Panáček v reality show

Výměna manželek – začíná druhé kolo

4. Duben 2006 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Tak Nova se rozhodla rozjet druhé kolo reality show – která na podzim dávala na frak všemu ostatnímu – Výměnu manželek. A snad nešlo začít jinak, než připomínkou zajímavých dílů první série a zpovědí několika protagonistek. Znovu jsme tak prožívali osud Lucie, Soni i dalších.

Pokud se na to podívám obecně, snad nikdo nelitoval toho, že do výměny šel. Všichni se shodli na tom, že to byla zajímavá zkušenost, která jim svým způsobem pomohla další věci pochopit, srovnat se s nimi nebo i ocenit, co mají doma. Překvapilo mě, že se téměř všechny přiznaly, že mají své díly nahrané a že se na ně dívají opakovaně. I když shrnutí i vyjádření bylo poměrně zajímavé, tak nějak jsem se neubránila dojmu, že s natáčením souhlasily jen ty, které z něj mohly vyjít dobře nebo měly potřebu se ospravedlnit a že jsme byli o něco ochuzeni… Co se stalo s Erikou a jejími dětmi, kteří žili ve špíně? Jak na natáčení vzpomíná Denisa, která jako jediná výměnu nedokončila? A co dneska dělá svého času nejznámější fenka v republice?

Co vy na to? Na který okamžik vzpomínáte z první série nejvíce? Co vám utkvělo v paměti? Co by vás dneska zajímalo? A budete se dívat i na další díly?

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
Reagovat

mě se moc líbilo když Marie v šestém dílu prožila anální románek s topičem Františkem a Liběna naopak měla lesbický poměr s Mariiným manželem.

2
Stripped
Reagovat

Beznik: Jsem síce už nějaký čas na světě ale nějak nechápu, jak může mít žena (Liběna) lesbický poměr s mužem (manželem Marie)?

Nevím zda se budu dívat, ani na první sérii jsem nechytl celou ale v paměti mi hlavně utkvěl díl s rodinou z Vyškovska (čtyřčata a jejich starší sestra) a rodina z Olomouce – Erika a její mladý kamarád v zahuleném a špinavém bytě a s lednicí plné párků.

3
Alma
Reagovat

Na pondelni vymenu jsem se koukal, a libila se mi. Taky jsem se koukal na sobotni porad Volejte Novu, a dramaturg poradu rikal, ze prvni special bude v pondeli a druhy na konci druhe serie. Takze mozna o Eriku a spol. nebudeme ochuzeni. Nemyslim si, ze by se chtel v teto vymene nekdo obhajovat, podle me to nikdo nedelal, jen hodnotili, jak se na svou vymenu divaji po urcite dobe. Pani Sona me nezklamala, nemel jsem na ni moc dobry nazor. Libil se mi pohled Lucie, ktera to v Olomouci mela dost tezke, presto byla rada, ze vymenu absolovovala. Nejvice jsem byl nadseny z Evy a Davida, slo videt, ze se jejich vztah posunul o dost dale, co se tyce jejich vztahu. David si urcite uvedomil, ze muze byt stastny, ze ma tak hodnou a nadhernou manzelku.Co se tyce Fedorkovych, udelalo mi radost, ze se stykaji i mimo kamery a obdivuji pani Fedorkovou jakou ma porad starost o rodinu, v ktere tech 10 dni zila. Na dalsi dily se budu dal koukat,pokud nebudu v praci a uz se moc tesim, jak si s tim MANZELKY poradi.

4
mb
Reagovat

2 stripped: kdyz uz jsi tak dlouho na svete, mel bys poznat ironii a nadsazku

5
Stripped
Reagovat

mb: nevím a tak se nestydím říct, že to k…a nechápu, kde je v této větě nadsázka a ironie. Ja ten díl neznám a tak jsem vycházel jen z daných slov.

6
Dorrie
Reagovat

Rekapitulace odvysílaných dílů mne trochu zklamala. Očekávala jsem totiž něco jako „pokračování“ již viděného a dostalo se mi toho jen v omezené míře (co dělá např. svého času tak známá fenka rodiny Melhem a její opravdu pomilováníhodný majitel, nebo co si z výměny vzala k srdci rodina z cirkusu? Co dělá paní Jarka, která se nám mnohokrát ozvala v diskuzi, nebo podařilo se pozměnit manželství té paní – nepamatuju si jméno – co jí manžel na radu „vyměněné“ vyhodil zvířata?). Asi se někteří nechtěli pro hanbu znovu ukázat, nebo se Nově nevešli do schématu. Alespoň že ta strašná Bubníková nezklamala a je stále táž….

7
yaya
Reagovat

Taky se už těším na další pondělky a jak si tady zase „pokecáme“. K té rekapitulaci odvysílaných dílů: i můj muž, který těmto pořadům příliš nefandí a tak jsem si myslela, že ani neví, o čem pořady byly, co pozastavil nad tím, že Nova neukázala tolik diskutované díly – fenka pí Melhem atd. Tak nashle v pondělí.

Přidat komentář