Panáček v reality show

Hotel Paradise (1.5.) hádky, pláč, hádky, pláč… a nová hráčka Daniela

2. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Novou hráčkou v Hoteli Paradise je Daniela Trojanová. Budeme se dívat na sesterský boj nebo sesterskou lásku dvou sester – Niki a Daniely. Včerejší epizoda se nesla ve znamení hádek mezi všemi soutěžícími, v ústraní hádek jsou pouze Martin, Niko a Tomáš. Dnes opět bonus – fotoreport, kdo se na koho podobá.

Hádky, plač, ponorka a pijeme kolu, pijeme kolu…




Mnohí toho už majú naozaj dosť. Nela má nervy na stupidní lidi. “Bože, jak já mám nervy na ty stupidní lidi tady! Pane Bože!“ – viď foto :). Rocky, vole, nedokáže, vole, počúvať tie sračky. Uplakaná Jana chce definitívne dotelefonovať v Hoteli Paradise, počuli sme od nej posledné halóóó!? Viktor chce ostatným dokázať, aký je manipulátor a vadí mu v tejto show úprimnosť.

Tereza by asi najradšej všetkých prefackala. Natália je nešťastná z Rockyho a tak na záver dňa ukojí svoje vášne v posteli, Niki už vykopáva hroby ostatným súťažiacim… iba Niko, Martin a Tomáš sa nemo prizerajú, že kde sme to… asi na planéte Pluto, ako poznamenal vtipne Tomáš, keď komentoval vzťah Terezy s jej priateľom. Vrcholom celého hádkového dňa bola vyliata kola (zrejme s vínkom) od Terezy do tváre Rockymu.

Napriek hádkam to bola na druhej strane vtipná epizóda. Vtipné perly zazneli pri výmene názorov Rocky, Nela a Viktor. Hlášky padali aj pri hádke Rockyho a Terezy či v „spovednici“, kde sa spovedajú naši vyvolení. Ak ste si po dnešku našli ďalšiu svoju obľúbenú hlášku, tak s nami podeľte v komentároch.

Daniela prichádza so svojou hrou

Daniela hneď v prvý deň vyloží karty na stôl a Nele oznámi, že do finále môžu isť len dve dievčatá. Karty vyloží aj svojej sestre Niky, ktorá nesúhlasí s vyhodením Nely. Priznám sa, sám som zvedavý na dnešný diel ako zareagujú ostatní súťažiaci na príchod Daniely a ako zareaguje Niky.

Kto sa na koho podobá

Pozorní diváci si všimli podoby jednotlivých účastníkov v Hoteli Paradise. Lenka sa mnohým podobá na Neytiri z Avataru. Zuzana Plačkovú je označovaná za slovenskú Paris Hilton. Vlado pripomína Lorda Voldemorta z Harryho Pottera. Tereza sa vraj podobá na Christina Aguilera, keď mala čierne vlasy. Niko má dvojníka v podobe Kronka z rozprávky Vladárova nová tvár. Rocky zas pripomína C.J. z hry GTA.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 236
1
Sumec
Reagovat

:DDDDDDDDDD
Dvojníky i ostatním, prosím prosím prosím prosím!

2
RAINMAN
Reagovat

Zajímavý BONUS, protože jinak byl ten dnešní díl, pro mě, opět utrpením!

3
Marty
Reagovat

Dvojníci jsou super. :)

Ta Nikoly sestra je mi nesympatická už z ukázek.

4
Prochor
Reagovat

Hlavně jsem zvědavý jaké šrouby do hlavy zvolí Nela aby Danielu vzužila k likvidaci Jany. Určitě svojí taktiku zmanipulovat nováčka nezmění. Kdyby náhodou motyka vystřelila , Daniela neměla v hlavě vzduchoprázdno a vyhodila Nelu, tak bude velice zajímavé, jak si poradí ti, kdo se za ní kryjí. Například Tomáš – žlutá patka nebo Niky.

5
Prochor
Reagovat

Když se dívám na tu druhou fotky Daniely, tak mi trochu připomíná Nelu. Možná proto k ní Niky tíhne. Jestli má podobnou povahu tak aby jedna Nela nezaměnila tu současnou.

6
Adéla
Reagovat

Tak po včerejšku doufám, že už Nela konečně vypadne. Daniela sice v ukázce přehrávala etudu jako špatná herečka, nevím nevím jestli v USA prorazí, ale štáb jí snad nařídil vyhodit Nelu, tak uvidíme. Jinak Rocky klesl opět níž níž i když celé ty konfrontace jsou taky trapně vyvolané štábem. Pošlou Viktora s kamerou, aby je vytáhl z pokoje a zeptal se jich co říkají na to, že nevypadl? Fakt jak na základce! To musel Viktor skřípat zuby při takové šaškárně. Nicméně body získal. Jana je malé dítě, taktika žádná, měla by držet bobříka mlčení.

7
vipera
Reagovat

já sa teda bavím. Nech len pekne ochutnajú medicínku,ktorú predtým oni dávkovali Romeovi a Klaudii.

8
Bobby Brown
Reagovat

Tak jedna Ela zmizela z diskuzí na Panáčkovi a ejhle, ona je v HP. ;-)

Trochu jsem se zarazil u prohlášení Ely, že do finále můžou jít jen dvě holky. Kluci ne? Takže dyžgryminácija?
Měl jsem za to, že do finále jde pár.

9
anna
Reagovat

dva pary a zbytek porota ktera zvoli ten par ktery to vyhra-asi daniela zacala jasne a zretelne -si sice kamaradka asle do finale jdem my-a ne ty-sice jeto krasne ze to tak vidi ale kde je psano ze za 14 dni nevyleti a slovo my ztraci smysl.

10
Petra
Reagovat

8 – myslim, ze vo finale su 2 pary, a v 2 paroch musia byt 2 holky, ne.

11
anna
Reagovat

ale o tech parech ktere budu ve finale se bude rozhodovat v hlasovani-takze trojanka blonck musi mit nejaku koalici aby se tam do top s 6 lidmi dostala -je to jen naordinove od vissi moci jak ma jednat s nelou-stvat nelu proti niky a naopak-at je zruso-a potom tesne pred parovanim odstanit negativny energie nelu z cesty-

12
Elko
Reagovat

No je dosť možné, že Daniela je poslednou holkou, ktorá prišla do HP, o týždeň príde posledný muž a na tretí májový týždeň im oznámia, že už nepríde nikto a musia sa vyhadzovať navzájom. Predsa len na konci júna už musí známa finálová štvorica, takže možno preto prišla Daniela s takouto teóriou.

13
anna
Reagovat

11 lidi 7 porota 4 lide ve finale-od 14 kvetna -do posledniho tydna cervna to dela 6 tydnu .kazdy tyden jeden par –

14
Bobby Brown
Reagovat

12 – Aha, tak to se tam moc lidí neprotočilo. :-/

15
anja
Reagovat

12, 13 takhle by to mělo být. Ne nadarmo jim tam Daniela vpadla s informacema o finále, imho je to její úkol, aby jim tam nalila do hlav, že teď už nikdo nový, kdo jim pomůže povyhazovat nepohodlné figurky, nepřijde, a že se musí spoléhat sami na sebe a vyzabíjet se tam vlastníma silama

16
Prochor
Reagovat

To by bylo dobrý, kdyby do finále šla Nela s Tomášem :-)))

17
anja
Reagovat

6 Adélko, já doufám, že Nela nevypadne :)) Nela je tam od toho, aby táhla celou hru. Myslím, že kdyby se schylovalo k tomu vyhodit Nelu, zasáhl by štáb. Doufám teda….. Nela má nárok vypadnout až těsně před koncem :D já jsem k Nele upřímná a přeju jí, aby to dotáhla do poslední čtverky :))

18
petto
Reagovat

blbe je ze za tu dobu 50 dni uz nela leze na nervi vetsine lidi-jen niko niky se ji nejak drzi rocky ten je tam jen taka figurka jak se vyspi tak jedna ale jinak nikdo k ni neprojevuje nejaku naklonost ani tomas az ta k moc ne-takze az prijde na to ze pary bude hlasovat o tom kdo vyleti jako prvni do poroty tak to bude nela a tomas jestli se tam teda udrzi do uzavreni vratek-

19
Hooper
Reagovat

18: tak to je celkem jasné, že udržení Tomáše je pro Nelu zásadní věc, ne? Je nejspíš jediný, jenž je ochotný si ji při párování vzít (možná ještě Niko, ale tím si nejsem jistý).

20
martin
Reagovat

uz jsu i famy o tom ze nejaka dominika kukanova tam mozna pujde do hotela paridese-

21
Yperiter
Reagovat

Na celém pořadu je nejzajímavější to, že opravdu potvrzuje frázi o inteligentním člověku, jenž se mezi skupinou totálních, ale totálních mozkových absentérů nemůže udržet jinak, než jen snížením se na jejich úroveň.

Příkladem budiž Viktor, kterého nepovažuji za nijak výjimečně chytrého, přeci jenom drogový dealer ve slipech supermana stále není to pravé ořechové. Nicméně je o několik řádů inteligentnější, slušnější, schopnější a lepší v jednání než kdokoli další kdo se tam objevil a tento fakt ostatní, jejichž jedinou denní náplní je pomlouvání, intrikaření a vulgární nadávky považují za neupřímnost a falešnost.
Opravdu, neochota říct někomu, že „Sy sere do hubi“ je tam synonymem pro něco společensky nepřijatelného.

22
Jana
Reagovat

tyvole tak Daniela me uplne rozbila..jsou si tak strašně podobný :-O

23
Adéla
Reagovat

17 Anjo – já vím, že Nela táhne děj a dělá rozruch, ale já už ten její křik a nadávání a nasraný obličej nechci sledovat. To samé kubánec. Oni dva neumějí sesmolit ani kloudnou smysluplnou větu a peněz je pro ně škoda, ať si radši doplní vzdělání a jdou do práce. Na druhou stranu, jestli Nela vyhraje, tak se oběsit nepůjdu.

24
Elko
Reagovat

14 Bobby: zdá sa ti, že ich tam bolo málo? :)

Ja sa tiež pripájam k anje, že zo psychologického hľadiska ma baví pozerať Nelu, výhru jej neprajem, ale na rozvírenie stojatých vôd je tam vhodný typ.

25
Bobby Brown
Reagovat

23 – Člověče, docela jo. Čekal jsem větší masokombinát. Takhle tam jsou 4 lidi z úplného začátku – 4/10. To bylo keců, že z původní sestavy tam nejspíš nikdo nezůstane, že v zahraničí to také tak bylo.

26
anja
Reagovat

masokombinát :DDDD

27
dessin
Reagovat

take mi pridje pocet lidi nizky

romeo, niko, leo, martin, mato, klaudie, nela, niki, jana, diana, zuzka, tomas, vierka, lenka, naty, rocky, vlado, viktor, martin, tereza.

celkem tedy hotel zatim navstivilo 20 lidi. cekala jsem vetsi masakr, zvlast kdyz prima vytrubovala kolik desitek az stovek letenek uz bylo nakoupeno. njn, 20 soutezicich a 180 lidi stabu, kdo by nejel ze.

28
Thybaumont
Reagovat

Se ti divím anjo:-) kdyby vyhodili Nelu, určitě tam nevznikne dějové vzduchoprázdno a konečně se třeba před kameru dostane tvůj oblíbený Mééďan :-) Ale zase na jeho obhajobu, do téhle zápletky a hádky by se přimotal jen debil, což on rozhodně není.

29
kacule
Reagovat

Tak podle mě Niko Nelu obdivuje a velice ho přitahuje. On je typický submisivní typ a Nela je domina. Samozřejmě že mu leze na nervy a nejraději by ji vyhodil (ale jen když je opilý) ale ve skutečnosti byl nejšťastnější s ní v páru. Nikču má rád, ale není to tam.

30
martin
Reagovat

uz jsu i famy o tom ze nejaka dominika kukanova tam mozna pujde do hotela paridese-

31
anja
Reagovat

27 ahoj Thyi *, nediv se mi, měla jsem náročný víkend, začla auto-moto sezóna %-)

jistěže nikdo není nepostradatelný, ale tak mám dojem, že Nela je tam klíčový středobod charakter, který dokáže vyprovokovat další charaktery k maximálnímu výkonu

a méďák Niko – no, ten mi i stačí jako dyzajnový prvek jak se tam mihne na začátku v ukázce. Chápej, Mééď si tam vyšel na výletek, „dát kávičku, viieeešššš………“

32
martin
Reagovat

taky by nebylo od veci tam poslat na kratkou dobu nejakeho sourozence od nely at ji krosku promluvi do dusicky -posilat tam jenom od niky a jine pribuzne ne to muze vyvolat zavist a zbaveni se jedne z nich-

33
Adéla
Reagovat

No Niko je tam fakt jen na okrasu, ale je fakt, že sprostých a uřvaných je v hotelu dost, takže méďa vyvažuje rovnováhu.

35
Elko
Reagovat

Martin niečo skúšal na Terezu??? :)

36
anja
Reagovat

34 asi ano :)) a vykopal si hrob

37
J.
Reagovat

No taky mě ten počet lidí zarazil – jestli po Daniele přijde ještě jeden muž, tak jich bude 22 a to se na začátku řikalo (snad i ten dramaturg na jojce to řikal) že se tam vystřídá 35 lidí. Tak kde je ten zbytek? To byli jen záložníci, kdyby někdo porušil pravidla? Oni teď budou tedy vypadávat každý týden po dvou, jakoby v párech, to by tam pak poslední dva týdny bylo jen 6 lidí a o čem by byl celý ten hodinový sestřih? Já myslel, že ke mkonci budou vypadávat třeba během pár dní – jakože taková masová vybíječka…

Jinak na Danielu jsem zvědavej – mohla vidět v tv cca první měsíc vysílání, kde si už Nela Niki hodně omotávala, možná proto půjde tak striktně proti ní. Ale bůh ví, zda v tom fakt nění něco od štábu. Ale Niki to asi nebude mít lehké…

38
Prochor
Reagovat

19 – Tomáš žlutá patka plní úlohu užitečného blbce, který bude Nelou okamžitě obětován když ho nebude potřebovat. Za post chráněného blba musí platit nocemi plnými hrůzy kdy při probuzení vedle zombiestar Nely s obličejem mrtvoly může dojít k těžkému duševnímu otřesu.

39
Hooper
Reagovat

38: Souhlas.

37: Kde se vzala ta informace, že příští týden příchozí je poslední? Osobně zatím stále věřím tomu, co řekl dramaturg v Noci, tedy poslední týden každý den párování s jedním vypadlým. (11-7=4)

40
Macík
Reagovat

.-DD elko, super dvojníci, ty mne vždycky pobavíš :-DD …

tak to Vikouš nakonec ustál :-DD…a protože mne v rovině *nevyčnívajícího hráče* nebavil, doufám, že nyní vytáhne svůj IQ potenciál a předvede *puzzle game* …:-D

…Vlada je škoda a i když bych brala raději výšup brumly, nebude mi nijak proti srsti, když ještě zůstane a dostane pořádnej výklep :-DD… dyť stačí si malinko rejpnout či se blbě podívat a už to jede, páč brumla je defacto *samotočivej* :-DD baví mne, když leží na krovkách, hladí si lebku a čílí se jaká to hovna padají z ostatních :-DD…Natálka má jedinečnou šanci, vytřít si s ním zadel a ve správné chvíli ho vodkopnout jak rozbitej vibrátor :-DD

…když vlezla do dveří druhá Trojanka, valila jsem voči, ta podoba, ten samý melounek v blonďatém provedení :-DD …no, super, pro pakt Neliny s Nikol buďto oslabení a nebo taky posílení, to se teprva uvidí…ale nečekám, že Nikol půjde proti ségře, spíš se ji bude snažit ukecat a posílit tak nynější tandem… navíc nevěřím, že by Nikol nevěděla o tom, že Daniela do HP přikvačí :-DD to spíš věřím tomu, že obě nabírají v paradajsu herecké zkušenosti a Daniela navíc jako budoucí analytik, podklady pro diplomku :-DD

…je zajímavé sledovat jak pro brumlu s Nelinou, jsou jejich vlastní vyjádření …*upřímné názory* a vyjádření ostatních, hlavně tedy Vikouše, spadají už do kategorie *výmyslů, urážek a hoven* :-D…obě dutohlávky dokola argumentují tím, že jimi vyslovené urážky, nadávky a názory mají charakterní a morální úroveň, páč jsou pravdivé :-DD zajímavé, že ? :-D

…jinak jsem se podívala na ten sex Jani s Vikoušem :-DD… no, nejlepčí záběr byl pro mne ten, kdy Vikouš pracoval na Jani ve slípáčích a pak už jen *dupali králíci*…to brumla maká jak duracell a já jen čekám, kdy prorazí skrz Natálku i postel :-DD

41
Valerie
Reagovat

Tak to bychom měli Nelčinu upřímnost. Nikoho nemanipuluje, nene a nikdy nelže, to vůbec. :D
A taky její skvělý odhad na lidi. Když Jana podkopla Romea, tak to byla „fakt frajerka“ a teď neudělala nic jinýho. Zajímalo by mě, co Nela od ní vlastně čekala. :D

Nechápu Natálii. Taková hezká holka a takovej sebestřednej, do sebe zahleděnej křupan. Omlouvám se Vladovi za toho neandrtálce, ve srovnání s tím, co předvádí Rocky, působí jako prvorepublikový milovník.

Nela už tam dělá dusno fakt dlouho, je čas na novej příběh. Daniela to snad už konečně zařídí.

42
Elko
Reagovat

Hooper: tak to je zase pre mňa nová informácia. Ja som tiež len uvažoval.
Tak potom sa stále môže zväčšovať masokombinát ako povedal Bobby :D a uvidíme ešte mnoho exotov :)

43
Hooper
Reagovat

40: Když Natálie radši ráda živý duracell než rozbitý vibrátor:-)) ale máš pravdu, měla by ho odkopnout.

44
Valerie
Reagovat

40- Macíku, shodneme se. Jsem zvědavá na Viktora a jestli bude s podporou Terezy pokračovat, možná Brumla poletí už za pár dní mimo pořadí. :D

45
Macík
Reagovat

43) :-DDD

46
Micka/XX
Reagovat

21 – Yperite, dobrá dedukce, z níž nic dobrého, tedy povzbudivého neplyne. Jediná možnost: vyhýbat se blbcům na sto honů, pokud to jen jde

47
Macík
Reagovat

44) přesně tak…a já bejt Natálkou, tak mu mile sdělím *strč si svýho pimpasa do zadele*, troubo …:-DD

48
anja
Reagovat

40 Macík, opět geniální :)) taky mě napadlo, že Naty používá Brumlu jen pro ukojení svých tělesných potřeb a má ho tam jako vibrátor :D a že když to vypadá, že oni dva spolu mluví a něco řeší, tak že Naty vlastně ani neregistruje co Brumla mluví, páč vibrátor nemluví, že

49
Micka/XX
Reagovat

Začíná mi taky vadit Niky, vlaje tam jak chvost, její reakce jsou předvidatelné a dopouští se výrazů a postojů, které by si dřív to její údajné dobré srdce nedovolilo. Sluníčko nám v této fázi zapadlo. Uvidíme, nakolik ji zpacifikuje sestra.

50
Petra
Reagovat

48 – tak to si zabila :))

51
Macík
Reagovat

48) :-DDD tak to je fakt, to vrčení vibrátoru není potřeba vnímat :-DD

52
Heureka
Reagovat

Dlho uz sledujem Vasu debatu a fascinuje ma ako ste po počiatočných nesympatiách začali prehltat Nelu a jej rádoby výraznejšie posobenie v HP. Odkedy si natrieskala hubu na Leovi, myslim ze si prepla nieco v hlave s tym, že uz bude len potvora a ze ona to tam dá každému, ale fakt každému vyžrat, aby aj ostatní padli na dno, ako sa to podarilo jej. Po vzhliadnutí včerajšieho dielu mi originál ruka vybiehala k obrazovke a keby to šlo normálne by som jej jednu natiahla. Viem si predstavit, že všetci tam už toho majú plné zuby, ale ona sa chovala tak chrapúnsky a nechutne, že sa im zhnusila neuveritelnym sposobom. Škriabe sa tam po krku všetkým a svojim zdutých ksichtom plaší slabšie povahy, ale to čo predviedla včera bol vrchol. Produkcia by už konečne (ak tak práve včerajším krokom nespravila) mala zvážit jej dalšie posobenie, lebo este jedna podobna cast a spústat tazky bojkot na forach a samozrejme s ovladacom. PREČ SO ZDUTOU ZLOTOU!!! :-P

53
Adéla
Reagovat

40 Macík – dutohlávky povedené, doufám, že vypadnou nějakým „šíleným způsobem“ třeba těsně před finále!

54
Adéla
Reagovat

52 – moc nás tady Nelu nemiluje

55
EvkaD
Reagovat

Ahojte! Chyběli jste mi, jak nemůžu psát den, hrůza! Tak já spíš teda souhlas s Adélkou, jen ať vyhodí Nelu..mně už to její křivení pusy do úsměvu leze na nervy..ti lidí jsou tak blbí, ona s něma musí být..A nemyslím si, že by se tam nic nedělo, naopak! Ostatní by snad konečně byli vidět. Víc by řekli co chtějí atd..Vy chcete aby tam smrděla do finále a myslela si, jak je dobrá a má všecky omotané??
Rocky, mně se z něj už navaluje, proč musel odejít Vlado, tohle tam zůstat…jak mluví, není tomu rozumět a ne, že ostatní melou hovna, on je přímo tlačí ze sebe…
A Tomáš? Všimla jsem si, že Niko včera stál vzadu, nechtěl s tím nic mít..nedivím se, ale on?? Všiml si někdo, jak tam stál u Nely jak panák, hýbal jen rukou tam a sem…mám na něj úplný alergen, Romeo, Vlado fuč a on bělípatku dál tam..a Nela se k němu chová jak k hadru, ano, nechce aby vypadnul, ale..nesmí se dotýkat, mluvit kdy ona nechce..fuj!
Apoprvé mi bylo i líto Viktora, co je moc je moc a takový blb jako Rocky ho peskuje, to Tereza včera udělala dobře!!
Nesdílím nadšení z Natálky, nezlobte se, ona má proti němu výhrady, on si z ní dělá matraci a ona večer opět…ach ach

56
Heureka
Reagovat

A Brumla to zabil… Zase raz. To je tak jednoduche, uhuhňané, nervácke a primitívne zvieratko.. Šteká na všetko a všetkých a potom si spokojne mastí bruško a chrochtá, že kto si to zase raz nasral do huby. kroch kroch. Dobrý je chlapec, fakt že jo :-P

57
Macík
Reagovat

52) no já, upřímně, myslela, že třicátého Nelina odfrčííí :-DD ale na druhou stranu, proč ji tam ještě nenechat ???…si představ… bude se do ní navážet Nikoly ségra, Vikouš, kokotka a ty bys jí toho všeho ušetřila ? :-DDD

58
Adéla
Reagovat

55 – z Natálky mám stejný pocit, jestli spí s Rockym, aby se udržela ve hře, tak to je pod její úroveň. Zas taková nymfomanka to snad není?

59
EvkaD
Reagovat

52, přesně tak!
57, nebudou, nebudou se do ní navážet..vsadím se a to nevím nic, jak co může probíhat, že si tu sestřičku Niki tak omotá, že naopak bude partička jak vyšitá…
Víte, jak by se tvářila kdyby fičela?? Vám se líbí ten rypák, jak se loučí s každým a s Vladem teď – vidíš, letíš a já tady jsem a jsem…však řekla, MNĚ NEVYHODÍTE!! Já bych ji oželela, pak chci vidět Niki, Toma, Nika..povede je Rocky???

60
Adéla
Reagovat

57 – no to máš pravdu, Nela si zaslouží dojet na vlastní zbraně: křik, nadávky a šikana, aby taky zažila jaké to je….

61
Heureka
Reagovat

Neviem ci je Natalia tak odkazana na sex, ale mala s nim zatočit už po tom jeho pakte s Tomášom. Je z neho mimo, či si to už chce pripustit alebo nie. Len robi zo seba týmto úplnu blbku. Je to škoda, má na viac.

62
koc
Reagovat

59 – mozna se pletu ale jak jsme vcera psal u predchoziho clanku myslim ze je sestriicka pouze hostem HP a parovani se nezucastni .. byt dramaturgii tam je tam necham planovat celých 5 dni a doppolende v den vyrazovani jim reknu ze je sestra pouze hostem a prava soutezici prijde ted az dnes :) .. to by byl hukot v ule

63
Heureka
Reagovat

Macík len verím, že blonďatá sestrička bude vacšia sekera jak „řešička“ a Nelu pekne vyšachuje. Z uputávky posobila dostatočne rozhodne, dúfam, že jej to vydrží a tú zdutú kravu pošle do riti, ale tak aby sa na tú cestu domov ešte tešila! :-P

64
Thybaumont
Reagovat

vyvstává otázka, zda by si to natálie rozdávala i s novým partnerem, kdyby Brumlu vyhodili. Třeba to na Slovensku pojali vážně jako soutěž o sexu, teda Vlado povídal. Nicméně ve wikipedii to není, tak nevím:-)

65
Adéla
Reagovat

64 – asi nerozdávala, se nejspíš zamilovala a láska je slepá, v jejím případě i hluchá

66
Macík
Reagovat

no, holky…jestli si dobře vzpomínáte, tak Nelina měla vítr ze Zuzky :-DD…ta ji vždycky odpálkovala *čo to tady trepeš za voloviny* a Nelina ani nemekla…uvidíme, jakou sílu a schopnost bude mít Daniela :-DD… a jestli přetáhne Nikol, tak přetáhne téměř fšechny :-D a jak je známo z voodoo, stačí malinko a Nela to šeredně schytá…nevěřím, že Nela vyhraje …

67
anja
Reagovat

52 heuréka, ale to se pleteš, já Nelu nehltám :) já ji přeju, tak jako Lenka, „to nejhorší v této show“ :))) a to je: vypadnutí těsně před koncem. Chci zažít jak se Nela bude těšit na výhru, protože už by měla pomalu zjistit, že jde o prachy, zatím se jí daří, vypadávají přesně ti, které ona označí, už si je natolik jistá, že vytáhne sebevědomé „ty půjdeš příště“ atd……….. a bych si přála vidět ten její konečný škleb, když ty peníze dostane někdo jinej :)

68
EvkaD
Reagovat

62, no byla by to bomba, pak by bylo všecko moc narychlo ale..možný to je, co my víme?
65..tak to měla teda štěstí, do koho se zamilovala, teda, on ani neví, zda by podržel ji nebo Nelu, včera říkal. A ona mu drží každý večer..Natálka je pěkná baba, nějak ale myslí něčím jiným no..

69
Macík
Reagovat

věřte, že dvě Trojanky, budou na Nelu MOC !!! :-DD

70
EvkaD
Reagovat

Viděli jste upoutávku?? Komu tam řekne sestřička, že je „nevychovaná kreténka“?? Terce?? Nele??

71
Heureka
Reagovat

67, Anja. Najkrajši scenár na svete! :-))))

72
Hooper
Reagovat

70: Tereze

73
anja
Reagovat

hmm až tak moc do Naty nevidím, fakt netuším jak to má k Brumlovi, ale kdyby byla skutečně do něj zamilovaná, v hádkách by se projevila a stála za ním….a Naty se nezapojuje a spíše stojí za druhou stranou

mně Naty nepřipadá, že „Brumlovi podrží“, ale že si ona drží Brumlu :)

74
Abigail9
Reagovat

Ajajaj…. mam dojem, že se nad Neluš stahujou mračna… Bude mi tam chybět :-/

75
Macík
Reagovat

73) no jasně :-DD…každý máme jiné potřeby, které je potřeba uspokojovat, že :-D… kór na dovolený u móře…

76
Macík
Reagovat

EvkoD…nahoď odkaz :-DD …se nedá v tom vedru pořád klikat…

77
Elko
Reagovat

52 Heureka, ty by si si rozumela s XMANom, on rád ukazuje Jane fakáče, ty by si Nelu rada vyfackala cez telku :-)

Ja tiež len poopravím, že ja jej nefandím, len chcem, aby tam zostala, pretože ma baví, že je tam v tej show kvôli nej dusno. Ako záporná postava je tam dokonalá, keby som bol v hoteli, asi by som si z nej robil prdel ako Niko.

78
Elko
Reagovat

64 Thy: zase pŕŕŕ, Porno Hotel Paradise z toho spravil bulvár :-) to preto niektorí tam majú také chute.
57 Macík: kto je „kokotka“ :D Tereza?

79
Macík
Reagovat

…to v tý upoutávce nevidim ani neslyšim ???

80
EvkaD
Reagovat

76, myslíš na upoutávku? http://www.prima-love.cz/paradise tak na boku, přehrát video upoutávka…vždy tam bývaj na této stránce, někdy dřív, někdy později

81
Macík
Reagovat

78) no, tereza :-DDD jinak je to teda výraz pro formičku na buchtu :-DD fakt, to není sprostýýý :-DDD

82
Macík
Reagovat

EvkoDík :-DD …myslíš, že to řekla Nele ?…každopádně, vyjádřit i negativní názor…nema problééma :-D

83
martin
Reagovat

nejprve ukaze segra niky jaka je nela spatna a potom, ji vykopne -nemusi se na nic ohlizet proste kdy z to tak bude citit tak poleti a nicky bude kvakat a becet ale co uz mozna nejaky dej iny nastane-

84
EvkaD
Reagovat

82..kéž by Nele..to by ji pěkně nasr…a zamíchalo to kartama i v jejím vztahu s Niki..

85
Rux-Xulth
Reagovat

Proslov sestřičky mi přišel poněkud strojový a hraný…pravděpodobně dostala do ruky scénář.

86
Prochor
Reagovat

69 – To bude úplná Trojanská válka :-))

87
Macík
Reagovat

84) to by teda zamíchalo… navíc by Nela ve gzichtě Daniely viděla Nikol a víš, co děla a kvůli zakysaný smetaně :-DDD

88
Macík
Reagovat

86) to jo :-DD… epos 21.století…*paradajs*

89
EvkaD
Reagovat

Anebo válka nebude a pěkně sestry budou Nele dál zobat z ručky..

90
Valkil
Reagovat

85 – přesně tak. Vladem počínaje, maj jasně dáno, co maj kdy udělat :(

91
dessin
Reagovat

kde rposim vas berete vsechny ty videa kde kdo s kym ma sex jak duracell?:)))

za me Naty i chapu., Rocky se ji jako chlap libi (me taky) a proc si neuzit ted uz je to jedno, rekla bych ze ho ma na haku ale v posteli ji vyhovuje a tak nejak ma jistotu (aspon trochu) stabilniho paru (hele kdo z novych pujde po nich hm, nikdo, jak reknou ze spolu maji sex tak do toho nepujde, leda by si vyhlidl ze jednoho z nich nesnasi a sel po nem), ona to proste neresi :)

93
Bobby Brown
Reagovat

Vypadá to, že přišla další ‚kniha: nečtu‘.

94
Prochor
Reagovat

89 – Toho se obávám taky protože Nela to umí skvěle a zatím každého nováčka dostala kam chtěla. Na dnešek jsem zvědavý jak to bude na Trojanku zkoušet. Když to Nele nejde tak vždycky zkusí frontální útok – zastrašování, křik, urážky, sprostota. Prostě metoda hulvát: budu dělat tak dlouho dusno až mi ostatní vyhoví aby byl klid. To by tentokrát chtělo asertivní chování a klid.

95
Macík
Reagovat

91) což o to, kdyby byl brumla němej, tak by to byl docela fešáček :-DD

jináč ty sexyvídeá jsou z pátečních nočních sestřihů…a můžeš si vybrat, buďto z archivu na primě nebo na jojce, přičemž ty na jojce jsou zajímavější…tak mi bylo doporučeno Elkem a Petrou ze SR :-DDD

96
Macík
Reagovat

84) sorry…vypadlo mi *L* ze slova *dělala*

97
EvkaD
Reagovat

93, asi tak…ta nevypadne, to nevím co by se muselo stát a koho osvítit..

98
Mikes
Reagovat

41 – Valérko, pobavilo!
43 – njn, Natálka je živý důkaz, že nejen chlapi myslí tím dole. Přejme jí to! Třeba to ten její ogar umí opravdu dobře, tak proč si to neužít.

99
Mikes
Reagovat

93 – Prochore, z ukázky na mě dýchlo, že Daniela bude pěkně ostrá a zvedne tam všem morálku. Vypadá na to, že první, co udělá, převálcuje Nelu.
Jinak, je to pěkná holka, stejně jako Niky, přijdou mi obě jako dvojčata.
Jo, a v pátek si nenech ujít VM (českou), zdánlivě idyla, nakonec skoro masakr. A jak už jsem Ti avízoval jinde, jsou tam pěkný dcery, radost pohledět.

100
Heureka
Reagovat

77, Elko veru veru, tu by som bola vcera tak pod krky chytila.. Aj keby tam ta obrazovka nebola :-P Ale nech je jej sluzba negativnej postavy akokolvek zmysluplna, ide mi definitivne na nervy a chcem, aby už odtiahla ten svoj vystrčený zadok (uff, nebude na dievča pekný pohlad za 10 rokov..) a ulízané žiarovkové čelo. Mám rada svoje rybičky v akváriu, každý večer sa pozerám kto sa ako vyvíja, ale Nelina stupňovaná agresivita (ano, už musím použit tento výraz) tam už naozaj nepatri. Ale bude mat držat pri živote blažená predstava ako jej bublina splasne tesne pod nosom :-P

101
Elko
Reagovat

100 Heureka: dúfam, že budeš teraz prispievať častejšie, keďže teraz si len čítala. Pretože tvoje príspevky ma naozaj bavia ;-)

102
Valerie
Reagovat

Ještě k těm hláškám ze včerejšího dílu. Moc pobavila „…a potom se zhroutila jako největší ubožák…“ Pravila o Janě slečna, která nervově zkolabovala kvůli zakysaný smetaně. *facepalm*

103
Micka/XX
Reagovat

Dobrá hláška taky byla planeta Pluto – planeta Brutto. (Tereza je sice už jednou daná, ale když pominu její slovník a témata, chová se momentálně v rámci svých možností rozumně a daleko charakterněji než Nela.) A jak je Jana starý stratég, vyzývá okamžitě Viktora, samozřejmě s trochou koketnosti, aby se dvořil nově příchozí a posílil jejich tábor.

104
Valerie
Reagovat

„hele a vyhoděj mě za tohle? chrst“ to taky nebylo špatný. :D

105
J.
Reagovat

39 – Já mám pocit, že to tu někdo napsal, že příští týden bude poslední nově příchozí, samotného by mě to nenapadlo, proto jsem se tomu divil a překvapilo mě to…

90 – To je právě nevýhoda u téhle RS, že ti, co tam chodí poté, co už měli možnost vidět nějaké díly v tv (narozdíl od RS kde všichni nastoupí na začátku) jsou jakoby ve výhodě, ale prostě je to jiné.
A přesně – počínaje Vladem to začalo a ti nově příchozí jsou jak naočkovaní, nebo přijdou s určitým cílem. Vlado přišel a řekl: Romeo půjde ven a stalo se, pak přišla Tereza a řekla: Klaudie půjde ven a stalo se, Martin zvolil taktiku „jít s davem“ aby se zavděčil, ale moc se mu to nepovedlo, když se to teď rozdělilo zas na dva tábory.
Teď přijde Daniela a půjde po Nele… atd. Když to člověk ví takhle dopředu, už to neni taková zábava. Když tam přišel někdo, kdy díly byly ještě z doby, kdy to neměl možnost vidět v tv, jel tam sám za sebe a nějak se pak (ne)projevil a postavil se na stranu těch či těch.
Teď tam každý příjde a většinou hned okatě po někom jde, dokud se ho nezbaví (což mu pravidlo HP, kdy člověk s imunitou vybírá poslední krásně umožňuje) a ten člověk nemá moc šanci proti tomu něco dělat…

106
MajaK.maja
Reagovat

No zkoukla sem včerejší díl, nebyla to zas taková síla podle mě. Nela krásně ukázala svoji pseudoupřímnost, když si neobhájila svoje jednání a místo toho měla Janě za zlý, že to vyzradila. Jana bez komentáře, je to zmije, mám škodolibou radost, že zažívá s Viktorem totéž, co předtím způsobila Klaudii s Romeem, vůbec mi není líto jejích slz a úplně nejlepší by bylo, kdyby ji nakonec vypekl i Vikouš. O něm nic, jen sem si všimla, že mu zmizel ten jeho samolibej úsměv a vystřídal ho jakejsi prdzadržující škleb. Nejvíc bezpáteřní mi momentálně přijde Natálie. Pozoruhodné je, jak spousta lidí tam kuje pikle a vymýšlí, jak vyhodit toho a onoho, ale jakmile zjistí, že chtěl někdo vyhodit je, absolutně se s tím nedokážou vyrovnat. Nevíte někdo, jestli je tam ještě Niko? :-) Docela bych se chtěla pokochat těma jeho svalama!! Na ségru Niky sem zvědavá, přišlo mi, že Nela z ní byla připosraná. No a největší hláška dílu (ještě sem nečetla komenty, tak nevím, jestli už to někdo nepsal) byla pro mě od Terezy: „Já sem takovej charakter, že …“ Zbytek byl vypípanej, takže nevím, co všechno by Tereza silou svého charakteru zvládla, ale děkuju jí, protože mě tím opravdu pobavila :-D

107
Melanie
Reagovat

105 J: Tímhle hloupým pravidlem (člověk s imunitou vybírá poslední) zazdili smysl celé hry. Před HP vysvětlovali, že půjde o to, aby si každý během týdne dokázal najít partnera a zajistit, aby partner chtěl i jeho.
Je mi jasný, že tohle není skutečná, spravedlivá soutěž, kde ten nejlepší vyhraje, ale že jde hlavně o to udělat show pro diváky, aby je to bavilo, aby se jich co nejvíc dívalo a aby na tom vydělali co nejvíc peněz. Ale ta manipulace je poslední dobou tak strašně okatá, že to spíš ztrácí na atraktivitě. Nicméně sice nadáváme, ale díváme se furt, že? :o)))

108
J.
Reagovat

No asi tak… díváme, díváme :o)
Ale i tak, pravidlo by měli změnit, že člověk s imunitou by měl vybírat jako první, nebo by se měl přetočit zpět ten výběr, aby vybíralo 5 lidí z 6ti a ne jak je to teď, že vlastně ten, kdo má imunitu je opačného pohlaví než jsou ti, kteří vybírají a tudíž vždy stojí stranou a čeká, až se páry seskupí a pak někoho vyřadí. Kdyby to bylo jako na začátku a ten s imunitou by byl v rámci párování mezi ostatními (to jest, třeba teď naposled by Martin byl mezi 6ti chlapama a 5 holek by si za ně stoupalo a kdo by zbyl, by šel domů, ale teprve tehdá, pokud by to byl Martin, by rozbil stávající pár, protože imunita mu má dávat moc – zůstat v hotelu, ne někoho popravit). Tím že jim tenkrát chtěli vypálit rybník a párování dali podruhé za sebou do ruky klukům to otočili a přesně tak – úplně to tím zazdili

109
Elko
Reagovat

Pobavil ma jeden komentár na FB:
„na pondelnajsu cast si otvorím hubert de luxe ked vypadne ta čúza“

110
Valerie
Reagovat

109 – asi už to taky moc žeru, uvažuju o tom samým. :D

111
Prochor
Reagovat

99 – Mikeš – Letos se rozěhlo paralelně tolik RS, že to člověk nestačí sledovat. Tak mi selekcí vyšlo jako nejlepší HP a Farma. VM je občas zajímavá a určitě se v pátek mrknu. Naopak naprosto mně zklamal Farmář hledá ženu protože to jediný nejsem schopný dokoukat. Čekat týden na půldenní sestřih kdy indián vytáhne koně a je na někoho sprostej. Další týden se s někým líbá – no to je otrava. Škoda že tak zapadla Farma a Ajda měla raději dělat rekapy na Farmu.

112
Simisek
Reagovat

Ja proste tu brnenskou zrudicku nesnasim uz od zacatku a dnes jsem se musela drzet, abych si neplivla na muj krasny obrovsky screen, kdyz se tam zase objevila ta jeji odporna, ustekana, prolhana tlama.
Vsimli jste si, jak se furt osahava, jak si vecne prohrabuje vlasy, utira se pod nosem a osmatava si to svoje vyspulene telo ? To je panecku nejake sebevedomi v te spinave NULE.
Jana a Viktor jsou krasny par, Janku Zezulku miluju, nevim, proc se vsechen ten hnus, pokrytectvi a podpasovky co tam ta spina z Brna vytvorila snesly na jeji hlavu !?! Viktor je spravnej chlap a uz mu z tech dementu a retardu dochazi nervy. Doufam, ze to nevzda !
Nika me strasne zklamala, vubec nevim, co se ji to stalo, ale pod vlivem te spiny z Brna je mozne vsechno, snad ji segra otevre oci a snad vyrazi Nulu. A priste at jde uz taky ta kubanska onuce ke vsem certum, zveda se mi z jeho ksichtu a projevu zaludek.

113
Garvin
Reagovat

No, koukám Simisku, že ty za Nelou, pokud jde o špínu, moc nezaostáváš.

114
misha
Reagovat

Poslední dobou jen přetáčím. Žádná akce, a když, tak jen na popud štábu a to mě nebaví. Nela – nesouvislé kafry a nasratý obličej, klasická semetrika a tomu co ji nakonec v životě lapne ji fakt nepřeju. Niki – tupka co má nasledované tv psycho kecy a mele je furt dokola, stačí na ni zvýšit hlas (Nela) a je jak kopírka, ideální partnerka pro machohňupy. Jana – tu jedinou si pouštím, osvěžující samostatně myslící jedovatá devatenáctka (!!!). Tereza je uzlík nervů, ale blbá není, takže si ji občas pustím taky. Naty? Nesebevědomý tvaroh. Nuda…. Hochy nezmiňuju, jediný kdo mi stojí za poslech je ten hnusák Viktor, chytrý, zábavný slizoun, má i nemá to v prdeli, baví mě. Ty ostatní opice v čele s hučícím Fidelem jsou mimo.

115
Prochor
Reagovat

Naty prohrává souboj mezi sexem a svými názory a tím je tam Rocky dvakrát. Nela se to marně snažila změnit protože Naty bude mít pořád stejný problém. Jediné východislo? Rocky pryč z hotelu.

116
Simisek
Reagovat

Garvine.. a to se jeste drzim ! Ja jsem na tu pizdu straaaasne alergicka a tuhle stranku jen vyuzivam k tomu, abych si ulevila, nebot jiny ventil nemam ! :-)
Jinak jsem cista, skromna, ticha duse, proto me tyhle typy lidi vytaci a nechapu, ze se mohou beztrestne pohybovat na verejnosti. Viiiis …..:-)

117
Simisek
Reagovat

a Garvine, jak to tak ctu, tak nejsem jedina, kdo je tou Nulou znechucen !

118
Prochor
Reagovat

Jestli Nela vyhučí a uvidím ten její arogantní xicht při odchodu – otevírám šampáňo. O tom žádná.

119
Valkil
Reagovat

Simisek = misha
?

120
Simisek
Reagovat

Misho – uplne skvele ! A „Hucici Fidel“ boduje nejvic !!!
:-)))))))))) A uz ho vezme das !

121
misha
Reagovat

119 – funguje tï mozek….? 8-/

122
Simisek
Reagovat

Prochore, to sampano si dam s tebou, to by byla uleva, kdybychom ten jeji ksicht a domovnicke manyry uz nemuseli vidat :-))

123
EvkaD
Reagovat

107, díváme, díváme..však já řekla, jak vypadne Niko šlus..on tam moc teda vidět není, ale já vím, že tam je..to jsem se do toho zapletla, no mužská ozdoba a občas když promluví, baví mě…ale bývá to málo…kdyby ale Nela vypadla, třeba by to rozjel!! Divné, že s Niky nic, to mi připadne, že s Nelou aspoň blbnul v posteli, s Nikolou nám neukazují nic!

124
Hooper
Reagovat

123: Tak Nikola se ve zpovědnici vyjádřila, že sex ne, tak není důvod se snažit. Hlavně, že chce budovat vztah, to jsem se zasmál.

125
Howdy
Reagovat

Tedy ta Tereza je fakt jak z jineho sveta, nejaky podivny underground, ci co, ale jak ji to pekne rymuje, pokud se nejakym nedopatrenim dostane do realneho sveta, tak ma dost dobry hlasky a je s ni dost zabava.
A jak po Fidelovi chrstla ten drink ! Super ! Prej a vyhodej me za tohle a chrst ho. Hehehehehehe.

126
Melanie
Reagovat

123, 124: Jo jo, Niky řekla, ve vile sex mít nebude, protože by to bylo jako točit porno zadarmo. No vlastně má recht. :o)))

127
Howdy
Reagovat

112 Naprosty souhlas ! A nejen, ze je to spina tim jak se chova, jak jedna a jak se vyjadruje, jak musi kazdeho umlati aroganci , navic je to zrejme i pekna spindira, Plackova ji nabonzovala v Raji v noci, ze si cistila zuby a sprchovala se jenom kdyz byla na pokoji s Leem.
113 Nevim, proc jsi 112 nazval spinou za to, ze vyjadril/a svuj nazor, navic velmi podobny tem ostatnim. Nepatris ty taky nahodou do HP ???? Vzdyt tu svinuchu tady nikdo nemusi, tak se obuj i do tech ostatnich pokud se ti navazeji do tve favoritky, proc to ma odnest jen jeden ???

128
Prochor
Reagovat

125 – Tereza je teda úroveň pařížské konkubíny z doby francouzské revoluce. Ale kubánec si to zaslouží za své hovna a sračky. Čili na hrubý pytel hrubá záplata.

130
Prochor
Reagovat

Hergot – ta Naty je ale zajímavá žába! Proč jen nejdu na casting já srab ?

131
Garvin
Reagovat

127 – Zklidni si hormon. Kdo řekl, že je to moje favoritka? Je mi ukradená jako všichni ostatní. Jen reaguju na slovník Simiska, který si se slovníkem Nely nezadá. Můj problém, že nemám pochopení pro to, že je někdo tak overinvested, že z něj kape nenávist vůči komukoliv z každýho slova. Chápu, že na to koukáme a i nás to baví… ale propadnout opravdický nenávisti vůči lidem z TV? A kdo se nedusí nenávistí je podezřelý, že „je to jeho favoritka“? V tom případě jsou moji favoriti asi všichni, protože jsou mi všichni vážně buřt. Dyk je to zoo…

132
Prochor
Reagovat

3131 – Asi bylo na mysli „over invested“ čili příliš investovat ve smzslu emocionálně – osobní investice ?

133
Anonymní
Reagovat

Howdy – jeee, dekuju, to bylo od tebe mile, ale ja jsem si z toho nic nedelala, jsem na tu ubohou, vyspulenou, samolibou, neurvalou Nelu proste alergicka, jako nekteri lide na vceli bodnuti a sotva jsem show shledla, tak jsem se tu musela vybit, protoze si o tom nemam s kym povidat, nakonec je tu hodne lidi, kteri sdili me pocity, tak me to bavi cist a hned se mi ulevi. UF UF :-))
On to Garvin myslel dobre i kdyz me udivuje, ze jsou mu v te show vsichni ukradeni a sleduje to bez nazoru a bez emoci, to je jako koukat na hokej s rusakama a byt laxni k tomu, kdo streli gol. :-)) Ale je fakt, ze mu asi ten muj text pripadal, ze jsem do te „ZOO show“ presprilis zainteresovana, to bylo jen tim, ze jsem proste psala hned jak jsem se na to dodivala :-))
Ale dekuju !!!

134
Prochor
Reagovat

133 – Garvine pro nás to teda zábava opravdu je tak se námi nenech vytočit – prostě žádné over invested :-))))
To, že si otevřu šampáňo při vypadnutí Nely je jen radost z toho jak jedna elita z 15 000 000 se konečně chytí za nos. Na rozíl od téhle parády z Brna mám vysokou a projektuju už 40 let řídící systémy na jaderné elektrárny ale za elitu bych se fakt neoznačil:-))) Takovou drzost nemám.

135
misha
Reagovat

Mně teda Nelyn věčně nenaladěný xicht taky nedělá dobře. Ale označit ji za „špínu“, to bych musela být trochu duševně posunutá…. 8-)

136
Howdy
Reagovat

Prochore, ty jsi jednicka techto komentaru. Ted jsem si je vsechny precetla pozpatku.
Jsi naprosto vybornej !
133 = Simisek ???

137
Garvin
Reagovat

133 – Přirovnáváš to k hokeji s Rusákama… a který v HP jsme „my“ a který jsou „Rusáci“? Já to vidim spíš na finále extraligy PAR – KOM. Bavilo, ale na okusování nehtů to nebylo :))

138
Prochor
Reagovat

136 – Díky ale pro mně je jednička Ajda a hned za ní Mikeš. Sice sexistickej provokatér ale podle mně inteligentní chlápek.
P.S. Už jsem se s ním často chytil ale nic ve zlém a Mikeš to tak určitě chápe. V podstatě si rozumíme – že Mikeši ?

139
Simisek
Reagovat

Howdy, jj to jsem ja, omlouvam se …dcera si tu neco psala na jine stranky a ja jsem si nevsimla……
S tim Prochorem s tebou naprosto souhlasim, je to skvelej borec, taky ctu rada jeho komentare ! :-)
Misha – no, nevim, mne ta Nula z Brna pripada takova cuchta, usmudlana, nechutna a tim jak se chova to asi spina opravdu je, sorry – je to muj nazor. Jestli jsem dusevne posunuta, to nevim, u doktora jsem s tim jeste nebyla :-))) Ale to, ze si necisti zuby a nemyje se jsem taky slysela, tak asi proto……a skutecne nemam nejmensi problem a obavy, ze bych se te „damy“ dotkla…..
no prisla jsem na tyhle stranky si s vami poklabosit, ne se tu obhajovat za soje komentare a asi me to nestoji za to, tak cau, mejte se.

140
kačaba
Reagovat

Nevím zda to napadlo jen mě, ale já mám pochybnosti o Nikově většinové orientaci. Všichni kluci projevili více či méně zájem zasunout, jen on nic. A ve spojení s jeho minulostí… Ale mně se taky líbí, jenže takhle sympatičtí jsou mi právě chlapi, které znám jako gaye.

141
Howdy
Reagovat

Simisek – jeeee nechod nikam !

142
Bobby Brown
Reagovat

140 – Teď budu mít opět nekorektní příspěvek, ale vzhledem k tomu, že je to dnes kolem samá b***a, nejsem si jist, co že je vlastně většinová orientace. Mám takové obavy, že nás čistokrevných heteráčů je spíš menšina.

143
J.
Reagovat

Heej jakto že oni vědí, že tam přijde ségra Niki ještě dřív, než tam je? :oO

144
Pattrick
Reagovat

Jak ví, že má přijít ségra Niky?

145
Icecube18
Reagovat

Jak může Gino vědět o sestře Niki?

146
Bobby Brown
Reagovat

143 – asi jí viděli přicházet, ne? ;-)

147
Howdy
Reagovat

131 Garvine, ale vzdyt Simisek psala, viz. 112, ze Jana a Geno se ji libi, ze Janku dokonce miluje, tak zas takova nenavist KE VSEM z ni asi nekape, jak pises…..
me to tu pripada uz jak tam v tom jejich hotelu…
A nic k hokeji neprirovnava, jen hokej a i tahle show v ni asi holt probouzi nejake emoce, ktere z tvych komentaru tolik nevyznivaji.

148
Monika
Reagovat

přesně!!!! jak to může Vikouš vědět?????

149
J.
Reagovat

Tak teď je vidět jak se potkávají vypadnuvší s nově příchozími. Vlado dává před nástupem do HP rady sestře Niki…
To je možná důvod, proč jdou ti nově příchozí pak někomu po krku, když jsou takhle dopředu naočkovaní…

150
Icecube18
Reagovat

Vlado docela natvrdlej,že si nevšiml tý podoby:D

151
Pattrick
Reagovat

Přicházet, ještě tam nevešla? To už je podruhé co Viktor ví o někom kdo má přijít :D A to jsem čekal, že její ségra je nastrčená narychlo, že prostě štáb vymyslel zvrat a tak ji poprosil :D

152
Melanie
Reagovat

140 Kačaba: Ale projevil, s Nelou ještě než se přestěhovala k Leovi. :o) I když dle jejích slov – on se o něco snažil, ale ona ho asi šestkrát odkopla. :o)))

153
Pattrick
Reagovat

Ona má i podobnej hlas.. :D

154
koc
Reagovat

Nela se pokusila o usmev .. vysel z toho ale nepekny skleb :)

155
J.
Reagovat

146 – Tak ještě tam nevešla a už o ní mluvil…

Oni se asi všichni znají z toho castingu. Nejspíš viděli tu celkovou sestavu která do HP postupně nastoupí, jinak nevim, jak by mohl mít třeba Viktor takový přehled

156
Melanie
Reagovat

Jelikož Prima Love nechytám, musím počkat, až to v půl jedenácté začne na Jojce. Je to docela sranda, nejdřív číst tady ty komenty a pak sledovat. Ale aspoň vím, na co se soustředit. :o)

157
koc
Reagovat

to je divny vest rozhovor 5 metru od sebe :o

158
Prochor
Reagovat

To jsou nervy co ?

159
Pattrick
Reagovat

.. to je naprosto retardovanýýý .. :D Mně přijde retardovaná její mluva

160
Hooper
Reagovat

156: Jsem na tom stejně. Tedy stáhl jsem si vlc player, ale seká se to, tak si počkám stream jojky.

161
Monika
Reagovat

aaa, no tak to mám dost:D 2 češi si nerozumí, tak jim tlumočí slovenka :D

162
J.
Reagovat

161 :o))) Nejspíš komunikační bariéra v Dominikánské republice

163
J.
Reagovat

Nela má asi nový úkol – představit Daniele všechny v hotelu a ukázat jí, že jsou horší než ona, aby jí nechtěla vyřadit :oP

164
EvkaD
Reagovat

Proč Nela má říct názor??? Jak Viktor věděl, že dojde Nikči sestra?? Divné, vše je tam už divné..

165
Monika
Reagovat

164 – no právě! nechápu, kde Viktor ty informace bere. možná mu to svěřila Nikola, ale že by to řekla jemu a Nele ne? to je divný…

166
koc
Reagovat

by me zajimalo co bude Daniela rikat na Rockyho az ji poprve rekne ze ma nasrano v hlave a mele sracky :)

167
koc
Reagovat

Nela velmi podivne kouri .. drzi to cigaro jak prase tago

168
J.
Reagovat

Tak jestli Niki a Nela zpacifikují Danielu, aby vyhodila Naty, tak to bude docela škoda, navíc ubyde další slovenskomluvný obyvatel – to snad štáb nedovolí…

169
RAINMAN
Reagovat

„Vyhul si sám a spolkni se!“ = „Proveď autofelaci a ejakulát spolkni!“

170
Pattrick
Reagovat

Natálky by byla škoda ..

171
Valerie
Reagovat

brněnská domovnice, hučící fidel… vy my dáváte. :D

172
J.
Reagovat

Hlavně nechápu, proč se pořád Nela diví, že by jí Naty chtěla vyhodit, však je tam jen Tereza s Janou, s kterýma se baví a Niki s Nelou a z toho s Nelou si rozumí míň než s Niki… Tak koho má označit, když se Nela zeptá, koho by Natálie vyhodila?

173
koc
Reagovat

tak mam pocit ze mestaci a statni policie jsou stejny sexualni zoufalci :(

174
Monika
Reagovat

jesus, ty jsou roztomilý, jak jsou nalámaný :D

175
Pattrick
Reagovat

Až vylezou, tak by měli jít na vyšetření jater :D

176
J.
Reagovat

A Tomáš tam ještě? :oD To mi přijde že i tu Gavriely tam tenhle týden vidím víc než jeho…

177
vergelka
Reagovat

Už by jim mohl někdo říct, že nejsou na pionýrském táboře. Proč se všichni diví, že někdo chce někoho vyhodit.

178
ufonka
Reagovat

Měďa piklil s Martinem? :)

179
J.
Reagovat

178 – Méďa s Martinem jsou spíš slušně nametení…

180
RAINMAN
Reagovat

Hovno, herečka! K*rva to je!!!

181
Monika
Reagovat

175 – a já budu potřebovat psychiatra:D nechápu, ale já se od toho prostě nemůžu odtrhnout.

182
petra
Reagovat

na nelu uz nemam nervy, bojim se ze pujde domu natalka a tahle blbka tam zustane

183
ufonka
Reagovat

Ani já moc nepobiram ze jeden na druheho se zlobi, ze ho chce vyradit. O tom snad to je, ne? A to ze budu druhemu kricet do obliceje, ze me chce vyradit to má jako zastrasit?

A vubec nerozumim, ze vedeli, ze přijde Daniela.

184
EvkaD
Reagovat

Tak, přesně jak jsem si myslela. Ještě nejsem takový blbec, prvně naoko se jako chce vyhodit Nela..Pak, ta osoba Nela zbystří, mírně zpracovává a hle??? Máme oběť Natálku!! Je mi z ní zle, úplně špatně, jsem taky z Brna. Ta holka nevypadne, jak Daniela řekla, nikdo nemá odvahu ji vyhodit…a bohužel ani ona paní chytrá ne, bojí se!! Radši vyhodí Natálii:-((

185
J.
Reagovat

A už je to tu opět – Natálie řekne svůj názor někomu na otázku koho by chtěla vyhodit a hned je to Nelou použito proti ní. Ale když řekne Nela koho chce vyhodit, tak je to v pořádku. A věřim, že kdyby Natálie řekla, že chce vyhodit třeba Terezu, tak by s tim Nela neměla jediný problém, to jen že se to týká jí…
Tahle jejich nesoudnost a měření dvojím metrem, co se týká když má někdo názor a když mají názor oni sami, mě od začátku HP docela irituje. A dělá to tam většina z nich. To co dělají sami, nevadí, ale bože chraň jak si to dovolí udělat někdo jiný. Nejspíš nějaké nezastřenní úsedku a objektivita sebe sama vůči okolním, po té době strávené tam, už u nich asi moc nefunguje

186
petra
Reagovat

nejvetsi manipulator neni viktor, ale nela

187
J.
Reagovat

183 – Přesně tak, já nejen, že to nepobírám, ale docela mě to vysí*á, že oni to nemůžou strávit. Však o tom ta soutěž je ne? Tam je asi fakt lepší mlčet a když se někdo někoho zeptá: Koho chceš vyhodit? – Tak říct: Nevim! Všechny, nikoho nebo je mi to jedno…

188
EvkaD
Reagovat

186, přesně tak..a já mám strach, že to kvůli ní nedám. Když se usměje, to j jak když ti někdo vymačká sitron do oka..

189
EvkaD
Reagovat

citron

190
Hooper
Reagovat

Koukám, že Martin se opravdu dá shrnout pod slovo policajt. Nepřekvapivě.

191
Monika
Reagovat

185 – možná to je věkem, že jsou tak sebestřední. neříkám, že to je pravidlo (vyšší věk = větší pokora a úcta k názoru ostatních) nebo jim leze na mozek, že jsou tam zavření, a proto utvořili si vlastní svět, kde vládnou jen oni … jsem daleka soudit jejich povahu a chování, protože netuším, co by udělal ten „luxusní“ pobyt se mnou.

192
Hooper
Reagovat

169: Jo, výborná hláška, nejlepší v dílu zatím.

193
J.
Reagovat

191 – Asi to tak bude…

194
Mic
Reagovat

Niko:“Nič jej nehovor, len s ňou rozprávaj!“

195
EvkaD
Reagovat

A líbí se vám Daniela?? Mně se moc v některých záběrech nelíbí, vypadá jak profesorka, někde je pěkná…Ona a Rocky?? Hmm…ale teda, myslela jsem, že bude odvážnější a Nelu fakt víc rozebere!

196
Hooper
Reagovat

195: Pěkný obličej, nic moc postava.

197
ThyBaumont
Reagovat

Takže už víme, že vypadne Natálie?? Zase to bude samé překvapení:-)

198
janka
Reagovat

to je neskutečné co tam se děje. Co si daniela slibuje od partnerství s rockym, nakonec vyhodí natálku a slovensko má jen nikyho. to přeci není fér. připadá mě že daniela je stejná jako nela i nikola. můžou se všechny tři chytit za ruce a skočit haj…

199
ir.
Reagovat

Z dneška mám pocit, že ta šou je v podstatě postavená na Nele, a smiřme se s tím, že ji tam štáb nechá co nejdéle. Vždyť co nejvíc udrží lidí u obrazovek než osoba, která všechny evidentně nejvíc irituje. Myslím, že dramaturgie tohoto pořadu má o tom celkem slušný přehled. Koneckonců představme si finále Nely s kýmkoliv. Jestli tomu dobře rozumím tak to už bude probíhat formou SMS? A vidím už naše prstíky hystericky bušící do klávesnice mobilu jen aby ta „mrcha“ nedej bože nevyhrála.:-) Ale budeme stejně tak plodní v odesílání svých korunek, když by tam byly třeba ségry Trojanovi, no to nám bude přece celkem šumák.:-)

200
janka
Reagovat

mělo tam být do haj…

201
Hooper
Reagovat

Ale tak pokud by byla Natálie vyměněna za Danielu, tak by měla jít N. na Honolulu, tudíž mít imunitu. To by se mi líbilo…

202
Mic
Reagovat

Taky jsem zvědavá, jak zareaguje Daniela, až jí Rocky řekne své 2 nejoblíbenější fráze. A všimla jsem si, že je začíná používat i Nela.

203
Hooper
Reagovat

„Baví se s klukama, proto přemýšlím, že ji vyhodím.“ Cywe, to je intelekt…

204
RAINMAN
Reagovat

Hej Mic, neopisuj od Koce (166)!

205
Melanie
Reagovat

Líbí se mi, jak Nela vůůůbec neintrikuje, vůůůbec nikoho nemanipuluje. :o) Daniela od ní musí mít už díru v hlavě.

206
Hooper
Reagovat

Danielka, Terezka, už by ty zdrobněliny nemuseli používat.

207
Mic
Reagovat

RAINMENe-moje věta začíná- Taky… akorát se mi to nechtělo hledat, kdo to napsal přede mnou. Vidím, že ty sis tu práci dal. Tak dík. :)

208
RAINMAN
Reagovat

Dvě holky ve finále? Včera jsem to blbě pochopil. Jasně, ve finále budou dva smíšené páry, takže dvě holky a dva kluci. OK.

209
Mic
Reagovat

A co to Nela říkala, že ji Jana řekla, že šilhá? Všichni víme, že je tomu právě naopak!

210
Bobby Brown
Reagovat

203 – Přesně u tohodle jsem si pobryndal pyžamo.
Halt chytrá studentka, no.

211
Elko
Reagovat

Akí ste všetci milí, že myslíte na nás Slovákov :) ale je to fakt zaujímavé, ako ich nenápadne odstreľujú :).
„Hovno hééérečka, k.rva to je…“ to bola záverečná třešnička za dnešným dielom :)

212
Bobby Brown
Reagovat

A jak má cuchta ze Špilberku pro své neposkoky celou nůši urážek připravenou pro zpovědnici. Jo, téhle carevně nikdo nesahá ani po kotníky.
A tak nám rázná sestra se „svým“ názorem ihned zapadla do smečky a z naprosto logických důvodů (viz 203) pošle domů Natálku. :-)

213
RAINMAN
Reagovat

Hej Elko, neopisuj od RAINMANa (180)!

214
Elko
Reagovat

Inak Jane sa čo stalo? Má nejakú krízu – zobrali jej telefón, zobrali im chlast alebo má červenú? :)

215
Bobby Brown
Reagovat

211 – Ty hele…, hlavně v tom nezačni hledat nějaké mezinárodní spiknutí, ju?

216
Elko
Reagovat

213: prepáč, idem si vás prečítať :)

217
RAINMAN
Reagovat

209 – Já tohle o Janě napsal jako první.

218
Mic
Reagovat

Elko- :DDDD. Já myslím, že to třetí!

219
RAINMAN
Reagovat

214 – Menses???

220
Elko
Reagovat

215 BB: :D to určite nie, inak ja to neriešim pri česko-slovenských show, neriešil som to ani pri Talente (tam som dokonca ani nevnímal, kto je Čech a kto Slovák), pri Šéfke to bolo úplne jedno :-) a pri Superstar mi vadilo, že sa to naopak až okato delilo na Čechov a Slovákov… iba ma prekvapilo, že nám doprajete, aby nevypadol Slovák, teda Slovenska :) …ale, aby som nebol až príliš vtieravý, tak o chvíľu vás budem mať nerád pri hokeji :-)))

221
Mic
Reagovat

217 Tak to máš zrak jako ostříž. Já jsem si toho opravdu všimla až tento týden. To už je na operativní zákrok- myslím. Anebo přestat pít, což asi nepůjde.

222
Mikes
Reagovat

Jémine, že bych se někdy shodl s mishou (114)? Teda skoro.

138 – jasně. Akorát jsem se vyvrátil z toho „sexistickej“, spíš bych slepice podezříval, že mě maj za macha, protože jim nežeru ty jejich kydy a davové kvokání nad vybranou obětí. Je to stejně zvláštní, mám sklony být shovívavý a proto jsem namyšlenej blb a nepřítel ženských.
Jo, Ajda je bezva, nebýt jí, tak to u FHŽ už dávno zabalím (máš pravdu, že je to totál dno), ale diskuze u ní stojí za to. A už tam chodí i trochu jiní lidi. Víc mi sedí.

223
Petra
Reagovat

Danielka tam nabehne s velkou slavou s tym ze znici Nelu a v polke prveho dna uz je s Nelou spiknuta a vyhadzuje Natalu?? Haallloooo!!!!

224
Mikes
Reagovat

Koukám, že dnes to show one women, aspoň z toho mála, co jsem zahlédl. Nebo tam snad vystupoval také někdo jiný, než Nela? Že jí ale jela vyřídilka. Podle mého hlavně proto, že má konečně bobky, zjevně má nahnáno.
Jo, vlastně, viděl jsem ještě Martina .. tak ten si tam asi získá renomé, on bude snad ještě vypatlanější, než ti ostatní.

225
Mikes
Reagovat

212 – jo, Bobby, Daniela zklamala, doufal jsem, že to rozjede ve velkém stylu, ale nějak rychle zkrotla.

226
ThyBaumont
Reagovat

Petro, a co jsi čekala? když už se nějaká koalice utvoří proti Nele, zasáhne štáb a pošle tam holku, která je zainteresovaná s její pravou rukou. Takže místo toho, abychom sledovali nějaký boj o přízen nové příchozí, víme od počátku, kdo půjde ven. Štáb tu hru pohřbil.

227
Valerie
Reagovat

Ještě není pondělí, ještě se toho může stát. Mě ta Nela hrozně nebaví, nechci aby vypadla těsně před finále, chci se na ní nekoukat už příští týden.

228
Petra
Reagovat

226 – je to tak. Obavam sa, ze ju budu tlacit az do finale.. Takze Valerie, bohuzel…

229
ThyBaumont
Reagovat

Val.. do pondělí je dlouhá doba, fajn, ale vsad boty, že nevypadne nikdo z její koalice. A pak tu budeš číst od jejích fanoušků, jaký je to fantastický hráč. :-(

230
ref
Reagovat

Já teda nevím, co má spousta lidí proti Nele. Naopak tahle ta nesympatická Trojanová č. 2 mě šíleně sere a doufám, že vyletí.

231
Bobby Brown
Reagovat

230 – Tebe sere „naopak“, nás „i“. ;-)

232
Bobby Brown
Reagovat

Tomáš tam včera byl?
Heh, vypadá to, že při párování si stoupne Nikolo za Martina a naopak.

233
Bobby Brown
Reagovat

227 – Jo, do pondělka se ‚nám‘ stane ještě hodně věcí, to je fakt. V HP se stane do pondělka velký kulový, resp. Nela Zero se nafoukne do obřích rozměrů.
Bohužel, vypadá to, že družstvo Komety Brno draftovalo nového hráče a vzhledem k její imunitě to je útočník, takže gól poletí nejspíš do Slovanu Bratislava.

234
Hotel Paranormal
Reagovat

Tlumočnici by měla dělat Nela. Občanstvím Češka, národností Moravačka a navrch ještě Slováková:)
Navíc má vrozené porozumění, nechybí jí empatie a diplomatické schopnosti by mohla prodávat u stánku na Václaváku. :)

Jen je mi záhadou, proč je tady nenáviděná coby vrchní záporačka. Je sice nafouklá jak vzducholoď, ale bez ní by tam byla nuda prokládaná kocovinou. A štáb volí logicky, pokud mám hráče, který přináší drama, tak tam místo něj nenechám osobu, která se v pravidelných intervalech otáčí jak kuře na grilu. Já tam nemám favorita ani záporáka, beru to jako zoo.

Ti policajti jsou vážně chodící vtipy, kdybychom je neměli, musíme si je vymyslet. Dělá mi jen starosti myšlenka, že všichni policajti jsou TAKHLE sexuálně frustrovaní:)

Niki mi připomíná Brandona „Rozvázala se mi tkanička. Musíme si o tom promluvit“ z Beverly Hills.
Jana je psycho Šebestová s utrženým sluchátkem. Bez roamingu. A bez tlačítka vypnout.
Tereza, levnější varianta Agáty Hanychové, je white trash se vším všudy, zapadla by někam do přívěsu v USA.
Natálie je prototyp pipky, která se točí kolem svýho kubánskýho machokohouta.
Niko není žádný lumen, působí jako ti dobráčtí svalnatci z posilovny. Obři, co by mouše neublížili, ale jako osobnosti jsou tak slabí, že s nimi každý zamete.
Viktor je zajímavá figurka, sice zabral roli odpudivého, bezpáteřního slizouna, ale o zábavnější je jeho machinace sledovat.

Tahle RS je taková malá zoologická, okresní přebor, ale všichni jsou tam předvídatelní. To Farmář, to je navzdory vůni hnoje jinačí safari, pro mě mnohem exotičtější než stádo pornoherců.

235
LadyXL
Reagovat

Nová „Niky“ se mi moc nelíbí. Je jakoby přemoudřelá, vystupuje spíš jak starší ségra Niky.
Nelu bych tam ještě nechala pro hru, vyhodila bych spíš Terezu už pro její chování. Divím se, že jí nedávají nějaký trest za hulvátství. Není tam ale k ničemu.Buď vybuchne, celý její text je vypípaný a nebo brečí za zavřeným bentleyem…
Natálie mne štve.Buď budu držet Brumlovi a tudíž držet s ním, nebo udělám všemu utrum i s tím rizikem, že se musím poohlídnout jinde. Takhle sedí na dvou židlích a nevyplatí se jí to. Ale kdo mi tam nejvíc vadí, je Žlutá patka. Veze se ve stínu všech a všeho a nedejbože až do finále… :-(.
Jinak jsem při voo-doo vzpomínala na Klaudii. Jí nakládali všichni, zastával se jí jen Romeo a ostatní (včetně cnostné Natálie, Gina, Nika) ani necekli. A přitom šlo o výpady pár jedinců.

236
Anička
Reagovat

http://poprat.cz/ přání a přáníčka

Přidat komentář