Panáček v reality show

Emocionální smršť vyřazování si odnesla z ráje Tomáše s Janou

17. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4455 w=420]
Huuu, tak to byla dnes v Hotelu Paradise pořádná emocionální jízda. Věřím, že nejen soutěžícími, ale i diváky této telenovely na způsob reality show cloumaly pořádné emoce. Dovolím si tvrdit, že dnešní díl, ač byl celý věnovaný jen vyhánění z ráje (fakt, nekecám), byl zatím vrcholem celého dominikánského příběhu. Utřeme slzy, vysmrkejme se do kapesníčku a jde se na souhrn.

Karty imunity jsou rozdány

Na úvod dnešní nikoliv rajské, ale pořádně ďábelské hry si rozdejme karty. Imunitu pro dnešní vyhnání z ráje získal Michal, jako zcela nový hráč a Martin, který si ji vybojoval v pochybném battlu s marným Tomášem. S Martinem se svezla i jeho partnerka Nela, která je tak rovněž chráněná proti jakýmkoliv snahám o vyřazení.

Oops, pozorný divák si říká, tady něco nesedí. Vyřazovat se dnes mají přeci muži, k čemu Nela potřebuje imunitu? Tady to zavání dalším překvapením od štábu.




Zadejte se pánové aneb pánská volenka

Karty imunity odkryty, čas odkrýt i karty vzájemných sympatií a nechat pány zpárovat s ženami. Samozřejmě ve vši slušnosti. Voila.

Niky – Niko
Rocky – Daniela
Tomáš – Jana (ta předvádí vrchol svých mimických svalů)
Viktor – Natálie

[singlepic id=4456 w=420]

Zamícháme, protřepeme, osolíme a opepříme

Tu nám slečna Gavriely v rámci seriálu 100 vět za 3 měsíce Hotelu Paradise přilije řádnou porci oleje do vyřazovacího ohně: Hotel Paradise automaticky opouští muž a žena, kteří získali v předešlé hře nejvíce negativních hlasů. Hra spočívala v tom, koho soutěžící nejvíce nechtějí v ráji.

Mezi muži vyhrál nováček Michal, který má však imunitu a tak smůla přeskočila na dalšího v pořadí, plavce Tomáše.

Zde následují velmi dlouhé záběry na loučícího se, zdůvodňujícího a odcházejícího Tomáše. Jeho odchod nejvíce nezasáhl žádnou z žen, ale Rockyho.

Dobrá tedy, Tomáš je ze hry a soutěžící se pomalu uklidňují a myslí si, že je po všem. Divákovi však v uších stále rezonuje (holt si užívá, že Martina občas i promluví) věta o tom, že vypadavá muž a ŽENA s nejvíce negativními hlasy.

Jana sbírá u diváků sympatie před svým odchodem

Kdyby byla jasná vítězka, bylo by to zbytečně jednoduché. Stejný počet negativních hlasů získala Jana a Natálie, které jsou vyzvány k podobnému battlu jako před pár dny předvedl Tomáš s Martinem. Tedy se mají obhájit, proč právě ony mají v soutěži zůstat. O vítězi pak rozhodnou zbývající soutěžící.

Jana s Natálií se postaví tváří v tvář a divák, štáb i ostatní soutěžící očekávájí nelítostnou argumentační řež plnou odrazů ode dna, vět o tom jak ještě v budoucnu předvedou show, jak je tento okamžik posílil do dalšího boje apod. (díky Tomáši, alespoň k něčemu jsi byl dobrý) a pak …

… a pak Jana zaboduje u diváků a udělá štábu velký škrt přes rozpočet. Rezignovaně prohlásí, že nemá už motivaci, proč v Hotelu Paradise zůstat, proč bojovat dál a dává dost pádný argument pro své rozhodnutí. V předešlé hře pronesla, že by si klidně vyměnila své místo za místo Natálie, kdyby Natálie měla vypadnout. Přeci nevyhodí svoji nejlepší kamarádku v ráji? Respekt pro Janu, předvedla charakter, který asi nikdo nečekal, že v ní je.

Porota soutěžících měla své rozhodování dosti jasné. Poslala domů Janu. Nechat v ráji ji chtěl pouze její partner Viktor a Niki. Michal ani Natálie nemohli samozřejmě hlasovat.

Následuje Janino loučení, kdy se přiznám, mně u loučení Jany s Viktorem ukáplo několik slz. Pokud si dobře pamatuji, asi poprvé za celou dobu této reality show.

Myslíte si, že je konec? Tak to se pletete

Divák, emocionálně vyčerpán z předešlého Janina rozhodnutí a loučení si říká: dobrý, moje srdce to přežilo, teď se dám do klidu a za chvilku Sex ve městě a ono prd. Martina Gavriely zase mluví a nikdo ji nedokáže zastavit. Opodál totiž stojí Michal s imunitou a stále nemá partnerku.

Ano, Michal si musí vybrat jednu ženu a rozstřelit tak jeden z párů, které se před pár minutami vytvořily. Kdo neviděl, tak neuvěří. Na Michalovi bylo vidět, že tohle je snad jeho nejhorší rozhodování v životě (stál za zády Rockyho a Viktora), které skoro neustál a nechybělo dle mě mnoho a museli by do Hotelu Paradise narychlo přivolat zdravotníka.

Michal se nakonec rozhodl po Viktora, aby se vzápětí oddal slzám a svým výčitkám. To Viktor to bral s chladnou hlavou, že byl stejně rozhodnut odejít, pokud by byla vyřazena Jana a tak Michalovi jen dost suše poděkoval.

Konec? Nikoliv, do diváka i soutěžících se cpou emoce horem dolem

Vyřazení Viktora samozřejmě náladu před obrazovkou, ale ani v ráji rozhodně nezvedlo. A tak skoro jako spása z nebes zazněla od Martiny její dnes poslední věta: Viktore, máš další šanci bojovat o vítězství, přestěhuj se na samotku. Zůstáváš ve hře.

Uf a teď konečně divák i soutěžící mohl uklidnit svůj tep.

Dnes opravdu mistrovský kousek

Díky včerejší příhodě majitelky s pistolí se Hotel Paradise opět dostal na chvilku do zorného úhlu mainstreamových médií, kde si z něj samozřejmě utahovali a odsuzovali, aniž by kdykoliv viděli alespoň jeden díl. Nemluvě o tom, že posměšně blábolili o dotočení HP ve studiu, neznalí fakt, že to co jde v televizi je v řádů týdnů předtočeno.

Přitom dnešní díl si dle mě v kvalitě nezadal s jakýmkoliv dílem běžného českého natahovaného seriálu typu Ordinace, Pouta apod. Opravdu štáb i soutěžící předvedli velmi dobré výkony. Snad tohle nebyl vrchol celé show a jednoho či dvou podobných dílů se dokonce hry ještě dočkáme.

P.S.: Asi nejsem jediný u koho dnes velmi vzrostly sympatie pro Viktora a nevadilo by mě, kdyby právě on to dotáhl v této hře dost daleko. Jinak zítra příjdou do ráje rovnou 2 pohledné dívky. Uvidíme, zda to budou spíše statistky či herečky typu Audrey Hepburn.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 415
1
Tom neTom
Reagovat

Mně teda vůbec nevadí odchod ani Jany, ani Tomáše. Ještě ta Marfuše Trojanová by mohla vyfičet.

2
Megis
Reagovat

Příští týden vyletí pět soutěžících, dva, kteří toho za týden nejmíň sní, a tři, kteří toho pro změnu sní nejvíc (samozřejmě Nela získá imunitu, protože byla přece buřtíkem ráje) a nahradí je osm nových, z toho hned čtyři, kteří vypadli už dřív, podle toho, jak vysoké si vylosovali číslo… Nikdy nevíte, co se stane v ráji! :)

3
Mikes
Reagovat

Buď jsem divný nebo možná už mrtvý, ale emoce – teda kromě mírného pobavení a lehkého úžasu – se u mě při sledování této srandovní telenovely nekonají. Pravda, vypadla nejhezčí holka – hm, Jana jen potvrdila, že tvrzení, že hezké holky jsou současně pitomé a nefér je jen planý kraf. Jo, a taková ta otřesná blondýna, co sem tam dneska viděl poprvé a co má problém vyslovit smysluplnou větu, to je kdo???

4
koc
Reagovat

co se stalo pred cca mesicem ze ten tyden dramaturgie tak pomotala?

5
Petra
Reagovat

Stale som nechapala, preco o imunitu s Tomasom bojoval jedine Martin. Az teraz som to pochopila. Aj mna vtedy zarazilo, naco davaju imunitu Nele, ked sa holky nevyraduju?? Az nasledne udalosti ukazali, ze to cele smerovalo tam, ze mila produkcia to isla zase urobit „zaujimave“ a tak naplanovala necakane vyhodit aj holku. A aby ta vyhodena holka ani nahodou nemohla byt Nela, tak jej dali imunitu. A Martin bol nastrojom na to, ako jej tu imunitu dat. Bol to naozaj „mistrovky kousek“, ako hovoris, SUNicko. Je to uz fakt humus, ako ju tam drzia. Ked je to sutaz, tak by mala byt fair, ci tu to neplati??
Tomas mal podla mna vypadnut. Ale: podla pravidiel ma vypadnut ten, ktory nema partnera. Ludi nechaju sparovat a az potom(!!) ho vyhodia, pretoze „dostal najmenej hlasov v hre. Vlastne ani nie najmenej, ale bol druhy od konca. Mna to ich NNCSSVR uz fakt nebavi :(((

6
dessin
Reagovat

Teda :)

Tomas byl na ceste domu uz dlouho, takze jsme se konecne dockali. Rockyho zhrouceni jsem nepobrala, vypadalo to jako kdyby Tomase prehodili pres zabradli zralokum… jediny co jsem nepochopila proc bylo loucenii tak dlouhy, kazdej byl hned vyhnanej a Tomasek tam macha proslovy bleee

Jana bod, bod, bod!!! Dala jim to tam tak ze nechapal nikdo, taky mi par slzicek ukaplo :) a to ze by to nikdo z tech jak tam krafou neudelal mela pravdu a kraasne je tim setrela. Celkove me bavila, jak sjela Nelu at je zticha ze kdyby tam stala ona s Niki tak asi taky nebude zrovna happy, a jeji koment ze by Rocky zvedl prdel a dal svy misto Tomasovi me dostal.

Nechala bych ji tam jako komentatorku.

Gavriely opet tragicka, ona je snad uplne blba jak se tam vyrazujou jak hrucky a ona stoji a cumi, uplne mimo kdyz vidi ze Niko jde k Niki tak at ma jinou otazku nez „proc prave Niki“, neumi vubec improvizovat, strasny… kdyz si na jejim miste predstavim Janu.. jo, to by slo :)

Za me dobrej dil, ale opet mrkvovina: mily stabe, muzes rozhovory v TV poustet bud v realnem case natoceni (dopoledne, pred parovanim, po parovani)? Ja nevim proc rozhovor jana, Tomas, Naty po parovani daji pred, takze z jejich minuleho casu apod vim uz na zacatku dilu kdo poleti, to me nebavi.

Stab je (dnes) minimrkev!!!

7
koc
Reagovat

pristi tyden se bude vyrazovat podle velikosti poprsi nebo delky vlasu :o .. aneb podle upraveneho hesla poradu NNJNRVDPZP – nikdy nevis jakou nohou rano vstane dramaturg poradu z postele

8
Adéla
Reagovat

Tleskám nástěnkářům, kteří vše odhalili! Nejlepší hláška sestřihu byla, když Tomáš říkal při loučení Martinovi, že policie může být hrdá, že má takové lidi, to jsem brečela smíchy. Na Janě bylo už dlouho znát, že jí to v hotelu nebaví, takže žádné velké překvápko. Brumla je malý kluk, já moc ty slzy u chlapů nemusím, ale u dětí je to normální. Marfuša ho ochrání. Největší tragét byl Mišo, ten by mohl hrát v ND. Fandím Viktorovi a doufám, že tam ještě nějakou hru předvede a nenechá se zničit Nelou a jejím gangem!

Reagovat

Adélo (8) tak on mu Tomáš hlavně řekl bratře, asi se taky policisté mezi sebou oslovují. No byl to komik, i když nechtěný :)

10
Hooper
Reagovat

Marfuša ven asap, odchod Tomáše byl sestříhán z pro mě neznámých důvodů jako ukončení činnosti spirituálního vůdce, jsem rád, že je Jana pryč.

A přát se musí teď Viktorovi s Natálkou, jsem zvědavej, co bude předmětem supermanova boje o přežití. Natálka musí zlanařit aspoň jednu novou holku, jinak příští týden letí.

11
babka
Reagovat

Možná se vám to nezdá, ale tato RS má význam pro mladé lidi v tom, aby se poučili, aby pochopili, že pravidla života se také mění a aby se obhájili a bojovali s nástrahami života a falešností a s vlastnimi výčitkami.
Tato hra postrádá pevná pravidla a není fer, tak jako život není fér, ale charakter účinkujícíh vykresluje dobře.
Pro ne Jana byla nejhezčí holka a taky měla výborný postřeh a odešla s velkou důstojností.

12
Rux-Xulth
Reagovat

Ta Daniela vypadala včera opravdu kouzelně, myslím, že kdyby ji Brumla otevřel, vyskočí z ní ještě jedna o něco menší matrjoška.

13
Hooper
Reagovat

12: Co jedna? Několik..

14
koc
Reagovat

12 – myslis T3? ;-)

15
Prochor
Reagovat

Proč měla Nela imunitu když se vyřazují holky? To je spravedlivost v boji a velkou finanční výhru? Humus.
Jany je škoda.

16
anja
Reagovat

11 babka, to je dobrá teorie, NNCSSVR rovná se NNCSTSVŽ /nikdy nevíš co se ti stane v životě/ aneb nikdy nevíš jak ti osud zamíchá karty, nikdy nevíš koho potkáš, jaké lidi, někdy dostaneš i dalších x šancí napravit chybu, jindy žádnou a i za malou chybičku osudově zaplatíš, to cos řekl i udělal, může být překrouceno, pochopeno jinak… a taky jde o to, jestli z proher odejdeš hrdě a s úsměvem jako Jana anebo s pláčem a pocitem zrady jako Tomáš

17
Ajda
Reagovat

15,
možná proto, že má Nela vyhrát a polovinu výhry odevzdat zpátky. Tak jsem to už dříve zaslechla, ale nevěřila a beru s rezervou. (zdroj blízký Primě)

18
Adéla
Reagovat

No jo Nela je hájená zvěř, já ji nemusím, ale zase když bych si měla vybrat jestli pošlu do finále Marfušu nebo Nelu – tak to vyhraje Nela. Jinak Martinka G. měla včera ve VIP na Primě snad nejdelší řeč za trvání HP a ten příběh, že přiletěla jen se 3 kufry a 3 jí zvostaly v ráji byl fakt zajímavý. Ještěže ji nechytli domorodci, dlouhonohá blondýna = sen každého kanibala.

19
anja
Reagovat

Nela ale není hájená jen štábem a produkcí, Nelu si tam pěstujou i samotní její spolubydlící. Vždyť si vemte, kdo všechno jí tehdy nastrkal imunitu! Při woodoo si jí nikdo nedovolil říct křivého slovíčka, nikdo jí nejde odporovat, každý jen pípne a stáhne ocas, teď při přesvědčování, kdo tam má zůstat a proč, taky bodovala solidně. Jediná kdo byl Nelu schopný poslat do p..e byla Zuza, ta se s ní nepárala…

Nela pokud je pro někoho překážkou, tak dotyčný ji raději obejde s velkým odstupem. Lidi kolem Nely se dělí na pouhé dva typy – ti co ji bezmezně obdivujou a ti, co jim nestojí zato s ní mít jakýkoliv konflikt a problém

20
Michal V.
Reagovat

ma ta soutez vubec nejaky pravidla?

21
Elko
Reagovat

SUNíčko, super! Ty s rekapmi zreješ ako víno… výživný a asi najdlhší rekap.

Nela by ohrozená nebola aj keby nemala imunitu, pretože Naty s Janou mali 5 NIE od ostatných súťažiacich. Presne ako povedala anja (19), Nele sa nevedia postaviť. Ešte aj v tejto úlohe dopriali Nele ÁNO, keď ju tak nemajú radi, nemajú sa jej vtierať do pštrosí prdelky. Už len kvôli tomuto chcem, aby tam Nelu trpeli do konca, ak si ich Nela vie omotať je to pre ňu veľké plus.

Ak budú mať obe nové holky imunitu, tak medzi dievčatami to bude veľmi zaujímavé ako budú bojovať o to, aby tam zostali.

22
Elko
Reagovat

PS: dnes bude mať Brumla s Danielou veľkú manželskú krízu, tá minulá to ešte nebolo nič oproti tejto… vidím to na rozvod :-)

23
vipera
Reagovat

tak ja moc nadšená zo včerajšieho dielu nie som. Resp. vadí mi,že 4-5 dielov pred ním bola totálná nuda a potom naraz všetko nacpú dohromady. Keby včerajší akčný diel rozdelili do 2-3 ,tak by som si to viac vychutnala.

24
kuna
Reagovat

11) Babi, bojím se, že pro …náctileté budou někteří ne-herci zářným příkladem a vzorem. Ani se mně nechce domýšlet ty konce. Už to tady taky bylo, že má Nela vlastnosti, které se jí budou v reálném životě hodit.

25
kuna
Reagovat

Včera to byl opravdu mazec. Měl jsem dojem jako by znova navštívil HP dramaturg „Nelina království“, které se mně taky líbilo. Večer představil hned několik nominací na „Oskara“ , každý si jistě doplní sám.

Myslím, že některé hrané nebyly: u Jany to byla super mimika, u mužských slzy, Nela zase předvedla „Nádobu plnou jedu“ (….na co si vy dvě tady hrajete? Tak táhněte domů obě, když se vám tady nelíbí…) atd…Nenudil jsem se! Dík!

26
Petra
Reagovat

21- Elko, ona tu imunitu dostala pred tou slavnou ano/nie hrou. Bola to poistka pre pripad, keby v tej hre by nahodou neobstala. Dostala ju za nic a nefer. Pravdu mai Prochor, ze o tak velku sumu by sa aspon malo hrat fair play.
Ak ju tam ostatni chcu, nech tam zostane nech sa tam s nou zeru. Ale je svinarna, ak tam zostava preto, lebo ju chrani produkcia.

Pre mna to bolo cele jeden zmatek, po tej nude az moc prekombinovane.

27
anja
Reagovat

26 Petro, ano imunitu jí „vybojoval“ Martin, měla jí už před tím ANO-NE, ale ve výsledcích toho ANO-NE by stejně ohrožená nebyla, protože jí tam skoro všichni dali ANO /mimochodem, prosím, neví někdo přesně jak to s tím ano-ne bylo? kdo komu co dal? mám dojem, že Nele dal NE jen Viktor, ale fakt nevím přesně/

a dále, nikdo nemohl předem vědět – před tím battlem Martin v. Tomáš, že imunitu dostane celý pár a že parnerka bude určovat pořadí v jakém se budou kluci párovat

všichni co jsou v hotelu dávají Nele sami od sebe zelenou, nikdo není schopen říct natvrdo, že Nela ven, Nelu tu nechcu, Nela vypadnout, ani Jana to nebyla schopná říct tak přímo

jediná, kdo to řekla byla Naty a druhý kdo to tvrdě tvrdí je Viktor – to jsou pouhopouzí dva

takže, pokud tam Nelu všichni (drtivá většina) chcou, ať si jí tam užijou, no ne? co my tady? my je tam ani nevyřazujeme, ani nepárujeme

a štáb, ten nahrává jen té většině lidí co jsou v hotelu, takže okej

můj názor :)

28
kokovcelka
Reagovat

Fotky nových holek, přijdou dneska do soutěže dvě. Budou to docela kočky :) http://hotel-paradise.cz/…u-nove-divky

29
Jitka
Reagovat

Chválím rekap a hlavně velmi povedené koláže fotek, opravdu moc pěkné!!!
K ději, k pravidlům a štábu a té blondýnce, co tam plácá těžce naučené věty se vyjadřovat nebudu, neb se již od minulého týdne nekoukám neb seriály mě moc neba a zasahování štábu mi přineslo zvedání žaludku, ale rekapy a diskuse jsou fajn:-)

30
Hooper
Reagovat

Ad Leova televizní přítelkyně – je načase zavést novou zkratku. V(ždy)V(íš)Ž(e)N(ela)N(evypadne).

31
Melanie
Reagovat

27 anja: NE dala Nele ještě Jana.

33
Evule
Reagovat

Dost mě chybělo ,že se tam Jana trochu nerozmluvila .Mohla jim pěkně od plic říct ,co si o každém myslí .O nic už ji nešlo .Vždycky je uměla ve zpovědnici dobře odhadnout a natřít jim to . Právě u Brumly si mohla schladit žáhu ,že teda mohl zachránit Tomáše a proč to teda neudělal a pěkně ho podusit. Zase to řekla jenom ve zpovědnici .Jestli to nebude ještě dnes ukázáno .

34
Petra
Reagovat

27 Anjo – Jak dopadne battle Martin-Tomas bolo mozne predpokladat. A prave, ked to vyhral Martin, tak zrazu ma imuitu aj jeho partnerka (preco????), zhodoou okolnosti Nelka :))
Ze Nela nebude ohrozena v ANO/NE hre nevedeli popredu, takto bola poistena, aj keby neuspela.

Budem sa opakovat: to, ze dostala dostatok hlasov v tej ano/ne hre je ok, ak ju tam chcu, nech ju tam maju, proti tomu nic nemam. Mne vadi, ako jej produkcia stale „pomaha“. Je to zjavne, a nikto, ani Radek, mi to nevyhovori.

Moj nazor ;))

Dobre to napisal Hooper: NNCSSVR, ale VVŽNN :))

35
Petra
Reagovat

30 – A Natala jej dala AnO? Tak je trubka. Pred 5 dnami ju chce vyhodit a teraz jej da ano??

36
KK
Reagovat

jsem vemeno já nebo Tomáš? Fakt nerozumím snad ani jedný větě, kterou pronese.. tolik prázdnejch slov najednou, to se jen tak nevidí

37
jenkaa
Reagovat

Tak Viktor velke sympatie a Jana dtto. A ta hlaska tady s tou matrioskou rozesmala nahlas:-)

38
KK
Reagovat

jo, a pomalu hovořící Gavriely s divnými pauzami ve větách je nejhorší moderátorka v historii, fakt..

39
Melanie
Reagovat

35 Petra: To nebylo vidět, co jí dala Naty. Oni všechny neukázali. Proč taky, asi to není zajímavý. :o(

40
Jitka
Reagovat

38: ona není moderátorka:-))) prostě to slovo se pro ní nedá v žádném případě použít:-))))

41
anja
Reagovat

33 Petra, ano, štáb pomáhá Nele a pomáhá té většině lidí co ji tam chtějí, však jsem to psala. No a co? :))

Nele pomáhá a hraje do noty všechno co se tam stane – vypadne vždy ten, koho Nela chce aby vypadl, a když má náhodou vypadnout ona, dostane Tereza absťák a chce dom… prostě nad Nelou stojí všichni svatí i nesvatí a chrání ji před možným nepřítelem… mně je fakt jedno, jestli štáb nahrává tomu nebo onomu a jestli je to či ono zrežírované nebo nahrané, naplánované či co, nejdu se nad tím ani rozčilovat ani spekulovat, a že to není fér? co je kolem nás fér? fér si to můžu udělat doma :) a taky se to třeba někomu nemusí zdát fér

a stejně – a když už teda je „pravda“, že produkce Nele nahrává, tak se docela dost po Nele i veze a využívá si ji – viz ta hra na královnu, Nela a její poskoci,anebo jak Nelu ukazujou při těch rádobysadomaso zábavách s každým jejím partnerem, anebo jak si Nelu vychutnali při volbě buřtíka ráje – ve štábu dobře vidí, kdo se tam nejvíc cpe a komu s mění postava :D, anebo dramatické záběry na Nely imrvére zamračený ksicht, nevěřím tomu, že by se tam nikdy nezasmála, ale kamera si ji vezme vždy, když se tváří odpudivě a když se mračí, v nějakých nelichotivých momentech a ten ještě zdůrazní

takže na jedné straně Nele nadržujou a na druhé straně ji tam pěkně ukazujou v celé její kráse a pěkně ji tam drtí – Nela je dobrý materiál :)

42
Petra
Reagovat

39 – mas pravdu, teraz som si to pozrela. Neukazali to, kolko NE dostala. Natala jej ho mozno dala, a Miso asi tiez… to by mala 4, len 1 menej, ako Jana a Natala. (len moje dohady).

43
Adéla
Reagovat

Já se těším na příchod nového masa a dle ukázek jsou hoši nadšení a Nelin gang bude žárlit. Jinak buřtík prostě nevypadne a bude ve finále, s tím nic nenaděláme, tak jen doufám, že nevyhraje! I když oni v ráji říkají, že si výhru zaslouží ten, kdo je tam nejdéle.

44
anja
Reagovat

s tou Gavriely to je průser, to fakt….. ta je tak tragická, že se to ani nedá komentovat – vyleze tam jednou za týden na kameru, vypadá jako kdyby ji vyorali někde na zapomenutém hřbitově ze sto let starého hrobu, Gavriely kvákne tři věty a ještě blbě a hotovo, hnus

pokud bych měla vytknout nějakou chybu produkci, tak to, že Gavriely dali exkluzivní smlouvu a že ji nemůžou v průběhu show vyměnit

45
Petra
Reagovat

41- ok Anja, ty mas iny nazor, pre teba je ok, ak niekomu nadrzuju. V zivote vela veci neni fer, ja si napriek tomu myslim, ze ked sa JAKOZE hra o 50’000 eur, tak by mali byt pevne pravidla a hrat fair play. Tym koncim moju diskusiu na tuto temu.

46
anja
Reagovat

45 Petra, jo vidím to jinak, mám jiný názor, ale přemýšlím i o tom tvém

47
stanley
Reagovat

Včera jsem se radoval a „atakdále“, že vinařem roku 2012 je MUDr. Rath a nestačil jsem podrobněji sledovat vyřazování. Pro mně potěšující je, že Natálie, Jana + Viktor (zdůrazňuji jako pár) obstáli velice důstojně.
Můj dojem z hodnocení „porotou“ Jany:
Niko…pokrytec alibista…když se pozastavoval nad tím „jak je možné,že Jana je ještě v HP“…pak při hodnocení řekl, že by dal hlas Janě…
Niki…když Jana říkala „mám tady jenom Naty a Viktora“…ozvalo se…“a mně také“….vzpomeňte na to jak Nela a Niki chtěly vyzvědět, zda Naty něco nepřipravuje…informační banka Jana by jim k tomu měla podat informace…Niki o Janě prohlásila, „Jana je nějvětší drba“….a teď ji měla ráda?…pro mně rovněž podivné (pokrytec pohodář)
Martin…při odchodu Jany…“ty si trdlo“…ubožáček a co je on!
Mě stále zní Viktorova odpověď…“Viktore, jak se cítíš?“…Viktor: „Báječně!“…Gavriely: „Ještě se neraduj…budeš moci ještě bojovat.“ Proč by měl bojovat? Proč ho nepustili, když byl vyřazen?…fraška!…anebo ho chtějí ještě více ponížit? Proč?
Naty jako jediná měla opravdovou radost, že Viktor ještě zůstal. Škoda, že Viktor není v páru s Naty….myslím, že by ještě zabodoval.

48
chacha
Reagovat

3 Mikes – tak toto mi opravdu nedá :D subjektivně mi Jana hezká nepřipadá – ano lícní kosti a kolena jí lezou z kůže, ale to pro mě parametr krásy není. Chytrá tedy není ani omylem, možná jednou bude, až vyroste, uvažování umanutýho spratka jí bude v životě brzdit – možná by i byla s dětským chováním nemít neustále pár promile v krvi, ale i to vypovídá o „chytrosti“. A fér Jana :) – to nemyslíš vážně – koho mohla potopila třebas jen z manýru, dokud jí to nevrhlo na kraj, kde si uvědomila, že je out – ztratila motivaci, stahnula se do ústraní, přestala nadměrně pít, upnula se na to co jí tam zbylo (Natálie a Viktor) a s vědomím, že nemá jinou šanci si aspoň na poslední chvíli snažila vylepšit kredit. Mně bavila, především její opilecké výstupy v budce, kde se se svým srandovním gestem (škub hlavou vpřed) povyšovala nad ostatní, ale krásná, chytrá, fér vypadá jinak ;)

43 Adéla: To že si výhru zaslouží ten, kdo je tam nejdéle zastávají právě ti služebně starší, kteří odcházejí (Jana, Tomáš). Pro obměněnou krev bude tato věta jako svěcená voda na ďáblově kůži a „nová krev“ bude v HP ode dneška převládat. Podle mého se budou služebně nejstarší muset naučit přizpůsobit, nebo je lpění na starých pořádcích a ignorace nových adeptů jako možné konkurence semele.

49
chacha
Reagovat

47 Stanley – protože Viktor nikam domu z podstaty nechce. Je rozdíl mezi říkat a konat. Lidé ze strachu, závisti, nenávisti jinak uvažují a jinak se vyjadřují. Viktor si tím gestem pouze držel tvář a upřímně ani se mu nedivim, po tom dvoutýdennim nášupu role černé ovce v uzavřeném prostoru by se takovým oddechem vyjádřil každý. Cítit se dobře jako poražený mu však ješitnost nedovolí, to bys ho podcenil.

50
Melanie
Reagovat

47 stanley: Ale Viktor nebyl vyřazen. Při volbě Miša už neměl být vyřazen nikdo, jenom ho chtěli spárovat. Už tak bylo dost, že tentokrát vypadli dva lidi.
Viktor se snad spojí s Naty a doufám, že ještě bude bojovat. Včera vypadal už pěkně vyždímanej, což se nedivím, jak se do něj poslední dobou všichni pouštěj a teď ještě přišel o Janu, ale snad se vzpamatuje, jinak by to už bylo o ničem.

51
stanley
Reagovat

49 chacha..vysvětli..jak mohl vědět, že nepůje ven? Ty jsi to věděl? A jak víš, že se příště neobětuje pro někoho jiného??? Teba pro Miša nebo jiného kluka? Jinak jsi mně pobavi:-)))
ad 48 a 3…pokud bych si měl možnost vybrat na rande někoho z dívek tak to bude Naty a Jana a tvoje argumety „lícní kosti a kolena jí lezou z kůže“ (u Jany) nechávám bez komentáře…nevíš o čem mluvíš!, ale beru že je to tvůj názor.

52
Hooper
Reagovat

47: Ad poslední věta – osobně doufám, že se Natálka dostane k Viktorovi na pokoj.

53
JMZ
Reagovat

Neví někdo, co tam hrálo včera i předevčírem na pozadí při dramatických situacích za muziku? Myslim, že jde o nějaký soundtrack, ale nevím, kam ho zařadit.
Díky…

54
martin
Reagovat

nati se muze jedine vymenit-muze nabidnout toho misu -a za nejaku tu kravku novu a jit za viktorem-.ale tak muze byt sama a krosku si vycistit hlavku-

55
anja
Reagovat

48 chacha, s tou Janou ses trefil, ztratila motivaci, uvědomila si, že to tam nedává smysl, že výhra pro ni rozhodně není a šla. V tom třeba je mi i sympatická. Ale neměli bychom zapomínat co ona tam dělala, mě třeba točilo, jak řvala kůli kravině na každého svého chlapa, Rybkou počínaje. Jediný snad, kdo ji dokázal trochu usměrnit – ehm zmanipulovat :)- byl Viktor. Jinak si tam od ní každý kluk vyslechl vodopád jejích hysterických štěků.

Ale jako se říká, konec dobrý, všecko dobré :) konec Jana sehrála naprosto unikátně a dokonale

krásu Jany s tebou probírat nebudu, to je subjektivní věc. Mně se Jana i celkem líbila a oceňuju i to, že ona se může cpát horem spodem a zůstane pořád štíhlá, zdá se mi, že to je přesně ten typ

56
anja
Reagovat

54 taky mne napadlo, že se Naty pokusí spárovat s Viktorem, ale pochybuju, že Viktor na to přistoupí. Ne proti Naty, ale třeba učuje cosi, že když vydrží sám, dostane něco za odměnu – třeba imunitu :)

57
Valerie
Reagovat

Tak to bylo zas jednou drama. :) Tenhle díl stál za shlédnutí.

Tomáš – Ráj opustil symbiotický mimozemský organismus. Jen mám obavy, aby se u snídaně někomu neudělalo nevolno a v křečích mu z břicha nevyskočil malý policejní vetřelec.

Jana – Něžná i proradná, krutá i bezradná,
plamen i červánek, ďábel i beránek,
cukr i sůl… Ráj opustila z mého pohledu nejzajímavější postava a odešla jako královna.

Viktor – Býval dobrým poddaným, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože zvedl hlas proti královně. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z falešnosti nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.

Nela – Jako obvykle nic nepochopila a všichni si na něco hrajou. Jako obvykle hájená. Jako obvykle si přes ego nevidí na špičku nosu. Ti chytří si k ní cestu najdou, protože ona – královna zeměkoule a jediný důvod existence vesmíru – přece se k něčemu takovému snižovat nebude, to dá rozum. (V odborné literatuře jsem četla, že tohoto pocitu se děti obvykle zbaví během batolecího věku, no co už. :))

Niko – Stranou stojící pozorovatel a komentátor života v ráji. Někdy mám pocit, že tam vyvažuje absenci moderátorky, jeho glosy jsou k věci, jeho přízvuk sexy, ale nakonec to jsou vždycky jenom kecy. A kecy nemaj cenu.

Rocky – Až ten někdy bude vědět, co vlastně chce, tak udělaj ohňostroj.

Niky – Dojde jí někdy, že nehraje v Beverly Hills? Asi ne, nevadí.

Trojanka 2 – Myslím, že k výše zmíněné Marfušce není moc co dodat.

Naty – To bude asi pěkná potvora. :) A víte co? Oni si to zaslouží.

Mišo – To mělo bejt jako co?

Martin – Nemám na něj žádný názor.

58
Melanie
Reagovat

Já předpokládám, že se bude muset Viktor co nejdřív spárovat s jednou z nových. Přece tam nenechají tři lidi singl. A asi nemají ani tolik volných pokojů.

59
anja
Reagovat

57 Valerie, rekap na jedničku, pobavilas :DD

Rocky a ohňostroj, tak to ROFL

60
Hooper
Reagovat

58: Tak tak, čekám rande Viktora s oběma nově příchozími.

61
anja
Reagovat

58 Melanie, ty dvě nové holky třeba nastěhujou do pokoje spolu… myslím, že kdo hned skočí po novém masu bude Martin – podle mne má Nely plné kecky a vyjádřil to jasně polštářem :) a taky pochopil, že s Nelou neohřeje ani perličku, natož krocana

62
Petra
Reagovat

58 – tiez si to myslim. O pokoje ani nejde, holky by mohli byt spolu, ale myslim si, ze nenechaju 2 holky s imunitou.

63
Valerie
Reagovat

55 – Přesně Anjo, u postavy vždycky nejvíc záleží na poslední scéně a tu měla Jana na výbornou. :)

64
Adéla
Reagovat

57 Valerie – krásně jsi je popsala. Jen doplním:
Mišo – cholerické nevyrovnané děcko, ten ještě nějakou etudu předvede, pokud rychle nevypadne
Martin – nadržený, trošku prostoduchý, ale pohodář, toho si každá chytrá holka omotá kolem prstu

65
vergelka
Reagovat

53 – to byla písnička ze Shreka, k Rockymu se hodila, má podobné uši :-))))))

66
Melanie
Reagovat

57 Valerie: Super! :o))) Pobavilo a všechny jsi vystihla, jak to vidím i já. :o)

61 anja: Tak to by museli ty dvě holky šoupnout na Honolulu k Viktorovi. Nemyslím, že by protestoval. :o)
Martin je tragéd, ten pořád doufá, že někde ohřátí vyloudí. A Nele už taky začíná lézt na nervy, ta by se ho ráda zbavila, jenže kdo jiný by ji chtěl? Jistota Tomáš už je fuč…

67
Lenna
Reagovat

Jana byla mrcha, ale nejzajímavější a nejchytřejší ženská hráčka, uměla si chlapama hrát jak kočka s myší, byli pro ni prostě nižší level, akorát u Viktora narazila, ten věděl jak na ni, a oba tvořili výbornou hráčkou dvojici, Viktor už to podle mě nebude mít šanci zvrátit, Nela krásně postoupí do finále a pravděpodobně to vyhraje Nikola a Niko.

68
stanley
Reagovat

57 Valerie …Super!…jenom aby se o „odpadlíka“ holky nepopraly:-))))

69
e.
Reagovat

42 i kdyby jí dala ano,je to namístě..Nela dala při handlu Tereza-Nela příslib,že Natálku podrží…zatím dodržuje…je otázka času,kdy slib Nela poruší…je to Naty eso v rukávu :-) určitě přijde ten správný čas :D budeme vidět jak Nela svoji hrdost a přímost obhájí..

70
Abigail9
Reagovat

Kombinace Gavriely a Tomíka prokládaná záběry na unylou matrjošku – to je jak koktejl plnej barbiturátů. Než se odrážeč odráženej vykecal, málem jsem hodila chrupku..
Dyliňákova (Rockyho) imunita mi nějak unikla… setinu sekundy jsem si zajásala, že KONEČNĚ.. a zase nic :-/

71
stanley
Reagovat

Stav hráčů a „hraček“ v HP:
holky: ČR (3, Niki, Nela, Daniela) vs SR(3, Naty + 2 nové)…..čekám týmovou hru a pak ČR -1

73
babka
Reagovat

Já bych tuhle RS dala za povinnost sledovat pubošům a pak o tom besedovat nebo studentům psychologie. RS je i ve škole na táboře a nejhorší je šikana apod., když jsou všichni proti jednomu a ten jeden je v tom tak nějak ani netuší a nemá kam utéci. Taková velká slova jako zrada nebo spojenectví proti společnému nepříteli dává smysl a hrábnutí na dno. Tedy ne to dno o kterém mluvíl Tomáš, to byly fráze, asi prošel nějakým asertivným výcvikem mezi policajtama.
Tedy více mne baví si tady přečíst vaše postřehy, nekoukám se tak pečlivě na TV.
Každopádně trojanky půjdou proti novým děvčatům a budou se snažit je nasměrovat na vypadnutí Naty. Přiležitost dostane Viktor a nová děvčata, spolu s Naty mohou tvořit opozici k trojankám. Sice nevíme pravidla a možná jich vypadne zase víc osob, ale je potřeba rozhodit trojanky. Martin a Mišo jsou náchylní udělat to se jim vnukne. A brumla ten si rve vlasy že je v tak pokořeném postavení v páru s marfuškou a stále šilhá po Naty, myslím že se potrestal sám :-), myslím že včera jak brečel mělo i tenhle důvod.

74
stanley
Reagovat

73 babka naprosto souhlasím! Mně se vybavuje ve spojení se slovem „šikana“ vojenská základní služba, kterou jsem musel jako jeden z posledních ročníků absolvovat.

75
Petra
Reagovat

69 – je to mozne, nevieme presne, co jej dala.
Verim ale tomu, ze keby boli vedeli, ake nasledky bude mat tato hra, tak dopadne uplne inac…

76
Anonymní
Reagovat

Babka jako kdyby z oka vypadla Mikešovi. :)

77
Petra
Reagovat

Slovenskoooooo!!!!!!! :)) 4:3, moji drahi ;))

78
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Děcka,od začátku to tu sleduju a je na čase se vyjádřit :-) Dyť vy jste evidentně nepochopili, že se je dná o BRECHTOVO DIVADLO! Čiliže napřed se nastíní děj a poté ho herci zahrají… :-))) Tak už se nečilte nad tím, že štáb je mrkev… Jinak mě dost irituje Niki,která mluví už skoro blbě jako mluvila Tereza – hlasem neklesá na konci věty,mluví jak kdyby žila dlouhé roky v Americe nebo kde to mají takovou intonaci…

79
Elko
Reagovat

offtopic: Chceme finále SVK – CZE… takže viete čo máte spraviť proti Švédom ;-)

80
anja
Reagovat

72 hehe :))) Niki „obětovat se pro rodinu, když jde o hru“ – Brumla potřebuje sex, Niki se obětuje pro rodinu – pro sestru, když Marfuša mu nechce dát sex, – a nastěhuje se na noc k Brumlovi :-p

81
anja
Reagovat

76 no a co jako?

82
martin
Reagovat

tento tyden mozna budu nejake hry plus wodoo ritual trouhelnik bernoudsky -nejake obhajoby drsne pravdy nejake prehozy parovani apak jim sdeli ze budu muset zvolit nejaku divku kluka ktery se stane prvnim porotcem-7-plus 4 ve finale tak to asi vypada jo finale je tu -kamaradstvi jde stranou-

83
Melanie
Reagovat

77, 79 OT: Vy jste vyklepli Kanadu! Gratuluju!

84
Hooper
Reagovat

79: Pokud Češi vyhrají, tak hrají v sobotu s vámi, finále není letos možné.

85
Anonymní
Reagovat

Jany vůbec není škoda. Už dávno bylo na čase. Smyšlený kecy o vrácení půlky výhry jsou vyložené trapné.

Jen ať to Nela vyhraje, Nikola ne, její Marfuša už vůbec ne, Naty – proč. A ještě je tam nějaká? Tak ta mě asi vůbec nezaujala.

Z chlapů asi Niko. Viktor – to vůbec, ale strašně chce, ten se na to třepe.

86
Anonymní
Reagovat

83: No, Melanie: Tak Slováci vyfasují Kanadu, my Švédy a Ty jim ještě gratuluješ, no těpic.

87
Bobby Brown
Reagovat

79 – Elko, finále má být pro nás opravdový souboj a ne trénink. ;-)

88
Elko
Reagovat

84 Hooper: hej už som si to zistil :/, škoda.

87 Bobby: hahahaaaa :), ešte ste neprešli cez vašich „kamarátov“ Švédov, u ktorých viete nakúpiť pár gólikov za zápas :-)

Upútavka:
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/do-raja-vstupuje-dominika-s-liviou.html

Sledovanosť:
http://www.joj.sk/televizne-novinky/panelak-s-najlepsim-majovym-vykonom-hotel-paradise-jednotkou.html

89
kokovcelka
Reagovat

tak tu máme nové soutěžící s hromadou fotek, mrkněte na http://hotelparadise.cz/

90
kokovcelka
Reagovat

ale s pomlčkou ten hotel-paradise

91
JMZ
Reagovat

65 – nemyslel jsem Hallelujah, (song, který Shrek pouze proslavil, ale není to původní soundtrack).
Měl jsme na mysli skladbu, která zní např. cca.25. až 28. minutu, při loučení Tomáše (před tím Hallelujah) a pak kolem 38. minuty, při odchodu Jany.
Kdo víte, co je to za skladbu, budu Vám vděčen…

92
Zuzuxha
Reagovat

91- Leonard Cohen…

93
Mikes
Reagovat

48 -k tomu musím podotknout, že trochu víc pozornosti věnuji HP teprve posledních 10 dní (možná ani to ne a i tak jsem neviděl každý den, občas i jen půlku), takže o minulém chování Jany nic nevím (jen jsem měl kdysi dávno na začátku pocit, že to je mazaná supermrcha, ale to jsem vždy viděl jen útržky, páč jsem to víceméně ihned přepínal). Tím hezká myslím především tvář, figury tamních squaws jsem nesledoval. A ve ksichtě je Jana fakt pěkná. Její chování mi v těch posledních dnech přišlo z těch holek nejnormálnější a co se IQ týče, tak mezi tamními hvězdami je jasně o několik délek před nimi. Takže asi tolik.

94
JMZ
Reagovat

91 – Opakuji, nemyslel jsem Hallelujah ;o)

95
Anonymní
Reagovat

91: Už mě vytáčelo, že se někdo zase ptá na Yirumu, ale ne :). Tohle je Aquilera.

http://www.youtube.com/watch?v=ML_-d-UFOkg

Vděk nepotřebuju, líbilo by se mi kdyby někdo pořádně zatřepal s hlavou okvp nebo jak se ta adminka strkající nos do cizích souloží jmenuje.

96
Wanna be your monster
Reagovat

Viděla jsem malý rozhovor s gavriely na letišti a málem jsem ji nepoznala…proč nemluví jako člověk i při moderování, když to umí?

97
Prochor
Reagovat

Ty nové ženy nejsou kdoví co. Čekal jsem víc jak zpívá Ready Kirken.Kupodivu chápu Nelu když řekla, že neví s kterým chlapem by to dohrála. Jediný, kdo za něco stojí je Viktor ale ten pro ni nepřipadá v úvahu. Martin se ukazuje jako jednoduchý sexuální loudil.

99
Petra
Reagovat

83 – diky!! Aj my vam drzime palce!!

100
Viktor2012
Reagovat

K dvom novým dámam by sa mala pridať Trojanka 2 Matrioška a vrátiť by mali Vierku.
Všetky štyri by následne mali obsadiť jednu spoločnú izbu, odstrániť z dverí doterajší názov a nahradiť ho novou ceduľkou s nápisom „Panoptikum“.

101
Bobby Brown
Reagovat

100 – ta teď brouzdá norské vody, ne karibské

102
JMZ
Reagovat

95 – stejně děkuju. Ta orchestrální coververze mě zmátla k tomu, že je to nějaký povědomý soundtrack.
A je tedy fakt, že Prima má u svých pořadů velmi slušnou hudební dramaturgii.

103
Prochor
Reagovat

98 – Scénář je scénář. Divoká dáma je na výplatní pásce této „RS“ ??? :-))

104
EvkaD
Reagovat

Gratulka Slovákům..počítala jsem jim sekundy, vyšlo to:-))
Super rekap, jsem zvědavá na děvčata, musím říct, že dlouho jsem neviděla nic odpornějšího a odpozujícího víc než ksicht Nely včera..Já jsem já, 2 odchází, já vyhraju! Holky by jí mohly zvednout trocha ten vrkoč na hlavě i mandle:-D

105
Prochor
Reagovat

Abych nezapomněl – blahopřeji slovenským přátelům k postupu do semifinále.

106
Viktor2012
Reagovat

Za všetkých Slovákov vďaka všetkým českým gratulantom, ktorí trpeli s nami až do posledných sekúnd.
A samozrejme spätná gratulácia k práve prebiehajúcej radosti z vyrovnania so Swerige.

107
koc
Reagovat

106 – uz 1:2 ;-)

108
J.
Reagovat

Uf, tak jsem se po 24 hod dostal k pc, abych tu taky hodil nějaký svůj poznatek… Včerejšek byl fakt masakr. Nástěnka nelhala, tak by to chtělo zas nějaké další foto z budoucnosti, které by nám něco poodhalila, aby jsme mohli zas hádat, jak se k tomu dopracují… :o)

Jinak mě tak napadlo – že ta hodina pravdy bla jen další blbost, ale když štáb viděl, že nejvíc záporných hlasů má Tomáš a Jana s Natálií, rozhodli se pro ně (podle nich nejspíš) dva nejzbytečnější hráče odstranit – a to Tomáše a Natálii (bylo jasné, že větší podporu by – byť s podivem – měla od ostatních Jana, už z loajality k tomu že je tam dýl než Natálie) a chtěli se jich zbavit. Jana jim ale tím, že to vzdala a fakt si myslím, že jim tim udělali čáru přes rozpočet, protože to jediné asi čekat nemohli… To že pak nevypadl Gino bylo dle mého nejspíš už dílo štábu a Gavriely měla podle mě instrukce, že pokud Michal vyhodí Gina, musí tam zůstat, aby byla k Nele nějaká opozice… Podle mě měl odejít jen ten, koho označili, že tam nechtějí nejvíc (jeden dohromady, ne jeden muž a jedna žena) protože holky byly v nevýhodě, když byly v menšině o jednu) a pak ten, koho by označil Michal… Dopadlo to jinak, a i když mě Jana taky občas štvala, je zatím první z těch, co mi v HP bude docela chybět…

Dle záběrů to vypadá že nové holky budou bydlet spolu, tak kdyby se nemusely celý týden spárovat, tak pak fakt půjde jedna ze čtveřice: Nela, Niki, Daniela, Naty (a i kdyby imunitu měla jen jedna, dopadne to asi stejně, protože proti sobě nejspíš nepůjdou).

109
E s tečkou
Reagovat

Tomáš: „a prej je tu s náma nějakej TÝDÝT…“ :D

110
koc
Reagovat

108 – pujde jedna ze serie T .. pravdepodobne T2 .. sve uz tam splnila

111
J.
Reagovat

PS: Sorry za překlepy, mám lehce indisponované 3 prsty :o)
Jinak mě dojímají všechny ty teze, že tenhle týden HP končí apod, které se všude možně objevují, třeba i na fb to včera psalo plno lidí, že to končí koncem května atd. Sám ten dramaturg ve VIP zprávách potvrdil, že v tv jede HP normálně dál až do prvního týdne v červenci, jak bylo v plánu. A jestli se má hromadně vyřazovat až v posledním týdnu, tak do HP nastoupí ještě nejméně dalších 6 – 7 hráčů

112
J.
Reagovat

110 – A T2 je teda Marfuša? No já spíš mám tucha na Naty, docela se o ní bojim…

113
koc
Reagovat

112 – jj T2 je novejsi model :)

114
Viktor2012
Reagovat

108 – Dve baby na 1 izbe, takže už máme aj takéto osadenstvo na izbách ?? Vidím, že sa to začína pekne zvrhávať. Apage satanas.
Predpokladám, že Telocvikár, ktorý vyzerá, že by radšej zalovil v silnejšej polovici hostí HP, sa bude v rámci rovnoprávnosti mužov a žien, dožadovať rovnakého privilégia: aby mohli aj dvaja hošani bývať spolu.

115
Petra
Reagovat

108 – podla mna bolo planovane, ze odide aj holka, inac by Nele nedavali imunitu. Ale asi pocitali s Nataliou, v normalnej slovnej prestrelke by proti Jane nemala sancu…

116
Petra
Reagovat

114 – asi tam nebudu dlho spolu na jednej izbe, idu predsa na rande s Viktorom a jedna podla mna bude sparovana s nim, aby len jedna mala imunitu..

117
J.
Reagovat

113 – :oD
114 – No Viktor je zatím na Honolulu a tam je ten, kdo je sám, a viděl jsem snad záběr, že si obě vybalují na jednom pokoji, či co tam dělaly…
115 – Jo jo, to štáb počítal určitě s tím, že vyhodí kluka i holku (já psal za sebe, že měl jít jen ten, co měl nejvíc hlasů) ale myslim, že právě počítali místo Jany s tou Naty a to se holt sekli…
Tomáš mě fakt nebavil, ale Jana, tim že tam byla od začátku pro mě měla v HP nějakou symboliku, stejně jako má Niki, Niko a Nela, byla to poslední čtveřice, co tam vydržela od začátku takže jsem si na ně zvykl nejvíc – a teď už jsou jen 3 :o(

118
Viktor2012
Reagovat

Ľudkovia,
kašlime túto hodinku na nešťastníkov v zlatej klietke HP.
Naši bratia zvýšili na 3:1, congratulation !!!

119
Petra
Reagovat

117 – Jany je skoda, to je fakt. Ja som ju mala rada, nech si hovori kto chce co chce.. (Niekedy ma sice stvala, ale len chvilkovo :))

120
J.
Reagovat

119 – Taky tak, taky tak…

121
Caroline
Reagovat

118 – líbí se mi „naši bratia“, myslím, že většina nás i vás to tak cítí a to je bezva :-)

122
Prochor
Reagovat

Jana se každopádně ukázala jako charakter že nešla přes mrtvoly. Proč se už nedivím, že to Nela nechápala? Ale ona se musí ještě hodně učit co se morálky týká.

123
J.
Reagovat

Nové dívky vypadají celkem sebevědomě. Asi mají proč, ony obě čtou!!!! Neuvěřitelné, po delší době někdo, kdo má v dotazníku uvedenou nějakou oblíbenou knihou :oD

124
Abigail9
Reagovat

Tak takhle by to dál nešlo!! Rockouškovi se něco nelíbí… :-)) Twe…to je zmr.eček.. Pojede-li po stejný lajně, máme tu za pár let kubánských Indulónu :-/

125
Valerie
Reagovat

123 – jedna z nich dokonce poezii!

126
Jana
Reagovat

Haha….najednou je Vikouš dobrej :-) dobrá herecká etuda :-)

127
Viktor2012
Reagovat

121 – Milá Carol, congratulation za rieku Moravu !!!!!!!!!!!!
4:3 proti SWE,
bratstvo končí, sme proti sebe v semifinále :)))

128
Caroline
Reagovat

jupí semifinále, lepší než paradajz

129
koc
Reagovat

dalsi ceskoslovenska RS probehne v sobotu :)

130
Petra
Reagovat

Melanie, EvkaD, Prochor a ostatni: teraz gratulujeme my!!
No co uz… :))

131
mia
Reagovat

Bože, jak se chlapům může líbit někdo takovej jako Dominika. ta holka je odpuzující…:-((

132
anja
Reagovat

ten Gino to je bestie :DD

133
Jedna z Jan
Reagovat

hahha tejk mi evryvéééer :D

134
J.
Reagovat

Tak Tranovy prej neklapla letenka a bude muset týden čekat v Dominikánské republice, za ty sestřihy v tv, bych ho tam nechal natrvalo a zakázal mu přístup do ČR+SR navždy.
Po třech dnech plačícího Tomáše a včerejším nervydrásajícím nerváku, dnes opět slabý čajíček a uspávačka (jak kdyby střihači věděli, že dnes se bude HP vysílat přes hokej).
Myslím si nadále jedno a to, že Janu z HP vyřadili zbytečně, mohla se společně s Viktorem a Natálií spojit s Dominikou a týmy Nela a Viktor by byly zase trochu vyrovnaly. (Byť dle všeho by dnes přišla spíš Livia než Dominika, pokud by přišla jen jedna. Možná proto tušili, že by šla do Nelyna týmu a tak tam poslali i Dominiku). Hodinu pravdy si mohli odpustit, by Viktor tak jako tak zůstal a Tomáš by tak jako tak odešel. Inu, škoda, škoda, dle mě asi další zbytečný zásah štábu…

135
ir.
Reagovat

Omlouvám se, že odbíhám od národních údálosti jako je ta probíhající zimní hra hraná na jaře a další národní tunelový sport s momentální hlavní postavou Dráthem a přeskočím zase k HP. :-) Tak někdo tady kdysi Nelu chválil jaká je to hráčka, no dobře. Ovšem v tom případě je proti ní Viki superhráč, jde si taky za svým a nemusí u toho být sprostej, zlej a nepříjemnej. Jako chlap je mi odpornej, ale jako hráč klobouk dolů. Tuším, že to sice časem překombinuje, ale teď mě baví.

136
Elko
Reagovat

Tak v sobotu sa vidíme na ľade, neviem si predstaviť, čo sa dialo v Česku pred telkami, keď ste dali posledný gól :)

HP: Brumla zisťuje, že s Naty si rozumel viacej, telenovela pokračuje :) Nové holky zatiaľ v pohode, i keď stále ženské osadenstvo je krajšie, ale chlapci sa potešili, no keď zistia, že nechcú sexík asi budú zase sklamaní :)

137
Mic
Reagovat

123-No počkej… jejich oblíbená kniha je Cosmopolitan nebo Čtyřlístek?

138
J.
Reagovat

137 – Džibran – Prorok u jedné a Proč muži milují potvory + Tajemství u druhé

139
Petra
Reagovat

Tak teraz pozor: uputavka na JOJke na program TOP STAR, kde maju byt informacie o (udajnom) nedavnom masakri v HP. Jeden zaber bol na dvojicu Rocky+Natalia v objati a pripadalo mi to akoby boli vonku, nie v hoteli. Nechce sa mi ale verit, ze by to JOJka pustila von, zabery na tych, co su tyzden pred koncom este v hoteli. Mozno sa mylim… (alebo to je nejaky hoax:))

140
angela
Reagovat

Tak jestli Dominika nevyměkne… a štáb nezasáhne:-X… má to Nela nahnuté… i když mě naštvala, když jako druhou na vyhazov řekla Niky – já bych raději sestřičku Marfušku, Niky se mi s Naty líbí:-)

141
Mic
Reagovat

138-dík. Tak je to jasný. Pokud četla tajemství, tak to bude jasná vítězka!

142
J.
Reagovat

139 – Tak je možné, že Rocky i Naty třeba vydrží. Mělo se jich vráti minimálně 10 nebo i těch 11 protože to velké vyřazování měli mít snad teprve před sebou…

143
Enaz
Reagovat

Tak jsme viděli prozření Rockyho, kterému došlo, že mu Marfuška nedá a navíc bude prudit, kdyby si všímal jiné. A jak to vypadá, tak ho Naty vezme zpět … sice ji nechápu, ale dobrá :).
Marfuška je nešťastná, protože si myslela, že partner, který spí s jednou, a jen uvidí jinou, tak se do ní zakouká, je kvalitní partner a bude v něm mít oporu. Je smutná a děsně naivní. Kdeže suverénní prohlášení při vstupu do ráje jsou … ;).
Rocky je: kde sex, tam náklonnost :).
Niki je pohoršená dohazovačka … Rocky vyměnil Naty za Danielu a to byl správný. Pokud to vymění naopak tak,( překvapivě:) už správný není :).
Viktor je king (což je celkem pochopitelné, protože naštěstí se u něj projevuje větší zkušenost ve vztazích) a Jana mi bude chybět. Jo, šklebila se dost děsně, ale v posledních dnech byla hodně dobrá (asi od té doby, kdy řekla, že Viktor neříká všechno, ale že ona je stejná :).
Nová děvčata … jedna mi připadá jako babochlap a druhá jako echt blondýna. Ale počkám si :).
Jo a Nela má krásný oči.

144
J.
Reagovat

141 :o)))

145
Mic
Reagovat

143- pěkně řečeno.

146
Mic
Reagovat

já jsem se dívala v druhé půlce na hokej. Uniklo mi něco? Ten Rocky se zase líbal s Naty nebo na to jen myslel?

147
angela
Reagovat

142 – já někde četla, že mají ještě dost předtočeno… takže ještě nějakou dobu to bude trvat, než se děj přesune někam jinam:-)

148
angela
Reagovat

…natáčení mělo končit 20.5. (proto říkají, že to ukončili jen o týden dřív), ale v TV to má jít až někdy do začátku července… takže hotelové zásoby ještě určitě mají:-D

149
J.
Reagovat

147 – No měli v podstatě dotočeno, krom konce, takže ještě měsíc a půl si v tv užijeme vilu v dominikáně :o)

150
stanley
Reagovat

…a já mám doma problém, manželka je původem ze Slovenska…ale i tak FINÁLE je naše!!!:-))))

151
angela
Reagovat

150 – to my takhle měli kdysi problém v extralize:-D a na finále jsme si každý pozvali příbuzenstvo a házeli po sobě doma chipsy:-D

152
ThyBaumont
Reagovat

Já mám ženu z Černý Hory, když byla baráž v kvaldě na euro ve fotbale užil jsem si taky svý. :-)

153
stanley
Reagovat

151 Angela ..dík za radu!
Anketa: Kdo je podle Vás aktuálně v HP nej (-krásnější,-sympatičtější „atakdále“)?
Můj názor: Natálie

154
Viktor2012
Reagovat

153 –
stanley, a čo súťaž o súčasného outsidera v HP?
Poznámka pod čiarou:
Telocvikár je zo súťaže vylúčený, nakoľko o výsledku by bolo vopred rozhodnuté.

155
stanley
Reagovat

…dobrý nápad…ale já jsem dneska „cool“ :-))) …šampáňo už bouchlo (nejedno)!

156
Anonymní
Reagovat

a ještěrka vycítila, že jí je smutno :D já padáááááááááááám

157
Petra
Reagovat

147, 148 – nachapem, co tymto myslis. A ty si asi nepochopila mna. Ja som tym myslela, ze to boli zabery z cesty z Dominikanskej, teraz v utorok, co by znamenalo, ze su oni dvaha tyzden pred skoncenim natacania este v HP.

158
Bobby Brown
Reagovat

136 – Hm, za Břeclaví si po víkendu budu měnit SPZtku ;-)

159
Anonymní
Reagovat

153: Nela. Zadek a nohy má bezkonkurenčně nejlepší i poté, co přibrala.

A mně teda ani není nesympatický její obličej. A vůbec, celkově ji můžu :)

160
stanley
Reagovat

159 Dík! Píšu si!

161
Mic
Reagovat

159-jsme rádi,že to víme. ANONYME!

162
Petra
Reagovat

Oprava: Tak je to tak, su to zabery z cesty domov. Ale oni boli v Dominikanskej vlastne este vsetci, pretoze v telke este nevypadli. To mi nedoslo… Sorry za ten zmatek :)

163
Valerie
Reagovat

157 – To je otázka, jestli byli ještě v hotelu. Vyřazení tam vždycky ještě nějakou dobu čekali na návrat, takže se soutěžících muselo vracet víc než 11.

164
Mic
Reagovat

153- jo je dobrá. Pro mě asi Niko. Protože, kterej jinej z kluků?

165
Melanie
Reagovat

153: Nejhezčí u mě asi Natálka. Na první pohled působila hrozně obyčejně, jako taková šedá myška, ale postupem času si všímám, že je vlastně krásná, zvlášť když se usměje, to se celá tak nějak rozzáří. :o)
Z kluků jednoznačně Niko. (Aspoň je tam na ozdobu, když už na nic jinýho.) :o)

166
Viktor2012
Reagovat

153-
súťaž o najľúbeznejší hlas:
Keď som prvý krát začul Dominiku, znelo to ako z valcovne plechu.
Ale postupne som si zvykal …

167
Arianna
Reagovat

Dominika vypada jako krabice a v ni shluk tech nejskaredejsich rysu, jaky vubec holka muze mit! Skoda, ale snad si to neuvedomuje!

168
Petra
Reagovat

163 – diky Valerie. Uz som sa opravila (162). Nedoslo mi to v tej chvili. Myslela som, aky len objav som urobila :)))

Podla vsetkeho bude niekto z nich aj v Noci v raji. Ale my samozrejme nevieme, kto je vypadnuty a kto je este v hre.

169
Valerie
Reagovat

153 – Já mám slabost pro renegáty, takže Viktor. :D Jinak nejkrásnější je samozřejmě pořád méďa, ale… ale… ALE!

170
angela
Reagovat

157 – ale já nereagovala vůbec na tebe, resp. tvůj příspěvek:-) sice ten, na který jsem reagovala, reagoval na tebe:-D, ale ten já nečetla, takže proto možná to… nepochopení:-) nicméně jsem teďka viděla upoutávku na JOJce na noc v ráji… a přišlo mi taky, že je tam záběr ne z hotelu, ale někde z venku… a registovala jsem pro změnu Martina – ale jen periferně, byla jsem v kuchyni + bylo to na mě moc rychlé:-D

171
Melanie
Reagovat

164 Mic: Přesně, nemůžu říct, že by se mi Niko nějak extra líbil, ale vyšel mi vylučovací metodou.

172
stanley
Reagovat

zatím jednoznačně Niko a nejednoznačně Naty…děkuji všem za odpovědi!

173
Valerie
Reagovat

168 – Ale tak aspoň víme, že jim to klaplo. :D

174
Petra
Reagovat

Viktor je kral!! (jak by povedal Romeo). Jako Superman mi bol k smiechu, rozculoval ma v tabore N+N, ale teraz boduje na cele ciare..

175
angela
Reagovat

153 – mě se tam žádnej chlap nelíbí:-P
a z holek – Nela má fakt pěkný zadek, nohy a oči, to se přidávám:-) ale sympatická jako celek je mi Niki:-) i když nejvíc se mi líbila Jana… ale ta už je „nepřítomná“:-D

176
milda
Reagovat

Tomáš a jeho slzy mě velmi rozveselily, parodie na chlapa tahle žlutá patka, a že pro něj Kubánec tak plakal mě přivedlo na hříšnou myšlenku, že by snad kuci s klukama někde mimo kamerku?:-) jinak Marfuška a její zalíbení v krčku nebojácné ještěřinky, která pochopila její smutek, mě shodilo z gauče:-)) a co se týče nových děvčat, snad už Dominika vyhodí brněnskou zrůdičku, teda vlastně budoucí Pražandu, která hrdě národu oznámila své zamýšlené tažení na stověžatou matičku. Brno si oddychne, o další megamegeru méně

177
angela
Reagovat

tý jo… mě to o té ještěrce nějak uteklo… měli jsme to pararelně s hokejem, tak jsem občas nevěděla, kam kouknout dřív:-D

178
Petra
Reagovat

170 – tak sorry, ked na nieco reagujes, tak nie je zle vediet, na co reaguje on :)) Omluvam sa teda.

179
anja
Reagovat

153 nejkrásnější a nejsympatičtější Niko, bez diskuze…….a hned za ním Martin, tu bradavici co ho trošinku hyzdí, bych mu vyřešila raz dva :D

180
stanley
Reagovat

24:00 „flash“ anketa končí: vítězí Naty (jedním hlasem před Nelou) a Niko (s obrovským náskokem). Ještě jednou díky všem za odpovědi!

181
Wanna be your monster
Reagovat

Nejsympatičtější mi byli Jana a Viktor…asi nepochopím lidi, co jim ti dva přijdou hrozní.
Takže za kluky zůstal Viktor a z holek…Asi Nela…ani mě poslední dobou neštvě a je taková…autentická :D

182
stanley
Reagovat

181 Díky! …i mně jako pár byli sympatičtí!

183
angela
Reagovat

178 – tak to tak neprožívej;-) nejde o život = nejde o nic… má to být zábava a já to tak beru;-) nicméně slibuji, že příště už si dám pozor a budu psát jen sama za sebe… a na nikoho bez předchozí důkladné analýzy veškerého psaného textu regaovat nebudu:-)

184
Abigail9
Reagovat

153 – z kluků Nico, je dobře koukatelnej, takovej časopisovej krasavec. Ale v reálu, kdybych si z nich měla vybrat, bych hrábla po Vikoušovi. Zbytek nestojí za řeč.
A z holek Natálka, Nela (když kamery omylem zaberou její úsměv) a ta nová Livia – ta je hodně zajímavá, takovej ten typ, u kterýho člověku dojde, že je krásná, až na druhej, třetí, x-tej pohled :-)

185
Petra
Reagovat

183 – ty zase nebud tak prehnane sarkasticka…

186
Mmmuck
Reagovat

171: A ty jsi odkud? Že bych se tomu městu rád vyhnul, taková pi*a jako ty, tu bych potkat nechtěl. Hysterko

187
Mmmuck
Reagovat

Sorry to bylo na 176.

188
Adéla
Reagovat

153 stanley – zaspala jsem uzávěrku, ale za mě je:
Nejkrásnější chlap Niko, nejsympatičtější Martin /nevšímám si intelektu apod, ale je pohodář/
Nejkrásnější i nejsympatičtější holka Naty
Nejlepší hráč Viktor
Největší jelito Brumla – včera mě dostalo, jak chce zase měnit partnerky, já být Naty nakopu ho někam, ale láska je slepá….

189
koc
Reagovat

188 – nevime zda je to jeho ukol od stabu nebo vlastni napad ..

190
Vajso
Reagovat

186 – neni jsi ty nahodou Radek/Radka?

191
Carculka
Reagovat

153) Natálka – to bezdebat a Vikouš

192
Prochor
Reagovat

Schválně jestli po odchodu telefonistky Jany přežije v hotelu Haloooo!

193
Carculka
Reagovat

176) Ještěžetak. Brno určitě její stěhování ustojí, chudáci pražáci….

194
Elko
Reagovat

192: Haloooo, musí prežiť :)

Včera rozohral Viktor zaujímavú hru, som zvedavý či mu to vydrží a na ktorú stranu sa priklonia nové dievčatá.

195
kuna
Reagovat

„Tak tu máme ….Konec vlády jedné strany !!….paní Müllerová!“
„Já ale opravdu nevím, nevím, pane Švejku???“

196
martin
Reagovat

asi si nejsu vedomi toho ze uz nikdo nedojde a budu se vyhazovat sami mezi sebu-par nebo jednotlivec-.ale to jim asi zachvilu dojde az zisti ze to bude tajne hlasovani -.

197
anja
Reagovat

194 haaaloooo dělala jen Natálka :) snad to bude dělat i dál, snad to nepohřbila s odchodem Jany

ano Elko, Gino si pospojoval všechny svoje manipulátorské drátky a vyjel po těch nových dvou holkách pěkně teda :) jen se obávám, aby to zas nedopadlo špatně, protože všechny tyhlety konspirační teorie jim tam vždycky zhavarovaly….

už mi těch protiNelovských spolčení začíná být docela i líto, oni se vždycky zaradujou jak Nelagang zruší nebo oslabí a vždycky dopadnou jak sedláci u chlumce

198
anja
Reagovat

188 Adélko, Naty by mohla vzít Brumlu na milost a nějak ho přetáhnout na svou stranu a na stranu Ginovu, ale to nevím, jestli se podaří

199
Petra
Reagovat

196 – neviem, ako to planuju tu, ale v amer. verzii sa navzajom vyhadzovali az v posledny tyzden a az vtedy, ked zostali uz len 3 pary. Tajnym hlasovanim potom urcili toho, kto vyhodi jeden par. Ked zostali 2 pary, tak sa tam vratili 7 vypadnuti a ti urcili vitazny par. Par co prehral urcoval konecneho 1 vitaza.

200
Elko
Reagovat

198: ja som trošku sklamaný, že sa Naty vracia k Brumlovi. Už to nebude tá milá potvorka Naty, ale Natália pod vplyvom Rockyho :/

201
Petra
Reagovat

Doplnujem 196 – navzajom sa vlastne vyhadzovali ked ich bol parny pocet a uz nikto novy neprichadzal. Mas pravdu. Len nemyslim, ze je to uz teraz, to je prilis skoro nie? Ked je koniec az zaciatkom cervence.

202
stanley
Reagovat

Děkuji všem „opozdilcům“….záznam jsem provedl pečlivě, ale vedoucí duo Natálie a Niko se nezměnilo.
Pokud budete chtít, tak při svých komentářích napište i to, který pár z doposud vystupujích v HP byl pro vás nej…..Alespoň budeme vědět komu dát „Special Award“.

A jinak Advantage! Viktor! Uvidíme jaký bude return NelaGroup!

203
Valerie
Reagovat

202 – Jana a Viktor aneb zkrocení zlé ženy. :)

204
Ludmila
Reagovat

tak pozdě a trošku zmateně
nejhezčí Niko
nejoblíbenější Viktor
nejhezčí asi Niki, Natali obličej
nechci aby vypadla NIki

a nej pár vybrat je těžké
nelíbila se mi dvojice Niki – Viktor
ale líbí se mi Niki – Niko
a líbila Viktor – Jana

205
stanley
Reagovat

203, 204 Valerie, Ludmila…děkuji!

206
Valerie
Reagovat

Vůbec se mi nelíbí pár Rocky a Daniela.

Nejsilnější mi přijde Niki a Niko, ať je méďan jakej chce, líbí se mi jak Niky podporuje a stojí za ní. I tu imunitu dal tenkrát Nele hlavně proto, že hrozilo vypadnutí Nikole.

Nejzamilovanější bez debat Romeo a Klaudia.

Největší itálie ve všech směrech Rocky a Naty.

Nejulítlejší Vierka a Tomáš. I když hodně mě v tomhle směru zaujal i pár Tereza a Vlado.

Nejkrásnější nevím, asi Niko a Niky.

Ale TOP je Jana a Viktor.

207
Elko
Reagovat

stanley, aj ja sa zapájam:

najkrajšie: Niki + Naty
naj pár: Niki + Niko
najobľúbenejšie postavičky: Niko, Naty, Nikča, Viktor, Nela

Pozerajte dnes Noc v raji, inak sú tam zábery asi z príletu do Viedne, ale príde mi to, že tam zavolali aj tých, čo už vypadli, lebo ich tam je plno.
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/co-predchadzalo-vyhnaniu-z-raja.html

208
Wanna be your monster
Reagovat

tak jsem viděla poslední díl a pořád nevím, co má ten nekonečný pláč u michala znamenat…zná ty lidi pět dní a bulí tam jak želva, proto, že někdy prostě musí nechat jít někoho, koho má rád….?

209
RBCZ
Reagovat

Daniela vypadá jak vyžilej chlap (a ten hlas!), nechápu jak ji mohl někdo na castingu vybrat. Je doslova odpuzující. Ono obecně tam jsou ty holky „nějaký divný“. Niky ujde, Jana s Dianou byly taky hezký, ale jinak tragedie.
Rocky je najednou submisivní pejsek. Nechápu co na tý Marfuše vidí.

210
RBCZ
Reagovat

208: Je divnej. Podle mě měl potřebu strhávat na sebe pozornost. Bylo to trapný a průhledný.

211
Arianna
Reagovat

Co porad proti te Daniele mate. Odmalovana sice vypada jako ozralej krecek, oci ji levituji pod vrchnim vickem jako Tomasovi, ale kdyz na sobe zapracuje, umi vypadat i dobre!

212
anja
Reagovat

Daniela by měla styling ála Marfa Vasilejvna – rudá rtěnka, vodnaté oči, rudá tvářenka a cop – používat častěji. Tím se aspoň stala pro mne trochu zábavnější :)

213
Adéla
Reagovat

212 – zábavná to ona je, jak včera plakala a jen ještěrka jí rozumí…. Hlavně, že napochodovala do hotelu jako královna, která vyhodí Nelu a skutek utek, za pár dní slzavé údolí. Nicméně rekord v bulení drží tělocvikář, ten to zvládl snad za 4 dny.

214
stanley
Reagovat

vidím, že můj nápad se moc neujal…ale děkuji všem, kteří mi odpověděli….nápad je samozřejmě můj…chybí mi prostě „vox populi“:-)))
Výsledky: Nejlepší páry o jeden hlas Jana+Viktor před Niki+Niko…svůj hlas jsem nedal!

215
Arianna
Reagovat

Niki & Niko maj i muj hlas! A doufam, ze to vyhraji! Viktor je dobrej typek, zabavnej i mazanej, ale jako kluka bych ho nechtela. Zato Nika :))))….

216
Krasoň
Reagovat

Nejhezčí holka: Nela
Nejhezčí kluk: Niko

Nejzákeřnější: Viktor
Nejtrapnější: Viktor
Nechci tam: Viktor

217
Macík
Reagovat

…tak se v paradajsu ve dvou epizodách odehrál doják, jak od Rosamundy Pilčr :-DD…brumla valící „hovna“ na všechny strany tentokrát bulil, jak chlapeček, kterýmu rozkopli růžovej domeček a spouštěčem nebyl nikdo jinej než „Tomáš“ :-DD…nakonec kvůli brumlovi bulila Dájina, kvůli Dájině Nikola, kvůli šušlovi Natálka, šulu rozbrečel Vikouš no a Vikouš zamáčk slzu kvůli Janě…

…animátorka se rozhodla brumlu, ronícího krokodýlí slzy, potěšit popěvkem, jak jinak než, z „krokodýla“, načež notně vytlemená skočila šipku…teda do postele a polonahá :-D…podle Nely je Dája prdlouš, kterej se směje vlastním fórům, podle brumly zase zlitá trubka, která nedodržuje pietu za Tomáše :-D…plačící Dájina na Vikoušovo ramínku přiznala, že je „kráva“, svěřila se ještěrce a nakonec i Nikol, která ji přes veškerou újmu, natlačila opět do brumly :-D

…brumla přeplněnej nejen emocema, litoval, páč si na cimru nasadil stihačku s choroškama, která nemá pro kubánskou duši žádný pochopení :-D …Natálce se zase protiví vyfásnutá andulka a já fakt netuším, proč mi kotoulista připomíná Benžemina „bubbu“ z Forresta Gumpa :-D…navíc mě dosud „netrklo“, proč tolik vyváděl kvůli Vikovi ??? :-D… jinak Neluš má problém, páč obšourník Martin je prej schopnej, uhryznout jí malíček a taky celou ruku …:-D

…všichni borci byli natěšený z příchodu dvou roštěnek natolik, že se na ně vrhli, jak hladoví hafani…brumla se navíc, k nelibosti Dáji, hodil do gala, páč prej nechce bejt za „váguse z města“ :-D…zprvu vyvalenejm buchtám hustily do tykviček báchorky holky, poté je takticky vočkoval Vikouš :-DD …Dominice nakukal, že je chytrá hráčka a Lívii, že je zabejčená netykavka, která nutně potřebuje získat k Vikoušovi důvěru … tak uvidíme, kdo jim dřív, ze dvou táborů, vymeje mozek …:-DD

218
jenka
Reagovat

Macík za jedničku , palec nahoru navíc.

219
jenka
Reagovat

Nejsympatičtější holka: Naty
Nejhezčí kluk: Niko (doufám, že ještě nějaký příjde)
Nechci tam: Nelu

220
anja
Reagovat

Macík bezva :)

co mu to tam Brumlovi Daniela zpívala? jakého krokodýla? vůbec nevím o co jde

221
Mikes
Reagovat

vidím, že tady to diskutéři berou tak nějak s nadhledem …

222
Krasoň
Reagovat

Aha, on je ten novej ubulenej tělocvikář či co gay, tak to potom mnohé vysvětluje.

223
Ludmila
Reagovat

já teda furt čekám na Brumlovi perly o h… a on se před Danielou furt drží (to mi nejde do hlavy)

224
Krasoň
Reagovat

217: Macík, pobavilo :)

225
radek
Reagovat

223
Jednoduchy, spletla ses v nem.

226
Elko
Reagovat

Dnes bude Nela, tak trošku znásilnená :), podľa fotky na FB.

Macík: :-))) nesklamala si.

227
Viktor2012
Reagovat

226 –
A ostane aj tak trošku tehotná.
Strašná to predstava – potomok Nely a niektorého z hošíkov v HP.

228
Macík
Reagovat

220) Anja… pěla něco jako…“když krokodýýýlek ráááno vstáváááá“..a u toho zvedla ruce …jako že ten krokodýlek vstává…prostě choroška z animáku :-DD a brumla zabořenej v peřinách… se chytal za hlavu :-DD

229
Macík
Reagovat

226) zdravím Elko :-DD tak to bude asi masakr…jen aby pak Marťa nepřišel o pytlíka :-DD

230
Ludmila
Reagovat

225- jo nebo je Brumla v šoku, jakým omylem se do téhle situace dostal

231
Macík
Reagovat

…krasoni a jenko, díík :-DD

232
Valerie
Reagovat

226 – Hm, si matně vybavuju rozhovor mezi Nelou a Terezou na tohle téma… :D

233
anja
Reagovat

228 Macík, jo, ale to je nějaká dětská písnička? z nějaké pohádky nebo co? kde na takovou číčovinu Daniela přišla? – to mi mozek nebere

tywe zpívat o krokodýýlkovi, povídat si s ještěrkou…….. ty Trojanky jsou fakt zabržděné někde ještě před pubertou

234
J.
Reagovat

Daniela sice klame image Marfuši, ale ve skutečnosti je to vodní žínka, která do HP přijela od vodních toků, kde se jí veškeré vodní a polovodní obojživelnictvo a podobné tvorstvo klanělo. Zná krokodýlí hymnu, umí mluvit s ještěrkama… Nejspíš až příště připlave k HP delfín, pokusí se ho propašovat na pokoj, aby si udělali párty jako doma :oD

235
Anonymní
Reagovat

ANJA – to zpívají animárky s dětmi v hotelech – většínou se to jmenuje mini disco http://www.youtube.com/watch?v=weM15V5E4jE&feature=fvwrel

236
Viktor2012
Reagovat

234 –
No a po skončení párty Marfuša zachráni kosatku Willyho, za čo dostane imunitu, ona ju však s hrdosťou jej vlastnou odmietne a odpláva na ňom z HP.
Sestra Hafík to nezvládne, znásilní delfína a na žiadosť rozhorčených greenpeacákov bude vyhostená za svojou sééégrou.

238
mia
Reagovat

nejhezčí: Niko (povahově hroznej, zaměstnáním odpornej)
nejošklivější: Viktor (obstarožní Superman..OMG!!!)
hezké holky: Niky, Nela, Naty (kdyby se daly zkompletovat v jednu byla by to bomba)
ošklivka: Dominika (fujtajbl)
páreček: Naty a Brumla ( Nika nemůžu zařadit do páru protože je evidentně na kluky…koneckonců je to jeho hobby, nakonec bude v páru s Šušlou)

239
radek
Reagovat

230
Tak dlouho by v soku nevydrzel ani on. On nebude v jadru spatnej, bude hodnej a v mezich citlivej, jen ty baby…

240
kacule
Reagovat

Chňapík, maličký krokodýl je fenomén, který mne minul a děkuji Daniele za to, že mne s ním seznámila. Je toho plný youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=Avmtqz12KFs&feature=related

241
Macík
Reagovat

240) …a kde je brumla ??? :-DD

242
Elko
Reagovat

šéfdramaturg odpovedal na otázky:
http://www.cas.sk/clanok/223886/konflikt-v-hoteli-paradise-online-odpovedal-sefdramaturg-stano-gustafik.html

Pobavilo ma, že ju odzbrojil jej manžel Leo :)

243
babka
Reagovat

Takže, jak to vlastně je, má zvítězit ten nejhezčí, nejchytřejší, ten nej se skvělejma vlatnostma, největšíma svalama či dívka s rozměrama královny krásy a otevřenou dolní náručí nebo největší šoumen a křivák. Tahle RS si děla prďánky z lidských hodnot…ale na druhou stranu vychová, otevírá oči, ukazuje pláč i zlobu, na nich i na nás co fandíme, když se „vžímáme“ do rolí neherců v HP na smlouvu. Tahle RS je život, občas šťastný a občas podlý. Soutěž o peníze, kdo je má asi tak vyhrát? ten nejlepší pár, čeká se erotika a vysoká sledovanost- vůbec to vypadá podivně, občas jsou to takové loutky, co jsou donucené se vytahovat či lkát do kamer. Obhajovat se v soutěži? to je ten největší nesmysl proč!!!!! několikrát jsem se zamyslela, proč se tak obnažují, tohle je fakt úchylné se tak schazovat. Soutěžím všemi dovolenými způsoby a to je moje pravidlo!!! Ráj partnerů? ani kdyby se na sebe dva nalepili jako klíšťata, omotali se jazykama do němoty, tak nevyhrajou – život s nimi zamává stejně jako štáb. Jde o rozkrývání lidských povah. Třeba Marfuška měla bezva „rodinný“ nástup a nyní hladí ještěrku na krčku, protože jí rozumi vice než brumla. A navíc je to otázka kamer a režisera, jestli v záběrech místo jestěrky nedá přednost holení intimča u Nika. Líbí se mi surová a sebepoškozující upřimnost …Lidi nemají radi dokonalost, protože nejsou dokonalí, mají radi podobenství :-)

244
Elko
Reagovat

trošku off-topic: ale práve som videl veľmi pekné video na zajtrajšiu reality show ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qOFPzOHlh8E

245
koc
Reagovat

245 – mohu ti slibit ze at to zitra dopadne jakkoli tak vam budu drzet palce v bitve o bronz ;-)

246
stanley
Reagovat

243 babka …jestli máš na mysli moji „flash“ anketu, tak už jsem to zabalil pro malý zájem…nebylo ani 50 hlasů. Sorry! Původně jsem uvažoval o nějakém věcném daru…sponzora bych našel. Ale třeba Prima nebo JoJ s něčím takovým počítá….nevím! Ale dík za názor:-)))

247
koc
Reagovat

246 – taky ti prispeju :)
zahradkar HP – dessin
nejlepsi zahranicni zpravodaj HP – Elko
maser branic HP -Macik
opoustec diskuze HP – XMAN
nejproduktivnejci autor clanku o HP – SUNicko (mohl to byt RAINMAN, ale zbabele to vzdal)

248
stanley
Reagovat

247 :-))))

249
babka
Reagovat

246 ne ne já mám na mysli jen sama sebe a pak potažmo vás. Z každé akce je třeba vyvodit ponaučení a já to tu říkám nahlas. V profesním životě se musím držet paragrafů a nemohu si dovolit osobní názor, jen nyní mám v neschopnosti čas se zamyslet a sledovat HP. Hledám odpověď na otázku, zač ten život stojí, co vylepšit, jak se zocelit a rozumět ostatních. Nela je narcis zahleděná sama do sebe , Niky je taková taková pobíhačka mezi všemi, cití se dobře když je všem dobře. Naty je živočišná a přirozená kočka a dost hezká skoro nejhezčí přirozená blond. Marfuška je prostě rozcapené dítě co řve pro hračku. Asi bych měla hodnotit i kluky ze své pozice ženy…pro mne je nej Martin, i když ho Nela chce i nechce, pomlouvá i omlouvá. Dávno to řekla Jana, že jde o sympatie a ne o hrací pravidla nějaké soutěže, tedy na 19cku je Jana mnohem vyspělejší rozumem než ostatní. A ty dvě slovenské nové dívky, no zatím nic moc, ale bezva parta s Viktorem. Jedna už názor má pro vyhození Nely a tak si vybral druhou do pokojíčku, kterou bude pomalu zpracovávat. Myslím že se máme na co těšit. A víte co je na mne nejhorší, že jsem Nela, Niky, Naty a Marfuša dohromady.

250
stanley
Reagovat

249 babka…Vaše citace „V profesním životě se musím držet paragrafů a nemohu si dovolit osobní názor…“ U mně je to jiné…musím se držet paragrafů, ale kdybych neměl vlastní názor, tak neuživím rodinu….nevím jestli Vám něco říkají trhy finančních derivátů….jsem už několik let OSVČ,…aby se dostavil úspěch (alespoň trochu), tak musíte být buď rychlejší než ostatní (v praxi nemožné), nebo prostě lepší než ostatní (kvalitnější predikce…předbíhání trendům atd.)…v ostatních názorech přibližná shoda…
Dotaz (nemusíte odpovídat!…jste policistka nebo právnička

251
Valerie
Reagovat

249 Babka – I mě přijde mnohem zajímavější, jak lidé na HP reagují, než show samotná.
Hezké podobenství vidím v příběhu Jany. Jana ukázala v show zdaleka nejvíc poloh. Od rozmazleného dítěte, které si pořád jen hraje se vším a se všemi, přes vzdornou puberťačku, která má na háku všechny a je stále v opozici, vztek, když nedostala, na co si ukázala, žárlivou furii a zrádnou pomstychtivou mrchu, tichou rezignaci až dospěla k „milující“ ženě a loajální partnerce, aby se nakonec „obětovala“ za blízkou osobu, protože zjistila, že má hranici, kterou by sice dokázala překročit, ale nechce.
Co mě překvapilo je fakt, kolik lidí to odsoudilo a vysmívalo se jí. Reakce na FB byla většinou záporná. Všichni vidíme stejnou věc, ale každý jinou optikou a pozorování nastavení optiky lidí kolem je velmi poučné.
Takže celá hra je nejspíš o tom, kdo nejlíp ostatním pošteluje brejle. :)

252
stanley
Reagovat

251 Valerie….máte pěkné jméno i názory:-)))

253
Valerie
Reagovat

252 – Děkuji. :)

254
babka
Reagovat

250: Nyní jsem státní úřednice a snažím se všem lidem pomoci, jde o stížnosti v oblasti cen , proto se asi nejvíce podobám Niky, vždy mne něco potrápí , tak jak se říká v soustrasti „projevuji vám svou účast ve vašem bolu“ a….musím jednat jen v mezích zákona i když bych někdy potřebovala zanadávat nahlas a udělat to jinak.
251: také mne Jana mile překvapila, jak píšete, ukázala všechny polohy a nakonec tu nejlepší a za to si ji vážím jako člověka.
Být krásný je výhradou mládí, možná jim v HP závidím, ale mít čistou duši a je něco více, zamyslet se a nelitovat toho co jsem kdy uděla či neudělal. nechci aby to vyznělo pateticky a s věkem přibývá i moudrosti a protoi měli indiáni radu starších a kouřili dýmku míru než o něčem rozhodovali.

255
koc
Reagovat

uz uz to skoro Rocky Daniele rekl .. byl jen malinky kousek od sra.ek v hube :)

256
koc
Reagovat

ted jeste zjistit datum narozeni Natalie a mame casovy odstup do natocene a vysilaneho

257
ThyBaumont
Reagovat

takže Nela je top z 15 milionů a ještě jí tam není Martin rovnej? :-D

258
babka
Reagovat

Nele není nikdo rovný a s nikým neni schopná utvořit fungující pár…to by bylo fakt bomba, kdyby Nela zvítězila. Nechytla jsem to od začátku, ale ty jejich úvahy o párování dneska zněly dost upřímně. Brumla je spokojený konečně a Naty je šťasná a ostaní mi přijnou tak nějak rozhádaní. Vikouš se směje a má proč. Martin v pohodě i Mišo. Málokdo se dneska usmíval – trojaknky se mračily všechny tři. Asi jsem škodolibá že jim to přeju :-) Jo jednou jsi nahoře a jednou dole.

259
Wanna be your monster
Reagovat

256 – Znamení má uvedené Býk, což je 21.4.-21.5., takže to zase tak velký posun asi nebude.

260
angela
Reagovat

Nechápu, co tam ta Nela vyvádí… asi jí už definitivně hráblo – nebo spíš total ztratila pojem o realitě… vždyť jí musí být jasné, že si podepisuje vyhazov…B-)

261
Wanna be your monster
Reagovat
262
anatomie
Reagovat

Nela – duševní a i fyzická vykopávka. To je stoka………

263
milda
Reagovat

Takové baby jako je Nela, dokážou svým chováním chlapa dohnat k daleko větší agresi než co předvedl Martin, navic té zrůdičce držel jen ručičky, aby neškrábala. A nijak ji neubližoval. Považuji se za velmi klidného tvora, ale ta pokřivená brněnská megera mě už několikrát vytočila tak, že bych nejradši skočil do televize a ubalil ji pěknou českou facku, třeba by se jí pak její face trochu polidštil…

264
ŽEnskou uhodí jen srab
Reagovat

milda: Což ukazuje jen to jakej jsi primitiv, nic víc.

265
Valerie
Reagovat

Nelince nechutná vlastní medicínka? :D

266
Wanna be your monster
Reagovat

Přesně, martin nelu držel a ona se ho snažila kousat..co mi to jen připomíná…Možná kdyby ji drželo pět chlapů a ne jen jeden, letěla by domů, to je logika.

267
Wanna be your monster
Reagovat

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/noc-v-raji/2012-05-18-hotel-paradise-noc-v-raji.html
od 36. minuty….Nela neustále fackuje, začíná násilí, ale takové mocenské hry zkoušela snad na všechny kluky.

268
martin
Reagovat

tak -je znamo ze jeste nekdo dojde nejaci novi lide-mozna i plackova hoste v noci raji jaksi se tvarili ze je to moznost ale asi ne spis nekdo pred plackovu-treba lenka,jana?romeo? a finale bude zive a bude o vitezi spis paru hlasovat divaci-tak asi zadna porota nebude nebo pul na pul kdo vi -.

269
Melanie
Reagovat

268 martin: Když tam byl ten dramaturg poprvé, tak říkal (jestli si to dobře pamatuju), že „porota“ bude rozhodovat o vypadávání v té poslední finální jedenáctce a až o vítězi ve finále diváci. Ale uvidíme…
Jinak na dotaz, jestli se vrátí Zuza, se tvářili dost rozpačitě, ale jelikož šla za porušení pravidel, tak to nevidím. I když asi by tam s nima zatočila. :o)

Tak Dominika tam nastoupila s tím, že vyhodí Nelu. Jsem zvědavá, jak dlouho jí to odhodlání vydrží. Zatím tu odvahu měla jenom Naty. :o)

270
radek
Reagovat

251
Celkem souhlasim az na to Janino obetovani, i kdyz jsem si vedom uvozovek. Ten uzlicek nervu, bezcharakternosti, rozmazlenosti a povrchnosti – Jana – urcite neodesel kvuli Natalii, protoze prece podle jejich vlastnich slov ji tam zustal jediny clovek, na kterem ji zalezi – Viktor. Proste to jen nezvladla, byla s nervama v kyblu a objevila se moznost, jak se odtud dostat domu. Tak to jen zaobalila do vzletnych slovicek. Tak to vidim ja a potvrzuji to ty jeji slova o Viktorovi.

263
Ty ses normalni blb. Prvotni dil viny na tom ma jednoznacne martin. Nela mu nekolikrat a zcela jasne a zretelne rekla, ze si nepreje, aby na ni sahal. On si neda pokoj a porad dokola dela toto -prijde k ni do postele a hned se po ni vali a snazi se o fyzicky kontakt – Nela to rekla dobre- sexualni loudil. Na tom, co se stalo pak, kdy se „prali“ uz maji vinu oba, ale on kdyby si nezacinal s tim, co ona mu rekla, ze si nepreje, tak k nicemu takovymu nikdy nedoslo. Tim se nezastavam Nely a ani neodsuzuju Martina, ale mel by vic premyslet mozkem, nez cu.akem.

271
lira
Reagovat

Myslím,že produkce udělala velkou chybu, když nepožádala Nelu o pomoc. Myslím, že by dala do latě i ženskou v amoku;))), sama přece řekla, že své metody a povahu úspěšně využívá ve své práci, je přece rozená vůdkyně (tedy nevím v jaké práci, když je nezaměstnaná). Nela má štábu co vracet, nebyla ani napomenuta, když bránila Martinovi přístupu do pokoje, kde bydlí. Pokud by se do pokoje nevloupal oknem, prušil by pravidlo (no pravidla jsou používaná jak kdy a jak pro koho), že musí spát ve svém pokoji a byl by vyloučen.

272
Melanie
Reagovat

270 radek: Souhlasila bych s Tebou, kdyby Nela od začátku striktně odmítala jakýkoliv kontakt s Martinem. Ale když je napitá, tak po něm leze, líbá se s ním, sahá mu do rozkroku atd. Dala mu tím najevo, že by něco mohlo být, tak to Martin zkouší. Že je Martin sexuální loudil – s tím souhlasím, ale když jednou může a jednou nemůže… to je potom těžký. :o) Zase na druhou stranu její NE by měl respektovat. Takže vidím vinu tak půl napůl.

273
jenka
Reagovat

Jestli po včerejšku ještě někdo může fandit Nele tak to je opravdu skalní a věrný fanoušek.
Já ji nemusím a včera se mi zprotivila úplně ne tím jak neustále provokovala s dekou, ale jak vyžadovala, aby Martin poslouchal na slovo a potom možná, kdyby udělal přesně co velitelka žádá, možná by mu dovolila políbit ručku nebo třeba i nožku? Vyměnit se samozřejmě nechtěla neboť nebylo za koho. Jestli tohle mělo někdy delší vztah to bych tedy toho přítele chtěla vidět. Víc bych věřila tomu, že kecala.

274
babka
Reagovat

Neluška se odhalila, napřed svádí Martina a pak vyvádí jako majetnická furie, tohle neustála. Naštěstí je konflitk na světě a pozitivci a negativisti zase maj co řešit. Ideální pár Niky a Niko má trhliny. Ruku na srdce nezdá se vám děvčata je ve vás taky kousíček Nely, stejně jako ve mně? :-) Martin je dost srozumitelný a je mi sympatický že má potřebu fyzického kontaktu. Niky v tom lítá jak v badance se segrou i s Nelou. Jo život není peříčko :-)))

275
janka
Reagovat

RADKU, ty tvoje názory mi už docela lezou krkem. chtěla bych tě vidět na jejich místech. až se vzpamatuj a konečně prohlídni jaká je nela mrcha. Tak zdar a at se dílo zadaří.

276
Valerie
Reagovat

270 – No jo, v tom se neshodneme. :) Janu považuju za velice zajímavého člověka, kterej si to srovnal v hlavě v přímém přenosu. Ve chvíli, kdy stála proti Naty jí muselo být jasné, že buď zaboduje, Naty půjde (a tomu věřím, že by proti ní Naty neobstála, kdyby na to přišlo) a ona si „na***e do huby“ jako to udělal Rocky, nebo bude stát za tím, co řekla a svoje místo Naty přenechá. To je celkem jednoduchá matematika, na tom není co vymejšlet, stačí se rozhodnout a ona se rohodla holt jinak, než by to udělala většina.

277
Valerie
Reagovat

274 Babka – Ale no tak jo, kousíček jí v sobě taky mám, svázanej v řetězech na bezpečném místě. :D Venčím ji jen, když je to opravdu, ale opravdu nutné.

278
Elko
Reagovat

Tak to čumím, že Nela nezvládla svoju taktiku. Vie, že idú preč holky a správa sa k Martinovi ako k poslednej handre, sila.

koc: díky za cenu, dostanem aj oskara? :)

279
Ufonka
Reagovat

Ad Jana, pořád zůstává, že jí můžou vrátit do hry, ne? Zatim vratili jen Klaudii.
A Jana byla slušná hyena, než se přidala k Viktorovi. Předtím jsem její výbuchy a pak i odchody od partnerům, moc nechápala. Každopádně je vítězem do počtu partnerů a i pro mě v tom klidném odchodu.
Mám pocit že se větev houpe pod Nikčou a to me bude mrzet. Odchod Marfuši by mě potěšil. Nelu nemusím i mi vadí jeji protėźovaní ale bez ni by asi nebyl děj.
A ty dvě nové – nekouká se mi na ně dobře. :-( A i s posloucháním mám problém. K brumlovi, šišlovi se přidává další, které špatně rozumím. Příště by výběr mel být i podle artikulace a řeči bez vad ;)

280
anja
Reagovat

taky jsem čuměla jak tele na vrata jak nám tu Neluš ukázali. Konečně se našel chlap, kterému vadí, když ho ženská fackuje a říká mu šmejde? to je zjištění …….. :)))

s Martinem má imho definitivní utrum, ten fakt nevypadá na to, že se s Neluš jen tak lehce usmíří, když mu Neluš zavrtí bobanem v rozkroku – doufám teda, že až tak blbý ten policajt není

„blbej potápěč, blbej fotbalista, blbej policajt“ přemýšlím, jaká profese by Nelušce u chlapa vyhovovala :DD

281
Valerie
Reagovat

280 – rentiér by mohl… :))

282
anja
Reagovat

279 ano, Janu by mohli do hry vrátit, to si docela dobře dokážu i představit. Nechat ji někde dosytosti si zatelefonovat a odpočinout a čerstvou ji tam Nele a spol. vhodit :))

docela by mne pobavilo, kdyby teď vyfičela Niki. Začíná mě s*át asi víc než Nela. Sice by to asi Niko dost obrečel, ale co už… Niki je mi čím dá víc nesympatická jak si hraje na zachránkyni celého světa a jak si myslí jak všechny osudy všech leží jen na ní. Vadí mi jak každému podsouvá ty svoje neotřesitelné a jediné správné teorie a jak každého skoro nutí, aby se choval jak ona to vymyslí a řekne

prostě ji začínám nesnášet, no :))

283
Ufonka
Reagovat

Nikče fandím, ale vadí mi její posedlost zachranovanim sestry, které je to stejně málo. Tim ztrácí Nikol šmrnc a lehkost s kterou mě bavila, přesto nechci aby vypadla a doufám, ze na fotkach z návratu je to ta zády k objektivu se slamakem na hlavě :-).

284
samba
Reagovat

Já bych taky Janu vrátila, myslím, že teprve teď by začala s Vikoušem pořádně hrát. A propos… Ona musela ve středu odejít, protože merčím do kalendáře a ve čtvrtek byl Světový den telekomunikací, tak jí vila v Dominikaně bylo na volání Haloooo malá, potřebovala slavit se všemi Haloooo bytostmi světa :-)

286
Klaris
Reagovat

Tak Trojanka 1 začala být daleko protivnější než Trojanka 2 a to už je co říct. Věřím tomu, že v reálu je to holka, která umí být ke kamarádce loajální a stát za ní, tím spíš, že sama přiznala, že s hledáním přátel má problém, ale to její zachraňování sestry a vyhrožování Naty, že pokud Nelu vyřadí, udělá jí peklo, nebo obouvání se do Martina, že by kvůli němu mohla královna vypadnout, to je prostě trapárna. A ještě to okřikování Nika, jakože co má co Martinovi říkat, ať si dá drink … achjo :-D

Trojanka 2 teď jen sklízí, co zasila, když rozdělila Rockyho s Natálií a ještě byla sebevědomá až na půdu, jak Rocky chce jen jí a nikoho jiného. A Martin body za to, že jako jeden z mála dokázal Nele říct, že se nevymění, protože by jí nikdo nechtěl :-)))

287
Enaz
Reagovat

Hm, jak tak na to koukám, tak Nela provokuje, co jí síly stačí.
Docela bych tipla, že tam někde uvnitř se třepatá malá subinka :). V té scéně s Martinem bylo vidět, že když si ji přehodil přes rameno a naplácal na zadek, tak se jí to celkem líbilo. Kdyby tam nebyly kamery a narazila na dominanta, tak by se zlomila, přestala se stylizovat do role dominy, a byla by z ní revoltující subi, která chce trest za nevhodné chování.
Je to jen imho, ale vidím to tam :). Nela to o sobě asi ani neví, ale neni to nepravděpodobné :).

288
babka
Reagovat

277 Valerie, máte postřeh a moje sympatie. Na sobě se musíme učit a pak posuzovat druhé. Proto je to RS tak zajímavá, že se do pocitů vžímáme. Asi bych nedokázala ustoupit a pak zase vstoupit k brumlovi, jak to udělala Naty, uražená ješitnost by mi dost bránila. Niky všech spravedlivá kamarádka v tom pěkně lítá. Nela se odrovnala svou nesnášenlivou povahou pomalu a jistě u všech kluků. Nové dívky v pohodě, jsou nezatížené minulostí v HP, ale pěkně přikládají pod ohýnek. Postrádám Janu, Vikouš ji pošeptal že je ze všech holek nejhezčí a to si stále myslím i já.

289
stanley
Reagovat

„o vítězi rozhodnou počty sms“ řekl šéf produkce HP (JOJ:Noc v ráji, 18.5….39 minuta 17 sek.),
284 samba aj. Jana by se mohla vrátit…..ale pouze do páru s Viktorem…..a to by bylo možné. Ale myslím, že už řekla definitivně „Bye-Bye“ HP. A na Viktora brzy zapomene.

290
Melanie
Reagovat

288 babka: Taky bych brumlu poslala někam, ale znám z reálného života holky, co se nevzdaly, trpělivě počkaly, až se kluci vyblbnou a zjistí, o co přišli, a když se pokorně vrátlili, dobře jim to klapalo. Já bych to nedokázala, na to jsem moc hrdá, ale neříkám, že ten druhý způsob je špatně, každý to máme jinak. :o)

291
angela
Reagovat

Z té líbací maratón hry, kterou ukazovali v Noci v ráji na JOJce (a jejíž pravidla/smysl mi trochu utekl:-D), šlo jasně vidět, že Nele je Martin víc než sympatický… dokonce žárlila a „plácala“ holky, když se jí zdálo, že se s ním líbají příliš dlouho… dle mého je tím stavem docela frustrovaná – myslím to, že je ve vile, jsou tam kamery, a už to přeci „dělala“ s Leem, takže nemůže být za tu, která to tam dělá podruhé, když by byla jediná = musí udržovat dekóóórum… a to ji neskutečně štve a vytáčí:-D Ono i z dalších záběrů, které v té Noci v ráji na JOJce byly (plácání po prdelce, přehození přes ramena, líbačka výstřihu), je zřejmé, že ji Martin sympatický je… a to víc než jen trochu… a že takové to kočkování-plácání-šťouchání-vulgární mluvak tomu je přesně její „cup of tea“:-) jen ty kamery…

292
Anonymní
Reagovat

Nela mi nevadí, z holek přeju výhru jí.

Vadí mi, jak někteří účelově vypouští lži. Nela není nezaměstnaná. To běžně takhle lžete i v reálném životě? To je hnus. Názory ať má každej jako chce, ale lhát by se nemělo. Nazdar.

293
Anonymní
Reagovat

Nevím, proč by mělu Janu vracet. Nejdřív jen pobíhala od jednoho hloučku k druhýmu, pak od jednoho chlapa k druhýmu, každýho pomlouvala a ke konci akorát nezvládala, to je celý. K čemu by tam byla? Proč by se měla vracet?

294
stanley
Reagovat

293 NNCSSVR:-))))…ještě sis nezvykl/a???

295
Enaz
Reagovat

293 – protože byla zajímavá a narozdíl od Nely se vyvíjela. Dala jasně najevo, kdo se jí líbí a kdo ne.
Nela setře každého. Nela nepomlouvá, že? :D To je fakt, ona jen „zjevuje svou pravdu“;).

296
stanley
Reagovat

292 Tvůj názor:“Vadí mi, jak někteří účelově vypouští lži. Nela není nezaměstnaná. To běžně takhle lžete i v reálném životě?“ Proč tak obecně…buď konkrétní, kdo to tvrdil?

297
stanley
Reagovat

ad 296
v jejím profilu je :Škola / zaměstnání: dobrovolně nezaměstnaná, ukončena ZŠ, nyní OSVČ
..jsem také OSVČ ale tím pádem nemohu být „dobrovolně nezaměstnaným“!!!

298
Peterko
Reagovat

Ad 292, 297:
Ona je zivnostnik, ale kavarnu jenom MELA. Uz ji nema. Takze je sice zivnostnik, ale bez prace.

299
stanley
Reagovat

298..víme, víme…volné živnosti dostane v podstatě každý…když o to bude usilovat….proč to neuvedla přesně?

300
Anonymní
Reagovat

295: Nela nedává najevo, kdo se jí líbí a kdo ne? Nela nějak nepomlouvá, ona to na ně vyštěkne a ne zrovna vybíravě, ale nevím, proč sem taháš Nelu. Rozhodně nechodila k různým hloučkům a nešířila drby a polopravdy. Já se ptám, proč by se měla vrátit Jana, ne proč je tam ten nebo onen a co dělá. Pro mě by byl její návrat zcela zbytečný. Se vztahy tam zjevně nezamíchá, sama o sobě mi zajímavá nepřijde, není ani můj typ. Navíc v ní Viktor ztratil spojence, což se mi líbí, páč co si budeme nalhávat o to mu šlo především. Teď aspoň můžeme sledovat, jak bude rozhazovat ty svoje vychcaný sítě po ostatníhc holkách. Kdyby tam byla Jana, budu polo/vrkající pár. K čemu. O ničem.

301
Hopero
Reagovat

300: Nějak nepomlouvá? Ale no tak, není zase tak výjimečným jevem, že o někom prohlásí, že je p*ča (jako ve včerejším dílu o Natálii) nebo, že je d*vka (jako o Janě do kamery), problémem fanoušků Nely je, že nechtějí vidět chyby na svém idolu a rozhodně ji brání nejzaslepeněji. Fanoušci ostatních hráčů obvykle připustí, že jejich favorit má chyby.

302
Hopero
Reagovat

300: A proč by se měla vrátit Jana? Pro mě byla nečitelná, dokázala překvapit, nejednala dle jasně čitelného vzorce, uměla být nesnesitelná i fajn, uměla nemile zaskočit i mile překvapit.

303
Anonymní
Reagovat

256 ► Natáliine narozeniny – snad 21.4.ci 22.4. ten predstih je o 1 mes.

304
J.
Reagovat

Tak včera to teda zas byla divočena spojená s přepárováním, takže jedno párování ve st. další hned v pátek, a další bude kdy? V pondělí už asi ne…

Jinak v chatu s dramaturgem, či kdo to byl, na který je tu odkaz, se praví: Že to, jak tam vtrhla ta ženština ovlivnilo jen dotočení s finálovou desítkou. Tudíž, mělo se opravdu dotáčet asi toho 20.5. (Těsně před vpádem tedy nejspíš vypadl poslední lichý soutěžící a zůstalo 10.párů na poslední týden – tedy to bude pak tak, že denně vypadne jeden (či obden pár) a zbyde poslední čtveřice – která měla končit toho 20.5. a pak by čekali než to skončí v tv).

305
J.
Reagovat

Apropo – nevíte někdo, proč ta znělka, kde jsou všichni soutěžící vidět (vypadá to jak před 30ti lety v Dallasu) :o) je jen u pořadu Prima fam. Noc v ráji a ne na Prima love? Tam to zkrátili a tu znělku, kde jsou vidět aktuální soutěžící, je jen u Noci v ráji. Jen je zajímavé, že když z HP někdo vypadl, tak nový soutěžící nahradil ve znělce jeho/jí a teď odešla Jana, která byla jako první a místo ní hned šoupli Nelu, přitom Niki je tam pořád skoro nakonci. Tak to už tam měli dát radši Niki, když první dva Nela a Niko tam jsou oba od začátku… :oP

306
Anonymní
Reagovat

Hopero: 300: Žádnej idol. Že je někdo pi*a i d*vka Nela nemá problém říct přímo a ukaž mi že jo. Navíc to jaksi není ani moc pomluva, to je nadávka. Pomlouvou myslím něco, že někomu tvrdí bla bla a za zády zase opak. To zase antifanoušci Nely, ať chtěj nebo ne musej přiznat, že Nela to téměř vůbec nedělá, kdežto Jana před pár týdny nedělal NIC jiného. Navíc já nikde nepíšu, že Nela nemá chyby. Má.

No nicméně už se ti nevrátí, takže je mi celkem fuk, co si přeješ. :)

307
J.
Reagovat

Tak po shlédnutí Noci v ráji na Jojce mám ten pocit, že na poslední týden, kdy se bude rozhodovat o vítězném páru, nebude rozhodovat jen sedmička vyřazených, ale asi se vrátí vícero soutěžících co už dávno vypadly! Aspoň mi to podle slov dramaturgů tak připadlo, když řikali, že jich tam bude víc, než jich tam má být…

308
stanley
Reagovat

Slovensko! ….Moje gratulace…tentokrát jste byli lepší….my nemáme takové hvězdy jak Šatan….budeme Vám držet palce a Rusům to dáte!!!

309
Viktor2012
Reagovat

Vďaka Stanley za všetkých SK, dnes to bolo u nás, veď už bolo na čase po 10 rokoch,
zajtrajší bronz máte vo vrecku.

310
Melanie
Reagovat

Slovenští přátelé, gratuluju k postupu do finále! Nemůžu říct, že bych nebyla zklamaná, ale byli jste lepší. A pevně doufám, že zlato Rusům nenecháte. :o)

311
Anonymní
Reagovat

306: No, já si to nějak extra nepřeji (takže škodolibé posměšky na mě nějak neplatí :)), ale je pro mě zajímavější, než jednotvárná nevrlá Nela, ale někdo má rád holky, někdo vdolky a někdo nevrlé nepříjemné ženštiny :D

312
EvkaD
Reagovat

Gratulka Slovákům, prostě byli lepší, snad zvládnete i finále..za Pavla!!
Včera se mi líbila paní, co volala do Noci v ráji na JOJ…Jak se jí nelíbilo, že Martin dostal napomenutí, za to jak se choval hrubě…výsměch..Co ta údajná dáma, co jí nikdo není roven ze sebe plula..Jak provokovala, nepustila ho dovnitř! Jak ona žárlí, nesnese ani 5 min. rozhovor Martina s jinou, chová se k němu jak prasisko, pak prý..řekni jí, že chceš mě, ať nás nerozděluje!!! Má nakakáno, proto tam držela Tomáška, ten jen reagoval na rozakazy…no..Pokud má Martin v hlavě, nechá ji jít…nevím ke komu. Madame nemá ke komu, ale…nevypadne…Štáb to včera popíral, že by jí nadržoval ovšem….

313
babka
Reagovat

312: mám naprosto stejný pocit, proč Martin dostal napomenutí, když to napomenutí patřilo Nele, když se jako furie zamkla v pokoji, to ona se chovala jako…no nemám slušné slovo. Pěkně se nám vybarvují trojanky :-) a já se škodolibě pod fousama směju stejně jako Vikouš.

314
angela
Reagovat

292 – je to těžké, když to vyplní do dotazníku, který pak PRIMA prezentuje na svých stránkách… je sice fakt, že je tam formulace „dobrovolně nezaměstnaná, ukončena ZŠ, nyní OSVČ“, ale málokdo to dočte do konce, resp. vždy v paměti utkví první slova… taky mě to ze začátku překvapilo, proč o ní píšou jako o nezaměstnané, protože jsem někde na facebooku narazila na odkaz na její kavárnu… ale to info je holt přímo od zdroje – a upřímně, je to pěkně blbá odpověď, protože jsou tam vzájemně se vylučující informace:-)

http://www.prima-love.cz/paradise/soutezici/nela-slovakova

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-sutaziaci/nela-slovakova.html

315
Elko
Reagovat

ĎAKUJEME! Zápas výborný, emócie obrovské, hokejová atmosféra v každom meste/dedine neopísateľná.

316
stanley
Reagovat

314 angela podle mně, tam mělo být: ZŠ, dobrovolně nezaměstnaná (přesně řečeno OBZP – osoba bez zdanitelného příjmu, v současnosti OSVČ…pak by to bylo OK

317
EvkaD
Reagovat

313, no Daniela hrůza, nedivím se i když ho tolik nemusím, že utíká Rocky…Naty je aspoň milá, i když hrdost taky 0..No, Nela určitě bude mít nápad, Niko!! Ten by s ní mohl být aby nevypadla, s Niky může být Martin…Stopro ji to napadne, Neluška jinak nemá s kým..kdo s takovou fúrií by byl, že?? Dávno měla být doma a hledat práci! Včera byla mimořádně nechutná, no nejen včera:-)

318
Petra
Reagovat

Gavriely:
„Já tam opravdu nebyla na dovolené. Pořád jsem pracovala, točila jsem tři pořady, učila jsem se texty,“ řekla Super.cz.

…no to da fakt moc prace, naucit sa 3 vety za tyzden :))

319
angela
Reagovat

314 stanley – měla tam dle mého napsat jako třeba Niko, Nikol nebo Livie OSVČ, popř. s upřesněním v jaké oblasti… a byl klid:-)

OT – jak to dneska u vás doma vypadalo?;-) myslím tím samo ten hokej:-D

320
stanley
Reagovat

angela…samozřejmě!:-)))) u všech ostatních je to vyřešeno jednoznačně….v kolonce zaměstnání se nepíše průběh ale stav….a samozřejmě že být dobrovolně nezaměstnaným a OSVČ se vylučuje a je podnikatelskou hloupostí, protože jenom na zdravotním pojištění to dělá několik tis. Kč, pokud nemám práci nebo jedu na delší dobu do ciziny, tak přeruším OSVČ a stanu se třeba OBZP …tak jsem to udělal, když jsem jel na stáž…ale to asi znáš:-)))
K hokeji: ….no, dělal jsem veeelmi smutného a nechal jsem se utěšovat….dál to znáš :-)))), mám dojem, že když jsi v páru nebo v manželství je někdy lepší prohrát……nemáš někdy také ten pocit?

321
angela
Reagovat

stanely:-) ale někdy to člověku trvá. než mu to dojde;-) sice se říká, že chybami se člověk učí, ale… ne vždy to platí, některé věci dojdou člověku (bez ohledu na to, kolikrát spadne na čuňu) až věkem:-D je třeba mít nadhled… a umět některé věci prostě neřešit nebo jim nechat čas/volný průběh:-)
a abych nebyla úplně OT, tak udělám oslí můstek… a napíšu, že u některých „postarších“ soutěžících v HP jde vidět, že už na to přišli:-D i když je fakt, že v případě některých se obávám, že ani dalších dvacet třilet let sbírání životních zkušeností tomu nijak nepomůže:-P

322
stanley
Reagovat

321 angela…mám dojem, že Viktor nějak bledne, i když hraje dál, ale něco se v něm změnilo….viz francouzská hra adalší….myslím, že Jana byla sice jeho podporou ale i slabým místem (…slzy při odchodu Jany…u tak psych. odolného hráče?)…je to přesně podle scénáře…“když starší muž (nebo žena) si začne s holkou (nebo chlapem) s větším věk. rozdílem….nakonec skoro vždy ten starší prohrává….škoda, že v HP není pro něho odpovídající partnerka…ale možná se pletu…uvidíme…..Díky za odpovědi a Přeji Ti Dobrou noc?

323
Ludmila
Reagovat

322- jo mám z Viktora pocit, že ho Jana dostala a teď jede už jen ze setrvačnosti

324
Arianna
Reagovat

318: Nejak ti tvuj koment nedava smysl! 3 porady se nerovna 3 vety, tak se vzpamatuj. Kdyz uz cumis na jeji video, tak si aspon zapni zvuk! Strih = zkraceni zaznamu (ne vlasu!) A kdyby to po ni stab chtel jinak, tak by si to zaridil jedna dve!

325
angela
Reagovat

stanley, já bych řekla, že v případě Viktora to nebylo ani tak tím věkovým rozdílem (i když to, co píšeš, dle mého až na čestné výjimky vážně platí – a myslím si, že paradoxně je to dáno právě těmi zkušenostmi a s tím souvisejícím rozdílným přístupem k životu a vztahům vůbec), ale spíš tím, že do toho „zamotal“ city… to byl kámen úrazu… protože kdyby v době, kdy mu ostatní „nakládali“, měl k Janě coby spolubydlící jenom kamarádský nebo i žádný vztah, tak by se s tou „tíhou“ musel v prvé řadě vypořádat sám v sobě… jenže on se o to „podělil“ s Janou, a to byl ten průůů…švih… bych řekla já:-) uvidíme, jak se mu bude dařit dál – ze začátku jsem ho vůbec nemusela, ale teď mě docela baví:-) dobrou!

326
Petra
Reagovat

324 – ty sa vyjadruj slusne, ked chces diskutovat, moja.
Moj komentar znamenal, ze tam povie 3 vety za tyzden. Je otrasna a zbytocna. Punkt.

327
radek
Reagovat

317
Neluska ma s kym, sislavec rekl, ze se mu libi. Rekl ve jmena a jedno z nich byla nela.

328
Miky
Reagovat

Danielka, nič si nerob z neprajníkov, chlapi sú svine, poznám ich, som jeden z nich.
Ostáva iba osušiť slzičky a zabojovať – presne tak ako to urobila pred pár týždňami tvoja predchodkyňa a uchvatiteľka Kubánca.
A ty máš určite väčšie sesterské zázemie ako mala ona, ktorá tiež na začiatku iba ronila slzy.
Takže hlavu hore, pohladiť ešte raz jašteričku pre šťastie a smelo do toho – veď si tam bezkonkurenčne najkrajšia !!

329
Ta svá
Reagovat

Myslíte, že Nela už vypadne?Stejně je to otřesný, jak se taková osoba mohla hřát skoro 2 měsíce..já se takhle chovat, nemám kolem sebe nikoho.

330
Ta svá
Reagovat

A ještě si něco nemůžu odpustit..proč o Gavriely píšou jako o exotické moderátorce?Je exot protože neumí mluvit, nebo protože nosí taky tu kytku na hlavě? :-)

331
Darja
Reagovat

Kytka nehraje roli. A vlastně nemoderuje. Cosi odříká a mi na ni hledíme, že co je to za exota?

332
andrea
Reagovat

Kdo si myslíte,že vypadne v příštím párování? Myslíte,že Nikki? :/

333
babka
Reagovat

Když bude finále v bratislavké vile, tak celá RS ztácí na významu, docela bych řekla, že jde o porušení pravidel. Üčastnící se cestováním rozpýlí jinými myšlenkami a už se z nich nevyklube to podstatné jako ve zkumavce – tak jak Jana ukončila soutěž s pláčem na krajíčku se z ní něco hezkého vylouplo. Zajímá mne, zda měla Terka nějaké pokyny, naznačila to, že Nela je poslední komu by místo přenechala, ale udělala to. Tedy Nela se tvářila když objímala Terku fakt podivně, bojovala v ní určitá vdečnost s nafoukaností. Taky mne zaujalo, jak se všich i smaží na sluníčku a nikdo se neoloupal, pánové si davají na pindíka ponožku :-) jsou to krásná mladá tělíčka, ale mne zajímá obnažená dušička. Tohle je hra, kdy ani IQ nepomůže, spíš nějaká odolnost proti stresům. Moc se mi líbí Natalka a Niko i Niky, Martin, mají takový smysl odůvodnit a nepoškodit a shazovat druhé. Tohle je jen lehká RS pro penízky, ale kdyby šlo o život třeba ve válce…

334
Arianna
Reagovat

326 – Odkdy je cumet neslusne slovo:)? Gavriely byla ve videu po priletu o hodne hezci, nez v HP. Tam ji blbe nasvetlovali a zakazali byt prijemna a usmevava. Proto na nas pusobi blbe, ale kdyz to tak chteli…

335
Anonymní
Reagovat

babka: Nebuď zaujatá. Proč vděčnost s nafoukaností? Proč ne vděčnost s hrdostí?

336
Anonymní
Reagovat

A ještě babko, Niky má smysl neshazovat a nepoškodit druhé? To se díváme asi na jinou RS. Co s tou Natálií? Jakmile se Niky cítí ohrožena nebo naopak silná v kramflecích stane se z ní zákeřná svině, která tam nemá obdoby. Snad ve Viktorovi. Nestrannost bych prosil.

337
Petra
Reagovat

334 – ty si Gavriely, vid :))) Neni ti to trapne??

338
Petra
Reagovat

334 – P.S. precitaj si aj 330 a 331 a plno dalsich komentarov. Na Gavriely neni jediny kladny ohlas. Jedine tvoj :))
Ze to tak vies, co jej nakazali ;))

339
jenka
Reagovat

Právě nyní mají účastníci ten pravý ráj. Jak říkal v pátek na jojce rejža, jsou ubytovaní v jiném hotelu, štáb se stará o zábavu vymýšlením programu a co je hlavní, celý měsíc BEZ kamer. :-D

340
jenka
Reagovat

Připojuji se k negativním komentářům na moderování Gavriely. Nechápu jak někoho s tak příšerným mluveným projevem mohou v televizi vypustit na obrazovku. Její moderování není slabé to je úplná katastrofa. :-(

341
kuna
Reagovat

321) Tak to Ti musím dát zapravdu, moudrost nepřichází vždy s věkem; někdy věk přichází sám!

342
Enaz
Reagovat

336 – Ty jsi komik :). Nestranost? Můžeš mi vysvětlit proč? Copak je babka politický komentátor v TV nebo tak něco?
Nehledě na to, že právě osobní pohled dělá diskusi zajímavou.
Jdu kouknout, jak nestranné komentáře sem dáváš Ty :).

343
kuna
Reagovat

329) Tak to by jste na tom byly stejně. Ať počítám jak chci tak jedna osoba přece neznamená „….kolem sebe“.

344
Arianna
Reagovat

337 – No, to fakt nejsem:)! Jenom jak je z jejiho posledniho videa vidno, Gavriely umi byt pritazliva, spontanni a usmevava a jestli v HP nebyla ani jedno z toho, tak to asi nebude jen jeji chyba… Takze jak vidis, neobhajuji jeji roli moderatorky HP!

345
babka
Reagovat

335, 336: i tak se to dá říci. Neviděla jsem všechy děje, píšu jen svůj úsudek, nechci být zaujatá, ale člověk musí v životě náhle zaujmout stanovisko i když je mu to mnohdy nepříjemné (jako Jana). „Vděčnost s nafoukanou hrdostí“ u Nely bylo zajímavé, hodně jsem se vžila do její situace. Nakonec všichni jsme taková různá směsice vlastností, pokud nejde o přímého dominata či subku. Asi bych nejvíce hodnotila úmysl a navíc i „zžitelnost“ s ostatními. Natálka je mi sympatická, protože není kofliktní a urážlivá, já bych brumlu poslala do háje, natolik jsem ješitná, hrdá a nafoukaná, a taky vím, co ztrácím nebo získávám. Když píšu „trojanky“ se vybarvují, tak to je právě o tom že ztrácejí pevnou půdu pod nohama a to se stává právě u Nikči. Marfuška je krásná holka, akorát ten náboj při vstupu se rozpliznul, chová se dost poraženecky jako loutka i při hlazení ještěrky krčku. Kdo je čistý, ať hodí kamenem…já nehážu, jen se zamýšlím (i sama nad sebou).

346
Miky
Reagovat

V čase starovekých Olympijských hier stíchli zbrane a všetci vrátane mužov v zbrani sa sústredili na športové zápolenia.
Takže by som prosil autorov tých niekoľko ohnivých príspevkov nado mnou, aby v najbližších hodinách až do večera schovali zbrane a v čase Paradajsového ticha sústredili svoju pozornosť ho Helsínk.
Samozrejme nezabúdať pri tom na fakt, že Danielka je najkrajšia !!!

347
Petra
Reagovat

344 – tak pototm naozaj nechapem, o co ti ide. Lebo ja zase hovorim vyhradne o jej moderovani. Aka je v sukromi a na letisku je mi sumafuk. Ako moderatorka je uplne nemozna. A smiala som sa z toho, ze sa „ucila texty“. Pritom tam povie 3 vetyza tzden a aj pri tych sa zakokce…

348
Marka
Reagovat

Gavriely je opravdu exotická moderátorka. Nenapadá mě horší moderátor/ka než je ona.

349
radek
Reagovat

347
Musis brat v potaz to, ze tim, cim si prvne vydelavala byla pi.a, ale i pusa a dokonce i jazyk. Jenze ne ten mluveny. Takze inteligence moc nepobrala, mluvit nepotrebovala umet a ted z ni udelali seerebritu a tak je ted z ni super hyper moderatorka, uplne stejnyho kalibru jako z aichmajerove nebo jak se ta byvala smudla jmenuje. Mohli by si podat ruce. Me jen porad zarazi, ze se z kurev delaji vseobecne uznavane seerebrity. K praci co dela, se dostala pres jine „kvality“, nez pro ktere je moderatorem treba Eben, Kraus atd. Proto taky vypada jeji mluveny projev tak jak vypada. Nicmene je to dnes bezna vec temer ve vsem. Bohuzel. Kdyby mela moderovat porno, mozna by to bylo jiny kafe, ale ona by se spis ucastnila.

350
Miky
Reagovat

Gratulácia za rieku Moravu k bronzu.
Osobitná gratulácia najkrajšej Danielke k bronzu z karibského slniečka.

351
Ta svá
Reagovat

Ani teda netuším, komu se líbí Nela..tím nemyslím jak vystupuje..ale jak vypadá..ano postavu má jak lusk, ikdyž přibrala..ale jinak obličej dobrej na brněnskou diskotéku a to si ji všimne už chlap pod parou :-) co v té Praze chce dělat?

352
Darja
Reagovat

Miky, díky. Vám přeji zlato. ať to stojí zato.

353
Anonymní
Reagovat

351: Jsem z Prahy (moderátoři nechť klidně potvrdí) a Nela se mi líbí a HNED bych ji sbalil, kdyby mě chtěla. Jetě nějaký dotaz? Ne, alkohol skoro nepiju.

354
ucho
Reagovat

353 Dobře vám tak

355
Ta svá
Reagovat

Tak hodně štěstí, určitě budete mít příležitost ji potkat a oslovit..ale ona touží po jménu..máte jméno?Jste vidět?Pak určitě máte i peníze ji ten obličejík trošku nechat opravit aby ladil k tělu :-)

356
Arianna
Reagovat

353 – Tak to je dobra zprava pro vsechny damy! Kdyz se libi Nela, tak to si uz pak uplne kazda najde sveho obdivovatele :))))……..

357
Miky
Reagovat

352 –
Takže, Darja, vďaka za morálnu podporu, priam som ju cítil v kostiach, ale dnes to proti ruským raketám proste nešlo.
Vy ste svoju hymnu po víťaznom zápase počuli, my nie.
Dnes trochu posmútime za zlatom ale zajtra celé SK oslávi striebro.
No a od zajtra to bude zase o Karibiku.
No a to najdôležitejšie by som takmer zabudol:
Danielka bola, je a bude najkrajšia.

358
Anonymní
Reagovat

Hehe, krasavice vylezly z doupat. Ukažte se vy můry dokonalé.

359
Anonymní
Reagovat

352: Daniela není moc pěkná, ale dědky, kteří by chtěli ojíždět ruské Mášenky by zaujmout mohla.

360
joplin
Reagovat

Dobrý den.Celá tato soutěž mi připadá tak trochu jako ten vězeňský /stanfordský – myslím/ experiment ze začátku 70.let – jen , že už se nic nezkoumá , ale bojuje se o diváckou sledovanost…a o prachy. Jinak viděla jsem pár dílů a už mi to nedá – Nela mi nepřipadá vůbec pěkná-je taková celá špičatě nakřivo :-),každá jiná ženská je tam mnohem hezčí / dle mého / a kupodivu – jedinej jakž takž normální / v běžném měřítku / mi tam připadá Viktor…Tož tak . Přeji pěkný den…

361
babka
Reagovat

Milí anonimní kolik vás tu asi tak je? Tahle RS není o volbě krásy těla, ale o tom nezůstat na ocet, vytořit pár tak jako Eva a Adam v ráji :-) Ohrožení, že mi pár rozbije ten nový/á nespárovaný/á a jdu domů, je (bylo) pravidlo. Ale horší je ukázat prstem na někoho a říci tebe tady nechci. Tohe je základ pro alibismus a šikanu. Na druhou stranu kdyby všichni byli velcí kamarádi navzájem tak by to nebyla ta pravá zábava. Vite, co je to „Sofiina volba“ a i s tím se musí žít a přežít. Večer uvidíme, co se zajímavého poděje. Vaše postřehy mne baví.

362
babka
Reagovat

Daniela T. mi přijde pěkná, jenže když si obleče bílý hábit s páskem jak v Mrazíkovi, tak prostě má přezdívku Marfuša. Je to mladá holka a studuje, neživí se tancem u tyče v porno- baru. Žárlí na brumlu vs. Natálka a prohrává, mně přijde to přijde normální. Tahle soutěž je o páru, i když ne tak tak výrazně o šustění pod peřinou při nočních kamerách. Jo až jednou pravý manžel práskne do bot a zanechá ji samotnou se 3 dětmi, tak to je teprve brutální realita.

363
Anonymní
Reagovat

babka: No nic proti, ale o šaty šlo až v poslední řadě. Marfuša je kvůli nalíčení. Byla zmalovaná jak kraslica.
jinak já ji nemusím, je hysterická, dětinská, sobecká, panovačná, uštěpačná, atd.

364
e.
Reagovat

361 Prosím..nezatahujte sem Sofiinu volbu..lásku mateřskou povyšuji nad vztah partnerský a věřte,že se Sofiinou volbou by se dalo jen těžce žít.Ano..v RSHP jde o udržení partnerství a nebojuje se vždy čestnými zbraněmi,ale ruku na srdce,i v reále občas nehrajeme čestnou hru a obzvlášť diplomacie nám není cizí.Jsem ráda,že se tu pořádají ankety,vždyť jenom diskusi odlehčí a osvěží..nejsme na akademické půdě,jen sledujeme hru o mega a emoce tohoto typu jsou namístě. Vyhrává hypokrites-pokrytec-herec-chcete-li hráč,který mění během představení masky a to nás baví :-)) :-DD

365
Arianna
Reagovat

364 Taky me vydesilo, co ma co delat Sofiina volba s Hotel Paradise :-o!

Dojima me, jak nekteri to prozivaji vic, nez je zdravo!

366
anja
Reagovat

no já to asi taky prožívám víc než je zdrávo :)) o víkendu, když dávali ty filmy s Brucem Willisem, tak mě ťuklo, že Martin z HP je mu děsně moc podobný…. ta Martinova mimika, styl vyjadřování, hra očima…. celej Bruce :D

367
babka
Reagovat

264,265 však jsem chtěla říci, že RSHP je jen hra a nejde o Sofiinu volbu ani o život, a proto si tady můžeme psát, kdo se nám líbí a komu fandíme stejně jako v hokeji. Koukám se pro roztýlení nyní v neschopnosti, tedy pokud se vůbec koukám. Ten vzorek mladých lidí v HP neberu jako reprezentativní. Poučné na tom vidím se vyznat lidských povahách a v intrikách potažmo v politice, které nám život nastraží. Pokud se ocitneme na akademcé půdě, proč ne, ale i já vyhledávám odlehčenější zábavu.

368
babka
Reagovat

Oprava na číslo 364 a 365.

369
Anonymní
Reagovat

Nejvíc mě rozesmálo tohle: http://www.cas.sk/clanok/224102/gavriely-ma-z-hotela-paradise-dovolenku-brazdi-obchody-a-bludi-po-exotike.html

:D Ona má ještě dovolenou? Za to, že občas zablekotá má přes milión korun? Tak takhle se vydělává :D :) :(

370
EvkaD
Reagovat

Prosíím o nový článeček, moc komentů, na mobilu se to špatně čte:-))

371
Macík
Reagovat

…tak „válka Rouzových“ se v ráji rozhořela na plný koule :-DD… Neliny drilovačka ve stylu cukr.maso.bič, za účelem si Martina ochočit, jaxi nevyšla :-D…čumilovi, obšourníkovi, loudilovi a šmejdovi, jak ho Neluš „ze srandy“ tituluje, ruply nervy a vyšinutou kudlanku, jenž se po něm sápala, malinko přidusil :-D Nelina totiž chytla áámok, páč načapala obšourníka na cimře s Domčou, kterou měl, podle Nely, poslat do prdele, ale místo výhrůžek peklem, jí žmoulal ruku, páč je mazlivej typ :-DD na kameru Neluš tvrdila, že si nenechá dejchat za krk a při bitce o duchnu, prý stokilovej drsoň nepoznal, že ona má pouhých 50 (my víme, že 60) kil…polda vyfás podmínku, ani nemrk a vypadá to, že Neluš má po ftákách i kdyby se vychlemtala až k 8,2 promile, jako Čurda z Tuhaně :-DD…

…pokořenou Dáju, která žárlí ouplně na všechno a na všechny, zradil přelétavej brumla, kterej se vybod na kamarádskej levl a pro tento týden, zvolil Natálku…prej se to „tak nějak vrátilo“, navíc ho poňoukal škodolibej Vikouš…Dájina je sice krasavice, co se jen tak nepotká…před našííí…za našíí…ehm…ale má smůůlu, páč s ní brumla prej nenašel „společnou řeč“, což je pravda, páč „sex a hovna“ Dája dvakrát nemusí a brumla zas nemusí chorošku z krokodýla :-DD… Natálka Dájině v klidu sdělila „teď chce být so mňou“, takže se po bouřlivé dohodě, nakonec prohodili s andulkou…

…podle Nikol, brumla Dájinu zneužil, když byla zrovna mimo, navíc má zrovna na hrbu Neluš, která je po bitce s Martinem, v řiti :-D podle médana „to nevyzerá dobre“ , což si taky myslím a možná se dnes dočkáme červenejch a modrejch zón u „Rouzovejch“ na cimře :-DD…

372
ir.
Reagovat

371 Macík – tak tenhle rekap mě totálně odrovnal. A vůbec Tvoje rekapy jsou vlastně to nejlepší co mě na celé HP nejvíc baví. :-) Díky za ně, bomba :-)

373
Macík
Reagovat

372 ) :-DDD tak to dík :-D

374
Valerie
Reagovat

Dobře Macík :D

375
angela
Reagovat

371 – taky se musím přidat, Macíku, Tvoje shrnutí je super… a o mnoho vtipnější než reál;-)

376
Abigail9
Reagovat

366 anja: To už je postižení tohlenc… já trpim pravděpodobně nějakou kombinovańou formou, páč jsem o víkendu v hospodě potkala kluka, kterej měl Viktorovy rysy obličeje (akorát v mladšim vydání), ovšem celkově působil jako typ Sheldona z Teorie Velkýho třesku :-)

377
e.
Reagovat

372 souhlasím..Macík je třída..řežu se a obdivuji zároveň :DD

378
Ufonka
Reagovat

Macík super, ještě :-)

379
Macík
Reagovat

fšem dík :-D jsem ráda, že se všici bavíme :-D
nevím, jestli jste to už tady probírali, ale vypadá to, že do doby, než majitelka ztropila povyk a vyházela všechny z hotelu, zahlídla jsem někde v záběrech, že u kufrů stáli brumla s Natálkou ??? žeby vydrželi spolu téměř do finále ???

380
anja
Reagovat

Macíííí! to je luxusní předkrm před dnešním dilem, jo! :))

381
e.
Reagovat

379 už to tak vypadá,jen nevíme,jestli jsou spolu ve hře,nebo mimo ní :-)) přemisťovali se asi společně..

382
anja
Reagovat

Nikolka utěšitelka dneska asi nebude stíhat svoji misi – řešit problémy Neluš, Dáji a teď i Dominiky – je z toho úplně hin , ze zoufalství si na hlavu napíchala všecky kytky naráz :D

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/dominika-je-sama.html

383
Macík
Reagovat

382) tak to je schíza jak prase …muhehehe :-D

384
Macík
Reagovat

381) aha :-D ale tulili se k sobě, takže se asi brumla nakonec usadil :D

385
Miky
Reagovat

382 –
presne tak, Hafík T. to naozaj nemá ľahké, možno by si mala obstarať kolieskové korčule, aby stíhala riešiť všetky problémy všetkých v HP.
A navyše si s bolestným smútkom musela uvedomiť, že ako dohadzovačka by sa neuživila, nakoľko duo Castro + najkrajšia Danielka sa ona sama snažila dokopať pomaly pred oltár – samozrejme so svojskými predstavami ohľadne svadobnej noci jej mladšej sééégry, čo Castrovi zjavne nepostačovalo.

386
Macík
Reagovat

…a kdepak máme Elka ??? ten určitě někde chlemtá šáňo a oslavuje …gratuluju :-DD

387
Miky
Reagovat

Macík,
Elko ešte hopsá pred tribúnou a velebí Česko za takého trénera, akého nám dalo.
Doprajme mu to, po oboch stranách Moravy sa naposledy slávilo za federálu.
Ale dobre mu tak – prišiel o rekap za 100+.
Medailisti prichádzajú a odchádzajú, ale
DANIELKA OSTÁVA NAJKRAJŠIA !!!

388
Macík
Reagovat

387) :-DDD

389
koc
Reagovat

tak nam Nelus asi zase nevypadne ;-) ..

390
koc
Reagovat

Dominika pujde nejspis brzo zazpivat jesterce :o

391
ThyBaumont
Reagovat

ježíš to je další cvok. Hroutit se po pár dnech, tak tam nemá co dělat… ta je schopná se jít topit.

392
Wanna be your monster
Reagovat

Tak a zítra vezme Naty Danielu a Niki za ruce a budou si hodinu povídat o tom, že s Niki líbala s jejím partnerem….

393
angela
Reagovat

Tak jestli bych si měla vybrat, tak raději ať jde Nela než Niki… i když mezi zaryté odpůrce Nely rozhodně nepatřím a duo Nela-Niki mě bavilo, tak už je dle mého čas na rozdělení… jenže se obávám, že Dominika to nedá – přitom vyhozením Nely si tam dle mého nezadělá na takové problémy, jako když vyhodí Niki… nebo i Danielu, to jí zase neodpustí Niki (Nelu oželí spíš než ségru) – BTW ten její ochranitelský komplex staršího sourozence je úplně neskutečný = ztrácí soudnost:-/

Každopádně Viktor mě bavííííí… je vážně užásný!:-) Jestli nakonec budou opravdu hlasovat diváci a on tam ještě bude, tak proti svým zvyklostem snad i pošlu hlas:-D

A trojúhelník Niko – Niki – Michal… hmmm, že by se vážně poprali… a docela s chutí, jak avizoval Niko?:-D

394
ThyBaumont
Reagovat

Mééďan řeší první problém, zřejmě mu kávička trochu zhořkla, jen houšť :-)))

395
johoho
Reagovat

Macík jsi třída )))

396
ir.
Reagovat

Nešťastná Dominika, co má hlavu jak meloun a nestíhá mluvit i myslet dohromady, to chúďa nemá lehký.:-) Když vyhodí Nelu, bude ji nenávidět Niki, když vyhodí Niki, bude ji nenávidět Daniela, když vyhodí Nelu, bude ji nenávidět Niki, když vyhodí Naty, bude ji nenávidět Rocky. Takže jí dochází, že se musí zbavit imunity a vyhodit sama sebe, jen tak ji budou mít všichni rádi. No nezhroutil by se z toho jeden? :-)

397
stanley
Reagovat

393 angela…doufám, že teď už Viktor-Gino neudělá tu chybu, o které jsme minule diskutovali: City (s velkým C) do hry neplést!!!….oslabuje to:-))))
….bohužel ostatní chlapi jsou 0 by 0 (samo to myslím hráčsky)!

398
babka
Reagovat

To nechápu, Denisa má imunitu a hroutí se, naprot itomu Nela dost v pohodě. Niky a Niko už nejsou nejlepší pár, Niky šilhá vedle. Tak to ještě bude zajímavé. Vikouš se dost snažil, ale pletichy Nely nám neukázaly, jak to že se Denisa nechala tak zblbnout? Nela jí totiž něco důležitého nabídla (ochranu), nejen o něco žádala.

399
angela
Reagovat

397 stanley – myslím si, že už ne… samotnému mu to jednou stačilo, bych řekla;-) a taky chybí objekt… a i kdyby ještě nějaký potencionálně vhodný dorazil, tak dle mého do toho už nepůjde = vypadá to, že se sebral a hraje dál…

400
babka
Reagovat

Sorry za překlep Denisa = Dominika

401
janka
Reagovat

DOMINIKA – Prý Nela mě příště zachrání.To uvidí hysterka jedna. Vůbec se tam neorientuje. VIKTOR – DOBREJ. Doufám že ta hysterická D. nevyhodí Natálii.

402
stanley
Reagovat

399…no ono jak Janu vtipně „zdolal“ patří mezi světlejší momentky tohoto HP, …k objektu: taková druhá Lenka….nevím, nevím…ta by tam vztahy ještě pěkně „upravila“:-)))

403
angela
Reagovat

A k té Dominice – já nad tím uvažovala už kdysi, ale s tím, jak se Dominika dneska složila, to zase mám v hlavě… nezávidím jim a pro mě by to bylo neskutečné peklo nemít možnost číst knížky, poslouchat hudbu, kouknout na net, juknout na TV (první dvě věci by mě asi braly nejvíc)… prostě nedělat nic jiného než den za dnem mluvit s lidmi, kteří mi třeba úplně nesedí, pomlouvají mě za zády, otevřeně projevují nepřátelství… brrr! Před více než deseti lety jsem díky hnusné shodě náhod zůstala přes týden s pár lidma doslova „odříznutá od světa“… a to jsme se měli rádi a byli jsme parta relativně ve velké pohodě… a byla z toho ponorka jak prase, navíc ne moc velký prostor… no more!!! Ale vzpomínáme na to (teď už) s humorem… i když ne vždy tomu tak bylo…

404
angela
Reagovat

402 stanley – ale Vikouš by do toho už nešel přes city, to by byla maximálně chemie… i když je otázka, co může být za určitých okolností větší hrozba – zamilovaný nebo sexuálně nabuzený/nevybitý chlap?:-D

405
Elko
Reagovat

386, 387: presne tak, hopsal som na námestí :)

Práve pozerám HP… Niki je zamilovaná až po uši, som zvevdavý ako to bude řešit. Dominika ma pobavila, že má veľkú hlavu a full hardisk… a stále hovorila áno, nie, áno, nie, áno, nie :)

370: idem napísať SUNíčko, že chcem nový článok :)
Macík: tradične skvelý rekap :-)))

406
stanley
Reagovat

404 angela…když odcházela Lenka, tak mu táké slzička ukápla… a to nebyl její typ…asi máš pravdu…jsem rád, že hraje…bez vulgarit, galantně, elokventně….baví mně!!!
pozn.: teprve později jsem pochopil proč při vstupu do HP ze sebe udělal homíka (růžová)…jednoduchý test na lidi a jejich toleranci….rozkryl to Leo…prostě srandista na úrovni!

407
angela
Reagovat

406 stanley – tak v tomhle mám mezery, myslím Lea a Lenku (byť z pozdějších zmínek v rámci sestřihů vím, o koho jde), já začala HP sledovat až někdy po návratu z nemocnice a myslím, že to bylo zrovna v den, kdy Nela vyšoupla Lenku… ale neorinetovala jsem se v nich (who is who) + mi to přišlo celé nějaké debilní:-D, takže jsem to pořád přepínala a zase se k tomu vracela, protože jsem nemohla spát… no a nakonec mě to „dostalo“;-)

408
stanley
Reagovat

407 angela…já jsem také několíkrát odcházel, protože se nic moc nedělo…ale právě to jak Viktor stál o Janu mně dost udivilo…a nakonec i z dnešního dílu mi připadá, že Viktor+Jana byl ten nejlepší pár (zdůrazňuji PÁR!!!) této RS.

409
angela
Reagovat

408 stanley – já na něho byla původně zlá, protože jsem Janu měla docela ráda (milovala jsem její xichtíky a vůbec jsem jí neviděla za takovou sFini, jak z ní dělali) a myslela jsem si, že to na ni jen hraje… a pak ejhle:-)))

410
stanley
Reagovat

409 angela….myslím si, že máme dosti podobné a doplňující se názory:-))))….Díky za odpovědi a přeji Ti Dobrou Noc!

411
angela
Reagovat

410 stanley:-) dobrou!

412
Anonymní
Reagovat

Mně je ten Viktor tak protivný. Nesympatiký, postarší, slizký chlap, který už tam nemá co dělat. Ano, i vzhledem k jeho věku. Klidně mě ukamenujte, tohle je soutěž pro mladé, krásné lidi. Viktor by už pomalu mohl mít rodinu a ne tam přijít vysolárkovanej s nabarvenýma řasama a Supermanem na krku. To je fakt pro mě přes čáru. Krom toho mě ani nebaví jeho „taktika“, zkrátka je mi protivný a divím se, kolik lidí mu to žere. Vždyť ten chlap není ani chytrý, prostě nic.

413
Mikes
Reagovat

přijde mi, že s Nela konečně rozhodla zbavit Niky – už ji nepotřebuje a navíc Niky získala velmi silnou pozici. To ona chrání Nelu, ne obráceně, jak jí to Nela nakukala. Takže se zbaví soupeřky, získá mnohem ochotnějšího psíka v osobě Dominiky, páč ta je totál vygumovaná, která se ve vhodném čase vyřídí sama.
Vikouš to vidí přesně, akorát že to Niky není schopna pochopit.

414
Prochor
Reagovat

329 – Nela nejspíš vypadnout nemůže bez ohledu na její chování k ostatním. Nasvědčují tomu předchozí nápadné kroky štábu na její záchranu. Navíc, jak se zmínila Ajda, proslýchá se, že je Nela dokonce domluvená s někým ze štábu, že se s ním šábne o výhru. V tom případě je Nela Dr. Ráth v hotelu a pokud by se dohoda prokázala je to na žalobu.

415
Anonymní
Reagovat

Prochor: Prosím tě, klid. Ty už jsi tak zblblej a Nelu evidentně nemusíš, tak už meleš neskutečný hovna.

Přidat komentář