lebo moze vypadnut? A Dominika nemoze?

173
anja
Reagovat

145 sumec, hehe přesné :DDD

akorát bych ti s dovolením poopravila č 1/

1) Jednoznačně jakoby prostě jakoby rozhovor byť prostě jakoby mezi Brumlou a jakoby Marfušou

174
ivanka
Reagovat

Bylo víc než jasné, že Viktor vyhodí Naty. Natálka měla jít za Martina, je to její chyba. Měla útočit a né se schovávat za Viktora. A tu variantu viděla, Daniela byla před ní. Holt nejlepší obrana je útok. Nikola by za ní už nemohla, protože by tam už stály dvě. Takže já to vidím tak, že je to jen chyba Natálie. A Nikola? Šla do risku a vyšlo jí to. Šla by za Natálií kamkoli, pokud by tam bylo místo. Je to RS a hlavně strategická hra. Proč vám vadí, že hrála. Měla výběr mezi Naty a Lívií a Naty ráda neměla. U každého bermuďáku do ní šila. A to už několik týdnů. Prostě hrála a vyhrála. To není manipulace, ale hráčství a o to tam snad jde, ne?

175
Petra
Reagovat

Aj tak si myslim, ze Hafik to neurobil preto, lebo je „hracka“, ale preto, lebo je hafik. A hafik sa isiel len obetovat za svoju panicku (a sestru)…

176
Wanna be your monster
Reagovat

172 – a jak prokrista mohla vypadnout?

177
layla
Reagovat

174 – Naty si nešla stoupnout za Martina, protože jí to Dominika rozmluvila – volně reprodukováno „teraz som hovorila s Martinom a on povedal, že kdyby si zaňho stúpla Livia … no proste ty musíš ísť za Ginom! musíš za Ginom!“ – což Naty mohla brát (a já bych taky brala) jako vzkaz od Martina, že si za něj nemá stoupat. Pochybila akorát v tom, že si to nešla za Martinem ověřit.

178
anja
Reagovat

172 Petra, asi to tak myslela, ale v té situaci, kdy tam byli už napárovaní a bylo zřejmé, že Livia si jednoduše stoupne k Nikovi a že se rozhodovat bude u Viktora a že Livii už nic nehrozí, měla Gavriely zaimprovizovat a říct třeba, že to vypadalo, že to Livia bude mít těžší než Dominika, ale že teď to má snadné…. – měla zaimprovizovat, reagovat na situaci, kterou tam způsobila Niki, a ne točit jen to co měla ke každé hráčce naučené předem

Gavriely je tragická, škoda, že ji nemůžou vyměnit. Když vídám teď ve VIPkách Pomíka, docela se bavím představou, že by do Hoteli napochodoval on – takže ne Gavriely v dlouhé sukýnce, ale Pomík s břuchem, a párování by byla sranda. S gavriely je to fakt pohřeb

179
Petra
Reagovat

174 – je to Natalina chyba. Ale on nevedela, ze Nikola pojde po nej, Nikola mala predsa este volneho Misa. A Natala bola dlhodoba Viktorova spojenkyna, tak si myslela ze je u neho neohrozena. No, nepocitala s Nikolou…

180
peto
Reagovat

tak lobby lasky je pryc placana sekce bude chudsi -ale je taky mozne ze az nastane cas a nejakym zpusobem zas bude 4 holky a 6 kluku tak nastane situace kdy se zas mozna vrati nati-ze by tam stal viktor to by asi ani nenapsal sam klasik pomsta sladka by byla na spadnuti-no mozna jinak se vrati i klaudie se vratila a tak mozna i naty se vrati kdyz tam bude rocky ale jestli se neda do dohromady ta kasi pujde .-on uz neco ma -a ostatni mu to zavideli tak musela jit jako lenka kvuli krase klaudie svoji uprimnosti-romeo vlastnim jasnym nazorem-.vzdy se najde nekdo kdo gestapu sro vadi-ale oni stale tam su-bude nekdy zmena,?_

181
layla
Reagovat

176 – kdyby štáb chtěl, mohla klidně vypadnout i Livia! to mi nikdo nevymluví, však oni by to nějak zaonačili

182
Petra
Reagovat

178 – Anjo mas pravdu, v tom momente vlastne uz Livia vypadnut nemohla a tak to bolo totalne nemiestne..

183
Petra
Reagovat

176 – mohla vypadnut, ved nemala imunitu. Ale v tom momente, ked to Gavriely povedala uz vypadnut nemohla, to je pravda…

184
XMAN
Reagovat

Tak jsem teď viděl po dlouhé době poslední dva díly, shodou okolností i včerejší vyřazování a co na to říct….Viktor to fakt hodně těžce posral. Já být na jeho místě tak se nerozmýšlím ani zlomek vteřiny a okamžitě vyhodím Nikolu. Naty tam byla fakt jediná normální a férová holka a takovýhle podraz si doopravdy nezasloužila. Ta Nikola je fakt naprosto neuvěřitelná píííča, horší než Nela a dokonce i horší než byla Jana. Omlouvám se za ten výraz ale tu Nikolu já fakt nenávidím, stačí už ten její ksicht a pak ty kecy do toho, no musel bych jí asi podříznout hrdlo kdybych tam byl. Někoho tak falešného a křivého jsem už dlouho neviděl. Nela je taky falešná a namistrovaná kráva, ale v té křivosti a podrazáctví by se od Nikoly mohla učit. Nikola je pro mě totální a absolutní odpad, největší ze všech co v tom hotelu kdy byly, odporný lidský odpad zabalený v na oko hezkém balíčku. To už i ta šlapka Tereza byla daleko lepší a férovější člověk než Nikola. Viktor je prostě srab, jinak se to říct nedá, tímhle podělal všechno čemu se mu tam do té doby podařilo dosáhnout a vybudovat. Hodně klesnul i Niko, ten už je tak zmanipulovaný Nelou a Nikolou že už dávno ztratil jakoukoliv soudnost, ale on svůj názor stejně neměl nikdy, takže to je další srab. Zmanipulovat se bohužel nechá snadno i Rocky a ještě si nechá namluvit že vyhazov Naty byl vlastně uskutečněn pro jeho dobro a ještě se bude sám omlouvat Nele. Plusové body skutečně získal Martin, on je to sice jen obyčejný policajt, není to žádný Einstein, ale je to naprosto v pohodě férový kluk se smyslem pro spravedlnost, ale toho vyhodí hned příští týden. Je to pořád dokola ta komedie, jak se najde někdo s vlastním názorem kdo oponuje a tím se znelíbí těm krávám Nele a Nikole, tak jde ven. Byl to Romeo, Klaudie, teď Naty….ale ty děvky Nela a Nikola zůstávají pořád a budou tam fakt až do konce. Fraška, nic než fraška….

185
evzen
Reagovat

muzu tam dat treba segru od naty nebo brachu-to by bylo teprve halo-zajameva to sledovat-no jeste tam dojde dost lide prej takze snad gestapo sro bude slabsi-

186
XMAN
Reagovat

Je to tam prostě banda přizdisráčů a škoda takových lidí jakou jsou Romeo, Naty nebo teď Martin, kteří se těm dvoum megakrávám dokáží postavit, ale vzhledem k debilním pravidlům soutěže nemají tím pádem v hotelu šanci přežít, protože přizdisráčů kteří těm dvěma krávám lezou do prdele je tam daleko víc a proti takové přesile je to vždy prohraný boj.

187
Macík
Reagovat

184) tys mi tady chyběéél :-DDD

188
angela
Reagovat

161 stanley – jenže na to by ti ona hodila bobek:-D dobré ráno:-)

169 anja – taky mě to dostalo do kolen… Livie tam má volného chlapa = tj. jistotu, že zůstane, jen si k němu stoupnout… a z ní vypadne tohle:-D je bezkonkurenčně nejnepoužitelnější matroš na moderátorku… a FAKT by mě zajímalo, jak ji mohli angažovat:-P

170 Nikol – opravdu pěkný rozhovor mezi N+N+N:-) jen nevím, co Nele vadilo víc – jestli to, že by jí měl někdo zachraňovat prdel, nebo to, že to Niki zvládla takticky ošéfovat/vymyslet bez ní? možná obojí… Niki podceňovala a teď jí to podle mě docvaklo, že to může být nakonec úplně jinak:-D

171 Macík – jako vždy palec nahoru:-) nicméně mě osobně právě to „prášení od huby“ u Nikoly dostalo… asi proto, že to nesnáším i v reálu… no překvapila tím, holka… hráčku, co se umí v pravý čas rozhodnout, kvituji… lhářka mi vadí…

189
Macík
Reagovat

186) jo jo, ženský zbraně :-DD

190
Petra
Reagovat

Tesim sa, ze je XMAN zpatky (aj ked s Janou som s nim nesuhlasila)!! :)

191
anja
Reagovat

mně se líbí, jak my jim tady přisuzujeme téměř nadpozemské vlastnosti a jak jim každému vkládáme do hlav jak oni tam asi přemýšleli a jak úžasně taktizovali a zahráli – houby! tak složité to tam mezi nima není, to jen my si tady vytváříme takovou nadhodnotový obraz toho celého :)))

imho oni tam uvažujou a jednají pudově a funguje tam jednoduchý zákon smečky – nejslabší jedinec je předem vybrán, označkován a když se vytvoří příznivá situace tak je vyhoštěn

teď má signum mortis Martin

192
Wanna be your monster
Reagovat

Mně hlavně přišlo, že co byl ten velký hon na Viktora, tak už se chtěl s Niki Viktor bavit jen naoko, aby si jí získal. Což mohl pěkně završit.
Zajímalo by mě, proč na žádné z fotek není vidět Viktor…ani Jana, a přitom tomáš tam je.

193
ivanka
Reagovat

177: ona jí řekla: když si za něj stoupne Lívie, ale tam stála Daniela. Místo sedánků a cigárka na terásce s brumlou, měla jít za Martinem a zeptat se koho by klidně vyhodil. Prostě dojela na svoji pohodlnost

194
angela
Reagovat

186 XMAN – Martin mě překvapil, nečekala bych, že se dokáže tak ozvat a říct na plnou hubu vlastní názor… a stát si za ním:-)

195
peto
Reagovat

toz martin rikal naty at se postavi za nehoi-ale kdyz tam sla daniela tak ji asi zaval strach co si pocne s tou dvojkou tu-
proste neriskovala neslo do konfortace horsi to uz snad byt nemelo kdyz zazila gestapo sro v akci vuci lence klaudie romeovi.ale proste na to nemela .tam jit.

196
Macík
Reagovat

188) jasně, Angel, já to beru, že Nikoly lhaní je prasárna :-D…to každopádně, v reálu bych to taky nesnesla a takový člověk by u mne skončil :-DD…komentuju jen z hlediska hry, v rámci paradajsu se bavím, v reále bych byla v zadeli, kdyby mě někdo takhle nakopal do řiti, myslím si ale, že bych to nepřipustila…i když člověk nikdy neví a hned parchanta nepozná, ale tím se člověk učí a příště si dá většího majzla, žejo :-DDD

197
Macík
Reagovat

191) anji, „hráči“ jen v rámci paradajsu :-D …v reále jsou jinčí hráči, to víme všici, ti uměj jináč oblbovat…a za miliardy :-DD

198
layla
Reagovat

188, 196 – možná se ptám jako blbec, ale v čem vlastně ta Nikola lhala?

199
angela
Reagovat

196 Macík – nejvíc mě sejří, že jsem ji ještě ve středu pomalu litovala, protože jsem čekala, že Viktor dostojí své pověsti hráče a vyrazí ji… a ona se z ní vyklubala potFora, před kterou bledne i Nela:-D jen by zajímalo, jestli takhle obsírala i štáb, nebo ten to viděl už dřív, ale záměrně to před námi „tajil“:-)

200
ivanka
Reagovat

Je to hra a ta se musí hrát. Jsem zvědavá, kdo dojde dneska. To zase bude nějaký exot. Třeba s tou Dominikou to zase byl výběr.Ta je blbá napohled a to nemusí ani promluvit.

201
stanley
Reagovat

188 angela…Fajn!!!…aspoň má jasno…..doufám, že to nevzdá!

202
Petra
Reagovat

198) – napriklad v tom: „Ja to hlavne udelala proto, ze jsem chtela byt s Ginem“ – pritom povedala, ze je jedno s kym bude, ona pojde tam, kde bude Natalka.

203
Eva
Reagovat

Hlavně, že Viktor každé holce, co přišla, radil, aby vyhodila Nelu a rozbila trio, ale sám se neodvážil. Očividně schovávat se za někoho jiného je jednodušší než jít s kůží na trh. Nela asi není při svém hodnocení Viktora daleko od pravdy. Doufám, že se mu to škaredě vrátí.

204
babka
Reagovat

Já být Vikoušem, tak jsem na Nikču hodně nas*anej. Když tu sofiinu volbu (Jana x Naty) stanovil štáb, tak pochopitelně osmutněl Janu, ale bez výčitek svědomí, že nějak rozhodoval.
Ale když ti dá nůž na krk přítel, je to horší, obě volby ( Niky x Naty) v rozporu s tím co chtěl to vyvolá velkou bolest nejen slzy a postupně nenávist. Nikča takhle ze dvou kluků dala přednost Vikoušovi před tím druhým vypadnutým, takže myslím že nejde jen o hráčství, ale že u Vikouše propuklo svědomí. Vikouš nyní dluh splatit a doufám jen, že se zase vzchopí až pochopí a znenávidí Nikču.

205
layla
Reagovat

jinak tedy Dominičina lež (kdy říká Naty pravý opak toho, co vzkazoval Martin) je v sestřihu 4-5 minuta

206
Macík
Reagovat

199) angel, štábu je to, podle mě, šumák…ten bude chtít udržet ve hře všechny ty, co nás hlavně negativně točej :-DD a přitahujou k obrazovce :-D já včéra myslela, že půjdu mírně ovíněná chrnět, přesto jsem nakonec čučela ??? a s tím se počítá, hlavně sledovanost, reklama, prachy …:-DD

207
anja
Reagovat

202 a 198 no jo, lhářka Niki :D

a lhala i Nele v tom, že Rocky se vyjádřil, že by poslal Nelu domů… takže viz ukázka na dnešek konfrontace Nela+Rocky

208
Ksčenka
Reagovat

Ad 33 / Sám si psychopat !! A kdybys nebyl chlap tak ti řeknu, že jsi i navíc ještě falešnice falešná ! Na Nelouška mi nikdo sahat nebude …How

209
angela
Reagovat

201 stanley – začínám se bát, že to nezvládne… hlavně až přijde na to, jak jednotlivé figurky ve hře zvané Hotel Pradise podcenil/špatně odhadnul… to by ho mohlo zlomit – jestli ovšem dřív neskončí s tou pověstnou kudlou v zádech:-D nepřekvapilo by mě, kdyby příště byl na řadě on – samo záleží, jak štáb postaví párování a KDO o tom bude v konečném důsledku rozhodovat:-)

206 Macík – já to spíš myslela tak, že by mě zajímalo, jestli to bylo z jejího chování patrné už dřív, ale neukázali to, nebo to pro ně bylo taky překvápko:-) je ale jasné, že kromě Nely budou odteď hájit i Niki – možná ještě víc, protože to vypadá, že Niki má potenciál vysoko nad Neliným maximem:-D

210
Valerie
Reagovat

Niky naservírovala Ginovi jedinečnou příležitost odstřelit mozek nepřátelského tábora a co udělá mistr taktik? Pošle domů svého spojence. Bože, to je debil.

211
Petra
Reagovat

My tu riesime a pritom to moze byt tak, ze to bolo zase len cele zrezirovane, aby sme mali co riesit.
Nikola si zase uplnou „nahodou“ vytiahne cislo az po Natalii. A Daniela je zahadne prave pred nimi dvoma – aby mohla odstavit Martina, ktory by Nikolu vystrelil. Vysvetli mi niekto, preco Daniela, ktora nehra vobec nic, si zrazu vyberie Martina, ked mala dohodnuteho Nika a ten bol volny????
Dalsia vec: Nela je cely den zavreta. Ale pri parovani, resp. okamzite po nom, v rozhovore N+N+N vie, co vraj Rocky slubil Natalke? Kto je ten „nekdo“ kto jej to povedal??

212
Ksčenka
Reagovat

210/ souhlas
211/ taky mě to napadlo , už mi to jako RS vůbec nepřijde . Oproti tomu co se dělo ve vile jsou tam velice klidní a nekonfliktní. Žádná ponorka, žádné hádky … to co předváděla Regína a Vladko z VV už asi nikdy neuvidím

213
Macík
Reagovat

209) Angel …fakt je, že kamera je sleduje 24h, takže viděj všechno to, co my ne…něco mi přijde hraný, i ty konfrontace ve dvou, když si je zavolaj a stojí u nich kameraman, kterej je natáčí (viz.Nela s Niky v posilovně)…spousta lidí ze štábu kolem, kteří je určitě nějakým způsobem navigují, těžko se spolu nebaví…určitě je znaj líp, než my…

214
Macík
Reagovat

211) Dáju prej něco osvítilo :-DD …podle Nikoly :-DD

215
babka
Reagovat

Já se přiznám já včera sledovala jen část RSHP až po historickém seriálu „Velkolepém století“ včera to bylo taky vzrušo, když těhotná Hyrrem stojí s miskou jedu, prosí za svoje 3 děti a tak nějak nemá na vybranou a střih – pokračování až příští čtvrtek. To mne vzalo více než vypadlá Natálka za hranici kamer RS a pak ji stejně vidím na fotce z letiště se objimat s Rockym. :-)

Vikoušovi fandím a je třeba aby se vzchopil a taky, aby někdo tam uvnitř HP mu dal podporu. Nejvíce asi Martin, ten si za kousance a kopance od Nely, zamykání v pokoje a pak nepsravedlivé napomenutí štábu už užil. Snad nám Martina nezpacifikují polibky od Danielky.

216
angela
Reagovat

198 layla – nejlepší je to zkouknout znovu, je toho víc.. jak už tady zaznělo, lhala Ginovi (a o Ginovi, proč si ho vybrala), lhala Nele o Rockym (v podstatě ji na něho záměrně poštvala), lhala Rockymu (jak napsal Macík „až se jí od huby prášilo“)… no já měla dojem, že snad blbě slyším – proto jsem taky po Primě koukla ještě jendou na JOJku, jestli mě nešálil zrak a sluch:-D

211 Petra – no to je právě ono, jestli sis všimla, byl v jednu chvíli překvapený i Niko, protože byl domluvený s Nikčou, že ochrání Danielu… i proto přeci poslušně odcupital k Dominice, aby jí řekl, že si za něho nesmí stoupnout, protože on bude chránit Danielu… a pak si Daniela stoupla za Martina a Niki pak v jednom momentě prohodila, že byla ráda, že to tak vyšlo a Dája se mohla postavit za Martina, aby jí tím pomohla vyhodit Naty… řekla bych, že se poté, co si vylosovali pořadí (všimla sis, že v úvodním sestřihu byl záběr, jak si čísla losovali, ale ve středu přitom nic takového v TV nebylo?), dozvěděla od Dominiky, co jí řekl Martin o tom, že Naty nevyhodí… a začala jednat… a začínám mít podezření, že má prsty i v tom, jak Dominika lhala Naty o Martinovi (že jí řekl, že když si za něj stoupne, tak ji vyhodí)… a pak je tady ta věc, zaznělo to už dřív, že připomínala Dominice slib, co dala Nele… zjevně je tam rozehráno něco, o čem nemáme ani šajn…

217
Macík
Reagovat

211) to je všechno možný, navíc pravděpodobný…aspoň, že můžeme řešit, když už na to čučíme, žejo :-D

218
layla
Reagovat

207 – myslím, že to Niki neřekla – viz 25. minuta sestřihu – Niki: Myslíš, že by tě Rocky zachránil? Nela: Vznikla tady taková divná informace, že možná ne.
Takže pokud někdo lhal, tak Nela Rockymu. Kde ve skutečnosti ta „divná informace“ vznikla, nevíme.

219
Evka
Reagovat

Niky sice omlouvá na všechny strany co udělala, ale když se zamyslím nad tím, proč nešla za Mišem, tak mi vychází, že si byla vědoma, že by se zazdila v zamilovanosti – jako Nela s Leem, jako Naty s Rokym. Proto volila rozumem, sice to vypadá podle, ale je ve hře a hrát chce dál. Byla to určitě svým způsobem sviňárna, jak řekl Viktor, ale i on uznal, že v rámci hry byla konečně hráčka. A o co tady v této hře jde? Neni to zamilovaná story.

220
Petra
Reagovat

218 – no prave. Nela rika: „Vznikla takova divna informace“ a Nikola jej to potvrdzuje: „Slibil to Naty“ – ale to je lez, on jej to neslibil.
Divna informace je od stabu. Nie je to RS, to uz vieme, a oni su loutky v rukach reziel. Lenze oni si to asi neuvedomuju a myslia si, ako dobre/zle „hraju“….

221
angela
Reagovat

218 layla – musíš si to poslechnout ještě jednou – a celé:-) protože po tom, co řekla Nela („vznikla tady taková divná informace, že možná ne“) jí Niki po chvíli přikývla a odpověděla „slíbil to Naty“ (v tom okamžiku se před ní do záběru postavila Daniela)

222
angela
Reagovat

220 Petra:-) dokonce jsme se trefily do stejné minuty:-)

223
Petra
Reagovat

219 – ona na Misa absolutne nemyslela. Ona neplanuje tak dopredu. Jednala pudovo, isla zachranit panicku a sestru. Vedela, ze sa bude rozhodovat u toho kluka, kto ma 2 holky, tak isla za Nataliou. A tym boli vsetky ostatne zachranene.

224
Petra
Reagovat

222) Myslime rovnako :DD

225
layla
Reagovat

221 – ano, poslechla jsem si to celé. a) informace nevyšla od Niki, b) nikdo neví, co Rocky slíbil nebo neslíbil Naty, a Niki netvrdila, že u takového slibu byla (možná to před ní řekla Naty nebo Rocky nebo bůhvíkdo). Tím se to ale celé přece jen posouvá někam jinam, a lež (vědomě hlásaná nepravda) to není.

226
Adéla
Reagovat

Teda než to tady všechno přečtu a dostanu se ke slovu, už bylo asi všechno řečeno.
Po včerejšku začínám být alergická už asi na půlku hotelu.
Nikola s Nelou mě nepřekvapily ničím, první lže jak když tiskne a omývá chlapům ego kecama typu:“ ty jsi tady největší hráč, největší frajer, mám tě strašně ráda, nikdy tě nepodrazím atd.“ A druhá gestapačka se soustředí jen na výslechy, kdo kde a kdy o ní řekl, že ji vyhodí nebo že je tlustá apod.
Dominika je pošahaná. Daniela nudné bezradné dítě. Lívie netuším.
Chlapi mě zklamali totálně. Viktorovu taktiku jsem tentokrát moc nepobrala, ale uvidíme dál. Rocky je srab, omlouvá ho věk, ale pochybuju, že z něho vyroste chlap. ´Méďan je největší přizdisráč v celém hotelu. Mišo je pěkný prolhaný hajzlík a navíc z něho od začátku cítím nějaké zlo, které ještě určo vypluje ven. Martin včera aspoň konečně řekl nějaký názor, ale obávám se, že ho každá holka utáhne na sex a on vypne mozek úplně, jestli dřív nevypadne.
Natálky je škoda, to byla tak veselá a pozitivní holka, docela jsem ji litovala, když šla ven. Naštěstí nebulila, svět se nezbořil. Komu budu fandit?

227
layla
Reagovat

Kdyby štáb nebyl mrkev, vyslal by teď do hotelu Vladka z Vyvolených, který by všem hlasitě vysvětlil, jací jsou falešníci, a následně by to vyhrál.

228
Melanie
Reagovat

Tak já si taky myslím, že Viktor udělal z taktického hlediska chybu. Jeho cíl je odstranění Nely a byl by k němu blíž, kdyby se zbavil Niky, protože jiná holka by Nele zadek nezachraňovala, a asi ani žádný kluk.
Ale je možné, že Viktor počítá s Niky do budoucna – z holek je to pro něj jediná možná spojenkyně a popřípadě partnerka, navíc silná hráčka. A pokud to chce dotáhnout daleko, tak jedině s ní.
Odchodu Naty je mi líto, byla to jediná holka tam, která tomu dodávala šmrnc (pro mě) – hezká, veselá, bezprostřední. Ale je to hra. A pokazila si to sama, Martin jí jasně řekl, že by ji nedal.

229
Macík
Reagovat

226) Adel, tos vystihla :-DD Natálky je mi taky líto, ale štve mě, že proto aby nevypadla, neudělala zhola nic :-( …a docvaklo (bylo řečeno) jí to, až za dveřma paradajsu…

230
angela
Reagovat

225 layla – no právě že víme:-) on jí to odmítal slíbit, pohádali se… a do toho vpadla Domiika s nápadem, co jí řekl Michal – aby se Dominika postavila za Rockyho, že tak si za něj už nemůže stoupnot Nela… a Rocky na to šťastný, že nemusí nic řešit, přistoupil:-)

231
babka
Reagovat

226 Adéla, no přesně tak.
Já jen stále nevím jestli se Vikouš nedostal do patové situace, právě kůli svědomí (oplácel dřívější záhranu od Nikči), ale slabost pro ni má,…mít karty v ruce a promarnit situaci pro oslabení „trojanspolku“, je škoda. Z holek tam už nemá žádnou jako byla Naty a Jana. A z kluku do podpory chvilkově Martina, ale ten nyní toká s Danielkou. Co ten Niko, on vlastně dělá takového ochočeného medvěda a přestupní staníci pro „trojanspolek“, až se mi nějak dělá blivno. Mišo, šilhá po Nikče, takže taky pro Viktora úplné nic, spíš ho podrazí. A Rocky ten se zbavil závaží a šílená Domča mu vyhovuje, takže alibisticky po kubánsku si brumlá, jak on je tam nějvětší hráč (sráč), když to řekla Nikča.
Nela a Nička, přeci je někdo rozhodit musí. Viktore do toho!!! A nezapomínejme že je na čase aby i štáb podržel Viktora.

232
stanley
Reagovat

zajímavé je i to, že na konci dvou posledních párování vždy se rozhoduje o Ginovi anebo rozhoduje on…v prvním případě prohraje, ale dopadne jak „frajer“ a chce odejít za svoji partnerkou Janou…..Gavriely: Gino ještě se netěš! (?), pak dostane divnou možnost „znovu bojovat“,
ve druhém případě mu štáb znemožní něco podniknout na záchranu „svých“ holek a aby poslal Nelu domů! A nakonec vyjde v 50% jako srab a v 50% racio hráč.
Nějak příliš „ginování“ jak pro mně! O tom, že NND ho bude chtít poslat domů co nejdřív nemám pochyb….možná už příští týden
Myslím si, že kdyby úkol pro párování dostala skupina žáků 7B, tak vemou papír a tužku a vyřeší to během cca 1 hod., je pro mně neuvěřitelné, že Dominika, Natálie, Lili, Martin a Rocky to nedokázali za několik hodin….nějaké divné!

233
Sumec
Reagovat

To že se znovuobjevil XMAN to potěšilo, ale zamáčknu slzu dojetí a jedu dál. Ale zpět je ve špičkové formě i moje oblíbenkyně ksčenka! Díky lidi, ruším bojkot HP a znovu se těším na každou diskuzi jako malé děcko!

234
Adéla
Reagovat

228 – Vikouše Hafík s Nelou odstřelí při nejbližší příležitosti. Kdo mu zbyl? Rocky ne, toho si Nelin gang rychle omotá. Mišovi nevěřím ani popel, navíc toho bude Nikola držet v sexuálním napětí. Niko je poskok Hafíka. Martin sice dělá ramena, ale víc mu jde o sex než o hru. Dominika je pošahaná. Takže s Viktorem může maximálně hrát Lívie a to je dost málo. Tak nevím nevím jak to kluk pořeší. Podle mě to včera pos..l.

235
layla
Reagovat

228 – Viktorův cíl není odstranění Nely (i když o tom hodně kecá a jistě by to rád udělal), ale vyhrát hru.

236
Elko
Reagovat

Dnes rekap nemusím písať: použijem najdlhšie komentára Macíka, Sumca, XMANa a o zábavu máme postarané :-)))

237
Melanie
Reagovat

Ale místy jsem se i pobavila. Např. když Niky po párování tvrdila: já jsem netaktizovala, nikoho jsem nemanipulovala… nebo jak se snažila Martina přesvědčit, že by se složil, kdyby odešla Nela. :o)
A dostal mě Rocky, že teď už konečně může hrát sám za sebe. On někdy hrál? Tohle říká alibista, kterýmu jde jen o to, aby proboha hlavně nemusel o ničem rozhodovat!
Martin to má asi spočítaný. Niky byla hodně překvapená, když se dozvěděla, že on by ji vyhodil. Pořád počítá s tím, že ji přece mají všichni rádi a určitě by jí dali přednost. A kdo ne, má smůlu – Leo by mohl vyprávět. :o)

238
layla
Reagovat

234 – příští týden vyfičí Martin, Viktor a Niki se o to postarají.

239
Melanie
Reagovat

235 layla: Tak ale k tomu je právě potřeba (z jeho pohledu) odstranit Nelu. Moc dobře ví, že bez Nely si pak většinu snadno omotá kolem prstu.

228 adéla: Ano, taky si myslím, že to podělal. Ale je fakt, že Niky pro něj má taky nějakou zvláštní slabost, třeba doufám, že ji ještě přetáhne na svoji stranu. Ale moc šancí tomu nedávám.

240
Adéla
Reagovat

238 – asi máš pravdu, Viktor potřebuje na někoho přesměrovat pozornost a včera už něco naznačoval Rockymu, že si Martin podepsal ortel. Martin je tam teď nejslabší. Stejně jako byla Naty – takoví pohodáři, alkohol, cigárko, sex a hrát nějak pozapomněli. Bohužel.

241
Petra
Reagovat

Rada to tu citam, ale pravda je taka, ze sama verim tomu, resp. viem, ze je to cele nahrane tak, aby bola co najväcsia sledovanost, scenar pisany priebezne podla situacie a loutky posuvane po sachovnici, aby robili to, co chce stab…
Skoda, ze tie postavy tu riesime a pritom nevieme, ako by sa spravali, keby to bolo cele naozaj realne…

242
Adéla
Reagovat

Viktor má jedinou možnost: navrtat přátelství Nela+Nikola. Danielu už si na svoji stranu začal získávat, když ji utěšoval na pokoji a včera zase ona jeho. Takže mu zbývá vrtat šrouby do hlavy Trojance č.1 a vyšachovat nenápadně Nelu. Nebo si Nelu nechají až do finále a tam ji odstřelí zbytek vypadlíků. No jsem na baziliška zvědavá, ale s holkama on to umí, sladké řečičky jsou jeho parketa, možná ještě nic neprohrál.

243
anja
Reagovat

teeeda, vy se činíte…… si odskočím zalít kytky a tady přibude třicet komentářů……. :)))

244
anja
Reagovat

238 jistěže Martin… a Nela už pár dnů masíruje okolí těma svýma titulama jaký je to úchyl a že tam chtěl Naty jen kvůli tomu, že by mu eventuelně dala :DD…. jen čekám, která osoba tohle po Nele zopakuje jako první

245
anja
Reagovat

234 Adél, na vztah Šušly a Hafíka jsem dost zvědavá jak se bude „vyvíjet“. Imho nebude dlouho trvat a Šušla po Hafíkovi vyjede sexuálně :)

246
Melanie
Reagovat

241 Petra: Tak to bylo jasné od začátku, že nejde o skutečnou soutěž, kde spravedlivě vyhraje ten nejlepší. Produkce potřebuje takový děj, aby to přitáhlo diváky, a soutěžící jsou jenom figurky, kterýma různě popostrkujou, aby toho dosáhli. Proto nemá cenu se rozčilovat nad zásahy, ale brát to, jaky když tu probíráme děj seriálu, ne realitu. Skutečné jsou jenom reakce soutěžících na různé události a jak se projevuje v určitých situacích jejich povaha. :o)

247
peto
Reagovat

kdyz vypadla janka tak rikal viktor ze tu zustala jen nati je to holka ktere verim-prej neco zkusi nebo odejdu oba-no -a pri prvni prilezitosti mu to docvaklo ze kdyz vyhodi niky tak nepujde dom ale bude 2 duo ale stejne bude zle-mozna vice zle nez pri psachopatickych praktihach na romea klaudie a lenku-.a to si prece nemuze dovolit.-.

248
Adéla
Reagovat

245 anjo – taky čekám, že nadržený Miško něco vyvede. Včera dokonce něco plácal ve zpovědnici, že by nějakým „strašným“ způsobem přetáhl i Nelu. Je to sranda, jak to s těma klukama cloume /hormony/ a hra jde stranou. V tom má pak Vikouš asi výhodu, že v jeho věku už to má sestupnou tendenci a on má čas i přemýšlet. Ha ha ha.

249
Macík
Reagovat

236) no jo, jsem to trochu přeťápla a litánie je na světě :-DD…ještě tady chybí Ráďa a Jéčko :-DD

250
Petra
Reagovat

246 – Melanie, chapem co hovoris, lenze 90% diskutujucich to neberie ako serial, ale ako realnu vec…
Maminka Lenky este dnes na FB musi obhajovat Lenku a litovat, ze to nemozu rict, jak to doopravdy bylo…

251
Macík
Reagovat

248) muhehhe…“sestupnou tendenci “ :-D

252
koc
Reagovat

Gino je bud vizionar nebo srab
Niky ma plusove body za hrani na vsechny okolo – Gino jsi pro mne dulezitej a tobe a Nikovi jedinym verim .. Rocky jsi pro mne dulezitej a kdyby se melo stat cokoli tak te zachranim ;-) .. je to proste liska podsita

253
Elko
Reagovat

243 anja: aj kytky na hlave si poliala? :)

248 Adela: Nela ho skopne z postele a má po ptákach :), ja si myslím, že Nela teraz pôjde tvrdo po novom chalanovi, pretože v hoteli už v podstate nemá nikoho. Martin je dokopaný, Gino ju chce vyhodiť, Mišo by ju iba pretiahol, Rocky dnes u nej skončil a na Nika sa včera vykašlala i keď uňho má asi vždy podporu aj keď mu niekedy lezie na nervy.

254
Macík
Reagovat

252) :-DDD

255
Sumec
Reagovat

Koukám znova na Hafíkův epický popárovací herecký výkon a krom toho, že je to teda ultimátní mazec, nemůžu zaboha vygrcat ty nikolodanielčiny koncovky. Kdo vás učil mluvit holky nešťastné!

256
Melanie
Reagovat

250 Petra: Jo, to je blbý, Lenka v HP neudělala nic, za co by se měla stydět, a teď je před celým národem (samozřejmě jen tím paradajzovým) za pomstychtivou mrchu. To si nikdo z těch, co jdou do RS předem neuvědomí (to se týká i jiných RS – Výměna manželek, Farmář apod.), že z nich udělají klidně pitomce, jen aby byla sledovanost. A bohužel velká část diváků to bere až moc vážně.

257
Macík
Reagovat

253) nevím teda co Anja…ale já mám dneska v hlavě píchlí kapradí, heč :-D

258
lupi
Reagovat

Taky myslím, že Viktor kombinoval až překombinoval. Mozek celý tý trojky není Nela, ale Nikola, která se už začíná ukazovat nějakou dobu ve svý pravý povaze. Jakmile by vyhodil Nikolu, Nela se zhroutí, protože už nebude mít žádnýho patolízala a nikde se nechytne. Další na řadě na vyhazov by měl bejt Niko, kterej tiše proplouvá a dopluje až do finále. Takže nejsilnější hráči ne Nela a Viktor, ale Niko a ta jeho čůza Niky.

259
Macík
Reagovat

…neměla jsem náhodou napsat píchlý ???

260
Macík
Reagovat

hmm…asi jsem měla napsat …píchlé…ale to je fuk :-D

261
kala
Reagovat

Když jsem tak včera poslouchala Gina s Nelou na samotce, zdá se mi,m že oběma došlo, že spolu by byli neporazitelní. Oběma jde o to vyhrát, ne o to vyhodit se navzájem, jak už to někdo chytře podotkl. Podle mýho je jim jen blbý, že když do sebe navzájem tak šili, že by před ostatníma ztratily svůj „kredit“. Já bych si ale tipla, že je to jen otázka času… Konec konců se nabízí dobrá rošáda mezi páry Niky-Viky a Nela-Mišo. Odhaduju, že jestli je Nela alespoň trochu taktik, tak nabídne „kamarádce“ Niky, že se obětuje, aby ona mohla být s milovaným Mišem a sama „skousne“ spárování s Vikem.
Vzpomeňte, jak to bylo v bojích a válkách – s vidinou vítězství se rádii spojí i protivníci a společně jsou neporazitelní. Co na tom, jestli jsou si sympatiko nebo ne. Rozdělí si kořist a zase se rozejdou ;-)

262
angela
Reagovat

Macíku, tak se nám hlavně nepopíchej:-D

263
Macík
Reagovat

262) :-DDD

264
Macík
Reagovat

261) no, otázka je jestli na takovou rošádu maj ??? a Nelině by to musel asi nařídit štáb, aby byla v páru s Vikoušem :-DDD ale třeba se mýlím…

265
Petra
Reagovat

264) – v dnesnom dile bude Nikola Nelu a Vikouse udobrovat. Takze uvidime. Vikous uz je jednou nohou opet v ich tabore :)

267
martin
Reagovat

vypada to ze domca se rychle zpmatovala-uz nemusi mit hlavu plno myslenek a tvarit se divne-a muze si chvilku uzivat,a utesovat rokyho-.

268
Wanna be your monster
Reagovat

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/rocky-podrazak.html

haha ten konec, jak je nikol přinutí si podat ruce…Mi to připomíná Laďěnu a její „tak si dejte pusu“ v posledním díle farmáře u Michala…hlavně že je spokojená :D

269
Wanna be your monster
Reagovat

Však Niki to udělala za a) aby ochránila ségru a nelu, za b) Protože je ráda s Ginem a chce s ním být, za c) aby rocky začal hrát a netáhla ho natálie ke dnu.

Prostě pro dobro celé skupiny..

270
Macík
Reagovat

265) tak na to se těšíím :-D

271
Macík
Reagovat

269) :-DDDD

272
Macík
Reagovat

…brumlííííku, máš zpátky stihačku s choroškamaááá :-DD

273
Elko
Reagovat

263: Macík, buď rada, že ťa do hlavy nepichá niečo iné :-)

to s tým udobrovaním je vtipné :D, síce mám vypnutý zvuk, ale mimika Nikči my stačí, „tak se obejmite?“
Dnes nepríde nikto nový?

274
Macík
Reagovat

Elko, a kolik tak roků ,aktéři RS, musej dodržovat mlčenlivost ???

275
Macík
Reagovat

273) a čo iné píchá do hlavy ? :-D…já jen, abych si dala majzla :-DD

276
Macík
Reagovat

…si tu ukázku taky nemůžu pustit se zvukem :-DD

278
Macík
Reagovat

…to sem tady dneska za Dominiku, či co ??? :-D

279
Luci
Reagovat

Mám takový pocit, že především štáb měl velký zájem na tom, aby Naty odešla. Před týdnem jim to zkazila Janča tím, že vlastně sama odešla, tak teď k tomu využili Nikolu. Pořád mi nejde do hlavy, jaký měla Dominika důvod lhát a tvrdit jí, že v případě, že si stoupne za Martina, ten ji vyhodí a že si určitě musí stoupnout za Viktora. Před pár týdny, když odešla Tereza a lítala tam před vyřazováním jako blázen, říkala Naty „ v žádném případě nesmíš vyřadit mě“. Všechny holky, co tam jsou v pohodě – viz Klaudie, se jim tam po krátké době nehodí. Nevím proč si myslí, že diváky udrží u obrazovky tím, že tam nechají právě tyhle 3 holky, které podle mě dělají přesně to, co jim štáb řekne. No já to mám právě opačně, už je mi dost jedno, kdo z těch nynějších lidí tam zůstane.

280
Macík
Reagovat

279) páč čekáme, až vypadnou :-DD a abysme neztratili nit, tak to musíme denně skouknout…:-D

281
anja
Reagovat

253 Elko, to musííím do bazééénuuu!!! :)))

257 Macík, kapradí určitě vypadá luxusně…… já mám do hlavy zapíchané japonské hůlky – teda ne do hlavy, ale do drdolu :DD http://www.jaktak.cz/jak-vlozit-hulky-do-vlasu-jako-gejsa-v-japonsku-2.html

282
Luci
Reagovat

280: v tom případě jóó :) s takovou to máte až do finiše :))

283
EvkaD
Reagovat

184..X MAN…Slova přesně jsi to vystihl, chyběls tady.. Jediný člověk, který mohl roztrhnout klan zklamal, jak píšeš je to fraška!

284
Macík
Reagovat

282) přesně tak :-DDD

285
Petra
Reagovat

279) Luci, uplne s tebou suhlasim. A tiez si myslim, ze Dominiku niekto (nie Martin) vyslal, aby povedala Natale, ze „aj ked si zlomi nohu, tak musi za Gina“..
Neni tam uz komu fandit, tak neviem, ci sa im to tymto tahom podarilo, udrzat nas pri obrazovke…
Inac, aj Jana hovori, ze to je telenovela a ze ju uz nebavilo potapat ludi, ktorych ma rada..

286
Macík
Reagovat

281) týýjo, ty sou supeééér :-DD

287
Juggler
Reagovat

Pro všechny co tu řešili proč Naty nešla za Martina (Petra, Mikeš, bylo nás dost…):

Zajedno se teprv při párování ukázalo že za ním stojí Daniela. I když Naty by k Martinovi nešla asi stejně, i kdyby byl pořád volnej, protože Viktorovi stoprocentně důvěřovala, i když s ním před párováním nemohla mluvit. To že jí Dominika řekla zmateně na poslední chvíli, že si ji Martin nevybere kdyby byla za ním, to asi ani nezaregistrovala, protože v rozhovoru ze zpovědnice sama přiznala že Martin by ji asi zachránil. Na tuhle epizodku s Dominikou si vůbec nevzpomněla. A je jedno jestli to Dominika udělala kvůli své zmatenosti, nebo že se snažila uvolnit Martina aby mohl zachránit její kamarádku Lili.

Ovšem to, jestli by Naty Martin zachránil, když už za ním stála Daniela, je otázka s velkým otazníkem.

Martinovi se nelíbilo co za prasárnu chtěla udělat Niky, to odsoudil před Naty na pokoji a řekl, že by za to Niky vyhodil. Neřekl že by ji vyhodil, protože má radši Naty než Niky, ale odsoudil, že se Niki snažila vyhodit Naty i když se mohla bez problémů zachránit jinde. Možná, když by za ním stála Daniela, a Naty by se rozhodovala jestli jít za Viktora nebo už za obsazenýho Martina, bral by to úplně stejně: že se Naty mohla zachránit u Viktora, ale snaží se o vyhození Daniely. On jí Martin ani nikdy neřekl, koho by preferoval v téhle situaci. Takže při obsazeným Viktorovi podle mne Naty neudělala strategickou chybu, když šla za Viktorem. Docela chápu že k němu měla největší důvěru. Spíš mě překvapuje, kde vzala Niky tu svou 80-90% jistotu, že si Viktor vybere ji?

Tuhle situaci bohužel způsobil Martin, který když se o plánu Niki dozvěděl, tak v zájmu ji zachránit, ji raději předem upozornil že by ji v téhle situaci vyhodil a že to nemá dělat. A Niky teda asi obratně vymyslela, že v zájmu vyhození Naty eliminují Martina tím, že si za něj stoupne Daniela. Proto Daniela nešla za Nikem jak bylo původně domluveno.

288
EvkaD
Reagovat

226, Adélko, ano, komu fandit??? Mě strašně včera naštval Niko, jak píše X man..on je podělaný z Niki, že by snad Martinovi natáhl, že ji chtěl vyhodit. Je mi líto Martina, jak po něm ten gang půjde!! Vyhodí ho, on jediný by byl schopen, co měl udělat Viktor!!
Vsadím se, kdyby vyhodil Niki, co??? Daniela je slabá, sotva mluví, Nela by oslábla, na Rockyho by nemohla spoléhat…a tak… Ta mírumilovná řečnice tam bude lhát dál, rozebírat a co..vyhodí ty co ceknou proti nim…
Jedině Romea…anebo Vlada z Vyvolených..taky Brňák:-))

289
Macík
Reagovat

…ještě že si alespoň Natálka v tom hotelu užila…i sexu :-DD …ostatní si odnesou tak akorát trauma a 15 minutovou slávu :-D …a kdoví, jestli dostanou vůůbec nějakou výhru??? ….i když ta bude nejspíš vyplacena z těch SMS…

290
anja
Reagovat

279, 285 já mám ale dojem, že Dominika nelhala. Imho to prostě Dominika popletla. Ona si i teď běžně plete jména a vyposlechne každého jen napůl, takže vlastně vůbec neví co dotyčný řekl. Martin měl na mysli Livii, ne? a pojašená a vypatlaná Dominika to splantala že Martin myslel Naty……… aspoň teda já to tak chápu

291
Elko
Reagovat

Ono je ťažké uvažovať, že čo mal urobiť ten a ten, prečo ten povedal a to a to… nevieme presne, čo im chodí v hlave, sú možno v strese, chcú sa udržať v súťaži a mnohokrát uvažujú rýchlo a potom si uvedomia, že spravili chybu… ale je fajn si tu prečítať niekoľko stratégií a taktík, čo si o tom viacerí myslia.

…ja by som sa možno pri párovaní v tom strese postavil za Gavriely :) a to by nečakal nikto :)

292
Elko
Reagovat

290: Dominika je taká naša druhá Terka v bielom :-) som zvedavý, čo bude teraz robiť, keď už nebude „v strese“ a nebude mať veľkúúú hlavu… myslím si, že si užijeme, to bude perla za perlou :)

293
Macík
Reagovat

291) no jo,… svěrací kazajka a chocholoušek :-DD

294
Macík
Reagovat

292) …já očekávám neustálý monolóóóg :-DD

295
Macík
Reagovat

…tak, kdo vypadne dneska ???

296
Wanna be your monster
Reagovat

Ajajaj, na online chatu baby balí tomáše :D

297
Petra
Reagovat

287 – Diky za vysvetlenie :)) Suhlasim, ze Naty by k Martinovi stejne nesla, lebo si myslela, ze jej aj pred Nikolou da Viktor prednost. Ale to s Danielou neviem ci vymyslela Nikola.
Nikola sa po vyradovani tvarila, ze nevedela, ze pojde Daniela za Martinom a povedala, ze jej „odlahlo, ked to videla“, ze k nem Natalia nepojde a ze si v tej chvili neuvedomila, ze tym bola Daniela vlastne ohrozena.
Martin povedal Nikole, ze ak za nim bude Natala a ona, tak vyhodi Nikolu. A keby tam stala Daniela a Natala, tak by vyhodil Natalu??? Preco?

298
Wanna be your monster
Reagovat

297 – přesně z toho důvodu, proč by vyhodil Niki. protože Naty by se tam postavila z důvodu vyhodit danielu a ne z důvodu, že už nemá volného kluka.

299
Petra
Reagovat

298) Hmm, ja si to nemyslim. Martin Nataliu presvedcoval, ze „ju neda“… Rocky sa ho na to opytal, ze co urobi, ak pri nom bude Daniela. On na to, ze ta ma predsa dohodnuteho Nika. A ze ak bude niekto hrat spinavu hru, tak ho kludne vyhodi…

300
Adéla
Reagovat

288 Evi, na Méďana začínám mít silný alergen, to je ještě větší srab než Rocky. Už se ani nedivím, že dělal v USA prostituta, on prostě neuměl říct NE. Vždycky někde za palmou něco huhlá proti Nele, ale pak skutek utek. Teď budu týden fandit policajtovi /než vypadne/, protože se pořád směje, v hlavě toho moc nemá – tomu se zase směju já, jde z něj taková pozitivní energie a je docela pohledný chlap.
Jinak ty hrané scénky od štábu /viz. třeba dnes Nela a Rocky na koberečku/ jsou tááák trapné a herecky slabé, že se na to nedá koukat. Jsem zvědavá jestli vrátí někoho z vypadlíků, ale docela pochybuju. Proti Nikolanela gangu už nikdo nic nerozehraje.

301
babka
Reagovat

289) macíík: přesně toto jsem si řekla, že Natálka je nejnormálnější a hezká blondýnka méně konflitní, užila si a má i satisfakci za Danielu.

291 Elko: jako vždy vtipné. Napadlo mne že by Nela a Niky mohli taky vytvořit pár, mají tam ve smlouvě že ne??? Já jako žena bych měla šanci si stoupnou za nějaké dominikánského čísu :-))

290 a další: Já si také myslím že je tam příliš šumu někdy více než srategie a navíc jisté jsou pokyny štábu a zkrslení střihačem, co vystříhne jako nepodstatný děj. Líbilo se mi „škatulata hejbejte“ se a rozhodit trvalý pár jako Rocky a Naty a Niko a Nika, aby samou radostí z partnerství nezpoměli na druhé. Líbilo se mi izolovat největší manipulátory. Líbilo se mi, když Domča selhala, že bylo náhradní řešení a vybíral kluk ze dvou dívek.
Nejsem tam, nemohu odsuzovat Vikouše, jak jsem psala již dávno včera, že obě jeho rozhodnutí musíme repektovat, on se trápí sám. Je to jeho volba a vono to je tak, že něco zlý je pro něco i dobrý jak včera vydedukoval Brumla. Je lidské že normální lidi fandí dobru a normálnosti, ale to by pak nebyla RS ale pohádka.
Takovou osubku jako Domču fakt vítám, včera sama přiznala aby se psychicky nezhroutila, pokud bude muset zachraňovat Brumlu a Martina najednou. Jo zachraňovat to je takové slovo pro pomstu druhému :-))

291 Elko: jako vždy vtipné. Napadlo mne že by Nela a Niky mohli taky vytvořit pár, mají tam ve smlouvě že ne??? Já jako žena bych měla šanci si stoupnou za nějaké dominikánského čísu :-))

302
babka
Reagovat

300 Adéla: dospěla jsem ke stejnému názoru s médanem i s policajtem.

303
Adéla
Reagovat

302 – to jsem ráda, že nejsem sama. Méďan se mi fyzicky líbil, ale k čemu je krása, když to není chlap. Ale možná se pletu a je to tak sestříhané a Niko si prostě jen užívá dovču…
Jinak jsem v rychlosti přelétla ten chat s Janou a Tomem a je zajímavé, že všichni, kteří vypadli /mimo Lea s Tomášem/ mají na Nelu negativní názor. Takže ono to nebude jen tím štábem, Nela prostě je i ve skutečnosti taková jako v telce. To jen tak na okraj pro její fanoušky….

304
mia
Reagovat

A už i policajt mluví česko-slovensky: včera říkal že se nechá ovplivnit (místo ovlivnit)…omlouvám se, nevím jaké se tam ve slovenštině píše i/y

305
anja
Reagovat

Méďan je prostě takový nekonfliktní, stabilní typ. U něho má člověk jistotu, že se s ním nedočká hádek, konfliktů a právě ani nějakých zákeřností. Méďan je mírumilovný mončičák co vždycky popluje s proudem. Takoví lidi jsou fajn, jen od nich nemůžu čekat nějakou aktivitu a akčnost. A může se stát, že mě zradí v případě, když přijde někdo jiný a silnější.

pochopme, že Méďa je tam jen na okrasu, na to, aby uklidňoval svoje spoluhráče a psychicky je podporoval – na to je opravdu jedinečný, aby se tam kamarádil s klukama a s holkama…. i takový klidný charakter je tam potřeba, Niko to tam jakože vyvažuje…… chlap jeho typu by se mi hodil jako módní doplněk, jako chlap na život to fakt ne

306
mia
Reagovat

profláknutej prostitut jako módní doplněk…OMG ???!!!!!

307
Anonymní
Reagovat

306: Stačí ti slovo „anja“?! Mně to vysvětluje všechno :). Není vůbec co dodat. Je to marné, je to marné.

308
babka
Reagovat

Tak jsem googlovala chat Tomáš a Jana a vyšlo mi toto:
„Šoustat, žrát, chlastat a válet se! Kdepak. To nestačí! Musíte přimíchat ještě hezkou postavu, nízké IQ, dostatečnou dávku intrik a opalovacího krému! Pak máte šanci vyhrát 50 ticíc euro.“

309
mia
Reagovat

308 – to těžko, Niky, Nela a ani Viktor nemají nízké kvíkvé

310
Anonymní
Reagovat

Prochore, máš staženej ocas mezi nohama, co?

311
Elko
Reagovat

Oznam!
Milí hostia Panáčka, pomaly sa môžete presúvať do nového článku: http://reality-show.panacek.com/18757-hotel-paradise-opustila-natalia-o-jejim-odchodu-rozhodl-viktor-niki-ci-dominika.html

312
radek
Reagovat

184
Ty ses jako Adamko ze slovenskyho farmare. On se kazdych 5 minut zamilovava do nekoho jinyho a ty kazdych 5 minut mas jineho tridniho nepritele. Prvne byla nejhorsi osobou na svete jana, ted je to niky, kdopak to bude za chvilku?

313
radek
Reagovat

43
Ja nechapu na co reagujes. Ja psal prvni prispevek, jak ted vidim, asi 100 cisel po tobe. Vubec jsem nepsal o manipulaci.

Manipulace face to face mne nehrozi, respektive hrozi jen max. jednou, protoze po druhy uz se s tim clovekem rozumny clovek nestyka. Takze tolik k te „nesnesitelne mrse“.
JInak z toho cos popsal sedi na Nelu tam mozna polovina. A ja nemluvil o manipulaci, ale o cloveku, ktery je jako slizka niky s kazdym zadobre, maze vsem med kolem huby, ale za zady te pomlouva. Mluvil jsem o pomluvach a podrazactvi, ne o manipulaci. Ja proste radsi nelu, s tou vis na cem jsi a kdyz si s takovym clovekem nesednes, nestykas se s nim. Kdez to takovych modeovych smejdu ma clovek kolem sebe dost a casto to o nich ani nevi. To je vse, co jsem tim chtel rict.

314
anja
Reagovat

306 mia, když koukám na Nika, nějak úplně zapomínám, že je to vlastně profláknutej prostitut :))

315
Abigail9
Reagovat

A cenu největšího manipulátora HP získává…..Niky :-))
Tak přemýšlet nad vhodnou taktikou v případě Natálky je zbytečný, ta tam hrála nejvejš o Brumlu :-) navíc počítat s těmahle dvěma jako s možnýma spojencema v případě vyhazovu Niky je taky blbost, Naty pohodlná i přemejšlet, hlavně že má Brumlu, ta by ve svých cílech dál nedošla, natož k milionu… A Brumla? Už jen, jak je schopnej lehce přešaltovat z jedný partnerky na druhou dle toho, jak JEMU to nejvíc vyhovuje (jeho „uvidíme, jak se bude chovat“ – volně přeloženo: dá bo nedá – už tam padlo několikrát, já to poprvý zaznamenala někdy před Lenkou) by mě o jeho loajalitě ke komukoliv fakt nepřesvědčilo. Je mi ale furt záhadou, že i přesto je tam Rocky brán jako dobrej, férovej kámoš, páč většího zmrdí.a aby člověk pohledal.
No a zbytek potencionálních příznivců? Já když ty chlapy tam vidim, jak se jen vezou a víceméně se přizpůsobí tomu, co vymyslej holky… no na ně bych se taky moc nespoléhala. To ještě tak od Miša se dá něco čekat…možná.

316
EvkaD
Reagovat

303, Adélko, mě to moc mrzí na Nika…Je to trapné, alespoň 1x by měl za svým názorem stát…a koukat se ne přizdisráčskýma očima:-(

317
Adéla
Reagovat

316 – nakonec tam bude jediný, který nikoho nenaštval a vyhraje to. Štáb ho taky nechává hodně v klidu, žádný bermuďák a nic. Ale možná už ho znají a došlo jim, že s Nikem nehne nic. Vlastně tam jednou musel odhalit tu svoji minulost, ale z toho ještě spíš vytěžil. Je to prostě Méďa Béďa.

318
Mikes
Reagovat

313 – reagoval jsem na Tvůj příspěvek z minulé diskuze (byl někde na koncei, kde už to končilo, tak jsem to přesunul sem.

319
Mikes
Reagovat

149 – angela: jo, to jsem si posléze taky uvědomil, že ženské to musí brát jinak. U případné spolupracovnice si na Nelu dá každý pozor, zatímco Nikča se svou andělskou tvářičkou by mohla napáchat pěkné škody. Ono v tomto případě platí to samé i u mužských, pokud by šlo čistě o spolupracovnici. Já to bral spíše z hlediska případného výběru partnerky, a tam je to jiné. Nelina je katastrofa pro každý vztah, Nikča spíš naopak.Teda aspoň se to tak jeví.

320
Mikes
Reagovat

Ad divná informace o Rockym a vyhození Nely: tahle sviňárna vyšla od Marfuši, protože Rocky si stěžoval právě jí, že měl s Naty konflit kvůli Nele. Samozřejmě to řekl úplně jinak, než to Daniela přednesla Nele, tedy přesně naopak. Takže ona ano Marfuška není tak nevinná (a blboučká), jak ze sebe dělá.

Přidat komentář