Panáček v reality show

Hotel Paradise (24.4.) pomalu obsazuje policie, nový soutěžící Martin Klušák

25. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4228 w=420]
Snad nejsem jediný, komu přijde, že děj Hotelu Paradise stojí každý den na 2 – 3 bodech, které jsou roztažené do 50 minutové stopáže denního sestřihu. Dnes tomu nebylo jinak. Středobody jsou: návrat Terezy před kameru, příchod nového hráče Martina Klušáka a ufňukaná a nožičkou dupající Nela.

Tereze je teskno a hře už nic nedává

Tereza udělala při posledním vyhnání z ráje velkou chybu, že se dobrovolně neposlala sama domů. Po dnu, kdy vyřadila Klaudii a pak zmizela kdoví kam, se dnes opět vrátila, ale totálně nemastná, neslaná. Kde je ta ostře nabroušená Tereza z předešlých dní?

Je samozřejmě na zamyšlení, co přesně za inteligenta je Tereza (vzpomeňme si na její hlášku, že ona je z žen v Hotelu Paradise ta nejchytřejší, ostatní ženy jsou tydýti), když jde její přítel do basy a ona si místo toho, aby jej podporovala, odjede do Dominikánské republiky bojovat o jakési pomíjivé hodnoty v podobě peněz a přízně diváků. Co už, každý svého štěstí strůjcem.




Tereza aktuálně hře nic nedává a měla by se co nejdříve probrat, nebo se pakovat domů.

Martin Klušák, nový hráč v Hotelu Paradise

Dnes dorazil do ráje nový kousek a to Martin Klušák, státní zaměstnanec alias policista. Takže o bezpečí v ráji už je fakt postaráno, ať už jsou tam aktuálně pohybují jakékoliv živly. Tomáš takřka soudružsky přivítal svého kolegu v Hotelu Paradise. Důvod? Konečně vtípky o policistech nebude muset poslouchat sám. Hrdina k pohledání, ten Tomáš, co říkáte?

Jinak Martin Klušák je svobodný sedmadvacetiletý rodák z Jihlavy. Martin je věřící, věnuje se sportu a jeho jedinou závislostí jsou sociální sítě, sladkosti a ženy. Jeho postelí prý prošlo celkem třicet tři partnerek, ale jen se třemi ženami se rozvinul vztah. Tohle je statistika k ničemu. Od doby, co Niki našla ve Wikipedii, že tahle show není o sexu, už se žádní krocani ohřívat nebudou. Nastolí se doba temna, doba tahání párků v soukromí pokoje.

Fňuk jsem Nela, dupu nožičkou a nikdo neví, co jsem si prožila

Zbytek sestřihu už byly pouze variace na téma: jmenuji se Nela a když není po mém, tak je zle. Se vzteknu, zakaboním a zvládnu asi tak 5 obličejů nasranosti a 3 různé typy pohlédů, které umí zabíjet.

Z čehož však vznikla zajímavá myšlenka, poslat Nelu co nejdříve domů a rozdělit tak podpůrnou dvojici Niki – Nela. Ve dvou tvoří silný pár, jako samostatně myslící jednotky se však nejspíše brzy psychicky sesypou, ale také třeba ne.

Mimochodem, kdo Nele aktuálně fakt nejvíce leze v ráji na nervy, tak to je „lovec mušlí“ Vlado. Asi jí svoji upřímnost dávkuje v příliš velkých dávkách.

Otázka na závěr. Kdo je dle vás aktuálně nejblíže z aktuální sestavy k výhře? Začínám mít pocit, že nejlépe má vykročeno Niki. Co si myslíte vy? Děkuji za názory.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 272
1
Belisana
Reagovat

Ja to nesleduju, ovsem tohle foto mi vyrazilo dech. Vyraz, poza, vyzneni, HNUS. Neco tak odporneho se kazdej den nevidi. A uz se zase klidim.

2
Belisana
Reagovat

Ale mam nazor. Sunicko, jsi uplne nejhorsi rekapista tohodle tvyho blogu :-) Psat fakt neumis. Min rad uz me asi nebudes mit moci, takze to posilam :-D

3
okkvp
Reagovat

2- na šéfa nám nesahej, zas je nejproduktivnější v počtu článků :-)

4
Belisana
Reagovat

3 von to prezije :-DDD pise fakt blbe, ale blbej neni :-)

5
Klídek
Reagovat

Mně je ta Nela sympatická a s tím Nikem byla včera úplně k sežrání, bylo to fajn :).

6
Thybaumont
Reagovat

nemusím se dívat, webové stránky primy řídí asi idiot. No nic, sbohem Niko :-)

7
KayKay
Reagovat

Nela je strašná osoba – ona se fakt za celý díl usměje nejvíc dvakrát, jinak pořád nasraný ksicht, urážlivá je a panovačná a k té Niki se nechová moc hezky a říkat, že „taková prostě je a tohle je její způsob chování“ není omluva. Niko se k ní včera choval moc hezky. Přijde mi, že je nejnormálnější z chlapců, co v hotelu jsou. Možná ještě ten Martin, co přišel teď, nebude marný ;D

8
Adéla
Reagovat

Nejblíž k výhře má Nikola, jestli tam teda vydrží. Každý ji má rád, s nikým neválčí, je v pohodě atd. A jak jsem řekla včera, po počáteční antipatii jsem ji nakonec začala mít ráda.
Nela už by měla vyfičet, to její dupání nožičkou už je trapné a tři měsíce se na to koukat nedá. Ale včera jsem se bavila jak nahazovala udičku na nového Martina, dokonce se smála! A pak se těším, jak bude dělat Jana spojku, to zase bude halóóó.

9
EvcaK
Reagovat

2 – Tak s tím se dá celkem snadno nesouhlasit. Rozhodně si nemyslím, že SUNíčko píše špatně a patrně k posouzení jsem profesně blíž než autorka příspěvku. Hádat se nebudu (kdyby jako někdo chtěl:), na to nemám čas ani chuť, ale SUNíčko píše dobře, zajímavě, vtipně a vždycky jsem zvědavá, co zase na další článek vymyslí, protože takřka každý den něco vyplodit na jednu, místy drsně nudnou RS, na to už je potřeba mít i talent a mozek:)

6 – Jsi mě lekl:) Hned jsem se šla dívat, jestli už je jako Niko mezi vyřazenými, či co, nic jsem nenašla, tak prosím o upřesnění, proč je primácký šéf stránek idiot (asi)?

10
Hooper
Reagovat

7 – až dvakrát za díl se Nela usměje? Čárky si nedělám, ale mám dojem, že je to tak dvakrát za náš týden.

Jinak včera mě zaujala její věta „Martin je sympaťák“. Je otázka, jak moc je to realita či zda jde spíš o to, že jako jeden z mála ji teoreticky ještě může žrát.

11
Katherine
Reagovat

2 – taky musím nesouhlasit, náhodou SUNíčko píše super rekapy a mě vždycky pobaví :-). Umí prostě vtipně vypíchnout to nejzajímavější z děje.
Jinak si taky myslím, že nejblíž k výhře je Nikča, je z nich zatím nejvíc psychicky v pohodě a snaží se s každým vycházet.
Co se týká nového Martina, tak vypadá zatím jako sympaťák, nejvíc se mi ovšem líbil záběr na dva policajty v akci – oba stejná chůze a podobný úbor – no to jsem šla do kolen :-))

12
Adel
Reagovat

PRODUKCE A VEDENÍ PRIMY jsou ubozí looseři nebo totálně zfetovaný, protože si jinak nedovedu vysvětlit, že můžou něco tak hnusnýho pouštět do éteru… Už ten pořad nesleduju. Ale dál budu sledovat reakce na něj. Celé to na mě působí tak, že je už od začátku jasné, kdo má vyhrát, jinak podivná pravidla nemají pražádnou logiku. Fakt si myslí, že jsou diváci tak debilní a budou na to ještě koukat?

13
Radek aka SUNicko
Reagovat

OT: Belisano, v pohodě. Nebudu tady tvrdit, že jsem literát, to nejsem. Spíše bych se označil za grafomana :) Jinak když tvá kritika bude konstruktivní, tak se pokusím i tyto chyby vylepšit a získat dalšího čtenáře, tebe :))

Reagovat

Me se rekapy SUNicka taky libej. Vystizne a vtipne. Alespon na to nemusim koukat, protoze pulku poradu sledovat jen zabery na bazen, more atd. je o nicem. Tohle klidne muze mit 15 minut a i tak by tam toho balastu zustalo jeste hodne, protoze nemaji co vysilat :) O slozeni soutezicich se radsi nebudu vyjadrovat.

15
Adéla
Reagovat

Rekapy jsou dobré. Štáb rozstříhá jednu hádku do třech dílů a jinak se tam nic neděje, tak co se k tomu dá psát za román?

16
anja
Reagovat

heh s Belisanou se už Rainman vedle pod Hlasem nechtěl hádat, tak se přišla našít sem do Suníčka :DD

17
anja
Reagovat

Sun, taky si myslím, že Niki má vykročeno nejlíp. Dokonce jsme se i přistihla, že chci aby to vyhrála. Jen čekám, kdy fakt, že Niki je adeptka na výhru, docvakne i její „kamarádce“ Nele :)

18
EvcaK
Reagovat

O Niky bych taky řekla, že má k výhře nejblíž, kdyby nám produkce neukázala, jak moc to mají v rukou. Takže ze strachu, že přijdeme o další super hráčku, mlčím:))

19
anja
Reagovat

12 „Fakt si myslí, že jsou diváci tak debilní a budou na to ještě koukat?“ – tohle přesně mě napadá, když zahlídnu upoutávku na Ulici, Ordinaci a další stupidní české seriály

20
Valerie
Reagovat

Kdo má nakročeno k výhře se neodvážím tipovat, protože akce štábu mi nejsou srozumitelné. Kdyby se do toho nesrali, tak by byl můj tip pár Niko-Niky.

21
Adéla
Reagovat

12 – stupidních pořadů jsou plné všechny kanály, HP ještě patří k těm lepším. Pro mě jsou nejstupidnějším pořadem Televizní noviny na Nově. Viz. např. včera, kdy hlavní zprávou bylo rozpitvávat cca 2 roky starou smrt Aničky. Asi se nic jiného ve státě nestalo a zrovna se nikdo nezabil v autě. Já nevím o co jim jde, abychom se nakonec všichni oběsili a bylo tím pádem málo důchodců, protože nebude na důchody?
Zlatý Hotel Paradise, tam se aspoň člověk zasměje.

22
Elko
Reagovat

Ja som vám vždy hovoril, že Niki má veľký potenciál ;) a vy ste ju už nevideli poslúchať, lebo stále řeší a řeší :).
Niki+Niko sú podľa mňa zatiaľ najväčší favoriti.
Belisana???

23
Valerie
Reagovat

Mě na týhle hře fakt asi nejvíc vadí, že člověk s imunitou si nevybírá jako první partnera, ale rozbíjí pár na konci. Pak je to jen o tom, kdo jde komu po krku a kdo vypadne je většinou jasné hned, jak se o imunitě rozhodne. Zadní vrátka nemají žádný význam, protože nikdo nikoho nemůže zachránit, ani kdyby chtěl.
Chápu, že má hlavní slovo štáb a všichni jsou tam jen loutky, ale takhle to postrádá napětí už úplně a ta formulka na konci vyřazování – najdi si partnera, nebo vypadni -působí dost směšně.

24
susanq
Reagovat

mam pocit, ze bud im dochadza material alebo je niekde nieco spatne. Na zaciatku 5-minutovy rekap hadam este s Romeom, ktory tam uz nie je dva tyzdne, potom to iste omielanie z diskusie, co sme videli vcera, to bolo este 10 minut a az potom sa konecne rozbehlo nieco nove a aj to o nicom. Pomoc, este pred tyzdnom som sa na HP dennodenne tesila a teraz len cumim, ze co sa to tam deje, respektive nedeje.

25
Fanky
Reagovat

23- přesně… je fakt že kolikrát by ten novej neměl šanci, ale v případě lenky nebo jak se jmenovala ta co se jí nela zbavila bylo vidět, že šanci mají i nově příchozí

26
chacha
Reagovat

Je pravda, že poslední dva dny na HP koukám rozpačitě. Nejde o soutěžící, ti jsou ve stavu odpovídajícím délce jejich pobytu v místě, ale o způsob stříhání, scénář a způsob vyřazování. Ještě minulý týden mi unikátnost udílení imunit a vyřazování nevadila (střídalo se pořadí, kdy vybírá imunita), nyní už je unikátní jen udílení imunity (vymýšlení škodolibostí na soutěžící), způsob vyřazování je shodný a jedná se pouze o privilegování jedince, který zařízne předem označkovaného. Takovou Nikolu s největší ambicí na výhru (podpora místní většiny – 3 kluci, kteří by si za ni vždy stoupli – nevadí holkám) je velmi snadné sundat exotkou typu Tereza, kterou naočkuje štáb a pomocí nesystémové imunity s odůvodněním, že je silná hráčka jí zařízne bez možnosti se bránit. Nelíbí se mi ani scénář povinného „řešení“. Jedna koza něco plácne v budce a už jim přijde dopis a na gauči povinně (pro diváka uměle přirozeně) řeší nesmysl. Když už štáb zasahuje a víří, měl by to dělat uceleně, tak aby divák chápal, proč se neúčastní aktivit Tereza (vážně se jí stýská? Není to absťák?) Nemíchat současné a 3 týdny staré záběry (ty staré je možné dělat pouze černobíle) tak aby v tom neměl divák guláš. HP se staly paskvilem, nicméně nemužou za to soutěžící.

27
Thybaumont
Reagovat

ráno byli na iprimě hoodně napřed.. a hádejte.. Niko letí, takže si ho tři dny ještě užijte.

28
galadriel
Reagovat

Belisana rieši flustráciu zo speváckych súťaží fakt divným spôsobom…U mňa SUN vyhovujúce rekapy – stručné, jasné, vystižné.

Som si myslela pôvodne (vtedy keď vrátili Klaudiu do raja), že bude finálový pár Romeo a Kluadia a Nela a Leo (ak by ho tam zas šupli) – proste slováci vs. češi, kladní hrdinovia vs. záporní…tak ale…to sa pochovalo samo :-)

Naozaj veľmi skoro na hádanie – ešte dva mesiace. Nikča má našlapnuté dobre (sluníčko), ale…práve to môže nejakej novopríchodzej dosť vadiť.

29
eva
Reagovat

27 – tak jen zbývá doufat, že ho tam ještě vrátí.

30
chacha
Reagovat

24 susanq Ano je to částečně tak, oni mají dost materiálu, ale ne do příběhu, který se nám snaží vyrobit. Proto dlouhé rekapy, aby si pomohli s vykonstruovanou dějovou linkou a proto velmi hloupé a umělé zásahy do aktivit (holky versus kluci šité na míru do příběhu o panovačné Nele a machovi (mačovi) Lovci škeblí.

31
RAINMAN
Reagovat

V US verzi to v naprosté většině případů bylo tak, že ten s imunitou, si vybral jako první s tím, že ostatní už si jím zvoleného partnera nemohou vybrat. Pak párování. No a ten, u koho se sešli dva, ten si zvolil toho, se kterým chce být… a ten bez partnera holt musel hotel opustit.

Myslím, že jednou to takhle proběhlo i v naší české mutaci. A bylo to fajn. Tak nechápu, proč nastolili tento systém, ve kterém jde o obyčejné vyřizování si účtů s tím, že vyletí ten, který tomu s imunitou nejvíc pije krev (což máme možnost sledovat během celého týdne, takže překvápko při vyřazování žádné).

32
RAINMAN
Reagovat

27 – Dobrej spoiler! :-D

33
chacha
Reagovat

31 Raiman, proběhlo to tak 2x a bylo to fajn. Stejně tak je fajn, když si dotyčného s imunitou muže někdo vybrat ještě předtím, než na něj přijde řada – kalkul a náhlý zvrat. Role exekutora stojícího stranou je fajn na oživení 1-2x ale štáb se k tomu uchýlil až posdlední 4 týdny jako k možnosti jak ovlivnit děj. Říct, že Hráčka má privilegium označit jinou, která poletí, když ji nezachrání hráč, který se obětuje místo ní a následně dát postižené imunitu a roli exekutora je stupidní (nedokončený příběh o tom, jak postižená hledá někoho, kdo se za ni obětuje a z toho plynoucí zjištění, kdo jaký má charakter – uplně zabitá do autu zahraná linka) Zdá se mi že má štáb nůž na krku, něco jako podmínku zvednutí ratingu pořadu :) a tak dělá jedno zoufalství za druhým.

34
susanq
Reagovat

hm, tak ak odide Niko, tak to uz tam zostanu len trtkajuci kralicci, ofucany hydrocefalus, falosna svina Jana, nejaky ten Tomas, ktoreho ked niekde odhodia, tak ho tam najdu aj o tyzden, no a este stetka a lovec musli. Samozrejme Nikca, ta jedina je snad este usmievava a dokaze robit nejaku srandu. inak teda HP pojde do hajzlu, ako snad este nikdy za cele skoro dva mesiace.

35
dessin
Reagovat

27 – hm, zrovna nic moc dobryho na tom nevidim, adeptu na vyhazov je tam daleko vic nez Niko…

a jinak me opravdu tyhle pruhledny hratky stabu a jejich totalni demence uplne rozbiji, t je banda amateru nebo se tiu puvodni sli opit a nekdo za ne zaskakuje? Jak muzou pustit sestrih s Romeem, kdyz pred 14 dny vypadl???

Stab je mrkev!!!

36
susanq
Reagovat

tak som prave dopozerala a najlepsie z celeho dielu bola uputavka na zajtra, ako ich drbu za zranie :D:D zerou jaks vine a potom sa divia, ze priberaju :D na Nele uz teda statocne vidno, ze pribrala, uplne neskutonce. Tvaricka ako koblizek, brucho ako v stvrtom mesiaci tehu a ritusku ma stale sexy, to je tak cely. A praveze Naty sa mi zda, ze ako jedina trosicku schudla :)

37
Melanie
Reagovat

Je jasné, že nově příchozí musí mít imunitu, jinak by se tam pořád držela pevně semknutá skupinka a naplaveniny by zase hned odcházely. Ale ten s imunitou by měl vybírat jako první, aby byl ještě prostor pro nějakou strategii. Takhle je celé párování úplně k ničemu, to rovnou může nově příchozí při vyřazování ukázat, kdo půjde.

38
J.
Reagovat

Tak díky (ne)pravidlům, která HP má si taky netroufám hádat vítěze, ale je fakt, že výhru bych přál Niki a Nikovi, jsou tam od začátku, takže by si to zasloužili, za výdrž a docela mě oba baví…
Ale taky je možné, že až budou ty, co vypadnou, určovat vypadnuvší v nějaké sestavené porotě (či jak to nazvat), která se vytvoří, až přestanou docházet noví lidé, že odstřelí schválně někoho, kdo sice nám přijde jako super, ale oni na něj budou mít např.ze závisti pifku. Naštěstí, vždy se může ten, kdo vypadne při párování vždy vrátit. Otázkou je, zda se bude moct vrátit i ten, kdo vypadne tak, že ho určí ta porota z těch vypadnuvších…
Do konce zbývá ještě nějakých 10 týdnů a kdo ví, co se za tu dobu stane…

39
J.
Reagovat

37 – 100% souhlasím, imuniťák by měl vybírat jako první, a šel by ten, kdo by zůstal na ocet. Protože pak by to bylo o tom, koho zachrání ti ostatní. Takhle se prostě napárují a ten co jde poslední si odstřelí koho chce a to je systém na píííííp

40
koc
Reagovat

a plnilo by to presne motto cele souteze (ne to divne ze nikdo nevi co se stane v raji) ale ze pokud nenajdes partnera vypadavas resp. nevybere si te partner ze dvou moznych-nikdo te nechce-padej

41
Valerie
Reagovat

Öbčas mám pocit, že dostali za úkol celý HP sabotovat, jen mi uniká důvod. Nechce se mi věřit, že by se fakt sešla taková skupinka amatérů. Dělají psí kusy, jen aby šla sledovanost dolů. Místo aby stavěli na tom, co se v hotelu děje a z toho poskládali příběh, tak tam na sílu cpou vlastní scénář. Polovinu dílu sledujeme již jednou viděné a sympatické postavy lítají jedna za druhou. A jejich web? Jediné, co na něm spolehlivě funguje, je cenzura. Nahrát novou upoutávku je nadliský úkol a profláknutí odpadlíka týden dopředu je teda vrchol.
Jak kdosi poznamenal, okamžitě vyhodit štáb a poslat tam aspoň jednoho profesionála, třeba ještě něco zachrání.

42
RAINMAN
Reagovat

Zajímalo by mě, o čem bude nová markízácká show „Pláž“, ve které se bude dát vyhrát 33 000 eur.

43
anja
Reagovat

nějak dostávám z této diskuze deprese, kam se poděly vtipné komentáře………?

44
Melanie
Reagovat

Souhlasím s tím, že velké šance má „teoreticky“ Niky (pokud ji cíleně nevyřadí nějaká nově příchozí), ona je opravdu takové sluníčko a zatím tam snad nebyl nikdo, kdo by ji neměl rád. Což by jí mohlo pomoci, až budou rozhodovat již vypadlí.
Vlada bych tam ještě nechala, ne že by to byl můj kůň, ale spolehlivě nám vytáčí Nelu, což jí škodolibě přeju. :o)
Nika by mi bylo líto, ten mě baví – třeba měl správce primáckého webu ráno kocovinu a nějak to popletl, naděje umírá poslední. :o)
Nejmíň by mi pořád chyběl Tomáš.

45
koc
Reagovat

43 – zas bude lepe :) .. az vtipne komentare dostanou imunitu a budou moci vyhodit depresivni komenty

46
Hooper
Reagovat

Z upoutávky na webu Primy:
Tereza není s Vladem spokojená a tak by jí výměna partnera nevadila. Jenže svalnatý policista po společné schůzce raději začíná balit Niki. Ta je jeho zájmem potěšená, zároveň jí ale vadí, že si ji Niko nebrání a nechává jí s Martinem samotnou.
——-
Niko poslal Nikolu do háje, načež Nela zpracovala Martina?:)

47
Elko
Reagovat

Nechápem ako sa mohol ocitnúť článok o vypadnutom v dnes ráno, resp. možno už v utorok večer na webe Prima love? :) To je divné, pochybujem, že si redaktori nadrábajú články o 6 dní dopredu. A neverím, že Niki a Nela by nechali dopustiť, aby vypadol Niko.
Jediný, kto sa nemusí báť je Tomáš, lebo policajti budú určite držať spolu :)

48
Valerie
Reagovat

47 – Pokud si Martin bude vybírat jako poslední, nemají tomu Nela s Niky jak zabránit. Leda by z něj nad ránem udělali krmivo pro žraloky.

49
anja
Reagovat

47 Elko, jestli on Thy nás (holky) nechtěl tady jen podráždit a celé si to nevymyslel :)

50
Ondřej Doubrava
Reagovat

Možný SPOILER: Včera v noci běžela na Prima Love upoutávka i se záběry ze včerejška a náhle se tam s někým Niko loučil (bohužel jsem úplně nezaregistroval, pokud si dobře pamatuju se slovy „Přišel jsem o všechno“ , je poměrně dost možné, že vypadne brzy mimo pořadí, neb to při párování určitě nebylo), ale samozřejmě nechci šířit bludy. Uvidíme, jak to bude…

51
anja
Reagovat

50 takže bychom se tady měli začít loučit s Nikem, hm, nechcu vidět to slzavé údolí

52
Thybaumont
Reagovat

anja mě prokoukla:-) Jo vymyslel jsem si to, těšil jsem se na zvednuté křídla a rozlobené klování :-)…

53
Adéla
Reagovat

43 anja – to víš není tady XMAN. A deprese teprve bude až nám vyhodí medvídka Nika! A docela bych tomu i věřila, Nikola včera s Martinem flirtovala a Niko už předvedl u Viktora, že žádný bojovník není. Ach jo.

54
Thybaumont
Reagovat

nějak si ale nedovedu představit Nika rebela, co předčasně opuští hru :-D

55
galadriel
Reagovat

48 – záleží na poradí. Ak sa Martinovi páči Niky, tak to nie je o tom, že chce vyradiť Nika. Stačí ak by sa Nela postavila za Nika a Niky za Tomáša….ale im tieto stratégie nič nehovoria. Oni sa tam vždy stavajú podľa toho, s kým chcú byť ďalší týždeň – no proste hráčky :-)

56
Petra
Reagovat

Aj na FB sa tom klebeti, ze ma vypadnut Niko… Len fama, alebo to na tej Prime naozaj bolo?? Vraj to uz vymazali…

57
anja
Reagovat

52 Thyi, achjo, dneska mě tady nadzvedla akorát autorka komentáře 1 a 2, ……. jinak mně je opravdu od začátku HP úplně jedno koho si tam tlupa vyřadí anebo koho vyřadí štáb ať už logicky či nelogicky. Někdo prostě vypadnout musí a jiného tam zase musí doplnit. Niko pobavil, je to zlatíčko, míšánek, ale klidně ať si ho teď odvede třeba FBI. Dodali tam Martina, ten má taky hezký kukuč, tak co :)

58
anna
Reagovat

dvojka dobra a zla neco uz vymysli-obe tvrdi ze niko tam jeste ma byt-

59
anja
Reagovat

53 XMAN se od fakáčů směrem k tv posunul do vyššího levelu a vyhodil tv z okna

60
Thybaumont
Reagovat

Fakt jsem si to vymyslel, ale jestli ta fáme žije, tak mě docela těší, že jsem jí vypustil. HP je trochu nuda. Ale ta upoutávka s Nikem, kde se loučí fakt je.
Postavíš se za mě, Anjo? :-)

61
anja
Reagovat

55 galadriel, no jasně, strategie tam není žádná :)

a mě teď zajímá dost i Viktor – jak to vyřeší, že Jana na něj zanevřela

62
galadriel
Reagovat

ešte ma zaujalo ako sa Niko rozprával s Nelou o tom, ako sa Viktor zmenil po príchode Vlada a Niko tam použil krásne slovo Influencia (aj keď po dlhom rozmýšľaní). Asi maturoval z fyziky :-)

63
Elko
Reagovat

60: predpokladám, že niekto navštívil Panáčka a hodil to potom na FB :-)
Thy, predpokladám, že sa ti dnes podarí kvôli tejto fáme („Niko ide domov“) rozprúdiť veľkú diskusiu na Facebooku :-)

64
anja
Reagovat

60 Thyi, a co nabízíš? ;-)

65
Adéla
Reagovat

63 – no to budou puberťáci na FB sprostě nadávat!

66
Adéla
Reagovat

Jinak já se těším na večer, jak kluci řeší, která holka přibrala. Jsem se válela smíchy, hlavně z těch komentů Rockyho. Jako ze života.

67
Ondřej Doubrava
Reagovat

Ano, na netu ta upoutávka ještě není, nicméně v TV se asi párkrát objevila, obsahovala hlavně záběry na Nelu ze včerejška (ohledně Vlada) a poté Nikovo loučení, u kterého je otázka, jak moc je aktuální, nejřív tam proběhly chlapské pozdravy, potom zjevně měl nějaký proslov. Ale však se dneska uvidí. Nicméně něco na tom asi bude…

68
Thybaumont
Reagovat

Anjo, v návaznosti na někdejší debatu… že by oběd? :-D

69
galadriel
Reagovat

61- Viktor? Viktorovi stačí, aby ju tam zas prilahol a blábolil jej o tom, aká je pekná a že si robil srandu predsaaaa.
Jana je decko…

70
EvcaK
Reagovat

Tak nový obyvatel se včera měl nejvíc z Nikolce a nedivím se. Všichni ji tam tak vychválili (na mužském rande), že kdo by ji nechtěl. Navíc má tmavé dlouhé vlasy. Takže pokud vyřazování bude klasika posledních týdnů – nováček na konci rozbije pár, tak Niko venku dává smysl. Velká škoda.

71
RAINMAN
Reagovat

Není to fáma. Já už sepsal i petici za vrácení Nika zpět do hry. Tohle není sranda. To že vypadne, je dané (je to předtočené). S tím už se nedá nic udělat. Sledovanost klesne. Ale pokud by jej stihli brzy vrátit (na základě mé petice), sledovanost by to zachránilo. Lidé, bděte!

72
Anonymní
Reagovat

62 – Niko pouzil slovo influecia ako vplyv (Nela ma vplyv na Niku). Z anglickeho influence. Asi to nevedel v rychlosti prelozit. To sa ludom, ktori zili dlho vonku, stava. Z fyzikou to nic nema…

73
Petra
Reagovat

71 – Boze tak jak to je??? Fama alebo real?? Lebo ked Niko vypadne budem plakat… A nadalej sa mam divat na debilneho Tomasa????

74
Adéla
Reagovat

Z fámy bude nakonec pravda. Martin moc na výběr nemá, pokud není navedený štábem. Fetující netopýr asi nebude pravý šálek kávy, s Janou vydrží max. Viktor, Natálku nechá sexovat s Rockym a zbývá Nela s Nikolou. Nelu si může vybrat jen masochista.

75
Ondřej Doubrava
Reagovat

Ještě bych rád podotkl, že v „loučící se“ upoutávce byl Nico do půl těla, takže se na hodně procent neloučil v rámci párování…

76
galadriel
Reagovat

71 – Rainman – dýchaj, 3x a zhlboka, ukľudniť sa, zmerať si krvný tlak, poprípade zober nejakú medicínu – tabletku a uvolni sa :-)

Nevidela som to, aleee, nemohlo to Nikovo lúčenie byť ako sranda ktorú predvedie, keď sa spáruje dnes napr. Martin s Nikčou a on pôjde do Honolulu??

77
Ondřej Doubrava
Reagovat

Galadriel: Klidně mohlo. ;-)

78
Elko
Reagovat

67: Ja som upútavku videl včera a Tereza zase plakala na posteli, chalani ohovárali baby… o Nikovi tam špeciálne neboli nič.

79
anja
Reagovat

68 Thyi, jsem úplně mimo – my jsme spolu někdy debatili o jídle? :)))

80
Petra
Reagovat

78 – uputavku Primy alebo JOJky si videl?? Lebo tie nie su identicke…

81
anja
Reagovat

božee, ještě rainman s peticí a s fučíkovským výkřikem…… to je už na mne fakt moc!!!!

82
Macík
Reagovat

zdravím :-)
za jedno se mi líbí suníčkův rekap, za druho je měl psát rainman, který se na to vybod a sun se toho chlapsky ujal :-DD

Jinak na vítěze zatím tipuji Nikol a také jí to přeji nejvíc za vynaložené úsilí…mohl by vyhrát v poho i Niko a nakonec i Natálka, Vikouš či Tomáš, páč to jsou všechno vcelku pohodáři a pokud by rozhodovali o vítězi ostatní, tak tihle mají nejvyšší šance :-D

jinak Tereza, to je dílo…nejspíš přecenila své síly a domnělé schopnosti…mne zaujala jen tím, že mluví *bez teček*…

několik posledních dílů mne nijak zvlášť nenadchlo, pobavil mě jen Tomáš svými komentáři o struktuře své postele v momentě, kdy nad ním hlučně sexovali brumla s Natálkou :-DD

83
anja
Reagovat

v upoutávce si dělají i prdel z terezy jak si o sobě myslí, že je sexy a oceňuju, že se dostaly na tapetu i její netopýří slechy :D a pak že my holky jsme drbny, tady vidíte názorně, že chlapi jsou větší potfory

84
Elko
Reagovat

80 Petra: upútavku na Jojke

Inak myslím si, že Teraza pôjde tento týždeň out, lebo to tam nevydrží, buď niečo naschvál spraví alebo pošle celý štáb do p.če :) a tým bude mať letenku do ČR zaistenú.

85
Elko
Reagovat

Tu je slovenská upútavka:
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/baby-ste-tucne.html

+ sú tam fotky či naozaj pribrali baby, tak hodnoťte :)

86
anja
Reagovat

85 ty fotky pro srovnání se jim teda moc nepovedly

87
Macík
Reagovat

zdravím, Elko :-D
…tak já o *přibrání* již psala asi před třemi týdny :-DD…nějaké to kilíčko určitě holky nabraly a Natálka, ta je plnoštíhlá od počátku, co vešla do hotelu a páč má každý den sex a včéra cvičila, možná odejde z ráje hubenější :-D

88
Thybaumont
Reagovat

Anjo, se mnou ne:-) Ale tohle mě upoutalo:
:))) no tak mu to udělej a ten oběd ať zajistí zas on :) za takové nadstandardy se já nechám hýčkat :D

89
dessin
Reagovat

btw naty a rocky stale sexuji a stab uz to nezajima, nebo uz si dali pauzu?:)))

90
Petra
Reagovat

Tak teraz som videla tu uputavku na Prime. Koniec uputavky: Niko hovori „Prisiel som o vsecko“. Zaber na Nelu, ktora ma ruku na ustach (akoby zhrozena). Potom zaber na to, ako sa Niko obejme s niektorym z chalanov a potom stoja vsetci v rade na terase, Niko je myslim oproti nim a pripijaju si.
Any clues???

91
anja
Reagovat

89 dessin, jistěže sexujou, oba mají takový spokojený výraz ve tváři :)) ale tak byla by to nuda do každého dílu dávat šedošedé záběry na pohybující se peřinu, že

87 Macík, jak tam holky kynou už řešíme fakt dávno. Ale ty fotky moc nevypovídají, to mne teda zklamali. Pro mne jsou zábavnější přímé záběry na Nikolky prdel v tangách, anebo jak se Nele natřásá zadek v těch červených volánkových kalhotkách :))). Hezký záběr byl i na něčí břišní vlnící se špek. A ta debata kluků nemá chybu .D

92
Micka/XX
Reagovat

Tak jsem si myslela, že to odpískám, ale ještě cítím potřebu vytrvat až do vyhazovu Nely (pokud se ho kdy dočkám). Už se ta ujařmená většina začíná bouřit, ba i Natálka se probudila (ale ta bude asi pro N+N snadné sousto). No a méďa Niko (měla jsem chuť zkritizovat jeho chrup, ale pokud by opravdu vyletěl, tak to beru zpátky) je sice opravdu sladký a chlácholí přímo neodolatelně, jenže si k tomu vybral právě Nelu, které to zase docela pozvedlo sebevědomí a to si bude dál zkoušet hojit na Martinovi. Ach tahle Nela Mela… to je taky úkaz… Niky bych docela fandila pro její dobrosrdečnost, ale v 19 by už pomalu mohla začít používat taky vlastní rozum. S Janou mají leccos společného v tom, jak dokážou obrátit na obrtlíku a argumentovat podle potřeby pro nebo proti, všechno jedno.
Původně jsem měla za to, že právě pro tuhle nekonfliktnost to vyhraje Niko + Niky, teď si ale už nemyslím radši nic.

93
anja
Reagovat

88 Thyi, teď jsi mě fakt dostal :D já jsem věděla, že to nemám psát, že se toho někdo chytne :D

94
Adéla
Reagovat

89 – vrzající postel a zvedající se peřina už asi nikoho neberou

95
Micka/XX
Reagovat

Možná že Nikovi zas ruply nervy a hodil po Nele něco víc než zmačkaný papír.

96
Adéla
Reagovat

93 -anjo, tohle si chlapi pamatujou! /Co měli koupit v sámošce zapomenou hned./

97
Elko
Reagovat

95: :D hm… to by Nela možná ukázala aj nejaký nový výraz ksichtu.

98
anja
Reagovat

jinak teda Vlado mě furt baví…. furt a neustále :) dokonce mi začíná i ten jeho hlas připadat tak jakože ne už jako drtič odpadu, ale jako klasický „sexy chraplák“. Na kameru přijde pořešit jak to zase dopadlo jinak než on si myslel a že asi nemá smysl si vůbec něco myslet :)

V ukázce zřejmě nabízí svou neodolatelnou squaw Martinovi a Martin k jeho lítosti tuto nabídku kvalitního sexu odmíítá. Doufám, že Vlada brzy vysvobodí zásah shůry a Terezu vyhodí za porušení nějakého pravidla. Eventuelně by ještě Tereze mohla přijít obsílka k soudu bo tak něco, protože jinak nemá Vlado šanci se Terezy zbavit, když ho žádná z holek nechce :)

99
Thybaumont
Reagovat

:-D jdu škrábat brambory

100
Macík
Reagovat

91) anji, já ty fotky nijak neštudovala, páč holek jitrničky a nafouklá bříška jsou patrná, jak píšeš, ze záběrů :-DD… jinak mne ještě napadlo, jestli netrpí třeba podvýživou, ta se také vyznačuje vypouleným břuchem, ale kluci mne vyvedli z omylu komentářem *žerou víc jak my* :-DD …a Nela, pokud nebude ten svůj super kakáč posilovat, tak bude mít jednou óbr klepavou řiť…

101
Micka/XX
Reagovat

98 – Anjo, Vlado nakonec svým vlastním rozumem došel k naprosto správnému závěru – nejlíp si nemyslet nic. A zřejmě ti stačí sexy tón jeho hlasu, nebo mu vážně rozumíš?
A Tereza – z drsoně se nám mění v slzavé údolí – jedno horší než druhé.

102
Macík
Reagovat

98) hmm, Vlado má krásná perá…*líbací* a zajímavý kukuč, né teda ten vybulvený, ale když nahodí ten ironický s přivřenýma vočima, tak se mi i líbí :-D

103
Sumec
Reagovat

No, já mám spíš problém s dešifrováním mluveného slova od rétora Brumly než od Vlada. Holt každý chytáme jiné frekvence

104
anja
Reagovat

100 Macík :)) jo „žerou víc jak my“ bylo dokonalé a dojde i na řešení přesného počtu kuřecích stehýnek :D se těším na večer

99 Thyi :)) ty mě máš asi dokonale přečtenou, když víš, že brambory ve slupce nemám ráda….. to je milé ;-)

105
anja
Reagovat

101 když mluví na kameru tak nemám problém s nikým, ale když se baví v hloučcích tak to problém je, to místy nerozumím

102 Macík, mě baví i ty jeho vybulvené :D, za to blahořečím Nelu, páč Vlado je dělá jen na ni :D

106
Hooper
Reagovat

Upoutávka viděna. Tak nevím, jsem zvědavej.

107
Macík
Reagovat

105) to je fakt, Vlado nepobírající Neliny *argumenty* se nejprve vybulví a poté přichází ten *ironický kukuč* provázený pokřiveným úzměvem, který baví mě, páč mi v tu chvíli malinko připomíná Yula Brynnera :-DD

108
Macík
Reagovat

103)…:-DD no jo brumla, ten sotva brumlá v oblíbené poloze na krovkách :-DD… ten kubánské kořeny nezapře :-D

109
Arianna
Reagovat

To me bavi – Thy nabuzeny tim, ze anja by i ozelela tolik obdivovaneho Nika, sel skrabat brambory pro anju :))) Dokonce si vymyslel i jeho vyhazov! Ted uz vsichni vime, ze Thy prakticky nevyjizdel na Nika, on vyjizdel po anje! To se mi ulevilo! Long live Nik!

110
Sumec
Reagovat

109 – spíš konspirační teorie forever! :DD

111
klára
Reagovat

já myslím, že to s tím nikem v upoutávce by mohlo být i to, že jim řekl o té své minulosti a že když ho zavřeli do toho vězení, tak přišel o všechno nebo tak něco. a oni s ním budou soucítit a proto tam bude ta objímačka a zhrzená nela… nevím, připadá mi to pravděpodobnější než to, že půjde domů.

112
Juchna
Reagovat

Ta upoutávka se mi zatraceně nelíbí! Taky mě napadlo, jestli třeba na Nika někdo nevytáhl jeho minulost a on jim pak povyprávěl nějaký příběh, který skončil slovy „prišiel som o všecko.“… Ale moc tomu nevěřím. Já se dneska fakt bojím! Říkala jsem sice, že mi je už jedno, kdo vypadne, ale myslela jsem KROMĚ NIKA samozřejmě! :-(

113
Juchna
Reagovat

111 – ha ha, koukám, že nejenom já se už chytám každého stébla :-)))

114
klára
Reagovat

113 – a já pročítala pečlivě celou diskuzi, jestli to tady už někde nezaznělo a zrovna když to odešlu, tak minutu po mně úplně identický názor, dobrá náhoda .))

115
Macík
Reagovat

nahoďte odkaz na tu upoutávku s Nikem, prosím :-D

116
Adéla
Reagovat

Fakt je, že je středa a od středy nám vždy v sestřihu „nenápadně“ naznačují, kdo vypadne. Aby to těm pomalu chápajícím do pondělí došlo….

117
klára
Reagovat

115 – dole „příště uvidíte“
http://www.prima-love.cz/paradise

118
koc
Reagovat

112 – a pro by jim to nerekl nekde v sede ? .. ani to nemusi byt z dnesniho sestrihu ..

119
Valkil
Reagovat

111 + 112
Ještě že Vás mám! Já tomu pevně věřím, že to bylo něco takového. Vždyť přeci slova „přišel jsem o všechno“ by nepronesl, snad nikdo, kdo je vyřazenej!

120
Macík
Reagovat

117) dík

tak já nevím, ale dnes je středa :-D jestli je to upoutávka na dnešek nebo na zítřek, tak není přeci před vyřazováním …to by bylo v páteční upoutávce na pondělí, no ni ?

121
Adéla
Reagovat

117 – tak jsem na to koukla a je to nějaký divný. To vypadá jako když se stalo něco v Nikově rodině nebo tak. Podle toho jak jsou holky vyvalené…

122
Adéla
Reagovat

Nebo dostal Niko dopis, aby se všem svěřil se svou minulostí a on jim pak vypráví dojemný příběh, jak přišel o všechno a musel chodit s chlapama…..

123
Macík
Reagovat

…koho Martin vymázne, to netuším, ale koho určitě NE…kolegu Tomáše :-DD…ale vzhledem k tomu, že se Nikola včéra před Martinem natřásala celá nabitá testosteronem, je zde možné ohrožení Nika, pokud si Martin vybere právě ji, nekonfliktní usměvavou, jak ji Niko Martinovi věrně popsal, kdo ví ??? :-D

124
Elko
Reagovat

Hm… je to divné, pochybujem, že Slováci by boli o takejto veci ticho (žiadna upútavka s Nikom, ani info v bulvári).

125
Adéla
Reagovat

123 – to je přesně můj názor, ono tam není z čeho vybírat

126
Macík
Reagovat

125) hm, je to nasnadě :-D

127
Evka
Reagovat

Ahojte!! Prosím vás, co se děje??? Vypadne Niko?? Proboha proč, nic neprovedl!!! Dnes mi nějak není moc dobře a tohle…netuší nikdo víc? Jdu se podívat na ukázku..

128
anja
Reagovat

122 :D anebo tam prostě jen chlapi hráli kuličky a Niko prohrál – „přišel o všechno“…… a holek vyděšený výraz s kuličkama vůbec nesouvisí

129
Adéla
Reagovat

127 – asi nevypadne, spíš na něho štáb vytáhl něco z té gay minulosti nebo je to nějaká úplná blbost jako vždy

130
MajaK.maja
Reagovat

Dokoukávám zpětně pondělní díl a jak reakci na Janiny číčoviny, které jí jdou z pusy musím říct, že mi Vlado připadá čím dál hezčí. Má pěkný oči i celkově obličej a je celkem sexy. Některé (ty dvě) dívky tam jsou opravdu neskutečně namyšlené a vůči těm borcům se chovají tak nadřazeně, že to je až neuvěřitelný, až je mi jich líto…

Ukázka s Nikem je fakt zvláštní. Přispěju do seznamu teorií… řekla bych, že mu přišel list, že mu vyhořel byt, v řadě jsou proto, že jim ho čte, objímají ho, aby ho utěšili, že přišel o všechno… Doufám, že se mu, ani nikomu jeho blízkému nestalo nic špatného… je to miláček :-)

131
MajaK.maja
Reagovat

128 – he he, kuličky, paráda ;-)

132
Evka
Reagovat

Holky, jste zlatíčka, umíte utěšit…ale nene, ta ukázka je podle mě naprosto jasná..Niko se loučí a objímá se, jde domů…Takto by podle mě kdyby tam zůstal ho neutěšovali! Ale je to jen můj názor, kéž bych se pletla…

133
RAINMAN
Reagovat

71 – Odepsali mi z Primy, ať sem klidně hodím odkaz na onu petici, ale až poté, co Niko oficiálně vypadne.

Nechci je zbytečně dráždit (a pokazit si to u nich), takže budu toto jejich přání respektovat. Děkuju za pochopení.

134
MajaK.maja
Reagovat

132 – já myslím, že kdyby měl jít Niko domů, že by to nějak naznačili. Když vyrazili Zuzu, taky předtím napsali, že nečekaně odejde jeden ze soutěžících… to bude spíš fakt něco mimo HP nebo fakt nějaká blbina!

135
Evka
Reagovat

134, kdyby to nebylo na konci ukázky, tak bych ještě věřila..ale tady to podle mě není umění střihu, ale jasná rozlučka, nevypadá to na utěšování:-((

136
Adéla
Reagovat

132,134 – no ať nás zbytečně nedráždí! Sáhnout nám na méďu to už by byl vrchol. Snad bych se po vzoru XMANa přestala dívat!

137
Evka
Reagovat

136, pro mě fakt poslední kapka by to byla..Snad možná ani ne, že oni ho vyhodili, třeba kvůli něčemu musel sám odejít..nevím, ale nevypadá to dobře!! Ale včera nic nenaznačili na konci dílu..nic takového!!

138
KayKay
Reagovat

132: No, podle mě tam co se týče emocí holky všechno dost hrotí, takže je možné, že je to úplná ptákovina :) Prostě ho tam musí nechat, je to takové zlatíčko ;)

139
Juchna
Reagovat

136 – To teda jo! To by byl vrchol všech vrcholů!!!! Méďánka nééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

140
Evka
Reagovat

Takhle dokolečka dokola stáli u Zuzy, když nečekaně vypadla..samo, že to můžou nastříhat jakkoliv, ovšem v poslední době nám to dopředu servírují až přehnaně jako pro blbce, kdo vypadne a tak…připadne mi to jako se Zuzou, taky jsme věděli, že půjde..bohužel..

141
Macík
Reagovat

U těchto *názorů* jsem se včera bavila :-D

Nela ke klukům :
…*my bysme vám chtěly říct, že si myslíme, že sme holky*
…*křičíte na nás, jako dybysme si byli všichni rovni*…

Nela k Vladovi :
…*dyž ti nadám, tak OK, ale ty mi nemůžeš říct, že jsem „pí.ča“, ale to seš ty…si „křupan“*…
…*neskač mu do řeči*

Jana :
*vy se nechcete vžít do naší kůže*

Brumla:
*oni sem přídou a hrozně se divijou, že po nich někdo chce sex*

142
KayKay
Reagovat

141: Nádhera ;D A cítím v kostech, že dnešní díl bude taky podařený. Ty ukázky a cokoliv Rocky řekne je perla ;D

143
Macík
Reagovat

142) :-DDD *halóóóó*…v to doufám :-D

144
Juchna
Reagovat

141 – :-DDDDDDDDDD

A ještě Nela:
„My jsme mnohem citlivější. NIKOLO BUĎ TICHO!!!“ :-DDD

145
Evka
Reagovat

142, podařený nebude, pokud Niko vyletí, a ještě tak nečekaně..
A ten nový mě tedy moc neuchvátil..

146
Macík
Reagovat

Evko, nesmutni předem :-DD nic není jistý…slovy Nely…nemluv hups, dyž si neskačila…

147
MajaK.maja
Reagovat

Pro mě byla unikátní taky hláška Nely směrem k Vladovi: „Takže já obhahuju nás za to, že vám vadí, abysme se urazili. Stačí ti to takhle??? Teď už sem to řekla dobře????“ :-D Dívenky občas rychlejí mluví než jim šrotuje mozeček :-)

148
KayKay
Reagovat

Podařený, co se týká hlášek. Na Nika ať nám radši nešahají ;) Vyhodit Nika by byla blbost i kvůli sledovanosti, protože je nejenom sladkej, ale dobře se na něho dívá. Tím by byli sami proti sobě, určitě ho nevyhodí. Hlavu vzhůru a uvidíme, jak se to vyvrbí.

149
Evka
Reagovat

148…mohlo se u něj něco stát…třeba doma, úmrtí, nevím..ale jentak ze srandy to tam není! Kdyby se něco stalo a zůstal by, tak ho obejmou holky..ale dává si tam ruku s Vladem, jakoby fakt pápá

150
Macík
Reagovat

dobrá hláška byla i od Nikol : *ve wikipedii nepsali, že tahle hra je o sexu*

151
MajaK.maja
Reagovat

Niky mám ráda čím dál víc, i proto, že už tolik neřeší jako na začátku. Je fakt sluníčko, s Nikem jim to moc sluší a myslím, že by měla vyhrát ona.. nejlépe s Nikem samozřejmě :-)

152
anja
Reagovat

149 EEvkaa! nešil! úmrtí?… to už je hardcore… nakonec se z toho fakt vyklube nějaká číčovina

„přišel o všechno“ – tak třeba mu Brumla schoval kufry!

153
Macík
Reagovat

151) to jo, ale řekla bych, že se Nikol líbí spíš Martin…

154
Macík
Reagovat

152) :-DDD

155
KayKay
Reagovat

149: Ruka s Vladem je fakt, ale zase Niko se netvářil překvapeně nebo že by se mu aktuálně stalo něco tak zlého. To jeho „Přišel jsem o všechno“ je spíš jako by mluvil o něčem, co už bylo. Možná, že se fakt vytasil se svojí minulostí, jak už tady psali dřív. Nemůžou ho vyřadit. Btw, to se mi jenom zdá, nebo si štáb mění pravidla jenom tak? Třeba jak jedna holka letěla za šeptání a včera Nikol taky šeptala a v pohodě.

156
Macík
Reagovat

…*přišel o všechno*…nebo se Nikča odstěhovala na cimru k Martinoj…

157
KayKay
Reagovat

Nebo mu někdo vyžral ledničku, asi nějaká baba, když je tam pomlouvali, jak jsou nenažrané. Dramatická hudba, Niko otevře lednici, ta je prázdná, tak si zavolá všechny ven, vyšetřuje kdo to byl a řekne jim, že přišel o všechno ;D

158
Wanna be your monster
Reagovat

Nevím, myslím, že Nikovy minulosti se ta ukázka netýká, to by nebyla Nela tak vyjevená. Myslím, že to lidi v hotelu o něm ví, Nela přece i říkala něco jako jako – s postaveným se nechá fotit, ale tady si nemůže kalhoty sundat.

159
Elko
Reagovat

Nikča dnes dostane facku od Nely!

160
koc
Reagovat

159 – kde ta infa porad vyhrabavas ? :o

161
Macík
Reagovat

dneska budou lítat perly :-D :-D

…to věděj všichni, že přibraly, jenom voni ne, dyť jenom žerou a jenom se váálej…a ještě si daj dortík, druhej dortík…hranolky hurááá…

…Nikol stejně všechno sežere, tak proč se ptá…

…Natálka je krásná, jenom ti přihrála prdel a máš tam celulitidu…

…Nela je dobrá, má větší kozy, má větší prdel a stehna se jí šoupou o sebe…

:-DDDD

162
KayKay
Reagovat

159: Drsné! Jako Nela není Miss Nejlepší Kamarádka nikdy, ale až tak?

163
Macík
Reagovat

162) však flákla jednu i Leovi :-D

164
MajaK.maja
Reagovat

153 – dokoukala sem ten včerejší díl, ale nepřišlo mi, že by se jí nějak extra líbil, jakože by Nika kvůli němu vyměnila. Prostě na něj byla milá, jelikož je fakt sympoš :-) A i se dá na něj koukat, ale Niko je stále king (málem sem napsala kong :-D)

165
MajaK.maja
Reagovat

159, 162, 163 – Nela má opravdu zvláštní zvyky, násilí, řvaní na ostatní, vulgární nadávání, patrně pozůstatky výchovy, což není její vina, ale dá se s tím něco dělat, a to, že to nedělá už její vina je.

166
Juchna
Reagovat

Že by Nela nezvládla frustraci z toho, že ačkoliv je tam přece ze všech „nejkrásnější“ a „nejčarovnější“, ani další nový sameček ji neobdivuje, zatímco Nikolka se líbí všem? :-)

167
Elko
Reagovat

160, 162, 165: ale bude to asi len taká menšia facka s dodatkom:
“…a jak to, že jsi mi neřekla, ty hajzle, že jste se včera zde na terase líbali?”

Asi obe chcú Martina pre seba :)

168
Macík
Reagovat

164) já ti nevím, ale mně se zdála trošku jiná…uculovala se tak nějak jinak, než obvykle…ale je to jen dojem…uvidíme :-D

165) jestli byla Nela týraná, většinou to zanechá stopy na celý život a těžko s tím něco udělá…navíc to samé může aplikovat na ostatní a nepomůže ani psycholog…

169
KayKay
Reagovat

167: Martin je sympaťák, to jasně, ale měnit Nika za něho? To by byla Niki mimo ;D

162: Možná to s Leem bylo v rámci nějaké skryté S&M předehry ;D Že by to zkoušela i na Niki, když ji žádný chlap nežere? ;D

170
Macík
Reagovat

169) mně nepřijde, že by Niki toužila po Nikovi, ten vztah je spíš kámošský…ale Martin se jí zřejmě líbí, to nakonec uvidíme dneska, páč jestli se Nikča zpumprlíkovala, hodila s Martinem líbačku, za což jí Nela jednu flákla :-D…tak budeme moct zítra špekulovat, zda-li tohle sblížení nebude nááhodou počátkem méďanova konce v ráji…

171
Adéla
Reagovat

Nikola s Martinem flirtovala a Nela z něho byla taky hotová, protože když už ta se na někoho směje – to je vrchol. Ale já se jim nedivím v hotelu až na Nika není z čeho vybírat a Martin není k zahození. Nějaká love story už by mohla být…..

172
Hooper
Reagovat

Tak na fb to komentují slovy „Dnes Niko naberie odvahu a postaví sa zoči-voči svojej minulosti!!!“. Nejspíš tedy nevypadává.

173
Adéla
Reagovat

172- to se dalo čekat, že to na něj vytáhnou. Takový materiál si štáb nenechá pro sebe. Hlavně, že je všechny svolali ke kulatému stolu a Niko se musel trapně zpovídat. /asi/. No a pak už se nedivím, že Nikča začne balit Martina….

174
Macík
Reagovat

172) to by možná odpovídalo, páč jestli ho v USA básli, tak mu napařili i mastnou pokutu a jestli měl právníka ?…mohl přijít o prachy, o kšefty, o dobrou pověst…tedy téměř o všechno…

175
MajaK.maja
Reagovat

167 – tak to jo, oslovit kámošku „ty hajzle“, to není až takový přečin :-)

168 – No já si právě myslím, že je spousta způsobů, kterými se člověk může vypořádat se vším možným ze svojí minulosti, i když je pravda, že „nikdo z nás nezažil to, co Nela“, ani já ne, proto se do její situace nedokážu vžít a představit si, jak bych se s tím vypořádávala já sama… přesto sem přesvědčená, že to možné je…mimochodem, kde se vzala ta informace, že byla týraná? To někdy řekla nebo někdo z jejích příbuzných??

176
Anonymní
Reagovat

Taky může mít Niko nějaký finanční problémy a přišla tam na něj do hotelu obsílka, nebo nějaký zatykač, třeba za exekuce, no bůh ví, jak to bude. Ale vypadá to fakt jak nečekaný odchod

177
MajaK.maja
Reagovat

176 – nevěřím, že to bude odchod, minimálně Niky by přitom hodně nahlas brečela

178
J.
Reagovat

Třeba už je Niki tak emočně vyšťavněná po tom měsíci a půl tam, že ani brečet nebude… No ale jak známe střihače, většinou to bývá jinak než to vypadá. A nebo ne?

179
Hooper
Reagovat

175: Nela říkala, že otčím ji bil.

180
Macík
Reagovat

175) já ti ani nevím, kde se ta informace vzala ?
…jinak já jsem pracovala s kolegyní, kterou týral otec, honil každou chvíli celou rodinu se sekerou v ruce, když byl nalitej…můžu ti říct, že ač dochází jak k psychologovi, tak k psychiatrovi, nepomáhá nic…došlo to tak daleko, že přišla o práci a nikde nevydrží, páč nedokáže s nikým vyjít, neuznává autority (což není zas tak špatné), věčně naštvaná, řeší neřešitelné a místy je až agresivní a pak lituje všeho, co udělala špatně, ale posléze to udělá zase, ačkoliv ví, že je to špatně…prostě bludný kruh a celá Nela…

181
MajaK.maja
Reagovat

180 – existují i alternativní způsoby řešení takových situací, ne jen lékaři, ale to nechci odbíhat od tématu… každopádně je jisté, že v mnoha věcech ani ta Nela za to nemůže, jaká je. Mě jen štve, že ona to ví a stejně se nesnaží s tím něco dělat, pracovat na sobě nebo se soustředit na to, jak se ona chová k ostatním, ne pořád jen, jak jí všichni ubližují.

182
anja
Reagovat

175 Nela určitě „týraná“ v pravém smyslu nebyla, kde se to vzalo, proboha? Nela jak jsem si všimla, nemá problém někomu vrazit facku. Facku od ní chytl Leo i Niko, a ikdyž to bylo při nějakých rádobyerotických hrách, připadalo mi to hnusné….. nesnáším tyhle typy a znám jich pár takových. Dokonce mi Nela připomíná jednu spolužačku z gymplu. I vzhledem. Ta sice nebyla furt taková na vše nasraná, byla to občas pohodová holka, ale to, jak má těžký život, jsme měli na talíři celá třída furt.

Když dostala menzes a bolelo ji břicho, okamžitě to musela vědět celá třída včetně kluků. Párkrát přišla i s monoklem anebo s modřinama, její otec ji taky občas seřezal, ale to proto, že ho absolutně odmítala respektovat. Když v 16 chodila domů nad ránem, to je jasné, že se to rodičům nelíbilo. A tak jak ona ty facky inkasovala, neměla je problém i rozdávat. Já jsem třeba z ní přímo měla strach a vyhýbala jsem se konfliktům s ní.

Dodneška je taková hysterka, ani na srazy nejezdí, protože je rozhádaná s půlkou třídy. Postupně jsme ji všichni nějak poubližovali :) když byla mladá, byla to na první pohled hezká malá drobná blondýnka. Dneska je to tlustá stará furie s obřím zadkem.

183
Macík
Reagovat

181) hm, jasně, kdyby chtěla, tak by na sobě pracovala, ale to od Nely fakt neočekávám už jen proto, že jí stačí ZŠ a její zájem je jediný, jak uvádí na svém profilu *být bohatá a nic nedělat*…přesto nedokážu pochopit její matku, která přistoupila na to, aby cizí slabošský hovado bilo její dceru ???

184
Evka
Reagovat

Jinak na ofic. stránkách v diskuzi o novém dílu se píše, že na slovenském FB se píše, že Niko vypadne tento týden při párování:-)..nevím, zda je to plk, ale…

185
Macík
Reagovat

182) no a nebo je natolik rozmazlená, že i třepnutí přes prdel považuje za týrání :-D …moncl už bych zařadila do oblasti nad rámec běžného výchovného plácnutí :-D

186
Macík
Reagovat

Evko, klííííd :-D

187
anja
Reagovat

185 Macík, no kdyby ji otec neřezal, že chodila s jelitama na zadku, byla by tenkrát v 16 v pasťáku

188
Thybaumont
Reagovat

no tak vypadne…ruku na srdce, stejně je tam zřejmě ten nejslabší.

189
Macík
Reagovat

187) já osobně nejsem zastáncem *řežby* :-D mám pocit, že stejně nic neřeší…sice neskončila v pasťáku, ale jak píšeš, je a bude neustále *ublížená*…nakonec často okolí přesně neví, co se v takové rodině všechno děje, páč za zavřené dveře nikdo nevidí a často funguje *co se doma uvaří, to se doma taky sní*…

190
Macík
Reagovat

188) no jo, ale je to ňuňáček hezkej :-D

191
Evka
Reagovat

188, Thy..prosím tě, nač je tam ten tajtrdlíček Tomáš?? Prdlíkuje tam, navíc Niko alespoň roztomile mluví, u Tomáše neshledávám nic, proč on by měl zůstat dál a dál. Navíc, co tak čteš není ani Tomáš celkově oblíben, Niko určitě víc..Nejslabší teda určitě ne!

192
MajaK.maja
Reagovat

182, 183 – právě, že pár facek sme určitě někdy dostali každej, záleží na tom, co si z toho kdo vezme. Někdo si řekne „Aha, asi sem to tentokrát přepískla, dám si příště pozor“ a někdo zase „Tohle si nezasloužím, seš hajzl, že mě bezdůvodně mlátíš a týráš“. Ale v žádným případě jí nechci křivdit, opravdu „nikdo z nás neví, co Nela v životě zažila“! Vzhledem k jejímu chování v HP bych ji však tipovala spíš na ten druhý případ a na podobný typ, který popisuješ ty, anjo.

193
MajaK.maja
Reagovat

188 – Thybaumont: jak můžeš být tak krutýýýýýýý!!!!! :-)

194
RAINMAN
Reagovat

178 – Ano, většinou tomu tak je. Ale někdy to dopadne přesně tak, jak to 95 % diváků pochopilo na základě odvysílané upoutávky.

195
MajaK.maja
Reagovat

191 – přesně tak a i holky v hotelu ho mají rády!!!

196
Macík
Reagovat

abych řekla pravdu, mně se vzhledově líbí pouze dva z hotelu, a to Leo a Niko :-D a když odhlédnu od všech rušivých elementů, tak ještě Vikouš… jinak mne nezaujal ani Martin, páč se mi nelíbí jeho gzicht…

197
J.
Reagovat

194 – To je taky fakt…

198
MajaK.maja
Reagovat

194 – právěže překvapení už asi nikdo opravdu očekávat nemůže. Ale to by nás vypekli, kdyby to tentokrát bylo jinak než si myslíme! ;-)

199
Beruška bez teček
Reagovat

Škaredé dětství Nelu prostě neomlouvá. Každý máme něco, čím bychom mohli omlouvat to, že se chováme jako agresivní hovada. Nela je sprostá, jednoduchá, arogantní, nevzdělaná, agresivní a urážlivá ženská a dětství s tím má pramálo společného.

200
Valerie
Reagovat

Já jsem asi úchyl, mě Vladův chraplák připadal sexy hned od začátku, jen je škoda, že nemluví třeba maďarsky nebo tak něco, aby mu nebylo rozumět.

A jestli vyhoděj méďu… tak jediná klika, že to sleduju na pracovním notesu a nemůžu ho tudíž fláknout z okna. :)

201
Macík
Reagovat

200) :-DDD…šla bys do náhradovky :-D

202
Ludmila
Reagovat

196- já mám slabost pro Nika, leo se mi nelíbil, Vikouš má něco do sebe a pokud jde o postavu líbí se mi Vlado (vysoký a žádné přehnané svaly)

203
Beruška bez teček
Reagovat

Nela vs. Nikola a jejich poslední hádky. Myslím si, že ze strany Nely jde o žárlivost. Na Leovi si ověřila, že je mnohem víc žádoucí, krásnější a sexy než Niki a teď se dozvídá, že Leo byl jen statistická odchylka a většina chlapů tíhne k Niki. Není divu, je příjemná, přátelská, otevřená a milá (ok, je lehce tupá, ale to ti chlapci také).

204
MajaK.maja
Reagovat

196 – mně se Leo moc nelíbí, má oči blízko u sebe a malej nos, ale líbil se mi chováním, takže jako celek by šel. Viktor občas vypadá hezky, když necení zoubky a nejsou mu vidět bradavky :-) Niko bez komentáře a ten novej celkově taky dobrý. Tomáš není můj typ, ani Rocky, ale nikdy bych o nich nemohla říct, že jsou škaredí. A Vlado… čím dál lepší, no :-)

205
Macík
Reagovat

202) Vlado mi přijde trošku *kolohnát* :-D ale líbí se mi jeho určité partie :-D

206
Ufonka
Reagovat

Teď jsem skoukla včerejší sestřih. Pobavila mě Nikča s líčením noci se strašením. A pak bylo moc hezké líčení kluků Martinovi, přišlo mi objektivní.
Jsem moc zvědavá co se bude dít s Nikem, každopádně se zdá ze sympatie Niki a Martina jsou vzájemné.

207
Beruška bez teček
Reagovat

Mně se z kluků nelíbí ani jeden, já potřebuji „inteligentní jiskru v oku“ a tu bohužel nemá ani jeden z nich.

208
Macík
Reagovat

204) týýjo…tobě se taky nelíběj jeho bradavky ??? :-DD

209
Macík
Reagovat

207) tak inteligent s jiskrou ve voku se asi těžko přihlásí do RS :-DD …

210
anja
Reagovat

191 Evka, jo Tomáše bych taky oželela…. ale lepší by bylo, kdyby se podařilo rozdělit ten zamilovaný, eehhrr zasexovaný pár a odstřelili by Rockyho. Věřím tomu, že by opuštěnou Natálku s radostí okamžitě adoptoval další nějaký nadržený samec

211
anja
Reagovat

207 Ber, a Hororová jiskra v oku Tomáše by ti nestačila? :D

212
Macík
Reagovat

211) :-DDDD

213
Beruška bez teček
Reagovat

211 – no stacila….na to, abych ho oblekla do klauniho oblecku a nechala ho strasit male deti :-D

214
MajaK.maja
Reagovat

205 – Macík: mně se taky líbí jeho zadek!!!!!!!!!§ jestli teda to jsi myslela jeho partiemi :-D já sem na zadky trošku ujetá :-)

207 – Beruška: tam se asi těžko inteligentní jiskra dá projevit a kdo ji projeví, balí se. Většina těch kluků mi nepřijde hloupých, ale záleží na tom, co přesně myslíš tou jiskrou .-)

208 – Macík: já sem si toho sama nevšimla, až když to tady začali někteří psát a joooo, má je fakt divný. A novýmu Martinovi sem hned koukala na bradavky a pěkný, jen mu trochu stály, ale to asi bylo tím rozrušením ;-)

215
Valerie
Reagovat

Leo se mi nelíbil, je takovej moc kulatej. Vlado u mě dobrý vzhledově, jenže na neandrtálce jsem asi moc zhýčkaná evropskou civilizací. Ten novej mě nezaujal, ale třeba bude v pohodě. Viktor je moc tintítko a určitě by měl pokaždý lepší make-up než já, to by mě znervózňovalo. Tomáš je antisexy. Brumla je taky moc kulatej. Takže zase mi vychází jen méďa. Jak to ten kluk dělá…? :D

216
Beruška bez teček
Reagovat

209 – njn jsem náročná….vždy si vzpomenu na kamarádku, která svého času chodila se sexy číšníkem a ted cituji: „Sex je geniální, kdyby si jen po tom nechtěl povídat.“

217
anja
Reagovat

208 :DDD jaaaj Macík, nezačínej s bradavkama, protože tady zas někdo vytáhne na jeho obranu tu gynmastitidu :)))

a mimochodem, zkoumala jsem to podrobně, Viktor ničím takovým netrpí !!!! On je má ty bradavky jen prostě tak nešťastně uložené blízko u sebe…. On je ta trochu celý připosražený, to jsem ho zkoumala zezadu při jednom záběru, má nějak divně u sebe i hýždě. Ale tak třeba ten jeho zlomyslný upíří úsměv se mi zase líbí :))

218
Beruška bez teček
Reagovat

214 – když se bavím s klukem tak potřebuji vidět, že mu podávané informace prokluzují mozkovou kůrou…..to se prostě pozná u kluků i u holek z pohledu kterým se dívají.

219
MajaK.maja
Reagovat

217 – anja: :-D :-D chudák, tomu asi zvoní v uších… on má ty bradavky nejen blízko u sebe, ale i takový jakoby vytahaný.. jako by mu je někdo cucal, no, fakt to tak vypadá :-)

220
Valerie
Reagovat

217 – Jo, připosražený, to je to správné slovo. :D Jak tam zalehl Janu, to vypadalo tak divně, navíc nosí slipy.

221
Hooper
Reagovat

215: Vždy pravačkou?:-))

222
MajaK.maja
Reagovat

218 – tak zrovna Vlado na mě tak působí, ale je to můj názor, vidím ho jen v televizi a jen v sestřizích… nejsem schopná z toho udělat definitivní závěr o jeho inteligenci. a hodně inteligentní mi připadal i Romeo, i když někdy až moc prosazoval svůj názor, ale zas nevíme, kolik hodin předtím ho třeba prosazoval klidně, než mu ujely nervy a začal žvát :-)

223
Ludmila
Reagovat

tak třeba si tam Vikouš v rámci sado maso připíná kolíčky, no a jinak po pravdě mě se nelíbí prsa toho nového

224
anja
Reagovat

215 Valerie, Leo a Brumla kuulaateeej :))) jooo, to je přesně ten výraz, který mi k nim chyběl. Koukám, že máme podobný vkus :))) ale Vlada s e musím zastat, neandrtálec to fakt ne, takový jen tak trochu jungle man, tarzan, bo tak cosi, a to docela i můžu :)

225
Beruška bez teček
Reagovat

214 – Majo, mně právě přijdou všichni dost omezení v rozhledu, s kapánek menší slovní zásobou než bych čekala, ale může to být částečně způsobené střihem. A proti holkám jsou úplní Einsteini.

226
Valerie
Reagovat

221 – Aby to bylo jako od cizího? :D

227
Evka
Reagovat

Tak mně se Leo vůbec nelíbil, i kdyby chvíli ano, tak ty jeho řeči a samolibost, vůbec..Tak Viktor, jako o líbení nemůže být řeč, muž, žena, já si vždy pamatuju ty zuby a jdu si je hned čistit…Tomáš nee, ani ten nový teda na mě nezapůsobil. Rocky, přesně jak říká anja, už se přesexoval, pryč s huhláním a šup kam Natálka??? A jak jsem psala, docela mi vadí, jak Nela uráží Vlada!! Já na něm nic tak arogantního nevidím, to víc na ní…a někdy mluví rozumně a nebojí se!!

228
Valerie
Reagovat

224 – Koukám že už asi jo. :D No máš pravdu, že s Klaudií se Vlado bavil v pohodě, tak třeba nebude tak strašnej. Ale stejně by to nefungovalo, já nevynikám dochvilností. :D

229
MajaK.maja
Reagovat

225 – Beruška: v tom máš naprostou pravdu s tím srovnáním s holkama, krásně to řekl už ze začátku Leo „Pokud tady z nějaký holky vypadne něco inteligentního, je to Klaudia“ :-) Proto taky nechápu, že se ty holky (některé) na ně tak povyšují, ale asi je to spíš tím, že z nich mají komplexy, že jsou chytřejší (kluci)

230
MajaK.maja
Reagovat

227 – Evka: to právě Nelu na Vladovi štve, že on totiž z ní není posranej!

231
Beruška bez teček
Reagovat

229 – Majo, já si myslím, že si holky absolutně neuvědomují svojí jednoduchost. To jak se chovají ke klukům přičítám jejich věku v kombinaci s určitou „vztahovou“ rozežraností, kdy mohou mít na koho si ukážou (v soukromém životě).

232
Sumec
Reagovat

Ženský no fujtajksl, už zase ty bradavky? :DDD v životě by mě nenapadlo na chlapovi zkoumat zrovna tohlencto

233
Beruška bez teček
Reagovat

232 – Sumec to máš jako „Hele koukej, Máňa má na čele nechutnýho beďara!!“ Koukneš se a od té chvíle už nejsi schopnej koukat na Máňu, koukáš jen na její čelo.

234
MajaK.maja
Reagovat

231 – Beruška: nejspíš to tak bude
232 – Sumec: protože jsi muž…? .:-)

235
Sumec
Reagovat

234 – pohlaví tajím, sorry :D
I když, chápu, jakou jinou nestandartní část těla si tam veřejně odhalujou žejo

236
Hooper
Reagovat

„Máš tajnej úkol“..:)

237
MajaK.maja
Reagovat

Zajímalo by mě, kdo to tý Nelině vyžvanil… a to, jak to ušila na Niky bylo fakt debilní

238
Hooper
Reagovat

A Nela se konečně dočkala – mohla Vlada zmlátit.

239
J.
Reagovat

Nevím jestli jsem se nepřeslechl, ale řekl náhodou před chvílí Martin něco jakože se trochu zná s Viktorem? Mluvil sice o tom, kdo mu v Hotelu sedl, ale tohle znělo spíš jak když se znají i mimo HP

240
MajaK.maja
Reagovat

239 – oni se nějak můžou potkat, před nástupem do hotelu na jiným hotelu nebo v letadle a tak si myslím

241
MajaK.maja
Reagovat

O Tereze si pořád myslím svoje, ale v tomhle případě rande opravdu platilo „Moudřejší ustoupí“

242
Hooper
Reagovat

241: Jednoznačně. Chudák Martin.

243
J.
Reagovat

240 – Ale tak Vlado je tam kratší dobu než Viktor, tak to by měl znát spíš jeho…

244
Hooper
Reagovat

Oni tam můžou mít karty? Cywe, to mě překvapuje, když je to kontejnerovka.

245
MajaK.maja
Reagovat

No tak už to víme, co je to s Nikem, sláva. Jen nechápu, proč ho museli donutit tohle vytáhnout, je to ubohý… A snad mluvil pravdu, bo pokud lhal, je to ještě ubožejší… ale věřím mu ´:-) hi hi, já sem romantik

246
Evka
Reagovat

Aha..víme, co říkal Niko, kvůli čemu to celé bylo a nevíme jak to skončí…zda bude vyhozen.
A já snad nechci v žádném případě aby krom Nika vypadl Vlado!!

247
J.
Reagovat

Tak když ví Niki, že chce být Martin s ní, tak si bude chtít stoupnout za Vlada, aby šel domů. Otázka je, jestli je zas štáb nevypeče a neudělá třeba to při párování zase nějak jinak. Protože teď by si měly stoupat holky za kluky a poslední Martin s imunitou.

248
Lucas
Reagovat

Mně vadí čim dál víc to, jak vždycky před tim, než se něco stane, to vlastně celý vykecaj, tak víme, co bude dál.. to už mě pak nebaví na to koukat, když už vim, co bude..

249
J.
Reagovat

248 – Oni toho ale řeknou víc, než pak ukážou, protože by se tam všechno nevešlo… :o)

250
anja
Reagovat

248, 249 mně to nevadí, já to potřebuju aspoň dvakrát zopakovat :D

251
Thybaumont
Reagovat

Krásná historka, jeden člověk zařídil zveřejněním fotek, že půl roku byl ve vězení. Ach jo.

252
anja
Reagovat

to jak to tam Niko říkal, mně přišlo, že to neříká jim, ale nám tady………. každopádně to bylo uvěřitelné a maximálně dojemné….. tak! :-p

253
anja
Reagovat

241 Maja, v tomhle Tereza okej, souhlas, ale dneska jsem neskutečně trpěla, když byla v záběru. Ta holka je fakt odpudivá na pohled, strašná

254
Thybaumont
Reagovat

na bramborech se shodneme, ale na tom trumberovi ne… difný :-)

255
Thybaumont
Reagovat

tereza je světská, ta dikce, drzost, záliba ve všem třpytivém… klasická čůza na střelnici

256
Bobby Brown
Reagovat

255 – :-D
čůza na střelnici, tak to jsi mě rozesmál

257
Evka
Reagovat

254, huš furt s trumberou:-))
A, že teda Niko musel kápnout božskou, co kdyby Tereza kápla co brala, kde a kdy..a Nela taky, jak se jí žilo v Brně..
Takže pro mě, pro těch 5%, co jí to nedochází vše, vypadá to, že by to pro porušení pravidel mohl být vyhazov pro Nika?? Zpověď a hybaj??

258
Petra
Reagovat

246 – Evka nie si sama, ani ja nechcem, aby vypadol Vlado!! Nech uz konecne vypadne TOMAS!!! Zariadte to niekto!!!!

259
anja
Reagovat

255 fakt jo :)) na střelnici bychom se taky shodli

Martin jak z toho elegantně vycouval :D a chudák Vlado, ještě tři noci ho Netopýr nenechá spát :D……. brečím!!!

260
Evka
Reagovat

258, presně:-)), přesně táák, vždyť tam není ani vidět, nic tam nedělá, neřekne…Ne, Vlado se mi líbí, umí to celkem i natřít Tereze i Nele, nechci aby vypadl…

261
Hooper
Reagovat

251: A budou mu to všichni věřit. I když ta věta o půlročním vězení je pravdivá.

262
anja
Reagovat

257 Evka zas vytáhla další katastrofální teorii. Moje nervy!!! …….. Kolik jich ještě máš na skladě??? :))))))))…….Neee, Niko a porušovat pravidla? to nejde k sobě, tož neblbni

263
Evka
Reagovat

262, nee, to bych ti nechtěla dělat…no já spíš myslím, zda to, že to neřekl o tom, že se fotil s pimpulem a tak..i když právě kdyby on letěl kvůli minulosti, tak to by tam asi nezůstal nikdo…Možná Niki sama:-D a ptáčci venku!

264
Abigail9
Reagovat

217 – připosraženej :-)) A všimli jste si, že tím samým trpí i Tereza? Imrvére připoskrčená :-)

265
Elko
Reagovat

Nela s Niki dnes boli fajné :), dnes sa Nela dokonca usmievala, neviem asi jej už prepína z toho všetkého :)
Vyhodený by mal byť Tomáš, už povedal, to čo mal povedať a teraz je tam do počtu, chudáčik… ale Martin ho nevyhodí, lebo policajt. No keď sa vyjadril, kto z mužov je v pohode, tak hovoril o Nikovi, Viktorovi a Vladovi… tak uvidíme.

247 J: Niki si za Vlada nestúpne, lebo ona jediná sa neprihlásila, že by ho chcela vyhodiť.

Anja: ako by si zhodnotila Martinove bradavky? :)

266
Sami
Reagovat

Čtu zde ty komenty, ale nechápu, proč by měl Niko vypadnout? Za jaké porušení pravidel? Co bylo dřív,se přeci netýká HP?! Každý tam má nějakou minulost, ať už takovou, či onakou.
Zato Tereza by měla mastit domů!!! Stejně tam furt jen bulí, nebo je nepříjemná. Říkala, že by udělala cokoli, aby mohla jít. Tak stačí nějak porušit pravidla a může fičet Krasomila!!!

267
Sami
Reagovat

265- Jo jo, holky byly dneska fajn jak provokovaly kluky při cvičení.:-))

268
anja
Reagovat

265 Nela se tam chovala jako kdyby jí to tam všecko patřilo. Celý hotel, včetně Niki, Jany, Terezy, Martina :)) Jana byla taky fajná, chybělo mi její haalooo……. Elko :)) ale já jsem si dneska s bradavkama fakt nezačala :DD

269
RBCZ
Reagovat

179 : A ty se Nely otčímovi divíš? Já mít něco takovýho doma tak jí řežu vod rána do večera :-D

270
dessin
Reagovat

stejne tam o nikovi museli vedet, aspon nekdo. neni to tak dlouho co s nim mela Nela vystup a pak cetsou po schodech rika Niki „no, on nafoti nejaky fotky s nahatym -piiip- “ a niki na to „nerikej to, je to osklivy“

271
Hooper
Reagovat

270: Evidentně jí to během společného pobytu na pokoji řekl, aspoň tedy část

272
Hooper
Reagovat

269: Nedivím. Sem tam si říkam, jestli to ještě nebylo málo.

Přidat komentář