Panáček v reality show

Hotel Paradise se představuje: jaká jsou pravidla (video)

29. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3504 w=420]
Jak jsme informovali, tak ač se Hotel Paradise začne v České i Slovenské republice vysílat až 5. března, tak již tento týden slovenská TV Joj pouští svým divákům krátká minutová videa ve kterých se snaží tuto reality show přiblížit více divákům. Zatím jsou k dispozici 2 videa: jedno obecné představení a druhé s nástinem pravidel Hotelu Paradise. Pojďme si videa prohlédnout.




Video Hotel Paradise, seznamte se

Video Hotel Paradise, jaká jsou pravidla

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
Reagovat

Rainman (1) díky za odkaz, zítra nahodím další videa :) Co den, to 2 kousky. Je až s podivem, jak o této show se v ČR mlčí o to lépe pro Panáčka v reality show :)

3
koc
Reagovat

od spolecnych projektu promovala vzdy jojka lepe nez prima .. zda je to v lidech ze to neumej a nebo jsou jen lenosi? .. vi cert

4
Hooper
Reagovat

koc: Tak přece jen to dělá kuul tv, tedy Slováci. To ale na lenosti Primy nic nemění.

5
Maxx
Reagovat

Tak Prima se ráda veze :D Zacálujou půlku a Slováky to nechaj udělat. Lenost, klasická česká lenost a vychcanost :D Jinak JOJ to víc promuje, protože na tom projektu jim stojí jarní schéma. Díval jsem se do programu a oni to budou vysílat každý den kromě soboty už od 21:30 a reprízovat to budou druhej den odpoledne. V pátek se vysílá dokonce od osmi. Na Love to bude pondělí až pátek od deseti večer, víkend nic a na Primě to bude až od 23:00 a v pátek místo klasického sestřihu Noc v ráji. Takže každá televize to bude vysílat jinak a asi budou mít jinej materiál. Tak jsem zvědavej, jestli tady o nic nepřijdem. A jestli to JOJ bude opakovat i přes den, tak se asi víc zaměří na vztahy a česká verze zas na sex, když se to vysílá jen v noci, protože to JOJ mít nemůže. No a jestli to na Primě bude hlavně o š*ku tak to klidně můžou dát ve tři ráno, na promo se vykašlat a koláč budou mít skoro 100% v týhle zemi prasat :D Myslím, že je naprosto jasné, jakým stylem to každá tv pojme. JOJ jako reality show, Prima jako porno. Škoda, že JOJ nechytám, protože bych asi viděl radši víc tu reality verzi.

6
Radek aka SUNicko
Reagovat

Maxxi (5) myslím, že nebudou existovat 2 různé verze. Na CZ i SK půjde totéž, jen s jiným hlasem komentátora děje. Ohledně pasivity Primy bych to viděl spíše takto. TV Joj vymyslela projekt, ale přišel ji moc drahý. Tak řekli Primě, zda se to zase neudělá federálně. Ta se podívala do jarního programového schématu, uviděla pár volných míst a tak si řekla. Ok. Peníze dáme, ale budeme to jen vysílat, více se na tom podílet nebudeme :)

7
Hooper
Reagovat

Souhlas se SUNíčkem. Snad bych jen ke vkladu Primy řekl, že dodala moderátorku.

8
Radek aka SUNicko
Reagovat

ad moderátoři) tak na SK už jsou známi moderátoři noční show, ale pochybuji, že 2 Slováci to budou moderovat i pro Čechy :)

9
Jakub
Reagovat

Spíš si myslím,že v ČR máme plný zuby jakýchkoli reality show. Je mi z toho na zvracení. Je to opravdu přehlídka jednodušších lidí,který by se nikdy jinou cestou do Dominikány nedostali a touží po trapném miliónu. Jsem nesmírně šťastnej,že se to u nás v republice nepromuje, nevysílá v primetimech a hlavně,že se to nesleduje!!!Je vidět,že na Slovensku nerozeznávají inteligentní pořady a Češi se prostě na sračky nedívají a ani dívat nebudou!!!Viděl jsem pouze 2 díly a z toho jeden celej. Je to nezáživný, nudný, trapný, bez nápadu, prostě strašný. Zbytečně vyhozený peníze, za který se mohlo natočit několik hezkejch celovečerních hranejch filmů a když už se to muselo vyrobit, tak radši v létě klidně někde v Řecku na Santorini…minimálně za polovic a ještě by se jim v Řecku pomohlo. No nic, je vidět, že bulvár a ubohé věci bez úrovně vládnou Čechům i Slovákům!!!!!

Reagovat

Jakube (9) to chce hlavně klid. Věř tomu, že se ti soutěžící dostanou do Dominikánské republiky i bez reality show. Třeba taková Klaudia fotila na Maledivách. Nicola byl v USA atd. Takže hlavně klid a používat ovladač.

11
welcomme to HELL
Reagovat

takže tahle stupidní reality bude ten největší propadák. Zlatý Vyvolený.

12
Aldax
Reagovat

Je škoda, že to Prima nepromuje. Je to o životě a žádnej scénárista nikdy nic opravdovějšího nevymyslí. Nechápu, že v ČR lidi radši koukaj na krávoviny tytu Ordinace v růžové zahradě nebo Cesty domů.

13
jirka
Reagovat

Ta Brnenska krava by mela us odejit nema tam co delat doufam ze ji sestry nebudou vjerit cus Jirka

14
sněhulák
Reagovat

Pravidla jsou od toho, aby se měnila. To je hlavní motto scenaristů Hotelu. Zdá se, že neustálýmy změnami v párování, má štáb již předem jasno, koho do finále protlačí. Zdá se že Nelu a u mužů stále tápu.

Přidat komentář