Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: Rozhovory s finalisty z týmu Michala Davida

14. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3746 w=420]

Stejně jako minulý týden vám přináším rozhovory s finalisty Hlasu ČeskoSlovenska, které se mi podařilo udělat přímo na místě činu. Tentokrát jsem byl však méně úspěšný než minule a podařilo se mi zastihnout pouze dva členy týmu Michala Davida, konkrétně Ivannu Bagovou a Petra Kutheila. Některé členy týmu Dary Rolins jsem kontaktoval prostřednictvím Facebooku, ale zatím mi neodepsali, takže až odepíšou, tak rozhovory s nimi dodatečně přidám. Ivannu a Petra jsem podrobil stejným otázkám jako minulý týden členy týmů Pepy Vojtka a Rytmuse.

Se kterým ze svých dosavadních výkonů jsi byl/a nejvíc spokojen/a?

Ivanna Bagová: Nejvíc jsem si užila Whitney Houston a Jessie J. Samozřejmě i Petru Janů jsem si užila, ovšem tu píseň jsem poznala tři dny před tím, než jsem šla na korepetici, proto jsem se ji o to víc snažila naučit, abych si ji mohla užít. Můžu říct, že se všemi svými dosavadními výkony jsem spokojená. Strašně moc vděčím divákům, že pro mě hlasují. Doufám, že se jim líbilo i mé poslední vystoupení a pošlou mi aspoň jeden hlas.

Petr Kutheil: Nejvíc spokojen jsem byl se Zemí vzdálenou, protože to je píseň, kterou znám řadu let, mám ji rád a chovám k ní úctu. Proto jsem byl rád, že jsem si jí mohl zazpívat a myslím, že se mi celkem povedla, za což jsem rád.




Jak se ti spolupracuje s tvým koučem Michalem Davidem?

Ivanna Bagová: Michal je úplně skvělý kouč. Baví se s námi o čemkoliv a pomáhá nám, jako kdybychom se znali třicet let (přestože tak dlouho zatím nežiju). Do všeho nám mluví a ve všem má pravdu. Toho člověka strašně obdivuji.

Petr Kutheil: S Michalem Davidem se mi spoupracuje dobře. Vychází mi vstříc a písně vybíráme společně tak, aby se to nám oběma líbilo a aby nám to oběma sedělo, jemu pracovně a mně aby se to dobře zpívalo.

Které z dosavadních vyřazení tě nejvíc šokovalo nebo zamrzelo?

Ivanna Bagová: Nejvíc mě šokoval Jackie, to jsem byla hodně překvapená. Ale je to soutěž, nikdo neumírá a nic neztrácí, naopak získává a každý půjdeme dál svojí cestou a budeme dělat svoji hudbu.

Petr Kutheil: Nejvíc mě mrzel David Weingärtner, což byl můj kamarád a to vždycky zamrzí. Jelikož tu prožíváme už dva měsíce a vznikly tu všelijaké vztahy, tak mě nejvíc mrzelo právě jeho vyřazení.

Koho tipuješ na vítěze vašeho týmu?

Ivanna Bagová: Každý z nás je dobrý ve svém žánru, takže je to velmi těžká konkurence.

Petr Kutheil: Tipuju slečnu Bagovou, protože si myslím, že má velký talent. Přeju jí to i proto, že je mladá, protože třeba já už mám něco za sebou a tak to přeju lidem, kteří začínají. Není to vůbec jednoduché a když jim ta soutěž může pomoct a můžou se zviditelnit, tak je to dobré. Já už se o sebe dobře postarám, ať už to dopadne jakkoliv.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Taťána
Reagovat

Řekl to pěkně ten Kutheil….jasně, otevřeně…né jak Bagová, typicky „poslaneckým nic neřeknu“ klišé.

2
mila
Reagovat

jo, taky se mi libi, co a jak Petr rekl. Malokdy se mi stava, ze prednocuju prvni dojem, ktery na mne nekdo udelal, ale v tomhle pripade ano – byla bych moc rada, kdyby dnes nevypadl, zaslouzi si jit dal

3
XMAN
Reagovat

No a on jako na potvoru dnes vypadne :( To už je takový zákon v těchhle soutěžích.

4
Jana
Reagovat

Ale X-MANe,proč by vypadl……tady už se toho napsalo a nakonec to bylo všechno jinak.
mě se ale,musím se přiznat,ta jeho Země vzdálená prostě nelíbila

5
Juliet
Reagovat

já osobně bych tedy v pohodě postrádala artistu a barového muzikanta Brunna, mezi slabší kusy patří i Katarína Demská, ale zase má mé velké sympatie, na rozdíl od jiných

6
maja
Reagovat

Mně se teda z prasečí hlavy vždycky dělalo špatně. Ráda bych si tu potvrdila, že to není jenom to, jak odporný je ten bezvkusý odulý narcis navenek, ale i to, jak hnusný je uvnitř. Cokoliv řekl Potetovanec, řekl to z duše. Mně taky přišla Bagová jako „ťeta“ ( a i Vojtek to potvrdil, když jí blahopřál, že se té debilní image zbavila) Cokoli řekl Podbradek, vždycky jenom kontroval Řetězovi, padni komu na jevišti padni :-( … Ale co ABSOLUTNĚ posral byla poznámka na Tinu, když dozpívala Dominika… Zřejmě mu děvče šikovné v zákulisí neprojevuje DOST úcty… :-(((((((((((

7
RAINMAN
Reagovat

Miloš byl zpočátku malinko rozhozenej. Až později se mu podařilo srovnat zpěv s kytarou. Dobré vystoupení.

Katarína byla taky dobrá. Občas nějaké ty intonační nepřesnosti. Škoda že to nemělo větší drive.

8
-bé-bé-
Reagovat

Myslela som, že už som sa „zbavila“ škodoradosti, ale prajem MD aby bol v Grand Canone Brunno.

Ak je Ivanna naozaj tak dobrá, nech si to sama vybojuje, ale nie odstranením jej súperov.

Kutheilovi sa to nevyplatilo, kalkul a vyradil M. Hrabala, história sa opakuje…

10
-bé-bé-
Reagovat

Zaujímalo by ma, prečo o Ivannke hovoria ako „slečne Bagovej“ (Dávid W. aj Petr K.), či je to osobná skúsenosť alebo preto, že má podporu MD

Ivanna je zrejme osamelá…bežkyňa

11
Viq
Reagovat

-bé-bé- „Slečnu Babovou“? To je fakt divné.
Zní to jako nějaká opakovaná formule.
Anebo oficiální název slečny Bagové je „slečna Bagová“? Záhada hlavolamu.

12
Jonatána
Reagovat

Oslovení slečna Bagová je fakt divné :-(. Ale dneska jsem četla článěk o Ivanně a bylo tam video, kde mluvil.Byla to normální šikovná mladá holka, vizážisté jí ubližují.Ale mi se líbí, jak zpívá a štve mě Mr. Tatoo, jak je na ni hnusný, takže jí fandím.

Přidat komentář