Panáček v reality show

Jste to, co jíte 11: Martin si zaskočil i do Pout!

22. Listopad 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Martinovým (157 kg) snem je vystoupat do českého showbussinesu. Nejdříve ale musí zhubnout! A na pomoc mu tedy přichází televize Prima v čele s paní doktorkou Cajthamlovou. Jak Martin dopadl? Podařilo se mu prosadit v showbussinesu? Pojďte se se mnou podívat na těch osm týdnů trápení, ale i výsledné radosti.. :)

Na začátku se Martin svěřil, že ikdyž mu je skoro čtyřicet let, stále nemá, a ani nikdy neměl stálý vztah! Když mu bylo 17, velmi mu ublížil jeden člověk a od té doby to má Martin v sobě zafixované. A právě zhubnutím chce nastartvoat svůj život k lepšímu. Povede se mu to?

Hlavně bych chtěl u sebe někoho mít – je mu jedno, zda-li to bude chlap nebo ženská, hlavně ať to je spřízněná duše. Vlastně jeho nejmilejší lidé jsou rodiče a nikoho jiného prakticky nemá..

Na pomoc mu přichází paní doktorka Kateřina a co myslíte? No hned ve dveřích se už ptá na ledničku. Z té zmizí plno nezdravých potravin, které se následně objeví i na Stolu hrůzy. A po vyšetřeních, které ukázaly zvýšený obsah kyseliny močové v těle a neuvěřitelných 68,1 kg tuku se lednice zaplní novými, zdravými potravinami ze „Stolu pohody“. Největší problémy dělá Martinovi mrkev – tu on opravdu nemusí. A ještě je tu i celer – paní doktorka se však nenechá oblomit a zapůsobí s tvrzením, že celer je prostě lék a tak se musí užívat!

„Já jsem kuchař, vy jste lékař!“ Tak Martin decentně paní doktorce naznačil, že kuchtit tady umí hlavně on a že poučování o zbytečnosti olivového oleje není na místě. :) „Můžete mi nabídnout něco, co mi chutná?“ Tak Martin decentně paní doktorce naznačil, že už nebude jíst všechno, co mu doporučuje a do čeho ho nutí… :))

Martin si štíhlou postavu snažil „udělat“ i pravidelným cvičením – navštěvovuje fitness centra, chodí s dámami na aquaaerobic.. Ale právě při druhém zmiňovaném sportu se o něj paní doktorka začala bát – Martin začal ve vodě rudnout. Je to pro něj nebezpečné – musí dělat pauzy.

Přepaqdovka dopadla dobře, ikdyž ze začátku jsem si myslel, že Martin bude mít v lednici plno zakázaných jídel – alespoň se podle toho choval. Nakonec se ale ukázalo, že kromě sýru, který si koupil (patrně to ale sýr nebyl) měl vše v pořádku a paní doktorka s ním může být naprosto spokojená..

A výsledek se také dostavil! Martin zhubnul neuvěřitelných 27 kilogramů, římž se stal jedničkou tohoto pořadu! Z toho shodil 20 kg tuku, přes břicho mu centimetr ukázal o 27 cm méně než na začátku a nakonec si Martin zahrál také v seriálu Rodinná pouta III. Měl tu čest se setkat jak s doktorem Kratochvílem, tak i s novou postavou – doktorem Strnadem. Natáčení se mu velmi zalíbilo a vyzývá tudíž všechny, kdo by o něj měli zájem, aby se mu určitě ozvali! :)

Díl Rodinných pout, ve kterém uvidíme právě i Martina, Prima odvysílá 9. ledna 2007!

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
koukal
Reagovat

dnesni dil byl opet dobry….prijde mi, ze se pani doktorka snazi se vsema chlapama mirne flirtovat a celkem se ji to dari…..kazdopadne Martin vypadal a choval se dost homosexualne, z cehoz, pokud si svou orientaci dosud sam se sebou nevyjasnil, asi prameni jeho problemy

2
lena
Reagovat

taky se mi i tento díl celkem líbil … mám otázku, nevíte někdo, jak je to s tou šťávou z červené řepy a mrkví? může se něčím ochutit?

3
Liliana
Reagovat

Dnešní díl byl dost smutný. Je přece smutné když někdo nemá žádné přátele. Martin byl borec snad mu to vydrží, ale myslím,že život se nezmění tím že zhubne.V jeho věku se člověk už asi těžko seznamuje s novými lidmi. Martin je sympaťák.

4
Barka
Reagovat

Při dnešním dílu jsem zamáčkla slzu. Opravdu dojemný. Marťas se fakt snažil a držím palce!!!!

Reagovat

Liliana, myslím, že ta depka na něj padla proto, že ho neměl kdo podpořit a hlavně asi ani sám netušil, pro koho, kromě sebe, vlastně hubne. Kdo mu řekne, chlape ty jsi nějak zhubl. Ale myslím, že se z toho dostane, k světu byl a to je základ. Méně času trávit v práci a doma a více mezi lidmi, tak zní můj recept – Dr. SUNíčko :))

6
Lenka
Reagovat

Martin se mi včera taky líbíl, moc mu fandím, je pěkné, jak si uvědomil i tu psychickou stránku. Myslím, že když bude mezi lidmi – posilovna a cvičení v bazénu, tak určitě potká přátele. Taky by bylo dobré, kdyby dostal tyto příspěvky. Určitě by mu to pomohlo.

7
Jaroslav R.
Reagovat

Nechat osoby s BMI nad 35-40, osoby nosící na sobě tak jako tak zátěž o hmotnosti dalšího člověka (laborující namnoze i s poloucpanými cévami, zvětšenou levou komorou srdeční, s narušenými klouby, vysokým tlakem -přičemž některou nebo všechny diagnozy měl každý z dosavadních protagonistů daného vysokého BMI), vzpírat, naplno běhat, poskakovat „v rytmu aerobiku“ je nepochopitelné až likvidační z hlediska oběhového a pohybového aparátu. Takový člověk může náhle exnout přímo v posilovně resp. v bazénu při aerobiku – prostě se mu roztrhne srdce. Nejprve proto zařadit plavání, lehkou chůzi, symbolický rotoped a teprve po vyčištění organismu a úbytku prvních 10% váhy úpravou jídelníčku lze kromě pokračování v plavání zařadit rychlejší chůzi v přírodě, zásadněji rotoped a soustředit se pomocí speciálních cviků na rekonstrukci správného držení těla a oslabení defektů pohybového aparátu nebo jejich prevenci. 95% úbytku váhy se tak jako tak dosáhne především úpravou stravy, pohyb má pouze podpůrnou roli.

8
Dan
Reagovat

Bude video? Tenhle díl mi bohužel utekl:-(

9
mb
Reagovat

libilo se mi to, ale mam obavy, ze pri zhubnuti 27kg za 2(?) mesice se objevi jojo efekt, tohle je dost rychle

10
Jarmila
Reagovat

Všechny díly báječné, paní doktorka je skvělá. Martinovi držím palce, pokud chce přítele na telefonu, ať mi napíše na mail.

11
Blekota
Reagovat

Zase jedna teplá zrůda co se chce zviditelnit přes svoje nechutný špeky!!

12
...
Reagovat

Blekota má pravdu

13
ajda
Reagovat

to Blekota + … říká…….vy dva se zase zviditelňujete svojí ubohostí!!!!!! Jste morální ubožáci a ani mi vás není líto!

14
Blekota
Reagovat

Nejdřív se vyžere jak prase a pak jde hrát chudinku do televize jak je nešťastnej a hejno blbů se dojímá nad jeho trápením!Velkej dvůr a pořádnej bič a hned by zhubnul!!

15
Věra K.
Reagovat

Pro Blekotu: Ty kreténe, neznáš ho a budeš machrovat. Jsi normální dement úchylnej!!!! Chtěla bych tě vidět, magore. Máš mindráky a nevíš kudy je ventilovat. Tak si jdi nadávat jinam a neser se do člověka kterého ani neznáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16
ajda
Reagovat

to Blekota : Někdo se podle tebe vyžere jako prase, podle mě se ty chováš jako prase! Zhubnout „prase“ může! Ale z prasete člověka neuděláš! Trochu pokory by neuškodilo!

17
Panika
Reagovat

Pro Jaroslava R…..milý pane, mluvíte mi z duše…přesně tohle jsem si říkala taky, když jsem viděla minule toho člověka běhat do nevím kolikátého patra…ani bych se nedivila, kdyby ho klepla peka hned napoprvé …a ještě pro Blekotu…no, když si odmyslím ty nenávistný žvásty, tak jako tlusťoch ti musím dát za pravdu, že se nejdřív vyžerem a pak hledáme pomoc, kde se dá…..ale až tak zlej, cos psal dál, jsi být nemusel….asi to neznáš, tak nesuď…jídlo je droga, jako alkohol, cigára atd…těžko se té závislosti zbavovat…a že je teplej? NO A CO? Tak na to nekoukej a budeš míň žlučovitej…no nic, mějte se…ahoj

18
Daniela
Reagovat

Prosím nepamatujete si někdo, jak se jmenovala ta zdravá restaurace, odkud si můžete nechat přivézt jídlo na celý den?????
díky

19
ajda
Reagovat

Danielo, koukni na http://www.doformy.cz. Řekla bych,že to jídlo co tam inzerují je z této restaurace,p.doktorka s nima spolupracuje a podle ohlasů co jsem na netu četla je jídlo mražené,hnusné,bez chuti a předražené.Ale možná se pletu.

20
ajda
Reagovat

°Danielo promiň. Omyl!!!!! ta adresa je http://www.dietbox.cz !!!!! Ta http://www.doformy.cz je něco jiného! :o))

21
RP
Reagovat

Dietbox je jiná firma, tam kde byli na jídle je restaurace na roku ulic Dělnické a Jankovcovy v Praze, naproti Libeňskému mostu (stanice tramvaje Maniny), občas tam chodím, ale v tuhle chvíli mi naprosto vypadlo z hlavy jak se jmenuje. Mimochodem napříč přes ulici sídlí ve výškové budově klinika Iscare, kde také léčí obezitu, prakticky stejné postupy jako absolvují účastníci pořadu (obezitologie, dietní sestra, rozbory krve, měření metabolismu atd., navíc i chirurgie, psychologie, gastroskopie, plastika a další.

22
RP
Reagovat

..na rohu ulic…omluva za chybu…

23
Kačka
Reagovat

Ráda bych se vyjádřila ke komentáři Blekoty. Mezi námi je spousta lidí, kteři mají nadváhu nebo jsou už obézní. Sama patřím mezi průměr (ani tlustá, ani hubená), ale protože jsem ženská, tak pořád řeším otázku zhubnutí. Nedokážu si ale odepřít spoustu věcí a když mám na něco chuť, tak si to prostě dám. Někdy bez výčitek, jindy si lámu hlavu nad tím, kde se právě teď ukládá tuk. OBDIVUJI lidi, kteří se odhodlají zhubnout a dotáhnou to do konce. Je správné, že se rozhodli hubnout pod lékařským dohledem. Spousta jich jde s tímto problémem do televize i proto, že ví, že by to jinak nedokázali. Takhle je bude sledovat spousta lidí a tím pádem mají velkou motivaci to dokázat. Držím jim palce. Také se mi nelíbí, když je někdo jak čuník, ale pokud se rozhodne s tím něco udělat, měli bychom mu držet všichni palce a ne ho urážet. Lidi by hlavně měli začít soudit sami sebe a ne ty okolo. Vždyť nikdo nevidíme do toho druhého a kdo ví, proč zrovna tenhle nebo tenhle člověk měl důvod se takhle vyžrat …….

Tenhle pořad mi pomohl zamyslet se nad sebou a nenásilnou formou přestavuji jídelníček z bůčku na libové maso, místo smažených brambor na zeleninovou přílohu. Cítím se lépe, není mi pořád tak těžko a to je pro mě hlavní výhra.

Díky za skvělý nápad uvést tento pořad.

Kačka

24
Jane
Reagovat

Pro Martina:
Toho, co někdo nablekotá, si vůbec nevšímejte. Máte vyšší a hezčí cíl, za kterým stojí za to jít, a hlavně mít tu pevnou vůli a vytrvat. Věřím, že dostanete spoustu pozitivních myšlenek a mnoho energie, která Vám vrátí vše, co sám rozdáváte. Přeji Vám spoustu nových kontaktů na neblekoty:-)). A hlavně tu pevnou vůli a velkou motivaci, protože bez ní to nejde. Kdyby náhodou opravdu nebylo komu zavolat, když Duše bolí, napište si o telefon:-).
A těm, co stojí na opačné duševní hladině Světa a nezmohou se na nic, než na výše uvedený slovní průjem, se to také jednou vrátí:-(.

25
Lenka
Reagovat

jaké značky je odšťavňovač, který dostávají k dispozici soutěžící ve vašem pořadu? děkuji za odpověď

26
Gina/julia
Reagovat

Ahoj já jsem němka hrála jsem v medicopteru117 kdo si bude chtít pokecat tak mi napište zotpovím vám na všechny dotezy o MEDICOPTERU117 AHOJ

27
radka
Reagovat

Dobry den,
zajímalo by mě jaké značky je odšťavňovač, který dostávají k dispozici soutěžící ve vašem pořadu?
Děkuji za odpověď

28
wersik
Reagovat

a nevite jak se jmenovala ta pisnicka jak jel na ty lodicce napiste mi pls an email diky !“

Přidat komentář