Panáček v reality show

Jste to, co jíte 10 – Skvělé výsledky zmrzlých sourozenců!

15. Listopad 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

V dnešním jubilejním desátém díle se snažili zhubnout sourozenci Karel (120 kg) a Petra (98 kg). Hned na začátku proběhla sázka, která doprovázela celých osm týdnů hubnutí – kdo zhubne méně, skočí si v listopadu do kašny na náměstí! A věřte, že to nebude zrovna nic příjemnýho.. Tak jak to nakonec dopadlo? Musela skočit Petra nebo Karel? Nebo rovnou oba?

A začínáme…

Jako vždycky jsme se na začátku seznámili s těmi, kteří dnes budou hubnout. Poté jsme viděli příchod paní doktorky cupitající okamžitě k lednici, dále vyhazování nezdravých potravin, Stůl hrůzy, vyšetření a nakonec Stůl plný zdravých jídel.

Vytírání v sukni

A jsou tu první pokusy o cvičení. Karel, povzbuzován křikem paní doktorky: „Honeeeemmm!!“, se snaží vyběhnou s dítětem několik pater. Sama paní lékařka si ovšem jela výtahem :) Zato Petra si odteď může užívat domácí práce i cvičení zároveň – věděli jste, že například při vytírání podlahy si můžete posilovat šikmé svaly břišní? Však sama doktorka Kateřina nám to i ukázala – vytírání v sukni vypadalo fakt dobře :) Po náročném cvičení přišla relaxace – všichni tři si zatancovali – a všichni se skvěle odvázali :)

Přepadovka v pohodě..

Klasicky po pěti týdnech hubnutí přichází přepadovka. Oba ale obstáli a paní doktorka si může mnout ruce. Její svěřenci jsou poctiví.. :) No a jen tak mimochodem – Karlovi se narodila Terezka :)) I díky ní se snaží zhubnout, aby si s ní mohl hrát a aby se hned nezadýchal..

Kdo skočil do kašny?

A to už je 8 týdnů za námi. Karel zhubnul 17 kilo, Petra 16. Oba shodili ale stejně tuku – 12 kilo. Teď ovšem záleží na tom, kdo kolik shodil centimetrů a ne kilogramů – paní doktorka totiž sázku na začátku pořadu poupravila, neboť ženy hubnou pomaleji a Petra by byla v nevýhodě. Nakonec se ted ukázalo, že součet zhubnutých centimetrů u Karla činí 52 a u Petry o 1,5 cm více. Jsou to výsledky prakticky úplně shodné a tak do kašny skáčou oba.. Teda řeknu vám, že já bych se asi zbláznil, poněvadž i v červenci se mi zdá voda na koupalištích studená :))

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Frankie
Reagovat

Máš tam chybu. Petra měla o 1,5 cm méně. Jinak včera to byl pohodový díl a oba zhubli úžasně A paní doktorka byla zase krásně veselá :-)

2
Frankie
Reagovat

Máš tam chybu. Karel vyhrál. Ale prakticky vyhráli fakt oba, zhubli úžasně.

3
Frankie
Reagovat

Pardon, vypadalo to, že se to neodeslalo.

4
marie
Reagovat

Sourozenci byli skvělí, ale myslím , že se do hubnutí měl zapojit i manžel Petry. K manželce byl kritický,ale na sebe se asi do zrcadla nedívá.

5
Momo
Reagovat

Hubnu, hubneš, hubneme.
Skáču, skáčeš, mokneme.

6
monika
Reagovat

ahojky chtěla sem se zeptat jestli se někde dají zjistit recepty co zazněly v pořadu JSTE TO CO JÍTE ??

7
aneta
Reagovat

chci schudnu anievem uz vsetko som skusila

Přidat komentář