Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas Česko Slovenska (1.4.) poslední Souboje o živé přenosy + rozstřel (video)

1. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3953 w=420]
Dnes večer 1. dubna čeká poslední předtočené souboje v Hlasu ČeskoSlovenska, které určí pár posledních postupujících do fáze živých přenosů. Představí se v něm například Lucia Moľnárová, herečka ze slovenské Ordinace v růžové zahradě a Michal Kašpar, kuchař z Prahy. Kdo dnes večer postoupí? A jak rozhodne mince Michala Davida?

Daniel Mrózek vs Marek Motalík

Další battle se v dnešním Hlase Česko Slovenska odehraje mezi Danielem Mrózkem z Havířova a Markem Motalíkem z Kroměříže. Oba jsou studenti – Dan se učí na kadeřníka, Marek studuje ekonomickou školu. Porotoce Pepa Vojtek jim dost nečekaně vybere skladbu od skupiny Backstreet Boys I Want It That Way.




Brunno Oravec vs Arpád Csete

Napínavé klání nabídnou i Brunno Oravec a Arpád Csete – dva perfektní pianisté, velmi muzikální. Na pódiu v Souboji také oba zahrají na piáno. A bude se opravdu jednat o jeden z nejvyrovnanějších duelů v rámci soubojů. O jeho vítězi nakonec rozhodne mince Michala Davida. Na čí stranu bude štěstěna více nakloněna?

Po soubojích bude následovat rozstřel

Po soubojích Hlasu ČeskoSlovenska je v každém ze 4 týmů 7 soutěžících, do finále však může postoupit od každého kouče pouze šest soutěžících. Každý kouč Hlasu tak bude muset vybrat ještě dva zpěváky, kteří se utkají v rozstřelu. Oba navíc zazpívají skladbu, s níž uspěli ve Výběru naslepo. Poté každý z koučů rozhodne, kdo z dvojice vypadne. I tohle zdá se, dnes uvidíme večer na TV Nova a Markíza.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 272
1
yeey
Reagovat

Je to Marek Motalík, ne Kotalík ;-)

Reagovat

yeey (1) díky, opraveno :)

3
rosien
Reagovat

Takže postoupit by měl Mrozek, Kašpar a Arpár i Brunno se mi líbí oba, takže tam mi to bude líto ať vypadne kterýkoliv z nich.

4
yeey
Reagovat

no ze nam tu diskuze dneska stoji, dovolim si mit jednu okrajovou otazku :DDD mozna sem jen dementni a neco mi unika, ale co to ma ksakru bejt, jak je v 50% souboju nejdriv zaber na ty zpevaky, jak si rozbalujou bonbonky Hals??? :D:D To je vsechny boli v krku? To jim tak smrdi z pusy, ze by tim omracili v ringu soupere? :D Vyrobce bonbonu je sponzorem poradu? Nebo to je bezna naka metoda zpevaku, jak se pripravit na zpev? :D:D

5
sali
Reagovat

Ak MD naozaj takto rozhodol, zaraďujem ho do skupiny čímďalejtýmmenejsvojprávnych občanov. Vymeňte mu českú štátnu príslušnosť za českú štátnu bezprízornosť. Chudáci Arpi & Bruni, im to muselo prísť nanajvýš sprosté. Na ich mieste by som sa cítil ako súbor smradľavých papúč súcich do kukanádoby. Fuj!

Idem robiť niečo užitočné. (!!!)

6
yeey
Reagovat

teda prave sem si precetl nechtene spoiler jak krava ohledne dneska (pomerne duveryhodnej zdroj), link sem davat nebudu, bylo by to jasny uz z neho :-) mysim ze dotycnej soutezici by z toho mohl mit celkem pruser a zaroven je to taky dost smutny, co o soutezi rika, i kdyz rozhodne ne prekvapivy…

nemyslite, ze by bylo priste lepsi udelat (jesi naky priste bude:-)) jako primy prenosy i Souboje? napriklad tady z Panacka stejnak vime pulku vysledku dopredu (obcas nedobrovolne:-) … a i noviny se po tom pidi, viz Simona, preci jen v Superstar to bylo idealni – nikdo se nenamahal s vyhledavanim 40 (ke vsemu neznamych) jmen… tohle mi na tyhle soutezi pride kapku nedomysleny… ty Souboje sou pomerne dulezita cast souteze, zadny zahrivaci kolo, ale naopak asi nejvetsi masakr v soutezi a ono kdyz je to 2 mesice predtoceny……:-) … to ani nemluvim o tom, jak me celej ten system zklamal… /prirazovani dvojic, prirazovani pisnicek, rozhodovani koucu-nebo kdovi koho……../, system v Superstar je oproti tomuhle opravdu luxusne spravedlivej a transparentni…!

7
eva
Reagovat

6 – taky jsem si dneska říkala „zlatá“ Superstar. Zajímalo by mě, jak probíhal Hlas v zahraničí, tohle je asi jenom česká specialita :-(

8
cedarin
Reagovat

6 – čau rybízku, spuhlasím s tebou, taky nechápu jak máme být všichni pořád napnutí z něčeho, co je už dva měsíce natočeno. to je jasný, že věci prosáknou, alespoň u téměř všech důležitých soubojů jsme to věděli dopředu.

Jinak si myslím, že systém je v pořádku. To, co není v pořádku je pan Štancl. To bylo keců např. u Ester, že ji nebude tlačit jinam a ejhle. A takhle je to s ním pořád. Od výběru dvojic až po songy, které vybírá. Holt, když řětězák hraje celej život sr..ky a ty to máš poslouchat, tak asi není schopen posunout se někam jinam.

9
koc
Reagovat

Rytsmus je s prominutím vůl :(

10
mk
Reagovat

Rocker Vojtek vybral klukům song od Backstreet Boys. Jaký pak mělo smysl vybírat si kouče podle mně blízkého stylu, když mi pak stejně dá něco úplně jiného?

11
yeey
Reagovat

10 bohuzel ani ty pisnicky nevybira kouc, co sem se dneska docetl (viz vyse – link sem hodim kdyztak potom, at nespoiluju)

12
Ludvík
Reagovat

11 to se dalo čekat…

13
whiskeygirl
Reagovat

10 tak přesně nad tímhle jsem přemýšlela, že to nemá logiku.. ale zpívá jim to pěkně :)

14
RAINMAN
Reagovat

Marek i Daniel: hodně dobří oba dva.

15
mk
Reagovat

To bylo v podání Rytmuse tak krásně kulantně řečené, že Dan má hezčí kukuč a tudíž ani nevadí, že mu to tolik nezpívá… :) Ať žije Hlas!

16
whiskeygirl
Reagovat

Hledá se HLAS .. a všichni vybírají, radí a doporučují podle vizáže..tak o čem to je ??

17
dolores
Reagovat

u mna vyhrava mrozek, spevacky aj imidzom :) a pozrel sa zvodne do kamery, to ma u mna bod:D motalik spieva dobre, ale nepaci sa mi jeho farba a feeling

18
cedarin
Reagovat

Daniel postoupil, takže velká spokojenost.

19
Ludvík
Reagovat

16 vždyť superstar v jiném kabátě

20
whiskeygirl
Reagovat

19 Hmm a já si naivně myslela, že je to něco ÚPLNĚ jiné..teda mělo by být

21
Ludvík
Reagovat

20 dělá to nova co jiného čekat :-D

22
RAINMAN
Reagovat

Nikoleta je jednoznačně lepší, už jenom díky tomu svému mohutnému hlasu.

23
dolores
Reagovat

15 – daniel ma lepsi hlas ako motalik, aspon pre mna. motalik spieval drevorubacsky. dara mala pravdu, ze nestisoval, neuberal, spoliehal sa na silu svojho hlasu a to nie je vsetko

24
Ludvík
Reagovat

Jo jo Nikoleta je lepší

25
kacule
Reagovat

Marka mi bylo líto. Říct klukovi v 17, že ho nevybrali i když je lepší, protože druhej je hezčí. To byla pěkná lekce do života.

26
RAINMAN
Reagovat

Kristýna byla hodně dobrá.

27
Honzad
Reagovat

Souboje se natáčely ve stejný den, že jsou porotci i soutěžící stále ve stejném oblečení? Jestli jo, tak to musel být docela záhul…

28
dolores
Reagovat

25 – chlapec sa cez to skor prenesie ako dievca. pre babu by to bolo tazke, keby jej oznamili, ze ta druha je krajsia . pre chalanov krasa nie je az tak podstatna, marek bude rad, ze mu pochvalili spev. dokonca si myslim, ze panske publikum automaticky zacne nenavidiet daniela (priridzeny strach z konkurencie), a marka budu lutovat a vyzdvihovat. daniel ako dievcensky idol to bude mat tazke. a to aj napriek tomu, ze naozaj dobry spevak

29
milo
Reagovat

roztřelovou dvojici bych u Rytmuse asi vybral jinak. Takto spíš doufám, že postoupí Kristýna.

30
RAINMAN
Reagovat

Petr byl výbornej. Postup si zaslouží on.

31
mila
Reagovat

taky se mi vic libil Motalik, Daniel je takovej samponek libovej… ale co naplat, image a feeling ovlada lepe.. uf, kde to jsme

32
Ludvík
Reagovat

KRISTYNA byla lepší

33
dolores
Reagovat

lexa je taky karaoke spevak

34
Ludvík
Reagovat

Rytmus má silný tým

35
kacule
Reagovat

Kdo vybírá tak neskutečně blbé písničky. Rytmusův tým měl zjevně co se týče výběru písní velké štěstí, protože ten zbytek je tragedie

36
whiskeygirl
Reagovat

Ježíííš ta |Dara ale vybrala song ! A podle toho jak říká Eva o těch starších, myslím že mládí půjde vpřed..

37
mk
Reagovat

To znělo jak nějaký příšerně rozvrzaný klavír… vůbec to holkám neladilo.

38
yeey
Reagovat

mysim ze Daniel se kazdopadne v souboji vic snazil, dal do toho vic … Marek si to tak odzpival, sice asi trochu lip, ale ja sem i na zaklade souboje daleko zvedavejsi na Dana! chudak ale asi za hezounka, kteryho nikdo nebude brat moc vazne…. Reseni vidim jediny-musi fakt ukazat,ze je rocker! :-) Coz s Backstreet Boys pude dost tezko:D

39
RAINMAN
Reagovat

Eva byla ze začátku pod tónem. Simona zpočátku moc mečela, pak už to bylo lepší, ale ke konci hůř intonovala. Takže lepší byla Eva.

40
dolores
Reagovat

duet eva-simona sa mi ani trochu nepaci :((

41
Nofux
Reagovat

27 – Natáčelo se ve dvou dnech. Byl jsem na ten druhý den a to jsem tam byl od 2 odpoledne až do půlnoci :)

42
cedarin
Reagovat

Tak hlavně Daniel pracoval s tím hlasem lépe než Marek, který se spolehl jen na to, že to „urve silou“. Marek tam šel sebevědomě a na jistotu, jeho projev ale -pro mě- daleko nudnější a takový plochý. Výběr Daniela je naprosto v pořádku.

43
dolores
Reagovat

38 – on este ukaze, co v nom je …rocker – kadernik :)) sam povedal na zaciatku, ze sa mu nepozdava, ze vojtek vybral B.Boys. aj ked ja osobne nemam nic proti boy bandom, ak to nie je uroven lunetiku. nahodou rada pocuvam aj romantiku v podani chlapskych viac-hlasov, len to musi byt vysoky level. nepovysujem rock nad ine zanre.

44
yeey
Reagovat

42 cedarin – tak, tak….:-)

45
mk
Reagovat

Mně se taky Danův zpěv líbil víc. Jen to mohli porotci okomentovat jinak, než je je hezčí, tak proto postupuje…

46
kacule
Reagovat

Jak okecat že vybírám mladší. To je fakt trapný.

47
RAINMAN
Reagovat

Tohle vypadá na průser.

48
dolores
Reagovat

ani eva ani simona na mna nezaposobili. bol to prazdny duet, nechal ma chladnou . vybrala by som tiez simonu, nie preto, ze je mladsia, ale je taka krehka a viac hviezdnejsia ako eva. a v prvom kole na slepo ma dostala

49
whiskeygirl
Reagovat

Další šílená píseň, MDý válí opravdu..

50
cedarin
Reagovat

Vzhledemk délce šatů Lucie se Štancl opotí a zvolí Lucii.

51
mila
Reagovat

neni ta Molnarova mistama dost falesna?

52
Anonymní
Reagovat

MD by fakt měl dostat cenu za výběr písní, to se jen tak nevidí :-/

53
Nofux
Reagovat

Tahle písnička se k nim nehodí. A Molnárová mi přijde dost mimo…

54
libena
Reagovat

doufám v postup kuchaře, je dobrej

55
Ája
Reagovat

52 jsem byla já, sorry za anonyma :-)

56
Lenka
Reagovat

no nazdar, Molnárová totální průser…

57
Ludvík
Reagovat

Mě se to nelíbilo…

58
whiskeygirl
Reagovat

Lucie se v prvním partu absolútně netrefila, takže Michal na 1000% lepší.

59
RAINMAN
Reagovat

Michal falešnej. Lucia falešná o něco méně.

60
dolores
Reagovat

45 – taketo komenty patria do tv show. pre rozvirenie vasnivych diskusii :))

mimochodom, ten kuchar ma tiez pekny hlas, molnarova von !

61
mk
Reagovat

TOhle vystoupení byl zatím snad největší krok vedle. Příšerná odrhovačka hrozně „zazpívaná“

62
Michal V.
Reagovat

zastrelte zvukare spolu s produkci… co to tam experimentovali s elektronikou?

63
Ludvík
Reagovat

Rytmus z toho dělá X Factor a ne Hlas. Ten balíček jak říká toje prostě XFactor.

64
mila
Reagovat

no ona vsechna vystoupeni, co naaranzoval mistr David, jsou strasna

65
yeey
Reagovat

teda Vlado, timhle asi nepotesim – ale ta tvoje Simonka ma teda jednu z nejneprijemnejsich barev hlasu, co v tyhle soutezi sou (pro me)…

66
Nofux
Reagovat

Doufám, že postoupí Veronika :)

67
Nee
Reagovat

Manžel poslouchal souboj Simony a Evy, naprosto netušil o co nebo o koho jde a akorát mě požádal, ať to ztlumím, že ta druhá holka co nastoupila příšerně mečí.

68
mila
Reagovat

obe holciny super, ale vic to sedne te blondate

69
milo
Reagovat

Fandím spíš Míši, Veronika určitě není špatná, ale Míša je po všech stránkách zajímavější…

70
dolores
Reagovat

64 – mila, presne, uz sme to tu minule rozoberali. david a dara sa ukazali ako mizerni korepetitori a tiez aj ich pomocnici. okrem toho vyber ich piesni je miestami des.
rytmus si vybral popovica a ten je dost dobry,aj ked sa sustredi na hlavne na rnb a hiphop, ale je to muzikant a vyborny aranzer!! (jeho brat je dirigent)

71
RAINMAN
Reagovat

Michaela i Veronika to zazpívaly průměrně.

72
dolores
Reagovat

veronika a misa dost podobne hlasy, ale lepsia je pre mna misa. a lepsie a mi na nu pozera. je prirodzenejsia

73
Michal V.
Reagovat

tady bych si asi hazel korunou…

74
RAINMAN
Reagovat

59: Michal měl zajímavější projev i barvu hlasu.

75
milo
Reagovat

67 – já zase ztlumoval u Higher…

76
Ludvík
Reagovat

Míša je lepší

77
mila
Reagovat

ja vam nevim, ale to nadseni, co jsem mela u vyberu naslepo, ze mne nejak vyprchalo a koukam na to ze setrvacnosti. nejak to nema odpich..

78
yeey
Reagovat

sem jedinej, komu pripada ukrutne sprosty dat do souboje pisen od zpevacky, ktera je velka oblibenkyne jedny ze souperek a nota bene tu zpevacku zpivala uz pri vyberu naslepo??? Nemam slov

79
Nofux
Reagovat

78 – Nakonec postoupila ale ta druhá :-)

80
cedarin
Reagovat

S výběrem Veroniky souhlasím.

81
whiskeygirl
Reagovat

Měla to vyhrát Míša :(

82
yeey
Reagovat

79 aha koukam zpetne na tn.cz, tak super :-) rikal sem, ze Verca je muj cerny kun :-)

83
VLT
Reagovat

77: Mám to úplně stejně. Je to jakési divné, natahované, bez napětí a šťávy, nemá to šmrnc. Výběr písní je příšerný, výkony rychle zapomenutelné a vlastně ani žádné drama. Prapodivný výběr vzbuzuje tak maximálně pachuť v puse, ale emoce moc ne. Navíc mě osobně zatím žádný z účastníků neoslovil tak, abych se o něj strachovala nebo se těšila, s čím přijde příště. Je to nuda horší než Superstar, a to jsem nevěřila, že něco takového řeknu :-)

84
mila
Reagovat

no to mne teda VOjtek zklamal, ze dal do roztrelu prave Jackieho..

85
Nofux
Reagovat

83 – No, nevim jak ostatní, ale mě teda v Superstar castingová vystoupení a vystoupení v divadle vůbec nebavila a výkony byly povětšinou dost tragické. Je třeba si uvědomit, že v Hlasu se nyní nacházíme ve stejné fázi jako bylo divadlo v Superstar. Snad budou přímé přenosy lepší…

86
RAINMAN
Reagovat

Martin je falešnej a pod tónem. Ve výškách je OK.

87
Ludvík
Reagovat

83 Ona Superstar nebyla špatná jen my nic jiného neznali. Pokud nepočítám X Factor.

88
kacule
Reagovat

Martin se mi líbil víc ne Jackie

89
RAINMAN
Reagovat

Jakub byl hodně dobrej, takže by měl postoupit on.

90
Anta
Reagovat

88 taky tak

91
mila
Reagovat

Jakub byl dobrej, ale Jackie je proste rocker kazdym coulem a jak rekl Vojtek, ten zpev se mu da verit, a kdyby vypadl, tak uz fakt nevim, protoze by mi vypadli vsichni moji favorite – Hnilica, Simca Feherova a Jackie

92
dolores
Reagovat

v tomto vojtkovom rozstrele ma nezaujima ani jeden z nich

93
dolores
Reagovat

ja som dost zvedava na tie zive prenosy,ci to bude ine ako v superstar alebo rovnake ?

94
VLT
Reagovat

85 NOfux: No to je pravda, ale v divadle v Superstar už vykrystalizovaly některé osobnosti, u kterých jsem si říkala „sakra, to bude zajímavého ho/ji slyšet později“. Tady, jakmile jsem si to o někom řekla, tak vypadl :-)

95
kacule
Reagovat

Nándor se mi moc líbí

96
Anta
Reagovat

Nándor je lepší, teda ale ta ručička

97
mk
Reagovat

Moooooc pěkný!

98
RAINMAN
Reagovat

Katarína mu to neskutečně kazí. Ona je úplně mimo! Postoupit by měl tudíž Nandór.

99
mk
Reagovat

Šel jsem z dolu, míjím štolu, a v tom vidím ju!
Pěkně chcalo, mě to štvalo, kurňa, zas zmoknu!

Škoda, že nedali tuto verzi :)

100
libena
Reagovat

to darinka nezvládla – nandy byl daleko lepší!

101
kacule
Reagovat

Ty holky jsou tam všechny stejný

102
dolores
Reagovat

konecne od dary dobry duet. ti dvaja su rovnocenni, voobec ziadne superenie, dobre precitene

103
pimpa
Reagovat

Přišla jsem k tomu až před chvílí, ale zatím vypadávají všichni, které bych já poslala dál, až na tu Molnárovou, nebo jak se jmenuje.
V tom duetu byl lepší ten kluk, a stejně mu zase bylo podsunuto, že se určitě nebude zlobit, když postoupí ta holka.

104
milo
Reagovat

V rámci týmu Dary, to byl asi největší fail nevybrat Nandyho

105
náhodný divák
Reagovat

bože ta Darina je fakt úplně mimo. Teď tomu dala korunu.

106
dolores
Reagovat

sice boli rovnocenni, ale vybrala by som radej nandora, pretoze taky typ spevaka tam nie je

107
cedarin
Reagovat

Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si myslí, že Nándor byl daleko lepší. Ona mi místy připadala neposlouchatelná. Kéž by šla do rozstřelu a následovala kolegu z duetu.

108
kacule
Reagovat

Jsem z toho strašně otrávená. Nemyslím, že bych líp slyšela než porotci a že se mi někdo líbí, neznamená, že je opravdu lepší, ale prostě to není spravedlivý a není to HLas. Ten kuchař stejně postoupil hlavně kvůli svému proslovu, potom bylo blbé ho neposlat dál. Měl by je vidět jen kouč, ostatní zády a rozhodovat o lepším opravdu jen kvůli hlasu. Asi se na to už nebudu dívat.

109
pimpa
Reagovat

107 Co chceš po Darince…

110
mila
Reagovat

teda ale kostymeri by meli dostat nejakou cenu Maskary roku, protoze do ceho je strojej, to je sila

111
Nofux
Reagovat

108 – Jakmile ale jednou kouč soutěžícího uvidí, už nemůže hodnotit jen podle hlasu.
Imho kuchař poustoupil právem….

112
Guardiola
Reagovat

Tady z toho kluka mám fakt strach. Nevěřím, že pochází ze Země.

113
dolores
Reagovat

preco sa vam katarina vsetkym tak nepacila? ved to dala dobre a aj vdaka nej ten duet vyznel dobre a vyznel pri nej aj polgaryho hlas. vobec za nim nezaostavala, naopak pekne spolu ladili, co je z polovice aj jej zasluha. akurat ako som uz spominala, posunula by som polgaryho, lebo typovo tam nikto taky nie je. zato katariniek je tam takych viac

114
RAINMAN
Reagovat

David je falešnej jak prase!

115
whiskeygirl
Reagovat

104 naprostý souhlas..tak snad vyšoupne aspoň Davida

116
Anta
Reagovat

Bisek ať vypadne, ani nemusím slyšet druhého soutěžícího.

117
Ája
Reagovat

na můj vkus postoupilo nějak málo kluků :-/

118
milo
Reagovat

opravdu doufám v postup Lenky.

119
milo
Reagovat

opravdu doufám v postup Lenky. Hipsters nebrat!

120
yeey
Reagovat

kdyztak tady je ten clanek, co sem zminoval… rozhovor s Martinem Truhlářem http://www.denik.cz/hudba/zpevak-martin-truhlar-pepa-vojtek-mi-pomohl-podruhe-a-naposledy-20120329-64kn.html

121
RAINMAN
Reagovat

Lenka špatně frázuje, místy falešná. Ale pořád lepší než ten týpek před ní.

122
dolores
Reagovat

och vy uz riesite biseka a my este stale reklamu :(

123
Honzad
Reagovat

O hlasu je to jen v první fázi, kdy jsou porotci k soutěžícím zády. Pak už je to opět jako X Factor :(

124
RAINMAN
Reagovat

Fraška!!!

125
Anta
Reagovat

Dnes Dařin druhý kopanec.

126
pimpa
Reagovat

No, a Darinka teď výběrem falešného mimozemšťana opět potvrdila, že má v palici nas.áno!

127
Nofux
Reagovat

Měla postoupit Lenka :-/ Bíska už znova slyšet fakt nechci. Nechápu ani jak mohl postoupit už z výběru naslepo.

128
peza
Reagovat

tak ten David docela hruza, Lenka sice slabsi hlas, ale dala to pekne…

129
VLT
Reagovat

Ahá! Já ten název špatně pochopila!! Ona je to soutěž o NEJHORŠÍ hlas! Tak to jo, v tom případě je většina voleb postupujících naprosto logická.

130
whiskeygirl
Reagovat

Darina – totálny výmaz

131
yeey
Reagovat

jestli vyhodi Biska (doufam!) tak ma Dara pomer v tymu holky:kluci 5:1 :DDD Pepa ma 4:2 pro kluky

132
Michal V.
Reagovat

muze mi nekdo rict, proc jim tam delaj to echo?

133
yeey
Reagovat

131 pardon s krizkem po funuse sem prisel :D:D

134
Ája
Reagovat

131 – nevyhodila Bíska a i tak má poměr 5:1 pro holky :-D (aspon podle hlasu)

135
Piha
Reagovat

Darinka je dneska fakt na tečku,nejdřív Nandy a teď Lenka…:/ Toho Bíska bych nepustila ani přes výběr naslepo,navíc je mi hoch silně nesympatický…

136
mila
Reagovat

staci zaber na MD a je mi nevolno…

137
Nee
Reagovat

Hmmm…vlastně jsem si nikdy neuvědomila, jak jsou Glen s Markétou ve Faling Slowly skvělí,…a jak je těžké zazpívat něco tak prostého s citem a neudělat z toho kolovrátek.

138
dolores
Reagovat

david ze ma smrnc? co tej dare uz nacisto hrabe?

139
RAINMAN
Reagovat

Arpád měl intonační problémy, místy falešnej.
Brunno malinko falešnej, ale celkově zajímavější… takže já bych bral Brunna.

140
peza
Reagovat

137 souhlas

v pripade Davida zrejme prevladlo to, ze je typove vyraznejsi- minimalne ma vyraznejsi bryle :-)

141
dishy
Reagovat

Kéž by i souboje byly skryté, sice nevím, jak to technicky provést, ale naštvali mě hned na úvod. Kadeřník vs. Motalík. Říct 17-letýmu klukovi, že nepostupuje, protože hezčí a „šoubyznovější“ vzhled má soupeř, ale líp to odzpíval, tak to je síla. Hledáme přece Hlas! A ten kluk rozhodně nebyl k zahození. Ať žije pokrytectví…:-D

142
Michal V.
Reagovat

ja slysel, ze opravdove vysledky budou vyhlaseny zitra…. dnes je 1.4.

143
Nee
Reagovat

141…taky mě to u pořadu s názvem HLAS překvapilo.

144
dishy
Reagovat

Ještě dodatek. Zase na druhou stranu, svým způsobem, hned znevýhodnění pro postupujícího. Odnést si, že sice zazpíval obecně o něco hůře, ale postoupil, protože se bude líbit holčičkám, které tvoří základnu pro hlasování a tudíž peníze asi taky není to pravé.

145
pimpa
Reagovat

Myslím, že „staříci“ s piánem strčili do kapsy všechny ty mladé a nadějné… Oba skvělí!

146
yeey
Reagovat

134 – pravda, stejnak 5:1…..:D:D:D hej ten Bisek… no jako zlatej Ben, kteryho mi teda ten David dost pripomina… takova albini verze a ten nejhorsi typ „zpevaka“ pro me….:D

147
RAINMAN
Reagovat

Arpád nepředvedl nic extra. Opět intonačně nedobrý.
Brunno by se měl naučit anglicky a lépe artikulovat. Nic extra to taky nebylo. Dvoueurovka rozhodne!

148
milo
Reagovat

nevím, ale přijde mi trochu debilní aby o postupu v soutěži rozhodla mince. Bylo to sice vyrovnané, ale od toho má poradce…

149
Honzad
Reagovat

Kolotočář nemá soudnost, rozhodovat na základě hození si mincí… :( Nicméně jsem rád, že postoupil Bruno, ale oba byli skvělí!

150
Anta
Reagovat

145 opravdu byli dobří oba a s Brunem jsem spokojená.

151
Ludvík
Reagovat

To bylo trapné s tou mincí

152
pimpa
Reagovat

147 Rainmane, prosím Tě, co ti furt na každém vadí? Někdo Ti ublížil? :-)

153
libena
Reagovat

to si david dělá kozy, ne? kuchař do rozstřelu?????

154
Ludvík
Reagovat

Doufal jsem že bude v souboji David W. a vypadne…

155
dolores
Reagovat

u tych dvoch je tazke rozhodnut sa naozaj! u mna tak o jedno promile vyhrava arpad

156
pimpa
Reagovat

153 Je to pako… Hlavně, že si tam nechal Ivannku…

157
Honzad
Reagovat

Namachrovaný zpěvák z muzikálů ven!

158
cedarin
Reagovat

Všechno běží tak nějak normálně /pokud pomineme momentální výpadky paní Dary/ a pak přijde na řadu Štancl a já jen zírám.

159
RAINMAN
Reagovat

Michal to nedal intonačně. Občas pod tónem.

160
VLT
Reagovat

153: Nemůže mu zapomenout, že ho připravil o další bloncku v minisukni, nad kterou mohl slintat :-)

161
libena
Reagovat

a už je tady zase ten zpackanej adam lambert! kutheil mu teda dává :-(

162
desiree
Reagovat

157 souhlas naprostý, kuchař dál

163
rosss
Reagovat

kutheil des

164
náhodný divák
Reagovat

ten uřvanej týpek s modrým ručníkem kolem krku…co tam ještě pohledává ?

165
Michal V.
Reagovat

me se arpad libil vic…ale bruno neni spatna volba

166
Ája
Reagovat

David je fakt odborník na svém místě, házet si mincí, wtf? ač byli oba stejně dobří, tak on je sakra ten profík, který musí poznat, kdo má větší šance :-/

167
desiree
Reagovat

debyyl david

168
libena
Reagovat

ježíšiprostě!!!!! kde to dnes jsme??? je fakt apríl nebo co?????

169
mila
Reagovat

neni dneska aprila ? se mi to snad zda

170
RAINMAN
Reagovat

Petr to ke konci hodně hlasově prznil. Ale pěvecky podal o něco lepší výkon než Michal.

171
jenkaa
Reagovat

Tak Michal David tomu dava prichut nechutnost i s Patejdlem…..

172
kacule
Reagovat

No vzhledem k duelům tam Michal vůbec neměl být, některý holky byly horší, i ten David W. To měl za ty řeči.

173
Laikka
Reagovat

David mě nepotěšil u Arpáda, toho bych vybrala. Kutheila nemusim, ale mě osobně byl kuchař nesympatickej, takže mi to rozhodně nevadí. Dobře že postoupil Jackie. Výběr Davida u Dary lepší nekomentovat, to jsem opradu nepochopila…

174
pimpa
Reagovat

No jo… Tak se kuchař vrátí k vařečce. Škoda, přeškoda. Kolotočářův tým, snad až na toho Bruna, absolutně nezajímavý.

175
pimpa
Reagovat

172 Co měl za řeči? Neviděla jsem to od začátku.

176
mila
Reagovat

mne to dnes prislo zabavne asi tak jako Caruso show…

177
kacule
Reagovat

Byl tam s krásnou holkou a když se ho zeptali, co si myslí jestli postoupí, tak říkal, že doufá, že opravdu rozhoduje hlas a ne vzhled nebo věk a tak dále, takže i když by Michal asi vybral tu holku, musel v podstatě vybrat jeho (a to nemluvím o tom, že byl opravdu lepší než ona)

178
RAINMAN
Reagovat

99: Jo, Ruda z Ostravy.

179
dolores
Reagovat

petr mi nevadi, ze postupil, aj ked sa isiel na tom podiu roztrhat, nemam rada take preexponovane vystupenia. neposobi to prirodzene. michal tam ale mal nejake problemy v intonacii a vo frazovani tiez, hoci farbu ma peknu. v zasade nic nemam proti davidovmu rozhodnutiu.

180
Ája
Reagovat

na to, jaký měl po výběrech „král vkusu“ silný tým, tak zprznil, co mohl, ještě pro všechny napsat muzikál a dílo bude dokonáno

181
pimpa
Reagovat

177 Aha. No ale měl pravdu. Ovšem už Hus na pravdu dojel, že…

182
pimpa
Reagovat

180 Jo, a to bude Boží trest za to, že si ho vybrali! :-)

183
yeey
Reagovat

no tak dnesek me teda jenom utvrdil v nazoru, ze jedinej z tech ctyrech, kdo nema v hlave nasrano je Pepa Vojtek a uprimne doufam, ze vyhraje nekdo od nej… vsem 6 lidem od nej fandim a libi se mi….

184
cedarin
Reagovat

182 – zdravím pipuš, máš pravdu, je to trest za to, že si ho vybrali.

Jestli to pojede znova – tato soutěž- a při invenci Novy bude stejná porota, pak ke Štanclovi nepůjde nikdo. Možná tak ještě mladá děvčátka. To bude Štancl zase o nějaký pátek starší a krom slintáku bude mít i plíny.

185
cedarin
Reagovat

183 – no já bych -k vlastnímu překvapení- doplnil, že ještě dobrým koučem se ukázal Rytmus.
Štancl se projevil jako podrazák a slečna Dara – holt kde nic není, ani smrt nebere (ale na Rytmuse ještě zbylo)

186
Fialka09
Reagovat

Bože!!! Celý večer jsem si říkala… super, dnešní duely se mi líbí asi nejvíc ze všech tří dílů… pak přišlo rozčarování číslo jedna – Dara poslala dál Bíska!!! To je snad vtip, ne? Pak eMDýjův hod mincí – budiž, svým způsobem ho chápu, já bych si mezi těmi dvěma taky asi nedovedla vybrat (možná bych se přikláněla spíš k Arpádovi, ale Brunno je taky ok). Ale totální šok na závěr – kuchtík vyletěl na úkor Kutheila… Dneska je fakt apríl. Postavit KOHOKOLI proti Kutheilovi je přece sebevražda, profi zpěvák se absolutně nedá posuzovat s amatérem. Ale proč zrovna Michal, sakra? Nemůžu si pomoct, Kutheil je možná skvělý zpěvák, ale mně je prostě brutálně nesympatický, afektovaný až běda. Škoda nadějného a originálního kuchtíka.

187
dolores
Reagovat

dnes sa ziadny zazrak nekonal. ale prijemni boli katka s nandorom a potom aj obidvaja zreli klavesisti. este ma necakane potesil mrozek. lahodil mojmu uchu aj oku. vo vybere naslepo ma takmer vobec nezaujal. pripadal ako sladky cukrik bez aromy a chute. dnes to bol silno aromaticky cukrik so sexi prichutou :)))))

uz sa tesim na zive prenosy. moje vysnene superfinale:
anna vs. daniel :)

188
cedarin
Reagovat

187 – dolores – tohle cos napsala ti podepíšu, i když mě se teda Daniel líbil od začátku, tak dneska fakt výborný. Doufám, že dojde daleko.

189
yeey
Reagovat

185 – no pravda, Rytmus je rozhodne lepsi nez Dara a MD…. Dara mi doted az tak nevadila, ale teda ty posledni dva kiksy staly za to, vskutku majstrštyk! :-) … (ale toho Davida mozna fakt vybrala aby nemela holky 5:1, coz neospravedluje, ze to posrala:-))

190
K.
Reagovat

jak Vás tak čtu, ani nemám moc chuť to vidět. jak vidno, podařilo se soutěž očistit téměř od všech zajímavých jedinců, ale hlavně, že nám tam zůstala většina recyklovaných ksichtů…

jinak pro ty, kdo za cokoliv kritizují kouče: podle toho rozhovoru s Martinem Truhlářem nerozhodují koučové prakticky o ničem

191
dolores
Reagovat

jo a este jeden zly bod za dnesny vecer: postup bisexa z rozstrelu :(( mozno ale bude mat svojich fanusikov, co ja viem?

192
cedarin
Reagovat

190 – kouči možná rozhodují velmi málo, nicméně je nesporný fakt, že jsou tací kouči, kde není relativně co vytknout a tací, kde slovo, to perla, kde čin, tam kudla v zádech.
A skoro se bojím, že dvojice Štancl a Patejdl mě bude strašit ve snech ještě dlouho.

193
Ája
Reagovat

188 – mně se Daniel taky líbil, i když jsem se nejdřív vyděsila, když jsem zjistila, že budou zpívat BB, ale překvapivě mu to sedlo :-)

194
pimpa
Reagovat

184 Ahoj cedárku, jsem z toho jakási otrávená. Neslyšela jsem všechny soutěžící, ti, kdož mě zaujali, tak vypadli, tak nějak nevím, komu vlastně fandit. Toho Daniela, o kterém tu píšete, jsem zatím neslyšela.
A že je Darinka dutohlavka jsem věděla už dávno, kolotočář mi to na sebe prásknul už minule a potvrdil to dnes. Rytmuse sice nesnáším, ale musím uznat, že ty duely postavil celkem dobře a fakt bych řekla, že svůj výběr vždycky zdůvodnil nejlíp.

195
XMAN
Reagovat

Kutheil to dal! Jooooooooo!!!!!! Nemůžu tomu vůbec uvěřit! MD má víc štěstí než rozumu, protože kdyby vyhodil Kutheila, tak už ho asi jedu do té Prahy fakt odstřelit. Je pravda že v tom rozstřelu Kutheil Kašpara naprosto intonačně rozsekal, takže má postup absolutně zasloužený. Kašpara mi ale bylo docela líto, rozhodně si taky vypadnout nezasloužil a spíš přemýšlím o tom proč MD poslal do duelu zrovna tyhle dva….asi proto že jsou to oba podobné typy jak hudebně tak vizuálně a asi chtěl mít v týmu prostě 3 zpěváky a 3 zpěvačky…..jinak nechápu jaký jiný důvod by mohlo mít že si tam nechal příšernou Alžbětu Pažoutovou a Katku Petráňovou….jedna z těchto dvou slečen podle mě opustí jeho tým jako první ale stát se může ještě lecos…pevně doufám že přes takovou silnou trojku jako jsou Kutheil, Brunno a David W. se snad Ivanna nemá šanci dostat ani kdyby se MD pos*al a že kauza Hnilica se už znovu u nikoho jiného opakovat nebude….

196
Jeniik
Reagovat

91-Ja jsem si přál, aby spíš postoupil Jakub:-).

197
XMAN
Reagovat

Vojtek mě zklamal tím že poslal do rozstřelu Jackieho, ale má štěstí že ho nevyhodil.

198
cedarin
Reagovat

194 – ahoj pimpuš, chápu, že ses dnes nestačila divit, to asi všichni.
Myslím, že Daniel by se ti mohl líbit. Předně dobře zpívá, vypadá na jevišti naprosto přirozeně, není to žádný odpadlík z jiné soutěže nebo muziálu (o důvod víc mu držet palce), dobře vypadá, vybral si za kouče Vojtka a ne Štancla, takže úlně blbej taky nebude.

Dara je jen jí někam postavit, ať zdobí, tancuje, hlavně ať moc nevypouští moudra, protože jde stejně jen teplý vzduch. A kolotočář, co by rád jezdil formuli 1, škoda slov.

199
Jeniik
Reagovat

U těch zpěváků s klávesami je škoda že nemohli postoupit oba, byl to velice vyrovnaný souboj, každý měl svůj styl.

200
yeey
Reagovat

188 cedarin – hele ja si skoro myslim, ze se Daniel urcite popere o to grandfinale s Marketou, ale nechci predbihat, i ostatni holky od Pepy muzou prekvapit, byl sem hlavne rad, ze Pepa vybral Verču, Jackie podle me moc neprekvapi, ale taky mu fandim….

201
cedarin
Reagovat

195 – Kutheil a Kašpar že jsou podobné typy jak hudebně tak vizuálně? Seš si jistej, že posledních deset let si setřel prach z televizní obrazovky?

202
dolores
Reagovat

188 – cedarin, som rada, ze sa tento rok zhodneme:) v minulosti to bolo asik horsie :)))

K – len si to pozri, tvoj dojem moze byt celkom iny ako si citala v diskusii.

co sa tyka koucov, ja im az taku pozornost nevenujem, aj ked som vyhodnotila na zaklade kvality duetov ako najlepsieho rytmusa a vojtka. ale verim tomu, ze produkcia do toho zasahuje ovela viac ako sa nam zda. celkova dramaturgia aj strih sa spravi tak, aby to vyvolavalo co najviac emocii, nervov a rozhorcenia divakov, tak ako to uz v takych show chodi.

paci sa mi ten rozhovor a martinom, s akou pokorou a sebareflexiou to cele zobral

203
yeey
Reagovat

Jako jak uz sem psal, Dara je mi povetsinou dloouho dllooouho sympaticka a pak najednou BLIKANEC a vypadne z ni takova minela, ze se nestacim divit… to nemluvim jen o Hlase, ale i o Superstar ad….

MD radsi no comment, i kdyz musim objektivne se skripenim zubu uznat, ze si to asi Kutheil zaslouzil postoupit, ale misto toho Michala bych vyhodil nakou slecnu od MD..

204
cedarin
Reagovat

200 – yeey, taky si myslím (a hlavně přeju), že se Daniel dostane daleko. Markétu si troufám odhadnout, že překoná. Ona nezpívá špatně, ale má v sobě něco katastrofálně nesympatického, na což už dojela v Superstar.

205
Jackolo
Reagovat

Rekapitulace dnešní epizody i s názorem na přešlapy Michala Davida:

hlasceskoslovenska.net/clanek/109-hlas_ceskoslovenska_8_dil_michal_david_a_jeho_preslapy

206
K.
Reagovat

jinak teda moje dojmy 1.část:

Marek vs. Daniel – poslouchala jsem to z větší části bez obrazu a Daniel se mi líbil podstatně víc, má pro mě mnohem příjemnější barvu hlasu. Markův hlas mi zní trochu hověze, navíc byl oproti Danielovi hodně jednostrunný

Nikoleta vs. Lenka – musím uznat, že Nikoleta byla výrazně lepší, dokonce musím říct, že se mi poprvé, co jsem ji slyšela, líbila. přesto bych se bez ní v živácích obešla, ale ok, postup si zasloužila.

Petr vs. Kristýna – aspoň něco

Eva vs. Simona – průměrné, ani nevím, koho bych vybrala

Michal vs. Lucia – naprosto příšerná píseň, Lucia v ní měla mimořádně nepříjemnou barvu hlasu, i Michal lehce za mým očekáváním, ale měl tam některé pěkné momenty

Veronika vs. Míša – tak nakonec se mi v tom víc líbila Veronika i přesto, že Míša má zajímavější hlas, Veronika ale zajímavěji zpívala. celkově byly holky docela dobrý – příjemné vystoupení na poslech i na pohled

208
yeey
Reagovat

204 vim, ze to v Markete spousta lidi vidi, ale nad to ja se dokazu povznest a Marketa zpiva fakt fantasticky a strasne se mi libi (zpev a i vzhled konec koncu:D ikdyz GG to neni samozrejme :D) … spolu s Danem urcite TOP 2 u Pepy… ale jak sem rekl, me se moc libi i ta Kristyna (rockovy citeni), Verča (roztomila, cerny kun, sem hodne zvedavej-takhle si predstavuju lolitku, ne jak Vlado:-)))), Bára (super výkon v Souboji stejne tak jako ten jeji kamos Matej) a Jackie (takovej typickej rocker-proc ne? :-)) …. zkratka Pepa to vybral skvele! (pro me)

209
dolores
Reagovat

daniel pouzival v slohach viac dych a do refrenu strihol inu farbu, kdezto marek bol cely cas jednofarebny

204/208 – ta marketa mi pripadala vo vybere naslepo strasne namachrovana, podobne ako zaujec, ale minule v duete v tom rozhovore pred vytupenim z nej isla pokora a respekt k superke, co ma u nej milo prekvapilo. spevacky ma zatial nejako vyrazne nenadchla

210
cedarin
Reagovat

208 – mně se Markéta líbila v Superstar, kde dala výborně Christinu Aguileru, ale pak dávala samé nezáživné songy, čímž to prokoučovala, ta urputnost tam byla už tehdy, ale souhlas, že zpěv je výborný, krása jde podle mě cu grunt – mně se teda zdá, že z původní krásy má už jen reziduální zbytky – ale to je podle vkusu každého

211
Ája
Reagovat

já mám s Markétou ten problém, že je to typ, který se neustále snaží neúspěšně prosadit…je hezký, že to nevzdává, ale obávám se, že těch šancí už měla několik a pokud se jí to ještě nepovedlo, tak těžko to přijde…ale nechme se překvapit :-)

212
XMAN
Reagovat

Cedarin: No tak když srovnáš kluky z Davidova týmu tak si byli skutečně nejvíce vzhledově podobní Kutheil a Kašpar…Brunno a David W. ti vypadají úplně jinak. Co se týče hudebního zaměření, Kutheil to je jasný rocker i když říznutý muzikály a Kašpar se hudebně nestihl vyprofilovat ale tipoval bych ho taky spíš do oblasti okolo rocku…
Jasně že ten rozstřel profík proti amatérovi nebyl fér a navíc ani jeden z nich v tom rozstřelu být neměl, ale když už se stalo tak můžu říct že skutečně vyhrál lepší zpěvák….tu písničku od Adama Lamberta miluju a miluju ji i v Kutheilově podání..škoda že má David v týmu tři holky úplně o ničem, místo těch tam klidně mohli být Hnilica a Kašpar. Ale asi musí být dodržována rovnováha pohlaví….za sebe říkám že teď už mám raději Kutheila než Hnilicu a je mi už i sympatičtější, takže díky bohu za to že je tam aspoň on!
Co se týče toho Daniela Mrózka, k tomu bych se taky rád vyjádřil….po dnešku jsem na něj trochu posunul názor, akorát ještě přesně nevím jakým směrem…takový antifavorit jako Lacho nebo Harich to pro mě asi zase nebude to jsem přehnal…minule mi vadil, dnes už mám z něho pocit jen neutrální….to znamená že kdyby dal ve finále konečně nějakej rock, mohl by se mi třeba i zalíbit ale to je tak 50 na 50, pořád mám pocit že je to až moc velkej cukřík na to abych mu začal fandit ale uvidíme…..

213
yeey
Reagovat

cedarin a dalsi stari znami… – tak co nezalozime nove mafie, body a groups??? :D:D:D

214
sali
Reagovat

Musím sa vám k niečomu priznať. Po zhliadnutí tohto nemastného-neslaného „programu“ a znechutení z MD spôsobov (minca a iné bleny) sa môj okruh záujmu zužuje na jeden jediný: aby táto celá habaďura neublížila Anne.

215
Ája
Reagovat

213 – myslíš mafii „Míša Davidů forévr“? :-D

216
yeey
Reagovat

Ája, Cedarin – u me zabodovala Marketa uz jen tim, ze brala Pepu Vojtka, takze to zas takova karieristka dychtici po uspechu za kazdou cenu nebude… ehm, ehm, od toho tu mame jine…

217
K.
Reagovat

moje dojmy 2.část:

Martin vs. Jakub – Martin se dal čekat, ale výběr Jakuba do rozstřelu mě dost překvapil, čekala bych Kristínu nebo Báru. Martin měl špatný začátek, jinak to ale dal o 300 procent líp než na castingu a mně osobně se líbil víc než imho veskrze průměrný rocker Jakub.

Nandy vs. Katka – moc příjemné překvapení, jako celek opravdu pěkné, zvlášť ty společné pasáže se povedly. o kousek víc se mi líbila Katka.

Lenka vs. Bisek – ach jo, od chvíle, kdy jsem si přečetla, že je Lenka v rozstřelu s Davidem, bylo mi jasný, že končí bez ohledu na to, jak kdo z nich zazpívá :-/ (a podle výrazu bych řekla, že to bylo jasný i Lence). jinak byl ale David o něco málo snesitelnější než se stejnou písní na castingu

Arpád vs. Brunno – imho Brunno výrazně lepší – muzikálnější, intonačně a rytmicky jistější, i hlasově se mi v tom celkem líbil; jinak možná eMDýmu lichodím, ale myslím si, že to házení kourunou (nebo čím) si nevymyslel on, ale štáb

Michal vs. Petr – škoda komentovat :-/

218
yeey
Reagovat

215 – to zrovna nemyslim, ale jesi si to chce nekdo udelat, branit mu nebudu :D:D jen se mi zasteklo po Bodu G a Adamec Mafii a po fightech se Sepsgroup :D:D:D

219
cedarin
Reagovat

213 – jsem pro, ať to má grády, zakládám skupinu fanoušků Daniela Mrózka, jen nějak nemám „ajdu“ na vhodný název :-))

220
Ája
Reagovat

218 – neboj, to přijde, počkej po prvních přímých přenosech, předtím to taky vzniklo až v průběhu :-)
prozatím bych to viděla na Vojtek Mafii ;-))

221
Sophia
Reagovat

Ahojte! :) zdravim mou milou ex-Adamec mafii :D ale ostatni samozrejme taky :).

222
yeey
Reagovat

220 tak do Vojtek Mafie se zapisuju v predstihu!!! :D

219 do Danielova fanklubu se klido taky hlasim, ale s nazvem to bude tezsi :D:D co takhle Bod DM … ona ta drogerie a kadernictvi nemaj od sebe tak daleko :D:D:D a sou to teda i inicialy jeho kdyby to nekomu nedoslo :D:D no je to jen prvni vec, co me napadla…. :D

223
XMAN
Reagovat

Tak já zakládám skupinu fanoušků Petra Kutheila, ale na týhle diskusi asi žádný fanoušky nenaberu :-D

224
yeey
Reagovat

221 no caaau :-) a Bod G jako co? :-D

225
cedarin
Reagovat

222 – první bývá samozřejmě nejlepší, připiš si autorství a Bod DM je na světě :-))
Kdo se přidá???

226
yeey
Reagovat

223 neboj ja na Marketu Poulickovou taky budu skoro sam, pripoji se maximalne Vlado, i kdyz ten si na to hastereni moc nepotrpi :-)

227
Sophia
Reagovat

224 :D och, jak jsem mohla zapomenout :). Ted jsem si zrovna nostalgicky poustela Gabcino Send me an angel a musim konstatovat, ze takovy zazitek se pro me letos v Hlasu jeste nekonal.

228
yeey
Reagovat

225 ok, Bod DM… ale aby se nekdo pridal, at tu nejsme jak dva tepli bratri jeho jedini fandove :D

229
Ája
Reagovat

cedarine a rybízku, dejte mi čas, musím si nejdřív projít, kdo všechno tam je, zatím jsem to sledovala tak po očku, tak ještě nejsem na ničí straně :-D
(kromě Pepy)

230
yeey
Reagovat

227 no tak to ja tak trochu tusil, ze Guncici proste uz nikdo (u me) neprekona :D tak sem aspon rad, ze se „nejak“ drzi… :-) slysel sem, ze na chudaka Lukase a to jeho Siempre se Universal jednoduse vysral, protoze tu hudbu proste nechteli vydat ani s ustupkama…

231
cedarin
Reagovat

228 – se neboj, on se někdo jistě přidá, zatím teda my dva jak ….a ten název, no, snad se někdo přidá :D:D:D

232
XMAN
Reagovat

Se obávám že se mi Kutheil v tom finále vzhledem k tomu jak je všem nesympatický asi stejně moc dlouho neohřeje, ale aspoň přes ty dvě žabky Alžbětu a Katku by se snad dostal mohl sakra….ty tam má MD úplně zbytečně.

233
Viq
Reagovat

Jak nemáte rádi rozhodnutí koučů, není to ještě nic proti tomu, jak zvráceně, přízemně a vrtkavě dokáže rozhodovat démos.
Těšte se.

234
yeey
Reagovat

232 no souhlasim, ze tu Katku a Alžbětu mohl klidne poslat do rozstřelu misto Michala a snad i Petra, i když na me proste pusobi, ze by mel fakt faaakt ubrat… ale mam dojem, ze v Hlasu se jede na holcici vitezku… pomer v tymech je teda nakonec Pepa 4:2, MD 3:3, Rytmus 3:3, Dara 4:2/5:1 (5:1 pokud Biska pocitate jako holku, jak tu Ája vtipne poznamenala :-)

235
Sophia
Reagovat

230 no Gabca se sice jaks taks drzi, ale taky me to jeji posuperstarovske ucinkovani znacne zklamalo. I kvuli tomu Hlas moc neprozivam, zacala jsem byt vuci tomu strasne skepticka a neustale mam v hlave „stejne po nich za chvili nestekne ani pes, popripade skonci v muzikalu“. Clovek nekomu mesic fandi telem i dusi :D posila sms, nervuje se pri kazdem vyhazovani a pak ta realita, co prijde po soutezi… to uz radsi nekomentuju. Proto jsem tu ted spis jen tak „na navstevu“, na souteze tohoto typu jsem trosku zanevrela. :/

236
Sophia
Reagovat

cedarku jak ty se mas? :) jak to tady procitam, mas fajn favorita :). I kdyz zatim ty soutezici nemam nijak zvlast naposlouchany, ale Daniel se mi libi :).

237
yeey
Reagovat

235 no tak samozrejme o ty jejich budoucnosti si nikdo nedelame iluze no… :-/ co ty? favority v Hlasu mas?

238
cedarin
Reagovat

236 – ahoj cérénko milá, já se mám výborně, fakt! Naštěstí!!! Favorit se povedl, o tom žádná. Rádi Tě v rybízkem v Bodu DM přivítáme :D

A teď jdu spát, ráno jdu bojovat s ředitelem, tak ať mám hodně sil :-)))

239
Sophia
Reagovat

237 No z toho co jsem pochytila me nejvic zaujala „hrisnice Simona“, ktera uz je ale fuc :D. Pak ta Anna s kytarkou je fajn, Daniel Mrozek sympatak :). A abych pravdu rekla, hafo se mi libi zpev toho Petra Kutheila, i kdyz je to pro me asi nejnesympatictejsi soutezici ze vsech, suvereni namysleny floutek. Ale takove chraplaky proste muzu :)

240
K.
Reagovat

ještě přidám svůj souhrn torz jednotlivých týmů:

eMDý – z tohohle týmu jednoznačně nejvíc fandím Brunnovi a přála bych mu, aby byl v grandfinále; k Ivanně mám neutrální postoj, na Davidovi mi vadí recyklovanost, ale jinak taky neutrál; zbylé tři bych vyřadila ideálně všechny najednou

Vojtek – v tuto chvíli tam není nikdo, kdo by pro mě vyloženě čněl nad ostatní a komu bych výrazněji fandila; zvědavá jsem na Daniela, Kristínu a nově i Veroniku, která mi něčím připomíná Šárku Vaňkovou

Dara – mojí hlavní favoritkou je Zuzana, která by ale bohužel potřebovala komornější prostředí a decentní doprovod, na velkém pódiu s uřvanou kapelou v zádech nevynikne. dál jsem celkem zvědavá na Dominiku a Miloše. vadí mi David

Rytmus – o Andule se netřeba rozepisovat, kromě ní fandím ještě Jurajovi, Kristýně a Adamovi. celkově je pro mě Rytmusův tým nejzajímavější (i když to mohlo být ještě řádově lepší, njn… :-/)

241
Sophia
Reagovat

238 Tak to moc rada slysim, myslim bychom mohli zase hodit nejaky ten facebookovy pokec, rada si poctu detailneji jak zijes a tak :). Tak dobrou noc a pozdravuj reditele :D

242
Sophia
Reagovat

237 ale strasne moc jsem toho jeste nevidela, takze si nejaky ucelenejsi nazor udelam nejspis az v tech finalovych kolech :).

243
yeey
Reagovat

cedarin – dobrou!

Sophia – hm no to mame podobny, taky mi Kutheil nepripada spatnej, ale bezpodminecne musim pri jeho vystoupeni zavrit oci, protoze to neni vystoupeni, ale exhibice (a to i hlasova), podle me na tu pilu tlaci az moc (bych se nenadal ze tohle kdy jako milovnik chraplaku reknu) … u me sou nej Markéta P, Daniel, Anička s kytarou a takovejma cernejma konema napr mladej Miloš od Dary (super chraplak) a zbytek Vojtek Mafie :-)

244
yeey
Reagovat

243 a zapomnel bych pro doplneni na Dominiku od Dary a Ivannu od MD

245
Sophia
Reagovat

243 joo toho Milose jsem myslim taky videla, mily sikovny kluk s prijemnym hlasem, jak rikas, moh by to byt cerny kun. Marketu P uznavam, ale jeji hlas moc nelahodi memu ousku :). Tady tento typ zpevacek uz mam hrozne oposlouchany.
A i ty Kutheilovy pohyby jsou strasny, porad je tak divne pricuply a macha tam rukama a ten jeho dulezity pohled. Jak mne se muze nekdo tak libit a nelibit v jednom nechapu :D. Ale myslim, ze v soutezi se stejne moc dlouho neohreje.

246
Sophia
Reagovat

244 yeey tak ty si jeste musim naposlouchat :). Kazdopadne si myslim, ze my mafiani a G-bodaci nebudem mit ani letos prilis odlisne favority :). Smaarja, jen jsem se zapojila do diskuze a uz mam hned vetsi chut ten Hlas sledovat :D. Ale tak co, loni byla ta Superstar era na panackovi velice fajn :).

247
Sophia
Reagovat

yeey no koukam, ze jsme tu zbyli snad sami dva :D. Ale i ja se uz nemuzu dockat az supnu do perin, tak tedy dobrou noc :)

248
yeey
Reagovat

245 u Kutheila mam rovenz pocit ze vyberem MD totalne ustrelil (podle me i dost karieristicky-ale to uz sem tu psal) a dlouho se u nej neohreje…

a ten Miloš vydrzi podle me u Dary dlouho, sou tam 2 kluci jenom a mysim, ze je jasny, ze bude lepsi nez ten David… a az Dara presune svoje myslici centrum ani nechci rikat odkud zpet do mozku, vyhodi ho pri prvni prilezitosti…

A s Marketou holt nic nenadelam, skoda, ze s ni ma dost lidi problem….:-) ani nevim, jesi by mela zustat takova, jaka doposud byla v Hlasu – tzn. profilovat se jako rockerka nebo se naopak odlisit od zbytku tymu, kde sou rockeri vice ci mene vsichni.

249
yeey
Reagovat

Sophia – tak my Mafiani a G-bodaci prece jedem na rockovou jistotu! dobrou ;-)

250
K.
Reagovat

ještě taková poznámka: s Lenkou odešla, pokud se nepletu, poslední dle Vladovy terminologie „postarší dáma“ a tak to má být, zatímco postarší pán si své fanoušky většinou najde, žena nad třicet už nezajímá nikoho…

251
dolores
Reagovat
252
zuza
Reagovat

Včera sem si říkala, jak je ten přenos fajn, postupují ti, kdo mají a pak najednou Dara. Nandy zpíval líp a hlavně je o 100% zajímavější, slečna byla sice hezká, ale Dara má ve svém týmu takových slečen(které jí jsou navíc až překvapivě podobné) víc. Takže Nandy by určitě zaujal, bohužel no. Další sek přišel hned potom. Vyhodit Lenku, ketrá možná je starší, ale má tak zajímavější hlas proti tomu klukovi, který zpívá prostě babochlapsky? Navíc falešně? Oj oj, Dařin tým je pro mě absolutně nezajímavý a totálně nejslabší. Dál sem měla velkou radost, že postoupil kuchař, protože o tom by ta soutěž měla být, dát šanci někomu novému, ne někomu, kdo už x let zpívá v muzikálech (ano, narážím na ten hloupý souboj.) Kuchař má nádherný sytý hlas, to, že to nemá zmáknuté jako profíci, to se s ním dá ještě natrénovat. Postavit proti někomu někoho, kdo už sice profesionálně zpívá, ale má jakési ambice stát se solovým zpěvákem, to bylo trochu hloupý. Navíc Petr nemá šanci se v soutěži udržet (tedy, prvně vypadnou ty holky, až pak on), je krajně nesympatický, navíc do každé písničky přidává stejné muzikálové pohyby, které za chvíli začnou lézt na nervy. Prostě dnes velké 3 seky. jsem zklamaná.

253
sali
Reagovat

Kto z vás si tiež myslí, že MD tam bol nakontraktovaný kvôli tomu, aby to celé kazil (samozrejme, kazil v prospech „šou“)? Dokonca by som sa nebál konšpirovať, že si svoju rolu tam zaplatil a čistí si svoj „kultúrny areál“ od potenciálnych červov. U skvelých klavíristov je mu vlastne úplne jedno, kto mu z nich bude zavadzať, kuchárovi zničí sebavedomie (lebo však si vie zrátať, že ho nadrvený Kutheil porazí), Hnilica odišiel neskutočne predčasne cez ľahko deformovateľnú blondínku (šak sprostaňa z vyhodu)…

Nofux, Scalex, dajte vedieť, čo sa deje. Dara so svojou nekomletnosťou je neškodne smiešna, ale MD sa mi javí ako agent. A pokiaľ zmluva znie tak, že by cudzí kouč mohol vplývať aj na susedovie ovečky, tak nás všetkých ochraňuj.

254
Piha
Reagovat

Hlásím se k Bodu DM a to jako že hned!Jak vidím,vkus se nám od minulé Ss nezměnil!:-))) A zdravím všechny staré známé!:-)

255
Nofux
Reagovat

253 – Tak tu teorii ti potvrdit nemůžu, nejsem žádný insider :))
Spíš bych se ale přiklonil k tomu, že koučové jsou vpodstatě jen takové loutky a většinu rozhodnutí má na svědomí produkce. Z toho rozhovoru s Martinem Truhlářem je jasné, že písničky vybírala produkce, s největší pravděpodobností i složení dvojic. Jak byl na pluska.sk článek o možném návratu Simony Fehérové, tak se tam psalo něco v tom smyslu, že se lidi z produkce a režisér snažili Rytmusovi vymluvit její vyřazení a že o tom bouřlivě diskutovali. Jestli taková diskuze probíhala ohledně všech soubojů, tak bych se nedivil, kdyby se prostě koučové s produkcí domluvili na vítězích předem, aniž by se ještě zpívalo.
Nevim, nemyslim si, že by tam byl MD nastrčenej tak, aby usnadňoval soutěžícím z jiných týmů cestu k vítězství (Jestli tě teda chápu dobře). Až do velkého finále spolu týmy navzájem nesoupeří, takže nevidím důvod proč by si kouč už teď záměrně snižoval kvalitu svého týmu, když to může udělat až někdy později v průběhu přímých přenosů.

256
XMAN
Reagovat

Zajímavé je, že pro mě včera všechny konečné rozstřely dopadly kupodivu přesně tak jak sme chtěl:
Lexa a Daňhelová – tak nebaví mě ani jeden, ale Kristýna je aspoň hezká holka, tak jsem postup přál jí
Truhlář a Jackie – tak Jackieho sem v rozstřelu fakt nečekal, je to můj velký favorit a v tu chvíli sem začal proklínat i Vojtka, ale nakonec to dobře dopadlo a Jackie postoupil. Těžko říct, proč ho do toho rozstřelu dal, možná jen proto aby to bylo napínavější…..
David a Lenka – tady jsme jednoznačně fandil Davidovi. Sice to není žádný můj velký favorit a bude mi v podstatě jedno až vypadne ale California King Bad od Rihanny se mi od něj líbí víc než originál. Myslím že ji zazpíval líp ve výběru naslepo, ale ani včera to nebylo špatné. Lenka pro mě absolutně nezajímavá šedá myš s absolutně nezajímavým tuctovým hlasem, takových nezajímavých zpěvaček je v tom finále už tak dost takže zaplaťpánbůh za její vyhození….David je rozhodně výraznější než ona, zvítězil nad ní jak svou image tak i svým hlasem…jeho hlas se hodně lidem nemusí líbit, ale pořád je zajímavější než hlas Lenky, který je stejný jako milion dalších nezajímavých hlasů a pokud se hledá Hlas tak pak se Dara rozhodla správně.
Petr Kutheil a Michal Kašpar – nebylo co řešit, Petr Michala absolutně pěvecky zlikvidoval, to bylo opravdu jak kdyby nabroušený vzteklý vlk roztrhal malou vystrašenou ovečku, přesto sem si do poslední vteřiny myslel že MD pošle do finále Kašpara….už jsem byl pořádně nahlodán z Hnilici. Ale stal se zázrak a tentokrát to dobře dopadlo….
Na další působení Petra v soutěži jsem hodně zvědavý, myslím že přes Alžbětu a Katku se snad dostane, nad Ivannou bude MD držet ochranou ruku, takže tu už asi bohužel neporazí ale taky je docela otázkajak si u lidí povedou Brunno a David W. Brunno by mohl mít handicap kvůli věku, ale zase u Zonygy to nevadilo tak nevím….a David W. taky není oblíbený úplně u všech, navíc už je pro někoho okoukaný z Robina Hooda… no zkrátka v MD týmu to zatím vidím na naprosto nejneodhadnutelnější průběh a těžko říct kdo se odtud do toho Grandfinále vlastně dostane.

257
mila
Reagovat

256 – ja si myslim, ze Oravcovi bude fandit hodne lidi, co by normalne fandilo Hnilicovi. Rozhodne to bude vetsi skupina nez fanklub Bagove, ktera je cela takova lacina.. Vcera mne mrzelo vypadnuti Kaspara a Kutheil, ac ho nemusim, vubec v rozstrelu nemel byt. Patril tam spis David W., protoze zatim nic nepredvedl nebo Bagova..

258
XMAN
Reagovat

257: S tím Brunnem máš možná pravdu a jedině dobře, protože je to i můj favorit :-) Napadá mě že David W. pokud se do toho víc neopře, bude mít co dělat aby se v tom finále udržel a třeba půjde ze hry ještě dřív než Kutheil….teď už si budou vybírat písničky víceméně samy, tak se uvidí a snad jim do toho MD nebude moc kecat. Pokud si Kutheil vybere nějakou pořádnou rockovou pecku tak tím Davida W. může převálcovat úplně stejně jako Kašpara, myslím že David W. na Kutheila hlasově rozhodně nemá. S tou produkcí je to asi pravda že rozhoduje téměř o všem a Hnilica se jim asi prostě nehodil…možná působil moc odtažitě a chladně, nevím……myslím že kdyby to bylo jenom na koučích tak by tam Hnilica a Kašpar ještě byli, ale asi si produkce řekla že působí oba až moc buransky a tak dali do finále Kutheila, Brunna a David W. kteří přece jen působí o něco světověji…jediný kdo se dokázal vzepřít produkci a prosadit si svůj vlastní názor (viz. Fehérová) je Rytmus a za to má u mě velké plus.

259
XMAN
Reagovat

Myslím že Kutheil byl v rozstřelu asi kvůli těm ne tolik povedeným Queenům s Hrabalem, ale to nic nemění na tom že si tam jít stejně nezasloužil. No ale přežil to takže se nic neděje :-)

260
XMAN
Reagovat

http://www.znoj-tyden.cz/jaromir-hnilica-zpevu-se-venuji-odmalicka-lakaji-me-muzikaly.a5752.html Nevíte někdo kdy přesně se ty souboje natáčely? Tady podle toho a dalších rozhovorů s Hnilicem to totiž vypadá, že ve chvíli kdy byl v televizi odvysílán Výběr naslepo s Hnilicou, za sebou ještě Hnilica souboj s Ivannou neměl a tudíž MD musel vědět jak moc lidí Hnilicovo vystoupení zaujalo….pokud to tak je tak by to opravdu nahrávalo teorii o tom že Hnilici odstranili kvůli tomu aby to místo něj mohla vyhrát Anna….

262
Nofux
Reagovat

260 – Souboje Michalova týmu se natáčely den po odvysílání první epizody výběru naslepo

263
sali
Reagovat

255 /Nofuxovi/.

K môjmu zúfaniu ma motivuje strach o osud víťaza, obzvlášť ak sa ním stane Anna. Trasiem sa o ňu podobne ako sa DJ strachoval o Moniku. Ak by víťazovi (v tomto prípade Anke) viac osožilo vypadnutie, tak si ho s ohľadom na jej budúcnosť budem priať. Kto si s ňou bude napchávať potom brucho? Kouč alebo ČS humbukový priemysel? Navyše Anna až tak prudko vyčnievajúca z radu nie je, aby sa jej neskôr podarilo vymaniť spod glorioly superstáristu, tak ako (ešte nie úplne) Cmoríkovi.

Ak dovidíš za horizont súťaže, kto bude s víťazom manipulovať? Má ho (ju) vôbec kto ochrániť „před zlým bubulem“? Je vôbec možné, aby Rytmus dodržal slovo a podporil ju aj po tejto estráde?

264
chacha
Reagovat

4 – ano výrobce bonbonů je sponzorem pořadu, byly tam i injektáže. Product placement muže mít mnoho podob, záleží na fantazii agentury a hranicích legislativy.

6,7- nevidím rozdíl mezi Superstar a tímto pořadem, otáčení křesly vs casting, souboje vs divadlo, finále – finále – rozhoduje divák – ten samý produkt zabalený zdánlivě v jiném obalu. Vybírají samozřejmě tváře, které budou prodávat reklamu prostřednictvím sledovanosti, stejně jako v Superstaru, o nic víc nejde, sledovanost, koláč, grpsy, o to zda bude na jaře 2012 stát 10tka v hlavním sledovacím čase 20 nebo 50 tisíc.

265
Viq
Reagovat

sali – Účastníci těchto soutěží jsou pro televizi a zúčastněné firmy po skončení soutěže prakticky mrtví a odepsaní. Až na nějaké to 1-2 vystoupení v nejbližší estrádě, což ale taky jistě není něco, přes co by nejel vlak. Takže tvůj strach o Annu je z tohoto pohledu myslím zbytečný.
Asi by bylo lepší, kdyby v soutěži vydržela déle. Má tam reklamu v prime timu ve 2 zemích v podstatě zadarmo, a to se vyvažuje zlatem. Jak s tím potom kdo naloží je věc druhá.
Nejlepší by pro ni bylo, aby to vyhrála. Ale ona se neztratí, ani když vypadne. Podle mě ji prodáváš lacino. Cmorík je proti ní tuctovka :-)

266
pimpa
Reagovat

Tak jsem si poprvé pustila toho Daniela, nezpívá špatně, ale na můj vkus je to moc velký šampónek, já mám radši chlapy, co jsou chlapi – viz Lukáš Adamec.

267
sali
Reagovat

265 – Cením si odpoveď, Viq, ďakujem.

Annu si cením viac ako Cmora, zrejme som nevhodne formuloval ideu. :-) V tomto štádiu preplnenosti muzikantského neba SS účastníkmi sa ich hodnota stráca, „lebo už ji je fakt dosť“. Chodúra z prvej CSHS všetci ľutovali, že bude musieť jeden rok panáčkovať ako mu donor rozkáže, takže si nebude môcť robiť svoje; a zároveň riskuj, že ho táto zmluvá závislosť zaradí do podradého šuflíka, z ktorého už niet cesty von.

Inými slovami: víťaz je na keden rok, tak povediac, odňatý od slobody. „Ostatní behajú po svete, a ja ‚víťaz‘ musím poslúchať všivavú macochu.“

Preto ma zaujíma podrobne: ČO MUSÍ VÍTAZ konkrétne tohto tu PODSTÚPIŤ?

268
sali
Reagovat

265 doplnok.

Keďže je zvykom, že z Jeníčka chce ježibaba vycucať každý koštialik až do drene, tak sa bojím, že jedna-dve estrády to nebudú. Vraj je v zmluve kontrakt na nahrávanie v štúdiu, ale ak ježibaba víťaza naštylizuje do popu, hoci jeho túžbou je trebárs rock-jazz, tak sa len tak ľahko voľným pádom nevráti do vytúžených koľají.

Ja len dúfam, že plačem zbytočne. A ak bude do víťazstva dotlačená práve Anka, chcem veriť, že tie špinavosti a manipulácie ustojí (aj s rodinou).

269
Viq
Reagovat

sali – Vítězství má svá úskalí, ale i svá pozitiva (asi hlavně reklama a cash?). Já soudím, že ta pozitiva by měla převažovat. Problém špatných historických příkladů vítězů, kteří zapadli na smetiště, byl podle mě v tom, že to byli nevýrazní týpci z lidu na jedno použití, což Anna není.
A smlouvy jsou tu přece od toho, aby se porušovaly :-))

270
Pája
Reagovat

Ahoj Dane! Já chci aby jsi to vyhrál jedině TY!!!!!!!!! jsi skvělý zpěvák!!!!!!!, máš nádhernou barvu hlasu!!!!!!!!, je poznat že zpíváš 12 let!Máš čistý a vyzpívaný hlas!!! co se přenádherně poslouchá!!!! Jest- li to nevyhraješ Ty tak to musí vyhrát Ivanna Bagová nebo Simona Hégerová!! nikdo jiný!!!!!! Ahoj! a držím Vám palce!!! jste skvělý!!!!! Tohle je hlas česko Slovenska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! čau!! a pááááááááááááá!!!!! faninka!!! Pája!.

271
Pavlína
Reagovat

Ahoj Dane! Moc mě mrzí že jsi vypadl právě Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Máš nádhernou barvu hlasu!!!!!!!, co se překrásně poslouchá!!!!!!!!!!!!!!. Jseš mi moc simpatický!!!!!!!!!!!! Přijed prosím zpívat do Písku!, já v něm bydlím. Tohle je hlas!!!!!!!!!!!!!!!!. Já fadím pořát Ivanně! a Milošovi! Dneska se budu dívat a zítra taky!! Hlasy nikomu neposílám!, protože nemám kredit! Jenom fandím!!. Dane přeji Ti!!!!! hodně uzpěchů!, radosti!, štěstí!, lásky!, Ai love you!!!!!!!, miluji Tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdraví! a ad dostaneš všechno to co si přeješ!, super cedéčko!, ad se Ti povede!, Tobě se určitě povede! Dej mi prosím včas vědet kdy výjde! Ahoj zatím a přijed do Písku prosím na písecké slavnosti které budou od Pátka 8. až 10. června do neděle! čau a pááááááááááááááááá!!!! Tvá navždycky faninka! Pája! Je mi 21 let!.

272
Pavlína
Reagovat

Daniel Mrozek je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ad si každej říká co chce a kdo chce! Faninka! Daniela Mrozka!!!!!!!! Pája!. Dane prosím odepiš mi!!!! čekám na to!!! a čekat budu!, už jsi nekde odepsal na facebooku, já ale facebook nemám!, tak mi můžeš odepsat prosím tady! Buděš se dívat na Hlas? Komu fandíš? a komu ne? S kým sis nejvíce rozuměl?, proč? a ským naopak nerozuměl? Budeš mít své vlastní cedéčko? Budeš dál pokračovat v kadeřnictví? co budeš dělat o velkých prázdninách?, celé dva měsíce? Kde všude budeš zpívat? Přihlásil by jsi ses zase? Tancuješ rád? a umíš to? Já si myslím že i tancovat umíš!, protože jsi to krásně předvedl!!! v Hlase, jak jsi zpíval písničku Dani Kalifornia. Jaký styl hudby máš nejraději? a proč? a jaký styl hudby nesnášíš? a proč? Jaký je Tvůj nejoblibenější zpěvák? a proč? a jakého zpěváka nesnášíš? a proč? Jaká je Tvá nejoblibenější písnička? a proč? Jakou písničku nesnášíš? a proč? Jaká je Tvá nejoblibenější barva? a proč? a jaká ne? a proč? Roční období? Jmena?, klučičí a holčičí? Jídlo?, máš radči sladké? nebo slané? Ostříhal by jsi ses do hola? Co by jsi dělad kdyby jsi nedělal kadeřníka? Co jsi chtěl dělat když jsi byl malý? a proč? Jaký je Tvůj nejoblibenější jazyk? a jaký ne? a proč? Jakým jazykem nejraději zpíváš? a proč? a jakým ne ? a proč? Na jaké hudební nástroje umíš hrát? , kromě kitary! , to vím že krásně!!! umíš!!! Na jaký nástroj hraješ nejraději? a proč? a na jaký ne? a proč? Kam by jsi se chtěl jet podívat? a proč? a kam ne? a proč? Kde se Ti nejvíce líbilo? a proč? a kde ne? a proč? Chceš zůstat ve svém městě v Havířově?, nebo se budeš stěhovat třeba do Prahy? a proč?, nebo jinam? Líbí se Ti Praha? a proč? Jaká je Tvá nejoblibenější vlastnost? a proč? a jaká ne? a proš? Jáká by měla být Tvá holka? a proč? a jaká ne? a proč? Jaká je Tvá nejoblibenější hudební skupina? a proč? a jakou nesnášíš? a proč? Proč nemáš rád Justina Bibera? Jaká je Tvá neoblibenější zmrzlina? a jaká ne? V jakém stylu bude Tvé cedéčko? a proč? Máš nejraději pomalé nebo rychlé písničky? a proč? Tvůj nejolibenější film? sesnášíš? seriál? proč? komedie? kriminálku? herce ? herečku? pořad? scifi? Máš rad horory? a proč? já ne!! Máš rád sport? jaký? a proč? Jaký byl Tvůj nejoblibenější předmět? na základní škole? a proč? a jaký jsi nesnášel ? a proč? Nelituješ doufám toho že jsi ses přihlásil do Hlasu? , když nemůžeš vyhrát. Proč jsi ses přihlásil? Koho s koučů máš nejraději? a proč? a koho ne? a proč? Maš rád Davida Deyla? Davida Gránského z X Factoru?, Martina Haricha? Ewu Farnou? Cold Play? Lunetic? Kristínu? Veronu? Tínu? Nouname? Chinaski? Lucii Vondráčkovou? Helenu Vondráčkovou? Petra Vondráčka? Terezu Kerndlovou? Dominiku Starou? Denise Lacha? Celine Dion? Martina Kurce? Martina Chodura? Tata- boys? Patricii Janečkovou? Ivannu Bagovou? Josefa Vágnera? Terezu Aster Vágnerovou? Tomáše Klusého? Vojtu Dyka? Markétu Konvičkovou? Kamilu Nývltovou? Tyhle zpěváky moc ráda poslouchám!!!!! Adama Koubka?! Prosím odepiš mi na všechny moje otázky!!! A budeš sedět ve studiu Hlasu česko Slovenska? a fandit? , nebo budeš doma?, třeba s přítelkyní? Nebo budeš v hledišti sedět ve velkém finále? Zdravím Tě!!! přeji Ti pěkné uzpěšné dny !!! A souhlasil jsi vždycky s tím co Ti řekli koučové? a proč? Zatím! ahoj! zase! Tvá! faninka! PÁja!.

Přidat komentář