Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska 5. výběr naslepo: Všechny týmy jsou kompletní (11. 3.)

12. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]

Nezapomeňte na konci článku zahlasovat v anketě, kdo měl ten nejlepší HLAS tentokrát.

Opět se Vám hlásíme ze sledování nového dílu Hlasu Československa. Tentokrát už v plné polní. Merťas je po týdnu zpět a s DJ Vladem zase tvoříme peprné duo, které nenechá na nadcházejících pěveckých hvězdách nit suchou. Volná místa v týmech ubývají a aktuálně zbývá rozdělit ještě deset fleků. Kdo zaujme v posledním dílu naslepo? A koho Merťas a DJ Vlado semele jak maso na sekanou?

Renáta Čonková

Merťas: Sympatická vokalistka chce jistě také uspět. Ale zaujme kouče? Mě zaujala hned v prvních tónech. Sice to byl trochu nejistý chraplák, ale poté svoje vystoupení stupňovala k lepšímu poslechu. Bohužel místy to bylo monotónní, ale celkově dojem dobrý. Pomalý rozjezd, ale skvělý dojezd. Bude to stačit v dalších kolech? Skončila v týmu Rytmuse.

DJ Vlado: Renáta už je profesionálka se vším všudy a plně profesionální byl i její výkon. Začátek byl opatrný, ale jakmile Renáta přitlačila, vyloupl se moc pěkný chraplák. Sice nevím, jak moc bude taková profesionální zpěvačka tvárná, ale zas svůj výkon se rozhodně stydět nemusí. Za kouče si vybrala Rytmuse.

David Weingärtner

Merťas: David je nepochybně sympatický člověk, ale zdálo se mi, že mu song sednul tak napůl. Hlasově odzpívané dobře, ale zdálo se mi, že tomu něco chybí. Na druhou stranu i hitovka od R.E.M. nejsou taky žádné splašené koně. Přesto doufám, že David se ukáže v lepším pěveckém světle. A pomůže mu Michal David.




DJ Vlado: Náš starý známý, který se v Robinu Hoodovi umístil na druhém místě v mužské kategorii, zůstal pro mě svým výkonem lehce za očekáváním. Musím souhlasit s Rytmusem, že David se chvílemi snažil až moc napodobovat Michaela Stipea, což zrovna on se svou fantastickou a na první poslech rozpoznatelnou barvou hlasu nemá zapotřebí. Obrovský potenciál, který se v tomto klukovi skrývá, je však nepřehlédnutelný (a v Robinu Hoodovi o svých kvalitách jednoznačně přesvědčil) a poznal to i Michal David, který si Davida vybral do týmu (i když radši bych ho viděl u Pepy Vojtka).

Lenka Jankovská

Merťas: Žena, která si myslí, že jejím posláním je hudba. Nejradši poslouchá to, co ji chytne za srdce. Lenka má pěknou barvu hlasu, takový ten typický popový ženský hlas. Bylo to poslouchatelné, ale nevím jestli zase tak bombastické, aby se otočili všichni koučové. Bylo to pohodě odzpívané, ale Lenka se mi nezdá, že by nad všemi až tak moc čněla. Zazpívané dobře, ale žádnej zvedák ze židle.

DJ Vlado: Lenka rozhodně není hvězda na první pohled, což ale nemusí být vůbec překážkou, protože v této soutěži jde hlavně o zpěv a navíc lidi se s nehvězdnými jedinci mnohem lépe identifikují. Horší však je, že mě nezaujal ani její hlas, který mi přijde nezajímavý a bezbarvý. Zpěv byl slušný, ale nepřišel mi nijak výjimečný. Koučové však byli jiného názoru, otočili se všichni čtyři a Lenka si vybrala Daru.

Kristýna Zakuciová

Merťas: Slečna s velmi sebevědomím projevem se do zpěvu pustila pěkně zostra. Na pódiu vypadala rozhodně dobře. Myslím si, že má i kus ďábla v těle a k Pepovi bude sedět. Barva hlasu je výborná a věřím, že ji Pepa vybrousí na třpytivý zpívající skvost. Čert vem nějaké hlasové nesrovnalosti, Kristína by mohla zabodovat.

DJ Vlado: Kristínu si můžeme pamatovat ze druhé slovenské SuperStar, kde se dostala až do semifinále. A protože jí tehdy bylo jen pouhých 16 let, tak jsem byl zvědavý, kam se od té doby posunula. Hlas má velmi zajímavý, ale její zpěv je dost nevyrovnaný. Rozhodně mě ale zaujala víc než Lenka, která zpívala objektivně lépe.

Patrik Havelka

Merťas: Patrik odhalil své paže a mimo jiné i zpíval. Nebylo to špatné vystoupení, ale něco mi v tom chybělo. A naopak mi v tom vadilo nebo se mi to zdálo, že byl Patrik moc sebevědomí. Že si byl až moc jistý, že je skvělej zpěvák. Pro tak zajímavý kus není. Ale jedno velké plus pro Patrika, konečně zpíval jinak než jen anglicky. Co na to Rytmus?

DJ Vlado: Patrik je další člověk, který se objevil v SuperStar, pro změnu však v té loňské, kde jsme ho mohli vidět v kvartetu The Debils společně s pozdější finalistkou Monikou Povýšilovou a semifinalistou Lukášem Ondrušem. Patrik má u mě především tu smůlu, že Spomaľ si v rámci všech soutěží přivlastnila Monika Bagárová, která se svou osobitou křehkou verzí zazářila ve druhém semifinále první Česko Slovenské SuperStar. A v tomto srovnání působil Patrikův výkon velmi dietně. Ale i kdybych se od toho srovnání oprostil, tak by z toho Patrik lépe nevyšel, protože podobný typ zpěváků jde totálně mimo mě (zvlášť když má účes á la Petr Kotvald). Rytmus byl ale opačného názoru a Patrika si do týmu vybral (i když podle mě hlavně proto, že zpíval slovensky).

Barbora Blahová

Merťas: Bára si vybrala provařenou pecku New York. A od začátku Bára u mě aspirovala na zatím nejlepší vystoupení večera, protože měla krásně jemný hlas a první tóny podala fantasticky. Jenže pak se dostávala k vyšším tónům a její hlas se proměnil ve zvláštní štiplavý jedák, který mě vadil. Ale pak se dostala zase níž a bylo to dobrý. Když se bude Bára držet v nižších tónech bude to znít a bude to dobré, ale ve vejškách to nevidím růžově. Opět Pepa výborně hláškoval. A myslím, že si tím i Báru získal. Je v jeho týmu. Pepa má tím pádem plný tým.

DJ Vlado: New York je jedna z vůbec nejohranější písní posledních let, takže ten výběr je už pro mě lehké mínus (jakkoliv mám jinak Alicii Keys rád). Navíc Bára má pro mě dost nepříjemnou barvu hlasu ve výškách, kde to zní jako když nabodnete kozu vidlemi. Báru si jako jediný z koučů vybral Pepa Vojtek, který tak zkompletoval svůj tým.

Michal Chrenko

Merťas: Michal byl prý v dalších soutěžích ve finále, ale já si ho vůbec z ničeho nepamatuji. Takže Merťas opět hodnotí podle prvního dojmu. Michla má pěkný hlas, ale myslím, že by mu slušela jiná písnička. Potenciál má veliký, je to fešák a umí dobře zpívat. Uvidíme, co s ním Rytmus udělá.

DJ Vlado: A aby těch známých tváří nebylo málo, tak se nám představil i finalista třetí slovenské SuperStar, který skončil na osmém místě. Michal je jeden z největších fešáků, kteří se kdy v jakých soutěžích objevili (u JUDr. Marka Kaliny skončil na devátém místě, já bych ho však posunul i výš). A souhlasím s Darou, že Michal je velmi talentovaný zpěvák s krásnou barvou hlasu, který se navíc sám dokáže doprovodit i na piano. A svým vystoupením své kvality jednoznačně potvrdil, i když to nebyl žádný touchdown, ale příjemný výkon určitě. Michal si do týmu vybral Rytmus.

Simona Fehérová

Merťas: A proč Simona leze do takovéhle soutěže, když nemá ráda komerci? Fakt nechápu tyhle řeči. Dobře pro ní, že má tak silný hlas. Mercy vystřihla s přehledem . Já nemám co jiného říct, prostě skvěle odzpívané. Zřejmě zatím nejlepší výkon večera. Ale svým vystupováním je mi zatím silně nesympatická. A k Rytmusovi jenom sedne. Simona je posledním článkem jeho týmu.

DJ Vlado: Simona se objevila ve stejné SuperStar jako Michal, ale na rozdíl od něj se nedostala ani do semifinále. A její výkon rozhodně patřil včera k nejlepším a ukázala v něm, že je velmi muzikální a má pěknou zastřenou barvu hlasu. Ovšem vzhledem k tomu, že si vybrala Mercy, tak jsem se neubránil srovnání s Lucií Láncošovou, která tutéž píseň na castingu Slovensko má talent vystřihla úžasně a roztancovala s ní celé divadlo. Simonin výkon taková bomba nebyla, ale rozhodně to byla velmi slušná práce a Simona je velmi zajímavý typ. Ohledně jejího chování však musím souhlasit s Merťasem, že podobné „pseudointelektuální pozérství“ mi v těchto soutěžích není příliš sympatické a Simona by si měla dát pozor, aby na něj nedoplatila podobně jako Jerguš Oravec v loňské SuperStar. Ze tří koučů, kteří svá křesla otočili, si Simona vybrala Rytmuse a uzavřela tak jeho tým.

Miloš Novotný

Merťas: Mnozí si na hitu od Dana Bárty vylámali zuby, ale Miloš bojoval statečně. Pro mě příjemně poslouchatelný hlas, který bych si určitě doma i v autě dal na plný pecky. Z jeho vystoupení mám příjemný pocit a věřím, že Miloš zvládne odzpívat pořádnej rock i jemný a procítěný song, který pohladí. Dara s tímto klučinou naplnila svůj tým.

DJ Vlado: On My Head zpívali v SuperStar už tři chlapci (Peter Cmorík, Michael Foret a Lukáš Michna) a Miloš se zařadil hned na druhé místo pro Cmoríkovi. Jeho chraplák je opravdu velmi zajímavý a z jeho zpěvu jde dobrá energie. Na něj jsem v dalších kolech zvědavý. Miloš se stal posledním článkem Dařina týmu.

Alžběta Pažoutová

Merťas: Bude Alžbětino vystoupení zlatým hřebem castingů? No. Hlasově rozhodně na úrovni, sílu to taky mělo, hezky Alžběta taky vypadá, ale zařadil bych to do kategorie dobrých vystoupení, které jsou na první pohled záživné, ale za dva týdny si to pamatovat nebudete. Ale Alžběta si postup rozhodně zaslouží a bude ozdobou soutěže. Přidala se do týmu Michala Davida a tím i završila počet 14 lidí v jeho stáji.

DJ Vlado: Alžběta byla vůbec poslední soutěžící, která nám byla představena. Pro mě to ale žádný zlatý hřeb nebyl. Alžběta má silný hlas a slušnou techniku, její barva hlasu je mi však krajně nepříjemná. Navíc její mimika a pohyby jsou opravdu nekoukatelné (nemohl jsem si nevzpomenout na finalistku druhé české SuperStar Moniku Šramlovou, který tímtéž byla až protivná). Michala Davida však Alžběta zaujala a vybral si ji do týmu jako svou poslední ovečku.

V Hlasu dále nepostoupili

Brigita Čikošová Syelidová

Merťas: Brigita už je hudební matadorka, ale vždy byla jen na pozadí. Teď se chce dostat na výsluní. A já si myslím, že na pozici hlavní zpěvačky prostě nemá. Je to škoda, ale je to tak. Hlas se mi zdál nevyvážený a některé pasáže na mě moc protahovala. Brigita se určitě neztratí.

DJ Vlado: Brigita má pěkný sytý alt, ale stejně jako většina zpěvaček před ní, které si v různých soutěžích vybraly Beautiful od Christiny Aguilery, spáchala sebevraždu. Píseň byla mimo její rozsah a znělo to dost monotónně. Někdy je holt vedle hlasu třeba používat i hlavu.

Martin Máček

Merťas: Muž ze zdravotnictví, který masíroval dokonce slovenského prezidenta. I hudebně už má něco za sebou. Na Slovensku jako vokalista pomáhal na mnoha albech různých umělců. Martin se nezdá jako člověk, který by patřil na pódium. Za prvé si ho vzhledově vůbec neumím představit jak zpívá někde na velkém koncertu a za druhé si vybral strašně těžkou písničku a tu nezvládnul. Nezvládnul vysoké tóny a pral se s angličtinou. Kdyby zpíval ve své mateřštině tak by třeba postoupil.

DJ Vlado: Další špatný výběr písně. Bono je pan zpěvák a málokdo se ním může měřit. Martin výrazně přecenil své možnosti a ve výškách už vyloženě mečel. Petr Bende zazpíval tutéž píseň v prvním finále druhé české SuperStar podstatně lépe.

Jan Vytásek

Merťas: Honza už dokonce natočil jednou desku. Zdá se mi, že čím víc se lidí chlubí svým talentem a už odvedenou prací tak je to čím dál tím horší. Nevěděl jsem, co mám od jeho hlasu čekat a přiznám se, čekal jsem nějakou zběsilost. Naši čtenáři, co s námi sledovali britský X factor, tak určitě ví, že Every Breath You Take bytostně nesnáším. A Honza mě nezaujal.

DJ Vlado: Stejně jako Merťas tuto megaprovařenou píseň nemusím. Honzův výkon byl z počátku dost chcíplý, trochu se rozjel až ve druhé půlce, ale i tak to bylo málo. Zpívat slušně v této fázi už nestačí.

Ekaterini Sluková

Merťas: Slečna Ekaterini obdržela divokou kartu Evropy 2. Bylo to hrozně ucourané vystoupení. Dovedu si to představit jako kulisu v nějaké lepší nalejvárně, ale zpíváno ve dne, protože v noci by to hrozilo čelem na stolek a monokl od sklenky alkoholu, kterou by hlava vzala cestou. V jejím hlase mi nepřišlo nic zajímavého. Je mladá a když na sobě zapracuje tak to třeba v budoucnu půjde. V téhle formě rozhodně ne.

DJ Vlado: V ukázce před vystoupením mi Ekaterini zněla mnohem lépe, její vzlykavý hlas mi přišel velmi zajímavý. Love Is A Losing Game od Amy Winehouse však byla šlápnutím vedle, protože jak správně podotkl Michal David, to je píseň, která stojí na pár tónech a je třeba ji výrazově oživit. Výkon Ekaterini byl však jedna velká utahaná nuda. Škoda, kdyby si vybrala třeba nějaké The Corrs, mohla dopadnout lépe.

Vojtěch Drahokoupil

Merťas: Že by potenciální český Justin Bieber? No kdyby koučové viděli jeho zevnějšek možná by jinak kalkulovali. Bad Day vcelku obstojně odzpívané, ale na tuto soutěž málo.

DJ Vlado: Bad Day je vyloženě smolná píseň, protože všichni, kteří si ji v Hlasu vybrali, neuspěli. Navíc Peter Cmorík nasadil s touto písní laťku proklatě vysoko, že je setsakra těžké ji překonat. Vojtěch je zajímavý typ, ale je to ještě jalové ucho a jeho zpěv byl místy dost falešný. Potenciál ale má a za pár let by z něj mohlo i něco být. A nebo taky ne.

Peter Debnár

Merťas: Peter v jinglu krkolomně líčil, že hraje v kapele a já se zase děsím, co přijde. Zase taková bída to nebyla. I když o odsjepání vystoupení se bavit nemůžeme . Párkrát byl sice úplně mimo tón, ale chvílemi se mi to dokonce i líbilo. Jenže koučové nic.

DJ Vlado: Jeden z mála nepostoupivších, jehož vypadnutí mě trochu mrzí. Peter má moc pěkný hlas a v jeho zpěvu mi nic výrazně nevadilo, i když mu to párkrát ujelo. Já bych si ho v dalším kole poslechl rozhodně radši než třeba takového Patrika Havelku.

Shrnutí 5.castingu naslepo podle Merťase

Poslední castingový díl se táhnul. Viditelně málo zpěváků bylo prokládáno často reklamou. A je dobře, že s castingy naslepo je konec. Ono už to začínalo nudit. Pět týdnů stejné schéma se stává ohranou věcí. V tomto díle jsme objevili minimálně tři velmi dobré hlasy, které mají šanci se dostat daleko. Nezbývá nic jiného, než si počkat na příští týden, kde si to zpěváci rozdají mezi sebou. Samotné ukázky na souboje ukazují, že to bude maso a kvalita soutěže se posune zase o třídu nahoru.

Kdo Merťase nejvíce zaujal?

Simona Fehérová a Miloš Novotný

Shrnutí 5. volby naslepo podle DJ Vlada

Tento díl mi přišel zatím nejslabší aspoň tedy co se soutěžících týče. Nikdo mě vyloženě neposadil na zadek, i když pár velmi dobrých výkonů jsme slyšet mohli. Koho je ale třeba pochválit, to je Tina, která v sestřizích působí velmi empaticky a dokáže se soutěžícími naplno prožívat jejich emoce, v čemž se liší od „psího čumáku“ Leoše (už se ale těším, jestli mě zase Leoš v přímácích zmíní). Koučové si tedy zkompletovali své týmy a příští týden začínají Souboje a já se děsím toho, že to v nich odnese někdo, koho bude setsakra škoda.

Shrnutí castingů naslepo podle Merťase

Nova odvedla skvělou práci. Konečně po dlouhé době pozvedla vlajku komerční televize a vytvořila kvalitní show světového formátu. Nevím, zda sledujete zahraniční verze, ale otevřeně říkám, můžeme se s konkurencí směle rovnat. Talenty máme, obstojní koučové a skvěle technicky zvládnuté. Jen ten Leoš…

Shrnutí castingů naslepo podle DJ Vlada

Tato soutěž se mi svou formou vyloženě zamlouvá. Jak už jsem psal v minulých rekapech, líbí se mi, že vidíme vystoupení za vystoupením a jsme ušetřeni zbytečné vaty. Dalším plusem je, že se v této fázi již nevyskytují úplní exoti, kterých jsme si za ta léta v SuperStar užili až až (a vtipných z nich bylo tak 20%). Prostor tedy dostávají jen víceméně dobří zpěváci, kteří, jak už jsem zmínil minule, mají ale stejnou předstartovní prezentaci a nikdo z nich znevýhodněn jejím nedostatkem, což bylo v SuperStar a ostatních soutěžích (dokonce i v Robinu Hoodovi, kde bylo finalistů jen čtrnáct) kamenem úrazu. Hlas si tedy vede zatím velmi dobře, proto doufám, že mu to vydrží i v dalších etapách.

Jízdní řád Hlasu na Panáčkovi v následujícím týdnu?

Merťas i DJ Vlado rozeberou každý tým zvlášť a zkusí si tipnout, koho koučové posunou dál. Od pondělí do čtvrtka vám každý den představíme jeden tým. V pátek Vám odhalíme naše favority na vítězství. A v neděli znovu zasedneme k obrazovkám a monitorům a vytvoříme zbrusu nový rekap.

Anketa: nejlepším hlasem 5. výběru naslepo byl(a)…



Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 77
1
RAINMAN
Reagovat

Těch fakt dobrejch je v celym ročníku Hlasu tak 5. Takže slabota!

2
Rena
Reagovat

Myslím, že jen v tomhle díle by se alespon 3 talenti našli… Simona Ferencová, Renata Čonková a Alžběta Pažoutová. Chrenko také nebyl špatný, hraje i skládá.. jen mi není nějak moc sympatický.
Já myslím, že nejmín 10 jich zde opravdu dobrejch bude…

3
Lucas
Reagovat

Mně akorát vadí, jak maj skoro všichni ten upravenej hlas :/

4
Ghost
Reagovat

Nemuzu se ubranit srovnani s druhou radou americke verze, kterou soubezne sleduji. Proc u nas v nasi male republice ma kazdy kouc 14 zpevaku, kdyz v americe maji jen 12. Koucove jsou v nasi verzi hodne slabsi, velmi se opakuji a strasne malo se popichuji navzajem (pritom par svetlych vyjimek se naslo). Navic me hodne prekvapila Dara, kdyz u ni postoupila jedna ze soutezicich, ze ji nesla ani podat ruku a privitat ji do sveho tymu, tak jak bylo vzdy zvykem. Jsem velmi zvedavy, jak budou koucove skladat duely, ktere jsou podle me tou nejzajimavejsi casti cele souteze. Snad se jim to podari dobre. Aby to cele nevyznelo negativne, tak me se Hlas Ceskoslovenska libi a rad se na nej divam, ale je tam par veci nedotazenych nebo zbytecne natazenych (treba ty pocty postupujicich). Jinak si myslim, ze mezi temi cca 50 postupujicimi je alespon 20 velmi zajimavych zpevaku.

5
Rena
Reagovat

také jsem si všimla, že se Dara několikrát nepřivítala, hlavně v poslední díle se svými postupujícími, působilo to divně.. vstupy do zákulisí, přerušování zpěvu, mě taky dost vadí.. jsem zvědavá na příští neděli a moc se těším na přímé přenosy.
Je to jiné, než Superstar, hlavní plus, alespon pro mě, že zde nejsou ti blázni.. náctiletí se na ně možná dívají rádi.. pro starší však ztráta času a většinou je to od sledování odradí..

6
Stepan
Reagovat

Chtělo by to ještě pátého porotce (Klezla?), který by si ještě z vyřazených v duelu sestavil svůj vlastní tým (taková druhá šance), ale to už by asi bylo moc :-)

7
Stepan
Reagovat

jj Dara v posledním díle a taky myslím v pár případech v předposledním soutěžící nevítala. Buď nebyla tak nadšená, že si je vybrala nebo měla prostě pokyn z režie, aby to trochu urychlila, když to trvá půl hodiny než ji upraví po každém přivítání soutěžícího.

8
K.
Reagovat

Simona – trochu se mi nelíbilo, jak to celé valila na sílu a v jedné rovině (když nepočítám falzetové pasáže, které taky nebyly dokonalé), hlas ale super a holka správnej týpek, co je v podobné šou potřeba
Renata – včera asi nejlepší číslo, i mně se líbila, osobně mě ale ještě o fous víc zaujala Simona
Kristína – dost jí to ujíždělo, přesto jsem celou dobu hrozně držela palce, aby jí to někdo zmáčknul. hlasově se mi moc líbí. měla by si dát pozor na mimiku při zpěvu.
Barbora – podobně jako Kristína: zpěv nedokonalý, ale líbil se mi hlas, navíc má u mě plus za ten folklór.

oba provaři (David, Michal) zklamali, schválně si pustím nějaké Michalovo starší vystoupení, přijde mi, že před těmi pěti (?) lety mi jeho hlas zněl líp a zajímavěji.
Lenka – na jejím vystoupení se mi nejvíc líbila písnička (skvělá!), na druhém místě vizuál (neotřele hezká, něco roztomilého v očích, oblečení a hlavě ty náušnice měly takový svěží šmrnc) a teprve na třetím hlas a zpěv – zpívat asi umí, ale vůbec ničím mě to nezaujalo.
Patrik – jako kdybych zavřela oči, tak mi ten hlas zní docela (ale opravdu jen docela) hezky, i když to není nic extra. všechno dohromady to ale na mě působilo tak trochu ekl, prostě naslizle :-(
Miloš – tady jsem si říkala, že nevěřím, že porotci něvědí, jak dotyční vypadají. ten před ním, co nepostoupil, mi přišel lepší, i když při zpěvu vypadal příšerně. Milošův hlas mi přišel vyšeptalý a nezajímavý, zpěv průměrný. ale pěknej kluk.
Alžběta – zpívá dobře, ale místy používá hodně otravné vibráto, které mě dost rušilo.

9
K.
Reagovat

Dýdžeji, teď čtu, co píšeš i Kristíně, celou dobu jsem si říkala, že jsem ji už někde viděla, i mě ta SHS2 napadla, ale konkrétně jsem si to nespojila ;-)

10
K.
Reagovat

technická k Báře – mám dojem, že jí to zmáčknul ještě Rytmus

11
K.
Reagovat

ještě k Simoně (omlouvám se, že to takhle kouskuju, ale reaguju postupně, jak to čtu) – byla to taková ta holka, co říkala, že poslouchá System of the down? zaujala na castingu, v divadle v rámci povinných jízd zpívala něco slovenského, je to ona? včera jsem si na ni vzpomněla, ale nebyla jsem si jistá…

12
DJ Vlado
Reagovat

Káčko: 9 – Kristína byla ve 2. semifinále s Bundovou a zpívala Sweet Dreams, 10 – díky za upozornění, hned to opravím (spletl jsem si Báru s Kristínou), 11 – V castingu ji myslím neukázali (ale je možné, že o těch System Of A Down psala na svém profilu na ofiko stránkách SHS3, protože tam byly exkluzivní údaje o celé stovce), já si ji ale pamatuju z divadla a vím, že se kamarádila s Alex Zelezníkovou a zpívala Ironic (tou slovenskou myslíš zřejmě Baladu o poľných vtákoch, kterou povinně zpívaly všechny holky).

13
Katy
Reagovat

já jenom doufám, že Michal David nepostaví do duelu proti sobě Davida W. a J. Hnilicu..protože strašně chci postup Davida do živých přenosů..moc jsem nepochopila výběr jeho písně od REM..absolutně vůbec nevynikl jeho skvělej hlas, z kterého mi šel během Robina mráz po zádech..kam zmizel??? proto doufám, že postoupí, i když se obávám, jestli proti sobě postaví ty dva, což asi jo, jelikož jsou hodně podobní…tak postoupí určitě Hnilica:(

14
K.
Reagovat

12 Kristína – jj já si pak vzpomněla; Simona – tak to byl asi někdo jiný, možná to dokonce byla SHS2 a ne 3, prostě si pamatuju holku, která působila podobně jako Simona, i měla podobný hlas, ale asi to teda nebyla ona.

15
K.
Reagovat

ještě jeden dodatek – Chrenko byl v době SHS pěknej kluk, i když mně se nějak extrémně nelíbil ani tenkrát, teď už se mi ale nelíbí vůbec; zato Matej Koreň vypadá furt stejně dobře, imho nejhezčí kousek v Hlase, akorát zpěv nic moc…

16
Nofux
Reagovat

13, Katy – Můžu tě uklidnit, Michal proti sobě Weintgartnera a Hnilicu nepostavil :)
Musim říct, že na to jak jsem tu pořád četl jak je David W. skvělej mě teda vůbec neohromil (Robina Hooda jsem nesledoval, takže nevim jak zpíval tam).

Jinak musim souhlasit, že včerejší díl byl i pro mě asi nejslabší, nikdo mě nějak nezaujal, sotva si někoho pamatuju. V hlavě mi uvízla jenom Simona, ale pokud si pamatuju dobře z natáčení soubojů, tak mám takovej pocit, že to byla ona, kdo přišla na zkoušku s Rytmusem opilá… :)

17
K.
Reagovat

16 Nofuxi, nechci se Tě dotknout, ale mám-li být upřímná, trochu mi to Tvé spoilerování vadí ;-)) neber si to nějak zle, ale já se prostě chci nechat překvapit, nechci vědět nic dopředu ;-) jestli to ostatním neva, tak už mlčím a budu Tě prostě přeskakovat ;-)
opilost na zkoušce mi k Simoně sedí :-D

18
K.
Reagovat

jinak proti Davidovi bych postavila Kutheila a bylo by mi úplně jedno, který z nich půjde z kola.
a z dua Arpád vs. Brunno (bylo vidět v ukázce) bych dál poslala Brunna, Arpáda ven ;-)

19
Nofux
Reagovat

17 – Beru na vědomí a přestanu :) Je to těžký no :D

Ještě k Michalovi Chrenkovi, v SHS3 mi přišel taky lepší, tak snad se ještě nějak vybarví. Zato Mateje K. jsem neměl rád tenkrát a vypadá to, že se to nijak nezmění ani teď :)

20
K.
Reagovat

koutkem oka jsem zahlídla titulek na Supru (mám Seznam jako domovskou stránku), že Pažoutová má nádherné tělo – a já si zrovna říkala, že je až nehezky hubená dokonce i v tv, co teprve v reálu… (jinak je to hezká holka)

21
T.M.
Reagovat

Hnilica si myslím že má jako jeden z mála postup do živých přenosů stoprocentně jistý a kdokoliv bude v duelu proti němu tak automaticky končí, i kdyby zazpíval sebelíp. Michal David by musel být blázen kdyby ho vyřadil potom jaký všeobecný ohlas jeho první vystoupení způsobilo. Vidí že na něm něco je a určitě si ho nenechá utéct mezi prsty. Koučové musí taky taktizovat a tak by byli sami proti sobě kdyby proti sobě vzájemně stavěli favority soutěže. Je přece v jejich zájmu, aby se jejich kůň dostal co nejdál a to se stejně nestane pokud nebude ten zpěvák zajímat lidi. A ať se to někomu líbí nebo ne, Hnilica zaujal ze všech soutěžících zatím největší okruh lidí. Ještě se to může všechno otočit úplně jiným směrem ale uvidíme. Duel Arpád Csete a Brunno Oravec mě docela mrzí, protože to jsou oba výborní muzikanti, ale když už se mezi nimi rozhodnout tak bych asi taky poslal do živých přenosů Brunna který je přece jen o něco lepší zpěvák než Arpád a taky takový lidový typ, který by mohl přitáhnout hlasy lidí. Arpád je až příliš specifický, u hlasujících nemá šanci zabodovat….nějak to dopadne, nemá cenu se stresovat kvůli něčemu co stejně nemůžeme nijak ovlivnit. Je ale třeba se připravit na to že při těchto vyřazovacích jatkách asi opravdu pár skvělých zpěváků a zajímavých typů bude obětováno…nezbývá než mít pevné nervy a nějak tu bouři přečkat.

22
K.
Reagovat

21 – ty souboje ale probíhaly mnohem dřív, než mohl kdokoli posoudit ohlas jednotlivých soutěžících u lidí, nebo se pletu?

23
DJ Vlado
Reagovat

Já mám bohužel takové neblahé tušení, že vím, koho eMDý postaví proti Hnilicovi a myslím, Káčko, že oba budeme dost naštvaní. S kým bude v duelu Kutheil, to jsem taky včera zaregistroval a myslím, že tím pádem má postup jistý, protože mu eMDý vybral spíš slabšího soupeře. Jelikož ale svůj článek na zítra s tipy na postup v jeho týmu jsem psal už v sobotu (jen ještě připíšu poslední dva), tak jsem se těmito okolnostmi nenechal ovlivnit.

24
Rena
Reagovat

jo, jo, David byl v Robinovi moc sympatickej, tady mě taky nijak nezaujal, nedivím se Nofuxovi, že je z něj zklamanej… snad příště to bude lepší

25
K.
Reagovat

23 – hm, tak smolík no, jestli máš teda pravdu :-( co se týče nasazení Lucie proti Andulce, mají-li proti sobě stát hudebně podobné typy, je to nejlogičtější možná volba, takže to chápu. David má ale v k rocku inklinujících mužích poměrně široké pole působnosti, může to postavit vícerým způsobem…

26
T.M.
Reagovat

Co se týče Davida Weintgartnera, asi jsem jeden z mála, ale mě se jeho včerejší vystoupení líbilo. R.E.M. jsou mojí nejoblíbenější kapelou, tu písničku miluju a musím říct že Davidovo podání mě rozhodně neurazilo. Narozdíl od Rytmuse si nemyslím, že by David kopíroval Michaela Stipea, on prostě podobnou barvu hlasu opravdu má a tak si myslím že si zvolil píseň dobře. Trefil se mi do vkusu a pro mě to bylo nejlepší vystoupení večera a pouštím si ho pořád dokola. Kritiku na jeho adresu moc nechápu, mě to prostě bavilo a jsem mile překvapen že David vyhledává stejnou hudbu jako já. No ale soudě podle zdejší ankety David ani tak sympatie lidí neztratil, takže pokud nebude vyřazen v duelech a půjde do přímých přenosů, tak by mohl dojít daleko i když to v tak obrovské konkurenci nebude mít samozřejmě vůbec jednoduché…..

27
Monika
Reagovat

Duel Anna x Lucka me stve. Lucie je vyrazna a odlisna zpevacka v Rytmusove tymu, zpiva velmi dobre v te ukazce na pristi tyden znela vyborne, rozhodne bych si ji jeste ponechala do dalsich souboju. Nicmene Rytmus s ni nepocita, jinak by ji nepostavil proti Anne, kde nema sebemensi sanci.
Z duelu Czete a Oravce take nejsem nadsena, pustila bych dale oba.

28
Monika
Reagovat

David imho bude mit problem zaujmout lidi svym vzhledem mimojine:-)))

29
Jirkas
Reagovat

Jééé, to je ale sranda, jak jim porotci slibovali, že když půjdou k nim do týmu, tak jak se o ní postarají. A teď jich polovinu vyházejí. Prostě stupidní soutěž se stupidními lidmi. Nedívejte se na to a běžte radši ven, bude jaro!

30
Langic
Reagovat

Tak jsem včerejší díl vypnul před ukázkami z battlů,protože jsem se rozhodl,že se pokusím vytvořit dvojice lidí do battlů a pak se ukáže,jak moc jsem se trefil
Takže Tým Dara
Nándor Polgáry vs Lenka Jankovská-postup Lenky
Alan Tuscany vs Dominika Šuláková-postup Dominiky
Adam Pavlovčin vs Judita Hansman- postup Adama
Norbert Petický vs Zuzana Mikulcová- postup Zuzany
Eva Bitoová vs Miloš Novotný-postup Evy
Elin Špidlová vs Simona Hegérova-postup Simony
Katarina Demská vs David Bísek-postup Davida

31
DJ Vlado
Reagovat

30 – Já myslím, že to bude kluci s klukama a holky s holkama, smíšená dvojice bude jen v případě poměru 7:7, jaký je u Vojtka.

32
Langic
Reagovat

31-Já rozhodoval hodně podle podobností žánru,pohlaví jsem nějak neřešil

33
T.M.
Reagovat

Nevíte s kým je v duelu Jakub Pohl? Vím že to včera bylo v těch ukázkách ale nějak mi to vypadlo…

34
DJ Vlado
Reagovat

33 – Myslím, že s Liborem Zajptem.

35
Langic
Reagovat

Tak tedy předkládám další tým a jak to tak o něco výš zahlíd,tak už jsem mimo.
Pepa
Bára Vaculíková vs Veronika Vrublová-Postup báry
Libor Zajpt vs Daniel Mrozek=Postup Daniela
Markéta Poulíčková vs Matej Koren=Postup Markéty
Martin Truhlář vs Michaela Husárová=postup michaely
Jakub Pohle vs Kristýna Zakuciová= postup Jakuba
Marek Motalík vs Jan Danda=Postup honzy
Barbora Bláhová vs Barbora Švidránová-Postup Švidráňové

36
T.M.
Reagovat

Já bych si přál aby Jakub Pohl postoupil, je to takový správný přirozený rocker, prostě týpek a na nic si nehraje. Proti Zajptovi by snad šanci mít mohl ale těžko říct. To by mě potěšilo.

37
Anta
Reagovat

V pátém dílu mě dostala Renáta, úžasný chraplák hlavně v závěru, musela jsem si to poslechnout několikrát a pokaždé husina. Moc bych si přála postup.

38
Monika
Reagovat

JJ, Renata byla vyborna.

39
K.
Reagovat

Moje Top10

1. Andula (Rytmus)
2. Zuzana (Dara)
3. Zaujec (Rytmus)
4. Michal Kašpar (eMDý)
5. Ester (eMDý)
6. Simona F. (Rytmus)
7. Kristýna D. (Rytmus)
8. Adam (Rytmus)
9. Hnilouš (eMDý)
10. Lucie (Rytmus)

40
DJ Vlado
Reagovat

39 – Moje Top 10:

1.Simona H. (Dara)
2.Anička (Rytmus)
3.Zaujec (Rytmus)
4.Markéta (Vojtek)
5.Michal K. (eMDý)
6.Ester (eMDý)
7.Dominika (Dara)
8.David W. (eMDý)
9.Hnilica (eMDý)
10.Kutheil (eMDý)

41
K.
Reagovat

40 – Vojtkův tým nic moc, že jo? přitom je mi z porotců nejsympatičtější…

42
cedarin
Reagovat

27 – Monika – zdravím
Já bych s tou Annou ještě tak nespěchal, někdo sem postnul ukázku kde pěla a hrála na kytaru a vypnul jsem to asi po dvaceti sekundách. Takže jsem dost zvědavej. Trochu mám obavu, aby to nebyla hvězda jednoho vystoupení.

43
DJ Vlado
Reagovat

41 – njn. dost mě udivuje, že většinu rockerů (a chrapláků) mu přebral eMDý…

44
K.
Reagovat

42 – já jsem to slyšela a pořadí jsem nezměnila ;-) Andulka nemá vyloženě hezkou barvu hlasu, ale mně se strašně líbí, jak zpívá a že to fakt umí – což bylo slyšet i v té ukázce

45
T.M.
Reagovat

Jenom aby Aničku nevyhodil sám Rytmus až ji přezpívá folkařka…..S kým bude v duelu Kutheil jsem nezaregistroval, ale tipuju Michala Kašpara. Možná se pletu….Vůbec ale netuším kdo by se mohl utkat s Hnilicem, nechceš nám Vlado svůj typ prozradit? Jde přece zatím jen o tip, tak by si to napsat mohl…..

46
yeey
Reagovat

45 no sem na to celkem zvedavej, vypada to, ze „folkarka“ to pekne rozjela… a ta Anička mi pripada vseobecne znacne mimo,takze by se mohla nechat Luckou prevalcovat

47
Lenka
Reagovat

Doufám že z Davidova týmu vyletí Koběrský…dávno vyhaslá přesládlá popíková hvězda bez sebemenší šance na úspěch. Ten je absolutně tím nejslabším a nejzbytečnějším článkem celého Davidova týmu a postavila bych ho proti Hnilicovi, Kutheilovi nebo Weintgartnerovi….se všemi třemi by prohrál. Nechyběl by mi ani Michal Kašpar, sice je to sympaťák a má v hlase zajímavou barvu, ale přijde mi tam ze všech těch zpěváků jako jeden z největších amatérů. Sice by se s tím možná dalo něco dělat, ale tady už je laťka nastavená pekelně vysoko, takže bych ho obětovala taky. Hnilicu, Kutheila a Weintgartnera bych chtěla vidět v živých přenosech všechny 3, kéž by to tak vyšlo….ještě se mi u Davida líbil ten mladý klučík, Martin Hrabal, tomu bych dala taky šanci, ale aby měl David v týmu z šesti zpěváků čtyři muže se asi nestane, zvlášť když tam má tolik skvělých zpěvaček….u Rytmuse jsem zaregistrovala z ukázek že budou spolu v duelu Juraj Zaujec a Imrich Tengeri, tam snad musí Juraj úplně jasně postoupit, jinak je Rytmus totální blázen….

48
DJ Vlado
Reagovat

45 – K Hnilicovi do duelu tipuju právě Michala Kašpara, což mě dost štve, protože toho považuju za velmi perspektivního zpěváka. Kutheil bude zřejmě v duelu s Martinem Hrabalem, protože jsem si všiml v ukázce, že spolu stáli u klavíru a ty korepetice vždycky evidentně probíhaly tak, že ta dvojice, která bude v duelu, společně nacvičovala. A protože dvojice Arpád-Brunno je jasná, tak ten čtvrtý duel budou zřejmě David W. a Koběrský, což je mimořádně nesourodá dvojice, jako kdyby se proti sobě střetli Ozzy Osbourne a Enrique Iglesias, ale zřejmě je k sobě postavili proto, že už jsou oba částečně mediálně známí (navíc se oba už potkali v Robinu Hoodovi).

49
anja
Reagovat

47 mně Koběrský taky vadí, tahle karikatura vůbec neměla nikam postoupit

50
T.M.
Reagovat

47:Viděl bych to podobně s tím že bych do Davidova týmu, který je asi nejnašlapanější vybral tyto soutěžící: David Weintgartner, Petr Kutheil, Brunno Oravec, Jaromír Hnilica, Martin Hrabal (sice mladý, ale úplně neuvěřitelně sympatický a příjemný projev) a jednu z trojice Kateřina Petráňová- Ester Weisnerová – Lucia Molnárová. Z těchto tří holek bych asi po dlouhém váhání nechal postoupit Kateřinu. Taky tam mám převahu mužských, je to prostě asi tím že se s nimi dokážu líp ztotožnit a víc jim fandit, přijdou mi zajímavější zpěváci než zpěvačky. Ale Kateřina je pro mě z holek u Davida jedničkou, protože je v ní takový správný ďáblík, Ester a Lucia jsou sice taky obě extrémně krásné a talentované, ale musel bych je obětovat. Takhle to ale stejně nedopadne, navíc si David do šestice nejlepších na 99 procent protlačí všemi tolik obdivovanou Ivannu Bagovou, která mě nezaujala vůbec ničím, nelíbí se mi její hlas a ještě mi je nesympatická, takže nadšení z ní nechápu… když ji srovnám s Kateřinou, tak ta těm lidem dává z pódia daleko více. U ostatních týmů zatím zcela jasno nemám.

51
T.M.
Reagovat

48:Tak Martina Hrabala mi ale bude taky líto, ten kluk v sobě něco má a kdyby byl v superstar, kde nebyla taková konkurence tak by možná došel hodně daleko…určitě je to neobroušený diamant, který by se mohl dál vyvíjet…z lidského hlediska bych mu možná přál postup víc než zkušenému harcovníkovi Kutheilovi který se zpěvem dávno živí…. i když je jasné že Kutheil zase bude dávat vyrovnanější výkony ale to je jen zkušenostmi, které má. Pokud bude Weintgartner s Koběrským, tam má Weintgartner postup jistý :-)

52
Lenka
Reagovat

Souhlas, dát Hrabala proti Kutheilovi není fér!

53
DJ Vlado
Reagovat

50 – Tak já si myslím, že David určitě nevybere pět chlapů a jednu holku. Myslím, že vybere buď 3:3, nebo 4:2. Z jeho holek já osobně doufám v Esterku, protože je z nich pro mě nejzajímavější, její křehký jazzový zpěv je pro mé uši balzám (a navíc je to kočička:-). Kateřina mě naopak nezaujala vůbec, určité charisma má, ale její zpěv mi přišel technicky dost slabý. Lucia a Ivanna to mají imho obě jasné už podle toho, jak byly v castingu prezentovány (pokud je David nepostaví proti sobě). Koho tam ale nechci vůbec, to je Alžběta Pažoutová, která sice zpívat umí, ale má pro mě nepříjemný hlas, mimiku a pohyby, pokud postoupí na úkor Esterky, tak se asi budu trochu vztekat. Šestá holka Radka Križanová je zřejmě největší outsiderkou Davidova týmu.

54
T.M.
Reagovat

53:Já myslím že Lucia a Ivanna proti sobě postaveny budou, protože jsou obě podobné a pokud jsou naše tipy správné tak to vypadá že z dvojice Hnilica -Kašpar, postoupí Hnilica, z dvojice Kutheil- Hrabal postoupí Kutheil, Weingartner -Koběrský postoupí Weingartner, jeden z dua Csete a Oravec a to už jsou čtyři finalisti -zbývají dvě místa a o ty se asi poperou holky. Akorát že 14:2 je 7, takže pak bude asi v každém týmu dodatečně vyřazen ještě jeden původně jakoby postupující soutěžící, nevím jak jinak to chtějí udělat….

55
DJ Vlado
Reagovat

51 – Mě osobně Martin Hrabal až tak nezaujal, nebyl špatný, ale ani nijak extra dobrý, pro mě takový střed. Je jasné, že postavit ho proti Kutheilovi není fér, ale on by podle mě neměl příliš velkou šanci proti většině Davidových chlapů, protože většina z nich jsou starší a zkušenější. Jedině snad proti Koběrskému by měl šanci.

56
DJ Vlado
Reagovat

54 – Tak já si myslím, že Lucii a Ivannu proti sobě David určitě nepostaví, jednak mi přijdou jako diametrálně odlišné typy hlasů (Lucia tenký sopránek, Ivanna naopak sytý alt) a navíc byly obě prezentovány jako zlatý hřeb daného dílu a měli o ně zájem všichni koučové, z čehož se dá usuzovat, že je David bude chtít do finále obě. Jak svých šest holek rozdělí, to zatím nevíme, ale já bych to tipoval na Lucia vs. Alžběta, Ivanna vs. Kateřina, Ester vs. Radka – je to možná trochu i přání otcem myšlenky, protože proti Ester bych já postavil nejslabší možnou soupeřku :-) A z těch sedmi vítězů duelů pak každý kouč vždy vybere dva, které postaví proto sobě a postoupí z nich jen jeden, takže bude šest finalistů za každý tým.

57
K.
Reagovat

45 – to si neumím představit, Lucie může zazpívat jak pánbů, ale v téhle soutěži se, zvlášť u holek, kouká taky (nebo možná především) na vzhled…

58
Jackolo
Reagovat

Srovnání amerického The Voice s Hlasem Česko Slovenska: hlasceskoslovenska.net/clanek/93-hlas_cesko_slovenska_jak_moc_se_lisi_od_americke_verze

59
K.
Reagovat

47 – tak dvojici Zaujec vs. Imrich jsem tipovala, z kluků k sobě „pasují“ nejlépe, další bych dala Adama vs. Michala – mají podobné hlasy, Patrik s Lexou mi na sebe zbyli

60
K.
Reagovat

50 – mně zase vadí Kateřina, její zpěv se mi absolutně vůbec nelíbí, přijde mi amatérský, hlas nezajímavý; Ivanna mě celkem zaujala, ale ne zas nějak extrémně; z Davidových holek je u mě jedničkou Ester a moc bych si přála její postup, ale je otázka, jestli místo ní eMDý nevybere někoho prvoplánovějšího

61
K.
Reagovat

koho bych ze stávajících týmů vybrala do živáků:

Rytmus má pro mě nejzajímavější tým, vybrala bych: Andulu, Zaujece, Kristýnu, Simonu, Adama a Lucii – ta tam s největší pravděpodobností nebude, další v pořadí mám Renátu

eMDý: Michal Kašpar (ten je asi bez šance), Ester, Hnilica, zbytek je mi víceméně jedno, ale dejme tomu Ivanna, Alžběta a David

Dara: Zuzana, Dominika, Simona, z ostatních mě docela zaujala Judita, další by byl nakonec Miloš, i když se mi až tolik nelíbil, ale tak kvůli vizuálu, posledního už fakt nevymyslím

Pepa: Kristína, Barbora (ta z posledního kola), Michaela, Daniel, zbytek je mi dost jedno, vybrala bych asi Martina Truhláře a Jakuba

62
DJ Vlado
Reagovat

Káčko: Adam je v duelu s Patrikem, to jsem taky viděl v ukázce (i když by se mi hlasově taky hodil víc k
Michalovi). Z této dvojice doufám, že postoupí Adam, protože Patrik mi vyloženě vadí tím „kotvaldovským“ účesem a naslizlými úsměvy a ani jeho zpěv mi nepřipadá nijak zázračný, Adam má aspoň pěkný a zajímavý hlas, i když jsem se původně obával, aby to nebyl nový Machala. Tím pádem mi vychází, že spolu budou Chrenko a Lexa, z nichž se dá těžko odhadovat, který postoupí (Michal je lepší zpěvák, Lexa větší šoumen). Ohledně Ester mám stejnou obavu, ale pořád tak nějak doufám, že v eMDým ještě kousek toho jazzmana zůstal.

63
K.
Reagovat

62 – tím líp :-) s Patrikem má Adam slušnou šanci, s Michalem by to bylo horší. Machalovitosti se nebojím, Adam nezpívá technicky špatně, spíš zpívá, nevím, jak to napsat, nevhodně – jeho hlas by líp vyzněl, kdyby zpíval „rovněji“

64
DJ Vlado
Reagovat

61 – Koho by vybral Dýdžej :-)

Dara: Simona, Dominika, Zuzana, Miloš, Adam P., Emopanda

Rytmus: Anička, Zaujec, Renáta, Chrenko, Nikoleta, Lucie/Simona F.

eMDý: Ester, Michal K., David W., Hnilica, Kutheil, Lucia/Ivanna

Vojtek: Markéta, Michaela, Daniel, Jakub, zbylí dva jsou mi víceméně jedno, ale dejme tomu Danda a Veronika (zpěv mě u ní sice nezaujal, ale je mi sympatická)

65
K.
Reagovat

teď koukám, že spolu budou Norbert a Bisek, no Dýdžeji, koho z těchto bys vybral :-D já se skřípěním Biska, je aspoň výraznej, Noro je úplně o ničem…

66
DJ Vlado
Reagovat

65 – Tak to je pro mě otázka jako zda být oběšen či zastřelen :-D Jako producent možná Bisexe (vymyslel jsem mu novou přezdívku:-) kvůli větší výraznosti, ale Noro by byl možná vhodnější jako adept na „rychlý odstřel“ a nezacláněl by tam moc dlouho, zatímco u Bisexe bych měl obavu, aby nevyřadil Dominiku či nedejbože Simonu (to snad doufejme nehrozí).

67
yeey
Reagovat

65 tak to ja toho Norberta, treba od nej uslysim neco jinyho nez Igleciase…:D

jinak podle tech ukazek… kdo to zpiva s Marketou Poulickovou?? to je Bara Vaculikova, dcera Cernocky?

68
DJ Vlado
Reagovat

67 – jo, to je ona, takže Markéta má postup jistý

69
yeey
Reagovat

68 no ne ze by tu vysledky nekdo nevykladal uz predem :-)

70
DJ Vlado
Reagovat

69 – já jsem tenhle příspěvek zrovna nezaregistroval a následně byl smazán…

71
K.
Reagovat

tý Báry jsem si taky všimla, osobně bych se bez Pouly v živácích obešla, ale on tam Vojtek těch papírových favoritů moc nemá, takže ho plně chápu…

72
yeey
Reagovat

70 ja to celkem zaregistroval no :D kazdopadne moje silny trio od Vojtka je Mrozek-Poulíčková-Vrublová, tak doufam ze vsichni postoupi…. ta Verča mě dost zaujala, i kdyz nezpivala dokonale, a je fakt roztomiloucka…:D

73
yeey
Reagovat

71 zase ma Pepa suverene nejsympatictejsi tym, a to je casto vic nez hlas :D tym MD je sice nabusenej, ale plnej karieristu :D

74
Fialka09
Reagovat

Nevím proč, ale mám neblahé tušení, že eMDý proti Ester nasadí Luciu, tyhle dvě holky mi připadají něčím podobné, takové komorní typy, a netroufám si odhadnout, která z nich by měla větší šanci… Každopádně ztráta obou by mě docela mrzela. Stejně tak,jako mě hodně štve ztráta jedné z dua Anička-Lucka (jsem si skoro na 100% jistá,že postoupí Andula, i když já osobně bych se možná přiklonila k Lucii, ten její hlas je mi tak nějak bližší).
A docela by mě zajímalo, proti komu asi Dara postaví Emopandu, nevíte náhodou někdo??

75
Nati
Reagovat

Kdo by se mi líbil:

Dara: Adam, Alan, Dominika, Miloš, Simona, Zuzana

Vojtek: Bára Š, Danda, Libor, Markéta, Michaela, Veronika

MD: Alžběta, Csete, David, Koběrský, Kateřina, Lucia

Rytmus: Anna, Imrich, Juraj, Krystýna, Lenka, Patrik, Simona

76
irena
Reagovat

28 – myslíš Davida Weingartnera? Tak možná mám jiný vkus, ale i když je trochu malý, je to pro mě jeden z nejhezčích chlapů co tam je (další je pro mě Danda, to je velký sympaťák). Naopak Chrenko mě neoslovuje vůbec ničím. Tolik k vzhledu, ale jasně že by mělo jít víc o hlas.

77
Janka
Reagovat

no seom zvedava na dalsi piesnicku od tejto babenky

Přidat komentář