Panáček v reality show

Z Hotelu Paradise odešel Maťo, v ráji však klid není

20. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3504 w=420]
Stalo se v Hotelu Paradise pravidlem, že v pondělí tento ráj někdo ze soutěžících opoustí. Tentokrát byl Černý Petr na straně mužů a tak si své kufry musel zbalit Maťo. Co tomu předcházelo a co následovalo? Když budu hodně mírný, tak se za celý den nic podstatného nestalo. Nesouhlasíte?

Dvojnásobná imunita a právo výběru

Nikola měla díky svému vítězství v Miss Hotel Paradise právo určit pořadí, jak si budou holky tahat o své kluky. Snažila se hrát na přátelskou strunku i taktizovat a dala si právo výběru až po Zuzce. Nebylo jí to však vlastně nic platné, neb dva nové mužské přírůstky Tomáš a Rocky měli nejen imunitu, ale i právo volby.

Tomáš sáhl po Janě. Rocky po Dianě. Zbytek párů zůstal v Hotelu Paradise neměnný. Nela s Nikem. Nikola s Leem. Zuzana s Romeem.




Dokolečka dokola točí se všichni okolo holohlavého Lea

A pak se rozjela totální konverzační nuda. Nela s Nikolou dokola řešily, jak to bylo s jejich dohodou nedohodou o výměně. Nic zajímavého, obyčejné babské tlachy o ničem. Do kterých se tu zapojila Zuzana, tu Leo. Pojďme radši otočit list.

Romantický měšťák Tomáš a alkoholem nasáklá Jana

Když už ne zajímavé, tak alespoň chvílemi vtipné bylo pozorovat dění ve vztahu Tomáše s Janou. Ta se radši opila, než aby sdílela jeho romantické nápady, kterými se rozhodl ji zdolat. Ostatní kluci si z něho už za zády dělají srandu, že přišel do této show skutečně hledat lásku na celý život a zatím to i tak vypadá. Tomáš je horký kandidát na Maťa 2, který přepálí začátek show a jde rychle z kola ven.

V ukázkách na zítřejší díl Hotelu Paradise se blýskalo na první sex nebo se pletu? Ne že by to nebylo jedno :) Mnohem zajímavější jsou počínající ponorkové pochody a vzájemná nedůvěra všech navzájem. Z toho by mohl být tento týden dobrý materiál do vysílání.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 48
1
onanující veverka
Reagovat

Budou Leo a Nela souložit? Kéž by. Vypadá to tak.

2
Adéla
Reagovat

Nikolka má fakt „něco“ v hlavě. Já se směju jen ji vidím jak tam pořád vlaje přiopilá se skleničkou a mele a mele už dva týdny to samé a nic nechápe. Tak snad už aspoň pochopila na co je bidet.
Druhý exot je Tomáš. Tohle snad nemá ani od režiséra.
A podle ukázek se dnes můžeme těšit na další blonďatou, inteligentní a opilou Slovenku a možná bude sex /ale Leo vypadal, že u toho spí/.

3
Hooper
Reagovat

Jo, Nikola je dobrá analytička. Ale ve zpovědnici má dobré postřehy. Jinak to vskutku vypadá, že se dnes dočkáme Leova kocoura v Nelině troubě.

Od Věry nic nečekám, na velkou/pořádnou samici, ze které budou všichni odvařeni, to nevypadá.

4
Thybaumont
Reagovat

Nikola se hlavně strašně ráda poslouchá, to její neustálé skákání někomu do řeči je na zabití. Pak pochytí cizí myšlenku a odhopsá ji sdělit někomu dalšímu, kde ji ovšem vydává za vlastní. Legrační je, jak ji samu sebe dojímá vlastní osud a miluje nad sebou lítost. Policajt je mimozemštan a z Jany by mohlo něco být, včera překvapila. Nela nemá žádný sebevědomí, její vyhlášení o tom, jak je skutečně arogantní a nepřístupná s dodatkem: “ Prostě je to moje póza“, bych vyhlásil za jednu z perliček mdlého ducha :-) Niko, to je moucha sněztesimě, toho kdyby si vybral kluk, tak by pro něj nebylo asi nijak divný tulit se k němu na pokoji. Leo, to nevím, ani mě nic nenapadá, snad to, že si konečně našel volnou vagínu a tím asi hra pro něj skončí. Kubánec, nic, Diana nic, Romea není pod Zuzanou vidět. Párování byla nuda, imunity dle mého byly použity blbě, kluci si měli vybírat po holkách.

5
Bobby Brown
Reagovat

4 – To jsem také nepochopil, proč si vybírali jako první. Měli nechat holky si to rozebrat a pak přijít s tím pravidlem, že tihle dva hoši si vyberou dle svého. To by byl teprv mazec. Hlavně ve výrazu ostatních.

6
Hooper
Reagovat

4: Tak Nelino nízké sebevědomí je všeobecně známo, to není nic nového/objevného. A vždy se může schovat za „otčím mě bil“, když je to třeba. Nějak to její aroganci ze sestřihů ale nevidím.

7
dessin
Reagovat

Hm, tak skutecne Mato. Diky Blesku za tupe redaktory kteri mi to rekli uz ve stredu :(

Jinak ten Tomas je fakt mimon, budto to hraje a nebo, coz je horsi, to mysli uplne vazne. A na Nelu s Leem jsem zvedava :)

8
Elko
Reagovat

V upútavke dáva Nela facku Leovi (pri sexe?), žeby sado-maso? :)

9
Nikol
Reagovat

4 – ty jo, první jsem si to přečetla a teprve teď se koukám, už asi 6x jsem jako typická ženská převrátila oči, protože Nikoliné skákání do řeči je na jednu velkou baňu. A divím se, že mi z toho Tomáše ještě nezačal ukapávat monitor medem. Kdyby mu bylo 16 let, tak chápu. Krásná ukázka konfrontace hrubý, sexuchtivý Leo x přeněžnělý Tomáš. Všechny jedou po Leovi.

10
Prochor
Reagovat

Čemu se ta Nela tak diví že si jí Niky nevšímá. Kdo se má pořád koukat na ten její roztlemenej a věčně otrávenej obličej. Měla by už padat.

11
galadriel
Reagovat

Hm….tak nová bude Vieročka. Baby ju spomínali už v „Noci v raji“ (tom slovenskom). Lebo to vyzerá, že holky leteli spolu? Naša pôvodná 5-tka spolu so Zuzanou a Vierkou?
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/noc-v-raji/2012-03-17-hotel-paradise-noc-v-raji.html (čas po 35:00), kde riešili, kedy si naposledy vrzli.

12
Macík
Reagovat

…trošku nuda, ale možná se rýsuje první hráč, který zatím v pozadí potichoučku tahá za nitky a využívá chaosu kolem Lea…kdo to asi je ?:-)

…rýsují se i pravidla.nepravidla, která má v rukou, zdá se, hlavně produkce a podle mého názoru, může vcelku podstatně zasahovat do dění i samotného vyřazování …nejprve se pořadí losovalo, nyní ho určovala Nikol, přesto dostali přednost *imuniťáci*, s čímž nikdo nepočítal :-) takže v budoucnu lze očekávat, že produkce může kdykoliv do úmluv, dohod a plánů soutěžících…jednoduše *píchnout vidle*…

…Jak se co nejdéle udržet v hotelu ? No, největší šanci bude mít nejspíš velmi obratný taktik a intrikář, oproštěný od emocí, který nenápadně bude využívat všeho, co se v průběhu uděje a vždycky *přátelsky* navede okolní *stádo* tam, kam potřebuje :-))…musí být vidět, bavit diváka, jinak nebude zase přínosem pro produkci…takový/á …*no 007* nebo *Kalousek* :-)

…kampak zmizl *cukrík* ? Sestřih se zbytečně dlouho zabýval omílanou událostí *Leo, Nokol, Nela* a přebil tak všechno ostatní i samotné vyřazování…

…chvilka poezie v podání Toma, mne ale probrala, hlavně ta procítěná *mimika* :-))… T & J budou možnáá zajímavá dvojka :-)

…a opravdu to vypadá na první sex :-) Nela v pozici dirigující samice nahoře…možná si Leo užije *sádlo…máslo* a tvrdý sex ?…jen by mne zajímalo, kdo z toho vyjde opí…nej, poch…nej a kopnutej do řiti :-)

13
Prochor
Reagovat

Je vidět, co dělá střih. Zuzany bylo na začátku všude plno a teď jako by v hotelu skoro nebydlela. Nějak pochybuju že se tak moc změnila.

14
Hooper
Reagovat

13: A to tam ještě sem tam je, jak mluví s Nikolou. Takový Romeo nebyl ve třech sestřizích snad vůbec:-) a včera jen při párování. Inu, nevýhoda toho, že nejsou kamery a textový on-line, tudíž jsme zcela odkázáni na sestřih.

15
Nikol
Reagovat

jsem v polovině a připadám si jako v Beverly: Jde Brandon se Stevem. Steve zavolá: počkej Brandone, rozvázala se mi tkanička. Brandon: Chceš si o tom promluvit? Chápu, že jsou v uzavřeném prostoru, ale i tak mají podle mě jako cizí lidé spoustu témat k bavení, ale oni (spíše) ony omlíají furt to stejné. Já být chlap tak mě z nich praskne hlava a Leovi se divím, že ještě nevybouchl a neoš**al a nepoch**al Nikolu.

17
FF
Reagovat

15 ja bych je zase tak moc prisne nesoudil, hrozně moc záleží, ajk to v režii sestříhají – v Noci v raji na Jojce dramaturg přiznal, že na místě je přes dvacet lidí, kteří si se soutěžícími hrají jako kočka s myší

18
Nikol
Reagovat

Nemyslíte si, že to ten Tomáš jen hraje? to přeci není možný, ne? Nebo jo?

19
Katynka
Reagovat

15 Já si myslím, že probírají i jiná témata, ale to se do sestřihů prostě nebude dávat, protože to není pro tuto reality důležité. Nevěřím totiž, že i takto „vypatlaní“ lidi si vystačí pouze s tématem kdo a jak, kdo a s kým. Jen nám prostě neukáží, že se třeba dvě holky baví o kosmetice, oblečení či nějakých takových tématech (obecně nějaká více duchaplná témata se asi nevyskytují), protože to není prostě zajímavé. Takže budeme pořád poslouchat proč Leo využívá Nikolu, ale svádí a očividně neustále „stojí“ o Nelu. Ale mě to baví, protože to tuto show dostává tam, kam má – všichni čekají, kdo bude první v sexu, jak to bude ovlivňovat atd. A produkce může být ráda, že tam takový trojuhelník vznikl.

Včerejší flaška o líbání byla dobrá – zdá se, že všichni umí dost dobře líbat. Trochu z toho mrazilo:-))
A upoutávka na dnešek – Leo s Nelou v posteli – trošku divné ta facka a prohlášení „buď ticho“ – protože když se včera sešli na terase a byli spolu sami a rozehrávali tam dotykové divadlo, čišelo z toho podstatně větší charisma, než ze samotného aktu. Tak uvidíme, jak nám to sestříhají.

A proč všichni touží po Leovi? Není to o tom, že on chce sex, ale že jeho charisma vyzařuje to, že to bude fakt s ním super. Kdežto z Tomáše toto vůbec nevyzařuje, ba naopak působí prostě mdle. Takže když to shrnu – kdyby byl trochu víc přitažlivý, tak by Janě nevadila ani ta večeře, ani ta masáž. Ale protože ji nijak neláká, tudíž jí s ním nic nebaví. To je jednoduché jak facka. A to, že vykládá, že není romantička a že tyto věci nepreferuje, jsou kecy. Správný a fajn kluk může dělat jakékoliv seznamovací manévry a bude to dobře. I kdyby na krásno Tomáš vyrukoval s tvrdým přístupem k její osobě, vůbec by to nemělo efekt. A že jí vadílo, že si povídali o Vánocích? To mi příjde trapné hlavně od ní, protože když se s někým seznamuju a poznávám ho, tak se bavím o čemkoliv a kdykoliv.

20
RAINMAN
Reagovat

Určitě se nestříhá tak, že by si řekli: „No tak Romeo byl ze začátku skoro ve všech záběrech, teď musíme dát prostor jiným.“

Prostě sledují všechno co se odehraje, a z toho se snaží vytvořit nějaký příběh.

21
Nikol
Reagovat

19 je pravda, že ten střih asi udělá opravdu hodně, souhlasím a je možné že probírají i jiné témata (doufám). Co se týče Leo vs Tomáš. Já osobně bych si tam nevybrala asi ani jednoho, (možná Romeo, přečetl alespoň 1 knihu) ale líbí se mi na chlapovi, když jde na přímo. Když ví co chce ve vztahu k ženě. Což vidím na Leovi (pomlčím o tom, jak dává stále nové a nové naděje Nikole, ale to je nerozhodnot hráčská), kdežto Tomáš na to jde přeněžnělým způsobem a tak se na rovinu té Janě moc nedivím. Problém je v tom, že si ho v hlavě ona sama zhnusila. Myslím, že kdyby Tomáš nebyl vůči Janě až tak všímavý a ona by měla pocit, že si jeho náklonnost musí nějak získat, změnila by možná svůj pohled na něj. Po pár nevšímavých dnech by ji pozval na večeři a ona by z toho byla celá říčná, pak by si ji zase nevšímal a ona začala pochybovat….a dokola dokola.

22
dessin
Reagovat

to je komedie to fakt neni mozny. Jen mi reknete – kde berete in fo ze Nela dala Leovi facku?

23
Nikol
Reagovat

22 na konci je upoutávka na zítřejší díl a úplně na konci to je

24
Hooper
Reagovat

Nejvíc bych se nasmál, kdyby z dnešního sexu s Nelou vyšel Leo jako s/m sub.

Rainman: Jistě. Ale jako divákovi mi víc o člověku řekne třeba rozhovor o vaření, než 850. minuta stále stejného milostného trojúhelníku. S Katynčinou poznámkou o tom, že jsou rádi, že tam tahle trojice je, samozřejmě souhlas.

25
Macík
Reagovat

16) takže do hotelu se mohou soutěžící vrátit, kromě rybky…zajímavý :-))

19) možná Nela postřehla, to co si myslím i já, že znuděnému Leovi (200 skalpů) nestačí jen klasika, takže přišla s nabídkou kvalitního sexu… sádlo.máslo, poloha mléka a vody, štípání bambusu …:-))

26
Nikol
Reagovat

Mě by třeba zajímalo, co ty lidi dělají, čím se živí, když jsou dobrovolně nezaměstnaní…

27
Nikol
Reagovat

ti lidi fůůůůj

28
dessin
Reagovat

Tak tomu nerikam facka, jen ho trepla… prej „prestan“, on to zkusil zas, „leo“ a majznuti po cumaku jak stene, jeste se tomu chechtal tak ja nevim co ji provadel a vedet to nechci, kazdopadne sdilim nazor ktery tu uz padl: z te vecerni scenky na lehatku ty hormony litaly i pres obrazovku, tady nic. ale uvidime pockame si na cely.

29
Katynka
Reagovat

26 Tak to by mě zajímalo taky, když už na to jak tele čumákuju:-) a baví mě to, trošku víc o nich vědět, by neuškodilo. Bohužel to trochu postavili na tom, že když je tam nějaká všeobecná a celokolektivní zábava (volba Miss, hry atd.), tak to sestříhají docela rychle a ani se nenaděju a už je po tom. Ale jakmile se tam probírá kdo s kým, tak abyhom měli co největší přehled o jejich mozkových pochodech, tak to posloucháme pořád dokola. Ale jak říkám, díky bohu za ten trojuhelník, protože i když to možná už trochu nudí, přiznejme si, že stejně chceme vědět, jak to dopadne a kdy to Nikole konečně dojde a kdy Leo přestane využívat obě a nebo jestli si přitáhne nějakou další. Jo prostě sranda.

Jinak už jsem to tu chtěla napsat dávno – moderátorka je otřesná. Tak roboticky naučený text jsem už dávno neslyšela. Vůbec nemá smysl pro nějakou improvizaci či aby dokázala říct to, co má přirozeněji. Zlatá Tereza – řekla to co má, dokázala se do soutěžících vcítit a ještě z nich vymámila jejich pocity správně položenými otázkami. To si tady můžeme nechat opravdu jen zdát. A taky by mě zajímalo, proč je tam jen u vyřazování a přivádění nových hráčů. Myslím si, že jsou to zbytečně vyhozené peníze. To už mohla být v ČR a říkat to skrz internetové připojení.

30
Katynka
Reagovat

28 děkuju, to jsem ráda, že jsem to tak necítila sama, ale ta lehátková scéna byla opravdu dost uvěřitelná a jen slepý by neviděl, jak to mezi nimi sexuálně hraje.

32
Radek aka SUNicko
Reagovat

Flint (31) jj, dnes večer to bude v telce v sestřihu. Je otázkou, co se tam pod tou peřinou dělo, zda nešlo jen o vzájemné vzrušování přes spodní prádlo :)) Divák má však bohatou fantazii :)

33
Nikol
Reagovat

31 mě to přijde nějaké divné, myslím, že úplně k sexu nedošlo, i jeho jsem si teda představovala jako pořádného alfa samce a ne, že to dělá na lenocha :)

34
Adéla
Reagovat

Taky mi to moc divoké nepřijde. Zase dělají z komára velblouda. Leo leží jak vorvaň na pláži. Jinak ta nová posila je tanečnice od tyče. To zase budou hlášky!

35
Flint
Reagovat

Asi aj toto je sex, aj keď to vyzerá, že ich vzájomná vzdialenosť sa pohybovala stále v kladných číslach… :-)

36
dessin
Reagovat

ehm… proc ma nela podprsenku resit nebudu… spis me zarazi, kdyby si to chteli uzit, tak pres sebe hodi deku na klasiku a nikdo nevidi nic, tohle je spis dobry divadylko…

37
Elko
Reagovat

Dievčatá vaše posledné komentáre, ktoré hodnotia sexuálnu scénku Leo s Nelou sú super :-)))

38
FF
Reagovat

Me spise zajima tato veta v upoutavce JOJky:

„Dnes dostanú možnosť všetci štyria naposledy zmeniť svoje rozhodnutie.“

S ohledem na to, ze je pak Nela s Leem, pri udajnem sexu v postely a ne nekde na lehatku, muze to znamenat i to, ze doslo k vymene partneru mimo klasicke parovani. Uvidime co mam vecer ukazi

39
Nikol
Reagovat

38 to je pravda, vidíš to mi nedošlo, že jsou v jedné posteli, že by se Nikola rozhoupala? to zas bude celý týden o jejím přehodnoceném rozhodnutí

40
FF
Reagovat

jelikoz nikdo nezna presny pravidla, je mozny je je stab do toho sexu trochu postrcil :-) Hlavne ze roste sledovanost

41
dessin
Reagovat

hm, a nebo se proste domluvili mezi sebou, kdyz mohla diana stridat postele tri noci po sobe, co by tihle dva nemohli spat spolu…

42
RAINMAN
Reagovat

40: Včera měl Hotel Paradise v ČR 109 000 diváků.

43
FF
Reagovat

41 i to je mozne ale spis v tom vidim zasah z hury … no nechme se prekvapit, dovedu si predstavit, jak tam nastoupi Martina a svym monotonim hlasem jim oznami, ze se mohou prohodit partnery, jestli s timk vsichni ctyri souhlasi a Nikolku z toho budou tyden omyvat

44
FF
Reagovat

42 nic moc, no s ohledem na to, jakou pozornost v porovnani s JOJkou tomu venuji se ani nedivim. Kvalita a aktualnost webu hrozna atd.

45
J.
Reagovat

Já myslím, že i kdyby vybíraly včera první holky a pak až ti dva noví s imunitou, dopadlo by to stejně – Nela a Niko, Niki a Leo, Zuza a Romeo, Diana a Michal a kdyby si Jana vybrala Maťa, tak ho Tomáš prostě odstřelí…

Vzhledem k tomu, že Zuza a Romeo žijou teď v poklidu, vrátí spíš zpět Klaudii než Maťa. Protože o Maťa nikdo moc nestál, ale Klaudii tam chtěli a zas by to ten vztah trochu rozvířilo (zda si zvolí Romeo Zuzu nebo zpět Klaudii). Navíc holka tam byla jen týden, tak by si to měla užít aspoň na 14 dní, aby nebyla v nevýhodě, když každý nový má pak imunitu a je tam tudíž nejmíň dva týdny (tedy dva tv-týdny, u nich je to na 5 dní)

46
Prochor
Reagovat

38 – To mně zaujalo. Dovolují pravidla prohodit si partnery i mimo klasického párování (výběru) ? To by mohlo hodně míchat karty.

47
FF
Reagovat

46 – podle me ne, ale jelikoz nikde nejsou presny pravidla, tak nevim

48
Ondřej Doubrava
Reagovat

46: Podle mě je na tom ta hra postavená, slogan přece zní „najdi si partnera, nebo odejdi“, evidentně to jde, párování mi přijde jen jako takové zoficiálnění.

Přidat komentář