Panáček v reality show

Hotel Paradise (12.4.) Romeo je opět se svoji Julií, tedy Klaudií

13. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4112 w=420]

Stačí alkohol a z největších nepřátel Hotelu Paradise jsou takřka milenci :)

Dnešní sestřih z Hotelu Paradise bych označil za vatový. Byl plný natahovaných scén, o které věřím, že řada diváků ani nestojí. Stěžejní pro další dění v ráji byl návrat Romea ke Klaudii a odhalení Viktora (Gina či jak si teď říká) jako velkého hráče.

Nela se snaží o dort

Zbytečná epizoda v dnešním sestřihu. Nela se rozhodla dokázat (nebo tajný úkol od štábu?), že umí vařit a péct a že tedy všem udělá dort. Když však dostala ingredience na výrobu, tak jí to rozhodilo, že ji Niki s Janou museli dostávat zpět ze slzavého údolí do dominikánského ráje.

Dort nedopadl nijak slavně, ale všichni jej s radostí snědli a dokonce si i přidali než aby generála v podobě Nely znova podráždily.




Návrat Klaudie k Romeovi

Klaudie s Romeem to dnes rozsekli a oficiálně všem ohlásili, že se vrací k sobě. Janě to až tak nevadí, neb s Romeem si více lezli na nervy, než že by jim jejich partnerství fungovalo. V pozici nešťastného kůlu v plotě zůstal Tomáš. Tomu se u žen v Hotelu Paradise opravdu nedaří a z mého pohledu by nejlépe udělal, kdyby se obětoval a při dalším vyhnání z ráje dobrovolně odešel. Odešel jako zachránce Romea ze vztyčenou hlavou.

Uražený Romeo, eťe eťe eťe

Dnes Nela rovněž odhalila zbytku osazenstva, co se psalo v dalším dopise, který ji přišel. Tedy že Lenka je pomstichtivá potvora a Nela ohřála Leova krocana. Následná debata se vrátila k lehké rasistické narážce Nely vůči Romeovi z předešlého dne. Romeo se jako největší býk zabýčil a ne a ne, já tu omluvu nepřijmu. Eťe, eťe, eťe :)) Zkrátka debata zase o ničem.

Viktor a jeho hra

Jak bylo v sestřihu zmíněno, celé vzrušené debaty o Lenčině dopise, stejně tak následné omluvě neomluvě Romeovi se vyhnul Viktor aka Gino. Ten si jen v klídku seděl a poslouchal, co kdo říká a nijak se nerozčiloval, aby následně s Niki v soukromí rozebral, že tohle je vše jeho strategie a má všechny tam, kde chce mít, aby Romeo šel domů.

Něco mně říká, že Viktor bude skutečně dobrým hráčem v hře jménem Hotel Paradise. Pletu se? Jste jiného názoru?

Klaudie všem zpřeházela karty

Sestřih končí upoutávkou na další den, kdy Vlado jasně řekne, že vyřadí Romea. Křídla mu však v rozletu směrem ke Klaudii při dalším párování zastřihne sama Klaudie. Jen tak prohodí, že i jiní tu leží ostatním v žaludku, třeba Vlado :) Tím nejen jej dostala krapánek do šoku. Přeci jen, byla by to pro Vlada výhra, kdyby nyní vyřadil Romea, aby se dostal ke Klaudii, která by jej další týden rozhodně vyřadila? Není jednodušší vyřadit Tomáše, který nebude nikomu chybět?

Na co se v Hotelu Paradise těšit dnes večer

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 339
1
Adéla
Reagovat

Pěkný recap. Ještě k Vikoušovi – je to hráč o tom žádná, ale měl by si dát pozor na alkohol, protože svěřovat svou taktiku Nikole, je jako ji vyhlásit veřejným rozhlasem!

2
Michal V.
Reagovat

Niki malo resila imho… :-)

3
dishy
Reagovat

No hlavně si nemyslím, že Vikouš je až takový hráč, spíš poslouchá, přemýšlí a pak vyřkne, že vlastně díky němu je vše jak je a Romeo jde domů…Přitom neprozradit blbá Jana taktiku a nenastěhovat se Klaudie k Romeovi, tak by nebylo nic, jak chtěl…
Jinak jak jsme psala u minulé diskuze ještě…Tak jde vidět, jak se krysy srocují. Viz Natálie a notování Janě a perla na závěr, že jako hezká Klaudie je, to se musí nechat, ale ne zas tolik, aby z ní byl každý paf…Jde vidět, že leží v žaludku všem, že je hezká + chytrá a každý kluk to tam o ní řekl.
Nelino psychické zhroucení kvůli zakysané smetaně bylo efektní a perfektní…Vyloženě ji jednou vidím ve filmu typu Panic je na nic apod. :-D
A na závěr Řešička, která pomalu řeší všechno, akorát to poslední dny není tolik v sestřihu, ale nevynechá příležitost, aby někomu neřekla, jak se věci mají, nevyřešila vztah s Nikem a Viktorem, domluvila Klaudii ohledně Romea a podpořila Nelu, když jí dojdou ošklivé dopisy…Ale v momentě, kdy Klaudie vznese otázku, to fakt brečí kvůli dortu? (kterou předtím řekne i Niko), je okamžitě problém a Řešiččina perla, proč to Klaudie řeší, když to není její starost byla fakt dokonalá…:-)

5
Adéla
Reagovat

3 – Řešička je dokonalá od 1. dílu. Těším se co s ní udělá líbačka Viktora s Janou!

6
Macík
Reagovat

Tak nám v ráji zase přituhlo a zdá se, že staré pohodové časy jsou ty tam…komando N & N rozprášilo opozici a vzbouřenci, kromě cukríka a Klaudie, jsou zpět v týmu Nely :-D

Klaudie si dokázala „ne/takticky“ proti sobě poštvat milovníka brumlu, zamilovaného Tomáše a podle ukázky i zakoukaného Vlada…jj, v ráji prostě inteligence ani omluvy formou citátů nezabírají, větší váhu má *řeč těla* :-D alespoň brumla pro takovou omluvu neměl pochopení a z jeho univerzálního výrazu nebylo patrné, zda-li vzletná slova omluvy vůbec pobral :-D

Ani cukríkova taktika – „nadhledem“ – se neosvědčila, páč „být nad věcí podle Romea“ znamená…nechat se vyprovokovat a vyřvat si to z voka do voka tak s centimetrovou dimenzí :-D pravda, taky jsem čekala nějaké to zastání ostatních, když se Nela tak negativně vyjádřila, ale nikdo ani nepííp…ehm, teda kromě Nikol, ale ta to tentokrát zvládla bez řečí – pouhým „ty.ty.ty“ pohledem :-D

Z vyhrocené situace zatím nejvíc těží Jana s Vikoušem…Jana se jako kandidát na vyhazov posunula do pozadí, páč první dvě příčky jsou již obsazeny a Vikouš jako správný capo Gino Santangelo v šedé zóně podporuje hráče podle situace…hlavně ty, kteří jsou v momentální výhodě :-D

Moji pozornost, jako vždy, poutala kontroverzní figurka Nela, kterou kromě Romea, pravidelně vytáčí také štáb :-D netuším záměr s dopisy, ale jejich obsah dokázala podat tak dramaticky, že ostatní s Neluš nyní soucítí (na cukríka dlabou) :-D… nezklamala ani při „vaření dortu“ a předvedla slušnou psychózu plnou štkaní, škytání a fňukání až do stavu zfialovění :-D

Méďa,Tomík a Natálka se zatím vezou na vlnce silnějších hráčů a Vlado s poněkud vybulveným výrazem pozoruje dění…ale je fakt, že alespoň přihodil, do už tak vyhuštěné atmosféry, třaskavou historku :-DDD šikula …

Takže ohroženým kandidátem na vyhazov je „zatím“ s největší pravděpodobností Romeo…tak uvidíme ???

8
FF
Reagovat

Viktor je slizky cerv, hrac je jedine v tom smyslu, ze dokaze ovladat svoje emoce a do niceho se neplete. Vcera ale trochu ujel (mozna opravdu vlivem alkoholu) a mel nutkavou potrebu se pred Nikol vytahovat jak je genialni a jaky je frajer. Osobne si nemyslim, ze by ho nejak moc damska cast osazenstva zrala a lehce se mu muze stat, ze nekdy pozdeji zustane na ocet, pokud se slepici mozecek Nikolka vrati k Nikovi. I kdyz musim priznat, ze pri prvnim svem parovani vyuzil Nikolcinu rozpolcenost a naivitu velmi dobre

9
Jitka
Reagovat

Tak k rekapu, já si SUNíčko nemůžu pomoct, ale mně přišlo, že Romeovi vůbec nešlo až tak o to, že Nele na něho vybalila tu urážku jako o to, že se ho nikdo nezastal a že se cítil sám proti všem (i když teda Niki se ošklivě, ale velmi ošklivě podívala na Nelu). Navíc mi přišlo, že to chtěl celkem vysvětlit, ale holky ho vyloženě ukvokaly a nikdo ho nenechal domluvit, to, že to vzdal mi přišlo logický, vždy začal větu a už to bylo kvok, kvok, kvok… nechci se ho zastávat, ale mám poci, že principiálně mu šlo o něco jiného než bylo poté prezentováno dámami i Tebou.
Viktor jen plácá, nic moc nevymyslel, jenale velmi pohotově shrnuje to, co se v ráji stalo a pak machruje na kameru, ale o tom to taky je:-)

Reagovat

Jitko (9) i to je možné. Mně to vyznělo jako uražená Romeova ješitnost a just, že tu omluvu nepřijmu. Mohu se plést a tvá verze bude nejspíše reálnější.

11
FF
Reagovat

9 – 10 O tom jak to ve skutecnosti bylo se muzeme jen dohadovat, to co nam rezie predstavila byl jen sestrih, ktery bezesporu udelali tak jak se jim to momentalne hodi

12
Melanie
Reagovat

9 Jitka: To mi připomnělo, jak mě pobavila Nikol, když si několikrát (i na kameru) stěžovala, že Romeo nenechá nikoho domluvit a pořád skáče do řeči. :o)))

14
Adéla
Reagovat

6 – Macík. Směju se.

15
Adéla
Reagovat

7 – tak Lenka na chatu jen potvrzuje můj názor na Neluši. A vypadá to, že přijde čas a diváci budou hlasovat o tom, kdo z vypadnutých se vrátí zpět do hry.

16
FF
Reagovat

15 – pokud opravdu chteji nechat hlasovat divaky meli by to udelat brzo, koho potom bude bavit cekat nekolik tydnu, ney s eten, pro koho hlasoval opravdu vrati

17
Macík
Reagovat

14) smíšku :-DD

18
Lakaty
Reagovat

http://www.jenpromuze.cz/start/soky/10646-v-reality-show-hotel-paradise-je-gay-prostitut-kdo-to-cekal

Hmm, krásný chlap, příjemný člověk po všech stránkách, který dokázal své přednosti prodat za velkou louží. Páni, ale jak dlouho zůstane Nikolova třináctá komnata před jeho spoluhráči skrytá?
Jak na to zareaguje mužské osazenstvo a jak to vezmou děvčata?

Myslím si, že Nikův čas na vyřazení ještě nepřišel a Romeův taktéž. Však ti, co mají vliv na dění v hotelu si jistě nějak poradí. Hysterických scén na obou stranách začne přibývat. Zatím se krotí, ale časem to přestane být jen lehounká brnkačka.

19
anja
Reagovat

10 s tou omluvou Romeovi a Romeův just, že omluvu nepřijímá bych to viděla tak, že není povinnost omluvu přijmou. Můj děda mi vždycky říkal „chovej se tak, ať se nemusíš druhým omlouvat“ :) nechci tady nějak moralizovat, ať to zas nějak blbě nevyzní, ale fůra lidí si myslí, že něco prostě provedou, něco hnusného někomu řeknou, pak se za to jednoduše omluví a ten dotyčný je povinen tu omluvu přijmout a je to vyřešené a jede se dál….. ne, není to vyřešené, některé věci jsou prostě neomluvitelné, omluva to nespraví a když dotyčný omluvu nepřijme, tak je to v pořádku a odsuzovat bych ho za to nešla. Dotyčný přijal urážku, což je už tak dost……. Takže Romeo jestli tam plantal cosi dokola, docela ho chápu, a uražená ješitnost (malichernost) to nebyla, byl to až pocit ponížení si myslím.

!!! nezastávám se Romea, je to jen takový osobní pohled na situaci :)

20
anja
Reagovat

7 dobře, takže zase rozpor v tom, že někde na FB Lenčina maminka uvedla, že Lenka dopis nepsala a teď na chatu se Lenka k dopisu hlásí :D bože to je fám, že se mi z nich už točí hlava :))

mimochodem na tom chatu Lence pěkně nakládají, což se teda divím. A vyčítají jí, že to tam rozdělila na dva tábory. Probůh, vždyť by jí měli být vděční! Kdyby to tam lenka trochu nerozčísla tou káravou poznámkou směrem k Nikole a jejímu „opileckokurvímu tanci“, byla by tam doteď nuda až za roh…..

21
anja
Reagovat

18 brutální článek…. netušíte někdo odkud Nika z nějaké jiné RS vyhodili?

22
FF
Reagovat

20 – no to co rika Lenka v chatu bych nebral az tak moc vazne, pokud ten dopis napsala na popud rezie a ja tomu verim ani nic jineho rikat nemuze, problem je, ze stejne jako na FB, atk i na chatu lide moc veri tomu co v TV vidi a jsou presvedceni ze je to vse nehrane, nezmanipulovane a 100% autenticke

23
Melanie
Reagovat

Já jsem to asi nesledovala pozorně, ale bylo nám divákům někdy ukázáno, že Lenka založila a vedla druhý tábor? N+N se pořád držely stranou, s ostatníma se moc nebavily, pořád si něco samy dvě špitaly, tak přirozeně vznikly dvě skupiny – ony dvě a ostatní. A že Lenka založila „druhý gang“ tvrdily jenom N+N.
Tak uniklo mi to někde nebo to diváci vzali jako fakt jenom proto, že to N+N klukům cpaly do hlavy?

24
Thybaumont
Reagovat

no jo, nakládají:-) ale všimni si úrovně dotazů, ty nenávistné jsou psány tak, jako by to psaly všechny bývalé spolužačky Nely, jejichž vrcholem byla devátá třída :-)

25
Valerie
Reagovat

Nevím proč by musel Romeo přijmout omluvu, neudělá to už jen proto, aby ji zprudil. Nela si taky dělá co chce, baví se s kým ona chce a jakým způsobem uzná za vhodné, akorát jí sere, když to někdo nepovažuje za její privilegium. Prostě královna. :D Kdy bude Sarajevo?
Viktora za šedou eminenci nepovažuju, spíš za mrchožrouta.
Jsem zvědavá, co udělá v pondělí večer Jana.

26
FF
Reagovat

ted jsme si prochazel zpetne vsechna parovani a zajimave je, ze pokud mela imunitu holka, vzdy mela tu moc poslat nekoho primo domu (u Zuzky to tak vyslo, Nikole a Nele to primo zarucil system parovani), pokud mel ale imunitu kluk, nikdy tuto moznost nedostal a vybiral si jako prvni a urcite finalni rozhodnutio bylo zase na holkach – jsem zvedavy jak to bude v pondeli

27
anja
Reagovat

23 Melanie, no vždyť! N+N řekly, že založila, takže založila :D

24 Thy :DD věřím ti :)) bo já už nemám sílu to znova louskat

25 ups no že je Viktor šedá eminence jsem napsala kdesi i já, heh měla jsem to dát do uvozovek :))) on chce být!

28
Thybaumont
Reagovat

FF.. to je skvělej postřeh, díky, toho jsem si vůbec nevšiml.

29
anja
Reagovat

26 takže holky to tam doteď měly celé v rukách, hm, zajímavé…

30
Thybaumont
Reagovat

moc holek to v rukách nemělo, ale pod peřinu nevidíš.

31
Thybaumont
Reagovat

i když možná, že Jana dneska jo, když byl tak Tomáš v ukázce vykulenej:-) ale možná byl vykulenej, jak ho kamera chytla když poslouchal za dveřma :-) a vykulenej s k, je správně:-)))

32
anja
Reagovat

30 božeee :DDD……. a tak nám slibovali jaká to bude dekadentní porno šou, že jo, … houby!… čumíme do bedny jak koza z brna peče dort

33
Thybaumont
Reagovat

JJ, všechno to byli nadsamci a prd. Ale asi je to pro ně nové, dřív slýchávali, že holky nemůžou díky menstruaci a ted najednou nemůžou, protože se dívá babička:-D

34
koc
Reagovat

32 – spis vari z kondenzovaneho ovoce :) .. by me zajimalo proc dala devcata ke kysane smetne meloun :) .. a zda vykrojila stred z ananasu v opacnem pripade mam pocit ze ten stred nekdo ze sebe souka jeste dnes

35
dishy
Reagovat

32 – a já to „kondenzované“ ovoce nepochopila, když tam Jana krájela čerstvý meloun i ananas :-D
ale je fakt, že já byla tak v šoku z Nelušina vystoupení, že jsem to jen možná nepostřehla, každopádně i tak by jí měli věnovat slovník…

36
Thybaumont
Reagovat

33,34.. koza a vaření:-) jste mi oba připomněli Vyvolené jedničku, jak tam dostali živou kozu a z ničeho nic se roznesla fáma po vile, že ji budou muset zabít a sníst, protože koza mečela hlady. Oni po zkušenostech s pstruhama razantně odmítali. Jen ten kudrnatej kluk, Jindra, myslím, se potajmu v noci vykradl do zpovědnice a žádal kýbl na vnitřnosti. U toho jsem tenkrát řval smíchy :-)).. sorry, vím, že to semnepatří.

38
Anonymní
Reagovat

36 – No jo Jindříšek byl boží kluk. Toho jsem měl rád.

39
EvcaK
Reagovat

37 Dianina reakce na nabídku Plyboy, cituji: „Možno je to moja nová šanca niekam sa v živote dostať.“ lecos vysvětluje. Pro mě tedy hlavně ty řeči o slávě a co se jim v hlavách skrývá, když mluví o budoucím úspěšném životě:)) No můj šálek kávy by to nebyl, ale když je to udělá šťastnými…:)

40
Valerie
Reagovat

27 – To ano, on by hrozně rád. Doufám, že v pondělí mě Jana nezklame a pak si ve zpovědnici vyslechnu „já jsem to samozřejmě čekal, že půjdu, to mi bylo hned od začátku jasné…“ :D

41
dishy
Reagovat

39 – tohle přesně jsem teď chtěla zkopírovat…
jáj oni tam jsou všichni stejně zdegenerovaní, to že to vyšlo Evě Okurce a Gavriely (ještě pro ni nemám přezdívku:-P) neznamená, že všichni můžou moderovat a být ty selebrity, když se někde objeví či něco nafotí

42
Valerie
Reagovat

41 – Gavriely je jasná mrkev. :)

43
Prochor
Reagovat

Už se úplně děsím, co nás večer čeká. Chtělo by to nějakou novou akci řešičky.

44
EvcaK
Reagovat

42 – nebo robot:) Vždycky, když říká ty naučené komentáře, tak mi připadá, jak naprogramovaná:) Teď nevím kdo z diskutujících „chlapců“ psal, že u posledního vyřazování byla zatím nejvíc šikovná a uvolněná, tak ano, i mně to tak přišlo. Možná, kdyby se vykašlala na učení se vět předem a trochu se odvázala a improvizovala, nebyla by tak hrozná.

45
Evka
Reagovat

Prosím vás, to foto tady Nela s Romeem, to je ze současnosti?? Není to staré? Proboha, co by to bylo za divadlo??

Reagovat

Evko (45) klíííd, to je stará fotka, když hráli líbací flašku :)

47
dishy
Reagovat

42 – :-D:-D
45 – ne, je to stará fotka, když hráli líbací flašku…myslím, že teď by se Romeo Nelušy nedotkl ani pohrabáčem

48
Adéla
Reagovat

45 – to ses lekla, viď? Ale Romeo by se teda konečně mohl líbat s Klaudií, než jeden z nich vypadne. Ať si taky užijeme romantiku.

49
Evka
Reagovat

47, taky jsem si to myslela, že Nela možná po půl litru, Romeo by ale před Klaudií těžko toto..
Stejně, jak tady někdo psal, nechci vyhodit Romea, je to jako by z Vv vypadl Vlado, bez něj to nebude ono..Ať letí Tomáš, ten poslední dny tam na nic není…a stejně mu všechny utečou!!

50
MajaK.maja
Reagovat

18 – „http://www.jenpromuze.cz/start/soky/10646-v-reality-show-hotel-paradise-je-gay-prostitut-kdo-to-cekal

Hmm, krásný chlap, příjemný člověk po všech stránkách, který dokázal své přednosti prodat za velkou louží. Páni, ale jak dlouho zůstane Nikolova třináctá komnata před jeho spoluhráči skrytá?
Jak na to zareaguje mužské osazenstvo a jak to vezmou děvčata?“

A co na to Jan Tleskač, Lakaty? ;-D

51
J.
Reagovat

Tak možná reagovala Gavriely na to, jak jí všude lidi kritizovali. Ona toho asi taky nic moc neudělá s těmi předtočenými díly, takže se začne zlepšovat až teď (třeba).
Nicméně, já bych jí zas tak nekritizoval. Ona sice bůh ví jaká moderátorka neni (znám teda i horší), ale srovnávat jí (což už možná i tady, nejen na ofiko HP stránkách padlo) s takovou Pergnerovou atd, to mi přijde uhozený. Pergnerová moderovala celou show, měla přenosy ze studia v hlavním vysílacim čase, které měli (bez rekapu VV) asi hodinu, možná i víc. Gavriely má oproti tomu všeho všudy (když někdo nevypadne) vstup jednou týdně, sestříhaný na 3 – 4 minuty, tak kdo by po ní mohl chtít nějaké extra emoce nebo aby tam snad prožívala s napětím, kdo si koho vybere, když je to stejně zpravidla dost jasné… Ona je tam spíš jako protipól moderátostké dvojici na Jojce – tudíž, když je to show ČR+SR, tak je holt jedna česká moderátorka tam a dva slovenští na Slovensku. Mohli to tedy udělat tak, že by to bylo 1:1 a po měsíci by se střídali (studio – Dominikánská republika).

Navíc, být kdokoliv z nás na jejím místě, jestli za to je placená tak jak se tu někde profláklo, tak vy byste to nedělali? No kdo ne, že? A kdo ví, jakej výtvor by tam předvedl kde kdo z nás :oD

Jinak k párování, největší zvrat (taktika) by byl, jak už tu někde padlo, kdyby si Klaudie stoupla za někoho jiného než Romea. Ale to by muselo být jako je to při párování, když vybírají holky, tudíž, že by se utvořilo 5 párů a pak by Vlado jeden rozbil. K dnešnímu dni je na stránkách HP, něco jako: Vlado má imunitu (takže asi přijde dopis, že jí má, až dnes), ale záleží na tom, zda bude vybírat jako první nebo poslední (což už tady taky někdo psal, že když vybírají pánové, většinou ty s imunitou vybírají jako první). Pokud půjde první a vezme Klaudii, tak pochybuju, že si některá z ostatních vezmou Romea – no i když jeden nikdy neví…

52
dishy
Reagovat

51 – a to já ji zase kritizovat budu, když už teda je ta moderátorka, tak by se neměla zakoktat při 3 větách, které jednou za 5 dnů vysloví….pokud vezmu v potaz, že natočí díl top star a pak teda vyřazování, tak by měla mít čas sledovat, co se děje, koneckonců je to její práce a zmotat jména soutěžících po 4 týdnech, no nevím…a jestli je jí za těžko vylézt od Trana z postele, aby věděla „vo co gou“ tak pak teda už nevím:-D
a to je právě ta dnešní společnost, kdy každá pseudomodelka chce být moderátorkou nebo herečkou a pak to tak dopadá…
jasně, že invence tam moc není, když vejde a zeptá se jak se máte a toto je nový soutěžící Blabla, ale o to víc očekávám alespoň bezchybnou artikulaci…

53
MajaK.maja
Reagovat

Jestli v pondělí vypadne Romeo, přestanu se na tu slátaninu koukat! V tom včerejším dílu mi z většiny lidí bylo úplně na blití. Tolik zakomplexovaných, nepřejících, zlých, pomstychtivých a naprosto nesoudných lidí na jednom místě jsem ještě neviděla. Opravdu koncentrované zlo. Romeo, Klaudia a Niko jsou jediní tři, kteří tam mají nějaký charakter a morální zásady. Na začátku taková byla možná ještě Niky, ale ta se velmi snadno nechala strhnout a ovlivnit. Já se chci koukat na hezký věci. Jasně, že bez hádek by to byla nuda, ale teď už mi to přijde moc a nedivím se, že to Klaudie obrečela. A ten Viktor, to je takovej vlezdoprdel! Když tam mluvil, přišel mi jak komunista „My sme to tak chtěli, my sme to tak naplánovali.“ Kdyby nekecal, akorát si honí triko, debilek. A ta Jana… no ta si ani nezaslouží komentář… fakt jsou to ubožáci a místo „slávy“ si většina z nich utrhne tak akorát ostudu!

54
MajaK.maja
Reagovat

51 – Možná právě rozdíl v kvalitě mezi Gavriely a Pergnerovou je příčinou toho množství prostoru, který měly/mají k dispozici. Tahle moderátorka je hrozná a kdyby tam nebyla jen by to prospělo. Líp by novýho hosta uvedl možná i ten kameraman, co jim to tam točí.

55
XMAN
Reagovat

53: Tak pod tohle bych se podepsal.

56
MajaK.maja
Reagovat

55 – No, tak jak čtu tvoje komentáře, myslím že až na Lenku a Lea, máme stejný pohled na věc ;-)

57
MajaK.maja
Reagovat

Tak mě ještě tak jako napadlo, jestli Vikouš teď tak nelaškuje s Janou proto, aby tím naštval dvě N a ony „zajistily“ její vyhazov příští tejden… Vždyť on ji přece nesnášel, neeee? Že ona hned na začátku ho vyměnila za Romea…

58
J.
Reagovat

Však já píšu, že to žádná extra moderátorka není, ale tím, že dnes si myslí každý druhý, že může dělat moderátora toho a toho, tak proto mi zas až tak strašná nepřijde. A to že jednou řekla: Přichází nový pár Niki (místo Niko) a Natálie – no zas se tak nestalo. Normálně by se to střihlo a natočilo znova, ale to by asi těžko měli tu originál reakci těch soutěžících…
Jako je to věc každého názoru, nikomu neberu, že se mu nelíbí, jen řikám za sebe, že znám i horší a mohlo to dopadnout hůř :oD

59
Adéla
Reagovat

57- nějaké pikle kuje slizounek, ale on se rád chlubí, tak to řekne při zpovědi na kameru. Rozhodně se s Janou nelíbal jen tak. Já jsem spíš zvědavá na Nika, dnes v upoutávce se objímá s Klaudií a Romeem. A dlouho se nám méďa neprojevil.

61
Evka
Reagovat

59, aby nám milý medík neletěl on..Upřímně já obdivuju Romea, takový tlak na něj, sám jen s holkou proti všem, a neudělal krok vzad, nevbízí se, stojí za svým! A strašně je mi sympatická Klaudie, holce to myslí, má nějaké city a nějaký mozek, oproti těm dilinkám..A Niko, líbí se mi jak mluví, je na něj fajn pohled, není typický hajzlík jako Viktor, bez těchto 3 já si to neumím představit tam!! Takový had, jak je Viktor se jen tak nevidí a Jana, jako zmije by se k němu hodila na výbornou.. A přiznám se, že tentokrát bych to ráda i věděla dopředu, kdo vypadne, přece jen můj tlak:-)

62
MajaK.maja
Reagovat

61 – Klaudie je fakt úžasná. Milá, hodná, empatická, dobrosrdečná. Jak se o Romea starala, když byl nemocnej a jak se za něj postavila teď… je opravdu skvělá. Ale naprosto chápu, že o ní Nela (tradičně – má zřejmě dost omezenou slovní zásobu) řekla, že je falešná. Ona totiž takovéhle chování nezná, nikdy se s ním nesetkala, nikdy ho nepoznala a sama se tak nikdy nechovala, proto nemůže pochopit, že něco takového může existovat, a že to ten člověk nepředstírá, že holt takoví lidi někteří jsou!

63
Evka
Reagovat

62, přesně tak, pokud jí Romeo odejde, zůstane tam sama mezi kravkama, snad jediný kdo by ji podpořil by byl Niko. Já jsem včera očka valila, jak Nela prý „falešnice falešná“, že se chtěla vyměnit, že to ona říká..Jak tlačila na Niki, chtěla být s Leem, urážela se, že oni se měnit nechtějí a Niko nebyl chudák??? Taky mu to naservírovala, jako hotovou věc..Nechápu!!

64
MajaK.maja
Reagovat

63 – přesně to sem si říkala, když sem jí slyšela to říkat… a pak kdo si sere do huby…

65
Melanie
Reagovat

62 Evka: A při narozeninové večeři! Jak ohleduplné. :o)
Pro Nelu je každý, kdo jí není sympatický, falešný. A vzhledem k tomu, že jí není sympatický skoro nikdo, tak se to tam falešníkama a falešnicema jenom hemží. :o)
Mně se Klaudie taky líbí, ale moc se do téhle soutěže nehodí. Je dost citlivá a těžko by někoho podrazila, aby si zachránila kůži. Ale asi jí to neva. Líbilo se mi, jak před svým vyřazením řekla Dianě: Když vypadnu, tak vypadnu, mně tím život neskončí. :o)
Jo a včera mě Nela pobavila, jak Klaudii kritizovala, že se má k Romeovi, jak je to k Tomášovi nefér. Je divný, že jí to nefér nepřišlo, když se s Leem muchlovala na lehátku, když byl ještě v páru s Niky. :o)

66
Valerie
Reagovat

63, 64 – Jo, to je přesně to, co mi na ní tak strašně vadí. Ne to, že je svině, koneckonců Jana mi nevadí a v týhle hře to tak nějak očekávám, ale ty moralistický kecy, co u toho vede.

67
MajaK.maja
Reagovat

66 – A v tom je právě rozdíl mezi Nelou a Romeem. Manipulátoři jsou oba, ale Romeo nemá problém to od začátku přiznat, protože si věří a je to silná osobnost. Nela je slizká jako úhoř a ze všeho se vykrucuje, když jí dojdou argumenty, mrskne bláto v podobě rasistické urážky, ubožačka. Nela Romeovi nesahá ani po palec u nohy, stejně jako Lence, dobře to ví, proto na něj háže špínu, pomlouvá a chce se ho zbavit. Nemluvím tak o ní proto, že má jen základní školu, to nemusí vůbec nic znamenat, znám víc takových lidí a vážím si jich pro jiné věci, ale Nela se snižuje sama, tím jak se chová.

68
dishy
Reagovat

Jo jo, díky Nelušině chudé slovní zásobě my musíme 8x za rekap poslouchat, že je každý falešný…Ale Romeo už ji naučil slovo manipulátor, tak beztak přidá něco nového :-)
Jinak nerozumím stále jediné věci, pokaždé, jakmile začne hádka je to o tom jistém a to, že Romeo je manipulátor a řekl, že jede sám za sebe a neohlíží se. Ale o tom ta hra je, já nerozumím tomu, že všichni jsou tak zdegenerovaní a nechápou, že taky jedou sami za sebe, na konci zůstanou sami a Neluša určitě nikoho z těch svých krys zachraňovat nebude a jestli si Jana myslí, že se jí nezbaví, tak se plete. Půjde ona, Natálie nebezpečná není…

69
koc
Reagovat

Vlado ma brzy pnuti :)

70
J.
Reagovat

Oni jim snad na tom SR při castingu řekli, že účelem té reality show je mít tam sex ne? Vierka chtěla pořád sex, Vlado chce pořád sex… Co jim to tam napovídali :oD

71
Hooper
Reagovat

Viktorovi fandím, doufám, že mu tenhle plán vyjde.

72
Ufonka
Reagovat

Nela je čúza.

73
ZlodejkaKnih
Reagovat

Tak dneska to Nela zabíjí :D Nervy jí tečou kvůli naprostejm kravinám a chová se fakt jak chaluhovej mozeček… škoda, že to vyřazování není za dýl – s tímhle přístupem by se ta jejich sekta brzo rozpadla a Romeo by byl míň ohroženej :D

74
EvcaK
Reagovat

Spárovat Vlada s Natálií a můžou si sexovat, oba po tom touží…:)

75
dishy
Reagovat

Nelušino já nikdy nikomu nenadávám :-D Tak to je gól….

76
koc
Reagovat

74 – kdyby se to rozneslo tak je Rocky v ohrozeni :)

77
Ufonka
Reagovat

Ted to vypadá na intriky proti Nikole kvůli Rockymu….ta Jana jede

78
Travis
Reagovat

75 – tak to me taky pobavilo… Ta holka je uplne mimo, ona se povazuje za nedotknutelnou bohyni proste….

79
Hooper
Reagovat

74: Ale to by měl Vlado fajn vkus, Natálie je pěkná holka.

80
Evka
Reagovat

Tak Nela je opět chudinka. Je tam nejlepší, nejchytřejší, nikomu přece nenadává a oni??? Nevděčníci nevděční…Zajímá mě koho si ona vybere…a stále mi není jasné s kým by byl Niko…s Janou??? nee!!

81
koc
Reagovat

je zde velka pravdepodobnost ze Rocky vypadl/vypadne .. pripadne Tomas

82
Travis
Reagovat

Neluska: ja tady nikomu nenadavam …
o par minut pozdeji: Vlado je uplny blbec…
:D

83
Hooper
Reagovat

Tož hezky poslala Nela Nikolu do prdele.

84
koc
Reagovat

cukrik jede :)

85
koc
Reagovat

jeste ze ma Tomas mozek kterej mu nedovoli zvracet .. to je hlod vecera :)

86
Travis
Reagovat

taaaak ta trojka Romeo, Klauie, Niko ted byla supeeeeer :)

87
Hooper
Reagovat

Jehovistická sekta!! Tomáš musí zůstat.

88
koc
Reagovat

vyrazovani bude zajimave . .uvidime jak to dramaturgie a Vlado zahrajou/zahrali

89
Madusa
Reagovat

Tomáš má nevyčerpatelnej WTF potenciál totiž

90
Elko
Reagovat

Klaudia je hustá :) …Janka akosi nemala slov.

Inak im tam statočne prepína, keď sa pohádajú kvôli fiktívnej svadbe :D
Nela: jááá tady nikomu nenadávam :D
Tomáš: kde chodí na tie perly…

91
koc
Reagovat

Janicka hezky hraje .. sice detsky ale hraje :)

92
koc
Reagovat

jooj .. pondeli bude huste :) .. vyrazovani bude jeste zajimave

93
Lolka
Reagovat

mazeeeeec …. Nela je v prdeli :) ale Niko je mekejs, ze to neprizna kua :(

94
Ufonka
Reagovat

Nela by si mela vyplachnout usta….no to pondeli bude zajimave

95
J.
Reagovat

Aj tak to prasklo i na Nika a bude zase mazec. Tam jim všem tak začíná hrabat, že nevím nevím, zda se tam už dávno nepozabíjeli… :oO
A z vyřazování nevíme ani ťuk!

96
Evka
Reagovat

A je to tady….takže půjde Niko…jak jsem včera říkala, někdo to prozradil! Jana? Škoda, přeškoda!

97
EvcaK
Reagovat

Pokud bude mít Vlado na výběr, koho vyhodit, tak asi rozhodnutí ohledně Romea nezmění. Takže bych se o Nika nebála. Ale takové spojení Vlado + Natalie a Romeo+ Kladie, proti ostatním – to by dramaturgové a scénáristi těžko rozsekávali:)

98
Enaz
Reagovat

Sakra, můj největší fanoušek je Jana :).

99
Ufonka
Reagovat

Me prislo ze to praskla Klaudie (Niko x Nela)

100
Evka
Reagovat

Má jmenovkyně Evco, nemyslím si, že Vlado bude až tak pevný!! Myslím, cítím, že to Niko odnese..Mrzí mě, že trochu couval a vymlouval se, ale pokud vyletí, asi už koukat nebudu…Nějak mi dnes všichni lezou na nervy! Zajímá mě spíš, kdo to prozradil!? Pochybuju, že Romeo či Klaudie?!

101
dishy
Reagovat

No tak příště to bude husté, 2 velké hádky…Skoro ta upoutávka byla to nejlepší z celého rekapu:-D
Nicméně Jana krysa krys; Tomáš z toho nemůžu, ještě že má ten svůj policajtskej mozek, jež mu nedovolil vyzvracet obrácený žaludek…a jak to Klaudii nandal, prý chvílemi byla mimo jako Věrka, jo jo, tady si někdo nevidí do huby!
No Tomáš mě opravdu s prominutím sere víc a víc. Zvláštní jak se to každý den mění, teda ta Prima nás má v hrsti :-D
No já pondělka asi nedospím..

102
ala
Reagovat

jana je totalna krava, vystriedala najviac partnerov zo vsetkych a nikto jej nie je dobry

103
Enaz
Reagovat

A Tomáš je neuvěřitelný a v reálu bych ho zahodila hned. Ale v HP by měl zůstat … bude zajímavé kolik děvčat ho ještě může zklamat.

104
anja
Reagovat

ta Jana je tam denně našrot, nezdá se vám?

jinak teda já mám srdce až v krku z té závěrečné ukázky…..

105
Thybaumont
Reagovat

koukám, a čtu, že jste všichni rozčileni:). Nele ty zoubky někdo někdy vyrazí

106
Hooper
Reagovat

102: souhlas

A vůbec Romeo neleze Vladovi do zadku..:)

107
Thybaumont
Reagovat

hele a kde je ta líbačka Viktora?? jsem si otevřel lahev a nic:-)

108
deni
Reagovat

ja byt na miste Nika, tak te pinde (N) jednu natahnu, ze odleti 5 metru daleko. Uz by potrebovala pomoc Chocholouska holka jedna prohnuta

109
dishy
Reagovat

anjo (104) – to se řešilo už na začátku, že Jana má pravidelně už v 10 ráno v ruce sklenku s vodkou…jediná tam pije fakt nejvíc…
no mě to povídej, já to nevydržím, radši, aby prasklo, kdo půjde domů…škoda, že se Niko, ale na konci vymlouval, že byl opitý, ale zase v té hádce předtím jí slušně poslal někam…ještě záleží, která hádka byla dřív…no bude to zajímavé!

110
dishy
Reagovat

107 – to asi bylo to na začátku, těch 10 sec…ses na to chtěl posilnit jo, abys to pak vydýchal? :-D
108 – čekala jsem na to, ale Niko není blbec, aby se kvůli té slepice nechal ještě vyhodit…

111
Enaz
Reagovat

102 – ala
Máš pocit, že tahle RS je o nestřídání partnerů? :)
Jana je potvora. Ale trochu míň nápadná než Nela. Pletu se?

112
EvcaK
Reagovat

Nela Nika pěkně pošťuchovala, ještě že se udržel na uzdě, jinak by nejspíš šel. Niko je sice trochu srab, ale zase takové týpci jsou víc na pohodu, takže pro život asi fajn chlap. Tak ještě si dáme Noc v ráji a pak dlouuuhé čekání:)

113
Evka
Reagovat

99, to by mě teda zklamala Klaudie, pokud by to byla ona… No, Niko ven a jeho tam už zpátky podruhé nevrátí:-( To spíš by vrátili Romea!
Proč neukázali nic z párování?? To fakt nevydržím do pondělí.

114
ala
Reagovat

111 – Enaz
jasne ze je to o striedani ale Jana je zakazdym tak stastna, ze sa toho partnera zbavila…a napokon sa k nemu vrati a uz ej nevadi – napr. Tomas

115
Elko
Reagovat

Jana asi praskne od žiarlivosti. V niektorých momentoch mi prišla horšia ako Vierka :)

116
Thybaumont
Reagovat

no já došel asi po znělce, sakra… tak celou dobu na to čumím a pak nic… to je na hovno porno show :-D

117
Pattrick
Reagovat

Ta Jana je stejně vymletá, to není možný.. Její styl vyjadřování je horší než u 14 letého děcka ..

118
Elko
Reagovat

pustite si Noc v raji, keď chcete… o pár minút to začína:
http://live.joj.sk/

119
Evka
Reagovat

109, myslím, že ta hádka byla před párováním, Niko říká Nele, no tak ma vyhoď!!
Tomáš ven, ven!! Nika, Romea nechat!! Jenže do Vlada nevidíme, myslím stejně, že on půjde první, pak půjdou jednotlivé baby a nakonec 1 kluk zůstane a vypadne.

120
Prochor
Reagovat

Obávám se, že Romeo je v háji a příště půjde asi Klaudie. Nela má stále větší převahu. Teď už na její stranu přešla i Jana. Bohužel má Nela asi pravdu a jen tak nevypadne. Je to daný asi tím, že se jí lidi bojí.

121
Hooper
Reagovat

Dobrá upoutávka, fakt. Těším se na pondělí.

122
vipera
Reagovat

To je škoda,že nie je vyraďovanie v piatok. Mali by sme celý víkend na premýšlanie,jak to to zamiešalo kartami.
Jana je hovádko prosté. Zradila svoj klan, nič z tým nezískala a stejne sa nestala plnohodnotným členom Nelinej skupiny.
Viktor mi je fyzicky odpudivý . Vždy sa dívam,či za sebou nezanechává tenkú stužku slizu. Asi by som dostala kopřivku,keby sa o mňa otrel. Bŕŕr´.

123
Prochor
Reagovat

Ty zmr*e jeden ! – Nela má opravdu vytříbený styl dámy:-))

124
Evka
Reagovat

Už mě něco napadlo, ta první hádka bylo po vyřazování možná!! Něco se tam hádali o Vladovi, ne? No, a pak jestli vypadl Romeo, tak Klaudie prozradila to o Nikovi…Aby věděli, že byl s Romeem. Nesedí mi to k ní, může to tak být…
A jsem taky za to, že Nela nevypadne, všem já na ni do konce koukat nebudu..

125
dishy
Reagovat

124 – ta první hádka asi byla na téma Vlado a sex, protože Rocky říkal, že jak kdyby vás chtěl znásilnit…a ta mezi slepicí a Nikem, byla buď ještě ten den ráno nebo potom…
No a jestli vypadne Romeo a pak Klaudie, tak taky končím a vrátím se, až vrátí Romea…protože dívat se na ty krysy a Tomáše, který si myslí, jak je chytrý, no to ne…
Už teď mám totiž tlak tak vysoký, že nemít mozek, tak mi vyletí ven :-D

126
Evka
Reagovat

125, aha…Tak to máš asi pravdu. No, mám to podobně, nechci ven Romea a Nika…Ale kdybych měla poslední peníz, vsadím, že vypadne 1 z nich a ta lůza tam zůstane!!
Dá se vidět ta ukázka už na příště??

127
vipera
Reagovat

124- Já myslím,že sa to Nela mohla dovtípiť. Dnes u stolu Klaudia osočila Janu,že zradila ju a Romea a ešte ďalšiu osobu,keď sa pridala k Nele. Pokial má Nela prehľad o svojích poddaných, ľahko si mohla spočítať, 6e by to mohol byť Niko.

128
Evka
Reagovat

Jen taková připomínka, tak Nela může říkat cikán…zm….e, sprostě nadávat a nevyletí?? A Zuzka letěla?? Divná pravidla má Paradise, platí pro všechny, pro ni ne!?

129
Melanie
Reagovat

Nemyslím si, že Nela má stále větší převahu, pomalu tam začíná chapům lézt na nervy. Vladko, Romeo i Niko by ji odstřelili hned, Rocky taky po ní už startuje a Viktor určitě opustí potápějící se loď. Z holek s ní drží snad jenom Niky, Jana taky klidně otočí, aby ji vyřadila.

130
Enaz
Reagovat

114- ala
Ano, je šťastná, že se partnera zbavila a dává to najevo a hodně. Baví mne a pořád proplouvá. Ale když si uvědomíš, že tohle je hra a ne reálný život, tak se to dá ocenit.
Podmínky v ráji se ani náhodou nedají přirovnat k normálnímu životu. V reálu si prostě vybereš, s kým se budeš a nebudeš bavit. V ráji to nejde.
To děvče mne baví právě tím, že se chová skoro normálně.
Když si vzpomenu, jak jásala nad tím, že se zbavila Tomáše … ty bys nejásala? Já ano :).

131
Elko
Reagovat

ZUZA do hotela, ako dáva :D

132
Enaz
Reagovat

dodatek na 114
A proč by se pak zase nevrátila, když to Tomáš snese :). Je to hra. Ona je potvora a chápe, že se ta hra má hrát :).

133
Prochor
Reagovat

129 – Chtěli by jí vyhodit jenže nechtějí dopadnout jako Lenka nebo Romeo. Prostě se jí bojí a právem protože Nela by zase zlanařila většinu ustrašenců a vyrazila by je.

134
Evka
Reagovat

Já mám úplný alergen na tu Janu..Doufám, že jí to nařídil štáb, jinak přece není možné aby byla taková svině…Jak se tváří, ty ksichty, sebevědomí…Romeovi udělá papá..
Jeminkote, co to dělá ten Niko s tou Nelou v té posteli??? No, koukáte na Primu?

135
Melanie
Reagovat

133 Prochor: To je otázka, nakolik se jí bojí a nakolik jsou schopní spojit se dohromady. Ale mám pocit, že spojenců jí ubývá. Jenže přes obrazovku to vypadá jinak než tam. :o

136
Melanie
Reagovat

134 Evka: Mně Jana doteď docela bavila, sice pěkná mrška, ale tak co, hraje na sebe. Ale dneska mě překvapilo, kolik nenávisti v tom stvořeníčku je. :o)

137
Evka
Reagovat

136, a myslíš, že Jana to řekla na Nika?? Spíš ona než Klaudie?

138
Melanie
Reagovat

136 Evka: Nemyslím, že by to Klaudie udělala, takže bych spíš sázela na Janu. Nebyla u toho ještě Natálka? Do tý vůbec nevidím. :o)

139
kacule
Reagovat

Byl tam ještě Tomáš

140
Madusa
Reagovat

Tak Nela bude příští týden drsná jak šmirglpapír, Niko má bludištáka že ji nepopadl a neprohodil oknem

141
Evka
Reagovat

138, myslím, že nebyla..No nic, už ja to ukázali, sestříhali, tak si myslím, že nastane obrat a vypadne Niko..škoda!

142
Enaz
Reagovat

Niko se „pere“ s Nelou. Otázka je jestli ho vzrušuje Nela jako žena nebo muž. S ohledem na jeho životní historii je to nejasné.
Niko se mi jako on líbí, ale to se mi líbili i jiní … třeba Jean Marais nebo Richard Chamberlain.

143
Madusa
Reagovat

Vždycky když otevřu tohle okno a uplně nahoře vidím tu fotku splynutí vetřelce s predátorem tak děkuju Bohu (Jehovovi přirozeně) že mám mozek který mi nedovolí pozvracet se

144
Enaz
Reagovat

143
Sakra, fakt se dá zařídit, aby mozek řídil žaludek? Fakt stačí věřit v konkrétního boha? Tak to budu muset ještě zvážit v co věřím. Díky za návod …

145
Madusa
Reagovat

144… jojo máme i vlastní sektu, vede ji sám Tomík Rofl

146
Petra
Reagovat

20+22 suhlasim s FF. Lenka nemoze nic ine hovorit. Dopis sama nenapisala. Ale: v zmluve podpisuje po prve: ze bude robit vsetko podla pokynov produkcie. Po druhe: klauzulu mlcanlivosti a nemoze povedat pravdu. Ako to tam funguje (ze je to manipulovane reziou atd).
A ja to povazujem tiez za smutne, ako 99% ludi veri, ze je to cele autenticke. A tym ludom tam nadavaju.

147
Enaz
Reagovat

145 … hm, tak to se budu muset zamyslet a poté i přidat.

148
Petra
Reagovat

70 – pravda. Vierka, Natalia aj Vlado. Vsetci chcu naostro sexovat. To im museli blbo vysvetlit, co to znamena byt v pare. Ved chudinka Vierka to aj tak prezentovala: sme par tak musime sexovat!! :D

149
Prochor
Reagovat

144 – Tomáš šíleně naštvaný že s další dívkou opět nenavázal hodnotný vztah ze sebe vzplodil nemožné. Už úvod :“Tuhle otázku mi poslalo samo nebe“ naznačil, že se bude jednat o blízké setkání třetího druhu a pokračování tomu odpovídalo.

150
Prochor
Reagovat

148 – Určitě jim naznačují, že se může jednat i o sex. Ale jen Vierka tomu uvěřila na 100% tak, že hned zaujala gynekologickou polohu.

151
anja
Reagovat

148 však sexujou, Nela s Nikem si střihli sado maso a Natali s Rockym se pověnovali ručním pracem

Vladko zabodoval jak pohotově Nele vpálil „já ťa nemilujem“ – jsem nečekala, že to je tak bystrý hoch :) kruci ten chlap mi začíná být dokonce i sympatický jak chladně o sobě konstatoval, že je vlastně…. škaredý :DD

152
Enaz
Reagovat

149 – Tomáš je romantická duše připravená na blízké setkání čtvrtého druhu. Sice nevíme, jak bude po tom třetím čtvrté vypadat, ale budeme určitě překvapeni.

Setkání třetího druhu je už dávno jasně dané, tak už bych ho z tohoto nepodezírala.

153
Thybaumont
Reagovat

Tomáš už si genetickou informaci vyměnuje jiným levelem, není to náš přízemní tělesný styk.

154
krakatice
Reagovat

Díky za vaše komentáře, takový nadhled, aby člověk pohledal :-D Na iprima se dohaduje negramot s puberťačkou (i když i to bývá vtipné).

Musím říct, že smekám klobouk před Romeem, jak to dává. Zato Nela se nějak přestává ovládat. Co jsem tak postřehla, tak se to nějak obrací proti ní, možná konečně všem dojde, že bude lepší strávit čas s vtipným Romeem než s věčně nadutou případně škytající Nelou.
Chápete někdo ten její pláč? Když prvně brečela, tak jsem se lekla, že má nějaký epileptický či jiný záchvat.
No komedie hadr.

Klaudie je z holek nejlepší, milá, přirozená, empatická, chytrá a krásná – což Nela nemůže strpět.

155
Nekos Zpozakulis
Reagovat

Nechápu jak mohl Tomáš u policie projít psychotestama. Jestli člověk, který je tak zoufale NESCHOPEN vyhodnotit jakoukoli situaci chodí po ulici ozbrojený tak potěšpámbů.
Když si jakýkoliv potenciální (životní) partner Jany prohlídne v archivu jak je tato slečna schopná se chovat, tak se tato dívka v životě nevdá.
Nela no comment, tá má v ústech tak naděláno…
Jestli Vlado má trochu rozum tak by Romea vyrazit neměl. On sám je v pořadí a spojence bude potřebovat. Myslím, že Romeo je natolik inteligentní a přesvědčivý, že mu to vysvětlí.

156
koc
Reagovat

hadka ohledne obrany zen v ukazce na priste probehla pravdepodobne pred vyrazovanim (pripadne po nem ale to nejspis vypadl Tomas) .. v zaberu na Nelu jsou videt dve hole hlavy (Vlado a Romeo) a Rocky sedi s Nikem u stolu ..

157
Macík
Reagovat

http://www.google.com/url?source=imglanding&ct=img&q=http://nd03.jxs.cz/871/246/dc9385b839_62728839_o2.jpg&sa=X&ei=9huJT9ipIs_OswaPgYm7Cw&ved=0CA0Q8wc4xAE&usg=AFQjCNGMRK8DzCQ9SH4q7O1bNQYlgb-KmA

muhehehe…tak ten, kdo jednou Nelu vyfásne v reálném životě…hi.hi.hi… ten si užije jen krásné prdelky :-DDD Ta teda méďanovi dala sodu !!!

158
FF
Reagovat

155 – Tomas byl u mestske policie, tam berou kazdeho, coz je smutny

159
Adéla
Reagovat

No jsem na to zvědavá. Vyřazuje se vždy večer, ale ty hádky můžou být třeba dva dny staré. Těžko říct, ale graduje to. Takhle jsem se vždycky těšila na další díl seriálu komisař Dalglish, to bylo taky psycho…..
Jinak v hotelu už fakt řve každý na každého, brutální ponorka.
Potvrdil se můj názor na Vladka, ten tam prostě přišel jako do práce a má mít sex a přes to vlak nejede. Škoda, že tam není Viera, už by peří lítalo.
Nela je zralá na psychiatra a to řvaní mě nebaví, ona už ani nehraje, jen se nestále uráží a vytáčí.
Jana je černá mamba, sice dítě ale pěkně vyčůrané, ta tam ještě bude míchat karty.
Viktor včera nic nového.
Niko je taky nadržený a jak ho v ukázce honila Nela po hotelu, válela jsem se smíchy.
Rocky začíná pořvávat po všech holkách a nakonec se ještě opičák zmanipulovat nenechá.
Nikola – mimo trapné svatby nic moc nepředvedla, ale přijde mi, že jde po Rockym?
Tomáš je ET a bohužel už toho moc nepředvádí.
No a nakonec moji oblíbenci Klaudie a Romeo, nemůžu si pomoct, ale jediní se pořád chovají normálně a slušně a mají něco v hlavě. Tak doufám, že Romeo nevypadne!!!

160
Macík
Reagovat

tak holky, vypadá to bledě :-D mám takový nepříjemný pocit, že vypadne buďto cukrík nebo Niko ??? bude záležet na tom, kdo má sílu ukecat Vlada a jestli vůůbec, páč se zdá být skálopevnej :-D …

jinak, pokud se oprostím od emocí a přehlédnu všechno to, co kdo provádí mému *oblíbenci*…což je fakt těžkýý…informátorka Jana je na tom z holek i z většiny kluků, z hlediska hráčství, nejlíp…je to prostě šikulka :-D i když chápu, že z pohledu diskutujících, kteří zbožňujou například cukříčka, je to *necitelná mrcha* a měla by vypadnout :-)

161
XMAN
Reagovat

Teda ta Jana je taková bestie….je to vůbec možné? Fakt to její vyjadřování a ty ksichty který u toho hází to je jak kdyby byla permanentně sjetá herákem nebo přinejmenším ožralá. Největší zlo v Hotelu Paradise není Nela, ale je to Jana. Nela je arogantní zlá kráva, navíc hysterická, ale vždycky svoje karty odkryje hodně brzy. Ale Jana ta dokáže podrazit kohokoliv kdykoliv, je zákeřná a nevypočitatelná…měli by ji někam zavřít, protože pokud má v sobě člověk tolik nenávisti tak může být nebezpečný sobě i ostatním. Pokaždé když ten její ksicht jen ukážou na obrazovce tak se mi zvedá žaludek a ve chvíli kdy ta nevymáchaná hnusná drzá huba začne mlít pantem tak už vidím rudě. Arogantnější a dementnější krávu jsem už pořádně dlooooouho neviděl. Připadá mi jak kdyby ji právě pustili z nějakého cvokhausu, ona jeprostě fakt postižený dement. Kéž by už konečně vyletěla, protože na tu se už fakt koukat nedá a v podstatě už na ni ani nenacházím slov takže už se k ní raději víc ani vyjadřovat nebudu. Tomášek to je taky takovej kokot, prej že poděkuje Vladovi za to že Romea vyhodí protože za to se děkuje…..ven a okamžitě!!! Co se týče toho pondělí tak ty ukázky mluví za vše. Takový masakr jsem ještě neviděl. Myslím že to naNika vyzradila stoprocentně Jana, vlastně o tom ani v nejmenším nepochybuju. Přišlo mi že Niko se té Nely až bál jak na něj útočila jak sépie ale vlastně se mu ani není co divit, tolik agrese v jedné osobě se jen tak nevidí. Vyřazování nám samozřejmě neukázali vůbec ani v náznacích, abysme byli napnutí ještě víc….chytrý tah. Takže za mě kdokoliv z trojice Rocky, Tomáš a Viktor okamžitě ven. Pořád si myslím že i když Romeo vypadne tak bude mít štáb v záloze nějakou záchranu, třeba nějakou novou holku jako když vypadli Niko a Leo a že prostě Romea odejít nenechají ale kdo ví…..

162
karel
Reagovat

vlado rikal klaudie kam si stupne tak ten kluk vypadne.takze kdyz si stupne za rockyho nebo viktora no uvidime co udela-jestli pujde po romeovi nebo splni to co rekl klaudie kde bude tak on poleti-.ale spis to bude tak ze holky se nejak domluvi tak aby nemel ochranu vlado -staci jedna noc na pokoji s holkou a je potom a tomas je sam muze mit ochranu a muze vyletel vlAdo-ale to je asi moc okate no kdo vi co scenariste vymnysleji-jestli nechat klaudie a romea spolu a valka nela romeo pokracovat nebo zacit novy spor nela vlado.

163
karel
Reagovat

treba napisi vyleti dva kluci a nova holka je zachrani nekoho znich-

164
Macík
Reagovat

XMAN…pááni, to je alergie na Jani jak bláázen :-D

165
nelly
Reagovat

napisi tam list ze je svatek jara -a jednim mottem je se mit chvilku radi a odpoustet si sve ansympatie a sympatie a naucit se mezi sebou hledat do dobre nez to spatne..heh vsem se zrouti plani janicka bude v soku zadne ksichtiky nebude delat protoze mozna za tyden pujde ona s klukem domu ..hrozne pomyslet co by to znamenalo dalsi tyden spolu romeo a klaudie parecek nela fustrovana place i za mravence kazdymu nadava vzteka se je na pokraji psychickeho zachvatu niko a vlado kuji pikle rocky se snazi nejak obohatit svuj vztah s natalie a tomas uz skoro neni moc vide t protoze zklamani s novou prichozi divkou si nejak nera ozumi a je asi zas sam a je mu jasne ze asi odejde.

166
Melanie
Reagovat

Dva kluci nevyletí, to byla výjimečná situace, protože vyhodili Zuzu. Je pět holek, každá si vybere, musí zbýt jen jeden.
Romeo na to jde chytře, líbí se mi, že to nevzdal, ale bojuje do poslední chvíle. Možná by i Vladka zviklal, kdyby pak za ním nenaběhla Jana, ona je fakt mazaná potvora. :o)
Vladko by měl na Romeův návrh přistoupit, vzhledem k tomu, že Romea skoro všichni nesnáší, nemá nijak silnou pozici. A Vladko by tam měl aspoň jednoho spojence, ostatní jsou docela proti němu.

167
Melanie
Reagovat

161 XMAN: Možná se Jany brzo zbavíš. :o) Docela slušně si pod sebou podřezala větev, neumím si představit, že by ji teď nějaký z kluků chtěl a hlavně všem ukázala, že se jí vůbec nedá věřit.

168
XMAN
Reagovat

164: No takovouhle alergii jsem už pořádně dlouho na nikoho neměl, jak mě je ta osoba odporná a nesympatická to se ani nedá popsat jak ji nenávidím…
Škoda že si nevybírají kluci, Romeo by si mohl stoupnout za Nelu, když fičák tak pořádnej a s Nelou by Vlado být v páru rozhodně nechtěl. Tím by se možná zachránit mohl, jenže si vybírají holky….

169
XMAN
Reagovat

Mimochodem jaktože když bylo vyřazováno kluků při kterém vypadnul Leo tak si vybírali kluci?

170
kacule
Reagovat

Tošku doufám, že když v Noci v ráji na jojce všichni jmenovali Romea, že asi vypadne, že schválně blufovali a bude zvrat, peotože podle časového rozdílu už se minimálně Lenka musela s čerstvě vypadnuvším setkat. Ale to je jen zbožné přání

171
Melanie
Reagovat

169 XMAN: Celé to asi vzniklo tím vyloučením Zuzy, že tam bylo 6 kluků a čtyři holky. Sice si nejdřív vybírali kluci, ale u dvou holek nakonec skončili po dvou, takže stejně ve finále vybíraly holky, kdo vypadne.

172
Petra
Reagovat

170 – dobry postreh. Minimalne Lenka vie kto vypadol. Takze predsa Romeo??

173
nelly
Reagovat

a jak na jojce v noci v raji zuza rikala o kazdem neco tak opomnela neco rict o verce -ale pry je to fuk kdyz se profetovala do jineho stavu??jako je nekde na klinice ci co?nikde o ni neni napsane ani na chatu nebyla proste nic jako kdyby zmizla -a scenariste ji nekde drzi ci co.

174
Petra
Reagovat

Nele zelam, aby nova holka co pride bola este krasnejsia a milsia ako Lenka alebo Klaudia. To by holka uz naozaj potrebovala psychiatra. :)

175
Adéla
Reagovat

Ono už je to asi jedno kdo se za koho postaví a kdo koho nenávidí. On už Nele nevadí jen Romeo, ale hádá se s ní i Vlado, Niko a Rocky. Z její strany už ani nečekám poslední den intriky, ta má dost starostí sama se sebou. Nejvíc práce teď odvede mamba Jana a ta chce vyhodit jedině Romea, tak půjde tvrdě za tím. Takže jestli bude mít potápěč imunitu je to jasné. Teda umíte si představit Janu za 10 let? S tou bych nechtěla být ve firmě!!!
Dá se někde pustit slovenská Noc v ráji? V české nic nebylo, jen Natálie ve sprše a pak nějaká ruční práce její a Rockyho. Jo a ještě nadržený Niko, chudáček.

176
nelly
Reagovat

nejlepsi by bylo kdyby proste probehlo parovani nekdo odesel ale hned by se vratil protoze toto bylo jen na oko protoze je svatek jara-nela by byla uplne na dne-jana tez -romeo a vlado by uspojili silny nenavistni spolek posmesku urazek k nele aby odesla radsi sama a jeste opustena a zesmesnena. -novi pribeh zacal vlado kral a ostatni se trepu strachy.heh.

177
Melanie
Reagovat

175 Adéla: http://hotelparadise.joj.sk/#
Včerejší tam ještě není, ale oni to tam dávají docela brzo.

178
Macík
Reagovat

168) tak Nela s cukríkem, to by byl fakt fičáák, páč na konci včerejšího sestřihu…normálně líítá saň :-D a cukrík, ten se taky umí rozparádit…no, abych pravdu řekla, mně by se to líbilo…:D

…jinak moc tomu nedávám, že by se Vlado nechal cukríkem ukecat, navíc, když Jani přednesla přesně to, co Romeo Vladovi sliboval, aniž by u toho byla :-D čímž zasela pochybnost…možná udělal Romeo chybu, že se měl ke Klaudii, když byl v páru s Janou…ale to štáb a někteří z nás chtěli, takže nyní ta situace dospěla tam, kde je :-D přesto si nejsen vůůbec jista tím, že Romeo vypadne, páč jsou tam nudnější chalani a z hlediska štábu by to možná byla chyba…takže já se spíš přikláním k Nikovi nebo k Tomášovi, ale cukrík je každopádně ohroženej…

179
XMAN
Reagovat

Niko by byl stejně tvrdá ztráta jako Romeo. Z ostatních kluků může vypadnout kdokoliv a vadit to nebude, i tomu Vladovi by mohli vzít imunitu a poslat ho domů.

180
XMAN
Reagovat

Mimochodem může mi někdo vysvětlit vztah Rocky – Natálie? Pořád to nějak nechápu…..co jí se na něm líbí a co jemu se na ní nelíbí? :-D

181
Prochor
Reagovat

S Janou se to mělo asi takhle:
1) Jana sleduje Romea co udělá aby se zachránil proto, aby tomu včas zabránila.
2) Romeo jde za Vladem, Jana to vidí.
3) Jana počká až Romeo odejde a nakluše za Vladem, aby zjistila, jak se chce Romeo zachránit.
4) Říká Vladovi svou teorii, že ho přišel Romeo prosit a hloupý Vlado jí to potvrdí.
5) Jana vysvětlí Vladovi že je Romeo podrazák, kterému nemůže věřit (proto je chyba ho zachránit).
6) Jana běží všechno vyzvonit ostatním aby Romea totálně znemožnila.
Výsledek: Záchrana Romea zlikvidována.

182
Adéla
Reagovat

177 – děkuju Melánie

180 – Natálie se chce hlavně udržet ve hře, tak to zkouší na Rockyho přes chtíč /jeho slova/.
A Rockyho asi nepřitahuje, což on říká ve dne, ale v noci jí teda ošmatával. Možná jen díky alkoholu.
Každopádně kdyby tam přišla holka, která Rockyho fyzicky přitahuje, jde po ní a Natálie má smůlu. Z těch co tam jsou mi nepřijde, že by si s nějakou začal.

183
EvcaK
Reagovat

Nevíte někdo, jestli se dá za tři měsíce takřka nepřetržitého chlastání vypěstovat závislost? Pokud ano, tak začínám mít o Janu strach. V show je to skvělá postavička, právě tou emočností, nevypočitatelností v kombinaci s alkoholem. Ale ty ksichty dle mého dělá právě proto, že už má pokaždé dost v krvi. Zpočátku tak vláčná na kameru nebyla. Jinak poslední týden je adrenalinově skvělý a byla by škoda, kdyby odešli kontroverzní hráči. Ještě tak dva, tři týdny by to mohlo vydržet, aby se ponorka prohloubila:) Jinak souhlas, že Viktor a Tomáš už jsou o ničem. Natáli bych šoupla Vladovi a zbytek dělá vlny sám o sobě.

184
Macík
Reagovat

179) no, to by byla ztráta…ale Niko už jednou málem vyletěl a podle mého názoru, to tak štáb chtěl, páč měl zůstat Leo…já zase za vším vidím štáb :-D

taky netuším, co má brumla za problém s Natálkou ???…a Natálka chce asi zůstat pevně zakořeněná v páru, aby nebyla ohrožena při vyřazování…ty její odpovědi ve zpovědnici mohou být vytrženy z kontextu, páč my neslyšíme otázku např. otázka: *proběhl mezi vámi už sex?*…odpověď: *zatím mezi námi sex neproběhl*…my slyšíme jen tu odpověď, takže ta může vyznít i tak, že Natálka touží po sexu s brumlou :-D

185
XMAN
Reagovat

181: Asi tak nějak. Ta Jana je naprosto neuvěřitelná ku*va!

186
XMAN
Reagovat

Taky si říkám že to Natálie musí s tím Rockym jenom hrát aby se udržela v soutěži, protože přece není možné aby se nějaké normální hezké holce mohla líbit takováhle ošklivá dementní opice. Co mě překvapuje je spíš to že o ni odporný opičák nemá zájem, on si snad vážně myslí že si může vybírat? Kdyby byla Natálie ošklivá tak neřeknu, ale vždyť ona je daleko hezčí než on, to nesrovnatelně, měl by být za ni rád, takže v tomhle jeho chování už vůbec nechápu….

187
ZlodejkaKnih
Reagovat

185 – Janu sice taky nenávidím, ale ty máš fakt megaaverzi :D Ta až vyleze z hotelu, tak aby chodila tak minimálně rok s nějakou spešl ochrankou, protože stihne nasrat tolik lidí, že jí fakt někdo dá přes hubu :D

188
Prochor
Reagovat

185 – Je to tak. Jediná obrana proti Janě je nedávat jí žádné informace. Jinak jich bezskrupulózně zneužije. Na všechny její snahy něco z tebe vytáhnout odpovídat ironicky a vyhýbavě a ještě si z ní udělat srandu aby byla za blbce. Dále to okamžitě sdělit ostatním – Jana zase přišla tahat informace o …tobě… Ptala se na …. A Jana by byla v pytli.

189
Macík
Reagovat

188) no, mezi námi, ale přesně tohle by hráč měl dělat :-D to není pohádková dovolená zadarmo, ve které vyhraje *hodnej* nicnedělající soutěžící….to je boj :-D …

190
Prochor
Reagovat

To je pravda ale bylo by zajímavější, kdyby hráli s otevřenýma kartama. To už každý neumí a na to jednoduchej intrikán a podrazák nestačí. Jinak všechno bude probíhat podle toho jak jeden druhého pomluví nebo podrazí což se mi moc nelíbí.

191
XMAN
Reagovat

Nela je sice arogantní a dementní kráva, ale ta mě tím jaká je ještě dokáže i pobavit, to pondělní představení s Nikem to bude fakt mazec :-D Samozřejmě že by Nela měla vypadnout daleko dříve než Romeo, Niko a Klaudie ale zatím bych ji tam ještě nechal pro zajímavost děje, protože s ní nuda rozhodně nehrozí :-D Ale Jana to je totálně odpornej a nechutnej člověk, někdo kdo je tak neuvěřitelně hnusnej, zlej a odpornej zevnitř sebe to se vidí jen málokdy. Ta není ani v nejmenším zábavná, ta dokáže vždycky akorát každýho pořádně nasrat. Takže ta by měla vyletět ze všech úplně první. Jak tam po tom co u Vlada zamezila záchraně Romea přišla za Rockym a Tomášem a vykládala jim o tom jak se Romeo Vlada doprošoval..a oni jak se tomu začli oba dva smát. Pi*uskové dva trapní a ubozí, řekl sem si v tu chvíli. Tomáše jsem měl ze začátku za správnýho magora, ale taky u mě za poslední dobu klesnul neskutečným způsobem, je to taky vážně dement. Na ten jeho otrávenej, protáhlej ksicht s výrazem vyvorané myši se už taky nedá vůbec dívat. Já vůbec nechápu jak někoho jako je Tomáš vůbec může napadnout že by o něj někdy v životě mohla mít zájem taková holka jako je Klaudie. Ten člověk je totální zoufalec a nemá podle mě na naprosto žádnou holku a ani bych se nedivil kdyby ještě nikdy žádnou neměl, protože jeho chování tomu dost nápadně nasvědčuje.

192
XMAN
Reagovat

Hra je hra, proti tomu nic nemám, ale to co tam předvádí Jana, to už je daleko, daleko za hranicemi jakékoliv hry i únosnosti.

193
Elko
Reagovat

Toho Romea by bola fakt škoda, už len kvôli Nele, aby tam potom nezostala príjemná atmosféra :)… Včera to však asi Jana u Vlada definitívne rozsekala, keď k nemu napochodovala do izby.
U Vlada ešte môže rozhodnúť, že Klaudia mu jasne povedala, že o týždeň by ho vymenila a nemal by sa pri nej dobre. Tak si Vlado možno premyslí koho si vyberie. Jana, Nela to určite nebude, Klaudiu možno zváži, ale najväčšie šance má u Natálky, tá by mu dala možno aj ohřát krocana :), pretože včera v Noci v raji s Rockym už nacvičovali rúčkovú metódu.

194
Thybaumont
Reagovat

Jana dělá to, co každá zhrzená ženská. Najednou je celá veselá, sexuální dračice, osvobozená a bývalého partnera nenávidí tak, že jí nasere každá maličkost na jeho osobě. V běžném životě úsměv vzbuzující osoba, kterou přefikne každej moula o kterého by si před tím neopřela ani kolo. Úsměv a soucit. V reálném životě je přesně ten typ, u kterého vypukne syndrom zavrženého otce, kdyby jí někdo vycouval ze vztahu, kde bylo dítě. Vykastrovat tyhle kravky.

195
XMAN
Reagovat

Taky si myslím že kdyby Vlado trochu přemýšlel, tak si vybere Natálii a vyřadí tím pádem Rockyho což by byl naprosto nejlepší výsledek pondělního vyřazování…jenže se obávám že Vladovi Natálie zrovna moc do oka nepadla, měl by si ale uvědomit že je to hra a on se žádnou jinou holkou než s Natálií nemá šanci se v té hře dlouhodobě udržet. Vyřazením Romea nezíská vůbec nic…jenom sám sebe obere o budoucího možného spiklence, který by se mu v boji proti Nele mohl ještě hodně hodit…obávám se ale že Vlado je příliš jednoduchý člověk na to aby mu tohle všechno došlo a tak prostě toho Romea opravdu vyřadí.

196
XMAN
Reagovat

Jestli každá zhrzená ženská dělá to co Jana, tak doufám že nikdy žádnou takovou nepotkám :-D Ne vážně, připadá mi že Jana se svým chováním zcela vymyká kterýmkoliv průměrným normám, ta už měla být dávno někde přivázaná k lůžku s míčkem v ústech a měli jí vymývat mozek či do ní pouštět elektrošoky. Jinak se takováto neuvěřitelně bezcitná zkažená povaha už napravit nedá.

197
Macík
Reagovat

…jj..*zhrzená* a odkopnutá baba je nebezpečná :-DD jen málokterá, troufnu si říct pouhá hrstka, se dokáže povznést :-D

198
koc
Reagovat

193 – s kladivem a nebo pouzili kleste ? ;-)

199
Thybaumont
Reagovat

ajj, tam je to blbě formulované, ne plně každá ženská, ale úplně každá psychicky slabší ženská :-). což je skoro každá:-D ( sarkasmus- pochopitelně)

200
Prochor
Reagovat

195 – Taky myslím, že je Vlado jednoduchej. Už proto jak si snadno nechal od Jany olízat mozek.

201
dishy
Reagovat

No po včerejší noci v ráji, kdy ukazovali scénku o předehře, by si měl Vlado stoupnout za toho, kdo bude stát u Natálie, páč ta chce sex stejně jako on:-)…a to by byla výhra pro všechny:-D štáb by měl sex do rekapu, Romeo by zůstal, což je dvojitá výhra pro scénáristy i pro nás a Neluša i Jana by se zbláznily…plus by se rozvíjela romance Romeo a Klaudie :-)

A Zuza dobře vystihla Nikolu, její naivitu a přidávání se k Nele…ostatní jsem nestihla, škoda:-)

Jinak mám stejnou averzi na Janu jako XMAN, akorát je mi líto, ale neumím to tak popsat, jaká je…já bych musela psát samé hvězdičky…:-) Ale je fakt, že dle mého, co vstane si dá panáčka na probuzení a pak už jede, protože ty ksichty v té zpovědnici mě iritují nejvíce. Vždycky jak dodá, že Romea nechtěla, neměla ráda atd. a hodí ten obličej, tak se hodně držím, jen díky svému mozku…:-D
A Tomáš má jediný plusový bod za hlášky večera, kromě Nely a já nikomu nenadávám. Jinak je Tomáš pro děj nepodstatný, kam vítr, tam plášť!
Plus věřím, že až Jana a Neluša vylezou, tak jim někdo jednu střelí!

202
Adéla
Reagovat

Mně pořád nejde do hlavy jak se tenkrát úplně z ničeho nic dala Jana do páru s Romeem. On byl se Zuzou úplně v pohodě a mohli v klidu dojít hodně daleko. Tak jestli měl Romeo úkol Janu sbalit, tak se toho chytla, že je silný hráč a dělala zamilovanou. Já nevím. Pak když se vrátila Klaudie, tak to bylo jasný, že Jana žárlí a teď se potvora mstí.
Jsem zvědavá jestli bude něco z té líbačky s Vikoušem. On hraje divadlo, ale možná lapí Janu do svých sítí….

203
Adéla
Reagovat

Vlado je tupý. Velké tělo a malý mozek. Nemůžu si pomoct. Mně přijde jak jeskynní muž. Si vybere nějakou kořist a přitáhne ji za vlasy. Toho bude štáb milovat! Bohužel pro nás je to palice dubová a moc ukecávat k taktizování se nenechá.

204
Macík
Reagovat

200) …popravdě, Jana jen zopakovala přesně to, co řekl Romeo :-D téměř identicky…možná je největší *sviňka*, ale Romea má každopádně přečtenýho :-D

205
vipera
Reagovat

Jana s Vikoušom ? Tak toho by som jej priala. Nič iného si ani nezaslúží. Svoju izbu potom možu premenovať na „hadie hniezdo“.

206
Macík
Reagovat

205) :-DDDD

207
Petra
Reagovat

Co by sa stalo, keby si Vlado s imunitou vyberal ako prvy??? Potom nebude o Romeovi rozhodovat on, ale holka, u ktorej budu stat 2 muzi. Ale tak tiez zrejme nema sancu…

208
Prochor
Reagovat

204 – To ano ale byla to jen její teorie a trouba Vlado jí to bezelstně potvrdil. Tím se fakticky zbavil možnosti se rozhodnout protože Jana následně spálila mosty Vlada k Romeovi tím, že všechno rozhlásila.

209
Elko
Reagovat

198 koc: oboje :D (+máš odkaz odo mňa v inej diskusii)

201 dishy: včera som sa naozaj u Zuzy pobavil, čo si pamätám, tak jej najlepšie hlášky boli:

otázka: Zuzana, ako by si zareagovala v hádke Romeo vs. Nela, keď ho urazila.
Zuzana: „no ja by som sa postavila a asi by som jej jebla stoličku do hlavy“

otázka: Zuzka, čo by si spravila keby si sa vrátila do hotela.
Zuzana: „vyfackala by som ich, normálne by som ich povyhazdovala z útesu“

divák: Zuzka, nechceš vyhľadať pomoc odborníka
Zuzana: „rozmýšľala som nad tým, nevieš mi niekoho poradiť, ty určite niekoho poznáš a predpokladám, že ty ho aj navštevuješ, tak mi pošli kontakt“

…a poteším Nikov dievčí fans, Zuza sa vyjadrila, že je to skvelý človek a je to jej favorit na výhru, podľa nej by si to najviac zaslúžil.

210
Adéla
Reagovat

207 – taky to je možné. Pak záleží u které holky bude a s kterým chlapem. S Tomášem by mohl mít šanci. Oni už jsou rozhádaní všichni, takže jistotu na vyřazení má Romeo s Janou a s Nelou, u ostatních holek je to otevřené. Záleží v jakém pořadí budou vybírat. Ach jo. To je psycho.

211
Melanie
Reagovat

207 Petra: Pokud by Vladko vybíral jako první a postavil se za Klaudii, tak to má Romeo spočítaný, žádná jiná by si ho nevybrala. Pokud by si stoupl za jinou, Klaudie by Romea zachránila.
Ona si dramaturgie ještě nějaký zádrhel s imunitou vymyslí. :o)

212
Prochor
Reagovat

Dobrá rošáda by byla, kdyby Nela zbyla poslední a příslušný kluk by raději odešel z hotelu… a Nela s ním :-)

213
Melanie
Reagovat

209 Elko: Taky byla dobrá hláška, že si prý Nela vůbec nečistila zuby, dokud nebyla s Leem. Zuza ji fakt nemusí. :o)

214
dishy
Reagovat

209 Elko: no tak teď mě mrzí, že jsem to nestihla :-D Ale přesně to, že být tam Zuza, tak Neluše jednu vrazí, za tu nadávku Romeovi mě napadlo.
Takže by šla domů tak jako tak, akorát by udělala správnou věc a Neluša by měla další historku do svého životního profilu: Já jsme chudák, nikdo z vás neví, co se mi stalo, ale jen mě se dějí zlé věci!
A strašně to tam Zuze slušelo…

215
Prochor
Reagovat

V noční show bylo skvělý, jak Zuzka potvrdila, že jí Nela lezla do zadku a za jejíma zádama jí pomlouvala do kamery. Pět minut potom Leo opakovaně tvrdil, že Nela je jediná upřímná a říká všechno lidem do očí:-)

216
Elko
Reagovat

Možno im príde list: Milý hostia Hotelu Paradise, nikdy neviete, čo sa stane v raji a tak pri zajtrajšom vyraďovaní si poriadne premyslite svoju stratégiu a taktiku, pretože vybrať si môžete iba toho partnera, s ktorým ste doteraz nestrávili pobyt v apartmáne. To by bola pekná jóbovka :-)

Dúfam, že produkcia to má premyslené :) alebo to premyslené nemajú a jednoducho počkajú ako to dopadne a Romea potom určite vrátia späť lebo vidia, že sú na neho pozitívne reakcie.

217
EvcaK
Reagovat

204 – Jana to měla dost snadné. Už je tam 4 týdny, takže dobře ví, co se říká lidem před vyřazováním. Ale je zřejmé, že úplně hloupoučká není. Rozhodně patří k inteligentní části osazenstva. Kdyby jí neujely emoce, tak by byla tvrdý soupeř.

218
dishy
Reagovat

Já bych tam Zuzu vrátila, už ne jako hráče, ale jen tak…Ať je sranda. Ještě by Zuza mohla říct Neluše, jak je tady oblíbená a dovézt jí tu fotku z vyřazování, kde se tváří jak…no jako vždy vlastně :-D

A jinak jestli ty obě hádky byly v den před vyřazováním, tak možná Romeo domů nepůjde…Kéž by.
Ale já mám pocit, že Jana slyšela, co Romeo říká Vladovi a pak tam vletěla a zopakovala to, jakože stála za dveřmi a poslouchala. Ale kéž by Vlado nebyl jednoduchý jako Tomáš a spočítal si, že s Romeem by vydržel…Páč kdyby Romeo i Niko zůstal, další týden jde Nela!

219
Elko
Reagovat

213 Melanie: vidíš na to som zabudol :D s tým čistením zubov ma tiež dostala :-))) …tých perlí tam mala viac.

220
EvcaK
Reagovat

209 – slovenská Noc v raji je skvělá, už aby nám nedočkavcům dali včerejší na net:) Až co skončila naše o ničem, tak jsem na netu viděla tu 14 dní starou s hosty na joj a zjistila, o co jsem přišla… fňuk, tak od příště prostě u nás běží jenom jojka:))

221
Prochor
Reagovat

Problém je v tom, že já Zuzce absolutně nevěřím. Všechno co dělá je jen póza aby na sebe upozornila. Kdyby se vrátila do hotelu tak se nejspíš s Nelou nakonec spojí protože jsou to obě stejný nafoukaný nány.

223
Macík
Reagovat

…pamatuju si, že Nela říkala Nikol, že od doby, co je s ní na cimře Leo, se sprchuje 6x denně :-D…

224
nelly
Reagovat

nejdriv se bude losovat poradi-a potom treba vladko si nejaku vybere a zbude 4 holky a 5 kluku- posledni se rozhodne kdo pujde domu-kdyby to byla nela posledni a byl tam rocky a niko kdo vi co by delala-.

225
dishy
Reagovat

221 – tak ale Zuze by o nic nešlo a tak by trošku rozvířila hladiny, kdyby tam nakráčela jako poprvé..ona je pro tu show a je držka, v té soutěži nemůžeš věřit nikomu, stejně všichni jedou podle štábu, ale jako bonbónek pro Nelušu, by se mi líbila. Tu už rozhodí absolutně všechno:-)

226
Macík
Reagovat

…a ještě si vybavuji, jak mu cpala nožky pod nos…a Leo na to…hm, smrděj :-D

227
EvcaK
Reagovat

222 – ooo děkuji, jdu si užívat:))

228
ZlodejkaKnih
Reagovat

Jen tak mimochodem – na primě tvrdí, že českou Noc v ráji moderuje Gavrieli :D Tak kde sakra je? :D

229
vipera
Reagovat

Tak som si pozrela Noc v raji- Sorry,ale tá Zuzka sa tiež nedá upodozrievať z nadmernej zaťaženosti inteletkom.

230
Evka
Reagovat

Prosím vás, neříkejte mi, že někde nějakým náznakem nejde zjistit, kdo asi nejspíš vypadl…Mě by tak uklidnilo kdyby vyletěl Tomáš. Ten je tam i dál nanic, každá holka s ním vydrží den, dva…pak jd jinam. Je to tak slabá povaha, na něho kdyby řvala Nela jak na Nika, ten snad by skočil v breku do moře!!
Uklidněte mě, že Romeo a Niko zůstali…
A jak jste tu někdo psali, když tnkrát odcházeli dva Niko a Leo, vy myslíte, že produkce se chtěla zbavit Nika?? Proč, je to nejhezčí chlap tam, taková klidná síla, sexuálně se ještě neprojevil, jeho se zbavit tenkrát i nyní by byla škoda..Kór, když vidíte, co za mužský tam přichází..

231
Ufonka
Reagovat

Je vůbec nějaká fotka Nely s úsměvem?
Včerejší spor ohledně písničky a „svatby“ mi přišla úsměvná a nevinná – prostě si vymysleli úkol, aby dostali odměnu….co se z toho stalo potom, jsem celkem nepobírala.
Nely napřed tvrdé odsouzení aktérů a pak chybělo aby sebou hodila na zem a bouchala ručičkami a nožičkami o zem, že to musí být prostě po jejím.

232
Evka
Reagovat

A stejně si nemůžu pomoct, když jsem viděla ukázku na příště a Nika s Nelou v posteli, já mám dojem, že on jí není lhostejný! To, jak na něj křičela, to bylo, že je naštvaná,že on proti ní..On se jí teda bojí a fláknout jí mohl, jenže by letěl on…
A myslím si, že to řekla Klaudie, zdá se mi, že v té první hádce křičela na Nika, že se jich holek nezastal, nevím, jista si už nejsem, že to nebyla ona kdo prozradil, že Niko chtěl Nelu vyřadit.

233
dishy
Reagovat

230 – jo jo, taky bych ráda věděla, podle mě v Blesku to vědí, když jsou jejich partnery a jinak to musí vědět Lenka a tím pádem i ostatní osazenstvo, co je venku…:-) ale taky bych ráda věděla, že šel Rocky či Tomáš

Jinak by mě zajímalo, jestli si ještě Neluša pamatuje, jak hustila do Lea, že každý chlap, co jí vidí vařit, se do ní zamiluje, tak jestli Leo viděl Nelušu při „pečení“ dortu, tak asi už čeká na letišti s kytičkou:-D Protože při vaření je tale kráska neodolatelná!

234
nelly
Reagovat

jak zachranit romea?

vlado vybira prvni -a vybere si klaudie-
losovani je jana natalie nicky nela-
jana si vezme rockyho
natelie si vezme viktora
nicky si vezme nicka
a zbyla nela a tomas -romeo-no a kdyz tvrdi ze by radsi romea drzela chvilu aby odpadl vlado tak romeo je prece silmy hrac a skveli recnik on ji muze pomoci je to divne ale nepritel si vezme pritele aby se zbavil nejvetsiho nepritele -vlada!_

235
Petra
Reagovat

234 – nemyslim si. Nela by ho s takou chutou vyrazila, s akou vyrazila Lenku. Blbko Tomas by jej bol lepsim partnerom. Ten pri nej mlci a soupe nohama.

236
misa
Reagovat

docela si nedovedu predstavit ,ze by nela zachranila romea aby ji pomohl zbavit vlada??spis se mi zda ze nela je na pokraji psycho zachvatu -mraci se nadava a je uplne mimo-ani jeden zaber snad nebyl kde by se usmivala -proste je to takove podivne.prece 5 let tyrani a psycho deprece neco se clovekem udela ale kdyz vyhledava pomoc tak se muze vratit do normalniho zivota pred tim terorem ..ale nele neni asi pomoci..

237
blanka
Reagovat

zalezi kdo bude davat cisla ..jednu ci dvakrat nekdo daval poradi pri parovani..nebo zas uvidime losovani a kdyz nela bude mit rozhodnuti a vlado bude prvni tak ji to asi nele dojde-zachranim romea aby me podrzel a za 14 dni poleti vlado-.nepritel vsech.

238
JanaH
Reagovat

By mě zajímalo, jak by se to dál vyvíjelo, kdyby si Vlado vybral Nelu… :-))) Podle všeho by měl mít imunitu, ne? Tudíž by si za ně nemohl stoupnout další kluk. A Nela by si nemohla vybrat, koho si nechá a koho pošle domů.

239
Thybaumont
Reagovat

Stejně by mě zajímalo, co na to říkají jejich rodiče, rodina nebo kamarádi. Za Nelu se musí stydět, z Tomáše asi pěkně vyděšení, Nika asi dost litujou, Brumlovým je to asi jedno, tomu nerozumí, Nikolu nepoznávají, Janu přinutí asi chodit konečně do školy.. nejlépe klášterního typu, Vlada musí poslat tentokrát na hory, změna tlaku v jeho prázdné hlavě je asi potřeba. Blondýně nechají vytetovat jméno na čelo, jinak si nikdy nikdo jejich dceru nazapamatuje. U Romea musí být vcelku spokojení, zřejmě ho vychovávala jen matka.. tak to klobouk dolů. a Viktor je píčus, tam je na všechno pozdě.

240
dishy
Reagovat

239 – S Brumlou a tou poslední větou; to jsi to zabil :-D :-D
A tou blondýnou s tetováním myslíš Natálii?
Za Klaudii se taky rodina ani kamarádi stydět nemusí.

241
Adéla
Reagovat

Tak jsem koukla na slovenskou Noc v ráji. Hosté neřekli absolutně nic převratného. Zuzana přehrává, ta chce asi dělat v Jojce moderátorku. Leo byl otrávený jak hadí zub, toho tam donutil jít manager,aby měli reklamu na ty super videoklipy. A Diana s Lenkou se pomalu ani nedostaly ke slovu. Ze všeho nejlepší byly ukázky z hotelu, např. jak si Viktor vycpává plavky apod. Hlavně je tam pěkně vidět, že Vikouš hraje kamaráda na Vlada.

242
EvcaK
Reagovat

239 – proč by se za ně rodiče měli stydět? Já tam zatím neviděla nic, co by mě vyvrátilo ze židle – respektive z křesílka, ze kterého je ráda sleduji:) V běžném životě se lidi chovají často mnohem hůř. Nela přestřelila nadávky Romeovi, to už bylo přes čáru. Ale vzhledem k tomu, že ji její máma nechala otčímem 7 let bít a terorizovat, nejspíš je jí Nela ukradená. Což je velmi smutné, ale každopádně stud za dceru bude asi to poslední, co by při sledování prožívala. Přijdou mi všichni fajn a v reálném životě použitelní. Dokonce i zmijucha Jana, bude za střízliva určitě fajn holka. U ní mě fascinuje, s jakou samozřejmostí jim přicupitá na pokoj, kdykoli se někdo z nich separuje. Prostě dokonalá zpravodajka. Ta by byla výborná paparazzi:) Nemá žádný ostych:)

243
Elko
Reagovat

241: a má rád vařečku pri sexe :)

244
EvcaK
Reagovat

241 – ano, nic světoborného, ale sranda to byla:) Nejvíc sexu (alespoň slovního) je z celé RS v Noci v raji:) Leo s chtíčem sledující Nelin vrtící se zadek na videu… Určitě ji po vypadnutí rád vyhledá:) Akorát se nějak nedostali k těm Dianiným plánovaným aktům, nebo mi to uteklo. Osobně se těším, až bude po HP a budu mít zas tak o dvě hodinky denně víc času na práci:)

245
Ellen
Reagovat

Jana je největší křivák, Nella rozmazlená nána, která se ráda poslouchá, nevěřím tomu, že jí někdo bil, když byla malá, je to jen hra na city pro diváky a soutěžící..Romeo je nejlepší !!! Claudie je chytrá holka, která nikoho nepomlouvá, fandím jim – Romeo a Claudie !!!
Doufám, že Niki konečně tu Nellu odpálkuje, urazí se jako malej spratek jen proto, že si zahrajou na svatbu, je to jak říkám, rozmazlená čubka, kterou by měl někdo bít preventivně pořád !!!

246
Thybaumont
Reagovat

nele se nemůže upřít to, jaké vyvolává vášně :-) Už nikdy nemůže jet městskou hromadnou dopravou:-))))

247
whiskeygirl
Reagovat

Proč tohle zůstává českým divákům utajeno ? :) cca 44 min,
nevím, jestli to tady někdo zmínil, nečetla jsem celou diskusi..
Romeo + Natália

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/noc-v-raji/2012-04-06-hotel-paradise-noc-v-raji.html

248
whiskeygirl
Reagovat

247 Rocky + Natália, omlouvám se

249
koc
Reagovat

247 – obycajna ruckova hra :) ..

250
Bobby Brown
Reagovat

246 – TOP z 15 milionů MHDéčkem nejezdí!

251
Prochor
Reagovat

Druhá možnost jak eliminovat Janu:
Jestli od rána chlastá tak vzužít její slabost a rychle jí zmastit do bezvědomí. Pak už se jednou znemožní sama.

252
Juchna
Reagovat

Jestli vypadne Romeo nebo Niko, tak pokud jde o mě, nepřestanu se sice na HP dívat, ale rozhodně se budu dívat s citelně menší chutí a jestli odliv těch nejzajímavějších týpků nepřestane, vykašlu se na to asi úplně.
Ať jde někdo z dvou nejnudnějších a nejvíce otravných kluků – Rocky nebo Tomáš. U Rockyho usínám při tom jeho lenochodím způsobu mluvení a Tomáš mi jednoduše leze na nervy a ani ty jeho občasné perly to už nezachraňují. Prý čistý a hodný kluk – no to určitě! Regulérní hňup to je! Do sebe zahleděný hlupák, přesvědčený o výjimečnosti svého velikého péra, o výjimečnosti sebe jako celku a o tom, že povinností každé holky, které projeví přízeň je se do něj OKAMŽITĚ zamilovat! Myslí si, jak mu ty holky neubližují, ale vůbec mu nedochází, jak agresivně se k nim chová on! On absolutně nedokáže ani pochopit, ani zkousnout, že opravdu není povinností jeho „vyvolených“ se mu během první hodiny známosti vrhnout do náruče a slíbit mu lásku na celý život. Ten debil vůbec nepřipouští, že by měly mít možnost nějaké volby, a když mu všechny přirozeně utečou doslova úprkem, začne se jim okamžitě mstít a nazývat je těmi nejhoršími jmény! Je to sebestředný hulvát a hovado, a ještě k tomu zbabělec! Jak byl včera v euforii, že se konečně dokázal veřejně zaprsit! Fuj, je mi z něj na blití, ještě že mám ten mozek, zatraceně!

253
Evka
Reagovat

252, tak to já asi přestanu se dívat, nebude mě to vůbec bavit. Sice napětí a hádky zůstanou, ale já ty 2 kluky tam mám nejraději. Nikdo z těch zbylých Tomáš, Rocky, Vlado mi nestojí za to, slabý odvar by to byl..Kdyby to člověk už věděl, jeden z nich ale půjde stopro:-(

254
Prochor
Reagovat

Já teda cikány nemám rád protože jako pražák jsem je nezažil v nejlepším světle. Ale s Romeem bych byl rád kamarád daleko víc než třeba se slizounem Viktorem. A určitě by ho neurazilo kybych mu říkal cikán protože záleží vždycky na situaci a tónu jestli je to rasistické označení. Klidně by mi mohl ze srandy říkat ty bílá hlavo a mně by to rasistické nepřipadalo:-))

255
Evka
Reagovat

Mně Romeo taky nevadí, odporný je Viktor, jako had..S bílýma zubama, prodlouženýma řasama brr…Upřímnost žádná, jenom vychcanost..Taktéž Tomáš, i když ten mi byl předtím jako tako sympatický!

256
Juchna
Reagovat

254 – To já rozhodně taky. U Viktora mi zcela iracionálně stojí všechny chlupy jenom ho vidím! Když třeba mluví ve zpovědnici, vnímám jenom ten jeho rozšklebený tymolínový úsměv – evokuje ve mně představu lstivého krvelačného dravce. :-))

257
Juchna
Reagovat

253 – Taky si neumím představit, jak se vyhnout vyřazení Nika nebo Romea. Produkce by vážně měla mít nějaký záložní plán, takhle to přece nejde, aby se to čím dál víc nařeďovalo jenom nesympatickými lidmi. :-(

Když teda už, tak radši bych oželela Romea, ale aby místo něj tam zůstali 2 tak neskutečně nezáživní trumberové jako ten Brumla a Dutohlav? No to snad teda ne! :-(

258
krakatice
Reagovat

216 – to teda ale nevím, koho by si vybrala jana – ta už byla snad se všemi, ne? :-D
vlastně ne – viktor a vlado ještě neměli tu čest.

259
Gabi
Reagovat

Mne sa zdá, ze Jana uz bola na izbe aj s Viktorom, niekedy na zaciatku jeho príchodu… Takze z toho vyplýva, ze tu cest este nemal jedine Vlado :))

260
Valerie
Reagovat

Tak tohle už přestává být sranda. Jana je zralá na léčení.

261
Adéla
Reagovat

252 Juchna – hezky jsi to napsala. Já už teda moc nevěřím na zázrak a Romeo nebo Niko asi vypadnou. Tak jen doufám, že je štáb zase vrátí jako Klaudii. Nela tam podle mého taky dlouho nebude, ona to psychicky nezvládne a postupně jí budou všichni nesnášet. Nejodolnější je Jana, Viktor a Vlado. Mimochodem po Noci v ráji si člověk teprve udělá obrázek např. o Viktorovi. Z těch denních sestřihů nic moc, ale když pak slyším kauzu „vařečka, ponožka, vrtulník“, tak si říkám jestli je striptér nebo gigolo? To je takový týpek co se ožení pro peníze se starou hraběnkou. Vlado přišel z Osady havranů, vybere si kořist a šup s ní do jeskyně.

262
EvcaK
Reagovat

261 – poslední věta moc pěkná :)))

Jinak bych se o Romea nestrachovala. Pokud opravdu vypadne, tak ho asi brzy vrátí. U Nika by to bylo horší, už by vypadl technicky po druhé a tím by asi ztratil na důležitosti u produkce, ale Nik se mi jako adept na pondělní vypadnutí nejeví. To si myslím, že jsou jenom vaše obavy o favorita:)

Jinak obecně tu nenávist, co občas v komentářích zaznívá, absolutně nechápu. Ať už je namířená na kohokoli. Jako kdyby vás ten dotyčný / dotyčná okradl, zhanobil, zprznil…, chápu, že ve vás vzbudí nenávist. Ale nenávidět někoho jen proto, že se mi na televizní obrazovce nelíbí… To si myslím, že jste víc ulítlí, než ty naše selebritky, co se nám v HP předvádí. Vím, že se to děje, že lidi nadávají na ulici hercům, co hrají záporáky, ale pak to vypovídá o jejich „IQ tykve“, jak se říká:)

263
Prochor
Reagovat

262 – Nenazval bych to nenávistí (mluvím za sebe) spíše opovržením někdy i soucitem. Třeba Nely je mi spíš líto protože s takovou daleko v životě nedojde. Jinak ale souhlasím že přesně nevíme, co je vlastní iniciativa a co režie štábu. Čili kdo záporáka musí hrát a kdo jím je.

264
HELENA
Reagovat

NELA JE SEBESTŘEDNÝ ZLÝ PARCHANT JESTLI ONA NĚKDY BUDE MÍT POTOMKA PROBOHA JEN TO NE DRUHÉHO TAKOVÉHO FRACKA BY REPUBLIKA NEVYDÝCHALA.NECHÁPU JAK MOHOU DÁT TY PENÍZE NĚKOMU Z NICH JE TO TLUPA BLBŮ KDYBY RADĚJI TY PENÍZE DALI DO DĚTSKÉHO DOMOVA.

265
HELENA
Reagovat

JAK TO ŽE TV PRIMA NELU NEVYHODILA ZA RASISTICKÉ UTOKY.ZUZANA MUSELA ODEJÍT ZA TO ŽE SE DÉLE ČESALA.

266
okkvp
Reagovat

264+265 – doporučuju zrušit si Caps Lock – stačí po levé straně klávesnice tlačítko Caps Lock znovu zmáčknout – člověkem vyprodukovaný text pak vypadá poněkud důvěryhodněji

267
Evka
Reagovat

262, Evco, no herci hrají..To taky nechápu, že kdysi psali herci, že jim ani rohlíky nechtějí prodat! Ovšem tady jistě nehrají tolik, ne vše, tady se trochu charakter dá odhadnout, např. právě u Jany. Kdyby hráli i tady, tak by rovnou putovali pro Lva, tak dobrá herečka Nela není..Navíc jako rodilá Brňačka, jsem o ní leccos slyšela..
Ono člověk když na to 5 dnů v týdnu kouká, tak to emoce vzbudí, to se asi nelze divit..

268
Katka Moosová
Reagovat

Ahojky,nevíte někdo,jestli ti noví soutěžící jsou už od začátku hotelu Paradise v Dominikánské republice nebo tam jedou od nás až na zavolání štábu? Pokud první možnost,tak se tam asi užírají nudou a pokud tam jedou až v průběhu,tak mají dost informací které ostatní nemají,třeba o Nikovi , ale nejspíš mají zakázáno o čemkoli mluvit

269
Anonymní
Reagovat

NICK ale nebude cisty Gay spise BI

270
dishy
Reagovat

268 – Zuza říkala přímo v HP, že seděla v letadle s Věrkou, takže myslím, že letěla později, než ostatní osazenstvo. Ale na druhou stranu si myslím, že tam jsou třeba 5-7 dnů předem i pro jistotu, že se stane něco neočekávaného a je třeba nasadit nového soutěžícího. Takže info mají, ale právě ochuzené třeba o poslední týden…Ale kdo ví!

271
EvcaK
Reagovat

263 – Prochore, ve Tvém případě bych slovo nenávist určitě taky nepoužila:) Tady na panáčkovi je nenávistných příspěvků opravdu pár, tak tady mi vyjádření podobného názoru nepřijde jako házení hráchu o stěnu:) Ale třeba na facebook HP, nebo diskuse u článků nejen v bulváru apod., tak tam je „tykví“ opravdu hodně:) Tam ani nztrácím už čas čtením.

267 – ani k příspěvkům Evky to nebylo myšleno. Ty máš taky z mého pohledu zdravé vnímání:)) Určitě je rozdíl mezi herci „záporáky“ a našimi záporáky v HP a to dost velký, už z hlediska umělecké hodnoty jejich výkonů:)) Ale i tak si myslím, že naši HP záporáci nejsou žádná banda vyvrhelů, odpad společnosti, jedinci vhodní na vykastrování a já nevím, co i tady se ještě všechno uvádělo:)

Nenávist čiší opravdu jen z extrémistických komentářů.
XMan má z mého pohledu už kontroverzní příspěvky (u kterých se i tak většinou bavím), ale taky bych je ještě nenazvala nenávistnými. Myslím, že nikdo z obvyklých a častějších přispěvovatelů na panáčkovi, neprožívá RS až tak, aby do toho vkládal nezdravou přemíru emocí.

272
Evka
Reagovat

271, tak ještě před měsícem bych konkrétně já nevěřila, že se na něco takového budu dívat!? Říkala jsem si, že je to pořad pro ..jiné lidi..Pak jsem jedenkrát nemohla spát, byla jsem nemocná a opakovali to na JOJ PLUS. Tak jsem se dívala, zrovna to byl den vyřazení Klaudie! A…nějak jsem to pustila i druhý den..No, a dospěla jsem k tomu, že jsem zvědavá celý víkend, koho to vlastně tedy vyřadili, spíš doufám, koho nevyřadili:-)

273
dishy
Reagovat

272 – mám to úplně stejně :-D První týden jsem vůbec nevěděla, že něco takového začalo a teď se tady čílím nad tím, že má být odejit Romeo atd…Než jsem zkoukla první díl, docela jsem tím do jisté míry, dá se říct, opovrhovala, ale pak jsem se taky vezla…:-)

274
Evka
Reagovat

273, ještě jsem pořád každýmu vykládala, že na tohle se může dívat jen absolutní blb…a vidíš..a ty plky doma, už zase zapínáš tu blbost???

275
dishy
Reagovat

274 – jo jo, svatá pravda, smála jsem se kamarádkám, že se můžou na něco takového koukat a ještě to rozebírat, no a o pár dní později….a ta poslední věta je tady asi všude stejná :-D:-D

276
Melanie
Reagovat

dishy, Evka: Musím se smát, protože jsem na tom úplně stejně. Včetně těch plků doma. :o)))

277
Adéla
Reagovat

Tak holky já to radši ani nikde nevykládám, že to sleduju. I když on ze sebe každý dělá intelektuála co sleduje ČT 2 a pak se pan inženýr prokecne, že kouká na „Růžovku“. Hotel mě docela chytil, ani jsem to nečekala. Asi je to tím, že na rozdíl od seriálu – nikdy nevím co se stane v ráji. Ha ha ha. A co se týká osazenstva hotelu, tak jasně každý si tady vypíšeme nějaké názory jaký kdo je, ale určitě ne nijak ve zlém, vraždit bych je nešla a nikdy je ani nepotkám. Ale baví mě koukat jak se chovají, jak se vytáčejí, jakou mají ponorku a tak.

278
Adéla
Reagovat

jo a plky doma to samé, naštěstí ten můj brzy usíná a když ne, kouknu druhý den na net

279
Thybaumont
Reagovat

kontejnerový reality mám rád, nekoukám třeba na výměnu manželek, farmář hledá ženu a podobně. Měl jsem to samé u Hledá se máma táta, ale nakonec jsem to shlédl. s ročním opožděním, díky komentářům tady na panáčkovi. Komentáře byly naprosto boží. Pí Nešporová ovšem nejlepší :-D. Mám rád pekelnou kuchyn, ale hlavně díky době, kdy se vysílá, protože v tu dobu chodím spát a pouštím si ji v ložnici. Ale úplně nejvíc na větvi jsem ze Survivora, ideální čas, koukal jsem se s dětma a soutěžící tam jdou na krev. Emočně to nijak moc neprožívám, jen když mi vyřadili Yau mana, tak jsme chtěli rozmlátit televizi. Zasvěcení vědí:-) škoda, že Cool tam cpe ted ubohýho Boyarda, kde jak slyším českou dabérku průvodkyně, tam mám chut vraždit.

280
Anonymní
Reagovat

Já se na první díl dívala jen díky dceři, po 1 díle jsem si říkala absolutně nezáživní týpci, na vyholené chlápky s vyvinutou muskulaturou mě nebaví koukat a ženský jsem rozpoznávala jen jako blondýny a brunety, no a nakonec sleduji jak divá, přes víkend mi chybí a Niko s největší muskulaturou se mi líbí nejvíc, no jo no

281
Anonymní
Reagovat

omluva za anonymní jsem Ludmila

282
J.
Reagovat

Nevíte někdo kde se dá shlédnout video Noci v ráji na Jojce ale z minulého týdne? Celý týden tam nic nedali, ted tam dali video z tohohle pátku ale s datumem 6.4. místo 13.4., ale rád bych se podíval na video z toho 6.4. nebo snad toho 6.4. žádná Noc v ráji na Jojce nebyla?

283
XMAN
Reagovat

Já když sem na to poprvé přepnul, tak bylo taky zrovna první párování a vypadla Klaudie. Pak mě to nějak začalo bavit a už se dívám pravidelně.

284
galadriel
Reagovat

282 – sú tam všetky videá, vtedy noc v raji nebola.

285
Evka
Reagovat

283, já přesně od té doby. Ještě jsem se divila, proč taková pěkná holka vypadává..no, jak je to dlouho, přes měsíc??
No pokud mi vyhodí Nika, tak zase brzo skončím, on je pro mě, ať kdysi dělal co dělal, tam taková pěkná klidná síla, i když mě ostatní rozčiljí, tak přijde on, začne mluvit a já se usmívám jako měsíček na hnoji..Moc by chyběl, moc!

286
J.
Reagovat

284 – Ok díky

287
EvcaK
Reagovat

:)) Tak já kdysi úplnou náhodou začala sledovat první VV. Telka u nás běžela čato, takže mi nezbylo nic jiného, než to sledovat jedním očkem od práce taky. Ale Vladko byl prostě jedinečný, takže nakonec jsem byla jedním z nadšenců. Pak nebyl pár let čas ani chuť na jekékoli RS a pak jsem se nějak náhodou ocitla na panáčkovi, zrovna, když běžela poslední řada Hledá se máma a táta a od té doby si sem čas od času chodím pro tipy na zábavné RS. HP jsem objevila až po 14 dnech, co to běželo, takže jsem pak během jednoho víkendu skoukla všechny ušlé díly a od té doby v tom lítám a samozřejmě čtu zdější diskusi – naprosto bezkonkurenční jak vtipností, tak inteligencí a slušností. Což je na internetu skoro zázrak. Nikdy nevím, na co se těším víc, jestli na video nebo na psané příspěvky:))

288
vipera
Reagovat

Tak sa vám priznám ,že som netušila, že sa raz budem tešiť na koniec víkendu len a len kvoli HP.

289
Evka
Reagovat

287, taky hltám příspěvky, s hodně lidma se shoduju skoro ve všem!! A taky doufám, že mi někdo prozradí, kdo zítra vypadne:-)

290
Evka
Reagovat

Tak se mi to neodeslalo…287, já strašně ráda to taky tady čtu! S většinou pisatelů se navíc úplně shoduju a taky pořád čekám, že mi snad někdo prozradí, kdo zítra vypadne:-)

291
Liska007
Reagovat

Musím uznat, že zdejší diskuze se mi líbí, neboť v ní člověk nečte jen samá invektiva:-). Doufám, že to vydrží, budu sem i nadále nakukovat.
Můj skromný názor je, že smekám před Romeem, protože vzhledem k věku (ostatní mužské osazenstvo je tak o 10let starší než on), se chová nejdospěleji a to že mu v hádce ujedou nervy…. Komu by neujely. Byl můj oblíbenec a díky němu měla show trochu úroveň.
Jana je opravdový machr v překrucování. Za jejím zoufalým chováním stojí jen ženská žárlivost. Bylo od začátku jasné, že Romeovu nerozhodnost mu vrátí i s úroky. K tomuto monstru s křehkým obličejem bych se v reálném životě vyhla obloukem.
Nela očividně neumí být chvilku mimo střed dění. Myslím, že dojede na svou prořízlou pusu.

292
anja
Reagovat

271 EvcaK, XMANovy příspěvky mě baví jak jsou vzrušené a emotivní, fascinuje mne, jak to tady někteří prožívají. A taky mám problém, že to skoro nikdo z mého okolí nesleduje, HP opravdu nikdo, takže ani nemám s kým o tom pokecat :)

279 Thy, na Boyard se občas mrknu, je to taková milá pohádka oproti jiným rs

293
anja
Reagovat

290 Jana když vyleze z hotelu, bude jasná závislačka na alkoholu a Nela má evidentně dominantní sadistické sklony, facky, které tam rozdává, jsou toho důkazem

294
Hooper
Reagovat

292: Mohl by jí místo dopisu přijít bič:)

295
Adéla
Reagovat

Jak to večer vidíte? Ráno běžela v telce ukázka z hotelu a Nela se hádala s Nikem, Rockym i Vladem. To jsem zvědavá co nám to zase nastříhají. Každopádně ona je největší kandidátka na vypadnutí příští týden.

296
blanka
Reagovat

podle ukazky na jojce bude nejaky dychanek kluku a holek -kluci asi pomlouvaji holky a holky zas mezi sebu i kluky-potom asi nel.a zisti pred parovanim ze niko chcel taky ji vyhodit a bude hadka -a taky je zrejme ze nela vybira posledni ..zalezi kdo tam bude jestli rocky a nicko nebo romeo a tomas nebo viktor a niko?no uvidime.

297
anja
Reagovat

293 Hooper :DD mohl

a klidně by jí mohl přijít i další dopis, třeba od nějakého fiktivního fanouška „milá Nelo, Zuza na tebe v noční šou práskla, že sis zuby začala čistit až když jsi byla s Leem. je to pravda? Jak to máš s hygienou? “ :)))

v noční šou byl ještě jeden úžasný moment, jak se filozof Leo snažil divákům vážně vysvětlovat, že pod pojmem „falešný“ si lidi představuju různé pojmy, ale že Nela skutečně není falešná :D

298
anja
Reagovat

imho co tam bylo skutečně a jediné FALEŠNÉ byl Zuzy cop :)

299
anja
Reagovat

294 nepřeju si aby Nelu vyžvýkali z hotelu, doufám, že to udělají nějak aby tam ještě zůstala… ale teda když Nela vystřelí, bude zase zajímavé sledovat klíšťátko Nicky jak emigruje na jiný krček, a hlavně na čí :))…….. a hlavně – jak to veřejně na kameru dlouhosáhle pořeší :))

300
Valerie
Reagovat

Já pořád čekám, kdy konečně odejde Tomáš. Ten je tam fakt pátý kolo u vozu, ale přitom má každé vyřazování imunitu. Jsem na večer zvědavá, myslím si, že nejlepší by pro Vlada bylo vyhodit Viktora, jestli chce jít po krku Nele, ale obávám se, že to nedomyslí.

301
Adéla
Reagovat

Tomáš se tam poveze asi hodně dlouho, s nikým se nehádá, tak ho holky nevyhodí a další týden ho zase potřebují do páru. Ach jo. Ten už mě taky moc nebaví. A u Vlada moc taktiky nečekám. Takže Romeo?

302
XMAN
Reagovat

Kéž by vyletěl dneska Rocky, Tomáš nebo Viktor. Bez Romea si to tam vůbec nedokážu představit.

303
Hooper
Reagovat

Viktora nechat, svou šedou eminentností mě baví. Rocky klidně ven.

304
Petra
Reagovat

299-301. Moji kandidati: Rocky, Tomas alebo Viktor. Najlepsie Tomas. U toho sa tam divame akurat tak na jeho romanticke vylevy. Inak sa drzi v pozadi a je pre holky jedine istotou, ze ked im nieco hrozi, tak jeho lahko prehovoria na to, aby si ich vybral. A tak si aj on zabezpeci spolubyvajuceho.

305
anja
Reagovat

kruci já zjišťuju, že by mi taky chyběly záběry na opičáka Rockyho jak si při vážné debatě obírá blešky, chyběly by mi romantické úvahy Tomášovy a JehoEminence pobojiGenerál Viktor…….. jsem si je zamilovala všechny jak tam jsou!!! no to je průšvih toto, se nemůže vyřazovat!! :DD

306
Melanie
Reagovat

Pro mě by taky mohl jít někdo z trojice Rocky, Tomáš a Viktor. Ale obávám se, že tihle celkem nudní, nezajímaví a snadno ovlivnitelní soutěžící se tam udrží dlouho. Nikoho neštvou, neohrožují a pořád je šance, že až bude potřeba, lze je snadno dostat na svoji stranu.
Vlado teď hlavně potřebuje spojence proti Nele, se kterou si asi půjdou po krku, ale obávám se, že tak daleko on neuvažuje.

307
Adéla
Reagovat

Tak zatím bych klidně obrečela Vlada, protože je tam chvilku, ale u něj tuším taky zábavní potenciál. Romeo s Nikem tam musí zůstat na 100%! U Viktora mě baví jeho hadí taktika. Jestli vypadne Tomáš s Rockym, tak to přežiju. U holek by mi nechyběla Natálie, Nelu sice nemusím, ale bez ní by ty hádky neměly ten správný drive. Nikolku jsem nesnášela, ale je to v jádru hodná holka. Jana je zmije, ale její hra dobrá. No a Klaudii mám ráda, že je taková normální a stále očekávám romanci s Romeem. Ach jo. Tak je tam nechte!

308
Elko
Reagovat

Tiež som zvedavý na večer. V upútavke nám tentokrát ani nič nenaznačili…

a ešte pripájam článok:
http://www.cas.sk/clanok/221487/vzbura-divakov-hotela-paradise-vratte-plackovu-do-raja.html

309
anja
Reagovat

307 Elko, s tím návratem Zuzy – já ti nevím, já mám Zuzy už dost :))

310
Liska007
Reagovat

Zuza by možná nenechala padnout Romea, ale Klaudie by z ní asi měla vředy.
Bylo by zajímavý, kdyby tam už neposílali nové lidi, ale posílali tam jen vyřazené. To by byla teprv show:-)

311
Adéla
Reagovat

Zuzana ať je na Slovensku. Když jsem ji viděla v Noci v ráji, byla docela trapná. Přehrávala tam, pitvořila se až mi nakonec přišla nejvíc falešná ona. Už ji vidím, jak vlítne do hotelu a bude řvát „Plačková je v telke“, udělá tam dusno, seřve někoho, že chodí za love a to je celé. Pak splete cop a bude zase za Marfušu. Jednou porušila pravidla, tak ať je doma. Radši vraťte Dianu, chceme vidět jak si s Nelou rvou vlasy!!!

312
Elko
Reagovat

310: Nela vs. Diana v bláte ;) Diana sa vyjadrila, že Nela bola jej kamarátka v HP, ale že čo si pozrela ostatné diely zistila, že jej nehovorila pravdu. Bolo by to medzi nimi určite zaujímavé :) ale určite teraz nikoho nevrátia, lebo v piatok žúrovali v Bratislave.

313
Adéla
Reagovat

311 – to mě taky napadlo, než vlezou do hotelu a než to bude v televizi uběhne dalších 14 dní. Mezitím už může být kometa v Brně. Tak nic.

314
EvcaK
Reagovat

Ať nevrací nikoho:) Těším se na nové, mi neříkejte, že v tom „TOP z 15 milionů“ nebude ještě pár zajímavých osůbek, co to tam rozčísnou:)

315
Evka
Reagovat

295, no to je blbé moc, když byl dýchánek před vyřazováním!! A pokud tedy vybírá Nela poslední, tak jde Niko domů…To jsem radši neměla vědět, prosím, není někde ta ukázka??? Díky

316
Melanie
Reagovat

314 Evka: Nevzdávej to, třeba bude už Niko obsazen. :o) Tentokrát je to tak zamotaný, že se fakt nedá nic předvídat. A dramaturgie ještě možná nějak zatočí s imunitou.

317
blanka
Reagovat

nela neposle nika dom-to by byla uz sama proti vsem-

318
Evka
Reagovat

Stejně jsem zvědavá, kdo to práskl na toho Nika..Snad ne Klaudie, to by bylo pro mě moc velký zklamání!!

319
Ella
Reagovat

317 – nemyslím si, že to byla Klaudie, to by řekla rovnou u stolu při té diskuzi s Janou. jenom z jejího „ohrozila jsi další 2 lidi“ Nele došlo, že mimo Romea tam byl někdo další a určitě jí nedalo moc práce to z Jany vytáhnout

320
Evka
Reagovat

No, domyslela Ella…Ona u té hádky říká přímo, jak to bylo, že si dávali ruce atd..Ví přesně, to musel někdo popsat. Jana je veliká sv…ale mohla to říct dávno, mně připadne, že ona má Nika jakž takž ráda a nechává si ho jako zadní vrátka! S kým Jana bude? Rocky asi zůstane s Natálií a Klaudi s Romeem, Nikol s Viktorem, tak buď Tomáš nebo Niko..Proto jsem si myslela, že drží pusu zatím..A v ukázce bylo, jak Klaudie na Nika křičí!!

321
Thybaumont
Reagovat

Ale pokud by to vymyslela Klaudie, aby zachránila Romea, tak by to byl skvělej tah:-) Takže jaké zklamání??

322
Adéla
Reagovat

Pro Klaudii by to už byla asi poslední šance na záchranu Romea. Možná zkouší všechno. Niko je medvídek, ale když dojde na lámání chleba je to alibista a strčí hlavu do písku jako pštros. Možná Romeo s Klaudií pochopili, že Niko žádný jejich spojenec nebude.

324
Valerie
Reagovat

322 – Super, konečně se bude dít i něco jinýho, než hádky o nejvíc nejfalešnějšího hráče. :)

325
Evka
Reagovat

320, 321..tak pro mě by to zklamání bylo a stále je pro mě č.1 Niko, až po něm Romeo. Od Klaudie by to teda moc fér nebylo:-(

326
Thybaumont
Reagovat

Ale fér fér, o tom to není. Sebevětší svině když vyhraje s nějakou taktikou, tak si výhru zaslouží. Nehlasují diváci, ale oni mezi sebou. Můžeš ho mít ráda, držet mu palce, ale to je asi jediné, co můžeš udělat:-) Netvrdím, že to práskla Klaudie, ale kdyby ano, tak je to druhý dobrý tah ochránit Romea.

327
anja
Reagovat

325 v tom případě bych chtěla vidět co na to Nicky. jestli by byla schopna se Nika zastat a jít proti Nele, anebo by Nika (kterého miluje / anebo on milluje ji?? :))) hodila jen tak lehce přes palubu :D

přiznám se vám, já na takové strategie nemám a vždycky čumím co vy tady vytvoříte a fakt někdy nestíhám ani přemýšlet a obdivuju vás – no co chcete po brunetě, že :)))

ALE zato jsem si všimla – pozor, módní okénko – jak ty ikony z HP nosí na sukních visací šle. Nikola po hotelu na bílé sukni a teď jsem viděla fotky Zuzy z bowlingu a má šle spuštěné na boky na žluté sukni. Jsem byla přesvědčená, že tahle vychytávka byla v kurzu kdysi tak před čtyřmi lety. A pak že už to bylo ohraný a já jsem tímpádem ze sukní šle vyhodila :D…. a ono je to tu zase!!!??? ……. mno nic, jdu přišívat knoflíky, aspoň se do večera něčím zaměstnám :D

328
Evka
Reagovat

326, no Nikol samo s Nelou jako ocas, ne?? Kdepak, ta by byla podělaná si za Nika soupnout!! A já jsem polotmavá, ani blond ani tmavá:-)

329
Evka
Reagovat

stoupnout samo…šoupnout už vůbec ne:-D

330
blanka
Reagovat

za ty nadavky asi nela bude mit problem-uz toho bylo dost za posledni dni.uvidime jestli dostane trest nebo posledni napomenuti at tema nadavkama ubere .

331
Adéla
Reagovat

No jsou to všechno konspirace. Uvidíme večer. Nakonec to dopadne úplně jinak……

332
Adéla
Reagovat

322- Teda oni tak pořád všude omílají, že vypadne Romeo, že nakonec kluk ušatá nevypadne?

333
Evka
Reagovat

331, já si stopro myslím, že nevypadne. Pokud zůstane a zůstane i Niko, budu moc ráda..Pokud Romeo zůstane na úkor Nika, budu smutná! A i Rocky zas úplně nechci aby letěl, mně zbývá fakt Tomáš nebo Viktor..

334
Adéla
Reagovat

Já taky nechci, aby vypadl Niko. Sice není žádný velký hráč, ale je na něho krásné pokoukání a ničím mě nevytáčí.

335
Evka
Reagovat

333, tos řekla přesně, mě taky ničím ještě nevytočil Ani tím, že asi na Nelu vytáhne všechny zbraně, co by mohl..Ovšem pokud by jí lištil, taky by mohl letět. Mně se hrozně líbí, jak mluví v té zpovědnici:-)), když mluví Viktor, se svým krysím úsměvem, sahám po ovladači, když mluví Niko, nějak se usmívám…a o to nechci přijít! Když ale koukám na ta fota z té ukázky na dnes, fakt to nevypadá moc nadějně a přesně, omílají pořád Romea, je jasné, že nevypadne, jsem si téměř jista!!

336
Evka
Reagovat

333, přesně. On mě ještě nikdy nevadil, ani když se tolik zase nebránil té Nele, jak bych si přála.. Měl jí lištit, jenže by letěl on..Když mluví v té jejich zpovědnici, strašně se usmívám, když je tam Viktor, hledám ovladač..Prohlídla jsem ta fota z té ukázky, moc nadějně to nevypadá a vlastně jsem si snad stopro jista, že Romeo nevypadne, fakt!

337
EvcaK
Reagovat

334 – „když je tam Viktor, hledám ovladač“:))) moc pěkné:) Mně by asi nejmíň vadil Niko, kdyby vypadl, nééé nebijte mě:)) Je krásný, milý, hodný, úžasný, ale v té hře vcelku k ničemu, takže dřív nebo později bohužel vypadne. Ostatní nějak hrají a bojují. Nebo jsou tak divní, že je se aspoň můžu těšit na nějaké šílenosti:) Jdu přestavět byt, aby mi to rychlejc utíkalo – knoflíky by mi asi jako Anje nestačily:))

338
vlastula
Reagovat

nela už měla dávno vypadnout všechny ovlivnuje a mají ji jak bohyni..a potom co řekla romeovi že je „cikán“ už nechápu vůbec pravidla..prostě to byla rasistická nadávka a měla jít… Nic proti ní v celku nemám, to je horší Jana, ale za tohle měla jít domů…

339
Evule
Reagovat

Tak já myslím ,že by už měla vypadnout Gavriely . Nic moc tam nepředvádí,pořád je nějaká strnulá. Vzpomínám na Terezu Pergnerovou při Vyvolených,..ta byla excelentní.

Přidat komentář